Page 1

ESCOLA Ocata Passeig Roman i Fabra,3 08320 El Masnou Tel. 93 555 18 24 ceip-ocata@xtec.net http://www.xtec.net/ceip-ocata

P-4 INFORMACIÓ DEL CURS 2013-14 EDUCACIÓ INFANTIL


L'horari d’Educació Infantil: MATÍ

De 9h. a 12’30h.

TARDA

De 15’30h. a 17h.

Els alumnes d'Educació Infantil entren a l'escola per la porta de ferro del C/Frederic Bosch. S'esperen al pati de sorra fins que sona el timbre i les mestres els acompanyen a les aules. No és permès als acompanyants esperar-se al passadís ni entrar dins les classes. Per garantir la seguretat dels vostres fills/es, cal que la persona/es que vinguin a recollir el nen/a, siguin sempre els mateixos, en cas de qualsevol canvi aviseu la tutora. Preguem la màxima puntualitat a l’hora d’entrada per no destorbar el ritme de la classe A l’hora de sortida els nens/es de P3 es recolliran a la seva classe i els de P4 i P5 al pati de sorra.


Aspectes que cal tenir presents:

Totes les peces de roba han de portar el nom marcat . Les bates, els abrics , les jaquetes , les bosses hauran de dur una veta d'uns 15 cm per poder-les penjar. L’esmorzar s’ha de portar dins una bossa de roba (no motxilla) amb el nom i un tovalló també de roba. Intenteu que l’esmorzar sigui variat i adequat a les necessitats de cada nen/a. Els dijous és “el dia de la fruita”. Recomanem que els nens portin fruita per esmorzar. El nen/a s’emportarà les bates i el got tots els divendres, per tornar-ho a portar net el dilluns al matí. Els aniversaris es celebraran a la tarda dins l’aula, es pot portar una coca, un pa de pessic o galetes i un paquet de tovallons de paper. Les mestres no repartiran invitacions. L’escola no es pot responsabilitzar dels objectes perduts o extraviats, però si tenen el nom marcat resulta més fàcil trobar-los.


Durant

la

tardor

i

la

primavera

apareixen

amb

major

freqüència

els

paràsits

capil·lars. Extremeu les precaucions i en cas d’infecció no porteu al nen/a fins que no en tingui. Es prendran tota mena de precaucions per evitar que el nen/a es faci mal a l’escola; de vegades però és inevitable que sorgeixin petits accidents. Si aquest és lleu, s’informarà a la sortida; si es requereix atenció mèdica s’avisarà als pares telefònicament. Es prega abstenir-se de portar el nen/a a l’escola amb febre o malalties contagioses. Si durant l’horari escolar el nen/a es posa malalt s’avisarà a la família per tal que el vinguin a buscar. Sempre que l’alumne/a hagi de prendre un medicament, caldrà que porti la recepta mèdica i l’autorització, segons el model que us proporcionem, degudament omplerta i signada . En cas de dubte no s’administrarà. Intenteu combinar els horaris perquè se’l pugui prendre a casa. Aquest curs incorporem les agendes . Aquestes agendes seran el canal de comunicació entre pares i mestres. Qualsevol punt, aspecte

que ens vulgueu dir com per exemple :

demanar una entrevista amb la tutora , reclamar un objecte perdut.., etc ho podeu fer per escrit dins l’ agenda. Aquestes agendes aniran i vindran cada dia de l’ escola a casa.


SORTIDES I EXCURSIONS

P3

1r trimestre

2n trimestre

3r trimestre

-El Mercat del Masnou (Dimecres 30-10-13)

-Biblioteca del Masnou. ( Mes de Març data a concretar) _ Blanc de Guix (per determinar cap el mes de Març)) -Biblioteca del Masnou. ( Mes de Març data a concretar) - Blanc de Guix (per determinar cap el mes de Març) -Biblioteca del Masnou. ( Mes de Març data a concretar) - Blanc de Guix (per determinar cap el mes de Març)

-Granja Can Sala Montornès. ( 23 de Maig).

P4

-El Mercat Municipal del Masnou ( Dimecres 30-10-13)

P5

-El Mercat Municipal del Masnou (Dimecres 30-10-13) -Visita al local dels gegants de Masnou ( mes d’Octubre). -Activitat a l’ escola relacionada amb el tema del projecte.

-Granja Can Sala Montornès. ( 23 de Maig).

-Colònies ( 13 i 14 de Maig)


PSICOMOTRICITAT El dia de psicomotricitat, el nen/a haurà de venir vestit amb xandall i bambes que siguin fàcils de posar i treure tots sols.

La classe de les Bruixes i Bruixots fem psicomotricitat els dijous al matí.


MESTRES QUE INTERVENEN A L’AULA

P-4 MONTSERRAT - tutora ELISENDA – Música ENCARNA– Anglès MONTSERRAT – Psicomotricitat GEMMA- Suport a l’aula, estimulació .


HORARI Us adjuntem les diferents activitats que farant els vostres fills/es al llarg de la setmana. L’horari, però en aquestes edats és flexible i pot variar depenent de les necessitats dels nens/es i del criteri dels tutors DILLUNS Hàbits i rutines

DIMARTS Hàbits i rutines

DIMECRES Hàbits i rutines

DIJOUS Hàbits i rutines

DIVENDRES Hàbits i rutines

Desc. d’un Mateix i del altres

LLeng. Matemàtic

Lleng. verbal

Lleng. matemàtic

Desc. D’un mateix i dels altres

Lleng. Verbal ( esmorzar)

Lleng. verba) ( esmorzar)

Lleng .Verbal (esmorzar)

Lleng. verbal ( esmorzar)

10:3011:00

PATI

PATI

PATI

PATI

11:0011:45

LLeng. Matemàtic

Descoberta d’ un mateix i dels altres

Lleng. Matemàtic

Psicomotricita/ Lecto -grafisme

Informàtica/Estimu lació fonològica

Racons

Descoberta de l’ entorn

9:00 – 10:00

10:0010:30

11:4512:30

Descoberta de l’ entorn

15:3016:15

Lleng. Verbal

16:1517:00

Anglès

Música/lecto

Informàtica/Estim. fonològica

PATI

Lleng, Plàstic

Psicomotricitat/ Lecto-Grafisme

LLeng.Plàstic

Estimulació fonòlogica/ Informàtica

Tallers


ÉS IMPORTANT: La vostra assistència a les reunions que convoquem, així com la vostra col·laboració en portar el més ràpidament possible tot allò que us demanem. Els nens NO poden assistir a les reunions de pares Si voleu parlar amb les mestres l’horari d’atenció a les famílies és Dilluns de 12’30h. a 13’30h. amb cita prèvia.

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I BON CURS A TOTHOM!!!

Llibret informació pares p4 13 14  
Llibret informació pares p4 13 14  
Advertisement