Page 1

Wegwijzer informatiebrief van Datum: 18 september 2015 Nr.: 819 www.obsdewildschut.nl Kopij voor de wegwijzer kunt u sturen voor woensdag 13.30u naar wegwijzer@obsdewildschut.nl

OBS De Wildschut Raadhuisstraat 3 5126 CK Gilze 0161 - 455838

WEEKAGENDA Ma 21-09: Groep 1 t/m 4 vrij: studiedag Di 22-09: Wo 23-09: Start verkoop kinderpostzegels Do 24-09: Vr 25-09:

Opening Talentenklas dinsdag 29 september om 15.40 uur! OVERBLIJFOUDERS GEZOCHT‌ Wij zijn per direct op zoek naar enkele ouders die onze overblijfgroep willen komen versterken. Het overblijven is zo'n succes dat we handen tekort komen, dus zijn we hard op zoek naar ouders die ons willen helpen. De overblijf groep is elke dag tussen 11.45u en 13.15u aanwezig. Bent u in de gelegenheid om ons te helpen of wilt u verdere info? Kom gerust even binnenlopen tussen de middag. De overblijfgroep GEVRAAGD VOOR DE KLEUTERS‌ Wij willen graag oude tijdschriften waarin kinderen plaatjes kunnen vinden die met hun talenten te maken hebben en interesses. Autoweek, MotorMagazine, Libelle, Dierenboeken, Computers/Electronica..alles is welkom. Bedankt alvast namens alle kleuters en hun juffen.

1


DE BROODTROMMEL… We zijn met z’n allen weer met veel zin begonnen aan een nieuw schooljaar. Ook de overblijfkinderen zijn weer in grote getale aanwezig. Om alles nu vlot te laten verlopen, vragen wij u vriendelijk doch dringend om:  de enveloppe met het verschuldigde bedrag duidelijk te voorzien van de naam van het kind, maar ook in welke klas deze zit, bijv. de Apen.  om te zorgen dat er geen misverstanden ontstaan, is het erg fijn als u gewoon per dag betaalt als uw kind overblijft, evt. vooruit betalen is natuurlijk ook mogelijk.  we vragen echter zeer nadrukkelijk om niet meer achteraf te betalen, zodat onze administratie op orde blijft. De overblijfgroep TYPECURSUSSEN… In de Cees Rouwszaal liggen folders van verschillende organisaties die typecursussen aanbieden. U kunt deze folders zelf pakken. Er wordt ook een typecursus aangeboden op school. Hiervoor dient u contact op te nemen met Succes Society 013- 5220579. INLOOP SPREEKUUR LOGOPEDIE…

2


TAFELTENNISTOERNOOI VOOR GROEP 5 T/M 8…

3


4


KLAS VAN DE WEEK….DE BIJEN 5


Met de start van het nieuwe schooljaar, gaan we in de kleutergroepen ook van start met een nieuw thema voor de verjaardagvieringen van de kinderen. En we hebben er al een leuk “Kriebelbeestjesfeest op zitten. Fenne werd deze week 5 jaar en om haar toe te kunnen zingen, hebben we van tevoren liedjes over kriebelbeestjes geleerd en geoefend.

Tijdens het zingen van de liedjes spelen we op en met instrumenten waarvan we de namen nog eens hebben benoemd; zoals de tamboerijn, de triangel en de sambaballen. Om de jarige te feliciteren houden we een heuse receptie. We oefenen welke hand je elkaar geeft en hoe je elkaar aankijkt. Dit is voor sommige ( nieuwe ) kleuters heel spannend, maar ook heel knap als je dit al wel durft. En daarna is er een heerlijke (liefst gezonde) traktatie die we opsmullen in de kring.

6

Wegwijzer 18 september 2015 nr. 819  
Wegwijzer 18 september 2015 nr. 819  
Advertisement