Page 1

BerenBabbels

schooljaar 2012-2013 nummer 12 donderdag 21 maart 2013

Beste ouders / verzorgers. Volgende week is het zo ver; Kleine beren zamelen geld in voor de s<ch<ng Haarwensen. Om u op de hoogte te brengen van de ac<viteiten, hebben wij in deze speciale edi e alles voor u op een rijtje gezet. De week wordt georganiseerd door Pien, Cato en Wieke Hendriks. De opdracht om een spreekbeurt voor te bereiden, is uitgemond in een schoolbrede ac<e die de meiden helemaal zelf opgezet hebben. De s ch ng Haarwensen maakt pruiken voor kinderen die -door ziekte- kaal zijn geworden. Pien laat <jdens de spreekbeurt in groep 4-5, op maandag 25 maart, haar haren aAnippen. Deze geeB zij aan Haarwensen omdat daar dus een pruik van gemaakt kan worden. Maar… omdat er ook geld voor nodig is, bedachten onze beren allerlei manieren om geld in te zamelen. En dat gaan ze doen! Op maandagmiddag trappen we af met kapsalon ’t Klein Birreke, waar Pien haar haren af laat knippen terwijl groep 8 haar toezingt. En, zo hebben wij gehoord…. drie meiden èn een juf worden ook geknipt! In de dagen erna wordt er geld ingezameld, zodat we op donderdagmiddag 28 maart om drie uur bekend kunnen maken hoeveel geld er naar de s<ch<ng Haarwensen gebracht kan worden. Alweer iets waar Kleine beren groot in zijn!

groep 1-2 gaat aan de slag op woensdag!! De kleuters gaan rennen. We houden een sponsorloop ‘’ Rondje Zandbak “’ op woensdag 27 maart van 11.00 tot 12.15.

veel moois in groep 3 Wij hebben heeeeel veeeeel bedacht om geld op te halen. We hebben er hard aan gewerkt om veel geld op te gaan halen voor het goede doel. Voor mensen die ziek zijn en geen haar meer hebben. Wat gaan wij allemaal doen? Let maar eens op. •

We verzamelen lege flessen. Drink lekker veel sinas en cola en bier, en breng de lege flessen maar hier Zelfgemaakte kaarten te koop. En ze zijn heel mooi. Ze kosten 1 euro. Maandag 25 maart vanaf 3 uur en woensdag 27 maart om 12.15 verko-

pen wij ze aan de poort. •

En dan….Als je haar maar goed zit. Dinsdag 26 maart dan hebben wij in de klas een haarshow. Bianca, de mama van Kas, gaat samen met de mama van Lo4e en Veerle mooie, stoere kapsels maken. Jullie mogen komen kijken maar wel voor geld De entree is 50 cent. De show begint om half 3. Vanaf 14.20 kunt u naar binnen, bij de trap is de kassa. Komt dat zien!

Tot dan! Groep 3.


Op maandag en dinsdag is de winkel van groep 4-5 open! Haarwensen-bericht uit groep 4-5, de klas van Cato en Pien! Zoals jullie al weten voert onze school ac<e voor kinderen die een pruik nodig hebben door een ziekte. De s<ch<ng heet Haarwensen. Onze klas gaat 4 dingen doen. We maken armbandjes van fietsbanden en die verkopen we. We versieren potjes en daar planten we bloemen in om te verkopen. We maken ook een grabbeldoos en doen daar een verrassing in. Voor 20 cent mag je dan grabbelen. Wij verzamelen ook flessen waar sta<egeld op staat. Dit doen we allemaal op 25 en 26 maart. Ons winkeltje is om kwart voor 3 open en is in onze klas. Kom allemaal! Oh ja, wij doen ook klusjes en voor lekkere koekjes moet je ook bij ons zijn! Groetjes Frode en Floor uit groep 4-5.

dinsdag—dansdag in groep 6 Groep 6 gaat voor s<ch<ng Haarwensen een markt houden in de klas. Dit zal plaats vinden op dinsdagmiddag van 14.00-15.00 uur. Er worden spulletjes verkocht en wat eten/drinken. Ook kan je er ballen gooien en raden hoeveel knikkers er in een pot zi4en. Iedereen is welkom. De markt wordt om 15.00 uur afgesloten met de Harlem Shake met heel groep 6.

sponsorloop in groep 7 Bart heeB voor groep 7 een sponsorloop georganiseerd. Dit doen wij om dus geld in te zamelen voor s<ch<ng Haarwensen en hopen dat er een pruik gemaakt kan worden. Op dinsdag 26 maart om 13:30 begint de sponsorloop op het Dorpsveld en iedereen uit groep 7 doet mee. Je kan komen kijken en ons aanmoedigen.

groep 8 helpt het goede doel Op 26 maart houdt groep 8 een sponsorloop voor het goede doel Haarwensen. Ze gaan dan een half uur lang om het voetbalveld bij de Brand rondjes lopen. Zij hopen hiermee veel geld in te zamelen voor het goede doel. Familieleden kunnen groep 8 sponseren om voor elk rondje dat ze lopen, geld te geven. Ook gaan ze op 25 maart speelgoed verkopen en er wordt door leerlingen muziek gemaakt. Het geld wordt van alle klassen bij elkaar verzameld en dat geld wordt op 27 maart bekend gemaakt. En dat geld gaat dan uiteindelijk naar Haarwensen en die maken er weer pruiken van. Groep 8 heeB er zin in! Groetjes Lisa van Vught en Wieke Hendriks uit groep 8

bb speciale editie  

berenbabbels

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you