Sandra De Feyter_Magazine_Zomer19

Page 1

OPTIEK

SANDRA

DE FEYTER

R AY-B AN

V O O R J A A R 2 0 19


V O O R J A A R 2 0 19

BESTE LEZER,

Leg je de zorg over je ogen het liefst in handen van een vakspecialist? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want behalve voor jouw ogen, hebben wij ook oog voor mĂŠĂŠr:

SANDRA DE FEYTER OPTICIEN & OPTOMETRIST

Oog voor je visuele behoeftes, oog voor jouw stijl en levenswijze, oog voor de laatste nieuwe trends, oog voor technologische innovaties.

Kortom: oog voor de perfecte bril of lenzen voor jou. Breng ons een bezoekje en maak kennis met ons deskundig oog. Geniet intussen van ons voorjaarsmagazine en laat je inspireren! Tot binnenkort, Sandra De Feyter


©2019 MEYECLUB // PRODUCTIE EN VORMGEVING: YELLOW AND THE UNICORNS, BARCELONA // VERANTWOORDELIJKE UITGEVER: OPTIEK SANDRA DE FEYTER// FOTOGRAAF: ANDREA BIELSA // STYLING: CHARLOTTE DE LANGE // HAAR & MAKE-UP: VERONICA GARCÍA NIETS UIT DEZE UITGAVE MAG WORDEN OVERGENOMEN ZONDER TOESTEMMING VAN MEYE NV.

DIOR

3


TRENDS VOORJAAR 2019

TOMMY HILFIGER

‘Trop is trop & te veel is te veel’ maar deze zomer niet! Met de zomer 2019 collectie gaan we statements maken door gedurfde silhouetten te combineren met reflecterende glazen en gewaagde kleurencombinaties die je mond wagenwijd doen openvallen.

De toekomst van eyewear groeit vrij letterlijk. Go big or go home. Oversized is deze zomer the way to go, denk dan vooral aan de sportieve variant. De trendkleuren van zomer 2019 zijn ongetwijfeld geel en roos in al hun gedurfde schakeringen. Ook neon maakt een comeback. ‘Ton sur ton’ wordt deze zomer vertaald in warme zandkleurige tinten.

Gespiegelde glazen in duurzame, industriële frames zorgen voor een futuristische finishing touch. Naast deze moderne look heb je ook de oldschool rechthoekige monturen met fel gekleurde glazen. De jaren 70 laat deze zomer zijn sporen na met de vierkante monturen in felle warme tinten voor een vleugje Retro.


SILHOUETTE

5


CARRERA 1020/S

V O O R J A A R 2 0 19

#DRIVEYOURSTORY

MATTHEW NOSZKA - MODEL/ACTOR DISCOVER MORE AT CARRERAWORLD.COM


R AY-B AN

7


R AY-B AN

HET ABC van een eersteklas zonnebescherming! Je huid insmeren alvorens in de zon te gaan is inmiddels voor velen een reflex geworden. Maar wat met je ogen? Krijgen die dezelfde aandacht?


ADIDAS

A/

Draag een donkere bril, waarvan de kleur is aangepast aan

B/

Let op een goede uv-filter conform de Europese normen

C/

Laat je niet misleiden door goedkope trendy zonnebrilletjes

jouw behoeften.

(CE-markering op het montuur).

van grote ketens. Donkere glazen van slechte kwaliteit zijn extra schadelijk: ze vergroten de pupillen zodat er juist meer uv- en IR-straling het oog kan binnendringen.

Bescherm je ogen en wend je tot een professional. Wij garanderen je zonneglazen van topkwaliteit!

SILHOUETTE

9


PRODESIGN DENMARK

V O O R J A A R 2 0 19


11

HUGO BOSS


DICHTBIJ

De voordelen van: PROGRESSIEVE LENZEN V O O R J A A R 2 0 19

Je ziet altijd even scherp: dichtbij, veraf en alles daartussenin. Je hebt geen last meer van vervelende beeldsprongen. Je hebt geen aparte leesbril meer nodig. Je bent minder beperkt in je activiteiten. Sporten, lezen, autorijden; je wisselt moeiteloos af. Lenzen zijn comfortabel: je neemt TUSSENIN

automatisch een natuurlijke houding aan en voorkomt nekklachten. Je geniet van een onbeperkt gezichtsveld, want het beeld wordt aan de zijkant niet meer onderbroken door een brilmontuur. Je blijft ook het dieptezicht behouden.

VER


Geniet dubbel

zoveel van de

zon

ACTIE 50% korting op een 2de paar uni- of multifocale (zonne)glazen*

*Bij aankoop van een paar HOYA uni- of multifocale (zonne)glazen met Hi-Vision LongLife coating.

Oog voor detail

Zie info voorwaarden de winkel. Actie geldigNiet vancumuleerbaar 29/03/2019 t.e.m. 21/07/2019. * enActie geldig van in 29/03 t.e.m. 21/07/2019. met andere acties. Vraag naar de actievoorwaarden in onze optiekzaak.

13


R AY-B AN

V O O R J A A R 2 0 19


KINDERWIJSHEDEN over zonnebrillen “Niet elke zonnebril is geschikt voor mij” > De bril, eender uit welk materiaal die vervaardigd is, moet altijd aangepast zijn aan de morfologie van het kind: koop daarom een exemplaar dat speciaal voor kinderen is ontworpen.

“Ook als er wolken zijn, moet ik me beschermen” > Of de zon nu schijnt of het is bewolkt, de uv-stralen zijn actief van zodra de lente daar is. De wolken doen de warmteperceptie wel afnemen, maar beletten niet dat 80% van de stralen doorkomt. Net die onzichtbaarheid van het zonlicht is zo gevaarlijk.

“Mijn ogen zijn kwetsbaarder dan die van mama en papa” > Hun pupillen zijn in verhouding groter en hun ooglens bevat minder beschermend pigment: hierdoor nemen ze meer schadelijke stralen op.

“Een speelgoedzonnebril is wel mooi, maar niet veilig genoeg” > Het is belangrijk een kwaliteitszonnebril aan te schaffen die het CE-label heeft – categorie 4 is de meest beschermende – en een uv-bescherming van minstens 99% biedt.

“Ik kan een zonneslag aan mijn ogen krijgen” > Je spreekt dan over een oogontsteking; de uv-stralen hebben het hoornvlies verbrand. De symptomen: een vermindering van het zicht, gezwollen oogleden, tranende ogen,…

15


OPTIEK

SANDRA

DE FEYTER

50

%

K ORTING

Op een 2de paar uni- of multifocale (zonne)glazen* *Bij aankoop van een paar HOYA uni- of multifocale (zonne)glazen met Hi-Vision LongLife coating. Zie info en voorwaarden in de winkel. Actie geldig van 29/03/2019 t.e.m. 21/07/2019.

ONZE SERVICE & KWALITEIT: ∙ Keuze uit de nieuwste collecties ∙ Specialist in progressieve glazen ∙ 3 jaar garantie ∙ Gratis contactlenzen op proef ∙ Gratis onderhoud van je bril ∙ Gratis oogmeting ∙ Gratis taxiservice aan huis na afspraak ∙ Hoorapparaten ∙ Zwemdopjes

Follow us on: www.facebook.com/sandra.defeyter Like us on Instagram: sandradefeyter

Brusselsesteenweg 357 • 9090 Melle • Tel.: +32 (0)9 252 39 99 www.optieksandradefeyter.be