__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

LIU JO

NA JAAR 2019


©2019 MEYECLUB // PRODUCTIE EN VORMGEVING: YELLOW AND THE UNICORNS, BARCELONA // VERANTWOORDELIJKE UITGEVER: OPTIEK PLOEM FOTOGRAAF VOLWASSENEN: ANDREA BIELSA // FOTOGRAAF KINDEREN: PAUL HYDE // NIETS UIT DEZE UITGAVE MAG WORDEN OVERGENOMEN ZONDER TOESTEMMING VAN MEYE NV.

Welkom bij Optiek Ploem Beste lezer,

Durven de letters wel eens dansen wanneer je leest vanop korte afstand? Verwar je vaak gelijkaardige letters? Of wordt de tekst wazig vanaf een bepaalde afstand? Heb je vaak last van droge ogen en hoofdpijn als je te lang aan de computer zit? Al deze signalen kunnen wijzen op een verminderd zicht en betekenen dat je ons best eens een bezoek brengt voor een check-up!

Wij zorgen ervoor dat je goed ziet en er goed uitziet!

In de brillenmode is er nog nooit zoveel keuze geweest, zowel in materialen, als in vormen en kleuren. Accessoires springen in het oog en de bril is hier geen uitzondering op. Meer nog, brillen accentueren je persoonlijkheid en creëren je totale look. Over het belang van een goedgekozen bril valt dus niet te discussiëren!

Wij stellen je graag voor wat we dit seizoen voor jou in petto hebben. Laat je betoveren door onze magische oogmode!


TOM FORD


PRODESIGN DENMARK


Daglenzen - 10 om te zien de voordelen op een rijtje

Het dragen van daglenzen is nog nooit zo populair ge-

Daglenzen zijn zeer geschikt voor mensen die slechts

weest. De redenen waarom steeds meer mensen kie-

af en toe lenzen willen dragen, bv. op een avondje uit,

zen voor dit soort lenzen liggen voor de hand:

tijdens het sporten of op vakantie.

Je geniet elke dag van een nieuw, steriel paar lenzen.

Tijdens het sporten of andere buitenactiviteiten heb je

Een optimale hygiëne is verzekerd. Daglenzen zijn ook

een breder gezichtsveld en meer bewegingsvrijheid.

ideaal als je gevoelig bent voor hooikoorts of allergieën. Je wisselt bovendien in een mum van tijd van look door Daglenzen vergen geen onderhoud: reinigen of desin-

je bril een keer in te ruilen voor lenzen.

fecteren hoeft niet langer. Verder combineer je daglenzen makkelijk met je hippe Ook een lenzendoosje heb je niet meer nodig: aan het

zonnebril.

eind van de dag gooi je daglenzen gewoon weg. Tot slot bestaan daglenzen in alle soorten en maten: toAls je lens kapotgaat of uitdroogt, kan je gewoon me-

rische en multifocale daglenzen, daglenzen met uv-fil-

teen een nieuwe indoen.

ter,… Het aanbod is haast onbeperkt.

Snel last van geïrriteerde of jeukende ogen? Daglenzen draag je zo kort dat vuil en allergenen zich minder snel aan de lens hechten.


MODEDAGEN

binôche

NOV

NOV

29 30

Modedagen bij Optiek Ploem

Op 29 en 30 november organiseren wij een binôche modedag. Op beide dagen kan je de volledige collecties komen bekijken in een gezellige sfeer.

binôche is een brillenmerk van Belgische bodem. De monturen worden met veel trots ontworpen in Antwerpen en handgemaakt in Frankrijk en Italië. In de collecties primeert kwaliteit en wordt er veel aandacht geschonken aan artistieke expressie: uitgesproken vormen worden gecombineerd met interessante kleurencombinaties.

Ben je op zoek naar een nieuwe bril, maar heb je gebrek aan inspiratie? Styliste Gerd Campaert komt langs op 30 november om kleur- en stijladvies te geven.

binôche is een trots, Belgisch merk. Onze collecties worden ontworpen in Antwerpen en handgemaakt in Frankrijk en Italië. binôche eyewear


Wat zeg je? de oplossing op maat van je gehoor

NIEUW! NIEUW! Phonak Marvel

Phonak Liefde op het Marvel eerste geluid Liefde op het eerste geluid DIRECTE VERBINDING MET UW SMARTPHONE DIRECTE VERBINDING MET UW SMARTPHONE

De ALLES-IN-ÉÉN De hooroplossing ALLES-IN-ÉÉN hooroplossing PROBEER MARVEL NU PROBEER MARVEL NU VRIJBLIJVEND

1 MAAND 1 MAAND VRIJBLIJVEND

ULTRASNEL OPLADEN ULTRASNEL OPLADEN

ALTIJD EN OVERAL DE BESTE ALTIJD EN LUISTERERVARING OVERAL DE BESTE LUISTERERVARING

TV-KIJKEN IN DE BESTE GELUIDSKWALITEIT MET TV-KIJKEN IN DE BESTE DE TV CONNECTOR GELUIDSKWALITEIT MET DE TV CONNECTOR

EEN HELDER, RIJK GELUID VANAF EENHET HELDER, EERSTE GEBRUIK RIJK GELUID VANAF HET EERSTE GEBRUIK

LAPPERRE_POSTER MARVEL NL A1.indd 1

26/02/19 21:09

LAPPERRE_POSTER MARVEL NL A1.indd 1

26/02/19 21:09

Maak een afspraak om vrijblijvend je gehoor te laten testen via 011641378


Een blik op maat Een bril om te lezen ĂŠn een bril voor de tussenafstand of om ver te zien? Handig is anders, maar eenvoudig op te lossen met multifocale glazen. Dat zijn brillenglazen met verschillende sterktes van het kijkgebied. Je kijkt recht vooruit om objecten in de verte te zien, wat lager om objecten op tussenafstand te zien en door het onderste deel om te lezen.

Het multifocale glas is een perfectionering van de oudere bifocale en trifocale glazen. Het heeft een groot voordeel tegenover zijn voorgangers: er is geen zichtbare lijn meer tussen de verschillende kijkgebieden. De sterktes gaan naadloos in elkaar over, zodat het zicht niet moet verspringen. Resultaat: een snellere gewenning en een groter zichtcomfort!


Beschermd aan het scherm Weinig mensen kunnen nog zonder computer. Onze verknochtheid aan onze pc of Mac mag ons niet blind maken voor de ongemakken van langdurig schermwerk: rode, tranende, droge ogen, een prikkend gevoel, vermoeidheid, zelfs hoofd- of rugpijn. Zeker wanneer het zicht met het ouder worden achteruitgaat, kunnen die problemen acuut worden.

De oplossing? De computerbril. Anders dan een leesbril of een multifocale bril is hij speciaal ontworpen voor computerwerk. En je opticien stemt hem niet alleen perfect af op de conditie van je zicht, maar ook op de f requentie waarmee je aan het scherm zit en je manier van werken. Een anti-reflectiecoating en een f ilter voor het blauwe schermlicht maken het helemaal af.

Wil je prettiger werken? Kom een keer langs, wij helpen je graag verder!

50% KORTING OP COMPUTERGLAZEN! BETAAL NU â‚Ź 225 I.P.V. â‚Ź 450* *ZIE INFO EN VOORWAARDEN IN ONZE WINKEL


LIU JO

LIU JO


R AY-B A N

ETNIA BARCELONA

*Info en voorwaarden in onze winkel.

TOM FORD

J o u w 2 e p a a r Va r i l u x glazen aan een uitzonderlijke prijs!*


ETNIA BARCELONA

RAY-BAN BBIG

Kinderen leren voornamelijk door te kijken. Vooral via hun ogen registreren ze flink wat informatie en verkennen ze de wereld die hen omringt.

Daarom volg je het gezichtsvermogen van je kind best goed op, van jongs af aan. Allerlei signalen kunnen erop wijzen dat je kind een bril nodig heeft: de ogen vaak samenknijpen, dicht bij voorwerpen gaan staan om ze te zien, klachten over hoofdpijn (vaak aan het einde van de dag), concentratieproblemen, lichtgevoeligheid, bepaalde letters dooreen halen, vaak ergens tegenaan stoten, enz. Kinderen leren ook al spelend. En om veilig te spelen

HET ZICHT VAN ONZE BENGELTJES

en te ontdekken heeft je kind een comfortabele en stevige bril nodig, eventueel met een elastische band om hem op zijn plaats te houden. Denk eraan ook kinderogen te beschermen tegen uv-stralen door je kind een zonnebril en pet op te zetten.


GRATIS RAVOTBRIL BIJ AANKOOP VAN EEN MONTUUR EN GL AZEN*

ETNIA BARCELONA

*Info en voorwaarden in onze winkel.


C A LV I N K L E I N

CALVIN KLEIN

NOV

NOV

29 30

WE ZIEN JE GAAG VERSCHIJNEN OP ONZE BINÔCHE MODEDAGEN!

BBIG · BELLINGER · BINÔCHE · EINSTOFFEN · ENTOURAGE OF 7 · ETNIA BARCELONA · KINTO · KOMONO · LIU JO · LONGCHAMP MALT · MONOQOOL · NATAN · OAKLEY · PRODESIGN DENMARK · RAY-BAN · SERENGETI · SILHOUETTE · TOM FORD · ZENKA

Dorpsstraat 44, 3900 Pelt · T: 011/ 64 13 78 · www.optiekploem.be Di - Vr: 09u00 - 12u30 & 13u30 - 18u00 · Za: 09u00 - 12u30 & 13u30 - 17u00 · Zo & Ma: gesloten

Profile for MEYE NV

Magazine_Ploem_Najaar  

Magazine_Ploem_Najaar  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded