Page 1

DM OPTIEK

Najaar 2017


HERFST 17/18 Er waait een nieuwe wind in brillenland deze herfst. Meer en meer komen de metalen monturen weer op het voorplan. In hele mooie felle kleuren, maar ook in alle eenvoud. Zwart, zilver en goud kunnen weer VOLLEDIG! Combinaties met andere materialen of kleuren maken het aanbod heel divers.

Ronde vormen zijn terug van nooit weggeweest. Ook de gekende pilotenbril is ‘hot’ in de optische collecties. De dubbele neusbrug kan een zeer pittig detail zijn in een verder sober ontwerp.

Uiteraard spelen ook kunststof monturen nog volop mee. Heel rijke bruine tinten in prachtige retrovormen. Of eerder kleurrijke variaties bijvoorbeeld in de cat eye-vorm. Het nieuwe Komorebi (van eigen bodem!) speelt met licht en combineert karaktervolle vormen met elegant minimalisme.

Helemaal nieuw is de toptechnologie van 3D-geprinte brillen. De monturen worden volledig op maat gemaakt en garanderen zo een perfecte pasvorm en optimaal kijkcomfort. Lees meer over het YUNIKU-concept verder in dit magazine. Kortom, het aanbod is weer zeer uitgebreid en divers.

Wij verwelkomen je graag om samen met u dé perfecte bril uit te kiezen !

Tot kijk! Jo en Ann


REDACTIE: YELLOW AND THE UNICORNS, BARCELONA // VERANTWOORDELIJKE UITGEVER: DM OPTIEK // VORMGEVING: CHARLOTTE WOUTERS // FOTOGRAAF: ANDREA BIELSA // STYLING: SOFIA MARINO // HAAR & MAKE-UP: MONTSE RIBALTA // NIETS UIT DEZE UITGAVE MAG WORDEN OVERGENOMEN ZONDER TOESTEMMING VAN YELLOW AND THE UNICORNS.

DM optiek


DM optiek


Tom Ford


DM optiek

Ray-Ban

50

%

KORTING op het 2e paar*

H O YA LU X I D M Y S T Y L E V+ VERMENIGVULDIG JE ZICHT MET DE NIEUWSTE GENERATIE MULTIFOCALE GLAZEN Op maat gemaakte glazen voor de actieve en geconnecteerde persoon om ruimer en scherper te zien binnen alle afstanden. *Aanbod geldig t.e.m. 31/12/2017. Zie voorwaarden in de winkel.

Liu Jo

ENROUTE MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN

De nieuwe technologie voor minder verblinding op de weg … op alle afstanden.

Krijg een kalender met 365 optische illusies bij aankoop van een paar EnRoute brillenglazen!* *Aanbod geldig t.e.m. 31/12/2017. Zie voorwaarden in de winkel.


DE ‘WEEK VAN HET ZIEN’? DA’S GOED GEZIEN! En of! Want van 14 tot en met 21 oktober 2017 kan je bij ons terecht

Deze garandeert ons een absolute topkwaliteit en bijgevolg een

voor een GRATIS CONTROLE van de sterkte van je OGEN.

optimale gezichtsscherpte voor jou. Spring binnenkort zeker eens

Na deze ogentest bekijken we samen of je een bril of lenzen nodig

binnen, wij kijken uit naar je komst!

hebt en of je huidige bril of lenzen nog wel voldoende zijn. Indien nodig verwijzen we je door naar een oogarts.

Wij zijn gespecialiseerd in geïndividualiseerde glazen op maat en werken samen met glasleverancier De Ceunynck.


DM optiek

ChloĂŠ

Etnia Barcelona


DM optiek


PROGRESSIEVE DAGLENZEN

Progressieve contactlenzen: een prima alternatief! Een geleidelijke achteruitgang van het zicht is voor velen

Tijdens vergaderingen, in de auto, voor het computerscherm of

onvermijdelijk; vaak begint dit rond je 40e verjaardag. Een bril kan

tijdens een fietstocht … op basis van de afstand waarnaar we kijken,

dan soelaas bieden. Is een bril niet meteen iets voor jou of draag

kiezen onze hersenen spontaan voor de optimaalste correctie.

je er liever geen omwille van praktische redenen? Geen probleem! Progressieve of multifocale contactlenzen vormen een prima alternatief voor een goed zicht veraf én dichtbij.

Net als bij een bril vragen ook progressieve lenzen een aanpassingsperiode. Het is even wennen en in het begin misschien wat minder comfortabel. Sommige mensen die ermee starten,

Net als multifocale brillenglazen hebben multifocale lenzen

moeten er nadien op terugkomen, maar het merendeel vindt al snel

verschillende sterktes. De progressieve lens is voorzien van een zone

zijn draai.

met leescorrectie en een tweede, grotere zone met een correctie om ver te zien. Het oog kijkt op hetzelfde moment door deze twee correcties.

Let wel: het is belangrijk om advies van een specialist in te winnen die je helpt bepalen welk type lens het best bij jouw ogen past.


DM optiek

Orgreen


YUNIKU

NIEUW!

UNIEK IN HET

WAASLAND

Jij bent uniek. Jouw Yuniku. Geen enkel hoofd is hetzelfde en iedereen heeft andere gelaatstrekken, hoe kan één brilmontuur dan gelden voor iedereen? Met Yuniku maken wij unieke 3D-maatwerkbrillen waarbij het zicht

3D-GEPRINTE

BRILLEN

van de drager centraal staat. Eerst worden jouw visuele behoeften en gelaatstrekken geanalyseerd. Vervolgens neemt geavanceerde 3D-software een 3D-scan van je gezicht in hoge resolutie* en wordt de ideale positie van de glazen ten opzichte van jouw oogverhoudingen berekend. Op basis van deze unieke glasparameters wordt vervolgens een montuur op maat geprint met behulp van geavanceerde 3D-technologie. In tegenstelling tot een 3D-bril kan een gewone bril slechts gedeeltelijk op maat worden gemaakt. Daar staat het montuur centraal en worden de glazen hieraan aangepast, terwijl je bij Yuniku niet meer inboet aan stijl of een aangename pasvorm. Gedaan met een montuur dat knelt of wegglijdt! Kies je favoriete kleur, vorm en afwerking volgens een uitgebreide selectie monturen. Als afwerking wordt er steeds een duurzame antireflectiecoating aangebracht op je glazen. Onze visie is om ieders unieke gelaat en persoonlijkheid naar voren te brengen, daarom houden wij ook rekening met jouw levensstijl en look.

3D-tailored eyewear

*Hoge resolutie verwijst naar het aantal pixels in een afbeelding. Een pixel is het kleinste onderdeel van een foto en is vierkant. Een hoge resolutie heeft een groot aantal pixels . Dat wil dus zeggen dat die foto van hoge kwaliteit is.


DM optiek


ONLINE PASK AMER

1

Surf naar www.dmoptiek.be

2

Kies ‘online paskamer’

3

Upload een selfie of maak een foto met je webcam

4

Start het passen!

DM OPTIEK Biezestraat 18 9220 Hamme T.: 052 52 37 68 www.dmoptiek.be DM Optiek - Hamme dm_optiek

zo-ma: gesloten di-vrij: 09u00 - 12u30 & 13u30 - 18u30 za: 09u00 - 17u30

DM Optiek-Magazine Najaar