Page 1

VO O RJAAR 201 8


JIMMY CHOO


NIEUWTJE!

2e WINKEL IN CADZAND OPENT IN JUNI. REDACTIE: YELLOW AND THE UNICORNS, BARCELONA // VERANTWOORDELIJKE UITGEVER: OPTIEK COENS // VORMGEVING: ELENA VICENTE - PAM VERHOOFSTAD // FOTOGRAAF: ANDREA BIELSA STYLING: SOFIA MARINO // HAAR & MAKE-UP: ALICIA MORENO CARA // NIETS UIT DEZE UITGAVE MAG WORDEN OVERGENOMEN ZONDER TOESTEMMING VAN YELLOW AND THE UNICORNS

WELKOM BIJ OP TIEK COENS IN MALDEGEM! De opkomende zonnestralen laten ons de koude maanden stilaan vergeten. De lente brengt weer kleur in ons dagelijks leven, en dat geldt ook voor de nieuwste collecties. Gedurfde vormen, prints en kleuren zetten een warme toon dit seizoen, de lente- en zomertrends bieden voor ieder wat wils. Hoe hard je ook naar dat heldere voorjaarszonnetje hebt uitgekeken, zorg ervoor dat je jezelf én je kids goed beschermt tegen het verraderlijke kantje van de zon. Het kiezen van de juiste bril vereist immers professioneel advies. Bij ons kan je er dan ook zeker van zijn dat je met een goed zittend prachtexemplaar buiten stapt, waarmee je de wereld optimaal kan aanschouwen. Wij zijn gepassioneerd met ons vak bezig en scholen ons permanent bij. Wij laten je de nieuwste trends zien. Geniet van ons voorjaarsmagazine en geef je volledig over aan de lentekriebels! Kom snel eens een kijkje nemen in onze trendy optiekzaak. Tot ziens!


JIMMY CHOO

R AY- B A N

R AY- B A N

CARRERA


OP JE 2e PAAR (ZONNE)GLAZEN* *G eldig bij aankoop van een bril of zonnebril met HOYA-glazen, met Hi-Vision LongLife coating. Actie geldig t.e.m. 21/06/2018.


4 DINGEN DIE ALLEEN MENSEN MET EEN BRIL BEGRIJPEN

1

ANDEREN KI J KEN OPEE NS HEEL ANDERS NAAR J E Een bril is het meest in het oog springende accessoire dat je kan dragen. Wanneer je een keer geen bril draagt, zie je er dan ook opeens heel anders uit. Het verschil is soms zo groot dat zelfs collega’s twee keer moeten kijken wie je bent.

2 DE REGEN I S J E GROOTST E VI JAND De zomer staat voor de deur, maar regen is er in elk seizoen van het jaar. Voor brildragers is dat extra lastig, want zelfs bij een kort ritje op de fiets door een miezerbuitje zit je bril al onder de druppels en zie je niks meer. Tijd voor een bril met ruitenwissers?

3 J E STAAT LETTERLI J K T E SHI NEN OP DE FOTO Een bril kan een echte eyecatcher zijn, vooral als je op een zonnige dag op de foto gaat. Dankzij de reflectie van het licht op je glazen sta je namelijk letterlijk te shinen. Wil je niet dat je ogen worden overschaduwd door het licht? Kies dan voor ontspiegelde glazen om de reflectie te verminderen.

4 HET MOMENT WAAROP JE BRIL JE OUTFIT HELEMAAL AFMAAKT Je bril is tegenwoordig veel meer dan een hulpmiddel om te kunnen zien. Mensen kijken direct naar iemands ogen en dat maakt een bril het meest opvallende accessoire. Er is daarom geen betere manier om een echt fashion statement te maken.


© 2018 Chloé, all rights reserved.

Chloe.com

Chloe.com


AL GEZIEN?

O n z e D A I L I E S T O TA L 1 ® daglenzen-spaaractie geeft licht!

K l e i n (16 x 25 c m)

PERFORMANCE DRIVEN BY SCIENCE™

M e d i u m (32 x 51 c m)

G r o o t (6 0 x 9 0 c m)


LENZEN: GEMAK IN EEN OOGWENK Je ideale musthave dit voorjaar? Lenzen! Ze zijn eenvoudig, makkelijk in gebruik ĂŠn hygiĂŤnisch. Met de zonnige zomerdagen in het vooruitzicht bieden ze je tal van voordelen. Tijdens het sporten geniet je van een extra breed gezichtsveld en meer bewegingsvrijheid, op dat coole festival geen gedoe met een bril die door de hitte steeds van je neus glijdt en tijdens die citytrip draag je gewoon lekker die hippe nieuwe zonnebril. Zelfs wanneer je als brildrager gewoon eens van look wil veranderen, kan dit in een handomdraai met lenzen. Benieuwd om lenzen te proberen? Aan de hand van je persoonlijke behoeften en levensstijl bekijken wij graag samen met u welk type lens uw ideale match is!


HUGO BOSS R AY- B A N

LIU JO

R AY- B A N


P R A DA

CARRERA

R AY- B A N


C H LO É


DE IDEALE BRIL VOOR JE OOGAPPEL Bij het kiezen van de ideale bril voor zoon- of dochterlief let je op de stevigheid van het montuur. Tijdens het spelen moet hun bril tegen een stootje kunnen. Flexibele veren zorgen voor wat extra buigzaamheid. Voor de veiligheid moeten de glazen kras- en schokbestendig zijn en voorzien zijn van uv-bescherming.

Er is ook niets vervelender dan een bril die niet fijn aanvoelt. Kies daarom voor een bril met antislip- en antiallergielaag zodat hij niet irriteert en goed blijft zitten.

Kies sรกmen met je kind een leuke bril uit. Hoe mooier je kleine spruit het montuur en de kleur vindt, hoe liever hij of zij de bril zal dragen. LJ_2018_GIRL_21x29,7_0,7.indd 1

*Bij aankoop van een kinderbril, ontvang je een gratis speelbril!

KINTO

31/01/18 16:52


Volledige uv-bescherming in alle heldere brillenglazen. Elke dag. De hele dag door. ZEISS brillenglazen met UVProtect technologie.

// RESPONSIBILITY MADE BY ZEISS DIOR

ZEISS Vision Care Verhoogt de norm voor uv-bescherming.


E N TO U R AG E O F 7

FA C E À FA C E


13 MEI MOEDERDAG KORTING*

LAAT MAMA STRALEN I N DE ZON, MET EEN TRENDY ( ZONNE) BRIL ! *Actie geldig t.e.m. 19 mei op de hele collectie (zonne)brillen - bij afgifte van deze bon. Zie info en voorwaarden in de winkel.

TOM FORD

Nieuwstraat 25

∙ 9990 Maldegem

T.: 050 71 27 77 ∙

info@optiekcoens.be

W W W. O P T I E K C O E N S . B E MA - VR:

09U30 - 12U30 & 14U00 - 18U30

ZA:

09U30 - 12U30 & 13U30 - 18U00

DI & ZO:

GESLOTEN

Optiek Coens Voorjaar 2018  
Optiek Coens Voorjaar 2018