OPTIEK KRISTIEN • KRANT • NAJAAR 2021

Page 1

H E R F S T/ W I N T E R

100% gerecycleerd papier met oog voor het milieu!

O PT I C I E N | O PT O M E T R I S T | C O N TA C T L E N S S P E C I A L I S T | VA R I L U X C E N T E R

2 0 2 1 -2 0 2 2

VICTORIA BECKHAM


KRISTIEN

Ons plan van aanpak

PURE STERKTE MET PASSIE, DAT ZIE JE!

Van harte welkom bij Optiek Kristien, sinds 2000 een gekende optiekwinkel in de Banneuxwijk in Hasselt. Op professionele wijze begeleiden wij jou bij je zoektocht naar de juiste bril. We streven naar het juiste comfort voor een correcte prijs en staan je bij met eerlijk advies. Dankzij de vele opleidingen en de bezoeken aan talrijke beurzen blijven we op de hoogte van de nieuwste modetrends en de laatste ontwikkelingen op het gebied van glazen en lenzen. Onze optiekzaak is uitgerust met de allernieuwste meettoestellen. We maken ook erg graag tijd voor kinderen en jongeren. Een prachtig assortiment aan kinderbrillen, in combinatie met het juiste advies, zorgt

Lina Optometrist Contactlensspecialist

Margot Opticien Optometrist

Kristien Opticien Optometrist

Nancy Verkoop & onthaal

ervoor dat zowel ouders als kinderen tevreden zijn.

OPTIEK KRISTIEN IS LID VAN DE GEZINSBOND GRATIS PARKING VOOR DE DEUR

JUISTE MATCH JOUW LEVENSSTIJL. JOUW VRIJHEID.

2

HELDER COMFORT

ZUIVER ZICHT

ELKE DAG. DE HELE DAG.

EEN VERHELDERENDE ANALYSE.


O PT I C I E N | O PT O M E T R I S T | C O N TA C T L E N S S P E C I A L I S T | VA R I L U X C E N T E R

BIOMETRIC INTELLIGENT GLASSES

DE EERSTE HYPERNAUWKEURIGE BRILLENGLAZEN, ONTWORPEN UIT EEN VOLLEDIG BIOMETRISCH OOGMODEL Biometrische gegevens die in uw ogen worden gemeten, worden rechtstreeks in uw nieuwe brillenglazen verwerkt. Dankzij een uniek productieproces maken wij brillenglazen die daardoor tot op de micrometer nauwkeurig zijn. Dit stelt ons in staat het middelpunt voor scherp zicht van elk individueel oog exact te bepalen en u het scherpst mogelijke zicht te bieden. We noemen deze brillenglazen B.I.G.

BIOMETRIC INTELLIGENT GLASSES OPTIEK KRISTIEN GAAT VOOR 250.000X SCHERPER ZICHT Wat we zien is de basis voor de beslissingen die we nemen met onze hersenen. Alleen de intelligente biometrische glazen van Rodenstock houden rekening met het gehele gezichtsvermogen en voorzien de hersenen dus van de best mogelijke informatie. Hoe werkt het? Dankzij duizenden meetpunten, bepaald met de Rodenstock DNEye® scanner, passen de biometrische intelligente glazen zich 100% aan uw specifieke oogprofiel aan. Profiteer van het scherpst mogelijke zicht vanuit alle hoeken - dag & nacht - precies zoals uw hersenen het nodig hebben.

WAAROM OVERSCHAKELEN NAAR B.I.G.? • • • • •

Zicht-ondersteuning vanuit elke hoek. Ideaal dag- én nachtzicht. Glazen aangepast aan uw exacte noden & levensstijl. 87% van de klanten ervaart een kortere gewenningstijd. 88% van de klanten voelt een groter visueel comfort met hun DNEye® bril.

B.I.G. Vision® maakt het verschil - want elk oog is anders.

2X VOORDEEL DIT NAJAAR Alle opties* gratis op het 1e paar glazen**

+

50% korting op het 2e paar glazen**

* Opties zoals onstpiegeling & kleur. Vraag ernaar bij Optiek Kristien Maris! ** Voorwaarden in de winkel. Deze aanbieding geldt alleen bij inlevering van deze waarde-cheque. Niet in te wisselen voor geld, niet cumuleerbaar met andere acties en niet overdraagbaar aan derden. Geldig van 1 oktober t/m 31 december 2021.

3


KRISTIEN

In de kijker: de najaarstrends van 2021

JUISTE MATCH JOUW LEVENSSTIJL. JOUW VRIJHEID.

Ook dit najaar hebben we weer tal van modieuze brillen voor je in petto. Er is werkelijk voor elk wat wils, want nog nooit was het aanbod zo divers. Geen eenduidige trend of opgelegde stijl – het motto dit seizoen is ‘niets moet en alles mag’. Retro rond of kleurrijk rechthoekig? Sportief of elegant? De keuze is aan jou. Liefhebbers van pasteltinten en de sfeer van de seventies kunnen hun hart ophalen aan de bohemian trend die nog altijd springlevend is. Of misschien ga je, in navolging van de boyfriend-jeans, voor het boyfriend-montuur. Een bril met een stoere touch die tegelijk je vrouwelijke uitstraling in de verf zet. Toch liever wat meer ingetogen en tijdloos? Dan vind je zeker je gading in de meer minimalistische modellen. Door het massale thuiswerken maken brillen met blauwlichtfilters ook opgang. Ze zijn zowel met als zonder sterkte verkrijgbaar, in het montuur van jouw keuze. En dat hoeft geen plastic of metaal te zijn. Wat dacht je van ecologisch hout of gerecycleerd materiaal? Duurzaamheid is niet meer weg te denken, ook niet uit de brillenwereld. Kom dat zien!

LIU JO

CAROLINE ABRAM

©2021 MEYE CLUB // Productie en vormgeving: Yellow And The Unicorns, Barcelona // Verantwoordelijke uitgever: Optiek Kristien // Fotograaf volwassenen: Andrea Bielsa // Haar & make-up volwassenen: Jorge Zunica // Styling volwassenen: Ángel Cabezuelo // Fotograaf kids: Paul Hyde // Styling Kids: Patrycja Juraszczyk // Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder toestemming van MEYE NV.

4

TOM FORD

SERENGETI


O PT I C I E N | O PT O M E T R I S T | C O N TA C T L E N S S P E C I A L I S T | VA R I L U X C E N T E R

Cadeautips voor de feestdagen

CADEAUBON

BRILKETTING

EYESHAKER

ETUI

Heel de maand december ontvang je bij de aankoop van je nieuwe optische bril een mooi eindejaarsgeschenk. Deze prachtige handgegoten geurkaarsen, op basis van natuurlijke was, worden door Lien gemaakt in haar eigen atelier in Godsheide (Hasselt).

@flowr.be

EINDEJAARSGESCHENK handgegoten geurkaarsen bij aankoop van een nieuwe bril*

*Actie geldig gedurende de hele maand december 2021. Zie info en voorwaarden in de winkel.

5


KRISTIEN

READY

FOR THE

NEXT

P R OJ EC T.

Varilux Roadpilot Helder zicht op de weg en op het dashboard

PATRICK DEMPSEY WEARING THE P’8386 GLASSES

Deze glazen geven je een helder verte- en tussenzicht. Niet alleen bij het autorijden, maar ook bij het wandelen en fietsen geven deze glazen optimaal comfort. Niet alleen overdag verbetert het je zicht, maar ook ’s nachts op de weg. Met de Crizal Drivecoating heb je tot 90% minder last van reflecties en halo’s rond lichtbronnen. Deze coating zorgt voor een contrastrijk scherp zicht.

PAT R I C K D E M P S E Y W E A R I N G T H E P ’8386 G L A S S E S

2296_3598_KM_PD_Patrick Dempsey beeld_A3_202111.indd 1

09-11-2021 14:14

BREED GEZICHTSVELD Anticipeer op verrassingen tijdens het rijden met een breder gezichtsveld op de weg en op het dashboard

HOOG COMFORT Een comfortabele bril die je snel gewoon wordt voor ver (op de weg) en in je tussenzone (dashboard)

MULTIFUNCTIONEEL Te gebruiken voor elk vervoersmiddel

DAG EN NACHT TOM FORD

6

Verbetert zowel overdag als ’s nachts je zicht op de weg


O PT I C I E N | O PT O M E T R I S T | C O N TA C T L E N S S P E C I A L I S T | VA R I L U X C E N T E R

PURE PASSIE VOOR KINDERBRILLEN

Tijd voor een nieuwe bril? Neem plaats op onze kindertroon EN WE MAKEN ER EEN LEUK BRILAVONTUUR VAN.

EYEZEN® KIDS De nieuwste generatie glazen ontworpen voor jonge brildragers. De verhoogde blootstelling aan beeldschermen kan vermoeiend en schadelijk zijn voor de ogen. Dit glas biedt de juiste visuele oplossing voor kinderen. •

Minder visuele vermoeidheid: voor een ontspannen zicht, de hele dag

Zeer scherp zicht: elk detail is zichtbaar met heldere kleuren

Bescherming tegen uv- en blauwviolet licht: geïntegreerde bescherming tegen schadelijk uv- en blauwviolet licht

Onze kindermerken: Etnia Barcelona - Façonnable - Lafont Little Paul & Joe - Liu Jo - Nike - Ray-Ban Tête a lunettes - Very French Gangsters

Leren Lenzen: Al eens nagedacht over lenzen? Voor sommige activiteiten, zoals tijdens het sporten en spelen en in de jeugdbeweging, is het wel eens gemakkelijk om geen bril te dragen. Al vanaf de leeftijd van twaalf jaar kan je, met onze professionele begeleiding, veilig en comfortabel lenzen dragen. We geven je graag meer info in de winkel!

7


O PT I C I E N | O PT O M E T R I S T | C O N TA C T L E N S S P E C I A L I S T | VA R I L U X C E N T E R

IK LENS. JIJ LENST. WIJ LENZEN. Contactlenzen van Kristien, een glasheldere keuze! Jouw ogen verdienen al onze vakkennis en ervaring. Want elk oog is anders en vraagt zorg op maat. We adviseren je graag over alle mogelijke correcties en lenzen, telkens afgestemd op jouw ogen. Lina, onze gediplomeerde contactlensspecialist, helpt je graag verder. Mis je comfort met je huidige lenzen? Dan informeren we je graag over de nieuwste types lenzen en producten. Of heb je nog nooit lenzen gedragen en wil je graag Leren Lenzen? Maak dan online een afspraak en we geven je graag een uitgebreide uitleg: www.optiekkristien.be Op onze passie en vakkennis mag je altijd rekenen! Geen tijd om je lenzen op te halen in de winkel? Bestel ze dan online via onze webshop op www.optiekkristien.be •

Snelle levering bij je thuis via bpost of gratis ophalen in de winkel

Hoge kwaliteit

De beste producten

10%

KORTING* BIJ DE ONLINE BESTELLING VAN LENZEN Gebruik de volgende kortingscode:

MAAND10 & DAG10

Wij werken samen met deze lenzenpartners:

*Zie info en voorwaarden in de winkel.

BINÔCHE - CAROLINE ABRAM - DAVID BECKHAM - ETNIA BARCELONA - FACE À FACE - GÖTTI - ISABEL MARANT - MASUNAGA - MONOQOOL - NIKE OSCAR MAGNUSON - PORSCHE DESIGN - RAY-BAN - SEALED - SERENGETI - LIU JO - TOM FORD - VICTORIA BECKHAM

OPTIEK KRISITIEN Banneuxstraat 4, 3500 Hasselt T. 011 21 55 22 optiek@optiekkristien.be

Di - Vr: 10u00 - 18u00 Za: 10u00 - 17u00 Optiek Kristien is lid van de Gezinsbond. Gratis parking voor de deur.

www.optiekkristien.be Follow us on social media: @optiekkristien


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.