Page 1

Oogkrant

Zomer 2019

20 jaar Optiek Acke

Etnia Barcelona

Optiek Acke OOG & OOR VOOR PERFECTIE


O P T I E K AC K E : O O G E N O O R VO O R P E R F E C T I E

©2019 MEYECLUB // PRODUCTIE EN VORMGEVING: YELLOW AND THE UNICORNS, BARCELONA // VERANTWOORDELIJKE UITGEVER: OPTIEK ACKE // FOTOGRAAF: ANDREA BIELSA STYLING: CHARLOTTE DE LANGE // HAAR & MAKE-UP: VERONICA GARCÍA // NIETS UIT DEZE UITGAVE MAG WORDEN OVERGENOMEN ZONDER TOESTEMMING VAN MEYE NV.

Etnia Barcelona


ZOMER 2019

Welkom bij Optiek Acke Optiek Acke vindt z’n oorsprong in de Ronsaerdbekestraat te Brugge St-Jozef in 1999. Wat volgt is een verhaal van groei, modernisering en een logische verhuis in november 2011 naar een nieuw, modern en ruimer pand. ‘Oud huis café Ter Loy’ in de Ter Looigemweg 11, recht tegenover de kerk van Sint-Jozef, onderging een serieuze metamorfose en werd een trendy optiekzaak. Op dat moment stapte Peter, de echtgenoot van Sabrina de zaak binnen. Samen bouwden ze de zaak verder uit. Ondertussen staat Optiek Acke als onafhankelijke optiekzaak al 20 jaar lang garant voor topkwaliteit en een doorgedreven service in de ruime Brugse regio. De deskundigheid van beide gediplomeerde opticiens helpen

Permanente bijscholing en het veelvuldig bezoeken van Europe-

de klant bij het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat over bril-

se beurzen stelt ons in staat te voldoen aan de wensen van de

len, contactlenzen of hoorapparaten, kwaliteit en zorg zijn onze

modebewuste brildrager.

grootste prioriteit. Wie de zaak binnenstapt, merkt het meteen. Hier

We streven naar een optiekbelevenis die zich sterk onder-

is aandacht voor detail, in elke zin van het woord. Sabrina en Peter

scheidt, want jouw ogen zijn een zeer kostbaar bezit. Wij wensen

staan garant voor een individuele aanpak met advies op maat.

je een schitterende zomer en inspirerende momenten in ons ma-

Je wordt persoonlijk begeleid in je zoektocht naar een nieuwe

gazine!

look door ervaren mensen. SABRINA EN PETER

G R AT I S

parkeren op het kerkplein tegenover de

zaak + parking voor mindervaliden vlak naast de zaak ofwel bushalte op 50m (stadsbus nr. 14)


‘Trop is trop & te veel is te veel’ maar deze zomer niet! Met de zomer 2019 collectie gaan we statements maken door gedurfde silhouetten te combineren met reflecterende glazen en gewaagde kleurencombinaties die je mond wagenwijd doen openvallen. De toekomst van eyewear groeit vrij letterlijk. Go big or go home. Oversized is deze zomer the way to go, denk dan vooral aan de sportieve variant. De trendkleuren van zomer 2019 zijn ongetwijfeld geel en roos in al hun gedurfde schakeringen. Ook neon maakt een comeback. ‘Ton sur ton’ wordt deze zomer vertaald in warme zandkleurige tinten.

Trends

Gespiegelde glazen in duurzame, industriële frames zorgen voor een futuristische finishing touch. Naast deze moderne look heb je ook de oldschool rechthoekige monturen met fel gekleurde glazen. De jaren 70 laat deze zomer zijn sporen na met de vierkante monturen in felle warme tinten voor een vleugje Retro.

2 19

Serengeti


KINDERBRILLEN

ZOMER 2019

ETNIA BARCELONA


O P T I E K AC K E

Kinderplannen Soms is het even slikken; je kind heeft een bril nodig. Dat zag je niet aankomen. Hij of zij gaf immers geen enkel signaal niet goed te zien. Hoe zit dat dan? Zijn er voor jonge kinderen leuke brillen te vinden? Zal hij of zij de bril wel op gaan houden? Spelen en sporten met een bril, hoe zit dat? Kinderoptiek ZIEZO by Optiek Acke heeft voor u een antwoord op al deze vragen. Ons ZIEZO plan voorziet daarin zeker een oplossing. Akkoord, ze zijn wat kleiner, soms wat onbesuisd maar kinderen voelen feilloos aan wat ze wel en niet mooi vinden, zeker ook bij de keuze van hun nieuwe bril.

+ â‚Ź 20 extra Montuur met verdunde/ ontspiegelde glazen

Montuur met verdunde/ ontspiegelde glazen + sportbril met glazen*

*Sportbril en zonnebril hebben dezelfde sterkte als optische bril. Info & voorwaarden in de winkel.

ZON+ â‚Ź 60 extra Montuur met verdunde/ ontspiegelde glazen + sportbril met glazen* + zonnebril met glazen*


Sport en recreatie met een optimaal zicht!

Als je in de maanden april & mei een Julbo sport- of zonnebril op sterkte bestelt, dan krijg je het montuur GRATIS.*

Draag je een bril op sterkte en hou je van sport maar verdraag je moeilijk contactlenzen? Of heb je last van tranende ogen tijdens je sportactiviteiten? Dan biedt de nieuwe sportbril met correctie de ideale oplossing voor jou! *Info & voorwaarden in de winkel.

In vervlogen tijden werd een sportbril uitgerust met een clip-on systeem. De clip bestond uit glazen met jouw eigen brilsterkte en werd achter de glazen van de sportbril gemonteerd. Het nadeel was dat je zichtruimte beperkt bleef. Dankzij de modernste technieken biedt de actuele sportbril van Julbo met glazen op sterkte, ook RX sportbril genoemd, je een optimaal gezichtsveld en scherp zicht! Bovendien zijn de Julbo sportbrillen stevig, licht en heel gemakkelijk te onderhouden. Minder goede ogen zijn niet langer een beperking van je prestaties tijdens het sporten. De meest innovatieve oplossing voor sporters en actieve mensen is de REACTIVE, een meekleurend glas, handig bij snel wisselende omstandigheden zonder tijd en zin om van bril te verwisselen. Kom langs in onze winkel en ontdek onze collecties gericht op de sportieve brildrager. Of je nu op zoek bent naar een hardloopbril, fietsbril, golfbril, skibril of een andere sportbril met correctie, je vindt hier vast iets van jouw gading.


Serengeti

Jaguar


ZOMER 2019

KINDERBRILLEN

More t han my f irst contac t lenses


O P T I E K AC K E

Scherp zicht met daglenzen Het begint stilaan te zomeren, en dat wil zeggen: tijd voor een festival, een reisje naar de zon, een sportsessie buiten of een avondje uit met vrienden. Heb je daarbij al eens gedacht aan lenzen?

Optiek Acke helpt je op weg naar een geslaagd festivalseizoen!

Eenvoudig en hygiĂŤnisch in gebruik zijn ze dit seizoen jouw ideale accessoire. Bovendien combineer je ze makkelijk met je favoriete zonnebril. En die zonnebril is nodig, want in de zomer moeten je ogen, net als die van je kids, extra beschermd worden tegen schadelijke uv-stralen. Zin om eens lenzen te proberen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij begeleiden je op een professionele manier.

Ontvang een 30-pack gratis, bij aankoop van 2x 90-pack daglenzen van DAILIES AquaComfort Plus *Actie geldig t.e.m. 30 april 2019. Info & voorwaarden in de winkel.


De zonneglazen die zich aanpassen aan de intensiteit van de zon. ZEISS AdaptiveSun

Tot

korting op jouw zonneglazen!*

*Info & voorwaarden in de winkel.

Beschikbare kleuren: 90%

90%

90%

90%

75%

75%

75%

75%

60%

60%

60%

60%


ETNIA BARCELONA


Wat zeg je?

Erkend audioloog-audicien Hans Ballegeer

Ook voor hoortoestellen, gehoorbescherming en onderhoudsproducten ben je bij Optiek Acke aan het juiste adres. Elke dinsdagnamiddag kan je op afspraak terecht bij erkend audioloog-audicien Hans Ballegeer! Met 18 jaar ervaring in hoortoestelaanpassing werkt hij onafhankelijk van merken of ketens en kiest voor een per-

GEHOORTEST

Maak nu je afspraak! +32 50 34 53 36

soonlijke aanpak. Wil je een onzichtbaar of oplaadbaar toestel? Samen zoeken we naar de meest geschikte oplossing. We houden rekening met jouw noden, verwachtingen en budget. Naast de keuze van het toestel is de instelling even belangrijk. Daarom gaan we de aangeboden versterking objectief opmeten om zeker te zijn van een optimaal spraak verstaan. Wacht niet te lang. Een hoortoestel stimuleert jouw hersenen en verlaagt het risico op versnelde mentale achteruitgang. De zorg voor jouw gehoor is een van de belangrijkste sleutels tot een actief en sociaal leven.

Onze nieuwe, topklasse Muse iQ oplaadbare hoortoestellen gaan 20 procent langer mee dan andere systemen, zijn 30 procent kleiner en 100 procent gemakkelijk te gebruiken.


Muziekfestival gepland? Oordopjes bij de hand! Het mooie weer maakt stilaan weer z’n intrede en bijge-

Beleef je passie als nooit tevoren met gehoor-

volg ook het festivalseizoen. Leuk, niet? Maar wist je dat

bescherming van Variphone. Dankzij continue

één jongere op vijf aan gehoorschade lijdt als gevolg van

productverbeteringen en nieuwe ontwikkelingen

te luide muziek of een te lange blootstelling eraan? Min-

is de MEP 2G het resultaat van kwalitatief maat-

der leuk, toch? Nochtans is het niet moeilijk om je oren te

werk en, mede door zijn brede inzetbaarheid,

beschermen en je tegelijk uit te leven voor het podium.

uniek in zijn soort.

Muziekfestival gepland? Vergeet je oordopjes niet! Er

bestaan

verschillende

soorten

oordopjes:

ze

kunnen voorgevormd of kneedbaar zijn en zijn zowel in wegwerpexemplaar als herbruikbaar te verkrijgen. Er zijn universele oordopjes, maar ook op maat zijn ze beschikbaar. Het aanbod is zo uitgebreid, dat ieder er wel een geschikte oplossing in vindt. Hoe dan ook hou je best rekening met enkele tips. Zo draag je je oordopjes best vanaf het moment dat je naar luide muziek luistert. Als je ze uitdoet, zelfs al is het maar voor een ogenblik, stijgt je stressniveau aanzienlijk. Dankzij een kwalitatieve gehoorbescherming kan elke festivalganger zonder gevaar van zijn lievelingsmuziek genieten.

korting op muziekdoppen op maat

Geniet nu van onze actie muziek oordopjes op maat en ontvang 10% korting met de voucher.

*Actie geldig t.e.m. 30 juni 2019. Info & voorwaarden in de winkel.


K I E S VO O R O P T I E K AC K E ! •

Zorgvuldige selectie modieuze brillen

ZEISS Experience - en Nikon PRO center

Onnavolgbare service

Gediplomeerde opticiens en audioloog

Passie voor ons vak en onze klanten

BBIG Julbo

· ·

Cabrio by Hoet K i n to · N ATA N ·

· Cazal · Etnia B a rc e l o n a · N i n e · P a r a j u m p e r s · S e re n g e t i

Optiek Acke Ter Looigemweg 11 8000 Brugge (Sint-Jozef )

F l ey e · · William

Tel: +32 (50) 345 336 www.optiekacke.be info@optiekacke.be

Jaguar Morris

Profile for OBOS opticiens

OptiekAcke_Magazine_zomer19  

OptiekAcke_Magazine_zomer19