Page 1

Wagnerlaan 10 BILTHOVEN


Indeling: Entree, ontvangsthal met garderobekasten en toiletruimte. De ruime en lichte tuingerichte woonkamer is voorzien van driedubbele openslaande deuren naar het zonneterras, massieve houten visgraatvloerdelen en een openhaard. Via schuifdeuren is de family room bereikbaar met vaste kastenwand en eveneens massieve houten visgraatvloerdelen. Aan de voorzijde bevindt zich de zeer luxe woonkeuken voorzien van alle denkbare Miele keukenapparatuur. Een compacte bijkeuken completeert het geheel. Vanuit de hal is het souterrain bestaande uit een tweetal compartimenten met een gebruiksoppervlakte van 100m² bereikbaar.

Zeer fraaie en stijlvol gebouwde rietgedekte villa, gebouwd in 2008, gelegen aan een van de rustigste en groenste lanen van de villawijk Bilthoven-Noord.

Bilthoven-Noord laat zich kenmerken als een rustige woonomgeving met veel vrijstaande villa’s aan brede lommerrijke lanen op korte afstand van alle voorzieningen op het gebied van winkelen, onderwijs, sport en recreatie. Er zijn uitstekende treinverbindingen en diverse uitvalswegen naar alle windstreken en om de hoek de ongerepte natuur.

De villa is gelegen op een ruim en fraai aangelegd perceel grond van 2.037m² en kenmerkt zich door sfeer en ruimte. Bij de realisatie van de villa is er uitsluitend met oog voor detail gebruik gemaakt van duurzame en hoogwaardige bouwmaterialen, waarbij de woning op een zeer doordachte en naadloze wijze is opgetrokken en voorziet in de meest verwende wooneisen. Het resultaat is een atmosfeer die de sfeer en mooie leefruimten accentueert.


Eerste verdieping: Via het fraaie trappenhuis is de eerste verdieping bereikbaar. Hier bevinden zich een ruime overloop met linnenkamer, een vijftal, in grootte variërende, kamers, waarvan drie in gebruik als slaapkamer, een kleedkamer en een als werkkamer. Tevens bevinden zich op deze verdieping een tweetal luxe badkamers.

Tweede verdieping: De tweede verdieping bestaat uit een overloop met aparte wasruimte en een technische ruimte en daarnaast een tweetal royale slaapkamers en een derde badkamer.

De fraai aangelegde en zonnige, grotendeels op het zuiden gelegen tuin, is ruim 45 meter diep en voorzien van een groot zonneterras, beregeningsinstallatie en biedt veel vrijheid en privacy. De villa is toegankelijk via een elektrische toegangspoort met intercom. Aan de voorzijde bevinden zich ruime parkeermogelijkheden, aan de achterzijde is er de beschikking over een fraai rietgedekt en gepotdekselt bijgebouw en een houten tuinhuis.

Bijzonderheden: Bruto vloeroppervlakte 559m², inhoud 1.688m³, netto gebruiksoppervlakte 444m² (NEN2580 meetcertificaat). De villa is o.a. voorzien van vloerverwarming, airconditioning, volledige isolatie, geavanceerd beveiligingssysteem en exclusief in- en extern verlichtingsplan. Kortom een zeldzame en fraai gelegen exclusieve villa aan een van de fraaiste lanen van Bilthoven-Noord. Vraagprijs: E 2.675.000 kosten koper


Emmaplein 6, 3722 AD Bilthoven tel. 030-2287611 mail: info@burgersdijk.com www.burgersdijk.com De gegevens in de brochure zijn met zorg samengesteld en betrokken uit ons inziens betrouwbare bronnen. Ten aanzien van de juistheid van de informatie kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. De aangeboden informatie is geheel vrijblijvend.

Burgersdijk brochure