Page 1

Litt nærmere!

våren

Ka skjer på Oasen s. 6 Gruvebyen Visnes s. 8 4 2 s. n je as et tle ut O i pp ku et r jø G Noe for de små s. 41


Noe å feire i år? Blomstene til festbordet bestiller du hos oss. Husk vi har godt utvalg i det du trenger av pynt. Gode idéer til festordet har vi utstilt i butikken.

Bryllup i år? Vi hjelper dere gjere med valg av brudebuketten, borddekorasjoner og bordpynt. I 2012 skal vi ha trekning av brudebukett. Trekning i desember. Den som vinner vil få tilbakebetalt verdien av brudebuketten.

På Oasen Storsenter v/Clas Ohlson – Tlf. 52 83 16 90 Bringetjeneste: Nord Karmøy – Karmøy fastland – Haugesund

Vi vil være best på kvalitet og service


Innhold

Litt nærmere! »6

Japkåt..e.n Et

r mote

Moteshow for hele familien

»8

for he i . le sl e kt a.. ow h s

» 24

Leder�����������������������������������������������������������������������������������������» 4 Ka skjer på Oasen ��������������������������������������������������������������» 6 Gruvebyen Visnes��������������������������������������������������������������» 8 Outlet-butikkene������������������������������������������������������������ » 24

Gruvebyen Visnes Nok en gang har vi vært i nærområdet for å finne inspirasjon til vårt magasin. Haugalandet har mye å by på, denne gangen gleder vi oss over å kunne vise frem flotte bilder som er tatt på Visnes.

Butikkmiks��������������������������������������������������������������������������» 28 Hverdagskrydder����������������������������������������������������������� » 34 Lekerom for de små��������������������������������������������������������» 41

» 34

Hverdagskrydder

Butikkoversikt������������������������������������������������������������������» 52

Forsidebilde: Marianne: Bukse 199,- fra Gina Tricot. Genser 159 95 og veske 349 95 fra Vero Moda. Vagabond-sko 449,- fra Mani. Helene: Genser 299 95, bukse 199,-, og singlet 249 95 fra B-young. Vagabond-sko 599,- fra Mani. NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER 3


UTGIVER Oasen Storsenter, Austbøveien 16, 5542 Karmsund, Tlf.: 52 83 10 89

Leder

post@oasenstorsenter.no www.oasenstorsenter.no

PROSJEKTLEDER Espen Devold espen@dhr.no

JOURNALIST Jon Oscar Handeland jon.oscar@dhr.no Liv Alsaker Sande liv@dhr.no

FOTOGRAFER Geir Akselsen geir@dhr.no Karoline Vedøy karoline@dhr.no

GRAFISK DESIGN DHR Reklamebyrå AS

ANNONSER DHR Reklamebyrå AS v/ Hilde Kristin Stavland hilde@dhr.no

STYLIST Marit Øgård

FORSIDEFOTO Geir Akselsen

OPPLAG

Lokalt og flott Nok en gang har vi vært i nærområdet for å finne inspirasjon til vårt magasin. Haugalandet har mye å by på, og denne gangen gleder vi oss over å kunne vise frem flotte bilder som er tatt på Visnes. Du kan også lese om historien rundt det store gruvesamfunnet som vokste frem der i siste halvdel av 1800-tallet. Modellene på bildene jobber til daglig ikke i gruvene, men på Oasen. Tusen takk til Helene fra Lindex, Marianne fra Mester Grønn og Ståle fra Oasen Zoo for at de sporty stilte opp og var modeller for en dag.

23 000 eksemplarer

TRYKKERI United Press

DISTRIBUSJON Edda distribusjon

TAKK TIL Visnes Gruvemuseum og våre 3 modeller: Helene Marianne

I disse dager ønsker vi oss også flere modeller. Vårens store moteshow skjer nemlig på Oasen under nattåpent 19. april. I den anledning ønsker vi at noen av våre kunder skal være modeller for en dag. Tar du utfordringen? Les mer på side 6 eller våre nettsider, og meld deg på! Om du aldri har tenkt på deg selv som modell, så er det helt fint. Vi skal lage en uhøytidelig og flott motevisning med helt vanlige mennesker, og vi ønsker oss folk i ulike aldre, både barn, menn og kvinner. De utvalgte modellene får en fin gavepakke, opplæring, mye moro – og garantert en hyggelig opplevelse. Til alle andre anbefaler vi å merke av datoen 19. april, og i mellomtiden la deg inspirere av vårens fargerike moter i dette magasinet og når du er innom hos oss på Oasen. Kos deg!

Ståle

Det tas forbehold om trykkfeil og utsolgte produkter

Dag Einar Solberg - Senterleder

Cert no. SW-COC-003756

4 NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER


Sjokoladekake overtrukket med marsipan.

-10%

Rabatt ved bestilling av sjokoladekake i tidsrommet 05-17 mars.


KA SKJER PÅ OASEN?

Våren er tid for fornyelser, og det skjer spennende ting på Oasen Storsenter. Blomster og klær springer ut i farger, og i april arrangerer vi vårmoteshow!

Vil du være med på vårt moteshow?

Japkåt..e.n Et

r mote s

Vi tenkte at de beste modellene for klærne våre er de som faktisk kjøper dem. Derfor inviterer vi våre kunder til å gå modell for oss. Moteshowet blir den 19. april, samme dag som vi holder nattåpent. Vi er ikke helt sikre på hva vi er på jakt etter, men håper at det kan være deg, dine venner eller familie. Meld deg på og kom som du er! Om du tar med noen i slekta eller vennegjengen er det helt supert.

w for he i l e s l e k t a . . . o h

Alle som blir valgt ut til å delta får en oppgradering av garderoben sin fra våre butikker til en verdi av 3.000,- kroner, et weekendopphold for to på et valgfritt Thon Hotell, en Moods of Norway parfyme for han eller henne, og en fotoshoot hos Meling Media! Ikke minst får deltagerne en annerledes og spennende opplevelse med Oasens moteskole. For mer informasjon og påmelding besøk oasenstorsenter.no eller våre Facebooksider! Påmelding innen 16. mars.

pusser opp I løpet av mars vil B-Young gjennomføre en fullstendig fornyelse av butikken. Her kommer ny innredning, ny belysning – og et nytt og elegant uttrykk, i tillegg til mange spennende varer. Den gode servicen forblir den samme. Gled deg!

6 NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER

fornyer seg I disse dager pågår det full ombygging av Nille-butikken på Oasen. Butikken er den første i vårt distrikt som får det helt nye Nillekonseptet. Når butikken åpner igjen neste uke vil du møte en mer moderne og oversiktlig butikk som har blitt enda noen hakk finere.


399,-

699,-

499,-

499,-

399,-

399,-

399,-

399,-

Str. 36-41

Str. 36-41

399,Str. 36-41

Str. 36-42

Str. 36-41

! S W E N

Str. 36-41

Str. 36-41

Str. 36-41

Str. 36-41

www.okonomisko.no Oasen Storsenter • tlf: 52 85 58 20


Ståle: Levis jeans 999,-, grønn genser 399,- og Bandana 49,- fra Carlings. Sko 1.499,- fra Mani. Helene: Skjorte 799,-, singlet 399,- og jeans 799,- fra Claire. Støvletter 699,- fra Bianco. Slegge 229,- fra Clas Ohlson. Håndkle 59,- fra Åhlens.


Gruvebyen Visnes

Gruvebyen Visnes

Fra dypeste mørke til skinnende lys Hvordan kunne et lite gruvesamfunn i perioden fra 1865 til 1894 bli til en liten by som på den tiden var større enn Haugesund?

Immigrantene som seilte forbi Liberty Island tenkte lite på at kobberet som utgjorde symbolet på deres nye frihet kom fra Karmøys dyp. I gruvene på Visnes ble malmen hentet ut fra fjellet, kobberet skilt ut, sendt til Frankrike og siden over Atlanterhavet i dunkende dampskip. Der det til slutt ble en del av Frihetsgudinnen, selve symbolet på en ny start i mulighetenes land. Den 43 meter høye statuen var en gave til Amerika fra det franske folk. Visnesgruvene var på den tiden eid av et belgisk-fransk selskap, og ledet av franskmannen Charles Defrance. Alt pekte mot det, men ryktene om at det var Karmøy-kobber som stod i porten til New York ble endelig bekreftet av laboratorieprøver i 1985.

Visnes er av naturen et øde landskap, nesten ørkenaktig med sine glatte fjell og sparsomme vegetasjon. At gruvebyen senere ble kjent for sitt frodige landskap, skyldes Charles Defrance, som var en ivrig gartner ved siden av sitt arbeid. Han fikk anlagt store hager fulle av vakre blomster og trær på Visnes, og de nakne steinene ble snart overgrodd av fargerike planter. Tenk deg lange dager nede i jordas indre, innesluttet av tung luft og omringet av gnister fra stål mot stein, for så å bli heist til overflaten en vårdag, der lufta er klar og frisk og eksotiske dufter av tusenvis av blomster og trær varmt omfavner deg. Men grådighet tappet dessverre gruvene, rovdriften gjorde at prisene sank. I 1894 bestemte det fransk-belgiske selskapet at gruvedriften ikke lenger var lønnsom, og la ned gruven.

I storhetsdagene bodde det rundt 3000 mennesker på Visnes, mer enn i hele Haugesund på den tiden. Rundt 600 av dem arbeidet i gruvene, mens resten var butikkeiere, politimenn, leger og sykesøstre, brannmenn, gartnere og mye mer. Det var den tidens handelssentrum, slik Oasen er blitt nåtidens. Det kommer ikke lenger vogner fullastet med malm ut av gruvegangene på Visnes. Det står ikke lenger en dame bak disken i butikken som smiler når du kommer inn. Trærne og blomsterhagene er borte. Men atmosfæren fins der ennå. Smilene også.

Stor takk til Visnes Gruvemuseum som har lånt oss deres lokaler.

9 NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER


1.

4.

2.

3.

1. Eggeglass ass. farger 25,- fra Åhlens 2. Roadbuilder-set 349,- fra Brio 3. Matskål til hamster 3995 og matskål til marssvin 5995 fra Buddy Zoo 4. 3 bokser 49,- fra Åhlens 5. LidoLido CD 149,- fra Music Box 6. Løpesko Nike 1.399,- fra G-Sport 7. Håndveske 249,- og skulderveske 399,- fra Morris. Bilde til høyre: Marianne: Blå kjole 249,- fra BikBok. Forkle 129,- fra Åhlens. Fransk lemonade 69,- og Macarons 59,- fra Amundsen Spesial. Godiskrukker 49,- Godisposer 29,- Fruktstenger 19,- og Slikkepinner 29,- fra Åhlens.

5.

7.

10 NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER

6.


Gruvebyen Visnes

I dag er Visnes et museum. Den gamle butikken står ennå. Man kan også se huset til Charles Defrance, men gruvene er lagt under vann.

NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER 11


Gruvebyen Visnes

Marianne: Blomstrete kjole 499,- fra Baretti. Pumps 399,- fra Mani. Helene: Kjole 399,- fra Lindex, Pumps 449,- fra Bianco


1.

2.

3.

4.

5.

1. Mango dameur 798,- og Kaoz herreur 698,- fra Bjørklund 2. Samsonite trillekoffert 2.699,- fra Citybag 3. Smykke rosa/ gull fra Glitter 4. Mini Boombox Logitech 699,- fra Elkjøp Express 5. Pute 199,- fra Åhlens 6. Krakk 399,- fra Åhlens. 7. Loréal Ever Strong Shampoo og balsam 93,- og Loréal Ever Strong Hårkur 97,- fra Vita 8. Shit Caps 90,- og Shit singlet 70,- fra Haugesund Outlet.

6.

7.

8.

NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER 13


1.

2.

3.

1. Menu Thermocups 4pk. 399,- fra Tilbords. 2. Moods of Norway herre-parfyme 50 ml 545,- fra Parfymelle 3. Skateboard 1.000,- fra Haugesund Outlet 4. Greengate løper 239,-fra Stjernedryss. 5. Skilt "Mom's kitchen" 69,- fra Stjernedryss. 6. Greengate fat 549,Greengate flaske 99,- og Greengate krus 169,- fra Stjernedryss 7. Hvit klokke 179,- fra Åhlens. 8. Pumps 449,- fra Bianco.

6.

14 NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER

4.

7.

5.

8.


Gruvebyen Visnes

Helene: Kjole 399,- fra Lindex. Ståle: Skjorte 600,- (2 for 1.000,-), bukse 1.399,- sløyfe 399,- og Lexington genser 1.199,- fra Icon. Godiskrukker 49,- fra Åhlens, Fransk Lemonade 69,- fra Amundsen Spesial NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER 15


Gruvebyen Visnes

Gruvearbeidet startet i 1865 med bare 30 arbeidere. Bare et par år etter arbeidet 800 mann på Visnes, som på kort tid ble en av de største kobbergruvene i Europa.

Ståle: Levis jeans 999,-, gul trøye 399,- og bandana 49,- fra Carlings. Slegge 229,- fra Clas Ohlson.

16 NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER


1.

4.

2.

3.

5.

7.

6.

8.

1. Nixon herreur 4.800,- fra Bjørklund 2. Dørslag sammenleggbart, ass. farger 149,- fra Traktøren 3. Fotballsko Adidas 499,- fra G-Sport 4. Kortholder Exentri 400,- skinnarmbånd 200,- og brunt belte 500,- fra Solid 5. Melsikter 149,- dl. mål 99,- og sukkerstrøer 149,- fra Traktøren 6. Gosh trio eyeshadow 109,- fra Vita 7. Skjorte gutt 19995, caps gutt 7995 og genser gutt 129,- fra Name it. 8. Pieces neglelakk, ass. farger 2995,- fra Vila.

NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER 17


Charles Defrance, som ledet gruvedriften, var en ivrig gartner og fikk anlagt store hager fulle av vakre blomster og trĂŚr pĂĽ Visnes.


Gruvebyen Visnes

Marianne: Bukse 199,- fra Gina Tricot. Genser 15995 og veske 34995 fra Vero Moda. Vagabond-sko 449,- fra Mani. Helene: Genser 29995, bukse 199,-, og singlet 24995 fra B-young. Vagabond-sko 599,- fra Mani. Jakke 39995 fra Vila. Tulipaner fra 100,- fra Mester Grønn. Sykkel 2.990,- fra G-Sport.


1.

2.

3.

4.

1. Lamaze babyleke 249,- fra Brio. 2. Silikonformer 49,- fra Traktøren 3. Kitchen timer 189,- fra Tilbords. 4. Jakke-genser 29995 og jeans 24995 fra Name it. 5. Belter rosa og blå 7950 og solbriller rosa 4950 fra Lindex. 6. Pukka organic bio nutrients 349,- og Pukka tea 49,fra Vita. 7. Lommebok/iPhone-etui 129,- og multifunksjonell veske 199,- fra Glitter. 8. Spader 25,- fra Brio.

5.

6.

7.

8.

20 NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER


Gruvebyen Visnes

I storhetsdagene bodde det rundt 3000 mennesker på Visnes, mer enn i hele Haugesund på den tiden. Rundt 600 av dem arbeidet i gruvene.

Marianne: Platåpumps 599,- fra Mani. Singlet 199,-, jeans 299,- og armbånd 99,- fra BikBok. Helene: Singlet 399,- og jeans 799,- fra Claire. NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER 21


Belladiva 399,-

Marco Tozzi 399,-

Et sikkert vårtegn Vårens nyheter er på plass i hyllene!

Vagabond 599,-

Vagabond 599,www.skomani.no

Neste generasjon mobilbank, for nesten alle generasjoner mobiltelefon. Du kan raskt og enkelt sjekke saldo og betale regninger når du er på farten. I tillegg har vi lagt inn en del andre nyttige banktjenester som du sikkert vil få mye glede av. For eksempel godkjenning av eFaktura. Applikasjonen kan du laste ned gratis i App Store og Android Market.

Apple, the Apple logo and iPhone are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.

Bank. Forsikring. Og din frihet.


GØYALE DAGER SAMMEN Familierom inkl. frokost kun

990,-

*

Ved bestilling før 1. mai

ALLE KLÆR I DAMEAVDELINGEN

TA 3 BETAL FOR 2 VI SPANDERER DEN BILLIGSTE

I STORT PART

10,150,-

LUER, VOTTER CAPSER BARN, UNGDOM, FØR OPPTIL 149,I sommer blir 24 av våre hoteller litt barnsligere. Og mye billigere. Thon Junior er vårt konsept for barnefamilier. Vi byr på romslige familierom, egen barne-buffet, lekerom og overraskelser til barna. Alt dere trenger for å ha noen fine dager sammen! * Våre familierom koster fra kr. 1090,- per natt, men dersom du bestiller før 1.mai betaler du kun kr 990,-. Prisene gjelder for inntil 2 voksne og 2 barn, på et begrenset antall rom og ved ledig kapasitet.

ALLE BLAZERE HERRE, FØR OPPTIL 799,-

Tilbudene gjelder t.o.m. lørdag 24/3 2012 eller så lenge beholdningen rekker!

Bestill på thonhotels.no/junior

HAUGESUND Oasen Storsenter 10-20 (10-18)


G - FREDAG 10.00 - 20.00 - LØRDAG 10.00 - 18.00

- gjør gode kjøp på mer en klær!

Banner 200*200 cm

Her åpner:

HAUGESUND

OUTLET


Outlet-butikkene:

p p u k t e r ø j G i Outlet-etasjen Her er det alltid salg – uansett årstid. 3500 kvm. stappfulle av spennende og rimelige merkevarer. De to butikkene Haugesund Outlet og Wearhouse Outlet ligger vegg i vegg i underetasjen på Oasen Storsenter og er trekkplaster for folk på jakt etter produkter til en billig penge. Og at det er to av dem, ser de bare på som en fordel.

– Helt topp at vi ligger side om side. Selv om vi begge driver med outlet, er vi forskjellige og utfyller hverandre, sier butikksjef Monica Bråstein (t.v.) ved Wearhouse og daglig leder Veronika Digernes (t.h.) ved Haugesund Outlet. Wearhouse har vært i en årrekke på Oasen Storsenter og i 2005 endret de navnet til Wearhouse Outlet. De mottar varer fra overskuddslagrene til Varner-gruppen. Det vil si at de selger klær som har vært innom butikkene

Dressmann, Cubus, Vivikes, Wow og Bik Bok. – Prisene er meget lave. Her kan du få flotte herreblazere til 200 kroner og parfymeflasker til 49 kroner, opplyser Monica Bråstein. Haugesund Outlet åpnet dørene til sin nye butikk på Oasen Storsenter 25. januar i år. De selger varer som stammer fra overskuddslager og restpartier. Her er det stor utskiftning av varer, og målet er å skaffe noe som kan fenge alle målgrupper.

– Et skattekammer for folk på jakt etter rimelige merkevarer. For tiden fører vi blant annet klær, sko, interiør, bilpleieprodukter, barneutstyr, parfyme, renholdsprodukter og leker. Vareutvalget er alltid avhengig av hvilke varer vi til en hver tid får tak i, men vi har også noen faste leverandører, opplyser daglig leder Veronika Digernes.

Shit for noen priser! På jakt etter skateutstyr til en rimelig penge? I så fall bør du vite at hos Haugesund Outlet kan du få tak i de populære produktene til Shit. Her finner du et rikt utvalg av klær, skateboard og annet utstyr til svært gunstige priser.

<< Shit Caps kr. 90,- og Shit singlet kr. 70,- fra Haugesund Outlet.

NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER 25


-35% alle størrelser

Røytetid?

990,-

Prøv den fantastiske Furminator!

Endelig vår! Utebur til kanin

Buddy Oasen Zoo Oasen Storsenter

tlf: 52 84 04 10

Følg oss på

www.buddy.no


FASHION & FUNCTION

Topp

99,-

Koffert Roncato Tech

300,rabatt

ord.pris fra 899,MORRIS.NO Oasen Storsenter, tlf 52 83 85 00. Tilbudet gjelder p책 ord pris tom 24/3 og kan ikke kombineres med andre tilbud. Lokale sortiment avvik kan forekomme.


Butikkmix

- NYTT FRA BUTIKKENE

Glitter De vågale blir skikkelig

fargesprakende i vår

- Laidback-stilen fra 70-tallet er tilbake. Fjær og farger er in nå for tiden, og inspirasjonen hentes fra Afrika. Fra Marokko kommer jord- og sandfarge. De mest vågale blir skikkelig fargesprakende denne våren. Alt fra smykker, øreringer, hår- og armbånd, til iPhone, Macbook og iPad-cover skriker i farger. Mye er også dekket av fjær, forteller Thorild Skeie, butikksjef hos Glitter. Man kan alltids starte med de sarte pastellfargene, og etterhvert som man blir modigere kan man gå over til de sterke kontrastfargene, legger hun til.

Mester Grønn

Gjør uteområdet klart til våren Det er ekstra fargerikt hos Mester Grønn for tiden. Vårblomstene gjør sitt inntog og lyser opp tilværelsen for alle som kommer innom. Det er på tide å gjøre klar hagen. - Våren betyr jo friske farger, sier butikksjef Gerd Helen Stangeland. - Snart er det sesong for påskeliljer, og utenom det har vi blant annet perleblomster, viola og ranunkel, som er veldig populære, og veldig vakre. Vi har også et stort utvalg av løker og frø, våren er jo tiden for å så. Nytt i butikken er Jamie Oliver-frø, en serie mange ulike grønnsaker og urter som er perfekte til kjøkkenhagen. Alt skal jo være fargerikt i år, og det blir ikke mer fargerikt enn blomster, avslutter hun med et smil.

28 NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER


Claire.dk

Røft og romantisk - I år skal det være fargerikt, sier butikksjef hos Claire.dk, Nancy Hetland. - I tillegg til sterke farger er 70- og 80-tallsstilen in nå, og vi ser mye dongeri. I vår er skjørt, bukser, kjoler og jakker i dongeri. Plagg-påplagg-stilen fortsetter, og nå kan du doble opp skjerf også. Røft og romantisk blandes, kontrast er et stikkord. Lin er jo veldig populært om våren og sommeren, og kvaliteten på lin er bare blitt bedre og bedre. Vi har blant annet skjorter, bukser, kjoler og blazere i det behagelige stoffet, så nå er det bare å gjøre klar garderoben til varmere vær, avslutter hun.

Cafe MM

Sommersalater og deilige supper Når våren nå nærmer seg, er det også tid for å endre på menyen hos den populære lunsjkafeen, Cafe MM Oasen. - Du vil snart se mer av sommersalatene og suppene på menyen, sier avdelingsleder Vigdis Erland Lervik. - Selvfølgelig vil vi også alltid ha de gode gamle slagerne vi er kjente for, som Club Sandwichen, Foccacia og MM-burgeren, legger hun til. Når dagene blir lysere kan det være koselig å trekke inn i de dempede lokalene til Café MM, og for dem som foretrekker den åpne varianten, er det nye, lyse platået utenfor kafeen perfekt for en lengre lunsj.

NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER 29


NYHETER!!

149,Er du på facebook? Det er vi! Søk musicbox oasen

149,in Me tar dalvor! å musikk p

OASEN STORSENTER - Tlf./Fax 52 84 30 66 - music_box.oasen@chello.no

Våroppshining! Hudpleie: Fjerning av døde hudseller og ny frisk glød til huden Kroppspealing: Fjerner døde hudseller Farging: Av vipper og bryn HårFjerning: Bryn, ansikt, legger, lår, bikini, brasiliansk, mage, rygg, under armene solarium

Ring eller kom innom for timebestilling

Tlf. 52 83 17 15

Velkommen til en ”ekte” platebutikk


Gjelder +/- 4, cyl 2 www.interoptik.no

VÅRSTEMNING Kjøp designsolbriller og få styrke inkludert i prisen

Frisk opp garderoben med sesongens nye farger - vi har utvalget! Velkommen innom til en hyggelig handel.

Tunika 399,Skjerf 149,-

Vi har et stort utvalg solbriller fra kjente merkevarer som det kan settes styrkeglass i. Se bra, og se bra ut, også når solen skinner.

Interoptik Hedegaard Oasen, Austbøvn. 16, Karmsund, tlf 52 83 10 11

Tights 299,-

Pm Haugesund • følg oss

w w w. p m . n o


Bryllup

Bryllupsliste hos Tilbords garanterer et lykkelig gavevalg. Både for gjester og brudepar. Når dere oppretter en bryllupsliste hos Tilbords blir den tilgjengelig i alle våre mer enn 130 butikker over hele landet, samt på tilbords.no. Dere kan få hjelp til å sette opp bryllups-listen i vår butikk.

Bryllup

Gode ønsker

Vi har hatt mange lykkelige brudepar i våre butikker. Her er våre beste råd for en god bryllupsliste: Begynn å kikke i god tid. Tenk nøye gjennom ønskene. Et bryllup er en fin anledning til å begynne å samle på et bestemt servise, en vinserie eller bestikk. Kjøkkenutstyr og interiørartikler er også populære gaver. Sett opp ønsker i ulike prisklasser, slik at alle som vil gi dere en gave kan finne noe som passer. Glem ikke hverdagen. Porselen og krystall er fint til fest, men hva med et lekkert frokostservise dere kan glede dere over hver eneste morgen? Gavelisten bør matche deres personlige stil.

Gifte seg?

Brudekjole: Belle Amie Brudesalong

Fortell oss hva du ønsker deg, så lover vi å si det til noen!

Vårjakke:

Bryllupsgaven fra oss

Vår gave til alle par som lager bryllupsliste hos oss, er to Peacock champagneglass i krystall fra Magnor. Glassene er designet av Behn, munnblåst hosAri Tilbords og få en flott gave og håndlaget.

Lag bryllupsliste fra oss! Bryllupslisten lager dere i deres lokale Tilbordsbutikk eller på mittgavetips.no. www.mittgavetips.no www.til bords.no

Oasen Storsenter, tlf. 52 82 99 00

249,95


ymelle farger! Nyhet hos PegaLrfancômes nye fantastiske makeup La oss få vise d

Parfymelle O.J. Hanssen Oasen Storsenter tlf. 52 85 13 98

Nå åpner vi igjen lørdag 17.3. kl. 10. Velkommen!

MARSIPANBRØD 5 pk Anthon Berg

17

00

GULE KUBBELYS

25 4 pk

FØR 49,90

00

FØR 27,90

FLEECEPLEDD 130x180 cm

39

90

FØR 79,-


Hverdagskrydder - Produkter med det lille ekstra

”Interiørdesign – til inspirasjon” er boken for alle som jakter på gode interiørløsninger. Boken er rikt illustrert med fotografier og gir ideer til fornyelser i hele boligen. Kr. 399,- Hillesland Libris.

Gjør som Jamie Oliver

Bli inspirert på hjemmebane

Nå har den engelske kjendiskokken Jamie Oliver gjort det mulig at også vi kan dyrke frem hans favorittgrønnsaker. Hos Mester Grønn finner du et rikt utvalg av frø som med riktig stell og pleie kan resultere i flotte grønnsaker og urter. Kr. 20,- pr. pose hos Mester Grønn.

Du er god nok! Senk kravene til deg selv og få et bedre liv. Det er hovedbudskapet fra den svenske coachen Elisabeth Gummesson. Over 100 000 svensker har sikret seg boken ”Du er god nok”, som også selger godt i Norge. Kr. 299,- hos Hillesland Libris.

34 NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER

n e g n o s e s n a p i s Mar gjen! re her - i n kene igje er butik er, ls e Nå bugn t nfris marsipa e g li r er e l h ia av Spes undsen m A s o h og rede rene alle påskeva . på plass

Husk: Det er lov å la seg friste.


Sjokoladeelskere - gled dere Utvalget av deilig sjokolade har aldri vært større og smakene blir stadig flere. Hva med å prøve Emils Gustavs hjemmelagede melkesjokolade med smak av sitron og havsalt. Eller kanskje det er den mørke sjokoladen med chili som frister mest? Du får dem hos Amundsen Spesial for kr. 59,-.

La det spire og gro i (mini) drivhuset Du trenger ikke ha grønne fingre for å trylle frem flotte uteblomster allerede nå. Ved å bruke disse minidrivhusene til Mester Grønn, står plantene lunt og skjermet. Dekorative er de også. Fra kr. 300,hos Mester Grønn.

Se torsken Ingenting smaker bedre enn selvfisket torsk tilberedt med gode norske grønnsaker. Disse slukene fra Clas Ohlson er utviklet nettopp med tanke på at torsken skal bite på, men det gjør sikkert ingenting om annen type fisk også tar seg et jafs. Torskefavoritter (3 sluker) kr. 89,- og fiskeskrin kr. 149,- hos Clas Ohlson.

Klar for årets første picnic Måltider som inntas under åpen himmel, smaker ofte bedre. Med en mattermos i picnickurven, har du mulighet til å ta med både varme supper og pølser. Mat-termos kr. 249,puter kr. 79,- termokrus 2 stk. for kr. 99,- og fleecepledd kr. 49,- Alt fra Åhlèns.

NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER 35 35 NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER


TICK SENGESETT

140 x 200 cm 169,- 140 x 220 cm 189,100% BOMULL

169,EKSTRA GOD PRIS!

OASEN STORSENTER, Norheimstølen 10, tlf. 52 81 72 14 Annonsen gjelder i perioden 12.03—24.03.2012


MEG R E K ! SMYK deg for

JAKKE

699,-

FANTASTISKE PRISER Nå

199,– 199 Før kr 299,–

(982470) Anheng

199,– Før kr 299,– Vi tar forbehold om trykkfeil, prisendringer og at bildegjengivelsen av enkelte varer kan avvike noe fra de virkelige produktene.

(982469) Armbånd

KJOLE

999,Kun

299,–

(980391) Klokke

Tilbudene gjelder t.o.m. 17.03.12 eller så langt beholdningen rekker.

Oasen Storsenter, Karmsund - Tlf. 52 82 74 50 www.gullfunn.no

VELK OMM EN VI HA R

MASSE ALLTID NYHE TER.

Oasen Storsenter • 5508 Karmsund • Tlf. 902 75 445 • www.zizzi.no • facebook.com/zizzi.dk


Telefon 51 20 0 ww.ico 5 75, w nofnor way.no

ene på k k ja e v o L y n John

Travelby Beste brettspill for barn 4-6 år 2-4 spillere - Samarbeid for å vinne 2 meter langt spillbrett (ord 349,-)

plass...

10 dager i Amerika Strategispill Fra 10 år 2-4 spillere (ord. 299,-)

Mexican train Domino For 2-8 spillere Fra 6 år (ord. 499,-)

Den forbudte Øya Strategispill 2-4 spillere Fra 10 år - Samarbeid for å vinne (ord. 249,-)

Lokalt på hele Karmøy

TableCurling Fra 6 år 2 spillere Her er det lett for at far ”tar over kontrollen” (ord 749,-)


Vi tar forbehold om trykkfeil.

Design

Elkjøp Express gir deg månedens utvalgte HTC Explorer Mobiltelefon

• Enkel smarttelefon med en 3,2” skjerm og 3 megapiksel kamera • Android 2.3 operativsystem med HTC Sense • Intuitiv hjemmeskjerm som fokuserer på de mest brukte programmene HTCEXPLORERBK

Minste totalpris: 949,-

1

*

Kr. 199,- for nytt nummer.

Champion 79 Månedsavgift uten telefon*

0,-

Månedsavgift med telefon**

79,-

Minuttpris

0,39

SMS

0,39

MMS

1,86

Startavgift

0,89

Ved nytt nummer tilkommer etablering 199,og minimumsdebitering 49,- per mnd. * Ingen avtaletid. ** Månedsavgiften bortfaller etter avtaletiden. Minimumsdebitering 49,- per mnd. etter avtaletiden.

*PRIS FORUTSETTER NYTEGNING ELLER VIDEREFØRING AV TELE2 CHAMPION MED KR. 79,- I MÅNEDSAVGIFT I 12 MND.

Annnonsen gjelder t.o.m. 31. mars

Mobil- og dataspesialisten! Besøk en av våre 22 butikker på følgende steder:

Østlandet: Ski Storsenter, Lørenskog Storsenter Triaden, Karl Johansgate 21, Bogstadveien 15, Grønland Basar, Torvbyen Fr.stad, Storo Storsenter, Amfi Moss, Manglerud Senter, Gulskogen Senter, Stovner Senter og Tveita Senter.Sør-Norge: Amfi Arena Arendal, Amfi Larvik og Sørlandssenteret. Vestlandet: Kilden Kjøpesenter, Amfi Vågen, Amfi Madla, Kvadrat og Oasen Storsenter. Midt-Norge: Solsiden Senter og Amfi Storkaia.

It’s personal NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER 39


Tilbudene varer frem til 24. mars, eller så langt beholdningen rekker!

OASEN STORSENTER

VÅRGLEDER! 499,-

Tomy tegnetavle Veil pris kr 299,-

Kampanjepris

199,-

RC Jet Racer Kul fjernstyrt bil med batterier inkludert. Veil pris kr 349,-

749,-

299,50

Kampanjepris

199,-

Trunki Kofferten dras på de fire hjulene og barnet kan til og med sitte på den mens mamma eller pappa drar. Går som håndbagasje på flyet.

149,50

Lego Friends Endelig er den nye jenteserien fra LEGO på plass i hyllene. Carena Easy Fin reise-/ shoppingtrille. Finnes i flere ulike farger.

Kampanjepris

Kampanjepris

999,-

Logico L X Comfort Fra ca 4 år til ca 12 år ( 15-36 kg ) Beltestolen med 100% komfort og sikkerhet. Veil pris 1299,-

1599,-

999,-

Belogic Fra ca 9 mnd til 4/5 år ( 9-25 kg) Ny bakovervendt bilstol.

3499,Logico S HP Fra nyfødt til ca 12 mnd ( 0-13 kg ) Enkel montering med separat base. Veil pris 1999,-

Tilbudene gjelder Brio Oasen, tlf. 52 83 03 20.


Kom la oss leke! Gratis barneparkering hver lørdag! Lekerommet finner du i underetasjen!

Som eneste kjøpesenter i distriktet tilbyr Oasen Storsenter gratis barneparkering. Hver eneste lørdag kan poden trygt boltre seg i det herlige lekerommet, mens de voksne i ro og mak får unna nødvendige ærend på kjøpesenteret. Lekerommet er betjent og

hver lørdag fra kl. 12 – 18

barneparkeringen er åpen fra kl. 12.00 til 18.00 hver lørdag, bortsett fra juli.

Både store og små setter pris på det fargerike og romslige lekerommet i underetasjen

på Oasen Storsenter. Selv om det nå blir betjent hver lørdag, vil det fortsatt være mulig for foresatte å bli med barna på lekerommet også denne dagen. Det er plass til 20 barn om gangen og nedre aldersgrense for tilbudet er tre år. Barneparkeringen gjelder en time om gangen, og de fire damene som er engasjert som barnevakter vil ta kontakt med foresatte på telefon om det blir nødvendig. NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER 41


Alle barneoverdeler

FOR

32 str. 86-170

(Gjelder 9.-17. mars)

Bukser fra

129,Oasen Storsenter Telefon: 909 41 247

gratis hudkonsultasjon hos oss! 30 % Nå får du

Vi vet hva huden din trenger! Tilbudet varer t.o.m. 9. april

Boots apotek Havfruen

Oasen Storsenter Tlf. 52 81 11 00 Åpent: 9-18 (10-15) 42 NÆR | VÅREN – OASEN STORSENTER

på al ansiktspr le odukter!

boots.no /bootsapotek


Flotte lamper og møbler i antikk tre Kom og ta en titt på våre nyheter!

FARMER SKJERM Ø: 26 cm Beige med bondemønster Pris: 149,-

Ute etter et godt kjøp? Vi har alltid mange gode tilbud!

REBEKKA SPEIL Str: 71x5,5x120 cm Antikk hvit Pris: 1299,-

HEART BORDLAMPE H: 33 cm Antikk hvit Pris uten skjerm: 399,-

RENE KOMMODE 4 SKUFFER Str: 43x30.5x94 cm Antikk hvit Pris: 1699,-

ROMEO GULVLAMPE H: 135 cm Antikk hvit Pris uten skjerm: 1299,-

REGINE KRAKK SETT 3 STK. Kan også kjøpes hver for seg Antikk hvit Pris sett: 2999,-

Oasen Storsenter


Kaffebrygger EvaSolo fra 579,-

LeCreuset Gryter fra 889,-

2012KATALOGEN ER HER! Aqvia Balance Kullsyremaskin fra 799,-

Jimmys`kolleksjonen fra 119,-

La Cuisine gryte, fra 899,-

Oasen Storsenter, Tlf. 46 77 56 59 Mummi sakser fra 99,-

Unn deg selv noe godt... I vår trivelige butikk på Oasen finner du et stort utvalg av te, kaffe, sjokolade, nøtter, krydder,olivenolje, ost og tørrfisk. ...smakfulle fristelser!

www.amundsenspesial.no Telefon: 52 82 73 89


glitrer Smykker som

- til én du er glad i!

KUN

398,-

KNALL

PRIS!

498,-

Ring i sølv med cubic zirkonia

398,-

Halssmykke i sølv med cubic zirkonia

398,-

Halssmykke i sølv med cubic zirkonia

Forbehold om trykkfeil, prisendringer og utsolgt vare

VIST PÅ TV 899,-

799,-

999,-

699,-

449,-

549,-

9 KARAT GULL Smykkesett i hvitt gull med cubic zirkonia

898,-

Halssmykke

1 498,Ørepynt

DIAMANT

998,-

Halssmykke i gull med diamant 0,005ct. w.si

Oasen Storsenter · 5542 Karmsund · 52 84 37 60

Oasen Storsenter - tlf. 52 85 23 80 - www.bjorklund.no

Please note that not all products are available in all shops. The prices are recommended and subject to revision without notice.

Halssmykke i sølv med cubic zirkonia


!BLI MED I KUNDEKLUBBEN FOR 5% RABATT OG VIP BEHANDLING! WWW.SOLIDUNDERWORLD.COM

Oasen Storsenter / 51 20 06 66 www.solidunderworld.com

Best på turdingser

4 for 69,(19,-/stk)

Sitteunderlag

Sammenleggbart, behagelig underlag som er enkelt å ta med. 34-1572

149,20 l ryggsekk

To lommer hvorav en med organizer. Frontlomme med glidelås. 31-4746

clasohlson.no clas ohlson på Facebook Løsninger, inspirasjon og tilbud!

Prisene gjelder i alle våre butikker, så langt beholdningen rekker, dog senest den 11. mars 2012.

fra

49,-

49,-

Ståltermos

Kaffekrus med lokk

Termos i rustfritt stål med automatkork og fôret kopp. 34-8425-1 Rustfri 0,35 liter 49,34-8425-2 Grønn 0,35 liter 49,34-8425-3 Rød 0,35 liter 49,34-8426-1 Rustfri 0,5 liter 89,34-8426-2 Grønn 0,5 liter 89,34-8426-3 Rød 0,5 liter 89,34-8427-1 Rustfri 1 liter 129,34-8427-2 Grønn 1 liter 129,34-8427-3 Rød 1 liter 129,-

Ta med kaffe hjemmefra! Isolerte vegger samt lokk holder lenge på varmen, blir ikke varm på utsiden. Gummiert grep gjør den enkel å holde. Tåler mikrobølgeovn og maskinvask. 470 ml. 34-9866 Hvit/svart 34-9866-1 Hvit/rød 34-9866-2 Hvit/blå

jernvare | elektro | multimedia | hjem | fritid


watches

199,SKJORTER

159,Strykefrie

F酶r 199,-

oasen storsenter 路 tlf: 51 01 58 63 www.cmykaccessories.no


AUGESUND OUTLET

T-shirts 150,AG - FREDAG 10.00 - 20.00 - LØRDAG 10.00 - 18.00

- gjør gode kjøp på mer en klær! Hoods/Zip Hoods 300,-

Brettplate 400,Banner 200*200 cm

Her åpner: r odukte Div. pr ,fra 19

HAUGESUND

OUTLET U-etg. i Oasen Storsenter

HOS DITT V&VEL, PÅ OASEN STORSENTER, KAN VI TILBY BEHANDLINGER SOM ER UNIKE. VI HAR FLERE NYHETER INNEN VELVÆRE SOM KUN VI HAR I DISTRIKTET,- SOM: HUDPLEIE MED OXY: Det nyeste innen moderne hudteknologi. Huden renses, krystallslipes skånsomt, dreneres med vakuum for å redusere eks. Underhake, tunge øyelokk og slappe kinn. Også en behandling som anbefales for de med acne eller store porer. RESOLUTION 7: Enestående behandlinger av hele eller bare deler av kroppen man er mindre fornøyd med. Det kombineres med lymfedrenasje og bindevevsmassasje for ett varig cm tap ved vedlikehold. Blodsirkulasjonen øker og avfallstoffer og fett går ut via lymfene, deretter øker også forbrenningen så man vil sakte men sikkert gå ned i vekt. Veldig effektiv på cellulitter, slapp hud og muskel smerter mm. UNIVERSAL CONTOUR WRAP: Er den eneste wrapen som er vitenskapelig godkjent. Kroppen pakkes inn med leire og bandasjer. Leiren trekker til seg toksiner/avfallstoffer og huden blir oppstrammet der huden ofte er løs, eks, mage, innside lår etc. Du garanteres 15 cm reduksjon på en behandling. Oftest oppnås mellom 20-30cm.

STILANALYSE: Veiledning for utringninger, snitt på klær som passer din fasong best. Hvordan man fremhever eller kamuflerer. NEGLEDESIGN: Flotte kunstnegler som støpes med gele. Fransk eller naturlig. Ditt V&Vel benytter OPI sine produkter. MANIKYR/PEDIKYR: Nå kan du få forsterkning på egne negler, enten fransk eller en farge som støpes i ett tynt lag og holder lenge. MAKEUP: Vi er hyppig på kurs for og få med oss nye trender i makeup. Vi benytter GLO MINERAL sine fantastiske produkter som inneholder vitaminer, vitaminene gjør at huden får pleie samtidig som du føler deg vakker. ST.TROPEZ: Denne vidunderlige selvbruningen gir deg en gyllen og vakker farge. Denne blir ikke gul/oransje som mange andre. Lukter friskt, klisser ikke og blir ikke skjoldete.

VI HAR OGSÅ: FOTPLEIE: Fotbad, neglepleie, sliping av hard hud og massasje. Lakk,- fransk eller en farge. MASSASJER: Helsemassasje, en dyptgående massasje for avspenning av ømme og vonde muskler. Hotstone massasje, en dyptgående muskel massasje der en bruker varme glatte basalt stener, som løser opp blokkeringer og knuter. En total avslappning for kropp og sjel. En nytelse!! Indisk hodemassasje: Avspenn hele kroppen med en deilig massasje av øverste del av kroppen. Løser opp stiv nakke og spenninger i hodet. FARGE ANALYSE: Du får dine 40 beste farger i din personlige fargepallett. Din flørtefarge, og de fargene som fremhever din glød i hud og hår.Også makeupveiledning i dine beste makeupfarger

w w w . v o g v e l . n o

VOKSING: Vi kan tilby voks av legger,lår, bikinilinje, brasiliansk, under armer, ansikt, bryn. For menn, både mage og rygg. Ditt V&Vel har uslåelige priser på voksing. DETOX FOTBAD: En absolutt effektiv måte å rense kroppen for avfallstoffer via føttene. VIPPER OG BRYN: Vi farger, former vipper og bryn. HULL I ØRER OG NESE: Vi har øredobber i hvitt/gult gull, Palladium og kirurgisk stål som får ørene til å blinke.

2 etasje over apoteket Tlf.:40004263


MIX COLOURS! HALSkjede FRA

kr. 69,90

HAUGALANDETS STØRSTE OG BESTE

2 SQUASH BANER I KARMSUNDGATA STØRST UTVALG I SALTIMER OG UTSTYR

INGEN BINDING - 1 MND. OPPSIGELSE - INGEN INNMELDINGSAVGIFT - DU KAN FRYSE MEDLEMSKAPET

HUSK VI HAR MORGENTIMER OG GRATIS BA R N E PA S S !

O A S EVINHAR : 5 2MORGENTIMER 7 0 0 0 7 0 OG • GRATIS w w w. gSeSs! u n d - a e r o b i c . n o HUSK BAh R NaEuPA

OASEN: 52 70 00 70

w w w. h a u g e s u n d - a e r o b i c . n o


Vi hjelper deg å velge riktig løpesko Alle har forskjellige føtter og ulikt løpesett. Høy eller lav fotbue, over- eller underpronert. Kanskje har du også belastningsskader du må ta hensyn til under treningen. Uansett er fottøyet avgjørende for om treningen blir en god opplevelse. Type underlag som asfalt, grus eller terreng har også stor betydning når du skal velge løpesko. Våre løpseksperter i butikkene vil hjelpe deg med å velge riktig løpesko til din fot.

Adidas Exerta 4

• Prisgunstig løpesko med bra ytelse, god støtdemping i hele skoen og meget vrisikker såle • Dame- og herremodell

Når du velger sko må du ta hensyn til 1. Hvor ofte du skal løpe 2. Hva slags type underlag du skal løpe på 3. Hva slags type fot du har

Ulike typer føtter Nøytral eller normal fot Kalles også en ”effektiv” fot. Et karakteristisk trekk er en stabil fotbue som støtter fotens bevegelse godt nok gjennom hele steget. Når vi går ruller foten naturlig innover (kalles pronasjon) for å fordele landingstrykket jevnt utover hele foten. Du kan bruke nesten hvilken som helst løpesko.

N

Nøytral

Asics Gel-Nimbus 13 • Super mengdetreningssko for deg som er ute etter den beste støtdempingen • God passform • Dame- og herremodell

N

Nøytral

Asics Gel-1170

• Meget komfortabel joggesko • Den har gel i hæl og forfot for optimal støtdemping • Dame- og herremodell

S

Stabilitet

Kalles også en ”fleksibel” fot. Oppstår fordi fotbuen er for svak, som igjen gjør at foten ruller for mye innover (overpronasjon). Overpronasjon kan over lengre tid påføre ekstra belastning på ankler, knær, hofter og rygg. Du trenger løpesko med god stabilitet for å støtte opp den svake fotbuen din. Lettere flat fot Kalles ”lettere overpronasjon”. Uttrykket ”nedsunket fotbue” brukes også. Mellomting mellom nøytral og flat fot. Betyr at fotbuen din blir svakere og at foten begynner å rulle for mye innover (overpronasjon). Du kan fremdeles bruke en fleksibel, nøytral sko, men med noen stabiliserende funksjoner fra en overpronasjonssko. Fot med høy fotbue Kalles en ”stiv” fot. Fotbuen er for kraftig, noe som gjør at foten ruller mot utsiden når du går (underpronasjon). Foten kan da ikke gjennomføre pronasjonsprosessen skikkelig (se nøytral fot). Underpronasjon gir dårligere naturlig støtdemping. Du trenger sko med mye støtdemping.

Vi deler inn løpesko i fire kategorier

SÅLER

Vi har markedest nyeste sålemaskin, som støper såler til din fot. Forebygger slitasje og skader. Vi analyserer foten din på speilkasse.

Flat fot

Nøytral

N

For deg som har en normal fot eller høy fotbue

S

For deg som trenger stabilitet og støtte

Lettvekt

L

For intervalltrening og deg som løper mye

T

For deg som skal løpe i terreng og krever godt feste

Stabilitet

Spesialpris 9.- 17. mars

Terreng

Etter perioden kr 599,-

G-Sport Oasen Karmsund. Tlf. 52 83 16 46


Porsjonspizza Vi kom ut med ny meny 1. mars. Der finner du en spennende nyhet: “Porsjonspizza” Nå kan alle få sin egen favorittpizza. Uten å dele den med andre!

Symaskiner - Strykepresse - OttLite - Tuttobag - Viking Garn -Strikkeoppskrifter- Stoff - Tråd - Vatt - Glidelås - Tilbehør - DMC -Bånd- Blonder - Knapper - Strykemotiver - Repersasjonslapper -

Nyhet

Q u i l t el a p p er - Perl er- S t rikk - V l i es el i n e - Sys ake r - Sy s k r i n -

Oasen Storsenter - Tlf 52 83 00 02

Lik oss på Facebook


Butikkoversikt Amundsen Spesial Bakeriet Haugli Baretti Bianco Footwear Bik Bok Bjørklund Gull, ur og diamanter Boots apotek Brio Buddy Oasen Zoo B-Young Cafe MM Carlings CityBag Claire.dk Clas Ohlson CMYK DHR Reklamebyrå Ditt V & Vel Dolly Dimple`s Dressmann Elkjøp Express Filmgalleriet Oasen Fransa Frette Sybutikk Gina Tricot Glitter G-Sport Gull-Funn Gullsmed Rinck Haugesund Aerobicsenter Haugesund Outlet Hennes & Mauritz Healer Frank Ytreland Hillesland Libris Icon Interoptik Hedegaard KappAhl Kid Lampehuset Lindex Mani McDonald´s Medico International Tannklinikk Meling Media AS Meny Mester Grønn

Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.:

52 82 73 89 46 80 55 59 52 83 86 00 52 84 37 60 52 85 55 44 52 85 23 80 52 81 11 00 52 83 03 20 52 84 04 10 52 83 12 99 982 96 666 52 83 64 11 52 85 13 98 51 20 06 64 52 81 11 60 51 01 58 63 52 84 54 84 40 00 42 63 04 44 0 52 82 73 22 45 41 84 74 52 85 17 70 52 85 15 70 52 83 00 02 52 81 65 52 52 83 64 50 52 83 16 46 52 82 74 50 52 83 16 82 52 70 00 70 48 31 57 60 52 84 62 20 90 92 01 33 52 83 11 61 51 20 05 75 52 83 10 11 90 94 12 47 52 81 72 14 52 85 33 12 52 85 52 55 52 83 16 45 92 64 39 76 52 82 22 22 48 07 08 00 52 81 12 00 32 22 96 82

Morris Music Box Name it Netcom Nille Norheim Fysikalske Norheim Helsestasjon Norheim Kiropraktiske Norheim Legesenter Norheim Tannklinikk Oasen Blomster Oasen Hud- og fotpleieinstitutt Oasen Kompetansesenter: » Bedriftshelsetjeneste Vest » Ifokus Regnskap » Marit Midtbø, Livs- og Bedriftscoach » Norheim Kiropraktiske Oasen Vaksinasjonssenter Palmehaven Cafe Parfymelle PM personlig mote Posten Presenta Rema 1000 Risøe Solid Spaceworld Sparebank 1 SR-bank Karmsund Spektrum Frisør Spes.Tannlege Oftedal Stjernedryss Sunkost Tango Frisør Tannlege Bakken Tilbords Toita’s Systue Traktøren Kjøkkenutstyr Vero Moda Vila Vita Wearhouse Zizzi Økonomipartner Skudenes Økonomisko Åhléns

Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.:

52 83 85 00 52 84 30 66 40 00 34 28 52 71 98 20 97 16 53 59 52 83 15 05 52 81 16 90 52 83 55 50 52 83 05 77 52 84 59 90 52 83 16 90 52 83 17 15

Tlf.: 97 70 13 56 Tlf.: 906 36 740 Tlf.: 95 91 55 77 Tlf.: 52 83 55 50 Tlf.: 52 83 27 33 Tlf.: 52 83 05 85 Tlf.: 52 85 13 98 Tlf.: 46 62 47 82 Tlf.: 52 85 17 70 Tlf.: 52 83 63 50 Tlf.: 52 83 00 06 Tlf.: 40 42 94 13 Tlf.: 51 20 06 66 Tlf.: 52 82 76 00 Tlf.: 02 00 2 Tlf.: 52 85 20 66 Tlf.: 52 85 11 03 Tlf.: 52 85 50 25 Tlf.: 52 84 25 66 Tlf.: 52 83 52 00 Tlf.: 52 83 12 78 Tlf.: 52 82 99 00 Tlf.: 99 86 22 23 Tlf.: 46 77 56 59 Tlf.: 52 85 35 22 Tlf.: 40 00 34 28 Tlf.: 52 81 71 05 Tlf.: 52 84 85 60 Tlf.: 90 27 54 45 Tlf.: 97 58 59 73 Tlf.: 52 85 58 20 Tlf.: 52 81 49 00

Oasen Storsenter: Austbøveien 16, 5542 Karmsund • Tlf.: 52 83 10 89

facebook.com/oasenstorsenter

Åpningstider: 10.00-20.00 (18.00) • www.oasenstorsenter.no

twitter.com/OasenStorsenter

Oasen Magasin  

nr 1, 2012

Oasen Magasin  

nr 1, 2012

Advertisement