NZ Vakantieskrant editie 7 - februari 2021

Page 1

k

NZ Vakanties rant

Editie 7 – februari 2021

Trek erop uit met je bubbel dankzij NZ Vakanties!

Volg ons op Facebook


Nieuws uit onze vakantiedo Voorwoord Beste lezer(es), Covid-19 is een feit, een vreselijk feit. We hopen oprecht dat het jou en jouw naasten niet te hard heeft geraakt. Deze crisis heeft ons in 2020 tot tweemaal toe gedwongen onze vakantiedomeinen te sluiten, wat leidde tot heel wat ontgoochelde klanten en medewerkers. Het virus heeft ook onze organisatie verdoofd, echter niet verlamd. Door het toedoen van onze fantastische medewerkers en begripvolle bestuursleden werden ontgoocheling en verwarring snel vervangen door creativiteit, leuke ideeën en een brandend verlangen om onze gasten terug te ontvangen.

Maandenlang al doen we er alles aan om jullie in de best mogelijke omstandigheden welkom te heten, ondanks de uiterst strikte coronamaatregelen. Met onze inventieve en creatieve oplossingen, trachten we je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 2021 starten we met een flinke dosis hoop en zin om terug te keren naar het normale. Sinds januari kunnen we met fierheid ons nieuwe online reserveringssysteem voorstellen:

0 Gegarandeerd steeds het beste tarief. 0 Je reservering personaliseren, tot in de kleinste details: ontbijt, een babybedje, huisdier, …

0 Zelf online in- en uitchecken. Je betaling afronden.

Zo kan je verder in deze editie de nieuwigheden in onze vakantiedomeinen Dennenheuvel en Hoge Duin ontdekken. Na vele vruchtbare jaren werd ons oude pand in Oostende verkocht, waarmee het doek viel over vakantieverblijf Neutralia. We danken onze trouwe klanten en medewerkers voor hun jarenlange steun en inzet. Om onze leden een betaalbare vakantie te garanderen in 2021 verhogen we de ledenkorting in onze vakantiedomeinen permanent tot 25 % op de kamerprijs, bereiden we heel wat leuke arrangementen en promoties voor en zetten we volop in op de verbetering van de vakantiebeleving. We gingen ook op zoek naar nieuwe partners en niet te missen aanbiedingen. Wil je meer weten hierover? Bestel dan onze nagelnieuwe vakantiegids, volg ons online of via de sociale media.

0 Bijzondere aanvragen.

Onze klusjesman Michel zat niet stil in 2020. Bouw van o.a. een kippenhok en picknickplekjes.

De voordelen?

0 Vlottere aankomst en vertrek. 0 Tijdwinst gedurende je verblijf. 0 Ons team heeft extra tijd om je wegwijs te maken in de omgeving. We richten ons naar de toekomst en hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen om samen nieuwe vakantieherinneringen te maken!

Contact Mont des Pins 100 6941 Durbuy (Bomal-sur-Ourthe) +32 (0)86 21 21 36 info@dennenheuvel.be www.dennenheuvel.be

Tot heel binnenkort in Dennenheuvel! Colin Lagasse, Manager. Onze barbecuepakketten: coronaveilig bubbelplezier gegarandeerd!

Onze teams kijken reikhalzend uit naar een nieuwe lente, een zonnige zomer en vele warme contacten met onze eerste reizigers.

Maar voor nu: hou het nog even veilig!

Francis Fivez Directeur NZ Vakanties.

Ongerepte zuiderse adresjes weg van de massa! Bij Eliza was here geniet je op je eigen ritme van een welverdiende zomervakantie en de natuur- en cultuurpracht van het zuiden. Dit dankzij haar ruime aanbod aan kleinschalige, pittoreske vakantiehuisjes, waarbij je zo gaat wegdromen en veilig met je bubbel kan verblijven. Samen gezellig koken, een sprong in het zwembad, een prachtige zonsondergang … meer moet een zomer niet zijn!

4% korting

De pakketprijs is steeds inclusief verblijf, huurauto en vluchten. Ontdek de flexibele reservatievoorwaarden online.

Let op, nieuwe kortingscode! Reserveer via elizawashere.be met actiecode: ELIZANZ2021

Je hebt het recht om te allen tijde bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw gegevens voor directe marketing. Wens je de NZ

...


meinen

In juni 2020, na een eerste coronagolf, konden we jullie eindelijk in onze nieuwe comfortkamers laten overnachten. Wat een mooie start van de zomer! Tijdens dat hoogseizoen zorgde onze geliefde Vlaamse kust voor heel wat verkoeling en vervulde het ons verlangen naar vakantie. Maar toen had niemand van ons verwacht dat we 2020 gingen afsluiten met een tweede golf en we terug de deuren zouden sluiten.

Paasvakantie aan zee of in de Ardennen? De eerste lentezonnestralen, een ijsje op de dijk, ontpoppende bosbloemen, … Hmm we kijken er al naar uit!

Opnieuw kon ik rekenen op onze onthaalmedewerkers die alle omboekingen en annuleringen in goede banen leidden. 2020 was geen makkelijk jaar voor onze ploeg, voor onze sector, voor niemand. Een collectief gevoel van solidariteit garandeerde dat onze medewerkers en gasten de coronamaatregelen zonder aarzelen respecteerden. In 2021 openen we onze deuren met volle energie en nieuwe plannen:

0 Buiten bouwen we een ontspanningsruimte voor de jeugd.

0 Dankzij ons nieuw boekingsplatform, heeft de klant meer autonomie en keuze.

0 De tuin krijgt een grondige onderhoudsbeurt.

In onze vakantiedomeinen beleef je een onvergetelijke familievakantie! We bieden familiekamers aan tot 7 personen in Dennenheuvel en tot 8 personen in Hoge Duin.

Nieuwe uitdaging voor Caroline!

Grote familieplannen? Huur één van onze bivakhuizen af via bivak.nzvakanties.be tegen een extra interessant tarief!

In oktober 2020 namen we afscheid van ons iconische vakantieverblijf Neutralia te Oostende. Na meer dan 30 jaar met vele vaste gasten en fantastische herinneringen trok manager Caroline en haar ploeg een laatste keer de deur achter zich dicht. Maar niet getreurd, voor een verblijf aan zee ben je meer dan welkom in ons vakantiedomein Hoge Duin! En vanaf nu loop je daar ook Caroline tegen het lijf. Als nieuwe Assistent Manager bouwt zij voortaan mee aan de toekomst van Hoge Duin!

0 En nog veel meer. Kom het ontdekken!

NIEUW

Peter Mornie, Manager.

25 % korting

Het hele jaar door 25 % ledenkorting!

Contact Kinderlaan 47 8670 Oostduinkerke + 32 (0)58 23 40 52 info@hogeduin.be www.hogeduin.be Onze nieuwe comfortkamers.

Ook dit jaar zal vakantie in eigen land enorm populair blijven. Daarom verhogen we je ledenkorting in onze vakantiedomeinen! Geniet van 25 % korting op je kamerprijs met promocode: LEDEN, te reserveren via dennenheuvel.be of hogeduin.be.

Sunweb aan het woord Sunweb wil iedereen ook in deze bijzondere tijd de kans geven om onvergetelijke vakantieherinneringen te creëren. Daarom zetten we alles in het werk om dit mogelijk te maken en de aankomende zomer veilig en comfortabel te laten verlopen.

4%

ledenkorting

Daarvoor sloegen we de handen in mekaar met Intertek Cristal dat ervoor garant staat dat de partners op al onze bestemmingen de nodige maatregelen treffen. Als er toch iemand ziek wordt op vakantie, kan dankzij onze samenwerking met AXA Partner Benelux online een consultatie worden opgezet met een Belgische dokter, 24/7. Zo kan je met Sunweb volledig stressvrij en veilig van de heerlijkste vakantiemomenten genieten. Tim van den Bergh, International Brand & Communications Director Sunweb Group Reserveer je zomervliegvakantie t.e.m. 31.03.2021 met 4 % ledenkorting. Nadien wordt je korting verlaagd naar 3 % tot 31.10.2021. Eenvoudig te reserveren via sunweb.be met actiecode: SUNWEBNZVAKANTIES

Vakantieskrant niet meer te ontvangen, contacteer ons dan via info@nzvakanties.be of via het gratis vakantienummer 0800 95 180.

...


€ 100 korting per jaar

Nieuwe NZ+ partner: Outward Bound

Vanaf nu ontvangen onze leden een korting op 3 verschillende groeitrajecten bij onze nieuwe partner Outward Bound België. Outward bound organiseert groeiweken met een ‘therapeutische plus’ voor (jong)volwassenen met of na kanker en een complexe band met eten. Aan de hand van avontuurlijke activiteiten trachten zij herstel, groei en inzicht mogelijk te maken. Dit is een specifieke benadering die zowel raakvlakken vindt in therapie als avontuur. In een groep van lotgenoten ga je op zoek naar je positieve kern, wat je kan, je dromen, … en je wordt hierin stap voor stap begeleid.

Center Parcs zoals je gewend bent, maar dan net even anders.

35 % korting

Geniet bij Center Parcs van een zorgeloze vakantie met flexibele voorwaarden, veiligheidsmaatregelen, diverse (nieuwe) activiteiten en diensten. Dicht bij huis, midden in de natuur, met alle ruimte voor onvergetelijke momenten samen! Dankzij NZ Vakanties geniet je 35 % korting op een selectie uit hun aanbod.

Ontdek snel de nieuwe voordelen die we voor jou verzamelden! Als deze COVID-19-crisis ons iets heeft geleerd, is het dat we creatief moeten zijn in moeilijke tijden. Zo gingen we op zoek naar enkele nieuwe vrijetijdspartners en kortingen. Dankzij NZ Vakanties geniet je nu kortingen op een nieuwe reeks vakantiegerelateerde producten bij Smartphoto of op een museumpas en we hopen dit aanbod nog uit te breiden.

Meer weten? www.nzvakanties.be of aarzel niet om ons te contacteren!

Bestel nu onze vakantiegids, vol nieuwigheden!

Waarom kiezen voor

NZ VAKANTIES? • Gratis vakantienummer & helpdesk • Reiskortingen* van 2,5 tot 35 % • Jouw kortingscodes • Persoonlijke service Alle informatie vind je op onze webstek www.nzvakanties.be. Je kan ons bereiken op het gratis vakantienummer & helpdesk: 0800 95 180 of per mail via info@nzvakanties.be. Openingsuren helpdesk: van maandag t.e.m. vrijdag, van 9u tot 16u.

NZ Vakanties, de reisdienst van je Neutraal ziekenfonds!

Hij is helemaal gratis!

UW PARTNER VOOR ZEKERHEID

* Alle kortingen zijn onderhevig aan wijzigingen en uitsluitend geldig voor de leden van een Neutraal Ziekenfonds, tenzij anders vermeld.