Page 1

ér vényességi tar tomány

Van egy pont, amikor egy modell kilép az érvényességi tartományából, de mégsem szűnik meg a használata. – Ott is éli életét, ahol érvénytelen, hiszen biztonságot nyújt az elemzőknek. – Senki sem kételkedik benne, hiszen senkinek sem éri meg a függöny mögé nézni. – Ami ki akar menni az érvényességi tartományából, az menjen ki! – „minden szabályt betartva működnek, ezért nem értik az okát, miért függesztette fel a környezetvédelmi államtitkár tevékenységüket.”

Ilók

Mihók

alma

25

50

ruha

100

300


jár atlan út

„A biológiai és szervezeti fejlődés azonban legalább egy szempontból nagyon különböző. Egy faj esetében az egyensúlyban töltött idő hossza nem befolyásolja az alkalmazkodási képességet egy megváltozott ökológiai környezethez. Ezzel szemben minél hosszabb ideig érvényesül egy uralkodó gondolkodás, annál nehezebb elfelejteni azt.”


itt és most

A homályban lévő dolgok inkább sürgetnek, mint azok, melyek többékevésbé már látszanak. Ha itt és most nem elég erős a vágy, és az elégedettség nem elég gyenge, akkor minden sokkal nehezebb lesz.

03_uj_ervenyessegi_tartomany  

300100ruha 300100ruha érvényességi tartomány MihókIlók MihókIlók „A biológiai és szervezeti fejlődés azonban legalább egy szempontból nagyon...

Advertisement