Page 1

UNO

FREMTIDENS FAMILIEBOLIG

Det er ikke tilfældigt, at UNO er populær blandt børnefamilier. Med sine mange rum og funktionelle indretning tilfredsstiller UNO selv de mest kræsne familiers behov.


UNO - Ideel familiebolig med plads til at gro. Med UNO er udgangspunktet at skabe et godt hjem til børnefamilien. Et hjem hvor der er store, lyse værelser til børnene og en privat, luksuriøs afdeling til de voksne. I køkken-alrummet kan familien mødes og være sammen om forskellige aktiviteter. UNO består af to bygningskroppe, som giver huset et spændende udtryk og lægger op til at kombinere forskellige facadebeklædninger. UNO åbner sig med et stort glasparti for enden af køkken-alrummet mod have og terrasse, og lyset er næsten overvældende, når man træder ind i huset. UNO var med sit banebrydende design en nyskabelse blandt familiehusene, da det kom på markedet. Kombinationen af udvendige materialer og det frække design giver UNO et råt udseende. Indretningen i UNO er skabt, så man tillader sig selv at nyde de mange kvadratmeter. De to gangarealer giver det optimale luftige indtryk, og er rendyrket luksus i hverdagen. UNO fås i tre størrelser: 172 m2, 200 m2 og 237 m2 og sammen med muligheden for forskellige rumopdelinger kan UNO tilpasses de fleste familiers pladskrav, uanset størrelse.

Nyt Hjem. Bjødstrupvej 84 . DK-7400 Herning . T +45 70 22 17 07 . www.nythjem.com


Køkken-alrummet er husets centrale rum og danner et naturligt midtpunkt for familiens liv i hjemmet. Ved køkkenet ligger en terrasse, så man har let adgang mellem ude og inde. Stuen ligger i forbindelse med køkken-alrummet, og der kan dannes en flydende overgang mellem de to rum, så pladsen udnyttes optimalt. Børnenes rum er trukket tilbage i forhold til husets fællesrum og i forhold til forældrenes afdeling. Børnene har let adgang til eget badeværelse, der også fungerer som gæstetoilet, uden at skulle gennem køkken alrummet. De voksne har eget badeværelse i forbindelse med soveværelset. Huset har to indgange; gennem bryggerset, hvor familien kan komme af med overtøj og (beskidt) fodtøj eller gennem fordøren, hvor der er indrettet en garderobe til gæster. De større UNO huse har et multirum.

UNO 172 m2

UNO 200 m2

UNO 237 m2

Nyt Hjem. Bjødstrupvej 84 . DK-7400 Herning . T +45 70 22 17 07 . www.nythjem.com


Boligens inventar Det faste inventar i basisboligen er, ligesom materialerne i boligen, valgt ud fra et ønske om at skabe en moderne og harmonisk bolig. Derfor har vi valgt at indrette boligen med faste skabselementer i et gedigent, men let design, som kan danne baggrund for en individuel tilpasning af boligen efter indflytning. Ved køb af NOVA er der i entreprisesummen afsat et beløb til køb af inventar og hvidevarer hos HTH Køkkener i Herning. Nedenstående inventarliste er et eksempel på, hvorledes boligen kan indrettes. Der kan tilkøbes yderligere eller andet inventar gennem HTH Herning. Køkken/alrum

Køkken med fritstående arbejds-ø med hvide låger og skuffer med alu-greb. Alle skuffer er forsynet med easy-luk. Laminatbordplade i valgfri farve med underlimet stålvask og et-grebs armatur. Køkkenet er desuden monteret med indbygningsovn, glaskeramisk kogeplade nedfældet i bordplade, emhætte samt køleskab. Tilkøbsmuligheder: Andre varer fx. bordplader og hvidevarer, der aftales og afregnes direkte med HTH Herning.

Bryggers

Skabsvæg med hvide skydelåger. Laminatbordplade i farven mørk granit med stålvask og et-grebs armatur, underskab med hvide låger og alu-greb. Elinstallation forberedt for vaskemaskine og kondenstørretumbler. Tilkøbsmuligheder: Vaskemaskine og kondenstørretumbler samt andre hårde hvidevarer fra HTH Herning.

Badeværelse ved værelsesafdeling

120 cm baderumsmodul med hvide låger og alu-greb. Alle skuffer er forsynet med easy-luk. Helstøbt hvid bordplade med integreret vask, samt spejl og et-grebs blandingsbatteri. Bruseniche med faste vægge beklædt med fliser i valgfri størrelse og farve fra Nyt Hjems sortiment. Termostatstyret brusearmatur. Væghængt toilet. Tilkøbsmuligheder: Forberedelse for badekar / spa. Varmt og koldt vand, afløb samt el-installation føres frem og forsynes med dækpropper. Fliser bag badekar. Elektrisk håndklædetørrer.

Badeværelse ved forældreafdeling

120 cm baderumsmodul med hvide låger og alu-greb. Alle skuffer er forsynet med easy-luk. Helstøbt hvid bordplade med integreret vask, samt spejl og et-grebs blandingsbatteri. 90 x 110 cm bruseniche med 2 stk. vægge. Standard klinker på vægge og termostatsstyret brusearmatur. Vedhængt toilet.

Sove- påklædnings- og børneværelser

Værelserne er som standard ikke indrettet med skabe. Tilkøbsmuligheder: Skabe efter eget valg, der aftales og afregnes direkte med HTH Herning.

Entré

Indbygget entréskab med skydedøre og et 80 cm skab, men ekskl. anden indretning. Tilkøbsmuligheder: Skabe og skydedøre efter eget valg, der aftales og afregnes direkte med HTH Herning.

Multirum

Skabsvæg med hvide låger og greb i børstet stål.

Nyt Hjem. Bjødstrupvej 84 . DK-7400 Herning . T +45 70 22 17 07 . www.nythjem.com


Boligens materialer Materialerne, der er brugt i Nyt Hjems boliger, er valgt ud fra et ønske om byggeri af høj kvalitet med et moderne, skandinavisk udtryk. Vi benytter derfor gennemprøvede materialer, der udseendemæssigt er med til at forstærke husets arkitektur.

Facadebeklædning Tagbeklædning Tagrender

Vinduer

Uno basisboligen har bræddebeklædt facade i oliebehandlet vandretmonteret lærketræ. Øvrige valgmuligheder: Sortmalet nåletræ. Vandret hvid eller grå eternit/lodret oliebehandlet lærketræ på værelsesbygning (pristillæg). Vandret hvid eller grå eternit/lodret sortmalet nåletræ på værelsesbygning (pristillæg). Pudset facade kombineret med lodret oliebehandlet lærketræ på værelsesbygning (pristillæg). Pudset facade kombineret med lodret sortmalet nåletræ på værelsesbygning (pristillæg). Fuldpudset facade (pristillæg). Murede ydervægge evt. i kombination med oliebehandlet lærketræ eller sortmalet nåletræ - vælg mellem flere forskellige mursten (pristillæg). To lag tagpap med zinkinddækninger. Tilkøbsmuligheder: Tagpap med listedækning pr. 60 eller 100 cm. Tagrender og nedløbsrør i stålmetalic. Trævinduer og - døre med lavenergiruder, zinkinddækninger og fabriksmalet i antracitgrå standardfarve RAL 7016. Tilkøbsmuligheder: Vedligeholdelsesfri træ/aluvinduer med lavenergiruder, zinkinddækning og fabriksmaleti antracitgrå standardfarve RAL 7016.

Gulve i baderum Standard gulvklinker i valgfri farve og størrelse fra Nyt Hjems sortiment. og bryggers Gulve i øvrige rum

Lamelparketgulve i ask, hvid matlakeret. Tilkøbsmuligheder: Lamelparketgulve i eg, hvid matlakeret. Klinker i valgfri farve og størrelse fra Nyt Hjems sortiment.

Vægge i baderum

Vægfliser i forskellig farve og størrelse fra Nyt Hjems sortiment i bruseniche. Vægge beklædes med filt og males 2 gange i farven Hjemhvid med vådrumsmaling i glans 30. Tilkøbsmuligheder: Vægfliser på øvrige vægge i forskellig farve og størrelse fra Nyt Hjems sortiment.

Vægge i øvrige rum Indvendige døre Lofter Indvendige døre

Malerbehandlet fibergips. Væggene beklædes med formalet filt, males 2 gange i farven Hjemhvid glans 07. Glatte celledøre i standardfarven brækket hvid. Greb i børstet stål. Lydabsorberende, fabriksmalede plader i standardfarven brækket hvid 60 x 120 cm. Lofterne kan ikke efterbehandles, hvis lydabsorberingen skal bibeholdes. Termostyret gulvvarme i alle rum.


Installationer og teknisk data Boligen installeres med 230 V el-installation i henhold til de omfattende krav og gældende forskrifter til nybyggeri, og er desuden suppleret med ekstra stik og udvendigt stik på terrasser.

El-installationer Varme / VVS

Antenneanlæg/tele-data installation Forberedt med tomrørsinstallationer i alle opholdsrum, fremført fra teknikskab. Tagudhæng over indgangsparti forsynet med indbygningsspots. Udvendig belysning på terasse (2 lamper) samt udendørs stikkontakter (en på terasse og en ved indgang). El-installationer og måler placeret i højskab i bryggers. Tilkøbsmuligheder: Synlig måler i facade ved bryggers. Forberedt for direktevirkende fjernvarmeinstallation. Udvendig vandhane ved bryggers. Gulvvarme med rumtermostat i alle rum undtaget multirummet. Tilkøbsmuligheder: Varmeveksler hvis det kræves af værket. Tilslutning af andre energikilder fx naturgas og jordvarmeanlæg.

Ventilation Boligen er forsynet med balanceret ventilationsanlæg med ind- og udblæsning. Det sikrer løbende luftskifte i boligen. Energiklasse 1

Ved tilkøb af energipakke med bl.a. jordvarmeanlæg og lavenergivinduer kan boligen godkendes som Energiklasse 1. Ring og hør mere om krav til placering af hus m.v.

Boligens fundament

Boligen opføres på et traditionelt fundament med betondæk. Fundamentet udføres på en plan byggegrund. der ikke skråner mere end +/- 30 cm. Der forudsættes normal, bæredygtig ryddet byggegrund Afrømning af op til 30 cm jord/muld. Afrømmet jord henlægges i depot på byggegrunden. Tilkøbsmuligheder, som afregnes særskilt med entreprenør efter godkendelse af beløb: Tilkørsel af sandfyld og evt. ekstra fundering. Afløb/ kloak indtil 1 meter uden for fundament. Afvanding fra tag ført til tagnedløbsbrønde. Stikledninger og øvrige afløbsforanstaltninger.

Haveanlæg

Udgift til haveanlæg og terasser er ikke inkluderet.

Nyt Hjem hjælper vores kunder sikkert i hus. Som kunde er du sikret: • At boligen først betales, når nøglerne overdrages • Strømlinet produktion i hele byggeprocessen • Minimal byggetid på pladsen

Nyt Hjem. Bjødstrupvej 84 . DK-7400 Herning . T +45 70 22 17 07 . www.nythjem.com

Uno  

Uno er den ideelle familiebolig med masser af plads og gennemtænkte børnevenlige rum.

Advertisement