Nyledige.dk, IT Certificeringer brochure 2016

Page 1

– forøg dine jobmuligheder

IT-certificeringer

CISCO CISCO CERTIFIED CERTIFIED

CCNP CCNP

CISCO CISCO CERTIFIED CERTIFIED

CCNA CCNA


BLIV JOBKLAR MED EN IT-CERTIFICERING Nyledige udbyder specialiserede IT-certificeringer på højt niveau. Vælg for eksempel mellem Cisco CCNA, Cisco CCNP, adskillige Microsoft akkrediterede kurser på alle niveauer, IT-sikkerhedskurset Certified Ethical Hacker eller en af de leverandøruafhængige CompTIA certificeringer. Kurserne varer fra 2 til 8 uger og udbydes som e-learning. Dermed kan du komme på kursus, uanset hvor i landet du bor. Der er opstart hver anden uge, og afholdelsesgaranti for alle kurser. De omfattende kurser er koblede med et helt års fri adgang til opdateret faglitteratur, øvelses-tests og en velfungerende mentorordning samt omfattende online support. Du har med andre ord alle forudsætninger for at komme helt i dybden med materialet. Vælger du en server-, netværks-, eller CompTIA-certificering får du endvidere adgang til et virtuelt testmiljø, hvor du har rig mulighed for at prøve tingene af i scenarier, der er så tæt på virkeligheden, som de kan komme. Efter kurserne tilbydes du at tage den certificeringseksamen, der hører til det kursus, du har gennemført. Nyledige.dk betaler udgifterne til første certificeringsforsøg, dog er certificeringerne ikke obligatoriske dele af kurserne. ”Efter nogle måneders ledighed blev jeg opmærksom på, at jeg via Nyledige.dk kunne tage en CCNA-certificering. Det gav pote næsten med det samme: jeg fik job som netværksadministrator et par uger efter kursets afslutning.” Hassan, CCNA-certificeret 2

www.nyledige.dk


NU FÅR DU OGSÅ… ET ÅRS UBEGRÆNSET ADGANG TIL OPDATERET FAGLITTERATUR Når du vælger en IT-certificering gennem Nyledige.dk, får du samtidig et helt års ubegrænset adgang til over 30.000 opdaterede fagbøger via Books24x7.com.

ADGANG TIL VIRTUELT TESTMILJØ

Vælger du en server-, netværks-, eller CompTIA-certificering, får du adgang til Practice Labs i et helt år. Her har du mulighed for at udvikle dine praktiske IT-færdigheder i et virkelighedstro arbejdsmiljø, uden at skulle investere i dyr hardware og serversoftware. Med Practice Labs kan du lave forsøg og dermed få en dybere indsigt i de emner, du arbejder med på kurset.

3


CISCO & EC COUNCIL CISCO CCNA

CISCO CERTIFIED

CCNP Cisco Certified Network Associate

CISCO CERTIFIED

CCNA

CISCO CCNP Cisco Certified Network

CISCO CERTIFIED

CCNP

CCNA CEH

(Routing & Switching)

Professional (Routing & Switching)

IT-sikkerhedskursus med certificering

Varighed: 30 dage

Varighed: 30 dage

Varighed: 30 dage

Godkendt på flere regionale positivlister

Godkendt på flere regionale positivlister

Godkendt på flere regionale positivlister

E-learning

E-learning

E-learning

Certificering: 100-101, 200-101

Certificering: 300-101, 300-115, 300-135

Certificering: Certified Ethical Hacker (CEH)

Cisco Certified Network Associate, CCNA Routing & Switching er Ciscos grundlæggende netværkscertificering. En gennemført CCNA er dit bevis på, at dine kompetencer inden for netværk er på et niveau, der gør dig kvalificeret til at arbejde som eksempelvis netværkstekniker eller netværksadministrator. Afhængig af dine øvrige kompetencer, kan CCNA også være en vigtig del af din værktøjskasse som specialist eller konsulent. Endelig danner CCNA grundlag for Ciscos videregående netværkscertificering, CCNP. På kurset lærer du blandt andet at installere, konfigurere, anvende og fejlfinde på mellemstore routede og switchede netværk. Herunder også at implementere og verificere forbindelser til fjerntliggende installationer i et Wide Area Network (WAN). Du får også et godt arbejdskendskab til protokoller som IP, EIGRP, Serial Line Interface Protocol, Frame Relay, RIPv, VLANs, Ethernet og Access Control Lists (ACLs).

nyledige.dk/ccna

4

CERTIFIED ETHICAL HACKER,

CISCO CERTIFIED

www.nyledige.dk

Har du allerede en CCNA-certificering, er den videregående certificering CCNP den naturlige overbygning. Cisco Certified Network Professional findes i flere specialiseringsudgaver.

Hvis du drømmer om at arbejde professionelt med IT-sikkerhed, kommer du ikke uden om en Certified Ethical Hacker certificering.

Hos Nyledige.dk kan du tage Routing & Switching-varianten, der er den mest anvendte variant. Kurset er det rigtige valg for dig, der gerne vil arbejde med store, komplekse netværk som netværksadministrator, udvikler, konsulent eller andre stærkt specialiserede jobs inden for netværkshåndtering.

På kurset lærer du blandt andet om forskellige typer systemhacking, trojanske heste, sniffers, DDos-angreb og sessionskapring. Du vil også stifte bekendtskab med forskellige typer teknikker til personmanipulation, penetrationstests og sikkerhedsvurderinger, hacking af trådløse og mobile netværk og meget andet. Der er endvidere særlig fokus på SQL-injection, de tilhørende værktøjer og teknikker, der anvendes, og ikke mindst: hvilke afbødningsstrategier man kan anvende.

På kurset kommer du til at beskæftige dig med emner som routing via Enhanced Interior Gateway Routing Protocol (EIGRP) samt Open Shortest Path First (OSPF), herunder også IPv6. Kursets sidste del er dedikeret til teknikker i forbindelse med fejlsøgning og fejlretning. nyledige.dk/ccnp

Kurset har en udtalt etisk dimension, som er værdsat blandt virksomheder og organisationer, der skal bruge hjælp til at identificere og undgå trusler mod IT-sikkerheden. nyledige.dk/hacker


COMPTIA CompTIA – certificeringerne er for dig, som gerne vil have foden indenfor i IT-branchen. De leverandøruafhængige certificeringer er kendte og respekterede i hele verden. De er derfor særdeles relevante for dig, som søger jobs i store virksomheder, der også har aktiviteter i andre lande end Danmark. Igennem Nyledige.dk kan du vælge mellem fire specialiseringsretninger: Server+ (SK0-004), Security+ (SY0-401), Network (N10-006) og Linux+ (LX0-103). Alle forløb varer 6 uger og starter med den grundlæggende A+-certificering (220-X01+ 220-X02), hvorefter du påbegynder din specialiseringsretning. Udover gode engelskkundskaber behøver du ikke at have særlige forudsætninger for at gennemføre CompTIA-kurserne. Kurset henvender sig både til dig, der er nyuddannet eller dig, der har flere års erhvervserfaring.

BASISKURSUS CompTIA A+

Varighed: 30 dage

Godkendt på flere regionale positivlister

E-learning

Certificering: 220-X01+220-X02, + en af

følgende specialiseringer: SK0-004,

SY0-401, N10-006, LX0-103

SPECIALISERINGSKURSER Efter ComTIA A+ vælges én af nedenstående specialiseringsretninger.

COMPTIA SERVER+

COMPTIA NETWORK+

Den grundlæggende CompTIA A+ - certificering er beviset på, at du har forståelse for de mest almindelige teknologier på såvel hardware- som softwareområdet. Da alle vores CompTIA kurser starter med A+, er disse kurser det perfekte valg for dig, der gerne vil i gang med en karriere indenfor IT.

COMPTIA SECURITY+

COMPTIA LINUX+

Læs mere på Nyledige.dk/comptia

5


MICROSOFT UDVIKLERCERTIFICERINGER WEBUDVIKLING

APPUDVIKLING MED C#

MCSD: Web Applications

MCSD: Windows Store Apps Using C#

APPUDVIKLING MED HTML5, CSS3 OG JAVASCRIPT

MCSD: Windows Store Apps Using HTML5

Varighed: 50 dage

Varighed: 30 dage

Godkendt på flere regionale positivlister

Godkendt på flere regionale positivlister

Varighed: 30 dage

E-learning

E-learning

Godkendt på flere regionale positivlister

Certificering: 70-480, 70-486, 70-487

Certificering: 70-483, 70-484, 70-485

E-learning

Certificering: 70-480, 70-481, 70-482

Vil du arbejde med webudvikling på højt niveau? En Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD): Web Applications - certificering giver dig bevis på dine evner inden for webudvikling på en Microsoft-baseret arkitektur. Certificeringen består af tre kurser på højt niveau: 70-480, Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3, 70-486, Developing ASP .NET MVC Web Applications samt 70-487, Developing Microsoft Azure and Web Services. Kurserne vil give dig en indgående forståelse for moderne webudvikling. Ligeledes vil dine evner indenfor HTML5, CSS3 og JavaScript komme på et niveau, som vil gøre dig særdeles attraktiv i forhold til mange typer udviklerjobs. Nyledige.dk/webudvikling

Kurset er for dig, som er interesseret i objektorienteret programmering og gerne vil lære at opbygge og programmere native apps til distribution på Windowsarkitekturen, og sekundært på Android og iOS. Certificeringen består af tre kurser på højt niveau: 70-483 Programming in C#, 70-484 Essentials of developing Windows Store Apps Using C# samt 70-485 Advanced Windwos Store App Development Using C#. Tilsammen vil disse løfte dine kompetencer op på MCSD-niveau, og gøre dig i stand til at søge en bred vifte af udviklerjobs, som involverer objektorienteret programmering. Nyledige.dk/native-apps

Højere fleksibilitet og kortere udviklingstid - det er kodeordene for webapps baseret på HTML5, CSS3 og JavaScript. Dette er kurset for dig, der gerne vil lære meget mere om webapps – og have bevis på din viden. Certificeringen består af tre kurser på højt niveau: 70-480 Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3, 70-481 Essentials of Developing Windows Store Apps Using HTML5 and JavaScript samt 70-482 Advanced Windows Store App Development Using HTML5 and JavaScript. Efter endt kursus vil du besidde et højt niveau inden for udvikling af interfacekode. Dine kompetencer inden for alle aspekter af HTML5, CSS3 og JavaScript vil være på et så højt niveau, at du uden problemer vil kunne bestride alle typer udviklerjobs, der forudsætter kompetencer inden for disse teknologier. Nyledige.dk/web-apps

6

www.nyledige.dk


MICROSOFT SERVERCERTIFICERINGER WINDOWS SERVER 2012 R2

SQL SERVER 2012

SHAREPOINT 2010

Microsoft Certified Solutions Associate

Microsoft Certified Solutions

Microsoft Certified IT Professional

(MCSA), Windows Server 2012 R2

Associate (MCSA),MS SQLServer 2012

(MCITP), MS SharePoint 2010

Varighed: 30 dage

Varighed: 30 dage

Varighed: 30 dage

Godkendt på flere regionale positivlister

Godkendt på flere regionale positivlister

Godkendt på flere regionale positivlister

E-learning

E-learning

E-learning

Certificering: 70-410, 70-411, 70-412

Certificering: 70-461, 70-462, 70-463

Certificering: 70-667, 70-668

Microsoft Certified Solutions Associate (MSCA) til SQL Server 2012 retter sig mod dig, der ønsker at beherske udviklingen, implementeringen og administrationen af SQL-databaser i et miljø, baseret på Microsoft-arkitektur. Målgruppen for kurset har allerede kendskab til databaseudvikling, men ønsker struktureret viden og har lyst til at dykke ned i SQL Server 2012. Certificeringen består af tre kurser på højt niveau: 70-410 Installing and Configuring Windows Server 2012R2, 70-411 Administering Windows Server 2012 R2 samt 70-412 Configuring Advanced Windows Server 2012R2 Services. En MCSA-certificering er en officiel Microsoft certificering, som virkelig kan være med til at styrke dit CV, når du søger job inden for administration af systemer og netværk. Nyledige.dk/mcsa

Microsoft Certified Solutions Associate (MSCA) til SQL Server 2012 retter sig mod dig, der ønsker at beherske udviklingen, implementeringen og administrationen af SQL-databaser i et miljø baseret på Microsoft-arkitektur. Er du i målgruppen for kurset, har du allerede kendskab til databaseudvikling, men ønsker struktureret viden og har lyst til at dykke ned i SQL Server 2012.

Vil du arbejde med intra- og ekstranet, baseret på Microsofts SharePoint 2010, er Microsoft Certified IT-professionel (MCITP) SharePoint Administrator et kursus, der er værd at overveje. Mange virksomheder og organisationer bruger SharePoint som deres interne værktøj. Med dette kursus er du klar til at kunne fungere som administrator og supporter på løsninger af denne type.

Certificeringen består af tre kurser på højt niveau: 70-461 Querying Microsoft SQL Server 2012, 70-462 Administering Microsoft SQL Server 2012 Databases samt 70-463 Implementing Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012.

Certificeringen består af tre kurser på højt niveau: 70-667 Microsoft SharePoint 2010, Configuring samt 70-668 Microsoft SharePoint 2010, Administrator.

En MCSA-certificering er en officiel Microsoft certificering, som virkelig kan være med til at styrke dit CV, når du søger job inden for administration af systemer og netværk. nyledige.dk/mssql

Kurset er rettet mod dig, som allerede har et vist kendskab til IT. Vælger du at tage den tilbudte MCITP-certificering efter kurset, får du til gengæld papir på dine kompetencer som IT supporter, og kan notere en officielt anerkendt certificering på dit CV. Kurset kvalificerer dig endvidere til at arbejde videre til en MSCE-certificering. nyledige.dk/sharepoint

7


ALLE IT KURSER Læs mere om kurserne og om hvordan du tilmelder dig på Nyledige.dk/certificering.

8

PRODUCENT TITEL

CERT NR.

CISCO

Interconnecting Networking Devices Part 1 (ICND1)

100-101

CISCO

Interconnecting Networking Devices Part 2 (ICND2

200-101

CISCO

Cisco Certified Network Associate (CCNA)

200-120

CISCO

CICD 1.0: Implementing Cisco Collaboration Devices

210-060

CISCO

Implementing Cisco Video Network Devices (CIVND)

210-065

CISCO

CCNP Routing and Switching

300-101

CISCO

Implementing Cisco IP Switched Networks (SWITCH v2.0)

300-115

CISCO

Troubleshooting and Maintaining Cisco IP Networks (TSHOOT)

300-135

CISCO

Implementing Cisco Edge Network Security Solutions (SENSS)

300-206

CISCO

Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS)

300-207

CISCO

Implementing Cisco Secure Access Solutions (SISAS)

300-208

CISCO

Implementing Cisco Secure Mobility Solutions (SIMOS)

300-209

CISCO

Introducing Cisco Voice and Unified Communications Administration (ICOMM)

640-461

CISCO

Implementing Cisco IOS Network Security (IINS)

640-554

CISCO

Designing for Cisco Internetwork Solutions (DESGN)

640-864

CISCO

Introducing Cisco Data Center Networking (DCICN)

640-911

CISCO

Introducing Cisco Data Center Technologies (DCICT)

640-916

COMPTIA

A+

220-X01

COMPTIA

A+

220-X02

COMPTIA

Advanced Security Practitioner (CASP)

CAS-002

COMPTIA

Linux+ 2014 Powered By LPI

LX0-103

COMPTIA

Linux+ 2014 Powered By LPI

LX0-104

COMPTIA

Network+

N10-006

COMPTIA

Server+ 2014

SK0-004

COMPTIA

Security+

SY0-401

www.nyledige.dk


ALLE IT KURSER Læs mere om kurserne og om hvordan du tilmelder dig på Nyledige.dk/certificering.

PRODUCENT TITEL

CERT NR.

EC COUNCIL

Certified Ethical Hacker (CEH)

CEH

MICROSOFT

Administering and Deploying System Center 2012 Configuration Manager

70-243

MICROSOFT

Monitoring and Operating a Private Cloud with System Center 2012

70-246

MICROSOFT

Configuring and Deploying a Private Cloud with System Center 2012

70-247

MICROSOFT

Core Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013

70-331

MICROSOFT

Advanced Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013

70-332

MICROSOFT

Core Solutions of Microsoft Exchange Server 2013

70-341

MICROSOFT

Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013

70-342

MICROSOFT

Managing Office 365 Identities and Requirements

70-346

MICROSOFT

Enabling Office 365 Services

70-347

MICROSOFT

Installing and Configuring Windows Server 2012R2

70-410

MICROSOFT

Administering Windows Server 2012 R2

70-411

MICROSOFT

Configuring Advanced Windows Server 2012R2 Services

70-412

MICROSOFT

Designing and Implementing a Windows Server 2012R2 Infrastructure

70-413

MICROSOFT

Implementing an Advanced Server Infrastructure Microsoft Server 2012R2

70-414

MICROSOFT

Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 (Video Based)

70-417

MICROSOFT

Microsoft SQL Server 2008, Implementation and Maintenance

70-432

MICROSOFT

Microsoft SQL Server 2008, Business Intelligence Development and Maintenance

70-448

MICROSOFT

Querying Microsoft SQL Server 2012

70-461

MICROSOFT

Administering Microsoft SQL Server 2012 Databases

70-462

MICROSOFT

Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012

70-463

MICROSOFT

Developing Microsoft SQL Server 2012 Databases

70-464

MICROSOFT

Implementing Data Models and Reports with Microsoft SQL Server 2012 (Video Based)

70-466

MICROSOFT

Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3

70-480

MICROSOFT

Essentials of Developing Windows Store Apps Using HTML5 and JavaScript

70-481

9


ALLE IT KURSER Læs mere om kurserne og om hvordan du tilmelder dig på Nyledige.dk/certificering.

10

PRODUCENT TITEL

CERT NR.

MICROSOFT

Advanced Windows Store App Development Using HTML5 and JavaScript

70-482

MICROSOFT

Programming in C#

70-483

MICROSOFT

Essentials of Developing Windows Store Apps Using C# (VideoBased)

70-484

MICROSOFT

Advanced Windows Store App Development Using C#

70-485

MICROSOFT

Developing ASP.NET MVC 4 Web Applications

70-486

MICROSOFT

Developing Windows Azure and Web Services

70-487

MICROSOFT

Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring

70-642

MICROSOFT

Windows Server 2008, Server Administrator

70-646

MICROSOFT

Microsoft SharePoint 2010, Configuring

70-667

MICROSOFT

Microsoft SharePoint 2010, Administrator

70-668

MICROSOFT

Windows 7, Configuring

70-680

MICROSOFT

Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician

70-685

MICROSOFT

Windows 7, Enterprise Desktop Administrator

70-686

MICROSOFT

Configuring Windows 8.1

70-687

MICROSOFT

Managing and Maintaining Windows 8.1

70-688

MICROSOFT

Deploying Windows Devices and Enterprise Apps

70-695

MICROSOFT

Administering System Center Configuration Manager and Intune

70-696

MICROSOFT

Implementing Desktop Application Environments

70-416

MICROSOFT

Designing Database Solutions for Microsoft SQL Server 2012 (Video Based)

70-465

MICROSOFT

Designing Business Intelligence Solutions with Microsoft SQL Server 2012

70-467

MICROSOFT

Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions

70-488

MICROSOFT

Administering Visual Studio Team Foundation Server

70-496

MICROSOFT

Software Testing with Visual Studio

70-497

SCRUM ALLIANCE

Certified ScrumMaster

CSM

www.nyledige.dk


KAN JEG KOMME PÅ KURSUS? Vores IT-certificeringskurser udbydes, på grund af deres høje faglige niveau, gennem de regionale positivlister. Kurserne er derfor velegnede til dig, som ikke er berettiget til et jobrettet kursus. Det kunne eksempelvis være, hvis du har været ledig i mere end ni måneder, eller hvis du har en videregående uddannelse. Er du berettiget til jobrettet uddannelse, kan du stadig deltage på kurserne, forudsat du får en aftale med dit jobcenter. Du skal ansøge om kurset hos din jobkonsulent, som efter godkendelsen vil oprette kurset som en del af din jobplan. Vi hjælper gerne med udarbejdelsen af en uddannelsesplan, der giver jobcentret den information, de skal bruge, for at kunne godkende kurset. Når du ansøger om kurset hos jobcentret, skal du selv demonstrere, hvordan kurset kan forbedre dine jobmuligheder og bidrage positivt til dit CV. Husk at kontakte os for at reservere kursusplads på den dato, hvor du gerne vil starte.

Fandt du ikke det kursus, du søgte? Nyledige tilbyder løbende nye spændende kurser. Kontakt os for at høre mere om de sidste nye tiltag.

Bring dig selv tættere på drømmejobbet med et opkvalificerende kursus Nyledige.dk er udbyder af kurser overalt i landet, og er en af landets største og ældste udbydere af kurser for ledige. Vi udbyder kurser af høj kvalitet inden for projektledelse, økonomi, SAP, IT og salg.

Lovændringer Der tages forbehold for lovændringer. Besøg nyledige.dk for at se de seneste opdateringer.

KONTAKT Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du meget velkommen til at kontakte os.

Telefon 70 22 72 26 Mandag-Torsdag 08.30-15.30 Fredag 08.30-14.00 Du kan også sende os en mail på:

info@nyledige.dk Nyledige.dk

www.nyledige.dk

Gammel Gugvej 17A , 9000 Aalborg

11


Foto: Colourbox.com

Du er altid velkommen til at kontakte os Telefon 70 22 72 26

info@nyledige.dk

Nyledige.dk

Mandag-Torsdag 08.30-15.30 Fredag 08.30-14.00

Vi besvarer vores mails hurtigt, i hverdagene normalt indenfor 24 timer

Gammel Gugvej 17A 9000 Aalborg


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.