Page 1


«Hele verden er en scene,» sa Shakespeare, «og alle, både menn og kvinner er kun aktører: de har sine sortier og sine entreer». Vi tror det er viktig å reflektere over det som som har vært og tiden som ligger foran. En ting er dog sikkert: Vi eier ikke noen av delene. Det eneste jeg har, er dagen i dag. Derfor er tiden kostbar. Paulus oppmuntrer oss til å kjøpe den laglige tiden. Hvordan kan du bli sikker på å handle riktig i den fasen du er i? Som kristen? Som leder? I din menighet? I ditt ungdomsarbeid? Det finnes noen felles faser eller tider som alle ungdomsarbeider går igjennom før eller siden. Ny Generasjon inviterer på ny til dag sammen med ledere fra hele landet for å diskutere disse fasene, lytte til erfarne ledere og be om at Herrens nåde og kraft skal bli utgytt over menigheten og landet vårt. Sammen for Norges ungdom!

Espen Gilsvik Daglig leder i Ny Generasjon

10:00 11:00 11:30 12:15 12:30 13:15 13:40 15:00 15:45

Registrering og kaffe Velkomst og lovsang Seminar 1 Pause m snacks & kaffi Seminar 2 NG ressurser + informasjonstorg Lunchbuffet med kaffe og dessert Seminar 3 Panelsamtale med seminarholderne (mulighet for spørsmål fra salen) 16:30 Pulsen på landet 17:00 Avslutning


HVOR ER DET?

Vi er på Jesushuset i Kongensgate 1 i Oslo sentrum (400 m fra Karl Johan).

NÅR ER DET?

FRED HÅBERG er pastor i Klippen Sandnes, sitter i Pinsebevegelsens

sarlederutvalg og har mange års erfaring fra misjons- og menighet personbeid. Han skal prate om utfordringen rundt det å balansere sitt Med lige liv og menighetsliv/tjeneste uten å gå fullstendig på snørra. Jesu ord: Hvordan vinne verden i tillegg til å bevare sin sjel.

Datoen er tirsdag 15. November 2011. Programmet varer fra kl 11.00 til 17.00 på ettermiddagen. Det betyr at det skal være mulig å komme inn og ut samme dag fra hvor som helst i Norge .

HVA KOSTER DET?

PER EIVIND KVAMMEN er pastor i Sentrumkirken i Sandnes og

styreleder i Ny Generasjon Norge. Han har jobbet med ungdom og kirke i en årrekke og har erfaring i å starte både kirke og ungdomsarbeid fra scratch. Per Eivind skal snakke om «drømmen om vekst og vekkelse». Hvordan i all verden skjer det? Hvilke faser og strategier kjennetegner dynamisk og kontinuerlig vekst?

Betlehem, har vært forkynner på ulike festivaler brukt mye en er og l Stjørda i tor mspas ungdo årds. Erik vil prate om de og sammenhenger som f.eks. KRIK og Skjærg på Facebook eller deler om stolt r skrive ikke man ten periodene i tjenes med seg selv, Gud og de man lever an Hvord rmen. entusiastisk om fra plattfo gjøre når de andre man skal hva Og ne? punkte andre i fasen mellom høyde er i en ørken? virker som kameler og man skjønner at man

ERIK ANDREASSEN er pastor i Oslo misjonskirke

Seminaravgiften er på 350 kroner per person og inkluderer en herlig lunch buffét med drikke, kaffe og dessert i tillegg til ressurser fra Ny Generasjon . Gå ikke glipp av denne muligheten til å treffe andre ungdomsledere, bygg e nettverk og vennskap og samtidig få masse herlig input fra dyktige og salvede forkynnere.

HVEM KAN KOMME?

Lederdagen er for hovedungdomsleder/pastor. I tillegg kan man ta med seg lederteamet sitt.

HVORDAN MELDER JEG MEG PÅ?

Påmelding foregår på post@nygenerasjon.no eller på telefon 22 47 20 35 innen 25. Oktober.


Arrangør: Ny Generasjon Postboks 929 Sentrum . 0104 Oslo Org.nr: NO 977 260 469 www.nygenerasjon.no

r erdag ette

NB!

domsled Neste ung

:

denne er

Ungdomslederdag 2011 Høst  

Invitasjon til nasjonal ungdomslederdag "Faser". 15 november 2011.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you