Page 1

2014

– Din lokale IT-partner.

Drammen

Kongsberg

Asker/Bærum

Muusøya 1 3023 Drammen Tlf: 32 80 91 00

Numedalsveien 114 3617 Kongsberg Tlf: 32 29 98 80

Fekjan 7 1394 Nesbru Tlf: 66 77 83 10

www.kontorland.no


INTRO

Tekst

Å GJØRE HVERANDRE GODE «Sammen er vi sterke». «Ikke noe er sterkere enn det svakeste ledd». Dette er fraser som alle har en betydelig verdi. Man blir sjelden veldig god helt alene. For oss i Kontorland dreier det seg om et samspill med kundene våre. For oss står ­kundens behov først. Da må vi – Kontorland – gjøre ­hverandre gode. Til kundens beste. Kontorland skal yte topp service, Kontorland skal være best på mest Det er ledestjerner for oss når vi skal felle ned vår forretningsfilosofi. Vi har vært i markedet lenge, veldig lenge. Det føler vi er en styrke. Vi har erfaring. Vi vet hva du som kunde kan by oss av utfordringer og vi er vant til å løse dem. Vårt firma er tuftet på familierøtter, det er spikret sammen med medarbeidere som har vært i ­bedriften lenge. De vet hva som kreves og yter det, og det er tapetsert med unge og fremadstormende, kreative sjeler som bringer oss trygt inn i stadig nye faser av vår bransje. Vi er alltid beredt, som man ville sagt i speideren!

2 Kontorland

Det er ikke tilfeldig at landslagsløperen Vibeke Skofterud er vår samarbeidspartner og vårt blide og fagre ansikt utad. Vi ønsker å drive vårt firma slik en toppidrettsutøver bedriver sin idrett.

VI SKAL DRIVE TOPPIDRETT Til det trenger vi dedikerte og samvittighetsfulle medarbeidere. Folk som borrer seg når bakken er bratt og leverer. Vi skal drive toppidrett! Vi vet at vi har de dedikerte og kunnskapsrike medarbeiderne i Kontorland. Det ønsker vi også at du som kunde skal få erfare. Ny hjemmeside Vi er også stolte av å lansere ny hjemmeside i disse dager, her ønsker vi å presentere produkter og bedriften på en bra måte. Velkommen til oss!


Tekst

INTRO

Godt samarbeid siden 2009.

MAN MÅ YTE FOR Å VINNE I fem år har Kontorland samarbeidet med Vibeke Skofterud. Det har lært oss mye. Ikke minst om det å legge seg i selen. Det å yte noe for å oppnå noe. Yter man ikke – hver dag – er det heller ikke lett å oppnå noe. Vibeke Skofterud er en lokal skistjerne og vi i Kontorland synes det er hyggelig å sponse lokale utøvere. I Vibekes tilfelle er det en ren glede. Hennes energi og blide åsyn gir også oss energi.

VI ØNSKER Å TILEGNE OSS MEST MULIG AV DE EGENSKAPENE SOM TRENGES FOR Å BLI BEST For oss som bedrift har Vibeke mye å tilføre oss i forhold til det å oppnå mål. Målrettet arbeid, evne til å holde et skjema, fokus på utøvelse og levering. Ja, alt dette er egenskaper som vi kan ta, og tar med oss, inn i bedriften. Vibeke og vår lokale skitrener på toppnivå, Steinar Mundal, er begge brukt som forelesere og ­motivatorer i Kontorland. Vi ønsker å tilegne oss

mest mulig av de egenskapene som trenges for å bli best. Og etter fem år med Vibeke Skofterud på Kontorland­-laget, føler vi at hun har hjulpet oss veldig langt på den veien. Sammen er vi sterke. Sammen gjør vi hverandre gode. 5 gode grunner for å velge Kontorland: 1 Trofaste medarbeidere   Vi har ansatte som har vært her i mange år og du treffer igjen de samme konsulentene eller selgere. 2 Lokal service   Vi har service avd på alle avdelinger og du får en rask og effektiv respons.

  3 Lokalt lager Vi lagerfører på alle avdelinger både utstyr, rekvisita til de modeller vi selger selv, og har daglig leveranser til dere kunder. Dette hindrer lengre driftstans ved eks. tom for toner.   4 Logistikk og punktlighet Levering til avtalt tid er en selvfølgelighet, men logistikk kan også være utfordrende. Er det avtalt en serverleveranse til et tidspunkt, kan dere stole på at vi holder det vi lover. 5 Alt på et sted   Vi er en totalleverandør til kontoret og mange ønsker seg én ­leverandør å forholde seg til.

Kontorland 3


23 Develop MFP

21 Crestron RL – Tar Microsoft Lync inn i møterommet

50 Projektorer fra Epson

15 Acer Tavelmate

11 Lenovo ThinkPad Helix

41 Mobilen blir bankkort

38 Stilrene møbler fra Fumac

INNHOLDSFORTEGNELSE Intro

IT-løsninger

Dokumenthåndtering

2

Å gjøre hverandre gode

11 – 12

Lenovo PC

23

Develop MFP

3

Man må yte for å vinne

13

Office 365

24

Samsung MFP

4 – 5

Innholdsfortegnelse

14 – 15

Acer PC

25

Aficio MFP

6 – 9

Ansatte

16

IT leverandør

26 – 27

Programvare

17

Dagens marked

28 – 29

OKI MFP

18 – 19

Dell SonicWALL

30 – 33

Brother

20

Sømløs kommunikasjon

34 – 35

Pitney Bowes

21

Creston RL

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil, valutakurser og prisendringer. Alle prisene i katalogen er eksklusive merverdiavgift. Alle leiepriser er oppgitt pr mnd, med 60 eller 36 mnd binding. Frakt og montering kommer i tillegg. På en del av våre produkter kommer programmering og installasjon i tillegg.


18 Multifunksjonelle brannmurløsninger

31 Profesjonelle etikett-/kvitteringsskrivere fra Brother

14 Ultraportabel Acer med bunndocking

52 Lerreter for kontor og møterom

17 Dagens marked

54 Sammensatt løsning for reklame og infoskjermer

42 Kasseløsninger fra Casio

Kontormøbler

Lyd og bilde

Butikkløsninger

37

Savo kontorstoler

41

Point betalingsterminaler

49

Samsung touchskjerm

38

Fumac og Aarsland

42 – 43

Casio kassasystemer

50 – 51

Epson projektor

39

Kontorsentret

44

Norbits programvare

52

Kingpin lerret

45

Best Value

53

Jabra

46 – 47

Delfi håndterminaler

54

AdWings Infoskjermer

55

Samsung Public Display

Design & layout: NYG Design


INTRO

Ansatte

KONSULENT Vår konsulent avdeling består av 21 kvalifiserte ­medarbeidere som dekker service på alt fra betalings­ terminaler til komplekse IT løsninger. Vi har s ­ pesialisert oss på Microsoft ­plattformen og har bygget opp en meget god kompetanse innenfor dette. Hver konsulent oppdaterer seg på nye løsninger og produkter ­kontinuerlig innen sitt fagfelt, dette for at vi alltid ønsker å være best på det vi har som fokusområder.

Erik Godard erik@kontorland.no

6 Kontorland

bjornar@kontorland.no

Jan Helge Knutsen K

Lasse Rekkavik K

Terje Flågan terjef@kontorland.no

Bjørnar Isaksen

lasse@kontorland.no

haavard@kontorland.no

K

Iver Schwach Jensen K

Håvard Havdal K

jan.helge@kontorland.no

iver@kontorland.no

K

Gustav Janzen K

gustav@kontorland.no

K


Ansatte

Thor NygĂĽrd thor@kontorland.no

Tommy L. Rukke K

Yngvar Torsby yngvar@kontorland.no

Tommy Halvorsen K

Fredrik Magnussen K

Markus Hyggen markus@kontorland.no

tommyr@kontorland.no

fredrik@kontorland.no

rune@kontorland.no

tommy@kontorland.no

K

Peder SĂŚtra K

Rune Haug K

INTRO

peder@kontorland.no

K

Geir Holmen K

geir@kontorland.no

K

Kontorland 7


INTRO

Ansatte

Eirik Sjemmedal Ekeberg eirik@kontorland.no

Terje Werner K

terje@kontorland.no

Johan Nicolai Hertzberg K

johan.nicolai@kontorland.no

K

SALG Vår salgsstab består av 10 e ­ rfarne ­selgere som har lang fartstid i bransjen. Vi bestreber for å ­holde oss oppdatert på nye løsninger slik at vi kan gi riktig og god ­informasjon, slik at dere som kunde kan velge riktig løsning for din bedrift. Ta kontakt for en ­­ uforbindtlig samtale.

Leif Overn

Tom Lund tom@kontorland.no

Anders Embergsrud anderse@kontorland.no

8 Kontorland

leif@kontorland.no

K

Petter Sørum S

petter@kontorland.no

S

Åsmund Gravdal S

aasmund@kontorland.no

S


Ansatte

Runar Soot runar@kontorland.no

Linda Arneberg S

Curt-Arne Lannerstedt curt-arne@kontorland.no

linda@kontorland.no

Anders Olafsen S

Ståle Eggum S

stale.eggum@kontorland.no

INTRO

anders@kontorland.no

S

Audun Johnsen S

audun@kontorland.no

S

ADMINISTRASJON Vår backoffice tjeneste holder orden på selgere og konsulenter.

Torunn Haftun torunn@kontorland.no

Turid Hilsen A

turid@kontorland.no

A

Kontorland 9


IT-LØSNINGER


Lenovo PC

IT-LØSNINGER

Lenovo ThinkPad Helix 16.790,-

520,Leie pr. mnd.

Praktisk bedriftshybrid, bærbar PC og nettbrett i ett ThinkPad Helix kombinerer ytelsen til en profesjonell UltrabookTM med mobiliteten til et moderne nettbrett. I tillegg til 10 timers batteritid og flytende Windows 8 skrivebord, tilbyr Helix valget mellom 4 unike måter for å arbeide, dele og surfe…

LAPTOP, NETTBRETT, VISNING OG NETTBRETT+ MODUS Arbeide på et skrivebord i LAPTOP modus, reis lett og bekvemt med NETTBRETT modus, del data og presentasjoner i VISNING modus – sett nettbrettet ned i tastaturdocken, legg den ned i basen for NETTBRETT+ modus for å få mer batteritid, flere porter og mer ytelse enn med et standard nettbrett.

FULL HD 1920 X 1080 IPS SKJERM Livaktig, breddeformat 11,6 tommer 400 nit Corning© Gorilla© IPS skjerm med 10-finger multitouch teknologi samarbeider sømløst med Windows 8 og tillater presis kontroll så vel som levende og altoppslukende skjermopplevelser. SPESIFIKASJONER »» »» »» »» »» »»

Intel® Core™ i7 processor 11,6” Multi-Touch 1920 × 1080 / Full HD skjerm 8 GB RAM 256 GB SSD harddisk Win 7 eller Win 8 PRO Innebygget 3G

Intel logo, Intel Core eller Core Inside er Intel varemerker i USA og/eller andre land.

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 36 mnd.

3 år

GAR

s

onsANTI ite

Kontorland 11


IT-LØSNINGER

Lenovo PC

Bærbare bedrifts-PCer 11.990,-

Leie pr. mnd.

Lenovo Thinkpad Yoga Fleksibel jobbhybrid, kan vendes 360° »» »» »» »» »» »»

372,-

Intel® Core™ i7 processor 12,5” Multi-Touch 1920 x 1080 full HD 8 GB RAM 256 GB SSD harddisk Win 8,1 PRO Batteridtid 8 timer

PC World Norge har testet Lenovo Thinkpad Yoga: «Smart hybrid-konvertering. Godt tastatur. Inntrykk av konstruksjons­ kvalitet. God skjerm. Medfølgende penn. God batteritid.»

9.490,Lenovo ThinkPad T-440 »» »» »» »» »» »» »» »»

295,Leie pr. mnd.

3 år

onsANTI ite

Intel® Core™ i5 processor 14” LED skjerm HD 4 GB RAM 500 GB harddisk Win 7 eller Win 8 PRO Batteritid inntil 9,7 timer Vekt: 2,17 kg. 3 års garanti

6.990,Lenovo M93P Tiny Liten og kraftig stasjonær PC. »» »» »» »»

219,Leie pr. mnd.

3 år

GAR

12 Kontorland

s

onsANTI ite

Intel® Core™ i7 processor 4 GB RAM 8 GB SSD / 500 GB harddisk Win 7 eller Win 8 PRO

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 36 mnd.

s

GAR

Intel logo, Intel Core eller Core Inside er Intel varemerker i USA og/eller andre land.


Office 365

IT-LØSNINGER

Office 365 Kontorland AS er sertifisert partner av Office 365. Velg oss som din leverandør, og vi hjelper deg i gang. Maks antall brukere

49,-

79,-

225,-

Bruker/mnd.

Bruker/mnd.

Bruker/mnd.

Kontorland 365

Kontorland 365

Kontorland 365

Ubegrenset

Ubegrenset

E-post

Ubegrenset

Standard

Pluss

Office programmer Office på opptil 5 datamaskiner per bruker. Office Web Apps Opprett og rediger Word, Excel, PowerPoint fra nettleser. Vertsbasert E-post Exchange e-post på bedriftsnivå med 50 GB lagringsplass, Synkronisert e-post, kalendere, kontakter mellom enheter. Mulighet for eget domene. Fillagring 25 GB personlig lagringsplass. SharePoint-nettsteder med arbeidsområder. Lync Hold nettmøter i HD med skjerm­ deling og direktemeldinger. Del tilstedeværelse, direktemeldinger og lydsamtaler. Spamfilter Premium spamfilter mot skadelig programvare og søppelpost. Oppetid 99,9 % Microsoft garanterer 99,9 % oppetid på sine skytjenster. Support fra Kontorland Vi bistår med support på dine valgte skytjenster fra Kontorland AS

Alle priser er eks. mva.

Kontorland 13


IT-LØSNINGER

Acer PC

Ultraportabel med bunndocking 11.990,-

Acer TravelMate P-645

372,Leie pr. mnd.

Nå kan også firmakundene få en liten og lett, bedriftsmaskin med alt de ønsker seg. Her får man nyeste Intel Hasswell i5-teknologi, SSD harddisk, lang batterilevetid, Full HD (1920×1080) IPS skjerm, Windows 7 eller 8 Pro og selvsagt dockingmulighet. »» Skjermstørrelse 14” Full HD 1920x1080 »» Duo Core i5 CPU »» Innebygget 3G modul »» 8 GB RAM »» 256 GB SSD Harddisk »» Batteritid 8 timer »» Win 7 eller Win 8 PRO »» Vekt – 1,52 kg

Acer TravelMate P-633 Innebygget 3G mobilt bredbånd. »» »» »» »» »» »»

275,Leie pr. mnd.

Skjermstørrelse 13,3” Duo Core i5 CPU 8 GB RAM 256 GB SSD harddisk Win 7 eller Win 8 PRO Docking modell

Acer TravelMate P-653 Starter kjapt med SSD disk. »» »» »» »» »» »» »» »»

8.990,-

8.990,-

Leie pr. mnd.

Skjermstørrelse 15,6” Duo Core i5 CPU 8 GB RAM 256 GB SSD harddisk Win 7 eller Win 8 PRO Numerisk tastatur Batteritid 8 timer Docking modell

14 Kontorland

275,-

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 36 mnd.


Acer PC

IT-LØSNINGER

Acer er sikker på kvaliteten Acer er så sikre på kvaliteten på TravelMate serien at de gir tilbake 50% av prisen de betalte dersom produktet blir reparert innenfor garantien i løpet av det første året. Acer TravelMate produktene har gått igjennom o ­ mfattende og grundige tester som inkluderer t­ emperatur-, støy-, v­ ibrasjons-, støt-, fall-, og fuktighets­tester. Acer TravelMate har en kvalitet som sikrer lang levetid og leveres med teknologi som gjør ­produktene pålitelige. Derfor gir vi deg som kunde denne garantien som gjelder for de fleste TravelMate modeller. Forutsetter at man registrerer kjøpet innen 30 dager på www.acer.no. Gjelder frem til 30. Juni 2014.

5.990,Acer TravelMate P-255 Lett 15,6” til en gunstig pris. »» »» »» »» »» »»

Skjermstørrelse 15,6” Duo Core i5 CPU 4 GB RAM 500 GB Harddisk Win 7 eller Win 8 Vekt – 2,35 kg

Acer TravelMate X 313 Liten som ett nettbrett og kraftig som en PC »» »» »» »» »» »»

185,Leie pr. mnd.

10.990,-

339,Leie pr. mnd.

11,6 touch-skjerm Duo Core i5 CPU 4 GB RAM 120 GB SSD harddisk Win 8 PRO Docking og tastaturmappe følger med

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 36 mnd.

Kontorland 15


IT-LØSNINGER

IBM server

IT leverandør Et viktig valg Kontorland har i mange år levert IT-løsninger, og vi setter kunden i fokus. Når bedriften skal investere i en ny løsning, er det mange aspekter som skal tas ­stilling til. Vi hjelper til med både planlegging og gjennomføring.

Hybrid serverløsning

890,Leie pr. mnd. fra

Kontorland som leverandør Vi tilbyr tradisjonelle serverløsninger, med eget operativsystem og egne drifts- og backuprutiner. IBM er blant de fremste innovatørene i IT bransjen og det er derfra vi henter maskinvaren til våre server-løsninger, kombinert med programvare fra ledende aktører. Nå er det mulighet for å benytte seg av hybride serverløsninger, med maskinvare fra IBM kombinert med skytjenester fra solide aktører. Vi har bred kompetanse på dette området, og kan selvfølgelig tilby markedets beste løsninger.

Kontorland er stolte over å kunne levere serverløsninger til sine kunder. Vi har både selgere og konsulenter med lang erfaring, og god kompetanse.

16 Kontorland

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 36 mnd.


Dagens marked

IT-LØSNINGER

Dagens marked Ord og utrykk i vår bransje Det er mange fremmedord i vår bransje, ikke alle er like lette å forstå. Vi i ­Kontorland holder oss oppdatert på de nyeste trendene, så vi kan enkelt ­forklare våre kunder hva de forskjellige begrepene betyr.

Virtualisering Ved å benytte virtualisering kan man dele opp en fysisk server i flere virtuelle servere. Vi leverer produkter som hjelper kundene med å redusere sine k­ apitalog driftskostnader, sikre forretningsdriften, styrke sikkerheten og bidrar ­videre til å fremme «Grønn-IT». Kontorland AS har flere konsulenter med høy ­kompetanse innenfor virtualisering.

Backup En sikkerhetskopi skal i all hovedsak sikre din bedrift mot å miste vitale data. Hva gjør du om regnskapssystemet og all mailkorrespondanse er borte når du kommer på jobb etter helgen? Det er også viktig å tenke på tiden det tar for å gjenopprette et system etter eventuelle feil. Det er ikke gunstig å vente i flere dager for å få all data tilbake. Når man skal ha både en sikker og tilgjengelig løsning, må man ofte kombinere tjenester.

Cloud Cloud er et populært begrep, og omtales ofte som skytjenester. Det er i dag svært mange leverandører av skytjenester. Dropbox, iCloud og Hotmail er populære skytjenester som funger både på mobilen og PCen. Dette er tjen­ ester som er designet for hjemmemarkedet, men det finnes også tilsvarende løsninger for bedriftsmarkedet. Ta en prat med en av oss, så kan vi se hvilke tjenester som passer for din bedrift.

Kontorland 17


IT-LØSNINGER

Dell SonicWALL

Dell SonicWALL Dell SonicWALL er en av de ledende leverandørene av multifunksjonelle brannmur­løsninger. Dell SonicWALL har løsninger for både store og små bedrifter, for både enkle og mer kompliserte behov. Det hele administreres ved hjelp av Dell SonicWALL sitt brukervennlige og web-baserte operativ­ system kalt SonicOS.  Alle enheter kommer med brannmur og VPN funksjon (IPSec og SSLVPN). Det betyr at organisasjoner kan legge til rette for et sikkert hjemmekontor eller sikker tilkobling fra mobile enheter.

TZ Serien TZ-serien består av TZ 105, TZ 205 og TZ 215. De er ­beregnet på alt fra det lille profesjonelle hjemmekontoret til et mellomstort kontor. Alle tre modeller finnes også med ­innebygget trådløst nettverk. TZ serien har en USB port for 3G/4G kommunikasjon. Den kan benyttes som permanent internett­aksess eller som en automatisk «failover» funksjon.

NSA serien NSA serien består av syv modeller. De er beregnet på mellomstore nett­verk. Alle er rackmonterbare. NSA serien benytter samme SonicOS som TZ-­serien. Alle modellene har USB port som kan benyttes for 3G kommunikasjon på samme måte som TZ-serien. NSA 3600 og oppover har dedikerte fiberporter (SFP og SFP+) for høyere overføringshastigheter.

Failover Fra TZ205 har man muligheten til å koble til en ekstra brannmur som alltid står klar til å ta over sekundet etter en eventuell feil på hovedenheten. Dette gjør at det også er mulig å utføre oppdatering av enheten uten at det medfører nedetid.

18 Kontorland


Dell SonicWALL

IT-LØSNINGER

Trådløse løsninger Dell SonicWALL har trådløse løsninger for alle sine brannmur enheter. Enten som en integrert løsning, eller ved hjelp av et eller flere SonicPoint (aksesspunkt). Med SonicPoint benyttes brannmuren som controller. Dell SonicWALL TZ215 støtter inntil 16 SonicPoint. Det er også mulighet for egne gjestesoner.

Email Security Dell SonicWALL Email Security tilbyr en meget brukervennlig løsning for å beskytte organisasjonen mot alle former for e-postangrep: Virus, Spam, Phising, DoS/DHA mm. Dell SonicWALL Email Security leveres enten som egen enhet, eller som tjeneste på brannmuren.

Ekstra Sikkerhet I alle Dell SonicWALL brannmurer kan man v­ elge å legge til annen sikkerhetsfunksjonalitet som anti-­virus, anti-spyware, IPS, web filtrering og anti-spam. Fra TZ215 og oppover har man også mulighet til å se hvilke applikasjoner som ­benyttes på nettverket. Man kan sperre applikasjoner som Facebook eller ­Youtube, eller regulere hvor stor båndbredde de får benytte.

SSL-VPN Dell SonicWALL sin SSL-VPN løsning er en ­glimrende løsning for fjernbrukere. Hjemme­ kontor, mobile brukere og andre som trenger aksess til bedriftens LAN. SSL-VPN kan aktiveres på alle brannmurer fra Dell SonicWALL, eller benyttes gjennom egne dedikerte enheter. Rapportering Med Dell SonicWALL Analyzer gis det utvidede rapporteringsmuligheter. Gå tilbake i h ­ istorikken for å se statistikk, trafikk analyse, og trussel rapport.

Kontorland 19


IT-LØSNINGER

Sømløs kommunikasjon

Sømløs kommunikasjon Utstyr til Lync og mobil løsninger

3.990,ClearOne Chat 170 Konferanseenhet for 1–10 personer. Tre innebygde mikrofoner og tre innebygde høyttalere. En full duplex lydenhet med innebygget mikrofon og høyttaler for konferansebordet. Tilkobles PC via USB og kan anvendes ved ulike former av tele- og videomøter via PC. Flere Chat 170 kan kobles sammen, men da må man i tillegg ha tillbehøret Attach Connection Kit. »» »» »» »» »» »»

Internettelefoni og webmøter Optimalisert for Microsoft Lync 2 års garanti Plug & play Full duplex Ekkodemping, støyredusering og automatisk regulering av mikrofon og høyttalerlyd

3.250,-

1.390,-

Jabra PRO 9470 Motta samtaler fra både telefon, mobil og softphone/PC.

Jabra Biz 2400 usb Optimalisert for Microsoft Office Communicator.

»» Mobil pares mot basen »» Touch-skjerm betjener samtale »» Rekkevidde på inntil 150 m.

Jabra BIZ 2400-headset finnes i mono- eller duo-versjon med lyd for ett eller begge ører. Alle mono­-versjoner har tre bæremuligheter : ørekrok, nakkebøyle og hodebøyle.

2.250,Snom 760 IP-telefonifunksjoner og flere ekstra finesser på denne unike modellen. »» »» »» »» »» »» »»

Høyoppløselig 3,5" fargeskjerm 12 LED funksjonstaster wideband lyd Hands-free drift Power over Ethernet (PoE) WLAN klar 2 Gigabit LAN-porter

20 Kontorland

2.150,Huawei's raskeste 4G-ruter Markedets raskeste mobile bredbånd »» Del nettverket med opptil 32 brukere samtidig »» En trådløs sone du kan ta med deg overalt »» Perfekt på et avdelingskontor, hjemmekontor eller som backup-løsning »» 3G og 4G

Alle priser er eks. mva.


Creston RL

IT-LØSNINGER

Crestron RL – Tar Microsoft Lync inn i møterommet Lync videokonferanse følger med i Microsoft Office 365

Crestron Lync room

Endelig et fullspekket Microsoft Lync system med styrings­ integrering for møterom. I samarbeid med Microsoft tilbyr Creston nå en brukervennlig ­totalpakke for videokonferanse og styring av blant annet lyd/­ bilde, lys, temperatur, persienner, og rombooking via Outlook. ­ Har du Lync 2013, er det enkelt å installere og bruke.

2.990,Leie pr. mnd. Crestron RL leveres som en totalpakkeløsning Inkluderer Crestron Codec for Lync Samsung 65” touch skjerm 10” touch bordpanel Soundbar HD kamera

Samhandling Samordnet Kommunikasjon integrerer videokonferanse, chat og skjermdeling i en felles løsning med Microsoft Lync. Du kan samarbeide med kollegaer uansett om de er på hjemmekontor, på reise eller ute hos kunde. »» Forhåndsbooking av møterom »» Bedre arbeidsflyt og tilgjengelighet gir økt produktivitet »» Forenkler samarbeid og kompetansedeling »» Reduserer reisebehov. Sparer miljøet

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 60 mnd.

Kontorland 21


DOKUMENTHÅNDTERING


Develop MFP

DOKUMENTHÅNDTERING

Develop MFP Skreddersydde løsninger

Stort, brukertilpasset touchpanel Hvorfor skal dagens multifunksjonsmaskiner være vanskelig å bruke? De fleste ­kontorarbeidere ønsker stort sett bare å benytte utskrift, kopiering, faksing eller ­skanning funksjoner uten å måtte lese bruksanvisningen først. Dette er konseptet bak den nye ineo + 224e fra DEVELOP: et kontorsystem som kan brukes som en ­smarttelefon eller et nettbrett, og tilpasser seg brukerens arbeidsvaner.

595,Develop ineo + 224e Økonomimodell A3.

Leie pr. mnd. fra

»» Hastighet A4/A3: Farge 22/14 spm; sort/hvitt 22/14 spm »» Papirformater: A6-A3; SRA3; banner 1.2 meter samt egendefinerte formater »» 9 tommers multitouch farge berøringspanel »» Opsjon: Dual-scan dokumentmater skanner begge sider av en tosidig original i én operasjon med en hastighet på 160 sider pr. minutt »» 2 x 500 ark papirkassett og 150 ark matebrett »» Modulbasert etterbehandling og skuffekonfigurasjon (Opsjon)

scan&FIND Finn enkelt igjen dine filer. »» Forenkler skanneprosessen og få automatisk alle papirer til søkbare filer. »» Gjenfinner alle typer dokumenter og filer for deg uansett hvor de er lagret. »» Gir deg et fast søkefelt og et enkelt fritekstsøk, slik at du kun trenger ett sted å søke etter informasjon. »» Gjør bedriftens informasjon digitalt tilgjengelig.

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 60 mnd.

SØK

finn igjen mine dokumenter Fileserver

Exchange

Sharepoint

s c a n &F

IND

Powered by

Kontorland 23


DOKUMENTHÅNDTERING

Samsung MFP

Blåting: En månedspris å forholde seg til

Nyhet fra Samsung En fast pris pr. mnd, all rekvisita og service inkludert*

990,Leie pr. mnd. fra

Samsung CLX-9301 Liten A-3 multimaskin. »» »» »» »» »» »»

Hastighet: 30 sider pr. min. Harddisk: 320 GB Første side: 6,9 sekunder / 8 sek. farge Papiskuff: 2 stk. 520 ark (kan bygges ut) Papirbrett: 100 ark Kan bygges ut med stiftenhet, flere papirkassetter og fax modul.

*Årsvolum: inntil 25 000 sider svart og 15 000 sider farge

En månedspris å forholde seg til

Intuitivt og smart brukergrensesnitt For maksimal kontroll og oversikt har CLX-9301NA 7 tommer berøringsskjerm som er enkel å betjene. Takket være det intuitive og smarte brukergrensesnittet kan du administrere og kontrollere selv de mest komplekse jobbene raskt og enkelt.

1.990,Samsung M3325 svart/hvitt Raske utskrifter av høy kvalitet, som er snille mot miljøet. »» »» »» »»

Raske utskrifter, opptil 33 sider/minutt Skriv ut miljøvennlig med Eco-knapp Stor papirkapasitet Tosidige utskrifter

24 Kontorland

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 60 mnd.


Aficio MFP

DOKUMENTHÅNDTERING

Få et hypereffektivt kontor Vi kan hjelpe deg med løsninger som gir en enklere hverdag.

Kontorland kan hjelpe din bedrift med å få kontroll på kostnader ved utskrift og dokumentbehandling. Dette vil bidra til en enklere hverdag. Ricoh/Aficio er en global leverandør og produsent av IT-tjenester, maskiner og programvare for løsningsorienterte dokumentsystemer.

695,Leie pr. mnd. fra

Aficio MP C3003 Forbedre produktiviteten på kontoret med Aficio farge­ multifunksjonsmaskin MP C3003SP. Få mer effektiv arbeidsflyt med rask, utskrift av høy kvalitet og omfattende funksjoner for papirhåndtering. Utnytt avansert fargehåndtering, fantastisk fargematching og utskrift av beste kvalitet til produksjon av dokumenter med mange bilder i store opplag som en profesjonell.

»» »» »» »» »»

Printer 30 sider i minuttet

Høy bildekvalitet Fleksibel mediehåndtering Rask og produktiv - 30 sider i min. Varierte etterbehandlingsmuligheter Miljøvennlige

399,Leie pr. mnd. fra

Aficio MP C300 Bordmodell med stort fargedisplay som gjør den enkel i bruk. »» Hastighet: 30 sider pr. min. »» Stor papirkapasitet 500 ark skuff, 100 ark matebrett. »» Kan bygges ut med ytterligere 3 skuffer. »» Rask skanning. »» Skan til e-mail, USB stick, FTP og delt nettverks mappe.

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 60 mnd.

Printer 30 sider i minuttet

Kontorland 25


DOKUMENTHÅNDTERING

Programvare

Løsning for dokumenthåndtering

Riktig informasjon, der du er, når du trenger den. Du trenger kontroll over informasjonen i bedriften Bedrifter svømmer over av informasjon og mye tid brukes på å gjenfinne dette, for å ­bearbeide den og til slutt presentere den i en eller annen form. Ofte ender det med at du må lage mye på nytt. Løsning Ved å utnytte den informasjonen som allerede eksisterer på en bedre måte kan det spares betydelige kostnader. Hvor mye har en høy kompetent medarbeider i timelønn? Hvor mange timer bruker den på å lete etter og bearbeide dokumenter av forskjellige slag i løpet av en uke? Regnestykket er enkelt! Lyst til å vite hvor mye bedre du kan bli?

ViaWork – samler all din forretningsinformasjon ViaWork samler automatisk all din forretningsinformasjon i én søkbar index, noe som gjør at dine ansatte raskt kan finne hvilken som helst type informasjon, fra hvor som helst i din bedrifts IT-systemer. Istedenfor å bruke store ressurser på å flytte data over i nye IT-systemer, kan de indexeres av ViaWork, og dermed gjøres søkbare sammen med resten av bedriftsinformasjonen.

26 Kontorland


Programvare

DOKUMENTHÅNDTERING

AutoStore – brukervennlige maler Mengder med dokumenter, plassert i permer og i hyller, kan enkelt skannes med våre løsninger på plass. Våre løsninger integrerer brukervennlige maler på skanner­ panelet eller på brukerens datamaskin. Fra grensesnittet på skanner eller datamaskin kan brukeren gjøre enkle valg eller oppslag og sende dokumentene via skanneren og inn i en prosess. Prosessene designes av oss eller administrator hos dere. Brukeren ­behøver ikke tenke på dette. Våre løsninger bidrar til å skanne til enkel mappestruktur (som også kan skapes dynamisk), eller større arkiv- og prosessystemer. Faktura­ håndtering er en prosess der vi i tillegg til å digitalisere dokumentet (fakturaen) også tolker i­nnholdet, slik at det kan attesteres og endelig avleveres deres regnskapssystem.

LEIEFINANSIERING VIA SG FINANS En kontormaskin har liten verdi etter fem år - er det fornuftig å investere bedriftens kapital i slikt utstyr?

SG FinanS Samarbeider med Kontorland SG Finans har i flere år hatt et godt samarbeid med Kontorland. Gjennom dette samarbeidet har vi sikret gode betingelser og et godt produkt som vi kan tilby alle kunder av Kontorland. SG Finans tilbyr leieløsninger som kan omfatte alle investeringer innen IKT og kontormaskiner. Leie er i økende grad den foretrukne finansieringsløsning for private og offentlige virksomheter. Med et leiekonsept som til enhver tid kan tilpasses virksomhetens endrede behov, muliggjør leie fra SG Finans optimalt utbytte av investeringen fra innkjøp til avhending. Dersom tilgang til teknologi er viktigere enn eierskap, bør utstyret finansieres gjennom en leieavtale.

HVordan FUnGerer en leieaVtale SG finans kjøper utstyret av Kontorland og leier det tilbake til kunde. Kunden har bruksretten til utstyret i leieperioden selv om SG Finans står som formell eier. Ved utløp av avtalen kan kunden i samråd med Kontorland velge å kjøpe ut utstyret eller å bytte det inn med nytt utstyr.

Leiefinansiering via SG Finans En kontormaskin har liten verdi etter fem år – er det fornuftig å investere bedriftens kapital i slikt utstyr? eie eller leie? Det er en rekke fordeler ved å velge leie fra SG Finans når virksomheten skal investere i IKT-løsninger. Leie gir en enkel tilgang på IKT-løsninger når behovet er der uten at egenkapitalen, kassekreditten eller banklån må benyttes.

ForUtSiGbarHet Forutsigbare, periodiserte leiekostnader forenkler budsjettering og regnskapsføring, og gir samtidig et bedre bilde av utstyrets faktiske kostnader over tid.

HandleFriHet Når virksomheten velger å leiefinansiere kontorutstyr, frigjøres driftskapital som kan benyttes til andre formål. Slik får virksomheten økt handlefrihet.

spørsmål om leiefinansieringmed kontakt SG Finans har i flere år hatt et Ved godt samarbeid mia.ryan@sgfinans.no eller Kontorland for et godt tilbud! Kontorland. Gjennom dette samarbeidet har vi Fordeler med leieFinanSierinG • Forutsigbarhet – ingen skjulte kostnader sikret gode betingelser et godt produkt som vi • Likviditeten ivaretas ved at kostnadeneog fordeles over den tiden utstyret benyttes. Inntil 100 % finansiering, normaltav kun sikkerhet i kan• tilby alle kunder Kontorland. SG Finans tilbyr utstyret • Full bruksrett. SG Finans eier utstyret, og kunden leieløsninger som kan omfatte alle investeringer har full bruksrett til utstyret i hele leieperioden. Det er bruksrett og ikke eiendomsrett som danner grunnlag inntjening innen IKT ogfor kontormaskiner. • Normalt ingen balanseføring •

Direkte utgiftsføring av leien før skatt. Leiekostnaden føres i driftsregnskapet, og belaster ikke investeringsbudsjettet Fleksible løsninger i hele avtaleperioden; en leieavtale muliggjør regelmessig utskiftning av utstyr og oppgradering av løsningen ved behov. Leiene kan også tilpasses inntektene, for eksempel ved sesongsvingninger

Vi skal ikke fortelle deg hvor det er lurt å plassere bedriftens kapital

… men det er i hvert fall ikke her

• De fleste produkter i dette magasinet er priset med leiepris pr mnd. Ta kontakt med en av våre selgere for ytterligere informasjon om leie.  

Kontorland 27


DOKUMENTHÅNDTERING

OKI MFP

Bordmodeller med print, kopi og scan Alle OKI ES modeller leveres med 3 års garanti og du kan skrive ut bannere på opptil 1,2m lengde

6.990,OKI ES5462 MFP farge Enkel bordmodell. Lave driftskostnader. »» »» »» »»

225,Leie pr. mnd.

Print / kopi / scan / fax Tosidig. PCL & PS driver. Trådløs WiFi.

3.490,OKI ES5431 fargelaser Raske utskrifter »» Tonerkostand 5 øre pr side (sort) »» Tosidig. »» PCL & PS driver.

2.990,OKI ES4131 svart/hvitt Raske utskrifter »» Tonerkostand 5 øre pr side (sort) »» Tosidig. »» PCL & PS driver.

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 36 mnd.

28 Kontorland

125,Leie pr. mnd.


OKI MFP

DOKUMENTHÅNDTERING

Nyhet fra OKI Kan integreres sømløst i bedriftens IT-systemer. Skann til ERP, SharePoint, CRM, mm.

13.990,-

435,Leie pr. mnd.

OKI ES7470 farge Verdens største stiftemaskin! 95% av alle utskrifter på kontoret er i A4-format. Den nye ES7400-serien er en arbeidshest for krevende, intelligente og produktive kontorer. I tillegg til et stort ­arkmagasin, open platform for smarte løsninger som f.eks. FollowMe, har den en innebygd offline stifteenhet.

Åpen plattform – Mulighet for å koble til skann/FollowMe programvare

Off-Line stifteenhet som standard

»» Hastighet 36 sider s/h - 34 sider farge »» 530 ark papirkassett og 100 ark matebrett »» Stor brukervennlig touchpanel Stor papirkapasitet* – Kapasitet til opptil 2.000 ark

* Opsjon

PRINT

KOPI

SCAN

FAX

FINISHER

18.990,-

590,Leie pr. mnd.

OKI ES8461 farge Praktisk løsning for bedriften. Oki ES8461 er ergonomisk utformet og stappfull av nyttige funksjoner for alt en bedrift trenger fra en multifunksjonsmaskin, blant annet følgende: »» Tosidig utskrift som standard »» Fleksibel mediehåndtering, fra CD-etiketter, visittkort og bannere til vanlige forretningsdokumenter »» Ettrykksknapper for kopiering, skanning, utskrift og faksing

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 36 mnd.

Kontorland 29


DOKUMENTHÅNDTERING

Brother skanner

Jobb effektivt hvor som helst – med mobile løsninger fra Brother! Brothers nye serie mobile skannere er designet med tanke på bærbarhet. De er meget kompakte og har en rekke medfølgende programvarer for både Windows® og Mac. Mobile skannere er en perfekt løsning for effektiv dokumenthåndtering og bedre arbeidsflyt.

1.640,Brother DS820W Ny modell »» Enkelsidig skanning »» Skann til* e-post, SD-minnekort, fil, app, skriver, delt nettverkskatalog, OCR, FTP, nettsky eller SharePoint (*via programvare) »» Trådløs nettverkstilkobling »» Drives via USB eller oppladbart batteri (tilbehør)

2.040,Brother ADS1100W Ny modell »» Tosidig skanning »» Dokumentmater »» Skann til* e-post, søkbar PDF, OCR, SharePoint eller USB-minne (*via programvare) »» Trådløs nettverkstilkobling »» Drives via adapter

1.240,Brother DS720D »» Tosidig skanning »» Skann tll* e-post, app, skriver, delt nettverkskatalog, OCR, FTP, nettsky eller SharePoint (*via programvare) »» Drives via USB

30 Kontorland

Alle priser er eks. mva.


Brother etikettskrivere

DOKUMENTHÅNDTERING

Profesjonelle etikett-/kvitteringsskrivere TD2000 serien med kompakte skrivere dekker behovet mellom stasjonær og mobil utskrift. Serien består av tre modeller som varierer i utskriftsoppløsning og tilkoblingsmuligheter. Alle tre modellene kommer med USB og en seriell port, mens nettverksmodellene TD2120N og TD2130N kommer med ekstra Ethernet og USB host porter med mulighet for å koble til en enhet med Wi-Fi eller Bluetooth® grensesnitt.

3.990,Brother TD2130N Etikett-/kvitteringsskriver med nettverkstilkobling »» »» »» »» »» »» »» »» »»

Kablet nettverkstilkobling som standard Oppløsning 300 dpi Utbyggbar Rullbredde opp til 58 mm Utskriftslengde 6 til 1000 mm Oppløsning 203 dpi Utskriftshastighet 152,4 mm/sek Full Speed USB 2.0 og RS232C tilkobling Kraftfull programvare med opp til 18 strekkoder medfølger »» Drives med AC-strømadapter (medfølger) »» Leveres med USB-kabel, CD-rom og AC-strømadapter og brukermanual

Alle priser er eks. mva.

Kontorland 31


DOKUMENTHÅNDTERING

Brother MFP

A3 produktiv multifunksjonsmaskin – skriv ut direkte fra mobile enheter Skann eller skriv ut direkte fra din datamaskin, eller via dine mobile enheter med appen B ­ rother iPrint&Scan, utskrift via AirPrint, eller Google Cloud Print™, alt dette gjør det enkelt å dele ­maskinen mellom flere brukere. Håndter dine dokumenter på en enkel og effektiv måte ved å skanne, kopiere og fakse flersidige dokument via dokumentmatere.

2.880,Brother MFCJ6920 Ny modell »» 35/27 siders utskriftshastighet mono/farger »» Tosidig utskrift opp til A3. Faks, kopi, skanner opp til A4 »» A3-skriver, A3-faks, A3-kopi og A3-skanner »» Trådløst og kablet nettverk »» iPrint&Scan, AirPrint, Google Cloud Print »» Dokumentmater 35 ark »» PC-faks »» Skann til bl.a. e-post, bilde, OCR, fil, kort og USB minne

Gi bedriften din den oppmerksomheten den fortjener med tosidig utskrift i høy kvalitet opp til A3 størrelse.

Skann direkte til flere nettskytjenester som Dropbox og Evernote direkte fra din enhet, for umiddelbart å dele dine dokumenter. Vårt utvalg av mobile utskrifts og skanner løsningers tillater arbeidsgruppen din å skrive ut og skanne når som helst og hvor som helst. Superrask utskrifts-hastighet kombinert med med tosidig automatisk dokumentmater bidrar til enkel og rask administrasjon av dine dokumenter. Få mer ut av skriveren din og mindre avfall. Våre XL- blekkpatroner gir deg lav kost per side og god utskriftsøkonomi.

32 Kontorland

Alle priser er eks. mva.


Brother merkemaskiner

DOKUMENTHÅNDTERING

Håndholdt merkemaskin for håndverkere

1.090,-

Brother P-Touch PTE300VP Bærbar merkemaskin for håndverkere Dette er en lettbetjent håndholdt merkemaskin som skriver ut ­slitesterke selvklebende etiketter. Med maskinens smarte funksjons­ taster kan du enkelt skape holdbare og profesjonelle etiketter for alle typer merking f. eks. frontplater, kabler, sikringsbokser og andre el- og datainstallasjoner.  Leveres i koffert med 1 stk. laminert TZe-tape 18mm sort/gul med ekstra limstyrke (8 m), Li-ion batteri, AC-adapter, hånleddsrem og bruksanvisning.

1.680,-

Brother QL710NW etikettskriver Profesjonell etikettskriver med trådløst eller kablet nettverk Gi din bedrift et profesjonelt image. Få et mer ­profesjonelt utseende og forbedre effektiviteten på kontoret. Konvolutter, pakker og f­ orsendelser merkes og håndteres profesjonelt. QL710W er testet i PC World 1/2013 og gitt t­ erningkast 5! De skriver bl.a.: «Brother er på banen med en effektiv etikettskriver som også kan ta imot etiketter direkte fra en smarttelefon… Allsidig og fleksibel etikettskriver, lett å design egne etiketter, lett å dele med kollegene, praktisk med iOSog Android støtte. Anbefales»

Alle priser er eks. mva.

Kontorland 33


DOKUMENTHÅNDTERING

Pitney Bowes

Gjør jobben enklere Gode løsninger for håndtering av post / brev.

499,Leie pr. mnd.

Brevåpner 1241 Automatisk mating. »» Maskinen åpner raskt store volumer av post. »» Med en matningskapasitet på 400 brev pr. min.reduseres jobben til et minimum.

799,Leie pr. mnd.

Konvolutteringsmaskin DI200 Bordmodell med enkel betjening, helt uten manuelle innstillinger.

»» Å manuelt brette rundt 100 breveller faktura og legge disse i en konvolutt som skal klebes, tar ca.1 time! »» Vår enkleste konvolutteringsmaskin gjør samme operasjon på noen få minutter! »» Legg arkene i de forskjellige skuffene på konvolutteringsmaskinen og trykk på knappen.

299,Leie pr. mnd. fra

Frankeringsmaskin DM100 serie Rask frankering av konvolutter. »» Modellen har automatisk mating av konvolutter og gjør frankering lønnsom og oversiktlig. »» Kan frankere opptil 20 konvolutter i minuttet.

34 Kontorland

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 60 mnd.


Pitney Bowes

DOKUMENTHÅNDTERING

Makulering Datasikkerhet er den viktigste grunnen til å velge makuleringsmaskiner. Hensynet til og ansvaret for personvern og datasikkerhet, krever gode makuleringsrutiner og ikke minst – riktig utstyr!

119,-

EBA 1524 cross cut

Leie pr. mnd.

»» Robust modell med avfallspose i front forenkler tømming, makulerer binders, plastkort og cd i tillegg til papir med et trykk på startknappen. »» Avfallspose 50 liter »» Kapasitet 80 g. papir, 13–15 ark

199,-

EBA 2326 cross cut

Leie pr. mnd.

»» Passer til de fleste kontorer og har en stor avfallspose. Automatisk start / stopp forocelle og sikkerhetskontroll med en beskytter i innmatingsåpningen. »» Avfallspose 115 liter. »» Kapasitet 80 g. papir, 21–23 ark

325,-

EBA 3140 cross cut

Leie pr. mnd.

»» Ideel makulator for store papirbunter og datalister. Betjeningsvennlig og med stor avfallspose. Avlastningsbordet er tilleggsutstyr.. »» Avfallspose 200 liter. »» Kapasitet 80 g. papir, 23–25 ark

Connect+ Connect+™-serien er mer enn bare en frankerings-maskin. Den har touchskjerm i farger, revolusjonerende programvare, internettilkopling, overlegen funksjonalitet – og helt spesielt: utskrift i alle farger!

Utskrift i alle farger

Spør oss om demo og pristilbud!

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 60 mnd.

Kontorland 35


KONTORMØBLER

Tekst

KONTORMØBLER

36 Kontorland


Savo kontorstoler

KONTORMØBLER

Savo kontorstoler Len deg tilbake og nyt forskjellen Savo stolene er laget for at kroppen skal være i bevegelse, samtidig som vi tilbringer mer tid i kontorstolen. Savo har da blitt inspirert til konseptet Savo Flytende Vipp.

10.717,-

14.878,-

Savo S3 LN

Savo XO ML

Savo S3 er en stol med et innovativt og futuristisk formspråk.

Savo fokuserer på sitteopplevelse i designarbeidet.

»» Nakkestøtte »» Armlener »» Flytende vipp

»» Armlener »» Vikonsete »» Flytende vipp

11.100,-

6.319,-

Savo Maxikon3 LNV

Savo EOS L

Savo Maxikon er inspirert av funksjonalisme og enkel design.

Savo Eos er en enkel, brukervennlig og rimelig stol.

»» »» »» »»

»» Flytende vipp »» Armlener

Nakkestøtte Armlener Vikonsete Flytende vipp

Alle priser er eks. mva.

Kontorland 37


KONTORMØBLER

Fumac og Aarsland

Tidløse og stilrene kontormøbler fra Fumac

Jazz. Sitte- og ståbord i mange størrelser og varianter.

Call. Er en serie av runde puffer. Fåes i flere størrelser, farger og med bord.

Pulz. Konferansebord som fåes både i tøndeformet og rektangulert utførelse. Her vist med Zip stoler med lener.

Norsk kvalitet og design fra Aarsland

Skolemøbler.

38 Kontorland

Barnehagemøbler.

Kontormøbler.


Kontorentret

KONTORMØBLER

Moderne kontorer fra Kontorsentret

Pris og kvalitet i særklasse Vipp konferanse stol. Vipp i ryggen for bedre korsryggstøtte og sittekomfort. Stablebar.

ype NH-180 Tree Hooked. Knagger/stativ for vegg. Leveres i mange farger.

Prima Vista Brosjyrestativ. Frittstående brosjyrestativ med 5 hyller.

Type: NH-180-4

et, med rett tak, sylinderlås, arderobestang og kroker. l 9002. ed stålprofiler. Club duo sofa. Sofaen fåes i stoff, skinn eller kunstlær. ufting, både gjennom ryggen døren. Denne og leveres også i stoler. rom i bredden. 50cm. www.kontorsentret.com

Midi arkivskap. Stålskap, fåes med 2,3 eller 4 skuffer. Sentrallås og tippesikring.

Kontorland 39


BUTIKKLØSNINGER


Point betalingsterminaler

BUTIKKLØSNINGER

Bare hold mobilen inntil betalings­terminalen, og du har betalt.

Mobilen blir bankkort Telenor og DNB har valgt ut Drammen og Union brygge for testing av den nye tjenesten med betaling direkte med mobil telefon. Kontorland er med som leverandør av Point betalingsteminaler. Ingen bankkort, ingen pinkode. Bare hold mobilen inntil betalings­terminalen, og du har betalt. Abonnere på nyhetsbrev? Gå inn på www.valyou.no

«Vi setter stor pris på at Moa Moa og Union Brygge er valgt ut i pilot prosjektet med mobil betaling og gleder oss til å kunne tilby kundene våre denne tjenesten.» Erik Johan Holm – Daglig leder i Moa Moa

Point betalingsterminaler Klare for kontaktløs betaling

5.990,-

125,-

10.990,-

Leie pr. mnd.

Yomani stasjonær Stasjonær betalings­ terminal for integrasjon mot kasse. Klar for kontaktløs betaling.

225,Leie pr. mnd.

Verifone VX680 bærbar Mobil betalingsterminal med kompakt og ergonomisk utforming. Leveres med ladebase for optimal oppbevaring. Klar for kontaktløs betaling.

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 60 mnd. Etablering, programvarelisens, abonnement og bankgebyr kommer i tillegg.

Kontorland 41


BUTIKKLØSNINGER

Casio kassasystemer

16.990,-

Leie pr. mnd.

Casio V-R100 Android EPOS CASIO V-R100 velges ofte på grunn av dens rene og flotte design, V-R100 har vunnet iF Product ­Design Award 2013. Den er enkel å plassere på disken, kompakt med integrert printer og kunde­display og har veldig få ledninger som lager rot på disken.

Rapport generator. CASIO V-R100 gir mange nye muligheter når det gjelder rapporter på kassaapparater.

359,-

 Internett på V-R100. CASIO V-R100 er android basert og har nettleser og epost som gir unike muligheter for kommunikasjon.  Kunderegister og timebok. CASIO V-R100 har moduler for kunderegister og enkelt reservasjons­ system. Dette gjør det mulig å booke timer på dine kunder i timeboken.  Scanning. V-R100 kan tilkoples skanner for raskere r­ egistrering i salgs­øyeblikket. Rapporter direkte fra V-R100 på alle solgte artikler gir god oversikt. Årlig lisens kundesupport: 1.990,-

4.490,Casio SE-S400 Rimelig kassaapparat med bankintegrasjon (opsjon) og utsøkt design. Tar hånd om myndighetenes krav i.h.t dagens bokføringslov. »» »» »» »» »» »» »» »»

Liten og lettplassert Mål, med skuff: B=33cm D=35,5cm H=20cm SD kort for elektroniske rapporter og journal 3000 PLU 50 Ekspeditører 3 perioder for oppgjør og rapporter Inntil 4 MVA satser Grafisk Logo

Integrasjon betalingsterminal 1600,-

42 Kontorland

140,Leie pr. mnd.

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 60 mnd.


Casio kassasystemer

BUTIKKLØSNINGER

CASIO QT-6600 er vår toppmodell for restauranter, barer og andre bransjer QT-6600 er en robust og fleksibel maskin og den store skjermen gir deg hele tiden god oversikt over alle varer. QT-6600 kan settes opp med forskjellige skjermbilder for lunsj, a la carte, bar osv avhenging av tid på døgnet. Dette velger man med menytaster eller dallasnøkler. Slik får man ett hurtig og brukervennlig kassapunkt.

Norges største Casio installasjon! «Vi har installert 24 stk. Casio QT6600 med Point betalingsterminaler fra Kontorland og vi er veldig fornøyd med funksjonalitet og den o ­ ppfølging vi får fra Kontorland.» Katrine Kristensen – daglig leder

CAFÉ & BAR

Casio Business Management Solution CBMS er en backoffice programvare til CASIO QT-6600 hvor man kan gjøre all programmering som trengs på ditt kassasystem til din restaurant eller butikk. Dette legges enkelt inn på din pc etter ønske og sendes over til kassapunktene på ønsket tidspunkt.

5.490,Casio SE-S3000 CASIO SE-S3000 er designet for å dekke de fleste behov for mindre faghandel butikker og bank­ integrasjon som opsjon. Med sitt 10-linjers display har man til enhver tid god oversikt over alle innslag. »» »» »» »»

145,Leie pr. mnd.

30 varegrupper SD kort for elektroniske rapporter og journal 2 printere, kvittering og journal Stor skuff

Integrasjon betalingsterminal 1600,-

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 60 mnd.

Kontorland 43


BUTIKKLØSNINGER

Norbits programvare

Norbits programvare Vi leverer butikkdataløsninger med gode referanser

Komplett CRM for småbedrifter Corrado er Norbits rimeligste og mest komplette kundeoppfølgings­ system, og passer for småbedrifter fra 1 til ca 20. ansatte.  Corrado er et komplett kontor-støttesystem som er fullt integrert med AthenaPos kasse programvare. Corrado har i tillegg alle de funksjoner du forventer av et moderne kontorstøttesystem. Kunde­ oppfølging tett integrert med tilbud, ordre og fakturamodul. Komplett elektronisk avtalebok for full oversikt over de ansatte sine aktiviteter. Dokumentbehandling for enkel utsendelse og gjenfinning av all ­korrespondanse med dine forretningsforbindelser.

Butikkdata for faghandel Athena er «verktøykassen» du bruker for å øke din fortjeneste ­gjennom skarpere fokus på kostnader og salg.  Våre kunder er det beste eksempelet på at løsningen bidrar til akkurat dette. Athena er en programvareløsning for hovedkontoret. Systemet er utviklet for drift av butikkjeder. Løsningen ivaretar alle daglige oppgaver som logistikk, ordre, butikkdata, internet, intern­ kontroll og mye mer.

Dataprogrammet for bil- og dekkverksteder Future for bilverksteder er utviklet i samarbeid med delegrossisten Romnes.  Future har vært under kontinuerlig utvikling, og er i dag det ­systemet som er mest integrert på tvers av de store grossistene i Norge. Future for dekkverksteder er en spesiallaget Future versjon for dekkbransjen. Her har fokus vært integrasjon med dekkleverandører i Norge, samt effektive løsninger rundt valg av dekk og felg til bil. Future Dekk har og innebygget Dekkhotell med alle funksjoner et moderne dekkhotell bør ha.

44 Kontorland


BestValue datakasse

BUTIKKLØSNINGER

Komplett butikkdataløsning Tilpasset morgendagens krav

Dagens butikkdatasystemer kan avgjøre om din bedrift er en vinner eller taper i dagens marked.  Vi hjelper deg å finne løsningen som gjør at du kan ta de riktige avgjørelsene for din bedrift, hver dag!

Vi kan sørge for å gjøre din bedrift konkurransekraftig!

Med vår løsning får du blant annet: »» Full kontroll over varelager

990,Leie pr. mnd.

»» Kunderegister og salgshistorikk »» Satt kunden i fokus »» Egne moduler tilpasset spesifikke bransjer »» Servicesystem »» Fullintegrasjon mot bankterminal gir enkel avstemning »» Kampanjestyring og markedsføring »» Komplett rapporteringsverktøy »» Videoguide på nett »» Online support

Referansekunder

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 60 mnd.

Kontorland 45


BUTIKKLØSNINGER

Delfi håndterminaler

Håndterminaler og PDA’er til ethvert behov! Fleksible løsninger med mange muligheter

»» Økte driftsfordeler »» Tidsbesparende »» Enklere arbeidsprosess »» Effektiv lagertelling »» Enklere og raskere ordreplukk »» Raskere innkjøp »» Enkel administrasjon »» Bedre kundeservice

Brukervennlige håndterminalløsninger, standard eller kundetilpasset.

46 Kontorland

Alle priser er eks. mva.


Delfi håndterminaler

BUTIKKLØSNINGER

1.690,Håndskanner DelfiScan C71. Robust, rask og aggressiv håndholdt strekkodeleser. »» »» »» »»

2.990,Trådløs håndskanner DelfiScan M71 Bluetooth®. Robust trådløs strekkodeleser for butikk og lager. Lang trådløs rekkevidde.

Ergonomisk pistolgrep Scan rate opptil 500 scan/sek Leseavstand opptil 30 cm «Snap-in» interface kabel

»» Bluetooth® 2.1 EDR trådløs teknologi »» Scan rate opptil 500 scan/sek »» Leseavstand opptil 27 cm »» Opptil 80 meters trådløs rekkevidde

3.490,-

4.590,-

Kompakt presentasjonsskanner Datalogic Magellan 1100i. Ergonomisk og plasseringsvennlig presentasjons­ skanner med høy ytelse. Leser 1D og 2D koder, samt koder fra mobiltelefon.

Presentasjonsskanner Datalogic Magellan 3200VSi. Benytter den siste teknologien fra Datalogic. Meget høy ytelse og er velegnet for høye volum.

»» »» »» »»

»» »» »» »»

Kompakt og ergonomisk Leser 1D og 2D koder Leser koder fra mobil Ip52 godkjent

Alle priser er eks. mva.

Leser 1D og 2D koder. Enkel å oppgradere Leser koder fra mobil Maksimal produktivitet

Kontorland 47


LYD OG BILDE


Samsung touchskjerm

LYD OG BILDE

Samsung møteromsskjermer med touch overlay Bytt ut projektor, whiteboard og flipover med lyssterke LED skjermer

Fremtidens møterom

For fremtidens møterom er stikkordet sam­handling: Å kunne diskutere, utveksle idéer, ­presentere og demonstrere i dialog med kolleger eller kunder som befinner seg i egne møterom andre steder. Her kan man kombinere videosamtaler, kjøre PC-presentasjoner, whiteboardtavle, flipover og skrive rett på skjermen.

Samsung ME55C 55” Skjerm med touch overlay

Samsung ME65C 65” Skjerm med touch overlay

Samsung ME75C 75” Skjerm med touch overlay

499,Leie pr. mnd.

799,Leie pr. mnd.

1.399,Leie pr. mnd.

4.990,Peerless gulvstativ, fåes også på hjul Opptil 75” skjerm

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 60 mnd.

Kontorland 49


LYD OG BILDE

Epson projektor

Projektorer med innebygd WiFi Epson EB-1945 og EB-1776 har innebygget trådløs WiFi, kan kobles opp mot iPad og iPhone trådløst.

13.990,-

279,Leie pr. mnd.

Epson EB-1945W Installasjons projektor med bra lysstyrke. »» Ultraskarp projisering: Lysstyrke for hvitt og farget lys på 4200 lumen »» Bildekvalitet: 3LCD-teknologi for levende farger »» Klokke / planer: Programmer projektorbruken på forhånd »» Fokushjelp: Enkelt å bruke fokusmønster »» Uten PC / lysbildevisning: Les PDF-er direkte fra USB minnepenn

10.990,Epson EB-1776W Ultraportabel projektor med bra lysstyrke.

225,Leie pr. mnd.

»» Ekstremt lyssterk: Lysstyrke for hvitt og farget lys på 3000 lumen »» Ultraportabel: Lett design »» Rette bilder: Trapeskorreksjon i sanntid »» Uten PC/lysbildevisning: Les PDF-er direkte fra USB minnepenn »» Mobile presentasjoner: Wi-Fi og Epson iProjection-program

4.990,Epson EB-22W Lyssterk LCD-projektor. »» Få liv i presentasjonene med denne LCD-projektoren for små kontorer og klasserom »» Perfekt bilde med 3LCD-teknologi »» Svært lyssterke bilder: 3 000 lumen lysstyrke for hvitt og farget lys »» Skarpe detaljer: Kontrastforhold på 10 000:1 »» Enkelt oppsett: Automatisk vertikal keystonekorrigering »» Miljøvennlig: Økofaneinnstilling og automatisk lampedimming

50 Kontorland

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 60 mnd.


Epson projektor

LYD OG BILDE

Skriv rett på tavla med Epson EB-1410Wi!

16.990,-

345,Leie pr. mnd.

Epson EB-1410Wi Interaktiv tavle, rimelig smartboard løsning. »» »» »» »» »»

Interaktiv tavle: Kan bruke 2 penner samtidig Alt-i-ett: Integrert flerbruksenhet Avanserte funksjoner: Lagre, rediger og del møtenotater Kostnadseffektivt: Kombinerer flere møtefunksjoner Brukervennlig: Enkelt oppsett og opplæring

Projiser store skjermbilder på opptil 100 tommer fra nært hold.

Med iProjection- appen får du trådløs projeksjon både fra mobile enheter som kjører iOS (4.2 eller senere) og AndroidTM*7.

Enkel trådløs tilkobling sparer tid ved oppsett.

Lagre presentasjoner / foredrag og annet direkte på USB- minnepinne.

Annoter direkte på det projiserte bildet med to penner.

Send presentasjoner / foredrag og annet direkte via e-post.

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 60 mnd.

Skriv ut møtereferatet umiddelbart fra projektoren.

Kontorland 51


LYD OG BILDE

Kingpin lerret

Lerreter for hjemmekino, kontor og møterom

Lerreter fra Kingpin dekker alle behov!

Kingpin Screens designer og produserer lerreter for hjemmekino, kontor og møterom. Med et bredt utvalg av lerreter dekker Kingpin alle behov, enten det er en liten hjemmekino eller et stort konferansesenter med 12 meter bredt lerret! Med egen utvikling og produksjon under ett tak, tilpasser vi produkter som passer m ­ arkedet optimalt. Vi har for eksempel utviklet styringssystemer for lerretene våre, slik at de passer ­sammen med fleste styringssystemene på markedet!

ALT DU TRENGER TIL MØTEROMMET Vi leverer komplette løsninger til møte, kurs, konferanse- og undervisningsrom. Utvalget er stort og løsningene er mange. Vi tilbyr alt fra kartlegging av deres behov til ferdig installerte løsninger, klart til bruk! Se også vår nettside www.kingpinscreens.com

52 Kontorland


Jabra

LYD OG BILDE

AirMedia Crestron Trådløse presentasjoner på 1-2-3!

13.990,-

279,Leie pr. mnd.

Trådløs HD presentasjons­løsning for små og store møterom. Tilrettelegger for ­presentasjoner i møterom uten infrastruktur lagt opp for AV systemer. Hvem som helst kan nå gå inn i et møterom og koble sin PC, nettbrett eller smarttelefon til skjermen via det e ­ ksisterende LAN/Wi-Fi og AirMedia.

AirMedia

Remote Viewing

890,-

3.250,-

Jabra Supreme Bluetooth mono hodetelefoner med aktiv støyreduksjon.

Jabra PRO 9470 Motta samtaler fra både telefon, mobil og softphone/PC.

»» »» »» »» »» »»

»» Mobil pares mot basen »» Touch-skjerm betjener samtale »» Rekkevidde på inntil 150 m.

Opptil 6 timer taletid HD teknologi Kraftig 24 mm høyttaler Talestyring og lydkontroller Kan kobles til to Bluetooth-enheter samtidig Noise Blackout 3,0 Vindstøy reduksjon

1.250,-

990,-

Pris fra

Jawbone Jambox (mini / big) Størst på lyd, minst på størrelse.

Jabra SPEAK 510 Trådbasert høyttalertelefon.

»» »» »» »»

»» Uformet for telefonmøter »» Bluetooth »» Kan benyttes mot mobil til konferanser

Fåes i forskjellige farger 2 forskjellige størrelser Trådløs Bluetooth høyttaler Lang batterilevetid

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 60 mnd.

Kontorland 53


LYD OG BILDE

AdWings publiseringsløsning

AdWings publiseringsverktøy Sammensatt løsning for reklame og infoskjermer. Enklere blir det ikke!

»» »» »» »» »»

Støtter visning av bilder, video og meldinger Perfekt for små- og mellomstore bedrifter Laget for android enheter Administreres gjennom internett Fungerer på alle typer skjermer med HDMI

Kontakt oss for demo.

Biltema i Mjøndalen bruker AdWings infoskjermer «Vi er svært fornøyd med AdWings systemet som vi har prøvd ut! Budskapet kommer godt frem i butikklokalene, og det er enkelt å administrere hva som vises på skjermene.» – Eirik Næss

54 Kontorland


Samsung Public Display

LYD OG BILDE

Hvorfor kjøpe Public Display skjermer? Beregnet for bruk 24 timer i døgnet, 3 års på stedet-garanti, ingen TV-lisens.

Pakkeløsninger: 499,-

599,-

Leie pr. mnd.

Leie pr. mnd.

Samsung ME40C Ultra Slim LED skjerm 40” Public Display skjerm Lyssterk skjerm

Samsung ME46C Ultra Slim LED skjerm 46” Public Display skjerm Lyssterk skjerm

»» »» »» »»

»» »» »» »»

Adwings web basert publiserings verktøy Android HDMI boks med LAN kobling 5 års på stedet-garanti Veggfeste

Lyssterke skjermer

Ingen TV-lisens

Alle priser er eks. mva. Leieperiode 60 mnd.

Adwings web basert publiserings verktøy Android HDMI boks med LAN kobling 5 års på stedet-garanti Veggfeste

Kontinuerlig bruk

Synlig

Kontorland 55


Sammensatt løsning for reklame og infoskjermer. Enklere blir det ikke!

»» Støtter visning av bilder, video og meldinger »» Administreres gjennom internett »» Fungerer på alle skjermer med HDMI »» Laget for android enheter »» Perfekt for små- og mellomstore bedrifter

www.adwingsinfoskjermer.no

Kontorland AS – Katalog 2014  

Katalog. Stående A4, 56 sider.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you