Page 1

Valdres Mountain Lodge


Kurs og konferanse Konferanse på Norges tak

Dagskonferanse, fagkompetanse, fredskonferanse eller handelsbalanse 985 M.O.H. Mat du smaker sjelden, perfekt ramme rundt hyggekvelden Dette kan være inspirasjonskjelden, uten for store innhugg i fellesgjelden. •

Godt utstyrt kurslokale

Alle holder seg samlet, da det ikke er naboer å løpe til

Flott turterreng og ski muligheter, bortover og nedover

Hyggelige og lune felleslokaler

Et kjøkken av høy klasse og drikkevarer som er plukket for å passe

Liten eller stor, ta kontakt med vårt kontor


Priser Ønsker du å holde konferansen sentralt, men allikevel i rolige og vakre omgivelser? Da er Danebu Kongsgaard et selvsagt valg. Med moderne konferanserom med alt

Alt du trenger for en vellykket konferanse. nødvendig moderne utstyr, et kjøkken helt utenom det vanlige og med en rikholdig aktivitetsmeny, ligger alt til rette for en vellykket samling. Benytt deg av den kompetansen vi har opparbeidet etter mer enn 60 år i konferansemarkedet. En konferanse hos oss skal være både nyttig og hyggelig, med mat- og naturopplevelser deltakerne vil huske lenge.

Opphold Fra Lunch til Lunch

kr 1 350,Kurslokale inkludert. Singelrom

kr 150,-

Ekstra per døgn. Kaffe/Te/Frukt/Kake

kr 75,-

Per pers, per runde. Dagsmøte Leie av lokale

kr 750,-

+ bevertning etter eget ønske


Folkegaven Danebu er opprinnelig folkegaven fra Norge til Danmark etter 2.verdenskrig og ble overlevert til Dansk Idrettsforbund i 1950. Der står det blant annet: Etter givernes bestemmelse sto ikke Danebu bare åpen for dansk idrettsungdom, men for ”enhver der føler sig ung nok til at glæde sig over naturen i det norske fjeld”. I gjesteboken for 1951 finnes blant annet Hans kongelige høyhet Kronprins Olav og i 1974 Hennes kongelige høyhet Kronprinsesse Sonja. Danebu har likevel først og fremst vært kjent for å huse både kjente og mindre kjente idrettsfolk fra Norge og utlandet, som har benyttet stedet for sine treningssamlinger.


Eventyrlig Bryllup Leter du etter en eventyrlig ramme rundt bryllupet eller merkedagen din? Danebu Kongsgaard er det perfekte alternativet. Danebu ligger i hjertet av vakre og ville Valdres, nĂŚrmere 1000 meter over havet, med fantastisk utsikt over Jotunheimen og Hemsedalsfjellene.


Selskapet planlegger vi i fellesskap, og dere er hjertelig velkomne til å besøke oss i forkant av den store dagen. Under planleggingen er også kjøkkensjefen vår involvert, slik at vi sammen sikrer at dere får den fantastiske opplevelsen dere fortjener! Bordene dekkes etter deres ønsker – gjerne med innslag av lyng, løv, bær og annet som hører årstiden til.

God planlegging sikrer problemfri gjennomføring og en uforglemmelig feiring. Vi har lang erfaring, og hjelper deg gjerne fra A til Å! Vinen bør komplimentere smak og konsistens. Maten må ikke overdøve vinen, eller omvendt. Ta hensyn til rettenes totale smakskraft. Rødvin til fisk bør ha ungdommelig fruktkarakter og lite tanniner.


Nordisk kjøkken - Prisbelønt villmarkskokk

Erling Theodorsen - prisbelønt villmarkskokk som legger sin sjel i å servere matretter som bringer naturen og villmarken rundt Danebu Kongsgaard inn på kjøkkenet og inn i spisesalen. I tillegg til å være kjøkkensjef på Danebu Kongsgaard, er Erling også kursholder for Saladmaster. Han arrangerer jevnlige kurs, blant annet mat- og fotokurs i samarbeid med Norsk Naturfotosenter.


Erling ble k책ret til 책rets villmarkskokk i 2001 og 2002. Han var finalist i NM i Kokkekunst 2002, og har ogs책 promotert norsk vilt i utlandet.


Skole, lag og foreninger Et mangfold av aktiviteter og tilbud


Midtuketilbud

Inklusiv ¾ pensjon (frokost, matpakke og middag) Danebu Kongsgaard ligger vakkert til på 985moh, med ski inn og ut fra Valdres Alpinsenter, samt langrenns løyper rett utenfor døren.

av ski, flere peisestuer og oppholdsrom, biljard rom, trim rom og badstuer samt hyggelig kafe` og restaurant.

Området rundt hotellet egner seg også til egen arrangert skilek eller aking, bygging av lekområder i undervisning. Vi har egen ski stall for oppbevaring og preparering

Ny kurs og konferanse avdeling med 3m bredt lærret og super projektor til filmfremvisning f.eks, smart TV og flippover.

VALGFRIE DAGER FRA SØNDAG - FREDAG Gjelder hotellrom, enkel servering av en hovedrett fra bufé hver kveld, en dessert kan også forekomme.

1 døgn

kr 695,-

2 døgn

kr 650,-

Enkeltromstillegg Weekend Ett døgn i weekend

3-5 døgn

kr 550,-

kr 150,kr 1400,kr 750,-

Betinger at familierom kan brukes med 2-4 personer pr. rom, sengetøy må medbringes eller leies. Prisene gjelder for minimum 15 personer, en leder går gratis pr.15 elever.


VALDRES MOUNTAIN LODGE DANEBU KONGSGAARD AS Danebuvegen N-2910 AURDAL NORWAY T. +47 61 35 76 00 @: post@danebu.no W: www.valdreslodge.no

Danebu Kongsgaard  
Danebu Kongsgaard  

Valdres Mountain Lodge

Advertisement