Nybo Workwear_HoReCa_06.2024

Page 1

Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt. www.nybo.com 2024 /06 HoReCa

Essence

5010181

UNISEX KOKKEJAKKE MED LANGE ÆRMER, ESSENCE

Minimalistisk kokkejakke med lange ærmer og underspillet coolness. Perfekt til alle køn. Jakken er designet efter en klassisk slank silhuet og har en afslappet og behagelig pasform. Skjulte trykknapper ved frontlukning understreger et rent og minimalistisk look, i kombination med praktisk lomme på venstre ærme. Forneden er jakken buet, og henter inspiration fra den tidløse herreskjorte. Kinakrave understreger det klassiske design, med respekt for traditioner. Jakken har forklædestrop bag i kraven. Den innovative konstruktion af ryg-panel giver god fleksibilitet og strækbarhed.

Stofkvaliteter lavet af upcyclede materialer og med ansvarlige produktionsprocesser.

XS - 4XL

• Klassisk, slank silhuet og behagelig pasform

• Ekstra strækbarhed i ryggen

• Praktisk ærmelængde, egnet til arbejde i køkkenområder

• Nakkestrop i ryggen, til kuskeforklæder

• Funktionel dobbeltlomme på venstre ærme

5010171

UNISEX KOKKEJAKKE MED KORTE ÆRME, ESSENCE

Minimalistisk kokkejakke med korte ærmer og underspillet coolness. Perfekt til alle køn. Jakken er designet efter en klassisk slank silhuet og har en afslappet og behagelig pasform. Skjulte trykknapper ved frontlukning understreger et rent og minimalistisk look, i kombination med praktisk lomme på venstre ærme. Forneden er jakken buet, og henter inspiration fra den tidløse herreskjorte. Kinakrave understreger det klassiske design, med respekt for traditioner. Jakken har forklædestrop bag i kraven. Den innovative konstruktion af ryg-panel giver god fleksibilitet og strækbarhed.

Stofkvaliteter lavet af upcyclede materialer og med ansvarlige produktionsprocesser.

XS - 4XL

• Klassisk, slank silhuet og behagelig pasform

• Ekstra strækbarhed i ryggen

• Nakkestrop i ryggen, til kuskeforklæder

• Funktionel dobbeltlomme på venstre ærme

0000-Hvid 0072-Sort

50/50% Lyocell Refibra/Genanvendt polyester – 235 g/m2

2 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt.
APPROVED FO NDUSTRA LA N ED GN VORPPA D R LARTSUDN U D R NG ISO 15797 breathable NyboWorkwearA/S mobile pocket NyboWorkwearA/S
2076-306 DTI

Essence

5050531

UNISEX CASUAL BUKSER, ESSENCE

Minimalistiske unisex-bukser med afslappet pasform inspireret af sweatpants. Elastik og bindebånd i taljen og elastik ved anklerne, giver et cool og behageligt look i en travl hverdag. Med diskrete lommer foran og bag, og en lukbar lårlomme, er der mange muligheder for at opbevare redskaber som bruges i hverdagen.

Stofkvaliteter lavet af upcyclede materialer og med ansvarlige produktionsprocesser. XS - 4XL

• To dybe forlommer og to baglommer

• Lukbar lårlomme på højre side, til smartphones og tablets

• Blød og fleksibel elastik og bindebånd i talje

• Elastik ved ankler, for øget komfort og underspillet elegant look

• Normal/lav talje-højde

• Unisex pasform

6100851

KUSKEFORKLÆDE,ESSENCE

Minimalistisk og funktionelt kuskeforklæde med justerbar nakkestrop. Talje-bånd der kan bindes foran eller bagpå, alt efter det look I vælger. To integrerede forlommer, med plads til opbevaring af nødvendige redskaber, når man betjener og hjælper kunderne.

Stofkvaliteter lavet af upcyclede materialer og med ansvarlige produktionsprocesser.

• Nakkestrop, justerbar i længden

• Lange bindebånd ved hoften

• To integrerede forlommer

• One size

0072-Sort

3 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt. 70 cm 90,5 cm
AP ROV D FO INDUSTRA LAU D GN PA VOR D ARTSUDNIROF L U D NG ISO 15797 breathable NyboWorkwearA/S mobile pocket NyboWorkwearA/S 50/50% Lyocell Refibra/Genanvendt polyester – 235 g/m2 2076-306 DTI

5010131

New Nordic

KOKKEJAKKE MED LANGE ÆRMER, NEW NORDIC

Stilsikker og formsyet kokkejakke med lange ærmer, passer perfekt til både mænd og kvinder. Designet med ergonomisk silhuet giver jakken en høj funktionalitet og komfortabel pasform. Foran lukkes jakken med skjulte trykknapper, som giver et rent og minimalistisk udseende, kombineret med en praktisk brystlomme. Der er slidser i siden af jakken for optimeret bevægelsesfrihed. Kinakraven understreger det klassiske design med respekt for traditioner og har forklædestrop bagpå, i nakken. Konstruktionen af ryggen giver god fleksibilitet og strækbarhed.

5010141

KOKKEJAKKE MED KORTE ÆRMER, NEW NORDIC

Stilsikker og formsyet kokkejakke med korte ærmer, passer perfekt til både mænd og kvinder. Designet med ergonomisk silhuet giver jakken en høj funktionalitet og komfortabel pasform. Ærmer med blød rib i bag øger bevægelsesfrihed og pasform. Foran lukkes jakken med skjulte trykknapper, som giver et rent og minimalistisk udseende, kombineret med en praktisk brystlomme. Der er slidser i siden af jakken for optimeret bevægelsesfrihed. Kinakraven understreger det klassiske design med respekt for traditioner og har forklædestrop bagpå, i nakken. Konstruktionen af ryggen giver god fleksibilitet og strækbarhed.

XS - 4XL 0000-Hvid 0072-Sort

4 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt.
65/35% polyester/bomuld – 170 g/m2
XS - 4XL
neck strap NyboWorkwearA/S diagonal stretch NyboWorkwearA/S APPROVED OR NDUSTRAL U D GN VORPPA D ROF ARTSUDN AL N DE NG ISO 15797 Flexible ribbing NyboWorkwearA/S neck strap NyboWorkwearA/S diagonal stretch NyboWorkwearA/S 2076-306 DTI

5160101

GASTRO JAKKE/SKJORTE MED LANGE ÆRMER, NEW NORDIC

Vores gastro jakke/skjorte er det perfekte valg af skjorte/let jakke, til tjenere og kokke - passer perfekt til både mænd og kvinder, som arbejder i køkkener og restauranter. Traditionelle knapper foran og i manchetter understreger et klassisk, casual look, kombineret med en praktisk brystlomme. Den lave krave fremhæver et enkelt design med respekt for traditioner og med en forklædestrop bagpå i nakken. Ærmer kan rulles op og fastspændes med strop. Konstruktionen i ryggen giver god fleksibilitet og strækbarhed, kombineret med ekstra længde og slidser for at imødekomme alle krav og bevægelsesfrihed. Metervaren har cool jeans look, som ikke mister farve og med strækfiber, der holder til gentagende vask og tørring ved høje temperaturer. Det giver tøjet en længere og mere bæredygtig levetid.

XS - 4XL

48/48/4% polyester/bomuld/EOL – 150 g/m2

5160091

GASTRO JAKKE/SKJORTE MED LANGE ÆRMER, NEW NORDIC

Vores gastro jakke/skjorte er det perfekte valg af skjorte/let jakke, til tjenere og kokke - passer perfekt til både mænd og kvinder, som arbejder i køkkener og restauranter. Traditionelle knapper foran og i manchetter understreger et klassisk, casual look, kombineret med en praktisk brystlomme. Den lave krave fremhæver et enkelt design med respekt for traditioner og med en forklædestrop bagpå i nakken. Ærmer kan rulles op og fastspændes med strop. Konstruktionen i ryggen giver god fleksibilitet og strækbarhed, kombineret med ekstra længde og slidser for at imødekomme alle krav og bevægelsesfrihed. Bæredygtig kvalitet i genanvendt polyester og økologisk bomuld, sikrer at der tages hensyn til mennesker og miljø. XS - 4XL

50/50% genanvendt polyester/økologisk bomuld – 140 g/m2

5 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt.
0045 - Anthracite 0015-Denim
APPRO D O INDUTRIAL U RE GN VORPPA IR TSUD LA UA D N ISO 15797 APPROV D FO INDUST AL LA N RE GN DEVORPPA RO LAIRTSUDN UA N D R NG ISO 15797 neck strap NyboWorkwearA/S diagona stretch NyboWorkwearA/S neck strap NyboWorkwearA/S diagona stretch NyboWorkwearA/S organ c cotton NyboWorkwearA/S recycled polyester NyboWorkwearA/S sustainable initiatives Nybo WorkwearA/S 2076-306 DTI CB3VTM7MXY DTI 2076-306 DTI

New Nordic

NY MODEL

5010219

KOKKEJAKKE MED LANGE ÆRMER, NEW NORDIC

Smart og minimalistisk langærmet kokkejakke i jordfarver, passer perfekt til både mænd og kvinder. Designet med ergonomisk silhuet, som giver jakken en høj funktionalitet og komfortabel pasform. Foran lukkes jakken med skjulte trykknapper, som giver et rent og minimalistisk udseende, kombineret med en diskret, elegant og praktisk paspellomme på brystet. Der er slidser i siden af jakken for optimeret bevægelsesfrihed. Kinakraven understreger det klassiske design med respekt for traditioner og med trykknaplukning Nyudviklet bred strop til forklæde bagpå, i nakken. Konstruktionen af ryggen giver god fleksibilitet og strækbarhed.

XS - 4XL

• God og komfortabel pasform

• Ekstra strækbarhed i ryggen

• Praktisk ærmelængde, egnet til arbejde i køkken områder

• Nakkestrop til kuskeforklæde

• Paspellomme på brystet

• Paspellomme på ærmet

• Slidser i sider for bedre bevægelsesfrihed

NY MODEL

5010229

KOKKEJAKKE, 1/4 ÆRME, NEW NORDIC

Smart og minimalistisk kortærmet kokkejakke i jordfarver, passer perfekt til både mænd og kvinder. Designet med ergonomisk silhuet, som giver jakken en høj funktionalitet og komfortabel pasform. Foran lukkes jakken med skjulte trykknapper, som giver et rent og minimalistisk udseende, kombineret med en diskret, elegant og praktisk paspellomme på brystet. Der er slidser i siden af jakken for optimeret bevægelsesfrihed. Kinakraven understreger det klassiske design med respekt for traditioner og med trykknaplukning Nyudviklet bred strop til forklæde bagpå, i nakken. Konstruktionen af ryggen giver god fleksibilitet og strækbarhed.

XS - 4XL

• God og komfortabel pasform

• Ekstra strækbarhed i ryggen

• Nakkestrop til kuskeforklæde

• Paspellomme på brystet

• Paspellomme på ærmet

• Slidser i sider for bedre bevægelsesfrihed

6 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt. APPROVE OR NDUSTRAL U D R GN ORPPA DE O ARTSUDN AL N DE NG ISO 15797 65/35% polyester/bomuld - 210 g/m2 0034-Khaki 0050-Grøn 2076-306 DTI
neck strap NyboWorkwearA/S diagonal stretch NyboWorkwearA/S neck strap NyboWorkwearA/S diagona stretch NyboWorkwearA/S

5050341

New Nordic

CASUAL BUKSER PULL-ON, NEW NORDIC

Bukser inspireret af street style; pasform er løstsiddende i talje og hofte og bliver small, tætsiddende i benet - perfekt egnet til både mænd og kvinder. Rib og bindebånd i taljen og med rib i bunden af benene bag, gør bukserne cool og komfortable at have på. Lommer for og bag og en lårlomme, der kan lukkes, giver mange muligheder for at opbevare redskaber, som bruges i en travl hverdag. Under linningen er en diskret service-strop, oplagt til at placere et viskestykke, når man arbejder i spiseområde og i køkken. XS - 4XL

5050381

CASUAL BUKSER PULL-ON, NEW NORDIC

Bukser inspireret af street style; pasform er løstsiddende i talje og hofte og bliver small, tætsiddende i benet - perfekt egnet til både mænd og kvinder. Rib og bindebånd i taljen og med rib i bunden af benene bag, gør bukserne cool og komfortable at have på. Lommer for og bag og en lårlomme der kan lukkes, giver mange muligheder for at opbevare redskaber som bruges i en travl hverdag. Under linningen er en diskret service-strop, oplagt til at placere et viskestykke, når man arbejder i spiseområde og i køkken. Et nyt syn på en klassisk kvalitet, giver et cool og opdateret udtryk til en ellers traditionel uniform.

XS - 4XL 0800-Sort-hvid

9 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt.
0072-Sort 65/35% polyester/bomuld – 170 g/m2
Flexible ribbing NyboWorkwearA/S mobile pocket NyboWorkwearA/S Service strap NyboWorkwearA/S stretch NyboWorkwearA/S APPROV D FORINDUSTRA L U D R GN DEVORPPA ROF SUDN LAR AL N D NG ISO 15797 Flexible ibbing NyboWorkwearA/S mobile pocket NyboWorkwearA/S Service strap NyboWorkwearA/S stretch NyboWorkwearA/S APPROVED OR NDUSTRIAL LA N D GN DEVORPPA RO ARTSUDN L U D R NG ISO 15797
65/35% polyester/bomuld – 240 g/m2 2076-306 DTI 2076-306 DTI

3181171

FORSTYKKE, NEW NORDIC

Funktionelt forstykke inspireret af traditionelt nordisk arbejdstøj og designet til nutidens kokke og tjenere. Forstykket kan bindes både for og bag alt efter, hvilket look man går efter. Med løbegang i toppen, kan bindebånd beskyttes under vask og undgår at blive viklet sammen undervejs. Foran er en service-strop, oplagt til at placere et viskestykke, når man arbejder i spiseområde og køkken. To store lommer med 3D-effekt for ekstra rummelighed. Kvaliteten er en traditionel kraftig lærredsvævning, der er meget holdbar og som bliver blødere og flottere for hver vask. One-Size

6100811

KUSKEFORKLÆDE, NEW NORDIC

Funktionelt kuskeforklæde inspireret af traditionelt nordisk arbejdstøj og designet til nutidens kokke og tjenere. Forklædet har justerbar nakkestrop og kan bindes både for og bag alt efter, hvilket look man går efter. Foran er en service-strop, oplagt til at placere et viskestykke, når man arbejder i spiseområde og køkken. To store lommer med 3D-effekt for ekstra rummelighed. One-Size

0302-Khaki/Denim, 0303-Khaki: 65/35% bomuld/polyester – 290 g/m2 0301-Brun/Denim, 0300-Brun, 0721-Sort/Denim, 0724-Sort: 67/33% polyester/bomuld – 325 g/m2

11 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt.
108 cm 48 cm 70 cm 90,5 cm Serv ce strap NyboWorkwearA/S APPRO ED FORINDUS AL LA N ED GN VORPPA LARTSUDNIR U D R NG ISO 15797 0301-Brun/ Denim 0300-Brun 0302-Khaki/Denim 0303-Khaki 0721-Sort/Denim 0724-Sort 2076-306 DTI CB3VTM7MXY DTI

5400141

UDENDØRSJAKKE, NEW NORDIC

Smart, afslappet udendørsjakke med knaplukning foran og i ærmerne. Design, silhuet, og pasformsdetaljer er inspireret af fortidens simple arbejdsjakke, og giver et friskt og råt udseende. Jakken har to funktionelle, rummelige forlommer, samt en traditionel brystlomme og praktisk inderlomme. Konstruktionen i ryggen giver god fleksibilitet og strækbarhed. Kvaliteten er en traditionel kraftig lærredsvævning, der er meget holdbar og som bliver blødere og flottere for hver vask.

XS - 4XL

• God og komfortabel pasform

• Ekstra strækbarhed i ryggen

• Rummelige hoftelommer

• To brystlommer, en er indvendig

• Meget holdbar kvalitet

0303-Khaki: 65/35% bomuld/polyester – 290 g/m2

0300-Brun, 0072-Sort: 67/33% polyester/bomuld – 325 g/m2

12 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt.
diagonal stretch
APPROVED OR NDUSTRA LA N G DEVORPA RO RTSUDN AL N R NG ISO 15797 0300-Brun 0303-Khaki 0072-Sort 2076-306 DTI CB3VTM7MXY DTI
NyboWorkwearA/S

Performance

1160581

DAMESKJORTE, 1/1 ÆRME, PERFORMANCE

Klassisk dameskjorte med feminin krave og lange ærmer. Taljeret og med brystlomme i venstre side. Perfekt til industriel vask.

XS - 4XL

2160061

HERRESKJORTE, 1/1 ÆRME, PERFORMANCE

Klassisk og stilfuld herreskjorte med lange ærmer. Brystlomme i venstre side. Perfekt til industriel vask.

XS - 4XL

1160571

DAMESKJORTE, 1/4 ÆRME, PERFORMANCE

Klassisk dameskjorte med feminin krave og korte ærmer. Taljeret og med brystlomme i venstre side. Perfekt til industriel vask.

XS - 4XL

2160051

HERRESKJORTE, 1/4 ÆRME, PERFORMANCE

Klassisk og stilfuld herreskjorte med korte ærmer. Brystlomme i venstre side.

XS - 4XL

13 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt.
50/50% polyester/bomuld - 120 g/m2 0000-Hvid 0072-Sort Dessin no. 216006 Customer: New Service Mens wear NI. 13.08.14. Dessin no. 216006 Customer: New Service Mens wear NI. 13.08.14. APPROV R NDUSTRAL U D R GN DEVORPPA RO SUDN LAR AL N DE NG ISO 15797
Dessin no. 216005 Customer: New Service Dessin no. 216005 Customer: New Service
2076-306 DTI

Delight

2010009 KOKKEJAKKE, DELIGHT

Klassisk unisex-kokkejakke i slidstærk kvalitet til kugleknapper. Den gennemarbejdede pasform sikrer en høj grad af komfort i arbejdet. Kugleknapper bestilles særskilt. 84-132

0000-Hvid

65/35% polyester/bomuld - 245 g/m2 0072-Sort

8459381 KOKKEKNAPPER, BUTTONS

Buttons

Kuglekokkeknap til kokkejakker med løse knapper.

5010011

UNISEX-KOKKEJAKKE, 1/4 ÆRME, FLOW

Jakke med korte ærmer og skjult trykknaplukning, dog med to synlige kontrasttrykknapper. Lomme på venstre overarm til pencil og smageske. Jakken har bodyfit design og kontraststikninger. Udvendig nakkestrop til forklædebånd. Metervaren er meget blød og behagelig og har et råt denimlook. XS - 4XL

56/42/2% polyester/bomuld/EOL stretch - 220 g/m2 0040-Grå

14 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt.
0000 Hvid 0072 Sort
APPROVED O NDUST A LA N RE GN VORPPA RO LAIRTSUDN UA D R NG ISO 15797 neck strap NyboWorkwearA/S APPROV D OR NDUSTRA LA N ED GN EVORPPA LARTSUDNIR U D R NG ISO 15797 stretch NyboWorkwearA/S 2076-306 DTI CB3VTM7MXY DTI 2076-306 DTI

1010071

DAMEKOKKEJAKKE, TASTE

Lækker figursyet langærmet damekokkejakke med specielt udviklet pasform, der øger komforten. Jakken har lange ærmer, og på venstre ærme findes en pencillomme, mens der i nakken er placeret en strop til kuskeforklæder. Kvaliteten er slidstærk og smudsafvisende.

2010761

UNISEX KOKKEJAKKE, TASTE

Unisex-kokkejakke med trykknapper og lange ærmer. På venstre ærme findes en praktisk pencillomme, mens der i nakken er en strop til kuskeforklæde. Kvaliteten er slidstærk og smudsafvisende.

XS - 4XL

XS - 4XL 0000-Hvid 0042-Grå 0072-Sort

polyester/bomuld - 210 g/m2

15 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt.
neck strap NyboWorkwearA/S APPROV RINDUSTRA LAU ED GN EVORPPA RO LARTSUDN U D NG ISO 15797
2076-306 DTI CB3VTM7MXY DTI
65/35%
Taste

1010081

DAMEKOKKEJAKKE, 1/4 ÆRME, TASTE

Lækker figursyet kortærmet damekokkejakke med specielt udviklet pasform, der øger komforten. Jakken har korte ærmer, og på venstre ærme findes en pencillomme, mens der i nakken er placeret en strop til kuskeforklæder. Kvaliteten er slidstærk.

XS - 4XL

2010741 KOKKEJAKKE, 1/4 ÆRME (0042, 0072)

2010742 KOKKEJAKKE, 1/4 ÆRME (0000), TASTE

Unisex-kokkejakke med trykknapper og korte ærmer. På venstre ærme findes en praktisk pencillomme, mens der i nakken er en strop til kuskeforklæde. Kvaliteten er slidstærk.

XS - 4XL

17 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt.
0000-Hvid 0042-Grå 0072-Sort 65/35% polyester/bomuld - 210 g/m2 neck strap NyboWo k earA/S APPROVED FOR NDUSTRIAL U D R GN VORPPA D OF ARTSUDNI AL N DER NG ISO 15797 2076-306 DTI CB3VTM7MXY DTI

5010159

KOKKEJAKKE, TAKE AWAY

Take Away

En klassisk dobbeltradet kokkejakke med korte ærmer. To synlige trykknapper i halsåbning og skjulte trykknapper i lukning, giver et klassisk og rent look. Kokkekraven har en bredere åbning end på de fleste kokkejakker, for at give ekstra plads og bevægelsesfrihed, i en travl hverdag. Jakken har en strop bag på kraven, der sikre at forklædestroppen holdes på plads hele dagen.Pasform er klassisk og rummelig, og passende til forskellige kropstyper. XS - 4XL

5010199

KOKKEJAKKE, TAKE AWAY

En klassisk dobbeltradet kokkejakke med lange ærmer. To synlige trykknapper i halsåbning og skjulte trykknapper i lukning, giver et klassisk og rent look. Kokkekraven har en bredere åbning end på de fleste kokkejakker, for at give ekstra plads og bevægelsesfrihed, i en travl hverdag. Pasform er klassisk og rummelig, og passende til forskellige kropstyper.

XS - 4XL

NyboWorkwearA/S

5050379

UNISEX BUKSER, TAKE AWAY

All-round og praktiske bukser med bæltestropper, dybe forlommer og rummelig baglomme. Modellen har knap og lynlås, samt elastik i livet for øget komfort og bevægelsesfrihed.

XS - 4XL

*(Kun farve: 0072)

19 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt.
0000-Hvid 50/50% polyester/bomuld – 190 g/m2
AP O ED FOR NDUSTRAL U N G VORPPA UD R AL D NG ISO 15797 0072-Sort neck strap NyboWorkwearA/S
neck strap
2076-306 DTI

1050992

DAMEBUKS, PERFECT FIT

Perfect Fit

Dame chinos med virkelig god pasform. Sidder rigtig flot og med moderigtig mellemlang livhøjde. Indvendig regulerbar talje, så den nemt kan tilpasses dine mål. Lukbar lomme på låret. 34-62

0011-Navy

65/35% polyester/bomuld - 210 g/m2

2051662

HERREBUKS, PERFECT FIT

Herre chinos med virkelig god pasform og som sidder rigtig flot. Indvendig regulerbar talje, så den nemt kan tilpasses dine mål. Lukbar lomme på låret. 72-128

Fandango

1100919

DAMEBUKS, FANDANGO

Slidstærk damekokkebuks med regulerbar elastik i linningen, som sikrer god komfort og øget levetid. Modellen har skrålommer og to baglommer. 34-62

0800-Sort-hvid Pepita

65/35% polyester/bomuld - 240 g/m2

2020049

KOKKEBUKS, FANDANGO

Slidstærk herrekokkebuks med læg og lommer. Bukserne har bæltestropper, to stiklommer og baglommer. 72-128

20 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt.
APP O D FOR NDUSTRA LA N RE GN PA VOR R ARTSUDN UA D NG ISO 15797 APPROV NDUTR AU RED GN ORPA DE ROF DN ARTS U R G ISO 15797 0072-Sort 2076-306 DTI 2076-306 DTI

1500451

DAMEVEST, GARCON

Garcon

Superfeminin vest med flot taljering og funktionelle detaljer. Produceret i en let kvalitet, egnet til industriel vask.

XS - 4XL

2500041

HERREVEST, GARCON

En velsiddende vest som udstråler faglighed og ekspertise. Flere funktionelle detaljer. Produceret i en let kvalitet, egnet til industriel vask.

XS - 4XL

1050941

DAMEBUKS, GARCON

Feminine bukser med smalle ben, god stretch og lav livhøjde, samtidig med at de er moderne i snittet er de også klassiske og elegante. 34-62

2051481

HERREBUKS, GARCON

Herrebukser med smalle ben, god stretch og lav livhøjde. Samtidig med at de er moderne i snittet, er de også klassiske og elegante. 84-128

2051721

UNISEX-KOKKE STREET-PANTS, GARCON

En re-tænkning af kokkebukser. Dette nye fit har en cool og afslappet pasform. Løse for oven og snævrer ind fra knæet og ned. Der er rib og bindebånd i taljen, som definerer essensen af komfort og afslappethed.

XS-4XL

21 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt.
65/35% polyester/bomuld - 210 g/m2
stretch NyboWorkwearA/S APRO ED OR N UST AL N N VORPPA IR SUD AR AL D NG ISO 15797 2076-306 DTI CB3VTM7MXY DTI This model is developed by Nybo Workwear A/S. We reserve the rights of production of this model. Not to be copied. Dessin no. 105094 This model is developed by Nybo Workwear A/S. We reserve the rights of production of this model. Not to be copied.

All-Over

6100019

KUSKEFORKLÆDE, BRYSTLOMME, ALL-OVER

Kuskeforklæde med brystlomme og bindebånd, der enten kan bindes bagpå eller føres rundt om livet for at give facon. Længden på nakkestropperne kan justeres med trykknapper, som sikrer bedre pasform, og dermed større arbejdsglæde.

One-Size: L: 89 x B: 70 cm.

6100399

KUSKEFORKLÆDE, ALL-OVER

Kuskeforklæde med bindebånd, der enten kan bindes bagpå eller føres rundt om livet for at give facon. Længden på nakkestropperne kan justeres med trykknapper, som sikrer bedre pasform, og dermed større arbejdsglæde.

One-Size: L: 98 x B: 91 cm.

Pick-Up

3180629 FORKLÆDE MED LOMME PÅ HØJRE LÅR, PICK-UP

Klassiskt kort förkläde med påsytt knytband, dragsko och ficka på höger lår.

One-Size: L: 60 cm x B: 98 cm

22 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt.
65/35% polyester/bomuld
210
-
g/m2
APPROV R NDUST AL AU D GN PPA O DE RO LARTUDN N ER NG ISO 15797 0000-Hvid 0072-Sort 0034-Khaki 0050-Grøn 0064-Bordeaux 2076-306 DTI
60 cm 98 cm

3180109

FORSTYKKE, LISTELOMME, SERVICE

Listelommerne gør det muligt og nemt at komme til sine bukselommer.

One-Size: L: 89 x B: 108 cm.

65/35% polyester/bomuld - 210 g/m2

0072-Sort

Pillbox

3200091

HUE, VELCRO LUKNING, PILLBOX

Elegant hue med praktisk velcrolukning og slids bagpå, som gør det muligt at få en hestehale igennem.

One-Size 1.

0072-Sort

65/35% polyester/bomuld - 210 g/m2

3181199

BAGER- OG KOKKEFORSTYKKE, PICK-UP

Kort bager- og kokkeforstykke med bindebånd og løbegang.

One-Size: L: 48 x B: 70 cm.

65/35% polyester/bomuld - 240 g/m2

23 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt.
APP O ED FO NDUTRA L N RE GN PA VOR LARTSUDNIR UA D NG ISO 15797 APPROVED OR NDUSTRA LA N R G EVORPA RO ARTSUDN AL N R NG ISO 15797
APP O ED OR NDUSTR LA N R GN EVORPPA R ARTSUDN A D G ISO 15797 Service 2076-306 DTI CB3VTM7MXY DTI 2076-306 DTI 2076-306 DTI
Pick-Up

Denne tryksag er trykt på miljø venligt papir og lever op til de skrappe krav der stilles

FSC Miljø Certificering - Produceret ved Digisource.dk

Hos Nybo Workwear A/S, tager vi ansvar overfor både miljø og mennesker.

Vi arbejder kontinuerligt på bæredygtighed og klima venlige tiltag, også i forhold til vores udvalgte FN verdens Mål, som er en del af vores strategi.

24 Modellerne er udviklet af Nybo Workwear A/S. Vi forbeholder os alle rettigheder til disse. Kopiering er således ikke tilladt.

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.