__MAIN_TEXT__

Page 1

DINE LOKALE BOLIGEXPERTER

Fordi der er forskel på ejendomsmæglere

Nybolig Jeppesen & Sørensen Ebeltoft

Rønde

Grenaa

Skødstrup-Løgten

Midtdjurs

Auning

Tlf. 86 34 21 11

Tlf. 86 37 37 11

Tlf. 86 32 24 22

Tlf. 86 99 09 22

Tlf. 86 39 23 22

Tlf. 86 48 42 44


VELKOMMEN HOS NYBOLIG Jeppesen & Sørensen

”Tillid og tryghed er nøgleord, når du skal vælge ejendomsmægler. Vi bestræber os hver dag på at leve op til dine forventninger og bruger alle vores kræfter på at få dit hus solgt bedst muligt og til den højest opnåelige pris”. Mikael Lykke Sørensen Indehaver og Ejendomsmægler MDE

En ejendomshandel er en af de vigtigste økonomiske beslutninger, du træffer i dit liv. Derfor er det vigtigt at vælge den ejendomsmægler, du har størst tillid til. Du bør derfor gøre dig nogle overvejelser, når du skal vælge ejendomsmægler. Spørg dig selv: . Hvem har kontakt til flest købere? . Hvem sælger flest huse i dit lokalområde og på Djursland? . Hvilket lokalkendskab har din mægler? . Hvilken ejendomsmægler vil kæmpe for dig og dit boligsalg? . Hvad får du for dit salær?


296 stk.

198 stk. 162 stk. 107 stk.

Anden mæglerforretning

Anden mæglerforretning

Anden mæglerforretning

Anden mæglerforretning

*

Jeppesen & Sørensen

398 stk.

Nybolig Jeppesen & Sørensen

*Jf. Boligsiden, Find mægler i Syddjurs, Norddjurs samt 8541, fra 10.01.2018 - 09.01.2019

Vi gør en forskel for dig!

Vi skaber kontakt til flere købere . SmartSalg og større annoncering mod Aarhus . Fælles køberkartotek og tæt samarbejdede med de øvrige 31 Nybolig forretninger i Østjylland

Djurslands stærkeste mæglerteam . 6 butikker på Djursland . 24 lokale medarbejdere, der sælger dit hus

Resultater - gør en forskel . Samlet 398 handler i 2018 . Vi er den markant mest sælgende ejendomsmægler på Djursland og i Skødstrup.


VI GØR EN FORSKEL INDEHAVERE

Mikael Lykke Sørensen

Claus Jeppesen

Jeg har solgt boliger på Djursland i mere end 25 år. Jeg er opvokset og bor fortsat i lokalområdet. Jeg er bankuddannet og har et indgående kendskab til boligmarkedet og den finansielle sektor. Jeg er bestyrelsesmedlem i Djurslands Bank A/S.

Jeg har været i ejendomsmæglerbranchen i 36, heraf 31 år i Ebeltoft og på Mols Derfor har jeg et stort kendskab til hele området og er expert indenfor villaer, andelsboliger, fritidshuse og landejendomme. Jeg arbejder altid for at skaffe sælger den højest opnåelige pris.

Ejendomsmægler MDE & Indehaver Tlf.: 4017 9111 Mail: mls@nybolig.dk

Ejendomsmægler MDE & Indehaver Tlf.: 4029 7111 Mail: cje@nybolig.dk

MEDARBEJDERE Anders Kovsted

Benjamin Sixø

Med 15 års erfaring og mere end 1000 tilfredse kunder i Ebeltoft og på Mols er jeg godt klædt på til at hjælpe dig. Jeg ser frem til at give dig en seriøs og personlig rådgivning som hjælper dig trygt og bedst muligt igennem netop din bolighandel.

Jeg er født og opvokset i Ebeltoft og bor her stadig den dag i dag. Derfor har jeg et stort og indgående lokalkendskab til byen. Jeg arbejder til daglig med Salg og Vurdering og jeg sætter en ære i at hjælpe familierne med deres hussalg fra start til slut.

Christina Maria Grunert

Jette Glargaard

Jeg har været i branchen siden 1998 og har stor interesse for ejendomshandel. Jeg er uddannet ejendomsmægler og arbejder i dag på kontoret i Ebeltoft som salgskoordinator og ejendomsmægler. Jeg er opvokset i Ebeltoft og har et stort lokalkendskab.

Jeg har været i ejendomsmæglerbrancen siden 1989, tidligere i det nordlige København indtil jeg flyttede til Mols for en del år siden. Med mine mange års erfaring, kender jeg til alle facetter i en ejendomshandel.

Salgschef Tlf. 2938 7111 E-mail: akv@nybolig.dk

Ejendomsmægler MDE & Salgskoordinator Tlf. 8634 2111 E-mail: cma@nybolig.dk

Salg & Vurdering Tlf. 4026 1882 E-mail: six@nybolig.dk

Salgskoordinator Tlf. 2118 2926 E-Mail: jqg@nybolig.dk


FOR DIG Jonny Lilholt Laursen

Jacob Stensgaard

Jeg har været ejendomsmægler siden 2004 og har derfor haft fornøjelsen af at hjælpe mange købere og sælgere videre med deres boligdrømme. For mig vægter 3 ting højt i min dagligdag som ejendomsmægler: tryghed, tillid og høj tilfredshed.

Jeg er ejendomsmægler og har over 10 års erfaring med køb og salg af fast ejendom. Jeg er født og opvokset i lokalområdet på Norddjursland og jeg sætter en stor ære i at hjælpe såvel købere som sælgere trygt igennem deres bolighandel.

Jesper Vendelbo

Henrik Schneider Lund

Til dagligt arbejder jeg med kreditvurderinger på Djursland. Med over 4000 totalkreditvurderinger siden 2015 og 8 års erfaring fra boligbranchen, arbejder jeg med det som har min fulde interesse. Tidligere har jeg18 års erfaring fra IT-branchen.

Til dagligt er jeg i Ebeltoft, hvor jeg er i gang med uddannelsen til ejendomsmægler. At sælge boliger har længe været min drøm, og det vil helt sikkert smitte af på mine opgaver. Jeg er yderst troværdig og har altid min kunde i centrum.

Peggy B. Hansen

Tina Vestø

Jeg er født og opvokset i Ebeltoft og har et indgående lokalkendskab. Jeg er uddannet ejendomsmægler ved en lokal mægler, men har siden 2004 været ansat ved Nybolig, hvor jeg i dag arbejder som salgskoordinator på kontoret i Ebeltoft.

Jer har været bogholder for Nybolig i 25 år og varetager de daglige regnskabsmæssige opgaver for alle 6 Nybolig Jeppesen & Sørensen forretninger. Jeg arbejder i dag på kontoret i Ebeltoft.

Ejendomsmægler MDE & Indehaver Tlf. 2427 9111 E-mail: jll@nybolig.dk

Salg & Vurdering Tlf. 6064 0734 E-mail: jve@nybolig.dk

Ejendomsmægler MDE & Salgskoordinator Tlf. 4040 4869 E-mail: pgy@nybolig.dk

Ejendomsmægler MDE & Indehaver Tlf. 2042 0422 E-mail: jsd@nybolig.dk

Trainee Tlf. 8634 2111 E-mail: sl3@nybolig.dk

Bogholder Tlf. 8634 2111 E-mail: tia@nybolig.dk


VI GLÆDER OS TIL MEDARBEJDERE Charlotte Djurtoft

Morten Søgaard

Jeg er uddannet ejendomsmægler og har været i branchen siden 2010, hvoraf jeg de 2 af årene har arbejdet i et pengeinstitut. Jeg har siden 2017 været ansat hos Nybolig, hvor jeg i dag arbejder som salgskoordinator på kontoret i Rønde.

Jeg er født og opvokset i Grenaa og har derfor et godt lokalkendskab. Som tidligere selvstændig erhvervsdrivende og en fritid som aktiv sportsmand, har jeg samtidig en meget stor berøringsflade i området.

Morten Brink Hinrichsen

Charlotte Friis Hammer

Jeg er uddannet ejendomsmægler og bor i lokalområdet, hvilket har gjort, at jeg har et stort lokalkendskab og netværk. Jeg trives godt med udfordringer og står derfor klar til at hjælpe jer med alle boligtyper på Djursland.

Jeg er uddannet finansøkonom og siden ejendomsmægler og advokatsekretær. Jeg varetager bl.a. før- og eftersalg for vores afdelinger i Grenaa og Auning, hvor min fornemste opgave er at følge dig trygt gennem dit boligkøb/salg.

Camilla Dons Sørensen

Nicklas Christensen

Jeg er uddannet finansøkonom og siden ejendomsmægler. Jeg arbejder til daglig i Rønde, hvor jeg bl.a. sidder med sagsoprettelser. Jeg er derfor i tæt kontakt med vores sælgere gennem hele forløbet og gør mit bedste for at hjælpe vores kunder godt i mål.

Jeg er fra en lille by udenfor Grenaa. Til dagligt sidder jeg i Grenaa og lægger et stort arbejde i at få et bredt kendskab og en god kundekontakt hele vejen igennem. Jeg er i gang med at tage uddannelsen som ejendomsmægler.

Ejendomsmægler MDE & Salgskoordinator Tlf. 8637 3711 E-Mail: cdu@nybolig.dk

Ejendomsmægler MDE & Vurderingskonsulent for Totalkredit Tlf. 2856 9885 E-mail: hin@nybolig.dk

Ejendomsmægler MDE & Salgskoordinator Tlf. 8637 3711 E-mail: cdo@nybolig.dk

Salg & Vurdering Tlf. 2343 2838 E-mail: mog@nybolig.dk

Ejendomsmægler MDE, Advokatsekretær & Salgskoordinator Tlf. 2076 0287 E-Mail: ham@nybolig.dk

Salg & Vurdering & Vurderingskonsulent for Totalkredit Tlf. 2925 0462 E-mail: ncz@nybolig.dk


AT HJÆLPE DIG Sofie Christensen

Steffen Falkner Sørensen

Jeg er uddannet finansbachelor i januar 2019 og er nu i gang med at uddanne mig til ejendomsmægler. Jeg arbejder i dag på kontoret i Skødstrup-Løgten som trainee. Tilfredse kunder motiverer mig i hverdagen, og jeg ser frem til at hjælpe netop dig.

Jeg er uddannet ejendomsmægler og kan med en stærk tilknytning til Djursland, og et stort netværk hjælpe jer godt videre. Jeg motiveres af de personlige historier og glæder mig til at møde jer.

Trainee Tlf. 8699 0922 E-mail: scq@nybolig.dk

Ejendomsmægler MDE & Vurderingskonsulent for Totalkredit Tlf.: 6084 7183 E-Mail: stf@nybolig.dk

Steinar Stefansson

Malene Friis

Jeg arbejder til dagligt i Skødstrup-Løgten, hvor jeg bor og har både et stort lokalkendskab samt netværk. Jeg har tæt kontakt til vores sælgere igennem hele salgsforløbet, og gør mit allerbedste, for at give en god og tryg oplevelse.

Jeg er uddannet finansøkonom i 2014 og er nuværende i gang med uddannelsen til ejendomsmægler. Jeg har et stort netværk og et stærkt lokalkendskab, da jeg er opvokset og bor i lokalområdet på Syddjursland.

Lisa Belinda Klemmensen

Dorit Pedersen

Ejendomsmægler MDE & Salgskoordinator Tlf. 5121 2219 E-mail: lbh@nybolig.dk

Salgskoordinator Tlf. 2323 3936 E-mail: dss@nybolig.dk

Jeg har 12 års erfaring med handel af fast ejendom og er opvokset i lokalområdet på Norddjursland. Jeg har gennem mit arbejde som ejendomsmægler såvel som salgskoordinator erfaring med at guide jer sikkert gennem alle boligkøbets/salgets faser.

Jeg er født og opvokset i Auning, hvor jeg stadig bor med min familie. Mit store lokalkendskab og netværk kommer til gavn når jeg hjælper, informerer og markedsfører. Som salgskoordinator i butikken i Auning er jeg altid klar til at hjælpe jer.

Salg & Vurdering Tlf. 6057 5404 E-mail: stx@nybolig.dk

Trainee Tlf. 8639 2322 E-mail: miq@nybolig.dk


VI HJÆLPER DIG TRYGT IGENNEM HELE PROCESSEN Det er en stor beslutning af sælge sin bolig. Vi har ekspertisen til at hjælpe dig trygt og ubesværet igennem processen. . Vi gør det nemt Når du tager beslutning om at sælge din bolig har du nok at tænke på. Derfor lægger vi stor vægt på at det skal være nemt og overskueligt for dig at sælge din bolig. . Tryghed Vi undersøger alle forhold ved ejendommen og sikrer os, at du som sælger opfylder din oplysningspligt. Vi sørger for de nødvendige rapporter, så du efter handlen er bedst muligt sikret mod krav fra køber. . Høj faglig ekspertise Vores fagligt stolte og ihærdige medarbejdere yder en ærlig og kompetent rådgivning. Blandt vores dygtige medarbejdere er en stor andel uddannede ejendomsmæglere, advokatsekretær m.m. Det betyder at vi i alle handlens faser fra start til slut har høj faglig ekspertise og arbejder seriøst og målrettet for at få dit hus solgt bedst muligt og til den højest opnåelige pris. . Vi vægter markedsføring højt Din bolig bliver fotograferet af en professionel fotograf så den bliver præsenteret bedst muligt. Vi annoncerer fast i alle lokalaviser, Århus Stiftstidende og JP Århus. Din bolig præsenteres på Nybolig.dk og Boligsiden.dk og på storskærm i butikken m.m. . Stort netværk Med vores 6 butikker på hele Djursland, har vi en stor berøringsflade og vores lokale medarbejdere har alle et solidt lokalkendskab og et godt netværk i lokalområdet. . Din tilfredshed er afgørende for os Derfor kan du forvente mere end det sædvanlige, da vi stræber efter den bedste kundeoplevelse. Vi har en gennemsnitlig kundetilfredshed på over 9, på en skala fra 1-10.


”Da vi valgte at sætte vores hus til salg, blev vi af vores bankdame anbefalet at bruge Nybolig og det viste sig at give pote! Selvom vi havde aftalt, at der først kunne blive overtagelse i det nye år, fandt Nybolig indenfor en uge købere til vores hus og der var flere interesserede! Vi har igennem forløbet følt os i trygge hænder og godt behandlet”. Jytte og Aage Svidt - Sælgere af Engdalen 21, Grenaa

”Vi har været meget glade for de løbende tilbagemeldinger hos Nybolig Jeppesen & Sørensen både før og efter salget. Vi har følt os i gode hænder. Tak til Peggy Bach Hansen og alle hos Nybolig for et hurtigt salg! Vi er meget tilfredse med salget.” Sytte Lund og Peer Sloth Hansen - Sælgere af Pilebakken 6, Ebeltoft

”Efter at have haft vort hus til salg ved 2 andre mæglere valgte vi Nybolig Jeppesen & Sørensen - det er vi meget glade for. Huset er nu solgt og vi er ovenud tilfredse med den måde I har varetaget salget på fra start til slut. På en skala fra 1-10 bliver det en stor 10’er.” Ingelise & Erik Jensen - Sælgere af Thorsagervej 21B, 8544 Mørke

”Min mors andelsbolig skulle sælges, så derfor tog jeg kontakt til Nybolig Jeppesen & Sørensen. Tak til Anders Kovsted og Nybolig for et godt og hurtigt salg. I har alle hos Nybolig gjort salget til en god oplevelse - tak for det!” Lene Marianne Wang - Sælger af Gransvinget 9, Ebeltoft


VI DÆKKER DJURSLAND OG SKØDSTRUP BEDST Vi åbnede den første butik i Ebeltoft i 1993, og siden er det blevet til 6 butikker på Djursland og i Skødstrup samt et udstillingsvindue i Bønnerup. Vi er i dag 24 erfarne og veluddannede medarbejdere, der alle arbejder med et stort engagement hver eneste dag, og det er med til at skabe merværdi for dig. Når vi vurderer din bolig, sker det på baggrund af mange års erfaring og et stærkt lokalkendskab. Vi ved at køberne i dag er godt klædt på og kan søge informationer om stort set alt, når de kigger efter en ny bolig. Det stiller krav til os som ejendomsmæglere. Vi skal være endnu bedre klædt på, og det er vi naturligvis. Med vores 6 butikker på Djursland dækker vi bredt samtidigt med, at vi er specialiseret i hvert af vores lokalområder. Vores kendskab kommer gennem mange års erfaring som mæglere i samme områder. Derfor ved vi, hvad der er værdifuldt for at kunne sælge lige præcis din bolig, din vej og dit område. Vores lokalkendskab kombineret med vores faglige kompetencer og store kontaktflade er med til at vi kan give dig den bedste rådgivning omkring dit boligsalg. Vi kan garantere handlekraft, stor faglighed og troværdighed - og det resulterer i høj kundetilfredshed. Vores kunder har lyst til at handle med os igen og det er vi stolte af.


RESULTATER - GØR EN FORSKEL

Jeppesen & Sørensen

398 stk.

296 stk.

198 stk. 162 stk. 107 stk.

Anden mæglerforretning

Anden mæglerforretning

Anden mæglerforretning

Anden mæglerforretning

Nybolig Jeppesen & Sørensen

Jf. Boligsiden, Find mægler i Syddjurs, Norddjurs samt 8541, fra 10.01.2018 - 09.01.2019

Nybolig Jeppesen & Sørensen Ebeltoft Jernbanegade 33 8400 Ebeltoft Tlf. 86 34 21 11

Rønde Hovedgaden 13 8410 Rønde Tlf. 86 37 37 11

Grenaa Nørregade 26 8500 Grenaa Tlf. 86 32 24 22

Skødstrup-Løgten Rosenbakken 1 8541 Skødstrup Tlf. 86 99 09 22

Midtdjurs Vestergade 12 8550 Ryomgård Tlf. 86 39 23 22

Auning Centervej 15 8963 Auning Tlf. 86 48 42 44

Profile for Nybolig Jeppesen & Sørensen

Nybolig Jeppesen & Sørensen brochure  

Nybolig Jeppesen & Sørensen brochure  

Profile for nyboligjs
Advertisement