Page 1

NYBOLIG JEPPESEN & SØRENSEN

Dine lokale boligexperter - Vi får boligerne solgt

Nybolig Jeppesen & Sørensen Ebeltoft Jernbanegade 33 8400 Ebeltoft Tlf. 8634 2111

Rønde Hovedgaden 13 8410 Rønde Tlf. 8637 3711

Grenaa Nørregade 26 8500 Grenaa Tlf. 8632 2422

Skødstrup/Løgten Bytorvet 1B, Løgten 8541 Skødstrup Tlf. 8699 0922

Midtdjurs Vestergade 12 8550 Ryomgård Tlf. 8639 2322

Auning Centervej 15 8963 Auning Tlf. 8648 4244


Hvem skal sælge din bolig?

02

“Tillid er nøgleordet, når du skal vælge ejendomsmægler. Vi bestræber os hver dag på at leve op til dine forventninger og bruger alle vores kræfter på at få dit hus solgt.” Mikael Lykke Sørensen, Indehaver

En ejendomshandel er en af de vigtigste økonomiske beslutninger du kan foretage dig igennem hele livet, derfor er det vigtigt at du vælger den ejendomsmægler du har størst tillid til. Valget af ejendomsmægler har stor betydning for dig både økonomisk og sikkerhedsmæssigt. Derfor bør du omhyggeligt overveje hvilken mægler, der kan hjælpe dig bedst igennem en bolighandel. Overvejelser du bør gøre dig:

• Har du tillid til din ejendomsmægler? • Hvem tror du er bedst til at sælge dit hus? • Hvem kan skaffe dig det højeste overskud? • Hvem skaber resultater i dit område? • Hvilken salgskraft tilbyder din ejendomsmægler? • Hvilken kontaktflade tilbyder din ejendomsmægler? • Er din ejendomsmægler lokalkendt? • Står salæret mål med det du får?

Nybolig fordi vi gør en forskel for dig


Nybolig Jeppesen & Sørensen

03

Nybolig Jeppesen og Sørensen er én forretning med 6 butikker, der dagligt arbejder tæt sammen og skaber store synergieffekter for dig. Hvad kan vi tilbyde dig?

• Stor erfaring med salg af villaer, fritidshuse og landbrugsejendomme

• 20 veluddannede medarbejdere, heraf er 13 statsaut. ejendomsmæglere

• Djurslands største salgskraft • Markant Djurslands mest sælgende ejendomsmæglerfirma • Markedets stærkeste kontaktflade • Markedets største markedsføring med bl.a. 22 siders avisannoncer hver uge

• En fælles salgsstrategi, der sikrer dig, at dit hus bliver solgt • Tilknyttet en fast ejendomsmægler, der har ansvaret for at dit hus bliver solgt

Nybolig fordi vi skaber merværdi for dig


Dine lokale boligexperter Indehavere

04

Medarbejdere Jeg har solgt boliger på Djursland i 20 år. Jeg er opvokset og bor fortsat i vort lokalområde. Jeg er bankuddannet og har et indgående kendskab til boligmarkedet og den finansielle sektor. Jeg er bestyrelsesmedlem i Djurslands Bank A/S.

Jeg har altid boet i området og arbejdet som ejendomsmægler siden 1994 og har derfor et stort lokalkendskab. Jeg deltager gerne i aktiviteter der forbedrer og øger kendskabet til vores lokalsamfund.

Mikael Lykke Sørensen Statsaut. ejendomsmægler MDE og indehaver Tlf. 4017 9111 E-mail: mls@nybolig.dk

Erling Christensen Statsaut. ejendomsmægler MDE og valuar Tlf. 4021 7740 E-mail: ec@nybolig.dk

Jeg har været i ejendomsmæglerbranchen i over 30 år. De 25 år i Ebeltoft og på Mols, så jeg har et stort og indgående kendskab til hele området og er expert indenfor områderne villaer, andelsboliger, fritidshuse og landejendomme.

Jeg har været i ejendomsmæglerbranchen siden 1992 og siden 1997 ved Nybolig, så jeg kender boligmarkedet rigtig godt. Jeg er god til at se detaljer, hvilket jeg bruger i mit daglige arbejde og i fritiden.

Claus Jeppesen Statsaut. ejendomsmægler MDE og indehaver Tlf. 4029 7111 E-mail: cje@nybolig.dk

Lone Mauritzen Salg og vurdering Tlf. 4040 4869 E-mail: lmu@nybolig.dk

Jeg har et stort lokalkendskab, da jeg er opvokset og bor i lokalområdet. Jeg er uddannet bankrådgiver, men har siden 2003 været ejendomsmægler. Jeg har været ejendomsmægler i 10 år i vores lokalområde.

Jeg er uddannet ejendomsmægler og valuar og har siden 2006 arbejdet ved Nybolig. Jeg er født og opvokset på Norddjurs og arbejder i dag på hele Djursland som ejendomsmægler.

Jonny Lilholt Laursen Statsaut. ejendomsmægler MDE og indehaver Tlf. 2427 9111 E-mail: jll@nybolig.dk

Betiina Brusulixend Statsaut. ejendomsmægler MDE og valuar Tlf. 2870 1518 E-mail: bbx@nybolig.dk

Jeg er ejendomsmægler med 6 års erfaring. Jeg er født og opvokset i lokalområdet på Norddjursland og har gennem mit arbejde og min fritid som aktiv sportsmand skabt et stort lokalt netværk.

Jeg er født og opvokset i området og har derfor mange års lokalkendskab. Samtidig har jeg gennem mange år været aktiv i forskellige foreninger og projekter, som alle har skabt et meget stort netværk.

Jacob Stensgaard Statsaut. ejendomsmægler MDE og indehaver Tlf. 2042 0422 E-mail: jsd@nybolig.dk

Bent Nielsen Salg og vurdering Tlf. 5115 4111 E-mail: bnl@nybolig.dk Jeg har 11 års erfaring med handel af fast ejendom på Norddjursland og har de sidste 10 år boet lokalt. Gennem mit engagement i forenings- og mæglerarbejde har jeg skabt et stort netværk på hele Djursland.

Claus Sandholm Laursen Statsaut. ejendomsmægler MDE og valuar Tlf. 2131 0844 E-mail: cua@nybolig.dk


Jeg er uddannet ejendomsmægler ved en lokal mægler, men har siden 2004 været ansat ved Nybolig, hvor jeg i dag arbejder som salgskoordinator på kontoret i Ebeltoft.

Jeg er uddannet kontorassistent, markedsføringsøkonom og senest ejendomsmægler. Jeg har været ansat ved Nybolig siden 2005 og arbejder i dag som mægler samt salgskoordinator på kontoret i Løgten.

Peggy B. Hansen Statsaut. ejendomsmægler MDE og salgskoordinator E-mail: pgy@nybolig.dk

Liv Sejersen Statsaut. ejendomsmægler MDE og salgs- og marketingskoordinator E-mail: lss@nybolig.dk

Jeg er uddannet finansøkonom og siden ejendomsmægler. Jeg har været ansat ved Nybolig Jeppesen og Sørensen siden 2008 og varetager bl.a. før og eftersalg på kontoret i Grenaa.

Jeg har været i ejendomsmæglerbrancen siden 1989, tidligere i det nordlige København indtil jeg flyttede til Mols for en del år siden. Med mine mange års erfaring, kender jeg til alle facetter i en ejendomshandel.

Charlotte Friis Hammer Statsaut. ejendomsmægler MDE og salgskoordinator E-mail: ham@nybolig.dk

Jette Glargaard Salgskoordinator Salg og vurdering E-mail: jtg@nybolig.dk

Jeg har været ved Nybolig siden 2011 og varetager i dag bl.a. førsalgsbehandling samt fremvisninger i Rønde området. Tidligere har jeg været 20 år i IT-branchen som Account Manager samt netværksspecialist hos nogen af landets største forhandlere/leverandører.

Jeg er uddannet finansøkonom og statsaut. ejendomsmægler. Jeg har været ansat ved Nybolig siden 2012. Jeg er opvokset i Grenaa, hvor jeg har arbejdet som mægler siden 2006.

Jesper Vendelbo Salg og vurdering E-mail: jve@nybolig.dk

Rikke Pramgaard Rasmussen Statsaut. ejendomsmægler MDE og salgskoordinator Mail: rpr@nybolig.dk

Jeg har været ved Nybolig siden januar 2012. Jeg varetager førsalgsbehandlingen på kontoret i Ryomgård. Jeg har tidligere været hos TDC Business Nordic med ansvaret for 50 mellemstore virksomheder i ca. 2 år.

Jeg har været i branchen siden 1998 med et afbræk på 4 år, hvor jeg var ved Lokalaviserne Østjylland A/S. Jeg er Statsaut. ejendomsmægler og arbejder i dag på kontoret i Ebeltoft som salgskoordinator.

Camilla Vestø Salgskoordinator E-mail: cav@nybolig.dk

Christina Maria Grunert Statsaut. ejendomsmægler MDE og salgskoordinator Mail: cma@nybolig.dk

Jeg har 7 års erfaring med handel af fast ejendom og er opvokset i lokalområdet på Norddjursland. Har gennem mit arbejde som ejendomsmægler såvel som salgskoordinator erfaring med at guide Jer sikkert gennem alle boligkøbets/salgets faser.

Lisa Belinda Hansen Statsaut. ejendomsmægler MDE og salgskoordinator Tlf. 5121 2219 E-mail: ibh@nybolig.dk

Jeg blev uddannet finansøkonom i 2013 og ønsker at videreuddanne mig til statsaut. ejendomsmægler. Jeg er ansat som trainee og vil på forskellige tidspunkter være at finde i alle firmaets filialer. Jeg er opvokset i Ryomgård, hvor jeg deltager aktivt i det lokale foreningsliv.

Ida Bang Mogensen Trainee Mail: idm@nybolig.dk

05


“Hos os er en fremvisning af din bolig ikke bare en fremvisning”

06

En fremvisning af din bolig hos os er ikke bare en fremvisning. Hos os starter et salg ofte med et boligmøde med en efterfølgende fremvisning. Her får vi afklaret købers drømme, ønsker, behov og økonomiske muligheder, hvorefter vi sammen med køber udvælger hvilke ejendomme køber ønsker at besigtige. Fremvisningen vil herefter ske sammen med din lokale boligexpert, der naturligvis har et stort lokalkendskab og indgående kendskab til din ejendom. Vi er uddannet i forhandlingsteknik og kæmper altid for at få solgt din ejendom til den højst opnåelige pris.

Nybolig fordi vi får dit hus solgt


Vi arbejder for tilfredse kunder

07

>> Den bedste måde at finde ud af, hvorfor du skal vælge lige netop os i Nybolig som mægler, er faktisk at spørge dig omkring. Vores 6 forretninger gør os lokale på hele Djursland, og der vil ofte være nogen i din omgangskreds, dine naboer, dine venner eller i din familie, som har handlet med os før. Det er vi glade for, og det har vi arbejdet hårdt for, at de også skal være – så spørg dem endelig, hvordan det var! Men her er et lille udpluk af hvad vores kunder siger:

>> Mit hus blev solgt på 1. fremvisning efter kun en uge. Jeg har været yderst tilfreds med den behandling jeg har fået ved Nybolig. De har hjulpet mig sikkert gennem hele forløbet – fra start til slut - og jeg giver dem mine varmeste anbefalinger.<<

>> Nybolig solgte mit hus, og det har været en fornøjelse at samarbejde med et professionelt team...<<

>> Jeg har solgt mit hus gennem Nybolig og har fået en god og professionel rådgivning gennem hele forløbet.<<

Janni Jensen Sælger af Lykkenvej 9, Mørke

Kasper Hansen Sælger af Thorsvej 3, Grenaa

Hans Ludvig Sørensen Sælger af Østergade 34B, Auning

>> Vi har både købt og solgt gennem Nybolig, og vi har følt os i trygge hænder i begge handler.<<

>> Tak for er godt samarbejde. Behandlingen fra jeres side har været tip top og I står øverst på listen når jeg engang skal købe igen.<<

Flemming og Anni Berg Køber af Thorsvej 3, Grenaa & Sælger af Selkærvej 23, Glesborg

Nybolig fordi vi har markant laveste antal klagesager hos Dansk Ejendomsmæglerforening i forhold til markedsandel

Michael Stegger Jensen Sælger af Nordlyvej 38, Ryomgård


Anden mægler 5%

Anden mægler 6%

Indehavere: Mikael Lykke Sørensen, Jonny Laursen, Claus Jeppesen og Jacob Stensgaard

Nybolig

Øvrige mæglere

Jeppesen & Sørensen

28%

Anden mægler 14%

Områdets største salg *

Anden mægler 17%

I det nuværende marked sker et salg ikke af sig selv. Der skal gøres et seriøst stykke salgsarbejde. Din bolig er ikke bare sat til salg, men også solgt Vi har i 2013 solgt 28% af alle ejendomme, i de områder vi dækker. Det er langt flere end nogen anden mægler. Og det har vi selvfølgelig tænkt os at blive ved med. Gratis og uforpligtende salgsvurdering Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig allerede i dag. Så er din bolig ikke blot sat til salg, men også solgt. Vi glæder os til at høre fra dig. * Kilde: Boligsiden.dk, Boliger solgt i Syddjurs Kommune, Norddjurs Kommune og i postnummeret 8541, 17/1 2013 – 16/1 2014

Nybolig Jeppesen & Sørensen Ebeltoft Jernbanegade 33 8400 Ebeltoft Tlf. 8634 2111

Rønde Hovedgaden 13 8410 Rønde Tlf. 8637 3711

Grenaa Nørregade 26 8500 Grenaa Tlf. 8632 2422

Skødstrup/Løgten Bytorvet 1B, Løgten 8541 Skødstrup Tlf. 8699 0922

Midtdjurs Vestergade 12 8550 Ryomgård Tlf. 8639 2322

Auning Centervej 15 8963 Auning Tlf. 8648 4244

Profilmagasin 2014  

Nybolig Jeppesen og Sørensens profilbrochure 2014.

Profilmagasin 2014  

Nybolig Jeppesen og Sørensens profilbrochure 2014.

Advertisement