Page 1


Den enda problemet med FlexPrint® är att det låter för bra för att vara sant. Och det är det nästan också.


Web-to-Print plus Enkelt uttryckt är FlexPrint en webbshop som gör beställning av trycksaker väldigt mycket enklare. Detta genom att samtliga beställare på egen hand kan skapa och beställa sitt eget material. Hm, tänker du: en webbshop, inte så imponerande … Men vänta till du får se fördelarna. FlexPrint® Real Estate är en Web-to-Print lösning anpassad för mäklare. Förutom möjlighet att enkelt göra egna trycksaker efter mallar, annonser som direkt skickas till rätt tidning och t ex lager för profilmaterial, så kan man göra objektbeskrivningar med uppkoppling till Capitex eller Vitec.

I samarbete med


FlexPrint® har gjort det enklare, billigare och snabbare att ta fram snygga objektbeskrivningar, annonser m.m. FlexPrint® är en del av vår framgång.


Roger Billsten

VD / Fastighetsm채klare


Placera order


Inga begränsningar. Det finns inte utrymme i den här broschyren att i detalj gå in på alla avancerade funktioner i FlexPrint®, som tex Översättningsminnet, Terminologidatabasen o s v. Det ber vi att få återkomma till vid ett personligt möte.

Men låt oss säga såhär: tack vare den tekniska

plattformens öppna arkitektur kan FlexPrint® kopplas ihop med externa databaser, bildarkiv etc. Därigenom öppnas möjligheter för verkligt avancerad funktionalitet, som t ex variabeltryck och personalisering av direktreklamutskick, automatisk generering av kataloger m m. Egentligen finns det inga begränsningar för vad FlexPrint® kan hantera. Kontakta oss för inloggning till vårt demokonto på www.flexprint.se


Grenadj채rgatan 10, 254 53 Helsingborg. 042 26 66 80, info@nyaljus.se. www.nyaljus.se

http://www.nyaljus.se/TEST/bilder/PDF/RealEstate_Broschyr  

http://www.nyaljus.se/TEST/bilder/PDF/RealEstate_Broschyr.pdf