Page 1

NVG Groen Symposium 2011 New Inspirations, Creative Solutions Management met het oog op de toekomst De NVG organiseert op 9 december 2011 het 1e NVG Groen Symposium in het ‘duurzaamste’ congrescentrum van Nederland, Antropia te Driebergen. Management met het oog op de toekomst De dag staat in het teken van effectief en efficiënt golfbaanonderhoud in een tijd waarin budgetten onder druk staan en golfers kritischer zijn. Golfbaanmanagers, baancommissarissen en hoofdgreenkeepers moeten antwoorden vinden op de vraag hoe de hogere eisen aan het baanonderhoud tegenover een lagere begroting met elkaar in overeenstemming kunnen worden gebracht. De interactieve sessies gaan over: -

Wetenschap helpt! Hoe kan de wetenschap bijdragen aan effectief en efficiënt golfbaanonderhoud? Voorbeelden en discussie door wetenschapper, hoofdgreenkeeper en golfbaanmanager.

-

Sturen op kosten en kwaliteit Case: Hoe heb ik 20% weten te besparen op het onderhoud én hiermee zelfs kwaliteitsverhoging behaalt? Presentatie met interactieve sessie over budgetten en output.

-

Investeren tijdens recessie loont. Inspirerende technologie, creatieve oplossingen Juist in mindere tijden kunnen innovaties kostenbesparing en verbetering van het onderhoud opleveren. Maak gebruik van innovaties die helpen uw golfbaan efficiënter te onderhouden.

-

Op zoek naar het ideale platform voor kennisdeling Meer dan ooit tevoren is er behoefte aan kennis op de golfbanen. Forumdiscussie over effectief delen, verzamelen en verspreiden van kennis.

De NVG zet met het 1e NVG Groen Symposium een belangrijke stap voorwaarts als het gaat om innovatie, kostenbesparing en kennisuitwisseling.

Niet voor publicatie: voor meer informatie en rechtenvrij (digitaal) beeldmateriaal neem contact op met de NVG – Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties – , Thorben Kaldenberg, Danzigerkade 8, 1013 AP Amsterdam, telefoon (020) 330 61 03, fax (020) 330 61 05 en e-mail tk@nvg-golf.nl.


Doelgroep De doelgroep van het 1e NVG Groen Symposium bestaat uit: hoofd greenkeepers, assistent hoofd greenkeepers, baanmanagers, baancommissarissen, baanarchitecten, opleidingsinstituten en de industrie. Het evenement is uiteraard ook toegankelijk voor niet-leden. Kosten De kosten voor deelname aan het evenement bedragen 75,- euro p.p. (ledentarief). Aanmelding gebeurt op basis van voorinschrijving via de website. Niet-leden betalen 99,- euro p.p. Commissie Management Onderhoud Golfbanen De multidisciplinaire commissie bestaat uit vertegenwoordigers van NGA, NVG, NGF, onderwijs, architectuur, industrie, adviesorganisaties en het bedrijfsleven. De NVG en NGF hebben sinds 1 april 2011 hun krachten gebundeld op het gebied van golfbaanonderhoud. De activiteiten die eerder in twee aparte commissies plaatsvonden, zijn samengebracht in de Commissie Management Onderhoud Golfbanen onder de vlag van de NVG. De commissie werkt structureel samen met alle stakeholders en gaat op deze wijze een belangrijke bijdrage aan de verdere verantwoorde professionalisering van golfbaanonderhoud en beheer in Nederland leveren. Inschrijven U kunt zich online inschrijven via de website van de NVG, http://www.nvg-golf.nl/5-NVG-GroenSymposium-2011/ . Heeft u vragen, opmerkingen, of ideeën, neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 020-3306103 of e-mail tk@nvg-golf.nl.

Niet voor publicatie: voor meer informatie en rechtenvrij (digitaal) beeldmateriaal neem contact op met de NVG – Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties – , Thorben Kaldenberg, Danzigerkade 8, 1013 AP Amsterdam, telefoon (020) 330 61 03, fax (020) 330 61 05 en e-mail tk@nvg-golf.nl.

Persbericht 1e NVG Groen Symposium  
Persbericht 1e NVG Groen Symposium  

Persbericht ter ondersteuning van het Symposium.

Advertisement