Page 1

Klaus Ferdinand Hempfling

Sida 1 av 2

Kurser Kurserna bygger vidare på varandra och har vanligtvis ett kompletterande tema. Hitills har vi arrangerat två Workshop I i Sverige som en introduktion och i oktober 2006 arrangerade vi en Workshop II med de kompletterande temana hingstar och säkerhet. Den 10 - 12 augusti 2007 arrangerar vi en Workshop III tillängnad markarbete och med unghästar som kompletterande tema. År 2008 kommer vi arrangera en Workshop IV tillängnad ridning, för dem som deltagit i Workshop III. För att delta i en workshop måste du ha deltagit i den föregående, här i Sverige eller på annan plats. Det kommer arrangeras Workshop I och II på andra platser i Europa 2007, se www.Hempfling.com för detaljer.

Artiklar från tidigare kurser: Horsetrading Hippson Ridehesten Vrijruiter

WORKSHOP III, MARKARBETE & UNGHÄSTAR Tid Fredag 10/8 tom söndag 12/8 2007 Kl 0930-1800 alla dagar

Biljett Om ditt företag behöver ett kvitto så säg till vid inbetalningarna, biljett eller liknande delas inte ut.

Plats Johannesbergs slott norr om Stockholm och Arlanda, se "Karta"

Hästurval Vi kommer välja ut hästar bland intresserade deltagare, med sikte på bredd och variation. Vuxna såväl som unghästar är välkomna. Om du vill ansöka om chansen att ta med din häst måste du först ha anmält dig som kursdeltagare, sedan skiclkar du en bild på din häst i frihet och några korta rader om ålder, kön mm. Senast den 10/7 kommer du få besked om din häst är utvald eller ej. Om så är fallet blir din sista delbetalning då 4940 kr.

Kursen Genom att bygga vidare på de två föregående kurserna kommer vi lära oss hur man för och uppmuntrar en häst på ett mer avancerat sätt under markarbetet. Hur åstadkommer vi en riktig böjning utan hjälpmedel på en fri häst? Hur kan vi med varje steg hjälpa hästen att finna balans, jämnvikt, kraft och förmågan att bära mer vikt på bakbenen? Vi kommer att titta på de första stegen för att förbereda en häst att bli riden, mentalt och fysiskt. Vi kommer även att ta upp viktiga frågor som om en viss häst är lämpad för högre utbildning eller ej. Under dessa tre dagar kommer vi att titta på ytterligare ett tema, unghästar och föl. Med den breda baskunskap i hantering vi har fått är vi redo att närma oss detta känsliga ämne. Kursspråk är engelska. Deltagande Alla som deltagit i en Wrkshop II kan delta. Det kommer även vara en grupp studenter från Klaus ett års skola närvarande.

Parkering Parkera hellst på golfparkeringen, till höger nedanför slottet. Ridhuset är sedan längre bort men till vänster. Ridhus Kursen genomförs i ett isolerat men ouppvärmt ridhus och ni sitter på bekväma stolar. Tänk på att ridhus kan kännas kyliga efter en hel dag, även på somaren. Säkerhet Nya hästar och människor i en okänd miljö ställer stora krav på säkerhet, krav man inte alltid tänker på när man är mitt uppe i sitt eget. Vi måste informera er om att ni deltar på egen risk och uppmanar er att se över era försäkringar. Av säkerhetsskäl måste du följa tränarens, organistörens och personalens anvisningar eller lämna anläggningen.

Pris Utan häst 5200 kr, med häst 8440 kr. Inget återköp utom vid av arrangören inställt arrangemang.Ridhuset Kursen hålls i ett isolerat men ouppvärmt ridhus och du sitter på bekväma stolar. Tänk på att ridhus kan kännas kyliga efter en hel dag, även mitt på sommaren.

Anmälan Sista anmälningsdatum är 30 april. Antalet deltagare är begränsat till 40. Anmäl dig genom att först skriva till Info@KFH.nu och meddela att du vill anmäla dig, efter ett positivt besked betalar du in 1800 kr inom två dagar, du är då garanterad din plats. Det återstående beloppet betalar du utan anmdan i två senare poster:

http://www.kfh.nu/kurser/kurser.htm

Betalning inom Sverige Bankgiro: 5336-3388 Betalning inom Europa IBAN: SE95 8000 0838 1690 3556 5283 BIC: SWEDSESS To transfer money from outside Europe Account number:

2008-01-18


Klaus Ferdinand Hempfling

Sida 2 av 2

83816 9035565283 -Den 27 juni, 1700 kr -Den 27 juli, 1700 kr (4940 kr med häst)

Accountholder, who receive the money: Dextrarius KB Malmskillnadsgatan 43 III SE11138 Stockholm SWEDEN Bank: SWEDBANK Kontoret Björkgatan SE75380 Uppsala SWEDEN www.KFH.nu

http://www.kfh.nu/kurser/kurser.htm

2008-01-18

test  

fdfdfdfdfdf

test  

fdfdfdfdfdf

Advertisement