Page 1

Pl. Maragall Pcta. Ciutat

Pl. St. Pere

Quan comença la tardor la ciutat de Berga es prepara per donar la benvinguda a la temporada de bolets, un dels productes més característics de la nostra comarca. Per celebrar aquest privilegi, Berga celebra de nou la Bergabolet, que enguany s’ubica al nucli antic de Berga, un marc ideal per gaudir d’activitats que pretenen acostar els visitants a la ciutat tot degustant els productes de la comarca.

Concurs de tapes de la Bergabolet 2014

Pl. del Forn

Fes un recorregut pels bars, restaurants i establiments que participen en el concurs (veure fulletó apart), tasta’n les tapes per només 1,50€ cadascuna i escull la que més t’agradi. Emplena la butlleta i diposita-la als establiments participants. Entraràs en el sorteig de dos caps de setmana gastronòmics!

Rda. Queralt

Concurs de “selfies” (autofotos del bolet)

Entra als establiments participants, agafa el bolet i fes-te una selfie. Penja-la a Instagram a #selfiebergabolet2014. La imatge que tingui més “m’agrada” fins a les 12 de la nit de diumenge dia 5 d’octubre guanyarà un cap de setmana gastronòmic!

Arrossada popular

Nucli antic de la ciutat de Berga Pl. St. Joan

Pl. de les Fonts La Falla

e Pg. d

Dina amb nosaltres el diumenge i gaudeix del nostre arròs de bolets amb tastet, postres i cava. Pots comprar els tiquets per 8€ el mateix dia o amb antelació als establiments participants.

C. Ci

utat

Pl. Dr. Saló

reta

la Pa

Rda. Mo

u

Programa Berga Bolet 2014  

Programa Berga Bolet 2014

Programa Berga Bolet 2014  

Programa Berga Bolet 2014

Advertisement