Page 1

Nuotta-kummien ystäväkirje 3/2011

Tervehdys rakkaat nuorten medialähetystyön ystävät!

Tärkeitä henkilöitä Kesäkuun alusta lähtien Anna Jokinen on tullut vapaaehtoiseksi toimitussihteeriksi nuortenlehteen. Hän on lähetyslapsi Venäjältä, ja opiskelee venäjän kieltä ja kulttuuria. Vihdoinkin on henkilö, joka on vahvistamassa sellaisia asioita, jotka ovat ontuneet jollain tavalla. Syksyllä on tulossa myös harjoittelija Ryttylään. Venäläinen Tanja Golosnova tulee näin vahvistamaan osaltaan työtämme. Jumalalle kiitos, että rukouksiin on vastattu ja näin saamme tehdä työtä paremmalla tavalla. Mediatyö Ukrainassa

Ukrainassa on n. 50 miljoonaa ihmistä. Näistä 8 miljoonaa puhuu äidinkielenään venäjää. Ukrainalaiset ymmärtävät suurimmaksi osaksi Näin syksyn alkaessa monella tapahtuu elämässään uusia asioita. Viron, Venäjän ja venäjää. Tähän on kaksi syytä: Neuvostoliiton vaikutus ja kielten läheinen sukulaisuus. Tämä Suomen Nuotta-tiimitkään eivät laakereillaan mahdollistaa mediatyön aloittamisen Ukrainassa. lepää. Tällä hetkellä tiimit ovat Virossa Ensimmäisenä askeleena mediatyön suunnittelemassa ja tekemässä tulevia lehtiä aloittamiselle oli luoda kontakteja luterilaisiin (kuva leiriltä). Yksi lyhytelokuvakin on kirkkoihin Ukrainassa. Tommi Hakkarin kanssa tarkoitus leirillä tehdä. Tästä linkistä voit saimme olla luomassa näitä kontakteja katsoa terveisiä kulttuurirajat ylittävästä kesäkuussa.

tiimityöstä:

Työn taloudesta

http://www.nuotta.com/nuotta-pluss-ja-vybor- Työ on monella tapaa mennyt eteenpäin. medialeirilla-eestissa Yhdellä osa-alueella ei työ ole ollut vielä uomissaan. Työ ei ole tällä hetkllä taloudellisesti vakaalla pohjalla. Jos voit jotenkin auttaa tässä asiassa vaikuttaen seurakuntaasi tai Vybor-lehden kuulumisia Pekka perustamalla piirejä tätä toimintaa varten, niin minuun tai Anna Poukkaan (09-251390) voi ottaa Jauhiaiselta Nuorten lehti venäjän kielellä on ollut lähtökohta yhteyttä. mediatyölle. Alunperinkin olemme ajatelleet, että lehti on vain osa työtämme. Nyt internet-sivut ovat jo sellaiset, että niillä voidaan tehdä laajempaa työtä: siellä on jo materiaalia tarpeeksi Pluss-lehden uusimmat terveiset Joel Reinarulta ja koko ajan tulee lisää. Nyt kun venäjänkielistä nuortenlehteä varten on rakennettu sivusto, niin nyt voidaan vahvemmin Meillä on leiri Venäjän ja Suomen lehtien alkaa markkinoida sitä. Mainostaminen tapahtuu toimituskuntien kanssa 18.-24.8. Tänä vuonna emme saaneet EU:lta tukea, mikä kahdella tavalla: lehden avulla ja sosiaalisen median kautta. Painopiste lehdessä on siirtynyt vaikeutti leirin järjestämistä. Mutta Herramme on siunannut työtämme tähän asti ja opettamisesta evankeliointiin. Samalla lehtien sivuilla tulee olemaan koko ajan runsaasti luotamme Hänen tarjoavan jatkossakin ”mainoksia” nettisivuista. tukensa antelijaiden ihmisten kautta.


Nuotta-kummien ystäväkirje 3/2011 Elokuussa osallistumme Missio Läänemaa Ryhdy kummiksi, se on helppoa: 2011 -tapahtumaan. Rukoilemme, että 1. Pohdi itsellesi/ryhmällesi sopiva Jumala voisi koskettaa ihmisten sydämiä tukisumma. tapahtuman kautta. 2. Lähetä lomake sivulla: www.nuotta.com/kummi Kiitos sinulle Nuotta-kummi esirukouksista ja taloudellisesta tuesta! Herramme rohkaisee meitä antamaan omastamme mm. raamatunkohdan 2. Kor 8:14-15 sanoin: Nyt on teillä yllin kyllin ja voitte lievittää heidän puutettaan, sitten voivat taas he yltäkylläisyydestään lievittää teidän puutettanne, ja näin toteutuu oikeus ja kohtuus. Onhan kirjoitettu: - Sillä, joka oli koonnut paljon, ei ollut liikaa, eikä siltä, joka oli koonnut vähän, puuttunut mitään.

Rukousaiheita −

− −

Vyborin nettisivut, Ukrainan työn jatkuminen, nettimission vahvistuminen nettisivuilla, uusi toimitussihteeri ja harjottelija Mediatyön talous Virossa ja Venäjällä Viron lehden päävastuunkantaja Sirli on Suomessa tämän vuoden opiskelemassa ja työskentelemässä Suomen Nuottalehdessä. Rukoilemme, että hänellä olisi antoisa vuosi ja että hänelle löytyisi siksi aikaa sijainen Viron lehden tiimiin.

***************************************************

3. Rukoile! Kysyttävää? kummiposti@nuotta.com tai Anna Poukka (09) 25 39 230 (ma-pe 9-15). Toivomme, että sitoutuisit/ryhmänne sitoutuisi pitkäjänteisesti tukemaan työtämme Nuotta-kummina. Jos kuitenkin tahdot lahjoittaa Nuotan medialähetystyöhön kertaluonteisesti, se onnistuu alla olevien tietojen avulla: Nuotta medialähetystyö tilitiedot : tilinumero 800015-779195 Anna tekstikenttään viesti: Nuotta Viroon Nuotta Venäjälle - Nuotta medialähetystyö (jos haluat tukea kaikkia hankkeita). Keräyslupa OKH 664 A

5 nuotta kummikirje 2 2011  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you