Page 1

a l a s p p U i l l a Bandyh

Det 채r vi som arbetar med bandyhallen


B-HALLEN

GRÄNBY SPORTFÄLT


C-HALLEN

BANDYHALL

Bandy i Uppsala

Hallalliansen

Bandykul är en satsning för att skapa framtidens elitspelare och har idag över 220 barn mellan 6-9 år, med en tillväxt på 25% från förra året.

I april 2009 började planeringen av en bandyhall i Uppsala. Tillsammans med kommunen och näringslivet hoppas vi kunna bygga hallen, som kommer att kosta ca 35 Mkr.

Tillsammans med en bandyhall kan Bandykul i framtiden innebära många elitspelare med upplänskt ursprung.

Som bidragande företag hjälper du till att göra det möjligt!

en av få städer Idag är Uppsala elitnivå, men som har bandy på ingen bandyhall.

Original: Tema arkitekter

Bandykul

yns verksamFör att driva band ala behövs en het vidare i Upps t ungdomar bandyhall. För at tsa vidare på i Uppsala ska sa e förutsättbandy krävs bättr gsförhållanden. ningar och tränin la bandyn i Om vi vill utveck hall ett steg Uppsala så är en en bandyhall i rätt riktning. Med förutsättningar skapar vi rimliga bandyspelare, att rekrytera nya gsskapa bättre tränin r elitlag samt förutsättningar fö gsförutge goda utbildnin y inom nd ba sättningar för gstadiehö skolverkamhet på å. och gymnasieniv


Namnsponsor Som namnsponsor till hallen äger du namnet t o m 2020. d utanpå Namnet/logotypen kommer vara väl upplyst och strategiskt placera hallens fasad. ta fram Alliansen kommer tillsammans med det företag som namnger hallen , på arenan i er /match events kring ering en logotyp som är väl synlig i all annons avtalshela under hemsida och på alla andra ytor där arbetsnamnet syns perioden (10 år). platser på Denna logotyp kommer även finnas väl synligt på strategiskt utvalda hallens insida. tsbetalning för Kostnaden för att namnge arenan är 100 000 kr/år med en förskot de tio första åren. Därefter har företaget möjlighet att förlänga årsvis eller enligt ök.

Totalpris för paket 1 000 000 kr

Exponeringspaket Banderoll 1 x 4 meter under tre år med möjli ghet att förlänga. Logotyp med länk på www.bandyhall.nu och/ eller eventuellt tillkommande hemsidor för ändamålet t o m 2012. Logotyp med länk på www.siriusbandy.se t o m 2010. 2 biljetter till ”premiärfesten” vid hallens invig ning. 2 VIP-kort till samtliga Sirius elitseriematcher säsongen 10/11. Logotyp i tackannons (helsidesannons i UNT & Uppsalatidningen i samband med invigning av hallen).

Totalpris för paket 30 000 kr

Form och layout: Anna Dormer Volgsten / NUMT

Vill du bidra till att bygga Uppsalas första bandyhall?

Bandyhall.nu  

Information om planerad bandyhall

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you