Page 1

10 let

Svet je lep

Poštnina plačana pri pošti 3310 Žalec

potepi 2018


Kaj vas najpogosteje zanima? Si lahko rezerviram določen sedež na avtobusu? Lahko. Če si želite zagotoviti sedež v prvih dveh vrstah, zaračunavamo rezervacijo 5€ na osebo pri enodnevnih oz. 10€ na osebo pri večdnevnih izletih. Če ne želite doplačati, bomo vašo željo upoštevali, v kolikor bo vaš želeni sedež na razpolago. Kdaj je izlet zagotovljen? Da lahko pokrijemo vse stroške, moramo zapolniti najmanj točno določeno število mest na avtobusu. Zato svetujemo, da se čimprej prijavite in ne čakate s prijavo, dokler ne bo izlet zagotovljen. Če bi vsi čakali, potem ne bi nikoli zagotovili nobenega izleta. V Ojli stimuliramo hitro prijavo z modrimi cenami, ki so objavljene v posebni prilogi in na spletu. Zakaj je dobro, da sklenem zavarovanje rizika odpovedi? Ker se lahko vsakemu kaj nepredvidenega pripeti (zavarovanje velja za nenadne bolezni, naravne nesreče ali smrt v družini). Stroški odpovedi rezervacije so lahko zelo visoki in so odvisni od tega, kako daleč je do odhoda – en dan pred odhodom so stroški 80% vrednosti aranžmaja. Znesek zavarovanja je odvisen od zneska aranžmaja, znaša pa okoli 5%. Zavarujte se in si prihranite skrbi in denar. Kaj je to prijavnina in kdaj se zaračunava? To so administrativni stroški, ki nastanejo pri poslovanju s partnerji in na katere Ojla nima vpliva. Zaračunavamo jih vse turistične agencije in sicer 15€ na vsako rezervacijo. Prijavnina se za enodnevne izlete v agenciji ne zaračunava. Kakšna je razlika med dodatnim zdravstvenim zavarovanjem v tujini (Coris), ki ga lahko doplačate v agenciji in evropsko zdravstveno kartico, ki je brezplačna na ZZZSju? Evropska kartica ne krije prevoza v Slovenijo, storitev zasebnih zdravnikov, pogosto ne povrne vseh stroškov in stroškov participacije. Kaj, če je v katalogu napaka? Vsak se lahko kdaj zmoti in se vam za morebitne napake opravičujemo. Trudimo se, da so pravilni podatki vedno objavljeni na spletu.

2


Na tem planetu smo le za kratek čas, katerega je škoda, da bi ga porabili le za delo in spremljanje slabih novic. Na svetu, tudi v vaši neposredni bližini, je veliko zanimivih kotičkov in ljudi, veliko priložnosti za nepozabne trenutke, katerim se moramo kdaj pa kdaj predati, prisluhniti in izmenjati pozitivno energijo. Veseli bomo, če se kdaj na kakšni od teh poti tudi srečamo!

OJLA! ali »osti jarej!« se glasi najstarejši znan slovenski zapisan pozdrav ali napitnica oziroma zdravica, ki pomeni OSTANITE MLADI IN ZDRAVI. Pomen besede je prepleten s tradicijo, srčnostjo in dobrimi željami – tako kot naša agencija. Dajte prav vsakemu dnevu priložnost, da postane vaš najboljši dan. Mi vam stojimo ob strani.

Turistična agencija Ojla

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

3


Ojlina klasika


Jubilejna Vesela karavana

139 â‚Ź

6. 4. - 8. 4.


Zakaj z Ojlo na 30. Veselo karavano na morje? Zato, ker bo letos še posebej zanimivo, saj se bomo v družbi pozitivnih in nasmejanih sopotnikov, glasbenikov, humoristov… veselili kar TRI dni! Zato, ker bomo še posebej pozorni do vseh tistih, ki bodo v letu 2018 praznovali kakršno koli 30. obletnico (rojstni dan, obletnico poroke, ločitve…). Zato, ker Karavana dokazano blagodejno vpliva na vaše zdravje – smeh je pol zdravja. Zato, ker bo to najboljši vstop v toplejše in svetlejše pomladansko-poletne dni. Zato, ker na tem izletu preprosto ne smete manjkati! V kolikor je vaše življenje povezano s kakršno koli 30. obletnico v letu 2018 (rojstni dan, poroka, ločitev, smešni ali izjemni dogodek…), nam to sporočite.

Cena: 139 € Datum: 6. 4. - 8. 4. Vključeno: prevoz, 2x nočitev v hotelu Vila Ružica 3*, zajtrk, večerja, pijača (točena) ob večerji, malica na poti, spremstvo številne ekipe glasbenikov, humoristov in animatorjev, takse, lepe želje in drobne pozornosti... Vse animacijske aktivnosti se bodo odvijale v glavni zgradbi hotela Omorika 4*. Malenkosti, ki niso vključene: 1/1 soba - 50 €, odhod Ljutomer, Ormož, V. Nedelja – 10 €/osebo. Sedeži 1-8 (prvi dve vrsti) 10 €/osebo.

Ojlina klasika

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

7


Nepozaben 1. maj na KorÄ?uli

259 â‚Ź

27. / 28. 4. - 2. 5.


Zakaj na Korčulo za prvi maj? Zato, ker domačini komaj čakajo, da nas povabijo v svet čudovite narave, kulinarike in glasbe. Zato, ker že 20 let odpiramo vrata poletju na zelenem otoku in dajemo gostom novih moči. Zato, ker mesto Marka Pola in otok skrivata številne zaklade za raziskovanje. Zato, ker smo že vse pripravili za prvomajski pohod v »mesečevo« deželo. Zato, ker bo z vami animacijska ekipa, ki bo poskrbela, da boste domov prišli polni lepih vtisov. Zato, ker vas čaka obilo zabave, športnih in sprostitvenih aktivnosti. Zato, ker boste lahko vsak dan zaplesali, morda zapeli in se sprostili ob igrah. Zato, ker bomo samo za vas organizirali veliki koncert najlepših melodij Dalmacije. Zato, ker se bomo skupaj (če boste želeli) odpravili na potep v skriti zaliv. Zato, ker si bomo naredili odlično pred-prvomajsko piknik zabavo oz. izlet na bližnji otok Badijo. Zato, ker morje in sonce poživi. Zagotovo boste poletje z obiskom Korčule lažje pričakali. Cena: 259 € Datum: 27. / 28. 4. - 2. 5. Vključeno: 4x nočitev v hotelu Marco Polo 4*, 4x zajtrk in večerja (samopostrežno), vsak dan živa glasba (klapa ali Miran banda), koncert Najlepše melodije Dalmacije v Kulturnem domu (klapa Kumpanji in gosti), kopanje v notranjem bazenu, animacija, avtobusni prevoz, lepe želje in drobne pozornosti. Popusti v paketu s prevozom: otrok 2-12 let (2+1) 30%, (1+1) 20%. Popusti – lastni prevoz: otrok 2-12 let (2+1) 50%, (1+1) 30%. Malenkosti, ki niso vključene: turistična taksa 1,2 €/dan nad 12 let. Hotel LIBURNA 4*: soba s pogledom na morje 4 €/dan, 1/1 soba 18 €/dan. Hotel MARKO POLO 4*: soba s pogledom na morje 4 €/dan, 1/1 soba 14 €/dan.

Ojlina klasika

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

9


Prvomajska Budva

199 â‚Ź

27. / 28. 4. - 2. 5.


Zakaj v Budvo za prvi maj? Zato, ker Črnogorsko primorje skriva toliko zakladov, da tistim, ki radi raziskujejo, zagotovo ne bo dolgčas, ker dobro poznamo domačine, mesto in okolico, vemo, kje se dobro pije in je, kje se splača postati in sanjati... ker je v tem času vreme ravno pravšnje za sprehode, izlete, lovljenje sončnih žarkov... ker je Budva mesto zabave, ker vas bomo povabili tudi na Cetinje, v Albanijo, v Kotor in na otok Gospe od Škrpjela... ker smo za vas izbrali odlično namestitev in restavracijo, kjer boste uživali v kulinaričnih dobrotah, čisto ob morju ker se bomo na kratko ustavili tudi v Dubrovniku in vas povabili na sprehod in ogled ker z nami ni nikoli dolgčas!

Cena: 199 €, 3. in 4. oseba v 1/4 sobi 159 €. Datum: 27. / 28. 4. - 2. 5. Vključeno: avtobusni prevoz, 4x nočitev v Vili Ljubanovič ali Salus 3+*, 4x zajtrk v restavraciji Zeleni gaj ob morju, dobrodošlica v dolini Neretve, ogled Budve in Dubrovnika izlet/prevoz plaža Jaz ali Trsteno lepe želje in drobne pozornosti. Malenkosti, ki niso vključene: doplačilo za 1/1 sobo 60€, turistična taksa 6€, 4x večerja ob morju 44€, fakultativni izleti (na kraju samem): Velika črnogorska tura 45 €, Albanija 45€, rezervacija prvih sedežev: 10 €/os, zavarovanje rizika odpovedi 10 €/os.

Ojlina klasika

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

11


Makedonija, Grčija, Albanija

460 €

26./27.4. - 2.5 27./28.10. - 3.11.


Novo! AKTIVNO – ATRAKTIVNO Program: SKOPJE – SOLUN – BITOLA – OHRID – SVETI NAUM – TIRANA Zakaj z Ojlo v tri balkanske države Makedonijo – Grčijo – Albanijo? Zato, ker bomo med prvomajskimi prazniki spoznali nove destinacije starega Balkana na prav poseben način, ker bo na našem prvem postanku v makedonskem glavnem mestu glavno vprašanje: »od kod in komu so namenjeni ti ogromni spomeniki… Zato, ker bomo obiskali drugo največje grško mesto, obmorski Solun, kjer imajo vsi neverjetno veliko časa za posedanje v kavarnah, v resnici pa imajo veliko zanimivega pokazati, ker bomo spoznali, čigava je sploh Makedonija – morda Grška? Zato, ker bomo obiskali rojstno mesto Aleksandra Makedonskega, ki je znano tudi po odličnih vinih, ker bomo spoznali prestolnico Albanije in njene zanimivosti, ker bomo na Ohridu šli na lov za Ohridskimi biseri, ker bomo uživali ob dobri hrani in odlični kapljici, ker je to nov izlet, ki ga preprosto ne smete zamuditi.

Cena: 460 € Datum: 26. / 27. 4. - 2. 5. , 27. / 28. 10. - 3. 11. Vključeno: avtobusni prevoz, takse, parkirnine, spremstvo dveh šoferjev, namestitev v hotelih 4*, 5x polpenzion, izleti po programu: SKOPJE – SOLUN – BITOLA – OHRID – SVETI NAUM – TIRANA, svečana večerja z glasbo in folklornim programom v tradicionalni restavraciji v Orhidu (domača pijača vključena), vstopnina v cerkev Sv. Spasa – Skopje, vstopnina v spominsko hišo Matere Tereze – Skopje, vstopnina v arheološko najdišče Stobi, vstopnina v Muzej na vodi – Ohrid, vstopnina za cerkev sv. Sofije – Ohrid, vstopnina v arheološko najdišče in cerkev Sv. Pantelejmona in Klimenta – Plaošnik, panoramska vožnja z ladjico po Ohridskem jezeru – 1h, odlično vodenje, lokalni vodniki, lokalne in turistična taksa. Malenkosti, ki niso vključene: 1/1 soba -100€.

Ojlina klasika

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

13


Šarganska osmica in kusturičeva filmska mesta 240 €

27. 4. - 29. 4. 15. 6. - 17. 6. 28. 9 - 30. 9


Zakaj z Ojlo po zrno soli in lepih trenutkov? Zato, ker vas bomo peljali na več kot 500 let star most – poznan kot »Na Drini ćuprija«, ki je navdihnil Iva Andriča, nobelovega nagrajenca za literaturo, za delo Most na Drini. Ker si bomo ogledali mesto Kamengrad, ideja znanega režiserja Emirja Kusturice. Ker bomo obiskali mesto na gori soli. Ker se bomo peljali po »šarganski osmici« – 14 km dolgi ozkotirni, najatraktivnejši turistično muzejski železnici v Evropi. Ker bomo obiskali filmsko mesto Drvengrad in mondeni Zlatibor. Ker bomo pripravili enkratno križarjenje s piknikom na Drini. Ker vas bomo peljali k izviru Bela voda – čudežni vodi, ki ozdravi oči in duha. Ker bomo večere popestrili s pravo srbsko kulinariko in trubači.

Cena: 240 € Datum: 27. 4. - 29. 4. , 15. 6. - 17. 6. , 28. 9. - 30. 9. Vključeno: avtobusni prevoz, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu Omorika 3*, 2x večerja, ”srbsko veče” s trubači in folkloro, izlet z “čirotom” po ozkotirni železnici, izlet z ladjo po Drini s piknik kosilom, pijačo in zabavo, degustacija Klekovača, vsi ogledi po programu, vstopi v narodni park in filmsko mesto, vodstvo in organizacija, spremstvo našega in lokalnega vodnika, takse... Malenkosti, ki niso vključene: 1/1 soba- 40€, riziko odpovedi, dodatno Coris zdravstveno zavarovanje, rezervacija sprednjih sedežev 10 €/osebo.

Ojlina klasika

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

15


Stara Bosna

289 €

31. 5. - 3. 6. 28. 9. - 1. 10.


Zakaj z Ojlo na izlet v Bosno? Zato, ker boste doživeli sprostitev ob glasbi, umetnosti in kulturi. Zato, ker bomo nameščeni v dobrem hotelu domovine Vučka na Bjelašnici. Zato, ker bomo obiskali zapuščeno, od Boga pozabljeno vasico. Zato, ker vas bodo prevzele zgodbe pastirjev v prostranstvih planin, njihova hrana, običaji… Zato, ker boste prisluhnili zgodbam Osmanskega cesarstva, vedutam, arhitekturi,… Zato, ker bomo občudovali nenavadne naravne lepote, slapove, jezera.. Zato, ker bomo obiskali največjo skrivnost prejšnjega sistema, Titov bunker, v katerem bi 600 ljudi lahko preživelo vsaj pol leta pod zemljo. Zato, ker bomo raziskovali izgubljene bosanske piramide, tunel »spasa«, most v Jablanici, ki je bil porušen med bitko na Neretvi... Zato, ker bomo na kratko preklopili v nov ”stari” svet, kjer nas bodo domačini vodili in povabili tudi domov. Zato, ker je to najboljši izlet za vse, ki so bili kadarkoli z nami. Cena: 289 € Datum: 31. 5. - 3. 6. , 28. 9 . - 1. 10. Vključeno: prevoz, cestnine, parkirnine, stroški dveh šoferjev, 3x nočitev (zajtrk po programu) hotel, bungalov 3-4*, 3x večerja, ogled , vstop in razlaga piramid, piknik na vasi, poseben prevoz z džipi v nedostopne predele, vstop tunel »spasa«, bunker, ogledi po programu, glasbeno presenečenje, vstopne in turistične takse, odlično vodstvo z domačini in Polono. Malenkosti, ki niso vključene: 1/1 soba = 66€, rezervacija sprednjih sedežev 10€/os, Coris zavarovanje.

Ojlina klasika

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

17


Beograd

189 €

18. 5. - 20. 5. 7. 12. - 9. 12.


Zakaj z Ojlo v Beograd? Zato, ker želimo preživeti tri dnevni Beograd v »čistem hedonizmu«. Zato, ker boste v harmoniji z ljudmi, naravo in kulturnozgodovinskimi objekti. Zato, ker boste uživali v šarmu in lepoti velemesta. Zato, ker bomo ob pogledih na stvaritve pomembnežev skušali razumeti boeme. Zato, ker bomo skočili tudi do Šumadije. Zato, ker se bomo z nostalgijo podali med objekte nekdanje skupne prestolnice. Zato, ker bomo uživali v hrani, pijači, “pjevalkah”. Zato, ker smo za vas rezervirali dober hotel v središču mesta. Zato, ker vas čaka prvinsko uživanje. Zato, ker vas bo pot in družba obogatila. Zato, ker so Ojlina potovanja preprosto drugačna.

Cena: 189 €. Datum: 18. 5. - 20. 5. , 7. 12. - 9. 12. Vključeno: avtobusni prevoz, 2x nočitev, zajtrk , hotel 3-4*, balkanski večer – večerja prvi dan, večerja na splavu drugi 2 dan, izlet Šumadija – hrana, piknik “izpod sača”, plovba z ladjo, kosilo na ladji, spremstvo dveh vodnikov, lepi pogledi in drobne pozornosti. Možna doplačila: 1/1 soba 40 €, rezervacija prednjih sedežev 10 €, zavarovanje rizika odpovedi Coris, dodatno zavarovanje.

Ojlina klasika

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

19


Otok Vis - lepotec iz filma

239 â‚Ź 199 â‚Ź (3 dni)

(4 dni)

5. - 7. 10. 7. - 10. 10.


Zakaj z Ojlo na otok Vis? Zato, ker bomo obiskali površinsko mali otok, a velik po vinu, limonah, smokvah, morskih dobrotah, zgodovini… Zato, ker ima Vis največjo proizvodnjo hib (pogače iz smokve) na svetu. Zato ker bo vseskozi z nami domačin z zanimivimi zgodbami iz preteklosti in sedanjosti. Zato, ker bomo spoznali Vugavo in ostale sorte vina oz. trte, s katerimi se lahko pohvalijo le na Visu. Zato, ker se bomo poveselili na domačem turizmu, v objemu vinogradov in lepe narave. Zato, ker vam bomo pokazali, kje so nekoč pristajala letala, kje se je skrival Tito, kje so snemali številne filme, tudi najnovejši Mamma Mia2… Zato, ker bomo obiskali Komižo, skrite zalive, vasice in vse najlepše kotičke otoka. Zato, ker bomo uživali v morskih dobrotah, vinu, zanimivih zgodbah, lepih razgledih in dobri družbi. Zato, ker so naši izleti drugačni od drugih. Zato, ker se bomo s skokom v morje na najlepši način poslovili od poletja 2018. Cena: 199 € (3 dni), 239 € (4 dni) Datum: 5. 10. - 7. 10. , 7. 10. - 10. 10. Vključeno: trajekt, hotel (2 oz. 3x zajtrk in večerja), takse, izlet po otoku, ogled Titova špilja, zalivi, degustacija in obisk domačije, poizkušanje Viške pogače, vina med vinogradi, izlet s kosilom na domačem turizmu (4-dnevni program), glasbeno spremljavo, vodstvo in organizacijo… Možna doplačila: 1/1 soba- 45€, rezervacija sprednjih sedežev 10€, zavarovanje rizika odpovedi 10€, dodatno zdravstveno zavarovanje Coris po ceniku.

DODATNA MOŽNOST PRI PROGRAMU 2 – kombinacija s programom Mandarine in kitara

2x polpenzion v Hotelu Neum 4* in transfer, 3-dnevi program Mandarine in kitara (vse vključeno); 12. - 14. 10. Doplačilo za podaljšanje programa: 260 €. 1/1 soba 60 €.

Ojlina klasika

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

21


Mandarine in kitara 199 â‚Ź

12. - 14. 10. 26. - 28. 10.


Zakaj v Neum in med mandarine v dolino Neretve? Zato, ker bomo prisluhnili zgodbi domačina in spoznali več vrst citrusov, ker so ta čas mandarine najbolj sladke in sočne, ker je izlet tudi v času krompirjevih počitnic, ker bomo poizkusili izdelke (likerje, marmelado, med, sladkarije…) iz mandarin, ker bomo obiskali vasico in domačina, ki nas bo razvajal z vinom, pršutom, oljčnim oljem.. ker bomo obiskali Ston z drugim največjim obzidjem na svetu, ker nam domačini pripravljajo med nasadi mandarin piknik, ker si bomo lahko sami natrgali vrečko mandarin ker je v tem času vreme ravno pravšnje za sprehode, izlete, lovljenje zadnjih sončnih žarkov, ker smo za vas rezervirali odličen (prenovljen) hotel Neum 4* z bogatim wellness programom, z notranjim-zunanjim bazenom, z lepim pogledom na morje… ker se bomo sprostili ob skupnem druženju, glasbi, plesu… in zato, ker z nami ni nikoli dolgčas!

Cena: 199 € Datum: 12. 10. - 14. 10. , 26. 10. - 28. 10. Vključeno: avtobusni prevoz, 2x nočitev v hotelu Neum 4*, 2x zajtrk in 2x samopostrežna večerja, vstop v savno (vključeni 2 savni od osmih), vstop v bazen, dobrodošlica v dolini Neretve, izlet z ladjo, školjka party, izlet v Ston z vinom, pršutom in zabavo na vasi, piknik (žar, pijača) med mandarinami, vrečka mandarin, glasba, takse, spremstvo vodnika. Malenkosti, ki niso vključene: 1/1 soba – 44 €, rezervacija prednjih sedežev (1-8) 10 €/osebo, zavarovanje rizika odpovedi 8 €/osebo, dodatno zdravstveno zavarovanje Coris. Opomba: V kolikor vremenski pogoji ne bodo dopuščali vožnjo z ladjo drugi dan, bomo pripravili nadomestni izlet.

Ojlina klasika

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

23


Obiranje oljk na Korčuli

279 €

17. / 18. 10. - 21. 10.


Zakaj na obiranje oljk na Korčulo? Ker smo pripravili verjetno najboljši program obiranja oljk in mandarin na svetu, ker je Korčula tudi otok oljk in prvi odpiramo sezono trgatve, ker je korčulansko oljčno olje izredno cenjeno in ga okušamo v povezavi z vrhunsko kulinariko, ker so z nami krasni sopotniki, ki se znajo poveseliti, ker so nekateri že pozabili na poletje, tam pa sonce in morje še vedno vabita, ker se spomnimo prijatelja in pevca Vinka Coceja, ker bomo zavili v vasico, ki je v 17 letih še nikoli nismo obiskali, ker nas Zlatko z družino pričaka v nasadu oljk, kjer je poleg prikaza trgatve oljk tudi veselo, ker okušamo nova, priznana korčulanska vina, ker vsakič izberemo botra nove oljke, ker smo rezervirali dober hotel ob starem mestu, ker nas v dolini Neretve že pozdravljajo sveže mandarine, ker nas Miran »crklja« s svojo kitaro, instrumenti, dalmatinsko glasbo… ker bodo z nami tudi drugi odlični pevci in muzikantje, ker bo vsak dan kakšen piknik: ob morju, med oljkami, pa tudi med nasadi mandarin, ker imate v ceno vključeno praktično vse, ker bomo »obirali« tudi sosede, ki so ostali doma, ker je to nepozaben izlet, ki ga ne smete zamuditi, Cena: 279 € Datum: 17. / 18. 10. - 21. 10. Vključeno - praktično vse! avtobusni prevoz z odhodom iz Celja, Maribora in Ljubljane, takse, cestnine, trajekt, 3x nočitev, zajtrk in večerjo (samopostrežno) v hotelu 4* dobrodošlica z mandarinami v dolini Neretve, degustacija, malica, obisk vasice prvi dan, ogled Korčule z lokalnim vodnikom drugi dan, izlet z degustacijo po otoku drugi dan, izlet z obiranjem oljk, dobrodošlico, degustacijo, kosilom, glasbo in pijačo tretji dan, piknik med mandarinami v dolini Neretve (hrana in pijača) četrti dan, vrečka mandarin, spremstvo ekipe, glasbenikov, drobne pozornosti in lepe želje. Malenkosti, ki niso vključene: za 1/1 sobo 60 €, odhod iz Maribora 10 €, zavarovanje rizika odpovedi 16 €, rezervacija sprednjih sedežev 10 €.

Ojlina klasika

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

25


Dva otoka za zakljuÄ?ek poletja

320 â‚Ź

7. 10. - 11. 10.


Zakaj z Ojlo na dva otoka – Vis in Korčulo? Zato, ker bomo prvič imeli možnost obiskati dva otoka v najlepšem času, ko se naravi »smeji« od zadovoljstva in ko bomo okušali slastne dobrote iz tega področja, ker bo vseskozi z nami domačin z zanimivimi zgodbami iz preteklosti in sedanjosti, ker bomo spoznali Vugavo, Pošip, Dingač in ostale sorte vina oz. trte, s katerimi se lahko pohvalijo le na Visu in Korčuli, ker se bomo poveselili na domačem turizmu, v objemu vinogradov in lepe narave, ker vam bomo pokazali, kje so nekoč pristajala letala, kje se je skrival Tito, kje so snemali številne filme, tudi najnovejši Mamma Mia, kje običajno poseda Oliver Dragojevič, kje sta dva balkona iz znane pesmi »Dva sulara«..., ker bomo obiskali Komižo na Visu, Vela Luko na Korčuli, skrite zalive, vasice in vse najlepše kotičke otoka ker bomo uživali v morskih dobrotah, vinu, zanimivih zgodbah, lepih razgledih in dobri družbi, ker se bomo ustavili v dolini Neretve, si natrgali mandarine, ker bomo vrteli žar..., ker so naši izleti drugačni od drugih, ker se bomo s skokom v morje na najlepši način poslovili od poletja 2018. Cena: 320 € Datum: 7. 10. - 11. 10. Vključeno: a prevoz, trajekt Split-Vis, Split-Vela luka, Korčula-Pelješac, hotel 2*, 2x zajtrk in večerja na Visu, hotel 4*, 2x zajtrk in večerja Korčula, takse, izlet po otoku na Visu, ogled Titova špilja, Komiža zalivi, degustacija in obisk domačije, poizkušanje Viške pogače, vina med vinogradi, degustacija vin s »priboljškom« na Korčuli, izlet z »brodico« in piknik na otoku pri Korčuli, dobrodošlica z domačimi proizvodi na Neretvi, vrečka mandarin, glasbena spremljava, vodstvo in organizacija... Malenkosti, ki niso vključene: 1/1 soba - 64 €, rezervacija sprednjih sedežev 10 €, zavarovanje rizika odpovedi 10 €, dodatno zdravstveno zavarovanje Coris po ceniku.

Ojlina klasika

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

27


Najdaljši dan - najkrajša noč na Korčuli

420 €

26. 6. - 1. 7.


Zakaj z Ojlo na Korčulo v Port 9 na praznovanje prve polovice leta? Zato, ker bo v mestu Korčula v teh dneh enkratno praznovanje prve polovice leta 2018, ker bomo nastanjeni v novem hotelskem resortu Port9 4*, ker smo za to priložnost dobili posebne cene, kakršnih ne bo nikoli več, ker bo z nami naš animator (tudi s kitaro ali harmoniko), ki vas bo povabil še na kakšen zanimiv potep, ker vas bomo »zapeljali« na peščene plaže Lumbarde, ker bomo med vinogradi raziskovali, zakaj je Korkyra melaina (črna Korčula, kot so jo imenovali Rimljani) bela in ne črna, ker bo takrat dan najdaljši, natakarji spočiti in prijazni, morje in sonce pa ravno prav segreta za odličen vstop v poletje, ker bomo lahko prisostvovali glasbenim programom in posebni paradi maškar ter ognjemetu, ki ga ob priliki velikega praznovanja prve polovice leta pripravljajo na Korčuli, ker dobro poznamo domačine, s katerimi bomo delili pozitivne vibracije, se povabili na kakšno dobroto ali na ribo v skriti zaliv, ker je naša družba preprosto najboljša. Cena: 420 € Datum: 26. 6. - 1. 7. Vključeno: avtobusni prevoz PORT 9 iz CE, MB, LJ (možni postanki ob poti), dobrodošlica v dolini Neretve, namestitev v hotelskem naselju PORT 9, 5x zajtrk in večerja samopostrežno, ogled mesta z lokalnim vodnikom, zabavne aktivnosti, prevoz peščena plaža Lumbarde, spremstvo ojlinega predstavnika. Popusti: otrok do 14 let 2+1 - 30%, 2+2 - 20%. Lastni prevoz: cena 340 €, dodatni dan 68 €. Popusti - redni cenik. Možna doplačila: 1/1 soba – 180 €, rezervacija prednjih sedežev 10 €, zavarovanje rizika odpovedi, Coris dodatno zavarovanje, fakultativni izleti. Priporočamo, da s sabo vzamete pustna oblačila in se prepustite zabavi, ki vam jo ob priliki praznovanja prve polovice leta ponuja Korčula.

Ojlina klasika

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

29


V dolini zelenega zlata - Savinjska dolina

Z old timerjem med hmeljišči

MINI IZLET

21. 4. in 15. 9.


Zakaj z Ojlo v dolino zelenega zlata? Zato, ker smo tu doma. Ni ga čez domačina, ki živi med hmeljevimi nasadi. Ker vam bomo povedali, kaj pomeni v Žalcu vzklik “Žau’c gori!”. Ker vas čaka naš Ojlin Oldi Goldi – old timer avtobus, da vas popelje po Žalcu in zaokroži zgodbo. Ker vam bomo razkrili, kje v Žalcu je živela ljubezen pesnika Antona Aškerca. Ker vam bomo pokazali zgodbo o pridnih rokah svetovno znanih hrastniških steklarjev. Ker vas bomo peljali v eno izmed največjih pivovarn v Sloveniji – Laško. Ker boste z nami obiskali zgovorno gospodarico Martino, ki vam bo postregla s pisano paleto domačih sirov. Ker je Slovenija v svetovnem merilu na 5. mestu po pridelavi hmelja, in kar s 95% hmelja nastopa na tujih tržiščih. Ker vam bomo razkrili, koliko hmelja je potrebno za 100l piva. Ker pri hmelju prevladuje matriarhat, moške rastlinice niso vredne počenega groša. Ker vam bomo predstavili Simona Kukca, največjega slovenskega pivovarja in vas povabili na njegovo edinstveno pivo. Ker vam bomo pokazali, kje je bila doma prva slovenska pesnica Fanny Hausmann. Ker so bili tu doma domoljubi, ki so organizirali II. Slovenski tabor, ki se je zavzemal za pravice Slovenskega naroda. Ker vas bomo peljali na edinstveno svetovno atrakcijo – Fontano piva. Ker vas bomo peljali v dolino v času obiranja hmelja, kjer vsa dolina omamno diši po hmelju. Ker vas bomo povabili na tipično obiravsko malico.

ZA ZAKLJUČENE SKUPINE

pripravimo posebne programe, obisk hmeljarske domačije, mikro pivovarne sredi hmeljišč, atrakcij Savinjske doline... Mi, ki tukaj živimo, poznamo najboljše zgodbe Savinjske doline, ki je polna ljubezni in pozitivnih vibracuj. Ojlina klasika

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

31


PoÄ?itnice za zdravo duĹĄo in telo


Mljet, zelena oaza sredi Jadrana Zakaj z nami na Mljet? Zato, ker dobro poznamo otok in domačine, poznamo številne skrite poti, ki vam bodo odprle oči in srce. Zato, ker gredo v začetku in ob koncu sezone na Mljet le tisti, ki vedo, da je to najlepši čas, ko ni gneče, ko diši po zelenju in morju, voda v jezerih je še/že topla, zrak tudi, priložnosti za raziskovanje pa je neomejeno.  Zato, ker je narodni park v območju hotela, jezera pa so običajno 3-4°C toplejša, primerna za kopanje. Zato, ker je slavni francoski raziskovalec Jacques Cousteau območje Mljeta označil kot enega najlepših potapljaških lokacij na svetu.  Zato, ker v hotelu odlično kuhajo in pečejo / samopostrežni način postrežbe.  Zato, ker vas bo Mljet preprosto očaral.  Zato, ker boste za svoj denar dobili največ in verjetno nikoli več ne bo takšne ugodnosti.


Mljet, zelena oaza sredi Jadrana

od

135 €

Za radostno dušo: neprekosljiva lepota otoka, dalmatinske pesmi ob večerih z našim predstavnikom, če bo vreme dopuščalo, se bomo kopali in greli na soncu, ko bo doma še/ že hladno,… Za zdravo telo: pohodi in kolesarski izleti s predstavnikom, jutranja telovadba, poseben joga program, v jezerih pa najdemo raznovrstne hranljive soli in vodikov sulfid, ki blagodejno vplivajo na revmatična in kožna obolenja ter na dihala,…


VSTOP V POLETJE

1. 5. - 7. 5. (6x pol) 155 € 7. 5. - 12. 5. (5x pol) 135 € 12. 5. - 17. 5. (5x pol) 140 € 27. 5. - 1. 6. (5x pol) 170 € 1. 6. - 8. 6. (7x pol) 231 €

FOTOGRAFSKE POČITNICE 17. 5. - 22. 5. (5x pol) 390 €

JOGA – MALI FESTIVAL ZDRAVJA 22. 5. - 27. 5. (5x pol) 170 €

6 ALI 8-DNEVNI IZSTOP IZ POLETJA 23. 9. - 30. 9. (7x pol) Modra cena: 250 € 30. 9. - 7. 10. (7x pol) Modra cena: 199 € 7. 10. - 12. 10. (5x pol) Modra cena: 135 € Modra cena velja za prvih 10 sob zato svetujemo čimprejšnjo prijavo!

Vključeno: 5, 6 oz. 7x polpenzion v hotelu Odisej 3*, vstopnina v nacionalni park, ladjica na otok Sv. Marije, pohod na Montekuc in Soline, pozdrav soncu – jutranja razgibavanja, vodstvo, animacijske aktivnosti in organizacija. Dodatno vključeno pri programu fotografske počitnice: prevoz, modna fotografija, fotografske delavnice: model - voda, fotografski triki, nočni posnetki – light painting, portretna, reportažna, krajinska, podvodna fotografija... fotografski izleti in pohodi, testi fotografske opreme, komentiranje in svetovanje v sodelovanju z revijo Digitalna kamera. Dodatno vključeno pri programu joga: program mali festival zdravja: joga, pilates, tibetanske vaje, pozdrav soncu-luni, dihalne tehnike, krožni trening, meditacija. Popusti: otrok do 13 let 2+1 90%, 1+1 30%. Prevoz: pomlad 110€ - 5 dni, jesen 120 €, 150 € ob združevanju več terminov (odhod večer pred nastopom počitnic). Doplačila na osebo na dan: 1/1 soba 10 €, turistična taksa 1,2 € nad 12 let, soba balkon 3 €, soba balkon–morje 7 €, kosilo 7 €.

Počitnice za zdravo dušo in telo

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

35


Zaključek poletja na rajskem otoku Lastovo

295 €

Za radostno dušo: raj za zaljubljene v naravo, skritih kotičkov oz. zalivov, bogatega morja, zaradi svoje oddaljenosti od celine (svetlobne neonesnaženosti) pa slovi tudi med oboževalci opazovanja zvezd Za zdravo telo: pohodi in izleti s predstavnikom, naša dihala se bodo napasla neonesnaženega morskega zraka, prežetega z vonjem iglavcev…

16. - 21. 9.


Zakaj z Ojlo na rajski otok Lastovo? Zato, ker je ves otok proglašen kot park narave s številnimi sprehajalnimi potmi. Zato, ker boste lahko uživali v milijonih zvezd, saj je otok v svetovnem merilu proglašen kot najmanj svetlobno onesnažen. Zato, ker bomo opazovali »furmare«, tipične dimnike lastovskih kamnitih hiš. Včasih so domačini med sabo tekmovali, kdo ima lepšega… Zato, ker vam bomo povedali, zakaj je mestece Lastovo visoko nad morjem. Zato, ker vam bomo razodeli, kakšen velik projekt pripravljajo za zapuščene vojaške objekte. Zato, ker bo zraven prijetna družba, ki bo pripravila najboljši zaključek poletja.

Cena: 295 € Datum: 16. 9. - 21. 9. Vključeno: avtobusni prevoz (Maribor, Celje, Ljubljana), trajekt Split-Ulbi-Split, 5x nočitev v Hotelu Solitudo 3*, 5x samopostrežni zajtrk in večerja, sprostitvene aktivnosti z animatorjem (pohod, družabne aktivnosti…). Doplačilo: turistična taksa 6 €/osebo. Malenkosti, ki niso vključene: 1/1 soba 40 €, sprednji sedeži (1-8) 10 €/osebo, riziko odpovedi, fakultativni izleti (na licu mesta). Lastni prevoz: 185 € (dodatni dan 35 €).

Počitnice za zdravo dušo in telo

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

37


Vstop v poletje v Pakoštanah

84 €

Vikend zabave, morja in sonca

Za radostno dušo: za začetek poletja se ne bomo peljali daleč, da si napasemo dušo s slanim zrakom, naravnimi lepotami Kornatov, prepustili se bomo glasbeni spremljavi in prebudili otroka v sebi v zabaviščnem parku… Za zdravo telo: toliko športnih aktivnosti bo za preizkusiti, da verjetno ne bodo prišle vse na vrsto.

1. - 3. 6.


Zakaj z Ojlo na vikend zabave morja in sonca? Zato, ker bomo sodelovali na letošnji otvoritvi edinstvenega Pine Beach kluba s slamnatimi hišicami, ker boste uživali v dobri hrani in pijači skozi ves dan, ker bomo organizirali avtobusni prevoz, spremstvo našega predstavnika, glasbeno spremljavo, ker se lahko udeležite številnih športnih in zabavnih aktivnosti: jadranje, kajak, tenis, košarka, odbojka, plezalna stena, adrenalinski park, mini golf, lokostrelstvo, animacije, teater, ker bomo organizirali izlet z ladjo na otok Vrgado na »vratih« Kornatov, ker vas bomo »zapeljali« v največji zabaviščni park na hrvaškem /mali Gardaland/ FUN PARK MIRNOVEC, ker vaš čaka več kot km dolga peščena plaža, ker bo to za vas najlepši vstop v poletje.

Cena: 84 € Datum: 1. 6. - 3. 6. Vključeno: bogata all inclusive light ponudba – samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja s pijačo ob obrokih, popoldanski prigrizek, veliko animacijskih aktivnosti – za otroke skozi ves dan in večer, razni športni turnirji, vodna aerobika, večerna animacija za odrasle; veliko športnih aktivnosti – jadranje, kajak, tenis, košarka, odbojka, lokostrelstvo, namizni tenis, balinanje, plezalna stena, adrenalinski park, prevoz v fun park Mirnovec, spremstvo Ojlinega predstavnika, animatorja.

Počitnice za zdravo dušo in telo

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

39


Fotografske poÄ?itnice in izleti


Na lepše med Toskanske griče

250 €

11. - 13. 5.


Zakaj na foto potep v Toskano z Ojlo, Fotosalonom in Digitalno kamero? Zato, ker bo v tem času na ogromnih gričih valovilo morje kontrastnih barv. Ker vas bomo opozarjali na drobne pozornosti in kraje, kjer so bili posneti znani filmi. Ker bomo morda naleteli na znameniti rally 1000 milj dirkalnih starodobnikov. Ker bomo obiskali mesto, kjer se pod zemljo skrivajo mogočne vinske kleti. Ker bomo obiskali mesto na skali, ki ga je dal zgraditi papež Pij. Ker bomo videli kraje, stare vile, ciprese, predelovalnice oljk, ki jih sicer občudujemo samo na razglednicah. Ker bomo izvedeli zakaj vino Brunelo iz Moltacina dosega vrtoglave cene, tudi po več 1000€ za steklenico. Ker bomo nameščeni v slikovitem podeželskem hotelu ob reki. Ker bomo okušali Toskansko hrano in spoznali, zakaj je toskanski kruh neslan. Ker je to drugačen izlet, kjer ne smete manjkati. Ker bomo razdelili veliko fotografskih nasvetov in lepih pogledov. Predvidoma bo na potovanju manjša skupina, predvsem ljubitelji fotografije, za katere je program tudi prilagojen. Potujemo z manjšim busom ali udobnim kombijem, ki je bolj okreten po stranskih toskanskih cestah. Priporočamo takojšnjo prijavo. Cena: 250 € Datum: 11. 5. - 13. 5. Vključeno: prevoz, vstopne takse za v mesta, zunanji ogledi po programu, 2x nočitev v podeželskem hotelu 3* s samopostrežnim zajtrkom, 2x večerja, svetovanje in komentiranje posnetega s strani fotografskega strokovnjaka... Malenkosti, ki niso vključene: enoposteljna soba  40€.

Fotografske počitnice in izleti

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

43


Provansa - ko še črički obmolknejo

499 €

29. 6. - 3. 7.


Zakaj z nami v Provanso? Zato, ker bomo Provanso obiskali v času cvetenja sivke. Mi vemo, kje so najlepša polja, ki vam jih drugi ne pokažejo. Zato, ker potujemo hitro in udobno, v mali skupini s kombijem, ki nas popelje tudi na stranske poti, kamor drugi ne pridejo. Zato, ker se bomo peljali po 25 km mogočnem kanjonu reke Verdon, na katerem se strme stene dvignejo tudi do 700m višine. Zato, ker bomo obiskali najbolj osupljivo trdnjavo v Provansi, vasico iz kamna na ogromni skali Les Bauxž. Zato, ker bomo spoznali španski pridih na Azurni obali in park Camargue z najpomembnejšim prizoriščem naravoslovja s številnimi ptiči, konji, biki, solinami in sipinami. Zato, ker se bomo ustavili in fotografirali znano opatijo Abbaye de Senanque v polju sivke. Zato, ker bomo spoznali dolino okra Roussillon, papeško mesto Avignon, mesto umetnikov Gordes. Zato, ker bomo pogledali, kje je Vincent Van Gogh ustvaril svoja najboljša dela. Zato, ker bo z nami fotografski strokovnjak za nasvete. Zato, ker garantiramo, da boste videli več kot pri katerem koli drugem programu z avtobusom. Cena: 499 € Datum: 29. 6. - 3. 7. Vključeno: prevoz z udobnim kombijem, cestnine, parkirnine, takse, ogledi oz. postanki po programu, vstop akvadukt Pont du Gard, 4x nočitev, zajtrk v hotelu ***, Spremstvo, foto nasveti – foto delavnica na terenu. Malenkosti, ki niso vključene: 1/1 soba – 160€, morebitne vstopnine.

Fotografske počitnice in izleti

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

45


Fotografske počitnice na Mljetu

390 €

17. - 22. 5.


Zakaj z Ojlo in Digitalno kamero na Mljet? Ker so to tradicionalno najboljše fotografske počitnice, ki jih že vrsto let pripravljamo na najbolj zelenem otoku na Jadranu, ker bodo z nami priznani fotografski sodelavci, ker bomo fotografirali pod morjem, v vojaškem labirintu, na peščenih plažah, ker bomo imeli s sabo tudi model-manekenko, maskerja, ker bomo uživali v narodnem parku, pri domačinih ker bomo lahko poizkusili fotografsko opremo priznanih proizvajalcev ker zelo dobro poznamo otok in slikovite kotičke ker si vzamemo tudi kakšen trenutek zase, za skok v morje ali jezero, ker skozi ves dan fotografiramo, zvečer pa zaokrožimo druženje s komentiranjem in predavanji ker izkušeni fotografi radi izmenjamo izkušnje in podelimo kakšen uporaben nasvet manj izkušenim ker bomo pripravili natečaj za najboljšo fotografijo, ki bo objavljena na naslovnici Digitalne kamere ker pripravljamo poseben prevoz in drobna presenečenja ker bo z nami tudi Digitalna kamera in veliko zadovoljnih obrazov… Cena: 390 € Datum: 17. 5. - 22. 5. Vključeno: 5x polpenzion/nočitev, samopostrežni zajtrk in večerja v hotelu Odisej, prevoz, modna fotografija na peščeni plaži Saplunare, fotografske delavnice: model-voda, fotografski triki, nočni posnetki – light painting, portretna, reportažna, krajinska, podvodna fotografija, fotografski izleti in pohodi: v skrite kotičke in zalive, Odisejeva jama, Montekuc, podzemni labirint, z ladjico do otoka sv. Marija, testi fotografske opreme, komentiranje in svetovanje, testi fotografske opreme v sodelovanju z revijo Digitalna kamera, vstopnino v nacionalni park in ogled, fotomodel, stilist – strokovni fotografski sodelavci, takse in prijavnina. Popusti: dodatna oseba brez delavnic z udeležbo na izletih -10%. Možna doplačila: 1/1 soba 75€, soba balkon 15€, soba balkon–morje 35€. Cena lastni prevoz: 330 €.

Fotografske počitnice in izleti

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

47


Posebej priporoÄ?amo iz poletne ponudbe


www.coris.si 24/7 info 01/51-33-500 CORIS zavarovanja tudi v VaĹĄi agenciji OJLA


V Trogir z avtobusom

329 â‚Ź

5. 8. - 12. 8. 12. 8. - 19. 8.


Ojla priporoča! prihranite skrbi z vožnjo, za vas bomo organizirali avtobusni prevoz iz Slovenije, vi pa lahko začnete uživati takoj, do starega mestnega jedra Trogir, ki je poznan kot muzej romantike na prostem, je 4 km. Do tja vozi tudi ladjica, ogled mesta pa imate vključen v ceno, izbirajte med različnimi namestitvami - 4*, 3* ali 2*, z vami bo tudi Ojlin predstavnik, ki bo za vas organiziral tudi fakultativne izlete (fish piknik, na posestvo pokojnega Vinka Coceja, po lubenice v dolino Neretve…), za plitke žepe in nezahtevne goste smo pripravili cenovno najbolj ugodno ponudbo v preprostih depandansah ob morju, v torek, 15.8., je dela prost dan!

Cena: 329 € Datum: 5. 8. - 12. 8. , 12. 8. - 19. 8. Vključeno: avtobusni prevoz iz Ptuja-Videm, Maribora, Celja, Ljubljane in Novega Mesta (ob minimalno 15 prijavljenih potnikih), 7 x polpenzion v hotelu Medena, izlet - ogled Trogirja. Lastni prevoz: low cost z znižano ceno 279€. Doplačila: turistična taksa 1,2€/dan nad 12 let, 1/1 soba +115€ (velja za low cost depandansa). Popusti: otrok do 12 let 1+1 € -30%. Opomba: V depandansi ni možna namestitev dodatne postelje.

Posebej priporočamo iz poletne ponudbe

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

51


Pine Beach PakoĹĄtane

all inclusive za vso druĹžino


Ojla priporoča! Odličen koncept bivanja v slamnatih hiškah na principu kampa (v hišicah ni elektrike in vode, uporabljate skupne sanitarije), lepa peščena plaža, odlična za manjše otroke. Za večje pa tudi skalnata in pomoli za skakanje, bogata all inclusive light ponudba, posebne akcije in ugodnosti za družine, možnost bivanja v 2-, 3-, 4- ali 5-posteljnih hišicah, veliko različne športne ponudbe za male in velike, aktivnosti za malčke, male in velike otroke in odrasle.

vrsta

storitev

1. 6. - 16. 6.

16. 6. - 23. 6.

23. 6. - 30. 6. 1. 9. - 9. 9.

30. 6. - 21. 7. 25. 8. - 1. 9.

21. 7. - 24. 8.

do 31. 3.

do 31. 3.

do 31. 3.

do 31. 3.

do 31. 3. A2

ALL LIGHT

41

35

48

41

56

49

64

57

69

62

Cena vključuje: namestitev (posteljnina, mreža za komarje), polni penzion (samopostrežna zajtrk, kosilo in večerja ter voda, sokovi, vino in pivo iz avtomata), popoldanski prigrizek (sadje, pizzette, bruschette, brezalkoholna pijača v restavraciji), šport (glej opis all inclusive light), animacija za otroke in odrasle, ležalniki na plaži (omejeno število), parkirišče, WiFi. Doplačila: turistična taksa 1,2€/dan nad 12 let, otroška posteljica ob predhodni rezervaciji 3€/dan, pijača v barih, izleti, rent a bike, šola tenisa in jadranja, krajše bivanje +30%, 1/1 hišica +30%, hišica ob morju +15%.

Posebej priporočamo iz poletne ponudbe

03 703 1330

FAMILY FRIENDLY

- družine 2+2: prvi otrok do 12 let brezplačno, drugi otrok do 7 let 50% popusta, otroci do 14 let 30% popusta. Družina biva v dveh sosednjih hišicah A2. - družine 2+1: otrok do 4. leta brez ležišča brezplačno. Družina biva v hišici A2. Akcija velja pri minimalnem bivanju 7 dni in se izključuje z akcijo 7=6

EN DAN BREZPLAČNO

AKCIJA 7=6 za prihod 1. in 2. 6. 2018 ter 1. in 2. 9. 2018 za bivanje 7-14 dni. Popust se obračunava za zadnji dan. Akciji 7=6 ter family friendly se med sabo izključujeta.

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

53


Ugodne poÄ?itnice v Kraljevici

od

227 â‚Ź

29. 7. - 5. 8. 5. 8. - 12. 8.


Ojla priporoča! Preprosta namestitev, zadovoljni gostje, dobra hrana, lepa plaža, privoščite si brezskrbne počitnice in se pridružite naši skupini, ki potuje z avtobusnim prevozom, Ojlin predstavnik bo poskrbel, da vam ne bo dolgčas, gre za najcenejšo ponudbo na Jadranu, ki jo tisti, ki vedo, kaj lahko za svoj denar pričakujejo, z največjim veseljem »zagrabijo«.

Cena: 227 € (soba standard), 257 € (soba superior). Datum: 5. 8. - 12. 8. , 12. 8. - 19. 2. Vključeno: 7x polpenzion v hotelu Uvala Scott 2*, avtobusni prevoz. Obvezno doplačilo: turistična taksa 8,4€ na teden nad 12 let Možno doplačilo: 1/1 soba (60 € soba standard, 87 € soba superior), kosilo 56 €. Popusti: otrok do 12 let: 1+1 25%, 2+1 40%.

Posebej priporočamo iz poletne ponudbe

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

55


Križarjenje - potovanje, na katerem sledimo soncu

od 11-dnevno skupinsko križarjenje z ladjo MSC Seaside v času jesenskih počitnic

1890 €

25. 10. - 4. 11.

Prepustite se popolnemu razkošju potniške ladje nove generacije. Potovali boste v prepoznavnem italijanskem stilu in si ogledali svetovljanski Miami, ki vsakokrat navdušuje tudi naše potnike, ter nepozabne Karibe in Bahame, ki poleg lepih plaž ponujajo tudi zanimivo zgodovino.


Zakaj z nami na sanjsko križarjenje? Zato, ker bo to skupinsko križarjenje in vas bomo spremljali na celotni poti – za vas bomo organizirali letalski prevoz, namestitev v hotelu, samo križarjenje in dodatne izlete, ker bomo križarili po sanjskih otokih – Miami – St. Marteen – Puerto Rico - Bahami, ker bomo poleg na križarjenju 2 noči uživali tudi v Miamiju, ki si ga bomo lahko podrobno pogledali, ali ga samo ležerno uživali, ker bo z nami tudi slovenski predstavnik, ker bomo uživali na plažah iz razglednic in obiskali zgodovinska mesta, katera ponavadi gledamo samo iz naslanjača, ker bomo za vas, če boste tako želeli, organizirali tudi prevoz do letališča in nazaj domov.

Cena: od 1890 € (3. / 4. ležišče otroci - 1340 €). Datum: 25. 10. - 4. 11. Vključeno: Povratni letalski prevoz do Miamija v turističnem razredu, letališke in varnostne pristojbine, 2 nočitvi v hotelu 4*, lokalni prevozi letališče-hotel-ladja, izlet v Miami in prevoz na letališče, križarjenje po programu z namestitvijo v izbrani kabini, pristaniške takse in pristojbine, storitev razširjenega polnega penziona na ladji, zabava in animacija na ladji, večerne predstave, vstopnine za casino, uporabo bazena, ležalnikov in brisač ter fitnesa, vodenje in organizacijo potovanja. Gostje v suitah imajo dodatne storitve vključene v ceno. Malenkosti, ki niso vključene: Osebne porabe, napitnine hotelskemu in ladijskemu osebju, voznikom in nosačem prtljage. Obvezna doplačila: Napitnine osebju na ladji (plačilo na ladji): 12,50 $/dan/osebo. Cene veljajo pri min 24 potnikih. Doplačilo za manjše število potnikov znaša 120 € po osebi pri min. 16 potnikov ali 315 € pri min 10 potnikih na osnovnih ležiščih. ESTA – vloga v elektronski sistem za odobritev potovanja v ZDA: 14 $/potnika. Stroški rezervacije: 15 €/kabino.

Posebej priporočamo iz poletne ponudbe

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

57


Kopalni avtobus na slovensko morje

od 16

â‚Ź

z avtobusom med 30. 6. in 8. 9.


Ojla priporoča! Enodnevni skok na morje je idealna priložnost za kratko sprostitveno dogodivščino, izberite, ko imate čas – vsako soboto, torek in četrtek med počitnicami, prevoz iz različnih mest Slovenijie (več spodaj), ves dan boste lahko uživali na plaži v Strunjanu ali v Portorožu, če boste želeli ostati še kak dan, vam lahko uredimo tudi namestitev v hotelu ali apartmaju.

Cena: 17 € (Videm, Ptuj, Maribor, Sl.Bistrica), 16 € (Celje, Žalec, Šempeter, Trojane, Ljubljana). Datum: vsako soboto, torek in četrtek od 30. 6. do 8. 9. Vključeno: prevoz, asistenca na poti, kava - rogljički. Doplačila: zavarovanje rizika odpovedi: 3 €, zamenjava termina - administrativni stroški: 4 € (najmanj 3 dni pred odhodom, sicer veljajo splošni pogoji). Opomba: odhodi so ob vsakem vremenu.

Posebej priporočamo iz poletne ponudbe

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

59


Gardaland od 62

â‚Ź

z avtobusom od pomladi do jeseni


Ojla priporoča! Gardaland, največji zabaviščni park v Italiji, je sinonim za zabavo. Za male in velike otroke, odrasle in mlade po duši. Prevoz iz cele Slovenije. Blue tornado, magic mountain, sequoia adventure, orto bruco, fuga da Atlantide, Mamut, Raptor,… so samo nekateri od priljubljenih atrakcij, ki vas bodo napolnile z adrenalinom.

Cena: 62 € (Ljubljana, Ravbarkomanda, Sežana), 64 € (Maribor, Sl. Bistrica, Celje, Žalec, Trojane). Datum: vsako soboto, torek in četrtek in praznike od pomladi do jeseni. Vključeno: prevoz, vstopnica, asistenca na poti. Doplačilo: Sea Life: 5 €.

Posebej priporočamo iz poletne ponudbe

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

61


Za zakljuÄ?ene skupine


Nekaj predlogov za izlet vaše skupine • Repnice • Idrija – evropsko mesto odličnosti s festivalom čipke • Izlet v tri krasne • Festival San Danielskega pršuta v Italiji • V Budimpešto na kozarec vrhunske penine • Good food festival v Dubrovniku • Tri dni po lepi modri Donavi • Boromejski otoki • Žlahtna primorska, poplaknjena z guštom • Goli otok in ribji piknik Za zaključene skupine

03 703 1330

031 790 083

info@ojla.si

www.ojla.si

facebook.com/OjlaTravel

63


mobilne-hisice.si

ORGANIZATOR : OJLA d.o.o. Petrov trg 2 3311 Å empeter

bozicni-izleti.si

03 703 13 30 031 790 083 www.ojla.si info@ojla.si fb: OjlaTravel

Svet je lep  

potepi 2018

Svet je lep  

potepi 2018

Advertisement