Page 1


3. NORDISK FILM NYHEDER MAJ 4. NORDISK FILM KLASSIKERE – DE GLADE 5. ON AIR NYHEDER MAJ 7. 6 NYE 2-DVD BOKSE 10. 10 NYE 3-DVD BOKSE 12. TO DIE FOR – FOKUS 13. NR. 5 LEVER – FOKUS 14. TESS – FOKUS 15. VEJEN TIL VELVÆRE 16. O’S HISTORIE 2-DVD 17. MANON OG KILDEN / KILDEN I PROVENCE 18. GULLIVERS REJSE BOKS 19. CIRKUS REVYEN - SAMLET FOKUS 21. LANGT FRA LAS VEGAS – NY PRIS


Der er ikke langt fra ung, smuk og succesfuld til fraskilt, forladt og snart fyrre. Og hvad gør man så, når ens biologiske ur stormer af sted, når ens forsvundne mor dukker op som sexgal tv-vært, og når man pludselig opdager, at man er gravid med sin eksmand?

Beatrix Potter er en 30-årig singlekvinde i en tid, hvor kvindens fineste opgave er at gifte sig opad og aldrig se nedad. Ingen, og da slet ikke Beatrix’ familie, kan forstå, at hun hellere vil tegne og fortælle små historier om dyr. Og helt galt går det, da hun møder den uerfarne forlægger Norman Wayne. Han forelsker sig hovedkulds i såvel Beatrix’ unikke historier som i Beatrix selv. Og sætter Beatrix på en umulig mission for at løsrive sig fra familiens undertrykkende bånd

Anderson vil fri til sin kæreste, og det skal være en overraskelse. Han har skrevet et digt, de er på fin restaurant, og Anderson er klædt ud som Amor selv – med tights og englevinger! Ja, hun bliver overrasket. Faktisk så meget, at hun dør af chok! Et år efter er Anderson dårligt kommet sig over tabet, og i et sindssygt væddemål med en kammerat frier han til den første pige, han ser – som meget overraskende siger ja.


Krigsveteranen Emmett (Gary Oldman) forsøger at tage sit eget liv og bliver derfor indskrevet på en sindssygeanstalt. Her møder han den halvtossede Walker (Dennis Hopper), som han får et tæt venskab med. Emmett opdager samtidig, at sygeplejeskerne og lægerne på anstalten tyranniserer de indsatte. Disse urimeligheder vil den retfærdighedskæmpende Emmett ikke finde sig i, og han kaster sig nu ud i sit livs farligste krig. Denne gang består fjenden dog ikke af soldater men af sygeplejere og læger!

Året er 1925 Jack McCann har i 15 år ledt efter den ultimative skat, som guldgraver, men uden held. Lige indtil en dag hvor han bogstaveligt talt falder ned i et bjerg af guld. Mange år senere, har han et liv i luksus på en ø i Caribien. Men alle hans penge giver ham ingen lykke, hans kone er begyndt at drikke for meget, hans datter vil gifte sig med en mand der har skumle bagtanker med Jack's formue...

James Garner (Maverick) og den Oscarvindende Jason Robards (Alle præsidentens mænd) sadler op i denne western der beskrives som den mest sandfærdige film om skudopgøret i OK Corral. Pistolerne bliver ikke i deres hylstre når Wyatt Earp og Doc Holliday møder forbryderne i Tombstone. Ike Clanton, lederen af en berygtet bande, er ude efter hævn, fordi Wyatt Earp har skudt nogle af bandens medlemmer. Wyatt Earp forlader derfor Tombstone, men det er et led i en større plan...

Den rige og hensynsløse ranchejer Brandt Rüger (Gene Hackman) behandler hans smukke unge kone Melissa, (Candice Bergen) som blot en af hans ejendele. En dag bliver hun kidnappet af den berømte forbryder Frank Calder (Oliver Reed). Frank behandler Melissa godt, faktisk meget bedre end hun bliver behandlet af hendes mand, så med tiden forelsker hun sig i Frank. Men Brandt føler sig ydmyget, så fuld af had drager han ud for at slå Frank ihjel.


Den unge og uerfarende Mayan Konge Balam (George Charkiris) er ved at føre sit folk fra en del af Mexico til en anden. Fremkommet til en tilsyneladende ubeboede kyst, begynder mayaerne at opføre et nyt kongerige. Herunder et højt tempel, som er alteret for de menneskelige ofringer. Ifølge deres tradition skal et menneskeliv ofres, og det bliver muligt at redde en af deres egne, da den sårede indianerhøvding Sorte Ørn (Yul Brynner) bliver taget til fange. Men den unge Ixchel (Shirley Anne Field) forelsker sig i ham, og det redder hans liv...

Paul Bonnard (Rossano Brazzi) er på jagt efter en skat, som ligger gemt i Sahara. Derfor allierer han sig med den erfarne ørkenguide, Joe (John Wayne), samt en smuk ung kvinde, Dita (Sophia Loren), som Paul møder på sin vej. Undervejs kommer det til adskillige uoverensstemmelser mellem de to mænd, og da de kommer frem til skatten, går det helt galt.

Ukraine under det 16. Århundrede: Kosakhøvdingen Taras Bulba kæmper en nådesløs kamp mod polakkerne, som har besat hans land. Da hans søn Andrei bliver forelsket i en smuk polsk pige, eksploderer familiekonflikterne pludselig. Store scener og rasende kampe er højdepunkterne i en film fuld af passion, med en helt fantastisk rollebesætning.


KUN FOR MÆND

KUN FOR KVINDER

BEAUTIFUL JOE HIGHROLLER SHOWGIRLS

BEAUTIFUL CASA DE LOS BABYS KILDEN I PROVENCE

TRINITY BRØDRENE COLLECTION

DANSKE FILM KLASSIKERE

DE KALDER MIG TRINITY JEG HEDDER STADIG NOBODY GI’ DEN HELE ARMEN

DET BEGYNDTE OMBORD DRONNINGENS VAGTMESTER SØNNEN FRA VINGÅRDEN


THIRLLERS BACKFLASH TO DIE FOR UNDER SUSPICION

BURNING LOVE BAD GUY ELSKEREN THE ISLE

THIS IS ACTION

KRIG

AGENT RED KILLING ZOE MOVING TARGET

DRENGENE FRA BRASILIEN HIROSHIMA GULF WAR

HALLOWEEN COLLECTION HALLOWEEN HALLOWEEN 4 HALLOWEEN 5

JOHN WAYNE COLLECTION ALLEGHENY UPRISING ANGEL AND THE BADMAN DILLIGENCEN


Her er Suzanne Stone (Nicole Kidman): landsbypigen med en stor drøm - at blive en berømt tv-journalist. Hun er ung, sexet og parat til at gøre hvad som helst for succes. Gennem sit job som vejrpige på den lokale tv-station kommer hun tættere på sit mål. Men Suzanne vil mere end det. Med sloganet "Hvad er meningen med at lave noget vigtigt, hvis ingen gider se på det" får hun mere og mere plads i sendetiden. Men da hendes mand vil have hende til at sige sit job op, for at få børn og priotere et familieliv, vækkes en djævel i hende. En plan begynder at tage form i hendes hoved og den resulterer i utroskab, løgn og mord, for vejrpigen Suzanne vil være noget stort - og det er for enhver pris!

Instrueret af Gus Van Sant som bl.a. er Oscarnomineret for ”Good Will Hunting” samt vinder af Guldpalmen i Cannes. En djævelsk thriller med Nicole Kidman i en af sine hidtil bedste roller.


Vinder af 3 OSCAR og nomineret til bl.a. BEDSTE FILM & BEDSTE INSTRUKTØR. Nastassja Kinski fik i denne film sit store gennembrud som den unge, fattige og bedårende Tess, som gennem skæbnens lune får hele sit triste liv forandret. Hendes alkoholiserede far får en dag at vide, at han er af adelig herkomst. Tess bliver en sensation i de fine saloner, men med tiden indhenter hendes fortid hende – og udløser et gribende drama om kærlighed, utroskab, svig og mord.

”POLANSKIS BEDSTE FILM!” Video Movie Guide


09-1264 ”Vejen Til Velvære” er instrueret af Alan Parker (”The Commitments”). Oscarbelønnede Sir Anthony Hopkins spiller helseguruen Dr. Kellogg – skaberen af Cornflakes. I de øvrige roller findes John Cusack (”Con Air”) Matthew Broderick (”The Producers”) og Bridget Fonda (”Jackie Brown”). En god varm komedie for alle…

EN FILM MED HJERTE OG SMERTE… MEST SMERTE! Ægteparret Lightbody ankommer til Battle Creek kuranstalt i sommeren år 1907. Sammen håber de på, at kunne rense deres krop og sjæl for både sygdomme og plagsomme minder fra en fælles tragedie. I begyndelsen af det 19. århundrede åbner Kellogg et kursted, hvor de velhavende kan komme i form, omlægge deres kostvaner, blive renset indvendig og helbredt for mere eller mindre indbildte sygdomme og skavanker. Kelloggs metoder er ukonventionelle og grænsende til tortur, men patienterne elsker det. Filmen om manden der var besat af alle kroppens funktioner, totalvegetar, helseprædikant, påstod han levede i cølibat, opfinder af utrolige kure og nye madprodukter og berømt over hele USA som genial - eller kugleskør.


1.Del O's Historie handler om O, en smuk ung kvinde, der arbejder som professionel fotograf. Hun møder René, som er mystisk og fortryllende og hun bliver øjeblikkeligt sanseløst forelsket. Hun vil gøre alt for at tilfredsstille ham. For at hun kan bevise sin kærligehed, tager René hende med til sit slot i Roissy, en bizar blanding af bordel og fængsel. Her bliver hun uddannet i kunsten at adlyde. Hun bliver bundet, pisket og nedgjort. Da hun kommer tilbage til hverdagen og jobbet som modefotograf bliver menneskene i O's omgangskreds pludseligt farligt attraktive. 2.Del Anden del af O's Historie handler om O's fortsatte perverse og seksuelle udskejelser. Her får hun ordre på at blande sig i en tilsyneladende fejlfri families liv, på en så modbydelig og skammelig måde som overhovedet muligt. Hvordan hun gør det, er både skræmmende og ophidsende.


Her ankommer den pukkelryggede Jean De Florence fra byen for at skabe sig et nyt paradis sammen med konen og deres lille datter. Men byens storbonde, Papet, planlægger at stjæle marken fra ham. Ved i al hemmelighed at tappe fra kilden, som løber ved Jeans gård, tvinges Jean til at gå flere kilometer for at hente vand. Samtidig med at planterne visner, drives Jean nærmere vanviddets rand og ødelæggelsens afgrund.. ***** Ti år er gået siden Jean De Florette døde. Ugolin og Papet, som forårsagede Jeans død, lever i rigdom. Jeans datter, Manon, lever med sine geder i bjergene. Hun er nu blevet voksen og smuk. Synet af hende kan gøre en mand besat, og det er hvad der sker for Ugolin, da han ser hende bade nøgen. Manon afslører hans og Papets forbrydelse og iscenesætteren djævelsk hævn.


Cirkusrevyen 2008 med Danmarks bedste revyskuespillere: Ulf Pilgaard, Lisbeth Dahl, Henrik Lykkegaard, Ditte Hansen og Niels Ellegaard. Kvalitet, latter, humor og glæde - eller sagt på en anden måde i en af de mange flotte femstjernede anmeldelser: ”... Den er sjov og den er grov. Den er festlig og den er fræk. Den er flot og den har et professionelt flow..” “...teksterne skærer sig skarpt, satirisk og direkte ind i tiden uden at miste sin høje underholdningsværdi...”


Langt Fra Las Vegas – Danmarks mest populære comedy-serie med en stjernerække af danske skuespillere, heriblandt Casper Christensen, Frank Hvam, Lars Hjortshøj, Iben Hjejle, Klaus Bondam, Sofie Stougaard, Katja K., samt en lang række gæste-skuespillere. Se eller gense dine favoritafsnit, og skrig af grin over dagens strabadser på morgen-TVprogrammet ”Jump-Start”. Anmelderne var ikke i tvivl om seriens succes: ”Genial grinagtig underholdning” ”Dansk komik i høj klasse” ”Skuespillerne er perfekte til deres roller, og lever rollerne FULDT ud – Genialt!” IMDB. Score:

KATALOGNR. T 30134-9 T 30135-9 T 30136-9 T 30137-9 T 30138-9 T 30139-9 T 30140-9 T 30141-9 T 30142-9 T 30143-9 T 30144-9

TITEL LANGT FRA LAS.. / 1.SÆSON AFSNIT 1-6 LANGT FRA LAS.. / 1.SÆSON AFSNIT 7-13 LANGT FRA LAS.. / 2.SÆSON AFSNIT 1-5 LANGT FRA LAS.. / 2.SÆSON AFSNIT 6-10 LANGT FRA LAS.. / 3.SÆSON AFSNIT 1-5 LANGT FRA LAS.. / 3.SÆSON AFSNIT 6-10 LANGT FRA LAS.. / 4.SÆSON AFSNIT 1-5 LANGT FRA LAS.. / 4.SÆSON AFSNIT 6-10 LANGT FRA LAS.. / 5.SÆSON AFSNIT 1-5 LANGT FRA LAS.. / 5.SÆSON AFSNIT 6-10 LANGT FRA LAS.. / HISTORIEN BAG

Butiksnavn:

Tlf.:

Adresse:

Sælger:

Postnr.:

Skal leveres hos kunden d.:

Bynavn:

Bestilt af:

PK 24,00 24,00 24,00 24,00 24,00 24,00 24,00 24,00 24,00 24,00 24,00 I alt:

ANTAL


NTC Nyheder Maj  

NTC nyheder maj 2009

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you