Page 1

Maig 2011


Maig 2011

ATRAPATS SOTA TERRA A Xile 33 miners es van quedar atrapats en una mina 69 dies sota terra. Van enviar una carta per dir que estaven atrapats a 700 metres sota terra. Al saber que estaven atrapats sota terra van enviar una càpsula de rescat que es deia Fènix. Cada vegada que treien a un, tardaven una hora en rescatar-ne un altre.

L'ESCOLA NAPOLEO SOLIVA A l'escola Napoleó Soliva es fan moltes coses divertides com fer matemàtiques i català. En aquest lloc pots saber tantes coses com jo. He après més coses de les que jo m'imaginava. Jo estic a tercer i estic molt contenta d'haver arribat a aquest curs.

LA CASTANYADA El dia 29 de octubre per la tarda vam anar a la pista i vam fer la castanyada. Vam menjar castanyes, també vam ballar moltes cançons de la castanyera, waka de la Shakira... I m'ho vaig passar molt bé.

ELS REIS I PAPA NOEL El dia 24 de desembre vaig anar amb el meu germà, la meva mare i el meu pare a casa de la meva àvia. Va venir Papa Noel i em va portar el coixí musical de Patito Feo, una motxilla de Patito Feo i al meu germà el laboratori del doctor Calavera i un cotxe teledirigit. Després d'uns dies me'n vaig anar a casa meva i quan vaig tornar una altra vegada a casa de la meva àvia vaig veure a la meva cosina amb la

seva germana petita i els meus tiets. Em vaig posar molt contenta perquè així podríem estar les dues juntes amb els gats. CARNAVAL Dissabte per la tarda me'n vaig anar de casa de la meva àvia a la meva. A les 5 de la tarda vam anar la meva mare i el meu germà a l'escola disfressats per la festa però resulta que era pel matí. La meva mare em va ajudar a treure'm la disfressa. Vam anar tots a un bar i ens vam trobar a l'àvia de l'Ainoa i la Nerea. Ens va dir que elles dues estaven en el pavelló esportiu, i nosaltres també hi vam anar i les vam trobar. Després d'una estona ens en vam anar. LA LLETERA I LA GERRA Un dia, vam anar amb l'Anna a la classe de P4 B a explicar una faula als nens i nenes de P4. Aquesta historia és així... Fa molt de temps en un camp hi vivia una lletera, amb els seus pares. Un dia la lletera va fer un pla. Va dir: "Compraré unes gallines, que posaran ous i dels ous sortiran pollets, els vendré i amb els diners compraré un porc i quan estigui ben gras el vendré i amb els diners compraré una ovella i la llana la vendré i amb els diners em compraré un vestit. I llavors tots els nois em miraran i totes les noies em tindran enveja." Però, la lletera de tant somiar i somiar amb tot el que es podria comprar amb els diners que... pata plaf! i tota la llet es va vessar.

Sara


Maig 2011

EL GRAN RESCAT Van rescatar 33 miners de Xile que estaven atrapats sota terra. Van enviar una carta dient que estaven atrapats. Al final els van rescatar amb una màquina que es deia Fènix. Els que estaven sota terra van estar 69 dies atrapats a la profunditat de 700 metres.

LES VACANCES Durant les vacances sempre mirava la tele i jugava a la Nintendo DS. Per les tardes anava a jugar al costat de la guarderia. A vegades em quedava a casa a jugar a l'ordinador i també anava a jugar.

LA CASTANYADA Vam anar a la pista on se celebrava la festa de la castanyada. Vam menjar castanyes i també vam ballar i jugar. També posaven cançons com el waka waka i papa la americana i una de la castanyada. Quan ens en anàvem es podien agafar bosses de castanyes.

LES VACANCES El Papa Noel em va portar la PS2 amb 32 jocs i un joc per la WII. El dia dels reis vaig anar a la cavalcada a agafar caramels i me'ls

vaig menjar tots el dia següent. I vaig jugar a la WII 5 hores i les altres 5 hores a la PS2. També vaig estar jugant a la pilota al passadís i després vaig anar a sopar i després vaig anar a dormir.

EL CAP DE SETMANA Em vaig llevar a les sis i vaig esta jugant a la PLAY STATION a tots els jocs de futbol i al de Wrestling fins a la tarda. Vaig estar jugant a la PLAY i després vaig sortir a jugar a futbol amb el meu germà i amb els amics del meu germà. Quan vam sortir vam anar a comprar caramels a la Duende amb un euro. Ens vam repartir els caramels i vam estar jugant a futbol fins a les set. LA CABRA I L'ASE La cabra i l'ase és una faula que vam preparar els nens de 3r A i la vam explicar als de P4 A i P4 B. Els va agradar molt. Vam fer la faula així: l'Anna va fer els grups de dos o tres nens i nenes i ens va donar un paper gran i després ens va donar un paper petit per copiar el que posava en el gran. Quan vam acabar d'escriure vam resseguir les lletres i vam fer el dibuix del que posava en el text. Quan vam acabar de dibuixar, el vam pintar.

Hicham Benchrif


Maig 2011

EL GRAN RESCAT DE XILE A Xile 33 miners es van quedar atrapats en una mina 69 dies sota terra. Van enviar una carta per dir que estaven atrapats a 700 metres sota terra.

LES MEVES AMIGUES Les meves amigues són Sara, i Marta. Sempre jugo amb elles i m'agrada fer-ho perquè son molt divertides i són les millors amigues. L'Ainhoa és molt bona amb mi i la Sara també i la Marta igual. A vegades m'enfado amb elles i al dia següent les perdono a totes i després juguem una altra vegada.

pare Noel em va portar una guitarra i un micròfon de la Barbi i a la meva germana una nina. ELS REIS Els reis mags em van portat una caixa de Màgia Borràs i un llibre d'acudits i ja he llegit unes 12 pàgines i a la meva germana li han portat un cotxe i també m'han portat una polsera de les Populars.

CARNAVAL El dia de carnaval em vaig disfressar de Cleopatra i la meva germana de pollet. Vaig veure una carrossa molt gran de Shrek que m'agradava. Jo estava amb la meva amiga Paula que només té 5 anys. Anava disfressada de bruixa, vam agafar confeti i algun caramel. Vaig veure a la Mireia que anava disfressada de fada i l'Òscar d'Elf.

HALLOWEEN A Halloween em vaig disfressar de bruixa i vaig anar al centre amb la meva mare. Quan vam arribar la festa es va acabar i unes nenes em van donar caramels. Quan vam arribar a casa li vaig donar uns caramels. BARRIS, CARRERS I PLACES Vam fer grups de dos i havíem de posar fotos i noms per fer un treball de Blanes. Cada grup tenia un títol diferent. A la primera pàgina havíem de posar els noms dels barris de Blanes en el mapa. Després havíem de posar fotos dels carrers i les places amb el seu nom.

EL NADAL El dia de nadal vam convidar a la meva veïna per celebrar el dia de Nochebuena. La meva veïna va portar una mica de menjar i la meva mare deia que no calia que portés res de menjar. La meva mare va fer un menjar molt bo i jo m'ho vaig menjar tot igual que la meva germana petita. I el

ALBA ROSA CUEVAS MENDÉZ


Maig 2011

ATRAPATS SOTA TERRA A Xile es va enfonsar una mina i van quedar atrapats 33 miners i es van quedar 69 dies a la mina. La mina és San José. Gràcies a una grua van treure els 33 miners que estaven a 622 metres de profunditat.

LES VACANCES Vaig anar a Water World amb els meus amics, també vaig anar en bici moltes vegades i em va agradar molt. Vaig anar a una piscina molt bonica. Aquest estiu també vaig anar amb els meus pares i amb els meus amics a la platja. També vaig veure el futbol i va guanyar Espanya. HALLOWEEN A Halloween em vaig disfressar de vampir i em va agradar molt disfressar-me. Vaig anar amb un amic, amb els seus pares i també amb el meu pare. Vam anar al centre de Blanes i la meva germana estava disfressada de bruixa a casa dels meus avis.

FESTES DE NADAL A l'escola vam fer l'amic invisible i va ser molt divertit. També vam cantar 2 nadales molt boniques i molt guais. A la meva casa vam picar el tió i ens va cagar moltes coses molt divertides, el Pare Noel em va portar un cotxe teledirigit els Reis em van portar la PSP i un joc molt divertit. I una mica de carbó.

CARNAVAL Per carnaval vaig anar ballant en un festival a Blanes. També vaig anar a una festa en el cole i també em va agradar molt. Em vaig trobar a molts i molts amics. Quasi tots estaven molt ben disfressats i molt divertits a la festa. Vam menjar un brioix amb xocolata desfeta. CONTES Cada nen feia un conte diferent, per això va ser tan i tan divertit. Crec que a tots els va agradar molt. Per fer-lo s'entra al programa "El pequeño escritor". Poses paisatges, personatges, objectes... i després has d'escriure la història del conte. Els trobareu tots aquí a sota. Esperem que us agradin.

Oscar Muñoz


Maig 2011

EL GRAN RESCAT DE XILE A Xile 33 miners es van quedar atrapats 69 dies sota terra. Van enviar una carta per dir que estaven atrapats a 700 metres sota terra i van anar a rescatar-los.

LES MEVES AMIGUES Les meves amigues són totes molt divertides i són:alba Sara i Marta. Sempre juguem juntes al pati i sempre la alba fa trastades. Una amiga meva s'ha trencat el braç. Jo vaig celebrar el meu aniversari a Marineland i vaig convidar a la Sara. M'ho vaig passar molt bé.

Divines, un carricotxe, un joc de la Nintendo DS i dos pintures de Patito Feo. Després jo vaig jugar a tot. A casa meva em van portar tot lo que jo vaig demanar i em van portar més coses de les que jo vaig demanar. M'ho vaig passar molt bé i vaig anar a veure als meus cosins. Vaig veure la cavalcada. Un petó molt fort per tothom.

EL CARNAVAL Jo anava disfressada de princesa. Va venir una amiga que es diu Zahra i ve de Barcelona. És la millor amiga que he tingut. La Zahra anava de xarleston, la meva germana anava de vampira i anaven molt guapes. Vam veure moltes carrosses. Ens va agradar una de les penúltimes. Es va quedar a dormir a casa meva l'Òscar es va disfressar d'Elf i la seva germana de fada.

HALLOWEEN El vaig passar a casa dels meus cosins. El diumenge per la nit els meus cosins i els meus amics vam anar a trucar als veïns i ens van donar diners, llaminadures, castanyes i moltes més coses. Jo em vaig disfressar de bruixa. BLANES Vam fer grups de dos i havíem de posar fotos i noms per fer un treball de Blanes. Cada grup tenia un títol diferent. A la primera pàgina havíem de posar els noms dels barris de Blanes en el mapa. Després havíem de posar fotos dels carrers i les places amb el seu nom.

EL NADAL Un dia de nadal, per Nit bona, va arribar Papa Noel i em van portar un MP5 de 8 gigues i roba. L'altre dia després els meus ties em van donar 10 euros. ELS REIS Els reis m'han portat una paperera de les

Ainhoa Caballero Matas


Maig 2011

ATRAPATS SOTA TERRA Trenta-tres miners s'han quedat atrapats a Xile a la mina San José a sis-cents vint-idos metres de profunditat. Van estar 69 dies i després els van trobar. Gràcies a una grua van treure els 33 miners. La càpsula es deia Fènix.

LES VACANCES D'ESTIU Un dia vaig anar amb la meva tieta i el meu cosí amb bicicleta. Vaig anar pel carril bisi a la platja. Em vaig donar un cop a la cama, em va sortir sang i vaig haver d'anar a casa. També vaig anar a Water World.

EL NADAL Havíem llogat una casa que hi havia dotze llits, una xemeneia, una barbacoa, papereres per reciclar, dues neveres i tres lavabos. Vam menjar un porc, pollastre i pica-pica. I em van portar: la DSI, un helicòpter teledirigit, una bicicleta tot terreny i una motxilla.

TSUNAMI A JAPÓ Un tsunami va anar a Japó i va arrasar tot lo que es va trobar. Va arrasar: cases, arbres, vaixells, cotxes i edificis. Es va fer per culpa d'un terratrèmol. Una central nuclear va explotar i l'altra va deixar anar gasos radioactius. ELS VERTEBRATS

LA CASTANYADA Vam menjar castanyes i vam ballar. Jo vaig donar voltes a la porteria tota l'estona però a mi no m'agraden les castanyes. Vam ballar per dins de la rotllana i vam ballar i saltar mentre anàvem agafant nois i noies fins que es va acabar.

Havíem de fer un treball sobre els vertebrats que podien ser: rèptils, amfibis, peixos, ocells i mamífers. Primer vam posar el títol. Després vam explicar com eren els animals amb l'ajuda del llibre de medi. Després vam buscar imatges d'animals i hi vam posar el nom. Ens ha quedat un treball molt bonic

Agustín Saya


MAIG 2011

SOTA TERRA A Xile es va enfonsar una mina i van quedar 33 miners atrapats, 69 dies sota terra. Van enviar una carta per dir que estaven atrapats 700 metres sota terra.

LES MEVES AMIGUES Les meves amigues són l'Alba, la Sara, l'Ainhoa i molts amics. Me'n vaig anar de vacances al Caribe 7 dies. La meva tieta ha tingut un bebè, per a mi és cosí germà. Ahir vaig anar a veure'l.

HALLOWEEN Per Halloween vaig anar a la casa de la meva àvia, vaig fer una carbassa de veritat i vaig espantar els meus pares amb l'àvia. Van venir uns nens i van dir “truco o trato”. Al dia següent vaig anar a veure a la tieta i li vaig dir truco o trato.

ELS REIS El dia cinc de gener vaig anar a veure els reis i vaig fer fotos. Hi vaig anar amb la mare, l'avia, l'avi, el tiet, la tieta i el cosí. A casa van portar un carret, una perruqueria, una nina amb xumet, un biberó, bolquers i mitjons. A casa de l'àvia em van portar una colònia de PATITO FEO. A casa de l'altra àvia l'estil de metxes.

CARNAVAL El dissabte al matí vaig anar a la festa de l'escola, em vaig disfressar de bruixa. I el diumenge vaig anar a veure les carrosses amb el tiet, la Marta, l'avia, la mare i la germana. Vaig anar a l'aniversari del Bruno.

ANIMALS FANTASTICS A informàtica vam fer un treball d'animals. Cada nen va fer un animal molt estrany: alguns tenien cua de peix, uns altres el cap de tigre o el cos de rinoceront... Amb la Montse vam explicar com era l'animal en anglès. Després vam entrar a l'Open Office per passar a net el treball. Vam imprimir-lo i ens va quedar molt bonic, i el vam penjar al passadís.

MARTA ESPINAR


Maig 2011

SOTA TERRA A Xile van ser rescatats 33 miners un per un de 700 metres sota terra en una mina de Xile. Van estar 69 dies atrapats sense menjar fins que els van rescatar.

DIUMENGE El dissabte vaig anar amb el pare, amb la mare i amb la germana amb la bicicleta pel carril bici i vaig anar molt i molt lluny de casa meva.

HALLOWEEN El diumenge la meva mare em va pintar com entre ratpenat i calavera. Aquell mateix dia per la nit per a mi va ser el meu millor dia de tot l'univers. Van venir uns nens dient “truco o trato”. Van venir els veïns i m'ho vaig passar molt bé.

ELS REIS El dia de reis per la tarda vaig anar a la cavalcada. Quan va acabar la cavalcada me'n vaig anar casa meva a jugar a la Wii i vaig jugar al joc que em va portar el pare Noel que es deia Wii Party i té més de 80 mini jocs. Després

vaig sopar pizza i me'n vaig anar a dormir. Quan em vaig llevar em vaig trobar molts regals un era la funda de Toy Story, la PSP amb un joc que es diu Fifa 11 i també roba.

EL CAP DE SETMANA Vaig jugar a la play a la 7:00 vaig començar a jugar amb el meu pare. Després em va deixar jugar a la lliga màster i vaig fitxar a Cristiano Ronaldo. Era molt ràpid, quan se la passava me'ls regatejava a tots. Era imparable, boníssim. Vaig procurar molt de guardar la partida i amb aquell jugador.

LLAPIS D' OR El Llapis d'Or és un concurs literari, que es fa des de 27 anys. Aquest any consistia en fer auques sobre el mar. Havíem de fer un dibuix i un poema sobre el mar i enganxar-ho tot junt. El dia que van donar els premis havíem de baixar al gimnàs i anaven dient qui havia de sortir. A partir de 3r A ja hi havia finalistes i guanyadors. Els finalistes s'emportaven una cosa de premi i els guanyadors se n'emportaven dues.

Jose Cotano Cansado


MAIG 2011

ATRAPATS SOTA TERRA El 5 d'agost del 2010 un esfondrament a la mina de Sant José, a Xile, atrapava 33 miners. No va ser fins 17 dies després, que amb un missatge enganxat a un ferro d'una perforadora, provaven que estaven vius en un refugi. A partir de llavors les famílies i les autoritats van començar a preparar un arriscat viatge.

LES VACANCES A les vacances vaig anar a Colòmbia a veure a la meva tia Vici i als meus 4 cosins. També vaig veure a la meva àvia Estela i al meu avi Enar. També hi havia un gos que es deia Romeu que no sé quants anys tenia. Uns dies després vaig tornar, a Blanes.

HALLOWEEN Aquest Halloween vaig anar de porta en porta amb les meves amigues que es diuen: una es diu Sandra que va a 4t i l'última es diu Noemí i té 8 anys. El meu germà Santiago s'ho va passar molt bé.

NADAL A les vacances de Nadal m'ho vaig passar molt bé. El Pare Noel em va portar: el got de l'Antonella, una Nanzy, una corda i unes altres coses més. I els Reis Mags: una nina molt bonica, un joc

per la Nintendo de gossets i de Shinshan i per últim una roba molt bonica per la Nanzi i altres coses.

EL CARNAVAL Al carnaval vaig anar disfressada de gateta, i, també vaig veure nenes disfressades de l'Antonella. El meu germà es va disfressar de vampir. Les carrosses eren molt boniques. Aquell dia va ser el millor dia de la meva vida.

CONTES Un dia, vam anar amb l'Anna a la classe de P4 B a explicar una faula als nens i nenes de P4. Aquesta historia és així... Fa molt de temps en un camp hi vivia una lletera, amb els seus pares. Un dia la lletera va fer un pla. Va dir: "Compraré unes gallines, que posaran ous i dels ous sortiran pollets, els vendré i amb els diners compraré un porc i quan estigui ben gras el vendré i amb els diners compraré una ovella i la llana la vendré i amb els diners em compraré un vestit. I llavors tots els nois em miraran i totes les noies em tindran enveja." Però, la lletera de tant somiar i somiar amb tot el que es podria comprar amb els diners que... pata plaf! i tota la llet es va vessar. Luisa Maria


Maig 2011

ATRAPATS SOTA TERRA A Xile hi havia 33 miners atrapats a 700 metres de profunditat sense menjar fins que els van rescatar amb una càpsula que es deia Fènix al cap de 69 dies.

LES MEVES VACANCES Les meves vacances han sigut molt divertides perquè he anat al casal i he fet moltes coses com anar en bici. I també vaig anar al Water World.

LA CASTANYADA Vam anar a la pista a celebrar la festa. Vam menjar castanyes i també ballar i jugar. També posaven cançons com el waka waka i papa la americano. Al passadís de l'escola hi havia un fantasma que s'aixecava sol i un esquelet.

FESTES DE NADAL A l'escola vam fer l'amic invisible i em van donar una capsa d'aquarel·les. També vam cantar 2 nadales molts guais. A casa meva vam fer cagar al tió i ens va cagar una capsa de gomes. A la cavalcada em van donar molts regals.

EL CAP DE SETMANA Em vaig llevar a les 12 del migdia a la pista i vaig jugar a futbol. També vaig anar a la rua de Blanes i Lloret de Mar. A la rua de Blanes vaig veure l'Oscar disfressat de follet i em va donar caramels de maduixa i de taronja. Després me'n vaig anar a casa a jugar a la PSP a Grand Theft Auto Andreas.

ELS SERVELLS Hem fet un treball que era de Blanes. El nostre era sobre els serveis del poble. Havíem de buscar, fotos dels edificis de serveis més importants del poble. Per exemple la biblioteca, el cinema, el cementiri... i posar-hi el nom.

Javier Arrazola Serrano


Maig 2011

RESCAT SOTA TERRA. 33 Miners estaven atrapats sota terra en una mina de Xile a 600 metres sota terra. Van envia una carta dient que estaven vius i els van rescatar a ells.

LES MEVES VACANCES Jo m'ho he passat molt bé amb la Nerea i l'Ainhoa jugant al pati. A la Nerea li agrada el meu conill de veritat i el vol agafar sempre. A l'Ainhoa també li agrada el conill. També he jugat a la Nintendo DS i de veritat. També m'agraden els meus altres amics que es diuen Francesc, Laura i Raül.

LA CASTANYADA La castanyada ha sigut molt divertida perquè hem jugat al pati i hem menjat castanyes. Hem ballat la música de la Shakira. Les castanyes eren molt bones i més que bones delicioses. La meva mare estava molt contenta. LES FESTES DE NADAL He anat a Alemanya i he anat a la piscina d'Alemanya. Quan he anat a casa he vist una Wii que m'agrada molt i és molt guai. No he vist com la meva família feia cagar el caga tió. La meva mare em deixava jugar a la Wii i a la Nintendo DSI.

EL PROBLEMA DE JAPÓ El dissabte passat a Japó hi havia un remolí d'aigua. En el mar hi havia una barca amb 100 persones. I aquelles persones estaven mortes per culpa del remolí d'aigua. El remolí es va fer per un terratrèmol que va crear un tsunami.

ELS SERVEIS Hem fet un treball que era de Blanes. El nostre era sobre els serveis del poble. Havíem de buscar, fotos dels edificis de serveis més importants del poble. Per exemple la biblioteca, el cinema, el cementiri... i posarhi el nom

Nina Benavides Kryga


Maig 2011

ELS MINERS Els miners de Xile 33 miners es van quedar atrapats sota terra en un refugi de la mina San José. Estava a 622 metres de profunditat. El taller tenia 50 metres quadrats. S'hi van quedar 69 dies. Van rescatar-los amb una càpsula que es diu Fènix.

LLORET Vaig anar a Lloret a jugar un partit de futbol. Vam quedar 1 a 1, empat. Vaig jugar una part de porter i l'altre porter, que es diu Cristian, també una part. Juguem amb el Blanes que va vestit de blau i els entrenadors es diuen Àlex i Cristian. LA CASTANYADA 2010 La castanyada d'aquest any que he estat a l'escola m'ha agradat molt, per la música i les castanyes. Hem escoltat el Waka Waka i una cançó que hem estudiat a música que es diu “La tardor que jo conec”. També vam ballar.

EL PARE NOEL I ELS REIS MAGS El dia del pare Noel em va agradar molt perquè em van portar una XBOX i 17 jocs. Els reis mags em van portar un cotxe teledirigit, que em va agradar molt. Vaig estar amb els meus familiars el dia de reis. I el dia de Pare Noel amb uns amics i amb la meva família. EL DIA DEL MEU SANT El dia del meu sant em van piratejar la PSP. Em van posar vint-i-dos jocs superguais com el FIFA 2011 i el Formula 1, i alguns altres. Em va agradar molt perquè em van portar molts regals i a més a més amb els regals del meu aniversari que va ser cinc dies després. M'ho vaig passar pipa, em va felicitar tota la família d'Argentina.

LLAPIS D'OR El dia del Llapis d'Or vam guanyar el Jose i jo. Vam fer una frase que es deia: “Unes gavines estaven passejant i al pescador es va quedar mirant” i amb aquella frase vam guanyar.

Valentín Fernández


Maig 2011

ATRAPATS SOTA TERRA Rescatats els miners de Xile. A Xile es va enfonsar la mina San José. A 700 metres de profunditat es van quedar atrapats 69 dies quan hi havia 33 miners. Els van trobar i van posar en marxa el rescat.

LA CABRE I L'ASE La cabra i l'ase és una faula que vam preparar els nens de 3r A i la vam explicar als de P4 A i P4 B. Els va agradar molt. Vam fer la faula així: l'Anna va fer els grups de dos o tres nens i nenes i ens va donar un paper gran i després ens va donar un paper petit per copiar el que posava en el gran. Quan vam acabar d'escriure vam resseguir les lletres i vam fer el dibuix del que posava en el text. Quan vam acabar de dibuixar, el vam pintar.

LA CASTANYADA Quan vam anar a la pista del pati a fer la castanyada hi havia molta gent. En Rafa era el que feia les castanyes. I la Eli feia de castanyera. Les castanyes estaven molt bones. Els nens de 6è es van disfressar de castanyera.

VACANCES A RUBI Vaig anar a Rubí a casa dels amics de la meva mare. Vaig anar al zoo i m'ho vaig passar molt bé. I vaig anar a moltes platges.

FESTES DE NADAL El Papa Noel m'ha portat dues pilotes oficials, dos cotxes de radio control, un cotxe de policia. Els reis em van portar una Psp i un equip del FBI uns guants i una bufanda de llana i una capsa de 1 bacugan el número 6.000.

BRUNO FERNANDEZ


Maig 2011

ATRAPATS SOTA TERRA A Xile es va enfonsar una mina i van quedar atrapats 33 miners. Van quedar atrapats 69 dies. Van tardar 17 dies en saber si estaven vius o morts però van enganxar un paper al taladre i els van rescatar.

LES VACANCES A les vacances vaig anar al Water World amb la meva tieta, amb la meva cosina, amb el pare, amb la meva avia i amb el meu tiet. M'ho vaig passar molt bé i vaig menjar pasta amb truita de patates. Vaig anar a la piscina d'onades i a altres piscines i em vaig tirar. Vaig fer coses molt divertides.

LA CASTANYADA A la castanyada ho vaig passar molt bé, vam menjar castanyes però jo no en vaig menjar perquè no m'agraden gens també vam ballar las danses i també las cançons vaig ballar el waka waka amb tots els meus amics.

NADAL A les vacances de Nadal m'ho vaig passar molt bé. El Pare Noel em va portar un escalèxtric professional i unes coses més. I els Reis Mags em van portar una pilota de l'Eurocopa, la WII amb el joc de Bakugan, l'èpic Mickey, un òrgan i moltes coses més.

El CARNAVAL Al Carnaval vaig anar amb el pare a veure les carrosses i em vaig disfressar de ninja amb catana i tot. El meu amic Oscar anava en una de les carrosses disfressat de follet. Hi havia nens disfressats de Pluto, nenes de fades i de pallassos i sobre tot de ninges. M'ho vaig passar molt bé. Hi havia carrosses de pistolers,de pirates, de un arbre gegant i de moltíssimes més. ELS VERTEBRATS Havíem de fer un treball sobre els vertebrats que podien ser: rèptils, amfibis, peixos, ocells i mamífers. Primer vam posar el títol. Després vam explicar com eren els animals amb l'ajuda del llibre de medi. Després vam buscar imatges d'animals i hi vam posar el nom. Ens ha quedat un treball molt bonic.

Yue Rodriguez


Maig 2011

ENTERRATS SOTA TERRRA A Xile va passar una cosa molt dolenta. Els 33 miners estaven atrapats en una mina. La càpsula que es diu Fènix va tardar 1.OOO Persones.

EL CONCURS DEL LLAPIS D'OR El Llapis d'Or és un concurs literari, que es fa des de 27 anys. Aquest any consistia en fer auques sobre el mar. Havíem de fer un dibuix i un poema sobre el mar i enganxarho tot junt. El dia que van donar els premis havíem de baixar al gimnàs i anaven dient qui havia de sortir. A partir de 3r A ja hi havia finalistes i guanyadors. Els finalistes s'emportaven una cosa de premi i els guanyadors se n'emportaven dues.

CASTANYADA Era tot molt divertit perquè menjàvem castanyes i en Rafa es va disfressar de castanyer. NADAL Jo vaig anar a veure els Reis Mags amb en Yue i vaig agafar molts caramels de llimona, de maduixa, de taronja. Em van portar una guitarra ultra plana i coloms.

CARNAVAL Al Carnaval em vaig disfressar de dimoni i el meu germà petit igual, la meva cosina petita de princesa i la meva cosina gran de dràcula.

ANIMALS FANTASTICS A informatica vam fer un treball d'animals. Cada nen va fer un animal molt estrany: alguns tenien cua de peix, uns altres el cap de tigre o el cos de rinoceront... Amb la Montse vam explicar com era l'animal en anglès. Després vam entrar a l'Open Office per passar a net el treball. Vam imprimir-lo i ens va quedar molt bonic, i el vam penjar al passadís.

Samuel H. G.


Maig 2011

HALLOWEEN M'ho vaig passar molt bé perquè tothom anava disfressat de coses diferents de coses que feien por a la gent.

Al cole em vaig avorrir una mica però em divertia. Em va agradar molt la música que posaven.

LES FESTES DE NADAL M'ho vaig passar molt bé perquè els reis ens portaven regals. A mi em va porta una caseta de la Barbi. També em va portar plastilina per fer figures, i també em va portar una cosa que era per fer dibuixos

EL MEU ANIMAL FANTÀSTIC A informàtica vam fer un treball d'animals. Cada nen va fer un animal molt estrany: alguns tenien cua de peix, uns altres el cap de tigre o el cos de rinoceront... Amb la Montse vam explicar com era l'animal en anglès. Després vam entrar a l'Open Office per passar a net el treball. Vam imprimir-lo i ens va quedar molt bonic, i el vam penjar al passadís.

CARNAVAL M'ho vaig passar molt bé perquè la gent anava disfressada. Jo anava disfressada de princesa i vaig veure la Caterina i l'Alba. També vaig veure la Marta, la Fatu que va al Centre Obert.

Aquest és el meu animal favorit i m'agrada molt però n'hi havia un que m'agradava molt. Xènia Estrada Sanz


Maig 2011

ENTERRATS Fa poc 33 miners van quedar enterrats a 610 metres de profunditat durant 69 dies. Després de 22 hores van poder ser rescatats (per una càpsula que es deia Fènix) i així va ser rescat.

NADAL Al Nadal jo em vaig comprar el meu regal. M'ho vaig passar molt bé. Vaig anar a casa de la meva mare de vacances. Els reis em van portar una cosa que no puc dir. Va ser molt divertit.

EL DISSABTE I EL DIUMENGE El dissabte vaig anar al parc de Malgrat a patinar. Vaig caure i em vaig fer molt i molt de mal. El diumenge vaig anar a Calella i m'ho vaig passar molt bé.

CARNAVAL El dia de carnaval em vaig disfressar de Spiderman i vaig anar a una festa de carnaval a l'escola. Vaig jugar un partit de futbol amb els nens de 6è i vam jugar molt bé. La disfressa molava. EL SIGNIFICAT DEL MEU NOM Una vegada vaig descobrir el significat del meu nom: volia dir elegit de déu, era perquè fa trilions d'anys va existir un nen que es deia David que va derrotar el gegant Goliat.

HALLOWEEN Vam fer un circuit amb una poma, suc de poma, llaminadures i galetes i més llaminadures. Després vam disfressar-nos i vam sortir al carrer jo em vaig disfressar de vampir. El meu amic es va disfressar de zombi i ens ho vam passar molt bé.

David Suso Alfaro

Diari de 3r A  

Fet per alumnes de l'escola Napoleó Soliva.