Page 1

ΕΙ∆ΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚ∆ΟΣΗ

από την Τετάρ

3 ΝΟΕ

τη

ΜΒΡΙ

Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α

ΟΥ

Α Τ Τ Ι Κ Η Σ

Περιφερειακές - ∆ηµοτικές Εκλογές 2010

Η ώρα της κάλπης COPYRIGHT GRAPHIC NEWS 1994. TELEPHONE (44) 071-722 4673

Οι εκλογές

Το «debate»

στο µικροσκόπιο Α. ΓΕΩΡΓΙΑ∆ΗΣ

Α. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύµβουλοι Όλοι οι υποψήφιοι ∆ήµαρχοι και ∆ηµοτικοί Σύµβουλοι σε ∆υτική-Ανατολική Αττική

Κ. ∆ΙΑΚΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ Α. ΧΑΓΙΟΣ

Γ. ∆ΗΜΑΡΑΣ Γ. ΨΑΡΙΑΝΟΣ

B. KIKIΛΙΑΣ Θ. ΠΑΦΙΛΗΣ

Α. ΑΛΑΒΑΝΟΣ

Γ. ΣΓΟΥΡΟΣ

των υποψηφίων Περιφερειαρχών

ΖΩΗΣ ΚΑΡΙΝΟΣ «Χρειαζόµαστε νέα δηµοτική αρχή»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ «Mαζί µπορούµε να τα καταφέρουµε» ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΡΡΙΑΣ «Επιλέγουµε ισχυρό δήµαρχο» BAΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ «Για να πάµε όλοι µπροστά» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ-ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

ΙΣΙ∆ΩΡΟΣ ΜΑ∆ΗΣ «Για την πόλη που µας αξίζει»

∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ «Μεγάλος δήµος, µεγάλες προσδοκίες» ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ «Με σεασµό στον πολίτη» ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ «Μαζί να κάνουµε την υπέραση» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΥΤΣΟΣ «Μια πόλη για όλους»


ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΒΙΒΙΑΝ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του νέου Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

«Κάτι καινούργιο γεννιέται» Πιστεύω βαθιά, πως αν υπάρχει κάτι που αξίζει την υπεράσπιση όλων των πολιτών ανεξαιρέτως, αυτό είναι η ίδια η πόλη μέσα στην οποία ζούμε καθημερινά και το επίπεδο ζωής σε αυτή. Αυτό στάθηκε για εμένα για ακόμη μια φορά ο κυριότερος λόγος που με ξεχωριστή τιμή δέχτηκα την πρόταση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου να συμμετάσχω στο νέο σχήμα που δημιούργησε και να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις και τις δυνατότητες στο νέο δήμο της ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ. Η επαγγελματική μου πορεία και αναγνώριση στους περισσοτέρους από εσάς είναι γνωστή. Είμαι νομικός σύμβουλος σ’ ένα γαλλικό χρηματοπιστωτικό οργανισμό και ειδικεύομαι στις προβληματικές επιχειρήσεις και στην αναδιάρθρωση χρεών. Από το 2003 έως το 2006 διετέλεσα Διοικητική Σύμβουλος της Πνευματικής Εστίας Βούλας στις Επιτροπές Πολιτισμού και Εκδηλώσεων και από το 2007 και μέχρι σήμερα κατέχω τη θέση της Αντιπροέδρου, συνεχίζοντας ακατάπαυστα την προσπάθεια για ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, στις οποίες είμαι βέβαιη πολλοί από εσάς θα έχει παρευρεθεί και έχετε καταχειροκροτήσει. Αδιάκοπα από το 2004 μέχρι σήμερα, έχω ενεργή συμμετοχή ως εθελόντρια αλλά και ως μέλος του Φιλανθρωπικού - Μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ – ΠΕΝΤΕΛΗΣ» και στις πρόσφατες διοικητικές εκλογές εκλέχτηκα 2η σε σταυρούς προτίμησης. Με αυτήν την μικρή προίκα και με την υπόσχεση ότι θα εργαστώ σκληρά για το Νέο Δήμο, σας ζητώ να με εμπιστευτείτε, σας ζητώ να με στηρίξετε στην προσπάθειά που κάνουμε όλοι μαζί. Οι δυσκολίες θα είναι πολλές και πολύπλοκες, όμως με συλλογική δουλειά και ουσιαστικές γνώσεις, είμαι βέβαιη πως θα φτιάξουμε έναν Δήμο ο οποίος θα είναι υπόδειγμα διαφάνειας και πολιτισμού. Διότι όταν πιστεύεις στο όραμά σου, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο το οποίο δεν μπορεί να ξεπεραστεί.

Γιατί σας διαβεβαιώνω ότι από την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ... ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ και γι’ αυτό θα πρέπει να

είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ !

Χρυσούλα Σταμπέλου Μπρούλια

Ιατρός - Yποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Παιανίας- Γλυκών Νερών Γεννήθηκε στην Παιανία και κατοικεί στα Γλυκά Νερά. Παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μπρούλια και μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε ιατρική, με ειδίκευση στην παθολογία, και επιμόρφωση στην πνευμονολογία και διαιτολογία. Τηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Γλυκά Νερά Είναι πρόεδρος της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Η Ζωή», από το 2005, που έχει σκοπό την αποασυλοποίηση ψυχικά πασχόντων, την στήριξη κακοποιημένων γυναικών και ατόμων με ειδικές ανάγκες. Διοργανώνει και στηρίζει ημερίδες και συμβουλευτικά σεμινάρα ενάντια στο κοινωνικό στίγμα. Διετέλεσε δημοτική σύμβουλος στο δήμο Γλυκών Νερών την περίοδο 2002-2006. Πρόεδρος, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, της επιτροπής αδελφοποίησης δήμων, στον Δήμο Γλυκών Νερών. Το 2006, ίδρυσε και ηγήθηκε του Συνδυασμού «Νέα Πνοή» στο δήμο Γλυκών Νερών. Το 2010, μαζί με τον συνδυασμό όπου ηγείται «Νέα Πνοή», μετέχει στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Μάδη Ισίδωρου, «αλλάζουμε μαζί, Νέος Δήμος, ΝΕΑ ΑΡΧΗ», για τον ενοποιημένο Δήμο Παιανίας- Γλυκών Νερών.


Ζώης Καρίνος-Υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα

Πρόγραμμα Συνδυασμού

«Νέος Δήμος-Νέα Εποχή» Ολοκληρώθηκε και δημοσιοποιήθηκε το Πρόγραμμα του Συνδυασμού «Νέος Δήμος - Νέα Εποχή», με υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνος το Ζώη Καρίνο. Η διανομή του σχετικού εντύπου έχει ξεκινήσει ήδη, σε όλες τις περιοχές του νέου Δήμου, με στόχο την ουσιαστική και ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών.

• Μελέτη προστασίας και αξιοποίησης του θαλασσίου μετώπου του Δήμου. • Καθημερινότητα στην πόλη: ενίσχυση υπηρεσιών καθαριότητας, αύξηση του πρασίνου με νέες φυτεύσεις στις αστικές περιοχές, αναπλάσεις και νέοι χώροι πρασίνου.

• Καλύτερες συνθήκες κυκλοφορίας: Νέα κυκλοφοριακή μελέτη, πρόγραμμα δημιουργίας νέων χώρων στάθμευσης και ανάπτυξη δημοτικής συγκοινωνίας.

Στο πρόγραμμα καθορίζονται σαφώς οι προτεραιότητες του Συνδυασμού, οι οποίες είναι:

• Κοινωνική Πολιτική: Αναβάθμιση της λειτουργίας των δημοτικών

• Προστασία του περιβάλλο-

Βουτζά, Αγία Μαρίνα, Γραμματικό και Μαραθώνα - Προγράμματα πρόσθετης διδασκαλίας από το Δήμο, με δωρεάν συμμετοχή για μαθητές από άνεργες και οικονομικά ασθενείς οικογένειες.

ντος, ενάντια σε κάθε απειλή

• Ενίσχυση των υποδομών

της περιοχής και αντιμετώπιση των βασικών ελλείψεων

• Ανάπτυξη με κανόνες και

ΚΑΠΗ και δημιουργία νέων - Ίδρυση Δημοτικού Κέντρου Υγείας – Κινητή Ιατρική Μονάδα –Δίκτυο Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών.

• Εκπαίδευση: Ανέγερση νέων σχολικών κτιρίων, σε Νέα Μάκρη, Νέο

• Πολιτισμός: Μελέτη ανάδειξης, προβολής και αξιοποίησης του αρχαιολογικού χώρου του Μαραθώνα, δημιουργία πολυθεματικού πάρκου σε έκταση του Ταμείου Εθνικού Στόλου (ΤΕΣ) στο Βαρνάβα.

προδιαγραφές, για την διασφάλιση της ποιότητας ζωής των πολιτών

• Αθλητισμός: Πρόγραμμα δημιουργίας νέων αθλητικών εγκαταστάσε-

• Δημιουργία ενός ολοκλη-

• Στήριξη της αγροτικής παραγωγής: εκπόνηση μελέτης για το μικρο-

ρωμένου δικτύου υπηρεσιών για το δημότη και στήριξη του κοινωνικού ιστού, ενάντια στην κρίση.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων, προγραμματίζονται μια σειρά από έργα και παρεμβάσεις, που αφορούν το σύνολο του Δήμου. Μεταξύ των σημαντικότερων, περιλαμβάνονται:

ων, σε όλο το εύρος του νέου Δήμου, προγράμματα μαζικού αθλητισμού, με δωρεάν συμμετοχή για τους δημότες κάθε ηλικίας. κλίμα, δράσεις ενημέρωσης των αγροτών και προώθησης των τοπικών προϊόντων.

• Στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων: πάγωμα ή μείωση των δημοτικών τελών, για όσο διαρκεί η κρίση.

• Ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής και ανάπτυξης: δράσεις ενημέρωσης τοπικών επιχειρήσεων, νέο υλικό και εκστρατείες προβολής. Ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Μαραθώνος

• Αγώνας ενάντια στη λειτουργία ΧΥΤΑ στο Γραμματικό, καθώς και στα

• Δήμος στην υπηρεσία του Πολίτη: ανάρτηση αποφάσεων στο διαδί-

• Δημιουργία Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ), εντός της πρώ-

κτυο, Χάρτης Δικαιωμάτων Υποχρεώσεων μεταξύ Δήμου και Δημότη, δημιουργία Πύλης Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών, τηλεφωνική Γραμμή Δημότη, ενίσχυση Δημοτικής Αστυνομίας, πιστοποίηση υπηρεσιών.

σχέδια για τη δημιουργία θαλάσσιου αιολικού πάρκου στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου. της θητείας της νέας δημοτικής αρχής

• Εκσυγχρονισμός των δικτύων ύδρευσης • Έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης του νέου Δήμου. • Αναβάθμιση του οδικού δικτύου και χάραξη νέων αξόνων • Ολοκλήρωση των Σχεδίων Πόλης, με ένταξη νέων περιοχών

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέος Δήμος - Νέα Εποχή», κ. Ζώης Καρίνος, δήλωσε σχετικά: «Το πρόγραμμά μας καταρτίστηκε με βάση τη δική μας γνώση, αλλά και με διάλογο και διαβούλευση με όλους τους πολίτες. Ισοδυναμεί με μια συνειδητή δέσμευση, απέναντι σε κάθε δημότη. Έχουμε τη θέληση, τη γνώση και το σχέδιο, για να δημιουργήσουμε, βήμα προς βήμα, όσα λείπουν σήμερα από τον τόπο μας. Για να δημιουργήσουμε μαζί, το Δήμο που μας αξίζει.»


06 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ

Το… debate της «Αττικής Περιφέρειας» για την… Περιφέρεια Αττικής Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες απαντούν σε τρία βασικά ερωτήματα που βρίσκονται στα χείλη των περισσοτέρων πολιτών.

1

«Σε ποιό πρόβλημα της Περιφέρειας Αττικής θα δώσετε προτεραιότητα εφόσον εκλεγείτε;»

2

«Αυτοδιοικητική ή βάσει μνημονίου η ψήφος των πολιτών στις 7 Νοεμβρίου;»

3

«Γιατί οι πολίτες να επιλέξουν εσάς για περιφερειάρχη;»

Γιάννης Σγουρός

«Οι πολίτες να κρίνουν βάσει του έργου και του προγράμματος»

1.

Τα προβλήματα δεν ιεραρχούνται, πρέπει να ασχοληθούμε και με την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ ώστε να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ μέχρι το 2013. Η διαχείριση των σκουπιδιών είναι η μεγάλη προτεραιότητα για την Αττική, κυρίως λόγω της ασφυκτικής πίεσης χρόνου που δημιουργεί η σημερινή κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για το αποχετευτικό σύστημα της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής αλλά και των νησιών του Αργοσαρωνικού. Και βέβαια επιμένουμε στην προσπάθεια μας να βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Ανασφαλής στο ίδιο του το σπίτι δεν πρέπει να είναι κανένας πολίτης πια.

2.

Οι εκλογές για την Περιφέρεια δεν έχουν εθνικό χαρακτήρα, παρόλο που οι περισσότεροι εκ των συνυποψηφίων μου επιχειρούν να τους δώσουν τέτοιο ρόλο, κάτι που προσωπικά θεωρώ άκρως παραπλανητικό και δεν συμμετέχω. Προσωπικά θα μιλήσω για τη μεγάλη μεταρρύθμιση του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ γιατί αφορά τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. Το Πρόγραμμα Καλλικράτης διαμορφώνει μια εντελώς νέα πραγματικότητα για την Περιφέρεια Αττικής. Τις τεράστιες δυνατότητες που ανοίγονται πλέον μπροστά μας θα πρέπει να τις αξιοποιήσουμε με

τον καλύτερο τρόπο, με όραμα, με διαφάνεια, με αποτελεσματικότητα, με όρεξη για δουλειά, με πείσμα και γνώση. Με έργα ουσίας και όχι έργα βιτρίνας, εντυπωσιασμού και δημοσίων σχέσεων. Στις 7 Νοεμβρίου εκλέγουμε Περιφερειάρχη. Δεν εκλέγουμε εκφραστή του αντιμνημονίου. Οι πολίτες να πάνε στις κάλπες και να μας κρίνουν όλους, όχι με βάση το χρώμα, αλλά με βάση το έργο και το πρόγραμμα του καθενός.

3.

Γιατί ως Νομάρχης Αθηνών τα τελευταία 8 χρόνια έχω αποδείξει ότι σέβομαι τον πολίτη. Με έργα, με σωστή διαχείριση, με διαφάνεια, αλλά και με συγκρούσεις όπου χρειάσθηκε, έδωσα λύσεις για την διευκόλυνση της καθημερινότητας των κατοίκων. Διαχειρίσθηκα με πλήρη διαφάνεια το δημόσιο χρήμα γι' αυτό πετύχαμε το πλεόνασμα των 217 εκ. ευρώ, ενώ την ίδια χρονική περίοδο έγιναν έργα ύψους 500 εκ. ευρώ. Ένα παράδειγμα μόνο σας αναφέρω, τα πολλά αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν σε όλους σχεδόν τους Δήμους. Με τους διπλάσιους θεσμοθετημένους πόρους που δίνει ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ θα μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω στους πολίτες έργο βασισμένο σ’ αυτές τις αρχές που σας είπα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

«Αίτημα της κοινωνίας η ανανέωση»

1.

Στην κρίσιμη αυτή στιγμή άμεση προτεραιότητά μας είναι η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και της κοινωνικής μέριμνας. Για τον λόγο αυτό έχουμε δεσμευθεί για την δημιουργία 147 βρεφονηπιακών σταθμών (66 σε κάθε Δήμο και 15 επιπλέον όπου υπάρχει ανάγκη). Σχεδιάζουμε, επίσης, να αναδείξουμε την Περιφέρεια ως επιχειρηματικό κέντρο, να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητά της και να στηριχθούμε, κυρίως, στην εξωστρεφή ανάπτυξή της. Σαν παραδείγματα θα σας αναφέρω ότι πρέπει να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα των Αττικών Προϊόντων, τα προϊόντα δηλαδή, που παράγονται στην Αττική Γη και ιδιαίτερα τα τρόφιμα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αντιμετωπίσουμε άμεσα την μάστιγα της νοθείας, του παραεμπορίου και της παράνομης ελληνοποίησης των προϊόντων. Σκοπός μας είναι η Αττική να ξαναγίνει αυτόνομος τουριστικός προορισμός αντί για ενδιάμεσος σταθμός καθ’ οδόν προς κάπου αλλού. Ευρύτερος στόχος μας είναι να μετατρέψουμε την Αττική σε επιχειρηματικό και ευρύτερο διακομιστικό κέντρο. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αν δεν ασχοληθείς με την κατάσταση στα λιμάνια, αν δεν δημιουργήσεις εμπορευματικούς σταθμούς, αν δεν δημιουργήσεις επιχειρηματικά πάρ-

κα, αν δεν επενδύσεις στις σύγχρονες τεχνολογίες.

2.

Οι εκλογές είναι σίγουρα αυτοδιοικητικές όμως ειδικά για τις περιφέρειες είναι αναμφίβολα και πολιτικές. Ας μην ξεχνάμε ότι ο περιφερειάρχης που θα εκλεγεί οφείλει να διεκδικήσει για αυτόν τον νεοσύστατο θεσμό αρμοδιότητες και κυρίως πόρους. Άρα οφείλει να συγκρουστεί και να διεκδικήσει. Δεν μπορώ καταλάβω πως μπορεί να υπερασπιστεί το ρόλο του ως Περιφερειάρχης κάποιος που άλλα λέει ως πολίτης και άλλα ως πολιτικός. Αλλά και κάποιος που απλά δηλώνει «παρών».

3.

Η υποψηφιότητά μου εκφράζει το αίτημα της κοινωνίας για ανανέωση της πολιτικής. Έχουμε το πλεονέκτημα και τη δίψα του καινούργιου, του φρέσκου, του άφθαρτου. Αλήθεια δεν έχετε κουραστεί από την εμπειρία τόσων χρόνων; Μαζί με το επιτελείο μου έχουμε καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, προκειμένου να επιτύχουμε το δίπτυχο: ανάπτυξη και ποιότητα ζωής.


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Βιογραφικό Σημείωμα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

Ο Νικόλαος Βούλγαρης του Δημητρίου & της Ελένης, το γένος Αποστόλου, γεννήθηκε το έτος 1959 στην Αθήνα. Τελείωσε το Δημοτικό σχολείο Βαρνάβα και το Γυμνάσιο-Λύκειο Καπανδριτίου. Σπούδασε στα Τ.Ε.Ι Πάτρας, στο τμήμα Οικονομίας & Διοίκησης, και συνέχισε τις σπουδές του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος ανθυπολοχαγός διαβιβάσεων. Από το 1984 έως το 1987, εργάστηκε στην εταιρεία ELTRAK CATERPILLAR. Ασχολήθηκε με τον τομέα του εμπορίου & υπήρξε ελεύθερος επαγγελματίας από το 1987 έως το 2002. Στη συνέχεια, διορίστηκε εκπαιδευτικός Β/βάθμιας εκπαίδευσης κλάδου (Π.Ε. 18) ειδικότητας Οικονομίας-Διοίκησης. Στα φοιτητικά του χρόνια, ήταν πρόεδρος του τμήματος Στελεχών Επιχειρήσεων - Οικονομίας & Διοίκησης, ως συνδικαλιστής της ΔΑΠ. ΝΔΦΚ. Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Τ.Ε.Ν.Δ ΒΑΡΝΑΒΑ από το 1984-1987 που ανέλαβε Πρόεδρος Κοινότητας. Εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος το 1986 και για τέσσερις συνεχείς τετραετίες έως το 2002. Κατά την δημοτική περίοδο 1994-1998, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού συμβουλίου Τοπικής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων Ν. Αττικής και με την ιδιότητα αυτή, συμμετείχε σε συνέδρια & αποστολές σε θέματα της αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα – Ευρώπη - Η.Π.Α. Στις εκλογές του 2006, επανεξελέγη πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα. Μέχρι σήμερα έχει συμπληρώσει 23 έτη αυτοδιοικητικής θητείας (19 ως πρόεδρος της Κοινότητας & 4 ως επικεφαλής αντιπολίτευσης). Είναι παντρεμένος με την νηπιαγωγό, Μαριλένα Γέροντα & έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά (πολύτεκνος). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22950.97100

& 6932.223.719

∆έσποινα Αφεντούλη ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ∆ρ Κοινωνιολογίας-∆ηµοσιογράφος - ∆ηµοτική Σύµβουλος ∆ιονύσου Σπουδές: ∆ιδακτορικό Κοινωνιολογίας- Πάντειο Πανεπιστήµιο (Οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις µέσα από το πρίσµα του Βρετανικού Τύπου) Μεταπτυχιακό ∆ιεθνή ∆ηµοσιογραφία (ραδιοτηλεόραση)- City University London (Το Σχέδιο Ανάν για την Κύπρο) Πτυχίο ∆ιεθνείς & Ευρωπαϊκές Σπουδές (Η σηµασία της Μάχης της Κρήτης) & Μετάφραση-∆ιερµηνεία (γερµανικά-αγγλικά) - Salford University Manchester & Johannes Gutenberg Universität Frankfurt Εργασία: BBC, CNN & CNN Business Traveler, London Greek Radio, Channel Manchester TV, Eportal, Radio for Development, Ελληνικά Σχολεία Aπόστολου Βαρνάβα στο Λονδίνο, Τουριστική Αγορά, ANT1... Σήµερα: Ειδική συνεργάτης στο Υπουργείο Παιδείας, ∆ια Βίου Μάθησης και Θρησκευµάτων, Γραφείο Τύπου & ∆ηµοσίων Σχέσεων ∆ραστηριότητες: ∆ηµοτική Σύµβουλος ∆ιονύσου (2006-2010)-Γραµµατέας ∆ηµοτικού Συµβουλίου, µέλος Πολιτιστικού Οργανισµού, συντονίστρια Νεολαίας, µέλος ΤΟΣΥΝ, µέλος σχολικής επιτροπής 1ου δηµοτικού σχολείου & 1ου νηπιαγωγείου & Γυµνασίου-Λυκείου. •Ιδρύτρια της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών & Μικρασιατών Βόρειας Αττικής. • Μέλος της Παγκρήτιας Ένωσης & της Ένωσης Ποντίων Αγίου Στεφάνου Αττικής και Περιχώρων. • Συµµετοχή σε επιστηµονικές ηµερίδες, έρευνα µε θέµατα: ελληνοτουρκικές σχέσεις (κυρίως το Κυπριακό), Ευρωπαϊκή Ένωση, Τοπική Αυτοδιοίκηση, δηµοσιογραφία & µετάφραση-διερµηνεία. • Βράβευση για τη φιλανθρωπική εισφορά της υπέρ του Προγράµµατος επανένταξης των εγκλείστων στις Φυλακές Wandsworth στο Λονδίνο. • Μέλος της Εθνικής Ένωσης Δηµοσιογράφων Αγγλίας (NUJ). •Εκπρόσωπος συµφοιτητών στο Πανεπιστήµιο του City & του Salford. •Προερχόµενη από οικογένεια αγιογράφων-ζωγράφων, τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τις τέχνες. •Αθλήτρια στο Αθλ. Κέντρο Ζηρίνειο.

Επικοινωνία: 6977613436 & d_afentouli@hotmail.com (facebook)


08 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

Αλέκος Αλαβάνος

«Να κάνουμε το πρώτο βήμα για την ελεύθερη Ελλάδα»

1.

Αναρίθμητα τα προβλήματα των κατοίκων στην Περιφέρεια της Αττικής που οξύνονται δραματικά μέσα από τις επιλογές της κυβέρνησης του Μνημονίου. Από την καταστροφή του περιβάλλοντος και την κατασπατάληση του φυσικού πλούτου μέχρι τον μαρασμό της οικονομικής δραστηριότητας και την ανεργία, ιδιαίτερα των νέων που αυξάνεται αλματωδώς. Εν τέλει ζητήματα δημοκρατίας καθώς η κυβέρνηση αγνοεί προκλητικά τις ανάγκες αλλά και την φωνή των πολιτών προς όφελος του αδίστακτου κέρδους των μεγαλοεπιχειρηματιών και των κερδοσκόπων τραπεζιτών και χρηματιστών, ντόπιων και ξένων. Ενδεικτικά αλλά και ουσιαστικά προβάλουμε το ζήτημα της ανεργίας των νέων και δηλώνουμε πως με σύμμαχό μας το λαό και τις απαιτήσεις του δεν θα σεβαστούμε τους αντισυνταγματικούς νόμους της κυβέρνησης του Μνημονίου και της τρόικας και δεν θα διστάσουμε να φτάσουμε στα άκρα.

2.

Πρόκειται για ψευτοδίλημμα. Το πραγματικό ερώτημα αφορά στην αμφισβήτηση ή όχι του ασφυκτικού και σκληρού πλαισίου λιτότητας που επιβάλει η τρόικα και υλοποιεί η κυβέρ-

νηση. Από την κάλπη των περιφερειακών εκλογών πρέπει να βγει το μήνυμα πως κυβέρνηση, τρόικα και Μνημόνιο είναι ανεπιθύμητες και πρέπει να φύγουν.

3.

Ο συνδυασμός του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής-Ελεύθερη Αττική συγκροτήθηκε από δεκάδες αγωνιστές και αγωνίστριες των συλλογικοτήτων και των αντιστάσεων στους χώρους της εργασίας, της νεολαίας, των γυναικών, των δημοκρατικών δικαιωμάτων, των τοπικών κοινωνιών και των κινημάτων πόλης προκειμένου να διεκδικήσει ένα απλό και ξεκάθαρο μήνυμα: δεν υπάρχει μονόδρομος! Ελεύθερη Αττική από την ανεργία, την φτώχεια, τον οικονομικό μαρασμό και τον «θάνατο του εμποράκου», την περιστολή των εργασιακών κατακτήσεων και δικαιωμάτων δεκαετιών αγώνων, την καταστροφή του περιβάλλοντος και την σπάταλη εξάντληση του φυσικού πλούτου, την καταστολή και τον αυταρχισμό, τον αποκλεισμό και την σπορά του μίσους ανάμεσα στις κοινωνικές ομάδες… Ελεύθερη Αττική από την προτεραιότητα των κερδών μεγαλοεπιχειρηματιών και τραπεζιτών σε βάρος της ζωής μας και του μέλλοντος των παιδιών μας. Ελεύθερη Αττική πρώτο βήμα για την ελεύθερη Ελλάδα.

Aλέξης Μητρόπουλος

«Δίνουμε ελπίδα στο λαό»

1.

Στην ενίσχυση του Κοινωνικού Κράτους και στην αντιμετώπιση της ανεργίας, που μεταθέτει κάτω από τα όρια της φτώχειας πολλούς συμπολίτες μας. Πρώτη μας κίνηση θα είναι η συνεννόηση όλων των Περιφερειών και των Δήμων, προς απόκρουση των δημοσιονομικών ρυθμίσεων του Μνημονίου που αφορούν στον Καλλικράτη. Τα χρήματα που εξοικονομούνται από τη μείωση του πολιτικού προσωπικού πρέπει να μένουν στην Αυτοδιοίκηση και να μην διοχετεύονται στο χρέος. Ο δανεισμός τής Αυτοδιοίκησης να είναι ελεύθερος για έργα υποδομής, κοινωνικές παροχές και αναγκαίες ενισχύσεις των Νομικών Προσώπων της. Έτσι, θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στις Υπηρεσίες της, γιατί, σε περιόδους κρίσης, πρέπει να ενεργοποιείται πρωτίστως ο δημόσιος τομέας, ώστε να συμπαρασύρει και τον ιδιωτικό στην ανάπτυξη.

2.

Το ένα είναι συνάρτηση του άλλου. Το Μνημόνιο καθιστά την Περιφέρεια και τον Καλλικράτη όργανο δημοσιονομικής επιτήρησης και εξοικονόμησης χρημάτων για τους δανειστές. Η Αυτοδιοίκηση, εξάλλου, εκφράζει την κοινωνική αυτονομία, που η καταιγιστική ετερονομία του Μνημονίου καταπνίγει. Με το Μνημόνιο «ξηλώνεται» το Κοινωνικό Κράτος και η ανάπτυξη ματαιώνεται, δηλαδή οι δύο μεγάλες αυτές αρμοδιότητές της αποδυναμώνονται. Η τοπι-

κή αυτονομία, επομένως, συναρτάται με την απαλλαγή από την αντικοινωνική και αντιαναπτυξιακή δουλεία του Μνημονίου.

3.

Γιατί: -Σε όλη τη ζωή μας, ως ενεργοί πολίτες, είχαμε αυτονομία συνείδησης και έκφρασης των απόψεών μας, έναντι παντός τιμήματος. -Πολλά πρόσωπα του Συνδυασμού μας προβλέψαμε από ετών την κρίση και προτείναμε εγγράφως την κατάλληλη προετοιμασία της χώρας, χωρίς όμως να εισακουστούμε. -Αποδομήσαμε το Μνημόνιο και τον μηχανισμό στήριξης. -Όλα τα στελέχη του Συνδυασμού μας βρίσκονται συνειδητά στο αντιμνημονιακό μέτωπο και θεωρούν την καταγγελία του ως όρο σωτηρίας της πατρίδας μας. -Έχουμε ένα εμπνευσμένο, συνεκτικό, εφαρμόσιμο και λεπτομερές αναπτυξιακό πρόγραμμα για το Λεκανοπέδιο της Αττικής. -Υποστηρίζουμε από δεκαετιών με πάθος το Κοινωνικό Κράτος. -Δίνουμε ελπίδα στο Λαό με τη συνένωση όλων των εγρήγορων σοσιαλιστικών δυνάμεων και τη συνεργασία τους με τη διαλεκτική Ριζοσπαστική και Οικολογική Αριστερά.


• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» | 09

ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΓΙΟΣ

«Η καταδίκη του Μνημονίου θα είναι το μήνυμα αυτών των εκλογών»

1.

Οι προσεχείς εκλογές είναι ίσως οι πιο πολιτικές που έχουν διεξαχθεί ποτέ για την τοπική αυτοδιοίκηση. Το Μνημόνιο καταστροφής των εργατικών δικαιωμάτων και καταλήστευσης του μόχθου του λαού, που συνομολόγησε η κυβέρνηση με την ΕΕ και το ΔΝΤ, και η εφαρμογή του Καλλικράτη, με τα τοπικά «μνημόνια» και τον οικονομικό στραγγαλισμό της Αυτοδιοίκησης, είναι η Σκύλλα και η Χάρυβδη που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές. Και ο μόνος τρόπος για να μπει φραγμός σε αυτή την πολιτική δεν είναι οι άνετες καρέκλες και κλειστές πόρτες των περιφερειακών συμβουλίων, αλλά η κινητοποίηση του εργαζόμενου λαού, το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα.

2.

Η καταδίκη του Μνημονίου και συνολικά της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης θα είναι το μήνυμα αυτών των εκλογών, όπως ήταν και το μήνυμα της 5ης Μάη και των μεγάλων απεργιών. Όμως, δεν φτάνει αυτό: χρειάζεται να καταδικαστεί συνολικά η πολιτική που προσπαθεί να φορτώσει την παγκόσμια καπιταλιστική κρίση στις πλάτες των εργαζόμενων και των συνταξιούχων, η πολιτική που πετά στην ανεργία χιλιάδες νέους και καταδικάζει το περιβάλλον προς όφελος της φαστ-τρακ ιδιωτικής κερδοφορίας –δηλαδή η πολιτική του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, η πολιτική της ΕΕ που εφαρμόζεται απαράλλαχτη και στην Ισπανία, τη Γαλλία, τη Βρετανία –με ή χωρίς Μνημόνιο.

3.

Για να αποκρουστεί αυτή η επίθεση χρειάζεται μια άλλη Αριστερά: εκείνη η Αριστερά που θα μπορέσει να συμβάλλει στη νικηφόρα πορεία του εργατικού και νεολαιίστικου κινήμα-

τος. Αυτό προϋποθέτει ξεκάθαρους στόχους: τη διαγραφή του ληστρικού χρέους ώστε να εξασφαλιστούν οι πόροι για την αύξηση των μισθών και των συντάξεων, την έξοδο από το ευρώ και τη ρήξη με την ΕΕ από τη σκοπιά εξυπηρέτησης των συμφερόντων του λαού και όχι του κεφαλαίου, την απαγόρευση των απολύσεων και την προστασία των ανέργων, την εθνικοποίηση των τραπεζών, τη δήμευση της εκκλησιαστικής περιουσίας, τη φορολόγηση των μεγάλων επιχειρήσεων. Με πραγματική πίστη στις δυνατότητες του κινήματος να πετυχαίνει νίκες, με αγωνιστές που δίνουν αυτές τις μάχες καθημερινά στους χώρους δουλειάς, στα Πανεπιστήμια, στις γειτονιές. Η ψήφος στην Αντικαπιταλιστική Ανατροπή είναι ψήφος ενίσχυσης των μαχητικών, νικηφόρων αγώνων.

Γρηγόρης Ψαριανός

«Να μην μπει η Αττική στην εντ-ατική»

1.

Πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι η Αττική δεν θα καταστραφεί κι άλλο και άμεσα να προστατεύσουμε, ό,τι έχει γλυτώσει. Κινδυνεύει η Αττική να γίνει μία απέραντη μεγαλούπολη απ΄ άκρου εις άκρον. Οι συνοικίες και τα μικρά γραφικά χωριά της Αττικής έχουν γίνει τσιμεντένιες πόλεις με μερικές δεκάδες χιλιάδες κατοίκους η καθεμία. Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της Αττικής είναι το ότι διαχέονται οι πόλεις της, η μία μέσα στην άλλη, μεταξύ τους υπάρχει όλο και λιγότερος άχτιστος χώρος. Προέχει, λοιπόν, η θέσπιση μιας ιδιαίτερα αυστηρής πράσινης ζώνης, ένα μέτρο που δεν απαιτεί δισεκατομμύρια.

2.

Τα Μνημόνια, οι Τρόικες και τα ΔΝΤ είναι το αποτέλεσμα και όχι η αιτία των δεινών μας. Υπάρχει μια αριστεροδεξιά, αντιμνημονιακή δημαγωγία, που «απαλλάσσει» το δικομμα-

τισμό από τις ευθύνες του. Για όλα φταίνε οι ξένοι, οι Αμερικάνοι, οι Βρυξέλλες, το ΔΝΤ… Όσο δημαγωγούμε για το Μνημόνιο, κινδυνεύουμε να συναντηθούμε στης Αττικής το μνημόσυνο. Για την σημερινή κατάσταση ευθύνονται οι κυβερνήσεις του δικομματισμού και η στρεβλή αντίληψη για την τοπική αυτοδιοίκηση.Το κυρίαρχο ερώτημα είναι, τι γίνεται τώρα; Ένας περιφερειάρχης μπορεί πλέον να κάνει σχεδόν τα πάντα. Αρκεί να έχει γνώμονα το Δημόσιο συμφέρον.

3.

Ψήφο στην «Αττική Γη». Αν θέλουμε να μην μπει η Αττική στην εντ-ατική. Ψήφο στον Γρηγόρη Ψαριανό, στους αντιπεριφερειάρχες και στους υποψήφιους της «Αττικής Γής», γιατί μας ενδιαφέρει το πού και πώς ζούμε, αντιλαμβανόμαστε με πολύ διαφορετικό τρόπο τη ζωή μας και την Αττική, επιθυμούμε τη συμμετοχή όλων μας στον σχεδιασμό του «αύριο» και προτείνουμε έναν διαφορετικό δρόμο. Για να αλλάξει, τελικά, η ζωή μας στην Περιφέρεια, σε αυτή τη ζωή…


10 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

Θανάσης Παφίλης

«Ψήφο για να εμποδίσουμε τα χειρότερα»

1.

«Το βασικό πρόβλημα-ερώτημα στην Περιφέρεια Αττικής και πανελλαδικά είναι: ανάπτυξη για ποιόν, για το κεφάλαιο ή για το λαό; Τα μεγάλα προβλήματα της ιδιοκτησίας και χρήσης γης, του περιβάλλοντος, της υγείας και παιδείας, της ανεργίας, του λαϊκού εισοδήματος, αλλά και της ενέργειας, των μεταφορών, των υποδομών, όλα σχετίζονται με τα καπιταλιστικά κέρδη και συγκεντρώνονται ακόμη πιο εκρηκτικά στην Αττική. Αυτά επιδρούν στην καθημερινή ζωή του λαού. Ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση σημαίνει εγγύηση ανυποχώρητου αγώνα, ανυπακοής και απειθαρχίας για να έρθουν οι λαϊκές ανάγκες στο προσκήνιο, για ικανοποίηση άμεσων και πιεστικών αναγκών. Είναι όμως και συμβολή στον αγώνα για να αλλάξει ο συσχετισμός δυνάμεων υπέρ του λαού».

μα της αντιλαϊκής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο. Άρα ο λαός ψηφίζει για όλα και πρέπει να μετατρέψει την αγανάκτησή του σε δύναμη για τον αγώνα του, ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ».

3.

«Ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση, στο ΚΚΕ σε δήμους και περιφέρειες, για να εμποδίσουμε τα χειρότερα που φέρνουν μετά τις εκλογές για να χρεοκοπήσουν το λαό. Για να μην εγκλωβιστεί η λαϊκή αγανάκτηση ούτε στα τρομοκρατικά διλήμματα, ούτε στα αναχώματα τύπου Δημαρά, Μητρόπουλου κ.λπ. που μπαινοβγαίνουν στο ΠΑΣΟΚ για να εγκλωβίζουν λαϊκές δυνάμεις στη λογική ότι τάχα το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ μπορούν να αλλάξουν. Για να γίνει ένα βήμα μπροστά στην αλλαγή των συσχετισμών, για να πιστέψουν οι εργαζόμενοι και στο δίκιο τους και στη δύναμή τους, να βάλουν πλώρη για να ανατρέψουν συνολικά την αντιλαϊκή πολιτική. Γιατί τέλος το ΚΚΕ είπε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιώθηκε, γιατί τη δύναμη της ψήφου το ΚΚΕ θα την καταθέσει στην πάλη του λαϊκού και εργατικού κινήματος».

2.

«Οι εκλογές είναι πολιτικές και εφ’ όλης της ύλης. Όσα προβλέπει το μνημόνιο υπάρχουν στη συνθήκη του Μάαστριχτ, της Λισαβόνας, σε όλες τις αποφάσεις της ΕΕ. Σημαντικό μέρος του μνημονίου θα εφαρμοστεί και μέσα από τον αντιδραστικό Καλλικράτη που είναι στήριγ-

ΆδωνΙς Γεωργιάδης

«Ο Περιφερειάρχης πρέπει να κάνει για την δουλεία»

1.

Πράξη πρώτη: Θα σταματήσω την Ανέγερση του Τζαμιού στον Βοτανικό, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα γίνει πόλος έλξεως χιλιάδων μουσουλμάνων οι οποίοι και θα μετατρέψουν την περιοχή σε ένα γιγαντιαίο γκέτο. Πράξη δεύτερη: Δεσμεύομαι ότι με την ίδρυση Ειδικού Σώματος Πατάξεως Παραεμπορίου, εντός των πρώτων 6 μηνών της θητείας μου, θα εξαφανίσω το παραεμπόριο. Σε όσους αμφισβητούν αυτήν μου την δυνατότητα, τους απαντώ ότι όπως την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων το παραεμπόριο είχε εξαφανιστεί, διότι υπήρχε η πολιτική βούληση, έτσι θα το εξαφανίσω και εγώ, διότι διαθέτω την ανάλογη πολιτική βούληση και το σχέδιο. Πράξη Τρίτη: Κατά προτεραιότητα θα ασχοληθώ με τις υποβαθμισμένες περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμων και η Πλατεία Αττικής, θέλουμε πίσω τις γειτονιές μας. Πράξη Τέταρτη θα σταματήσω τον ΧΥΤΑ στον Γραμματικό με την χρησιμοποίηση των νέων τεχνολογιών, ώστε να προχωρήσουμε σε έναν νέο –Εθνικό πια- σχεδιασμό για την διαχείριση των Απορριμμάτων. Αυτό σε συνδυασμό με την δημιουργία βιολογικών καθαρισμών και αποχετεύσεως στην Ανατολική Αττική θα αλλάξει όλο το τοπίο. Επίσης θα αξιοποιήσω τους πόρους από το ΕΣΠΑ ώστε να φτιάξουμε όμορφες τοπικές αγορές στις διάφορες πόλεις της Αττικής, κατά τα πρότυπα της Ευρώπης, ώστε να βοηθήσουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αντέξουν τον ανταγωνισμό. Και τέλος θα αξιο-

3.

ΣΚΙΤΣΑ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΑΤΕΛΙΕ

Αθανασία-Ιωάννα Μπολτέτσου Ράνια Παπαδημητρίου

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ

Σπυριδούλα Πέρρου

Βασίλης Ευθυμίου περιφέρεια

2.

ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Γιώργος Ζαχάρης

ANEΞΑΡΤΗΤΗ Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Η Κ Α Ι Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Τ Ι Κ Η Ε Φ Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α

ποιήσω τα ύδατα από την Ψυτάλλεια τα οποία και πετιούνται στην θάλασσα, για να πρασινίσουμε τους ορεινούς όγκους της Αττικής. Καλώ τους πολίτες να μην παρασυρθούν. Τα κόμματα μπορεί να παίζουν τα παιχνίδια τους, με το ψευδές δίπολο «μνημόνιο-αντιμνημόνιο» αλλά εάν αυτός που θα εκλεγεί Περιφερειάρχης δεν μπορεί να κάνει την δουλειά, 5 δισ. από τους ευρωπαϊκούς πόρους που θα πρέπει να έχουν απορροφηθεί μέχρι το 2013 θα χαθούν. Δείτε π.χ. τον κ. Σαμαρά, εδώ σηκώνει το λάβαρο του Αντιμνημονίου και στην Ευρώπη στην Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, δηλώνει το πόσο αταλάντευτα στηρίζει τα μέτρα εξυγιάνσεως της ελληνικής οικονομίας... εδώ «μάγκας» εκεί το «καλλίτερο παιδί». Τα συμπεράσματα δικά σας. Διότι από την μέχρι τώρα πορεία μου στην ζωή, έχω αποδείξει ότι ξέρω να μάχομαι και να επιτυγχάνω στόχους. Διότι με το να είμαι σταθερά μέσα στην πρώτη πεντάδα των 300 βουλευτών σε παραγωγή κοινοβουλευτικού έργου (ομιλίες, ερωτήσεις κλπ) δείχνω ότι ξέρω να Τιμώ αυτούς που με ψήφισαν. Διότι ο Περιφερειάρχης Αττικής έχει πλέον τεράστιες αρμοδιότητες και θα επηρεάσει καθοριστικά την ζωή μας. Εγώ έχω και το πρόγραμμα και την θέληση και την δυνατότητα να κάνω το καθήκον μου και να μην αφήσω αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Δώστε μου την ψήφο σας και δεν θα το μετανιώσετε ποτέ, διότι θα είμαι πάντα παρών.

Κων/να Γιαννακοπούλου Μιχάλης Τσαμπάς

Χρήστος Παπανίκος Aντώνης Θωμάς Νεκταρία Γιάνκα

ΥΠΟΔΟΧΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Eurokinissi

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.: 210 7522600, 210 7522601 Fax.: 210 7510501 info@attikipress.gr ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ - ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΚΑΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ Ε.Π.Ε. Κόνωνος 39, Αθήνα, 11633

IRIS Α.Ε.Β.Ε.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ: Δημαρχεία, Εφορίες (ΔΟΥ), Μικρογεύματα ΓΡΗΓΟΡΗΣ, Καφετέριες, Νοσοκομεία, Στάσεις Προαστιακού Σιδηροδρόμου, Χειροδιανομή σε κομβικά σημεία της περιφέρειας


• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» | 11

Κώστας Διάκος

«Πράσινες λύσεις για να βγούμε από το τέλμα»

1.

Στην αναθέρμανση της τοπικής οικονομίας! Άμεσα: Οι τράπεζες χρόνου μπορούν να αξιοποιήσουν άνεργους. Η δικτύωση παραγωγών καταναλωτών, μειώνει τα έξοδα της νοικοκυράς, και αυξάνει τα έσοδα του παραγωγού. Η πιστοποίηση άνεργων μητέρων, ώστε να φυλάνε παιδιά εργαζομένων μαζί με τα δικά τους, μειώνει την δαπάνη βρεφονηπιακών σταθμών. Μεσοπρόθεσμα: Η αστική αγροτική παραγωγή, η ανακατασκευή κτιρίων για ενεργειακή οικονομία, η απεξάρτηση από το πετρέλαιο και οι επενδύσεις σε μέσα σταθερής τροχιάς, φέρνουν χιλιάδες θέσεις εργασίας και είναι οι πυλώνες της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης. Οι πράσινες προτάσεις έχουν ευρεία εφαρμογή σε κοινότητες της Ευρώπης και την Λατινικής Αμερικής. Στηρίζονται στον ανθρώπινο παράγοντα και όχι σε ακριβές υποδομές και εισαγόμενες τεχνολογίες.

2.

Η μάχη ενάντια στο μνημόνιο είναι τεράστιας σημασίας, αλλά δεν είναι πολιτικό πρόγραμμα. Η πραγματική μάχη είναι οι πράσινες λύσεις που αναφέραμε. Αντίθετα η γενικόλογη καταγγελία του μνημονίου, δίνει δεκανίκι στην κυβέρνηση διότι: Από τον κ. Σαμαρά μέχρι την κ. Παπαρήγα, χρησιμοποιείται σαν σημαία ευκαιρίας.

Δεν τιμωρεί την κυβέρνηση. Χωρίς εναλλακτική πρόταση το μνημόνιο, μοιάζει μονόδρομος. Επιτρέπει σε υποψηφίους δημάρχους ή περιφερειάρχες να κρύψουν την μετεκλογική ασυνέπεια τους πίσω από το μνημόνιο. Ας συγκεντρώσουμε υπογραφές για ένα αληθινό δημοψήφισμα ενάντια στο μνημόνιο, σύμφωνα με το σύνταγμα. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι γιαλαντζί δημοψήφισμα, γιατί πρέπει να αναδείξουν τοπικά συμβούλια, που θα εφαρμόσουν προγράμματα ενάντια στο μνημόνιο, για 3,5 χρόνια.

3.

Γιατί είναι ο μάχιμος δικηγόρος των κινημάτων και όχι επαγγελματίας πολιτικός. Γιατί ξέρει τις πράσινες προτάσεις. Κάποιοι υποψήφιοι ανακάλυψαν την προστασία των δασών ή τη διαχείριση απορριμμάτων, για να δηλώσουν οικολόγοι. Όσα λένε δεν είναι κάτι νέο. Είναι ήδη ευρωπαϊκές οδηγίες. Γιατί η αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ, από αντάρτες του ΠΑΣΟΚ δεν είναι πολιτικό πρόγραμμα. Οι αντάρτες θα ξαναγίνουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και η αυτοδιοίκηση θα μένει ορφανή. Γιατί οι πράσινες λύσεις είναι ρεαλιστικές και μπορούν να μας βγάλουν από το τέλμα. Γιατί Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ

«Προτεραιότητά μας ο πολίτης»

1.

Τα προβλήματα της Αττικής είναι γνωστά. Θέλουμε να υπάρξει ένα στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης για την περιφέρεια, κάτι που θα δίνει νέα ελπίδα και, το κυριότερο, θα είναι αντίθετο με τη λιτότητα, την ύφεση και την ανεργία που μαστίζει τη χώρα και φυσικά την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Προτεραιότητα όσων μετέχουν στο «Άρμα Πολιτών» είναι ο πολίτης και η εξυπηρέτησή του. Η επιβολή ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, νέες υπηρεσίες και πλούτο για ολόκληρη την περιφέρεια Αττικής. Φυσικά, θα μπουν σε μια σειρά, τα κρίσιμα θέματα του περιβάλλοντος, της διαχείρισης σκουπιδιών, των βιολογικών καθαρισμών, αλλά και της παιδείας, της υγείας και της ποιότητας ζωής γενικότερα. Θέλω δε να υπογραμμίσω, ότι όλα αυτά θα γίνονται με διαφάνεια. Γιατί ο πολίτης πρέπει να γνωρίζει ποια ακριβώς είναι η μέριμνα που λαμβάνει η περιφέρεια για την καλυτέρευση της δικής του ζωής. Οι προτεραιότητές μας καλύπτονται πλήρως, μέσα από ένα άρτια εκπονημένο σχέδιο, που συνοψίζεται στους τέσσερις βασικούς άξονες του προγράμματός μας: τέλος στις καθυστερήσεις της ανάπτυξης, απε-

γκλωβισμός της κοινωνίας από τους περιορισμούς του μνημονίου, επιστροφή στους πολίτες του μερίσματος από τον δημόσιο πλούτο και τόνωση της απασχόλησης. Το πρόγραμμά μας αναφέρει διεξοδικά το πώς μπορούν να γίνουν όλα αυτά.

2.

Ξέρετε, εμείς δεν προχωρήσαμε ποτέ με στόχο τις «αντιμνημονιακές» και μόνο βολές. Ξεκινήσαμε, προχωρήσαμε και προχωράμε με βάση την πεποίθηση ότι διαθέτουμε πλήρες πρόγραμμα, άρτια επεξεργασμένο και ένα στελεχιακό δυναμικό που είναι σε θέση να καταφέρει την εφαρμογή του.

3.

Θα πω απλά, γιατί το όραμά μας προέρχεται από τον πολίτη και καταλήγει στον πολίτη. Ο Γιάννης Δημαράς, δεν είναι μόνος του. Έχει συνοδοιπόρους που γνωρίζουν το όραμά του και είναι σε θέση να το υποστηρίξουν σθεναρά μέχρι το τέλος…


12 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

Η «μάχη» της Περιφέρειας • ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΜΑΥΡΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΛΙΟΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΜΑΥΡΙΔΗ ΣΟΦΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟY ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΧΑΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

• ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

• ΑΛΜΥΡΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ,

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

• ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΕΚΤΩΡΟΣ • ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΠΑΤΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΠΑΧΤΗ ΑΝΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΜΠΙΝΙΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΝΤΑΛΑΠΕΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΟΓΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ • ΣΥΛΑΪΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ • ΤΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΣΙΛΙΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΗΛΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕIΑΡΧΗΣ

ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

• ΚΑΒΑΡΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΣΜΙΔΗ ΕΥΡΩΠΗ του ΣΑΒΒΑ • ΛΟΥΚΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΡΟΥΓΓΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΣΑΜΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΣΤΑΜΟΛΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΦΑΚΙΑΝΟΥΔΗ-ΠΑΝΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΦΥΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ • ΔΙΑΓΓΕΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΚΑΛΑΦΑΤΗ Σ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ • ΚΟΥΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΗΛΙΑ • ΠΑΡΤΣΙΝΕΒΕΛΟΥ-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΣΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ • ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

• ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΘΕΜΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ANΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ • ΜΟΝΑΧΟΛΙΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ • ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ • ΚΩΛΟΝΙΑΤΗΣ-ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΗΛΙΑ • ΠΑΠΑΜΕΛΕΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΙΕΡΟΘΕΟΥ • ΣΕΡΕΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΓΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ • ΚΙΣΚΗΡΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ • ΔΗΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ • ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ • ΓΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ • ΖΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΛΙΩΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΠΛΑΝΗ-ΚΑΛΛΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ • ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ • ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ-ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΒΥΡΩΝΑ • ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΗΡΑΚΛΗ • ΝΤΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ • ΣΜΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΣΟΜΙΔΗ ΕΛΕΝΗ του ΤΙΜΟΛΕΟΝΤΟΣ • ΤΣΟΥΠΡΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΓΙΑΝΝΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΧΑΙΡΕΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

• ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του ΜΗΝΑ

• ΒΟΥΒΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ • ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΚΑΒΡΑΚΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΚΑΛΔΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΟΥ-ΔΟΥΚΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ • ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ • ΝΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΡΑΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΑΡΩΦ ΠΑΥΛΟΣ του ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ • ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΤΕΛΛΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΤΖΙΒΕΛΕΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΗΛΙΑ • ΤΣΙΩΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΛΕΚΑ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ • ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ • ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΣΕΡΑΦΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

• ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ • ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ • ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ) του ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ TOMEA ΑΘΗΝΩΝ • ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ) του ΙΩΑΝΝΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ • ΣΠΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ • ΧΑΡΙΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΗΣΩΝ • ΓΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΡΑΚΟΥΛΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ • ΜΑΚΡΥΝΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.

ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

• ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ • ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ/

• ΑΓΡΙΟΥ ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΣΚΙΠΙΩΝ-ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΓΚΙΚΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΒΥΡΩΝΟΣ • ΓΡΙΜΠΑΜΠΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΤΙΜΟΘΕΟΥ • ΚΑΛΑΤΖΙΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ • ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ • ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ • ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΤΡΥΦΩΝΟΣ • ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

• ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ • ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΒΟΥΡΔΟΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΠΑΡΗΣ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

• ΖΕΡΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΜΑΚΡΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ

• ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΠΑΛΗΟΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΔΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

• ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΡΤΕΜΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

• ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΝΑΥΣΙΚΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ,

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ • ΔΡΟΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΑΛΑΝΤΖΗ-ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΟΤΤΩΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΜΥΡΤΩ του ΗΛΙΑ • ΜΑΓΓΑΝΑΡΗ ΘΩΜΑΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΤΕΛΙΟΥ • ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ • ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΟΡΑΒΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ-MAPIΑΝΘ Η του ΑΝΔΡΕΑ • ΧΑΤΖΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

• ΔΟΜΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΛΕΚΚΑ-ΜΑΡΚΑΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΔΑΝΙΗΛ • ΛΟΥΓΙΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΣΤΑΥΡΟΥ • ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΣΕΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙAΟXI ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

• ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

• ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

• ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΑΠΕΡΩΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΛΙΩΝΗΣ ΔΕΔΕΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΜΕΤΟΧΙΑΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΜΠΑΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΠΡΕΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΝΤΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΩΜΑ • ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΦΑΙΔΡΟΥ • ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΙΜΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ • ΡΟΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΡΟΖΑΚΗ-ΛΑΜΠΡΙΔΟΥ ΙΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΤΑΜΟΣ ΑΛΦΡΕΔΟΣ (ΦΡΕΝΤΥ) του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ • ΤΣΙΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» | 13

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

• ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΑΣΦΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΡΜΑΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ (ΛΟΥΛΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΟΥΤΣΟΥΛΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΧΑΡΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

• ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΗΣ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΕΦΑΛΛΩΝΙΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΚΟΝΣΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΝΤΙΝΟΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΙΝΤΖΙΑ ΣΟΦΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ ΑΓΑΛΛΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΠΙΝΙΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΚΛΑΙΡΗ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΟΘΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΣΙΑΜΕΤΗΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΧΑΤΖΗΝΑΣΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΩΜΑ • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ • ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΖΩΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΡΑΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΛΙΟΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΤΣΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

• ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ) του ΕΥΘΥΜΙΟΥ,

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ • ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ ΑΝΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΓΕΩΡΠΤΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΑΜΠΑΝΑΡΟΥ-ΣΚΟΥΡΤΕΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

• ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ • ΘΕΟΔΟΣΗ ΑΥΓΟΥΛΑ (ΑΥΓΗ) του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

• ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ • ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΠΑΝΑΓΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΠΑΠΑΡΙΔΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΣΚΟΥΝΤΡΙΑΝΟΥ-ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ) του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ • ΠΙΠΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

• ΒΑΣΙΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΓΕΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ ΤΑΜΑΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΛΕΟΝΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΓΚΛΑΡΑ ΕΛΕΝΗ του ΛΟΥΚΑ • ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ • ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΠΑΛΑΒΟΣ ΠΑΝ ΑΠ ΩΤΗ Σ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΠΟΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ • ΣΤΙΝΗ ΚΛΑΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΥΜΕΩΝ • ΧΑΙΡΙΚΑΚΗ-ΞΑΝΘΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ • ΖΑΠΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΛΕΑΝΘΗ • ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΓΩΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΧΟΝΔΡΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΑΦΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

• ΓΚΙΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

• ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ ΔΗΜΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

• ΤΖΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΤΣΕΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΦΑΡΔΕΛΑ-ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΩ (ΧΡΥΣΑ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ • ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΚΜΗΝΗ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

• ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΛΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΟΥ • ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΨΙΜΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΣΑΡΑΝΤΟΥ


14 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

Το… λυσάρι του ψηφοφόρου • Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την ημέρα της κάλπης • Οι παγίδες, τα λάθη και η… αγωνία του σταυρού Ρεπορτάζ: Βασίλης Ευθυμίου

Η

ψηφοφορία θα αρχίσει στις 7 π.μ. .και θα λήξει στις 7 μμ., ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί να επαναληφθεί, θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, δηλαδή στις 14 Νοεμβρίου, με τις ίδιες ώρες έναρξης και λήξης. Σε περίπτωση, που η ψηφοφορία δεν διεξαχθεί για οποιονδήποτε λόγο, σε έναν δήμο, σε ένα ή περισσότερα εκλογικά τμήματα, τότε αυτή θα γίνει την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010. Στις δημοτικές εκλογές δικαίωμα ψήφου έχουν:

1.

Όλοι οι δημότες κάθε νέου δήμου που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, δηλαδή, έχουν γεννηθεί πριν την 31η Δεκεμβρίου του 1992 και οι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του δήμου ή της κοινότητας, που από 1.1.2011 θα αποτελούν έναν δήμο, σύμφωνα με τον νέο νόμο.

2.

Οι πολίτες των λοιπών 26 κρατών - μελών της Ε.Ε., οι οποίοι δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια, αλλά κατοικούν στην Ελλάδα, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του σημερινού δήμου

ή της κοινότητας, όπου κατοικούν. Επίσης, οι ομογενείς, οι οποίοι δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια, αλλά διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, ως αλλοδαποί, και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, δηλαδή έχουν γεννηθεί έως 31.12.1992, είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του σημερινού δήμου ή της κοινότητας, όπου κατοικούν. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις εγγραφές, που ολοκληρώθηκαν στις 31 Αυγούστου, στους ειδικούς καταλόγους των δήμων, 12.762 είναι οι ομογενείς και οι μετανάστες, οι οποίοι ζουν νόμιμα και για πολλά χρόνια στη χώρα. Ωστόσο, οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών, πολίτες των κρατών-μελών της Ε.Ε, οι ομογενείς και οι νομίμως διαμένοντες υπήκοοι τρίτων χωρών δεν έχουν εκλογικό δικαίωμα για την ανάδειξη των περιφερειακών αρχών.

Οι υποψήφιοι κρίνονται στο… σταυρό Θυμηθείτε ότι στον υποψήφιο δήμαρχο δεν σημειώνεται σταυρός προτίμησης, αλλά εάν όμως τελικά εσείς μπερδευτείτε για οποιονδήποτε λόγο και βάλετε σταυρό, τότε αυτός δεν θα αποτελεί αιτία ακύρωσης του ψηφοδελτίου. Κατά την επαναληπτική ψηφοφορία, επίσης δεν τίθεται σταυρός προτίμησης, αφού αυτή διεξάγεται

Προσοχή στην σταυροδοσία ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο εκλογέας μπορεί να θέσει στην Ανατολική Αττική έως 3 σταυρούς και στην Δυτική Αττική έως 2 σταυρούς.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Α.Για δημοτικό συμβούλιο

Για Δήμους στους οποίους δεν επήλθε καμία μεταβολή με τις διατάξεις του Καλλικράτη ο εκλογέας μπορεί να θέσει μέχρι τρεις (3) σταυρούς προτίμησης σε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Σε Δήμους που συνενώθηκαν με το σχέδιο Καλλικράτης ο εκλογέας μπορεί να θέσει:

!

1.

α. Έναν σταυρό προτίμησης σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, όταν η εκλογική του περιφέρεια, εκλέγει μέχρι τρεις (3) δημοτικούς συμβούλους β. Μέχρι τρεις (3) σταυρούς προτίμησης σε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους όταν η εκλογική του περιφέρεια εκλέγει περισσότερους από τρεις (3) δημοτικούς συμβούλους

2.

Έναν (1) σταυρό προτίμησης σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο όλων των άλλων εκλογικών περιφερειών του δήμου.

Β.Για Συμβούλιο Τοπικής/ Δημοτικής Κοινότητας

Ο εκλογέας μπορεί να θέσει μέχρι δύο (2) σταυρούς προτίμησης σε υποψηφίους του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας και έναν (1) σταυρό προτίμησης σε υποψήφιο σύμβουλο ή εκπρόσωπο της τοπικής κοινότητας.

μόνον ανάμεσα στους υποψήφιους δημάρχους των δύο συνδυασμών, που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους. Η ύπαρξη, όμως σταυρού προτίμησης σε ψηφοδέλτιο, επίσης δεν συνεπάγεται την ακυρότητά του. Στους δήμους που αποτελούν ενιαία εκλογική περιφέρεια, ο εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του με έναν ή δύο ή τρεις υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, δηλαδή μπορεί να βάλει μέχρι και τρεις σταυρούς προτίμησης. Αν όμως σε ένα ψηφοδέλτιο σημειωθούν περισσότεροι, από τους προβλεπόμενους, σταυροί προτίμησης, το ψηφοδέλτιο είναι έγκυρο και λογίζεται υπέρ του συνδυασμού, χωρίς όμως να λαμβάνεται υπόψη κάποιος σταυρός προτίμησης.


• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» | 15

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ

«Δώσαμε εξετάσεις και πετύχαμε» Ο δήμαρχος Άνω Λιοσίων και υποψήφιος δήμαρχος Φυλής μιλάει για τα πεπραγμένα της τετραετίας και τις προοπτικές του ενοποιημένου δήμου Υποσχέθηκε το 2006 στον λαό των Άνω Λιοσίων ότι θα βγάλει την πόλη από τη βαθιά κρίση και ότι θα δρομολογήσει την αναπτυξιακή πορεία, με κύριους άξονες τον σεβασμό στον πολίτη και την προστασία του περιβάλλοντος. Τριάμισι χρόνια αργότερα, ο δήμαρχος Άνω Λιοσίων Χρήστος Παππούς χαρακτηρίζει πετυχημένο τον απολογισμό της διοίκησης του δήμου και δηλώνει έτοιμος να θέσει στην κρίση των δημοτών μια νέα αυτοδιοικητική πρόταση τετραετίας για τον ενοποιημένο πλέον δήμο, που εκτός από τα Άνω Λιόσια, περιλαμβάνει το Ζεφύρι και τη Φυλή. Δεν αναλάβατε τον δήμο Άνω Λιοσίων στην καλύτερη κατάσταση… Αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Παρέλαβα ένα δήμο, που στην ουσία δεν υπήρχε. Τα πάντα ήταν σε διάλυση. Ήταν για μένα προσωπικό στοίχημα να πετύχω και δεν μπορώ να ξεχάσω τις συμβουλές των φίλων μου. «Πού πας; Τί πας να αναλάβεις»; Όμως δεν κάναμε πίσω. Πέσαμε όλοι με τα μούτρα στη δουλειά και σε σύντομο χρονικό διάστημα νοικοκυρέψαμε την πόλη, ούτως ώστε να ακολουθήσει η επόμενη και κρίσιμη φάση της δημιουργίας υποδομών για να λειτουργήσει αποτελεσματικά ο δήμος. Έχετε δηλώσει πως η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών αποτελεί βασικό άξονα των προτεραιοτήτων σας. Πώς υλοποιήσατε αυτή τη θέση σας; Προωθήσαμε την αντιπλημμυρική θωράκιση του δήμου με τρία σημαντικά έργα αποχέτευσης των νερών της βροχής. Ειδικότερα κατασκευάσαμε αγωγούς αποχέτευσης στις συνοικίες Λίμνης, Αγίου Γεωργίου, Αγίου Νικολάου και στον κορμό Λεωφορείων, στη συνοικία του Κέντρου. Πρόκειται για έργα που αποσκοπούν στην ανάσχεση των ομβρίων υδάτων και ολοκληρώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, δίνοντας λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα. Κατασκευάσαμε, επίσης, δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη. Το περιβάλλον ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους πολίτες. Τί έχετε να παρουσιάσετε στον συγκεκριμένο τομέα; Σημαντικό άξονα των προτεραιοτήτων μας αποτέλεσε η ενίσχυση και συντήρηση του πρασίνου, αλλά και η ενοποίηση των χώρων πρασίνου των Άνω Λιοσίων και κυρίως των πλατειών. Στο πλαίσιο αυτό προωθήθηκε και εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το ολοκληρωμένο πρόγραμμα «ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ». Μέσα από αυτό κατασκευάζουμε: Την Πλατεία Αγίας Σοφίας στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη. Την Πλατεία Φιλικής Εταιρίας στον Άγιο Γεώργιο. Την είσοδο της πόλης μας στη Λεωφόρο Φυλής. Την πράσινη στέγη και το καθιστικό στο κτίριο του Δημαρχεί-

ου και την ανακαίνιση του Δημοτικού μας Μεγάρου. Τον δρόμο ήπιας κυκλοφορίας και ποδηλατοδρόμο στην οδό Θεοφίλου στο σχολικό συγκρότημα του Αγίου Νικολάου. Την πλατεία Περνερί. Δημιουργήσαμε, τέλος, τέσσερα μεγάλα άλση, στις συνοικίες Λιούγκο, Πανοράματος, Αγίου Ιωάννη και στο Πάρκο Πόλης. Έχετε δηλώσει ότι η Παιδεία αποτέλεσε προτεραιότητά σας. Ο άξονας προτεραιοτήτων για την Παιδεία συμπυκνώθηκε στη φράση «ανέγερση ενός σχολείου για κάθε χρόνο θητείας της Δημοτικής Αρχής». Ο εκ πρώτης όψεως δύσκολος στόχος αποδείχθηκε εφικτός. Ήδη έχουν ανεγερθεί διδακτήρια για το 2ο Λύκειο στα όρια Δροσούπολης-Λίμνης, το 4ο Γυμνάσιο στη Ζωφριά και το Σχολικό Συγκρότημα Επαγγελ-

Να συμπορευτούμε με κοινό στόχο τη συνολική ανάπτυξη της περιοχής μας. Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. ματικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης στον Άγιο Ιωάννη. Πρόκειται για τρία νέα βιοκλιματικά διδακτήρια, κατασκευασμένα με σύγχρονες τεχνολογίες, που εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης. Παραδίδονται, επίσης, άμεσα τρεις σύγχρονοι βρεφονηπιακοί σταθμοί, που καλύπτουν 100% τις ανάγκες των οικογενειών της πόλης μας. Να αναφέρω ακόμα ότι στην αρχή της θητείας μας επισκευάσαμε όλα τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς του δήμου, που τα βρήκαμε σε άθλια κατάσταση. Η εφαρμογή του Καλλικράτη φέρνει τη συνένωση των Άνω Λιοσίων με το Ζεφύρι και τη Φυλή. Πως βλέπετε αυτή την προοπτική; Είχαμε από την αρχή ταχθεί υπέρ της αυτόνομης πορείας του δήμου μας στις εκλογές του 2010. Ωστόσο, η κυβέρνηση αποφάσισε, στο πλαίσιο της διοικητικής μεταρρύθμισης, να ενοποιηθούν τα Άνω Λιόσια με τους όμορους δήμους Ζεφυρίου και Φυλής. Τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε μπροστά, αφήνοντας πίσω δικαιολογημένες πικρίες. Να συμπορευτούμε με κοινό στόχο τη συνολική ανάπτυξη της περιοχής

μας. Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Άλλωστε, είναι πολλά εκείνα που μας ενώνουν, με κυριότερο την κοινή βούληση για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας. Καταληκτικά, πώς αξιολογείτε την όλη πορεία σας στη δημοτική αρχή; Πετύχαμε σημαντικά πράγματα αυτή την τετραετία και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους συνεργάτες μου, το Δημοτικό Συμβούλιο και όλους τους εργαζόμενους του δήμου, γιατί χωρίς τη δική τους βοήθεια και συμπαράσταση δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Ωστόσο, η ζωή γεννά πάντοτε καινούργιες ανάγκες. Δηλώνω, λοιπόν, παρών και στη νέα πρόκληση. Δώσαμε δείγματα γραφής αυτή την τετραετία και μάλιστα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης. Κατορθώσαμε με σκληρή προσπάθεια, όχι μόνο να εξασφαλίσουμε τους πόρους για να λειτουργήσει ο δήμος, αλλά και για το φιλόδοξο τεχνικό μας πρόγραμμα. Άλλωστε, τα πεπραγμένα της θητείας μας στον δήμο Άνω Λιοσίων μιλούν από μόνα τους. Όλοι γνωρίζουμε ότι το 2007 αναλάβαμε ένα δήμο με πολλά και μεγάλα προβλήματα και αποδείξαμε έμπρακτα ότι μπορούμε να τον αναπτύξουμε. Η ευθύνη είναι σαφώς μεγάλη, ιδιαίτερα σε αυτή τη συγκυρία που μιλάμε για τρεις και όχι για ένα δήμο. Όμως έχω μάθει να αγωνίζομαι, για να κάνω πράξη αυτά που υπόσχομαι. Καλώ, λοιπόν, όλες τις ενεργές προοδευτικές δυνάμεις και των τριών δήμων να συμμετάσχουν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια και δεσμεύομαι ότι αν ο λαός μου εμπιστευτεί τη διοίκηση του νέου διευρυμένου δήμου, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, για να βάλουμε, όλοι μαζί, τις βάσεις για το κοινό μας μέλλον. Ένα μέλλον που ανήκει σε μας, αλλά πρωτίστως στα παιδιά μας.


18 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ - ∆ΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Oι µάχες στους ∆ήµους ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ

Μπουραΐμης Δημήτριος - Δύναμη Συμμετοχής Παππούς Χρήστος - Νέα Εποχή Σάββας Σάββας - Ενότητα Πολιτών Τσιουμπρής Δημήτριος - Λαϊκή Συσπείρωση

ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Koυρκούτας Αναστάσιος - Σύγχρονοι Ορίζοντες Μελετίου Νίκολαος - Ασπρόπυργος, Ώρα ευθύνης Μπακάλης Δημήτρης - Λαϊκή Συσπείρωση Παπανικολάου Ευάγγελος - Ανθρώπινη Πόλη

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

Γιασημάκης Γεώργιος - Δυναμική Πολιτεία Λίτσας Κωνσταντίνος - Αυτοδιοικητική συνεργασία Οικονομάκος Ιωάννης - Όραμα Δημιουργίας Οικονόμου Βασίλειος - Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό Στεργίου Ιωάννα - Ενεργοί πολίτες, η άλλη Πρόταση Χασιώτης Μιχαήλ - Λαϊκή Συσπείρωση Τσάκωνας Ανδρέας - Νέος Δήμος, Νέα Αρχή

Γρηγοριάδης Παναγιώτης – Νέα Δύναμη Κασσαβός Ιωάννης - Ενεργοί Πολίτες Ντούρος Σωτήρης - Για την Πόλη μας Οικονόμου Θέμης - Όραμα και Ελπίδα Σεπέτα Πετρούλα-Χριστίνα - Πολιτών Παρέμβαση Στριφτός Σπύρος – Ενωτική Κίνηση Τοπαλιανίδης Βασίλειος - Λαϊκή Συσπείρωση Τσανικλιδης Δημήτριος - Νέα Ελπίδα Φωτιάδης Παναγιώτης - Παναχαρναική Ακηδεμόνευτη Κίνηση Πολιτών

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Δεληβοριάς Φώτιος - Δύναμη Πολιτών Ιωνάς Νίκολαος – Νέα Τετράπολις Καρίνος Ζώης - Νέος Δήμος Νέα Εποχή Λουϊζος Ιορδάνης - Ενωμένη Πολιτεία Στεφανίδης Νικόλαος - Λαϊκή Συσπείρωση Τζιλάβης Βασίλειος - Μαραθώνειος Συμπολιτεία

Αμπατζόγλου Γεώργιος - Ενωτικός Συνδυασμός Βαρδαβακης Εμμανουήλ - Λαϊκή Συσπείρωση Κοντούλης Γεώργιος - Ενότητα Δημιουργίας Τόλης Βασίλειος - Πρώτη Πόλη

ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Δρίκος Γεώργιος - Νέα Εποχή Κριεκούκη Ιωάννα - Μαζί στη Νέα Πορεία Μονοχολιάς Μιχαήλ - Λαϊκή Συσπείρωση Πανωλιάσκος Αθανάσιος - Δημοτική Συνεργασία

Βοριάς Παναγιώτης - Συμμαχία για τον Πολίτη Καλαφάτης Ιωάννης - Ενωτική Πρωτοβουλία Πασιπουλαρίδης Αβραάμ - Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση Σώκου Ζωή - Λαϊκή Συσπείρωση

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ

Δέσκος Αναστάσιος - Δημοτική Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μαρινάκης Ιωάννης - Νέο Ξεκίνημα Σταμούλης Γρηγόρης - Ένωση Πολιτών Στρατιώτης Δημήτριος - Δημοτική Συνεργασία Χοροζάνης Αντώνιος - Λαϊκή Συσπείρωση

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Γκίκας Αριστείδης – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Κιούσσης Δημήτριος - Νέο Ξεκίνημα Ρεμπάπης Ευάγγελος - Λαϊκή Συσπείρωση Κορωπίου

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Αποστολάτος Αγγελος – Δ.Α.Δ.Α. με Οραμα Καπετανέας Παναγιώτης - Νέα Εποχή Κάσδαγλης Ανδρέας – Νέα Πορεία για Ποιότητα Ζωής Κασιδόκωστας Γρηγόρης - Ανεξάρτητη Κίνηση Κωνσταντέλλος Γρηγόρης - Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη – Πόλεις για να Ζεις Πασυκυριάκος Κωνσταντίνος -Λαϊκή Συσπείρωση

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Βολάκος Νίκος - Σύγχρονη Πόλη Σαρωνικού Γκίνης Σταμάτης - Σαρωνική Συμμαχία Μπιθυμητήρης Γιώργος - Λαϊκή Συσπείρωση Φιλίππου Πέτρος - Σαρωνική Συνεργασία Χριστοφάκη Χριστίνα - Ζούμε Μαζί στο Δήμο Σαρωνικού

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Ιατρού Σταύρος - Ελεύθερες Πόλεις Κηλυπούρη Ολγα - Δημοκρατική Κίνηση Λεβάντης Kωνσταντίνος – Νέα Εποχή Λουκάς Δημήτριος – Δημοτική Καινοτομία Παμφίλης Αποστόλος - Λαϊκή Συσπείρωση Παπασταυρόπουλος Σταύρος - Ενότητα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Δανέζης Ευάγγελος - Λαϊκή Συσπείρωση Κασσίμης Γεώργιος - Νέα Πνοή Μάρκου Χρήστος - Νέα Πόλη Μάρκου Δημήτριος - Νέα Εποχή, Δύναμη Αλλαγής

ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ - ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ Δάβαρης Δημήτριος - Νέα Πόλη, η Πρώτη μας Επιλογή Κατσίκης Κωνσταντίνος - Ώρα Ευθύνης Λιάμης Δημήτριος - Δημοτική Αναγέννηση Μάδης Ισίδωρος - Αλλάζουμε μαζί, Νέος Δήμος, Νέα Αρχή Μαλανδράκης Xρήστος - Ανατολικά του Υμηττού Σιώκος Γεώργιος - Σύγχρονη Πόλη Φιλιούσης Κωνσταντίνος - Λαϊκή Συσπείρωση

Kεχαγιόγλου Ανδρέας - Προοδευτικό Αναπτυξιακό Μέτωπο Ενότητας Μερτίρης Γεώργιος - Δημοτική Κίνηση Τσαλαπατάνης Χρήστος - Λαϊκή Συσπείρωση Χριστόπουλος Γεώργιος - Δημοτική Αλλαγή

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Γαβράς Νικόλαος - Λαϊκή Συσπείρωση Γκοτσόπουλος Θεόδωρος - Ριζοσπαστική Δράση Ζούτσος Αθανάσιος - Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη - Μια πόλη για όλους Κωνσταντάς Σπυρίδων - Δήμος Ισχυρός, Πόλη με Όραμα Μπουλμπουσάκος Γεώργιος - Δημοτική Οικολογική Συνεργασία

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Αδάμος Γεώργιος - Δύναμη Ελπίδας Μεθενίτης Σωτήριος - Ανεξάρτητη Κίνηση Πάμε μπροστά Σουρμπάτης Νικόλαος - Ανθρώπινη Πόλη Λύσεις ζωής Συλλελόγλου Ανδρέας - Λαϊκή συσπείρωση


20 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

Δήμος Αχαρνών ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΑΧΑΡΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΑΛΕΠΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΑΡΓΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ • ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ ΧΡΥΣΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΓΚΑΓΚΑΣΤΑΘΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΓΚΑΣΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΓΚΟΤΖAMΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΓΚΟΤΣΗ ΜΑΡΙΑ (MAPIETTA) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΔΗΜΗΤΡΕΣΗ ΕΛΕΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΑΝΕΣΤΗ • ΖΑΧΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΠΥΡΟΥ • ΖΑΧΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΖΟΥΜΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ(ΜΑΡΙΛΕΝΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΦΩΤΙΟΥ • ΚΑΛΑΝΟΨΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ • ΚΑΠΕΡΝΑΡΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΛΙΝΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΤΑΡΑ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΑΤΣΟΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΕΧΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ-ΣΤΡΑΒΟΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΟΥΤΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΜΑΤΘΑΙΟΥ • ΛΑΖΑΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΛΙΜΑ-ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΝΤΑΝΙΕΛ του ΖΟΑΟ • ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ (ΤΟΥΛΑ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΝΙΚΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΝΤΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΟΥΚΑ • ΠΕΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΠΟΛΥΜΕΝΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ-ΦΙΜΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΑΜΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ • ΣΑΧΣΑΝΙΔΗ ΕΛΕΝΗ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(ΓΚΑΓΚΑΡΙΝ) του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ του ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖ. ΤΟΡΤΟΠΙΔΗ • ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΥΓΟΥΣΤΗ • ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΩΜΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΤΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΖΙΩΡΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΘΕΜΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΤΣΟΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ • ΤΣΟΡΠΑΤΣΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ • ΖΗΤΟΥΝΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΙΟΥ • ΣΤΑΝΙΤΣΑ ΚΑΣΣΙΑΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΧΑΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΤΟΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

• ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

• ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΒΡΕΤΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΒΡΕΤΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ • ΓΕΡΟΝΤΙΔΟΥ-ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΓΚΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΚΡΙΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΟΥΡΑΜΑΝΗ(ΔΑΣΚΑΛΟΥ) ΙΩΑΝΝΑ(ΑΝΝΑ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ(ΝΙΤΣΑ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΕΡΜΠΟΛΙΔΟΥ-ΒΡΕΤΤΟΥ ΣΟΥΣΑΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΑΛΑΡΓΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ • ΚΑΛΔΕΛΗ-ΤΖΗΜΑ ΣΟΥΛΤΑΝΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΑΤΣΑΝΔΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ • ΚΟΠΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΚΟΡΝΙΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΚΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΜΑΡΙΑ(ΒΙΒΙΚΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΟΥΤΕΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΟΛΓΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΛΑΖΑΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΛΟΥΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ(ΤΖΕΛΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ(ΧΡΥΣΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΡΟΥΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΙΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΜΙΧΕΛΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΟΛΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΜΟΥΣΚΟΪΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΠΕΤΡΟΥ • ΜΠΟΥΖΙΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΠΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΜΠΡΑΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΝΤΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ • ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΛΟΥΚΑ • ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΠΗΤ) του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΠΑΝΤΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(ΕΥΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΠΕΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΟΥΡΔΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ(ΧΑΡΗΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΖΑΧΑΡΙΑ • ΡΟΥΣΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ • ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ(ΚΙΚΗ) του ΣΑΒΒΑ • ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΑΡΙΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΑΡΛΗ-ΚΕΥΓΑ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ • ΤΑΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ • ΦΥΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΦΩΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΣΑΒΒΑ • ΧΑΤΖΗΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ • ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ • ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΑΝΔΡΕΑ • ΚΟΝΤΑΡΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΤΡΙΦΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ • ΑΛΑΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 • ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΥΝΟΛΟ

• ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ (ΜΑΡΙΟΣ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ-ΣΤΡΑΓΚΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΒΑΤΙΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΚΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΔΑΛΑΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΗΛΙΑ • ΔΑΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΔΙΑΛΕΚΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΚΑΔΑ ΙΩΑΝΝΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΚΑΤΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΙΤΣΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΟΠΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΧΑΡΗ • ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΙΟΡΔΑΝΗ • ΚΟΥΤΡΑΦΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΩΦΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΜΑΤΘΑΙΟΥ • ΜΑΜΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΝΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΜΑΝΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΜΑΡΙΝΗΣ ΔΑΥΙΔ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΜΠΑΖΩΤΗΣ) • ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΟΣΧΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΕΤΡΟΥ • ΝIΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του ΑΓΓΕΛΗ • ΝΤΑΟΥΛΗ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΣΤΑΜΑΤΗ • ΠΑΓΩΝΑ ΑΡΓΥΡΩ του ΣΑΡΑΝΤΟΥ • ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ • ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΑΝΝΑ - ΒΙΚΤΩΡΙΑ - ΑΡΕΒΙΚ του ΧΡΑΤΣΙΚ • ΠΕΡΡΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΣΑΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ (ΛΙΟΛΙΟΥ) ΓΕΩΡΓΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΥΡΙΓΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΣΩΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΖΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΖΑΝΕ ΔΙΟΓΕΝΗΣ του ΑΒΝΙ • ΤΖΙΚΑ - ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΤΟΥΝΤΑ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΣΙΑΠΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΤΣΟΥΛΦΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΦΩΤΙΑΔΟΥ - ΠΑΓΩΝΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΞΑΝΘΟΥΛΗ • ΧΑΤΖΗΧΑΛΕΠΛΗ ΝΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΧΕΙΜΑΡΙΩΤΗ ΤΙΤΙΚΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ • ΨΩΡΟΜΙΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΚΟΜΝΗΝΟΣ) ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ • ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΑΛΕΞΙΟΥ • ΑΛΕΠΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΑΜΔΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΓΕΩΡΓΟΥ ΑΝΘΗ του ΗΡΑΚΛΗ • ΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΔΙΡΧΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΔΡΑΚΑΚΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΖΟΥΝΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΠΛΥΘΥΣΜΟΣ 75.341 4.780 80.121

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 39 2 41

• ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΒΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΛΛΙΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΙΑΣΩΝ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ • ΚΑΠΠΑ ΔΙΑΜΑΝΤΩ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΡΟΥΑΝΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ του ΜΑΡΙΟΥ • ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΕΤΡΟΥ • ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΑΨΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΚΙΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΚΟΡΡΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΚΟΣΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΟΥΡΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΚΟΧΥΛΑ ΞΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΝΤΑΝΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΝΤΕΜΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΚΑΛΗ) του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΝΤΟΝΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΠΑΤΕΡΕΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του ΘΕΟΛΟΓΟΥ • ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΣΑΡΙΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΣΙΛΙΓΑΡΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΤΑΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ (ΜΑΤΙΝΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΥΡΑΝΙΔΗ ΕΥΔΟΚΙΑ (ΚΟΥΛΑ) του ΚΟΣΜΑ • ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΟΛΓΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΑΪΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΤΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΤΟΥΜΑΣΗ ΑΝΘΟΥΛΑ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΤΡΑΒΑΣΑΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ • ΤΡΙΓΑΖΗ ΑΣΤΕΡΩ (ΡΟΥΛΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΡΙΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ • ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΥΛΟΥ • ΤΣΑΓΚΑΡΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΙΩΑΝΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ • ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΡΕΣΤΟΥΛΑ του ΖΑΧΑΡΙΑ • ΓΑΛΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΝΤΖΙΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΚΟΥΡΟΥΤΖΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΣΗΦ • ΛΙΑΠΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΗΛΙΑ • ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΟΥΣΤΟΥΛΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΣΑΡΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΣΠΑΝΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΑ του ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΑΥΓΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΤΡΑΒΑΣΑΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕΡΣΙΝΑ του ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ • ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» | 21

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ • ΑΠΑΤΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΓΕΡΟΝΤΙΔΟΥ - ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΙΑΜΑΚΙΔΗ ΕΛΕΝΗ του ΙΣΑΑΚ • ΓΚΕΝΤΣΕΦ ΙΓΚΟΡ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΓΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΓΥΡΙΧΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΕΜΕΡΤΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ • ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ • ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ • ΚΑΛΛΙΦΑΤΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΑΝΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ • ΚΟΥΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΛΕΩΝΙΔΑ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ • ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΛΙΑΪΛΙΑΚΙΔΟΥ ΓΑΛΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΕΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΙΝΤΖΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΜΥΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ • ΝIΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

• ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΠΑΛΑΧΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του ΣΑΒΒΑ • ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ • ΣΑΜΟΥΡΓΑΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΑΒΒΑ • ΣΑΣΑΡΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ • ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΤΟΣΟΥΝΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ • ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΣΑΝΤΕΚΙΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ του ΜΙΧΑΗΛ • ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΜΗΝΑ • ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΖΙΝΑΗΔΑ του ΙΑΚΩΒΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ • ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΤΑΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΣΑΝΙΚΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ • ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΟΛΓΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΑΝΔΡΙΕΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΦΩΤΙΟΥ • ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΑΡΩΝΙΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΦΕΝΙΑ) του ΘΕΟΦΙΛΟΥ • ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΒΟΥΙΔΑΣΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΦΩΚΙΟΝΟΣ • ΓΙΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΔΑΝΗΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΜΕΝΕΛΑΟΥ • ΔΑΦΝΟΜΙΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΔΕΛΕΝΤΑ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΔΟΥΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΔΡΟΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΣΑΒΒΑ • ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΚΑΛΕΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ • ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ του ΠΟΛΥΒΙΟΥ • ΚΟΤΣΑΥΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΠΕΤΡΟΥ • ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ • ΛΕΠΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΛΥΜΠΕΡΗ ΕΛΕΝΗ-ΘΕΟΔΩΡΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΜΑΚΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

• ΜΕΤΑΛΛΙΔΟΥ ΕΜΟΡΦΙΛΗ (ΦΙΛΙΩ) του ΠΕΤΡΟΥ • ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΠΟΪΤΣΕΒΑ-ΤΣΑΝΙΚΛΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΣΤΕΦΑΝ • ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΝΑΣΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΝΙΚΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΝΤΟΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΤΟΥΝΗΣ ΒΑΪΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΠΟΤΣΙΚΑ-ΝΤΑΛΙΑΠΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΠΕΤΡΟΥ • ΠΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΙΡΑΝΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΣΙΧΙΔΗ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΜΟΪΛΗ ΣΟΦΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΤΣΑΚΑΛΩΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΔΑΝΙΗΛ-ΖΑΚΎ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΣΙΟΥΝΤΑΛΑ ΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΤΣΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΧΑΤΖΗΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ • ΜΑΡΚΟΥΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΑΝΣΟΝΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΧΙΛΛ ΚΑΤΙΝΑ (ΤΙΝΑ) του KEN ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΘΕΜΗΣ) του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 22


22 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ • ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ • ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΚΑΝΕΛΛΟΥ • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΑΥΓΕΡΙΚΟΣ ΛΟΥΚΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΒΛΑΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ • ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΑΛΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΓΕΡΟΘΟΔΩΡΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΓΚΑΝΑΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΓΚΙΚΑ ΑΡΓΥΡΩ (ΡΟΥΛΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΔΟΥΣΑΪΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΟΥΛΑ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΔΡΟΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΑΝΕΣΤΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΖΗΣΗΣ ΒΑΙΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΟΘΩΝΑ • ΚΑΡΠΕΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΤΣΑΜΕΝΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΑΛΕΞΙΑ του ΙΒΟΥ • ΚΟΤΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΡΟΚΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΑΡΙΝΟΥ • ΚΩΤΣΙΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ • ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΛΙΟΣΣΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΜΑΚΑΡΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΑΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΜΠΑΛΙΟΥΣΗ ΠΕΝΝΥ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΠΕΛΑΓΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ (ΛΟΥΛΑ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΠΑΤΣΙΑΝΙΔΗ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΗΤΤΑ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΠΙΛΑΦΑΣ ΝΙΚΟΣ του ΘΑΝΑΣΗ • ΠΛΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΕΡΛΙΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ • ΣΚΙΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΣΚΛΕΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ • ΣΜΥΡΝΑΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΣΤΑΘΑΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΝΤΑ) του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ • ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΣΤΡΑΤΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΙΟΓΕΝΗ • ΤΣΟΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ-ΜΕΛΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΦΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ • ΦΡΑΓΚΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΦΩΚΙΑΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΧΑΚΜΠΕΡΔΙΕΒΑ - (ΜΠΡΑΧΟΥ) ΜΑΞΟΥΝΤΑ-ΜΑΞΙΜΑ-ΜΑΡΙΑ του ΑΜΙΝ • ΨΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΡΑΣΧΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ • ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ • ΜΩΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΤΑΛΙΟΥΡΗ-ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΠΑΝΑΧΑΡΝΑΪΚΗ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ • ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΕΛΕΝΗ του ΗΛΙΑ • ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΑΝΤΩΝΑΚΗ-ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΑΦΟΥΞΕΝΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • Βουγιουκλάκης Παναγιώτης του γεωργιου • ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΗΛΙΑ • ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΕΥΘΥΜIΑΔΟΥ-ΤΟΥΜΑΝΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ του ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ • ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ • ΚΟΛΕΤΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΔΟΜΕΝΕΑ • ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΚΟΥΡΜΕΝΤΖΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΟΥΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΚΟΥΤΣΟΛΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΛΑΓΚΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΑΚΩΒΟΥ • ΛΩΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΜΑΡΟΥΓΚΑ ΕΛΕΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ (ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ) • ΜΑΥΡΙΔΟΥ-ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΡΕΒΕΚΚΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΜΟΡΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΟΥΚΑΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΟΥΣΑΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΠΟΥΖΙΑΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΝΑΥΡΟΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΠΑΓΩΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δήμος Βάρης-Βούλας Βουλιαγμένης ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΡΗΣΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΗΣ • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

• ΑΡΓΥΡΟΥΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΒΑΔΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΒΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΙΔΙΛΗ-ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑ (ΑΡΤΕΜΙΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΣΚΟΥΦΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ-ΤΣΙΦΟΥΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

• ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΟΛΕΤΤΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΘΑ του ΙΩΑΝΝΗ (ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗ) • ΠΕΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΡΙΠΙΔΗ • ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΕΪΤΑΝΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ)

• ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΣΚΡΕΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΤΙΛΠΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΦΕΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΣΩΤΗΡΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΠΑΠΑΤΣΑΚΑΛΟΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΤΣΙΛΙΝΓΚΕΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΦΑΜΕΛΙΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΠΟΠΗ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΧΑΡΙΤΙΔΗ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΧΑΨΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΧΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ • ΓΙΟΒΑ-ΚΑΡΑΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΠΗΤΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ • ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΔΑΣΚΑΡΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΔΟΥΔΟΥΜΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΑΛΙΦΑΤΙΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΡΙΠΙΔΟΥ-ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΛΟΥΚΙΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΞΕΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΑΝΚΑ του ΓΚΕΩΡΓΚΕ • ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΜΠΟ) του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΕΛΙΣΑΙΟΥ • ΤΟΚΑ ΕΦΗ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΤΣΕΚΟΥΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΗΣΑΪΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ • ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΒΡΕΤΤΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΓΚΟΒΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ • ΔΕΔΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΖΑΧΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΩΜΑ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΗΛΙΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΜΠΑΓΚΡΕΕΒΑ ΑΛΛΑ του ΓΙΟΥΡΙ • ΜΠΕΛΕΓΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΠΟΤΣΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΝΤΑΛΛΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ • ΠΕΪΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΟΘΗΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ-ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΡΙΦΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΡΟΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΣΑΟΥΝΑΤΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΤΑΜΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ του ΑΛΦΡΕΔΟΥ • ΣΤΑΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΣΥΜΕΩΝ • ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟΥ ΤΑΣΙΑ του ΤΖΑΝΝΕΤΟΥ • ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΗΛΙΑ • ΤΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΤΟΛΙΑΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΤΟΥΡΤΣΙΝΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΦΛΩΡΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ • ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ • ΓΚΙΣΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΟΚΚΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΕΠΕΤΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΣΥΝΟΛΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΛΑΣ

• ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ • ΑΡΓΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΓΙΑΛΙΑΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ • ΓΚΙΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΔΑΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΕΒΛΕΤΟΓΛΟΥ ΔΙΟΓΕΝΗΣ του ΦΑΙΔΩΝΑ • ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΖΟΥΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΑΜΥΝΤΑ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 10.998 25.532 6.442 42.972

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 8 20 5 33

• ΚΑΛΛΙΕΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΛΕΞΙΑ-ΑΝΝΑ του ΗΛΙΑ • ΚΑΜΠΑΝΗ ΑΘΗΝΑ (ΤΙΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΡΑΠΑΝ ΩΣΑΝΝΑ (ΝΑΝΑ) του ΚΕΒΟΡΚ • ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΟΡΙΤΣΟΓΛΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ • ΚΟΥΡΕΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΩΣΤΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (NANΣΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΜΟΥΓΙΑΚΟΥ-ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΠΕΛΕΤΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΝΙΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ


ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» | 23

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ • ΡΕΠΑΠΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΜΙΧΑΗΛ • ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ ΑΝΝΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΣΠΑΓΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΦΗΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΡΟΝΤΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΗΛΕΚΤΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ • ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΚΟΥΛΟΥΒΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ • ΚΡΟΜΥΔΑ (ΜΑΝΙΑΤΗ) ΕΛΕΝΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΠΑΝΑΣ ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΣΙΝΑ-ΧΟΒΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΣΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ (ΛΟΛΟΣ) του ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«βαρη βουλα βουλιαγμενη ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΗΣ • ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΓΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΔΕΛΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ • ΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΛΙΖΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΜΠΑΝΤΕΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΠΡΑΪΜΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΛΑΟΚΡΑΤΗ • ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΧΑΝΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΛΑΣ • ΑΓΑΛΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΒΕΡΟΝΙΚΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΒΑΜΒΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΒΕΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΓΕΩΡΓΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΕΥΑΝΘΙΑ (ΕΥΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΖΕΡΒΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΓΕΩΡΓΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ • ΚΑΣΑΠΛΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΚΑΣΤΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΟΥΡΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ • ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΜΠΙΛΛΗΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΩΛΙΝΑ) του ΚΛΕΑΝΘΗ • ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΡΑΠΤΗΣ-ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΑΡΙΚΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΤΑΜΠΕΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΑΓΛΑΪΑ (ΛΙΝΑ) του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΣΥΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΙΑΝ) του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΦΟΥΝΤΑ - ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΜΑΡΘΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΧΑΤΖΗΦΩΤΗ-ΓΚΟΓΚΟΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΨΥΛΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ δημοτικησ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ • ΒΕΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ (ΛΕΜΙ) του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΡΑΛΗ ΕΛΕΝΗ-ΑΝΝΑ (ΕΛΕΑΝΝΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

• ΚΟΛΛΙΑ ANNA-MAPIΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΙΩΑΝΝΗ • ΣΠΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«Δ.Α.Δ.Α. ΜΕ ΟΡΑΜΑ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ)» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΗΣ • ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΜΑΡΟΥΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΠΠΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΡΑΠΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ υποψηφιοι δημοτικοι ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ενοτητασ βουλασ • ΑΓΙΑΜΠΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΚΙΜΩΝΑ • ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ • ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΕΡΑΚΙΟΥ ΙΟΥΛΙΑ (ΤΖΟΥΛΙΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΔΕΚΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΡΡΑ-ΛΑΪΟΥ ΦΑΝΗ (ΦΑΙΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΛΩΣΣΑ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΟΥΛΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ • ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΚΟΣΣΙΔΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΘΕΜΗΣ) του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΚΟΥΡΕΜΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΛΙΑΣΚΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΣΙΣΣΥ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΟΣΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΡΑΠΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΡΟΥΜΠΕΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΣΤΥΛΟΓΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ -ΒΗΘΛΕΕΜ (ΜΙΛΛΥ) του ΠΑΥΛΟΥ

• ΒΑΓΕΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΒΑΛΑΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΤΙΜΟΛΕΟΝΤΟΣ • ΒΗΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΕΟΚΛΗ • ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΚΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΛΕΝΤΩΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΠΡΟΥΖΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ του ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ • ΠΑΡΑΔΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΡΟΠΑ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ • ΣΥΡΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ • ΤΣΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΣΙΚΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΦΡΑΓΚΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΦΡΑΓΚΟΥ ΑΝΘΗ του ΜΕΛΕΤΙΟΥ • ΧΟΥΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΑΝΔΡΕΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ δημοτικησ ενοτητασ βουλασ • ΤΣΑΛΚΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΡΩΦΙΛΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΧΑΤΖΗΔΗΜΟΥΛΑ-ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

υποψηφιοι δημοτικοι ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ενοτητασ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ • ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΠΟΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ συμβουλοι δημοτικησ ενοτητασ βουλιαγμενησ • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του APIΣΤΟΔΗΜΟΥ • ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΘΩΜΑΪΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ • ΜΑΡΑΓΓΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΑΡΗΣΒΟΥΛΑΣ -ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΣΑΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΗΣ • ΚΑΡΡΕΡ ΑΡΗΣ-ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΗΛΙΑ • ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΤΟΛΙΑ ΦΙΛΟΜΕΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΧΑΡΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΛΑΣ • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ

• ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΕΛΛΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΟΝΤΟΓΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΟΥΤΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΜΠΑΜΠΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΑ του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ • ΜΠΟΖΙΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ) του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΜΩΡΑΙΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΝΤΑΚΟΥΒΑΝΟΥ-ΤΣΙΜΠΛΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΥΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΠΕΡΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΗΛΙΑ • ΠΕΤΡΕΛΛΗ-ΤΣΑΓΚΟΖΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΧΑΛΟΦΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ • ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ-ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΣΤΥΛΙΑΝΗ(ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΛΥΚΟΥΔΗ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΘΗΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΣΑΠΙΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΦΑΙΝΕΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΧΡΥΣΟΧΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΝΙΚΗΤΑ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ συνδυασμοσ

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ»

«νεα πορεια για ΠΟΙΟΤΗΤΑ ζωησ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΠΕΤΑΝΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ

ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΗΣ • ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΚΑΒΒΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΣΣΗ ΣΟΦΙΑ(ΦΙΦΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΚΡΗ-ΓΟΥΛΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ(ΡΙΤΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΝΤΑΦΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗ ΤΑΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΙΤΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΡΙΦΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΣΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΦΩΣΚΟΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΗΣ • ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΒΟΡΕΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΟΡΔΑΝΗ • ΓΑΤΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ • ΔΟΓΙΒΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΔΡΟΓΩΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΖΑΧΑΡΙΑ • ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΑΣΤΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ (ΚΛΑΙΡΗ) του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΣΙΑΜΕΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΤAMΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΛΑΣ • ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΦΑΝΗ του ΘΕΟΦΙΛΟΥ • ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΑΒΟΥΚΛΗΣ ΘΕΜΕΛΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΡΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΚΑΡΥΤΙΝΟΥ-ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΛΑΣ • ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΒΙΤΑΛΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΒΛΑΧΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΓΑΓΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 24


24 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ • ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΑΡΙΤΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΙΟΡΔΑΝΗ • ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΛΚΕΤΕΝΙΔΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΙΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΟΜΝΗΝΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ

• ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ-ΛΥΚΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ(ΜΑΡΙΑΝΝΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΙΧΙΩΤΗ-ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ(ΒΙΚΗ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΠΙΜΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΠΙΡΠΑΝΑΓΟΥ (ΣΙΔΕΡΗ) ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΠΟΥΣΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΥΛΩΝΑΣ ΜΥΡΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΝΙΚΗΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΝΤΑΦΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΝΤΟΥΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ

Δήμος Διονύσου ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«Α.Δ.Κ. ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΣΙΠΟΥΛΑΡΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ του ΠΑΥΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ • ΑΓΓΕΛΑΚΗ-ΔΙΑΚΕΙΜΗ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΑΔΑΜΙΔΗ-ΚΟΥΖΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ • ANANIΑΔΟΥ-ΚΟΥΤΟΥΓΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΙΣΣΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΚΡΙΔΗ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΙΝΑ) του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΝΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • Π ΑΠΑΣΤΕΦΑΝΙΔΗ Σ ΦΩΤΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΠΑΣΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΣΠΥΡΑΝΤΩΝΗ • ΡΕΠΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΗΛΙΑ • ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΤΑΟΥΞΗ-ΧΡΙΣΤΙΝIΑΔΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΡΟΧΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΟΙΞΕΩΣ • ΓΙΑΡΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ • ΚΑΒΟΥΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ • ΚΟΚΜΟΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ • ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ • ΜΠΑΡΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΥΛΩΝΑ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΡΙΤΣΑ) του ΜΙΧΑΗΛ • ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΟΕΕΩΣ • ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΙΤΙΚΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΣΑΚΝΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΧΡΟΥΣΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ • ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΩΓΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΖΩΪΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΞΕΝΑΚΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΠΕΡΙΜΕΝΗ-ΦΛΩΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΗΛΙΑ • ΣΤΑΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

• ΤΣΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΣΙΡΒΟΥΛΑ-ΠΑΥΛΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΣΙΑΣ • ΑΠΕΡΓΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ (ΒΙΚΥ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΑΦΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΖΑΜΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΟΥΤΣΙΜΠΕΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΠΕΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΟΥΪΛΛΙΑΜΣ ΡΟΒΕΡΤΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΡΟΜΠΕΡΤ) του ΡΟΥ • ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ • ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΝΑ) του ΣΤΑΥΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ • ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΡΑΪΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΑΝΝΑ του ΣΤΑΜΑΤΗ • ΥΦΑΝΤΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ • ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΕΩΣ • ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ • ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΞΥΠΟΛΥΤΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΣΙΟΥΦΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΣΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ • ΓΚΟΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΛΕΩΝΙΔΑ • ΚΑΤΣΑΔΟΥΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ • ΠΑΝΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΠΕΠΠΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΡΥΣΙΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ • ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ • ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΑΓΓΕΛΟΥ • ΓΙΑΛΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΖΥΓΟΥΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ

• ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΠΛΑΤΩΝΟΣ • ΦΩΤΑ ΟΛΓΑ του ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ • ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

• ΑΝΗΛΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΖΑΓΑΝΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΑΝΔΡΕΑ • ΚΑΣΤΑΝΗ ΗΡΩ του ΑΝΔΡΕΑ • ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΟΥΛΙΑΝΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΠΑΛΑΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΑΡΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΟΙΞΕΩΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΔΡΟΣΙΑΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΡΟΔΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΥΝΟΛΟ

• ΚΑΪΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ-ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΙΑ) του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΒΡΑΑΜ • Π ΑΠANIΚΟΛΑΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΠΑΧΑΡΤΟΦΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ • ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΖΑΝΕΤΗ ΑΓΑΘΗ - ΕΛΛΗ του ΑΝΔΡΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΟΙΞΕΩΣ • ΑΡΕΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΓΙΑΛΑΜΠΡΙΝΟΥ ΑΡΓΥΡΩ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΔΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΟΖΑΚΛΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΛΑΚΑΦΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΜΕΡΟΝΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΘΕΟΦΑΝΗ • ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ • ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 9.451 5.397 4.987 5.865 2.721 2.090 2.475 32.986

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 12 7 6 7 3 3 3 41

• ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΓΚΙΟΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΤΑΝΟΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΛΙΤΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΡΙΤΣΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΜΙΧΑΗΛ • ΣΑΡΑΝΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΕΡΒΟΥ (ΜΑΝΩΛΑ) ΦΩΤΕΙΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΦΕΡΜΕΛΗ ΛΥΔΙΑ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΣΙΑΣ • ΑΣΚΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΑΜΠΕΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ • ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ του ΦΩΤΙΟΥ • ΜΠΟΥΡΝΑΖΑΚΗ - ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥΣΤΑΥΡΟΥ • ΞΕΝΟΣ - ΚΟΚΟΛΕΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ) του ΜΙΧΑΗΛ • ΠΑΛΙΓΓΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΟΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΡΕΠΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΡΟΪΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ • ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΡΑΣΑΡΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΜΑΣΟΥΡΗ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) ΕΙΡΗΝΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΦΩΤΕΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


26 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ • ΧΙΩΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΕΟΣ • ΒΟΥΔΟΥΡΗ Σ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ • ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΕΛΛΑ - ΣΟΦΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ

• ΚΑΤΣΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΕΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ • ΒΟΥΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΩΚΟΥ ΖΩΗ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου

«Γιατί θέλω να γίνω Δήμαρχος» Γιατί μου αρέσουν οι προκλήσεις και σίγουρα αυτή που ανοίγεται μπροστά μας είναι μια μεγάλη πρόκληση. Μετά από δώδεκα χρόνια στην Κοινότητα Κρυονερίου, διαπιστώνω ότι είναι ώρα να γίνουν αυτά που, επί χρόνια, είτε αποτελούσαν αρμοδιότητες της Νομαρχίας και άλλων φορέων, είτε εντάσσονταν στις λεγόμενες διαδημοτικές συνεργασίες. Τώρα, μετά την ψήφιση του Καλλικράτη, η πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να πάρει τις τύχες στα χέρια της. Να προγραμματίσει τα έργα που αφορούν σε μια ευρύτερη περιοχή και να αναλάβει την ευθύνη της υλοποίησής τους.

Έτσι, παρά την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες που, εκ των πραγμάτων, θα προκύψουν στην αρχή από την εφαρμογή του συνόλου των διατάξεων του Καλλικράτη, παραμένω αισιόδοξος για το μέλλον. 

Με αυτό το πνεύμα αντιμετωπίζουμε τις νέες εξελίξεις στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πιστοί στις αρχές της συλλογικότητας και της συμμετοχής του Δημότη στη λήψη των αποφάσεων, έχουμε διαμορφώσει το πρόγραμμά μας με τη βοήθεια των πολιτών. Άλλωστε η παράταξή μας ακολούθησε από την αρχή πρωτόγνωρες, αλλά θεμελιώδεις, διαδικασίες για τη συγκρότηση και την ανάδειξη του επικεφαλής. Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναδείχθηκε από ένα εκλεκτορικό σώμα 103 προσώπων, που είχαν προηγουμένως αποδεχθεί τις αρχές που διέπουν την παράταξή μας. Με αυτό τον τρόπο πορευόμαστε και έτσι θα πορευθούμε ως αυριανή διοίκηση του Δήμου. Έχουμε δεσμευθεί ότι θα αντισταθούμε στο δημαρχοκεντρικό χαρακτήρα του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων αντιτάσσοντας τη συλλογικότητα και τη δημοκρατική λήψη των αποφάσεων.

Οι προοπτικές που ανοίγονται στο νέο Δήμο είναι ευνοϊκές. Διαθέτουμε την εμπειρία και έχουμε τη διάθεση να τα καταφέρουμε. Άλλωστε η παράταξή μας έχει στελέχη με πολύχρονη και πετυχημένη πορεία στην Αυτοδιοίκηση. Από την πλευρά μου θεωρώ ότι ο απολογισμός μου στο Κρυονέρι είναι πολύ θετικός. Κάναμε παρεμβάσεις για το περιβάλλον, όπως η αποξήλωση και υπογειοποίηση της γραμμής υψηλής τάσης της ΔΕΗ. Προχωρήσαμε σε αναπλάσεις και διαμορφώσεις πλατειών, χώρων πρασίνου και αθλητικών εγκαταστάσεων. Κατασκευάσαμε αρκετά χιλιόμετρα δρόμων και πεζοδρόμων, σχολεία και αναπαλαιώσαμε τα ιστορικά εκκλησάκια της πόλης. 

Ολοκληρώσαμε πρόσφατα το κτίριο Πολιτιστικών δραστηριοτήτων και το μετατρέψαμε σε πολιτιστική κυψέλη για ολόκληρη την περιοχή. Αντικαταστήσαμε το παλιό δίκτυο ύδρευσης, από σωλήνες αμιάντου, με καινούργιο και εξασφαλίσαμε επάρκεια νερού για την επόμενη εικοσαετία. Πιστεύω ότι η παρουσία των συνεργατών μου και η δική μου στην αυτοδιοίκηση, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τους δημότες που θέλουν στο πλευρό τους μια δημοτική αρχή χωρίς κομματικές ή άλλες δεσμεύσεις και που να νοιάζεται, ταυτόχρονα, για τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και για τη δρομολόγηση της αναπτυξιακής διαδικασίας με σεβασμό στον πολίτη και το περιβάλλον. Γιάννης Καλαφατέλης

Πρόεδρος της Κοινότητας Κρυονερίου Υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου

• ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΡΗΣ - ΑΝΔΡΕΑΣ του ΕΡΜΗ - ΠΑΝΤΕΛΗ • ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ - ΑΝΤΥΠΑ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ (ΒΙΚΥ) του ΜΙΧΑΗΛ

• ΓιαννΙΟς δημητριος του ιωαννη • ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (TANΙΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΡΑΛΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΗΛΙΑ • ΣΠΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΣΕΜΠΕΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΟΙΞΕΩΣ • ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ • ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΚΑΤΑΧΑΝΑ ΜΑΡΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΛΟΥΚΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΜΑΡΑΓΚΟΥ - ΚΑΡΓΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ • ΜΥΡΙΔΟΥ - ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ - ΜΑΡΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ . • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΗΛΙΑ • ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ • ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ - ΜΑΡΙΑ (ΞΕΝΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ • ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΤΣΟΥΡΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΣΙΑΣ • ΖΑΡΟΚΩΣΤΑ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΙΟΥΡΤΣΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ • ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΥ ΜΥΡΤΩ του ΑΓΓΕΛΟΥ • ΦΡΑΓΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ) ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΧΑΜΠΙΔΟΥ ΑΜΑΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ • ΚΑΡΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΑΜΑΛΟΥΓΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΣΑΛΕΖΑ ΖΩΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΧΑΛΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗ - ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ (ΦΙΛΙΩ) του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΕΩΣ • ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΤΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ • ΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΣΑΒΒΑ • ΣΩΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ • ΤΖΩΑΝΝΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΣΥΜΜΑΧΙΑ «ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΒΟΡΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ • MITROS ANDREA του ΝΙΚΟ

• ΔΕΒΕΡΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΖΙΡΤΙΛΙΔΗ-ΚΑΛΑΡΥΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ • ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΟΣΜΑ • ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΠΑΥΛΟΥ • ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΠΕΡΜΠΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ • ΜΠΙΤΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΜΠΛΑΝΤΖΩΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΕΙΡΗΝΗ (ΒΙΒΗ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

• ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ • ΝΤΖΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΠΑΓΛΑΣΤΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • Π ΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΛΕΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΡΑΛΛΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΣΦΕΤΣΑ-ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΟΥ • ΤΣΑΚΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΣΑΛΤΟΥΜΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΟΙΞΕΩΣ • ΓΚΙΖΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ • ΜΑΡΕΝΤΗ ΛΩΡΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΜΠΟΡΣΗ ΑΜΑΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΥΛΟΥ • ΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΚΟΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΝΤΙΝΟΣ) του ΜΙΛΤΙΑΔΗ • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΥΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ • ΒΑΡΒΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΚΑΝΤΙΑΝΗ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) του ΔΑΜΙΑΝΟΥ • ΜΑΚΑΡΩΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΣΗΦ • ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΕΛΑΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΣΑΡΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΣΙΑΣ • ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΒΛΑΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΛΗΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΛΑΧΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ • ΛΕΒΕΝΤΕΛΛΗ-ΔΑΛΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ • ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΑΡΙΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ(ΒΑΣΙΛΙΚΑ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΝΙΚΟΛΕΤΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΦΩΤΟΥ-ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΧΡΥΣΑ) του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ • ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΠΙΑΔΙΤΟΥ-ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΝΤΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΑΚΟΡΑΦΑΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ (ΑΡΗΣ) του ΑΡΓΥΡΗ • ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΕΩΣ • ΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΧΡΥΣΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΕΩΣ • ΣΠΥΡΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΦΛΩΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ • ΓΙΑΛΟΥΡΗ-ΚΑΝΤΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΣΙΜΩΝΑ • ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΠΙΛΙΑ-ΜΠΕΤΣΗ ΒΑΡΒΑΡΑ (ΡΙΤΣΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΟΥΛΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» | 27

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

Δήμος Κρωπίας ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΚΙΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΑΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΩΠΙΑΣ • ΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΙΟΓΕΝΗ • ΒΛΑΧΟΥ ΛΕΥΚΗ-ΓΙΟΛΑΝΤΑ του ΣΟΦΟΚΛΗ ΣΥΖ. ΑΓΓΕΛΟΥ • ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ • ΓΙΑΝΙΤΣΑ-ΚΟΓΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΥΖ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΚΙΚΑ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΓΚΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΣΑΚΩΝΑΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΚΙΝΑΪΔΗ ΠΑΥΛΙΝΑ του ΠΕΤΡOY • ΔΑΒΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΔΑΝΕΖΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΔΑΡΕΜΑ ΣΟΦΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΘΗΒΑΙΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΖ. ΙΩΑΝΝΗ • ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΒΑΣΑΛΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΚΟΥΣΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΓΛΑΪΑ (ΛΙΛΗ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΛΕΚΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ • ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ (ΑΝΤΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΝΙΚΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ • ΝΤΟΥΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΝΤΟΥΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟY

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΩΠΙΑΣ • ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΟΛΑΡΑΣ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΠANIΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΠΑΥΛΟΥ-ΜΥΡΙΝΤΖΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΟΥΡΛΑΝΤΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΦΑΙΔΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΤΑΜΠΟΛΗ ΣΟΦΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΑΞΙΔΗ-ΚΑΛΤΟΥΡΟΥΜΙΔΗ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΥΛΟΥ ΣΥΖ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΣΑΠΛΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΤΣΕΒΑ-ΓΚΙΟΚΑ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΖ.ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΤΣΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΤΣΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΨΙΛΑΚΗ-ΣΩΦΡΟΝΗ ΑΘΗΝΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΚΟΡΩΠΙ-ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΙΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΩΠΙΑΣ • ΑΔΑΜ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΒΡΕΤΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΑΛΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΓΕΩΡΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΔΗΜΗΓΙΩΡΓΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΓΚΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΓΚΙΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ • ΓΚΙΟΚΑ - ΠΡΟΦΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΓΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΓΡΙΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΡΙΝΙΕΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δήμος Λαυρεωτικής ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΗΛΥΠΟΥΡΗ ΟΛΓΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΓΙΟΥΛΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ • ΒΛΑΧΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ • ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΛΕΩΝΙΔΑ • ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΩΡΑΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΖΑΜΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΗΛΥΠΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΑΛΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ • ΜΑΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΜΑΡΙΝΟΥ • ΜΑΝΩΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΑΚΩΒΟΥ • ΜΠΥΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΧΑΙΡΕΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΧΑΝΙΩΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΡΩΠΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ

• ΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΩΜΑ • ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ - ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΓΕΤΤΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΔΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΘΕΟΧΑΡΗ - ΜΠΟΥΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΛΛΙΑΜΒΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΥ ΑΡΕΤΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΙΟΥΣΗΣ ΘΩΜΑΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΚΥΡΙΑΚΟΥ • ΚΙΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΛΛΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΟΡΩΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ • ΚΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΟΝΗ • ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΜΑΛΛΙΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΜΑΡΙΝΗ - ΚΑΤΣΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ - ΝΤΟΥΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) του ΠΑΝΑΓΟΥ • ΜΗΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΜΙΧΑΙΡΙΝΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΙΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΝΤΟΥΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΝΤΟΥΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΠΑΠΑΛΕΞΗ - ΚΑΠΙΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΙΕΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΡΟΦΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΟΥΡΛΑΝΤΖΗ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΠΕΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΤΑΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ - ΜΙΧΑ ΙΣΙΔΩΡΑ (ΛΙΤΣΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 25.325 25.325

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 27 27

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΩΠΙΑΣ • ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΙΣΙΟΥ • ΒΑΣΙΛΑΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΒΕΝΕΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του ΑΛΕΞΙΟΥ • ΒΡΑΧΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΖΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ • ΚΑΝΕΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΩΣ • ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ - ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΚΙΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΙΤΣΑΚΗΣ ΒΑΪΟΣ του ΑΝΕΣΤΗ • ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΩΝΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ) του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ • ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ • ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΞΑΞΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΠΙΠΕΡΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΡΑΣΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΒΑΪΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΣΚΟΥΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΣΠΥΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΤΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΟΥΡΛΕΝΤΕΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΤΣΙΟΛΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ • ΤΣΟΥΤΣΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΡΩΠΙΑΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΛΟ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 687 13.246 10.612 24.545

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 1 14 12 27

• ΒΛΑΧΟΥ ΑΝΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΒΡΟΤΣΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ • ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΙΑΛΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΕΡΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΚΑΡΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΡΕΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΑΤΑΚΟΥ ΙΟΥΛΙΑ του ΜΑΡΙΝΟΥ • ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΑΓΩΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΑΒΡΙΗΛ • ΧΑΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΔΡΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΔΑΜ • ΠΟΡΤΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ • ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΓΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΓΚΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΩΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

• ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΣΟΝΙΑ) του ΠΑΥΛΟΥ • ΖΑΡΟΛΙΑΓΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΙΑΤΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ • ΚΟΥΜΠΛΗ-ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΛΙΑΓΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

• ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΑΣΚΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΡΥΦΩΝΟΣ • ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 28


28 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ • ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ ΠΑΓΩΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΡΕΒΕΝΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΤΑΜΑΤΗ-ΔΑΓΚΑΛΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΤΖΑΛΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ • ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΣΠΑΣΙΑ (ΠΙΤΣΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΒΕΛΕΤΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΒΟΥΡΛΑΚΟΥ ΑΝΘΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΚΙΚΑ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΓΚΙΚΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΕΛ ΑΓΙΟΥΜΠ ΑΤΑΛΑ του ΝΤΑΜΕΝ • ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΝΑΤΟΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΩΣΤΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΟΛΟΝΥΦΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΠΡΟΜΟΙΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΥΡΙΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΣΥΡΙΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ(ΜΙΧΑΛΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΜΕΓΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΣΙΚΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙΖΑ-ΚΕΡΑΤΕΑ-ΛΑΥΡΙΟ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΪΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ • ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΤΣΙΤΡΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΝΝΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΙΑΤΡΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΝΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ • ΚΛΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ ΑΘΗΝΑ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΛΕΠΟΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΛΙΟΥΜΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΜΑΪΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΚΟΝΤΗ BETA) του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΟΡΝΕΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ • ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΖΑΓΛΑΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΠΕΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

• ΣΑΡΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΣΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ • ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΑΤΤΑΡΤ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΚΑΡΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΑΧΙΛΛΕΩΣ • ΚΑΦΦΕΤΖΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΛΑΠΠΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΘΩΜΑ • ΛΙΑΓΚΗ ΟΛΓΑ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΜΕΘΕΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ(ΚΙΚΗ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΜΕΛΑ ΜΑΡΙΝΑ του ΘΕΜΕΛΗ • ΜΩΡΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΑΡΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΚΕΡΑΤΕΑ-ΚΑΜΑΡΙΖΑ -ΛΑΥΡΙΟ ΕΝΟΤΗΤΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΝΤΖΗ-ΜΠΕΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ(ΠΟΠΗ) του ΑΝΔΡΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ • ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΔΕΓΡΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΟΥΛΟΥΒΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΜΠΟΥΡΛΕΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΠΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΠΕΤΟΥΡΗ-ΒΟΥΡΛΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΤΑΜΠΑΚΗ ΘΩΜΑΪΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΤΖΑΝΝΙΔΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ • ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ • ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ • ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ • ΔΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δήμος Μαραθώνα ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ • ΓΚΟΓΚΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ • ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΘΕΟΧΑΡΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ • ΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΖΗΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΗΛΙΑ • ΚΟΡΚΙΖΟΓΛΟΥ-ΧΟΥΡΔΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΛΟΥΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΑΝΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

• ΔΡΙΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΖΗΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΜΑΡΙΝΙΚ) του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΖΟΥΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • MAPIΝΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΕΛΛΥ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΞΕΦΤΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ • ΡΕΠΟΥΣΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΤΣΑΠΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΧΟΡΚΟΒ ΑΛΕΞΕΙ του ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΠΑΝΟΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΙΩΣΗΦ • ΧΙΩΤΕΛΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ • ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΑΡΕΤΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΖΑΡΑΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΦΩΤΙΟΥ • ΚΙΟΥΛΕΠΟΓΛΟΥ ΕΛΛΙΣΑΒΕΤ του ΜΙΧΑΗΛ • ΚΙΟΥΛΕΠΟΓΛΟΥ ΣΑΜΟΥΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΑΚΡΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΑΛΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΩ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ • ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ • ΜΟΛΦΕΤΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΝΑΣΙΟΥ ΑΡΓΥΡΩ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΣΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΧΕΛΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ • ΑΛΙΑΓΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΒΑΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΓΡΙΦΣΙΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ του ΠΕΤΡΟΥ • ΔΕΡΜΑΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΛΟΥΤΣΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΜΕΝΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΜΗΤΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΛΟΓΟΘΕΤΗ • ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΦΙΛΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΥΡΙΓΟΣ ΒΑΛΣΑΜΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΝΑΒΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΣΥΝΟΛΟ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ • ΑΧΛΑΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΓΚΕΟΡΓΚΙΕΒ (GUEORGUIEV) ΚΡΑΣΙΜΙΡ (KRASSIMIRE) του (ΤΟΝΤΟΡ) TODOR • ΓΚΙΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΡΥΩΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΚΑΤΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΚΕΡΑΣΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΟΝΔΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

• ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«"ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ΚΑΜΑΡΙΖΑ-ΚΕΡΑΤΕΑ-ΛΑΥΡΙΟ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΜΠΕΛΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΣΑΛΙΒΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ • ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ • ΑΡΜΑΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΒΑΣΙΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΓΚΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΚΙΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΘΗΒΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΛΟΥΚΑ • ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΝΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΛΙΟΥΜΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΜΑΚΡΗ ΑΡΕΤΟΥΣΑ του ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ • ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ • ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΠΑΠANIΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΠΡΙΦΤΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΡΟΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΛΟΥΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΤΑΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ • ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

• • ΖΕΚΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΑΤΣΟΥΝΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΨΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΣΤΡΟΓΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΜΑΧΟΥΤΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΜΠΙΣΤΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΠΕΡΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ • ΠΙΤΣΙΚΑΛΗ ΙΟΥΛΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΠΟΛΥΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ • ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΧΑΡΙΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΛΕΩΝΙΔΑ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 1.722 1.486 8.882 14.809 26.899

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 2 1 9 15 27

• ΜΟΥΓΝΑΪ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΙΔΕΡΗ ΣΟΦΙΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΑΑΣ (HAAS) ΡΑΪΝΧΟΛΝΤ - ΦΕΡΝΤΙΝΑΡΝΤ (REINHOLDFERDINARD) του ΚΑΡΛ (KARL) ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

« ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΟΥΙΖΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» | 29

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ

• ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΙΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΑΥΓΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΤΣΙΜΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ • ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΡΥΣΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ • ΒΑΡΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΖΕΡΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΖΩΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΡΑΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑ του ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ • ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΛΑΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΙΧΑΗΛ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΠΕΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΜΥΛΩΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΜΑΤΙΝΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΠΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΙΩΤΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) του ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ • ΣΤΑΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ • ΑΡΜΑΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΔΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΕΜΜΕΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΚΗΣ) του ΜΙΧΑΗΛ • ΖΑΜΠΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ • ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΙΡΚΙΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΤΣΙΜΗΝΗ) του ΙΩΑΝΝΗ

• ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΜΑΚΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ συζ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ • ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΟΥΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΤΟΜΑΣ) του ΘΩΜΑ • ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ συζ. ΑΡΤΟΥΡ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) συζ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΛΟΥΪΖΟΥ • ΤΟΛΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΥ • ΤΟΥΡΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

• ΤΣΙΡΚΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ • ΒΙΔΑΛΗ ΕΛΕΝΗ-ΑΝΝΑ του ΠΕΤΡΟΥ • ΗΛΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ • ΜΠΑΛΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΤΟΥΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ • ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ • ΓΚΙΟΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΡΟΔΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 30

Ο Δήμος Μαραθώνος χρειάζεται ριζική αλλαγή Ο Γιώργος Παπαϊωάννου γεννήθηκε στην Αρκαδία και κατοικεί μόνιμα στην Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης από το 1984. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο γιών. Σπούδασε Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία, ιδρύοντας φαρμακείο στο κέντρο της Αθήνας. Από το 1988 άρχισε να διευρύνει τη δραστηριότητά του στο χώρο των εναλλακτικών και παράλληλων θεραπευτικών μεθόδων, καθώς και στο χώρο της κοσμετολογίας-αισθητικής. Το 1993 ίδρυσε την εταιρεία MEDICUM η οποία ξεκίνησε με αντικείμενο τις ιατροφαρμακευτικές εκδόσεις και σήμερα έχει επεκταθεί στις πρώτες ύλες Ομοιοπαθητικής, Φυτοθεραπείας, Αρωματοθεραπείας, στα φυτικά καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής και υλικά συσκευασίας. Τα τελευταία 15 χρόνια έχει αναπτύξει σημαντική διδακτική δραστηριότητα, είναι μέλος μιας σειράς επιστημονικών ενώσεων στον τομέα των εναλλακτικών θεραπειών και εκδίδει το περιοδικό «Ομοιοπαθητική Ιατρική». Αποφάσισε να συμμετέχει στο συνδυασμό Νέος Δήμος-Νέα Εποχή, γιατί θεωρεί ότι η περιοχή έχει ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα. Όπως δηλώνει ο ίδιος: «Πιστεύω ότι χρειάζεται μια ριζική αλλαγή στα δεδομένα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο Ζώης Καρίνος μπορεί να εκφράσει το νέο. Μπορεί, ως Δήμαρχος, να κάνει τη διαφορά και να διασφαλίσει ότι θα γίνουν τα βασικά έργα υποδομής, που λείπουν σήμερα από την περιοχή μας».

Γιώργος Παπαϊωάννου ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ


30 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ • ΛΟΥΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΛΑΜΟΓΛΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΠΑΛΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΞΑΡΧΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΞΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ • ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ • ΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΗΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΓΕΝΟΒΕΖΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΖΟΥΠΙΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΚΑΡΑΦΡΥΔΗ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΟΥΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΛΑΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ • MAPIΝΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

• ΝΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΤΖΟΥΜΕΛΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΤΣΑΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΤΣΙΚΑΡΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΖΙΛΑΒΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΑΒΒΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ • ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΡΡΟΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΓΙΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΔΗΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΤΑΜΟΥ ΠΕΤΡΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

• ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΑΦΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΙΔΕΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ • ΖΑΓΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΒΑΪΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΚΑΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΣΙΜΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΜΠΕΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ • ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΝΗΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΡΑ'Ι'ΚΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΜΙΝΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΡΟΥΣΗ-ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΑΚΑΡΙΚΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ-ΙΩΑΝΝΑ του ΛΟΥΚΑ • ΤΣΑΝΤΟΥΛΗ-ΚΑΛΕΜΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ • ΑΛΒΕΡΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ • ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΒΕΡΟΥΚΑ ΟΛΓΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ • ΓΚΙΚΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΓΚΙΟΚΑ ΑΜΑΛΙΑ-ΑΛΕΞΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

• ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΝΤΙΝΟΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΛΑΣΚΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΜΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΠΑΛΤΗΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ-ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΣΠΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΣΑΚΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ • ΤΣΙΡΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΚΙΜΩΝΑ • ΤΣΟΓΚΑΣ ΟΘΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΣΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΝΕΑ ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΜΑΡΑΘΩΝΑ-ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΙΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΠΥΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ • ΜΠΡΙΣΙΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΦΩΤΙΑΔΗ ΑΙΜΙΛΙΑ του ΛΑΜΠΡΟΥ • ΧΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ • ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΦΩΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» | 31

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

• ΒΥΛΤΑΝΙΩΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΓΙΑΝΝΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΕΦΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΚΟΡΟΒΕΣΗ-ΖΑΡΑΓΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ • ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΕΛΕΝΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ • ΠΑΠANIΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΡΕΡΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΚΛΗΚΑ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΣΕΛΙΟΥ-ΠΑΠΠΑ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ • ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΚΕΙΜ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ • ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΒΑΣΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΜΙΚΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΗ • ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΤΑΞΩΤΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΕΥΔΟΞΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΖΑΡΑΓΚΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

• ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΜΙΝΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΟΥΡΤΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΘΗΝΑ-ΜΑΡΙΑΝΝΑ (ΝΑΝΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΡΑΠΑΝΗΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΡΕΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΣΑΒΙΟΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΗΛΙΑ • ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΡΟΥΜΠΙΝΗ-ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΠΕΤΡΟΥ • ΤΟΛΙΑ ΙΟΥΛΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΣΑΚΙΡΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΤΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του ΣΠΥΡΟΥ • ΦΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΜΙΧΑΗΛ • ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΖΩΗΣ ΚΑΡΙΝΟΣ»

Δήμος ΜαρκόπουλουΜεσογαίας ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ • ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΒΡΕΤΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΓΕΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΔΡΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΔΡΙΤΣΑ ΜΠΙΛΙΩ (ΜΠΙΛΛΥ) του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΔΡΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

• ΔΡΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΒΑΣΑΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΚΙΜΠΙΖΗ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΟΥΜΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΛΑΪΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΛΕΜΠΕΣΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΛΕΝΤΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΜΑΓΓΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΛΛΙΡΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΠΑΓΛΑΤΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΛΑΖΑΡΟΥ • ΜΠΙΣΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ • ΝΤΑΛΑΚΜΑΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΡΙΝΟΣ ΖΩΗΣ του ΕΥΡΙΠΙΔΗ

• ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΠΕΤΣΑ ΑΘΗΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΡΟΥΣΗ-ΧΡΙΣΤΟΦΗ-ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΑΝΑ) του ΠΑΝΑΓΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ • ΜΕΝΤΖΑΦΥΛΛΗ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΤΟΥΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ • ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΧΡΥΣΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ • ΑΝΔΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΜΙΧΑΛΗΣ) του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΓΚΙΚΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ • ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΚΑΚΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

• ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ • ΒΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΓΑΒΑΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΖΑΧΜΕΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΙΟΡΠΕΛΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΠΛΑΤΩΝΑ • ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΕΓΑΠΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΜΟΡΙΑΝΟΒΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΗΣ) του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του ΘΕΟΤΟΚΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ 15.608 ΣΥΝΟΛΟ 15.608

• ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ (ORFANIDIS) ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΓΕΡΑΡΔΙΟΣ (STEPHANE-GERARD) του ΙΟΡΔΑΝΗ (IORDANIS)

• ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΡΟΥΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ • ΣΑΚΚΑΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΙΔΕΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΚΟΡΔΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ) του ΘΕΟΔΩΡΟY • ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΤΑΘΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΧΟΥΧΟΥΛΗ-ΜΠΑΛΤΖΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΣΤΑΥΡΟY ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ-ΛΥΣΕΙΣ ΖΩΗΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΟΥΡΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 27 27

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

• ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗ-ΠΕΤΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΑΝΑΝΙΑ • ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ Σ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΑΜΟΙΡΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΓΚΛΙΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΔΡΑΚΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ • ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΗΛΙΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΚΑΡΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΑΛΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΑΤΣΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΛΕΦΤOΓΕΩΡΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΟΛΙΑ-ΣΟΥΡΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΥΡΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΛΕΚΚΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΛΙΓΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


32 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ • ΜΑΝΤΑΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (ΜΑΡΙΤΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΜΠΕΗ ΑΘΗΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΜΠΕΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΜΠΕΣΗ-ΔΗΜΗΤΣΑΝΗ ΑΡΓΥΡΩ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ • ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΣΗΦΑΚΗ-ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΣΙΛΙΤΖΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ • ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΤΑΘΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΦΟΥΝΤΟΥΚΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΠΙΜΠΙΚΟΥ) του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΦΡΑΓΓΟΥ ΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ • ΧΑΣΙΩΤΗ-ΝΑΣΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ • ΨΑΘΑΣ ΑΒΡΑΑΜ του ΣΥΜΕΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΔΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΩΜΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ • ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΑΘΗΝΑ του ΑΓΓΕΛΟΥ • ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ • ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΒΛΥΣΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΓΑΪΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΙΜΟΣ του ΜΕΝΕΛΑΟΥ • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΑΛΟΣΤΥΠΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΝΑΒΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ • ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ • ΛΑΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΜΑΤΣΙΩΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ • ΠΑΓΙΑΥΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΠΑΝΤΟΥ-ΣΙΜΙΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΘΕΟΛΟΓΟΥ • ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΑΒΑΓΓΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΚΛΗΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΣΟΦΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΑΤΑΡΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

Δήμος ΠαιανίαςΓλυκών Νερών ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΔΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ • ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΒΟΥΛΑ) του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΚΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΡΟΚΟΥ-ΧΑΣΟΜΕΡΗ ΑΘΗΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΡΙΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΜΠΑΜΠΙΟΝΙΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΝΙΖΑΜΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΗΛΙΑ • ΣΤΑΜΠΕΛΟΥ-ΜΠΡΟΥΛΙΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΣΟΥΡΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΒΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ • ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ (ΜΑΡΙΟΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΒΟΡΡΕΣ-ΦΙΛΝΤΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ-ΔΑΜΙΑΝΟΥ • ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΠΑΝΝΗΣ (ΣΠΥΡΟΣ) του ΘΩΜΑ • ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΑΤΣΙΑΜΑΝΗΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ (ΟΔΥΣΣΕΑΣ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΙΟΜΗΔΗ • ΜΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ (ΕΜΙΛΥ) του ΜΙΧΑΗΛ

• ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΠΑΤΣΙΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ • ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΕΡΜΠΕΝΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΜΥΡΝΗΣ ΔΗΜΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ) του ΡΗΓΑ • ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΡΑΤΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΛΙΒΑΝΟΥ ΜΠΕΤΤΥ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ-ΧΟΥΝΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ (ΚΙΚΗ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

• ΧΟΥΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ TOY ΥΜΗΤΟΥ»

• ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ-ΦΟΥΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΗΛΙΑ • ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΕΝΕΛΑΟΥ • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΣΙΜΠΟΓΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ του ΠΕΤΡΟΥ • ΧΑΤΖΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΗΤΣΟΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΧΑΤΖΑΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΣΑΡΑΝΤΟΥ • ΧΑΤΖΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ (ΜΑΡΙΑΝΝΑ) του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ • ΧΟΑΡΝΤ-ΜΠΡΑΒΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝ-ΜΑΙΡΗ του ΦΡΑΝΚ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΥΛΛΕΛΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ

• ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΕΪΝΤΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΜΠΙΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΩΜΑ • ΝΙΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ • ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ • ΟΥΑΣΦΙ ΑΜΙΝΑ-ΜΗΝΑ του ΑΚΡΑΜ • ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΝΕΟΦΥΤΟΥ • ΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΡΑΠΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του ΦΙΛΗΜΩΝΑ • ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΤΣΕΡΚΕΖΗ ΣΟΦΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΧΑΡΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΝΕΑ ΠΟΛΗ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ • ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΝΔΡΕΑ • ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

• ΣΙΑΛΜΑ ΓΙΟΛΑΝΤΑ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ • ΣΚΟΥΛΑΞΕΝΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΑΡΤΕΜΙΟΥ • ΣΥΛΛΕΛΟΓΛΟΥ ΚΑΛΥΨΩ του ΑΝΔΡΕΑ • ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΤΣΕΚΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ του ΑΝΔΡΕΑ • ΧΑΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΟΔΥΣΣΕΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ • ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗΣ • ΑΣΗΜΟΜΥΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΒΟΥΡΚΟΥΤΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΓΙΩΓΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΓΙΩΓΑΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΓΚΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΙΟΝΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΑΒΒΑ • ΙΣΗΡΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ • ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΒΕΡΥΚΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗ ΒΙΒΙΑΝ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΚΟΡΩΝΙΑΣ ΠΑΡΙΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΕΡΒΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΤΟΥΛΙΚ ΙΩΣΗΦ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΣΗΦ • ΦΟΡΜΟΖΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΑΛΚΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

• ΚΕΣΚΙΝΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΥΜΠΟΥΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΚΟΥΝΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΛΑΣΙΟΥ • ΚΟΥΡΜΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΜΙΧΑΗΛ • ΜΠΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΝΤΙΝΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΠΑ (PAPA) ΠΕΤΡΑΚ ( PETRAK) του ΤΖΟΡΤΖΟ ( JORGO) • ΠΑΦΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΙΠΕΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ • ΠΥΡΙΑΛΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΑΒΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ • ΒΑΓΙΩΝΑΚΗΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ • ΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ • ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΖΑΧΟΥ ΦΛΩΡΕΤΑ (ΦΛΩΡΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΝΤΟΥΛΙΟΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΜΠΡΟΥΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΝΤΖΙΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΟΥΚΑ • ΡΑΠΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΣΟΥΡΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛΕΙΩ του ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 6.623 13.013 19.636

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 9 18 27

• ΦΑΡΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΧΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ • ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΩΓΡΑΦΩ (ΖΩΗ) του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΑΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ • ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΔΑΒΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ • ΔΑΒΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΜΑΤΣΗΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΔΑΒΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΕΜΙΡΗ ΕΛΠΙΔΑ του ΠΑΡΑΣΧΟΥ • ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ-ΚΩΤΣΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ ΡΟΥΜΠΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ • ΚΑΡΜΟΥΖΗ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΗΛΙΑ • ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ • ΛΙΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ • ΜΗΤΡΟΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΤΟΥΝΕΣ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΜΟΥΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΠΟΥΛΜΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ • ΜΠΡΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΗΛΙΑΝΑ του ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΥ • ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΣΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΧΑΤΖΗΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ • ΧΑΤΖΗΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» | 33

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ-ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΙΑΝΙΑΣΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ • ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΒΑΛΗΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΓΩΓΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΛΙΑΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ’ • ΠΕΡΙΒΑΝΗ - ΠΡΙΦΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΠΕΤΡΟΥ • ΠΡΟΒΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΑΜΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΞΥΚΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΥΚΑΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΤΣΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ • ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΑΝΔΡΕΑ • ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΓΡΙΖΑ-ΜΑΥΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΟΓΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΘΩΜΑ • ΚΥΡΤΑΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΡΤΕΜΙΟΥ • ΜΑΝΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΑΡΑ - ΣΤΑΜΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑΞΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΒΙΟΛΕΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΩΡΑΪΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΡΟΥΛΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ

• ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΤΑΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΤΟΥΡΚΟΜΑΝΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΣΑΜΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΙΑΝΙΑΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΦΙΛΙΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΚΟΥΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ • ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΗΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ • ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥ ΙΩΣΗΦ!ΝΑ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ • ΝΑΖΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΡΟΥΣΣΟΥ • ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΛΟΥΛΟΥΔΗ • ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΡΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ • ΒΑΣΙΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ του EMM ΑΝ ΟΥΗΛ • ΒΑΣΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΦΕΛΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

• ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΚΑΛΟΒΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΛΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΙΩΒ • ΛΑΖΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΛΑΜΠΡΟΥ • ΛΑΜΠΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΣΧΑΛΗ • ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΑΜΦΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΣΤΑΜΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΣΕΡΑΦΕΙΜ • ΤΣΙΛΟΒΙΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΦΡΑΝΤΖΕΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΠΑΙΑΝΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΙΩΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ • ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΚΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΝΤΟΜΙΧΑΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ • ΛΟΥΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ • ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

• ΠΑΠΠΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΠΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΟΥΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΧΝΑΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΣΑΒΒΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ • ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΛΟΗ • ΓΑΪΤΑΝΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΔΗΜΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΘΗΡΑΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΑΚΩΒΟΥ • ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΜΠΑΝΙ ΣΟΥΖΑΝΑ του ΜΩΧΑΜΕΤ - ΑΛΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΚΑΤΑΪΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΙΩΣΗΦ • ΚΟΥΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΩΛΕΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΛΕΚΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΑΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΕΣΗΝΕΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΙΑΚΟΥΜΗ • ΜΠΛΥΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΝΤΑΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ • ΠΑΡΜΑΚΛΗ ΕΛΕΝΗ - ΜΑΡΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ • ΠΙΕΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΣΑΛΙΒΕΡΟΥ ΣΤΕΛΛΑ του ΠΕΤΡΟΥ • ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΤΖΟΪΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΦΕΡΔΕΡΙΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΧΟΥΝΤΑΣ ΘΩΜΑΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 34


34 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ-ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ! ΠΑΙΑΝΙΑ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ • ΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΓΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ • ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΕΛΤΑΟΥΙΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΧΙΑ ΗΛΙΑ

• ΘΑΝΑΣΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΕΡΑΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΜΠΑΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΗΛΙΑ • ΣΥΓΓΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΖΟΥΜΑ ΑΡΙΑΔΝΗ του ΤΖΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ • ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

• ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΒΑΡΒΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΔΕΦΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΗΛΙΑ • ΙΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ • ΚΕΝΤΗΣΤΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΛΗΣΙΑΡΧΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΟΚΚΙΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ • ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΥΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΡΓΕΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΗΛΙΑ • ΜΗΛΙΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

Δήμος Παλλήνης ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑΣ-ΠΑΛΛΗΝΗΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΑ ΟΛΟΥΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΖΟΥΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΗΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΜΠΑΡΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ • ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ • ΤΣΑΜΗ-ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΕΡΑΚΑ • ΑΒΑΡΚΙΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΒΕΝΕΡΗ-ΛΙΩΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΛΙΑ) του ΚΥΡΙΑΚΟΥ • ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΚΑΡΚΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΚΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΡΙΚΕΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΠΑΡΗΣ) του ΘΩΜΑ • ΛΕΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ . ' • ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΟΛΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΗΛΙΩΝΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΠΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ • ΠΥΡΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΚΕΝΤΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΣΚΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ • ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΤΡΙΓΑΖΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ • ΤΣΙΤΖΙΚΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΧΕΙΛΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) του ΣΤΑΥΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗMOTIKOI ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ • ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΓΙΑΝΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΓΚΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ • ΔΙΠΛΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΖΑΧΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΖΙΝΕΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΚΟΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΚΟΤΣΙΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΛΕΒΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΜΕΡΤΖΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΡΧΙΜΗΔΗ • ΜΠΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΜΠΟΥΝΤΟΥΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

• ΝΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΝΟΥΣΗ ΘΕΩΝΗ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ • ΠΡΑΠΑ-ΔΑΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΡΙΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΤΣΑΜΙΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΟΡΔΑΝΗ • ΧΑΛΑΒΑΤΖΗΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΔΗΜΟΣ ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΟΛΗ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ • ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ • ΚΟΝΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΚΟΥΤΣΙΚΟΥΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ • ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΕΡΑΚΑ • ΑΓΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΣΩΚΡΑΤΗ • ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΒΑΓΕΝΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΒΕΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΒΙΤΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ • ΒΟΥΞΙΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΟΥΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΓΡΑΤΣΙΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΘΕΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΡΑΠΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΡΟΗ του ΗΛΙΑ • ΜΗΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΜΗΤΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΣΦΕΤΣΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΑΒΒΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ • ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΑΟΥΑΝΤΑΛΛΑ ΜΑΧΜΟΥΝΤ-ΙΑΚΩΒΟΣ του ΙΜΠΡΑΗΜ • ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΓΚΟΝΟΥ-ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΓΕΡΑΚΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΣΥΝΟΛΟ

• ΚΕΧΡΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΜΙΧΑΗΛ • ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΟΥΡΚΟΥΖΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΛΑΚΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΕΡΤΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΥΛΩΝΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΘΩΜΑ • ΜΩΡΑΪΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΝΤΟΒΟΛΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

• ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΑΡΑΝΤΗ • ΠΡΑΠΑΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ • ΣΙΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΣΜΥΡΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΜΥΡΛΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΧΑΛΑΣΤΑΡΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΛΟΥΚΑ

• ΟΡΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΠΑΠΑΔΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΩΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΠΡΙΦΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΠΡΙΦΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ • ΣΙΔΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΛΑΜΠΡΟΥ • ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΤΑΡΟΥΣΑ ΑΟΥΡΕΛΑ του ΖΗΣΟ • ΤΟΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΦΡΑΓΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 3.024 13.921 16.679 33.624

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 3 14 16 33

• ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ • ΒΕΡΒΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ • ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΑΝΝΥ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΑΡΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΟΥΛΤΟΥΚΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΛΟΥΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΡΡΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ του ΜΗΝΑ • ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΝΙΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΣΤΕΛΙΟΥ • ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΡΟΜΠΑΚΗΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΤΡΙΧΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣ του ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ • ΤΣΟΥΜΑΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΟΣ ΔΗΜ.Ο.Σ.»

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΑΒΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ • ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΟΝΤΕΑ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΥΛΟΥ • ΧΑΛΑΚΑΤΕΒΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΕΡΑΚΑ • ΓΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ • ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΗ (ΦΟΥΛΗ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΛΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΠΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΟΠΤΣΑΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΚΥΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΛΑΖΑΡΟΥ-ΣΟΥΡΙΝΑ ΑΘΗΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΠAMΠΑΡΟΥΤΣΗ -ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΝΟΥΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΣΑΜΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΣΟΥΤΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ • ΓΙΑΡΑΜΑΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΘΩΜΑ • ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ • ΣΠΥΡΑΤΟΥ-ΤΣΙΤΣΙΛΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΠΑΝΑΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΕΡΑΚΑ • ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ • ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΔΕΔΕ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ • ΚΑΡΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΡΕΤΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΛΟΥΠΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΜΗΝΑ • ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΜΑΡΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΛΗΤΖΗΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΚΙΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΤΖΑΝΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΣΕΚΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΑΓΓΕΛΟΥ • ΤΣΕΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ • ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ του


ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» | 35

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΡΑΜΑΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΥΠΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΜΗΝΑ • ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ (ΜΑΝΤΩ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΜΦΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ • ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ • ΡΙΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΣΚΟΡΔΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΤΑΦΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΝΕΟΚΛΗ • ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ • ΜΟΣΤΑΦΑ ΜΠΑΣΣΑΜ του ΜΩΧΑΜΕΝΤ • ΠΕΤΡΑΚΗ ΘΕΟΔΟΤΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΕΡΑΚΑ • ΑΛΥΣΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΑΜΙΤΣΗ ΛΟΓΑΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΑΜΠΑΡΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΡΙ

• ΒΛΑΧΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΛΙΑΝΑ) του ΛΑΜΠΡΟΥ • ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ(ΚΑΙΤΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΠΑΝΟΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΠΤΗ ΜΙΛΙΑ- ΜΑΡΙΑ του ΑΝΙΣ • ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ • ΜΠΑΚΑΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΦΩΤΙΟΥ • ΜΠΑΡΚΟΥΤΑ ΙΩΑΝΝΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΡΟΥΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΑΡΙΕΤΙΝΑ (MAPI) του ΑΝΔΡΕΑ • ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ • ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ • ΒΑΧΑΒΙΩΛΟΥ-ΜΑΥΡΕΛΗ ΠΟΤΟΥΛΑ (ΠΟΠΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΚΡΕΛ ΑΡΕΤΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΚΑΡΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΜΑΓΚΑΦΩΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΥΝΟΛΟ

• ΣΓΟΥΡΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ(ΕΜΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΑΝΤΕΝΟΥΤΣΙ ΑΡΘΟΥΡΟΣ-ΙΩΣΗΦ του ΑΡΘΟΥΡΟΥΙΩΣΗΦ

• ΒΙΤΑΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΔΙΒΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΩΤΣΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ • ΛΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

• ΜΑΣΔΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ(ΤΙΤΙΚΑ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΠΑΛΛΗΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΩΜΑ • ΠΕΣΠΕΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ • ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΟΥΛΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 2.931 11.909 14.840

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 5 22 27

• ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του ΣΑΒΒΑ • ΒΙΤΑΛΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΛΕΙΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΚΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΓΚΟΛΕΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΧΑΡΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 36


36 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ • ΖΑΡΜΠΟΛΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΑΒΡΙΗΛ ΔΑΦΝΗ του ΓΑΒΡΙΗΛ • ΚΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΠΕΤΡΟΥ • ΛΙΟΝΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΟΣ) του ΛΕΩΝΙΔΑ • ΜΠΑΤΑΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΜΠΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ • ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΛΟΥΚΑ • ΠΗΛΙΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΡΑΪΣΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ • ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΛΕΩΝΙΔΑ • ΣΑΚΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ-ΜΑΕΣΤΡΟΣ του ΣΑΡΑΝΤΟΥ • ΣΑΡΡΗ ΙΩΑΝΝΑ-ΕΡΜΙΟΝΗ του ΗΛΙΑ • ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΜΑΡΙΟΥ • ΣΤΕΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΧΟΙΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΟΓΙΑ ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΧΡΗΣΤΟΥ-ΚΟΥΛΟΥΚΥΘΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

• ΨΑΡΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

• ΑΝΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΓΚΙΚΑΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ • ΚΛΕΙΔΕΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ • ΞΗΝΤΑΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΓΑΡΕΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ(ΡΕΝΑΤΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

• ΖΕΠΠΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΛΑΣΘΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ • ΜΠΑΡΚΟΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΧΜΙΛΕΦΣΚΑ ΣΤΑΝΙΣΛΑΒΑ (CHMIELEWSKA STANISLAWA) ΟΥΡΣΟΥΛΑ (URSZULA) του ΧΕΝΡΙΚ (HENRΥ) ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ • ΒΕΛΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ • ΒΡΑΧΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ • ΓΚΙΛΠΑΘΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΔΑΡΔΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ ΑΣΠΑΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΣΤΑΝΗ ΜΑΡΙΓΩ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΙΣΛΙΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ • ΚΛΩΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΦΡΙΞΟΥ • ΚΟΖΝΤΙΝ (KΟZDINE) ΑΝΑΣΤΑΣ (ANASTAS) του ΤΟΜΑ (ΤΗΟΜΑ) • ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΟΥΚΟΥΡΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ • ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΠΑΛΑΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΑΤΣΑΡΙΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΠΥΡΟΥ • ΣΑΒΕΡΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ • ΣΑΒΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ • ΣΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΧΑΝΤΖΗΣ IΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ • ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΥnΔΥΑΣΜΟΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ»

«ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ • ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΕΡΤΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Δήμος Σαρωνικού ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΑΝΔΡΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ • ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ ΜΕΓΑΚΛΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΓΚΕΡΑΛΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΑΖΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ • ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ - ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ ΣΟΦΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ • ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ • ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΣΠΥΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΤΣΙΑΚΑΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ • ΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

• ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΜΑΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΗ (ΛΙΤΣΑ) του ΕΥΡΙΠΙΔΗ • ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΧΙΛΛΕΑΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΙΑΜΑΝΤΗ • ΖΗΜΙΑΝΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΛΟΥΚΑ • ΖΙΩΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ • ΚΑΡΑΚΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΩΝΣΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΑΝΕΤΑ - ΦΙΛΙΠΠΗ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΡΙΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΤΕΣΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΗΛΙΑ • ΣΩΤΗΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΒΑΡΑ • ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΓΚΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΠΟΛΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΤΑΞΙΑΡΧΗ

• ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΚΟΥΓΙΟΥΦΑ AMΑΝΤΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΛΟΥΚΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΕΛΙΣΣΑΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του ΠΕΤΡΟΥ

• ΞΗΝΤΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑΝΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΟΥΛΑΚΗ-ΠΑΡΣΩΤΑΚΗ ΑΘΗΝΑ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΤΟΚΑ-ΠΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΛΟΙΖΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ • ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΑΝΤΥΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΑΣΗΜΟΜΥΤΗ ΑΣΗΜΙΝΑ του ΠΕΤΡΟΥ • ΒΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΒΡΥΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΓΟΥΡΓΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ • ΚΑΛΑΘΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΚΑΨΙΜΑΛΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΥΛΗΣ-ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΜΟΥΡΚΑΚΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ του ΣΑΡΑΝΤΟΥ • ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΝΔΡΕΑ • ΜΠΑΚΑ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ) του ΠΕΤΡΟΥ • ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΠΑΘΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ • ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΖΑΝΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΦΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ • ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΕΤΡΟΥ • ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΑΡΑΠΚΙΛΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του ΘΩΜΑ • ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ ΘΩΜΑΪΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΠΕΤΡΟΥ • ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΠΑΥΛΟΥ • ΚΟΝΤΙΖΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ • ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ-ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΥΠΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΛΙΝΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΥΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΙΣΟΚΟΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ • ΜΠΕΡΕΤΗ-ΠΑΝΤΕΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΑΝΤΙΑ) του ΣΑΡΑΝΤΗ • ΜΠΟΥΜΠΑΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΝΕΡΑΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΟΥΛΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΗΣΤΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΥΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ • ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΠΑΡΟΙΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΙΚΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΣΑΝΤ ΠΕΤΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΣΕΜΠΕΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΝΤΑΙΖΗ) του ΑΝΔΡΕΑ • ΤΙΜΟΘΕΑΤΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΤΣΕΒΑ-ΜΗΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΣΩΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΆΜΠΥ του ΤΣΑΡΛΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΧΑΧΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΠΑΜΕ) ΠΑ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ • ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΛΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΜΠΡΑΒΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ ΣΑΡΩΝΙΔΟΣ ΣΥΝΟΛΟ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 7.189 12.202 1.704 3.123 2.102 26.320

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 7 13 2 3 2 27

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ • ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ - ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ (ΒΙΚΥ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΒΟΡΙΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΤΙΝΑΡΗ Σ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΕΡΡΙΚΑ) του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΣΑΡΡΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

• ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΑΪΤΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΚΑΛΑΜ Π ΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΛΕΜΠΕΣΗΣ-ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ • ΜΠΕΝΕΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΧΑΣΙΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΧΑΤΖΗΡΟΥΣΕΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΙΔΟΣ • ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΠΕΓΚΥ) του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΚΟΚΚΟΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ - ΕΡΣΗ του ΙΩΑΝΝΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ • ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ • ΚΑΡΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΚΟΛΛΙΑ ΣΤΕΛΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΩΝΣΤΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΝΤΑΒΑΡΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΠΙΘΥΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» | 37

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ • ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΠΛΑΤΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΛΕΑΝΔΡΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΙΔΟΣ • ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΟΚΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΤΣΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΒΑΡΑ • ΓΑΛΑΝΗ ΠΑΥΛΙΑ (ΠΑΥΛΙΝΑ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΛΛΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΕΤΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΟΝΙΔΟΣ • ΚΩΛΕΤΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ • ΜΑΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΗΛΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΣΑΡΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΚΙΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ • ΑΪΒΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΕΡΑΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΛΥΓΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΕΤΤΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ • ΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ • ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΒΑΓΓΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΝΙΚΗ-ΜΑΡΙΑ του ΚΟΣΜΑ • ΚΑΤΑΛΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ • ΚΙΟΥΠΚΙΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΦΑΝΗ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ • ΚΩΝΣΤΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ- ΝΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΙΣΣΥ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΜΠΑΜΠΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΝΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΟΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΒΑΡΑ • ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΑΤΖΗ ΣΩΤΗΡΙΑ (ΡΙΑ) του ΠΑΝΤΟΛΕΟΝΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ • ΑΔΑΝΑΛΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ ΑΔΑΜ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ • ΒΙΤΟΥΛΑΔΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΜΠΟΥΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΡΙΣΤΟΜΕΝH • ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΝΟΜΙΚΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΛΤΑΛΙΔΟΥ-ΚΕΠΕΣΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΟΥΛΑ συζ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ • ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) του ΛΟΥΚΑ • ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΤΖΙΒΙΛΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΑΒΒΑ • ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ • ΑΔΑΜΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΔΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΖΕΚΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ συζ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ • ΚΑΛΥΜΝΙΟΥ-ΣΕΪΤΑΡΙΔΟΥ ΖΩΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΡΝAMΠΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΟΛΛΙΑ ΜΑΡΙΑ συζ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΛΙΟΔΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΡΟΚΟΠΗ-ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΓΕΩΡΓΙΑ (ΑΝΤΖΥ) του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ • ΣΟΦΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΝΤΑΡΙΦΑΣ) • ΣΥΡΡΟΥ-ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ συζ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

• ΜΠΟΥΚΟΒΑΛΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΤΟΨΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ • ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΘΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΙΔΟΣ • ΜΠΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ χήρα ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΠΕΓΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΣΠΥΡΟΥ • ΠΕΡΠΕΡΙΔΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΒΟΛΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ • ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΛΟΥΚΑ • ΔΑΝΙΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΥΡΩΝΑ • ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΦΙΛΙΠΠΙΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ • ΒΛΑΝΤΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΖΑΚΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΚΟΣΜΑ

• ΖΗΚΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ • ΚΑΪΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΛΑΨΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΚΟΥΡΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ • ΛΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΠΕΤΧΑΒΑ (ΜΑΣΣΑΡΑ) ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ • ΜΠΟΣΤΑΝΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΣΚΛΑΒΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΩΤΗΡΧΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΗΛΙΑ • ΤΡΕΜΠΕΛΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ • ΤΣΙΑΚΟΥΛΙΑ ΧΑΡΙΤΙΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΦΡΑΓΚΙΑΔΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΑΤΖΗΛΕΜΟΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΒΑΡΑ • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΒΛΑΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ • ΓΡΑΦΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΕΛΛΗ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΚΩΣΤΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΜΑΝΘΟΥ • ΧΑΝΙ ΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΙΔΟΣ • ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΡΟΜΠΟΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΒΑΡΑ • ΓΚΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΡΙΦΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ • ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΒΑΣΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Οικονοµολόγος πτυχιούχος του Πανεπιστηµίου Πειραιά. Τέως ∆ιευθυντής της Εθνικής Τράπεζας. Γεννήθηκε και µεγάλωσε στην Αθήνα. Αντιδήµαρχος Καλυβίων τo έτος 2009. Μέλος ∆ηµαρχιακής Επιτροπής από το 2006. Μέλος των ∆ιοικητικών Συµβουλίων: • της Ανώνυµης Κατασκευαστικής Εταιρείας του Δήµου (ΑΚΔΕΚ) • του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήµου • του Β’ ΚΑΠΗ Λαγονησίου. Πρόεδρος του Συλλόγου «ΛΥΚΟΥΡΙΖΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ» Xλόης 5, 190 10 Λαγονήσι Τηλ.: 22910 26992, 6932 649049 e-mail: zeevag@yahoo.gr

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1981 και ζω µόνιµα στο Θυµάρι, Παλαιάς Φωκαίας, τα τελευταία 18 χρόνια. Σπούδασα ∆ιαιτολόγος-∆ιατροφολόγος και ειδικεύτηκα στη διαχείριση του σακχαρώδη διαβήτη στη Μ. Βρετανία. Έχω εργαστεί ως υπεύθυνη διαιτολογικού τµήµατος σε ιατρικό-διαιτολογικό κέντρο. Σήµερα εργάζοµαι ως ελεύθερη επαγγελµατίας στην ευρύτερη περιοχή του ∆ήµου Σαρωνικού. Κατά τη διάρκεια των σπουδών µου παρακολούθησα και συµµετείχα σε δηµοτικά προγράµµατα προώθησης της δηµόσιας υγείας όπως : «Βοήθεια στο σπίτι» και «Προώθηση υγιεινής διατροφής στα σχολεία». Πιστεύοντας και στηρίζοντας το πρόγραµµα του συνδυασµού «Ζούµε µαζί» και της Χριστίνας Χριστοφάκη επιθυµώ να συµβάλλω στην ανάπτυξη αντίστοιχων προγραµµάτων στην περιοχή µας. E-mail: vassia_michalopoulou@hotmail.com Τηλ: 693 65 31 363


38 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

Δήμος Σπατών-Αρτέμιδας ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΠΑΤΩΝΑΡΤΕΜΙΔΟΣ "ΝΕΑ ΠΟΛΗ"»

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΔΑΝΕΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ (ΛΟΥΤΣΑΣ) • ΑΡΜΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΒΑΣΑΡΙΩΤΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΒΙΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΕΛΕ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΓΟΓΑΛΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ του ΑΣΤΕΡΙΟΥ ; • ΖΗΣΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ • ΘΕΟΔΩΡΟΥ- ΜΠΑΡΛΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ(ΑΝΤΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΛΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΡΟΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΛΕΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΜΑΡΓΕΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ • ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ (ΑΡΓΥΡΗΣ) του ΝΙΚΗΤΑ • ΠΑΠΑΝΔΡΩΝΗ-ΝΟΥΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΕΡΕΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΟΥΜΕΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(ΒΙΒΗ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΛΙΒΙΑΔΗΣ(ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΛΟΥΤΣΑΣ • ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΓΚΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΙΣΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΛΥΤΡΑ ΑΘΗΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΑΡΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΠΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΜΠΕΡΤΟΛΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΣΑΡΑΓΟΥΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΤΑΓΑΡΟΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΤΣΙΓΚΟΥΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΣΥΓΓΟΥΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΧΑΤΖ Η ΝIΚΟΛΑΟΥ-ΒAMΒΑΚΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ (ΛΟΥΤΣΑΣ) • ΑΓΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΒΑΣΙΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ • ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΛΟΜΒΑΡΔΟΣ-ΛΟΥΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΜΟΥΡΙΚΗ ΑΥΓΟΥΣΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΑΓΑΝΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΑΡΚΟΥ • ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΑΜΠΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΚΛΙΒΑΝΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΟΠΗ) του ΑΡΤΕΜΙΟΥ • ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΤΖΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΣΑΚΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΘΥΜΙΟΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΤΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΣΕΣΜΕΤΖΗ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΤΣΟΓΚΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΛΟΥΤΣΑΣ • ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΗΡΑΚΛΗ • ΑΝΤΩΝΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΓΟΓΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΩΜΑ • ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΠΥΡΟΥ • ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΟΥΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΙΑΣΩΝ-ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΥΡΑΚΗ ΑΙΜΙΛΙΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΧΕΣΠΕΡ ΚΛΩΝΤΙΝ-ΙΝΤΑ του ΚΑΡΛ ΧΕΙΝΖ • ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ (ΛΟΥΤΣΑΣ) • ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΚΑΤΣΙΩΤΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΚΕΣΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ • ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΣΑΒΒΑ • ΠΑΓΑΝΕΛΗΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Δήμος Ωρωπού ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΛΟΥΤΣΑΣ ΣΥΝΟΛΟ

• ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΣΚΛΙΒΑΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΑΝΤΩΝΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΣΑΚΚΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ • ΤΣΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 17.391 10.203 27.594

• ΤΟΥΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΤΡΙΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΦΡΑΓΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΝΕΑ ΠΝΟΗ»

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ (ΛΟΥΤΣΑΣ) • ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΒΟΥΣΚΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ • ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΦΛΩΡΙΟΥ • ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΚΑΡΑΠΗΔΑΚΗΣ ΣΠΗΛΙΟΣ του ΗΛΙΑ • ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΕΦΟΚΕΡΗ ΚΛΕΟΝΙΚΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΟΛΤΖΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΗΛΙΑ • ΜΑΝΙΚΑ ΜΑΡΙΑ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ • ΜΑΡΚΟΥΡΗ-ΜΑΡΟΥΛΗ ΑΘΗΝΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΜΑΥΡΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ • ΜΠΑΣINΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ • ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ • ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ • ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΣΙΑΡΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝIΚΟΛΑΟΥ • ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΒΕΡΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΧΑΜΨΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΛΟΥΤΣΑΣ • ΓΑΝΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΙΣΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΛΟΥΚΙΝΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΗΛΙΑ • ΜΠΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΠΕΛΜΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΜΠΙΣΜΠΙΡΟΥΛΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ (ΜΕΝΗ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΣΤΑΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΣΙΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ (ΛΟΥΤΣΑΣ) • ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΑΡΓΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΒΛΑΧΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΜΠΟΥΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΓΙΑΠΙΤΖΑΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ • ΓΚΕΛΙΑΣ ΔΟΝΑΤΟΣ του ΗΛΙΑ • ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΘΩΜΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΣΤΡΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΓΡΗΓΟΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΔΟΥ ΟΛΓΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΠΕΡΤΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΜΠΟΥΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ(ΕΜΜΥ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΞΟΥΡΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΖΗΣΗ • ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΠΥΡΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του ΑΝΔΡΕΑ • ΡΑΦΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ • ΣΟΥΜΠΑΣΗ-ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΤΣΙΓΚΟΥΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΤΣΟΥΜΠΑ ΕΛΕΝΗ (ΛΙΛΙΚΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ • ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΛΟΥΤΣΑΣ • ΑΡΑΒΑΝΗ ΑΓΛΑΪΑ (ΛΙΝΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΙΑΤΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΒΙΚΕΝΤΙΟΥ • ΚΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(ΤΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΗΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΛΙΓΚΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΝΙΑΣΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΝΙΚΗΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΤΟΥΝΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΦΛΩΡΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ • ΦΟΥΤΣΙΤΖΗ ΟΛΓΑ του ΠΑΟΥΝΗ • ΦΡΑΓΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ- ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΥΛΩΝΟΣ ΑΦΙΔΝΩΝ ΚΑΛΑΜΟΥ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ ΩΡΩΠΙΩΝ ΣΥΝΟΛΟ

• ΑΦΘΟΝΙΑΔΗ ΑΜΑΛΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΓΑΛΑΤΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΔΕΜΕΝΑΓΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΒΒΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΛΕΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 17 10 27

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 5.184 2.543 5.468 2.937 1.788 3.894 1.438 1.522 8.674 33.448

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 6 3 7 3 2 5 2 2 11 41

• ΜΑΓΓΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΝΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΣΙΔΕΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΣΙΔΕΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» | 39

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΦΙΔΝΩΝ • ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΚΑΡΤΕΡΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του ΛΕΩΝΙΔΑ • ΜΕΞΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΡΑΠΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑΜΟΥ

• ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ του ΖΑΧΑΡΙΑ • ΓΑΡΜΠΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΓΚΙΚΑΚΗ-ΜΑΚΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΔΕΔΟΥΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΡΩΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ • ΚΟΥΡΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΑΡΙΟΥ • ΛΙΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΡΑΘΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΠΑΡΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ • ΒΑΡΝΑΒΑ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ • ΕΞΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΜΠΟΥΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΙΜΗΣ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΛΑ-ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΑΑΚΑΣΗΣ

• ΒΑΘΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΤΖΑΝΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΡΟΥΛΑ) του ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΩΡΩΠΟΥ • ΚΟΥΚΑ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΡΥΔΑ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 40


40 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ • ΜΠΙΛΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΝΙΦΟΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΠΑΓΩΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ • ΣΟΥΤΣΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΦΑΣΟΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ • ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΑΓΓΑΝΙΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΟΥ • ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ • ΚΑΠΕΤΑΝΗ ΕΥΔΟΚΙΑ (ΒΙΚΥ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗ-ΚΑΤΣΙΒΑΝΑΚΗ ΜΕΡΣΙΝΑ (ΜΥΡΣΙΝΗ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΩΠΙΩΝ • ΑΛΟΪΖΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΑΣΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΙΑΝΝΙΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΔΩΡΙΖΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΘΕΟΛΟΓΟΥ-ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΟΥΜΠΑΓΙΩΤΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΟΥΣΕΛΙΜΗ-ΜΠΑΡΔΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΝΗΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΝΙΚΗΤΑΡΑ-ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ-ΜΠΟΥΛΕΚΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ (ΝΑΝΣΥ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΙΔΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΤΟΤΟΜΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ • ΑΓΓΟΥΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΖΑΡΟΓΚΙΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΖΟΡΜΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΙΣΣΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΛΥΒΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΛΙΑΚΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(ΚΟΥΦΟΣ) του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΜΑΓΓΙΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΗΝΓΚΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΧΑΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΦΙΔΝΩΝ • ΚΟΥΚΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ • ΜΟΣΤΡΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ • ΜΠΕΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑΜΟΥ • ΒΑΛΒΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΚΟΓΚΟΥ ΕΥΡΥΚΛΕΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΔΙΕΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΑΡΑΝΤΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΗ) του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΚΙΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΚΟΛΙΑΣΤΑΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΜΑΝΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΑΡΓΕΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΠΟΥΓΙΑΤΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ καπανδριτιου • ΑΡΧΟΛΕΚΑ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΚΟΛΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΟΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ • ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΙΔΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΤΣΙΩΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΩΡΩΠΟΥ • ΑΡΜΥΡΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΑΡΜΥΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΞΥΛΑΡΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΡΙΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΙΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΠΑΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΣΟΥΝΤΑ- ΠΕΠΠΑ ΕΛΕΝΗ του ΘΕΟΦΑΝΗ • ΣΤΕΦΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ • ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ- ΚΑΝΕΛΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΛΑΒΔΑ ΕΛΕΝΗ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΤΣΟΥΤΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ • ΖΑΦΕIΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΩΜΑΪΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΘΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΝΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΩΠΙΩΝ • ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΒΑΘΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΕΥΠΡΑΞΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΑΡΥΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΥΤΣΟΥΡΗ ΝΕΡΑΤΖΩ (ΤΖΟΥΛΗ) του ΑΝΔΡΕΑ • ΜΕΜΤΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΜΕΞΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΙΤΑΣ ΣΩΖΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ • ΜΠΑΛΟΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΝΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΝΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ • ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ • ΠΙΤΣΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ • ΡΑΠΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ • ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«...ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Η... ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ..» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ • ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ • ΣΑΛΩΜΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΙΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝ • ΣΛΑΒΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΤΣΙΟΥΚΑΡΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΦΙΔΝΩΝ • ΔΑΜΟΥΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ • ΨΥΧΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ (ΡΟΗ) του ΛΕΩΝΙΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑΜΟΥ • ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΒΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ του ΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΑΒΒΑ • ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ ΦΑΙΔΩΝ του ΣΟΛΩΝΑ • ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΡΟΚΟΥ-ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΛΙΑ) του ΠΑΝΤΕΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

• ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ • ΝIΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΝΕΟΠΤΟΛΕΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ • ΣΩΤΗΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΟΠΗ) του ΧΡΗΣΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ • ΔΕΡΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΦΕΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΩΠΙΩΝ • ΑΓΑΠΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΒΟΤΣΗ-ΤΡΙΚΑ ΝΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • IΟΡΔΑΝΙΔΟΥ-ΡΑΠΤΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΑΝΝΑ) του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΚΑΖΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΚΑΠΑΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΣΙΜΟΥ • ΛΟΥΠΑΤΑΤΖΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΗΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΠΕΛΑΓΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΣΤΑΥΡΟΥ • ΠΑΠΑΔΕΛΗ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΛΗ) του ΗΛΙΑ • ΣΤΕΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΟΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΩΡΩΠΟΥ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ • ΚΑΝΑΚΗΣ ΚΑΜΑΡΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΟΥΤΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΛΕΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΛΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΣΙΔΕΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ ΒΑΪΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΦΙΔΝΩΝ • ΖΑΜΠΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΚΟΡΟΜΒΟΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ-ΜΑΤΟΥΛΑ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ • ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑΜΟΥ • ΗΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΛΛΙΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΡΚΑΝΤΖΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΙΤΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ • ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ • ΣΑΡΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ • ΒΑΡΟΥΧΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ • ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ • ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ • ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΠΗΛΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΩΡΩΠΟΥ • ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΜΕΝΕΛΑΟΥ

• ΚΙΤΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΠΙΡΠΙΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΑΡΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΣΠΥΡΟΥ • ΤΡΙΜΠΟΥ-ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ • ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ • ΚΟΙΛΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΦΕΙΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΩΠΙΩΝ • ΒΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΡΥΠΙΔΗ • ΓΡΥΠΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΚΑΜΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΝΑΡΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΛΑΜΠΡΟΥ • ΚΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΛΗΜΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΪΟΥ • ΚΟΥΤΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΛΕΦΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΛΟΥΚΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΡΑΓΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΡΑΔΑΚΗ ΑΣΗΜΙΝΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΣΙΑΜΣΙΑΡΗΣ-ΣΙΑΜΨΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΩΠΙΩΝ • ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΣΙΒΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ • ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΠΕΡΝΤΕΝΗ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΠΕΡΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ (ΡΟΥΛΑ) του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΠΕΤΡΟΠΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΦΙΔΝΩΝ • ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΘΗΡΕΣΙΑ του ΠΕΤΡΟΥ • ΔΕΜΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΔΡΟΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ-ΑΝΔΡΕΑ • ΖΑΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΜΑΓΓΙΝΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑΜΟΥ • ΒΑΘΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΒΑΘΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ • ΜΑΡΓΕΤΑ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΥΛΟΥ • ΜΠΟΥΓΙΑΤΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΡΑΠΤΗ-ΚΟΣΜΑΤΟΥ ΑΡΕΤΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΡΟΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΦΡΑΓΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΧΑΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΙΩΣΗΠΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΡΙΜΙΚΙΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» | 41

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ • ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΝΙΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΩΡΩΠΟΥ • ΓΚΙΚΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΙΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΚΟΛΙΜΑΤΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΕΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ • ΤΣΑΛΙΚΙΔΟΥ-ΦΑΡΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ • ΒΑΪΤΣΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΛΟΗ ΣΟΦΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ • ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΦΩΤΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΩΠΙΩΝ • ΑΒΡΑΜΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΟΥΛΗ) του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΓΚΙΚΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΔΗΜΟΥ-ΜΙΧΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΒΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΛΜΠΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΝΑΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΛΕΜΟΝΙΤΣΗ-ΓΕΡΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΑΜΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ • ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΤΣΑΠΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΥΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ • ΒΡΕΤΤΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΑΥΛΟΥ • ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΟΥΒΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΛΕΚΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΝΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ • ΡΑΠΤΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΣΠΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΑΝΙΑ-ΜΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

• ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ-ΛΑΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΩΤΗΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ • ΜΠΟΡΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΤΣΙΩΤΑΣ ΛΟΥΚΑΣ (ΑΚΗΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΩΡΩΠΟΥ • ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΑΦΘΟΝΙΑΤΗ Σ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΔΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΛΑΣΙΟΥ • ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΙΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΕΔΟΥΑΡΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ • ΜΑΝΙΚΑ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ • ΘΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΛΕΜΠΟΥΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΗ • ΜΠΛΑΤΣΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΩΠΙΩΝ • ΒΑΡΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΒΛΑΧΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΑΝΔΡΕΑ • ΓΙΑΝΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΑΒΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΑΛΟΓΝΩΜΗ • ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΛΟΥΚΑ • ΚΑΡΥΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ-ΒΟΥΤΣΑ ΑΛΕΚΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΟΥΤΣΙΒΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΡΑΠΤΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΟΛΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΤΣΕΚΡΕΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ • ΦΟΡΓΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΦΙΔΝΩΝ • ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΟΛΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ • ΠΑΝΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ-(ΡΕΜΠΕΛΙΑΣ) • ΤΣΑΔΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑΜΟΥ • ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΜΙΧΑ-ΚΟΛΙΑΣΤΑΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΠΕΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΧΟΡΜΟΒΙΤΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΒΕΛΙΟΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ • ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΠΟΡΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ • ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΓΚΡΕΜΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑΜΟΥ • ΒΑΘΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ • ΒΛΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ • ΔΕΔΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΦΙΔΝΩΝ • ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΑΒΔΕΛΑ ΕΛΕΝΗ του ΗΛΙΑ • ΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΖΕΠΠΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

• ΚΑΡΑΣΤΕΡΙΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΕΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΚΟΥΣΤΕΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ - (ΜΑΝΤΩ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΡΑΠΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΤΖΟΡΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ • ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΓΡΙΒΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΛΙΟΝΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΠΟΥΛΕΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ • ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΣΙΔΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΩΡΩΠΟΥ • ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΘΩΜΑΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΛΑΓΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ • ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΟΥΤΣΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΦΥΛΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ • ΑΔΡΑΜΙΤΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΠΙΡΜΠΑ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΡΟΥΣΣΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΩΠΙΩΝ • ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΓΟΛΑΜΡΕΖΑ • ΓΙΟΥΝΑ ΡΑΧΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΚΑΝΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΔΑΒΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΑΛΕΝΤΖΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΝΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΡΑΒΙΒΕΡΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΛΑΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΜΗΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΠΑΡΔΗΣ ΑΔΑΜ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ) του ΙΓΝΑΤΙΟΥ • ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΕΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΧΑΤΖΗΔΟΛΜΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

Γιώργος Γιασημάκης Υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού

ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ «ΠIΣTEYOYME πως πρέπει να υπάρχει ένα ελάχιστο απαραίτητο επίπεδο συνθηκών διαβίωσης, αντάξιο

του πολιτισμού και της ιστορίας μας, αλλά και των υπέρογκων ποσών πού καταβάλλουμε ως φορολογούμενοι πολίτες, το οποίο να μας επιτρέπει να αναπτύξουμε πλήρως τη δημιουργικότητά μας. Δεν νοείται, για παράδειγμα, σύγχρονη πόλη, χωρίς σύγχρονη, ολοκληρωμένη φροντίδα για την Υγεία και την Παιδεία, επαρκείς και ελεύθερους δρόμους με ασφαλή πεζοδρόμια, σύγχρονες εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης, επαρκή αποκομιδή απορριμμάτων και καθαριότητα, επαρκή ηλεκτροφωτισμό και επαρκείς και προσβάσιμους χώρους αναψυχής, αθλοπαιδιών και πρασίνου. Αυτό το επίπεδο είναι για μας το σημείο αναφοράς, αυτό πού έπρεπε ήδη να υπάρχει και θεωρούμε την επίτευξή του πρωταρχικό μας μέλημα και καθήκον. Αν δεν κάνει ο καθένας μας την υπέρβασή του, αν δεν προσπαθήσει για κάτι το πραγματικά μεγάλο και ωραίο, τότε ίσως να μη “ξεκολλήσουμε” ποτέ από τη σημερινή σκληρή πραγματικότητα που όλοι γνωρίζουμε και σε κανέναν δεν αρέσει.

Όλοι μαζί, με ευθύνη, μπορούμε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τη δική μας Δυναμική Πολιτεία!»


42 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

Δήμος Ασπροπύργου ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΠANIΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ • ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ του ΙΟΡΔΑΝΗ • ΒΕΡΟΥΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΒΛΑΧΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΚΟΛΕΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΔΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΕΡΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ • ΗΛΙΑ ΠΕΤΡΟΥΓΑΚΗ ΣΟΦΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΑΠΑΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΜΑΡΚΟΥ • ΚΑΡΑΚΟΥΛΜΕΖΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΣΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΤΣΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ • ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΗΛΙΑ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΠΩΛΙΝΑ του ΗΛΙΑ • ΛΙΒΙΖΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΝΙΤΣΑ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ) του ΠΟΛΥΜΕΝΗ • ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ • ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΟΒ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΜΠΙΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΝΙΖΑΜΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΝΙΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ • ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ-ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΠΑΣΙΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΓΙΑΝΚΟΥ • ΠΕΠΠΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΒΑΚΟΣ) του ΠΕΡΙΚΛΗ • ΠΗΛΙΧΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΙΠΕΡΙΔΗ ΣΟΦΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΡΟΔΗ ΟΛΓΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΣΑΚΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΣΑΛΩΜΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ • ΣΜΙΡΝΟΒ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΥΓΕΝΙΟΥ • ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του ΙΟΡΔΑΝΗ • ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΙΓΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΣΠΥΡΟΥ

• ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΦΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΨΑΡΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ-ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ • ΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΓΑΒΑΘΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΚΟΥΜΑ-ΠΑΤΕΛΑ ΜΑΡΙΑ του ΛΕΩΝΙΔΑ • ΚΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΚΑΛΛΙΕΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΒΕΡΟΥΤΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΑΜΕΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ του ΛΟΥΚΑ • ΛΙΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ) του ΜΙΧΑΗΛ • ΜΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΣΑΑΚ • ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΝIΚΟΠΟΛΙΔΟΥ-ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΡΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ-ΣΟΪΛΕΜΕΖΙΔΗ ΣΟΥΛΑ του ΑΛΕΞΙΟΥ • ΠΗΛΙΧΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΟΥΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΣΑΜΨΩΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΤΟΠΑΛΙΔΗ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΤΡΑΓΟΥΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΤΑΞΙΑΡΧΗ • ΤΣΙΓΚΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΣΙΓΚΟΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΤΣΙΓΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΤΣΙΓΚΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΣΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ • ΤΣΟΛΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΦΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΙΔΕΡΗ • ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του VANGJEL

Δήμος Eλευσίνας ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ • ΑΓΡΙΜΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΑΝΤΩΝΑΡΑ-ΑΝΤΩΝIΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΖ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ • ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ • ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΜΑΤΙΝΑ) του ΑΝΔΡΕΑ • ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΑΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ

• ΚΡΙΕΚΟΥΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΤΕΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ • ΛΙΑΣΚΟΣ (ΧΕΙΜΑΡΑΣ) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ • ΜΑΝΩΛΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΜΑΣΚΑΛΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ) του ΙΣΙΔΩΡΟΥ • ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΜΠΟΥΚΑΓΙΕ ΦΩΤΙΟΣ - ΜΟΥΝΙΡ του ΑΧΜΑΝΤ • ΝΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΝΙΚΑ ΣΩΤΗΡΙΑ (ΣΩΣΩ) του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΠΑΥΛΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΟΥΚΑ • ΣΚΙΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΣΩΤΗΡΧΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΤΕΛΩΝIΑΤΗ ΑΘΗΝΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΤΣΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 • ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΣΥΝΟΛΟ

• ΦΥΤΟΖΟΒΑ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΥΛΟΥ • ΧΑΡΟΥΠΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 27.741 27.741

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 27 27

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ»

ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ • ΑΓΡΙΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΑΛΗ ΕΛ ΣΕΡΙΦ (ΒΑΤΟΥΓΙΟΥ) ΕΛΕΝΗ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΑΤΜΑΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΥΡΙΧΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ • ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΔΙΑΚΑΚΗ (ΔΑΡΑ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΔΟΥΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΚΑΛΛΙΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΜΠΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΚΑΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΙΣΙΔΩΡΟΥ • ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΖETTA) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΑΡΡΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΚΑΤΑΒΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΙΣΕΛΙΟΒ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΒΑΛΕΡΙ • ΚΟΥΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΑΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΠΛΗΖΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΝΟΔΑΡΑ ΝΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΝΟΔΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ • ΝΟΜΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ • ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΠΑΠΑΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΠΑΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΟΥΛΙΕΖΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΙΦΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΣΜΥΡΙΛΙΟΥ ΟΛΓΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΖΟΒΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΡΙΒΕΛΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΣΟΥΤΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΧΟΝΔΡΟΜΠΥΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΣΥΝΟΛΟ

• ΤΣΑΦΑΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΤΣΟΛΑΚΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΠΕΓΚΥ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗ Σ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΨΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ • ΑΝΔΡΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΪΤΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΑΡΟΥΓΚΑ (ΤΣΑΚΑΛΟΥ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΙΧΑΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΜΑΓΟΥΛΑ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ • ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΒΑΛΛΙΑ (VALLJA) ΝΑΟΥΝ (NAUN) του ΚΟΛΙ (KOLI) • ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΔΕΔΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΖΑΧΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ • ΖΝΤΑΝΟΒΑ ΑΘΗΝΑ του ΑΛΕΞΙΟΥ • ΚΑΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΥΒΕΛΙΔΗ ΑΝΖΕΛΙΚΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ • ΛΟΜΒΕΡΔΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΑΖΜΑΝΙΔΟΥ ΟΛΓΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΥΡΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ • ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΜΙΧΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΜΙΧΑΗΛ • ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΝΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΠΟΡΙΣ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ • ΠΕΠΠΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΠΙΛΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΡΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΣΑΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΕΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΣΕΡΖΑΝΤΟΒΑ ΜΑΡΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΤΡ • ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΤΣΕΒΑ ΕΥΘΑΛΙΑ του IΩΑΝΝΗ • ΦΡΟΝΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • XIΟΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 25.863 4.005 29.868

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 23 4 27

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ • ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΛΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΙΝΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΑΤΑΛΛΑ ΗΛΙΑΣ του ΝΕΜΕΡ • ΒΙΟΛΕΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΒΙΟΛΕΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του ΟΔΥΣΣΕΑ • ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΓΚΟΓΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ • ΖΕΡΒΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΑΖΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΝΑΚΗ-ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΑΜΑΛΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ (ΣΥΖ.


ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» | 43

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ)

• ΚΑΡΑΠΟΥΡΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΑΧΙΛΛΕΑ • ΚΟΥΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΒΡΑΑΜ • ΛΙΓΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ • ΜΑΚΡΥΝΩΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΙΛΗΣΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΟΙΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ • ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΝΤΑΦΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΝΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΠΕΠΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΣΚΟΥΜΠΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΣΤΑΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΤΖΑΡΤΖΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ • ΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ του ΟΔΥΣΣΕΑ • ΦΙΛΙΠΠΗ ΣΟΦΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ • ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΚΛΙΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΕΡΑΜΑΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΡΕΝΤΟΥΜΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΡΗΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΕΛΕΥΣΙΝΑ & ΜΑΓΟΥΛΑ 2010ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ • ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΗΛΙΑ • ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΕΛΑΜΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΚΟΛΕΜΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ (ΕΜΜΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΟΥΣΙΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑ (ΑΓΑΠΗ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΟΠΑΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ • ΚΟΥΦΑΣΙΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΜΕΛΕΜΕΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΜΠΕΛΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΝΤΑΦΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΛΑΜΠΡΟΥ • ΠΑΛΗΜΕΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ (ΠΑΡΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΑΜΑΡΤΖΗ - ΚΡΕΜΠΕΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΤΑΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΤΑΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ • ΤΟΥΡΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΤΡΑΓΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

• ΦΤΕΡΝΙΑΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΗΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ • ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΠΑΝΑΪΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΑ - ΜΑΡΙΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΒΑΡΔΑΒΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ • ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΑΡΚΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΒΡΥΣΑΚΗ ΣΟΦΙΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΓΚΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΔΡΟΣΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΚΟΡΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΥΜΠΟΥΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΔΗΜΟΥ • ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΟΝΟΧΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΙΛΙΩΝ • ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΗΛΙΑ • ΓΙΑΝΝΑΚΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ • ΓΚΙΟΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΡΩΝΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΥΘΡΩΝ • ΑΝΔΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΓΚΙΟΚΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΑ (ΝΑΝΑ) του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΓΚΙΟΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΤΣΑΡΙΚΟΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΜΙΝΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΜΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΠΑΓΩΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ • ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΓΚΙΟΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ • ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ • ΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΑΒΡΑΑΜ • ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΑΪΛΗ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΜΑΚΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΜΙΧΑΗΛ

• ΜΑΝΗΣΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΜΑΡΟΥΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΜΕΛΕΤΙΟΥ • ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΜΟΝΟΧΟΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΓΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΦΗΒΕΙΟΥ • ΠΛΕΞΙΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙΝΟΗΣ • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΟΥΝΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΡΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΙΑΙΩΝ • ΔΟΥΔΕΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΔΡΙΚΟΥ ΒΕΝΕΤΣΑΝΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΜΠΕΘΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΤΣΑΠΡΟΥ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΛΟΥΜΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΠΛΟΥΜΠΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΤΩΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΥΘΡΩΝ • ΓΕΡΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (ΝΩΝΤΑΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΔΡΕΜΟΥΣΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΜΕΛΕΤΙΟΥ • ΚΑΤΕΡΓΙΑΝΝΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΠΟΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΑΝΔΡΕΑ • ΤΖΕΜΠΕΛΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΦΛΩΡΟΥ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΙΛΙΩΝ ΕΡΥΘΡΩΝ ΜΑΝΔΡΑΣ ΟΙΝΟΗΣ ΣΥΝΟΛΟ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ • ΑΔΑΜ ΜΕΛΕΤΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΑΝΑΠΛΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ • ΔΗΜΑ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΑΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΜΑΡΟΥΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΠΕΡΙΚΛΗ • ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΜΠΟΤΣΗ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΠΛΕΣΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΡΟΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΡΟΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΡΟΥΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΤΣΑΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΗΛΙΑ • ΦΑΣΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΖΟΥΓΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙΝΟΗΣ • ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΜΠΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΠΑΝΑΓΟΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΙΛΙΩΝ • ΑΝΤΥΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ • ΔΡΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

• ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ • ΜΑΪΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΑΪΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΑΡΟΥΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΙΧΑΗΛΑΡΗ ΑΡΙΑΔΝΗ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ • ΜΟΝΟΧΟΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΟΤΑΡΗ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΡΕΝΔΟΥΜΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΡΕΝΤΙΦΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ του ΛΟΥΚΑ • ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΣΑΣΕΛΟΥ ΑΛΙΚΗ του ΗΛΙΑ • ΣΙΔΕΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΤΣΙΝΤΖΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ • ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΧΟΡΟΖΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ ΠΟΠΗ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ • ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΛΙΓΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΑΝΔΗ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ • ΠΕΔΙΑΔΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΑΠΚΑ ΕΥΔΟΚΙΑ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ • ΣΚΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 3.215 3.326 12.792 765 20.098

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 4 5 17 1 27

• ΚΩΝΣΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΟΡΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΡΟΥΣΣΗ-ΠΑΠΠΑ ΞΑΝΘΗ του ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΡΙΕΚΟΥΚΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΙΛΙΩΝ • ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΜΠΟΥΝΤΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΥΛΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΟΓΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΡΟΥΣΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΕΛΕΤΙΟΥ • ΣΑΒΒΙΔΟΥ-ΚΑΡΑΜΠIΝΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ (ΠΟΛΥ) του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΥΘΡΩΝ • ΓΕΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΓΚΙΟΚΑ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΓΚΙΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΤΡΩΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΛΙΩΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΗΛΙΑΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΙΔΕΡΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ • ΓΙΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΓΚΕΛΟΥ-ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΔΕΔΕΗΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 44


44 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ Μάνδρας-Ειδυλλίας • ΗΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ • ΚΑΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ(ΜΠΑΜΠΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΤΣΟΠΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΚΥΔΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΩΝΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΛΑΣΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΛΟΥΚΑ-ΛΑΖΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΡΟΥΓΚΑ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΙΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ • ΝΕΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ (ΔΗΜΑ) ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ . • ΠΕΠΠΑΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΡΕΝΤΟΥΜΗ ΦΛΩΡΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΡΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΡΟΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ

• ΣΤΕΡΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙΝΟΗΣ • ΓΚΙΚΑ ΜΠΙΛΙΩ του ΓΚΙΚΑ • ΠΕΠΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΨΑΘΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΩΛΙΑΣΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΙΛΙΩΝ • ΔΡΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΚΗΠΟΣΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΛΙΑΣΚΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΑΚΡΥΝΟΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δήμος Μεγαρέων ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ & ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΕΣΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ • ΑΪΔΙΝΙΑΝ ΓΚΑΡΑΜΠΕΤ του ΟΧΑΝΕΣ • ΒΑΛΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΙΕΡΟΘΕΟΥ • ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΔΙΚΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΑΒΒΑΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ • ΖΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ • ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΤΣΟΥΛΑΡΗ ΠΙΠΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΥΝΤΕΜΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΛΑΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΕΑΓΕΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΑΥΡΟΝΑΣΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΗΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΟΡΦΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΡΟΙΣΚΟΥ ΟΡΣΑΛΙΑ του ΙΕΡΟΘΕΟΥ • ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΟΛΙΟΥ ΡΟΖΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΤΣΑΡΤΑΚΛΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΗΛΙΑ • ΤΣΙΛΙΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ • ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΚΑΛΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΜΟΥΛΙΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΛΑΓΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΤΣΙΑΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ • ΧΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ • ΒΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΖΙΜΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΒΟΡΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΓΑΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΘΩΜΑ • ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΔΑΤΣΙΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΚΑΛΛΙΠΟΖΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ • ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗ-ΜΠΕΗ ΜΑΡΙΑ του ΗΛΙΑ • ΚΙΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΜΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΥΤΣΟΥΒΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΓΓΙΝΑ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΗΤΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ-ΣΑΧΙΝΙΑΝ ΑΣΠΑΣΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΜΠΕΡΔΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΕΑΓΕΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΡΑΚΛΗ • ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΡΟΙΣΚΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΑΛΤΑ-ΝIΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΣΑΜΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ • ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΣΚΟΥΛΗΚΑΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΦΡΥΓΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΧΑΛΟΦΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ • ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΑΣΜΑ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΠΟΜΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΕΡΔΕΝΙΩΤΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ • ΣΙΜΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΤΣΙΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

• ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΥΘΡΩΝ • ΓΚΙΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΓΚΙΟΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΗΤΣΑΝΑΣ) του ΙΩΑΝΝΗ • ΓΚΙΟΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΚΙΟΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΤΣΑΡΙΚΟΣ) του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΚΩΝΣΤΑ ΑΓΛΑΪΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΩΝΣΤΑ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΔΡΕΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ • ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΓΙΑΤΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ • ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΔΟΥΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΣΥΝΟΛΟ

• ΦΑΝΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ • ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΦΩΤΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ • ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ (ΡΟΥΛΑ) του ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ • ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ (EMMY) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΚΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΛΥΤΑΡΑΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΔΗΜΟΓΛΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΔΗΜΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ του ΜΕΛΕΤΙΟΥ • ΔΡΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΩΜΑ • ΚΑΛΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΚΑΛΛΙΠΕΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΣΙΔΩΡΟΥ • ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΥΛΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΚΟΥΡΣΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΥΣΤΕΡΗ - ΚΑΚΑΓΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΛΕΛΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ του ΙΕΡΟΘΕΟΥ • ΛΟΥΚΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΛΟΥΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΠΕΘΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΛΕΞΙΔΑ ΚΑΛΗ του ΗΛΙΑ • ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΠΛΑΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ • ΡΗΓΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΓΙΑΝΝΑ) του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ • ΡΟΔΑΚΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΣΑΓΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΣΤΑΜΠΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΘΥΜΙΟΣ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΣΥΡΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΟΦΟΚΛΗ • ΦΥΛΑΚΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

• ΚΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΡΡΑ ΜΑΙΡΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΛΑΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΑΡΟΥΓΚΑΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΠΑΡΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΜΠΕΚΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΝΕΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

• ΠΕΠΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΠΕΠΠΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΣΤΑΜΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΧΑΤΖΗΜΗΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΧΑΤΖΗΣΙΜΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του ΘΩΜΑ • ΧΑΤΖΙΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙΝΟΗΣ • ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 28.195 7.480 35.675

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 26 7 33

• ΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΤΡΥΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ (ΝΤΑΦΥ) του ΗΛΙΑ • ΚΑΛΟΓΕΡΙΑ ΜΑΡΙΑ-ΡΟΖΑ (ΡΟΖΜΑΡΙ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΜΑΓΑΛΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ • ΜΑΡΚΕΣΙΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΙΑΚΩΒΟΥ • ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ • ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ • ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΒΙΓΓΟΥ-ΜΑΚΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΟΡΟΖΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ • ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΒΟΥΤΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΓΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΓΚΕΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΜΥΡΩΝΟΣ • ΓΚΟΣΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΖΑΧΑΡΙΑ • ΖΕΡΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΟΜΠΗ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΑΚΩΒΟΥ • ΚΟΥΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΩΜΑ • ΛΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΠΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΜΠΟΛΟΒΙΝΟΣ ΜΥΡΩΝ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΜΠΟΥΝΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ • ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΤΖΑΒΑΡΑ ΜΑΡΘΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗ ΕΥΑΝΘΙΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ • ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΖΙΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» | 45

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ • ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΤΑΘΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΗΛΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΜΕΓΑΡΑ-ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ • ΒΑΡΕΛΑΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ του ΙΕΡΟΘΕΟΥ • ΔΙΠΛΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

• ΔΟΥΜΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΕΡΟΘΕΟΥ • ΔΡΕΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΔΡΙΤΣΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΖΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ (ΚΑΛΑΜΑΝΟΣ) ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΚΑΡΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΩ (ΡΟΥΛΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ • ΚΟΥΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΣΑΚΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΟΥΜΠΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΛΑΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΖΗΣΙΜΟΥ • ΛΟΥΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΑΝΩΛΗ ΕΛΕΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΜΠΕΚΙΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΜΠΕΝΑΡΔΗ ΑΣΗΜΙΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΜΠΟΥΣΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΝIΚΟΛΑΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Δήμος Φυλής ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ • ΒΑΒΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΒΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΒΛΑΖΑΚΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΓΕΩΡΓΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΚΑΡΑΒΕΛΑ ΣΟΦΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΓΚΙΝΑΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΔΕΡΒΕΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΑΪΣΙΜΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΛΛΙΡΩΣΗΣ ΑΡΓΥΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΑΤΣΑΔΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΥΡΑΣΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΟΥΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΟΥ • ΛΙΟΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΟΛΥΒΙΟΥ • ΛΙΟΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΛΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΜΑΝΟΥΣΗ-ΣΟΚΟΛΗ ΑΛΙΚΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΜΠΕΣΙΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΝΤΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

• ΞΕΪΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΗΛΙΑ • ΞΕΡΟΚΑΣΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΕΝΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΛΩΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΡΟΥΣΣΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ • ΣΑΒΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΙΩΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΤΗΓΑΝΟΥΡΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΘΑΡΡΕΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ • ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΒΑΔΕΒΟΥΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Σ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ • ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΚΛΑΠΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΩΣΤΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΗΛΙΩΤΑΚΗ ΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΟΥΡΤΖΑΚΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ • ΜΠΟΥΡΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΗΛΙΑ • ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΗΣ • ΒΑΘΗ Σ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

• ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΡΓΕΤΗ ΑΡΙΑΔΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΠΑΝΑΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΗΤΡΟΓΙΩΡΓΗ) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(ΒΙΒΗ) του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΠΑΠΑΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΦΤΟΥΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΠΙΠΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΡΗΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΑΖΑΜΙΑΣ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΤΕΡΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΦΥΛΗΣ ΣΥΝΟΛΟ

• ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ IΩΑΝ ΝΗΣ του IΩΑΝ Ν Η ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΠΠΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ • ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ-ΠΕΡΙΣΟΡΑΤΗ ΖΩΗ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΦΩΤΙΟΥ • ΑΤΖΑΜΠΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΓΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ • ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΚΑΤΣΙΝΕΛΗ-ΤΣΙΤΣΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΟΚΚΟΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΚΟΥΜΠΑΡΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΟΥΤΣΟΛΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ • ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΛΙΟΣΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ • ΜΑΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΑΡΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ • ΜΑΥΡΟΣ ΔΑΥΙΔ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

• ΧΑΛΟΦΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ • ΒΑΓΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΓΑΡΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΔΑΛΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ (ΝΤΙΑΝΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΚΟΤΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΣΑΝΤΥ) του ΛΕΩΝΙΔΑ • ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΝΕΣΣΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΜΠΡΟΥΤΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΤΣΑΚΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΨΑΡΟΥΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 26.423 8.860 2.947 38.230

ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 23 8 2 33

• ΜΠΑΦΑΤΑΚΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΞΥΔΟΥΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ • ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ-ΔΕΡΕΤΖΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΠΑΠΠΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΠΙΕΡΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΛΑΒΟΥΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΗΛΙΑ • ΠΟΥΜΠΟΥΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΑΒΟΥΛΙΔΟΥ-ΚΑΛΤΟΥΡΟΥΜΙΔΗ ΕΛΕΝΗ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΣΑΡΛΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ • ΤΣΙΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ-ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗ ΕΡΙΕΤΤΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ • ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΕΧΑΓΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ • ΜΑΝΩΛΙΚΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΜΠΑΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΝΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΤΕΓΙΟΥ • Π ΑΠ ΠΑ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΠΙΠΕΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΣΧΙΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


46 | ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

• Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 •

ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΗΣ • ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΜΠΡΕΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ • ΠΙΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΥΛΗΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΣΙΟΥΜΠΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ • ΑΣΒΕΣΤΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΛΑΖΑΡΟΥ • ΑΤΣΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΒΕΛΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΓΑΚΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΓΕΡΜΑΝΟΒΙΤΣ ΕΛΕΝΗ του ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ • ΓΙΑΒΑΣΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ • ΓΙΑΣΣΑ ΗΛΕΚΤΡΑ-ΧΑΡΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΔΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ • ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΜΕΡΚΟΥΡΗ • ΘΕΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΜΗΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΑΡΔΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΚΑΨΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΚΟΥΤΣΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΛΟΥΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

• ΜΑΚΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΜΠΕΛΕΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΜΠΙΡΜΠΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ • ΜΠΙΣΤΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΑΤΣΙΛΙΒΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΠΟΥΛΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (ΕΦΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΠΡΩΤΟΥΛΗ Σ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΣΙΕΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ • ΣΚΟΡΔΗ ΑΡΓΥΡΩ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΣΤΑΥΡΟ Π ΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΤΟΥΛΑ) του ΗΛΙΑ • ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΦΥΤΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ • ΧΑΝΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ • ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ • ΖΙΑΚΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΚΑΡΚΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ • ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ • ΛΑΖΑΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ • ΛΙΑΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΜΗΝΑ • ΜΟΥΡΤΖΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ • ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗ ΑΓΛΑΪΑ (ΛΙΤΣΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΤΣΙΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΦΑΡΚΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΗΣ

• ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ • ΚΟΤΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ • ΦΙΛΟΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«Δύναμη Συμμετοχής» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Μπουραΐμης Δημήτριος ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ • ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΥ • ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ (ΡΙΤΣΑ) του ΚΥΡΙΑΚΟΥ • ΑΥΓΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΒΑΛΑΒΑΝΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ(ΤΟΥΛΑ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΔΡΟΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ • ΖΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΚΑΛΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ • ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ • ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΕΛΛΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΚΑΤΣΙΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΣΙΔΕΡΗ • ΚΟΠΑΛΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ του ΖΑΧΑΡΙΑ • ΛΙΟΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ • ΛΙΟΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΜΑΚΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ • ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑ του ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ • ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ • ΜΠΑΔΗΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

• ΜΠΑΛΑΜΩΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ(ΦΩΤΗΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΜΠΡΕΜΠΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ • ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ • ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ • ΡΟΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ • ΣΚΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ • ΤΑΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΞΙΩΤΗ • ΤΣΙΝΤΩΝΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ • ΤΣΟΥΜΠΑ-ΚΑΣΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΕΥΓΑΓΓΕΛΟΥ • ΧΑΤΖΗΛΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ • ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ • ΔΡΟΛΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΑΝΤΟΥΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ • ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ • ΚΛΑΠΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ • ΛΑΜΠΑΚΑΚΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ • ΜΟΥΣΤΑΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΤΙΜΟΛΕΟΝΤΟΣ • ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • ΠΑΤΗΛΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ • ΡΑΦΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ • ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΗΣ • ΑΒΡΑΜΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ • ΔΑΚΤΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΖΟΝΤΟΣ • ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΗ-ΑΝΤΩΝΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ


24X30.5-HI_Blue.pdf

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

1

11/1/10

10:02 AM


800 11 83000 από σταθερό χωρίς χρέωση 210 6073005 από κινητό E-mail: info@elta-courier.gr Web: www.elta-courier.gr

Εκλογές 2010  

Ειδική έκδοση της Αττική Περιφέρεια

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you