Page 1

NSF Innovationscenter Eksklusive møde- og konferencelokaler - et anderledes sted at mødes


NSF Innovationscenter

Baggrund

Utraditionelt, professionelt, hyggeligt og eksklusivt med en helt speciel atmosfære

NSF (Nordisk Skoletavlefabrik A/S ) har gennem snart 60 år produceret og markedsført en stor palette af produkter til møde- og undervisningssektoren. Vi er en 100% danskejet virksomhed med ejerskab på anden generation. Vore produkter afsættes på markeder overalt i verden.

- det er nøgleord for NSF’s Innovationscenter. Her finder I et inspirations- og konferencecenter, hvor I ikke blot kan holde møder og konferencer, men også kan få indsigt i optimal indretning af undervisnings- og mødelokaler.

I 2005 valgte vi at flytte fra de lokaler, der gennem en menneskealder havde dannet rammen om NSF, og tage et nyt skridt mod vores vision for fremtiden. For at understøtte vores vision er vort nye domicil opført som et inspirationsog konferencecenter. Via networking og feedback fra gæster i centeret har NSF bevæget sig fra produkt- og konstruktionsdesign til udvikling af helhedskoncepter, hvor produkterne hænger sammen med de undervisningsog mødeprocesser, der foregår i lokalet.

Vi har bl.a. auditorium, kreative møderum, strategirum, seminarrum, workshoprum, coachingrum og grupperum. Alle lokaler er indrettet forskelligt, da det er vort princip, at forskellige mødetyper kræver forskellig indretning. Her kan I også lade jer inspirere til en målrettet indretning af jeres egne mødelokaler - tilpasset de processer, der skal foregå i det enkelte lokale. I vores »fælleshus« er der café og helseafdeling for alle husets brugere, og vores kok kræser for gæsterne med lækker mad. Et besøg hos os skal være en helheds-oplevelse, og vi lægger vores sjæl i jeres ophold - helt fra vi tager imod, til vi siger farvel.

Inspiration NSF holder foredrag om nye måder at etablere og drive virksomhed på

Udnyt vores viden og brug NSF som sparringspartner Få sammenhæng mellem virksomhedens processer og indretningen af mødelokalerne. Vi kommer gerne med forslag til mødelokaler specifikt indrettet til netop jer og jeres virksomhedskultur. Forslaget inkluderer både tavler og møbler. Vi medtager også gerne løsning til teknik og mørklægning, ligesom vi rådgiver om farvesætning og balance i rummet. Få vores møderumsdesigner på besøg og start ændringsprocessen!

Velkommen til ... et anderledes sted at mødes!


Det kreative rum Venus Mødelokale til 10 personer

Det kreative rum Uranus Mødelokale til 4-8 personer

Det kreative rum Venus er rummet, der bevæger. Det sørger for bevægelsesfrihed - ikke mindst i folks hoveder. Man kan arbejde stående eller siddende, slappe af i sofaerne eller bevæge sig rundt i lokalet. Også velegnet til alle former for arbejdsmøder. Teknisk udstyr er her bevidst fravalgt for at give plads til kommunikationen og det menneskelige møde - trådløst internet er dog tilstede og projektor kan bestilles.

Det kreative rum Uranus er særdeles velegnet til kreativitetsprocesser og møder med planlægning og diskussion. Det bølgeformede bord giver mulighed for både at stå og sidde - eller hold møde på den ene del, og vi har kaffen klar på den anden. Lokalet er udstyret med glastavle, flipover og trådløst internet. Ideelt til fremlæggelse og diskussion i en lille kreds.

Indretning: Højt bord på hjul med barstole Bar med hjul, sofaer med hjul, pejs Garderobe og magasinholder

Indretning: Bølgeformet mødebord i 2 højder 4 høje stole og 4 lave stole 1 højdeindstilleligt, rundt bord på hjul

Udstyr: Vægskinnesystem med flipover, whiteboardtavler og opslagstavler efter Edward de Bono’s koncept om de 6 tænkehatte. Desuden trådløst internet.

Udstyr: Skinnesystem med glastavle og flipover samt tilbehørsskab Medieudstyr - trådløst internet

Atmosfære: Uforstyrret, afslappet og behagelig = hovedet frit til at få nye idéer og til at kommunikere. Møbler på hjul for hurtig ommøblering.

Lys og luft - og rum til samtale

Atmosfære: Atmosfæren er meget hyggelig og inspirerende - dette er understreget med et sart grønt tæppe samt udsigt og adgang til den japanske stenhave.


Strategirummet Mars mødelokale til 8-10 personer

Møderum Galaksen og Mælkevejen Mødelokaler til 8 personer

Strategirummet Mars er rummet for målsætning og beslutninger. Det er et klart rum med en klar indretning. Her mødes beslutningstagere og eksperter for at diskutere strategier, fastlægge mål og identificere problemer. Også velegnet til bestyrelses- og styregruppemøder.

Møderummene Galaksen og Mælkevejen - til præsentation, diskussion og planlægning. Her kan man arbejde aktivt med planer, foretage kontrol, vurderinger og justeringer. Der gøres status, og mål og delmål fastlægges eller rettes til.

Indretning: Konferencebord med læderstole Sofa med bord

Indretning: Mødebord 8 komfortable stole

Udstyr: Glastavler, glasflipover og tilbehørsskab LCD skærm, videokonference og trådløst internet Styrepanel og strømboks for flere pc’ere

Udstyr: Sort glastavle med indbygget monitor samt flipover og tilbehørsskab Trådløs og fast internetforbindelse Trolley med nødvendige hjælpemidler

Atmosfære: Stilfuld, nøgtern indretning, neutrale farver = ingen afledning. Strategirummet er eksklusivt indrettet med møbler i høj kvalitet og avanceret kommunikationsudstyr.

Atmosfære: Lyse og venlige lokaler, der lægger op til aktive møder og ligeværdige diskussioner. Planer kan fremlægges ved hjælp af det elektroniske udstyr og efterfølgende diskuteres og bearbejdes ved brug af flipover og skrivetavle.

Sammenhæng mellem mødeprocesser og indretning

Direkte udgang til altan.


Seminarrum Mercur Mødelokale til 16 personer

Seminarrum/workshoprum Saturn Mødelokale til 18 personer

Seminarrummet Mercur hvor kompetencer udvikles. Dette lokale er velegnet til alle former for kurser og undervisning. Rummets mange av-midler hjælper med at fange og holde deltagernes interesse.

Seminar- og workshoprummet Saturn er rummet, hvor medarbejderne inddrages, når idéer skal omsættes til praksis. Der er god plads til planer og skitser, og mulighed for at visualisere sine resultater. Lokalet kan også anvendes til undervisning og små kurser.

Indretning: Borde med hjul og stabelbare stole

Indretning: Fleksible borde på hjul og stabelbare stole · Sækkestole og høje borde

Udstyr: Skinnesystem med whiteboard- og opslagstavler samt interaktiv tavle Gulvflipover på hjul 2 projektorer og lærred Magasinholder, skab og trolley Medieudstyr - trådløst internet Atmosfære: Et undervisningslokale med stor fleksibilitet. Som udgangspunkt med borde i u-opstilling, men møbler på hjul gør det nemt at ændre på opstillingen og skabe variation. Udstyret giver mulighed for at arbejde med mange forskellige præsentationsformer. Et stort vinduesparti mod grønt område gør rummet lyst og venligt.

Udstyr: Skinnesystem på alle vægge med: flipover, whiteboardtavler samt opslagstavler i 6 farver til processtyring Filmlærred, gulvbokse for 18 pc’ere Magasinholder, tilbehørsskab og trolley Medieudstyr - trådløst internet - fremviser kan opstilles Atmosfære: En dynamisk atmosfære med plads til at skrive og visualisere; plads til planer og til at smøge ærmerne op og arbejde praktisk. Oplev balancen i lokalerne ved hjælp af Neo Feng Shui

Multirum Mercur/Saturn Mødelokale til op til 40 personer De to lokaler kan slås sammen til et alsidigt rum med plads til skoling og kompetenceudvikling for en større gruppe medarbejdere.


Auditorium Jupiter til 60/72 personer

Seminarrum Pluto til 14 personer

Auditoriet Jupiter samler folk omkring et tema eller en løsning - og succes’er deles. Rummet er ideelt til større præsentationer, foredrag og paneldiskussioner.

Seminarrummet Pluto hvor kompetencer udvikles. Det er velegnet til alle former for små kurser og undervisning. Indretning: 2-personers borde, stabelbare stole

Indretning: Komfortable biografstole i forskudt plan (ekstra række med 12 stole kan opsættes)

Udstyr: Skinnesystem med glastavle og tilbehørsskab Gulvflipover på hjul Medieudstyr - trådløst internet

Udstyr: System med 4 hejsetavler, hvoraf den ene er interaktiv, 2 storskærme og elektronisk overhead for præsentation/fremvisning, 2 underviser-pulte med hjul, trådløs styring af lokale samt 2 fremvisere, dvd, surround, tv og mikrofoner. Atmosfære: Rummet har en fantastisk akustik og atmosfære. Amfiopstillingen giver deltagerne et godt udsyn.

Atmosfære: Et hyggeligt undervisningslokale i helt egen afdeling. Som udgangspunkt med borde i u-opstilling. Der er udsigt og direkte adgang til den japanske stenhave. Neptun - vores lille hyggelige coaching-lokale

Seminarrummet Pluto kan slås sammen med det kreative lokale Uranus, således at det også giver rum til gruppearbejde og hyggelige pauser.


NSF Innovationskøkken Nespressobar Prøv vores Nespressobar i kursusområdet. Baren er det fleksible valg, hvor du hele dagen igennem selv vælger din favorit, når du ønsker den.

Hele vort hus er præget af oplevelser og kvalitet. Vi har derfor valgt, at vores mad naturligt understøtter denne linie. Vi ønsker at lege, udfordre og skærpe sanserne - så vi har altid små overraskelser på programmet.

I baren findes et stort udvalg af spændende russisk te og Nespresso kaffevarianter, fyldte kaffekander samt små sjove hjemmelavede lækkerier. Udskåret frisk frugt og afkølet vand med og uden brus - hertil delikate sirupper. (Nespressobaren skal bookes på forhånd).

Maden laves helt fra bunden af vores kreative kok, der så vidt muligt anvender økologiske råvarer. Maden sammensættes, så den er bygget op omkring kontraster og balance, ud fra de 5 elementer i Feng Shui.

Lav et kreativt indslag på kurset:

Vi har fokus på, at vore gæster oplever et optimalt energiniveau hen over hele dagen/besøget.

Mini kokkekursus Som et festligt indslag kan vi nu også tilbyde kursisterne et lille madlavningskursus, hvor deltagerne inddeles i hold. Hver enkelt deltager er selv med til at lave f.eks. forret eller dessert guidet af vores kok, som har lavet alle forberedende »øvelser«- herunder opskrifter.

Kaffe og te I pauserne serveres kaffe og te. Vi tilbyder et udvalg af udsøgt russisk Kusmi-te i håndlavede poser - nyd den på et af vores uformelle mødesteder. Farve - duft - smag - form - konsistens: kokken sikrer balancen!


Øvrige faciliteter

Øvrige mulige aktiviteter

Udendørs

Hvorfor ikke slutte mødet af med lidt afslappende aktiviteter? - Lad os bygge et program op til jer.

Vores udefaciliteter kan bruges som et lille break i kurset - eller måske en lille sjov konkurrence.

Massage/ Zoneterapi For et mindre antal deltagere kan vi i vores helseafdeling arrangere massage/zoneterapi.

Clockgreen - spil om laveste antal slag hele uret rundt. Petanquebane i de rigtige dimensioner er til rådighed - vi har 2 kasser kugler.

Visualisering Tag på en visualiseringsøvelse, som underbygger de emner/ processer I bearbejder på jeres kursus.

Pragtfuld gårdhave med vandløb, stenhave med bålplads og store plæner.

Afstresning/ophævelse af blokering En god start eller afslutning på jeres kursus - prøv noget nyt og bestil en guidet meditation ved en erfaren udøver.

Indendørs Rundinger i søjlegangene byder på uformelle hyggekroge. Pauseområde i Innovationscenteret indeholder stå-borde samt sofa, Small Business Center og rygeområde. Kaffebar - her laves specialkaffe efter ønske. Samtidig er det et yndet mødested for en hyggelig pausesnak.

Vores shop »De fem elementer« har tilbehør til mødelokalet, som sætter prikken over i’et

Faciliteter i helseafdelingen I kan også benytte det øvrige udstyr i helseafdelingen så som spa, dampbade, fitness udstyr, bordfodbold, dart mm. Har I andre ønsker, vil vi gøre alt for at opfylde disse. Facilitering til jeres kursus Har I brug for ideer til jeres møder og pauser eller ønsker I en facilitator koblet på, er vi også gerne behjælpelig med dette.

NSF Innovationscenter · Nordager 26. DK 6000 Kolding Tlf. +45 75 52 37 11 · Fax +45 75 53 62 49 · Mail: innovationscenter@nsf.dk

NSF Innovationscenter  

NSF Innovationscenter - Utraditionelt, professionelt, hyggeligt og eksklusivt med en helt speciel atmosfære - det er overskriften for NSF...

NSF Innovationscenter  

NSF Innovationscenter - Utraditionelt, professionelt, hyggeligt og eksklusivt med en helt speciel atmosfære - det er overskriften for NSF...

Advertisement