__MAIN_TEXT__

Page 1

Katalog 2013/ 2014

Baderomsmøbler – Baderomstilbehør og belysning – Sanitærporselen – Dusjløsninger – Kraner og dusjtilbehør Badekar, boble- og massasjekar – Kjøkken, vaskerom, hytte og utemiljø – Varme og inneklima


Innhold Denne komplette baderomskatalogen gir deg inspirasjon og trygghet til husets minste rom for nytelse og velvære – nemlig badet. Uansett om du bygger nytt eller oppgraderer gammelt finner du spennende produkter og totale løsninger her. Men husk at det viktigste av alt er sikkerheten. Bruker du fagfolk får du trygghet bak hver kvadratmeter!

• Inspirasjon og velvære på badet 1 • Tips til vedlikehold 6 • Om varmepumpe 8 • Baderomsmøbler 12 • Baderomstilbehør og belysning 38 • Sanitærporselen 58 • Dusjløsninger 80 • Badekar, boble- og massasjekar 96 • Kraner og dusjtilbehør 108 • Varme og inneklima 138 • Kjøkken, vaskerom, hytte og utemiljø 158 • Om Norsk Rørallianse 169 • Våre samarbeidspartnere 170

Alle priser i katalogen er ordinære utsalgspriser inklusive mva, og gjelder t.o.m. 31.12.2013 med forbehold om eventuelle prisendringer fra leverandør. Vi gjør oppmerksom på at blandebatterier og tilbehør ikke er inkludert med mindre dette er spesifisert. På enkelte varer kan det komme frakt i tillegg. Prisene inkluderer ikke montering. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil i katalogen.


1

Speil, speil på veggen der … La badet gjenspeile hvem du er! Gi det personlighet, varme og litt sjarm. Selv den vakreste dronning blir i dårlig humør av et bad som er upraktisk og mindre pent. Men det kan føles vanskelig å gjør noe med det. La oss derfor en gang for alle slå fast at det er hjelp å få! Det finnes fagfolk som setter dine ønsker ut i livet. NRA har profesjonelle og kunnskapsrike medarbeidere som ser på farger, fliser, produkter og utstyr sammen med deg og gir deg en fast pris på materialer, utstyr og arbeid. Når alt er godkjent av deg, kan arbeidet begynne. Og da tar vi ansvaret for alt. I tillegg til at det kommer til å se ut akkurat som du ønsket deg, er du garantert trygghet bak hver kvadratmeter!


Har du en drøm om et nytt bad? Spennende og viktige valg Ta deg tid I planleggingen av nytt bad, er det viktig å ta seg tid. Det å la seg inspirere og drømme er en sak, men å ta valg og bestemme seg er en annen. Skal du fornye eksisterende bad eller bygge helt nytt? Hos oss kan du se prøver på fliser, møbler, dusjer, badekar og utstyr. Her møter du dyktige medarbeidere som er der for å hjelpe deg i beslutningsfasen. Det skal tas mange valg som får betydning for resten av prosessen. Stil Finn din egen stil i baderommet! Hvilke møbler, treslag eller farger, en eller to vasker, dusj eller badekar, kanskje begge deler, boblekar eller vanlig badekar - er alle med på å gi baderommet ditt eget særpreg. 2 Fliser Valg av fliser kan virke som en bagatell. Men dette er den første og viktigste avgjørelsen du tar etter at du har bestemt deg for å få nytt bad. Hvilken type fliser vil passe inn - farger, mønster, overflate, størrelse og form? Befaring Har du tegning av det gamle badet, er dette et godt hjelpemiddel. Vi kommer hjem til deg på befaring, og gir råd for hva som vil gi optimal utnyttelse av badet. Tegning Hvilke løsninger/plasseringer som kan passe i baderommet? Vi tegner selvfølgelig 3-dimensjonalt, og det gir muligheter for å se badet fra flere vinkler. Alt selvsagt basert på dine ønsker og valg, slik at tilbudet gjenspeiler dine ønsker. Tilbud Sammen med tegningene får dere pris. Vi blir enige om når det er aktuelt å utføre arbeidene, og lager forslag til en fremdriftsplan. Det vi kommer frem til danner grunnlaget til kontrakt, der det fremgår tid for oppstart av arbeidene og byggetid. Når vi er enige og dere har akseptert tegninger og tilbud, kan dere lene dere tilbake og slappe av. Fra nå av tar vi over hele prosessen.

Ingen snarvei Komplisert prosess Det er ingen snarvei til nytt bad. Det betyr som oftest inngripen i vegger, rør og elektrisk anlegg. Mange faggrupper involveres.


Forvandlingen Tildekking Mange er skeptiske til rive- og byggeperioden. Håndverkere i huset, støv og rot. Dette tar vi på største alvor. Vi dekker til og jobber så skånsomt vi kan for at det skal være problemfritt å bo i huset mens ombyggingen foregår. Midlertidig bad Er det behov for det, installerer vi et provisorisk bad i byggeperioden. Du skal kunne leve som normalt, også mens arbeidene pågår. Kontroll Når vi bygger Plussbad, utarbeides en kontrollperm med all nødvendig informasjon. Denne står på byggeplassen. Vanligvis tar det 14-20 arbeidsdager fra vi starter renovering av badet til det er ferdig. Bygging og montasje utføres av erfarne håndverkere.

3


Trender i baderommet Badet har blitt et av husets viktigste rom. Mange bruker både tid og penger på å pusse opp, og kravene til standarden har skutt i været. Men søker vi det nye, ukjente eller er vi mer beskjedne og beveger vi oss innen det trygge og tradisjonelle? 4 Større og penere og mer kos Badet skal ikke lenger bare være et sted for nødvendig vask, men et sted for velvære, inspirasjon og glede. Vi er ikke lengre beskjedne når det kommer til størrelsen på baderommet. Det øker i størrelse i nye boliger og har stadig mer preg av helse og nytelse i fokus. Ofte har nye boliger flere bad. Ett i tilknytning til de voksne i boligen, og ett til barna. Dette åpner for muligheter til å tilpasse badet mer til de som bruker det. Badet er gjerne det rommet du kan trekke deg tilbake alene, for velvære og pleie. Gjerne din private SPA-avdeling. Naturens fred og ro Runde organiske former kommer mer og mer, også for vaskeutstyr og møbler. Trendretningene går mot hvite, lyse produkter i en blanding med naturlige produktvalg i tre, stein, glass og porselen. Som en motsats til det tidligere skarpe, svarte og knallfargede kommer det nå en mer rolig og harmonisk tid med fokus på tre på badet. Det skal helst vare litt røft og ikke altfor polert. Atmosfære For å skape den rette atmosfæren i rommet, hentes det inn elementer fra naturen, som vann, tre, stein, lys og blomster. Dette ser vi tydelig igjen i vårt produktspekter. Møbelinnredning i treslag som f.eks ask, teak, eik, valnøtt, samt fliser og sanitærutstyr med forskjellige blomstermotiver. Levende planter På badet kan du med fordel bruke levende planter til å skape et trivelig miljø. Pass på at du ungår planter som trenger mye lys og tørr luft, og som veksler mellom hvile, vekst og blomstring. Sats på grønne planter som trives i miljø med lite lys, og som tåler vekslingene i luftmiljø.


Lyset Lyset har en viktig funksjon i alt fra det naturlige dagslyset, til effektbelysning i rommet. Vannfall fra dusj og kraner, skaper spesielle effekter. Alt dette settes sammen med praktiske og gode løsninger, slik at du får et bad du kan leve med i mange år. SPA-følelsen For å få en smak av SPA-følelsen kan et steamkabinett være verdt å prøve. På bare noen kvadratmeter stiger du inn i en verden full av avslapning og velgjørende behandlinger. Kabinettet tar mindre plass enn badstue eller badekar og blir i tillegg raskt varmt. Nå kan du velge og vrake i dusjkabinetter i forskjellige utførelser. I år kan det være både matt og lakkert. Vi ser en trend med grålakkerte aluminiumsprofiler som gir en industri look og dusjer med både klart, men også røykfarget glass. Tøffe materialer Fliser er populært i Norge. Helst så store som mulig, med ulike flater og gjerne med dekor i form av både mosaikk

og rullestein. Stort gir større effekt. Det er den varme fargeskalaen som blir foretrukket nord i Europa. Men smaken er forskjellig også her i nord. Mens enkelte våger seg inn på sprekere løsninger, et industrielt uttrykk med tøffe materialer som betong og sand, fargevalg som turkis og kaldere fargevalg, velger andre en mer klassisk stil, med hvitt, grått og beige toner, tre-elementer og roligere uttrykk. Inneholde alt Det nye baderommet skal inneholde alt. Badekar er høyt på ønskelisten, gjerne stort og frittstående. Dette sammen med badstue, godstol, indirekte belysning og LED belysning, stilige og intelligente dusjsystemer, sensor teknologi, berøringsfritt, og gjerne veggmonterte servantarmaturer. Energieffektivt Miljø og energiparing er viktige elementer i dagens samfunn, og for baderomsprodusentene er også dette høyt prioritert. Flere aktører satser på energibesparende produkter, og flere forbrukere er miljøbevisste. Med elektronisk armatur blir det mulig å benytte både vann og energi mer effektivt. Fordelen er at berøringsfri betjening gjør disse kranene meget hygieniske. Egen teknologi, begrenser også vann-gjennomstrømningen slik at det spares enda mer vann og energi.

5


Tips til vedlikehold I en travel hverdag kan det være greit å ta en pust i bakken. Bruk noen minutter på å sjekke ut våre tips og råd til enkelt vedlikehold av våtrom. Tilstoppede servantløp og sluk Dette forårsakes først og fremst av såpe/ fettrester og håravfall og kan enkelt forebygges ved at du alltid etterskyller ekstra med varmt vann hver gang etter bruk. Fjern håravfall i servant/ badekar og dusjkarventil med en gang. Rengjør sluket regelmessig ved å ta av slukristen og fjern smusset. Etterskyll godt med varmt vann. Vannlåsen under servantavløpet må også rengjøres av og til. Vær forsiktig når vannlåsen settes sammen igjen, slik at den ikke blir utett. Skyll godt med varmt vann. Dersom du må ty til spesialmidler som åpner tilstoppede avløp, har vi midlene du trenger. Unngå midler som inneholder natriumkarbonat/ natriumoksyd. Disse kan føre til 6 322

forsteninger av det som skal fjernes, og gjøre vondt verre. Hva kan skje dersom kraner står og drypper? Dersom kranen drypper, bør man skifte eller reparere denne relativt raskt. Går det for lang tid, kan kranen bli ødelagt! Sklisikre badekar og dusjkar De færreste har kar hvor bunnen er sklisikret fra fabrikk. Mange frykter derfor våte, glatte badekar og dusjkar. Dette kan løses enkelt ved anskaffelse av en antisklimatte i gummi eller pvc som legges på bunnen i karet. Alternativet er små antiskli-brikker som du fester flere av i bunnen på karet slik at de dekker flaten du ønsker.


Støttehåndtak for å feste på vegg kan også være et egnet hjelpemiddel. Misfargede flisfuger Dette kan være vanskelig å unngå i områder som er utsatt for såpesprut. Dusjplassen er mest utsatt. Misfarging kan forebygges ved at veggene i dusjplassen alltid skylles med hånddusjen etter en dusj. Har du først fått misfargede fuger, er grundig rengjøring av fugene eneste utvei. Bruk kraftig rengjøringsmiddel og skyll godt etterpå. Det finnes såkalte fugefornyere i handelen. Disse kan med fordel brukes, men uansett er grundig rengjøring av fugene nødvendig først. Fuger på gulvfliser er som regel mest utsatt. Hjelper ikke grundig rengjøring, kan du forsøke rengjøring med kaustikksoda. Skyll godt – men forsiktig – med mye vann etterpå. Vær ekstra forsiktig med sprut – både av hensyn til deg selv og på eventuelt utstyr i nærheten. Badespeil som dugger Dette kan skyldes dårlig ventilasjon i rommet, mangelfull ventilasjon eller utilstrekkelig luftutskiftning. Dårlig ventilasjon kan over tid medføre mugg- og fuktskader, og bør utbedres permanent. Enten ved installasjon av en baderomsvifte, eller ved å se på løsninger hvor du varmeøkonomisk kan dra nytte av den luften som tas ut av baderommet. Rengjøring av kraner Flekkete og tilsmussede kraner er enkelt å unngå. Gjør det til en vane å skylle av såpesprut og lignende på kranen med varmt vann hver gang etter bruk. Unngå vaskemidler som er alkaliske eller inneholder slipemidler. Kalkflekker kan du forsøke å fjerne med vanlig husholdningsedikk. Etterskyll og tørk etterpå. Overflater på forkrommede og lakkerte flater kan skades når midler med visse kjemiske sammensetninger benyttes.

Ta vare på avløpsrørene Avløpsrør er ofte laget av plast og tåler ikke for høye temperaturer. Du bør derfor være forsiktig med å helle kokende varmt vann direkte i avløpet. Fett som skylles ned i avløpet kan feste seg og føre til tette rør. Tørk gjerne av fettholdig matrester før du skyller oppvasken. Tette avløp skal renses med flytende avløpsrens. Vannlås Ved vekselvis bruk av varmt og kaldt vann kan vannlåsen løsne litt. Etterstram med jevne mellomrom. Rørlegger kan vise deg hvordan dette gjøres. Utevann Ved montering av frostfri utekran er det viktig at kunde fjærner Gardena nippel eller tilsvarende på kranen før det blir frost på høsten. Vinter og frost Steng lufteluker/kjellervinduer/dører etc. Er man usikker på om det kan fryse sett et glass vann i rommet.(eventuelt et termometer). Vannet fryser ved kuldegrader og ved fare for frost i rørene må tiltak iverksettes. Huseier har ansvar for at huset er oppvarmet og/eller at hovedstoppekran er stengt.

7


Varmepumpe – en fornuftig energiløsning

Fordelaktig økonomi Solens varme gir mengder med energi. Den finnes i luften, fjellet, jorden og sjøen. En varmepumpe henter og utvinner varmen så effektivt at oppvarmings-kostnadene for et småhus kan reduseres betydelig. I enkelte tilfeller mer enn 75 %!

826

Kostnadsbesparelsen er ofte så stor at det betaler kostnaden for installasjon i løpet av få år.

Miljøhensyn På bare hundre år har menneskenes energibehov sekstendoblet seg samtidig som luftforurensningene har femdoblet seg. Det overskudd av kulldioksid, CO2, og andre gasser, som lages når kull og olje forbrennes, bidrar til drivhuseffekten. Resultatet er at jordens gjennomsnittstemperatur stiger. Effekten er vanskelig å forutse, men ekspertene mener at et varmere klima vil medføre at havet vil stige med oversvømmelser, orkaner og andre naturkatastrofer som følge. Jo mer vi mennesker kan utnytte solenergi, jo bedre er det for miljøet. Ved å velge en varmepumpe som har solvarme som varmekilde, bidrar du til en redusert miljøbelastning. Oppvarming av villa – konsumprisutvikling inkl. skatter for de ulike fyringsmåter Øre/kWh 150 140 130 120 110 100 90

Komfort En varmepumpe trenger ikke tilsyn eller påfylling av brensel. Å bruke den i hverdagen er enkelt ettersom den så sjelden krever noen oppmerksomhet. En varmepumpe tar også liten plass. Den tar omtrent like mye plass som et kjøleskap. Noen varmepumper kan også fjernstyres via Internett. Det er jo bra hvis man er bortreist noen dager eller uker. Da kan man senke innetemperaturen i denne perioden – og via Internett skru opp varmen igjen før man kommer tilbake. Pålitelighet En installasjon av varmepumpe er en investering for fremtiden. En varmepumpe skal bare gå og gå og gå. Det finnes fremdeles varmepumper fra den spede starten i 70-årene som fremdeles er i drift og har vært det hele tiden uten særlig behov for service og ettersyn.

Olje

Elvarme

80 70 60 50

Pellets

40 30

Varmepumpe

20 10 -95

-97

-99

-01

-03

-05

-07

-09

(Kilde: Statens Energimyndighet m.fl. – Sverige)

Prisutviklingen for de mest vanlige fyringsmåter, gir klar indikasjon på å installere en varmepumpe. Det som brukes til å utvinne den solenergi som finnes utenfor ditt hus, gir deg tre deler eller mer tilbake!

Te k s t o g b i l d e r f r a T h e r m i a s Va r m e p u m p e b o k


Sjekkliste før kjøp av varmepumpe

Vurdering av nåværende varmesystem Har du oljekjel, panelovner – eller fjernvarme? Ved- eller pelletsovn? Hvordan fungerer dette med hensyn til komfort, effektivitet og kostnader? Lei av høye strømregninger, en skrantende ovn eller arbeid med vedhugging? Installasjon av varmepumpe skal gi deg trygghet, komfort og en bedre totaløkonomi. Hvor gammelt er ditt nåværende system? Lenge til det må byttes ut? Hvor effektivt er systemet i dag? Det kan være veldig ugunstig å bruke det gamle systemet selv om det holder noen år til, hvis det ikke fungerer effektivt. Dette gir høye energiregninger og kan bli dyrt den dagen det ryker eller må påkostes. Hvor mye plass tar ditt gamle varmesystem? For eksempel tar en kjel med oljetank stor plass. En varmepumpe tar ikke større plass enn en halv kvadratmeter gulvflate. Her kan du kanskje frigjøre plass til andre og hyggeligere ting. Nåværende forbruk Aktuell energikostnad? Hovedårsaken for de aller fleste som bytter til varmepumpe er å spare kostnader. Lag en oversikt over alle energi- og strømkostnader du har hatt med det gamle systemet. Du bør gjøre dette for flere år tilbake slik at et års eventuell mild vinter og varm sommer ikke blir den eneste referansen. HUSET For å få en optimal varmepumpeløsning er det viktig at den tiltenkte leverandøren får svar på: • Hvor mange etasjer er det i huset? Kjeller og loft? • Hvor mange kvadratmeter boligareal? • Spesielle forutsetninger? F.eks. store takhøyder.

Har du planer om å bygge ut? Viktig å tenke på elementene over ved valg av løsning og størrelse på varmepumpe. Har du svømmebasseng – eller planer om å bygge – kan også dette varmes opp med varmepumpen om det skulle være aktuelt. Før du bestemmer deg for varmepumpe er det visse spørsmål og overveielser som bør gjøres. Denne lille guiden vil forhåpentligvis gi deg noen tips som gjør valget enklere. Nærmere informasjon og hjelp får du selvfølgelig når du kontakter oss. TOMTEN OG JORDSMONNET Hvor stor er tomten din? Vil du ha en varmepumpeløsning basert på jordvarme må tomten din være tilstrekkelig stor, slik at den lange slangen kan plasseres på riktig måte. Hvordan ser jordsmonnet ut? Fjell- og jordsmonnet (avstand til fjellet) vil ha betydning for hvor mye boringen vil koste. Hvordan er tilgjengeligheten? Enkelt å komme frem for å bore? Har du en uteluftvarmepumpeløsning i tankene, så undersøk om det finnes passende plass utenfor huset, slik at den kan plasseres på en måte som medfører minimal sjenanse for deg selv eller dine naboer. Har du naboer som har boret etter varme fra fjell tidligere? Hvis hus i nærheten har varme fra fjell eller om det trengs flere enn et borehull, bør avstanden til naboens hull være omkring tyve meter. Er det flere hus som har varme fra nærliggende fjell, kan man kompensere hullene ved å bore dypere, eller å bore på skrå. Hvor dypt må man bore? Det som avgjør dybden av hullet, er varmepumpens størrelse (effekt), husets energi- og effektbehov, fjellets mineralsammensetning og mengden grunnvann i hullet (gir bedre varmeutbytte enn et tørt borehull). Å spekulere i boredybde som ikke baseres på fakta er en stor risiko.

Te k s t o g b i l d e r f r a T h e r m i a s Va r m e p u m p e b o k

93


VARME- OG VARMTVANNSBEHOV Hvilket energibehov har huset? Antall beboere? Bor det tenåringer der, forbruker de gjerne mer varmtvann enn eldre mennesker, som til gjengjeld vil ha det varmere. Tilpass varmepumpens størrelse etter husets behov. Det finnes varmepumper som er spesielt utviklet for å produsere store mengder varmtvann. Hvor varmt vann skal en varmepumpe produsere? 55–60 °C er tilstrekkelig varmt. Noen fabrikater leverer varmepumper som kan produsere 65 °C varmtvann. Virkningsgraden synker da med ca. 10 prosent. Dessuten øker livslengden på en varmepumpe som ikke behøver å produsere unødig høy varmtvannstemperatur. En bra teknisk løsning bør heller medføre så god varmtvanns produksjon, at hele familien kan dusje uten at det blir kaldt vann i krana. Dette til lavest mulig driftskostnad. FORVENTEDE BESPARELSER Hvor mye kan mine oppvarmingskostnader senkes? En effektiv varmepumpeinstallasjon kan senke oppvarmingskostnadene med mer enn tre fjerdedeler. Det er mange faktorer som påvirker effekten. Husets utforming, varmepumpens og systemets dimensjonering og bruk, samt utetemperaturen er noen. Det vil si at jo mer energi ditt hus forbruker desto mer lønnsom blir en installasjon. Et annet moment er den forventede prisutviklingen på den type oppvarming du bruker i dag, for eksempel strøm eller oljefyring.

10 48

Hvor lang tid tar det før du har tjent inn investeringskostnaden? Her finnes ingen fasit. Det kommer an på hvor store dine nåværende oppvarmingskostnader er sammenlignet med de besparelsene du kommer til å få. Her hjelper vi deg gjerne med en beregning. Det bør også noteres at en bra varmepumpeinstallasjon øker verdien på huset ditt. HVILKEN TYPE VARMEUTVINNING BØR DU VELGE? Det er flere metoder for å utvinne energi med varmepumpe. Varme fra fjell En stabil varmekilde og er den som blir benyttet mest. Det bores ett eller flere hull i fjellet. Krever minimale inngrep på tomten.

Varme fra sjø Kan kun benyttes hvis huset ditt står plassert nære strandkanten eller ved en elv. En lang slange plasseres på bunnen med hjelp av vekter. Du slipper å bore eller grave. Nedsenkingskostnaden er omtrent halvparten av kostnaden med å grave ned en jordvarmesløyfe. Luftvarme Gir den enkleste installasjonen, ettersom det ikke krever boring eller utplassering av slanger. Når det er veldig kaldt ute, vil effektiviteten være lavere med denne varmeutvinningsmetoden. En uteluftvarmepumpe i samme utførelse som en bergvarmepumpe blir dyrere i innkjøp, men du sparer grave- og borekostnader. DIMENSJONERING I forbindelse med en varmepumpeinstallasjon. Varmepumpesystemet skal: a) Varme opp huset ditt på den mest lønnsomme måten. b) Håndtere selv de kaldeste dagene i året. En større varmepumpe gir en høyere investeringskostnad, men en lavere driftskostnad. På samme måte gir en for liten varmepumpe en lavere investeringskostnad, men høyere driftskostnad. På vinterstid krever en liten varmepumpe mer tilskuddsvarme (ekstravarme fra andre varmekilder) enn en større. En korrekt dimensjonering gir derfor en optimal balanse mellom investering og driftskostnad. Varmepumper finnes i ulike effektstørrelser, for å imøtese ulike behov hos kunden. Vi tar naturligvis ansvar for at du får en varmepumpe med rett effekt og riktig dimensjonering. HVORDAN SAMMENLIGNER DU KONKURRENTENE? Virkningsgraden (COP = Coefficient Of Performance) er et begrep som brukes for å beskrive hvor mye varme som varmepumpen klarer å levere i forhold til hvor mye strøm som brukes for å utvinne den ved et gitt forhold.

Varme fra jord Innebærer en lang slange som legges i en slynge på ca. en meters dyp på din tomt. Her slipper du å bore, men det krever en stor tomt. En tommelfingerregel er at gravekostnadene for jordvarme er omtrent halvparten av borekostnader for fjellvarme.

En varmepumpe kan for eksempel ha varmefaktor på 3. Det betyr at den kan produsere tre ganger så mye varmeenergi, sammenlignet med el.energien som må tilføres for å drive den. En innsats av 1 kilowatttime el. resulterer i 3 kilowatttimer varmeenergi. I dette eksempelet blir ditt nettoutbytte med andre ord to tredjedeler. Men dette er ikke hele sannheten. Varmefaktoren er nemlig ikke konstant. Den varierer med utetemperaturen, eller rettere sagt, forskjellen mellom ute- og innetemperatur. Tommelfingerregelen er jo større forskjell, det vil si kaldere ute, desto lavere varmefaktor. Når du sammenligner effektfaktoren mellom forskjellige varmepumper bør

Te k s t o g b i l d e r f r a T h e r m i a s Va r m e p u m p e b o k


du altså tenke på at effektfaktoren angis ved et spesifikt driftsforhold målt i et laboratorium, for eksempel 0 °C/35 °C. Dette driftsforholdet innebærer at innkommende energi holder 0 °C og varmepumpen gir 35 °C ut til varmesystemet. Ofte regnes heller ikke anleggets sirkulasjonspumper inn i denne effektfaktoren. Om det er tilfellet, innebærer det en situasjon som representerer et uinteressant driftsforhold for deg som kunde, etter som alle anlegg har sirkuslasjonspumper. Men mer interessant er hvilken varmefaktor en varmepumpe oppnår i gjennomsnitt av et helt år. «Vinter som vår. Dag som natt». Den verdien kalles årsvarmefaktor. Her kan forskjellen mellom forskjellige varmepumpefabrikat være stor. Når det gjelder uteluftvarmepumper kan forskjellen prismessig være veldig stor. Det gjenspeiler seg i funksjon og prestasjon. Vær nøye med å kontrollere hvor effektiv luftvarmepumpen er når det er kaldt ute.

huset, samt eventuell reparasjon av gressplen. Forsøk å velge en totalentreprenør hvor alt dette inngår i prisen: varmepumpe, boring, og øvrig installasjon og opprydding. Finansiering av den beste investeringen ordner du raskt med din bank. Det pleier sjelden å være noe problem, da du bruker investering for å redusere driftskostnader. BYGGETILLATELSE Du må søke tillatelse til for eksempel energibrønn. Kontakt kommunen før boring utføres. Her kan vi selvfølgelig bistå med hjelp. TRYGGHET Kunnskapsrike og ansvarlige installatører er viktig for sluttresultatet. Forsikre deg om at han er autorisert og har nødvendig kompetanse for dette fagområdet. Forsikring for deg som kunde. Når det gjelder maskinskadedelen kan vilkårene variere noe. Undersøk hva som gjelder om det skulle oppstå en skade på varmepumpen etter at garantitiden utløper.

Livslengden er også en meget viktig faktor som ofte blir glemt. En måte å bedømme livslengden for ulike fabrikat er å se på de svenske forsikringsselskapenes skadestatistikk. STØY En bra uteluftvarmepumpe skal ikke støye slik at den forstyrrer omgivelsene. De fleste mennesker plages normalt ikke av lyden av varmepumpen. Har du mulighet til å få høre på et allerede installert anlegg er dette en stor fordel. FJERNSTYRING Fra enkelte leverandører kan du få utstyr for å fjernstyre varmepumpen via Internett. Bl.a. leverer Thermia en slik løsning. Med dette tilbehøret kan du senke varmen når du er borte, og med enkle tastetrykk øke varmen rett før du kommer hjem fra ferie. KOMFORT Passiv kulde På varme somre kan det være deilig å ha det svalt i huset. Dette kan varmepumpen klare! Gjennom å sirkulere den kalde væsken som finnes i sløyfen i borehullet, får du det svalt i huset, til en driftskostnad på nivå med en lyspære. Denne teknikken kalles for passiv komfortkjøling og kan brukes i alle varmepumpeløsninger utenom uteluftvarme.

Service Normalt skal en varmepumpe bare gå og gå. År etter år. I prinsippet skal en varmepumpe være vedlikeholdsfri. Men noen ganger trenger man service, og da er det viktig med en pålitelig og ansvarsfull forhandler og importør. ANNET Hvor stor blir min egen arbeidsinnsats? Du skal ikke behøve å gjøre noe. En seriøs installatør vil kunne gjøre alt, både opprydding, ta med gammelt utstyr og materiale som er til overs.

Aktiv kjøling Om passiv komfortkjøling ikke strekker til kan enkelte varmepumper med kompressorens hjelp produsere ønsket kulde. TILBUD Vær kritisk når du skal velge varmepumpe. Det er viktig at du ikke sammenligner «epler og pærer». La oss ta et eksempel. Du får to forskjellige tilbud på varmepumper, et av merket X til en bestemt pris, og et av merket Y til en pris som er 20 prosent høyere. «Da er det vel ikke noe å tenke på!» tenker du kanskje. Her gjelder det å sjekke at de to tilbudene gjelder like komplette anlegg og at den billige varmepumpen (X) har en tilstrekkelig effekt for å klare oppvarmingen av ditt hus. Gjør den ikke det, uten dyr tilleggsvarme, kan det fristende kjøpet fort spises opp av en høy driftskostnad. Sjekk at alt i tilbudet kan sammenlignes med hverandre, på en rettferdig måte. Det kan være alt fra totalkostnader til ferdig installasjon, mot demontering og bortkjøring av gammelt utstyr. Sjekk også ut hvem som har ansvaret for gravingen av borehull til Te k s t o g b i l d e r f r a T h e r m i a s Va r m e p u m p e b o k

11 5


Baderomsmøbler

Høydepunktet er når en av gjestene spør etter badet. Badet er en del av din mest intime sfære. Derfor er det ekstra gøy å vise veien til et nyoppusset, lekkert rom – uten kommentarer selvfølgelig. Du kan nesten ikke vente, men later som ingenting, og har for lengst inntatt den verdensvante posituren når ovasjonene kommer … Blandebatteri og tilbehør er ikke inkludert i prisen som er oppgitt for hvert enkelt møbel.


1

2

2

13

3

1. Zaro

Baderomsmøbel i drivtømmer. 80 cm servantløsning med skuffer og Andante porselenservant. Skuffene har integrerte grep, fullt uttrekk og soft-close. Andante kan leveres i breddene 84/104/124 cm. Pris uten blandebatteri. Speil med håndforgylt ramme og LED-lys inntil rammen. Leverandør: Dansani AS.

kr 20.610,2. Zaro

4

3. Zaro

Baderomsmøbel i nøttetre finer. 100 cm servantløsning med Kantate porselensservant med 2 basseng. Servanten leveres i breddene 61/81/101/121 cm. Uten blandebatteri. Skuffer med integrerte grep, fullt uttrekk og soft-close. Speil 100 cm med integrert lys i topp og bunn gir god speilbelysning, og en flott lys-effekt opp og nedover mot servanten. Tillegg høyskap 160x35 cm kr 9.490,-. Leverandør: Dansani AS.

kr 20.290,4. Curvo

Baderomsmøbel i berøringsvennlig sort gummilakk. 100 cm servantløsning med skuffer. Disse har fullt uttrekk og soft-close. Fronter med integrerte grep. Kan leveres med LED-belysning og stikkontakt i skuff. Mini Menuet porselenservant. Servanten kan leveres i breddene 61/81/101 cm. Speil med kubelamper, sensor- bryter og integrert varmefelt som forhindrer dugg. Pris uten blandebatteri. Tillegg sideskap 80x35 cm kr 7.250,-/ stk plassert over hverandre. Leverandør: Dansani AS.

Baderomsmøbel i grafittgrå gummilakk. 120 cm servantløsning med skuff og Curvo porselenservant. Også i 93 cm bredde. Avrundede hjørner. Grepsfrie fronter. Push-open funksjon. Tilvalg for LED-lys i skuff. Uten blandebatteri. Speilskap 120 cm med oppløftsdør. Runde lamper med LED-lys, dobbel stikkontakt og sensorbryter. Flyttbare hyller, tannkrus/ holder og make-up speil medfølger. Kan leveres med LED-underlys. Tillegg for høyskap 35×140 cm kr 14.840,-/ stk. Aluminiumshyller og speil i bakplate medfølger. Leverandør: Dansani AS.

kr 18.220,-

kr 40.090,-

4


1

2

14

3

1. Curvo

Baderomsmøbel i hvit matt. 90 cm servantløsning skuff og Curvo porselenservant. Minimalistisk design med avrundede hjørner og grepsfri fronter. Skuffen har smal aluminiumshylle og skli-sikker gummimatte. Tilvalg for LED-lys i skuff og romdelere. Uten blandebatteri. Speil med runde LED-lamper og sensor-bryter. Push-open funksjon. Leveres også i 123 cm bredde. Tillegg for overskap 70x35 cm med speil i bakplate og oppbevaring i dør, kr 9.275,-/ stk. Leverandør: Dansani AS.

kr 23.505,2. Inzo

4

3 Inzo

Baderomsmøbel i hvit høyglans. 140 cm servantløsning med Kantate dobbel porselenservant. Skuffer med fullt uttrekk og soft-close. Bøylegrep i krom. Uten blandebatteri. Leveres i seks ulike dekorer og breddene 121 og 141 cm. Speilskapet med lys i topp og bunn gir god belysning til speilskapet, og flott lyseffekt opp og nedover mot servanten. Tillegg for grep til servantskap kr 190,-/stk, høyskap 160x35 cm med 2 dører kr 4.725,- og grep høyskap kr 140,-/stk. Leverandør: Dansani AS.

kr 30.830,-

Baderomsmøbel i eik. 80 cm servantløsning med Andante porselensservant. Skuffer med fullt uttrekk og soft-close. Bøylegrep i krom. Uten blandebatteri. Speil med integrert lys i topp og bunn gir god speilbelysning, og flott lyseffekt opp og nedover mot servanten. Kan leveres i seks ulike dekorer og i breddene 84/104/124 cm. Tillegg for grep til servantskap kr 140,-/stk, høyskap 160x35 cm med 2 dører kr 4.725,- og grep høyskap kr 90,-/stk. Leverandør: Dansani AS.

4. Inzo

kr 13.230,-

kr 17.450,-

Baderomsmøbel i grå høyglans. 100 cm servantløsning med 2 skuffer og Andante heldekkende servant. Bøylegrep i krom. Skuffer med fullt uttrekk og soft-close. Uten blandebatteri. Speil med håndforgylt ramme og LED-belysning. Leveres i seks ulike dekorer og i breddene 84/104/124 cm. Tillegg grep til servantskap kr 360,-/stk, høyskap 160x35 cm med 2 dører kr 4.725,- og grep høyskap kr 140,-/stk. Leverandør: Dansani AS.

4


5. Inzo

Baderomsmøbel i hvit høyglans. 120 cm servantløsning med skuffer og Allergro servant i helstpøt marmor.Skuffer med fullt uttrekk og soft-close. Bøylegrep i krom. Pris uten blandebatteri. Speil 120 cm med integrert lys i topp og bunn gir god speil-belysning, og flott lyseffekt opp og nedover mot servanten. Leveres i seks ulike dekorer og breddene 60/80/100/120 cm og 120 cm dobbelservant. Tillegg for grep 80 cm til servantskap kr 360,-/stk. Leverandør: Dansani AS.

5

kr 15.700,6. Special Collection

Baderomsmøbel med cedar grey overflate. 120 cm servantløsning med Menuet porselensservant. Smarte inegrerte grep i frontene og folierte skrog for økt fuktbestandighet. Speil med integrert lys i topp og bunn. Jubileumsmodellen leveres i 71/101/121 cm bredde og i dekorene hvit matt, sort silke og cedar grey. Pris uten blandebatteri. Tillegg for høyskap 160x35 cm med 2 dører og integrerte grep, kr 6.250,-/stk. Leverandør: Dansani AS.

kr 19.170,-

65

15

Ønsker du enke lhet, re og stor fleksibi ne linjer Dansani er dans litet? k laget for å beha håndverk ge sa Designet med ta nsene. funksjonalitet. nke på individuell plasse Skapt for ring. Fremstilt for å passe inn i omgivelsene.

Special Collection jubileumsmodell 6


1

16

1. Calidris

Baderomsmøbel i hvit høyglans. 240 cm servantløsning møbelsett med fire skuffer og konsoll. Finert benkeplate i mørk eik med to bordstående porselensservanter. Speil med avrundede hjørner og belysning med LED teknologi. Kubelamper. Sentrert varmefelt. Tillegg for hyllemodul 40 cm kr 1.705,-. Leverandør: Dansani AS.

kr 60.430,2. Mido

Baderomsmøbel i Mocca dekor. 90 cm servantløsning med skapdybde på kun 35 cm. Capella porselensservant med stort basseng og god avsetningsplass. Underskap med skuffer og bøylegrep i krom. Uten blandebatteri. Speilskap med integrert lys, doble speildører, stikkontakt og lysbryter. Leveres i fire dekorer og i breddene 62/82/92 cm. Tillegg for høyskap 160x35 cm, 2 dører og bøyle-grep kr 3.770,-. Leverandør: Dansani AS.

kr 10.170,2


3

4

17 3. Mido

Baderomsmøbel i hvit matt dekor. 60 cm servantløsning med skapdybde på kun 35 cm. Capella porselensservanten med stort basseng og god avsetningsplass. Underskap med skuffer og bøylegrep i krom. Uten blandebatteri. Rammespeil med glasshylle og energibesparende LED lampe. Bøylegrep i krom. Leveres i fire dekorer og i breddene 60/80/90 cm. Tillegg for overskap 80x35 cm med dør og bøylegrep kr 1.630,-/ stk. Leverandør: Dansani AS.

kr 8.215,4. Calidris

Baderomsmøbel i hvit høyglans. 120 cm servantløsning med to skuffer og dyp klassisk porselensservant med en moderne twist. Uten blandebatteri. Grep i krom. Speilskap med avrundede hjørner og justerbar belysning med LED teknologi. Kubelamper. Sentrert varmefelt. Tillegg for sideskap kr 4.730,-/ stk, hyllemodul 60 cm kr 1.990,- og knaggrekke 60 cm kr 1.160,-. Begge sistnevnte i lys eik. Leverandør: Dansani AS.

kr 36.985,5. Calidris

Baderomsmøbel i mørk eik. 120 cm servantløsning med skuffer. Klassisk porselensservant med rene markante linjer. Uten blandebatteri. Speilskap med avrundede hjørner matcher servantens former og har belysning med LED teknologi. Kubelamper. Sensor. Grep i krom. Tillegg for håndkleholder i mørk eik kr 2.310,-. Leverandør: Dansani AS.

kr 34.760,-

5


Gamma leveres formontert!

1

2

18

1. Gamma

Baderomsmøbel i sort matt. 90 cm servantløsning med elegant, buet front. Modern servant i helsøpt marmor. Skrog med romslige skuffer og integrert grep. Uten blandebatteri. Speil 90×76.5 cm med glasshylle. Inkl. 60 cm lyspanel i alu-look, med stikkontakt. Tillegg for høyskap med dører kr 3.810,-. Møbelet finnes også i hvit høyglans og sand. Leverandør: Aqvaform by Dansani AS.

kr 14.310,2. Gamma

Baderomsmøbel i sand dekor. 120 cm servantløsning med elegant, buet front. Modern servant i helsøpt marmor. Skap med romslige skuffer og integrerte grep. Uten blandebatteri. Speilskap 120 cm med integrert lys, lys-bryter og stikkontakt. Justerbare speildører. Skapet kan suppleres med LED-underlys. Tillegg for høyskap med dører kr 3.810,-. Også i hvit høyglans og matt sort. Leverandør: Aqvaform by Dansani AS.

kr 18.215,-

3. Gamma

Baderomsmøbel i hvit høyglans. 120 cm servantløsning med elegant, buet front. Modern servant i helsøpt marmor. Skrog med romslige skuffer og integrerte grep. Uten blandebatteri. Speilskap 120 cm med integrert lys, lysbryter og stikkontakt. Justerbare speildører. Skapet kan suppleres med LED-underlys, som gir ekstra god belysning ned mot servanten. Leveres også i sand og matt sort. Leverandør: Aqvaform by Dansani AS.

kr 18.215,-

3


4

5

19

6

4. Sigma

Baderomsmøbel i hvit høyglans. 120/125 cm servantløsning med Lotto heldekkende porselenservant. To skuffer med fullt uttrekk og soft-close. Grep i krom inkludert. Uten blandebatteri. Polert speil 120x76.5 cm. Tillegg lamper i kvadratisk design kr 385,-/stk. Møblet leveres også i 80/90/120 cm bredde. Også i utførelsene grå dekor og sort struktur. Leverandør: Aqvaform by Dansani AS.

6. Sigma

Baderomsmøbel i grå dekor. 90/95 cm servantløsning med Lotto heldekkende porselenservant. To skuffer med fullt uttrekk og soft-close. Grep i krom inkludert. Uten blandebatteri. Speilskap 90 cm med integrert belysning, dobbeltsidige speildører med demping, stikkontakt og lysbryter. Møblet leveres også i 80/90/120 cm bredde og i utførelsene hvit høyglans og sort struktur. Leverandør: Aqvaform by Dansani AS.

kr 11.980,-

kr 14.200,-

5. Sigma

7. Sigma

kr 16.595,-

kr 8.750,-

Baderomsmøbel i sort struktur. 120/125 cm servantløsning med Lotto heldekkende porselenservant. To skuffer med fullt uttrekk og soft-close. Grep i krom inkludert. Uten blandebatteri. Speilskap 120 cm med integrert belysning , dobbeltsidige speildører med demping, stikkontakt og lysbryter. Møblet leveres også i 80/90/120 cm bredde. Også i utførelsene hvit høyglans og sort struktur. Leverandør: Aqvaform by Dansani AS.

7

Baderomsmøbel i hvit høyglans. 80/85 cm servantløsning med Lotto heldekkende porselenservant. To skuffer med fullt uttrekk og soft-close. Grep i krom inkludert. Uten blandebatteri. Polert speil 80x76.5 cm. Tillegg lamper i kvadratisk design kr 385,-/stk og høyskap 30 cm med 3 dører og grep kr 3.295,-. Møblet leveres også i 80/90/120 cm bredde. Også i utførelsene grå dekor og sort struktur. Leverandør: Aqvaform by Dansani AS.

AQVAFOR kvalitetsmøbler M er til ditt bad. Tre møbelserier i ulike stilarter og priskla Gamma - Sigma sser. -K seriene selges appa kun hos forhandler e Norsk Rørallian i se og Bademiljø!


1

2

20

3

1. Kappa

Baderomsmøbel i valnøtt. 60 cm servantløsning med skuffer. Grep medfølger. Estella helstpøt marmorservant. Speilskap 60 cm med halogenlamper, doble speildører, lysbryter og stikkontakt. Uten blandebatteri. Tillegg høyskap 30 cm med 2 dører og hylle kr 2.440,-. Kan suppleres med ekstra dør. Møbelet leveres i 60/90/120 cm bredde. Også i eik natur, gråtonet eik og hvit høyglans. Leverandør: Aqvaform by Dansani AS.

kr 8.510,2. Kappa

Baderomsmøbel i gråtonet eik. 90 cm servantløsning med dører. Grep medfølger. Estella helstpøt marmorservant. Uten blandebatteri. Speil 90×76.5 cm. Tillegg for lamper i kvadratisk design kr 385,-/stk. Leveres også i eik natur, hvit høyglans og valnøtt. Leverandør: Aqvaform by Dansani AS.

kr 5.260,-

3. Kappa

Baderomsmøbel i hvit høyglans. 120 cm servantløsning med to skuffer og porselenservant. Grep medfølger. Uten blandebatteri. Speil 120×76.5 cm. Tillegg lamper i kvadratisk design kr 385,-/stk og høyskap 30 cm med 2 dører og hylle kr 2.440,-. Kan suppleres med ekstra dør. Møblet leveres også i eik natur, gråtonet eik og valnøtt. Leverandør: Aqvaform by Dansani AS.

kr 9.800,4. Kappa Baderomsmøbel i eik. 120 cm servantløsning med skuffer. Lange grep medfølger. Estella marmorservant. Romslig speilskap med halogenpanel, doble speildører, glasshyller og strømkontakt med bryter. Et skjult innebygd håndtak gir en flott finish. Uten blande-batteri. Leveres også i gråtonet eik, hvit høyglans, og valnøtt. Leverandør: Aqvaform by Dansani AS.

kr 12.175,-

4


21


Flere VISKAN møbler er nå Svanemerket!

1

22

1. Viskan

Baderomsmøbel i svart eik. 100 cm servantløsning med skuffer og heldekkende porselenservant. Inkludert grep K i krom. Uten blandebatteri. Speilskap 100 cm med integrert lysrørbelysning. Tillegg for veggskap 30 cm med hyller kr 3.025,-. Tillegg for svingbare speil, med oppbevaring på baksiden kr 3.990,-. Leverandør: Aspen AB.

kr 25.350,2. Lysan

Baderomsmøbel i Fals hvit. 55 cm servantløsning med heldekkende porselenservant. Skuff med fullt uttrekk. Tilvalg push-funksjon. Uten blandebatteri. Speil med lysrørbelysning som også lyser oppover. Tillegg for små veggskap kr 2400,-/ stk. Leverandør: Aspen AB.

kr 9.100,-

Våkn opp til fav orittmusikken! Musikkspeil tilg jengelig med skjulte høyttal ere og dokking for iPhone elle r iPod. Fungerer også som lader. Lydsystem fra DLS. Kan ko ble til andre lydkilder via AU X-port. Fjernkontroll st yrer avspilling, volum og belysn ing til speilet.

2


3

4

23

5

3. Viskan

5. Solvik

Baderomsmøbel i Rammespeil hvitlakkert. 100 cm servantløsning med heldekkende porselenservant. Inkludert håndtak A i krom. Pris uten blandebatteri. Speil med lysrørbelysning som også lyser oppover. Tillegg for oppbevaringsskap 167x40x45.6 cm kr 9.020,-. Leverandør: Aspen AB.

Baderomsmøbel i Rammespeil svartlakkert eik. 100 cm servantløsning med skuffer/vippeskuff og porselenservant. Skålhåndtak N i antikk. Uten blandebatteri. Speilskap med integrert lysrørbelysning. Knotter A i matt stål medfølger. Tillegg for høyskap med skuffer, dør, håndtak kr 17.830,-. Møblene har lav sokkel. Leverandør: Aspen AB.

kr 19.100,-

kr 27.330,-

4. Tidan

6. Solvik

kr 20.000,-

kr 33.520,-

Baderomsmøbel i Rammespeil eikefinér. 90 cm servantløsning med skuffer og porselenservant. Håndtak H i rustfritt. Uten blandebatteri. Speilskap med integrert lysrørbelysning i topp og underkant motservanten. Skjult stikkontakt, magnetisk etallbrikke og innvendig lys i speilskapet. Tillegg for mellomskap B 105x30.4 cm kr 5.960,og for høyskap G med 170x30 cm kr 9.190,-. Fronter er med dempet lukking. Leverandør: Aspen AB.

Baderomsmøbel i Rammespeil hvit. 100 cm servantløsning med skuffer, vippeskuff og benkeplate i sort granitt med underlimt porselenservant. Skålhåndtak M i krom. Uten blandebatteri. Speil 100×70 cm med lysarmatur i blank krom. Tillegg for hvit krakk med mørkegrå pute, skuff og håndtak kr 5.040,-. Tillegg for høyskap med benkeplate i mørkegrå granitt kr 20.030,-. Møblene er avbildet med høy sokkel. Leverandør: Aspen AB.

6


1

24

1. Kilen

Baderomsmøbel i antrasitt grå lakk. 120 cm servantløsning med servant i hvit utførelse. Servantskap med en rominndelt skuff og en hel håndkleskuff. Myklukking. Innfreste grepslister. Pris uten blandebatteri. Speil med polert kant. Leverandør: Aspen AB.

kr 9.190,2. Kilen

Baderomsmøbel i lakkert hvit. 95 cm servantløsning med heldekkende porselenservant. En rominndelt skuff og en hel håndkleskuff. Myklukking. Innfreste grepslister. Pris uten blandebatteri. Speil med polert kant og blankt lysarmatur. Tillegg for høyskap med 2 skuffer og 1 dør kr 5.990,-. Leverandør: Aspen AB.

kr 9.650,-

2


3

4

25 3. Viskan

Baderomsmøbel i svart eik. 80 cm servantløsning med hvit porselenservant. 2 skuffer for maksimal oppbevaringsplass. Håndtak A. Pris uten blandebatteri. Speil høyt 80 cm med effektiv LED-belysning. Leverandør: Aspen AB.

kr 16.500,4. Viskan

Baderomsmøbel i vaglfri NCF farge. Her avbildet orange. 80 cm servantløsning med skuffer og lav servant. Speilskap 80 cm med integrert belysning og stikkontakt. Pris uten blandebatteri. Tillegg for høyskap 162x32.5x36 cm kr 13.400,- og tilvalg push-funksjon kr 350,-. Ved bestilling av fronter i valgfri NCS farge, tilkommer kr 3000,- pr skap. Leverandør: Aspen AB.

kr 22.560,5. Viskan

Baderomsmøbel i glatt hvit utførelse. 130 cm servantløsning med skuffer og lav servant. Pris uten blandebatteri. Speil 130 cm med effektiv LED-lysrørarmatur i minimalistisk design. IP44. Leverandør: Aspen AB.

kr 27.980,-

5


1

2

26

3

1. Variant

3. Standard

4

5. Variant

Baderomsmøbel med hvitt skrog og hvit høyglans fronter. 90 cm servantløsning med skuffer og Surf Evermite kunstmarmorservant. Skuffene har fullt uttrekk, demping og fronter med integrerte grep. Uten blandebatteri. Speil 90×65×6.5 cm med lysrør og stikkontakt. Dette kan også leveres med underlys og som musikkspeil. Tillegg for sammensatt skuffeseksjon 30 cm og høyt sideskap 30 cm med benkeplate 60 cm komplett kr 8.847,-. Finnes også i sittebenk med støtteben og benkeplate kr 7.961,- (ikke avbildet). Leverandør: Foss Fabrikker A/S.

Baderomsmøbel med hvitt skrog og hvit Glatt fronter. 120 cm servantløsning med skap og Evermite kunstmarmorservant. Grep inkludert. Uten blandebatteri. Speil 60×96 cm med lysarmatur. 2 overskap á 30 cm. Tillegg for høyt skap 30 cm med dører og grep kr 4.037,-. Leverandør: Foss Fabrikker A/S.

Baderomsmøbel med hvitt skrog og hvit matt fronter. 60 cm servantløsning med skuffer og heldekkende porselenservant. Skuffer med fullt uttrekk og demping. Grep inkludert. Uten blandebatteri. Speilskap med Mezzo spotlight LED-belysning. Leverandør: Foss Fabrikker A/S.

kr 17.456,-

kr 14.460,-

kr 14.455,-

Baderomsmøbel med hvitt skrog og hvit Ramme fronter. 120 cm med Surf Evermite kunstmarmorservant. Grep inkludert. Uten blandebatteri. Speilskap og lystopp med LED, 120x90x16 cm. Leverandør: Foss Fabrikker A/S.

2. Variant

Baderomsmøbel med hvitt skrog og Sand fonter. 60 cm servantløsning med skuffer og Slim Evermite servant i kunstmarmor. Uten blandebatteri. Speil 60×65×6.5 cm med LED/underlys og stikkontakt. Leverandør: Foss Fabrikker A/S.

kr 11.472,-

4. Standard Nova

kr 25.590,-


5

6

7

6. Variant

Baderomsmøbel med hvitt skrog og Eik struktur fronter. 90 cm servantløsning med skuffer, sort benkeplate og Evermite lav nedfellingsservant. Skuffene har fullt uttrekk, demping og fronter med integrerte grep. Uten blandebatteri. Musikkspeil 90×65×6.5 cm med LED lys, underlys og stikkontakt. Trådløs tilkobling (Bluetooth), integrerte 20 watts høyttalere og lademulighet for iPod, iPhone/Android. Tillegg for høyskap med dører kr 3.437,-. Leverandør: Foss Fabrikker A/S.

kr 21.884,kr 16.223,- med speil uten lader/underlys (7000198)

27

7. Variant

Baderomsmøbel med hvitt skrog og Eik drivved fronter. 90 cm servantløsning med skuffer og Evermite kunstmarmorservant. Skuffer med fullt uttrekk og demping. Grep inkludert. Uten blandebatteri. Speil 90×65×6.5 cm med LED/underlys og stikkontakt. Tillegg for høyskap med dører og grep kr 4.757,-. Leverandør: Foss Fabrikker A/S.

8

kr 15.809,8. Variant

Baderomsmøbel med hvitt skrog og fronter i gråtonet struktur. 120 cm servantløsning med skuffer og Surf kunstmarmorservant. Skuffer med fullt uttrekk, demping og integrerte grep. Uten blandebatteri. Speilskap 120 cm med lystopp og LED underlys. Tillegg for skuffeseksjon 30 cm med benkeplate kr 5.511,- og sittebenk 90 cm med støtteben og hvit benkeplate kr 6.392,-. Leverandør: Foss Fabrikker A/S.

kr 23.422,9. Variant

Baderomsmøbel med hvitt skrog og champagne fronter. 150 cm servantløsning med dobbel Evermite kunstmarmorservant. Skuffer med fullt uttrekk og demping. Grep inkludert. Uten blandebatteri. Speilskap med stikkontakt og lystopp med LED. 150x70x16 cm. Kan leveres med sittebenk 90 cm med benkeplate, tillegg kr 6.072,-. Leverandør: Foss Fabrikker A/S.

kr 34.145,-

9


1

28

2

1. Style

Baderomsmøbel med hvitt skrog og grå beiset front i tre. 120 cm servantløsning med marmorservant. Skuffer med innfelte håndtak. 230 V strømuttak i nedre skuff mulig tilvalg. Uten blandebatteri. Rundt speil 90 cm med skjult stemnings- og servantlys 3x14 W. Tillegg for vegghyller kr 925,-/ 2 stk og høyskap 155×40 cm kr 6.565,-. Fronter også i hvitt, teak, svart, bjørkplywood eller lys eik. Leverandør: Svedbergs.

kr 18.420,2. Style

Baderomsmøbel med hvitt skrog og Bringebærrød metallfront. 90 cm servantløsning med skuffer, rominndelte med skillevegger i glass. Håndtakene er innfelte. 230 V strømuttak finnes som tilvalg for plassering i den nedre skuffen. Frontene leveres også i hvit, grafittgrå, gul og dusgrønn. Pris uten blandebatteri. Leverandør: Svedbergs.

kr 12.985,-

3


4

5

29 3. Easy

Baderomsmøbel i gråbeiset. Servantløsning 90 cm med skuff og håndtak. Porselenservant. Speil 90×70 cm. med ramme. Skjult stemnings- og servantlys 2x14 W. IP44. Uten blandebatteri. Tillegg for høyskap 170x30 cm, gråbeiset med frostet glass i front kr 4.275,-/ stk. Leverandør: Svedbergs.

kr 10.080,4. Joy

Baderomsmøbel i hvit. Servantløsning 105 cm med skuffer. Push-open-funksjon, uten håndtak. Støpemarmorservant, basseng høyre. Speil 105×70 cm med avrunde hjørner. Skjult stemnings- og servantlys 2x18 W. Uten blandebatteri. Leverandør: Svedbergs.

kr 26.590,5. Joy

Baderomsmøbel i lys eik. 140 cm servantløsning med skuffer. Heldekkende hvit sentrert støpemarmorservant sentrert. Håndtak er integrerte i skuffefrontene. Uten blandebatteri. Speil med ramme 140×70 cm med LED-belysning og servantlys. Tillegg for høyskap i bakkant 152×35 cm kr 7.835,-. Leverandør: Svedbergs.

kr 36.215,6. Indigo

Baderomsmøbel i hvit. Servantløsning 140 cm med skuffer. Vågen heldekkende dobbel porselenservant. Uten blandebatteri. Speilskap Top-Line 140 cm med dører i kombinasjon aluminium/frostglass/speil. Lysrørbelysning, servantlys og strømuttak. Inklusive glasshyller og håndtak. Tillegg høyskap 170 cm med dør og skufff skufff kr 5.670,-/ stk. Tillegg for alle håndtak, Bøyle Rett i krom kr 230,-/ stk. Leverandør: Svedbergs.

kr 38.385,-

6


1

30

1. Bianca

Baderomsmøbel i rødt. 120 cm servantløsning med skuffer og sentrert porselenservant. Frontene har integrerte håndtak. Pris uten blandebatteri. Rundt speil 90 cm med belysning. Tillegg for høyskap 170x30 cm kr 3.805,- /stk og høyskap 122x30 cm kr 3.000,-/stk. Leverandør: Svedbergs.

kr 14.760,2. Classic

Baderomsmøbel i hvit, fronter Ramme. 65 cm servantløsning. Porselenservant. Skuffer med stille og myk demping i skinne. Håndtak 1 rail i krom. Top-Line 65 cm inkl. fire glasshyller og håndtak. Lysrørbelysning 1x13 W, servantlys 1x8 W og 230 V strømuttak. Leverandør: Svedbergs.

3. Svea Dalstorp

Baderomsmøbel i gråbeiset. 70 cm servantløsning med porselenservant. Håndtak integrert i fronten. Uten blandebatteri. Speil 70x80 cm med ramme. Leverandør: Svedbergs.

kr 16.450,4. Svea

Baderomsmøbel i hvit, glatt. 70 cm servantløsning med porselenservant Classic. Bøylehåndtak i tinn. Uten blandebatteri. Rundt speil 60 cm med ramme. Leverandør: Svedbergs.

kr 18.155,-

kr 15.490,-

2


3

4

31 5. Classic

Baderomsmøbel i eik, fronter Ramme. 90 cm servantløsning. Porselenservant. Skuffer med stille og myk demping. Håndtak 3 Bøyle, rett i krom. Top-Line speilskap 90 cm inkl. fire glasshyller og håndtak. Lysrørbelysning 1x13 W, servantlys 1x8 W og 230 V strømuttak. Tillegg for høyskap 170x40 cm, front med frostet glass og håndtak 3 Bøyle rett kr 7.150,-. Leverandør: Svedbergs.

kr 20.400,-

5


1

32

2

1. Subway 2.0

Baderomsmøbel i Eik Grafitt. Servantskap 78.7 cm med heldekkende porselenservant. Uten blandebatteri. Speil 80x75 cm inkludert monteringssett. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 717580/ A31080.

kr 13.776,2. Subway 2.0

Lite baderomsmøbel i grå høyglans. Servantskap 35x33.5 cm med 1 dør. Porselenservant 63x35.5 cm med kum høyre. Hengsler høyre side. Kan også leveres speilvendt. Pris uten blandebatteri. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: A81600FQ/ 41156R01.

kr 7.297,3. Sentique

Baderomsmøbler i Terra Matt. Porselensservant 100 cm og underdel med 2 skuffer. Innvendige tilbehørsbokser medfølger. Komplett serie. Flere artikler på lager i Tyskland, kortere leveringstid. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: A85300N9/ 5142A001.

kr 16.690,-

3


4

5

6

33 4. Zaro

Baderomsmøbel i sort gummilakk. 40 cm møbelsett med Micro Menuet porselenservant 27 cm dybde. Servantskap har front med integrerte grep. Pris uten blandebatteri. Speil med integrert LED-lys i topp og bunn. Leverandør: Dansani AS.

kr 7.430,5. Calidris

Baderomsmøbel i lys eik. 40 cm møbelsett med porselenservant. Uten blandebatteri. Speil med avrundede hjørner og justerbar belysning med LEDteknologi. Dybde 30 cm. Leverandør: Dansani AS.

kr 10.885,6. Bathco Venecia

Møbelpakke. Servantskap 40×20 cm med 1 dør. Porselenservant uten overløp. Speil 40×70 cm. Hvitt skrog med hvit høyglans eller wenge dørfront. Uten blandebatteri. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 10005BL.

kr 2.990,7. Lysan

Møbelpakke. Svart eikefinér. Servant 40×38 cm. Underskap med falset dør og hyller. Uten blandebatteri. Speil 40x65 cm med effektiv LED-belysning. Tillegg for veggskap med dør og innvendig glasshylle kr 2.900,- (vnr 51413H). Møblet har dører som kan venstre eller høyrehengsles. Leverandør: Aspen AB. Vnr: 50913H/ 55040/ 56410.

kr 8.700,8. Niza

Møbelpakke. Servant 44×25 cm med skap i wenge. Speil 30×85 cm med hylle og dør. Kan også leveres i rød og hvit høyglans. Uten blandebatteri. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 9901WN.

kr 3.090,7

8


1

2

3

4

34

5


1. Logic 1850

Møbelpakke. Hvit. Servant 5189 med batterihull høyre. Inkludert skap med to dører. 50×26.5 cm. Kan også leveres med batterihull venstre.Uten blandebatteri. Tillegg Logic 1835 speil 60×72 cm kr 1.210,- 7031218 og Logic 1830 belysningsrampe med 3 halogenlys kr 2.873,- 7031217. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 7031221.

kr 3.265,2. Bathco Paris

Møbelsett med skap, porselenservant og speil. Mål skap 45x30x35 cm. Speil 45x65 cm. Farge kremhvit. Hengsler med demping i dør. Uten blandebatteri. Farge også i wenge. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 10023BL.

kr 2.790,-

6

3. Bathco Venecia

Møbelsett med hvitt skrog og hvit høyglans dørfront. Porselenservant uten overløp. Servantskap med to dører. Mål 60x25x50 cm. Uten blandebatteri. Speil 40x70 cm. Front også i wenge. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 10006BL.

kr 4.490,4. Minimaster 45

3-i-1 møbelpakke inkl. servant, underskap og speilskap. Hvit høyglans. 45 cm. Fåes også i eik utførelse. Inkludert lystopp Minimaster med 1 halogenspot. Uten blandebatteri. Leverandør: Brødrene Dahl. Vnr: 7010503/ 7010502.

kr 2.410,5. Logic 1890

Baderomsmøbel med hvitt skrog og fronter i Moody Blue. Servantløsning 90 cm, 5171 porselenservant 92x43 cm. Skapet har hel front og én hylle innvendig. Håndtak C. Uten blandebatteri. Speil 90x65 cm med innebygd belysning. Tillegg for kassettskap 1820 med dør og håndtak B kr 1.311,- /stk. Også i fargene Crazy Orange, Sinful Black og Perfect White. Servanten kan leveres med Ceramic+. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 7031044/ 7031119/ 7031084 (2 stk)/ 6020145/ 7031086.

7

8

35

kr 11.890,6. Jenny

Speilskap i metall med dør. Hvit. Finnes i flere utførelser. Diameter 60 cm. Skapets mål 34x43 cm. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 3320.

fra kr 2.925,7. Pixi

Speilskap i metall og tre med integrert lysrørbelysning. Lys eik og hvit. Finnes i flere utførelser. 65x63x13.5 cm. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 3302.

kr 4.500,8. Mido

Møbelsett i Havanna dekor. 50 cm servantskap med Capella porselenservant. Skapdybde 35 cm. Bøylegrep i krom. Speil med intergrert lys i topp og bunn. Pris uten blandebatteri. Leverandør: Dansani AS.

kr 5.240,9. Easy 45

Møbelpakke i hvit. Servantskap 45.5×30 cm med porselenservant. Batterihull venstre. Dør inkl. håndtak. Finnes også grå, eik og gråbeiset. Uten blandebatteri. Kan leveres med speil 45x70 cm med lysrør-belysning 1x13 W kr 1.790,- 70346. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 710451.

kr 2.440,10. Easy Hjørne

Møbelpakke. Hjørneservant med grafittgrå konsoll. 53 cm. Dybde 26/37 cm. Også med hvit eller sort konsoll. Uten blandebatteri. Tillegg for speilskap 34x70 cm (vnr. 7040) kr 2.620,-. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 24003.

kr 1.730,-

9

10


Baderomsplater Fibo-Trespo Veggpanel med flismønster gjør at alle kan kle vegger i våtrom med et produkt som er godkjent i henhold til Byggebransjens våtromsnorm. Platene monteres raskt og enkelt uten bruk av membran. Med utvalget fra vår Fortissimo-kolleksjon finner du forskjellige mønstre og flisstørrelser som gir deg god mulighet til å utfolde deg, enten du bygger nytt eller ønsker å pusse opp ditt gamle bad. Veggpanel med flismønster er en revolusjon for alle som vil gi badet et eksklusivt preg på en enkel og sikker måte. Monter ditt nye bad med Fibo-Trespo veggpanel i Fortissimokolleksjonen med flismønster og du vil ha et delikat og vakkert bad som er enkelt å holde rent.

NYHET! 36

COLOUR COLLECTION!

“ Et flott alternativ til fliser på badet! – Veldig enkelt å holde rent


1

2

37

3

4


Baderomstilbehør La dine meninger veie tyngst! Vi er alle summen av våre egne erfaringer, med hjem som er sammensatt av små og store beslutninger. Lytt gjerne til fagfolk når du skal pusse opp, men husk at til syvende og sist er det dine ønsker som gjelder. Det er din trivsel det handler om, din drøm og din personlighet!


1

2

3

39 34

4

1. Home

Fastmontert tilbehørsserie i krom messing og frostet glass. Skjult innfestning. Avbildet toalettbørste, såpedispenser, enkelkrok, krokrekke, holder til hårføner, papirholder uten lokk og tannglass. Inneholder flere artikler. Priseksempel såpedispenser i krom, H 18 cm kr 890,- HK370. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: HK332/ HK370/ HK355/ HK359/ HK323/ HK341/ HK343

2. Sideline

Såpekurver. Polert krom. Rett modell L40xB10.3 cm. Høyde 7 cm. Hjørnekurv L20+20 cm. Høyde 7 cm. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: DK3005/ DK3025.

kr 955,kr 1.053,- hjørnekurv 3. Sideline

Reserverullholder for 2 ruller. Forkrommet. Høyde 19 cm. Leverandør: Smedbo Norge AS.Vnr: DK3007.

kr 758,-

5

4. House

Fastmontert i forkrommet messing og frostet glass. Her vist et utvalg. Papirholder, enkel krok, vegghengt toalettbørste, krokrekke, tannglass, holder for hårtørrer og såpedispenser. Leveres også i matt krom. Priseksempel såpedispenser kr 730,- RK369. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: RK341/ RK355/ RK333/ RK359/RK343/ RK323/ RK369.

5. House

Dobbel dusjkurv for hjørne i polert krom. Laget i massiv messing. Skjult innfestning. Høyde 29.5 cm. Dybde 20.7 cm. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: RK377.

kr 845,-

Smart å tenke valg av baderom på ved sinv Hold deg til én entar: se velg kontrastf rie, arger på utskiftbare art ikle samme stål-fini r og sh interiør og arm på atur. Da skaper du he lhet!


34 40

1

1. Villa

Fastmontert i blankpolert messing og klart/frostet glass. Såpekopp, tannglass, enkel krok, papirholder, krokrekke, håndklering og toalettbørste. Serien inneholder flere artikler. Priseksempel såpekopp med skål i klart glass, 6.9×11×13.2 cm kr 348,- V242. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: V242/ V243/ V245/ V241/ V259/ V244/ V233.

2

3. Durance

Duftlys i mange deilige dufter. Laget av de beste parfymemakerene fra Grasse! Brenner i minimum 40 timer. Leverandør: Terrigeno AS.

kr 189,- duftlys kr 185,- romspray kr 339,- hjemme parfyme

2. Air

Fastmontert i forkrommet messing og frostet glass. Papirholder, såpedispenser, tannglass, enkel krok, svingbar håndklekrok, håndklering, holder til hårføner og totalettbørste. Inneholder flere artikler. Priseksempel såpedispenser i frostet glass og krom, H 18 cm kr 920,AK369. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: AK341/ AK369/ AK343/ AK355/ AK327/ AK344/ AK323/ AK333. 3


4

5

29 41

7

6

4. Spirella Etna Glitter

Frittstående baderomsserie i polyresin. Her vist i svart med sølv. Leveres også i samme utførelse i hvitt med sølv. Består av tannglass, såpedispenser, såpeskål og wcbørste. Priseksempel såpedispenser (høyde 14.5 cm) kr 298,- 7524172. Leverandør: Tjersland & Co AS.

7. Spirella Bowl

Frittstående Beauty boks. Avbildet i lilla. Leveres i 8 friske farger. Matcher Sydney Acryl serien. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7523996.

kr 359,-

5. Outline Lite

8. Spirella Sydney Bowl

kr 1.433,-

kr 175,-

Håndklestativ. Svingbar. 3-armer. Polert rustfritt stål. Kvadratisk bunnplate. Frittstående. Høyde 780 mm. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: FK604.

6. Spirella Bowl

Frittstående Make-up holder. Avbildet i lilla. Leveres i 8 friske farger. Matcher Sydney Acryl serien. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7523984.

kr 198,- /2 stk

8

Avfallsbøtte. Rund. Avbildet i lilla. Leveres i 8 friske farger. Matcher Sydney Acryl serien. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7524465.

9. Spirella Sydney

Frittstående baderomsserie i høyglans acryl. Her vist i lilla. Leveres i 10 friske farger. Avbildet såpedispenser og -skål. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7525439/ 7525441.

kr 347,- såpedispenser kr 151,- såpeskål

9


4

1

2

3

42

5

6

1. Sideline

4. Blues

7. Kleine Wolke

Rustfri dusjkurv, med fester til å henge på dusjarmaturet. Leverandør: A/S Normark. Vnr: 439619.

Avfallsbøtte. Leveres i 9 spreke farger. 3 liter. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7532834.

kr 1.513,-

kr 284,-

2. Sideline

5. Mandy

8. Pop

Dusjkurv i 3 plan. Forkrommet messing. Total høyde 76.5 cm. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: DK1046.

Dobbel såpekurv. Forkrommet messing. Total høyde 76.5 cm. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: DK3041.

kr 1.733,3. Showercaddy

Dusjhylle. 3 kurver i forkrommet stål. For oppheng over f.eks dusjkabinett. Kroker på underside og bakside. H79xB25xD12 cm. Leverandør: Ljungmann Engros AS. Vnr: D058733.

kr 398,-

Pedalbøtte. Rustfritt stål, 3 liter. Med soft close lokk. Leverandør: A/S Normark. Vnr: 509590.

kr 233,6. Esbada

Pedalbøtte. Blankpolert ustfritt stål, 6 liter. Leverandør: Ljungmann Engros AS. Vnr: L041633.

kr 258,-

8

7

kr 440,-

10. Outline

Håndklestang. Polert rustfritt stål. 4 svingbare armer til håndkleer. Total høyde 62.9 cm. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: FK634.

kr 1.138,-

Dusjhylle. 3 dusjkurver i forkrommet stål. For oppheng over f.eks dusjkabinett. Kroker på underside og bakside. H79xB25xD12 cm. Leverandør: A/S Normark. Vnr: 438419.

kr 356,9. Sideline

Dusjnal med selvklebende holder og 1 reserveblad. Forkrommet messing. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: DK2110.

kr 515,-

9


12

13

10

11 14

15

17 43

16

11. Sideline

Badekarbro. Polert krom. Justerbar bredde 67-83 cm. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: DK1070.

kr 1.795,12. Esbada

Baderomskrakk i plexiglass. Meget stødig. Kan brukes i dusjen. Høyde 49 cm. Leverandør: Ljungmann Engros AS. Vnr: L525018.

kr 1.225,13. Spirella Vivawell

Baderomskrakk. Stål og plast. Stabil og av god kvalitet. God sittehøyde. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7524524.

kr 1.890,-

18

17

14. Esbada

Baderomskrakk. Blank krom og med hvitt sete. Sammenleggbar. Meget stødig. Høyde 48 cm. Leverandør: Ljungmann Engros AS. Vnr: L525533.

kr 1.095,15. Spirella Vivawell

Baderomskrakk. Plast. Stabil og av god kvalitet. God sittehøyde. Leveres i flere farger. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7524526.

kr 470,16. Zone Jute

Skittentøykurv. 5 liter. Også i sort og hvit. H50xL32xB32 cm. Leverandør: Bovictus AS. Vnr: 850570.

kr 279,-

17. Spirella Sydney

Avfallsbøtte, 5 liter. Hvit. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7528778.

kr 324,18. Assistent

19

20. Outline

Sminkespeil på fot. Forkrommet. Høyde 31.5 cm. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: FK434.

kr 768,-

Stødig taburett for dusj eller badekar. Justerbar høyde fra 35 til 53 cm. Leverandør: A/S Normark. Vnr: 359910.

kr 790,19. Outline

Baderomskrakk. Kan brukes i dusjen. Ben i polert rustfritt stål, gummiknotter og sete i hvit Werzalit. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: FK402.

kr 3.048,-

20


1

2

3

44

5

4

1. Zone

4. Spirella Heart

kr 249,- badehåndkle 70×140 cm kr 249,- håndkle 2-pk 50×100 cm kr 34,- vaskeklut 30×30 cm

kr 467,-

Håndkleserie i 100 % bomull. Avbildet i grå, bringebær og lilla. Flere farger. Leverandør: Bovictus A/S. Vnr: 603123/ 603158/ 603112.

2. Zone

Badematter i 100 % bomull. 80×50 cm. Avbildet i grå, bringebær og lilla. Flere farger. Leverandør: Bovictus A/S. Vnr: 603146/ 603147/ 603160.

Badematte i 100 % bomull. Rød. 70x70 cm. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7524427.

6. Zone Confetti

Oppbevaringskurv. Firkantet. Tåler vann og maskinoppvask. L22xD13xH14 cm. Flere farger. Avbildet i bringebær. Leverandør: Bovictus A/S. Vnr: 861354.

kr 99,-

5. Kleine Wolke Bowl

Frittstående baderomsserie i plastmateriale. Avbildet i aubergine. Leveres i 4 stilige farger. Serien består av tannglass, såpeskål, såpedispenser og wc-børste. Priseksempel tannglass kr 135,- 7533313. Leverandør: Tjersland & Co AS.

kr 249,3. Zone Confetti Soft

Frittstående baderomsserie i porselen/ soft touch. Leveres i bringebær, midnattblå, grå, lilla, sort og hvit. Avbildet smykketre (i polyresin), såpedispenser, tannglass og toalettbørste. Priseksempel såpedispenser kr 149,- 861399. Leverandør: Bovictus A/S. Vnr: 861352/ 861399/ 861411/ 861405.

6


7

45

8

7. Time

9. Pool

Fastmontert tilbehørsserie i forkrommet messing og frostet glass. Skjult innfestning. Avbildet såpedispenser, håndklering, klokke, toalettpapirholdere, boks, dobbelt krok, kroklist. Inneholder flere artikler. Priseksempel såpedispenser, H 18 cm kr 715,YK369. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: YK369/ YK344/ YK380/ YK341/ YK3411/ YK379/ YK356/ YK359.

Veggmontert tilbehørsserie i polert krom. Skjult innfestning. Avbildet svingbar trippelkrok, såpedispenser og wc-børste. Priseksempel såpedispenser, H 16 cm kr 959,- ZK370. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: ZK327/ ZK/370/ ZK332.

8. Spirella Highland

10. Elegance

Badematte. 100 % polyester. Leveres i 15 spreke farger. Flere størrelser. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7524673.

kr 734,-

9

Tøykurvsett i brunt. Stor og liten tøykurv med lokk og innerpose i sort tekstil. Leverandør: A/S Normark. Vnr: 509021/ 509022.

kr 1.050,- stor kr 930,- liten 10


1

46

2

1. Zone Confetti

Frittstående baderomsserie i porselen/ soft touch. Avbildet i turkis. Elektronisk personvekt i glass (28×28 cm), pedalbøtte 3 liter (inkl. 10 stk søppelsekker), såpedispenser, tannglass og toalettbørste. Skittentøyskurv i PVC materiale, L40×B40xH65 cm. Toalettveske L28xB15xH18 cm og sminkepung L18xB5xH15 i polyester. Serien består av flere artikler og leveres også i sort, grå, hvit, rød, lilla og bringebær. Leverandør: Bovictus A/S. Vnr: 861470/ 861469/ 861466/ 861471/ 861468/ 861475/ 322006/ 322034.

kr 129,- såpedispenser kr 249,- badevekt kr 299,- pedalbøtte 3 liter kr 299,- skittentøyskurv kr 199,- toalettveske kr 99,- sminkepung

3

2. Zone Manhattan

Frittstående i matt stål med sklisikker gummi-base. Avbildet såpedispenser, tannglass og toalettbørste H 43.5 cm. Priseksempel såpedispenser H 21 cm kr 249,- 753865. Leverandør: Bovictus A/S. Vnr: 753865/ 753868/ 753866.

3. Mandy

Frittstående i matt sort. Avbildet wc-børste, såpedispenser, tannbørsteholder og såpeskål. Priseksempel såpedispenser kr 160,- 509121. Leverandør: A/S Normark. Vnr: 509421/ 509121/ 509121/ 509321.

4. Zone

Pedalbøtte i matt stål. Softmotion lokk. Leveres med 10 avfallsposer. Avbildet i 3 liter Ø 17, H 24.8 cm og 5 liter Ø 23 cm, H 34.5 cm. Leverandør: Bovictus A/S. Vnr: 861212/ 861213.

kr 299,- 3 liter kr 349,- 5 liter

4


5

6

17 47

5. Spirella Max Light Bamboo

Frittstående baderomsserie i tre utførelsen Bamboo. Også i Walnut. Avbildet såpedispenser og toalettbørste. Priseksempel såpedispenser kr 316,7524962. Leverandør: Tjersland & Co AS.

6. Spirella Max Light Cobalt

Frittstående baderomsserie i glassklart farget akryl. Såpedispenser, tannglass og såpeskål. Flere farger. Priseksempel såpedispenser i fargen Navy kr 230,- 7524822. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7524822/ 7524833/ 7524816.

7. Outline

Fastmontert tilbehørsserie. Forkrommet. Såpedispensere med 3 beholdere. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: FK259.

kr 1.638,-

7


1

1

48

2

1. Spirella Etna

Frittstående baderomsserie i polyresin. Her vist i Sand. Leveres også i Stone utførelse. Serien består av tannglass, såpedispenser, såpeskål og wc-børste. Priseksempel såpedispenser (høyde 14.5 cm) kr 335,- 7524741. Leverandør: Tjersland & Co AS.

2. Durance Herre

Herre serien er basert på Tindved-bær som vokser i de Franske Alpene. Bærene er rike på vitaminer, antioksidanter og mineraler. Har en beskyttende og gjenoppbyggende effekt på huden. Avbildet deo, after shave krem, barberkost med naturbust, barbersåpe, skål i hvit keramikk. Leverandør: Terrigeno AS. Vnr: D60095-4/ D60011-4/ D60066-4/ D60050-2/ D26301-1.

kr 104,- deo kr 177,- after shave krem kr 294,- barberkost kr 74,- barbersåpe kr 70,- skål

3. Martine Spa Massage

Badstu og spa produkter. Hamp, sisal og loofa. Produsert i Parma, Italia. Leverandør: Terrigeno AS.

kr 145,- badebørste kr 128,- hampvott kr 59,- skrubbe pad kr 43,- skrubbe svamp


4. Le Blanc duftkonvolutter

Duftkonvolutter. 15x15 cm. Gir en fantastisk aroma. Perfekt til bruk i skuffer, skap, støvsuger og i bilen. Inneholder korn som er tilsatt nydelig duft fra duftmakerne i Grasse. Flere dufter. Leverandør: Terrigeno AS.

kr 38,-

5. Durance Marseille

Marseille serien er bygget på lange franske tradisjoner. Såpen er mild og kjent for å inneholde pleiende oljer som gjør huden myk etter bruk. Leverandør: Terrigeno AS.

kr 139,- såpe 300 ml kr 189,- såpe 750 ml kr 225,- håndkrem 300 ml 6. Durance Blomsterduft

Velduftende og dekorativ blomst som gir mild og vedvarende duft i rommet. Blomsten settes i flasken og romparfymen trekker opp i blomsten og avgir duft. Finnes i Verbena, Bomullsblomst, Hvit te, Lavendel, Rose, Vanilje/ Ylang. Leverandør: Terrigeno AS. kr 310,- små blomster 100 ml kr 298,- lotus 100 ml kr 298,- rose 100 ml

3

4

7. Painer des Sens Oliven

Oliven olje er kjent for sine fuktighetsgivende og velgjørende egenskaper. Perfekt til tørr hud med en anti rynke og anti oksidant effekt. Produktene er rike på vitamin E og virker beroligende på tørr, irritert og sprukken hud. Leverandør: Terrigeno AS.

17 49

kr 145,- flytende såpe 500 ml kr 105,- dusjsåpe kr 119,- sjampo 200 ml kr 115,- håndkrem 75 ml 8. Durance Anican Rose

Delikat hudpleieserie med duften av roser. Roseduften utyllles med fiol og musk for å få en ekstra pudderaktig og kremet effekt. Leverandør: Terrigeno AS.

kr 165,- badeskum 300 ml kr 195,- bodylotion 300 ml kr 165,- dusjsåpe 300 ml kr 169,- håndkrem 75 ml 5

7

6

8


1

3

2

50 37

4

6

5

7

1. More to See + Sound

Musikkspeil. I tillegg til integrert belysning nå også med skjult lydanlegg av ypperste kvalitet med perfekt lyd. Speilene leveres i flere størrelser. anlegget kan styres via alle Bluethooth enheter, mp3 spillere og Smart telefoner. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: A4311200.

4. Indigo

Speil med ramme. Skjult stemnings- og servantlys 2x8 W. Lyskildene er gjemt bak speilet. 60x70 cm. Kan også leveres i 90x70 cm. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 70260.

kr 24.982,-

kr 2.975,-

2. Imagolux Purista

5. Easy

Ovalt speil med innrammet i frostet glass.Lampe i rustfritt stål med downlight og uplight. IP44. LED lyspære. Inkludert av/på bryter. Mål 35x90 cm. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 648060.

kr 3.290,3. Zaro

Rammespeil med design i antikksølv. Velg mellom glatt eller profilert treramme. Håndlaget og forgylt med bladsølv. Innebygd LED belysning. Speilet er vendbart. Levers i breddene 70, 100 og 120 cm. Leverandør: Dansani AS. Vnr: 188747001/ 188747000.

fra kr 5.325,-

Speil med stemnings- og servantlys. 2x14 W. Diameter 75 cm. Også i 90 cm. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 70275.

8

kr 3.670,-

6. Imagolux Carlo Dizetto

Speil med lysstoffrør bak. Frostet glass, 58×81 cm. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 641250.

kr 3.190,7. Imagolux Halifax

8. Jenny

Speilskap i metall med dør. Flere farger. Diameter 60 cm. Skjult skap 34x43 cm. Dybde 8 cm. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 3320.

fra kr 2.925,- hvit 9. Outline

Speil med lysstoffrør, 50×70 cm. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 641333.

Barber- og sminkespeil med LED-teknologi. Svingbar arm. Lengde 340 mm. IP20. TÜV-godkjent. Veggmontering. 3 ganger forstørrelse. 200x200 mm. Forkrommet messing. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: FK472.

kr 2.790,-

kr 2.995,-


10. Astro Osaka

Taklampe. Forkrommet/ glass. 1×24 W, IP44. Ø31xD9 cm. Leverandør: Triolux. Vnr: 7080431.

9

10

11

kr 1.250,11. Astro Cabaret 4

Belysning over speil, IP44. Bredde 55 cm, dybde 9 cm. Leverandør: Triolux. Vnr: 7080419.

kr 2.094,12. Astro Tallin

Belysning over speil. 1 x 24W. IP44. B60xD8 cm. Leverandør: Triolux. Vnr: 7010304.

12

kr 3.214,13. Astro Dayton

Lampett. 2x25W G9. Forkrommet/ glass. IP44. Bredde 29 cm, dybde 14 cm. Leverandør: Triolux. Vnr: 7080248.

kr 1.317,14. Astro Arezzo

Lampett. 1x40W G9. Forkrommet/glass. IP44. Høyde 20.5 cm, dybde 13 cm. Kan monteres i speil med Astro Adapter. Leverandør: Triolux. Vnr. 7080424.

13

14

kr 1.647,15. Astro Padova

Lampett. 2x25W G9. Forkrommet/ glass. IP44. Bredde 36 cm, dybde 8.2 cm. Leverandør: Triolux. Vnr: 7010308.

kr 1.400,-

15

16

17

18

19

10 20

16. Astro Kappa

Lampett. 1×25 W. Forkrommet. IP44. Bredde 6 cm, dybde 10.5 cm. Leverandør: Triolux. Vnr: 7010306.

kr 969,17. Astro Kashima Lampett. 1x8W T5. Forkrommet. IP44. Bredde 35 cm, dybde 19 cm. Kan også leveres i bredde 62 cm. Leverandør: Triolux. Vnr: 7010225.

kr 2.746,18. Astro Tango

Takspot. 1×1 W LED. Forkrommet. IP65. 7x7 cm. Leveres uten driver. Finnes i flere utførelser. Leverandør: Triolux. Vnr: 7080701.

kr 938,- / stk 19. Astro Bloc

LED lampett. 2x1W LED. Forkrommet. IP44. Høyde 10 cm, dybde 5 cm. Leveres med integrert driver. Også i matt utførelse. Gir et effektfullt lys både opp og ned. Leverandør: Triolux. Vnr: 7010315.

kr 2.054,20. Astro Tokai

Takspot. 3×35 W GU10. Forkrommet/ glass. IP44. Diameter 22 cm. Leverandør: Triolux. Vnr: 7010244.

kr 2.500,-

17 51


2

1

3

38 52

4

3

1. Kleine Wolke Woody Natur

Trematte 50×80 cm. 100 % rent treverk. Plantasjeprodusert. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7532751.

kr 648,2. Esbada

Papirholder med børste. Forkrommet stål. Høyde 78 cm. Leverandør: Ljungmann Engros AS. Vnr: L400833.

kr 460,3. Esbada

Håndklestativ. Stige. Blank krom utførelse. Firkantede rør. Leverandør: Ljungmann Engros AS. Vnr: L419733.

kr 668,-

5

6

4. Glassline

Håndklestativ med 3 armer. Glass og stål. Leverandør: A/S Normark. Vnr: 107623.

kr 580,5. Glassline

Håndklestativ med 2 stk S-armer. Glass og stål. Leverandør: A/S Normark. Vnr: 107620.

kr 580,6. Glassline Papirholder- og wc-børste. Glass og stål. Leverandør: A/S Normark. Vnr: 107520.

kr 535,-

7

7. Esbada

Håndklestativ med 3 stenger. Forkrommet stål. 45x85 cm. Leverandør: Ljungmann Engros AS. Vnr: L401033.

kr 574,8. Esbada

WC-børste. Blankpolert rustfritt stål. Leverandør: Ljungmann Engros AS. Vnr: L066933.

kr 186,9-10. LINC 21 Line

Elektrisk håndkletørker. Høyde 85 cm og175 cm. Effekt 12 og 29W. IP44. Forkrommet.Monteres med åpen eller skjult ledning. Leverandør: INR AS. Vnr: 80000098/ 80000100.

kr 2.590,- 85 cm kr 2.990,- 175 cm

8


9

10

11

12

13

16

14

17

39 53

15

11. Vento

Håndkletørker 55×120 cm. Forkrommet. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 55550.

kr 4.645,12. Zanto Håndkletørker 35.5×120 cm. Forkrommet. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 55335.

kr 5.935,13. Ventil for vannbåren varme

Med av/på bryter. Håndkletørkeren kan kun kobles til et lukket system, ikke VVC-system. Finnes i krom. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 54080.

kr 1.515,14. Regulerbar el-patron

Kan brukes til alle håndkletørkere unntatt Aquila og Todor, størrelse 50×140 cm. 300 W. Regulerbar mellom 30 og 60 °C. Innebygd strømbryter. Finnes også i hvit og sølv. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 54301.

18

15. ARC 30 Line

18. Dry

kr 2.990,- 85 cm kr 3.590,- 175 cm

kr 3.725,-

Elektrisk håndkletørker. Firkantet utseende. Forkrommet rustfritt stål. 2 ulike lengder. Høyde 85 og 175 cm. Effekt 12 og 29W. IP44. Forkrommet. Leverandør: INR AS. Vnr: 80000074/ 80000073.

16. Dry

Håndkletørker. Kompakt. Polert rustfritt stål. 500x689 mm. Dybde 112 mm. 65 W. 220-240 V AC. IP44. Maks 55°C. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: FK700.

kr 3.338,17. Dry

Monteringssett til skjult el-tilkobling. Installasjon må utføres av godkjent installatør. Leverandør: Smedbo Norge AS.Vnr: FK720. kr 400,- /sett

19

Håndkletørker. Bred. Polert rustfritt stål. 1000 x 480 mm. Dypt 112 mm. 90W. 220-240 V AC. IP44. Maks 55°C. Leverandør: Smedbo Norge AS.Vnr: FK702.

19. Dry

Håndkletørker. Tre. Polert rustfritt stål. Høyde 1720 mm. Dybde 80 mm. 30 W. 220-240 V AC. IP44. Maks 55°C. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: FK710.

kr 2.675,20. Dry

Kroker. Passer til håndkletørker. Rustfritt stål. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: FK730.

kr 263,- /sett á 4 stk

kr 1.770,20


2

1

3

4

5

40 54

6

1. Kleine Wolke Zen

Antiskli badematter for dusj og badekar. 55x55 cm og 36x72 cm. Finnes også som nakkepute 32x22 cm. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7533056.

kr 262,- 55x55 cm

7

3. Spirella Pingy

Antisklifigurer til dusj eller badekar. 5 stk i pakken. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7524543.

kr 150,4. Spirella Lift

2. Spirella Zebrafish

Antisklifigurer til dusj eller badekar. 5 stk i pakken. Blå, sort eller rød. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7524542/ 7524541/ 7524539.

kr 150,-

Knagg dobbel. Leveres i krom, hvit og svart. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7524048.

kr 150,- /stk 5-6. Spirella Punt

Knagger. Enkel og rekke. Leveres i krom, hvit og svart. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7524057/ 7524045.

kr 113,kr 286,7. Glassbord

Glassbord med 3 hyller. Rektangulært. Justerbare ben. Herdet frostet glass. Leverandør: A/S Normark. Vnr: 405000.

kr 535,-

8

8. Kleine Wolke Riva

Badematte. Polyester/ akryl blanding 60x100 cm. Finnes i 6 farger. Avbildet i lilla. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7532686.

kr 653,9. Spirella Pebble

Antiskli badematte. 75×36 cm i flere farger. Klar blå. Også i lilla og sort. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7524564.

kr 383,-

10. Spirella Alaska

Antiskli badematte for dusj og badekar. 75x91 cm. Med PVC-skum, antiseptisk og vanndrenerende. Flere farger. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 528544.

kr 292,-


11

10 11 9

10

12

13

14

15

41 55

16

11. Spirella Anello

Forhengsringer. 12 stk. Forkrommet. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7528872.

kr 115,12. Spirella C-Minor

Forhengsringer. 12 stk. Blank akryl. 10 ulike farger. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7527053/ 7527055.

fra kr 44,13. Raja klappsete

Veggmontert med demping. Ideell til dusjkabinettet eller som ekstra sitteplass. Hvit. Leverandør: Pressalit A/S. Vnr: 6190881.

16. Durance Marseille

Såper. 100 g. Basert på eteriske oljer og blomstereller frukt ekstrakter. Finnes i Oliven, Lavendel (også som skrubb), Rose, Verbena, Jasmin, Cotton Flower, Melk, Fiol/ Lakrisblomst og Fiken. Leverandør: Terrigeno AS. Vnr: D40516/ D40512/ D40505.

kr 40,17. Spirella Magic Universal

Forhengstenger universalløsning. For dusj, badekar og eventuelt en bue. Takheng er tillegg. Hvit. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7527016.

kr 322,-

kr 4.018,-

18. Square

14. Avfallsbøtte

kr 198,-

Vegghengt avfallsbøtte med automatisk dempet lukking. Hvit. Leveres i flere farger og tresorter. Leverandør: Pressalit A/S. Vnr: 6190871.

kr 1.603,- (standardfarger) 15. Spirella Ova

Forhengstenger. Vinkel. 80×80, 90×90 og 170×70 cm. Hvit eller blank utførelse. Leverandør: Tjersland & Co AS.

fra kr 426,-

17

Skittentøyskurv. Leverandør: A/S Normark. Vnr: 502101.

19. Loop

19

Skittentøyskurv. Leverandør: A/S Normark. Vnr: 502001.

kr 222,18


40 56

1

1. Items

Vegghengt baderomsserie fra Tiger. Kan limes eller skrues. Finnes i blankpolert eller mattbørstet krom. Priseksempel såpedispenser kr 490,- T283533. Leverandør: Ljungmann Engros AS. Vnr: T282233/ T284933/ T283533/ T282633/ T284133.

2. Box

Frittstående baderomsserie fra Esbada. Kan limes eller skrues. Krom utførelse. Priseksempel såpedispenser Ø9 cm kr 266,- L648133. Leverandør: Ljungmann Engros AS. Vnr: L648433/ L648133.

3. Stockholm

Digital badevekt. Inndeling pr 100 g. Maks 150 kg. Batterier er inkludert. Automatisk av-funksjon. Herdet glass belagt med børstet stål. Leverandør: A/S Normark. Vnr: 02522.

kr 439,-

2

4. Zone

3

Digital badevekt i herdet glass. Retro stil. Sort. Stål/ gummi. L32xB26cm. Leverandør: Bovictus AS. Vnr: 732605.

kr 769,-

5. Duschy Rose

Elektronisk personvekt med herdet glass på 30x30cm. Inkl batteri. Maks 150 kg. Gradering 0.1kg. Sort. Leverandør: Ljungmann Engros AS. Vnr: D090014.

kr 370,4

5


6

7

41 57

8

6. Metropolitan

9

Frittstående baderomsserie fra Tiger. Svart plast med detaljer i krom. Priseksempel såpedispenser 217,- T438512. Leverandør: Ljungmann Engros AS. Vnr: T438412/ T438812/ T438512/ T438112/ T438312/ T438012.

7. Esbada

Frittstående håndklestativ med 2 armer H86 cm og toalettpapirholder med børste H75 cm fra Esbada. Krom. Begge med oval fot i herdet svart glass. Leverandør: Ljungmann Engros AS. Vnr: L413512/ L413612.

kr 618,- / stk

10

11

12

8. Zone Confetti

11. Spirella Urban Black

kr 199,-

kr 762,-

9. Spirella Shine

12. Spirella Crystal

kr 675,-

kr 376,-

10. Spirella Transparent

13. Spirella Leopard

Dusjforheng. 180×200 cm. Turkis. Polyester. Leverandør: Bovictus A/S. Vnr: 861505.

Dusjforheng. 180×200 cm. Satin, shine kvalitet. Avbildet i Mocca. Flere farger. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7524221.

Dusjforheng. 180×200 cm. Vinyl. Transparent. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7526746.

kr 265,-

Dusjforheng. 180×200 cm. Tekstil. Urbant mønster. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7524284.

Dusjforheng. 180×200 cm. Tekstil. Diamantprint. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7523954.

Dusjforheng. 180×200 cm. Tekstil. Leopard print. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 7524076.

kr 376,-

13


Sanitærporselen Hyggelige omgivelser gjør at du sitter litt lenger. Kjært sted har mange navn. Toalettet, WC'en, do. Stedet du kan sitte i dine egne tanker, inntil noen på døren banker! Jo mer behagelig det er å sitte der, desto lenger blir du. Det er ingen skam å ha det hyggelig på do.


4

1

2

5

59 6

3

1. Logic 5198

Servant. For vegg. 57×37 cm. Monteres som hjørneservant eller frittstående på vegg. Kun basseng høyre. Uten blandebatteri. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6020129.

kr 1.240,2. Logic 5197

Servant for vegg. 50 cm bred. Kun 26.5 cm dyp. Uten blandebatteri. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6020125.

4. Sirus

Servant for vegg. 55×45 cm. Hvit. Leverandør: Ideal Standard. Vnr: 6057223.

kr 540,-

7. Trevi

Servant for vegg. 56×44 cm. Hvit. Monteres på bærejern. Uten blandebatteri. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6000236.

kr 1.085,-

5. Nautic 5560

Servant. For vegg. 60×46 cm. Leveres i mange ulike størrelser. Monteres med bolter eller bærejern. Uten blandebatteri. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6020225/6020226.

kr 1.075,-

kr 795,kr 1.723,- med Ceramic Plus

3. O.novo Style

6. Minislim

Servant for vegg. 60×49 cm. Hvit med farget dekor, Playground Violet. Uten blandebatteri. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 51601V01/ 51606001. kr 3.320,- farget dekor kr 947,- hvit, uten dekor

7

Servant for vegg. Hvit. 50×27.5 cm. Boltemontering. Batterihull venstre. Uten blandebatteri. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6000004.

kr 1.810,-

Rengjør porsel enet ofte, så setter ikke smuss og kalk seg så lett fas t. Til normalt renhold brukes et vanlig rengjø vann og ringsmiddel. Tørk av servan ten med et frottéhåndkle etter vask, så blir porselen et ekstra blankt!


1

2

3

54

44 60

5

1. O.novo Compact

Håndvask for vegg. 45x35 cm. Hvit. Uten blandebatteri. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 6020001.

kr 620,2. O.novo

Servant for vegg med halvsøyle. 55x45 cm. Hvit. Uten blandebatteri. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 6020073/ 52660001.

kr 785,kr 894,- halvsøyle

6

4. Bathco Turin

Anvendelig og smal servant i porselen. 50x35x12 cm. Monteres på vegg eller plate. Med overløp. Tillegg for håndklestang. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 0017B/ 17BT.

kr 1.990,kr 390,- håndklestang 5. Bathco Bergamo

Servant for vegg. 33×30 cm. Hvit. Uten blandebatteri. Kan leveres med håndklestang kr 290,- 0010BT. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 0010B.

kr 1.390,3. Laufen Pro

Servant for vegg-/ boltmontering. 56×42 cm. Hvit. Uten blandebatteri. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 19076800.

kr 815,-

6. Bathco Paterna

Liten hjørneservant med håndkleholder inkludert. 41x26.5x12.5 cm. Hvit. Uten blandebatteri. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 4907.

kr 1.790,-

79

7. Bathco Castellon

Bolleservant for benk. Diameter 43 cm. Hvit porselen. Med overløp. Uten blandebatteri. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 0012B.

kr 1.590,8. Bathco Castellon

Bolleservant for benk. Ø42.5x120 cm. Marmorert sort. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 0302.

kr 5.790,-


9

45 61

11

10

9. Alessi One

10. Seven D

Frittstående søyleservant fra Laufen. 52×53 cm. Hvit. Med integrert helsøyle og inkl. skjult overløpssystem. Tillegg for speil med belysning. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 19010200.

Stor asymmetrisk designservant, 80 cm. Basseng til høyre (også venstre modell vnr 6000096). For montering på møbel eller med bolter. Hvit. Uten blandebatteri. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6000094.

kr 11.675,-

kr 5.628,11. Seven D

Servant for hjørnemontering. 50×36 cm. Hvit. Uten blandebatteri. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6000223.

kr 1.610,12. Seven D

Servant for vegg. 40×28 cm. Monteres med bolter. Uten blandebatteri. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6000222. 8

kr 1.495,-

12


3

2

1

3

46 62

49

1. Pure Stone

Bolleservant for benk. 60×62.5 cm. Hvit alpin med Ceramicplus for enkelt renhold. Uten blandebatteri. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 517061R1.

kr 10.428,- /stk 2. My Nature

3. Pure Stone

Bolleservant for benk, uten overløp. 60×62.5 cm. Grey Stone. Med Ceramicplus for enkelt renhold. Uten blandebatteri. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 517261U9.

kr 13.790,- /stk

Servant for benk. 61×36 cm. Castanea C+. Uten blandebatteri. Avbildet ramme 31×11.5×42 cm. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 411060R1/ 4110603R/ A79460.

4. Seven D

kr 5.438,- hvit med C+ kr 7.676,- Castanea C+ kr 2.945,- ramme/ benk i tre

kr 4.035,-

Dobbelservant for vegg montert på bæreknekter eller skap. 120 cm. Dybde 40 cm. Uten blandebatterier. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6000034.

5. Florine

Servant for nedfelling i benk. 56×44 cm. Hvit. Uten blandebatteri. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 6080041.

kr 2.320,-

5


6

7

8

47 63

10

9

6. Universell servant

Servant 80×60 cm. Med grått støttehåndtak. Høydejustering. Servanten har god plass på sidene for plassering av hygieneartikler. Kan også leveres med sort støttehåndtak. Pris uten blandebatteri. Leverandør: Bano. Vnr: 6035843/ 6035844.

kr 8.896,7. Damixa Clover Easy

Servantbatteri. Forkrommet. Ergonomisk tilpasset hendel. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 6089774.

kr 2.050,-

8. Mora MMIX B5 Care

Servantbatteri. Forkrommet. Ergonomisk tilpasset hendel. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4290046.

kr 1.585,-

9. Høyskap

Fronter i sort høyglans. 40 cm. Skapet har en so.id konstruksjon og er tilpasset montering med Bano servant. Tåler en belastning på 250 kg mved montering av f.eks støttehåndtak. Leverandør: Bano. Vnr: 6035847.

11

kr 11.996,-

10. Dusjstang

Kombinert dusjstang og støttehåndtak. Sort metallic. Kan leveres i både høyre- og venstrevinklet utgave. Leveres uten skjøter. Belagt med antibakteriell purocoat lakk for optimalt grep. Belastningstestet for 500 kg. Leverandør: Bano. Vnr: 6035881.

kr 3.544,11. Støttehåndtak

90 cm. Uten høydejustering. Kan også leveres med høydejustering. Leverandør: Bano. Vnr: 6035805.

kr 3.886,-

Funksjonelle ba dero innredninger fo msr eldr og mennesker m e nedsatt funksj ed ons Gir trygghet o evne. g selvstendighet på ba det!


1

3 2

48 64

4

1. Seven D

3. O.novo Compact

Servant 11114 for veggmontering. Hvit. 60×44 cm. Håndvask for vegg. 50x25 cm. Hvit. Delvis Med helsøyle 51012, 130–175 cm. Uten blandebatteri. gjennomskåret hull til blandebatteri på begge sider. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 6020076. Vnr: 6000216/ 6001031. kr 590,-

kr 3.435,2. ARTic 4600

Servant for bolt-/ konsollmontering. 60×46.5 cm. Hvit. Med helsøyle 72.5 cm (85 cm total høyde). Uten blandebatteri. Servanten kan leveres med Ceramic Plus. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6020115/ 6020702.

kr 1.925,- servant kr 1.450,- helsøyle 4920

5

6

6. Hommage

Servant med helsøyle. 75×58 cm. Hvit. Leveres standard med Ceramic Plus for enklere renhold av overflaten på porselenet. Uten blandebatteri. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 710175R1/ 723200R1.

kr 9.440,4. Nautic 5556/ 2920

Servant med helsøyle. 56×43 cm. Hvit. Uten blandebatteri. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6020216/ 6020703. fra kr 620,- servant kr 2.062,- helsøyle 2920

5. Amadea

Servant med helsøyle. 75×57 cm. Hvit. Uten blandebatteri. Kan leveres med Ceramic Plus overflatebehandling. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 718575R1/ 728500R1.

7. Seven D Image

Veggskål for innbyggingssisterne. Hvit. Bolteavstand 23 cm. Pris uten sete. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6002263.

kr 3.795,-

kr 8.502,- servant kr 5.534,- helsøyle 7


9

8

10

65

12

11

8. Palomba Collection

Frittstående porselenservant, 90x42 cm. Avbildet sammen med frittstående badekar 180x89 cm tillegg kr 83.463,20052000. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 19032100.

kr 9.369,9. Laufen Pro-N

Porselenservant. Avbildet med servantskap 48x58x27.5 cm. Inkl. plassbesparende vannlås, dør med innebygd håndtak, 1 glasshylle og åpne hyller i siden. Venstre- og høyreutførelse. Skapene finnes i fargene hvit, wenge og cappuccino. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 6121946/ 44003000. kr 5.971,- komplett

10. O.novo Compact

Veggskål. Hvit. For innbyggingssisterne. Pris uten klosettsete med Soft Close og Quick Release. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 6023634/ 6025436.

kr 1.245,kr 910,- sete med SC og QR

11. Laufen Pro-N

Klosett. Hvit. Gulvstående med skjult S-lås. Rengjøringsvennlig. Leveres med helstøpt sisterne og forkrommet trykknapp. Uten sete. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 6121909/ 6121906/ 6121904.

kr 3.574,kr 1.168,- sete med Sof-Close kr 866,- standard sete 12. Laufen Pro-N

Klosett. P-lås med «back-to-wall». Rengjøringsvennlig. Hel sisterne. Krom trykknapp. Uten sete. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 6121915.

kr 3.780,13. Laufen Pro-N

Klosett. Skjult S-lås i høy modell (sittehøyde 46 cm). Rengjøringsvennlig. Hel sisterne. Krom trykknapp. Uten sete. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 6121924.

kr 4.899,-

13

14. Laufen Pro-N

14

Gulvstående klosett. Åpen S-lås med stor fot. Hel sisterne. Krom trykknapp. Uten sete. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 19079700.

kr 3.574,-


2

1

3

66

4

5

1. Aqcuaclean Sela

3. Pure Stone

kr 19.990,-

kr 8.555,kr 3.112,- klosettsete

Renhet i en ny dimensjon. Lekkert dusjtoalett med innovativ teknologi. Rengjør med temperert vann. Oscillerende dusj. Strålens styrke kan reguleres. Soft close lokk. Pris uten sisterne. Leverandør: Geberit AS. Vnr: 6165836.

2. Krag S-2000

Veggskål. Hvit. For innbyggingssisterne. Dybde 50 cm. Tillegg for De Luxe hardplastsete med soft close og quick-release. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 122111/ 902020/ 902010.

kr 2.095,kr 895,- De Luxe sete kr 225,- standard sete

Veggskål. Hvit. Benyttes sammen med innbyggingssisterne. Tillegg sete med demping og quick release, hvit. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 567010R1/ 98M1S1R1.

4. Nautic 5500

Klosett med skjult s-lås. Hvit. 3/6 liter dobbeltspyling. Forkrommet spyleknapp. Finnes med skrufester og for liming i gulv. Tillegg for Lux sete med soft close og quick release. Leveres i hvit eller sort. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6023011/ 6023012/ 6025427/ 6025428.

kr 2.850,kr 4.149,- med Ceramic Plus kr 1.355,- Lux sete, hvit kr 1.795,- Lux sete, sort

På eldre klosette rødbrune, rustak r kan blir synlig i skålen tige renner . Det skyldes binding av kalk i va rust fra rørene. nnet og For enkelt å fjerne dette, ka n for oppvaskmas vaskemiddel kin brukes! Løs midlet opp i vann , sk grov svamp og kl rubb med osettkålen blir som ny!

5. Nautic 5591

Klosett med åpen s-lås. Hvit. 3/6 liter dobbelspyling. Med ekstra stor fot for å skjule hull etter tidligere klosetter ved utskifting. Tillegg for Lux sete i hardplast med rustfrie hengsler. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6023025/ 6023026/ 6025426.

kr 3.750,kr 4.818,- med Ceramic Plus kr 850,- Lux sete, hvit 6. Seven D Image

Klosett. Hvit. Universalmodell med avløp rett ut i bakkant. Fresh WC-funksjon. Liten og stor spylemengde. Tillegg for klosettsete hvitt i hardplast med Quick Release funksjon for enkel rengjøring. Flere farger. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6002244/ 6004272.

kr 5.285,kr 593,- klosettsete


7

6

49 67

8

7. Fresh WC-funksjon

Duftstav til Porsgrund Seven D klosett. Pakke á 5 stk. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6047443.

kr 39,-

8. Trevi Basic 592

Klosett. Med åpen s-lås og enkeltspyling. Uten sete. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6002122.

kr 2.490,9. Trevi Basic 596

Klosett. Med skjult s-lås og enkeltspyling. Uten sete. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6002124.

kr 2.570,-

9

10. Seven D modell 18

Klosett. Hvit. Med skjult p-lås. Smal sisterne for mindre baderom. Bygger 4 cm mindre enn et vanlig klosett. Krom trykknapp med liten/stor spylemengde. Fresh WC-funksjon. Tillegg for sete i hvit hardplast med Quick Release og Slow Close. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6002227/ 6004275.

kr 4.456,kr 1.443,- klosettsete 11. Seven D

Klosett. Hvit. Med skjult s-lås. Fresh WC-funksjon. Liten og stor spylemengde. For liming til gulv for å hindre punktering av gulvmembran. Finnes også med universallås. Tillegg sete hardplast med demping og Soft Close. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6002242/ 6004220.

kr 2.840,kr 1.340,- klosettsete

10

11


1

2

50 68

3

1. ARTic 4300

Klosett. Hvit. Med skjult s-lås. Dobbeltspyling. Inkludert sete i hardplast, med soft-close og quick release. For montering inntil vegg. Kan leveres med Ceramic Plus. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6022914/ 6022929.

4

3. GBG 394

Klosett. Hvit. Klosett. Hvit. Med skjult s-lås. 3/6 ltr dobbeltspyling. Tillegg for sete. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6022922.

kr 2.600,-

kr 6.139,2. Monolith

Servantmodul. Front i glass med alumihnium profiler. Kan leveres i fargene sort, hvit og umbra. Finnes med og uten skuffeløsning i siden. Det kan velges modell der servantbatteriet kommer ut fra glasset eller blir montert i selve servanten. Avbildet i sort uten skuffeløsning. Høyde 114 cm. Pris uten servant og blandebatteri. Leverandør: Geberit AS. Vnr: 6131915.

kr 15.031,-

4. GBG 390

Klosett. Hvit. Med åpen s-lås. Enkeltspyling. Uten sete. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6022963.

kr 2.415,5. Krag S-2000

Klosett. Hvit. Med skjult s-lås. 3 og 6 liter spyling. Ekstra setehøyde, 45 cm sittehøyde. Inkludert softclose sete.Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 102111.

kr 2.395,-

5

6. Nautic 5522

Klosett for veggmontering. Hvit. 6 ltr enkelspyling. Tillegg for sete. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6023649/ 6025426.

kr 4.395,kr 850,- sete, hvitt

6


8

7

9

69

11

10

7. Tube

10. Clessidra

12. Icon

kr 3.900,kr 4.900,- sort

kr 2.000,kr 2.900,- sort

Be om pris.

8. Benesan Recto 50

11. Ellebi Yotta

Liten og kompakt servant for montering på vegg. Diameter 28 cm. D36xH28.5 cm. Pris uten blandebatteri. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: L314.

Minimalistisk miniservant. L50xD14.5 cm. Uten blandebatteri. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 222488.

kr 3.600,-

Servant med skråkanter på alle sider. B36xD26 cm. Uten blandebatteri. Finnes i hvit og sort. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: L271.

Servant i rustfritt stål. Enkelt, rent og mykt design. Kan brukes for nedfelling/ underliming/ planliming, som ontopp modell eller vegghengt på en ramme. Leverandør: Intra AS.

Elegant servant for hjørnemontering. Porselen. 37x34 cm. Høyde 15 cm Pris uten blandebatterier. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 220103.

kr 2.900,-

9. Benesan Recto 35

Miniservant for vegg. 35×20 cm. Uten blandebatteri. Finnes også i 40 og 46 cm bredde til samme pris. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 222471.

kr 2.400,12


1

2

3

52 70

4

1. Omnia Compact

Veggskål. Hvit. Benyttes sammen med innbyggingssisterne. Uten sete. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 6090275/ 6096514.

kr 1.525,kr 1.065,- klosettsete 2. O.novo

Veggskål. Hvit. For innbyggingssisterne. Inkludert klosettsete med Soft Close og Quick Release. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 6023633/ 6025436.

kr 1.740,kr 910,- klosettsete

5

3. Subway Compact

Veggskål. Hvit. Benyttes sammen med innbyggingssisterne. Tillegg klosettsete med demping og quick release. Kan leveres med Ceramic Plus. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 6090211/ 6090215/ 6025424. kr 3.597,- veggskål kr 4.289,- veggskål med Ceramic Plus kr 2.464,- klosettsete

4. Omnia Architectura

Urinal for vegg. Hvit. Med fleksibel montering. Pris uten tilslutningsstykke, fleksibel vanntilførsel og vertikalt avløp for urinal. Innbyggingselement, spyleventil, vannlås og trykknapp tilkommer. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 6028633/ 6028632/ 6028632/ 6028622.

kr 2.724,kr 923,- tilslutnigsstykke kr 845,- fleksibel vanntilførsel kr 589,- vertikalt avløp for urinal

6

7

5. Nautic 5530

Veggskål. Hvit. Benyttes sammen med innbyggingssisterne. Kan leveres med Ceramic Plus. Tillegg Lux klosettsete kr 659,6205426. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6023034/ 6023035.

kr 1.385,kr 2.434,- med Ceramic Plus u/sete 6. Omnia Architectura Design

Veggskålpakke inkl sete med SC/QR. Hvit. Benyttes sammen med innbyggingssisterne. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 6023636.

kr 3.595,-

7. Omnia Architectura Direct Flush

Veggskål uten vulst (spylekant). Hvit. Med kun en liten flenskant forenkles rengjøring og hygiene betraktelig. Benyttes sammen med innbyggingssisterne. Pris uten Omnia Architectura Design sete. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 6023637/ 6025435.

kr 2.629kr 1.316,- klosettsete


8

9

10

53 71

11

8. Seven D

Veggskål. Hvit. For innbyggingssisterne. Bolteavstand 18-23 cm. Tillegg for sete i hvit hardplast med Quick Release og Slow Close. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6002231/ 6004275.

kr 1.290,kr 1.443,- klosettsete 9. Ecco

Veggskål. Hvit. For innbyggingssisterne. Uten sete. Leverandør: Ideal Standard. Vnr: 6057473.

kr 980,-

10. Laufen Pro-N

Veggskål. Hvit. Bolteavstand 18-23 cm. Pris uten sete. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 6121902/6157581.

kr 1.213,- toalett kr 296,- sete 11. Laufen Pro Design

Veggskål. Med anti-bakteriell behandling og avtagbart sete med soft-close. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 6121901/6121903.

kr 2.590,kr 874,- klosettsete

12

12. Subway 2.0

Veggskål. Hvit. Benyttes sammen med innbyggingssisterne. Tillegg klosettsete. Bidé. Hvit. Pris uten blandebatteri. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 6090218/ 6096519/ 6100024.

kr 2.995,kr 1.595,- klosettsete kr 3.884,- bidé for vegg 13. Subway

Gulvskål. Hvit. Kan benyttes i kombinasjon med Geberit Monolith design innbyggingssisterne. Tillegg sete med soft-close og quick release. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 6090303/ 6025423.

kr 3.990,- gulvskål kr 2.195,- sete

13


1

2

3

54 72

4

1. Sigma 01

Betjeningsplate. Hvit/ blank forkrommet. Flere overflate finisher. Topp- eller frontmontert. 2-skyllsteknikk, 3 og 6 liter skylling. B213xH142 cm. Leverandør: Geberit AS. Vnr: 6166542.

kr 645,2. Bolero

Betjeningsplate. Forkrommet. Flere utførelser. Frontmontert. 2-skyllsteknik, 3 og 6 liters skyll. B24.6xH16.4 cm. Leverandør: Geberit AS. Vnr: 6166427.

kr 875,3. Sigma 40

Betjeningsplate. Til DuoFresh med kullfilter og innsats for WC-tabletter. Også i sort. Leverandør: Geberit AS. Vnr: 6166497.

kr 4.435,-

4. Aqua Clean

Dusjtoalettet med berøringsfri rengjøring. Utstyrt med et integrert velværeprogram med individuelle innstillinger. Rengjør skånsomt nedentil med temperert vann og lufttørk. Tilvalg og ekstrafunksjoner som dreiende dusjarm, ulike dusjfunksjoner, varmlufttørrer, fjernkontroll og minnefunksjon. Toppmodellen kan ha inntil 4 ferdiginnstilte brukerprofiler. Aqua Clean produktserien har elementer fra enkle basismodeller til mer luksuriøse og komplette toalettsystemer. Leveres i modeller med og uten varmluftblåser. Leverandør: Geberit AS. Vnr: 6165866/ 6165878/ 6165869/ 6165877. kr 5.495,- Aqua Clean 4000 sete m/bidetfunksjon kr 13.995,- Aqua Clean 5000 sete m/bidetfunksjon kr 20.995,- Aqua Clean 8000 dusjtoalett kr 34.995,- Aqua Clean 8000 Plus dusjtoalett V

5. Sigma 10

Berøringsfri betjeningsplate. Børstet stål. IR 230V, krever trafo. Hel- og halvspyling. Leverandør: Geberit AS. Vnr: 6166004.

kr 6.992,6. Sigma 10

Betjeningsplate. Nytt, stilrent design i kunststoff. Halvspyling. Sort eller hvit/ blank forkrommet. Leverandør: Geberit AS. Vnr: 6166003/ 6165998.

kr 982,- sort kr 1.088,- hvit 7. Sigma 80

Berøringsfri betjeningsplate. Speilglass overflate. Blått lys. Hel- og halvspyling. Krever nettslutning 230V. Også i sort glass. Leverandør: Geberit AS. Vnr: 6166528/ 6166527.

kr 8.901,-


5

6

7

9

73 10

8

8. Duofresh

Toalettsystem med luktavsug. Fjerne vond lukt på toalettrommet og gir ny og frisk luft. Elektronisk styrt. En knapp på betjeningsplaten aktiverer luktavsuget. Luften rensens via et aktivt karbonfilter før den slippes ut i rommet igjen. Pris med trykkplate. Leverandør: Geberit AS. Vnr: 6166495.

kr 4.970,9. Sigma 20

Betjeningsplate. Hvit/blankforkrommet eller forkrommet/ hvit. Hel- og halvspyling. Leverandør: Geberit AS. Vnr: 6166471.

kr 1.088,-

10. Sigma 50

Betjeningsplate. Støpt metall og kunststoff. Sort eller hvit. Hel- og halvspyling. Leverandør: Geberit AS. Vnr: 6165897/ 6165896.

kr 2.550,11. Sigma 60

Betjeningsplate. Børstet stål. Hel- og halvspyling. Monteres med dekklist. Leverandør: Geberit AS. Vnr: 6166432/ 6166433.

kr 5.020,- betjeningsplate kr 1.363,- dekklist

11


1

2

3

74

4

5

1. Jomo SLK Classic

Betjeningsplate. Hvit. Også i krom og satin. Frontbetjent. For hel- og halv spyling. B25.5xH16.8xD2.3 cm. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 6157592.

kr 257,-

4. Jomo SLK Avantegarde

Betjeningsplate. Hvit glass. Frontbetjent. For hel- og halv spyling. B26xH17.3xD1.4 cm. Leveres i flere utførelser. Leverandør: VVS Marketing AS.

kr 3.938,-

2. Jomo Exclusive

5. Alessi One

kr 257,-

kr 8.555,- veggklosett kr 2.230,- klosettsete

Betjeningsplate. Hvit. Leveres i flere utførelser. Frontbetjent. For hel- og halv spyling. B25.5xH16.8xD1.4 cm. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 6157634.

3. Jomo innbyggingsramme

Jomo innbyggingsramme med sisterne. Meget stabil, helsveiset ramme. Kun 50 cm bredde og 13.5 cm dybde. Leveres komplett i ramme med festebolter, avløpsbend og anslutningssett. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 15900010.

kr 2.179,-

Veggskål. Benyttes sammen med innbyggingssisterne. Tillegg klosettsete. Bidé. Begge i hvit. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 19011000/ 19011400.

6

6. Skate Cosmopolitan set Fresh

Betjeningsplate med Grohe Fresh monteringsramme. Forkrommet. Leveres også i alpinhvit. Hel- og halvspyling. Åpningsfunksjon med boks for aromatiske tabletter. Til pneumatisk avløpsventil AV1. Loddrett og vannrett montering. B15.6xH19.7 cm. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 6191901.

kr 1.485,-

6


7

8

9

10

11

75 55

12

7. Nova Cosmopolitan

Betjeningsplate. Sort høyglans med hvit dekor. Hel- og halvspyling. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 6192058.

kr 1.360,-

13

11. My Nature

Veggskål. 37×60 cm. Hvit. For innbyggingssisterne. Uten sete i tre. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 561010R1/ 9M34S1NH.

8. Nova Cosmopolitan

kr 7.130,kr 3.990,- klosettsete

kr 1.360,-

12. Skate Cosmopolitan

Betjeningsplate. Hvit høyglans med lime dekor. Hel- og halvspyling. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 6192059.

9. Nova Cosmopolitan

Betjeningsplate. Forkrommet. Hel- og halvspyling. H15.6xB19.7 cm. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 6191987.

kr 640,10. Nova Cosmopolitan Light

Betjeningsplate. Forkrommet. Hel- og halvspyling. Utvendig markert aktivering med LED lys i fargene blå, rød, gul, grønn. Av/på bryter. Timer for individuell regulator. 3 m forbindelseskabel, transformator til ekstern montering. 230 V. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 6192057.

kr 5.677,-

Betjeningsplate. Forkrommet. Hel- og halvspyling. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 6192481.

kr 645,13. Skate Cosmopolitan

Betjeningsplate. Anti-fingerprint. Hindrer fingermerker å sette seg på platen. Forkrommet. Hel- og halvspyling. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 6192081.

kr 1.088,-

14

15

14. Skate Cosmopolitan

Betjeningsplate. Sort glass. Hel- og halvspyling. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 6192064.

kr 2.220,15. Skate Cosmopolitan

Betjeningsplate. Trefront eik. Hel- og halvspyling. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 6192073.

kr 1.942,16. Surf

Betjeningsplate. Alpin hvit. Helspyling. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 6192416.

kr 275,-

16


1

2

3

56 76

4

1. Betjeningsplate 69083

Liten trykkplate. 227×140 mm. Mekanisk dobbeltspyling med integrert Fresh WC-funksjon. Forkrommet. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6004846.

kr 605,2. Betjeningsplate 69087

Liten trykkplate. 227×140 mm. Mekanisk dobbeltspyling med integrert Fresh WC-funksjon. Forkrommet. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6004833.

kr 605,-

3. Betjeningsplate 69084

Liten trykkplate med mekanisk dobbelspyling. Spyleknappen fuingerer også som serviceluke. Fresh WC funksjon. Høyglans i sort, hvit og rød. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6004805/ 6004806 / 6004804.

kr 978,-

5

4. Fresh WC for betjeningsplater

Glem upraktiske, hengende duftbeholdere. I Porsgrund Seven D klosettene, også veggmodellene, plasseres duftstaven praktisk i spylekilden eller sisternen. Klosettskålen er alltid frisk etter hver spyling. Leverandør: Porsgrund Bad AS.

5. Innbyggingssisterne

Komplett element som monteres i veggen. Brukes sammen med veggskål. Høyde 108–114 cm. Pris uten skål, sete og betjeningsplate. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6004827/ 6004836.

kr 2.770,- element kr 740,- betjeningsplate

Med Fresh WC duftstaver hold er du klosettskålen frisk etter hver spylin g miljøvennlig og ! En trygg løsning. Kjøpes hos rørleggeren.


6

7

57 77

8

9

10

6. Monolith

Innbyggingssisterme. Komplett element 48×101×11 cm. Monteres utenpå veggen, der hvor det er avløp i vegg. Pris uten veggskål. Leverandør: Geberit AS. Vnr: 6165847.

kr 10.275,7. Monolith

Innbyggingssisterme. Komplett element 48×101×11 cm. Monteres utenpå veggen der hvor det er avløp i gulv. Sort eller hvit frontplate i glass. Sideplater i børstet aluminium. Liten eller stor spylemengde. Pris uten gulvskål. Anbefalt kombinasjon med Villeroy & Boch Subway gulvskål. Leverandør: Geberit AS. Vnr: 6165845.

kr 10.275,-

11

8. Duofix

Innbyggingssisterme for vegghengt toalett. Komplett element som monteres i veggen. For nybygg og renovasjon, passer for alle veggkonstruksjoner. Høyde 82 cm. Topp/front betjent. Vannforbruk justerbar liten skyll 3-4 liter og stort skyll 6-9 liter. Uten betjeningsplate. Leverandør: Geberit AS. Vnr: 6165943.

kr 3.995,9. Duofix

Innbyggingssisterne for vegghengt toalett. Komplett element med nedre veggfester. For nybygg og renovasjon, passer for alle veggkonstruksjoner. Høyde 112 cm. Standard front betjent. Vannforbruk justerbar liten skyll 3-4 liter og stort skyll 4.5-6-7.5 liter. Uten betjeningsplate. Leverandør: Geberit AS. Vnr: 6166498.

kr 3.195,-

10. Rapid SL WC SC

Innbyggingssisterme. Komplett element som monteres i veggen. Brukes sammen med veggskål. Høyde 113 cm. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 6191938.

kr 2.960,11. Rapid SL T

Innbyggingssisterme. Komplett element som monteres i veggen. Brukes sammen med veggskål. Høyde 82 cm. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 6192437.

kr 3.375,-


1

2

3

4

58 78

5

7

6

1. Selandia 522

Tradisjonelt tresete i natur Bjørk. Universal beslag. Finnes også i mahogny og kirsebær. Leverandør: Pressalit AS. Vnr: 6190257.

kr 1.165,2. Modern Art 762

Universal klosettsete. Hvit. Med soft close og quickrelease. Både topp- og undermontering. Leveres også i sort. Leverandør: Pressalit AS. Vnr: 6190117/ 6190118.

4. Norden +

Sete for klosetter med mer spisset form. Hvit. Med lokk, soft close og lift-off. Leveres også i sort. Passer til Porsgrund Seven D, Seven D Image veggskål og Gustavsberg Nautic veggskål. Leverandør: Pressalit AS. Vnr: 6190077.

kr 1.180,5. Raja 430

kr 2.775,-

Universalsete. Hvit. Med soft close lokk og lift-off funksjon for enkel rengjøring. Leverandør: Pressalit AS. Vnr: 6190861.

3. Sign Art 474

6. Scandinavia Plus 758

Klosettsete med soft close og quick-release. Beslag for toppmontering. Sort. Leveres også i hvit. Leverandør: Pressalit AS. Vnr: 6190222/ 6190221.

kr 2.775,-

kr 2.205,Universalsete. Midnight blue, Hot pink og Mellow lime. Med soft close og lift-off. Flere farger. Leverandør: Pressalit AS. Vnr: 6190152.

kr 1.610,-

7. Zaga 314

Universalsete. Hvit. Leverandør: Pressalit AS. Vnr: 6190701.

kr 1.240,8. T 2 324

Universalsete. Hvit. Leveres også i hvitt. Leverandør: Pressalit AS. Vnr: 6190321.

kr 930,9. T Soft 742

Funksjonelt universalsete med soft close. Hvit. Leverandør: Pressalit AS. Vnr: 6190128.

kr 990,-


8

9

11

10

12

59 79

14

13

10. Crown

12. Chic

14. Swing

kr 815,-

kr 315,-

kr 690,- hvit kr 770,- sort

Klosettsete. Hvit. Med soft close og klikk av/på funksjon. Også i sort. God passform. Leverandør: A/S Normark. Vnr: 400890/ 400820.

11. KAN 3001

Komplett universalsete som dekker stort setta alle skåler, nye som gamle. Leveres i flere farger. Avbildet i hvit og sort. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 6188293/ 6188294. kr 795,- universalsete

Klosettsete med rustfrie hengsler. Hvit, grå eller sort. Leverandør: A/S Normark. Vnr: 401190/ 401129/ 401120.

13. KAN 3001

Komplett universalsete som dekker stort setta alle skåler, nye som gamle. Med mykstenging. Leveres i flere farger. Avbildet i hvit og sort. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 6187981/ 61887882.

kr 1.590,- mykstenging/ soft-close

Universal klosettsete fra Esbada. Hvit eller sort. Duraplast med soft close og quick release hengsler. Leverandør: Ljungmann Engros AS. Vnr: L204001 /L204012.

15. Edge

Universal klosettsete fra Esbada. Hvit eller sort. Duraplast med soft close og quick release hengsler. Leverandør: Ljungmann Engros AS. Vnr: L205001/ L205012 . kr 690,- hvit kr 770,- sort

15


Hvis du liker å stå lenge i dusjen, kan vi tilby deg sitteplass. Vann er kilden til alt liv. Vann er mykt, hardt, varmt, kaldt, rennende, dryppende, rolig og urolig. Vann er noe som er i oss og rundt oss. Noe vi gjerne nyter lenge – for å våkne, for å roe ned, for å hente oss inn. Vi nyter det gjerne stående, men aller helst liggende, svømmende – eller sittende. Vær så god, ta plass!


1

2

3

81 61

4

1. Showerama 8-0

Dusjdør/ nisjedør med enkel og elegant design. Avbildet 90 cm med børstede aluminiumslister og klart glass. Kan åpnes både inn- og utover. Døren har tetningslist mot gulv. Høyde 195 cm. Modellen leveres med èn dør i dimensjonene fra 70-90 cm og med to dører fra 95-120 cm. Flere glassalternativ. Pris uten dusjgarnityr og blandebatteri. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6296612.

kr 5.308,2. Showerama 8-41

Skjermvegg med buet glass. Dim. fra 50–70×195 cm. Klart glass, børstet profiler. Svingbar. Kan leveres med flere glasstyper. Uten dusjsett og dusjbatteri. Priseksempel 50 cm. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6296661.

kr 4.360,-

5

3. Skandic SA90G

Rett slagdør for nisje med faste sidevegger. Klart glass, forkrommede profiler. 88–92×195 cm. Kan åpnes 180 grader. Vendbar. Gulvbeskyttelse. Heve-/senkemekanisme 5 mm. Justerbar veggprofil 20 mm. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6301628.

kr 5.255,4. Linc Panther Modell 2

Nisjedør, enkel. 20-100 cm. Med hev/ senk hengsel. Bestilles måltilpasset uten ekstra kostnader. Priseksempel med klart glass, blank sølv profiler. Leveres med andre glasstyper og matt sølv eller hvite profiler. Leverandør: INR AS. Vnr: 50202300.

kr 5.790,-

6

5. Entré

Skjermvegg. 90 cm. Klart glass, matt aluminium profil. komplett med draperistang (maks. 1 m). Vendbar. Leveres i flere bredder og glassvarianter. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 6797.

kr 2.730,6. Entré

Nisjeløsning. 90 cm. Frostet glass, blank aluminiumsprofil. Svingbar. Kan leveres i flere bredder og glassvarianter. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 689017.

kr 4.040,-


1

2

3

4

5

6

82 62

1. Arc Modell 4

Nisjeløsning med en enkeltdør og en fast glassvegg. 35-190 cm. Standardhøyde 200 cm øvre kant glass, 203.5 cm øvre kant stang. Klart glass og blank krom profiler. Kan leveres i flere glasstyper. Leverandør: INR AS. Vnr: 10402500.

kr 14.990,2. Arc Modell 18

Skyvedør for nisje. 80 cm. Med utvendig skinne 150 cm i mattbørstet rustfritt stål. 8 mm klart glass. Kan leveres i flere bredder og to glasstyper. Leverandør: INR AS. Vnr: 11802900.

kr 15.990,-

3. Fasett

Skyvedør for nisje. 120 cm. Grafittgrå med røkfarget glass. Flere mål, glassvarianter og profiler. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 690125.

kr 5.160,4. Arc Walk-in Modell 43

Dusjvegg. Bredde 100–200 cm og dybde 20–100 cm. Klart glass og blank sølv profiler. Standard høyde 200 cm. Leverandør: INR AS. Vnr: 14302500.

kr 12.990,-

5. Arc

Nisjeløsning. Spesielt for skråtak. Bestilles måltilpasset uten ekstra kostnader. Priseksempel klart glass og blanke krom beslag. Standard høyde 200 cm. Leverandør: INR AS. Vnr: 10402500.

kr 14.990,6. Arc Modell 9

Dusjhjørne. Trekant med enkel dør. Bestilles måltilpasset uten ekstra kostnader. Priseksempel klart glass og blanke krom beslag. Standard høyde 200 cm. Leverandør: INR AS. Vnr: 10902500.

kr 26.990,-


7

8

9

63 83

11

10

7. Entré

Badekarskjerm. 80×140 cm. Tettsluttende gummilist mot badekarkanten. Priseksempel frostet glass og matt aluminium profil. Uten badekar, dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 671487.

kr 2.890,8. Dusjvegg hjørnekar

10. Basic Isabel

Badekarskjerm. 80×145 cm, svingbar. Klart glass og forkrommet profiler. Uten badekar. Leverandør: INR AS. Vnr: 30302380.

kr 2.990,11. Rektangulær skjermvegg

Badekarskjerm. Buet glassvegg. 114×156 cm. Uten badekar. Leverandør: Interform AS. Vnr: 6217862.

Badekarskjerm. Innfellbar skjermvegg for rektangulære kar. 6 mm klart herdet glass. 76x155 cm. Uten badekar. Leverandør: Interform AS. Vnr: 3504.

kr 3.998,-

kr 3.591,-

9. Loke

Skjermvegg for hjørnebadekar. 92x156 cm. Buet glassvegg. Klart glass og forkrommet profiler. Uten badekar. Leverandør: Interform AS. Vnr: 6217863.

kr 3.998,-


1

2

84 62

3

1. Labyrint og skjemvegg «L»

Dusjhjørne. 90×80/90 cm. Høyde 197 cm. Grafittgrå profiler og røkfarget glass. Vendbar. Fastmontert i tak. Pris uten dusjsett og dusjbatteri. Avbildet også utsnitt av dusjhyllene. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 691395.

kr 8.145,2. Labyrint

Skjermvegg «L». 90×30 cm. Høyde 197 cm. Hvite profiler og klart glass. Pris uten kran og dusjtarnityr. Kan leveres med ulike profiler og glasstyper. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 679030.

kr 5.120,3. Dusholux Bella Vita Nova

Nisjeløsning. 2-delt skyvedør i nisje. 120×200 cm. Sølv profiler og klart herdet glass. Fastfelt venstre. Finnes i flere varianter. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 30089513.

kr 9.725,-

4

4. Dusholux Collection 3

Dusjvegger med klare linjer. Ny designdusjserie nærmest fri for profiler. Forkrommede hengsler og veggbraketter. Her vist som hjørneløsning med slagdør med fastfelt og sidevegg. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 30180000.

kr 22.526,5. Dusholux Collection X

Dusjhjørne. Svingdør i kombinasjon med fast sidevegg. 90×90 cm. Klart herdet glass og platina profiler. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 6316268/ 6316272.

kr 11.770,- komplett

5

6. Dusholux Collection 2 Life

Dusjvegg. Løsning 4. 120×120×200 cm. Fastvegg med svingbare felter. Klart herdet glass og platina profiler. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 30126323.

kr 22.593,7. Arya Laya massasjeolje

For pleie og velvære. Mandelblomst, lavendel, sanddorn, sitron og oliven. Flasker á 100 ml. Leverandør: Hurricane SpaBad AS. Vnr: 9731.

kr 199,-


63 85

6

7


1

2

3

4

5

6

64 86

1. Showerama 8-4

Dusjhjørne. 90×90 cm. Med buede slagdører. Klart glass og børstede profiler. Uten gulvlist, dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6296523.

kr 5.760,2. Linc Monument

4. Dusholux Smart Round

Dusjhjørne med skyvedører. 90×90×200 cm. Klart herdet glass og sølv profiler. Finnes i 36 ulike størrelser. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 6316175.

kr 7.990,-

Dusjhjørne. To buede dører som kan foldes inn. 93x78 cm. Høyde 200 cm øvre kant veggprofil. Klart glass og blank sølv profiler. Også med mattbørstet og signalhvite profiler. Grep medfølger. Leverandør: INR AS. Vnr: 56102398.

5. Basic Stimson

kr 9.990,-

kr 5.590,-

Dusjhjørne. 90×90×190 cm. Med buede slagdører. Klart glass og blank sølv profiler. Leverandør: INR AS. Vnr: 30502399.

3. Linc Niagara

Dusjhjørne. 90×90 cm. Buede slagdører ned hev/ senk hengsel. Klart glass og blank sølv profiler. Leveres i flere størrelser, andre glasstyper og profiler. Høyde 200 cm. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: INR AS. Vnr: 56002399.

kr 5.990,-

6


7

6. Dusholux Star Round

Dusjhjørne med 2 svingdører. 90×90×190 cm. Klart herdet glass og sølv profiler. Finnes i 17 ulike størrelser. Grep 751861. Uten hjørnehylle, dusjsett og dusjbatteri. Til 80x80, 90x90 og 100x100 cm kan dusjkar med frontpanel monteres. Ekstra høyde 17 cm. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 6316446/ 6316445.

65 87

kr 6.990,fra kr 6.020,- dusjkar 7. Fasett

Dusjhjørne. 90×90×195 cm. Klart glass og hvite profiler. Vendbar. Kan leveres i flere mål og andre profiler og glasstyper. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 67990.

kr 5.170,8. Nordic NQ90G-C

Dusjhjørne. Halvrund. 90×90×195 cm. Med to skyvedører. Klart glass og krom profiler. Leveres med Clear Glass for enklere renhold. Inkludert gulvprofil med avrenningshull for bad med gulvsluk kun i dusj. Justerbar vegg- og gulvprofil. Pris uten dusjsett, dusjbatteri. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6301564.

kr 6.275,-

8


1

2

62 88

3

1. Dusholux Bella Vita Nova

Dusjhjørne med skyvedør. Hjørneinngang. 100×100×200 cm. Klart herdet glass og sølv profiler. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 6316232/ 6316233.

kr 18.845,2. Entré

Dusjhjørne. Rette slagdører i 90x90 cm. Høyde 195 cm. Klart glass og aluminium profiler. Kan leveres i flere mål og med ulike glasstyper. Pris uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 679907.

kr 6.480,-

4

3. Dusholux Star AC

Dusjhjørne med 2 svingdører. 90×90 cm. Klart herdet glass og sølv profiler. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 30535970/ 30536070.

kr 7.490,4. Showerama 8-02

Dusjhjørne. 90×90 cm. Med rette slagdører. Klart glass og børstet profiler. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6296558.

kr 6.484,-

5

5. Linc Angel

Dusjhjørne. 90x90 cm. Høyde 200 cm. Rette slagdører med hev/ senk hengsel. Klart glass. Blanke sølv profiler. Leveres i flere størrelser, andre glasstyper og matt sølv eller hvite profiler. Leverandør: INR AS. Vnr: 51202399.

kr 6.990,-


63 89 6

6. Showerama 8-5

Dusjkabinett 100x100 cm. Klart glass/ hvite aluminiumsprofiler. Standardmodell leveres med hvit dusjsøyle og frontpanel. Også i 80x90 og 90x80 og 90x90 cm. Flere glasslaternativ. Høyde 222-225 cm. Ekstra bred døråpning. Inkludert toppdusj med optimal dusjnytelse. Kan også leveres med røde eller sorte detaljer. Prisen er inkludert dusjsett, termostatbatteri, hånddusj og fast hodedusj. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6296244/ 6296275/ 6296253/ 6296295/ 6296209.

kr 17.785,7. Showerclean

Miljøvennlig rengjøringsmiddel for dusjen og resten av badet. Inneholder ikke fosfater. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6300991.

kr 160,-

7


1

2

3

4

66 90

1. Duscho Cabinet Round

Dusjkabinett. Rundt. 90x90 cm. Enkel montering. Dusjkaret, sidevegger, dører og topp-profilen settes sammen uten bruk av verktøy. Justeres med kun en skrutrekker. Finnes i 4 størrelser. Stor innstigningsbredde. Leveres også som 100x100 cm. Uten blandebatteri. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 30195113.

kr 10.990,2. Nautic NACQ

Dusjkabinett. 90×90 cm. Halvrundt. Vipp inn funksjon. Forkrommede profiler og emaljert dusjkar. Leveres med Clear Glass. Minimum høyde 202 cm. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6318345/ 6318346/ 6318347.

kr 13.640,-

3. Duscho Cabinet Corner

Dusjkabinett. Hjørnemodell. 80x90 cm. Levers også som 90x80 cm. Uten blandebatteri. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 30196513.

kr 10.990,4. Nautic NACC

Dusjkabinett. 90×90 cm. Hjørneinngang. Inkludert dusjsett og dusjbatteri. Forkrommede profiler og emaljert dusjkar. To dører, herdet sikkerhetsglass med Clear Glass som er en rengjøringsvennlig overflate på innsiden av glasssveggene. Minimum høyde 202 cm. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6301543.

kr 13.221,kr 13.014,- hvite profiler

5

5. Nordic NCC-G

Dusjkabinett. Firkantet. 80×80 cm. Leveres med Clear Glass som er en rengjøringsvennlig overflate i selve glasset. Minimum høyde 205 cm. Hvite profiler.Hvitt emaljert dusjkar. Inkludert dusjsett. Uten dusjbatteri. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6318326/ 6318327/ 6318317.

kr 7.620,-


6. Kabinett

Dusjkabinett med sete. 90×90 cm. Høyde 225/235 cm. Klart glass og grafittgrå profiler. Dusjkar i støpemarmor. Inkludert dusjbatteri. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 681R.

kr 21.115,7. Fasett

Dusjkabinett. 90×90 cm. Høyde 217/227 cm. Klart glass og hvite profiler. Dusjkar i støpemarmor. Inkludert dusjsett med hånddusj og takdusj . Uten dusjbatteri. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 6718.

kr 15.730,8. Bric Modell 2

Dusjkabinett med skyvedører utstyrt med grepslist og kar i støpemarmor. Klart glass (front), frostet glass (bakegger). Signalhvit profiler. 90x90 cm. Standardhøyde 212-214 cm. Flere bredder og som høyre/ venstre modell. Leverandør: INR AS Vnr: 62032299. 6

7

kr 9.990,9. Bric Modell 4

Dusjkabinett med skyvedører utstyrt med grepslist og kar i støpemarmor.Dusjpanel med integreret dusjbatteri, taksil og hånddusj. Klart glass (front), frostet glass (bakegger). Grep inkludert. Hvite profiler. 91x91 cm. Standardhøyde 225-227 cm. Også i 101x101 cm. Leverandør: INR AS. Vnr: 64032299.

kr 15.990,10. Palme Drive

Dusjnisje. 90 cm. 3-delt. Aluminiumsprofiler og klart glass. Nisjen kan monteres uten å borre i vegg for feste. Uten dusjsett og dusjbatteri. Vnr: 6307234.

kr 7.295,-

8

9

10

67 91


1

2

68 92

3

1. Showerama 8-5

Dusjkabinett 8-5 kan leveres med dampaggregat. Energiforbruk 2.2 kW. Dampaggregatet er skjult bak funksjonssøylen. Brukes sammen med kupolhette. Leveres kun til kabinetter i 90x90 cm og 100x100 cm. Pris for komplett kabinett i dampversjon , 90x90 cm med klart glass, hvite profiler.Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6296243/ 6296274/6296252/ 6296209/ 6296289.

kr 36.038,-

4

3. S-Box 110

Steamkabinett. Venstre. 110×90×213 cm. Klart glass og hvite profiler. Leveres komplett med avtagbart sittebenk, dusjkar i støpemarmor, hjul og føtter, tak inkludert LED-lys, takdusj, innvendig glasshylle, skap, dørhåndtak, hånddusj og dusjtermostat. Touchpanel (LCD-display), steamaggregat med vifte og automatisk renspylings- og tømmesystem inngår. Tilvalg for lysterapi, dusjspray og massasjedyse. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 2000SH.

kr 53.235,-

4. S-Box 150 De Lux

Steamkabinett. 150×90×213 cm. Klart glass og hvite profiler. Leveres komplett med avtakbart sete og ryggstøtte, dusjkar i støpemarmor med hjul og føtter, tak inkludert LED-lys, takdusj, innvendig glasshylle, skap, hånddusj og dusjtermostat. Touchpanel (LCD-display), steamaggregat med vifte og automatisk renspylings- og tømme-system, lysterapi og dusjspray. Tilvalg for massasjedyse. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 3000XLV.

kr 61.380,-

2. Collection 3

Hjørneløsning med slagdør og sidevegg med utskjæring. Spesialløsning som viser mulighetene i Duscholux sorrtimentet. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 410.155300.

kr 28.051,6


5

6

69 93 5. Insperia

Walk-in-dusj for rett vegg. 8 mm klart herdet glass. Mora dusjbatteri. Innebygd toppdusj. Inklusiv hånddusj. Uten dusjbatteri. Finnes i bredde 90/120/140 cm. Høyde 200 cm. Dybde inntil 120 cm (kan kappes.) Leverandør: Interform AS. Vnr: 3707.

kr 16.990,6. C-lite Free

Plassbesparende dusjløsning, 90x90 cm, med dører som kan foldes innover. 6mm klart herdet glass. Hengsler innfelt i glass. Med hev/senk funksjon. Tilgjengelig i str 70-120 cm. Høyde 195 cm. Tillegg for sete til bruk i dusjen. Tåler 160 kg belastning. Kan foldes inn til veggen når det ikke er i bruk. Tilgjengelig i sort og hvit. Uten dusjsett og dusjbatteri. Leverandør: Interform AS. Vnr: 0004 CE L/R/ 734

kr 18.260,kr 2.198,- sete 7. Bristol Box

Dusjvegg i kombinasjon med dusjløsning, 120×80×207 cm. 8 mm herdet glass. Dusjsøyle i stål med 2 hyller. Termostatstyrt dusjbatteri, 3 dyser med 3 funksjoner. Innebygd toppdusj med tropisk regn effekt. Hånddusj. Leveres i flere størrelser. Bunn og sidevegg kan leveres som tillegg. Leverandør: Interform AS. Vnr: 6217796.

kr 39.995,8. Dusjkrakk

Solid krakk i blank akryl. Kan brukes i dusjen eller på badet for øvrig.Leverandør: Interform AS. Vnr: 736.

kr 1.598,7

8


1

2

3

70 94

6

1–2. Multi Detroit

4-5. Purus Corner

4

5

7

8

Et sluk er ikke bare et sluk lenger. Nå er mulighetene mange for å velge noe som setter prikken over i’en på et nytt bad. Her vises Detroit hjørnemodell og firkantet modell i rustfritt stål, mattbørstet. Monteringssett med skruer til sluk for betong/flis medfølger. Leverandør: Blücher AS. Vnr: 3394566/ 3394883.

Gulvsluk. En hjørneløsning kan mange ganger være smart. Da sørger plasseringen for at man slipper å stå på sluket når man dusjer. Avbildet trekant ristene Twist (rustfritt stål) og Red (panel) med Line ramme, rennedel og sluk for hjørne. Levers som komplett pakke. Monteringsett til ulike gulvtyper. Leverandør: Purus Joti AS.

Pris på forespørsel.

Pris på forespørsel.

3. Line Copenhagen

Blücher har flere designrister som passer sammen med WaterLine baderomsrenner. Dette gir badet ditt et trendy og unikt preg. Avlang modell i rustfritt stål, mattbørstet. Lengder 30-100 cm. Monteringssett med skruer til sluk for betong/flis medfølger. Leverandør: Blücher AS. Vnr: 3394765.

Pris på forespørsel.

6-9. Purus Line

Gulvrenne for flisgulv. En meget praktisk løsning hvis gulvflisene er store og man har utfordringer med fall mot sluk. Da legges sluket inntil veggen og det blir mye enklere å opprettholde krav til fall. Der hvor det tidligere ble montert ett sluk inne i dusjen og ett på utsiden, løses det nå med en renne som monteres frittstående, midt i mellom! Dermed er hele badet ivaretatt når det gjelder sluk. Avbildet rustfri rister Twist, Chess, Platinum og panelrammen Color stripe og Leaf (stort bilde s. 95) som gir nye muligheter for fargebruk og materiale. Ristene monteres med Line ramme, rennedel og sluk. Lengder fra 60 til 120 cm. Levers som komplett pakke. Monteringssett for ulike gulvtyper. Leverandør: Purus Joti AS.

Pris på forespørsel. 10. Purus Line

Last ned Purus-appen, og se selv hvilke muligheter du har for å få et drømmesluk på badetommet. Diskuter gjerne ønsker og muligheter med oss. Leverandør: Purus Joti AS.


71 95

Moderne sluklø snin Nå et designele ger. men på baderommet t Kontakt oss f ! or med planlegging hjelp , valg av løsning og pr iser.

10

9


Badekar, boble- og massasjekar Nyt livet slik det bør nytes! Det gode liv blir enda bedre når vi tillater oss å dvele ved de gode stundene. Selv i en travel hverdag fins det gylne øyeblikk som gjerne vil bli tatt vare på. Trenger du flere av dem, kan du skape dem selv. For eksempel i et herlig, duftende badekar, med levende lys og myk, melodiøs bakgrunnsmusikk …


1

2

3

97

4

1. 1200

Badekar med halvfront. Emaljert stål. 160×70 cm. Hvit. Leveres i flerestørrelser. Kan leveres med håndtak i 160 og 170 cm. Ekstra front og endepanel kan leveres i sort eller hvit. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 1200.

kr 5.690,2. GBG 6316 Sort

Badekar i emaljert stål. Frittstående. 158×68 cm, 186 liter vannvolum. Tillegg for krom føtter 6316/6368 kr 2.642,-. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6030462/ 6031842.

kr 12.668,3. GBG 6316 Hvit

Badekar i emaljert stål. Frittstående. 158×68 cm, 186 liter vannvolum. Perfect white føtter 6316/6368. Forkrommet bunnventil, hvitt avløpsrør. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6030273.

kr 11.457,-

5

4. 1571

Badekar. Utvendig emaljert stål. Frittstående. 157×70 cm, 178 liter vannvolum. Frontløst. Med oppløftventil. Tillegg for med stativ 1016 og regulerbare føtter kr 1.983,-. Kan leveres med sklibeskyttelse og støttehåndtak. Leverandør: Gustavsberg. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6030232/ 6030233.

kr 5.195,5. GBG 1600

Badekar i emaljert stål 160×70 cm. Frittstående. Stativ med fronter og justerbare føtter. Med bunnventil. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 6030209/ 6031118.

kr 3.285,- badekar kr 1.925,- stativ med front og endepanel (avbildet)

Tenk på formen og plassering i på karet romm du velger kar. E et når firkantet løsnin n ideell g til inntil vegg? Elle plassering hjørne, stort re r kar for ktan eller frittståe gulært nde til plassering midt på gulvet?


1

98

3

4

2

1. Seven D

Badekar i gjennomfarget akryl. Hvit. 160×80 cm. Kan leveres for innbygging eller med front og endepanel. Avbildet med benstativ og trepanel i sort ask. Detaljbilde viser karkant med trepanel i mørk eik. Kan sittes på eller brukes som hylle. Karet har breddeavløpet ovenpå framkanten, hvilket innebærer at vann kan fylles helt opp til karkanten! Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6006571/ 6006576/ 6006584/ 6006588/ 6006541.

kr 7.804,- kr 3.955,- benstativ kr 2.036,- front kr 991,- ende kr 2.579,- trepanel sort ask 2. Terra

Badekar for innbygging. I gjennomfarget akryl. Hvit. 180×90 cm. Justerbare føtter og overløpssystem medfølger. Leveres også i 190×90 cm. Uten blandebatteri. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6006737.

kr 16.444,-

3. Z140

Hjørnebadekar i hvit akryl. 140×140 cm. Uten front og endepanel. Leveres også med massasjesystem og lysterapi. Gode avsetningsflater. En opphøyd sitteplass for mindre barn. Leverandør: Svedbergs. Vnr: Z140-0/ Z140A3-0.

kr 12.320,- standard fra kr 22.615,- massasjesystem i sider 4. Z170V

Badekar i hvit akryl. 170×110 cm. Venstre. Kan også leveres som høyremodell. Uten frontpanel. Også med massasjesystem og lysterapi. Leverandør: Svedbergs. Vnr: Z170V-0/ Z170VA3-0.

kr 12.320,- standard fra kr 22.615,- massasjesystem i sider


5

99

6

7

5. Serena

7. Ellipse 180 Standard

kr 14.430,-

kr 26.020,-

6. R158

8. Oval 170 Standard

Badekar i hvit støpemarmor. Frittstående. 176×79 cm, 150 liter vannvolum. Sorte ben. Kan leveres med grå eller hvite ben. Uten blandebatteri. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 5919-0.

Massasjekar i hvit støpemarmor. 158×70 cm, 225 liter vannvolum. Inkludert nakkepute og Jetsystem 1. Mulig å fylle vann helt til kanten pga. karets breddeavløp. Kan leveres med Jetsystem 2 eller som badekar uten massasjesystem. Pris uten front, endepanel og blandebatteri. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 575A1-0/ 8570/ 8573/ 570-0.

Badekar i hvit støpemarmor. Frittstående. 180×77 cm, 200 liter vannvolum. Pris uten blandebatteri og nakkepute. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 590-0.

Badekar i hvit støpemarmor. Frittstående. 170×72 cm, 300 liter vannvolum. Pris uten blandetårn. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 5503-0/ 5506-0.

kr 23.035,kr 32.465,- som badekar inkl. blandetårn

kr 29.960,- som massasjekar med Jetsystem 1 kr 1.585,- kun frontpanel (for nisje) kr 2.115,- front og endepanel fra kr 12.410,- som badekar uten massasjesystem 8


2

100

1

1. Era Plus Box

2. Era Plus

kr 48.190,fra kr 55.923,- med massasjesystem kr 5.230,- frontpanel i lys eik kr 3.636,- endepanel i lys eik

kr 51.139,kr 29.224,- som badekar uten massasje kr 6.457,- frontpanel i lys eik kr 4.653,- endepanel i lys eik kr 1.428,- nakkepute

Badekar i sanitærakryl, forsterket med glassfiber/ polyester. 180×80×213 cm i kombinasjon med dusjløsning og 8 mm glassvegg. 290 liter vannvolum. Dusjsøyle med 2 hyller, termostatstyrt dusjbatteri, toppdusj, hånddusj og badekartut. Kan leveres med paneler i hvit, lys eik eller wenge. Leverandør: Interform AS. Vnr: 6217785/ 6217786/ 6217791/ 6217794.

Massasjekar i sanitærakryl, forsterket med glassfiber/ polyester. 200×120 cm, 390 liter vannvolum. Luft- og jetmassasje. Leveres med paneler i lys eik eller wenge. Pris uten front, endepanel og blandebatteri. Leverandør: Interform AS. Vnr: 6217777/ 6217774/ 6217779/ 6217783/ 6217856.

3. Square

Badekar i hvit støpemarmor. Frittstående. 158×70 cm. Dybde 48 cm. Skandinavisk design. Uten front, noe som forsterker helhetsopplevelsen og gjør karet lettstelt. Pris uten blandebatteri. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 5540.

kr 13.685,-

3


4

5

101

7

6

4. Round 160 Standard

Badekar i hvit støpemarmor. Frittstående. Diameter 160 cm, 350 liter vannvolum. Inkludert nakkeputer. Pris uten blandebatteri. Leverandør: Svedbergs. Vnr: 505-0/ 505B-0.

kr 31.760,kr 43.885,- med jetsystem i bunn 5. Poseidon

Badekar i sanitærakryl, forsterket med glassfiber/ polyester. 170×70/85 cm. I kombinasjon med dusjkabinett. 190 liter vannvolum. Inkl. termostatstyrt dusjbatteri og dusjsett. Høyre- eller venstrevendt utgave. Pris uten front og endepanel. Leverandør: Interform AS. Vnr: 6217348/ 6217349/ 6217353/ 6217354.

kr 35.336,fra kr 40.698,- med massasjesystem kr 3.422,- frontpanel hvit kr 1.855,- endepanel hvit

6. Loke

Asymmetrisk massasjekar i sanitærakryl, forsterket med glassfiber/ polyester. 155×100 cm. 210 liter vannvolum. Luft- og jetmassasje. Uten frontpanel og blandebatteri. Leveres som høyre- eller venstrevendt utgave. Leverandør: Interform AS. Vnr: 6217669/ 6217667/ 6217672.

8. Arya Laya oljebad

Eterisk badeolje 250 ml. For pleie og velvære. Velg blant 9 ulike typer. 1 flaske holder til 20 bad. Leverandør: Hurricane SpaBad AS. Vnr: 9020.

kr 210,- 250 ml

kr 20.015,kr 7.707,- som badekar kr 2.244,- frontpanel hvit 7. Lagune

Massasjekar i sanitærakryl, forsterket med glassfiber/ polyester. 150×150 cm. 285 liter vannvolum. Luft og jetmassasje. Uten ekstrautstyr, frontpanel og blandebatteri. Leverandør: Interform AS. Vnr: 6217218/ 6217215/ 6217219.

kr 30.746,kr 10.767,- som badekar kr 2.969,- frontpanel hvit

8


1

102

2

1. Arena

Frittstående badekar 190x100 cm. Inkl 2 stk sorte nakkeputer. Pris uten panel og blandebatteri. Pris uten panel og blandebatteri. Leverandør: Interform AS. Vnr: 6217673/ 6217677/ 6217678.

kr 32.425,kr 8.931,- front for frittstående kr 8.931,- front for veggmontering 2. Idun

Massasjekar i sanitærakryl, forsterket med glassfiber/ polyester. 160x70 cm. Luft- og jetmassasje. Pris uten front, endepanel og blandebatteri. Leverandør: Interform AS. Vnr: 171-4/ 171-1/ 171-5/ 171-6.

kr 23.048,kr 7.517,- som badekar kr 1.725,- frontpanel kr 991,- endepanel

3. Odin

Massasjekar i sanitærakryl, forsterket med glassfiber/ polyester. 160×80 cm. 210 liter vannvolum. Luft- og jetmassasje. Leveres også i 170 og 180 cm lengde.Pris uten front, endepanel og blandebatteri. Leverandør: Interform AS. Vnr: 6217564/ 6217561/ 6217565/ 6217566.

kr 23.795,kr 7.012,- som badekar kr 1.927,- frontpanel kr 1.503,- endepanel

3

4. Linea

Massasjekar 180x80/90 cm, jetmassasje. Leveres i høyre- eller venstrevendt utgave. Front-/endepanel leveres som ett helt panel. Pris uten panel og blandebatteri. Leverandør: Interform AS. Vnr: 6217811/ 6217808/ 2561-5 h/v.

kr 24.088,kr 14.704,- badekar uten massasjesystem kr 4.868,- frontpanel 5. Nova

Asymetrisk rektangulært badekar 160x90/70. Leveres i høyre- eller venstre utførelse. Pris uten panel og blandebatteri.Leverandør: Interform AS. Vnr: 2821-1 h/v/ 2821-2 h/v/ 2821-5 h/v/ 2821-6.

kr 19.439,fra kr 26.254,- med massasjesystem kr 8.141,- frontpanel i svart kr 4.253,- endepanel i svart


4

5

103

6

6. Viena

Frittstående badekar i “solid” surface, leveres med popup ventil 164x85 Leverandør: Interform AS. Vnr: 3001.

kr 19.990,7. Nemo

Stilrent badekar 190x85 cm. Badekarene leveres med klikkventil og skjult overløp. Panelene leveres med magnetfester. Pris uten nakkepute, front- og endepanel. Leveres også i str 180x80 og 170x80. Leverandør: Interform AS. Vnr: 6217865/ 6217864/ 6217868/ 6217869. fra kr 23.946,- med massasjesystem kr 13.190,- som badekar kr 2.189,- frontpanel kr 1.587,- endepanel

7


1

2

1. Hurricane 4150

104

Massasjekar firkløver. I glassfiberarmert polyester. 150×150 cm. 300–500 liter badevannvolum. Plass til 4 personer. Passer til større bad eller utebruk. God dybde og kjemikaliefri rengjøring. Pris uten front og panelarmatur. Leverandør: Hurricane SpaBad AS. Vnr: 6211211/ 6211214/ 6211215/ 6211291.

kr 64.900,- for innbygging uten ekstrautstyr kr 6.900,- frontpanel kr 1.500,- glassholder pr. par kr 12.900,- armatur med termostat og uttrekksdusj 2. Hurricane 3200

Massasjekar sekskant. For innbygging. I glassfiberarmert polyester. 200x87 cm cm. 250 liter badevannvolum. Leveres også som badekar. Plasseres som et hjørnekar, eller med spissen inn i hjørnet. God dybde og kjemikaliefri rengjøring. Pris uten front og panelarmatur. Leverandør: Hurricane SpaBad AS. Vnr: 6211061/ 6211106.

3

kr 43.900,- for innbygging uten ekstrautstyr kr 16.900,- som badekar for innbygging 3. Metaliberica Europa

Badekar i emaljert stål. 160×70 cm med frontpanel. Med sklisikring i bunnen. Endepanel er tillegg. 150 liter vannvolum. Flere størrelser. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 6157712/ 6157853/ 6157903/ 6158101/ 6158109.

kr 2.905,kr 1.515,- med frontpanel kr 1.145,- m ed endepanel kr 270,- badekaravløp med propp og kjedet kr 760,- overløpsgarnityr 4. Metaliberica Dafne

Luksuriøst emaljert badekar i stål. 170×83 cm. Integrerte armlener og sklisikring i bunnen. Front-og endepanel er tillegg. 153 liter vannvolum. Flere størrelser. Tillegg for håndtak kr 1.620,-. Leverandør: VVS Marketing AS. Vnr: 6157714/ 6157857/ 6157904 / 6158101/ 6158109/ 6158104.

kr 5.405,kr 1.730,- frontpanel kr 1.290,- endepanel kr 270,- badekaravløp med propp og kjedet kr 760,- overløpsgarnityr kr 1.620,- håndtak

4


6

5

2

6

7

105

8

5. Hurricane 2150 Massasjekar hjørne. I glassfiberarmert polyester. 150x150 cm. 300 liter badevannvolum. Plass til 2 personer. God dybde og kjemikaliefri rengjøring. Tillegg for front og panelarmatur. Leverandør: Hurricane SpaBad AS. Vnr: 6211179/ 6211083/ 6211084/ 6211003.

kr 43.900,- for innbygging uten ekstrautstyr kr 6.900,- frontpanel glatt eller med trinn kr 16.900,- som badekar for innbygging 6. Hurricane 2180

Massasjekar rett med buet front. I glassfiberarmert polyester.183x85x113 cm. 300 liter badevannvolum. Anbefales til litt større bad. Leveres for innbygging eller med fronter. Pris uten front og panelarmatur. Leverandør: Hurricane SpaBad AS. Vnr: 6211198/ 6211088/ 6211089/ 6211091.

kr 43.900,- for innbygging uten ekstrautstyr kr 4.900,- front glatt kr 6.900,- front og ende høyre eller venstre

9

7. Hurricane 2190

Massasjekar oval. I glassfiberarmert polyester. 190×117 cm. Inntil 300 liter badevannvolum. Plass til 2 personer. God dybde og med kjemikaliefri rengjøring. Pris uten sokkel og panelarmatur. Leverandør: Hurricane SpaBad AS. Vnr: 6211186/ 6211092/ 6211021.

kr 43.900,- for innbygging uten ekstrautstyr kr 15.900,- panelsokkel kr 16.900,- som badekar for innbygging 8. Hurricane 3160

Massasjekar rett. Kompakt i minimalistisk design. Glassfiberarmert polyester. 160×85 cm. 250 liter badevannvolum. God dybde og kjemikaliefri rengjøring. Pris uten front og panelarmatur. Med nye fronter. Leverandør: Hurricane SpaBad AS. Vnr: 6211022/ 6211095/ 6211097/ 6211096/ 6211098/ 6211015.

kr 41.900,- for innbygging uten ekstrautstyr kr 4.900,- front glatt eller profilert kr 6.900,- front + ende glatt/profilert høyre el. venstre kr 15.900,- som badekar for innbygging

9. Hurricane 3190

Massasjekar rett. I glassfiberarmert polyester. 190×85 cm. 210–270 liter badevannvolum. Plass til 2 personer. God dybde og kjemikaliefri rengjøring. Pris uten front og panelarmatur. Med nye fronter. Leverandør: Hurricane SpaBad AS. Vnr: 6211028/ 6211101/ 6211103/ 6211102/ 6211104/ 6211071.

kr 43.900,- for innbygging uten ekstrautstyr kr 4.900,- front glatt eller profilert kr 6.900,- front + ende glatt eller profilert kr 16.900,- som badekar for innbygging Bakteriefritt NonBac™ og rengjøring

Alle nye Hurricane massasjebad har NonBac™ massasjesystem. De gjennomsiktige bunnplatene gir grei beskjed når det er tid for vask og løsnes enkelt uten verktøy. Kar og bunnplater er vaskbare uten behov av klor og kjemikalier. Her brukes bare vanlige vaskemidler og en svamp. Systemet er utviklet av og produseres i sin helhet av Fjordbad. Leverandør: Hurricane SpaBad AS.


1

106

2

3

1. Aveo

Badekar i hvit støpemarmor. Frittstående. 190×95 cm, 245 liter vannvolum. Hvit Quaryl® panel, inkl. avløpsog overløpssett (forkrommet). Kan leveres med Whirlpool systemer. Uten blandebatteri. Finnes også som massasjekar. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: BQ194AVE9PDV.

kr 54.857,2–4. Living

Badekarhåndtak i polert rustfritt stål. Også for dusj. Kraftig konstruksjon for sikker montering.Skjult innfestning. Her vist tre modeller. Leverandør: Smedbo Norge AS. Vnr: FK801/ FK802/ FK803.

kr 788,- Rett 60 cm FK801 kr 858,- V-form 135° 50 cm FK802 kr 545,- Sving 30 cm FK803

5

5. Squaro

Badekar for innbygging. Hvit Quaryl® med presis utforming. 180×80 cm, 215 liter vannvolum. Uten blandebatteri. Kan også leveres som massasjekar. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: 6030465.

kr 9.560,6. Seven D

7. Seven D

Badekar i hvit sanitærakryl. Asymmetrisk, som smalner av i fotenden slik at karet er enkelt å plassere også i et lite baderom. Hvit. 160×100 cm. Komplett med ramme, front og ende-panel. Vannforbruk ca 230 liter. Blandebatteri kan monteres på karkant om ønskelig. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6006812.

kr 10.684,-

Klassiske badekar i hvit sanitærakryl. Den rektangulære modellen på bildet måler 160x70x62.5 cm, men fås også i lengdene 140, 150 og 170 cm. Badekarene leveres komplett med ramme og paneler. Vannforbruk ca 195 liter. Blandebatteri kan monteres på karkant om ønskelig. Pris uten blandebatteri. Leverandør: Porsgrund Bad AS. Vnr: 6006807.

kr 9.829,-

4


6

7

107

8

9

8. My Nature

Badekar i hvit akryl. Frittstående. 190x80 cm, 180 liter vannvolum inkl 1 person. Inkl liten konsoll i kastanjetre, samt avløps- og overløpssett. Finnes også som massasjekar. Produktet fikk Red Dot produkt design prisen i 2011 og 2013. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: BA190NAT9C0V-01.

kr 44.765,9. Oberon

Badekar for innbygging. Hvit Quaryl® med presis utforming. 170x75 cm, 135 liter vannvolum inkl 1 person. Inkl ben, men uten avløps- og overløpssett.Produktet fikk Red Dot produkt design prisen i 2013. Leverandør: Villeroy & Boch. Vnr: BQ170OBE2V-01.

kr 7.035,-

av ngjøring efaler e r ig d n Gru i anb badet? V ker. Fyll e j s a s s s ma ker rensevæ å bruke vann så det dek gsrin ed karet m ne. Hell i rengjø g! e in s r alle dy l. Sjekk dose det midde , og la stemet karet. y s t r a St in. Tøm gå i 10 m ed rent vann. m Gjenta


Kraner & dusjtilbehør De små tingene som teller. En kran er en liten sak i et stort hjem. Men, den kan være starten på noe fint. Det er nemlig utrolig hvor godt en kran synes når den er litt spesiell. Dette handler om design, mine damer og herrer. Om stilrent tilbehør som fyller en praktisk funksjon. Om å gjøre noe ut av de små tingene som bare er der.


1

2

3

109 51

4

1. FM Mattsson 9000E II

Servantbatteri. Mykstengende, med kjedefeste. Forkrommet. Sparer energi. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4300035.

kr 1.025,2. FM Mattsson 9000

Servantbatteri. Mykstengende, med kjedefeste. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4300026.

kr 1.130,3. Nautic

Servantbatteri. Med kjedefeste. Miljømerket og med moderne vannspareteknonolgi. Forkrommet. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 4340384.

kr 835,-

5

6

4. Damixa Space

7. Tenso

kr 695,-

kr 5.094,-

Servantbatteri. Med kjedefeste. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 1002100.

Servantbatteri. Ettgreps. Med oppløftventil. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220945.

5. Vienda

Servantbatteri. Med oppløftventil. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4201172.

kr 1.940,6. Safira

Servantbatteri. Med bøylehendel og kjedefeste. Forkrommet. Kan også leveres med Bidetta hånddusj. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4201157/ 4201159.

kr 945,kr 2.065,- med Bidetta hånddusj

7


2

1

3

5

6

110 52

4

1. Damixa Willow

Servantbatteri. Med åpen tut og klikkventil. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 3582400.

kr 2.090,2. Damixa Willow

Servantbatteri. Uten klikkventil. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 3582000.

kr 1.690,3. Damixa Willow

Servantbatteri. Med klikkventil. Smal modell. Forkrommet. Kan også leveres som høy modell. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 3581100.

4. Eurosmart

Servantbatteri. Med oppløftsventil. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4221165.

kr 1.220,-

7. Newform X-Light

Servantbatteri. Designkran med stramme avrundede linjer. Kjeramisk innmat. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 6400921.

kr 1.750,-

5. Ceraplan

Servantbatteri. Uten oppløftventil. Forkrommet. Leverandør: Ideal Standard. Vnr: 4365186.

kr 520,6. Veris

Servantbatteri. Ettgreps. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220041/ 32184LS0/ 4220144. kr 6.114,- forkrommet kr 7.949,- hvit eller sort

kr 1.550,7


8. Concetto

Servantbatteri. Med oppløftventil. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220192.

kr 1.270,9. Essence

Servantbatteri. Med oppløftventil. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4221012.

kr 1.715,10. Mora MMIX

Servantbatteri. Med kjedefeste. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4290047. 8

9

kr 1.220,11. Damixa Merkur

Servantbatteri. Liten modell. Uten klikkventil. Kan monteres på sokkel. Mulighet for vannsparefunksjon og skoldesperre. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 1476700.

kr 1.550,12-13. Logic

Servantbatteri. Uten oppløftsventil. Classy Chrome. Kan kompletteres med farget spak i Moody Blue, Crazy Orange, Sinful Black eller Perfect White. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 4340456/ GB4163851538.

kr 1.250,kr 355,- tillegg for farget spak 10

11

14. Mora Cera B5

Servantbatteri. Med oppløftsventil. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4290035.

kr 1.640,15. Damixa Slate

Servantbatteri. Med klikkventil. Forkrommet med sort hendel. Kan monteres med skoldesperre og EcoSave. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 6584774.

kr 2.290,16. Damixa Merkur

12

13

14

15

Servantbatteri for montering på sokkel. Med klikkventil. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 1474200/ 4840900. kr 2.400,- komplett med sokkel

16

111 53


2

1

3

5

4

6

7

112 54

8

1. Damixa Clover

Servantbatteri. Med klikkventil. Mulighet for vannsparefunksjon og skoldesperre. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 6084700.

kr 1.690,2. Eurosmart Cosmopolitan Servantbatteri med kjedefeste. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220979.

kr 1.183,3. Damixa Rowan

Servantbatteri. Med kjedefeste. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 6702100.

kr 990,-

9

4. Metris 110

Servantbatteri. Ettgreps. Uten oppløft ventil. ComfortZone 110. Vannsparer til max. 5 l/min. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 4242085.

kr 2.465,5. Allure Servantbatteri. Med oppløftventil. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4221032.

kr 4.198,6. Allure Servantbatteri. Med oppløftventil og høy tut. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220098.

kr 6.798,-

7. Cubista

Servantbatteri. Høy modell. Passer godt til dype servantskåler. Forkrommet. Leveres også som lav modell uten sokkel. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4200035/ 4200031.

kr 2.910,kr 1.865,- lav modell 8. Focus 70

Servantbatteri. V-ettgreps. Med oppløft ventil. Vannsparer til max. 5 l/min. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 4242068.

kr 1.140,-

10

9. Axor Citterio M

Servantbatteri. Ettgreps. Uten oppløft ventil. Vannsparer opp til max 5 l/min. Forkrommet. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 4242025.

kr 3.820,10. Quadra Velvet Black

Servantbatteri. Med oppløftventil. Sort matt. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220025.

kr 4.049,-


11

13

12

113 55

14

11. Quadra

2-hulls servantbatteri for veggmontasje. Ettgreps. Montasjesett til 32635, uten innbygningsdeler. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220044.

kr 2.670,12. Allure

2-hulls servantbatteri. Veggmontasje med metall plate. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220099.

kr 6.698,13. Coloric

Servantbatteri. Uten oppløftventil. Heavenly Champagne og krom. Finnes i flere farger. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 4340367.

kr 2.350,-

15

14. Axor Cittero

Servantbatteri. Pin-grep. Veggmontert. Forkrommet. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 39112000.

kr 7.559,15. Veris

S2-hulls servantbatteri for veggmontasje. Ettgreps. Montasjesett til 32635, uten innbygningsdeler. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220057.

kr 6.471,16. Damixa G-type

Servantbatteri. Togreps trinnløse skyvehendler. Forkrommet. Leveres med klikkventil. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 7282000.

kr 5.190,-

16


1

2

114

3

1. Eurosmart Cosmopolitan E

Servantbatteri. Forkrommet. Berøringsfritt. 6V batteristyrt. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220173.

kr 4.070,2. Europlus E

Servantbatteri. Forkrommet. Berøringsfritt. 6 V batteristyrt. Automatisk spyling etter 1 til 3 dager etter siste gangs bruk. GROHE EcoJoy® teknologi for mindre vannforbruk. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4222832.

kr 4.475,3. Axor Massaud

Servantbatteri. Forkrommet. Med oppløftventil. Armaturet har vannfallstråle. For å unngå vannsprut anbefales montering på en ekstra dyp servant. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 18010000.

kr 7.049,-

4

5

4. Puravida

Servantbatteri. Forkrommet. Med push-open bunnventil. Vannsparer til maks 5 l/min. Justerbar stråle. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 4242052.

kr 4.438,5. Axor Starck

Servantbatteri. Ettgreps. Med “pin-grep” og oppløft ventil. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 4242113.

kr 4.564,6. Veris

Servantbatteri. Med oppløft og lav tut. Forkrommet. 1-hulls montasje. Til liten håndvask. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220113.

kr 4.194,-

6


8

7

9

115

10

7. Il Bagno Alessi One

Servantbatteri. Med oppløftventil. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4201231.

kr 4.660,8. Logic

Servantbatteri. Berøringsfritt. Ferdig innstilt. Selvkalibrerende. Batterier montert under toppdeksel. Sabotasje-sikker. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 4340359.

kr 3.270,-

9. Optima

Servantbatteri. Berøringsfritt med temperaturratt. Lekkert design. Energisparende, hygienisk og barnevennlig. Forkrommet. Batteridrevet 6 V. Smussfilter og tilbakeslagsventiler. Vannbegrenser (5 l/min) gir ekstra lavt vannforbruk. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4200003.

kr 2.100,-

11

12

10. Il Bagno Alessi One

Servantbatteri. Berøringsfritt. Lekkert design. Energisparende, hygienisk og barnevennlig. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4200047.

kr 6.440,13. Essence E

11. Electra

Servantbatteri. Berøringsfritt. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4202762.

Servantbatteri. Berøringsfritt. Forkrommet.Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220128.

kr 3.215,-

kr 6.828,-

12. Cubista

Servantbatteri. Berøringsfritt. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4200039.

kr 4.830,13


1

2

3

116

4

1. Damixa Rowan

Kjøkkenbatteri. Med høy tut og avstegning for oppvaskmaskin. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 6707100.

kr 1.590,-

5

4. Axor Starck

6

7

7. Il Bagno Alessi Dot

Kjøkkenbatteri. Ettgreps. Med svingtut. Valgfri plassering av grep til høyre eller venstre. Også med uttrekksdusj. Forkrommet. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 4242224.

Servantbatteri. Med klikkventil. Vannet renner fritt som et naturlig vannfall. Kan også leveres som høy modell. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4200025.

kr 4.959,-

kr 4.685,-

2. Newform Ergo Q

Servantkran med åpen tut. Høy modell for bolleservanter. Leveres også som lav modell. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 6651221.

kr 3.590,3. Puravida

Kjøkkenbatteri. 2-hulls. Ettgreps. Fleksibel montering av grep. Forkrommet. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr:4242244.

kr 8.294,-

5. Talis S²

Kjøkkenbatteri. Ettgreps. Med sving 150 °. Uttrekkstut med vender. 2 stråletyper. Forkrommet. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 4243457.

kr 4.609,6. Il Bagno Alessi Dot

Servantbatteri. Høy sokkel. Klikkventil. Forkrommet. Vannet renner fritt som et naturlig fossefall. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4200023.

kr 6.300,-

8


10

9

117 57

11

12

8. Damixa Tradition

Servantkran. Nostalgisk. Med klikkventil. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 3702900.

kr 2.490,9. Aventa

Kjøkkenbatteri. Ettgreps. Med svingbar og uttrekkbar tut. Forkrommet. Kommer også som kran for oppvaskmaskin. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4201741.

kr 4.495,10. Nautic

Kjøkkenbatteri. Med høy rund tut, ekstra kran for oppvaskmaskin. Forkrommet. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 4340766.

kr 1.625,11. Vienda

Kjøkkenbatteri. Ettgreps. Med svingbar høy tut. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4201635.

kr 2.780,-

13

12. Safira

Kjøkkenbatteri. Ettgreps. Med svingbar høy tut og kran for oppvaskmaskin. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4200357.

kr 2.230,13. Cubista

Kjøkkenbatteri. Ettgreps. Med elektronisk sikkerhetskran for oppvaskmaskin. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4200336.

kr 3.800,14. Eurosmart

Kjøkkenbatteri. Med høy svingbar tut. Forkrommet. Avstenging for oppvaskmaskin. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220284.

kr 1.430,-

14


1

2

3

118 58

4

1. Optima

Kjøkkenbatteri. Høy, svingbar tut med perlator. Forkrommet. Berøringsfri funksjon, temperaturdisplay med varselindikator for varmt vann. Vannmengde og temperatur reguleres med separate hendler. Den berøringsfrie funksjonen kan slås av/ på. Batteridrevet, 3 V. Smussfilter. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4200378.

kr 2.420,2. K4

Kjøkkenbatteri. Svingbar rørtut. Uttrekkbar, med retur hjelper. Forkrommet. Innstillelig volumbegrenser. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220225.

kr 4.890,3. Damixa Slate

Kjøkkenbatteri. Ettgreps. Forkrommet med sorte detaljer på hendel. Mulighet for eco-save og skoldesperre. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 6500074.

kr 3.390,-

5

6

4. FM Mattsson Garda IV

Kjøkkenbatteri. Mykstengende, med svingbar høy tut. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4300944.

kr 2.210,5. Essence

Kjøkkenbatteri. Med avstengingskran og svingbar tut. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220228.

kr 4.470,6. Coloric

Kjøkkenbatteri. Uten oppløftventil. Sort og forkrommet. Fungerer også til høye modeller av toppmonterte servanter. Finnes i flere farger. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 4340723.

kr 4.340,-

7. Optima

Kjøkkenbatteri. Grepsvennlige hendler for varmt- og kaldt vann. Høy, svingbar tut og perlator. Forkrommet. Alle deler som er i kontakt med vann er i blyfritt materiale. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4200375.

kr 6.750,-

7


8. FM Mattsson 9000E

Kjøkkenbatteri. Mykstengende, med høy svingbar tut. Forkrommet. E står for EcoSafe og viser vei for en ny generasjon blandebatterier, der miljø og energieffektivitet er satt i høysetet. Sparer energi. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4300918.

kr 1.310,9. Damixa Eris

Kjøkkenbatteri. Med høy uttrekkbar tut. Spyledusj. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 3314700.

kr 3.190,10. Concetto

Kjøkkenbatteri. Med høy svingbar tut. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220505.

kr 1.945,11. Zedra

Kjøkkenbatteri. Svingbar rørtut. Uttrekkbar proffdusj, med retur hjelper. Forkrommet. Innstillelig volumbegrenser. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220256.

kr 4.095,8

9

12. Newform Libera

Kjøkkenbatteri. Forkrommet. Ekstra høy tut, svingbar. Nedtrekk spyledusj, flere justeringer. Anbefales montert der det ikke er overskap. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 6393021.

kr 6.490,-

119 59

10

11

12


2

3

120 58 4

1

1. Mora Izzy C+

Kjøkkenbatteri. Med egen kran for kullsyreholdig drikkevann. Svingbar tut. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4290182.

kr 12.100,2. Eurosmart

Kjøkkenbatteri. Med lav svingbar tut. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220281.

kr 1.210,3. FM Mattsson 9000

Kjøkkenbatteri. Mykstengende med svingbar tut. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4300933.

kr 1.395,4. Damixa Space

Kjøkkenbatteri. Med svingbar tut. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 1000000/ 1000100.

kr 995,kr 1.290,- m/ avstenging for oppvaskmaskin

5

5. Safira

Kjøkkenbatteri. Med lav svingbar tut. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4200355.

kr 1.895,6. Ceraplan

Kjøkkenbatteri. Med lav svingbar tut. Forkrommet. Leverandør: Ideal Standard. Vnr: 4365194/ 4365195.

6

kr 880,kr 1.945,- m/ avstenging for oppvaskmaskin 7. FMM 9000E

Kjøkkenbatteri. Ettgreps. Vegghengt. Mykstengende med keramiske skiver. Kaldstart. Ecosafte blander. Vannmengdebegrenser og temperatursperre. Inkl. undertut 9 l/min. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 81340250.

kr 2.230,-

7


9

8

121 59

10

11

8. Minta

Kjøkkenbatteri. Med uttrekkbar og svingbar tut. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220293.

kr 4.170,9. Damixa Osier

Kjøkkenbatteri. Høy med J-tut. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 1808700.

kr 2.790,10. Logic

Kjøkkenbatteri. Med avstengning. Classy Chrome. Kan kompletteres med farget spak og vrider i Moody Blue, Crazy Orange, Sinful Black eller Perfect White. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 4340693.

kr 2.350,-

11. Atrio One

Servantbatteri. Ettreps. Oppløft. Forkrommet. Vannbegrensning. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220043.

kr 5.683,-

12

13

12. Focus

Kjøkkenbatteri. Ettgreps. Med svingområde justerbar i 3 trinn 110 °, 150 ° eller 360 °. Forkrommet. Håndtaket kan plasseres på høyre eller venstre. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 4242229.

kr 1.959,-

13. Mora MMIX K6

Kjøkkenbatteri. Med høy tut og avstenging for oppvaskmaskin. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4290234.

kr 2.460,14. La Cuicina Alessi

Kjøkkenbatteri med spennende form. Ettgreps. Forkrommet. Kommer også som kran for oppvaskmaskin. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4200331.

kr 4.015,-

14


122 58

1

1. Red Duo

Kjøkkenbatteri med kokanordning. Gir 6 liter ferdig kokt vann, og varmtvannsbeholder. Barnesikker betjening. Kranen har høy svingbar tut som er isolert og ikke glovarm. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220519.

kr 12.495,2. Blue Chilled and Sparkling

Kjøkkenbatteri. U-tut, separat håndtak for 3 filtrert og avkjølt vann, still, medium, musserende overdel 1/2”. Filter med høy kapasitet, kjøler og kullsyre. Enkel i bruk, som en vanlig kjøkkenarmatur. Høyre grep brukes til å blande varmt og kaldt vann. Venstre grep, med integrert LEDdisplay med farger, regulerer kullsyrenivået i det filtrerte og avkjølte vannet. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220518.

kr 17.995,2


123 59

3

4

3. Eterna

Badekar- og dusjbatteri. Med termostat. Forkrommet. EcoLed-trykknapp for justering av vannmengden og lys som gir den ideelle varigheten på en dusj. Vridbar tut veksler mellom dusj og badekar-modus. Automatisk badekarfylling opp til en fastsatt mengde vann. Pris uten rosetter og koblinger. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4200638.

kr 4.355,4. Eterna

Dusjbatteri. Med termostat. Forkrommet. EcoLed-knapp åpner og stenger for vannet. Ved å vri på trykknappen justeres vannmengden. Et grønt lys forteller deg hva som er den ideelle varighet på en dusj. Pris uten rosetter og koblinger. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4200484.

kr 3.770,5. Il Bagno Alessi One

Dusjbatteri. Med hånddusj og slange. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4201881.

kr 11.865,-

5


2

1

3

124 58

5

4

1. Oramix

Badekarbatteri. Trykkstyrt. Gir stabil temperatur. Skoldesikkert deksel i forkrommet plast. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4202662/ 4204288.

kr 1.930,2. FM Mattsson 9000

Dusjbatteri. Trykk- og termostatstyrt. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4302706.

kr 1.770,3. FM Mattsson 9000

Badekarbatteri. Trykk- og termostatstyrt. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4302801.

kr 2.365,-

6

4. Damixa Clover

Badekarbatteri. 3-hulls blandebatteri. Ettgreps for badekar. Hånddusj med 5 ulike stråler. Sparedyse i hånddusjen som enkelt kan fjernes hvis man ønsker en kraftigere stråle. Automatisk vender. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 6001300.

kr 5.190,5. Damixa Rowan

Badekarbatteri. Med termostat. Vender integret i grepet. Skoldesperre og Ecosave. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 5755400.

kr 2.090,6. Damixa Rowan

Dusjbatteri. Med termostat. Vender integret i grepet. Skoldesperre og Ecosave. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 5745400.

kr 1.490,-

Tørk av kran e gjerne rett e ne ofte, t Rengjør jevn ter bruk! li g med mild såpe og vann . Skyll og tø rk med myk klu t. For å fjerne kalkfl e husholdnings kker, bruk edd med vann. Sk ik blandet yll grundig!


7

8

9

10

125 59 7. FMM 9000E

Badekarbatteri. Ettgreps. Med Ecosafe blander. Mykstengende. Vannmengdebegrenser og temperatursperre. Svingbar utløpstut. Forkrommet. E står for EcoSafe og viser vei for en ny generasjon blandebatterier, der miljø og energieffektivitet er satt i høysetet. Sparer energi. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4301905.

kr 2.565,8. FMM 9000E

Dusjkarbatteri. Ettgreps. Med Ecosafe blander. Mykstengende. Vannmengdebegrenser og temperatursperre. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4301812.

kr 1.690,-

9. FM Mattsson 9000E

Badekarbatteri. Trykk- og termostatstyrt. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4302814.

kr 2.315,10. FM Mattsson 9000E

Dusjbatteri. Trykk- og termostatstyrt. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4302733.

kr 1.685,11. Oramix

Dusjbatteri. Trykkstyrt. Gir stabil temperatur. Skoldesikkert deksel i forkrommet plast. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4202662.

kr 1.440,-

11


2

126 60 1

4

5

3

1. Allure

3-hulls kar- & dusjkombinasjon. Forkrommet. Betjeningselement (samme som til ettgreps servantbatteri). Karutløp med automatisk omstilling til dusj. Hånddusj Sena (vnr. 28 034 000), dusjslange i metall 200 cm. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220461.

kr 12.428,2. Damixa Tradition

Badekarbatteri. 2 greps med nostalgisk utseende. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 3702500.

kr 3.390,3. Il Bagno Alessi Dot

Badekarbatteri. Firehulls for montering i fliskant eller rett på badekaret. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4200632.

kr 12.800,-

4. Mora Cera II T4

Dusjbatteri. Trykk- og termostatstyrt. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4290294.

kr 1.865,-

7. Coloric Dusjbatteri. Med termostat. Heavenly Champagne og krom. Finnes i flere farger. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 4341887.

kr 2.395,5. Mora Cera II T4

Badekarbatteri. Trykk- og termostatstyrt. Svingbar omkastertut. Forkrommet/ sort. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4290293.

8. Nautic

kr 2.640,-

kr 1.405,-

6. Il Bagno Alessi One

9. Nautic

Badekarbatteri. Forkrommet. En utsøkt badekran som monteres på gulvet. Et blikkfang på badet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4202073.

kr 26.942,-

6

Dusjbatteri. Med termostat. Forkrommet. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 4341932.

Dusjbatteri. Med termostat. Classy Chrome. Kan kompletteres med fargede ratt i Moody Blue, Crazy Orange, Sinful Black eller Perfect White. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 4341948.

kr 1.940,-


7

8

127 61 10 9

11

10. Coloric

Badekarbatteri. Med termostat. Ettgreps. Heavenly Champagne og krom. Finnes i flere farger. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 4340951.

kr 2.965,11. Damixa Mini Lux

Dusjbatteri. Med termostat. Eco-save og skoldesperre. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 5745000.

kr 1.090,12. Damixa Merkur Slim

Dusjbatteri. Med termostat. Eco-save og skoldesperre. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 5745100.

kr 1.950,-

12

13

13. Damixa Merkur Slim

Badekarbatteri. Med termostat. Eco-save og skoldesperre. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 5755100.

kr 2.590,14. Ceratherm 50

14

Dusjbatteri. Med termostat. Forkrommet. Kan leveres med badekartut med vender. Leverandør: Ideal Standard. Vnr: 4365141/ 4365142.

kr 1.255,kr 1.695,- for badekar 15. Vienda

Badekarbatteri. Ettgreps for montering på badekarkant. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4201921.

kr 6.050,-

15


1

7 2

8 3

4

9

128 52

10

5

6

1. Grohtherm 1000 Cosmopolitan

5. Grohtherm 3000

11

8. Veris

Badekarbatteri. Med termostat. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4222515.

Badekarbatteri. Med termostat. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4222545.

kr 3.115,-

kr 5.653,-

2. Grohtherm 1000 Cosmopolitan

6. Grohtherm 3000

kr 2.090,-

kr 4.310,-

3. Grohtherm 1000

7. Nova

Dusjbatteri. Med termostat. Forkrommet. Sikkerhetskabinett. 180° reguleringsgrep med øko-knapp. Integrert temperatur begrenser ved max 50°C. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220484.

kr 1.810,-

10. Grohtherm 2000 New

Dusjbatteri. Med termostat. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4222514.

Badekarbatteri. Med termostat. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4222624.

kr 2.390,4. Grohtherm 1000

Dusjbatteri. Med termostat. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4222524.

kr 1.415,-

Dusjbatteri. Med termostat. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4222546.

Dusjbatteri. Lettbetjent termostatkran med skoldesperre og mengderegulering. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4200495.

Badekarbatteri. Med termostat. Forkrommet. Sikkerhetskabinett mot varme. 180° reguleringsgrep med øko-knapp. Integrert temperatur begrenser ved max 50°C. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220482.

kr 7.967,9. Veris

kr 5.753,-

Badekarbatteri. Togreps. Med termostat. Vegg- og karmontering. Med brett/ hylle. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4223476.

kr 3.863,-


11. Grohtherm 2000 New

Dusjbatteri. Togreps. Med termostat. Veggmontering. Med brett/ hylle. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4223477.

kr 3.117,-

12. Cubista

Badekarbatteri. Med termostat. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4200635.

12

kr 4.310,13. Cubista

Dusjbatteri. Med termostat. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4202501.

kr 3.525,14. Ecostat Select

Dusjbatteri. Med termostat. Leveres i krom eller krom/hvit. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 4244198.

kr 3.319,-

13

15. Mora MMIX S5

Dusjsett. Med fleksibelt veggfeste. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4290621.

kr 870,16. Ecostat Comfort

Dusjtermostat med 40 gr. Temperatursperre. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 4244203.

kr 1.930,15

14

17. Veris

Kar- og dusjbatteri. Med termostat. Ondus hånddusj, holder og 150 cm dusjslange. Forkrommet. Veggmontering. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4220349.

kr 11.690,-

18. Il Bagno Alessi One Dusjsett. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4203021.

kr 7.800,-

16

17

18

129 53


1

2

3

4

130 62

4. Damixa Fair Jet Flex

5

Dusjsett. Med flexibelt veggveste både oppe og nede. Maks avstand 74 cm. 3 innstillinger for strålen. Kan også monteres i dusjkabinett. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 7667500.

kr 690,2. Damixa Akita

Dusjløsning. Dusjbatteri med termostat, tak- og hånddusj. Forkrommet. Kan også leveres uten termostat. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 4091000.

1. Damixa Eliza

Elegant dusjsett med hånddusj, takdusj og termostatkran. Dusjhode i metall 300mm. Termostat med gode hendler, skoldesperre og ecosave. Teleskopisk rør, regulerbart fra 1020-1250mm. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 5791200.

kr 6.990,-

kr 4.490,3. Damixa Slate2 Dusjløsning. Dusjbatteri med tak- og hånddusj. Forkrommet med sorte detaljer. Termostat med ecosave og skoldesperre. Vender i termostat. Justerbar lengde på stang. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 5792274.

kr 5.990,-

5. Il Bagno Alessi One

Badekarbatteri. 4-hulls for montering i fliskant eller rett på badekaret. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4202072.

kr 13.090,-

6. Rainshower

Dusjløsning. Komplett bestående av termostatbatteri, hodedusj og Sena hånddusj. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4225715.

kr 12.850,-


6

7

8

9

131 63

11

12

7. Euphoria

Komplett dusjløsning. Bestående av termostatbatteri, hodedusj (strålemønster Rain) med svingbar dusjarm, hånddusj Euphoria Massage og Silverflex dusjslange 175 cm. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4223548.

kr 7.657,8. Euphoria Pure

Dusjsett. Med brett, dusjslange, dusjstang og såpeskål. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4223598.

kr 1.425,-

9. Power & Soul

10

Dusjsett. Dusjsett. Med 130 mm dusjhode. Dusjstang 60 cm med veggholdere, Silverflex dusjslange 175 cm, med Twistfree. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4223564.

kr 2.130,-

10. Rainshower Classic

Dusjsett. Med 130 mm dusjhode. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 28767001.

kr 2.312,11. Raindance Rainfall 240

Dusjløsning. Hovedbruser. Veggmontert på iBox. 24 cm. 3 ulike spray soner med strålertypene RainAir (regn jet beriket med luft), WhirlAir (massasje spray), flom jet. Forkrommet. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 28411000. kr 25.960,-

12. Raindance Rainmaker HB

Dusjløsning. Sprayplate med lys til tak. Ø 60 cm. 3 ulike spray soner med strålertypene RainAir (regn jet beriket med luft), WhirlAir (massasje spray) og RainAir XXL. Forkrommet. Strøm-forsyning 230V / 50Hz. 4x20W lav spenning halogen reflektor lamper 80VA. Forkrommet. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 28404000. kr 52.425,-


132

1

1. Hydra

Dusjsett. Hode- og hånddusj med massasjefunksjon. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4202744.

kr 8.615,2. Cubista

Dusjløsning. Termostatbatteri. Hydra hode- og hånddusj med massasjefunksjon. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4202893.

kr 11.246,-

2

3. FM Mattsson Garda

Dusjsett. Med 200 mm takdusj og hodedusj. Teleskopfunksjon, justerbar 410 mm. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4304494.

kr 7.483,4. Raindance Select Showerpipe 360

Dusjløsning. Består av E360 Air 1 jet hodedusj, dusjbend 380 mm. Ecostat Select termostatbatteri, håndusj Raindance Select 150 3 jet og Isiflex’B dusjslange 1.6 m. Forkrommet. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 4245132.

kr 13.723,-

3


133

5

4

5. Raindance Select Showerpipe 240

7. Spirella Sydney

Dusjløsning. Leveres med svingbar hodedusj på 240 mm, Raindance Select hånddusj Ø150 med 3 stråletyper og NY Ecostat Comfort dusjbatteri. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 4245134.

Frittstående tilbehørsserie i høyglans acryl. Flere friske farger. Avbildet avfallsbøtte og WC-børste. Leverandør: Tjersland & Co A/S. Vnr: 7524471/ 7524478.

kr 9.048,-

kr 175,- avfallsbøtte kr 505,- WC-børste

6

6. Raindance Select Showerpipe 300

Dusjsett. Raindance AIR 300 mm hodedusj, dusjbend med sving, Raindance Select 150 AIR 3jet hånddusj, justerbar dusjholder, termostatarmatur og Isiflex’B dusjslange 1.6 m. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 4245092.

kr 11.311,-

7


1. Damixa Slate

Dusjløsning. Med hånddusj. Forkrommet med sorte detaljer. Avtagbar såpekopp for enklere rengjøring. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 7665574.

kr 1.290,2. Damixa Kudos Grande

Dusjsett. Hånddusj med 5 innstillinger. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 7650400.

kr 895,3. Damixa Kudos Plus

Dusjsett. Hånddusj med 5 innstillinger. Forkrommet. Fleksibelt veggfeste. Maks avstand 86.7 cm Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 7667000.

kr 1.090,4. Croma 100 Vario

Dusjsett 65 cm. Bestående av hånddusj med 4 stråletyper, Unica’C dusjstang 65 cm, Isiflex’B dusjslange 1.6 m og Casetta’C såpeskål. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 4245094.

kr 964,5. Apollo

134 64

Dusjsett. Forkrommet. Leveres også i hvit og som sparedusj. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4203001.

kr 670,6. Sensiva

Dusjsett. Med massasjedusj og vanlig dusj. Lettbetjent heisautomatikk som gjør det enkelt for barn å regulerer dusjhøyden. Forkrommet. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4203032.

1

2

3

kr 1.100,-

4

5

6


7. Natura

Dusjsett. Forkrommet. Trykk inn Øko-knappen på dusjhodet og spar inntil 50% vann. Veggstangen har fleksible vegfester så du kan bruke allerede eksisterende hull i veggen. Romslig såpekopp medfølger. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4204965.

kr 1.540,8. FM Mattsson 9000E

Dusjsett. Hånddusj med 3 innstillinger. Med fleksibel veggfeste og såpeskål. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4304413.

kr 1.095,9. New Tempesta III

Dusjsett. Hånddusj Tempesta Duo med 3 stråletyper. Dusjstang 60 cm, Relexaflex slange 175 cm. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4223499. kr 735,- dusjsett

10. Coloric

Dusjsett. Heavenly Champagne og krom. Tilpasset armaturserien. Leveres i flere farger. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 4342702.

kr 1.755,11. Raindance Select

Dusjsett 65 cm. Bestående av Raindance Select 150 AIR 3jet hånddusj, Unica’S Puro dusjstang 65cm, Isiflex’B dusjslange 1.6m, Casetta Puro såpeskål. Leveres i krom eller krom/hvit. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 4245094.

7

8

9

kr 2.384,-

10

11

135


1. Power & Soul

Hånddusj 130, 4 stråletyper. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4223511.

kr 968,2. Damixa Kudos Grande

Hånddusj. Med 5 innstillinger. Forkrommet. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 7655000.

kr 390,3. Rainshower Icon

Hånddusj. Med vannsparefunksjon. Hvit/ lime. Leveres i 14 ulike farger. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4223644.

kr 1.070,4. Euphoria Eco

Hånddusj. Med vannsparefunksjon. 2 stråletyper. Forkrommet. Leverandør: Grohe A/S. Vnr: 4223589.

kr 487,5. Raindance

Hånddusj. Select 150 3-jet hånddusj med 3 stråletyper. Rain air, Caresse air og Mix stråler. Ø150 mm. Vannforbruk ca. 12 l/min. Forkrommet. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 4245017.

kr 1.193,6. Pura Vida

136 64 1

3

4

Hånddusj 150 3jet. Ekstra stort dusjhode med praktisk vender og 3 stråletyper. Hvit. Også i ren krom. Leverandør: Hansgrohe AS. Vnr: 4244969.

2

kr 1.674,-

5

6


137

7. Hydra

Gjør badet til et spa! Her vist dusjløsning med innebygget med Electra berøringsfritt armatur og Hydra overdusj. Kan også leveres med Cubista termostatstyrt kranoverdel med manuellbetjening. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4204898.

Pris på forespørsel. 7


Varme & inneklima Hjem, kjære hjem! Hjemmet ditt speiler din personlighet. Fargene, møblene, utstyret og løsningene du velger forteller overraskende mye om hvem du er. Prioriterer du høy kvalitet med tidløst design, signaliserer du både handlefrihet, mot og innsikt. For det å skape et hjem er å ønske noe, ville noe, våge noe, for så å nyte resultatet. Hver eneste dag.


7

1

2

3

109 139

4

5

1. Mini RM 5

Bereder. 5 liter. Stående eller liggende, på gulv, vegg eller i benk. En god løsning for hytter og hybler med ett eller flere tappesteder. Kun 10 min oppvarmingstid. 3 kW el-kolbe, uten blandeventil. Ø20×H43 cm. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8010174.

kr 5.330,2. Slimline Super RD 150

Boligbereder. 150 liter. Lett å plassere i mindre boliger, leiligheter og hytter. Kan monteres på gulv, i benk, skap eller henges på vegg. Passer for 2–3 personer. 2 kW el-kolbe. Ø43×H170 cm. Flere størrelser tilgjengelig. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8010172.

kr 8.635,3. Slimline Super RD 50

Bereder. 50 liter slank linje. For gulv, vegg eller skap. Plassbesparende slank linje, passer i 50 cm høyskap. Leveres med tømmeplugg for enkel tømming ved frostfare, samt veggbrakett. Passer for 1–2 personer. 2 kW el-kolbe, Ø43×H68 cm. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8010157.

kr 5.425,-

6

4. Flexi Benk Xpress RBEX og RBSEX

6. Super Xpress SX 150

kr 8.695,-

kr 8.315,-

5. Flexi Benk RBS 120

7. Floorsmart RL 200

Ekspressbereder. 120 liter. Skråventil. Ideell ved liten plass og stort varmtvannsbehov. Passer inn i standard 60 cm benk, mantelen kan punktvis sammentrykkes. Har dobbel kolbe. Gir varmtvann tre ganger raskere uten større el-forbruk. Priseksempel RBSEX120 liter. 2 +(2) kW. Passer til 3–4 pers. Ø53×H67 cm. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8010224.

Benkebereder. 120 liter. For montering i benk. Leveres i flere størrelser. Har vanntett spillbakke og varselhull med dryppslange ut til gulv som synliggjør eventuelle sniklekkasjer. Passer for 2–3 personer. 2 kW el-kolbe. Ø53×H67 cm. Nå med redusert høyde, slik at berederen passer i alle standard kjøkkenbenker. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8010218.

kr 5.470,-

Ekspressbereder. 150 liter. Passer for boliger og hytter, restauranter m.m. Har to el-kolber med termostat og bryter. Gir varmtvann tre ganger raskere uten større el-forbruk. Passer for 3–4 personer. 2 (+2) kW. Ø58×H101 cm. Leveres også i 200 og 300 liter. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8000601.

Bereder. 200 liter. Liggende modell. Plassbesparende for installasjon på himlinger/ loft, lave kjellere etc. Floorsmart har 5/4” element for kalkholdig vann og er skumisolert med ECO foam, som sparer ca 30 % i forhold til andre mineralullisolerte modeller. I normal bruk vil liggende RL serien gi like mye tappevann som en stående bereder, men ved store styrttappingsbehov, f.eks boblebad, bør en stående modell velges. Leveres i 2 volum. Passer for 3-4 personer. 2 kW/1×230V. Ø58×L122 cm. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8000912.

kr 9.800,-


1–2

3

112 140 5

6

7

5-6. Optima Coil EPC

4

1. Super S 200

Standard bereder. Passer for boligbygg/ hytter. Skumisolert. Gulvmontasje eller med veggbrakett (maks 200 liter). Eloppvarming. Multimontasje – maks 6×300 liter. Leveres i 120, 200 og 300 liter. Priseksempel S 200, 2 kW, for 3–4 personer, Ø58×H128 cm. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8000502.

kr 5.445,2. Super S 300

Standard bereder. 300 liter. Ø58×175 cm. Passer for familie med 5–6 personer. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8000503.

kr 7.440,3. Super Expansion SE 200

Standard bereder. 200 liter. Skumisolert. Avtagbar topp. Integrert ekspansjonskar (12 liter) skjult under topplokket. Sparer over 2.300 liter vann årlig i en normal bolig. Ideell for boliger med vannmåler/ trykkreduksjonsventil. 2 kW, Ø58×H130 cm. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8000516.

kr 8.415,-

4. Super Coil SC 200

Bereder bygget på Super S-plattformen, skumisolert og med moderne design. For høytemperatur energikilder. For gasskjel/fjern-varme eller pelletskjel. Passer for tappevannsoppvarming i boliger 100-300 m². El. er standard. 3 kW 230 v 1-fas. El.kjel eller høytemperatur alternativ energikilde. Coilens kapasitet 25-50 kW v/ T 50° eller 5-10 kW v/ T 10°. All montasje skjules under det isolerte topplokket. El.kolben er 5/4” og tilpasset eksportmarkedene for kalkholdig vann. Leveres med følerlomme og toppmontert PTventil (trykk og temperatur) i tillegg til standard sikkerhetsventil. Coilen er dobbeltvirkende. Den kan varme opp berederen fra ekstern varmekilde, eller hente ut varme til f. eks. gulvvarme dersom man kun ønsker å fyre med strøm. Sistnevne egner seg til mindre boliger og leiligheter siden el.kolben kun er 3 kW. Effekten kan økes til 4.5 kW ved å skifte kolbe. Avbildet 200 liter. Ø58×H130 cm. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8000802.

kr 11.950,-

Boligvarmesentral. For varmepumpe uten mulighet for tappevannsprioritering. Optimale enøk-fordeler. Kommer i 300 og 360 liter. Passer i bolig på 100-400 m². Forvarming av tappevann fra alternativ energikilde er 3 × større enn i tradisjonell EP design. Minimalt varmetap takket være skumisolasjon ECO Foam. Elektrisk backup er standard. Modulerbar el-effekt fra 3/6/9 kW på EPC 300 og 2.5–15 kW på EPC 360. El. ettervarmer i øvre magasin er 3 kW 230V 1-fas. Forvarmet kaldtvann kan ettervarmes med el. og evt. hettvannskurs kobles til på toppen for å spare el til ettervarming. Både EPC 300 og 360 kan benyttes med valgfri energikilde. Varmepumpe inntil 6-15 kW og gasskjel eller pellets 5-35kW. Tappevannsvolumet passer for familier på 5-7 personer. Priseksempel EPC 300 3+9+coil 0.8 m², Ø58×H167 cm og EPC 360 - 3+15+coil 0.8 m², Ø58×H199 cm. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8000266/ 8000267.

kr 20.270,- EPC 300 kr 24.050,- EPC 360 7. Optima Coil Inside EPCI 360

Boligvarmesentral. Passer for varme og tappevannssbehov i boliger på 100-350 m². Varmepumpe med mulighet for tappevannsprioritering. Coilen på 1.8 m² støtter optimal drift for av/på regulerte varmepumper inntil 12 kW. Elektrisk bakcup er standard, med modulerbar el. effekt fra 2.5 - 15 kW. El. ettervarmer i øvre magasin er 3 kW 230 V 1-fas. Oppvarmet tappeann fra varmepumpe kan ettervarmes med el. etter behov. Tappevannsvolumet til EPCI 360 passer for familier på 5 personer (240 liter tappevann). Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8000277.

kr 25.995,- EPCI 360


A 25-60 130

POWER ON

ALPHA2L

8

9

970

720

440

10 Kv

13

Gulvvarme

11

Montasjesentraler (se 8-9.)

Komplette montasjesentraler har alt nødvendig utstyr for varmeanlegget ferdig montert i en fullisolert boks som også reduserer støy. Passer for anlegg hvor vann skal sirkuleres (radiatorer/ gulvvarme). Opptil ca. 15 kW for lavtemp. anlegg, og opptil ca. 30 kW for høytemp. anlegg. Enkel og rask montasje for rørleggeren. Alle koblinger og ustyr skjules i boksen.

8. Fix PV 12

Montasjesentraler for varmeanlegg. Benyttes sammen med MX 18. Inneholder Grundfos Alpha2 pumpe (UPS 25-60K) med max. kapasitet 1 m³/time ved 4,5 mvs. 1-fas. Microboble luftutskiller, som fjerner uønsket luft fra anlegget. Maksimalt effektiv. 12 liters ekspansjonskar, skrus rett på kuleventilen under boksen. Leveres med std. fortrykk 0.5 bar som justeres via karets luftventil. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8013546.

kr 7.460,9. Fix MX 18 Montasjesentral for varmeanlegg. Inneholder Grundfos Alpha2 pumpe – trykkstyrt, (25-60K) med max. kapasitet 1 m³/time ved 4.5 mvs. Microboble luftutskiller, som fjerner uønsket luft fra anlegget. Maksimalt effektiv. Shuntventil - Danfoss. Termostatstyrt konstanttemperatur, stillbar 25-45°C (lavtemp.) eller 46-65°C (høytemp.) 18 liter ekspansjonskar, skrus rett på kuleventilen under boksen. Leveres med std. fortrykk 0.5 bar, som kan justeres via karets luftventil. Tilleggsustyr til MX18 er TUS. Systemet sørger for utekompensert turtemperatur inn på varmeanlegget. TUS består av turvanns- og uteføler, termostyring og regulator. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8013544/ 8013545.

kr 12.240,-

10. EcoTec ETC 9-28

Energieffektiv gasskjele. Akkumulerer varme på berederen, og dekker dermed både varme- og varmtvannsbehovet i huset. Ideell for normalboliger. Kan gjerne henges på vegg over f.eks. en OSO SC 150 bereder med coil. Dette utgjør en perfekt kombiløsning. Gasskjelen vil da svært raskt kunne varme forbruksvannet. Berederen har også el i reserve. Kan enkelt omstilles mellom propan- og naturgass. Forberedt for utekompensering og romtermostat. Har modulerende drift, 9-28 kW. Meget høy virkningsgrad. Leveres i 11-24 kW. B44×D33.5× H72 cm. Illustrasjonen viser forslag til rørkobling med SC bereder. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8012694.

kr 43.750,11. Pionér EP

Boligvarmesentral. Passer for varmeanlegg og tappevann i boliger på 100–300 m². Dekker de fleste behov for varmtvann og varme med gulvvarme og/ eller radiatorer, evnt. med to kurser. Har full elektrisk backup, og alternativ energikilde kan ettermonteres. Pionér EP er utviklet for el. / varmepumpe / gass- eller pelletskjel. Levers også i EO og EV. EO har i tillegg brennrom for olje- eller gassbrenner. EV har i tillegg en rørvarmeveksler innebygget i ytre magasin. Har el ettervarmer og er også ideelle for varmepumpe (unntatt 18R). Tåler ekstremt kalkholdig vann. Priseksempel EP 300 – 5+15 kW, Ø58×H176 cm, volum 198/118 liter. Passer for 4 personer. Finnes også i EP 400, EO300 og EV300. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8010376.

kr 19.900,-

12

12. Ecoline Geo RI HP

Boligvarmesentral. Bereder for varmepumpe med tappevannsprioritering. 200/300 liter passer for tannevannsbehov hhv. 3-4/ 5-6 personer når tilkoblet varmepumpe. Spesielt designet for prioritering opp til 10/12 kW ved av/ på regulering. Større varmepumpe kan benytttes ved inverterstyring. 3kW 230V 1-fas. El. ettervaring er standard. Forsyner opp mot 60 % av varmtvannsforbruket fra en luftvann varmepumpe. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8000232/ 8000234.

kr 15.000,- 200 liter kr 16.500,- 300 liter 13. Ecoline Sun RI SD 300

Boligvarmesentral. Berederen er optimalisert for tilkobling til solvarme anlegg med bl.a sikring mot overoppheting. Typisk 4-6 m² solfangerareal vil kunne dekke mer enn halve tappevannsbehovet ila. 1 år med gratis solenergi. Skal du skifte ut din gamle 200 liters bereder, er dette en ypperlig anledning til å innstallere en RI SD som evt. kan tilkobles solfangere ved et senere tidspunkt. Tappevannskapasiteten uten tilkoblet solvarme er lik en standard elektrisk 200 liters bereder. 300 liter passer for tannevannsbehov hhv. 3-4 personer når tilkoblet varmepumpe. Leverandør: Oso Hotwater AS. Vnr: 8000239.

kr 13.750,-

113 141


1

2

3

4

110 142

5

1. Titanium Standard

Boligbereder. 120 liter. For gulv. Passer for 2–3 personer. Ø58×H79.5 cm. Leverandør: Høiax AS. Vnr: 8025003.

kr 6.500,2. Titanium Standard

Boligbereder. 200 liter. Hvit, med topp og bunn i lysegrå. For gulv. Alle ventiler og rør er skjulte og isolerte for å hindre varmetap. Passer for 3–4 personer. Ø58×H119.5 cm. Også i 300 liter. Leverandør: Høiax AS. Vnr: 8025004.

kr 7.250,3. Titanium Extreme

Boligbereder. Ytterkappen av rustfritt stål som forhindrer korrosjon der berederen plasseres i fuktige eller aggressive miljøer. For gulv. Alle ventiler, rør og ledninger er skjult og isolerte for å forhindre varmetap. Topp og bunn er også isolerte. I tillegg er toppen vridbar i 360° for enkel montering. Passer for 3–4 personer. Ø58×H119.5 cm. Avbildet i 120 og 300 liter. Leverandør: Høiax AS. Vnr: 8025252/ 8025305.

kr 8.500,- 120 liter kr 11.250,- 300 liter

6

4. Titanium Expand

Boligbereder. For gulv. Garantert legionellasikker ekspansjon. Ekspansjonskaret er fullt integrert og ferdig montert i tanken. Forhindrer tap av varmtvann. 200 og 300 liter. 200 liter passer for 3–4 personer. Ø58x136.2 cm. Leverandør: Høiax AS. Vnr: 311200175/ 311300176. kr 9.900,- 200 liter kr 10.900,- 300 liter

7

7. Titanium Express TX 200

Ekspress rund modell. 200 liter. Gir varmt vann klart til tapping opptil 3 ganger raskere enn på en standard varmtvannsbereder – uten å bruke mer strøm. Også i 200 liter. Hvit, med topp og bunn i lysegrå. For gulv. Alle ventiler og rør er skjulte og isolerte for å hindre varmetap. 3+3 kW. 5–7 personer. Ø58×H119.5 cm. Også i 300 liter. Leverandør: Høiax AS. Vnr: 8025372.

kr 10.000,5. RSB

Benkeberedere er spesialutviklet for plassering i benk. Med Aquatemp ett-rørs blandeventil 2 kW. Monteres stående i benkeskap. 60, 100 eller 120 liter. Priseksempel 120 liter. Passer for 3 personer. Ø53×67 cm. Leverandør: Høiax AS. Vnr: 8025192.

kr 6.625,6. RSBX

Ekspress benkemodell RSBX 120 liter. Gir varmt vann klart til tapping opptil 3 ganger raskere enn på en standard varmtvannsbereder – uten å bruke mer strøm. Også i 140 liter. Leverandør: Høiax AS. Vnr: 8025359.

kr 7.875,-

8. DMK

Dobbeltmantlet kombibereder. 300 liter. For varmepumpe, gulvvarme eller sentralfyr, samt varmtvann til forbruk. Med blandeventil, sikkerhetsventil og trykk/ temperaturmåler. 3×1¨ 5 kW elementer som er omkoblingsbare, 230V/ 400V, valgfri effekt 2.5 kW til 15 kW. Ø58×161 cm. 120–200 liter forbruksvann. Finnes også som DMK 400 (120–300 liter). Leverandør: Høiax AS. Vnr: 8025502.

kr 21.890,-


9-10. FX110 og Titanium 200 liggende

Rustfrie standard liggende varmtvannsberedere passer ypperlig der hvor frihøyden er lav, eksempelvis krypkjellere, himlinger, i badstuer etc. Leveres i 110, 200 eller 300 liter – alle med termostatisk blandeventil og egen plugg for tapping. Justerbare ben gjør den fleksibel med hensyn til underlag og plass. Finnes også som FX variant 110 liter og Titanium 200 liter. 12 års garanti på trykktanken. Leverandør: Høiax AS. Vnr: 802 5542 / 8025555.

kr 10.875,- FX 110 liter kr 13.750,- Titanium 200 liter 11. FX Vegg

9

Veggberedere beregnet for utskiftning av gamle beholdere eller modernisering av gamle hus og leiligheter. Mange plasseringsmuligheter – spesielt der gulvplassen er begrenset. Termatisk blandeventil, 2 kW. Skumisolerte. Priseksempel 110 liter. Passer for 2–3 personer 121×42×42 cm. Også i 60 liter (8025715). 12 års garanti på trykktanken. Leverandør: Høiax AS. Vnr: 8025751.

kr 13.750,12. Heatex 20

Benkebereder. 20 liter. For benk eller vegg (brakett). Passer perfekt for hytter eller små hybler. Kan også leveres i 30 liter. Passer for 1–2 dusjbad. 37×45×44.5 cm. Leverandør: Høiax AS. Vnr: 8025156.

kr 6.625,13. AquaSafe lekkasjestopper

10 8

Magnetventil med sensorer som stenger vannet automatisk ved vannlekkasjer. Leveres med støpsel og sensorkabel. De fleste forsikringsselskaper gir reduksjon i premien ved innstallasjon av godkjente lekkasjestoppere. Ifølge ny forskrift (TEK 10 § 13-20) er det i rom med sluk påbudt med lekkasjestopper. Leverandør: Høiax AS. Vnr: 5648121.

111 143

kr 3.750,14. Freedom VPM

Væske/Vann Varmepumpe. En brukervennlig og avansert bergvarmepumpe med høy virkningsgrad. For oppvarming av eneboliger, rekkehus og industribygg. Varmekilden kan være berg, jord, sjø eller grunnvann (med en ekstra varmeveksler). VPM er en fleksibel varmepumpe med avansert styring, og kan tilpasses mange systemløsninger. Den er tilpasset styring av olje-, fjernvarme- eller gasskjel. Varmepumpen har innebygd 9 kW el-kassett. Aggregatet kan kobles til et valgfritt lavtemperert distribusjonssystem, f. eks radiatorer, konvektorer eller gulvvarme. Lavt lydnivå. Utstyrt med mikroprosessor for å opprettholde optimal og sikker drift. Brukervennlig fargedisplay for avlesing av alle temperaturer i varme- og kjølekretsen. Leveres fra 6 kW 230V opp til 10 kW 400V utførelse. Priseksempel 10 kW, 1×230V. Leverandør: Høiax AS. Vnr: 8378004.

12

11

kr 93.750,15. Freedom VPK

Væske/Vann Varmepumpe. Med innebygd 180 liter varmtvannstank som er isolert med neopor (miljøvennlig celleplast) for minimalt varmetap. Passer for oppvarming av eneboliger, rekkehus og industribygg. Varmekilden kan være berg, jord, sjø eller grunnvann (med en ekstra varmeveksler). Varmepumpen har innebygd 9 kW el-kassett. Aggregatet kan kobles til et valgfritt lavtemperert distribusjonssystem, f. eks radiatorer, konvektorer eller gulvvarme. Lavt lydnivå. Utstyrt med mikroprosessor og brukervennlig fargedisplay for styring og avlesing. VPK er perfekt ved liten plass i teknisk rom og hvor varmepumpen ikke skal arbeide sammen med eksisterende varmeanlegg med f.eks en dobbeltmantlet bereder. VPM og VPK leveres med et monteringssett med nødvendige deler som filterventiler, slanger for vibrasjons-dempning, nivåkar for kollektor, temperaturfølere, rørkoblinger osv. Leveres fra 6 kW 230V opp til 8 kW 400V utførelse. Flere effekter. Priseksempel 6 Kw 3x230V. Leverandør: Høiax AS. Vnr: 8378017.

kr 96.250,-

13 15

14


4

2 10

144

3

113

1 5

1. CTC FerroLux F-120 T

Bereder i moderne og stilrent design. Finnes i størrelsene 120, 200 og 300 liter i tillegg til en versjon for innbygging i kjøkkeninnredning. Lagerføres i hvit, men produseres på forespørsel i flere farger. Unik form gjør berederen ypperlig for plassering med andre hvitevarer i baderom. Passer for husstander hvor berederen skal være synlig. Rette flater som gjør renhold lett. Den kan også leveres med CTC Heat Injection teknologi, som passer for aktive familier med et stort forbruk av varmtvann. Da tar det kun 45 minutter å produsere nok varmtvann til en dusj etter at berederen er tappet helt tom for varmt vann. Avbildet 120 liter, 2 kW. Dusjkapasitet: 4 dusjer. Leverandør: CTC Ferrofil AS. Vnr: 8020716.

Pris på forespørsel. 2. CTC FerroTerm R200 T

Frittstående varmtvannsbereder R200 T med bl.ventil. Leveres i størrelsene: 20, 30, 40, 120, 200 og 300 liter, som topp eller sidemontert. Avbildet toppmontert. En trofast arbeidshest som finnes i mange størrelser og passer til de aller fleste forhold. Egner seg godt til husstander med et normalt forbruk av varmtvann, berederen er solid, pålitelig og har en oppvarmingstid på 7.8 timer. Holder til ca 5 dusjer. CTC FerroTerm har skråstilt element og varmer opp vannet helt fra bunnen. Vår patenterte kaldtvannsfordeler sørger for perfekt sjikting mellom tilført kaldtvann og det varme vannet i magasinet. Berederen er isolert med mineralull, som beholder isoleringsevnen år etter år. Ventilsett og kabel medfølger. Leverandør: CTC Ferrofil AS. Vnr: 8020585.

kr 6.250,-

3. CTC FerroTerm R 200 S

Frittstående varmtvannsbereder R200 S med bl.ventil. Leveres i størrelsene: 20, 30, 40, 120, 200 og 300 liter, som topp eller sidemontert. Avbildet sidemontert. Øvrige produktdetaljer er tilsvarende som for Ferroterm R200 T toppmontert. Leverandør: CTC Ferrofil AS. Vnr: 8020519.

kr 6.250,4. CTC Heat Injection Benk

Varmtvannsbereder for plassering i benk. 101 liter med bl.ventil. Passer for aktive familier med et stort forbruk av varmtvann. Holder til 5 dusjer. Det tar kun 45 minutter å produsere nok varmtvann til en dusj etter at berederen er tappet helt tom for varmt vann. Kapasiteten til CTC Heat Injection er større enn vanlige beredere. Det brukes for eksempel ofte mye varmtvann på morgenen mellom halv syv og halv ti. I løpet av en 3 timers periode vil CTC Heat Injection gi opptil 50% flere varme dusjer enn en tradisjonell bereder! Siden CTC Heat Injection produserer mye varmtvann kan denne berederen sammenlignes med en standardbereder i størrelsen over. Dette er fordelaktig hvor plassen er begrenset. Leverandør: CTC Ferrofil AS. Vnr: 8020606.

kr 6.725,-

6

5. CTC Heat Injection Vegg

Varmtvannsbereder for veggmontering. 70 liter med bl.ventil. Passer for aktive familier med begrenset plass. Dusjkapasitet: 4 dusjer. Det tar kun 45 minutter å produsere nok varmtvann til en dusj etter at berederen er tappet helt tom for varmt vann. Kapasiteten til CTC Heat Injection er større enn vanlige beredere. Det brukes for eksempel ofte mye varmtvann på morgenen mellom halv syv og halv ti. I løpet av en tre timers periode vil CTC Heat Injection gi opptil 50% flere varme dusjer enn en tradisjonell bereder! Siden CTC Heat Injection produserer mye varmtvann kan en Heat Injection bereder sammenlignes med en standardbereder i størrelsen over. Dette er fordelaktig hvor plassen er begrenset. Leverandør: CTC Ferrofil AS. Vnr: 8020611.

kr 7.250,6. CTC Heat Injection 200 S

Varmtvannsbereder 115 liter. Passer for aktive familier med et stort forbruk av varmtvann. Dusjkapasitet: 6 dusjer. Det tar kun 45 minutter å produsere nok varmtvann til en dusj etter at berederen er tappet helt tom for varmt vann. Kapasiteten til CTC Heat Injection er større enn vanlige beredere. Det brukes for eksempel ofte mye varmtvann på morgenen mellom halv syv og halv ti. I løpet av en tre timers periode vil CTC Heat Injection gi opptil 50% flere varme dusjer enn en tradisjonell bereder! Siden CTC Heat Injection produserer mye varmtvann kan en Heat Injection bereder sammenlignes med en standardbereder i størrelsen over. Dette er fordelaktig hvor plassen er begrenset. Leverandør: CTC Ferrofil AS. Vnr: 8020616.

kr 7.160,-


7. CTC Vakuumpanel VRK 14

Vakuumsolfangere med 14 rør. Vakuumrør kan både monteres på tak og vegg, og består av glassrør som er tømt for luft og hvor vakuumet fungerer som isolering. Dette gir svært lave energitap. Solcellepaneler har en virkningsgrad på ca. 12–15%. Vakuumsolfangeren har en virkningsgrad på 95%. Ved å bruke vakuumrør reduseres varmetapet med 30% i forhold til flatpaneler. Solfangere i kombinasjon med varmepumper En spennende løsning er å kombinere solfangere med varmepumper. Har du varmepumpe fra før er det både enkelt og rimelig å nyttiggjøre seg av tilleggsenergien fra sola. Leverandør: CTC Ferrofil AS. Vnr: 8359105.

Pris på forespørsel. 8. Produktpakker

CTC har vi valgt ut passende produkter og komponenter og laget egne produktpakker for å gjøre valget enkelt, og som prikken over i’en har CTC har utviklet et helt nytt akkumulator– og styresystem spesielt beregnet for solvarme. Spør oss om hjelp til å finne løsningen for deg. Leverandør: CTC Ferrofil AS.

Pris på forespørsel. 9. Delta Flex 7kW

Varmepumpe. Ekstremt effektiv med et helt nytt potensiale for energisparing. LWD gir miljøvennlig oppvarming med lavt lydnivå, elegant design og enkel montasje. Kan kombineres med Titanium Delta Flex 210/75 S 22 for å oppnå maksimal besparelse og utnyttelse. Varmepumpen leverer prioritet til varmtvann, styrer varmeanlegget og utetemperatur og kontrollerer behovet for tilskuddsenergi gjennom hele året. Deltaflex TM leveres som standard klartgjort for oppkobling til internett med fjernovervåking. Varmepumpen kobles opp til Høiax server HYPERLINK og sammen med vår 114serviceorganisasjon tilbyr din installatør unik oppfølging av anlegget, selvsagt også tilgjengelig for deg på din PC. Leverandør: Høiax AS.

7

145

Pris på forespørsel.

9

Hvordan oppvarm velge optimal ing t Spør oss il din bolig? gjer – så hje lper vi de ne g mulighet er, plass med og prise ering r!

8


Forbedret dobbeltmantlet bereder!

1

146

2

115

EcoAir ny utforming, stillegående vifte, bedre virkningsgrad!

3-4

1. EcoHeat 306 Væske/vann varmepumpe. EcoHeat 300-serien er en av de mest effektive varmepumpene på markedet. EcoHeat 306 er en 6 kW varmepumpe for 230V, 3-fas anlegg, for uttak av energi fra fjell, jord eller sjøvann. Finnes også i 8 og 10W effekt. De nye CTC EcoHeat er utstyrt med berøringsskjerm, akkurat som på dagens mobiltelefoner. Skjermen er 4.3 tommer og i farger. Den har norsk tekst og enkle symboler – der du kan enkelt justere varme, varmtvann m.m. eller hente ut en mengde informasjon om driften. Leverandør: CTC Ferrofil AS. Vnr: 8200844/ 8200852/ 8200845.

Pris på forespørsel. 2. EcoEl 1550

Elektrokjele som gir en jevn, god varme, og rikelig med varmtvann takket være den spesielle shunt.teknikken. Konstruksjonen har mange fordeler. Bl.a får du alltid tilgang på nytt og legionellafritt varmtvann. Styresystemet er enkelt å betjene, det er enkelt å legge inn parametre og å lese av resultatene. Forbedret dobbelmantlet bereder. Leverandør: CTC Ferrofil AS. Vnr: 8200812.

Pris på forespørsel.

3. EcoAir 105

Luft/vann varmepumpe i 230V, 5.7 kW. EcoAir er dimensjonert for å gi en stor besparelse. Selv ned til – 15°C er varmepumpen meget effektiv. Eco Air er en varmepumpe beregnet for å kobles til en eksistrenede eller ny kjele. Den benytter varmen i uteluften som via en kompressor omdannes til varmtvann som igjen gir varme til boligen og varmt forbruksvann. Eco Air V3 er meget enkel å installere. Varmepumpen settes inn mot husets vegg og kobles f.eks. til kjelen med 22 mm kobberrør. Ettersom man benytter uteluften, behøves det ikke noe borehull eller slynger i bakken. Varmepumpen installeres med styremodulen EcoLogic, med et lettlest display der du enkelt kan se driftsdata, langtidsverdier og innstillinger. Tilvalgt utstyr finnes også for overvåkning, alarm og avstandstyring via mobiltelefon. EcoAir leveres også i 400V og effekter helt opp til 25 kW for større eneboliger. Leverandør: CTC Ferrofil AS. Vnr: 8200802.

Pris på forespørsel. Alle EcoAir pumpene har nytt design, med ny vifte og er dermed enda mer stillegående og har bedre virkningsgrad enn tidligere.

5

4. EcoAir 107 Luft/luft varmepumpe. 230 V, 7.1 kW. Perfekt for tilkobling til en eksisterende fyrkjele. Varmepumpen kobles da opp mot fyrkjelen sammen med styresystemet CTC EcoLogic EXT. Økonomisk drift året rundt. Høy virkningsgrad. Stillegående. Vekt 105 kg. Leverandør: CTC Ferrofil AS. Vnr: 8200804.

Pris på forespørsel. 5. EcoAir 110

Luft/vann varmepumpe i 230V, 10 kW. Beregnet for 400V anlegg, 3N ~ fas. EcoAir er dimensjonert for å gi en stor besparelse. Selv ned til – 15°C er varmepumpen meget effektiv. Denne varmepumpen er beregnet for å kobles til en eksistrenede eller ny kjele. Den benytter varmen i uteluften som via en kompressor omdannes til varmtvann som igjen gir varme til boligen og varmt forbruksvann. Leverandør: CTC Ferrofil AS. Vnr: 8200842.

Pris på forespørsel.


6

7

114

147

8

6. Toshiba kWsmart

Toshiba luft-vann er utviklet i samarbeid med den norske importøren, ABK Klimaprodukter, og er spesielt tilpasset norske forhold og behov. Med mer enn 3000 installasjoner så langt er dette Norges mest solgte luft-vann varmepumpe. Varmepumpen har to separate varmevekslere. En for boligoppvarming (opp til 55 °C) og en for varmtvannsproduksjon (opp til 80 °C). Super Saver funksjon gjør at alt varmtvann kan produseres av varmepumpen, uten elektrisk tilskudd. Toshiba luft-vann er spesielt egnet for passivhus, nybygg og ved rehabilitering av hus med energiforbruk opp til 30 000 kW. Avbildet innedel for oppvarming og tappevann HWS-603XWH-E og utedel HWS 603 H-E, begge 1 ~ 230 V. Kan leveres som komplette pakkeløsninger, avhengig av behov. Leverandør: ABK AS. Vnr: 8419762/ 8419761.

Pris på forespørsel.

9

7. NIBE Fighter F750

Ventilasjonsvarmepumpe. Komplett og høyeffektiv. Gir varme, varmtvann, ventilasjojn og gjenvinning. For nye hus opp til 200 m² med vannbårent system i form av radiatorkrets eller gulvvarme. Invertersstyrt kompressor gir meget økonomisk drift samt 2-3 ganger så høy varmeeffekt sammenlignet med tidligere bodeller. Besparelse 8.900-16.200 kWh. Leverandør: ABK AS.

Pris på forespørsel.

8. NIBE Fighter 1245R

F1245 er NIBEs mest avanserte varmepumpe med integrert, rustfri 180 liter varmtvannstank, med berg, jord eller sjø som varmekilde. NIBE F1245 er konstruert for å forsyne huset ditt med rimelig, miljøvennlig oppvarming og du kan redusere dine oppvarmingskostnader med opp til 80 %. Varmepumpen er utstyrt med et brukervennlig fargedisplay med oversiktlige menyer hvor man enkelt kan styre innetemperaturen og varmtvann. Alle modellene leveres for 230V trefase hovedspenning, har et svært lavt lydnivå og kan suppleres med tilbehør som passiv kjøling, ventilasjonsgjenvinning, bassengoppvarming og flere varmesystem.Leverandør: ABK AS.

Pris på forespørsel.

9. NIBE Split

En komplett og moderne luft-vann varmepumpe med effektive, tekniske løsninger for energisparing og redusert CO2-utslipp. NIBE SPLIT kombinerer ute- og innedel av høy kvalitet med banebrytende teknologi - til ett system for oppvarming, varmtvann og kjøling. Systemet har trinnløs regulering av varmeeffekt og høy effektfaktor hele fyringssesongen. Den kan generere varme og varmt-vann opp til 65 °C (maks 58 °C kun med kompressor) og arbeider uten problemer selv når utetemperaturen faller ned til -20 °C. Integrert rustfri varmtvannstank og 9 kW elektrisk tilleggsvarme som benyttes på de kaldeste dagene. NIBE SPLIT har helautomatisk styring og har et diskret tidløst design. Sammen med innedelene tilbys det tre forskjellige størrelser på utedelene. Kan leveres som komplette pakkeløsninger, avhengig av behov. Produktet kan i tillegg kombineres med andre energikilder som oljefyr, sol, gass eller ved. Fås i størrelsene maks 8 og 12 kW. Leverandør: ABK AS. Vnr: 8416656/ 8416642/ 8416671/ 8416672/ 8416643/ 8416644/ 8416645/ 8416646.

Pris på forespørsel.


Testvinner!

2

1

114 148

3

1. Thermia Atria Optimum

Luft/vann varmepumpe med aktiv styring som gir økte besparelser. Effektiv og driftssikker. Har turtallsstyring, der driften hele tiden finjusteres etter gjeldende behov og forutsetninger. Det gir maksimal effektivitet og minimalt energiforbruk. Varmapumen består av to deler – en innedel og en utedel. Ettersom varmepumpens arbeidende deler (kompressoren og styreelektronikken), er plassert innendørs, egner Atria Optimum seg godt for steder med krevende værforhold og kaldt klima. All varme kommer huset tilgode. Enegrien hentes fra uteluften, helt ned til - 20 °C. Ved lavere temperaturer gis tilskudde via el. kolber. Avfrosting skjer automatisk og kun ved beho, noe som ytterligere senker kostnadene. Leverandør: Danfoss AS. Vnr 230V utedeler: 8417965/ 8417966/ 8417967/ 8417968. Vnr 400V utedeler: 8417969/ 8417971/ 8419972/ 8417973. Vnr 230V/400V innedel: 8417974.

Pris på forespørsel.

2. Thermia Atec

En ny standard for luft/vann varmepumper! Testvinner og kåret til den mest effektive luft/vann varmepumpe av de Svenske Energimyndighetene. Et unikt akustisk design gjør blant markedets mest stillegående. Den er utstyrt med kjølefunksjon slik at du kan nyte en sval innetemperatur på de varmeste sommerdagene. Har du svømmebasseng, kan også dette kobles til Thermia Atec for å redusere varmekostnadene ytterligere. Energien hentes fra luften, og gir varmtvann og vannbåren varme med effektiv energibesparing helt ned til -20 °C. Består av to deler: selve varmepumpen (utendørs) samt en innendørsenhet. Leverandør: Danfoss AS. Vnr 230V utedel: 8418263/ 8418264/ 8418265/ 8418266/ 8418267. Vnr 230V innedeler: 8418276/ 8418289/ 8418291/ 8418292. Vnr 400V utedel: 8418248/ 8418249/ 8418258/ 8418259/ 8418261 / 8418262. Vnr 400V innedeler: 8418276/ 8418286/ 8418287/ 8418288.

Pris på forespørsel.

3. Thermia Online

Med tilbehøret Thermia Online 2.0 kan du fjernstyre og overvåke din varmepumpe. Det gir deg full kontroll over varmesystemet hvor enn du befinner deg i verden. Du kan f.eks. senke temperaturen når du er bortreist og øke den i tide før du kommer hjem. Kommer du hjem før planlagt er ikke det noe problem, med Online 2.0 kan du enkelt sørge for at huset er varmt og behageligt på det tidspunkt du kommer hjem. Alle data sendes fra varmepumpen og lagres på en ekstern server. Det gjør at du når som helst har tilgang til Online 2.0 - fra en hvilken som helst PC, smarttelefon og nettbrett til alle døgnets tider. Systemet fungerer på alle varmepumpemodeller i Thermias nåværende villasortiment produsert etter 2007. Leverandør: Danfoss AS. Vnr : 8418293 for Diplomat, Diplomat Optimum G2 og Atria Optimum. Vnr : 8418294 for Atec.

Pris på forespørsel.


4

5

113 149

Installas varmepumpe jon av k å redusere d an bidra til in til oppvarmin e utgifter ga og tappevan v bolig nm opptil 75 % ed !

4. Thermia Diplomat Optimum G2

Varmepumpe som henter energi fra berg, jord eller sjøvann. Produserer mer og varmere varmtvann enn noen annen varmepumpe på markedet, samtidig som den forbruker mindre energi. Du kan redusere dine varmekostnader med opptil 75 %. Den patenterte HGW oppvarmingsteknikken sørger for at varmepumpen avgir varme samtidig i to forskjellige temperaturnivåer, og den høyeste går alltid til varmtvannsberederen. Det innebærer i praksis at du får varmtvann på kjøpet når huset varmes av pumpen. Varmepumpen har bruvervennlig styring og turtallstyrte sirkulasjonspumper. Leverandør: Danfoss AS. Vnr 230V: 8418203/ 8418204/ 8418205/ 8418206. Vnr 400V: 8418207/ 8418208/ 8418209/ 8418211/ 8418212.

Pris på forespørsel.

5. Thermia Diplomat

En meget populær varmepumpe. Som varmekilde kan du velge mellom bergvarme, jordvarme eller varme fra sjøvann. Varmepumpen er effektiv og pålitelig med høy årsvarmefaktor. Årsvarmefaktoren, som er et mål på varmepumpens effektivitet gjennom et helt år, gjør at du kan redusere varmekostnadene med opptil 75 %. Varmepumpen har innebygget TWS-teknikk som etterfyller varmtvannsberederen på kortere tid og med varmere vann, enn hva den tradisjonelle teknikken klarer. Den høye temperaturen i berederen gir ekstra mye varmtvann da det blandes ut til den temperatur som kommer ut i tappekranen. Leverandør: Danfoss AS Vnr 230V: 8418213/ 8418214/ 8418215/ 8418216. Vnr 400V: 8418217/ 8418218/ 8418219/ 8418221/ 8418222.

Pris på forespørsel.

6

6. Thermia Diplomat Duo

Varmepumpe. Er en variant av bestselgeren Diplomat. Det som skiller modellene er at Diplomat Duo har en saparat varmtvannsbereder. Den passer derfor godt på steder med lav takhøyde eller der man har en varmtvannsbereder fra før. Leverandør: Danfoss AS. Vnr: 8418223.

Pris på forespørsel.


1

2

116 150

5

3

1. Heru

Varmegjenvinner. Roterende for plassering på loft/ bod. Leveres med ettervarmebatteri, og avansert fjernstyring for enkel betjening. Leverandør: Östberg Norge AS. Vnr: 030062.

fra kr 16.250,2. RS 100 A

Veggvifte til montering på yttervegg. Kraftig vifte til våtrom. Ved montering utendørs blir kun ventilen synlig inne på badet. Leverandør: Östberg Norge AS. Vnr: 7400021.

kr 1.996,-

6

4

3. Beam Vac Pan

Feiebrett. Monteres i fotlist eller kjøkkenbenk. Leveres i hvit, sort eller rustfritt stål. Leverandør: Östberg Norge AS. Vnr: 9315313.

kr 541,4. IFA

Isolert loftsvifte. Med 30 mm isolasjon. 3 stusser for kanaltilkobling. Finnes i flere kapasiteter. Leverandør: Östberg Norge AS. Vnr: 7810001.

fra kr 4.615,5. TKC AUT TK SV

Takvifte. Finnes i sirkulær og kvadratisk tilkobling. 2 størrelser og 3 ulike kapasiteter. Leverandør: Östberg Norge AS. Vnr: 7200051.

fra kr 2.150,-

6. CK Rund

Kanalvifte. Sirkulær kanaltilkobling med rett gjennomstrømming. Finnes i 50 og 60 Hz og med ulike kapasiteter. Leverandør: Östberg Norge AS. Vnr: 7000030.

fra kr 1.212,-


Slange- og rørpakker Beam: Beam slangepakker inneholder:

Støvsugerslange, teleskoprør, radiatormunnstykke, møbelmunnstykke, gardinmunnstykke, munnstykkeholder til teleskoprøret, slangeholder og gulvmunnstykke RD 285. Finnes i 9, 10.5 og 12 m, uten og med av/ på bryter på håndtaket.

Ekstrautstyr Beam: Teppebanker Luft-/ batteri. Vnr: 010400.

kr 814,Møbelbanker Vnr: 010405.

kr 670,Klesbørste 7

Vnr: 010471.

kr 243,Dyrebørste Vnr: 010472.

kr 268,Miniutskiller Vnr: 010473.

151 117

kr 296,Teleskopisk flatmunnstykke Vnr: 010475.

kr 346,-

9

7. Rørpakke 3

Komplett monteringssett med pvc rør for 3 kontakter. Leverandør: Östberg Norge AS. Vnr: 010043.

kr 1.523,8. Beam slangepakke 935

9 m slange, inkl. av/ på bryter, teleskoprør, oppheng og 4 munnstykker. Leverandør: Östberg Norge AS. Vnr: 010106.

kr 2.565,9. Beam Platinum 335

Sentralstøvsugerenhet til rekkehus og eneboliger. Støvbeholder på 15 liter. Høy sugeeffekt 590 airwatt, selvrensende GORE filter og kraftig By-pass motor 1750 Watt. Leverandør: Östberg Norge AS. Vnr: 010973.

kr 6.498,-

10

11

10. Beam Platinum 385

Sentralstøvsugerenhet til store leiligheter, rekkehus og eneboliger. Ny motor og filter fra GORE-Tex samt gjennomsiktig støvbeholder på 15 liter. Sugeeffekt 670 airwatt. Maks motoreffekt 1900 Watt. Leverandør: Östberg Norge AS. Vnr: 010979.

kr 7.498,11. Beam Platinum 398

Støvsugerenhet for store eneboliger, barnehager og mindre kontorbygg. Leverandør: Östberg Norge AS. Vnr: 011034.

kr 9.245,-

8


1

2

114 152

1. Danfoss Link

Med det trådløse varmestyringssystemet Danfoss Link kan varmen styres fra et sentralt sted i boligen din. Fra Touch-skjermen har du full kontroll over varmen i alle rom. Varmestyringssystemet er fleksibelt og kan styre både radiatorer og vannbåren gulvvarme, panelovner og elektrisk gulvvarme i tillegg til å slå av/ på lys og elektriske apparater. Du kan lage ukeprogrammer for hvert rom, med ulike temperaturer til ulike tider på døgnet. Med feriefunksjonen kan du redusere forbruket ytterligere ved å senke temperaturen når du er borte noen dager eller over lengre tid. Legg inn i kalenderen når du er tilbake, så sørger Danfoss Link for en varm og behagelig velkomst når du kommer hjem. Danfoss Link er meget brukervennlig og like enkel å betjene som en smarttelefon. Dette kan redusere varmekostnadene med inntil 23 %. Det er mulig å søke om ENOVA tilskudd til kjøp og installering av systemet. Leverandør Danfoss AS. Vnr Danfoss Link 8505097/ 8505098. Vnr Living Connect radioatortermostater: 8505107 / 8505108. Vnr Gulvvarmemaster: 8505105. Vnr Romføler: 8505106.

Pris på forespørsel.

2. Living Eco radiatortermostat

Med elektroniske radiatortermostater kan du spare penger og energi samtidig. Ved å bytte dine gamle radiatortermostater sammen med Living Eco kan du oppnå en energibesparelse på inntil 23 %. Har du ikke radiatortermostater fra før, vil du kunne oppnå en besparelse på hele 46 %. Det vil du kunne se neste gang du mottar din varmeregning. De elektroniske termostatene regulerer varmeforbruket nøyaktig og programmeringen sikrer at du ikke bruker unødig energi. “Åpent vindu”-funksjonen i de elektroniske termostatene bidrar til ytterligere energibesparelser. Termostatene har et stilrent og prisbelønnet design. Living Eco har mottatt den internasjonalt anerkjente Red Dot-designprisen. Dette er de minste elektroniske termostater på markedet. Det enkle og elegante design passer inn alle steder. Leverandør: Danfoss AS Vnr Living Eco radiatortermostater: 8505123 / 8505124.

Pris på forespørsel.

Få full kon varmen i alle troll over ro Trådløs var m i huset! mes reduserer va tyring rme kostnadene med inntil 2 3%!


153


Varme i flere former I Lyngsons brede sortiment finner du konvektorer og designradiatorer i ulike størrelser og former. Felles for dem alle er at de har en velfungerende konstruksjon og en formgivning som oppfyller de aller høyeste krav som stilles ved nybygg og rehabilitering.

114 154

Under

Hygiene

Lisa

Usynlig / diskré varme. Effektiv kaldrassikring fra store vindusflater!

Rene flater som hindrer støv-samling. Profilert eller Plan front!

Listradiatoren for lav brystningshøyde. Solid utførelse som tåler røff behandling!

Strada

Play

Aeros

Stilren og robust. Effektivt lavtemperatur-konsept. Kan leveres med DBE for økt effekt!

Fargerik varme med mykt design

Varm luft som monner! Kraftfull med delikat utseende!

www.lyngson.no

Kompetanse - Kvalitet - Valgfrihet

Ludvig. Lisa og PRE radiatorene produseres ved Lyngsons fabrikk.


155


Tekniske løsninger for det miljøvennlige huset Ulike boliger har ulike forutsetninger ved installasjon av gulvvarme. Vær derfor nøye med å velge en løsning som passer til dine krav enten du skal bygge nytt eller restaurere. Gulvvarme kan legges i trebjelkelag, støpes inn i betong eller annen flytende gulvmasse og du kan få styringssystemer som gir god komfort og økonomi. Gulvvarmerør på trebjelkelag

Ved innstøping av rør i betong el. l.

Uponor Gulvvarmesystem er et godt eksempel på løsninger for installasjoner i trebjelkelag eller på tvers av bjelker. Systemet finnes i dimensjonene 17 mm og 20 mm. Man velger egnet system utfra hvordan bjelkelaget ser ut ved renovasjon eller planlegges utført ved nybygg.

Når man velger å støpe inn rørene, er det mest vanlig å bruke 20 mm rør, ikke minst fordi dette ofte er mer prisgunstig enn andre løsninger. Ved renovering ønsker man ofte å begrense den totale høyden gulvet bygger. Da kan man benytte 12 mm rør som kun behøver 15 mm påstøp, inklusive eventuelle gulvfliser.

Avansert energistyring er enkelt hos Bademiljø 114 156

Et styringssystem gir deg full kontroll

uponor control system dem er utstyrt med en ny teknikk som gir deg bedre komfort og økonomi. systemet gir en energibesparing på 5 prosent sammenlignet med konvensjonelle reguleringssystem for gulvvarme*. upnor control system dem tilpasser seg rommet og slik avgir gulvet bare så mye energi som kreves, og sørger for behagelig og jevn temperatur i rommet og på gulvflaten. dessuten har systemet en selvregulerende funksjon som gjør senere justeringer av systemet overflødig. * iht. tester utført av sp, sveriges tekniska forskningsinstitut.

Uponor Control Syste m

DEM

• Autobalan seringssystem – sørger for pe installasjon m rfekt ed en gang! • Tilførselsdia gnostikk – op timaliserer varmesystemet og sparer en ergi. • Rom sjekk – kontrollerer at rom/kurs og samsvarer. termostat

Oppgrader ditt eksisterende gulvvarmesystem Det er ikke bare nyinstallerte gulvvarme-system som kan dra nytte av denne teknologien. Med Uponor Control System DEM kan du lett oppgradere ditt gamle gulvvarmesystem og som bonus få nye, moderne og trådløse termostater. Oppgraderingen kan enkelt gjøres på alle gulvvarmesystem med Uponor / Wirsbo fordelere av typen RWG fra 1986 og nyere. Til og med fordelere av typen WGF kan enkelt oppgraderes. Når du oppgraderer, kan du fortsatt bruke de Uponor / Wirsbo termoelektriske elementene du har.

• Komfortinn stilling – sikrer lune gulv, uten påvirkning av andre varmek ilder. • Rom bypass – for varmep umper som be jevn gjennom høver strømning for å fungere op timalt. • SMS-modul – lar deg fjern styre varmesys med mobilen temet


Bygge nytt eller pusse opp? Valg av varmeløsning starter her! Uponor Gulvvarmes 20 mm på armeringsnett innstøpt i betong

Uponor Gulvvarmes 17 mm i gulvvarmesponplate på trebjelkelag.

157 Uponor Silencio Trinnlydplate 20 eller 17 mm på trejbjelkelag. Uponor Gulvvarme 20 mm legges enten som spaltegulv på bjelkelaget eller med gulvvarmekassetter mellom bjelkene i bjelkelaget. De dekkes deretter på tradisjonelt vis med vanlige 22 mm sponplater eller tregulv.

Uponor Gulvvarme 12 mm i lavtbyggende gulvvarmeplate Uponor vannbåren gulvvarme med 12 mm rør, er en enkel og økonomisk måte å installere behagelig gul varme ved renovering av gamle tre- eller betonggulv. Uponor Gulvvarme 12 mm legges direkte på det gamle gulvet. Ettersom gulvvarmerørene bare er 12 mm i diameter, bygger løsningen kun ca. 25-30 mm. Høyden varierer ved innstøpning av rør eller i tregulv. På betonggulv blir den totale høyden på gulvet ca. 30 mm.


Kjøkken, vaskerom, hytte og utemiljø Grip dagen! En hånd kan jobbe – og den kan hvile. Den kan kose og den kan slå. Den kan hilse velkommen og vinke farvel. Hånden er alltid konkret. Den kan ikke gripe dagen, men den kan bidra til å forme den gjennom sine gjøremål.


2

1

4

119 159

3

1. Contour 920

3. Standard CKC 1000

Kjøkkenbeslag. 92×51 cm. Passer i skap fra 60 cm. Stor og liten kum. Rillefelt. Med oppløftventil i stor kum og manuell kurvventil i den minste. Både som høyre- og venstremodell. Pris uten blandebatteri. Leverandør: Intra AS. Vnr: 6320008.

Minikjøkken. Hvitlakkert stål. 100×60×90 cm. Med kjøleskap, vask og 2 kokeplater og 60 min. tidsbryter. Kan leveres i 120 cm og som høyremodell. Pris uten blandebatteri. Leverandør: Intra AS. Vnr: 6503503.

kr 4.569,-

kr 10.450,-

2. Frame FR97 S XH

4. Horizon

Kjøkkenbeslag. 97×51 cm. Passer for skap fra 80 cm. For nedfelling. Med stor og liten kum, samt avrenningsfelt. Leveres med oppløftventil, overløp og stor avløpsrist i stor kum og manuell kurvventil i den minste kummen. Vannlås, såpedispenser, oppløftventil og skyllekurv i sort plast er inkludert. Både som høyre- og venstremodell. Leverandør: Intra AS. Vnr: 6320198.

kr 8.800,-

5

6. Ekko 2

Kildesortering. Med 2 bøtter á 16 liter. Miljøvennlig plast i transparente farger. Bærehåndtak. Monteres i kjøkkenbenk på solide glideskinner. Leverandør: Intra AS. Vnr: 6321711.

kr 856,-

Kjøkkenbeslag. 61.5×51 cm. For nedfelling. Passer i skap fra 60 cm. Stor og liten kum uten avrenning. Leveres med vriventil i stor kum og kurvventil i liten. Inkludert vannlås. Vendbar. Leverandør: Intra AS. Vnr: 6320447.

kr 4.100,5. Horizon

Kjøkkenbeslag. 81.5×51 cm. Med stor og liten kum for nedfelling. Rillefelt. Med vriventil og vannlås. Vendbar. Uten blandebatteri. Leverandør: Intra AS. Vnr: 6320449.

kr 4.271,-

6


1

2

4

3

5

120 160

6

1. Euroform EFX 614-78

4. Compact Plus CPX 660

7

7. Isis SSX 651

Kjøkkenbeslag. 78x47.5 cm. Med oppløftventil. Vendbar. Passer i 50 cm skap og bredere. Leverandør: Franke Norge AS. Vnr: 101.0016.461.

Kjøkkenbeslag. Edelstål, glatt. 61.5×50 cm. Med oppløftventil. Vendbar. Passer i 60 cm skap og bredere. Leverandør: Franke Norge AS. Vnr: AA 355953.

Kjøkkenvask. 103x52 cm. Med oppløftsventil. Vendbar. Passer for 60 cm skap og bredere. Leverandør: Franke Norge AS. Vnr: 101.0082.271.

kr 1.702,-

kr 2.752,-

kr 2.365,-

Praktisk avfallsbøtte for kildesortering. Med 2 beholdere á 15 liter. B25.3xD46.7xH43.4 cm. Kan også leveres med 3 beholdere á 10 liter. Leverandør: Franke Norge AS. Vnr: 134.0039.553/ 134.0039.555.

5. Euroform EFX 651-78

8. Twister

kr 935,-

kr 2.055,-

3. Mudin

6. Mikado MOX 660

2. Cube 30

Meget effektiv avløpsåpner for tette rør og sluk. 1 liter. Leverandør: Norenco Norge AS. Vnr: 149.

kr 198,-

Kjøkkenbeslag. Edelstål, glatt. 78×47.5 cm. Med oppløftventil. Vendbar. Passer i skap fra 60 cm. Leverandør: Franke Norge AS. Vnr: 101.0035.360.

Rengjøringsmiddel for rustfritt stål. Leverandør: Franke Norge AS. Vnr: 905503001.

kr 119,-

Kjøkkenbeslag. Edelstål. 57.5×50 cm. Med oppløftventil. Vendbar. Passer i 60 cm skap og bredere. Leverandør: Franke Norge AS. Vnr: 101.0010.279.

kr 1.598,8


9

10

11

161 121

12

9. VK 50

Vaskekar. Rustfritt stål. For veggmontering. 55.5×45.5 cm, dybde 23 cm. Finnes også i 40 og 60 cm bredder. Leveres med ventil, plugg og veggfester. Også for nedfelling og som landbruksmodell. Leverandør: Intra AS. Vnr: 6321824.

kr 1.955,10. GUB1

Utslagsvask. Rustfritt stål. For veggmontering. 45×33 cm. Dybde 21.7 cm. Leveres med veggpanel, støttebrakett og avløpsventil med kuppelrist. Bøtterist er tillegg kr 475,- 6320006. Leverandør: Intra AS. Vnr: 6320003.

kr 1.505,11. Vaskekar

For veggmontering eller for nedfelling i plate. 50×45 cm. Volum ca 45 liter. Rustfritt stål. Leverandør: Franke Norge AS. Vnr: 59071/ 59071INB.

kr 1.650,- veggmontering kr 1.890,- nedfelling

13

12. Vela VLX 610-50

Kjøkkenvask. 60x51 cm. Passer for 60 cm skap og bredere. Leverandør: Franke Norge AS. Vnr: 101.0204.969.

kr 3.642,13. Trend 120 LMO/RMO

Minikjøkken i rustfitt stål. 120×90×60 cm. Leveres med et sideskap med kjøleskap. Uttrekkbar apotekerskuff i midten. Microbølgeovn og keramisk kokeplater. Modell med vaskekum til venstre. Leveres med 60 min. tidsbryter for kokeplater. Også i hvit emaljert stål. Leverandør: Intra AS. Vnr: 41368713.

kr 25.899,14. Shining-kit

Poleringssett til rustfri kjøkkenvask. Slipesvamp, 50 ml StarClean polermiddel og gul polersvamp. Perfekt for å utjevne riper i kummer av eldre årgang. Brukes ALDRIG på nye kjøkkenvasker. Leverandør: Intra AS. Vnr: 6321945.

kr 95,-

14


15

2

3

120 162 5

4

8

7

1. Universo UNI150D

Kjøkkenvask. 100×50 cm. Passer i skap fra 60 cm. For nedfelling. Vendbar. Med stor og liten kum, samt avrenningsfelt. Leveres med kurvventiler og vannlås. Leverandør: Intra AS. Vnr: 6320024.

kr 2.593,2. Omnia 600SF

Kjøkkenvask med stor kum. 59.5×51 cm. Passer i skap fra 60 cm. Kan benyttes både i vaskerom og på kjøkken. Leverandør: Intra AS. Vnr: 6320004.

kr 5.659,3. Franke Maris 651 Grafitt

Kjøkkenvask i Fragranit. 95×50 cm, med oppløftventil. Vendbar. Passer for 60 cm skap og bredere. Skylleskål er tillegg. Leverandør: Franke Norge AS. Vnr: 114.0059.464.

kr 4.590,-

9

4. Sanicid

Rengjør og desinfiserer dusjvegger og badekar. Spray på og skyl. 0.5 liter. Leverandør: Norenco Norge AS. Vnr: 147.

kr 99,5. Kalkfjerner

Fjerner kalk i dusjkabinett, armatur og fliser. 0.5 liter sprayflaske. Leverandør: Norenco Norge AS. Vnr: 174.

kr 119,6. Luktfjerner Fjerner all ubehagelig lukt. Spray og la virke. 0.5 liter sprayflaske. Leverandør: Norenco Norge AS. Vnr: 357.

kr 99,-

10

7. Fug & Flis Rens

Fjerner inngrodd smuss raskt og effektivt i fuger og fliser. Utblandet. 0.5 liter sprayflaske. Også i 1 liter konsentrat. Leverandør: Norenco Norge AS. Vnr: 405/ 406.

kr 89,- 0.5 liter spray kr 195,- 1 liter konsentrat 8. Maxgel Brukes ved problemer med rustvann og kalk i toalett. Hurtigvirkende og effektiv. 0.75 liter. Leverandør: Norenco Norge AS. Vnr: 223.

kr 169,9. Sour Power Avløpsåpner. Meget kraftig. Fjerner tekstiler, papir m.m pH 0. 1.8 kg. Leverandør: Norenco Norge AS. Vnr: 367.

kr 397,-

6

11


163

10. Perfekt

13. Garder

kr 119,-

kr 189,-

11. Glassfornyer

14. XXL 1 og XXL 2

Acrylpolish for badekar og servanter av akryl og plast.. Leverandør: Norenco Norge AS. Vnr: 413.

Fjerner gammel inngrodd kalk fra glassvegger i dusj og på fliser. Glasset blir som nytt. Kan også brukes på nessotet glass i peis. Leverandør: Norenco Norge AS. Vnr: 9815588.

kr 199,12. Garder Klortabletter. 48 stk. Konserverer og holder badevannet klart og rent i utespa og badestamper etc. Leverandør: Norenco Norge AS. Vnr: 112.

Flytende desinfisering av rørsystemer i boblebad. 1 liter. Leverandør: Norenco Norge AS. Vnr: 148.

Boblebadrens. Gjør rør og slanger helt rene. Fjerner biofilm. Brukes 1–3 ganger pr. år. XXL 1 og 2 skal benyttes sammen. Pris pr. rensedel. Leverandør: Norenco Norge AS. Vnr: 110/ 111.

kr 147,-

13

kr 169,12

14


1

4

2

3

5

6

8

16 9

122 164

7

1. FM Mattsson 9000

Veggbatteri for utslagsvask og vaskekar. Med svingbar tut og kran for oppvaskmaskin. Tuten kan monteres under eller på toppen av blandebatteriet. Forkrommet. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4301803/ 4304052/ 4303895.

kr 2.080,2. Gardena startsett

Komplett med strålerør og kuplinger. Leverandør: Gardena. Vnr: 9318371.

kr 302,3. Gardena hageslange

30 m × 1/2 i PVC. Vridnings- og trykksikker. Leverandør: Gardena. Vnr: 9318327.

kr 450,-

5. DN 15

Utekran. Frostfri. Leveres med løs nøkkel. Leverandør: Oras Armatur AS. Vnr: 4203652.

kr 960,-

kr 1.515,-

6. Utekran

Frostfri utekran med nøkkel. Selvdrenerende. 400 mm. 1/2" slangeanslutning. Leverandør: Gustavsberg. Vnr: 4342954.

kr 770,7. Trio Perfekta

Utekran. Vannutkaster med kjeramisk innmat. Leveres med løs nøkkel. Leverandør: Korsbakken Trading AS. Vnr: 975050/ 970255.

kr 790,-

4. Outline

8. FM Mattsson 4290-7520

kr 493,-

kr 820,-

Uttrekkbar klessnor. Polert krom. Lengde på linje 2.5 m. Skjult innfesting. Leverandør: Smedbo AS. Vnr: FK480.

9. FM Mattsson

Dobbel utekran. Frostfri. Både varmt og kaldt vann tilgjengelig året rundt. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4303818.

Utekran. Frostfri. Uten slange. Leveres med løs nøkkel. Leverandør: Ostnor AB. Vnr: 4303805.

Tøm blandebatt erie vann før vinter t for en, hvis det er fare for at vannet fryser! Gjelder fo og fritidsboliger r hus oppvarming. Bat uten ter kan evt. demont iene er og oppbevares på es et varmere sted.


10

11

12

16

123 165

13

10. Colortap

Slangekran med to uttak. Kran i messing for tilkobling av hageslange, 2-veis. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 9314287.

kr 933,11. Colortap stengeventil

2 delt som kan monteres på eksisterende hagekran for ekstra uttak. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 9314293.

kr 930,12. Colortap startsett

Med strålepistol. Meget god kvalitet. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 9314335.

kr 940,-

14

15

13. Nostalgi

Vannpost med kran og kum. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 6328154.

kr 5.975,14. Nostalgi

17

Rosenpumpe med sokkel. Manuell. Leverandør: Tjersland & Co AS. Vnr: 6328152.

kr 1.760,-

17. Hyttefilter

Lensepumpe. Kan drenere rent eller lett skittent vann. Leverandør: Alltech. Vnr: 9045982.

Rens ditt eget drikkevann. Filteret er beregnet for steder hvor det ikke er innlagt vann. Renser smeltevann, regnvann og brønnvann til rent og trygt drikkevann. Rensekapasitet 40 liter/ døgn. Leverandør: Norvann. Vnr: 4004767.

kr 1.785,-

kr 2.880,-

15. SVX 550

16. PPT 800-22

Hyttepumpe. Rustfritt stål. Leverandør: Alltech. Vnr: 9045981.

kr 2.735,-


1

3-4 5

2

124 166

6

1. DrainLift TMP 40/8

Heveanlegg for avløp. Automatisk drenering av dusj, vaskeservant, vaske-/ oppvaskmaskin osv. i gamle og nye bygg hvor avløpsvannet ikke kan tilføres til avløpsnettet ved hjelp av naturlig høydeforskjell, eller for bortføring av avløpsvann som ligger under avløpsnettet. Innbygget kullfilter sikrer mot uønsket lukt. Skjulte anslutninger gir et tiltalende utseende. Bruttovolum 32 liter. B51×H38.5×D30 cm.Leverandør: Wilo Norge AS. Vnr: 9005502.

kr 7.460,2. DrainLift TMP 32-0.5 EM

Senkbar mini pumpestasjon. Enkel og rask installasjon. Gulvmontert. Selvtettende, direkte tilkobling bak et stående toalett. Integrert aktivkullfilter. Til begrenset bruk med skjæreverk til fjerning av kloakk fra enkelttoalett og fra håndvaskeservant, dusj eller bidé. Støysvak drift. Bruttovolum 17 liter. B51.1×H30×D26.9 cm. Leverandør: Wilo Norge AS. Vnr: 9005501.

kr 6.655,3. HWJ 202 EM 20

Pumpeautomat for hus go fristidsbolig. 3 tappesteder. også ideell til utendørs bruk (hobby, hage) og pumping fra brønner og dypereliggende tanker. Pumpehus i rustfritt stål. Tank 20 liter. Motoreffekt 650W. Leveres i størrelser inntil 1100 W. 1~230 V. Utskiftbar gummibelg. Leverandør: Wilo Norge AS. Vnr: 9005735.

kr 4.910,-

8

7

4. HWJ 202 EM 50

Pumpeautomater for hus og fritidsbolig. 6 tappesteder. Pumpehus i rustfritt stål. 50 liters tank. Motoreffekt 1100 W. Utskiftbar gummibelg. Leverandør: Wilo Norge AS. Vnr: 9005738..

kr 7.275,5. JET WJ 203 1FAS

Enkel selvsugende pumpe for vanning og trykkøkning. Maks. kapasitet 50 l/min. Maks. løftehøyde 40 mvs. Motoreffekt 650 W. Merkestrøm 4.3 A. Sugeside 1 utv. gj. Trykkside 1 utv. gj. Leverandør: Wilo Norge AS. Vnr: 9005802.

kr 3.250,6. TMW 32/11HD Twister 10M & Vippe

7. Stratos Pico

Høyeffektiv sirkulasjonspumpe for varme og klimaanlegg. Godkjent i henhold til nye europeiske energikrav, ErP. Gir inntil 90 % energibesparelse! En halvering av strømforbruket sammenlignet med tidligere klasse A pumper. Egner seg for eneboliger, leiligheter og mindre anlegg (også kjøleanlegg). Blokkeringssikker EC-motor. Enkel, rask installering og innstilling. Pumpen er selvluftende, noe som gir økt levetid og sikrere drift. Leveres med standard isolasjonskappe. Har integrert elektronisk effektregulering. Brukervennlig og lett lesbart display viser strømforbruket. Finnes i dimensjoner fra DN15 - DN30. Leverandør: Wilo Norge AS.

Pris på forespørsel. 8. Stratos

Lensepumpe. Til pumping av rent eller lett tilsmusset vann fra tanker, sjakter eller groper, ved oversvømmelse eller til drenering av kjellernedganger og kjellerrom. Leveres med nivåvippe for automatisk start og stopp. Slangetilkopling og 10 m kabel medfølger. Leverandør: Wilo Norge AS. Vnr: 9023167.

Våtløpersirkulasjonspumpe med gjenge- eller flensanslutning, Kommunikasjon med alle kjente styringssystemer for bygningsautomasjon. Leveres standard med isolasjonskappe. Finnes i dimensjoner fra DN25 - DN100. Temeraturomrde -10 °C til +110 °C. Elektrisk tilkobling 1~230 V, 50/60 Hz. Leverandør: Wilo Norge AS.

kr 5.900,-

Pris på forespørsel.


9

10

11

12

125 167

13

9. Sololift 2 WC-3

Kværnpumpe. Fjerner spillvann for i private boliger. Kan brukes til avløp fra toalett, servant, utslagsvask, dusj o.l. Pumpeenhet og integreret motor til uttagning. Kan monteres uavhengig av den eksisterende rørinstallasjonen. Leverandør: Grundfos Pumper AS. Vnr: 9045715.

kr 7.790,-

10. Sololift 2 C-3

Kværnpumpe. Velegnet til å pumpe grått spillvann på opptil 90C fra en oppvaskmaskin, vaskemaskin, kjøkkenvask, badekar, dusj og håndvask. Leverandør: Grundfos Pumper AS. Vnr: 9045711.

kr 6.580,11. Multi-Box B-CC7

Komplett lensepumpe løsning. Til pumping av rent eller lett tilsmusset vann fra beholdere, sjakter eller groper, ved oversvømmelse eller til drenering av kjellernedganger og kjellerrom. Auto-matisk start/ stopp. Max. løftehøjde 7 m. Max. kapasitet 14 m3/h. 1×220 V. Leverandør: Grundfos Pumper AS. Vnr: 9040795.

kr 6.695,12. Alfa 25-40 180

Kompakt sirkulasjonspumpe. Elektronisk hastighetsregulering. AUTOADAPT-funksjon tilpasser automatisk pumpens yteevne til det aktuelle behov, og bruker derfor et minimum av energi. Enkel betjening. Leverandør: Grundfos Pumper AS. Vnr: 9042042.

kr 4.590,-

14

15

13. MQ 3-35

Selvsugende flertrinns sentrifugalpumpe for drikkevann, regnvann eller andre rene, tyntflytende, ikke-aggressive medier. Sugehøyde maks. 8 m. Systemtrykk maks. 7.5 bar. Tilløpstrykk maks. 3 bar. 1 × 220 V. Leverandør: Grundfos Pumper AS. Vnr: 9040027.

kr 8.640,14. JP5

Vannforsyningspumpe. 1-fas hyttepumpe med manuell start/ stopp bryter. Leverandør: Grundfos Pumper AS. Vnr: 9040101.

kr 4.540,15. KP 150 A1

Lensepumpe. Med stor kapasitet. For sikker tømming av kjeller, brønner og lignende. Meget driftsikker. Leverandør: Grundfos Pumper AS. Vnr: 9040752.

kr 4.850,16. JP 5-T med tank

Komplett pumpeautomat for hytte med 24 liter trykktank. 1×220 V. Vannforsyning, trykkforøkning, væsketransport, sprinkel system og tømming av reservoirer. Sugehøyde maks. 8 m. Kapasitet inntil 84 liter/ min. Leverandør: Grundfos Pumper AS. Vnr: 9040013.

kr 7.230,-

16


127 169

Norsk Rørallianse as

sammen om de beste løsningene Norsk Rørallianse – NRA – ble startet høsten 2002 med hovedmotiv å etablere et forpliktende og sterkt samarbeid mellom større, velrenommerte regionale norske rørentrepenører. Målet var å bidra til og styrke deres framtidige konkurranseevne og utvikling, og å bedre deres forutsetninger for å kunne videreutvikle sine selskap som betydelige aktører i sine markeder under fortsatt lokalt eierskap. NRA har med dette utgangspunktet bygget konsepter som tar sikte på å utnytte styrken i deltakernes gode lokale markedsforankring, markesdskjennskap, deres fleksibilitet og nære forhold til sine ansatte. Klare fordeler som i kombinasjon med de synergier et større felleskap kan gi, bidrar til å styrke posisjon, tilpasning og kokurranseevne i markedet.

Mer om NRAs deltakerbedrifter Dersom du vil ha en ajourført oversikt over de bedrifter som deltar i NRA, kan du klikke deg inn på NRAs hjemmeside: www.nra.no, der du finner utfyllende informasjon under menypunktet «Deltakere».

I NRAs sentrale organisasjon er det derfor lagt opp til å ivareta den type viktige felles funksjoner og oppgaver som bidrar til effektivisering, positive synergier og bedre økonomisk uttelling for den enkelte deltaker, enn hva hver enkelt alene eller gjennom eventuelt annet samarbeid ville kunne oppnå.

En kort oppsummering av NRAs deltakerbedrifter Bedriftene deltar med sine avdelinger, datter- og/eller søsterselskap, og er etablert på over 30 ulike forretningssteder rundt om i landet. Bedriftene sysselsetter til sammen drøye 1.100 ansatte. Samlet omsetning 2013 er ca 1.5 milliarder kroner, som innebærer at NRA er den ledende gruppe på det norske markedet innen sitt markedssegment.

Hver enkelt deltaker opererer som før i sitt lokale marked i egen regi og under sitt godt innarbeidete navn. De fleste kunder vil derfor i det daglige ikke ha noen kontakt eller føling med deltakernes tilknytning til NRA. For alle kunder skal det imidlertid være en ytterligere trygghet å vite at den aktuelle deltaker, gjennom sitt samarbeid i NRA med andre av landets ledende rørentreprenører, har lagt et best mulig grunnlag for å kunne møte framtidens utfordringer på en god måte.

Alle NRAs deltakere driver stort i det profesjonelle markedet, både med virksomhet innen nybygg, rehabilitering og vedlikehold så vel mot næringslivskunder som offentlig sektor. Alle er også godt engasjert i privatkundemarkedet både med nybygg, service og modernisering/rehabilitering. De fleste av NRAs deltakere driver egne VVS-butikker, og flere av disse kan regnes blant de beste og største i landet.


Blant v책re viktige samarbeidspartnere er:

128 170


171


130 172


173


Profile for nra_katalog

Nra katalog 2013  

Nra katalog 2013  

Advertisement