{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

PRODUKTKATALOG 2019


KATALOG 2019 YOU Brands i Norge har i 30 år haft fornøjelsen af at levere kvalitetsprodukter til en branche i vækst. YOU Brands Denmark har i mere end 20 år været med på denne spændende rejse, som ikke kun har udfordret og udviklet os som leverandør, men også givet os en bredere og dybere indsigt i hvad vores kunder ønsker. Og rejsen stopper ikke her. Vi er stolte af vores nordiske rødder og at vi samtidig har krydret vores kollektioner med internationale kendte agenturer fra

2

både Canada og Italien. I dette katalog præsenterer vi for første gang alle vores brands fra A – Z. Lad dig inspirere af produkter som hjælper dig til at kommunikere din profil, gøre dig mere synlig og forme en vigtig del af din forretnings identitet. Vi skal gøre vores bedste til at levere kvalitet, funktionalitet, design og miljø under de bedste vilkår. Inspired by YOU®


RAGLAN HOODIES

HEATHER BLEND TEES

THERMAL JACKETS

3


HVEM ER VI? YOU Brands er et norsk selskab, og er en af Nordens største grossister indenfor profilbeklædning, arbejdstøj og gaveartikler. Vi har designet, produceret og distribueret egne kollektioner siden 1989 primært under varemærket YOU. YOU Brands Denmark er et datterselskab af YOU Brands i Norge og er lokaliseret i Holbæk, 1 time fra København. Vi er stolte af vores egne varemærker: YOU, Camus, Blue Rebel, NYXX, Momenti og CUE. Alle vores varer sælges via forhandlere som primært står for bearbejdning/logo påsættelse.

AGENTURER Som Scandinaviens største distributør af canadiske STORMTECH, tilbyder vi kvalitetsvarer fra en af verdens største jakkeproducenter. Vi er desuden distributør af ATLANTIS fra italienske Master Italia. Det er en fornøjelse at udvide vores sortiment med internationale mærkevarer fra trygge og solide producenter «on stock».

KONTOR, SHOWROOM & LAGER Vores hovedkontor er placeret i Skien, Norge og består af administration, showroom og hovedlager på 10.000 m2. YOU Brands Denmark har 3.000m2 lager i Holbæk hvorfra varer sendes ud dagligt til forhandlere i Danmark og EU. På det danske marked har vi været etableret siden 1997. Først via Textil Basen ApS, derefter opkøb af Camus A/S. Vores showroom i Skien, Oslo og Holbæk er disponible for rundvisning og produktpræsentation for alle vore forhandlere og deres kunder. Tag kontakt med os for bookning af aftale.

KVALITET & PRODUKT Vi er 100% involveret fra idé til færdigt produkt. Vores kvalitet sikres gennem et solidt internt samarbejde og en tæt opfølgning på vores produktionslokationer i Østen. Alle vore produktioner bliver fysisk kontrolleret af os. Dette sikrer både os og vores kunder de bedste vilkår og højeste kvalitet.

4

Vores produktionslokationer er fordelt på ca. 25 forskellige fabrikker og vi stiller høje internationale krav til både miljøet, mennesker, produktionssikkerhed og de etiske rammer.


1989 Handelskompaniet AS blev etableret i Norge.1995 VaremĂŚrket Blue Rebel ser dagens lys.2004 VaremĂŚrket Momenti lanceres.2012 Camus A/S skifter navn til YOU Brands.

1991VaremĂŚrket YOU blev introduceret pĂĽ det norske marked.

1997 Textil Basen ApS, datterselskab af Handelskompaniet, blev etableret i HolbĂŚk, DK.

2006



Camus A/S i Danmark bliver opkøbt.

2012You Brands blir distributør av varemÌrket "Atlantis".2014 VaremĂŚrket NYXX lanceres.

2015YOU Brands bliver distributor af Stormtech.2017 VaremĂŚrket CUE lanceres.

5


WE LIKE TOO :)

6


HJEMMESIDE & DIGITAL MARKETING

FØLG OS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

LET PÅ NET www.you.dk Vores nye hjemmeside er blevet taget rigtig godt imod og vi arbejder kontinuerligt med nye og bedre løsninger. Vores fokus er brugervenlighed og at det skal være enkelt at finde frem til det du søger. Tag kontakt til os, hvis du mangler login! + Online lagerstatus + Brugervenlig webshop + Se dine nettopriser + Outlet + Se og download kataloger, kampagner, priser og billeder + Funktionel søgefelt - filter + Kompatibel på alle devices

7


BÆREDYGTIGHED; DET HANDLER OM ANSVARLIG PRODUKTION OG FORBRUG! VI MÅ ANVENDE DE RESSOURCER VI HAR PÅ EN KLOG MÅDE, BÅDE FOR VORES OG KOMMENDE GENERATIONERS FREMTID.

MILJØ Vi har alle ansvar for at tage vare på miljøet og sørge for at vores miljømæssige fodaftryk begrænses. Vi i You Brands tager vores samfundsansvar alvorligt og driver vores virksomhed i tråd med national og international lovgivning, og på en bæredygtig måde. Vi mener, at vi må varetage nuværende befolkningsbehov samtidig med, at vi ikke undergraver fremtidige generationers behov. Altså, vi må anvende de ressourcer vi har på en klog måde. Et af vores vigtigste bidrag er at tage vare på miljøet.

8

Over 80% af vores produktion fragtes i store kvanta med båd fra Asien. Bådfragt har et langt mindre miljømæssigt fodaftryk end flyfragt. I tillæg til at fragte store kvanta, undgår vi plastemballering af vores produkter så vidt det er muligt. Der hvor vi anvender plastemballage bruger vi ren plast som er testet for kemikalier. Vi kan også levere produkter i bulk og dermed undgå plastemballage i sin helhed. Al emballage som indgår i vores virksomhed er recirkulerbar, både plast og pap.


”SLOW FASHION” Første gang man hørte om begrebet var i 2007. Siden den gang er begrebet blevet mere og mere flittigt brugt. «Slow fashion» handler om at alle, fra designer til forbruger, i større grad tager hensyn til produktionens følger for samfundet og det globale miljø. Hovedtanken er at alle må bidrage til en retfærdig produktion, mindre køb og mere genbrug. Vi må vælge kvalitet over kvantitet – købe tøj som holder! Høj kvalitet står centralt i slow fashion-begrebet. God kvalitet giver lang levetid fordi kvalitetstøj holder godt på faconen og dermed beholder man tøjet længere. På den måde bidrager man til at reducere mængden af tekstilaffald. Alle tekstiler i vores sortiment er af høj kvalitet og er lavet for at holde. Vi anser hele vores tekstilsortiment for at være «slow fashion». Vores tekstiler påvirkes i mindre grad av sæsontrender og modebilledet generelt. De er lavet med hensigt på at de skal dække mange behov og have lang levetid.

PRODUKTION You Brands ejer ingen egne fabrikker, men lejer produktion af omkring 25 fabrikker i Asien. Der er mange mennesker som er involveret i produktionen af vores produkter og det er vores ansvar at sørge for sikre og trygge arbejdsforhold for alle involverede. Vi har udarbejdet vores egen «Code of Conduct» hvor vi har taget udgangspunkt i FNs menneskerettigheder. Dette er vores værktøj i vores kommunikation af hvilke krav vi har til etiske retningslinjer og arbejdsforhold.

Vores «Code of Conduct» er gældende for alle aktører som bidrager til vores virksomhed, både internt og eksternt. «Code of Conduct» findes let tilgængelig på vores hjemmeside, www.you.dk.

9


Vi har været medlem af UN Global Compact (FN), verdens største initiativ for erhvervslivets samfundsansvar, i snart 10 år. Gennem medlemskabet af UN Global Compact gør vi vores bedste for at drive virksomheden i tråd med de 10 grundprincipper inden for menneskerettigheder, arbejdsmiljø og anti-korruption. Vi forpligter os til at levere en årlig COP (Communication on Progress), som er et officielt dokument hvor vi beskriver vores målsætning. Mere info om UN Global Compact, se https://www.unglobalcompact.org/

Pa

r ti

cipa nt of BS

CI

BSCI er en international organisation som skal sikre arbejdsmiljø og rettigheder i en global leverandørkæde, og kan betragtes som en fælles standard. Med vores BSCI medlemskab ønsker vi at fremme You Brands sociale ansvar gennem et intensivt samarbejde med alle vores leverandører. BSCI sørger for en fælles «Code of Conduct», og er et udviklingsorienteret system for at opnå bedst mulige arbejdsforhold i hele værdikæden. Vores «Code of Conduct» beskriver hvilke krav og forventninger vi stiller til producenter og samarbejdspartnere, internt og eksternt. Sammen arbejder vi mod et fælles mål om at forbedre arbejdsforholdene, beskytte menneskerettigheder og bidrage til at reducere forurening af miljøet. Mere info om BSCI, se http://www.bsci-intl.org/

Øko-Tex 100 Standarden er et internationalt certificeringssystem for tekstiler, som stiller krav til blandt andet kemikalieindhold, indhold af tungmetaller og andre skadelige stoffer i tekstilproduktion. Alle metervarer som bliver benyttet i vores tekstilproduktion skal være godkendt i henhold til Øko-Tex 100 standarden. Vi udfører jævnlige stikprøver som sendes til SGS for test af ulovligt indhold. Mere info om Øko-Tex, se https://www.oeko-tex.com/en/business/business_ home/business_home.xhtml

PRODUKTSIKKERHED Alle har ret til ordentlige produkter, fri for skadelige kemikalier og miljøgifte. Vi ser det som helt afgørende at vores produkter er sikre for både miljø, arbejder og forbruger. Derfor har vi egne ansatte som dagligt arbejder med produktsikkerhed, og som sørger for at produkterne lever op til gældende regler og lovgivning. Vi har udarbejdet lister over «Begrænsede kemikalier» (RLS: Restricted substance list) som leverandørerne skal forpligte sig til at følge. Vi udfører test via uafhængige testbureauer for at sikre at vores regler overholdes. Gennem vores viden om produktsikkerhed sikrer vi godt arbejdsmiljø hos leverandørerne, miljøet skånes på bedst mulig måde og forbrugeren får sikre produkter.

10


SERVICE, LOGISTIK & EFFEKTIVITET En branche i vækst stiller automatisk høje krav til alt fra kvalitet, design og levering. En tryg handel er betinget af effektiv logistik. Leveringstiden for vore egne varemærker er ca. 4-6 måneder. Planlægningsprocessen er en kernefaktor for at kunne imødekomme leveringskrav. For at kunne distribuere 97% af vores sortiment indenfor 24 timer, bør vi til enhver tid have ca. 3-4 millioner varer på

lager. Dette er topprioritering hos os og vi arbejder kontinuerligt med at opretholde dette niveau. Du kan som kunde altid holde dig opdateret på vores fysiske varelager, samtidig med at du ser indkommende leverancer.

11


VAREMÆRKER Vores varemærker består af kvalitetsprodukter, som dækker enhver anledning i alle brancher. PROFIL – WORKWEAR – CORPORATE – SPORTSWEAR – BACKPACKS/BAGS -HEADWEAR- ELECTRONICS

12


YOU er et af Nordens mest solgte varemærker inden for tekstilprofilering. YOU har eksisteret i Norge siden 1991 og i Danmark siden 1997. Kollektionen består af t-shirts, poloer, sweat, jakker, træningstøj, fleeceprodukter, rejseartikler og håndklæder.

BLUE REBEL består af best sellere som t-shirts, poloer, sweat og tasker. Disse sælges i store mængder i de mest efterspurgte farver og til meget konkurrencedygtige priser.

CAMUS er et dansk mærke som blev etableret i 1994. Sortimentet består af t-shirts, poloer, sweat og jakker med et mere eksklusivt præg og spændende detaljer. Camus har et stort størrelsesprogram.

Anerkendt mærkevare i verdensklasse! Vi distribuerer Stormtech i hele Norden. Stormtech’s kollektion består af tekniske og innovative jakker, poloer, t-shirts og bukser. Alt med fokus på tidssvarende modeller med høj funktionalitet.

NYXX er vores high end sportskollektion lanceret i 2014. Kollektionen består af en sportsserie og accessories. NYXX er udviklet til at passe alle aktivitetsniveauer, fra motionist- til topudøver. Alle kan finde træningsog sportstøj i denne kollektion!

CUE står for ”Custom Electronics” og er vores nye varemærke indenfor elektronik. Sortimentet består af højtalere, radioer, hovedtelefoner og powerbanks.

MOMENTI et spændende sortiment af gaveartikler lanceret i 2004. Produkter af høj kvalitet til gode priser. Kollektionen består af termokander og termokopper, tasker og rygsække, radio og hovedtelefoner, højtalere og powerbanks, drikkeflasker og andet tilbehør.

Atlantis produceres af italienske Master Italia SpA, og har over 20 års erfaring i branchen. Atlantis er internationalt kendt for deres solide kvalitet i et tidsriktig og innovativt design, med deres kernevirksomhed inden for caps og hovedbeklædning.

13


S P E C I A L LY F O R Y O U

14


ØNSKER DU AT SÆTTE DIT EGET PRÆG ELLER DESIGN PÅ ET PRODUKT? VI HJÆLPER DIG HELLERE END GERNE! Specialproduktion af produkter er blevet en stigende del af You Brands. Vi skræddersyer løsninger til din virksomhed, så du får det maksimale ud af markedsføringen. Vores erfarne og dygtige medarbejdere stilles til din rådighed, og vil guide dig gennem de mange muligheder vi har. Ud fra kundens ønsker, behov og budget finder vi den rigtige kombination af produkt og design, som passer til dig og din virksomhed! Der er utallige muligheder inden forspecialproduktion, alt fra små ændringer på et eksisterende produkt til udvikling af et helt nyt design. Det meste er muligt, hvis man ikke lægger begrænsninger for sig selv! Vi har delt vores specialproduktion i to kategorier:

Brug vores kataloger som en inspirationskilde til nye muligheder. Her kan man forespørge på artikler tilpasset kundens ønsker og behov. Vi har, sammen med vores leverandører, lang erfaring med forskellige specialproduktioner.

DESIGN

Som noget unikt tilbyder vi special design helt ned i 100 enheder fordelt på 5 forskellige modeller. Vi lægger vægt på at kunder skal kunne få noget helt specielt. Med DesignMIX kan kunder lave sin egen minikollektion. Denne type produktion er speciel aktuel for idrætshold, foreninger og ved små og store arrangementer.

LEVERET PÅ E 1-2-3 N/ID ud. b ATIO

1.

Til IR INSP pørgsel / s r e r e its Fo å er sk ret p Vi lav ign base s e d og er. ønsk dine

2.

G ILLIN e EST d RE/B n fra kun D R O matio tal, Infor ende an relse. ør ør r t d s e v er, , farv logo ning og r lg Opfø ktion efte . u e prod ndt prøv e godk

TID ORT r NSP e TRA a 1-2 ug ly*: c a 6 uger C : Båd . tillæg ragt *Flyf

3.

STID RING r LEVE ca 7 uge r. Fly*: Ca 3 md : foto Båd* røve ndt p e k d r go *Efte ail. per m

15


BEARBEJDNING

16

BRODERING

SILKETRYK

LASERGRAVERING

GRAVERING

Man kan brodere direkte på tøjet, eller sætte broderede mærker på. Hovedsagelig broderes direkte på produktet. Brodering er særlig egnet til sweatere, caps, jakker, fleece, skjorter, rejseartikler og hjemmetekstiler som f.eks. håndklæder og plaider.

Trykket påføres direkte på tøjet og går videre gennem en tørreproces. Denne trykmetode egner sig specielt godt til lidt større serier og resultatet er et blødt og behageligt tryk. Denne trykmetode benyttes først og fremmest på T-shirts og sweatshirts.

Lasergravering udføres med laserstråler, som giver en tykkere streg. De mest almindelige produkttyper som lasergraveres er stålprodukter, glas, skilte og træprodukter.

Ved gravering benyttes en diamantnål, som giver en tynd og sirlig streg. De mest almindelige produkttyper som graveres er stålprodukter, glas, skilte og træprodukter.


PRÆGNING

TA M P O T RY K

TRANSFER

S U B L I M AT I O N S T RY K

Denne metode benyttes på mange produkter ved at logo’et bliver præget ind i overfladen, hvorved man får et indtryk af dybde. Bruges bl.a. på læderprodukter og fleece.

Trykmetoden bliver benyttet, hvor produktet er af et materiale, der ikke er egnet til varmen fra en transferpresse, eksempelvis en del køletasker. Denne trykmetode benyttes stort set på alle runde flader, som termokander, kopper og penne.

Logo kan overføres med et transfermærke, som stryges på tøjet. Denne metode benyttes ofte på emner, hvor logo påsætning er begrænset i forhold til almindelig silketryk.

Sublimationstryk er en proces hvor du f.eks. tager et billede eller et fuldfarvet logo og udskriver dette på en farveplotter. Ved hjælp af specielle sublimeringsfarver overføres farverne spejlvendt negativt på sublimationspapir. Når billedet eller logoet er på sublimationspapiret, placeres dette på det medie du skal have trykt på (polyesterkvalitet – ikke organisk materiale). En transferpresse sørger for at trykke motivet/logoet på mediet. Ved at tilføre sublimationsfarverne tryk og varme skabes en kemisk reaktion med farverne. Dermed skabes en gasform som binder sig med polyesteren. Denne metode gør at farverne binder sig eller farver materialet. Metoden er velegnet til sportstøj o.lign. som har høje krav til elastitet og åndbarhed.

Farver på stropper og zipperpuller: 110 Aske 145 Gråmeleret 650 Gul 360 Kornblå 420 Limegrøn 690 Orange 230 Raspberry 250 Rød 340 Turkis 199 Sort STROPPER For at tilpasse dit logo på den bedst mulige måde, tilbyder vi stropper i forskellige farver, der let kan udskiftes på vores produkter. Forhandler / kunden er ansvarlig for at isætte stropperne. Sælges ikke separat.

ZIPPERPULLER Udskiftning af zipperpuller er en stærk måde at variere vores produkter på. Hvorfor ikke matche dit logo med en zipperpuller i samme farve? Forhandler / kunden er ansvarlig for at erstatte zipperpuller. Sælges ikke separat.

17


Side

18

Innhold

20

NYHEDER

22

T- S H I R T S

44

TENNIS & POLO

54

SKJORTER

70

SWEAT & STRIK

102

FLEECE OG STRIKKEDE JAKKER

126

JAKKER

174

SPORT

210

BØRN

222

WORKWEAR PRO

228

SYNLIGHED

262

HEADWEAR

300

REJSE

336

HUS & HJEM

344

FRITID

354

REKLAMEARTIKLER

468

ELEKTRONIK


19


NEWS

20

6005 MARYLAND S. 224

6000 PHILADELPHIA S. 224

6015 CAROLINA S. 225

6010 BALTIMORE S. 225

6020 COLUMBUS S. 226

6030 NEW HAVEN S. 227

3852 HARLEM RAGLAN S. 82

3982 KATHERINE RAGLAN S. 89

3902 BRONX RAGLAN S. 89

SG24 REFLEX S. 90

SG23 REFLEX S. 90

SG26 HELIX S. 91

SG25 HELIX S. 91

N13J EAZE S. 175

N13I EAZE S. 175

N09J RUN S. 176

N09I RUN S. 176

SF12 PULSE S. 189

SF11 PULSE S. 189

N88J DISRUPTOR S. 194

N88I DISRUPTOR S. 194

N89I DISRUPTOR S. 195

N87J ESSENTIAL S. 196

N87I ESSENTIAL S. 196

N86I ESSENTIAL S. 197

7132 LAVAL S. 112

SJ14 NEUTRINO S. 165

SJ13 NEUTRINO S. 165

SD25 FUSION S. 152

SD24 FUSION S. 152

SJ37 ROVER BONDED FIELD S. 173

SJ36 ROVER BONDED FIELD S. 173

SB06 SYNTHESIS S. 130

SB08 SNOWBURST S. 130

SJ41 SYNTHESIS S. 127

SD20 NAUTILUS S. 163

SJ40 SYNTHESIS S. 127

SD21 NAUTILUS S. 163

SJ44 CRUISE S. 156

SJ43 CRUISE S. 156

SJ39 SIDEWINDER S. 131

SJ38 SIDEWINDER S. 131


NEWS

SJ79 MATRIX S. 150

SJ78 MATRIX S. 150

8639 EDISON S. 157

8638 EDISON S. 157

8634 SAALBACH S. 137

8635 SIERRA NEVADA S. 139

SJ16 OZONE HOODED SHELL S. 161

SJ15 OZONE HOODED SHELL S. 161

SJ12 OZONE LIGHT WEIGHT S. 162

SJ11 OZONE LIGHT WEIGHT S. 162

9049 KATRINEHOLM S. 249

M401 TANK S. 278

9052 ARVIKA S. 250

M402 ARMY S. 278

M070 HIT S. 263

M229 CAMPUS S. 263

M225 CONTEST S. 264

M071 KNIT S. 265

M066 RECYCLED CAP S. 266

M051 ESTORIL S. 266

M649 BLOG S. 285

5294 SR06 ATLANTIS 5290 5281 ELGIN EINDHOVEN RIO GRANDE 142L S. 307 S. 355 S. 345 S. 346

5292 IBOMB VIGOR S. 375

5293 IBOMB TWINS S. 376

5288 HARBIN S. 378

M656 GREEN BEANIE S. 284

4603 YSTAD S. 230

M068 UNI-CAP S. 264

M065 GREEN S. 265

M027 FLEX FIT S. 268

M503 BUCKET S. 276

SR08 CASCADE 20L S. 309

8955 TRAVEL S. 317

5282 LEKNES S. 369

5284 CHENGDU s. 379

8636 SIERRA NEVADA S. 139

4602 VARBERG S. 229

8956 UNDERGROUND S. 316

5280 ABERDEEN S. 355

5287 WUHAN s. 378

8633 SAALBACH S. 137

5283 LYNGDAL S. 369

5285 POWER UP S. 377

5291 IBOMB X-SPORT S. 375

5286 BOOST UP S. 377

Fotograf: Vegard Giskehaug, Jon Klasbu, Linda Varpe. Modellbyrå: Team Models, Pholk/Heartbreak. Trykksak: Erik Tanche Nilssen. Location: Skien sentrum, Smieøya, Ælevespeilet Porsgrunn, USN Kjølnes, Tjuvholmen, Aker Brygge, Barcode, Sørenga, Studio You Brands.

21


T- S H I R T S


T- S H I R T S

C L A S S I C T- S H I R T

NEW NEW

DEN ORIGINALE CLASSIC T- S H I R T

NEW COLOUR

O-HALS

UNISEX 160 - 165 g/m²

XS - 6XL*

000 Hvid (B)

210 Rosa (B)

320 Lys blå (B)

270 Kardinalrød

280 Bordeaux

370 Indigo

525 Sand

400 Mint

420 Limegrøn (B)

690 Orange (B)

230 Raspberry (B)

380 Marine (B)

460 Kellygrøn

480 Flaskegrøn (B)

340 Turkis (B)

590 Brun

250 Rød (B)

780 Lilla

343 Brilliantblå (B)

335 Azurblå (B)

360 Kornblå (B)

199 Sort (B)

650 Gul (B)

150 Grå

JERSEY

SOLID COLORS

135 Stålgrå (B)

HEATHER COLORS NEW

271 Kardinalmeleret

NEW

361 Kornblåmeleret

110 Aske (B)

145 Gråmeleret

385 Marinemeleret

180 Koks

1500 CLASSIC T-SHIRT (U) Vores bedstsælgende t-shirt i høj kvalitet. Tidløs model. 100% kæmmet bomuld, single jersey. Forstærket nakkebånd, 4- lags halsrib og skulderbånd. Dobbeltsøm rund hals og ærmer. Forkrympet for stabilitet. Matcher Fashion Tee serien. Bredt farveudvalg og mange størrelser gør denne model til et naturligt valg. Vægt: 160-165 g/m². Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. (Meleret: 271 Kardinalmeleret: 95% bomuld/5% viscose. 145 Gråmeleret: 85% bomuld/15% viscose. 110 Aske: 99% bomuld/1% viscose. 180 Koks, 361 Kornblåmeleret: 60% bomuld/40% polyester.) Størrelser: XS-3XL. (*4-6XL: hvid, marine, aske, sort, kornblå, rød). Børn: 2/3, 4/6, 8/10, 12/14. (B) = farven findes i børnestørrelser.

23


F A S H I O N

T- S H I R T S

KOS & KYPROS

T E E

NEW

NEW

O-HALS

O-HALS

XS - XXL

S - 3XL

DAME 160 g/m²

UNISEX 160 g/m²

NEW COLOUR

1810 KOS (D)

1820 KYPROS (U)

JERSEY

SOLID COLOURS

SOLID COLOURS

000 Hvid

230 Raspberry

690 Orange

000 Hvid

650 Gul

690 Orange

650 Gul

250 Rød

420 Limegrøn

250 Rød

340 Turkis

420 Limegrøn

780 Lilla

340 Turkis

360 Kornblå

199 Sort

380 Marine

360 Kornblå

199 Sort

380 Marine

145 Gråmeleret

385 Marinemeleret

HEATHER NEW

HEATHER

180 Koksgråmeleret NEW

145 Gråmeleret

385 Marinemeleret NEW

180 Koksgråmeleret

361 Kornblåmeleret

NEW

110 Askemeleret

NEW

271 Kardinalmeleret

1810 FASHION FIT T-SHIRT KOS (D) 1820 FASHION FIT T-SHIRT KYPROS (U) Classic fashion t-shirt med rund hals til dame og herre. Forkrympet og figursyet.

HEATHER BLEND NEW

990 Aske Blend

NEW

993 Kornblå Blend NEW

991 Sort Blend

Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. (Meleret: 271 Kardinalmeleret: 95% bomuld/5% viscose. 145 Gråmeleret: 85% bomuld/15% viscose. 110 Aske: 99% bomuld/1% viscose. 180 Koks, 361 Kornblåmeleret, 199 Sort, 380 Marine, 360 Kornblå: 60% bomuld/40% polyester, 990 Aske blend: 98% bomuld/2% viscose) Størrelser: 1810 Kos dame: XS-XXL. 1820 Kypros unisex: S-3XL.

24

NEW

994 Marine Blend


TENERIFE & LA GOMERA

V-HALS

V-HALS

XS - XL

S - 3XL*

DAME 160 g/m²

UNISEX 160 g/m²

1830 TENERIFE (D)

T E E

000 Hvid

650 Gul

380 Marine

199 Sort

250 Rød

JERSEY

F A S H I O N

T- S H I R T S

NEW COLOUR

1840 LA GOMERA (U)

000 Hvid

250 Rød

380 Marine

199 Sort

360 Kornblå

1830 FASHION FIT V-HALS T-SHIRT TENERIFE (D) 1840 FASHION FIT V-HALS T-SHIRT LA GOMERA (U)

Fashion T-shirts med rund hals og V-hals til mænd og kvinder. Kan kombineres med 1500 Classic T-shirt.

Classic fashion t-shirt med v-hals til dame og herre. Dyb v-hals til dame. Forkrympet og figursyet. Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. Størrelser: 1830 Tenerife dame: XS-XL. 1840 La Gomera unisex: S-XXL. *(3XL: hvid, sort, marine).

25


FABRIC QUALITY


JERSEY

Jersey er et strikket stof, som oprindelig kommer fra den britiske kanalø Jersey. Den gang blev stoffet strikket af uld fra fårene på øen og eksporteret til hele verden. I dag laves Jersey af både naturfiber og syntestisk fiber og er kendt som den mest kendte og brugte strikkvalitet i verden.

INTERLOCK

Interlock er et strikket stof som er strikket på samme måde på begge sider i en slags «rib struktur». Sammenlignet med Jersey, som har en «ret» og en «vrang» side, har Interlock samme overflade på begge sider. Interlock er en mere kostbar strikkemetode og er kendt for at holde en stabil facon.

STRETCH

Stretch er stof som indeholder elastan eller lycra, som er blandet med andre materiale for at opnå elastitet. Hensigten med stretch er at stoffet skal trække sig sammen efter brug og ikke miste for megen facon.

HEATHER

Heather er en metode hvor der bruges tråde med blandede farver eller nuancer for at opnå en skyggeeffekt i stoffet. Også kaldet meleret, spraglet eller melange.

SIRO BLEND

INJECTED BLEND

Siro er en spindemetode, hvor 2 tråde spindes sammen til en dobbelt tråd. På denne måde opnar man en tråd med glattere overfalde end single tråd som passer godt til produktion af lette og luftige tekstiler med høj åndbarhed. Siro blend er tråde i forskellige farver eller nuancer som spindes sammen for at opnå en meleret effekt.

Injected er en tråd som er spundet sammen af «basetråd» og fibre med forskellige egenskaber. Disse egenskaber kan variere i længde, tykkelse og farve for at skabe et mønster, nuance og struktur i stoffet. Man sprøjter med andre ord fibre ind i en «basetråd» som giver en meleret og anderledes effekt.


HEATHER TEES M E L E R E D E T- S H I R T S GIVER EN FIN EFFEKT OG VARIATION BLANDT DE RENE FARVER. MELERINGEN KAN VARIERE I BÃ…DE FARVER, NUANCER OG FORSKELLIGE STOFKVALITETER, SOM BLANDES OG M I X E S T I L H E LT N Y E FARVEKOMBINATIONER.


T- S H I R T S

ANTILOPE

COYOTE

NEW

NEW

O-HALS

O-HALS

XS - 4XL

S - XXL

UNISEX 145 g/m²

DAME 145 g/m²

JERSEY

SOLID COLOURS

000 Hvid

650 Gul

690 Orange

000 Hvid NEW

230 Raspberry

250 Rød

340 Turkis

335 Azurblå

780 Lilla

340 Turkis

360 Kornblå

250 Rød

380 Marine

380 Marine

NEW

420 Limegrøn

460 Kellygrøn

199 Sort

199 Sort

HEATHER COLOURS NEW

180 Koksgråmeleret

30

110 Aske

145 Gråmeleret

0100 BASIC T-SHIRT ANTILOPE (U)

0102 BASIC FASHION FIT T-SHIRT COYOTE (D)

Matcher Coyote 0102 Dame hvis du ønsker en figursyet pasform.

Fashion t-shirt med rund hals til dame. Forkrympet og faconsyet. Matcher t-shirt Antilope 0100.

Vægt: 145 g/m². Kvalitet: 100% bomuld. (145 gråmeleret: 85% bomuld /15% viscose). (110 Aske: 99% bomuld / 1% viscose). Størrelser: XS-4XL.

Vægt: 145 g/m2. Kvalitet: 100% bomuld. Størrelser: S-XXL.


T- S H I R T S

NEW COLOUR

31


COLOURED BY


T- S H I R T S

MAUI

O-HALS UNISEX 180 g/m²

JERSEY

XS - 6XL* SOLID COLOURS

001Hvid

005 Gul

004 Orange

010 Grøn

015 Lys blå

030 Turkis

042 Stålgrå

002 Sort

012 Rød

011 Limegrøn

003 Marine

018 Kongeblå

HEATHER COLOURS

029 Hvidmix

017 Gråmix

050 Blåmeleret

049 Marinemeleret

C523 PREMIUM T-SHIRT MAUI (U) Eksklusiv unisex t-shirt. Til dig som kræver lidt mere. Modellen er produceret i langfibret bomuldskvalitet som giver en ekstra blød overflade. Single jersey og forkrympet. Vægt: 180 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. (029 Hvidmix, 017 gråmix, 050 blåmeleret, 049 marinemeleret: 85% bomuld / 15% viscose). Størrelser: S-6XL. (*Sort i 7XL. Turkis, marinemeleret og blåmeleret i 3XL.)

34


T- S H I R T S

35


T- S H I R T S

ACAPULCO

MADRID

O-HALS UNISEX 160 g/m²

JERSEY

S - 3XL

000 Hvid

199 Sort/Orange

630 Safety Gul

380 Marine/Hvid

199 Sort

250 Rød/Sort

380 Marine

650 Gul/Sort

360 Kornblå/Sort

O-HALS

UNISEX 190-195 g/m²

S - 4XL*

1800 WORKWEAR T-SHIRT ACAPULCO (U)

1110 KONTRAST T-SHIRT MADRID (U)

Ekstra slidstærk unisex t-shirt. Modellen er specielt velegnet som arbejdstøj. Nakkespejl og forstærkningsbånd i nakken. Single jersey og forkrympet.

2 - farvet raglan t-shirt med kontraster som giver et sporty look. Single jersey og forkrympet.

Vægt: 190-195 g/m2. Kvalitet: 65% polyester / 35% bomuld. Størrelser: S-3XL. (*4XL: hvid, sort).

36

Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. Størrelser: S-3XL.


T- S H I R T S

37


T- S H I R T S

ANDORRA & SAN MARINO

O-HALS

O-HALS

S - XXL

S - 3XL

DAME 220 g/m²

HERRE 220 g/m²

INTERLOCK

1880 ANDORRA (D)

000 Hvid

145 Gråmeleret

230 Raspberry

250 Rød

340 Turkis

360 Kornblå

460 Kellygrøn

380 Marine

199 Sort

1870 SAN MARINO (H)

000 Hvid

145 Gråmeleret

250 Rød

460 Kellygrøn

340 Turkis

360 Kornblå

380 Marine

199 Sort

1880 INTERLOCK T-SHIRT ANDORRA (D) 1870 INTERLOCK T-SHIRT SAN MARINO (H) Basic interlock t-shirt med rund hals til dame og herre. Forhåndskrympet og faconsyet. Vægt: 220 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. Størrelser: 1870 San Marino herre: S-3XL. 1880 Andorra dame: S-XXL.

1880 ANDORRA / 1870 SAN MARINO

38


T- S H I R T S

G I B R A LTA R

INTERLOCK

000 Hvid

360 Kornblå

250 Rød

199 Sort

380 Marine

O-HALS L/E HERRE 210 g/m²

S - 3XL

1941 INTERLOCK T-SHIRT L/Æ GIBRALTAR (U) Fashion t-shirt med lange ærmer til herre. Forkrympet. Tight fit facon i interlock. Vægt: 210 g/m2. Interlock. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. 1x1 rib. Størrelser: S-3XL.

39


T- S H I R T S

STRETCH

CHARLOTTE

SPLIT

001 Hvid

001 Hvid

023 Rosa

034 Brilliantblå

011 Limegrøn

002 Sort

020 Lilla

003 Marine

012 Rød

015 Lys blå

O-HALS

O-HALS 005 Gul

002 Sort

HERRE 210 g/m²

DAME 210 g/m²

S - 3XL

S - 5XL

030 Turkis

40

C424 STRETCH T-SHIRT CHARLOTTE (D)

C422 STRETCH T-SHIRT SPLIT (H)

Faconsyet stretch T-Shirt til damer. Forkrympet for stabilitet og god pasform. I en periode kan der være forskellige halsrib.

Stretch T-Shirt til herre. Forkrympet for stabilitet og ekstra god pasform.

Vægt: 210 g/m2. Kvalitet: 95% bomuld/5% lycra. Størrelser: S-5XL.

Vægt: 210 g/m2. Kvalitet: 95% bomuld/5% lycra. Størrelser: S-3XL.


T- S H I R T S

41


T- S H I R T S

VARNA & CHANIA

STRETCH

O-HALS

O-HALS

S - XXL

S - 3XL

DAME 210 g/m²

HERRE 210 g/m²

001 Hvid

002 Sort

C426 STRETCH T-SHIRT L/Æ VARNA (D) C427 STRETCH T-SHIRT L/Æ CHANIA (H) Stretch t-shirt med lange ærmer. Forkrympet for stabilitet og god pasform. C426 Varna er facongsyet. Vægt: 210 g/m2. Kvalitet: 95% bomuld/5% lycra. Størrelser: C426 Varna dame: S-XXL. C427 Chania herre: S-3XL.

42


T- S H I R T S

REGINA

STRETCH

000 Hvid

250 Rød

145 Gråmeleret

199 Sort

380 Marine

O-HALS DAME 180 g/m²

S - XXL

2000 STRETCH SINGLET REGINA (D) Behagelig tanktop til dame. Faconsyet i stretch, som giver en perfekt pasform og komfort. Vægt: 180 g/m2. Kvalitet: 95% bomuld/5% elastan. Størrelser: S-XXL.

43


TENNIS & POLO


TENNIS & POLO

CARINDA & MILANO

NEW NEW

DAME 210-220 g/m²

HERRE 210-220 g/m²

S-XXL

S - 4XL*

NEW COLOUR

000 Hvid

230 Raspberry

250 Rød

NEW

680 Safety orange

630 Safety gul

770 Lys lilla

340 Turkis

360 Kornblå

380 Marine

680 Safety orange

650 Gul

630 Safety gul

360 Kornblå

NEW

270 Kardinalrød

420 Limegrøn

145 Gråmeleret

199 Sort

460 Kellygrøn

100% COTTON

3370 CARINDA (D)

3250 MILANO (H)

250 Rød

000 Hvid

690 Orange

NEW

NEW

270 Kardinalrød

420 Limegrøn

460 Kellygrøn

320 Lys blå

340 Turkis

380 Marine

110 Askemeleret

145 Gråmeleret

180 Koks

199 Sort

3370 CLASSIC POLO CARINDA (D) 3250 CLASSIC POLO MILANO (H) Klassisk polo med sidesplit og ribdetaljer på krave og ærmer for dame og herre. Matcher 3375 Vicenza. Vægt: 210-220 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. (Meleret: 85% bomuld / 15% viscose). (630 og 680: 80% polyester / 20% bomuld). Størrelser: 3370 Carinda dame: S-XXL. 3250 Milano herre: S-3XL. (*4XL: marine, sort.)

45


TENNIS & POLO

VICENZA

100% COTTON

000 Hvid 230 Raspberry

250 Rød

420 Limegrøn

340 Turkis 360 Kornblå 380 Marine

DAME 210-220 g/m²

S-XXL 199 Sort

3375 CLASSIC POLO VICENZA (D) Klassisk polo pique til dame. Slids og ribdetaljer på krave og ærmer. Dekorative flatlocksøm ved sidepanel. Matcher 3250 Milano og 3370 Carinda. Vægt: 210-220 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. Størrelser: S-XXL. (Store i størrelserne. Gå eventuelt en størrelse ned.)

46


TENNIS & POLO

LUCCA

100% COTTON

001 Hvid 004 Orange 012 Rød 015 Lys blå

018 Kongeblå 003 Marine HERRE 210 g/m² 017 Gråmix

S-6XL*

042 Stålgrå 002 Sort

C530 POLO BRYSTLOMME LUCCA (H) Klassisk dobbelt forkrympet herrepolo i ekstra god bomuldskvalitet. C530 Lucca har brystlomme og ribdetaljer på krave og ærmer. Vægt: 210 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. Størrelser: S-6XL (*S-3XL: 015 lys blå, 012 rød).

47


TENNIS & POLO

LEOPARD

MIX POLO

000 Hvid 250 Rød 340 Turkis 360 Kornblå 380 Marine 199 Sort UNISEX 190-200 g/m²

S-XXL

0130 BASIC MIX POLO LEOPARD (U) Slidstærk unisex poloshirt til de store kampagner. Sidesplit. Vægt: 190-200 g/m2. Kvalitet: 50% bomuld / 50% polyester. Størrelser: S-XXL.

48


DAME 210 g/m²

HERRE 210 g/m²

S - XXL

S - 3XL

250 Rød/hvid

320 Lys blå/marine

340 Turkis/hvid

360 Kornblå/hvid

380 Marine/hvid

199 Sort/hvid

920 Sort/orange

921 Sort/rød

MIX POLO

000 Hvid/sand

TENNIS & POLO

A LT E A & B E N I D O R M

927 Sort/kornblå

3470 MIX POLO KONTRAST ALTEA (D) 3460 MIX POLO KONTRAST BENIDORM (H) Dame- og herrepolo i høj kvalitet. Kontraster på krave, stolpe og ærmer. Forkrympet. Vægt: 210 g/m2. Kvalitet: 70% bomuld / 30% polyester. Størrelser: 3470 Altea dame: S-XXL. 3460 Benidorm herre: S-3XL.

49


TENNIS & POLO

GARDA & COMO

DAME 180 g/m²

HERRE 180 g/m²

S-5XL*

S - 6XL*

MIX POLO

C440 GARDA (D)

001 Hvid

023 Rosa

047 Fuchsia

012 Rød

030 Turkis

036 Kornblå

003 Marine

002 Sort

048 Safety orange

020 Lilla

048 Safety orange

020 Lilla

C540 COMO (H)

001 Hvid

023 Rosa

042 Stålgrå

012 Rød

030 Turkis

036 Kornblå

003 Marine

002 Sort

C440 MIX POLO GARDA (D) C540 MIX POLO COMO (H) Slidstærk dame- og herrepiquè. Tidløs model. C440 Garda er figursyet og har silkebånd i stolpen som giver et feminint look. Vægt: 180 g/m2. Kvalitet: 50% bomuld / 50% polyester. Størrelser: C440 Garda dame: S-5XL. (*S-XXL: Kornblå, rød, safety orange og fuchsia) C540 Como herre: S-6XL. (*S-3XL: Lilla, stålgrå, rosa, safety orange, turkis)

50


TENNIS & POLO

LY O N

MIX POLO

000 Hvid 250 Rød 360 Kornblå 380 Marine

110 Aske 180 Koks

UNISEX 200-210 g/m²

199 Sort

S-3XL

3360 BASIC MIX POLO BRYSTLOMME LYON (U) Unisex poloshirt i slidstærk piquèkvalitet. Klassisk model med brystlomme og sidesplit. Vægt: 200 - 210 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld / 35% polyester. Størrelser: S - 3XL.

C540 COMO

51


TENNIS & POLO

52


DAME 200 g/m²

HERRE 200 g/m²

S - XXL

S - 3XL

001 Hvid

012 Rød

020 Lilla

034 Brilliantblå

003 Marine

002 Sort

STRETCH

C417 ALICE SPRINGS (D)

TENNIS & POLO

ALICE SPRINGS & MELBOURNE

C416 MELBOURNE (H)

001 Hvid

012 Rød

034 Brilliantblå

003 Marine

002 Sort

C417 STRETCHPOLO ALICE SPRINGS (D) C416 STRETCHPOLO MELBOURNE (H) Faconsyet stretch polo pique til damer og herre. Ribdetaljer på krave og ærmer (kun herre) og slids. C417 Alice Spring er figursyet og har lang stolpe som giver et ekstra feminint look. Vægt: 200 g/m2. Kvalitet: 95% bomuld/5% elastan. Størrelser: C417 Alice Springs dame: S-XXL. C416 Melbourne herre: S-3XL.

53


SKJORTER


SKJORTER

LIVORNO

REGULAR FIT

000 Hvid

320 Lys blå

199 Sort

HERRE Brystlomme

S - 4XL

8545 REGULAR FIT BUSINESSKJORTE LIVORNO (H) Klassisk regular-fit skjorte til herre. Kontrastfelt i krave. Brystlomme. Easy care og hurtig tørrende. Vægt: 135 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-4XL.

55


SKJORTER

OXFORD K/Æ & L/Æ

REGULAR FIT

000 Hvid

345 Lys blåmeleret

HERRE Brystlomme

S - 6XL 8410 REGULAR FIT SKJORTE OXFORD K/Æ (H) 8411 REGULAR FIT SKJORTE OXFORD L/Æ (H) Klassisk Oxford skjorte til herre. Korte og lange ærmer med brystlomme. Button-downkrave og brystlomme. Regulerbare manchetter på 8411 Oxford L/Æ. Kvalitet: 70% bomuld/30% polyester. Størrelser: S= 37-38, M= 39-40, L= 41-42, XL= 43-44, XXL= 45-46, 3XL= 48-49, 4XL= 50-51, 5XL = 52-53, 6XL= 54-55. (Store i størrelsen).

56


SKJORTER

HARVARD K/Æ & L/Æ

FORM FIT

000 Hvit

320 Lys blå

HERRE Brystlomme 381 Marinemeleret

S - 3XL

8412 FORM FIT SKJORTE HARVARD K/Æ (H) 8413 FORM FIT SKJORTE HARVARD L/Æ (H) Oxfordskjorte til herre i blød og slidstærk bomuldskvalitet. Let figursyet model med korte og lange ærmer, brystlomme og ”button down” krave Easy care. Vægt: 190 g/m2. Kvalitet: 100% bomuld. Størrelser: S-3XL.

57


FABRIC & FIT GUIDE


REGULAR FIT

Klassisk og afslappende facon.

STRETCH FIT

Faconsyet og elastisk med stor bevægelighed. Følger kroppens facon over bryst, skuldre og talje.

OXFORD

En vævemetode som giver skjorten en grovere og mere slidstærk overflade. En ægte klassiker som kan bruges året rundt.

FORM FIT

Let faconsyet med et smallere snit. Følger kroppens facon over bryst, skuldre og talje.

CASUAL

Forskellige styles og metervarekvaliteter som passer til de fleste «casual» anledninger.

POPLIN

En af de mest anvendte vævemetoder som bruges på skjorter. Teknikken giver en finribbet tværeffekt og metervaren føles sval mod huden.


SKJORTER

TERAMO

FORM FIT 000 Hvid

320 Lys blå

HERRE

S - 3XL

8541 FORM FIT BUSINESSKJORTE TERAMO (H) Figursyet business skjorte til herre. Udtagelige flipstivere. Indvendigt kontrastfelt i kraven og manchetter. Easy care og hurtig tørring. Vægt: 135 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-3XL.

60


SKJORTER

PAVIA

VERCELLI

FORM FIT

000 Hvid

000 Hvid

320 Lys blå

320 Lys blå

DAME 199 Sort

S - XXL

HERRE 199 Sort

S - 3XL

8551 FORM FIT BUSINESSKJORTE PAVIA (D)

8561 FORM FIT BUSINESSKJORTE VERCELLI (H)

Figursyet business skjorte til dame med rød kontrastpiping i kraven. Easy care og hurtig tørring.

Figursyet business skjorte herre med indvendig kontrastfelt i kraven og manchetter. Easy care og hurtig tørring.

Vægt: 135 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-XXL.

Vægt: 135 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-3XL.

61


SKJORTER

PIACENZA & PADOVA

FORM FIT 000 Hvid

320 Lys blå

DAME U/brystlomme

HERRE U/brystlomme

S - XXL

S - 3XL

8591 CLASSIC BUSINESSKJORTE PIACENZA (D) 8581 CLASSIC BUSINESSKJORTE PADOVA (H) Klassisk business skjorte til dame og herre. Udtagelige flipstivere på begge modeller. Padova i hvid har indvendigt kontrastfelt i krave og på manchetter. Piacenza er faconsyet. Easy care. Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% bomuld. Størrelser: 8591 Piacenza dame: S-XXL. 8581 Padova herre: S-3XL.

62


SKJORTER

63


SKJORTER

ANDRIA

STRETCH FIT

8530 K/Æ

000 Hvid

199 Sort

8532 3/4 Æ

000 Hvid

8530 STRETCHSKJORTE ANDRIA K/Æ (D) 8532 STRETCHSKJORTE ANDRIA 3/4 Æ (D) 8531 STRETCHSKJORTE ANDRIA L/Æ (D) Figursydd stretchskjorte med kort, 3/4 og lang erm til dame. Strykelett og rask tørk. Matcher 8520/8521 Sanremo. Vægt: 115 g/m2. Kvalitet: 60% bomuld/37% polyester/3% elastan. Størrelser: S-XXL.

64

199 Sort

8531 L/Æ

000 Hvid

380 Marine

199 Sort


SKJORTER

SANREMO

000 Hvid

199 Sort

8521 L/Æ

000 Hvid

STRETCH FIT

8520 K/Æ

380 Marine 199 Sort

8520 STRETCHSKJORTE SANREMO K/Æ (H) 8521 STRETCHSKJORTE SANREMO L/Æ (H) Let figursyet stretchskjorte med korte og lange ærmer til herre. Easy care, hurtigt tørring. Matcher 8530/8531/8532 Andria. Vægt: 115 g/m2. Kvalitet: 60% bomuld/37% polyester/3% elastan. Størrelser: S-3XL.

8521 SANREMO L/S & 8531 ANDREA L/S

65


SKJORTER

HELENA

POPLIN

8460 K/Æ

000 Hvid

66

VENEZIA

8461 L/Æ

199 Sort

8450 K/Æ

000 Hvid

8451 L/Æ

199 Sort

8460 CLASSIC POPLINSKJORTE HELENA K/Æ (D) 8461 CLASSIC POPLINSKJORTE HELENA L/Æ (D)

8450 CLASSIC POPLINSKJORTE VENEZIA K/Æ (H) 8451 CLASSIC POPLINSKJORTE VENEZIA L/Æ (H)

Figursyet poplinskjorte med brystlomme og korte og lange ærmer til dame. Easy care og hurtig tørrende. Matcher 8450/8451 Venezia.

Klassisk poplinskjorte til herre. Korte og lange ærmer, buttondownkrave og brystlomme. Easy care og hurtig tørrende. Matcher 8460/8461 Helena.

Vægt: 115 g/m2. Kvalitet: 55% bomulld/45% polyester. Størrelser: S-XXL.

Vægt: 115 g/m2. Kvalitet: 55% bomuld/45% polyester. Størrelser: S = 37-38, M = 39-40, L = 41-42, XL = 43-44, XXL = 45-46. (3XL = 48-49, 4XL = 50-51, 5XL = 52-53, 6XL = 54-55: sort, hvid). (Store i størrelsen).


SKJORTER

67


SKJORTER

LOGAN

LOGAN THERMAL

NEW COLOUR CASUAL

SS05 SFX-1W (D)

SS01 SFX-1 (H)

SS07 FLX-1W (D)

SS06 FLX-1 (H)

NEW

NEW

68

131 Titanium

250 Rød

380 Marine

380 Marine

165 Karbon

165 Karbon

250 Rød

SS05 SFX-1W FLANELLSKJORTE LOGAN (D) SS01 SFX-1 FLANELLSKJORTE LOGAN (H)

SS07 FLX-1W TERMISK SKJORTE LOGAN (D) SS06 FLX-1 TERMISK SKJORTE LOGAN (H)

Skjorte til dame og herre i stilig og klassisk design. Lavet i en blødt og behagelig bomuldsblanding, som gør skjorten både let og åndbar. Smart ”snap front” lukning på front, brystlommer og på manchetter.

Klassisk ternet plaid skjorte kombineret med paneler og snapbuttons. Blød og åndbar bomuldsskjorte. Panelerne fortsætter på ryggen og er yderst velegnet til logo. Panel størrelse på ryggen (str. L) ca. 16x40 cm.

Vægt: 155 g/m2. Kvalitet: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: SS05 SFX-1W dame: XS-XXL. SS01 SFX-1 herre: XS-3XL.

Vægt: 155 g/m2. Kvalitet: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: SS07 FLX-1W dame: XS-XXL. SS06 FLX-1 herre: S-3XL.


SKJORTER

ROMA

CASUAL

380 Marine

360 Kornblå

199 Sort

HERRE 2 brystlommer

S - XXL

8401 TWILLSKJORTE ROMA (H) Slidstærk twillskjorte i råt design til herre. 2-lags nakkestykke og to praktiske brystlommer. Regulerbaremanchetter. Velegnet til arbejdsbrug. Kvalitet: 100% bomuldstwill. Størrelser: S-XXL.

69


SWEAT & STRIK


DEN ORIGINALE CLASSIC S W E ATSHIRT

SWEAT & STRIK

CLASSIC SWEATSHIRT

O-HALS

UNISEX 300-320 g/m²

S - 6XL*

000 Hvid (B)

650 Gul (B)

630 Safety gul

690 Orange (B)

680 Safety orange

250 Rød (B)

230 Raspberry (B)

280 Vinrød

320 Lys blå (B)

360 Kornblå (B)

340 Turkis (B)

380 Marine (B)

420 Limegrøn

460 Kellygrøn

480 Flaskegrøn (B)

135 Stålgrå

199 Sort (B)

385 Marinemeleret

180 Koksgråmeleret

SWEATS

SOLID COLOURS

HEATHER COLOURS

110 Aske (B)

145 Gråmeleret

3801 CLASSIC SWEATSHIRT (U) Vores bedstsælgende unisex sweatshirt i super kvalitet. Tidløs model. Dobbelt jersey kvalitet, 32 tråd. 2- lags rib med lycra. Børstet inderside. Det brede farveudvalg og mange størrelser gør denne sweatshirt til det naturlige valg. Vægt: 300-320 g/m². Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. (630 safety gul og 680 safety orange: 80% polyester/20% bomuld). Størrelser: S-3XL. (4XL-6XL: marine, aske, sort, rød, kornblå). Børn: 4/6, 8/10, 12/14. (B) = farven findes i børnestørrelser.

71


SWEAT & STRIK

JAGUAR

SWEATS

NEW COLOUR XS - 3XL*

250 Rød NEW

420 Limegrøn NEW

340 Turkis 360 Kornblå NEW

380 Marine 110 Aske 145 Gråmeleret

O-HALS UNISEX 280 g/m²

S - 4XL

180 Koks 199 Sort

0150 BASIC SWEATSHIRT JAGUAR (U) Unisex sweatshirt til de store kampagner. Børstet inderside, dobbeltsøm og lycra i rib. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 50% bomuld/50% polyester. Størrelser: S-4XL.

72


SWEAT & STRIK

73


SWEAT & STRIK

CLEARANCE SALE

CREWE

SWEATS

XS - 3XL*

001 Hvid 029 Hvidmix 024 Lys sand 005 Gul 015 Lys blå 003 Marine 040 Koks

O-HALS UNISEX 280 g/m²

S - *6XL

002 Sort

C101 CLASSIC SWEATSHIRT CREWE (U) Eksklusiv sweatshirt. Tidløs model. 2- lags rib med lycra. Børstet inderside og en ekstra blød overflade. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-6XL. (*S-3XL: hvid, gråmix, gul).

74


SWEAT & STRIK

INDUSTRIAL

SWEATS

380 Marine 199 Sort

O-HALS UNISEX 280 g/m²

S - 4XL 3802 100% BOMULD SWEATSHIRT INDUSTRIAL (U) Klassisk unisex sweatshirt i 100% bomuld. Kvaliteten gør den ekstra velegnet til f.eks. arbejde hvor risiko for statisk elektricitet skal minimeres. Desuden kan den vaskes ved 60 grader. Tidløs model. Forhåndskrympet. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 100% bomuld. Størrelser: S-4XL.

75


SWEAT & STRIK

SWEATS

LONDON

HARTFORD

250 Rød

003 Marine

355 Kongeblå

017 Gråmeleret

380 Marine

002 Sort

110 Aske 199 Sort

ZIP

KRAVE

UNISEX 300-320 g/m²

UNISEX 320 g/m²

S - 6XL*

S - 6XL

3811 CLASSIC POLOSWEAT LONDON (U)

C185 CLASSIC COLLEGEJAKKE HARTFORD (U)

Klassisk og slidstærk unisex polo-sweat. Jersey kvalitet med dobbelt søm og børstet inderside. Lycra i rib.

Klassisk unisex sweatjakke. Lycra i rib og børstet inderside. YKK lynlås. Stikklommer i front. Matcher C170 Elizabeth og C175 Rockwood.

Vægt: 300-320 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-3XL. (*4XL-6XL: sort, marine).

76

Vægt: 320 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-6XL.


SWEAT & STRIK

CHEETAH

SWEATS

250 Rød 360 Kornblå 380 Marine 145 Gråmeleret 180 Koks 199 Sort

ZIP

UNISEX 280 g/m²

S - 4XL

0211 BASIC COLLEGEJAKKE CHEETAH (U) Unisex zip sweat med 2-lagskrave og dobbelte sømme. Lycra i rib, børstet inderside og stiklommer i front. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 50% bomuld/50% polyester. Størrelser: S-4XL.

77


SWEAT & STRIK

PANTHER

1/4 ZIP UNISEX 280 g/m²

SWEATS

S - 4XL*

690 Orange 250 Rød 360 Kornblå 380 Marine 110 Aske 145 Gråmeleret 180 Koksgrå 199 Sort

0170 BASIC ZIP SWEAT PANTHER (U) Unisex sweat med lynlås til de store kampagner. Børstet inderside, dobbelt søm og lycra i rib. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 50% bomuld/50% polyester. Størrelser: S-4XL. (*690 orange S-XXL)

78


SWEAT & STRIK

VALDEZ

1/4 ZIP

UNISEX 310-320 g/m²

250 Rød

SWEATS

S - 3XL*

360 Kornblå 380 Marine 199 Sort 920 Sort/orange 921 Sort/rød 927 Sort/kornblå

3931 CLASSIC ZIP SWEAT VALDEZ (U) Klassisk unisex sweat med lynlås i hals og forstærkning på skuldre. 2-lags nakkestykke. Børstet inderside, dobbelt søm og lycra i rib. Vægt: 310-320 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-XXL. (*3XL: sort, marine)

79


SWEAT & STRIK

80

NEW COLOUR


SWEAT & STRIK

QUEENS & HARLEM

NEW DAME 300-320 g/m²

UNISEX 300-320 g/m²

S - XXL

XS - 4XL*

4111 QUEENS (D)

250 Rød

HEATHER COLOURS

340 Turkis

199 Sort

145 Gråmeleret

3851 HARLEM (U) SOLID COLOURS

HEATHER COLOURS NEW

385 Marinemeleret

000 Hvid (B)

780 Lilla (B)

630 Safety gul

145 Gråmeleret (B)

690 Orange (B)

680 Safety orange

250 Rød (B)

2-TONE COLOURS

210 Rosa (B)

230 Raspberry (B)

370 Indigo (B)

934 Kornblå/gråmeleret

938 Rød/gråmeleret

320 Lys blå (B)

360 Kornblå (B)

340 Turkis (B)

915 Sort/gråmeleret

918 Gråmeleret/sort

380 Marine (B)

420 Limegrøn (B)

460 Kellygrøn

NEW

SWEATS

SOLID COLOURS

180 Koksgråmeleret

931 Marine/gråmeleret

199 Sort (B)

4111 CLASSIC HÆTTETRØJE QUEENS (D) 3851 CLASSIC HÆTTETRØJE HARLEM (U) Hættetrøje til dame og herre. Dobbel jerseystrikket, børstet inderside, forstærkede søm og lycra i alle rib. Snøre i halsen og kængurulomme i front. Denne populære høttetrjøje finnes også i raglan-design 3852 Harlem Raglan. Vægt: 300-320 g/m². Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. (630 safety gul og 680 safety orange: 80% polyester/20% bomuld). Størrelser: 4111 Queens dame: S-XXL. 3851 Harlem unisex: XS-XXL. (*3XL-4XL: sort, marine). (B) = farven findes i børnestørrelse.

81


SWEAT & STRIK

NEW

HARLEM RAGLAN

UNISEX 300-320 g/m²

SWEATS

XS - XXL

2-TONE COLOURS

143 Gråmeleret/marinemeleret 183 Koksmeleret/gråmeleret 149 Gråmeleret/koksmeleret

3852 CLASSIC HÆTTETRØJE HARLEM RAGLAN (U) Unisex ragland hættetrøje. Dobbelt jerseystrikket, børstet inderside, forstærkede søm og lycra i alle rib. Snøre i halsen og kængurulomme med mediaport i front. Vægt: 300-320 g/m². Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: XS-XXL

82

NEW


SWEAT & STRIK

NEW COLOUR

WOLF

SWEATS

NEW

000 Hvid 250 Rød NEW

420 Limegrøn

340 Turkis 360 Kornblå 380 Marine 145 Gråmeleret

UNISEX 280 g/m²

XS - 3XL

199 Sort

0180 BASIC HÆTTETRØJE WOLF (U) Klassisk unisex hættesweat til de store kampagner. Snøring i hætte og kængurulomme. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 50% bomuld/50% polyester. Størrelser: XS-3XL.

83


SWEAT & STRIK

KATHERINE & BRONX

DAME 300-320 g/m²

UNISEX 300-320 g/m²

S - XXL

XXS - 6XL*

SWEATS

3981 KATHERINE (D)

3901 BRONX (U)

SOLID COLOURS

SOLID COLOURS

000 Hvid

250 Rød

360 Kornblå

199 Sort

770 Lys Lilla

HEATHER COLOURS

145 Gråmeleret

385 Marinemeleret

775 Lillameleret

2-TONE COLOURS

918 Gråmeleret/sort

934 Kornblå/gråmeleret

000 Hvid

250 Rød

340 Turkis

630 Safety gul

680 Safety orange

360 Kornblå

380 Marine

199 Sort

HEATHER COLOURS

145 Gråmeleret 931 Marine/gråmeleret

915 Sort/gråmeleret

2-TONE COLOURS

934 Kornblå/gråmeleret

915 Sort/gråmeleret

Hættejakke til dame og herre. Dobbel jerseystrikket, lycra i alle ribber og børstet inderside. Snøre og foer i hætte. Kængurulomme i front. 3981 Katherine er figursyet. Vægt: 300 - 320 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. (630 safety gul og 680 safety orange: 80% polyester/20% bomuld). Størrelser: 3981 Katherine dame: S-XXL. 3901 Bronx unisex: *XXS-XXL. 180 koks: XXS-3XL. 199 sort, 380 marine, 145 gråmeleret: XXS-6XL. I en periode kan der være forskellige bånd i hætten.

84

775 Lillameleret

180 Koksmeleret

918 Gråmeleret/sort

3981 CLASSIC HÆTTEJAKKE KATHERINE (D) 3901 CLASSIC HÆTTEJAKKE BRONX (U)

385 Marinemeleret

931 Marine/gråmeleret


SWEAT & STRIK

85


ARE BACK TO BASIC


SWEAT & STRIK

88

NEW


KATHERINE RAGLAN & BRONX RAGLAN

UNISEX 300-320 g/m²

S - XXL

XXS - 3XL

SWEATS

DAME 300-320 g/m²

SWEAT & STRIK

NEW

2-TONE COLORS

143 Gråmeleret/marinemeleret 149 Gråmeleret/koksmeleret 183 Koksmeleret/gråmeleret/hvid 185 Koksmeleret/sort/hvid

3982 CLASSIC HÆTTEJAKKE KATHERINE RAGLAN (D) 3902 CLASSIC HÆTTEJAKKE BRONX RAGLAN (U) Vår populære hættejakke i nyt Raglandesign. Klassisk raglan hættejakke til dame og herre. Dobbel jerseystrikket, lycra i alle ribber og børstet inderside. Snøre og foer i hætte. Kængurulomme med mediaport i front. 3982 Katherine Raglan til dame er faconsyet.

NEW

Vægt: 300-320 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: 3982 Katherine dame: S-XXL. 3902 Bronx unisex: XXS-3XL

89


SWEAT & STRIK

NEW

REFLEX

DAME 280 g/m²

UNISEX 280 g/m²

XS - XXL

S - 5XL*

SWEATS

431 Juvelgrøn

250 Rød

335 Azurblå

155 Granit

199 Sort

SG23 TCX-1 HÆTTEJAKKE REFLEX (U) SG24 TCX-1W HÆTTEJAKKE REFLEX (D) Urban, atletisk og teknisk hættejakke perfekt til før, under og efter træning. H2X-DRY® som hurtigt transporterer fugtighed væk fra kroppen og regulerer kropstemperatuen. Kængurulomme i front og kontrastprint foran på skudre. Ergonomisk tilpassede ærmer for ekstra god bevægelse. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 66% bomuld/34% polyester. Størrelser: SG23 herre: S-3XL (*199 sort S-5XL) SG24 dame: XS-XXL.

NEW

SG25 HELIX/SG24 REFLEX

90


HELIX

DAME 310 g/m²

UNISEX 310 g/m²

XS - XXL

S - 5XL*

710 Violet

431 Juvelgrøn

335 Azurblå

199 Sort

380 Marine

165 Karbon

SWEATS

SG26 MH-1W HELIX (D)

SWEAT & STRIK

NEW

SG25 MH-1 HELIX (U)

689 Fire orange

431 Juvelgrøn

335 Azurblå

199 Sort

380 Marine

165 Karbon

SG25 MH-1 TERMISK HÆTTEJAKKE HELIX (U) SG26 MH-1W TERMISK HÆTTEJAKKE HELIX (D) Urban og atletisk termisk hættejakke. Sidelommer med lynlås. PVC-detaljer/kontrastpiping foran på skuldre og pulsvarmer på ærmer. Ergonomisk tilpassede ærmer for ekstra god bevægelse.

NEW

Vægt: 310 g/m2. Kvalitet: 77% bomuld/23% polyester. SG25 herre: S-3XL (*199 sort S-5XL) SG26 dame: XS-XXL.

91


SWEAT & STRIK

NEW COLOUR

W O LV E R I N E

SWEATS

NEW

000 Hvid 250 Rød NEW

340 Turkis

360 Kornblå NEW

380 Marine 145 Gråmeleret 180 Koks

UNISEX 280 g/m²

XS - 3XL

199 Sort

0210 BASIC HÆTTEJAKKE WOLVERINE (U) Unisexhættesweat til de store kampagner. Stiklommer. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 50% bomuld/50% polyester. Størrelser: XS-3XL.

92


SWEAT & STRIK

ELIZABETH & ROCKWOOD

UNISEX 320 g/m²

S - XXL

S - 6XL

003 Marine

SWEATS

DAME 320 g/m²

017 Gråmeleret 002 Sort

C170 CLASSIC HÆTTEJAKKE ELIZABETH (D) C175 CLASSIC HÆTTEJAKKE ROCKWOOD (U) Hættejakke til dame og herre. Dobbel jerseystrikket, lycra i alle rib og børstet inderside. Dobbelt hætte med snøre. YKK lynlås. kængurulomme i front. Udskiftelige hættesnorer følger med. C170 Elizabeth er figursyet. Vægt: 320 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: C170 Elizabeth dame: S-XXL. C175 Rockwood unisex: S-6XL

93


SWEAT & STRIK

94


SWEAT & STRIK

METRO

SWEATS

916 Sort/gul

941 Sort/stadiumrød

936 Marine/methylblå

381 Marinemeleret/marine

165 Karbon

915 Sort/granit

DAME 300 g/m²

UNISEX 300 g/m²

*XS - XXL S - 3XL SG02 CFZ-3W PREMIUM HÆTTEJAKKE METRO (D) SG01 CFZ-3 PREMIUM HÆTTEJAKKE METRO (U) Kraftig hættejakke til dame og herre. Kontrastfarvet lynlås og snøring i hætte. Børstet inderside for optimal komfort. Rib paneler på siderne og under ærmer giver en form-fit shape. 2X2 rib på manchetter og linning, flatlock søm, rib paneler på siderne og under ærmer. Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 80% bomuld/20% polyester. Meleret: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: Metro SG02 CFZ-3W dame: S-XXL. (*XS på bestilling.) Metro SG01 CFZ-3 herre: S-3XL.

95


SWEAT & STRIK 8541 TERAMO / 4121 LOUISIANA

96


SWEAT & STRIK

NEW COLOUR

LOUISIANA & VANCOUVER

NEW

V-HALS DAME 230 g/m2

V-HALS UNISEX 230 g/m2

S - XXL

S - 3XL

145 Gråmeleret

4101 VANCOUVER (H)

145 Gråmeleret NEW

180 Koksgrå

380 Marine

199 Sort

180 Koksgrå

FINSTRIKK

4121 LOUISIANA (D)

199 Sort

4121 FINSTRIKKET V-HALS PULLOVER LOUISIANA (D) 4101 FINSTRIKKET V-HALS PULLOVER VANCOUVER (U) Klassisk finstrikket pullover til dame og herre. V-hals og ribdetaljer i linning, hals og manchetter. Passer fint udenpå skjorte eller t-shirt. Vægt: 230 g/m2. Kvalitet: 100% bomuld. 5% elastan i rib. Størrelser: 4121 Louisiana dame: S-XXL. 4101 Vancouver herre: S-3XL.

97


SWEAT & STRIK

FINSTRIKK

TULA

BELFAST

145 Gråmeleret

145 Gråmeleret

199 Sort

380 Marine

199 Sort

DAME 230 g/m²

HERRE 230 g/m²

S - XXL

4011 FINSTRIKKET CARDIGAN TULA (D)

4001 FINSTRIKKET PULLOVER BELFAST (H)

Finstrikket og figursyet cardigan til dame. Rund hals og ribdetaljer i linning, hals og manchetter. Knapper i perlemor.

Klassisk finstrikket pullover til herre. Rund hals og ribdetaljer i linning, hals og manchetter. Passer fint udenpå en skjorte eller t-shirt.

Vægt: 230 g/m2. Kvalitet: 100% bomuld. 5% elastan i rib. Størrelser: S-XXL.

98

S - 3XL

Vægt: 230 g/m2. Kvalitet: 100% bomuld. 5% elastan i rib. Størrelser: S-3XL.


SWEAT & STRIK

MICHIGAN

FINSTRIKK

380 Marine 199 Sort

HERRE 230 g/m²

S - 3XL

4131 FINSTRIKKET ZIP PULLOVER MICHIGAN (H) Klassisk finstrikket pullover til herre. Lynlås i hals og ribdetaljer i linning og manchetter. Vægt: 230 g/m2. Kvalitet: 100% bomuld. 5% elastan i rib. Størrelser: S-3XL.

4001 BELFAST

99


SWEAT & STRIK

JOGGINGBUKSER

JOGGINGBUKS

110 Aske (B)

145 Gråmeleret (B)

380 Marine (B)

199 Sort (B)

UNISEX 280 g/m²

S - XXL

7700 CLASSIC JOGGINGBUKSER (U) Klassisk unisex joggingbuks i sweatkvalitet med rib i benene. Dobbelt jersey kvalitet, børstet inderside og snøring i livet. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-XXL. (B) = farven findes i børnestørrelser.

7700 JOGINGBUKSER

100


017 Gråmix

042 Stålgrå

003 Marine

003 Marine

040 Koksgrå

002 Sort

JOGGINGBUKS

NYSTED

SWEAT & STRIK

AGGER

002 Sort

UNISEX 280 g/m²

UNISEX 280 g/m²

S - 6XL

XS - 6XL

C311 CLASSIC JOGGINGBUKSER AGGER (U)

C312 CLASSIC JOGGINGBUKSER NYSTED (U)

Klassisk unisex joggingbuks i sweatkvalitet med rib i benene. Dobbelt jersey kvalitet, børstet inderside, lommer og snøring i livet.

Klassisk unisex joggingbuks i sweatkvalitet. Dobbelt jersey kvalitet, børstet inderside, lommer og snøring i livet. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: XS-6XL.

Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-6XL.

4001 BELFAST

101


FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER


DAME 300 g/m²

UNISEX 300 g/m²

S - XXL

XS - 3XL

120 Lys gråmeleret/hvid

380 Marinemeleret/blå

710 Fiolettmeleret/fiolett

380 Marinemeleret/blå

180 Koksgråmeleret/turkis

STRIKKET

7391 SQUAW VALLEY (D)

FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

SQUAW VALLEY & VAIL

7361 VAIL (U)

120 Lys gråmeleret/hvid 199 Sortmeleret/hvid

7391 STRIKKET JAKKE SQUAW VALLEY (D) 7361 STRIKKET JAKKE VAIL (U) Figursyet strikkejakke til dame og herre. Dekorative flatlocksøm og kontrastdetaljer. Raglanærmer. Praktiske stiklommer med lynlås på front og på ærme. YKK lynlås på front. Antipill behandlet. Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 7391 Squaw Valley dame: S-XXL. 7361 Vail unisex: XS-3XL.

103


FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

S A LT L A K E & WHISTLER

BEAVER CREEK

DAME 300 g/m²

UNISEX 300 g/m²

S - XXL

S - 3XL

STRIKKET

7411 SALT LAKE (D)

145 Gråmeleret/marine

942 Koks/rød

953 Marine/limegrøn

145 Gråmeleret/marine

375 Denimmeleret/turkis

147 Gråmeleret/bright violet

290 Maroon/pink

375 Denimmeleret/turkis

780 Lillameleret/hvid 7401 WHISTLER (U)

145 Gråmeleret/marine

942 Koks/rød

953 Marine/limegrøn

375 Denimmeleret/turkis

146 Gråmeleret/blå

181 Koksgråmeleret/ safety orange (Obs! Ton i ton flatlocksømmer)

7411 STRIKKET JAKKE SALT LAKE (D) 7401 STRIKKET JAKKE WHISTLER (U) Figursyet strikkejakke til dame og herre. Dekorative flatlocksøm og kontrastdetaljer. Raglanærmer. Praktiske stiklommer med lynlås på front og på ærme. YKK lynlås på front. Antipill behandlet. Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 7411 Salt Lake dame: S-XXL. 7401 Whistler herre: S-3XL.

104

UNISEX 300 g/m²

XS - 3XL

7410 STRIKKET VEST BEAVER CREEK (U) Unisex strikket vest med dekorative flatlocksøm og kontrastdetaljer. Praktiske stiklommer med YKK lynlås på front. Antipill behandlet. Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XS-3XL.


FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

105


FABRIC QUALITY


STRIKKET

Strikket stof i polyestergarn som giver en pænere overflade, isolerer godt og har en komfortabel elastitet.

POLARFLEECE

Let og blødt stof som samtidig er elastisk og volumiøst. Bruges til tykkere textiler og har en høj varmeisolerende effekt. En robust og slidstærk kvalitet.

MICROFLEECE

Let, blødt og elastisk stof som samtidig er med en høj varmeisolerende effekt.


FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

MADELINE

STRIKKET

780 Lilla/turkis 710 Fiolettmeleret 929 Sort/lilla

DAME 300 g/m²

S - XXL

7351 STRIKKET HÆTTEJAKKE MADELINE (D) Let figursyet hættejakke til dame. Dekotrative flat lock søm og kontrast detaljer. Raglanærmer. Praktiske stiklommer med lynlås i front og brystlomme med lynlås. YKK lynlås. Regulerbar linning. Antipill behandlet. Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-XXL.

108


DAME 300 g/m²

UNISEX 300 g/m²

S - XXL

S - 3XL

360 Kornblå

780 Lillameleret

380 Marine

STRIKKET

0193 PELICAN (D)

FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

PELICAN & FALCON

199 Sort 0192 FALCON (U)

360 Kornblå

380 Marine

199 Sort

0193 BASIC STRIKKET JAKKE PELICAN (D) 0192 BASIC STRIKKET JAKKE FALCON (U) Figursyet strikket jakke til dame og herre. Dekorative flatlocksøm. Raglanærmer. Praktiske stiklommer med lynlås i front og venstre ærme. YKK lynlås i front. Regulerbar linning. Antipill behandlet. Vægt: 300 g/m². Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 0193 Pelican dame: S-XXL. 0192 Falcon unisex: S-3XL.

0192 FALCON & 0193 PELICAN

109


FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

BRECKENRIDGE

STRIKKET

145 Gråmeleret 180 Koksgråmeleret 360 Kornblåmeleret 250 Rødmeleret

UNISEX 280 g/m²

XS - 4XL

7441 STRIKKET JAKKE BRECKENDRIDGE (U) Unisex strikket jakke med kontrastpanel i softshell på skuldre og underarm. Praktiske sidelommer med solid lynlås og ekstra brystlomme i front. Justerbar linning og elastisk piping på ærmer. Børstet inderside og pulsvarmere. Antipil behandlet og YKK lynlås. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XS-4XL.

110


FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

111


FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

NEW

LAVAL

POLAR

165 Karbon 380 Marine

199 Sort

UNISEX 300 g/m²

XS - 6XL 7132 POLARFLEECEJAKKE LAVAL (U) Unisex basic fleecejakke. Lynlås i front. Sidelommer og brystlomme med lynlås. To indvendige stiklommer. Flatlock/ overlock sømme. Justerbare manchetter og justerbar linning. Vægt: 300 g/m². Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XS-6XL.

112

NEW


FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

ALBERTVILLE

POLAR

250 Rød 180 Koksgrå 380 Marine 199 Sort

UNISEX 300 g/m²

S - XXL

7191 POLARFLEECEVEST ALBERTVILLE (U) Unisex polarfleecevest med elastisk kontrastpiping og praktiske lommer med lynlås. Regulerbar linning. Antipill behandlet. Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-XXL.

113


FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

VERA & ALASKA

DAME 300 g/m²

UNISEX 300 g/m²

S - XXL

XS - 6XL*

7231 VERA (D)

POLAR

630 Safety gul

680 Safety orange

640 Safety grøn

260 Mørk rød

360 Kornblå

380 Marine

199 Sort 7131 ALASKA (U)

630 Safety gul

680 Safety orange

640 Safety grøn

260 Mørk rød

335 Azurblå

360 Kornblå

150 Grå

380 Marine

199 Sort

7231 POLARFLEECEJAKKE VERA (D) 7131 POLARFLEECEJAKKE ALASKA (U) Polarfleece til dame og herre med elastisk kontrastpiping og stiklommer. Antipill-behandlet. Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 7231 Vera dame: S-XXL. 7131 Alaska herre: XS-3XL. *(380 marine og 199 sort: XS-6XL).

114


FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

115


THE ART OF LAYERING

BASE LAYER Holder dig tør og veltempereret under fysisk aktivitet. Teknisk Pro-Dry, med eller uden kompression, som transporterer fugten videre ud til næste lag. Holder dig tør og komfortabel med optimal stretch og pasform.

MID LAYER Temperaturregulerende ved fysisk aktivitet. Funktionel og åndbart mellemlag som bidrager til at regulere temperaturen i takt med fysisk aktivitet. Transporterer fugten videre ud.

OUTER LAYER Holder dig varm og tør med et isolerende yderlag. Tilpas vejrforholdene med et yderlag sammensat af funktionel og åndbart materiale, som transporterer fugten fra base layer helt ud og væk.


Base layer -to regulate your body temperature

Mid layer - to trap your body heat

Outer layer -for protection against the elements

NYXX NO3B AKTIV STRETCH T-SHIRT ULTRA

7261 MICROFLEECEJAKKE KONTRAST RONDANE

SJ33 XB-3W SKALJAKKE PATROL


FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

118


DAME 260 g/m²

UNISEX 260 g/m²

S - XXL

S - 3XL

340 Turkis/sort

730 Bright violet/mørk grå 199 Sort/lys grå

POLAR

7431 NOVA SCOTIA (D)

FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

NOVA SCOTIA & THUNDER BAY

7421 THUNDER BAY (U)

340 Turkis/sort

380 Marine/turkis

199 Sort/lys grå

7431 FLEECEHÆTTETRØJE NOVA SCOTIA (D) 7421 FLEECEHÆTTETRØJE THUNDER BAY (U) Fleece-hood til dame og herre. Dekorative flatlocksømmer og kontrastdetaljer. Praktiske stiklommer i front med lynlås. YKK glidelås i front. Antipill behandlet. Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 7431 Nova Scotia dame: S-XXL. 7421 Thunder Bay unisex: S-3XL.

119


FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

REACTOR

POLAR

250 Rød

250 Rød

445 Kiwi

445 Kiwi

335 Azurblå

335 Azurblå

380 Marine

380 Marine

165 Karbon 199 Sort

120

REACTOR VEST

DAME 235 g/m²

UNISEX 235 g/m²

XS - XXL

S - 5XL*

165 Karbon 199 Sort

DAME 235 g/m²

UNISEX 235 g/m²

XS - XXL

S - 5XL*

SF08 SX-4W POLARFLEECEJAKKE REACTOR (D) SF07 SX-4 POLARFLEECEJAKKE REACTOR (U)

SF10 VX-4W POLARFLEECEVEST REACTOR (D) SF09 VX-4 POLARFLEECEVEST REACTOR (U)

Let polarfleecejakke med lynlås på front. Sidelommer med lynlås og blødt for. Smarte kontrastsømme og chin saver. Antipill behandlet.

Let polarfleecevest med lynlås i front. Sidelommer med lynlås og blødt foer. Smarte kontrastsømme og chin saver. Antipill behandlet.

Vægt: 235 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: SF08 SX-4W dame: XS-XXL. SF07 SX-4 unisex: S-3XL (*sort: S-5XL).

Vægt: 235 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: SF10 VX-4W dame: XS-XXL. SF09 VX-4W unisex: S-3XL (sort: S-5XL).


FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

121


FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

GAUSTA & RONDANE

DAME 160 g/m²

UNISEX 160 g/m²

S - XXL*

S - 3XL*

MIKROFLEECE

7271 RONDANE (D)

7261 GAUSTA (U)

000 Hvid/grå

620 Lys gul/brun

360 Kornblå/lys blå

000 Hvid/grå

620 Lys gul/brun

360 Kornblå/lys blå (B)

260 Mørk rød/sort

770 Lilla/lys lilla

927 Sort/kornblå

260 Mørk rød/sort (B)

380 Marine/lys grå (B)

927 Sort/kornblå

355 Kongeblå/kornblå

380 Marine/lys grå

165 Karbon/orange

355 Kongeblå/kornblå (B) 165 Karbon/orange

929 Sort/lilla

921 Sort/rød

199 Sort/lys grå

929 Sort/lilla

199 Sort/lys grå (B)

921 Sort/rød

230 Raspberry/lys rosa

7271 MIKROFLEECEJAKKE KONTRAST RONDANE (D) 7261 MIKROFLEECEJAKKE KONTRAST GAUSTA (U) Let figursyet microfleecejakke til dame og herre. Bredt farveudvalg og god komfort gør denne til en best seller. Dekorative flatlock søm og kontrastdetaljer. Raglanærmer. Praktiske stiklommer med lynlås i front. Regulerbar linning. Antipill behandlet. Vægt: 160 g/m². Kvalitet: 100% polyester microfleece. Størrelser: 7271 Rondane dame: S-XL. (*Opp til XXL: karbon/orange, marine, sort, sort/kornblå, sort/lilla og sort/raspberry). 7261 Gausta unisex: S-XXL. (*Opp til 3XL: karbon/orange, marine, sort, sort/rød og sort/kornblå). (B) = farven findes i børnestørrelser.

122


FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

123


FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

MIKROFLEECE

OTTAWA

TIGER

150 Grå

380 Marine/lys grå

380 Marine

199 Sort/lys grå

199 Sort

124

UNISEX 300 g/m²

UNISEX 160 g/m²

S - 3XL

S - 3XL

7161 MIKROFLEECEJAKKE WINDBREAKER OTTAWA (U)

0190 BASIC MIKROFLEECEJAKKE TIGER (U)

Klassisk og tidløs unisex microfleecejakke med wind stopper foer. Elastisk piping på ærmer og i linning. Praktiske lommer med lynlås på front. YKK lynlås. Antipill behandlet.

Unisex microfleecejakke til de store kampagner. Regulerbar linning. Brystlomme og sidelommer med lynlås. Antipill behandlet. YKK lynlås.

Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 100% polyester microfleece. Fôr: 100% nylon. Størrelser: S-3XL.

Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% microfleece. Størrelser: S-3XL.


DAME 160 g/m²

UNISEX 160 g/m²

S - XXL

S - 3XL

036 Kornblå/sort

003 Marine/sort

002 Sort/mørk grå

045 Magenta/mørk grå

MIKROFLEECE

C702 ENGLEWOOD (D)

FLEECE- & STRIKKEDE JAKKER

ENGLEWOOD & COLORADO SPRINGS

C703 COLORADO SPRINGS (U)

036 Kornblå/sort

003 Marine/sort

002 Sort/mørk grå

C702 MIKROFLEECEJAKKE ENGLEWOOD (D) C703 MIKROFLEECEJAKKE COLORADO SPRINGS (U) Let figursyet jakke til dame og herre. Raglanærmer. Praktiske stiklommer med lynlås på front. SBS lynlås på front. Regulerbar linning. Antipill behandlet. Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: C702 Englewood dame: S-XXL. C703 Colorado Springs unisex: S-3XL.

125


JAKKER


SYNTHESIS

DAME

HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

335 Azurblå

250 Rød

431 Juvelgrøn

COLD

TECHNICAL OUTERWEAR

199 Sort

JAKKER

NEW

+10˚C (50˚F) TO

-10˚C (14˚F)

SJ41 RX-1W(D) / SJ40 RX-1(H) SKALJAKKE SYNTHESIS Den ultimative all-around skaljakke med H2EXTREME vandtæt og åndbar teknologi. Dette er af Stormtechs mest avancerede og ergonomisk tilpassede jakker. Tapede sømme, YKK lynlås. Lynlås på lommer på bryst, sider og ærme. Justerbar hætte og justerbar velcro manchetter.

NEW

Kvalitet: 100% Polyester 3-Lags med 100% Polyester Tricot Backing, 190g. Størrelser: SJ41 dame: XS-XXL. SJ40 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) Detaljer: • Tapede sømme • YKK AquaGuard lynlås i front • Krummede ærmer for optimal pasform • Multijusterbar hætte • Lynlås under ærmer for ekstra ventilering • Ekstra slidstærke sidelommer

127


JAKKER

TECHNICAL CLIMATOLOGY Water and Wind Stay Out

Moisture Vapour Escapes

Outshell

ULTIMATE WET WEATHER PROTECTION THROUGH H2XTREME Membrane ADVANCED WATERPROOF/BREATHABLE TECHNOLOGY. A WATERPROOF OUTER LAYER H2XTREME PREVENTS WATER FROM PENETRATING THE 4 way Stretch EXTERNAL MEMBRANE Lining WHILE ALLOWING VAPOR GENERATED BY THE BODY’S HEAT TO ESCAPE – PERFECT TO KEEP MOISTURE AT BAY, INSIDE AND OUT. ®

®

Water and Wind Stay Out

Moisture Vapour Escapes Outshell

H2XTREME® Membrane

H2XTREME® 4 way Stretch Lining

128


JAKKER

SYNTHESIS SJ40 RX-1 / SJ41 RX-1W Den ultimative all-around skaljakke med H2EXTREME® vandtæt og åndbar teknologi. Dette er af Stormtechs mest avancerede og ergonomisk tilpassede jakker.

Full Coverage Hood Provides immediate and maximum wind and weather protection when needed most Stormtech H2XTREME® Waterproof / Breathable Outer Shell offers a high level of water resistance while allowing moisture vapor to exit the garment

YKK® AquaGuard® Center Front Zipper Super durable, waterproof AquaGuard® front zipper keeps wet weather from penetrating through Articulated Elbows Designed for an ergonomic fit and optimal range of motion

129


JAKKER

NEW

NEW

SNOWBURST

SYNTHESIS

TECHNICAL OUTERWEAR

UNISEX

UNISEX

S - 5XL*

XS - 5XL*

180 Koksgrå

199 Sort

180 Koksgrå

COLD

130

NEW

+10˚C (50˚F) TO

-10˚C (14˚F)

199 Sort

COLD

+10˚C (50˚F) TO

-10˚C (14˚F)

SB08 EP-3 SKALBUKSER SNOWBURST (U)

SB06 RXP-1 SKALBUKSER SYNTHESIS (U)

Basic beskyttelse til kolde og våde forhold. Teknisk stof som isolerer og er åndbart. Tapede sømme og sidelommer. Lynlås nederst på benene.

Skalbuks mod koldt og fugtigt vejr. Tapede sømme, vandtætte lynlåse og masser af stretch holder dig tør og komfortabel. Justerbar linning, sidelommer med lynlås, lynlås ved benene.

Kvalitet: (199 Sort) 100% Polyester, 180g. (180 Koksgrå) 100% Polyester, 205g. Størrelser: *199 sort: XS-5XL, 180 koksgrå: XS-3XL. Detaljer: • Tapede sømme • Ergonomisk pasform • Forstærkede sømme • Lynlås i siderne • ”Snestopper”

Kvalitet: (199 Sort) 100% Polyester Mechanical Stretch bonded with 100% Polyester Single Jersey, 205g. (180 Koksgrå) 100% Polyester bonded with 100% Polyester Single Jersey, 265g. Størrelser: *199 sort: XS-5XL, 180 koksgrå: XS-3XL. Detaljer: • Tapede sømme • Vandtætte lynlåser • Ergonomisk pasform • Forstærkede sømme • Lynlås i siderne • ”Snestopper” • Justerbar linning


SIDEWINDER

HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

199 Sort (H+D)

921 Sort/rød (H+D)

924 Sort/limegrøn (H+D)

TECHNICAL OUTERWEAR

937 Sort/azur (H+D)

DAME

JAKKER

NEW

SJ38 HGL-1(H) / SJ39 HGL-1W(D) LET SKALJAKKE SIDEWINDER Let og vandafvisende skaljakke med hætte til dame og herre. Vævet 4-vejs stretch gør den ekstraelastisk og komfortabel. Udvendig brystlomme med lynlås i eget kontrastfelt. Sidelommer med lynlås. Justerbar linning og velcro manchetter.

NEW

Kvalitet: 88% nylon/12% spandex. Størrelser: SJ38 herre: S-3XL (*199 sort: 4-5XL) SJ39 dame: XS-XXL. Detaljer: • Fast hætte • Indvendig Stormflap • Udvendig brystlomme med lynlås • Lynlåser i kontrastfarve • Sidelommer med lynlås • Justerbar linning • Justerbare velcromanchetter

131


JAKKER

NEW COLOUR

PATROL

NEW

DAME

HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

TECHNICAL OUTERWEAR

NEW

710 Violet (D)

NEW

689 Fire orange (H)

915 Sort/granit (H+D)

921 Sort/rød (H+D)

NEW

431 Juvelgrøn (H+D)

NEW

365 Elektriskblå (H+D)

NEW

180 Koks (H+D)

935 924 Sort/ Sort/limegrøn elektrisk blå (H+D) (H+D) COLD

+10˚C (50˚F) TO

-10˚C (14˚F)

SJ32 XB-3 (H) / SJ33 XB-3W (D) SKALJAKKE PATROL Teknisk softshell jakke til ekstreme vejrforhold. Detaljer som fuldt forseglede sømme, aftagelig og justerbar hætte, vandtætte lynlåse, dobbelte brystlommer, Chin saver, jusberbar lining og manchetter. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: SJ32 herre: S-3XL (*915 sort/granit: S-5XL) SJ33 dame: XS-XXL. Detaljer: • Indvendig foer i lommer • Dobbelte brystlommer • Chin saver • Justerbar linning • Manchetter • Tapede sømmer • Aftagelig/justerbar hætte • Vandtætte lynlåser

132


381 Navy melange (H+D)

380 Marine (H+D)

165 Charcoal heather (H+D)

HERRE

S - 3XL

921 Sort/rød (H+D)

COLD

927 Sort/kornblå (H+D)

TECHNICAL OUTERWEAR

365 Elektrisk blå/sort (H+D)

DAME

XS - XXL

JAKKER

EXPEDITION

915 Sort/grå (H+D)

+10˚C (50˚F) TO

-10˚C (14˚F)

SJ20 XB-2M (H) / SJ21 XB-2W (D) SKALJAKKE 3-LAGS EXPEDITION Stormtech 3-lags H2XTREME. Jakken er konstrueret til alsidige vejrforhold. Storsælger i Europa. Kvalitet: 3-lag: 100% Polyester. Single jersey. Størrelser: SJ20 herre: S-3XL. SJ21 dame: XS-XXL. Detaljer: • 15.000/15.000 vandtæt/åndbar yderskal • Tapede sømme • Vandtæt lynlås i front • Krummede ærmer for optimal pasform • Indvendig Stormflap i fuld længde med Chin Guard • Aftagelig og justerbare hætte. • Justerbar linning.

• Lynlås under ærmer for ekstra ventilering • Vandtæt brystlomme med indvendig Media Port i gummi • Logo på højre ærme • Praktisk adgang til bearbejdning • Vandtæt membran

133


FABRIC QUALITY


TECHNICAL OUTERWEAR

THERMAL OUTERWEAR

Teknisk overtøj som er f.eks. vandtæt og vindtæt med åndbar og fugttransporterende egenskaber.

Termisk overtøj med en isolerende egenskab som holder varmen inde og kulden ude.

3 IN 1 SYSTEM JACKETS

SOFTSHELL JACKETS

3-i-en- jakke, hvor yderjakken er af teknisk metervare og inderjakken et termisk og isolerende lag.

Tekniske fritidsjakker til de fleste sæsonner. Vindog vandafvisende yderside og en blød inderside.

LIGHTWEIGHT SHELLS

URBAN CASUAL

Lette tekniske skalljakker med vind- og vandafvisende overflade.

Jakker som passer perfekt til urbane udflugter. Casual stil med et tidsrigtigt og afslappet snit.


JAKKER

136

NEW


SAALBACH

DAME

UNISEX

S - XXL

S - 3XL

165 Karbon

380 Marine

199 Sort

THERMAL OUTERWEAR

8634 SAALBACH (D)

JAKKER

NEW

8633 SAALBACH (U)

165 Karbon

380 Marine

199 Sort

8634 TERMISK JAKKE SAALBACH (D) 8633 TERMISK JAKKE SAALBACH (U)

NEW

Ultralet termisk jakke. Som skabt til de urbane udflugter. De horisontale linier giver jakken et moderne urbant design, som passer godt til hverdag og til casual corporate. Lynlås i front, frontlommer med lynlås og to inderlommer med lynlås og velcro lukning. Elastiske manchetter. Elastisk og justerbar linning. Kvalitet: 20D nylon med 100% polyfill. Størrelser: 8634 dame: S-XXL. 8633 unisex: S-3XL.

137


JAKKER

BLACK ICE

NEW

DAME

HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

NEW

THERMAL OUTERWEAR

710 Violet (D)

NEW

689 Fire orange (H)

915 Sort/granit (H+D)

NEW

431 Juvelgrøn (H+D)

921 Sort/rød (H+D)

NEW NEW

365 Elektriskblå (H+D)

935 Sort/elektrisk blå (H+D)

SJ71 X-1W (D) / SJ70 X-1 (H) SKALJAKKE BLACK ICE THERMAL Ultra let og vatteret skaljakke med Stormtech H2XTREME® teknologi med forseglede sømme, vandtætte lynlåse og aftagelig polyfill hætte. Kvalitet: 100% nylon/100% polyester (fôr). Størrelser: SJ70 herre: S-3XL (915 sort/granit: S-5XL) SJ71 dame: XS-XXL. Detaljer: • Tapede sømme • Vandtæt lynlås i front • Indvendig polyesterstrikket manchett • Aftagelig og fôret hette • Justerbar linning • Lynlåslommer i front • Indvendig lomme med lynlås • Chin Saver • Praktisk adgang til bearbejdning

138


SIERRA NEVADA

DAME

UNISEX

S - XXL

S - 3XL

165 Karbon

THERMAL OUTERWEAR

8636 SIERRA NEVADA (D)

JAKKER

NEW

199 Sort

8635 SIERRA NEVADA (U)

165 Karbon

199 Sort

8636 TERMISK JAKKE M/HÆTTE SIERRA NEVADA (D) 8635 TERMISK JAKKE M/HÆTTE SIERRA NEVADA (U)

NEW

Termisk jakke til tur og fritid i et moderne og sporty design.Lynlås i front, frontlommer med lynlås og inderlomme med lynlås. Egen lomme for bearbejdning. Elastisk hætte, manchetter og linning. Justerbar linning. Kvalitet: 20D nylon, 220gr padding. Størrelser: 8636 dame: S-XXL. 8635 unisex: S-3XL.

139


JAKKER

GRAVITY

GRAVITY VEST

DAME

HERRE

DAME

HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

XS - XXL

S - 5XL*

THERMAL OUTERWEAR

445 Kiwi/sort (H+D)

250 Rød/sort (H+D)

933 Sort/kornblå (H+D)

921 Sort/rød (H+D)

380 Marine/ koksgrå (H+D)

365 Elektriskblå/sort (H+D)

915 Sort/koksgrå (H+D)

250 921 365 Rød/sort Sort/rød Elektriskblå (H+D) (H+D) /sort (H+D)

933 380 915 Sort/kornblå Marine/ Sort/koksgrå (H+D) koksgrå (H+D) (H+D)

SJ59 AFP-1W (D) / SJ58 AFP-1 (H) TERMISK JAKKE M/HÆTTE GRAVITY

SJ77 PFV-2W (D) / SJ76 PFV-2 (H) TERMISK VEST M/HÆTTE GRAVITY

Ultralet og vandafvisende jakke med hætte til dame og herre. Foret hætte med indvendig kontrast. STORMTECH D/W/R slidstærk yderskal.

Ultralet vandafvisende termisk vest til dame og herre. STORMTECH D/W/R holder dig tør og varm i variable vejrforhold. Vatteret med ekstra blødt fôr på indersiden. Kun damemodellen har hætte.

Kvalitet: 100% nylon ripstop med 100% polyester polyfill, 40g. Størrelser: SJ59 dame: XS-XXL. SJ58 herre: S-3XL (915 sort/koksgrå: 4XL-5XL). Detaljer: • Kontraste på lynlås • Elastiske manchetter • Justerbar linning • Innvendig stormflap • Chin saver • Vatteret • Indvendig lomme med media port og brystlomme • Børstet Tricot håndvarmer i sidelommerne

140

445 Kiwi/sort (H+D)

Kvalitet: 100% nylon ripstop med 100% polyester polyfill, 40g. SJ77 dame: XS-XXL. SJ76 herre: S-3XL (915 sort/koksgrå: 4XL-5XL). Detaljer: • Kontraste på lynlås • Justerbar linning • Ekstra blødt og varmt fôr i sidelommerne. • Innvendig stormflap og chin saver • Chin saver • Indvendig lomme med media port


N A U T I L U S Q U I LT E T

DAME

HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

335 Azurblå (H+D)

380 Marine (H+D)

199 Sort (H+D)

THERMAL OUTERWEAR

250 Rød (H+D)

JAKKER

NEW

SD21 QX-1W (D) / SD20 QX-1 (H) JAKKE NAUTILUS QUILTET Dejlig varm quiltet jakke som er vandafvisende. Elastik i ærmerne og stormflap hele vejen ned ved lynlåsen, gør denne jakke til en perfekt overgangsjakke.

NEW

Kvalitet: 100% polyester/100% polyester mikrofleece. Størrelser: SD21dame: XS-XXL. SD20 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) Detaljer: • D/W/R Ytterskal • Quilted body with ultra-soft lining • Internal full-lenght stormflap • Elastiske manchetter • Justerbar linning • Lynlåslommer • Chin saver • Praktisk adgang til bearbejdning

141


JAKKER THERMAL OUTERWEAR

142

BASECAMP

BASECAMP VEST

DAME

HERRE

DAME

HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

XS - XXL

S - 5XL*

250 Rød (H+D)

591 Seal brown (H+D)

199 Sort (H+D)

791 Imperial (H)

131 Titanium (H+D)

380 Marine (H+D)

365 Elektriskblå (H+D)

250 Rød (H+D)

591 791 Seal brown Imperial (H+D) (H)

199 Sort (H+D)

380 Marine (H+D)

131 365 Titanium Elektriskblå (H+D) (H+D)

SJ57 PFJ-4W (D) / SJ56 PFJ-4 (H) TERMISK JAKKE BASECAMP

SJ63 PFV-4W (D) / SJ62 PFV-4 (H) TERMISK VEST BASECAMP

Ultralet og vandafvisende jakke til dame og herre. Kan nemt pakkes sammen i den ene sidelomme. Kvalitet: 100% nylon. 100% polyester polyfill. Størrelser: SJ57 dame: XS-XXL. SJ56 herre: S-3XL (199 sort: S-5XL) Detaljer: • Vatteret • Elastiske manchetter • Justerbar linning • Sidelommer med lynlås • Chin Saver • Indvendig stormflap • Praktisk tilgang for bearbeiding

Ultralet og vandafvisende vest til dame og herre. Kan nemt pakkes sammen i den ene sidelomme. Kvalitet: 100% nylon. 100% polyester polyfill. SJ63 dame: XS-XXL. SJ62 herre: S-3XL (199 sort: S-5XL). Detaljer: • Vatteret • Justerbar linning • Sidelommer med lynlås • Chin Saver • Indvendig stormflap • Praktisk tilgang for bearbeiding


JAKKER

EXPEDITION

HERRE

S - 5XL* DAME

XS - XXL

250 Rød (H+D)

165 Karbon (H+D)

199 Sort (H+D)

THERMAL OUTERWEAR

521 Sage heather (H+D)

SJ55 EPK-2W (D) / SJ54 EPK-2 (H) PARKAJAKKE M/HÆTTE EXPEDITION Solid parka med Stormtech H2EXTREME® teknologi. Produceret til at holde dig tør og varm i ekstreme vejrforhold. Kvalitet: 100% Nylon Taslon Oxford, 170g med 100% Polyester linning & Polyfyld. Størrelser: SJ55 dame: XS-XXL. SJ54 herre: S-3XL (199 sort: S-5XL). Detaljer: • Tapede sømme • Sherpa Fleece foer • Aftagelig hætte med snøre og kunstig pels • Fuld længde stormflap • Rib manchetter • Ekstra længde bag • Set-in ærmer • Varme lommer med børstet stof • Indvendig stormflap i full længde. • Inderlomme med media port og lynlås. • Store lommer i front • Mesh lomme til briller/goggles • Praktisk tilgang til logo påsætning

143


JAKKER

COLD WEATHER COMFORT HIGHLY EFFICIENT AND TEMPERATURE REGULATING SYNTHETIC INSULATION—MAXIMUM WARMTH IN EXTREME COLD.

Breathable Water Resistant Compressible

Thermal Efficient

Breathable Water Resistant Compressible

Thermal Efficient

144


JAKKER

EXPEDITION SJ54 EPK-2 / SJ55 EPK-2W Solid parka med Stormtech H2EXTREME® teknologi. Produceret til at holde dig tør og varm i ekstreme vejrforhold.

Removable Faux Fur Trim Faux fur creates turbulence as air passes, heating it up and protecting the face from cold

Stormtech H2XTREME® Waterproof / Breathable Outer Shell offers a high level of water resistance while allowing moisture vapor to exit the garment

Fully Sealed Seams Ensure no water finds its way through seams, leaving you dry and comfortable for hours

Stormtech Thermal Shell Technology High loft synthetic insulation, designed to be lightweight and compressible with maximum thermal efficiency

Rib Cuff Thick and deep cuffs seal in warmth around the wrist area

145


JAKKER

AXIS THERMAL

THERMAL OUTERWEAR

199 Sort (H+D+B)

DAME

HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

920 Sort/orange (H+D+B)

921 Sort/rød (H+D+B)

939 Sort/gul (H+D+B)

927 Sort/ kornblå (H+D+B)

380 Marine (H+D+B)

SJ51 GSX-2W (D) / SJ50 GSX-2 (H) / SJ50 GSX-2Y (B) TERMISK JAKKE AXIS THERMAL Stormtech D/W/R holdbart og vandafvisende yderstof. Omvendt tapet lynlås i front. Justerbar linning. Lynlåslommer. Lynlåslommer på forsiden. Heldækkende meshfoer for maksimal veltilation. Kvalitet: 100% Polyester Dobby, 190g med 100% Polyester polyfyll, 140g. Størrelser: SJ51 dame: XS-XXL. SJ50 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) SJ50 GSX-2Y børn: 5/6, 7/8, 9/10, 11/12, 13/14. (B) = Farven findes i børnestørrelser. Detaljer: • D/W/R Ytterskal • Elastiske manchetter • Lavere rygg • Indvendig lomme • Frontlommer med isolerende foer for hænderne • Udvendig Media lomme • Praktisk tilgang til bearbejdning

146


JAKKER

ENDURANCE

HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

381 Marinemeleret (H+D)

165 Karbon (H+D)

250 Rød (H+D)

365 Elektriskblå (H+D)

445 Kiwi (H+D)

THERMAL OUTERWEAR

199 Sort (H+D)

DAME

SJ67 ESH-1W (D) / SJ66 ESH-1 (H) TERMISK SOFTSHELLJAKKE ENDURANCE Termisk softshell jakke designet og produceret til at holde dig varm og tør i koldt og vådt vejr. Jakken har termisk vatteret foer som giver optimal og effektiv beskyttelse ved lave temperaturer. Den faste og justerbare hætte giver dig ekstra beskyttelse mod elementerne. Kvalitet: 100% polyester, interlock. Størrelser: SJ67 dame: XS-XXL. SJ66 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) Detaljer: • D/W/R Yderskal • Justerbar linning og manchetter • Fast hætte • Lynlåslommer • Indvendig sikkerhedslomme • Chin Saver • Doble sømmer • Praktisk adgang til bearbejdning

147


VEJR OG KLIMA VAND- OG ÅNDBARHED

Vandafvisende og åndbare egenskaber i lamineringsprocessen gør fugttransporten mere effektiv, WATER samtidig med at den hindrer fugt i atWATER trænge ind. Dette sikrer at tekstiletWATER forbliver PROOF PROOF PROOF både varmt og tørt indvendigt og dermed holder sig tør og varm længere. LEVEL LEVEL LEVEL BASIC RESISTANCE

600mm – 2,000mm

EXTREME RESISTANCE

HIGH RESISTANCE

WATER 1,000g/m2 PROOF LEVEL

2,000mm 8,000mm BREATHABILITY WATER 2 5,000g/m PROOF LEVEL

600mm – 2,000mm

2,000mm 8,000mm

BREATHABILITY

BASIC RESISTANCE

BREATHABILITY D/ W/R 1,000g/m2

HIGH RESISTANCE

BREATHABILITY

5,000g/m

2

8,000mm 15,000mm

BREATHABILITY

WATER

2 15,000g/m PROOF

LEVEL

EXTREME RESISTANCE

BREATHABILITY

D/ W/R

KLIMA-RANGERINGER

8,000mm 15,000mm

STORMTECH overtøj er felt-testet i et bredt spekter af klima og vejrforhold. Dette gør det nemt for dig at vælge det produkt der passer til netop dit eventyr.

15,000g/m2


H2X-DRY® Fabric

Outshell

H2X-DRY® Fabric

Breathable

H2XTREME® Membrane

H2XTREME® 4 way Stretch

Water and Wind Stay Out

MoistureH2XTREME® Lining Vapour Escapes 4 way Stretch Lining H2XTREME® Outshell 4 way Stretch Lining

Compressible

Moisture Wicking Yarn Moisture Wicking Yarn

H2XTREME®

4 way Stretch TECHNICAL CLIMATOLOGY Lining

Den ultimative vandtætte og åndbare teknologi er udviklet af STORMTECH H2XTREME®. Produkterne leverer en minimum vandsøjle og åndbarhed på 5,000mm/5,000g/m2/24hr som holder dig varm og tør uanset vejrforholdet.

Moisture Vapour Escapes

Water and Wind Stay Out

ACTIVE MOISTURE MANAGEMENT

Body Vapour

Moisture Wicking Yarn

Breathable

Water Resistant Water Resistant

Thermal Efficient

Breathable

Thermal Efficient

Water Resistant

Thermal Efficient

Compressible

Air Flow

H2XTREME® Membrane

Water Resistant

Compressible

TEKNOLOGI H2X-DRY® Fabric

Breathable

Compressible

Body Body Body Vapour VapourVapour

H2X-DRY® Fabric

H2XTREME® Membrane

Air Flow Air Flow Air Flow

Water and Wind Stay Out Water and Wind Stay Out Water and Wind Stay Out H2XTREME® Membrane

Moisture Vapour Escapes Moisture Vapour Escapes Outshell Moisture Vapour Outshell Escapes

H2X-DRY er en permanent fugtstyrende teknologi udviklet i selve tekstiltrådene. Moisture transporterer fugten bort fra H2X-DRY Wicking Yarn huden.

LIGHTWEIGHT ELEMENTAL DEFENSE Syntetisk isolation som Thermal er designet til at Efficient opretholde termiske egenskaber under ekstreme vejrforhold. Det inderste fór er meget effektivt, let, komprimerbart og giver en overlegen modstand og pålidelighed i kolde vejrforhold.

Breathable

H2X-DRY® Fabric

Water Resistant

Air Flow

Outshell

Body Vapour

H2XTREME® Membrane

Compressible

H2XTREME® 4 way Stretch Lining

D/ W/R D/ W/R D/ W/R

U LT R AV I O L E T R E S I S TA N T U LT R AV I O L E T R E S I S TA N T U LT R AV I O L E T R E S I S TA N T

O U T S H E L L O U T S H E L L

O U T S H E L L

Thermal Efficient

Moisture Wicking Yarn

D/W/R OUTER SHELL Fabrics D/W/R repellency fight off dry soil and spills, and D/W/R treated OUTERwith SHELL provide highly effective andrepellency long-lasting water-repellent protection. Fabrics D/W/R fight off dry soil and spills, and D/W/R treated OUTERwith SHELL D/W/R OUTERLAYER provide highly effective andrepellency long-lasting water-repellent protection. Fabrics treated with D/W/R fight off dry soil and spills, and Metervaren er behandlet med “STORMTECH DWR repellency”. provide highlygør effective andafviser long-lasting water-repellent Denne behandling at stoffet tørre pletter som jord protection. og andet smuds og har desuden en yderst effektiv og langvarig vandafvisende egenskab.

UVR | ANTI-SNAG engineered with built-in sun protection that will not wear off. UVR Fabrics UVR | are ANTI-SNAG Metervaren erengineered med built-in-sun Fabric to resist snagging. Fabrics engineered withprotection. built-in sun protection that will not wear off. UVR |isare ANTI-SNAG Fabric engineered to resist snagging. Fabricsisare engineered with built-in sun protection that will not wear off. ANTI-SNAG Fabric is engineered to resist snagging. Metervaren er smudsafvisende.

STORMTECH HD OUT SHELL STORMTECH HD OUT SHELL It is a heavy-duty, highly-durable, STORMTECH HD OUT SHELL taslon polyester fabric constructed to Stormtech HD Outshell errigorous et megetand holdbart ogapplications slidstærkt Taslon withstand the mosthighly-durable, extreme and industries.to It is a heavy-duty, taslon polyester fabric constructed STORMTECH OUT SHELL polyesterstof, som erHD konstrueret til at modstå de mest ekstreme withstand the mosthighly-durable, rigorous and extreme applications and industries.to vejr forhold. It is a heavy-duty, taslon polyester fabric constructed withstand the most rigorous and extreme applications and industries.


JAKKER

NEW

MATRIX

DAME

HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

3 IN 1 SYSTEM JACKETS

710 Violet (D)

689 431 365 Fire orange Juvelgrøn Elektriskblå (H) (H+D) (H+D)

915 Sort/granit (H+D)

EXTREME COLD

935 Sort/blå (H+D)

921 Sort/rød (H+D)

0˚C (32˚F) TO

-20˚C (-4˚F)

380 Marine (H+D)

180 Koksgrå/ sort 3-IN-1 INTERCHANGEABLE OUTSHELL-LINER

SJ79 XB-4W (D) / SJ78 XB-4 (H) 3-IN-1 SYSTEMJAKKE MATRIX Jakken som tilpasser sig sæsonnen. Denne systemjakke er en redefineret 3-i-1 jakke med en H2EXTREME® vandtæt og åndbar yderskal. Ergonomisk tilpasset og forseglede sømme. Superlet, aftagelig og robust termisk mellemlag, som enkelt kan zippes af og på efter behov. Denne kombo giver dig en definitiv ny oplevelse af en 3-i-1 jakke. Kvalitet: (Solid Fabric) 100% Polyester Mechanical Stretch Bonded with 100% Polyester Single Jersey, 240g. (Charcoal Twill) 100% Polyester Bonded with 100% Polyester Single Jersey, 265g. Størrelser: SJ79 dame: XS-XXL. SJ78 herre: S-3XL (*915 sort/granit: S-5XL) Detaljer: • Tapede sømme • Krummede ærmer for optimal pasform • Vandtætte lynlåser • Storm hætte • Justerbar hætte • Ekstra slitesterke sidelommer

150

NEW


JAKKER

NEW

151


JAKKER

NEW

FUSION

DAME

HERRE

XS - XXL

S - 5XL

3 IN 1 SYSTEM JACKETS

199 Sort

3-IN-1 INTERCHANGEABLE OUTSHELL-LINER

SD25 VPX-4W (D) / SD24 VPX-4 (H) 5-IN-1 SYSTEMJAKKE FUSION 5-i-én H2EXTREME Parka multilayer softshell system jakke. Inderjakken og ærmerne er fóret og kan lynes af. Vandtæt og åndbar teknologi på et højt niveau Kvalite: 100% polyester med Taffeta fór. Størrelser: SD25 dame: XS-XXL SD24 herre S-5XL Detaljer: • Forseglede sømme • Zip-out polyfill inderjakke med aftagelige ærmer. • Længde til midt på låret – Parka. • Lynlåse på lommer på ærmer, på front og indvendig lomme • Aftagelig hætte

152


JAKKER

ATMOSPHERE

HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

250 Rød/sort (H+D)

481 Tretopgrøn/sort (H+D)

380 Marine/grå (H+D)

915 Sort/granit (H+D)

3-IN-1 INTERCHANGEABLE OUTSHELL-LINER

3 IT NH 1E R SM YS AT LE M OU JA TE CR KW ET ES AR

360 Kornblå/sort (H+D)

DAME

SJ61 SSJ-1W (D) / SJ60 SSJ-1 (H) 3-IN-1 SYSTEMJAKKE ATMOSPHERE Designet til at optimere brugsmuligheder og funktion. Denne ATMOSPHERE H2XTREME 3-i-1 jakke er meget alsidig og dækker næsten ethvert behov. Foret kan nemt lynes af og bruges som let overtøj. Yderjakken er vandtæt og åndbar. Kvalitet: 97% polyester/3% spandex med 100% polyester fleece. Foer: 40 g/m2, 100% polyester. Størrelser: SJ61 dame: XS-XXL. SJ60 herre: S-3XL (*915 sort/granit og 360 kornblå/sort: S-5X). Detaljer: • Aftagelig, vatteret inderjakke • Formsydd, aftagelig og justerbar hætte • Sveiset, justerbare velcro manchetter • Indvendig mediaport • Udvendig medialomme • Udvendig stormflap i fuld længde • Justerbar linning, og længre bagstykke • Lynlåslommer med vindbeskyttelse • Varmt foer i hals og lommer • Praktisk adgang til bearbejdning

153


JAKKER

ZIP ON, ZIP OFF DESIGNED TO PROTECT YOU FROM THE ELEMENTS. MULTI-LAYERED SOLUTION, INCORPORATING A WATERPROOF OUTER SHELL AND A THERMAL MID LAYER, SEAMLESSLY COUPLED VIA INTERNAL LOOPS-PROVIDES FLEXIBILITY IN CHANGING WEATHER CONDITIONS.

154


JAKKER

MATRIX 3 IN 1 SJ78 XB-4 / SJ79 XB-4W Jakken som tilpasser sig sæsonnen. Denne systemjakke er en redefineret 3-i-1 jakke med en H2EXTREME vandtæt og åndbar yderskal. Ergonomisk tilpasset og forseglede sømme. Superlet, aftagelig og robust termisk mellemlag, som enkelt kan zippes af og på efter behov. Denne kombo giver dig en definitiv ny oplevelse af en 3-i-1 jakke!

Stormtech Thermal Shell Technology High loft synthetic insulation, designed to be lightweight and compressible

Ergonomic Design Designed for an ergonomic fit and optimal range of motion without compromising performance in harsh conditions

Stormtech H2XTREME® Waterproof / Breathable Outer Shell offers a high level of water resistance while allowing moisture vapor to exit the garment

Sealed Seams Ensure no water finds its way through seams, leaving you dry and comfortable for hours

OUTER SHELL

INNER JACKET

3-IN-1 JACKET

155


JAKKER

NEW

CRUISE

DAME

HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

SOFTSHELL JACKETS

250 Rød (H+D)

360 Kornblå (H+D)

380 Marine (H+D)

199 Sort (H+D)

COLD

+10˚C (50˚F) TO

-10˚C (14˚F)

SJ44 XSJ-1W (D) / SJ43 XSJ-1 (H) SOFTSHELLJAKKE CRUISE 2-lags H2EXTREME® 4-vejs stretch gør denne jakke komfortabel og bevægelig. Justerbar hætte og velcrolukning på manchetter. Inderlomme med mediaport, lynlåslommer i sider og på ærme. Kvalitet: 97% Polyester, 3% Spandex Bonded with 100% Polyester Fleece, 300g. Størrelser: SJ44 dame: XS-XXL. SJ43 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) Detaljer: • 4-vejs stretch • Justerbare manchetter velcro • Justerbar krave • Justerbar linning • Forlænget bagside • Stormflap • Indvendig lynlåslomme med mediaport • Praktisk adgang til bearbejdning

156

NEW


EDISON

DAME

UNISEX

S - XXL

S - 3XL

931 Marine/grå

915 Sort/grå

8638 EDISON (U)

931 Marine/grå

915 Sort/grå

ST OH FE TR SM HE AL L OU JA TE CR KW ET ES AR

8639 EDISON (D)

JAKKER

NEW

8639 SOFTSHELLJAKKE EDISON (D) 8638 SOFTSHELLJAKKE EDISON (U)

NEW

Softshelljakke med hætte til dame og herre. Vandafvisende og elastisk overflade med blød fleece på indersiden. Behagelig og funktionel jakke til tur og fritid med et flot snit. Justerbar hætte med skygge, elastiske manchetter og justerbar linning. Lynlås i front. Sidelommer og brystlomme med lynlås og to indvendige stiklommer. Vægt: 310 g/m2. Kvalitet: 96% polyester / 4% elastan. Størrelser: 8639 Edison dame: S-XXL. 8638 Edison herre: S-3XL.

157


JAKKER

ENDURANCE

ENDURANCE VEST

HERRE DAME

HERRE

DAME

XS - XXL

S - 5XL*

XS - XXL

SOFTSHELL JACKETS

165 Carbon heather (H+D)

250 Rød (H+D)

199 Sort (H+D)

365 Elektriskblå (H+D)

165 Carbon heather (H+D)

250 Rød (H+D)

365 Elektriskblå (H+D)

445 Kiwi (H+D)

199 Sort (H+D)

381 Navy melange (H+D)

381 Navy melange (H+D)

SJ29 ES-1W (D) / SJ28 ES-1 (H) SOFTSHELLJAKKE ENDURANCE

SJ31 EV-1W (D) / SJ30 EV-1 (H) SOFTSHELLVEST ENDURANCE

Stilig jakke i klassisk design. Produceret for at holde dig varm i variable vejrforhold. Jakken har 2-lags vandafvisende yderskall og dobblte sømme, chin saver og justerbar linning og manchetter.

Stilig vest i klassisk design. Produceret til holde dig varm i variable vejrforhold. Vesten har 2-lags vandafvisende yderskal, dobbelte sømme, chin saver og justerbar linning.

Kvalitet: 100% polyester, interlock. Størrelser: SJ29 dame: XS-XXL. SJ28 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) Detaljer: • D/W/R Yderskal • Justerbare velcromanchetter og linning • Lynlåslommer • Chin Saver • Doble sømme

158

445 Kiwi (H+D)

S - 5XL*

Kvalitet: 100% polyester, interlock. SJ31 dame: XS-XXL. SJ30 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) Detaljer: • D/W/R Yderskal • Justerbar linning • Lynlåslommer • Chin Saver • Doble sømme


JAKKER

HARRISBURG

LION

ST OH FE TR SM HE AL L OU JA TE CR KW ET ES AR

921 Sort/rød

380 Marine

922 Sort/turkis 360 Kornblå

360 Kornblå

UNISEX 000 Hvid/sort

199 Sort/grå

UNISEX

S - 3XL

S - XXL

8601 STRETCHSOFTSHELL JAKKE M/HÆTTE HARRISBURG (U) Unisex jakke i stretchsoftshell og moderigtigt design. Dekorative flatlock søm og kontrastdetaljer. Elastisk linning og justerbar hætte. Velcrolukning på ærmer. YKK lynlås. Vandtætthet: 5.000-6.000 mm. Pusteævne: 2.000-3.000 g/ m²/24.

0200 BASIC SOFTSHELLJAKKE LION (U) Fin og praktisk unisex softshell jakke. Elastisk regulering i linning og velcrolukning på ærmer. Vægt: 310 g/m2. Kvalitet: 92% polyester/8% elastan. Størrelser: S-3XL.

Vægt: 310-320 g/m2. Kvalitet: 92% polyester/8% elastan. Størrelser: S-XXL.

159


JAKKER

A LT O O N A & WILLIAMSPORT

DAME

UNISEX

S - XL

S - 6XL*

SOFTSHELL JACKETS

8645 ALTOONA (D)

730 Bright violet

380 Marine

199 Sort

8644 WILLIAMSPORT (U)

360 Kornblå

380 Marine

180 Koksgrå

199 Sort

8645 SOFTSHELLJAKKE ALTOONA (D) 8644 SOFTSHELLJAKKE WILLIAMSPORT (U) Softshelljakke til herre. Elastisk og justerbar linning. Velcrolukning på ærmer. YKK lynlås. Vægt: 270 g/m2. Kvalitet: 92% polyester/8% elastan. Størrelser: 8645 Altoona dame: S-XL. 8644 Williamsport unisex: S-3XL. (*Sort og marine: S-6XL)

160


OZONE HOODED SHELL

HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

445 Kiwi (H+D)

690 Orange (H+D)

250 Rød (H+D)

365 Elektriskblå (H+D)

155 Grantt (H+D)

199 Sort (H+D)

LIGHTWEIGHT SHELLS

DAME

JAKKER

NEW

SJ16 TMX-1W (D) / SJ15 TMX-1 (H) SKALLJAKKE M/HÆTTE OZONE HOODED SHELL Superlet og urban inspireret skaljakke med hætte. Stiligt design med et «clean-cut». Meshpaneler i siderne for ventilation. Ergonomsik tilpasset på skuldre og albuer for optimal bevægelse. Sidelommer med lynlås, hvori jakken let kan pakkes sammen, så den fylder minimalt.

NEW

Kvalitet: 100% Polyester 65g/m2. SJ16 dame: XS-XXL. SJ15 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) Detaljer: • D/W/R yderskal • Krummede ærmer for optimal pasform • «Scuba»-hætte • Kontrastlinning • Sammenleggbar i den ene lommen • Justerbar linning (kun damemodel)

161


JAKKER

NEW

OZONE LIGHTWEIGHT

LIGHTWEIGHT SHELLS

DAME

HERRE

XS - XXL

S - 5XL

166 Karbonmeleret (D+H)

SJ12 APJ-2W (D) / SJ11 APJ-2 (H) LET SKALJAKKE OZONE LIGHTWEIGHT Let casual vandafvisende skaljakke med hætte til herre. Sidelommer med lynlås. Elastisk hætte, linning og manchetter. Reflekterende kontraster i sømme og lynlås. Kvalitet: 100% polyester pongee. Størrelser: SJ12 dame: XS-XXL. SJ11 herre: S-5XL. Detaljer: • D/W/R yderskal • Elastisk hætte, manchetter og linning • Reflekterende kontraster • Chin Saver • Ventilering under ærmer • Reflekterende lynlåstape • Lynlåslommer

162

NEW


JAKKER

NAUTILUS

HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

445 Kiwi (H+D)

250 Rød (H+D)

335 Azurblå (H+D)

380 Marine (H+D)

165 Karbon (H+D)

199 Sort (H+D)

LIGHTWEIGHT SHELLS

130 Sølvgrå (H+D)

DAME

SJ10 KX-1W (D) / SJ09 KX-1 (H) SKALJAKKE NAUTILUS Ultrablød og let skaljakke med STORMTECH D/W/R teknologi. Vandafvisende yderskal med meshfoer og ekstra ventilation i ryggen for maksimal komfort. Justerbar linning og aftagelig hætte. Hætten pakkes nemt ind i kraven. Lynlåslommer og justerbar velcrolås på manchettene. Refleksdetaljer på skuldrene. Kvalitet: 100% polyester pongee. Størrelser: SJ10 dame: XS-XXL. SJ09 herre: S-3XL (*199 sort, 380 marine: S-5XL) Detaljer: • D/W/R yderskal • Sammenleggbar i lomme • Justerbar hætte og manchetter • Mesh på rygg som ventilerer • Lynlåslommer • Justerbar linning • Hætten kan foldes ind i kraven • Reflekterende piping på skuldre

163


JAKKER

164

NEW


NEUTRINO

692 Chipotle (H+D)

254 True red (H+D)

250 Rød (H+D)

365 Elektriskblå (H+D)

HERRE

S - 5XL*

481 Tretopgrøn (H+D)

380 Marine (H+D)

131 Titanium (H+D)

199 Sort (H+D)

LIGHTWEIGHT SHELLS

650 Gul (H+D)

DAME

XS - XXL

JAKKER

NEW

SJ14 NS-1W (D) / SJ13 NS-1 (H) LET SKALJAKKE NEUTRINO Ultralet og blød vandafvisende skaljakke til herre. H2XTREME® teknologi med tapede sømme og mediaport. TPU i ryg for optimal komfort. Justerbar hætte, linning og manchetter. Sidelommer og brystlomme med lynlås. Kvalitet: 100% nylon, 100% polyester mesh. Størrelser: SJ14 dame: XS-XXL. SJ13 herre: S-3XL (*199 sort: 4XL-5XL) Detaljer: • Tapede sømme • Fast hætte • Justerbar hætte med stropper • Elastisk mesh i hætte • Brystlomme m/lynlås • Sidelommer m/lynlås • Justerbar linning og manchetter

165


JAKKER

AXIS

DAME

HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

LIGHTWEIGHT SHELLS

355 Kongeblå/ sort (H+D)

365 Elektriskblå/ flammerød (H+D)

450 Grøn/sort (H+D)

246 Sportsrød/sort (H+D+B)

932 Sort/grøn (H+D)

924 Sort/lime (H+D)

939 Sort/gul (H+D+B)

920 Sort/orange (H+D)

921 Sort/rød (H+D+B)

940 Sort/ maroon (H+B)

927 Sort/ kornblå (H+D)

199 Sort (H+D+B)

150 Grå/sort (H+D)

380 Marine (H+D)

SJ06 GSX-1W (D) / SJ05 GSX-1 (H) / SJ05 GSX-1Y (B) LET SKALJAKKE AXIS Ultralet og blød vandafvisende rip-stop jakke til herre. Kontraster i lynlås på sidelommer og front. STORMTECH D/W/R slidstærk vandafvisende yderskal. Åndbart meshfoer for ekstra komfort. Indvendig Media lomme. Elastiske manchetter og justerbar linning. Kvalitet: 100% polyester/Dobby 85g. Størrelser: SJ06 dame: XS-XXL. SJ05 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) SJ05 børn: 5/6, 7/8, 9/10, 11/12, 13/14. (B) = Farven findes i børnestørrelser.

166


JAKKER

ZÜRICH

LIGHTWEIGHT SHELLS

380 Marine

199 Sort

UNISEX

S - 3XL

8643 WINDBREAKER ZÜRICH (U) Vandafvisende unisex jakke. Vindbreaker og regulerbar linning. YKK lynlås. Kvalitet: 100% nylon, Taslon 288T. Størrelser: S-3XL.

167


JAKKER

CLEARANCE SALE

ALLIGATOR

LIGHTWEIGHT SHELLS

380 Marine

199 Sort

UNISEX

S - 3XL

0201 BASIC ALL WEATHER ALLIGATOR Unisex all weather coat til de store kampagner. Hætte med snøre, brystlomme og sidelommer med lynlås. Justerbar linning. Kvalitet: 100% nylon taslan. 320D. Størrelser: S-3XL.

168


JAKKER

EQUINOX

DAME

HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

URBAN CASUAL

199 Sort (H+D)

155 Granit (H+D)

COLD

+10˚C (50˚F) TO

-10˚C (14˚F)

SJ75 QS-1W (D) / SJ74 QS-1 (H) TERMISK JAKKE EQUINOX Superlet vatteret jakke med maksimal beskyttelse mod vind og vejr. Justerbar lining og elastiske manchetter. Kvalitet: 100% nylon. Størrelser: SJ75 dame: XS-XXL. SJ74 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) Detaljer: • D/W/R yderskal • Vatteret i diamantmønster og horisontale linjer • Hovedlynlås med piping • Elastiske manchetter • Justerbar linning • Lynlåslommer • Chin Saver • Praktisk adgang til bearbejdning

169


SJ81 LEXINGTON / SJ74 EQUINOX


JAKKER

SIDELINE

URBAN CASUAL

DAME

HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

335 Azurblå (H+D)

380 Marine (H+D)

199 Sort (H+D)

COLD

+10˚C (50˚F) TO

-10˚C (14˚F)

SJ35 SPK-1W (D) / SJ34 SPK-1 (H) PARKAJAKKE SIDELINE Slidstærk og solid parka med fast hætte til herre. Chin saver, justerbar linning og elastiske manchetter. Praktisk adgang til logo påsættelse. Kvalitet: 100% polyester/100% polyester microfleece. Størrelser: SJ35 dame: XS-XXL. SJ34 herre: S-3XL (199 sort: S-5XL) Detaljer: • D/W/R yderskal • Fast hætte • 2-vejs hovedlynlås • Justerbar hætte og linning • Elastiske manchetter • Lynlåslommer med mykt foer • Indvendig sikkerhetslomme med lynlås • Indvendig foer i microfleece • Chin saver

172


ROVER

DAME

HERRE

XS - XXL

S - 5XL* URBAN CASUAL

180 Koks (H+D)

JAKKER

NEW

199 Sort (H+D)

COLD

+10˚C (50˚F) TO

-10˚C (14˚F)

SJ37 BFC-1W (D) / SJ36 BFC-1 (H) BUSINESSPARKA ROVER Moderne bonded jakke med fast hætte. Praktiske funktioner som som fuld ud- og indvendig stormflap, justerbar hætte og linning. Udvendige lommer med skjult lynlås. Praktisk adgang til logo påsættelse.

NEW

Kvalitet: Sort: 97% polyester, 3% spandex (100% polyesterfleece). Koks twill: 100% polyestermeleret twill (100% polyesterfleece). Størrelser: SJ37 dame: XS-XXL. SJ36 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) Detaljer: • D/W/R yderskal • Full udvendig og indvendig Stormflap • Store udvendige lommer med trykknapp og lynlåslukning • Justerbare manchetter og linning • Justerbar og fast hætte • Indvendig brystlomme • Praktisk adgang til bearbejdning

173


SPORT


EAZE

SPORT

NEW

T- S H I R T S

145 Gråmeleret

385 Marinemeleret

180 Koksmeleret

0-HALS

O-HALS

S - XXL

S - 3XL

DAME 145 g/m²

UNISEX 145 g/m²

N13I T-SHIRT MELANGE EAZE (U) N13J T-SHIRT MELANGE EAZE (D)

NEW

Pro-dry t-shirt i trendy meleret stof til dame og herre. Åndbar og fugttransporterende. Reflekstryk øverst på ryggen og nederst på venstre side. Slids og let buet bagside for en flatterende facon. Vægt: 145 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: N13J dame: S-XXL. N13I herre: S-3XL.

175


SPORT

NEW

RUN

O-HALS

O-HALS

S - XXL

S - 3XL

DAME 145 g/m²

T- S H I R T S

N09J RUN (D)

UNISEX 145 g/m²

N09I RUN (U)

000 Hvid

000 Hvid

630 Safety yellow

630 Safety yellow

230 Raspberry

250 Rød

250 Rød

360 Kornblå

360 Kornblå

380 Marine

380 Marine

165 Karbon

165 Karbon

199 Sort

199 Sort

N09J INTERLOCK T-SHIRT RUN (D) N09I INTERLOCK T-SHIRT RUN (U) Pro-dry t-shirte til dame og herre. Heldækkende mesh på sidefelt og bagsiden for optimal ventilation og komfort. (Farve 165 karbonmeleret har ikke meshfelt på ryg og side.) Reflekstryk øverst på ryggen og nederst på venstre side. Let buet bagside på damemodellen for en flatterende facon. Vægt: 145 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: N09I herre: S-3XL. N09J dame: S-XXL.

176

NEW


SPORT

FOX

O-HALS UNISEX 145 g/m²

XS - 3XL

630 Safety yellow

220 Magenta

250 Rød

680 Safety orange

360 Kornblå

340 Turkis

640 Safety grøn

120 Lys grå

380 Marine

199 Sort

T- S H I R T S

000 Hvid

0110 BASIC PRO-DRY T-SHIRT FOX (U) Vores bedstsælgende unisex Pro-Dry behandlet t-shirt. Dekorative kontrastsøm. Det åndbare og fugttransporterende stof gør den perfekt til sport. Vægt: 145 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XXS (8/10 år). XS-3XL.

177


SPORT

SWAN & DRAGON

O-HALS

O-HALS

S - XXL

XXS - 3XL

DAME 145 g/m²

UNISEX 145 g/m²

T- S H I R T S

0112 SWAN (D)

000 Hvid

630 Safety yellow

730 Bright violet

250 Rød

680 Safety orange

360 Kornblå

340 Turkis

640 Safety grøn

380 Marine

199 Sort 0111 DRAGON (U)

000 Hvid

630 Safety yellow

250 Rød

680 Safety orange

360 Kornblå

340 Turkis

640 Safety grøn

380 Marine

199 Sort

0112 BASIC PRO-DRY T-SHIRT SWAN (D) 0111 BASIC PRO-DRY T-SHIRT DRAGON (U) Teknisk Pro-Dry t-shirt. Dekorative søm. Åndbart og fugttransporterende stof gør den perfekt til aktivitet. Vægt: 145 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 0112 Swan dame: S-XXL. 0111 Dragon herre: XXS (8/10 år). XS-3XL.

178


SPORT

179


SPORT

180


DAME 160 g/m²

UNISEX 160 g/m²

S - XXL

XS - 3XL

SPORT

WEMBLEY & ROSARIO

1460 ROSARIO (D)

230 Raspberry/sort

921 Sort/rød

199 Sort/grå

710 Fiolett/sort

340 Turkis/sort

T- S H I R T S

000 Hvid/grå

1400 WEMBLEY (U)

000 Hvid/grå (B)

230 Raspberry/sort (B)

260 Mørk rød/grå (B)

650 Gul/sort

420 Limegrøn/sort (B)

340 Turkis/sort (B)

921 Sort/rød (B)

199 Sort/grå (B)

690 Orange/hvid

343 Brilliantblå/safety gul (B)

360 Kornblå/grå (B)

380 Marine/hvid (B)

914 Marine/kornblå (B)

1460 PRO-DRY KONTRAST T-SHIRT ROSARIO (D) 1400 PRO-DRY KONTRAST T-SHIRT WEMBLEY (U) En af vores bedstsælgende sports T-shirts til dame og herre. Åndbart og svedtransporterende Pro-Dry stof gør den perfekt til aktivitet. Bredt farveudvalg som passer til de fleste firma- og sportslogoer. Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 1460 Rosario dame: S-XXL. 1400 Wembley unisex: XS-3XL. Barn: 4/6, 8/10, 12/14. (B) = farven findes i bærnestørrelse.

181


SPORT

BOSTON & CHICAGO

O-HALS

O-HALS

S - XXL

S - XXL

DAME 160 g/m²

UNISEX 160 g/m²

T- S H I R T S

C650 BOSTON (D)

001 Hvid/plomme

006 Rød/hvid

027 Plomme/hvid

036 Kornblå/hvid

003 Marine/hvid

005 Sort/gul

011 Sort/limegrøn C670 CHICAGO (U)

001 Hvid/plomme

003 Marine/hvid

027 Plomme/hvid

036 Kornblå/hvid

011 Sort/limegrøn

005 Sort/gul

C650 PRO-DRY T-SHIRT BOSTON (D) C670 PRO-DRY T-SHIRT CHICAGO (U) Eksklusiv Pro-Dry behandlet dame og herre t-shirt med kontrastsøm. Åndbart og svedtransporterende stof gør den perfekt til sport Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: C650 Boston dame: S-XXL. C670 Chicago herre: S-XXL.

182


SPORT

FLOW

T- S H I R T S

235 Fuchsia/sort

730 Bright violet/grå

165 Karbon/bright violet

199 Sort/fuchsia

V-HALS DAME 180 g/m²

S - XXL

N07B AKTIV STRETCH T-SHIRT V-HALS FLOW (D) Sporty og feminin Pro-Dry t-shirt med V-hals til dame. Produceret i stretch for optimal komfort. Kontrastfelt i nakke. Åndbart og svedtrandsporterende stof gør den perfekt til aktivitet. Refleksdetaljer på ærmerne. Vægt: 180 g/m². Kvalitet: 92% polyester / 8% elastan, interlock. Størrelser: S - XXL.

183


SPORT

NO1

DAME 180 g/m²

UNISEX 180 g/m²

S - XXL

S - 3XL

N01B N01 (D)

T- S H I R T S

000 Hvid

630 Safety gul

680 Safety orange

250 Rød

220 Magenta

730 Bright violet

731 Fiolettmeleret

290 Maroon

360 Kornblå

191 Sortmeleret

199 Sort

N01A N01 (U)

000 Hvid

630 Safety gul

680 Safety orange

250 Rød

340 Turkis

360 Kornblå

165 Karbon

191 Sortmeleret

199 Sort

N01A AKTIV STRETCH T-SHIRT NO1 (U) N01B AKTIV STRETCH T-SHIRT NO1 (D) En serie træningsoverdele til dame og herre i sporty Pro-Dry. Produceret i strech for optimal komfort og mesh under ærmer for ekstra ventilation. Åndbar og svedtransporterende stof gør den perfekt til aktivitet. Refleksdetaljer på ærmer og ryg. Reglanærmer. Vægt: 180 g/m². Kvalitet: 92% polyester/8% elastan, interlock. Størrelser: N01B dame: S-XXL. N01A herre: S-3XL.

184


SPORT

185


SPORT

ELEMENT

T- S H I R T S

360 Kornblå

199 Sort

DAME 180 g/m²

S - XXL

N04B AKTIV STRETCH ZIP T-SHIRT L/Æ ELEMENT (D) Pro-Dry træningsbluse til dame. Lavet i stretch for optimal komfort og mesh under ærmer for ekstra ventilation Lynlås i halsen. Åndbart og svedtransporterende stof gør den perfekt til aktivitet. Refleksdetaljer på ærmer og ryg. Vægt: 180 g/m². Kvalitet: 92% polyester/8% elastan, interlock. Størrelser: S-XXL.

186


SPORT

U LT R A

DAME 180 g/m²

UNISEX 180 g/m²

S - XXL

S - 3XL

220 Magenta

360 Kornblå

T- S H I R T S

N03B ULTRA (D)

199 Sort N03A ULTRA (U)

000 Hvid

199 Sort

N03A AKTIV STRETCH T-SHIRT L/Æ ULTRA (H) N03B AKTIV STRETCH T-SHIRT L/Æ ULTRA (D) T-shirt med lange ærmer til dame og herre i Pro-Dry stof. Fremstillet i stretch for optimal komfort og mesh under ærmerne for ekstra ventilation. Refleksdetaljer på ærmer og ryg. Raglanærmer. Vægt: 180 g/m². Kvalitet: 92% polyester/8% elastan, interlock. Størrelser: N03B dame: S-XXL. N03A herre: S-3XL.

187


SPORT

ACTIVE

DYNAMIC

SINGLET

360 Kornblå

680 Safety orange

220 Magenta

731 Fiolettmeleret

199 Sort

165 Karbon

199 Sort

DAME 180 g/m²

DAME 130 g/m²

S - XXL

S - XXL

N02B AKTIV STRETCHSINGLET ACTIVE (D)

N08B AKTIV SINGLET A-SHAPE DYNAMIC (D)

Tank top til dame i sporty Pro-Dry stof. Fremstillet i strech for optimal komport. Åndbar og fugttransporterende stof gør den perfekt til aktivitet.

Pro-Dry sports singlet til dame. God pasform, lavet i stretch materiale for optimal bevægelsesfrihed og komfort. Åndbart og svedtransporterende stof, som gør den perfekt til træning og sport.

Vægt: 180 g/m2. Kvalitet: 92% polyester/8% elastan, interlock. Størrelser: S-XXL.

188

Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-XXL.


SPORT

NEW

PULSE

DAME 200 g/m²

UNISEX 200 g/m²

XS - XXL

S - 5XL*

924 Sort/limegrøn

935 Sort/elektriskblå

380 Marine

BASE LAYER

921 Sort/rød

915 Sort/granit

SF11 TFW-1 / SF12 TFW-1W BASE LAYER PULSE Sporty base layer med H2X-DRY® som hurtigt transporterer fugtighed ud og regulerer kropstemperatuen under aktivitet. ¼ zipper med flatterende kontrastsømme giver et elegant og sporty design. Den perfekte termiske base layer til et multi layer system. Pulsvarmere på ærmer (kun damemodell).

NEW

Vægt: 200 g/m². Kvalitet: 92% Polyester/8% Spandex. Single Jersey. Størrelser: SF11 herre: S-3XL (*915 sort/granit: S-5XL) SF12 dame: XS-XXL. Detaljer: • Pulsvarmer (kun damemodell) • Kontrastsømmer • Høj hals

189


SPORT

FUEL

DURATION

00:53:33 HEARTRATE

163

73

190

340 180

180


SPORT

PLANLÆG DIT NÆSTE LØB UDEN AT SPEKULERE PÅ TØJET -DET FÅR DU HOS OS!

9047 Trollhättan markeringsvest N954 Rival markeringsvest N85I Explosive træningsjakke N63G Performance lang træningsbukse N01A NO1 T-shirt

N953 Heat sportshue

N950 Puls sportshandsker

1989

5290 Rio Grande drikkeflaske

N906 Tempo løbebælte

191


SPORT

REFLEX

INERTIA

POLOSKJORTE

DAME 175 g/m2

HERRE 175 g/m2

DAME 145 g/m2

HERRE 145 g/m2

XS - XXL

S - 5XL*

S - XXL

S - 5XL*

445 Kiwi

000 Hvid

780 Lilla

690 Orange

250 Rød

251 Scarletrød

460 Kellygrøn

355 Kongeblå

335 Azurblå

380 Marine

199 Sort

155 Granit

192

SP08 DXP-1W TEKNISK POLO REFLEX (D) SP07 DXP-1 TEKNISK POLO REFLEX (H)

SP02 XP-1W TEKNISK POLO INERTIA (D) SP01 XP-1 TEKNISK POLO INERTIA (H)

Teknisk polo med sporty printdesign til dame og herre. HX2-DRY® for optimal komfort. Klassisk snit og slids. God stretch.

Teknisk polo til herre. Kontrastfarvet krave, stolpe og skuldre. 2 knapper i stolpen. STORMTECH H2X-Dry® fugtighedskontrol, slids og dobbelte sømme.

Vægt: 175 g/m2. Kvalitet: 100% polyester pongee. Størrelser: SP08 DXP-1W dame: XS-XXL. SP07 DXP-1 herre: S-3XL. (*155 granit: 4XL-5XL.)

Vægt: 145 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: SP02 XP-1W dame: S-XXL. SP01 XP-1 herre: S-3XL. (*Sort, marine: S-5XL.)


SPORT

NEW COLOUR

ECLIPSE

HERRE 140 g/m²

XS - XXL

S - 5XL*

NEW

000 Hvid

250 Rød

445 Kiwi

335 Azurblå

130 Sølvgrå

380 Marine

165 Karbon

199 Sort

POLOSKJORTE

DAME 140 g/m²

SP06 PG-1W STRETCH POLO ECLIPSE (D) SP05 PG-1 STRETCH POLO ECLIPSE (H) Slidstærk og superlet micropique polo. Lavet i fugttransporterende stof og med stretch for maksimal komfort. Flotte detaljer som sideslids, stolpe med 3 knapper og ribdetaljer i kraven. Vægt: 140 g/m². Kvalitet: 100% polyester, H2X-DRY®. Størrelser: SP06 PG-1W dame: XS-XXL. SP05 PG-1 herre: S-3XL (sort: S-5XL).

193


SPORT

NEW

DISRUPTOR

DAME 330 g/m²

UNISEX 330 g/m²

S - XXL

S - 3XL

HÆTTEJAKKE

145 Gråmeleret

180 Koksmeleret

N88J HÆTTEJAKKE DISRUPTOR (D) N88I HÆTTEJAKKE DISRUPTOR (U) Blød og behagelig hættejakke til dame og herre. Solid kvalitet og høj komfort. Velegnet til sport og fritid. Lynlås i front og stiklommer på siderne. Brystlomme med lynlås og mediaport. YKK lynlås. Matcher N89I Disrupter unisex pants. Vægt: 330 g/m2. Kvalitet: 80% bomuld/20% polyester. Størrelser: N88J dame: S-3XL. N88i unisex: S-XXL.

194

NEW


DISRUPTOR

SPORT

NEW

UNISEX 330 g/m²

XS - 3XL JOGGINGBUKSER

145 Gråmeleret

180 Koksmeleret

N89I TRENINGSBUKSER DISRUPTOR (U) Blød og behagelig unisex joggebukse. Solid kvalitet og høj komfort. Velegnet til sport og fritid. Justerbar linning med snøring. Rib nederst på ben. Baglomme på højre side og stiklommer på siderne. Matcher N88I/N88J Disrupter hoodie.

NEW

Vægt: 330 g/m². Kvalitet: 80% bomuld/20% polyester. Størrelser: XS-3XL.

195


SPORT

NEW

ESSENTIAL HOOD

DAME 260 g/m²

UNISEX 260 g/m²

S - XXL

S - 3XL

STRIKKET JAKKE

145 Gråmeleret

180 Koksmeleret

385 Marinemeleret

N87J STRIKKET HÆTTEJAKKE ESSENTIAL (D) N87I STRIKKET HÆTTEJAKKE ESSENTIAL (U) Sporty strikket fleecehættejakke til dame og herre i et funktionelt og stiligt design. En let og luftig hættejakke som er velegnet før, under og efter aktivitet. Mesh sidepanel for optimal ventilation. Elastisk hætte med kontrast. lynlås i front og sidelommer. Brystlomme med lynlås. YKK lynlås. Justerbar linning. Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: N87J dame: S-XXL. N87I herre: S-3XL.

196

NEW


ESSENTIAL

SPORT

NEW

UNISEX 260 g/m²

XS - XXL STRIKKET JAKKE

145 Gråmeleret

180 Koksmeleret

385 Marinemeleret

N86I STRIKKET JAKKE ESSENTIAL (U) Sporty unisex strikket fleececardigan i et funktionelt og stiligt design. En let og luftig cardigan som er velegnet før, under og efter aktivitet. Mesh sidepanel for optimal ventilation. Elastisk piping i hals med kontrast. Lynlås i front og sidelommer. Brystlomme med lynlås. YKK lynlås. Justerbar linning.

NEW

Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

197


SPORT

RACER

UNISEX 195 g/m² DAME 195 g/m²

S - 3XL

TRÆNINGSVEST

S - XXL

N82J RACER (D)

220 Magenta

630 Safety gul

199 Sort N82I RACER (U)

199 Sort

630 Safety gul

N82J TRÆNINGSVEST RACER (D) N82I TRÆNINGSVEST RACER (U) Let faconsyet træningsvest til dame og herre. Velegnet til sport og fritid. Mesh i sidene for optimal ventilation. Gennemgang for øretelefoner, regulerbar linning og reflekspiping. Stiklommer i front med lynlås. Farven 630 og 220 safety gul har sort ryg. Vægt: 195 g/m2. Kvalitet: 100% polyester 50D. Størrelser: N82J dame: S-XXL. N82I herre: S-3XL.

198


SPORT

AIR

UNISEX 200 g/m²

XS - XXL

S - 5XL*

N80J AIR (D)

220 Magenta

730 Bright violet

630 Safety gul

199 Sort

TRÆNINGSJAKKE

DAME 200 g/m²

N80I AIR (U)

680 Safety orange

630 Safety gul

199 Sort

N80J TRÆNINGSJAKKE AIR (D) N80I TRÆNINGSJAKKE AIR (U) Let faconsyet træningsjakke til dame og herre. Velegnet til sport og fritid. Mesh i siderne for optimal ventilation. Pulsvarmer på ærmer. Regulerbar og aftagbar hætte. Gennemgang til øretelefoner. Regulerbar linning. Reflekspiping. Vægt: 200 g/m2. Kvalitet: 100% polyester 50D. Størrelser: N80J dame: S-XXL. N80I herre: S-3XL.

199


SPORT

TRÆNINGSSÆT

FREE

STRONG

199 Sort

199 Sort

HERRE 230 g/m² DAME 230 g/m²

S - 3XL

S - XXL N83J STRETCH TRÆNINGSJAKKE FREE (D) N83I STRETCH TRÆNINGSJAKKE FREE (U) Pro-Dry træningsjakke til dame og herre. Godt egnet til sport og fritid. Pulsvarmer på ærmer. Refleksdetaljer. Matcher N67I Strong. Vægt: 230 g/m2. Kvalitet: 80% polyester/20% elastan. Størrelser: N83J dame: S-XXL. N83I herre: S-3XL.

200

UNISEX 230 g/m²

XS - 3XL

N67I STRETCH TRÆNINGSBUKSE STRONG (U) Unisex træningsbuks lavet i stretch for optimal komfort. Passer til Free træningsjakke. Justerbar linning. Reflekslynlås i ben og lommer. Matcher N83I/N83J Free. Vægt: 230 g/m2. Kvalitet: 80% polyester/20% elastan. Størrelser: XS-3XL.


SPORT

201


SPORT

EXPLOSIVE

TRÆNINGSJAKKE

DAME 195 g/m²

UNISEX 195 g/m²

S - XXL

S - 3XL

N85J EXPLOSIVE (D)

949 Sort/bright violet

916 Sort/safety gul

N85I EXPLOSIVE (U)

181 Koks/safety orange

916 Sort/safety gul

N85J PRO-DRY TRÆNINGSJAKKE EXPLOSIVE (D) N85I PRO-DRY TRÆNINGSJAKKE EXPLOSIVE (U) Pro-Dry træningsjakke til dame og herre. Figursyet med kontrastsøm og reflekser. Pulsvarmer på ærmene og stiklommer i front. Velegnet til både træning og fritid. SBS lynlås. Vægt: 195 g/m². Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: N85J dame: S-XXL. N85I herre: S-3XL.

202


SPORT

ONSIDE

CORE

UNDERTØJ

199 Sort

220 Magenta

UNISEX 160 g/m²

199 Sort DAME

UNISEX

XS/S,M/L

M/L,XL/XXL

S - 3XL

N64G TRÆNINGSSHORTS ONSIDE (U)

N84J UNDERTØJ CORE (D) N84I UNDERTØJ CORE (H)

Unisex træningsshorts med snoretræk i linning. Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester, interlock. Størrelser: S-3XL.

Åndbart og svedtransporterende undertøj til herre. God stretch og behagelig pasform. Sælges kun som sæt. Kvalitet: 67% nylon/25% polyester/8% spandex. Størrelser: N84J dame: XS/S, M/L. N84I herre: M/L, XL/XXL.

203


SPORT

PERFORMANCE KORT

PERFORMANCE CAPRI

JOGGINGBUKSER DAME 260 g/m²

HERRE 260 g/m²

S - XXL

S - 3XL

DAME 260 g/m²

S - 3XL N60H JOGGINGBUKSER PERFORMANCE KORT (D) N60G JOGGINGBUKSER PERFORMANCE KORT (H) Kort løbebuks til dame og herre i sporty Pro-Dry behandlet stof. Produceret i stretch for optimal komfort. Snoretræk i linning. Praktisk lomme med lynlås centreret bagpå. Refleksdetaljer. Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 92% polyester/8% elastan, interlock. Størrelser: N60H dame: S-XXL. N60G herre: S-3XL.

204

N61H JOGGINGBUKSER PERFORMANCE CAPRI (D) Capri løbebuks til dame i sporty Pro-Dry behandlet stof. Produceret i stretch for optimal komfort. Snoretræk i linning. Praktisk lomme med lynlås centreret bagpå. Refleksdetaljer. Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 92% polyester/8% elastan, interlock. Størrelser: S-XXL.


SPORT

PERFORMANCE LANG

JOGGINGBUKSER

DAME 230 g/m²

HERRE 230 g/m²

XS - 3XL

XS - 3XL

N63H JOGGINGBUKSER PERFORMANCE LANG (D) N63G JOGGINGBUKSER PERFORMANCE LANG (H) Lang løbebukse til dame og herre i sporty Pro-Dry behandlet stof. Produceret i stretch for optimal komfort. Snoretræk i linning. Praktisk lomme med lynlås centreret bagpå. Refleksdetaljer. Lang model har lynlås nederst bag på benene. Vægt: 230 g/m2. Kvalitet: 92% polyester/8% elastan, interlock. Størrelser: N63H dame: S-XXL. N63G herre: S-3XL.

205


SPORT

RIVAL

MARKERINGSVEST

000 Hvid

630 Safety gul

680 Safety orange 250 Rød 640 Safety green

360 Kornblå

SENIOR

JUNIOR

199 Sort

N954 MARKERINGSVEST RIVAL (U) Unisex markeringsvest i mesh kvalitet med kontraster i hals og ærmer. Vægt: 135 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: Senior (Videregående skole/voksne) Junior (Ca. 8/10 år til undgdomsskolen) Mini (Børnehave til ca. 8/10 år)

206

MINI


SPEED

199 Sort m/refleks

199 Sort/refleks

916 Sort/gul

927 Sort/kornblå

931 Sort/magenta

924 Sort/limegrøn

921 Sort/rød

N906 LØBEBÆLTE TEMPO

N905 LØBEBÆLTE SPEED

Smart løbebælte med 2 flasker a 350 ml. Rummelig lomme med lynlås til opbevaring og gennemgang til hovedtelefoner. Drikkeflasker følger med.

Komfortabel og let løbebælte med gennemgang til øretelefoner. Refleksdetaljer og lynlås. Giver dig fuld bevægelsesfrihed og sørger for tryg opbevaring.

Kvalitet: 100% polyester.

Kvalitet: 100% polyester.

L Ø B E B Æ LT E

916 Sort/safety gul

SPORT

TEMPO

207


SPORT

ACCESSORIES

PULS

FIELD

199 Sort 199 Sort

N950 SPORTSHANDSKER PULS Sportshandsker til den aktive. Isolerende og åndbart materiale, god stretch. Matcher N951 Motion og 952 Field. Vægt: 240 g/m². Kvalitet: 96% polyester/4% spandex. Størrelse: S/M, L/XL.

208

N952 HEADOVER FIELD Headover til den aktive. Isolerende og åndbart materiale. Matcher N950 Puls og N951 Motion. Vægt: 240 g/m². Kvalitet: 96% polyester/4% spandex. Størrelse: One size.


SPORT

HEAT

250 Rød

165 Karbonmeleret

360 Kornblå

361 Kornblåmeleret

361 Kornblåmeleret

199 Sort

ACCESSORIES

MOTION

199 Sort

N951 SPORTSHUE MOTION

N953 SPORTSHUE HEAT

Sportshue til den aktive. Isolerende og åndbart materiale, god stretch. Matcher N950 Puls og N952 Field.

Behagelig sportshue som er velegnet året rundt. Isolerende og åndbart materiale med god stretch.

Vægt: 240 g/m². Kvalitet: 96% polyester/4% spandex. Størrelse: One size.

Kvalitet: 97% polyester/3% elastan. Størrelse: One size.

209


BØRN


BØRN

WEMBLEY JR.

JUNIOR 160 g/m²

4/6-12/14

230 Raspberry/sort

260 Mørk rød/grå

420 Limegrøn/sort

340 Turkis/sort

921 Sort/rød

650 Gul/sort

360 Kornblå/grå

690 Orange/hvid

199 Sort/grå

914 Marine/kornblå

380 Marine/hvid

SPORT

000 Hvid/grå

343 Brilliantblå/safety gul

1400 PRO-DRY KONTRAST T-SHIRT WEMBLEY JR. Vores bestsælgende Pro-Dry behandlet t-shirt. De åndbare og svedtransporterende stof gør den perfekt til en aktiv hverdag. Det brede farveudvalg har noget for enhver smag. Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 4/6, 8/10, 12/14.

211


BØRN

C L A S S I C T- S H I R T J R .

JUNIOR

160 - 165 g/m²

2/4-12/14

T- S H I R T

000 Hvid

110 Aske

210 Rosa

230 Raspberry

480 Flaskegrøn

420 Limegrøn

335 Azurblå

360 Kornblå

380 Marine

320 Lys blå

650 Gul

250 Rød

690 Orange

340 Turkis

343 Brilliantblå

135 Stålgrå

199 Sort

1280 CLASSIC T-SHIRT JR. Vores bestsælgende t-shirt i høj kvalitet. Tidløs model. 100% kæmmet bomuld, single jersey kvalitet. Forstærket nakkebånd, 4- lags halsrib og skuldertape. Dobbelt søm om hals og ærmer. Forhåndskrympet for stabilitet. Vægt: 160-165 g/m². Kvalitet: 100% kjemmet bomuld. (Meleret: 110 Aske: 99% bomuld/1% viscose) Størrelser: 2/3, 4/6, 8/10, 12/14.

212


BØRN

JOGGEBUKSE JR.

260 Mørk rød/sort

110 Aske

355 Kongeblå/kornblå

145 Gråmeleret

199 Sort/lys grå

380 Marine

360 Kornblå/lys blå

199 Sort

FLEECE & BUKSER

GAUSTA JR.

380 Marine/lys grå

JUNIOR

JUNIOR

160 g/m²

280 g/m²

4/6-12/14

4/6-12/14

7261 MICROFLEECEJAKKE KONTRAST GAUSTA JR.

7700 CLASSIC JOGGINGBUKSER JR.

Blød microfleecejakke i et bredt farveudvalg, som gør denne til en best seller. Dekorative flatlocksøm og kontrastdetaljer. Raglanærmer. Praktiske lommer med lynlås i front. Regulerbar linning. Antipill behandlet.

Klassisk joggingbuks i sweat kvalitet med rib i benene. Dobbelt jersey kvalitet, børstet inderside og snøring i livet. Lommer.

Vægt: 160 g/m². Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 4/6-8/10-12/14.

Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 65% bomull/35% polyester. Størrelser: 4/6-8/10-12/14.

213


BØRN

CLASSIC SWEATSHIRT JR.

JUNIOR

300-320 g/m²

4/6-12/14 SWEATS

000 Hvid

650 Gul

690 Orange

210 Rosa

230 Raspberry

320 Lys blå

110 Aske

250 Rød

480 Flaskegrøn

360 Kornblå

340 Turkis

380 Marine

199 Sort

3701 CLASSIC SWEATSHIRT JR. Sweatshirt i super kvalitet. Klassisk, tidløs model. Dobbelt jersey kvalitet. 2- lags rib med lycra i alle rib. Børstet inderside. Det brede farveudvalg og mange størrelser gør denne til et naturligt valg. Vægt: 300-320 g/m². Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: 4/6, 8/10, 12/14.

214


BØRN

HARLEM JR.

JUNIOR

300-320 g/m²

4/6-12/14

780 Lilla

690 Orange

210 Rosa

230 Raspberry

370 Indigo

380 Marine

420 Limegrøn

250 Rød

320 Lys blå

360 Kornblå

340 Turkis

480 Flaskegrøn

145 Gråmeleret

590 Brun

SWEATS

000 Hvid

199 Sort

3741 CLASSIC HÆTTESWEAT HARLEM JR. Blød og behagelig hættesweat. Dobbelt jerseys kvalitet, børstet inderside, forstærkede søm og lycra i alle rib. Lomme på front. Forskellig foring i hætten kan i en periode forekomme. Forskellig hals kan forekomme i en periode, da vi har fjernet snorene på børnemodeller. Alle str. leveres uden snor i hætten ihh. til reglerne i EU. Vægt: 300-320 g/m². Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: 4/6-8/10-12/14.

215


BØRN

AXIS THERMAL JR.

JUNIOR

5/6-13/14

THERMAL OUTERWEAR

199 Sort

920 Sort/orange

921 Sort/rød

939 Sort/gul

933 Sort/ kornblå

380 Marine

SJ50 GSX-2Y TERMISK JAKKE AXIS Stormtech D/W/R holdbart og vandafvisende yderstof. Omvendt tapet lynlås i front. Elastiske manchetter. Justerbar linning. Lynlåslommer. Indvendig lomme. Frontlommer med isolerende foer for hænderne. Lynlåslommer på forsiden. Udvendig Media lomme. Praktisk tilgang til bearbejdning. Heldækkende meshfoer for maksimal veltilation. Kvalitet: 100% Polyester Dobby, 190g med 100% Polyester polyfyll, 140g. Størrelser: 5/6, 7/8, 9/10, 11/12, 13/14.

216


BØRN

AXIS JR.

JUNIOR

5/6-13/14

939 Sort/gul

921 Sort/rød

940 Sort/ maroon

199 Sort

LIGHTWEIGHT SHELLS

246 Sportsrød/sort

SJ05 GSX-1Y LET SKALJAKKE AXIS Ultralet og blød vandafvisende rip-stop jakke til barn. Kontraster i lynlås på sidelommer og front. STORMTECH D/W/R slidstærk vandafvisende yderskal. Åndbart meshfoer for ekstra komfort. Indvendig Media lomme. Elastiske manchetter og justerbar linning. Kvalitet: 100% polyester / Dobby 85g. Størrelser: 5/6, 7/8, 9/10, 11/12, 13/14.

217


BØRN

FLEN JR.

GØTEBORG JR.

REFLEKSVEST

NEW COLOUR

NEW

630 Safety gul

NEW

630 Safety gul

NEW

680 Safety orange

680 Safety orange

NEW

215 Safety pink

199 Sort 000 Hvid

360 Kornblå

JUNIOR

4/8-12/14 ÅR BØRN

BØRN

2/3 ÅR

4/8-12/14 ÅR

9050 REFLEKSVEST VELCRO SIDEN GØTEBORG JR. 9046 MARKERINGSVEST FLEN JR. Markeringsvest med lynlås foran. CE-mærket EN1150: 630 safety gul/680 safety orange XXS-S. Bearbejdningsstørrelse: 30x10 cm. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XXS-4/8, XS-8/12, S-12/14.

218

Unisex refleksvest til børn. Påsydde refleksstriber. Elastisk strik og justerbar velcrolukning i sidene. CE-mærket EN 1150. Bearbejdningsstørrelse: 30 x 10 cm. (Str 2/3 år: ca. 15 x 15 cm.) Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: (2/3) XXXS, (4/8) XXS, (8/12) XS, (12/14) S, M, L, XL, XXL. Grundet sikkerhedskravene til refleksveste, er refleksen på 2/3 år anderledes placeret.


BØRN

TROLLHÄTTAN

FALKENBERG

REFLEKSVEST

NEW COLOUR

NEW

630 Safety gul

230 Raspberry NEW

680 Safety orange

360 Kornblå

NEW NEW

215 Safety pink

199 Sort 000 Hvid

360 Kornblå BØRN/VOKSEN

XS/M-L/XXL

BØRN

BØRN

2/3 ÅR

4/8 ÅR

9047 MARKERINGSVEST TROLLHÄTTAN

9051 MARKERINGSVEST BØRN FALKENBERG

Markeringsvest med refleksstriber. Anbefalet bearbejdningsstørrelse: 18x18 cm.

Markeringsvest til fritidsbrug med påsydde refleksstriber. Grundet sikkerhedskravene til refleksveste, er refleksen på 2/3 år anderledes placeret. Bearbejdningsstørrelse: 30x10 cm. (Str 2/3 år: max 25x15 cm.)

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XS/M, L/XXL.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: (2/3) XXXS, (4/8) XXS.

219


BØRN

KID SNAP BACK

CAPS 250 Red

355 Royal

380 Navy

199 Black

M319 SNAP BACK KID Den ultimative flat visor cap til børn / Kvalitet: 100% polyester Høj profil / Angle 85 degrees / Flat, firkantet brem / 6 paneler Kid size 54 cm / Regulerbar pvc-lukning / Tear away label.

220


BØRN

FUN

KID WIND

FUN Fabric: 48% cotton - 48% acrylic - 4% elastane

oversize beanie

dual style

tear away label

BEANIES

KIDS

LEISURE

KID’S SIZE

OUTDOOR

green melange

royal melange

256 Red melange

456 Green melange

352 Royal melange

CERTIFIED ITEM

red melange

grey melange

148 Dark grey melange

000 White

250 Red

380 Navy

199 Black

M653 BEANIE FUN

M651 BEANIE KID WIND

Meleret beanie til bærn / Ekstra længde/ Kvalitet: 48% bomuld 48% akryl - 4% elastan / Oversize beanie / Kan brukes med og uten brettet kant / Tear away label / One size fits all-kids size / 144 pcs 24 pcs ØKO-TEX® -sertifisert. 71 g

Klassisk strikket 2-lags beanie til børn / Bukket kant Kvalitet: 100% akryl / One size fits all - kids size

60

NEWS

221


WORKWEAR PRO


by

Ekstremt slidstærkt

Ideel til industriel Dobbelt vask og tørre forkrympningsproces

W

orkwear Pro by YOU er vores nyeste kollektion indenfor arbejdstøj. Det er produceret til at kunne

tåle hård industriel vask og tørre. Alle modeller er forhåndskrympede både førog efter indfarvning for at sikre en optimal og stabil form. En slidstærk kvalitet med forstærkninger i rib og i sømme.

Et produkt med lang levetid.


WORKWEAR PRO

NEW

MARYLAND & PHILADELPHIA

DAME 210 g/m²

UNISEX 210 g/m²

S - 4XL

S - 4XL

T- S H I R T S

000 Hvid

110 Aske

250 Rød

340 Turkis

360 Kornblå

380 Marine

199 Sort

6005 WORKWEAR PRO T-SHIRT MARYLAND (D) 6000 WORKWEAR PRO T-SHIRT PHILADELPHIA (U) Ekstrem slidstærk PRO t-shirt til dame og herre. Tåler hård industriel vask og tørre. Klassisk snit. Vægt: 210 g/m². Kvalitet: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: 6005 Maryland dame: S-4XL. 6000 Philadelphia herre: S-4XL.

224

NEW

by


CAROLINA & B A LT I M O R E

DAME 210-220 g/m²

UNISEX 210-220 g/m²

S - 4XL

S - 4XL

110 Aske

250 Rød

340 Turkis

360 Kornblå

380 Marine

POLO

000 Hvid

WORKWEAR PRO

NEW

199 Sort

6015 WORKWEAR PRO POLO CAROLINA (D) 6010 WORKWEAR PRO POLO BALTIMORE (U)

NEW

Ekstrem slidstærk PRO polo pique til dame og herre. Tåler hård industriel vask og tørre. Tone-i-tone knapper og slids. Vægt: 210-220 g/m2. Kvalitet: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: 6015 Carolina dame: S-4XL. 6010 Baltimore herre: S-4XL.

225


WORKWEAR PRO

NEW

COLUMBUS

UNISEX 210-220 g/m²

XS - 4XL T- S H I R T

000 Hvid/grå

360 Kornblå/sort

380 Marine/kornblå

915 Sort/grå

250 Rød/sort

6020 WORKWEAR PRO T-SHIRT 2-FARVET COLUMBUS (U) Ekstrem slidstærk 2-farvet unisex PRO t-shirt. Tåler hård industriel vask og tørre. Klassisk snit. Vægt: 210-220 g/m². Kvalitet: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: XS-4XL.

NEW

by 226


NEW HAVEN

WORKWEAR PRO

NEW

UNISEX 210-220 g/m²

XS - 4XL

360 Kornblå/sort

915 Sort/grå

380 Marine/kornblå

250 Rød/sort

POLO

000 Hvid/grå

6030 WORKWEAR PRO POLO 2-FARVET NEW HAVEN (U)

NEW

Ekstrem slidstærk 2-farvet unisex PRO polo pique. Tåler hård industriel vask og tørre. Tone-i-tone knapper og slids. Vægt: 210-220 g/m2. Kvalitet: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: XS-4XL.

227


SYNLIGHED


VARBERG

EN ISO 20471

630 Safety gul

EN ISO 20471 KLASSE 2

SYNLIGHED

NEW

UNISEX 160 g/m²

EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.

S - 4XL

4602 HI-VI PRO-DRY T-SHIRT VARBERG (U)

NEW

Unisex HI-VI T-shirt i behagelig poly/cotton. Åndbar yderside og en blød bomuldsinderside for ekstra komfort. Kontrastfarvet halsrib. Elastiske reflekser på skuldre, ærmer og talje. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 55% polyester/45% bomuld. Størrelser: S-4XL.

229


SYNLIGHED

NEW

YSTAD

MORA

NEW

EN ISO 20471

630 Safety gul/Sort

630 Safety gul/Sort 680 Safety orange/Marine

UNISEX 160 g/m²

UNISEX 150 g/m²

S - 4XL

4603 HI-VI PRO-DRY T-SHIRT YSTAD (U)

4694 HI-VI PRO-DRY T-SHIRT 2-FARVET MORA (U)

Unisex HI-VI langærmet T-shirt i behagelig poly/cotton. Åndbar yderside og en blød bomuldsinderside for ekstra komfort. Kontrastfarvet halsrib. Elastiske reflekser over skuldre, ærmer og talje. Slids. CE-mærket. EN 20471. Klasse 2.

2-farvet pro-dry behandlet unisex t-shirt med elastiske transferreflekser om livet og over skuldre. Kontrastfelt i hals, siderne og ærmer. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 55% polyester/45% bomuld. Størrelser: S-4XL.

230

S - 3XL

Vægt: 150 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.


SYNLIGHED

EN ISO 20471 KLASSE 2 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.

231


SYNLIGHED

BORÅS

EN ISO 20471

630 Safety gul/Sort 680 Safety orange/Marine

UNISEX 150 g/m²

S - 3XL

EN ISO 20471 KLASSE 2 4695 HI-VI PRO-DRY POLO 2-FARVET BORÅS (U) 2-farvet pro-dry behandlet unisex polo med elastiske transferreflekser om livet og over skuldre. Kontrastfelt i krave, siderne og ærmer. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Vægt: 150 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

232

EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.


SYNLIGHED

SMØGEN

KARLSTAD

EN ISO 20471

630 Safety gul

630 Safety gul

680 Safety orange

UNISEX 160 g/m²

UNISEX 160 g/m²

S - 3XL

S - 3XL

4601 HI-VI BASIC PRO-DRY T-SHIRT SMØGEN (U)

4600 HI-VI PRO-DRY T-SHIRT KARLSTAD (U)

Basic unisex pro-dry t-shirt med påsyede reflekser om livet. Åndbar og fugttransporterende stof gør den perfekt til arbejde og fritid. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Pro-Dry behandlet unisex t-shirt i fluoriserende farver med påsyede reflekser. Kontrastpaneler på skuldre. Det åndbare og fugttransporterende stof gør den perfekt til arbejde og fritid. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

233


SYNLIGHED

VI GØR DIG SYNLIG CERTIFICERINGER NS-EN ISO 20471: 2013 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.

EN ISO 1150: NS-EN 204711999 Denne standard specificerer krav til synlighed for tøj til fritidsbrug. Standarden sikrer at tøjet er visuelt synligt under alle slags lysforhold, dag og nat. For at opnå dette må tøjet have en kombination af fluoriscerende materiale for synlighed i dagslys og reflekterende materiale for nat og andre svage lysforhold. Eksempler kan være: Markeringsveste, løbeveste og træningstøj til udendørsbrug.

234


SYNLIGHED

VASK & VEDLIGEHOLD Det yderste lag tøj må ikke dækkes af andet tøj eller produkt. Må ikke bruges i nærheden af ild. Opbevares tørt. Behandles i henhold til wash/care label. Vi anbefaler at du vasker tøjet på vrangsiden og med lignende farver. Efter hver vask bør du checke om refleksmaterialet ikke er blevet beskadiget og at stoffet ikke er bleget. Brug ikke optisk blegemiddel. NB: Vores vaske- og vedligeholdesråd er baseret på erfaring og ment som vejledende. Vaskeprocesser kan variere hos de forskellige vaskerier. YOU Brands kan ikke holdes ansvarlig for fejl ved brug/vask/tørring af vores produkter.

MAX 25 VASK 40°

235


SYNLIGHED

STRØMSTAD

EN ISO 20471

630 Safety gul

630 Safety gul

680 Safety orange

680 Safety orange

UNISEX 160 g/m²

UNISEX 160 g/m²

S - 3XL

S - 3XL

4610 HI-VI PRO-DRY POLO STRØMSTAD (U)

4671 HI-VI PRO-DRY T-SHIRT L/Æ LUND (U)

Pro-Dry behandlet unisex polo i fluoriserende farver med påsyede reflekser. Det åndbare og fugttransporterende stof gør den perfekt til arbejde og fritid. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Pro-Dry behandlet unisex t-shirt med lange ærmer i fluoriserende farver med påsyede reflekser som sørger for at du er godt synlig for omgivelsene. Kontrastpaneler på skuldre. Åndbart og svedtransporterende stof gør den perfekt til arbejde og fritid. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

236

LUND

Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.


SYNLIGHED

ÅRHUS

UNISEX 300 g/m²

XS - 3XL EN ISO 20471

630 Safety gul 680 Safety orange

UNISEX 260 g/m²

S - 3XL

EN ISO 20471 KLASSE 2

4611 HI-VI SWEATSHIRT ÅRHUS (U)

EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.

Unisex sweatshirt i fluoriserende farver med påsyede reflekser. 2- lags rib med lycra i alle rib. Børstet inderside. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

237


SYNLIGHED

DALBY

EN ISO 20471

630 Safety gul

UNISEX 260 g/m²

S-3XL

4685 HI-VI ZIPSWEAT DALBY (U) Unisex zipsweat med elastisk refleks på skuldre, ærmer og mave. ¾ lynlås og brystlomme med lynlås. Kontrastrib på ærmer og linning. Multimediaport i lomme. CE-mærket. EN 20471, klasse 3. Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

238

EN ISO 20471 KLASSE 3 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.


630 Safety gul

630 Safety gul

EN ISO 20471

TRELLEBORG

SYNLIGHED

SUNDSVALL

UNISEX 160 g/m²

UNISEX 260 g/m²

S-3XL

S-3XL

4680 HI-VI PRO-DRY T-SHIRT ELASTISK REFLEKS SUNDSVALL (U)

4681 HI-VI PRO-DRY SWEATSHIRT ELASTISK REFLEKS TRELLEBORG (U)

Pro-Dry behandlet unisex t-shirt. Åndbar og fugttransporterende stof gør den perfekt til aktivitet. Ekstra refleksfelt ved skuldre og ærmer. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Teknisk Pro-Dry behandlet unisex sweatshirt. Fluoriserende farver som gør dig ekstra synlig. Ekstra elastisk refleksfelt på skuldre og ved ærmer. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

239


SYNLIGHED

STOCKHOLM

EN ISO 20471

630 Safety gul/Sort

630 Safety gul/Sort

680 Safety orange/Marine

680 Safety orange/Marine

UNISEX 310 g/m²

UNISEX 310 g/m²

S - 3XL

S - 3XL

4696 HI-VI SWEATSHIRT 2-FARVET STOCKHOLM (U)

4697 HI-VI HÆTTEJAKKE 2-FARVET HALMSTAD (U)

2-farvet unisex sweatshirt med kontrastfelt og påsyede reflekser om livet og skuldre. Reflekspiping langs ærmer. CE-mærket. EN 20471, S-M: klasse 2. L-3XL: klasse 3.

2-farvet unisex hættejakke med kontrastfelt i siden, ærmer og hætte. Påsyede reflekser om livet og skuldre. Reflekspiping langs ærmer. lynlåslommer i front og brystlomme med lynlås. Multimediaport i lomme. CE-mærket. EN 20471, klasse 3.

Vægt: 310 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

240

HALMSTAD

Vægt: 310 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.


SYNLIGHED

AALBORG

UNISEX 300 g/m²

XS - 3XL EN ISO 20471

630 Safety gul

UNISEX 260 g/m²

S - 3XL

EN ISO 20471 KLASSE 2 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.

4621 HI-VI HÆTTEJAKKE AALBORG (U) Unisex hættejakke i fluoriserende farve med påsyede reflekser. Lycra i alle rib og børstet inderside. Snøring og foring i hætte. Lommer på front. YKK lynlås. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

241


SYNLIGHED

RANDERS

EN ISO 20471

630 Safety gul

630 Safety gul

UNISEX 240 g/m²

UNISEX 240 g/m²

S - 3XL

S - 3XL

4661 HI-VI MICROFLEECEJAKKE RANDERS (U)

4631 HI-VI POLARFLEECEJAKKE HIRTSHALS (U)

Vindtæt unisex microfleecejakke i fluoriserende farver med påsyede reflekser. Praktiske lommer med lynlås på front. Brystlomme med lynlås og ID - lomme. Regulerbar linning. Antipill behandlet. YKK lynlås. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Unisex jakke i polarfleece. Fluoriserende farver med påsyede reflekser. Lommer med lynlås på front. Antipill behandlet. YKK lynlås. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Vægt: 240 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

242

HIRTSHALS

Vægt: 240 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.


SYNLIGHED

LY S E K I L

UNISEX 300 g/m²

XS - 3XL EN ISO 20471

630 Safety gul 680 Safety orange

UNISEX 320 g/m²

S - 3XL

4641 HI-VI SOFTSHELLJAKKE LYSEKIL (U)

EN ISO 20471 KLASSE 2 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.

Unisex softshelljakke i fluoriserende farver med påsyede reflekser. Kontrastdetaljer, regulerbar linning og velcrolukning på ærmer. Praktiske lommer med lynlås på front og bryst. YKK lynlås. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Vægt: 320 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

243


SYNLIGHED

PITEÅ

EN ISO 20471

630 Safety gul/Sort 680 Safety orange/Marine

UNISEX 300 g/m²

S - 3XL

4698 HI-VI FLEECEJAKKE 2-FARVET PITEÅ (U) 2-farvet unisex fleecejakke med kontrastfelt i siden, ærmer og krave. Påsyede reflekser om livet og skuldre. Reflekspiping langs ærmer. Lynlåslommer i front og brystlomme med lynlås. Multimediaport i lomme. CE-mærket. EN 20471, klasse 3. Beskytter mot vær og vind. Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

244

EN ISO 20471 KLASSE 3 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.


SYNLIGHED

SALA

EN ISO 20471

630 Safety gul/Sort

UNISEX 310 g/m²

S - 4XL

EN ISO 20471 KLASSE 2 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.

4693 HI-VI SOFTSHELLJAKKE KONTRASTER SALA (U) Unisex softshell jakke i fluoriserende farve med sorte kontraster. Påsyede reflekser gør dig ekstra synlig i omgivelserne. Sidelommer med lynlås og to ekstra frontlommer på bryst giver ekstra plads til opbevaring. Velcro på ærmer. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Vægt: 310 g/m2. Kvalitet: 94% polyester / 6% spandex, TPU Film. Størrelser: S-4XL.

245


SYNLIGHED

INDUSTRIAL

EN ISO 1150

100% BOMULD

380 Marine 199 Sort

916 Sort/gul

UNISEX 280 g/m²

UNISEX 280 g/m²

S-4XL

S-4XL

3802 100% BOMULD SWEATSHIRT INDUSTRIAL (U)

4691 TRØJE SØDERHAMN (U)

Klassisk unisex sweatshirt i 100% bomuld. Kvaliteten gør den ekstra velegnet til f.eks. arbejde hvor risiko for statisk elektricitet skal minimeres. Desuden kan den vaskes ved 60 grader.Tidløsmodel. Forhåndskrympet.

Unisex trøje med påsyede reflekser og fluorisernede farve i kontrastfelt. Rib i linning og på ærmer og børstet inderside. CE-mærket. EN-1150.

Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 100% bommuld. Størrelser: S-4XL.

246

SØDERHAMN

Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-4XL.


916 Sort/gul

916 Sort/gul

EN ISO 1150

SKARA

SYNLIGHED

SIGTUNA

UNISEX 180 g/m²

UNISEX 280 g/m²

S-4XL

S-4XL

4690 PRO-DRY T-SHIRT SIGTUNA (U)

4692 HÆTTEJAKKE SKARA (U)

Pro-Dry behandlet unisex t-shirt med kontrastfelt i fluoriserende farve. Påsyede reflekser gør dig ekstra synlig i omgivelserne. Åndbart og fugttransporterende metervare som er meget behagelig mod huden. CE-mærket. EN-1150.

Unisex hættejakke med påsyede reflekser og fluoriserende farve i kontrastfelt. Justerbar hætte med snore og kængurulommer på front. Børstet inderside og solid YKK lynlås. CE-merket. EN-1150.

Vægt: 180 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-4XL.

Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-4XL.

247


SYNLIGHED

UPPSALA

HOLMSUND

EN ISO 20471

630 Safety gul

630 Safety gul

680 Safety orange

UNISEX 130 g/m²

UNISEX 120 g/m²

S - 3XL

S - 3XL

9045 REFLEKSVEST ZIP UPPSALA (U) Unisex refleksvest til arbejdsbrug. Påsyede refleksstriber sørger for at du er godt synlig for omgivelsene. Lynlås i front. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Leveres i opbevaringspose. Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

248

9042 HI-VI REFLEKSVEST LYNLÅSLOMMER HOLMSUND (U) Unisex refleksvest til arbejdsbrug. Påsyede reflekser om livet og over skuldre. Lynlås i front. Praktiske lommer i front med lynlås. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Vægt: 120 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.


KATRINEHOLM

SYNLIGHED

NEW

EN ISO 20471

630 Safety gul

EN ISO 20471 KLASSE 2 DAME 130 g/m²

EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.

S - XXL

9049 HI-VI REFLEKSVEST LYNLÅSLOMMER KATRINEHOLM (D)

NEW

Reflexvest til dame. Elastisk bånd i hver side giver en fin og feminim facon. Lynlås i front. Påsyede reflekser på skuldre og rundt om maven/ryg. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-XXL.

249


SYNLIGHED

NEW

ARVIKA

TRANÅS

NEW

EN ISO 20471

630 Safety gul

630 Safety gul/sort

631 Safety gul/grå

680 Safety orange/marine

680 Safety orange

UNISEX 120 g/m²

UNISEX 130 g/m²

M - XXL

S - 4XL

9052 HI-VI REFLEKSVEST ARVIKA (U)

9048 HI-VI REFLEKSVEST 2-FARVET TRANÅS (U)

Reflexvest. Veludstyret vest med to rummelige frontlommer med velcro lukning, ID-lomme og to mindre lommer. Lynlås i front. Påsyede reflekser på skuldre og i taljen. CE-mærket. EN 20471. Farge 630 Safety gul: klasse 2 / 631 Safety gul/grå: klasse 1 / 680 Safety orange: klasse 2.

2-farvet unisex refleksvest. Påsyede reflekser om livet. Velcrolukning i front. CE-mærket. EN 20471, klasse 1.

Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-4XL.

250

Vægt: 120 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: M-XXL.


SYNLIGHED

HAGFORS

EN ISO 20471

630 Safety gul

680 Safety orange

EN ISO 20471 KLASSE 3 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.

UNISEX 120 g/m²

S/M-L/XLXXL/3XL

9041 HI-VI REFLEKSVEST LANGE ÆRMER HAGFORS (U) Unisex refleksvest til arbejdsbrug. Påsyede reflekser om livet, på skuldre og ærmer. Lange ærmer, ID-lomme og penne lommer. Lommer i siderne. Lynlås i front. CE-mærket. EN 20471, klasse 3. Vægt: 120 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S/M, L/XL, XXL/3XL.

251


SYNLIGHED

ODENSE

EN ISO 20471

630 Safety gul

680 Safety orange

UNISEX 130 g/m²

S-4XL*

9040 REFLEKSVEST VELCRO FRONT ODENSE (U) Unisex refleksvest til arbejdsbrug. Påsyede refleksstriber sørger for at du er godt synlig for omgivelsene. Velcrolukning i front. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Leveres i opbevaringspose. Anbefalet barbejdningsstørrelse: (S) max 40 x 20 cm. Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: Safety gul: S-4XL. Safety orange: S-3XL*.

252

EN ISO 20471 KLASSE 2 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.


630 Safety gul

630 Safety gul

EN ISO 1150

GØTEBORG

SYNLIGHED

KIL

680 Safety orange

UNISEX

S-XXL

BØRN 130 g/m²

UNISEX BØRN & VOKSEN 130 g/m²

2/3 ÅR

4/8 ÅR-XXL

4620 REFLEKSVEST FRITID ZIP KIL (U)

9050 REFLEKSVEST VELCRO SIDEN GØTEBORG (U)

Unisex safety vest med påsyede refleksstriber. Perfekt til sportsaktiviteter i mørke. Elastisk piping i ærmer og linning. Mesh på ryggen for optimal ventilation. CE-mærket. EN 1150.

Unisex refleksvest til fritidsbrug. Påsyede refleksstriber. Elastisk strik og justerbar velcrolukning i siderne. CE-mærket EN 1150. Anbefalet barbejdningsstørrelse: 30 x 10 cm. (Str 2/3 år: ca. 15 x 15 cm.)

Kvalitet: 100% polyester med PA coating. Størrelser: S-XXL.

Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: (2/3) XXXS, (4/8) XXS, (8/12) XS, (12/14) S, M, L, XL, XXL. Grundet sikkerhedskravene til refleksveste, er refleksen på 2/3 år anderledes placeret.

253


SYNLIGHED

FLEN

EN 1150/EN20471

NEW COLOUR

NEW

630 Safety gul

NEW NEW

680 Safety orange NEW

215 Safety pink

199 Sort 000 Hvid

360 Kornblå

UNISEX

XXS-XXL

9046 MARKERINGSVEST FLEN (U) Markeringsvest med refleksstriber i front. CE-mærket. EN1150: 630 safety gul/680 safety orange XXS-S. CE-mærket. EN20471 CLASS 1: 630 safety gul/680 safety orange M-L. CE-mærket. EN20471 CLASS 2: 630 safety gul/680 safety orange XL-XXL. Bearbejdningsstørrelse: 30x10 cm. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XXS-XXL. (Nye børnestørrelser: S-12/14, XS-8/12, XXS-4/8)

254

EN ISO 20471 KLASSE 1/2 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.


SYNLIGHED

TROLLHÄTTAN

FALKENBERG

MARKERINGSVEST

NEW COLOUR

NEW

630 Safety gul

230 Raspberry NEW

680 Safety orange

360 Kornblå

NEW NEW

215 Safety pink

199 Sort 000 Hvid

360 Kornblå UNISEX

XS/M-L/XXL

BØRN

BØRN

2/3 ÅR

4/8 ÅR

9047 MARKERINGSVEST TROLLHÄTTAN (U)

9051 MARKERINGSVEST BØRN FALKENBERG

Markeringsvest med refleksstriber. Anbefalet bearbejdningsstørrelse: 18x18 cm.

Markeringsvest til fritidsbrug. Påsyede refleksstriber. Grundet sikkerhedskravene til refleksveste, er refleksen på 2/3 år anderledes placeret. Bearbejdsningsstørrelse: 30 x 10 cm. (Str 2/3 år: max 25 x 15 cm.)

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XS/M, L/XXL.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: (2/3) XXXS, (4/8) XXS.

255


SYNLIGHED

RIVAL

MARKERINGSVEST

000 Hvid

630 Safety gul

680 Safety orange 250 Rød 640 Safety green

360 Kornblå

SENIOR

199 Sort

N954 MARKERINGSVEST RIVAL (U) Unisex markeringsvest i mesh kvalitet med kontraster i hals og ærmer. Vægt: 135 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: Senior (Videregående skole/voksne) Junior (Ca. 8/10 år til undgdomsskolen) Mini (Børnehave til ca. 8/10 år)

256

JUNIOR

MINI


630 Safety gul

914 Orange/kornblå

680 Safety orange

916 Sort/gul

MARKERINGSVEST

M E LW O O D

SYNLIGHED

ULLEVI

360 Kornblå

UNISEX

UNISEX

8/10 ÅR, L/XL

8/10 ÅR, L/XL

9090 MARKERINGSVEST ULLEVI (U)

9080 VENDBAR MARKERINGSVEST MELWOOD (U)

Unisex markeringsvest i mesh kvalitet med elastisk kontrastpiping i hals og ærmer.

Vendbar unisex markeringsvest i mesh kvalitet med elastisk kontrastpiping i hals og ærmer.

Vægt: 110 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: Børn: 8/10 år. Voksen: L/XL.

Vægt: 2x110 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: Børn: 8/10 år. Voksen: L/XL.

257


SYNLIGHED

LINKØPING

REFLEKSDETALJER FORAN OG BAG

630 Safety gul

258

HELPY

REFLEKTERENDE BÅND RUNDT HELE CAPEN

650 Yellow

690 Orange

2613 REFLEKSCAPS LINKØPING

M023 REFLEKSCAPS HELPY

Cap i fluoriserende safety farve / Kvalitet: 100% polyester / Medium profil / Buet skygge og kontrastpiping / 6 paneler / One size fits all / Regulerbar velcrolukning

Synlighedscap / Kvalitet: 100% polyester (svedbånd: 35% bomuld - 65% polyester) / Høj profil / Vinkel 75 grader / Buet skygge / Reflekterende bånd rundt hele capen / Topknap i refleks / 5 paneler / One size fits all / Regulerbar velcrolukning


650 Yellow

690 Orange

FREEDOM REFLECT

199 Black

M632 SYNLIGHEDSBEANIE WORKOUT Synlighedsbeanie med lysreflekterende strikket bort Bukket kant / 2-lags / 6-søms / Kvalitet: 100% akryl One size fits all

650 Yellow

690 Orange

SYNLIGHED

WORKOUT

199 Black

M802 SYNLIGHEDSHEADOVER FREEDOM REFLECT Praktisk headover med reflekser på hver side / Multifunktionel Kvalitet: 100% polyester / Størrelse: 49 x 25 cm / Vægt: 120 g/m2

259


SYNLIGHED

260


ROSTOCK

630 Safety gul

630 Safety gul

5270 REGNSLAG BAYTOWN

8930 BACKPACK ROSTOCK

Vandafvisende og funktionelt overtræk med påsyede reflekser og udvendig opbevaringslomme i mesh.

Backpack i fluoriserende farver med påsyede CE-mærkede reflekser. Stort hovedrum og rummelig lomme på front. Netlommer i siderne. Gummihåndtag på toppen og polstrede bæreremme. Anbefalt bearbejdningsstørrelse: ca. 16 x 16 cm.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 65x50 cm.

SYNLIGHED

BAYTOWN

Kvalitet: 600D polyester. Størrelse: 46x30x27 cm./ca. 30L.

261


HEADWEAR


HIT

NEW

CAMPUS

215 Light pink

210 Pink

280 Burgundy

120 Light grey

184 Dark grey

000 White

450 Green

470 Olive

355 Royal

380 Navy

250 Red

199 Black

710 Violet

355 Royal

250 Red

150 Grey

380 Navy

280 Burgundy

450 Green

199 Black

M070 BASEBALL CAP HIT

M229 BASEBALL CAP CAMPUS

Faconsyet baseball cap / 100% bomuldstwill / 6 paneler / Buet skygge/ Lav profil / Regulerbar metalspænde / Tear away label, QR-label og NFC-tag

Elegant og sporty baseball cap / Kvalitet: 100% nylon. Bagside/sidepanel:: 100% polyester. Skygge underside: 100% chino bomuldstwill / 6 paneler / Åndbart mesh på siderne og bagside / Let buet skygge / Medium profil / Regulerbar velctro lukning / Tear away label, QR-label og NFC-tag

BASEBALL

530 Khaki

HEADWEAR

NEW

NEW

263


HEADWEAR

NEW

CONTEST

BASEBALL

199 Black

280 Burgundy

380 Navy

UNI-CAP

150 Grey

646 Mustard

199 Black

280 Burgundy

380 Navy

355 Royal

184 Dark grey

150 Grey

M225 BASEBALL CAP CONTEST

M068 PIQUE UNI-CAP

Sporty og kontrastmeleret baseball cap / 86% bomuld/13% polyster. Bagside/sidepanel: 100% polyester / 6 paneler / Let buet skygge / Høj profil / Regulerbar pvc-lukning (snap back) Tear away label, QR-label og NFC-tag.

Elastisk og faconsyet baseball cap uden paneler 83% polyester/15% viscose/2% elastan. Skygge underside: 100% bomuld / Buet skygge / Medium profil / Lukket bagside Størrelse: S/M, L/XL / Tear away label, QR-label og NFC-tag.

NEW

264

NEW

NEW


GREEN

KNIT

280 Burgundy

380 Navy

184 Dark grey

150 Grey

120 Light grey

380 Navy

250 Red

000 White

M065 BASEBALL CAP GREEN

M071 BASEBALL CAP KNIT

100% organisk bomuldscap / Kvalitet: 100% certificeret organisk bomuldstwill / 6 paneler / Buet skygge / Medium profil Regulerbar metalspænde / Tear away label, QR-label og NFC-tag.

Innovativ baseball cap i interlock / 67% polyester/33% nylon. Skygge underside: 100% bomuldstwilll / 5 paneler / Buet skygge / Høj profil / Regulerbar pvc-lukning (snap back) Tear away label, QR-label og NFC-tag.

NEW

BASEBALL

199 Black

NEW

HEADWEAR

NEW

NEW

265


HEADWEAR

NEW

ESTORIL

RECYCLED CAP

New in stock

NEW

BASEBALL

280 Burgundy

NEW

150 Grey

NEW

184 Dark grey

NEW

355 Royal

199 Black

380 Navy

690 Orange

NEW

480 Bottle green

000 White

199 Black

380 Navy

355 Royal

000 White

250 Red

M051 BASEBALL CAP ESTORIL

M066 BASEBALL CAP RECYCLED CAP

Cap med kontrastpiping på skygge / Kvalitet: 100% polyester jacquard / 6 paneler / Buet skygge / Medium profil / Velcro lukning.

Baseball cap / Kvalitet: 100% certificeret recycled polyestertwill / 6 paneler / Buet skygge / Medium profil / Regulerbra velcro lukning / Tear away label, QR-label og NFC-tag.

NEW

266


NEW

LIBERTY SANDWICH

NEW

NEW

NEW

HEADWEAR

NEW COLOUR

NEW

450 Green

710 Violet

480 Bottle green

653 Yellow/navy

199 Black

184 Dark grey/white

150 Grey/white

063 Natural/navy

120 Light grey/white

380 Navy

393 Navy/white

698 Orange

210 Pink/white

355 Royal blue/white

470 Olive

280 Burgundy/natural

915 Black/grey

259 Red/navy

126 Grey/navy

532 Khaki/navy

320 Light blue/white

250 Red/white

000 White

105 White/navy

921 Black/red

590 Brown

530 Khaki

BASEBALL

340 Turquoise

964 Black/white

M001 BASEBALL CAP LIBERTY SANDWICH Børstet bomuldscap / Kvalitet: 100% børstet bomuldstwill / Lav profil / Vinkel 65 grader / Buet skygge med kontrastpiping Kontrastfarvet knap og eyelets / 6 paneler / One size fits all Regulerbar metalspænde.

267


HEADWEAR

REGATTA

FLEXFIT New in stock

BASEBALL

005 Offwhite/sort

250 Rød/hvid

380 Marine/sand

199 Sort/khaki

927 Sort/kornblå

924 Sort/grøn

916 Sort/gul

921 Sort/rød

199 Black

380 Navy

250 Red

000 White

920 Sort/orange

268

2603 TWILLCAP KONTRAST REGATTA

M027 BASEBALL CAP FLEXFIT

Faconsyet twillcap / Kvalitet: 100% bomuldstwill / Kontrastpiping i skygge / 6 paneler / One size fits all / Regulerbar lukning med metalspænde.

Klassisk cap / Kvalitet: 98% bomuld - 2% spandex / 6 paneler Faconsyet / Buet skygge / Medium profil / Helt lukket bagside Størrelse: S/M, L/XL.


BATTLE

NEW Xtra

646 Mustard

NEW Xtra

249 Red

199 Black

280 Burgundy

380 Navy

470 Olive

150 Grey

199 Black

570 Beige

380 Navy

250 Red

BASEBALL

530 Khaki

HEADWEAR

DIGG

Xtra = Bestillingsvare. Min. 24 stk.

M211 BASEBALL CAP DIGG

M201 BASEBALL CAP BATTLE

Stonewashed twillcap / Kvalitet: 100% pigmenteret bomuldstwill Lav profil / Vinkel 55 grader / Mid visor / 6 paneler / Tear away label / One size fits all / Regulerbar metalspĂŚnde.

Vertikalmeleret og stilfuld cap / Kvalitet: 78% polyester - 20% viskose - 2% elastan - underside skygge: 100% chino bomuldstwill / Medium profil / Faconsyet og let buet skygge Vinkel 65 grader / Mid visor / 6 paneler / Tear away label / One size fits all / Regulerbar pvc-lukning (snap back).

NEW COLOUR 269


HEADWEAR

NEW

FEED

SCOTLAND

184 Dark grey

BASEBALL 270

199 Black

120 Light grey

380 Navy

390 Natural/navy

259 Navy/red

280 Burgundy

M205 BASEBALL CAP FEED

M208 BASEBALL CAP SCOTLAND

Jersey cap / Kvalitet: 78% jersey bomuld - 22% polyester Medium profil / Let buet skygge / Blød bomuldsoverflade Vinkel 65 grader / 6 paneler / Tear away label / One size fits all Regulerbar pvc-lukning (snap-back).

Ternet twillcap / Kvalitet: 97% bomuldstwill - 3% elastan / Medium profil / Faconsyet og let buet skygge / Vinkel 65 grader / Mid visor 6 paneler / Tear away label / One size fits all / Regulerbar pvclukning (snap back).


HEADWEAR

JOGGING

YANKEE

KONTRASTMESH

105 White/navy

915 Black/grey

530 Khaki

250 Rød

380 Marine

199 Sort

BASEBALL

393 Navy/white

124 Grey/green

109 White/fuchsia

M024 BASEBALL CAP JOGGING

2607 BASEBALL CAP KONTRAST YANKEE

Sporty cap / Kvalitet: 100% polyester / Medium profil Buet skygge / Kontrastmesh på sidene / Knap i kontrastfarve Vinkel 65 grader / 6 paneler / One size fits all Regulerbar velkrolukning.

Faconsyet cap / Kvalitet: 100% bomuld / Medium profil Dobbelt piping / 6 paneler / One size fits all / Velcrolukning.

271


HEADWEAR

GREEN HOUSE

BAMBUS

BASEBALL

192 Stone/brown

915 Black/grey

393 Navy/white

M028 GREEN HOUSE Miljøvenlig cap / Kvalitet: 56% bambus - 44% polyester Medium profil / UV beskyttelse / Antibakterielt materiale / Tørrer hurtigt / God ventilation / Vinkel 65 grader / Buet skygge med kontrastfarvet underside / 6 paneler / One size fits all Regulerbar velkrolukning.

MILJØVENLIG Denne miljøvenlige cap er produceret i bambusmateriale. Tekstilfibrene fra bambus har egenskaber som; • antibakteriel • tørrer hurtigt • åndbart • UV beskyttelse

272


MALMØ

355 Royal

REFLEKSPIPING

380 Navy

199 Black

199 Black

M030 REFLEKSCAP REFLECT

2606 KONTRASTCAP MALMØ

Reflekscap / Kvalitet: 100% polyester (svedbånd: 35% bomuld 65% polyester) / Høj profil / Buet skygge med reflekspiping 6 paneler / One size fits all / Regulerbar metalspænde.

Faconsyet cap / Kvalitet: 100% bomuldstwill /Medium profil Buet brem med refleksbånd / 6 panels / One size fits all Refleksbånd omkring skygge og på tilpasningsremmen Regulerbar lukning med metalspænde.

BASEBALL

REFLEKSPIPING

250 Red

HEADWEAR

REFLECT

273


HEADWEAR

BASEBALL 274

NEW

EXPLORER

250 Rød

LOOP

365 Elektriskblå

180 Koks

380 Marine

199 Black

380 Navy

280 Burgundy

470 Olive

199 Sort

SA12 SSH-2 SOFTSHELL CAP EXPLORER

M202 TWILLCAP LOOP

Vandafvisende cap / Kvalitet: 100% polyester, indvendig 100% polyester single jersey / Høj profil / Buet skygge / Indvendigt svedbånd / Justerbar refleksstrop bag / Regulerbar metalspænde.

Twillinspireret cap / Kvalitet: 80% polyester - 20% viskose undersiden af skyggen: 100% chino bomuldstwill / Medium profil / Vævet overfladestruktur / Faconsyet / Let buet skygge Vinkel 65 grader / 6 paneler / Tear away label / One size fits all Regulerbar pvc-lukning (snap back).


250 Rød

HEADWEAR

STORM

SHARK

365 Elektriskblå

199 Sort

SA11 CWX-1 WATERPROOF CAP STORM

000 Hvid

690 Orange

340 Turkis

380 Navy

250 Rød

199 Black

BASEBALL

Vandtæt og åndbar cap til udendørs aktiviteter / Kvalitet: 100% polyester, indvendig 100% polyester single jersey / Lav profil Buet skygge / 6 små paneler / Tapede sømme / Justerbar reflekstrop bag / One size fits all / Regulerbar metalspænde.

KOLDING 0105 BASIC CAP SHARK Faconsyet cap / Kvalitet: 100% polyester / 5 paneler One size fits all / Regulerbar velcolukning.

380 Marine

199 Sort

2617 KOLDING Faconsyet cap uden midtsøm / Kvalitet: 100% bomuld Medium profil / 5 paneler / One size fits all / Regulerbar velcrolukning.

275


HEADWEAR

B R O O K LY N

530 Khaki

BASEBALL

199 Black

2800 PULLCAP BROOKLYN

BASEBALL

Pullcap / Kvalitet: 100% bomuldstwill / Ribstrikket kant 6 paneler / One size fits all / Regulerbar velcrolukning.

530 Khaki

250 Rød

380 Marine

340 Turkis

360 Kornblå

199 Black

BUCKET New in stock

2601 TWILLCAP BASEBALL Faconsyet twillcap / Kvalitet: 100% bomuldstwill / Medium profil Buet skygge / 6 paneler / One size fits all / Regulerbar metalspænde.

199 Sort

530 Khaki

355 Royal

380 Navy

000 White

M503 BUCKET Bøllehat / Kvalitet: 100% bomuldstwill.

276


ACTION

280 Burgundy

380 Navy

199 Black

235 Fuchsia

150 Grey

184 Dark grey

530 Khaki

210 Pink

450 Green

690 Orange

320 Light blue

495 Camouflage

370 Denim

650 Yellow

590 Brown

250 Red

470 Olive

BASEBALL

000 White

HEADWEAR

NEW

194 Stone

M020 BASEBALL CAP ACTION Formsyet cap / Kvalitet: 100% chino bomuldstwill / Lav profil Vinkel 55 grader / Buet skygge med kontrastfarvet underside 6 paneler / Tear away label / One size fits all Regulerbar metalspænde.

277


HEADWEAR

NEW

TANK

ARMY

New in stock

New in stock

NEW

ARMY SHAPE

187 Warm grey

470 Olive

199 Black

380 Navy

495 Camouflage

150 Grey

495 Camouflage

530 Khaki

450 Green

380 Navy

M401 TANK

M402 ARMY

Army cap / Kvalitet: 100% kæmmet bomuld / Faconsyet Buet skygge / Velcrolukning.

Army cap/ Kvalitet: 100% ripstop-bomuld / Faconsyet Buet skygge/ Tear away label.

NEW COLOUR 278

199 Black


630 Safety gul

HELPY

REFLEKTERENDE BÅND HELE VEJEN RUNDT

650 Yellow

690 Orange

2613 REFLEKSCAP LINKØPING

M023 SYNLIGHEDSCAP HELPY

Cap i fluoriserende safety farve / Kvalitet: 100% polyester / Medium profil / Buet skygge og kontrastpiping / Refleksdetaljer 6 paneler / One size fits all / Regulerbar velcrolukning.

Synlighedscap / Kvalitet: 100% polyester (svedbånd: 35% bomuld - 65% polyester) / Høj profil / Vinkel 75 grader / Buet skygge / Reflekterende bånd rundt hele capen/ Topknap i refleks 5 paneler / One size fits all / Regulerbar velcrolukning.

BASEBALL

REFLEKSDETALJER FORAN OG BAG

HEADWEAR

LINKØPING

279


HEADWEAR

NEW

RAPPER

TRUCKER

NEW Xtra

NEW Xtra

NEW Xtra

102 White/black/ burgundy

112 White/olive/ orange

106 White/red/ black

450 Green/white

250 Red/white

355 Royal/white

380 Navy/white

964 Black/white

199 Black

694 Black/orange

651 Black/yellow

128 Red/grey

Xtra

107 White/red/royal

Xtra

104 White/green

Xtra

630 Yellow fluo/white

Xtra

471 Olive/black

Xtra = Bestillingsvare. Min. 24 stk.

M006 TRUCKER CAP RAPPER Trucker cap / Kvalitet: 100% polyester / Høj profil / Vinkel 65 grader / Buet skygge / Polstret frontpanel og skygge / Kontrastfarver / Mesh på sidepaneler og bag / 5 paneler / Tear away label / One size fits all / Regulerbar pvc-lukning.

280

NEW COLOUR


RAPPER COTTON

120 Light grey

184 Dark grey

280 Burgundy

199 Black

380 Navy

530 Khaki stone

M203 TRUCKER CAP RAPPER JERSEY Jersey cap / Kvalitet: 78% jersey bomuld - 22% polyester mesh: 100 % polyester / Høj profil / Vinkel 75 grader Let buet skygge / Mesh på sidepaneler og bag / 5 paneler Tear away label / One size fits all / Regulerbar pvc-lukning (snap back).

355 Royal

281 Burgundy-stone

NEW Xtra

NEW Xtra

NEW Xtra

571 Mustard-black

NEW Xtra

931 Navy/grey

NEW Xtra

NEW Xtra 710 Violet

TRUCKER

NEW Xtra

NEW Xtra

280 Burgundy

HEADWEAR

RAPPER JERSEY

184 Dark grey

Xtra

471 Olive/black

250 Red

380 Navy

000 White

199 Black

Xtra = Bestillingsvare. Min. 24 stk. per farge.

M007 TRUCKER CAP RAPPER COTTON Trucker cap / Kvalitet: 100% bomuldstwill (svedbånd: 35% bomuld - 65% polyester) / Høj profil / Vinkel 65 grader / Buet skygge / Mesh på sidepaneler og bag / 5 paneler / Tear away label / One size fits all / Regulerbar pvc-lukning (snap back).

281


HEADWEAR

FADER

SNAP BACK

NEW

FLAT VISOR

122 Grey/burgundy

121 Grey/black

126 Grey/navy

129 Grey/royal

145 Grey melange

000 White

102 White/black

280 Burgundy

150 Grey

199 Black

915 Black/grey

921 Black/red

391 Navy/red

250 Red

355 Royal

450 Green

380 Navy

495 Camouflage

M302 KONTRASTCAP FADER

M301 FLAT VISOR SNAP BACK

Kontrastcap / Kvalitet: 85% akryl - 15% uld (skygge og underside af skygge: 100% chino bomuldstwill) / Høj profil Vinkel 85 grader / Flad, firkantet skygge / Skygge, eyelets og knap i kontrastfarve 6 paneler / Tear away label / One size fits all Regulerbar pvc-lukning (snap back).

Den ultimative cap med flad skygge i mange farver Kvalitet: 100% polyester / Høj profil / Vinkel 85 grader Flad, firkantet skygge / 6 paneler / Tear away label / One size fits all / Regulerbar pvc-lukning (snap back) / Børn, se s 296.

NEW COLOUR

282


HEADWEAR

STAGE

184 Dark grey

199 Black

Xtra 570 Beige

Xtra 590 Brown

Xtra = Bestillingsvare. Min. 24 stk.

FLAT VISOR

150 Grey

M303 FLAT VISOR STAGE Meleret cap / Kvalitet: 70% polyester - 30% viskose / Høj profil Vinkel 85 grader / Flad, firkantet skygge / 6 paneler Tear away label / One size fits all / Regulerbar pvc-lukning.

283


HEADWEAR

NEW

SPITSBERGEN

BEANIES

145 Gråmeleret

220 Magenta

360 Kornblå

GREEN BEANIE

250 Rød

199 Sort

199 Black

150 Grey

470 Olive

380 Navy

250 Red

2914 STRIKKET BEANIE SPITSBERGEN

M656 BOMULDSBEANIE GREEN BEANIE

Strikket unisex beanie i soft-touch kvalitet / God stretch Behagelig pasform / Kvalitet: 100% akryl / One size fits all.

Bomuldsbeanie /Kvalitet: 100% certificeret organisk bomuldstwill Lang model med ombuk / Tear away labe / One size fits all.

NEW

284


BLOG

646 Mustard

250 Red

380 Navy

150 Grey

184 Dark grey

480 Bottle green

199 Black

BEANIES

280 Burgundy

HEADWEAR

NEW

M649 VAFFELSTRKKET BEANIE BLOG Pæn og casual vaffelstrikket beanie / Kvalitet: 100% akryl Lang model med ombuk / Tear away label.

NEW

285


HEADWEAR

NEW

WIND

NEW COLOUR

BEANIES

NEW

NEW

NEW

NEW

NEW

970 Avio

340 Turquoise

350 Petrol blue

710 Violet

249 Off red

210 Pink

000 White

650 Yellow

646 Mustard

690 Orange

250 Red

235 Fuchsia

280 Burgundy

570 Beige

590 Brown

120 Light grey

150 Grey

640 Green fluo

450 Green

470 Olive

320 Light blue

355 Royal

380 Navy

391 Navy/red

915 Black/grey

199 Black

M601 STRIKKET BEANIE WIND Klassisk strikket 2-lags beanie med bukket kant Kvalitet: 100% akryl / 6-søms / One size fits all / Børn, se s. 296.

286

NEW


256 Rødmeleret

446 Kiwimeleret

HEADWEAR

AVALANCHE

EXTREME

345 Blåmeleret

165 Karbonmeleret

SA05 BTC-1 KNIT BEANIE AVALANCHE

651 Yellow/black

237 Fuchsia/grey

341 Turqouise/green

127 Grey/orange

394 Navy/yellow

387 Navy/grey

932 Black/green

Meleret stretch-fit beanie / Blød og varm Kvalitet: 100% akryl / One size fits all.

BEANIES

102 White/black

915 Black/grey

DOCKSIDE

M602 OVERSIZED BEANIE EXTREME 2-farvet oversized beanie / Vendbar Kvalitet: 95% bomuldstwill - 5% elastan / One size fits all.

250 Rød

380 Marine

155 Granit

199 Sort

SA04 BTK-1 KNIT BEANIE DOCKSIDE Ribstrikket stretch-fit beanie / Blød og varm Roll-cuff design / Kvalitet: 100% akryl / One size fits all.

287


HEADWEAR

BEANIES 288

MOTION

250 Rød

360 Kornblå

HEAT

361 Kornblåmeleret

199 Sort

361 Kornblåmeleret

165 Karbonmeleret

199 Sort

N951 SPORTSHUE MOTION

N953 SPORTSHUE HEAT

Sportshue til den aktive / Isolerende og åndbart materiale God stretch og pasform / Sømløst, bredt panel nederst Lav profil så den passer fint under hjelm Kvalitet: 96% polyester - 4% spandex / 240 g/m2 One size fits all.

Behagelig sportshue som er velegnet året rundt Isolerende og åndbart materiale / God stretch Kvalitet: 97% polyester - 3% elastan / One size fits all.


SVALBARD

BEANIE

250 Rød

360 Kornblå

630 Safety gul

380 Marine

199 Sort

145 Gråmeleret

380 Marine

199 Sort

5275 JERSEYHUE BEANIE

2912 OVERSIZED BEANIE SVALBARD

Blød og behagelig beanie/hue i jerseykvalitet / God pasform og stretch / Kvalitet: 95% bomuld - 5% elastan / One size fits all.

Oversized strikket hue i kraftig kvalitet / 6-sømstop Ekstra længde / Kvalitet: 50% uld - 50% akryl / One size fits all

BEANIES

145 Gråmeleret

HEADWEAR

NEW

289


HEADWEAR

DOLOMITI

970 Avio

ISLAND

150 Grey

380 Navy

BEANIES

145 Gråmeleret

180 Koks

220 Magenta

250 Rød

Xtra

199 Black

590 Brown

360 Kornblå

380 Marine

199 Sort

Xtra = Bestillingsvare. Min. 12 stk.

290

M609 BEANIE DOLOMITI

2916 STRIKKET HUE ISLAND

Meleret klassisk beanie med bukket kant / EU-made i Italia Kvalitet: 80% akryl - 15% uld - 5% viskose / One size fits all.

Strikket unisex hue i soft-touch kvalitet / God stretch Behagelig pasform / Kvalitet: 100% akryl soft touch / 70g/m2 One size fits all.


CHILL WINDSTOPPER

I

Fabric: 100% antistatic acrylic yarn

Fa

beanie with lining inside

tear away label

HARLEM BEANIE

FUSION

black

navy

HEADWEAR

NEW

grey

SPORTSWEAR

OUTDOOR

LEISURE

HIGH PERFORMANCE

SPECIAL FABRIC

AN IMPORTANT COLLABORATION LEADING TO DEVELOPMENT OF A COLLECTION WITH THE ATLANTIS - GORE-TEX® BRAND. GORE-TEX® WINDSTOPPER® LAMINATE: Products made from GORE® WINDSTOPPER® laminates are completely windproof and guarantee maximum breathability to optimise comfort in the cold and wind. The membrane is completely windproof, but at the same time highly breathable, preventing wind from penetrating and allowing water vapour to be given off. 58 g

280 Burgundy

355 Royal

24 pcs

250 Red

380 Navy

199 Black

Xtra 150 Grey

199 Black

690 Orange

Xtra 450 Green

BEANIES

250 Red

144 pcs

Xtra = Bestillingsvare. Min. 24 stk. M620 2-LAGS BEANIE FUSION

M628 RIBBESTRIKKET BEANIE HARLEM

Meleret 2-lags beanie / 4-søms / Kan bruges med og uden bukket kant / Kvalitet: 100% akryl / Tear away label / One size fits all.

Ribstrikket meleret beanie med bukket kant / Antistatisk God og varm / Kvalitet: 100% antistatisk akryl / Tear away label One size fits all.

291

b

B


HEADWEAR

HELIX

BEANIES

250 Rød

PIER THINSULATE

380 Marine

199 Sort

Xtra

145 Grey melange 921 Sort/rød

380 Navy

199 Black

590 Brown

165 Karbon/sort

Xtra = Bestillingsvare. Min. 24 stk.

SA01 FLE-1 FLEECEHUE HELIX Ultrablød og elastisk unisex microfleecehue / Elastiske kantbånd for en komfortabel pasform / Kvalitet: 100% polyester microfleece / One size fits all.

292

M606 FOERET BEANIE PIER THINSULATE Meleret beanie med isolerende Thinsulate foer / Bukket kant 4-søms / Kvalitet: 100% akryl / One size fits all.


380 Navy

199 Black

WORKOUT

650 Yellow

690 Orange

199 Black

M607 FOERET BEANIE BILL THINSULATE

M632 SYNLIGHEDSBEANIE WORKOUT

Meleret beanie med isolerende Thinsulate foer / Bukket kant 6-søms / Kvalitet: 100% akryl / One size fits all.

Synlighedsbeanie med lysreflekterende strikket bort Bukket kant / 2-lags / 6-søms / Kvalitet: 100% akryl One size fits all.

BEANIES

150 Grey

HEADWEAR

BILL THINSULATE

293


HEADWEAR

CHILL WINDSTOPPER

CHILL WINDSTOPPER ICY WINDSTOPPER

yarn C H I LFabric: L 100% W Iantistatic N Dacrylic ST OPPER

beanie with lining inside

Fabric: 100% antistatic Fabric: acrylic100% yarn antistatic acrylic yarn ICY W INDST OP PER

beanie with lining inside

tear away label

beanie with tear cuff away label

tear away label

BEANIE WITH CUFF

black

navy

grey

black

SPORTSWEAR

WINDSTOPPER

58 g

150 Grey

144 pcs

LEISURE

HIGH PERFORMANCE

SPECIAL FABRIC

® Products made from GORE Product WI laminates are completely laminate windp guarantee maximum breathabili guarante comfort in the cold and comfort wind. The membrane is completely The mem wi at the same time highly at breatha the sa wind from penetrating and wind allow fro vapour to be given off. vapour t

ET VIGTIGT SAMARBEJDE: ATLANTIS GORE-TEX® BRAND.

WINDSTOPPER® ideelle til kølige og vindfulde vejrforhold. Funktionelle og komfortable produkter som giver en alsidig og dynamisk kombination.

SPORTSWEAR LEISURE PER

® GORE-TEX® WINDSTOPPER GORE-TE LAM

Vindtæt beanie med integreret GORE® WINDSTOPPER® bånd Antistatisk / 6 søms / Kvalitet: 100% antistatisk akryl Tear away label / One size fits all.

åndbarhed er produkter produceret i GORE®

OUTDOOR

Products made from GORE® WINDSTOPPER® laminates are completely windproof and guarantee maximum breathability to optimise comfort in the cold and wind. The membrane is completely windproof, but at the same time highly breathable, preventing wind from penetrating and allowing water vapour to be given off.

199 Black

Med en vindtæt og isolerende overflade og maksimal

SPORTSWEAR

GORE-TEX® WINDSTOPPER® LAMINATE:

58 g

GORE-TEX® WINDSTOPPER® LAMINAT:

grey

AN IMPORTANT COLLABORA AN IMP LEADING TO DEVELOPMENT LEADIN COLLECTION WITH THE COLLEC ® ATLANTIS - GORE-TEX ATLANT BRA

24 pcs

380 Navy

grey navy

AN IMPORTANT COLLABORATION LEADING TO DEVELOPMENT OF A COLLECTION WITH THE ATLANTIS - GORE-TEX® BRAND.

M604 VINDTÆT BEANIE CHILL

294

OUTDOOR

navy black

150 Grey

144 pcs

24 pcs 75 g

380 Navy

144 pcs

24 pcs

199 Black

M612 VINDTÆT BEANIE ICY Vindtæt beanie med integreret GORE® WINDSTOPPER® bånd på inderside / Antistatisk / 6 søms / Bukket kant / Kvalitet: 100% antistatisk akryl / Tear away label / One size fits all.


ICY WINDSTOPPER Fabric: CYCLING G O 100% R Eantistatic acrylic yarn

antistatic acrylic yarn F R E Fabric: E D100% OM WINDSTOPPER

beanie with lining inside

HEADWEAR

CHILL WINDSTOPPER

tear away label

beanie with cuff

tear away label

BEANIE WITH CUFF

black

navy

grey

black

SPORTSWEAR

OUTDOOR

LEISURE

HIGH PERFORMANCE

navy

SPECIAL FABRIC

SPORTS

AN IMPORTANT COLLABORATION LEADING TO DEVELOPMENT OF A COLLECTION WITH THE ATLANTIS - GORE-TEX® BRAND.

A L C A

GORE-TEX® WINDSTOPPER® LAMINATE:

G

150 Grey

144 pcs

24 pcs

380 Navy

75 g

199 Black

144 pcs

24 pcs

199 Sort

M803 FREEDOM WINDSTOPPER

M050 BIKECAP CYCLING GORE

Multifunktionel headover som kombinerer microfleece windstopper med marmorinspireret polyester / Flere funktioner Kvalitet: 100% polyester / Tear away label / Størrelse 63 x 25 cm One size fits all / GORE® WINDSTOPPER®.

Vandafvisende bikecap med GORE-TEX® / Faconsyet med flad skygge / Lav profil / Passer under cykelhjelmen Helt lukket bagside / Kvalitet: 100% polyester GORE-TEX® / Tear away label / One size fits all.

WINDSTOPPER

Products made from GORE® WINDSTOPPER® laminates are completely windproof and guarantee maximum breathability to optimise comfort in the cold and wind. The membrane is completely windproof, but at the same time highly breathable, preventing wind from penetrating and allowing water vapour to be given off. 58 g

grey

295

P la g c T a w v


HEADWEAR

KIDS 296

KID SNAP BACK

250 Red

355 Royal

380 Navy

KID WIND

199 Black

000 White

250 Red

380 Navy

M319 FLAT VISOR CAP KID SNAP BACK

M651 2-LAGS BEANIE KID WIND

Den ultimative flat visor cap til børn / Kvalitet: 100% polyester Høj profil / Angle 85 degrees / Flad, firkantet skygge / 6 paneler Kid size 54 cm / Regulerbar pvc-lukning / Tear away label Voksne, se s. 282.

Klassisk strikket 2-lags beanie til børn / Bukket kant Kvalitet: 100% akryl / One size fits all - kids size Voksne, se s. 286.

199 Black


oversize beanie

dual style

tear away label

FUN

HEADWEAR

NEW

KID’S S

green melange

re

royal melange

KIDS

71 g

256 Red melange

456 Green melange

60

144 pcs

24 pcs

352 Royal melange

148 Dark grey melange

NEWS

M653 BARNEBEANIE FUN Meleret beanie til børn / Ekstra længde/ Kvalitet: 48% bomuld 48% akryl - 4% elastan / Oversize beanie / Kan bruges med og uden bukket kant / Tear away label / One size fits all-kids size ØKO-TEX® -certificeret.

297


HEADWEAR

FREEDOM BASIC

000 White

250 Red

350 Blue

380 Navy

199 sort

M801 HEADOVER FREEDOM BASIC

ACCESSORIES

Klassisk headover / Perfekt til kampagner og give-aways Multifunktionel / Kvalitet: 100% polyester / Vægt: 120 g/m2 Størrelse: 49 x 25 cm / Tear away label.

FREEDOM REFLECT

650 Yellow

690 Orange

199 Black

M802 SYNLIGHEDSHEADOVER FREEDOM REFLECT Praktisk headover med reflekser på hver side / Multifunktionel Kvalitet: 100% polyester / Størrelse: 49 x 25 cm / Vægt: 120 g/m2.

298


HEADWEAR

FIELD

PULS

199 Sort 199 Sort

N950 SPORTSHANDSKER PULS

Headover til den aktive / Isolerende og åndbart materiale Kvalitet: 96% polyester - 4% spandex / Størrelse: 50 x 25 cm Vægt: 240 g/m2 / One size fits all.

Sportshandsker til den aktive / Isolerende og åndbart materiale God stretch / Kvalitet: 96% polyester - 4% spandex Vægt: 240 g/m2

HELIX

COMFORT THINSULATE

184 Dark grey

380 Navy

915 Black/grey

ACCESSORIES

N952 HEADOVER FIELD

199 Black

Xtra 921 Rød/sort

165 Karbon/sort

199 Sort

125 Grey/light grey

Xtra = Bestillingsvare. Min. 24 stk. SA02 GLO-1 FLEECE GLOVES HELIX

M832 ULDVANTER COMFORT THINSULATE

Alsidige fleecehandsker med 40G Thinsulate isolation / Elastiske kantbånd for god komfort og pasform / Anti-pill / Kvalitet: 100% polyester fleece / Størrelser: M, L, XL, XXL.

Komfortable Thinsulate-isolerede uldvanter med fleecefoer Kvalitet: 85% uld - 15% akryl / Størrelse: S/M, L/XL.

299


REJSE


REJSE

K2

BACKPACK

250 Rød

380 Marine

360 Kornblå

950 Sort/ refleks

951 Sort/grå

924 Sort/ limegrøn

630 Safety gul

220 Magenta 640 Safety grøn

927 Sort/ kornblå

920 Sort/ orange

921 Sort/rød 922 Sort/turkis

151 Grå/ orange

8926 BACKPACK K2 Backpack med smart design og udskiftelige stropper til variation. Stort hovedrum og sidelomme med lynlås. Polstrede bærestropper og bryststrop. Kvalitet: 600D polyester. Størrelse: 47x29x21 cm/ca. 25L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x8 cm.

301


REJSE

DUFFELBAG

F I R E F LY

TORNADO

150 Grå

360 Kornblå

199 Sort

150 Grå

199 Sort

8933 TASKE FIREFLY

8936 TASKE TORNADO

Robust Duffelbag i slidstærk kvalitet. Kan laves om til rygsæk for bedre bærekomfort. Lavet i vandafvisende materiale. Skjulte bæreremme til rygsæk. Stort hovedrum og ID-lomme. Meshlomme med lynlås i toppen.

Funktionel taske som let kan laves om til rygsæk for optimal bærekomfort. En ny udgave af vores tidligere bestseller, 8878 Offshore-bag. Forstærkede håndtag og syninger, og god polstring i ryg og bæreremme. Skjulte bæreremme til rygsæk. Stort hovedrum, flere praktiske sidelommer og ID-lomme. Vandtæt lynlås på udvendig lomme. Indvendig polstret PC lomme.

Kvalitet: PVC (Tarpaulin). Størrelse: 56x30x30 cm/ca. 40L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x10 cm.

302

Kvalitet: PVC (Tarpaulin). Størrelse: 60x30x30 cm/ca. 60L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x10 cm (endelomme).


REJSE

303


REJSE

304


150 Grå

360 Kornblå

000 Hvid

000 Hvid

199 Sort

DUFFELBAG

650 Gul

SOLING

REJSE

MISTRAL

199 Sort

8934 TASKE MISTRAL

8935 TASKE SOLING

Sæk og taske. ID-lomme. Stort hovedrum med lynlås i toppen lavet i vandafvisende materiale.

Sæk og taske. ID-lomme. Stort hovedrum med lynlås i toppen lavet i vandafvisende materiale.

Kvalitet: PVC (Tarpaulin). Størrelse: 57x35x34 cm./ca. 55L. Anbefalet logostørrelse: ca. 27x8 cm (front). Ca. 27x13 cm (låg).

Kvalitet: PVC (Tarpaulin). Størrelse: 65x37x34 cm/ca. 90L.

Anbefalet logostørrelse: ca. 27x8 cm (front). Ca. 27x13 cm (låg).

305


REJSE

ATLANTIS 35L

ATLANTIS 89L

DUFFELBAG

NEW

NEW

319 Ocean blue

690 Orange

199 Sort

250 Rød

921 Sort/rød

935 Sort/azurblå

935 Sort/azurblå

250 Rød

225 Wildberry

781 Purple

365 Elektriskblå

421 Limegrøn

253 Bold rød

365 Elektriskblå

319 Ocean blue

355 Kongeblå

421 Limegrøn

650 Gul

SR01 GBW-1-35L TASKE ATLANTIS

SR02 GBW-1-89L TASKE ATLANTIS

Vandtæt duffelbag i friske farver. Lavet i let materiale for minimal vægt og for at holde tøj og værdisager tørre og beskyttede. Blank overflade. Let forstærket PVC stof. Stort hovedrum med lynlåslomme på toppen. Stor indvendig netlomme med lynlås i låg. Ekstra bærehåndtag på hver ende. Justerbar skulderstrop.

Vandtæt duffelbag i friske farver. Lavet i let materiale for minimal vægt og for at holde tøj og værdisager tørre og beskyttede. Mat overflade. Forstærket PVC stof. Justerbarepolstrede skulderstropper som gør at du kan bære tasken som en rygsæk. Hovedrum med lynlåslomme på toppen. Stor indvendig netlomme med lynlås i låg. ID Lomme. Justerbar skulderstrop. Ekstra bærehåndtag på hver ende.

Kvalitet: 100% PVC belagt polyester. Størrelse: Ca. 51x29x29 cm/35L.

Kvalitet: 100% PVC belagt polyester. Størrelse: Ca. 61x38x38 cm/89L.

306


ATLANTIS 142L

650 Gul

250 Rød

640 Hi-Vi grøn

319 Ocean blue

355 Kongeblå

253 Bold rød

DUFFELBAG

199 Sort

REJSE

NEW

SR06 GBW-1-142L TASKE ATLANTIS

NEW

Vandtæt duffelbag i friske farver. Produceret i let materiale for minimal vægt. Perfekt til at opbevare tøj og værdisager tørt og trygt. Blank overflade. Let forstærket PVC materiale. Stort hovedrum med lynlåslomme på toppen. Stor indvendig netlomme med lynlås i låg. Ekstra bærehåndtag på hver ende. Justerbar skulderstrop. Kvalitet: 100% PVC belagt polyester. Størrelse: Ca. 76x43x43 cm./142L.

307


REJSE

308


35L

REJSE

CASCADE 35L/20L

NEW SIZE 20L

253 Bold red 690 Orange

199 Sort

319 Ocean blue

SR08-20L

253 Bold red

BACKPACK

SR07-35L

199 Sort

650 Gul

319 Ocean blue

SR07 WXP-1 35L VANDTÆT BACKPACK CASCADE SR08 WXP-2 20L VANDTÆT BACKPACK CASCADE 100% Vandtæt backpack i et innovativt design. Tapede sømme og lynlåse. Ultralet PVC med rulle-lukning og stor udvendig lynlåslomme. Bærehåndtag og polstrede justerbare bærestropper.. Kvalitet: 100% PVC belagt polyester 250D. Størrelse: Ca. 32x20x66 cm./35L. (WXP-1) Ca. 30x17x57 cm./20L. (WXP-2, NY!)

309


REJSE

KAUKASUS

HIMALAYA

TUR & FRITID 199 Sort/grå

8963 BACKPACK KAUKASUS

8962 BACKPACK HIMALAYA

Den perfekte veludstyrede tur-rygsæk. Til dig som kræver lidt ekstra. Justerbar ryglænde og solid polstring og luftspalte for optimal støtte og komfort. Stort hovedrum og separat bundog toprum. Flere remme og fæstepunkter til udstyr. Justerbare skulder- og mavestropper med ekstra solid polstring.

Mellemstor rygsæk. Til dig som kræver lidt ekstra. Solid polstring for optimal komfort. Luftplade i ryggen for ekstra god ventilation. Stort hovedrum og flere praktiske smålommer. Ribstop nylon.

Kvalitet: Rip-stop nylon. Størrelse: 70x22x33 cm/ca. 40L.

310

199 Sort/grå

Kvalitet: Rip-stop nylon. Størrelse: 36x18x47 cm/ca. 25L.


ATLAS

REJSE

URAL

TUR & FRITID

199 Sort/grå

199 Sort/grå

8961 BACKPACK URAL

8960 MAVETASKE ATLAS

Smart rygsæk. Til dig som kræver lidt ekstra. Solid polstring med luftspalte i ryggen for optimal komfort. Solide bærestropper. Stort hovedrum og flere praktiske lommer. Ribstop nylon.

Mavetaske med rå kontraster. Til dig som kræver lidt ekstra. Solid og komfortabel bæltestrop. Stort hovedrum og frontlommer med lynlås. Ribstop nylon.

Kvalitet: Rip-stop nylon. Størrelse: 31x17x47 cm/ca. 20L.

Kvalitet: Rip-stop nylon. Størrelse: 21x10x17 cm/ca. 3,5L.

311


REJSE

CAMEL

TUR & FRITID

921 Sort/rød

924 Sort/limegrøn

VESLEPIGGEN

927 Sort/kornblå

915 Sort/grå

199 Sort

420 Limegrøn

360 Kornblå

690 Orange

8952 BACKPACK VESLEPIGGEN 8939 BACKPACK CAMEL Backpack i smart design. To store hovedrum og flere praktiske smålommer. Polstret ryg og bærestropper. Reflekser på bærestropperne. Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: 42x29x14 cm/ca. 16L. Anbefalet logostørrelse: 12x12 cm.

312

Smart og foldbar backpack i 4 smarte farver. Stort hovedrum og mange praktiske sidelommer med lynlås. Effektiv frontlomme til drikkedunk. Pakkes hurtigt sammen i en integreret bærbar pose. En ”alt-i-et” backpack – perfekt til en aktiv livstil. Drikkedunk følger ikke med. Kvalitet: 210T polyester. Størrelse: 43x28x15 cm, (20x19 brettet)/ca. 17L. Anbefalet logostørrelse: ca. 15x15 cm.


PALM SPRINGS

REJSE

MALIBU

199 Sort

8868 MAVEBÆLTE MALIBU Mavebælte til drikkeflaske. Lynlåslomme og regulerbart bælte. Reflekspiping. Drikkeflaske medfølger ikke.

690 Orange

199 Sort

TUR & FRITID

Kvalitet: 420D polyester. Størrelse flaskelomme: 12 cm/Ø: 7,5cm. Anbefalet bearbejdningsstørrrelse: 4x12 cm.

NORDMARKA

199 Sort

8924 MAVEBÆLTE NORDMARKA

8917 MAVEBÆLTE PALM SPRINGS

Praktisk mavebælte med plads til drikkeflaske i siden. Justerbart bælte. Stort hovedrum og flere smålommer med lynlås på siden. Reflekspiping. Elastisk strop på undersiden for ekstra ophæng og opbevaring.

Mavebælte med refleksdetaljer og lynlås til to hovedrum. Justerbart bælte. Gennemgang for øretelefoner.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: Hovedrum: 16x18x8 cm/ca. 3L. Anbefalet logostørrelse: ca. 13x9 cm (front).

Kvalitet: 1680D polyester. Størrelse: 30x20x10 cm/ca. 6L. Anbefalet logostørrelse: ca. 8x8 cm.

313


REJSE

OFFSHORE-BAG

TUR & FRITID

380 Marine

250 Rød m/ 690 Orange m/reflekspiping reflekspiping

915 Sort/grå

199 Sort

8878 TASKE OFFSHORE-BAG Veludstyret taske som enkelt laves om til backpack for optimal bærekomfort. En af vores bedstsælgende tasker. Forstærkning i håndtag og søm, og god polstring i ryg og bæreremme. Skjulte bæreremme til backpack. Stort hovedrum, flere praktiske sidelommer og ID - lomme. Vandtæt lynlås på udvendig lomme. Kvalitet: 600D polyester. Størrelse: 60x30x30 cm/ca. 60L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x10 cm (endelomme).

314


199 Sort

250 Rød

TUR & FRITID

380 Marine

PATROL

REJSE

PRINTERS

931 Marine/grå

199 Sort

8838 TASKE PATROL 8800 TASKE PRINTERS Klassisk og rummelig sportstaske. Stort hovedrum, flere praktiske sidelommer og bundplade. Bærehåndtag og skulderstrop. Kvalitet: 600D polyester. Størrelse: 60x32x30 cm./ca. 50L. Anbefalet logostørrelse: 27x14 cm.

Ekstra stor taske som enkelt laves om til backpack for optimal bærekomfort. Forstærkning med imiteret skind i bund og søm. God polstring i ryg og bæreremme. Skjulte bæreremme til backpack. Stort hovedrum, flere praktiske sidelommer og vådrumslomme. Kvalitet: 600D polyester. Størrelse: 84x26x43 cm./ca. 80L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x10 cm (endelomme).

315


REJSE

NEW

UNDERGROUND

URBAN 120 Lys grå

165 Karbon

8956 SKULDERTASKE/BACKPACK UNDERGROUND Urban fashion skuldertaske som nemt kan laves om til backpack med skjulte bærestropper. Opbevaringsmuligheder med flere indvendige rum og udvendige lommer med lynlås. Indvendig dokument/polstret PC-lomme med velcrolukning. Polstrede rygog bærestropper med brystlukning. Størrelse: 30x40x7 cm/ca. 10L.

316

NEW


TRAVEL

165 Karbon

METRO

120 Lys gråmeleret

165 Karbon

8955 TOILETTASKE TRAVEL

8953 TASKE METRO

Toilettaske med indvendig lynlås lomme. Bærehåndtag i siden.

Urban og moderne weekend taske. Stort og rummeligt hovedrum, lille sidelomme med lynlås til opbevaring af mindre værdisager og tilbehør. Bærehåndtag og skulder strop med polstring.

Kvalitet: 800D polyester. Størrelse: 26x9x12 cm/ca. 2,5L. Anbefalet logostørrelse: ca. 5x15 cm.

URBAN

120 Lys gråmeleret

REJSE

NEW

Kvalitet: 800D Polyester. Størrelse: 52x27x29 cm/ca. 35L.

317


REJSE

CITY

120 Lys gråmeleret 165 Karbon

120 Lys gråmeleret 165 Karbon

URBAN

SUBWAY

8951 BACKPACK SUBWAY

8950 BACKPACK CITY

Praktisk backpack med polstring i ryg og bærestropper. Stort hovedrom med egen PC-lomme og mange praktiske smålommer. Integrert medialomme med gennemgang til øretelefoner på venstre bærestrop.

Smart backpack til by- og turliv. Polstrede bærestropper og ryg. Praktisk og rummelig frontlomme. Stort hovedrum med egen plads til laptop.

Kvalitet: 800D polyester. Størrelse: 50x30x14 cm/ca. 20L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x10 cm.

318

Størrelse: 40x30x14,5 cm/ca. 15L. Anbefalet logostørrelse: ca 13x8 cm.


REJSE

OASIS

MISTRAL

URBAN

476 Desert camo 351 Steel blue camo 199 Sort

165 Karbon

103 Etched print

103 Etched print

592 Earth

165 Karbon

199 Sort

592 Earth

SR03 SPT-1 BACKPACK OASIS

SR04 SPT-2 BACKPACK MISTRAL

En klassisk rygsæk i moderne print i en meget holdbar metervare. Stilig og enkel åbning til det store hovedrum med ”easy snap straps”. Ergonomiske polstrede skulder stropper, polstret luftsplate for optimal støtte og komfort, stort hovedrom med foret rum til laptop. Udvendig lynlåslomme og broderingsadgang til låget.

Moderne og smart print komplementerer denne klassiske rygsæk. Den diagonalt skårede lomme på front sikrer opbevaring, mens låget med easy-snap giver adgang til stort hovedrum. Ergonomiske polstrede stropper sikrer et komfortabelt fit. Praktisk adgang til brodering.

Kvalitet: 100% polyester, 600D. Størrelse: 27x16x46 cm/25L.

Kvalitet: 100% polyester, 600D. Størrelse: 34x16x44 cm/25L.

319


REJSE

LINDBERGH

CORPORATE

921 Sort/rød

927 Sort/kornblå

915 Sort/grå

8947 BACKPACK LINDBERGH Funktionel backpack i smart design. Polstret i ryg og bærestroper, samt kontrastfarvet inderside på bærestroppene. Praktiske sidelommer i mesh og mange nyttige smålommer. Rummelig hovedrum med egen lomme til laptop. Kvalitet: 1680D polyester. Størrelse: 46x30x14 cm/ca. 20L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x15 cm.

320


JFK

REJSE

NEWARK

CORPORATE

199 Sort

199 Sort

8940 PC-TASKE NEWARK

8941 TROLLEY JFK

PC-taske med solid skulderstrop og flere praktiske smålommer. Kan sættes på en trolley.

Klassisk trolley med 2 rummelige hovedrum, PC lomme og flere praktiske smålommer. Rulleskøjtehjul, teleskophåndtag og bærehåndtag. Integrert ID-tag på bagsiden. Godkendt som håndbagage på fly.

Kvalitet: 1680D polyester. Størrelse: 43x32x9 cm/ca. 12L. Anbefalet logostørrelse: ca. 20 x 10 cm.

Kvalitet: 1680D polyester. Størrelse: Ca. 47x40x20 cm./ca. 37L. Anbefalet logostørrelse: 20 x 10 cm.

321


REJSE

KASTRUP

ARLANDA

CORPORATE 199 Sort

8942 BACKPACK KASTRUP

8944 DOKUMENTMAPPE ARLANDA

Lækker PC-backpack med stort hovedrom og flere praktiske smålommer. Bærehåndtag og ekstra polstring i ryg. Justerbare skulderstropper. Kan sættes på en trolley.

Dokumentmappe med et hovedrum og sidelomme med lynlås.

Kvalitet: 1680D polyester. Størrelse: 41x35x19 cm/ca. 27L. Anbefalet logostørrelse: ca. 20x10 cm.

322

199 Sort

Kvalitet: 1680D polyester. Størrelse: 35x30x2 cm. Anbefalet logostørrelse: ca. 15x10 cm.


FARO

REJSE

ARIZONA

CORPORATE

199 Sort

199 Sort

5204 DOKUMENTMAPPE ARIZONA

5083 DOKUMENTMAPPE FARO

Dokumentmappe i imiteret skind. Flere lommer og indstik. Lukning med tryknap. Skriveblok følger med.

Dokumentmappe i skind kvalitet. Flere lommer og indstik. Lynlås lukning. Skriveblok følger med.

Kvalitet: 100 % polyester. Størrelse: 24x33 cm/A4. Anbefalet logostørrelse: ca. 13x18 cm.

Kvalitet: 100% spaltet skind udvendig. Størrelse: 26x35 cm/A4. Anbefalet logostørrelse: ca. 28x14 cm.

323


REJSE

AMARILLO

GARDERMOEN

CORPORATE 199 Sort 199 Sort

324

8897 PC-TASKE AMARILLO

8865 TROLLEY GARDERMOEN

PC- taske med plads til laptop op til 17”. Solide udskiftelige skulderstropper i sort og rødt

Smart weekendtaske på hjul. Udvendig lynlåslomme og avislomme. Godkendt som håndbagage på fly.

Kvalitet: 600D polyester. Størrelse: 40x33x10 cm./ca. 13L. Anbefalet logostørrelse: ca. 13x13 cm.

Kvalitet: 600D polyester. Størrelse: 32x50x26 cm./ca. 35L. Anbefalet logostørrelse: ca. 34x15 cm.


SOLA

REJSE

LA GUARDIA

CORPORATE

199 Sort/grå

199 Sort

8931 TROLLEY LA GUARDIA

8876 BACKPACK SOLA

Praktisk trolleytaske med stort hovedrum, siderum og bærehåndtag. Solide gummihjul.

Anvendelig backpack med rå detaljer. Polstring i ryg og bærestropper. Stort hovedrom med egen lomme til laptop. Flere smålommer og flaskelomme i siden.

Kvalitet: 1000D polyester. Størrelse: 66x36x19 cm/ca. 45L. Max. anbefalet logostørrelse: Låg: ca. 13x30 cm. Side: ca. 9x20 cm.

Kvalitet: 1680D polyester. Størrelse: 54x23x32 cm./ca. 36L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x15 cm.

325


REJSE

FIT

SPORT 920 Sort/orange 924 Sort/limegrøn

915 Sort/grå

N908 BACKPACK FIT Sporty rygsæk med lynlås i kontrast. Stort hovedrum og udvendig lomme til opbevaring. Sidelommer i meshkvalitet og lille indvendig lomme. Justerbare bryst- og skulderstropperog bærehåndtag. Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: 47x17x35 cm. / ca. 25L.

326


REJSE

MAX

SPORT

920 Sort/orange

924 Sort/limegrøn

915 Sort/grå

N907 BAG MAX Praktisk sportstaske med lynlås i kontrast. Smart vådrumslomme i siden. Lille indvendig lomme til opbevaring. Bærehåndtag og skulderstrop med polstring. Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: 51x23x30 cm./ca. 30L.

327


REJSE

PLAY

GYM

SPORT 630 Safety gul

199 Sort

680 Safety orange

199 Sort

328

N904 GYMPOSE PLAY

5269 GYMPOSE GYM

Praktisk retro gympose med kombineret snørelukning og bærestropper. Lynlåslomme ved meshfelt øverst på bagsiden.

Handy og let gympose produceret i slidstærkt polyester med refleksbånd. Kombineret snørelukning og bærestropper.

Kvalitet: 600D polyester, PVC reverse. Størrelse: 40x53 cm./ca. 2L.

Kvalitet: 190T Polyester. Størrelse: 44x34 cm./ca. 5L.


REJSE

HYDRATION

SPORT

915 Sort/grå

921 Sort/rød

927 Sort/kornblå 420 Limegrøn/sort

8954 BACKPACK HYDRATION Backpack med mange anvendelsesmuligheder. To rum med lynlås. God pasform til brug ved høj aktivitet. Polstrede rygpaneler og skulderstropper. Justerbare skulder, bryst og hoftestropper. Kvalitet: Ripstop/PU. Størrelse: 45x24 cm./ca. 7L.

329


REJSE

TRAINER

SPORT N902 TASKE TRAINER Sporty taske med stort hovedrum og flere praktiske lommer. Solid skulderstrop og bærehåndtag. Kvalitet: 600D polyester, PVC reverse. Størrelse: 70x32x35 cm./ca. 65L. Anbefalet logostørrelse: ca. 27x14 cm.

330


REJSE

ATHLETE

SPORT

199 Sort

N901 TASKE ATHLETE Sporty taske med stort hovedrum og flere praktiske lommer. Solid skulderstrop og bærehåndtag. Kvalitet: 600D polyester, PVC reverse. Størrelse: 60x29x25 cm./ca. 40L. Anbefalet logostørrelse: ca. 27x14 cm.

331


REJSE

INDIANA

PA L O A LT O

REJSE

420 Limegrøn

150 Grå

199 Sort

199 Sort

8921 TOILETTASKE INDIANA

5239 OPBEVARINGSKASSE PALO ALTO

Smart og rummelig toilettaske med krog til ophæng. Hovedrum og sidelommer.

Sammenklappelig opbevaringskasse.

Kvalitet: 600D polyester med PVC coating. Størrelse: 29x15x13 cm/ca. 6L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x5 cm.

332

Kvalitet: 600D polyester. Innvendig 190T nylon med PU. Størrelse: 32x50x26,5 cm/ca. 42L.


REJSE

333


REJSE

CHEROKEE

KØLETASKER

250 Rød

340 Turkis

199 Sort

8900 KØLETASKE CHEROKEE Køletaske med stort hovedrum og ekstra kølerum i låget. Praktiske smålommer, bærehåndtag og skulderstrop. Kvalitet: 100% polyester med aluminiumsfôring. Størrelse: 39x18x25 cm./ca. 17L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x13 cm.

334


REJSE

KAJAANI

420 Limegrøn

199 Sort

KØLETASKER

340 Turkis

8938 KØLETASKE KAJAANI Rummelig køletaske i smart design. Stort hovedrum og ekstrarum i front. Dekorative stropper og justerbar skulderrem. Kvalitet: 600D polyester med aluminiumsfôring. Størrelse: 29x26x23 cm/ca. 18L. Anbefalet logostørrelse: ca. 20x10 cm.

335


HUS & HJEM


HUS & HJEM

LUXUS

005 Offwhite

550 Sesame

670 Fersken

690 Orange

420 Limegrøn

210 Rosa

230 Raspberry

250 Rød

780 Lilla

320 Lys blå

340 Turkis

360 Kornblå

380 Marine

575 Mocca

180 Koksgrå

199 Sort

HÅNDKLÆDER

000 Hvid

9003 HÅNDKLÆDE LUXUS Håndklædeserie i 2 størrelser. Satinbord. Vægt: 480 g/m². Kvalitet: 100% bomuldsfrottè. Størrelse: Håndklæde: 50x100 cm. Badelagen: 70x140 cm.

337


HUS & HJEM

COMFORT

HÅNDKLÆDER

000 Hvid

150 Grå

550 Sesame

250 Rød

360 Kornblå

380 Marine

9008 HÅNDKLÆDE COMFORT Håndklædeserie i 4 størrelser med bord. Vægt: 400 g/m². Kvalitet: 100% bomullsfrotté. Størrelse: Gæstehåndklæde: 30x50 cm. Håndklæde: 50x90 cm. Badehåndklæde: 70x130 cm. Badelagen: 100x150 cm.

338


000 Hvid

000 Hvid

380 Marine

150 Grå

199 Sort

380 Marine

9011 HÅNDKLÆDE HAMPTON

9012 HÅNDKLÆDE QUALITY

Blødt og behageligt badelagen i bomuldsfrotté med kontrastsømmer i ternetmønster.

Blød håndklædeserie i 3 forskellige størrelser med tern.

Vægt: 400 g/m². Kvalitet: 100% bomuldsfrotté. Størrelse: 70x140 cm.

HÅNDKLÆDER

QUALITY

HUS & HJEM

HAMPTON

Vægt: 400 g/m². Kvalitet: 100% bomuldsfrotté. Størrelse: Håndklæde: 50x90 cm. Badehåndklæde: 70x130 cm. Badelagen: 100x140 cm.

339


HUS & HJEM

HÅNDKLÆDER 340

SPORT TOWEL

TRAVEL TOWEL

780 Lilla

780 Lilla

420 Limegrøn

360 Kornblå

9013 HÅNDKLÆDE SPORT TOWEL

9014 HÅNDKLÆDE TRAVEL TOWEL

Ultra kompakt rejsehåndklæde. Ekstra let materiale, god absorberingsevne, ekstrem hurtig tørring og optager minimalt med plads. Leveres i matchende opbevaringspose med snørreluk og papemballage til ophæng.

Super praktisk sports håndklæde. Ekstra let materiale, god absorberingsevne, ekstrem hurtig tørreevne og optager minimalt med plads. Lynlåslomme til opbevaring af mindre værdisager. Bærehåndtag.

Kvalitet: 85% polyester/15% polyamid microfiber. Størrelse: 40x80 cm.

Kvalitet: 85% polyester/15% polyamid microfiber. Størrelse: 75x130 cm.


250 Rød

FORSTYKKER

150 Grå

HUS & HJEM

PRATO

199 Sort

9035 FORSTYKKE PRATO Forstykke med smæk. Midtlomme og 3 penneholdere. Vægt: 270 g/m². Kvalitet: 65% polyester/35% bomuld. Størrelse: One size. 90 cm (b) x 107 cm (h).

341


HUS & HJEM

BOLOGNA / ANCONA / PESCARA

FORSTYKKER

250 Rød 150 Grå

199 Sort 9031

BOLOGNA

9032

ANCONA

9031 FORSTYKKE BOLOGNA 9032 FORSTYKKE ANCONA 9033 FORSTYKKE PESCARA Slidstærkt forstykke. Midtlommer, pennelomme og nøglering. Vægt: 270 g/m². Kvalitet: 65% polyester/35% bomuld. Størrelse: 9031: 40x70 cm. 9032: 70x70 cm. 9033: 110x100 cm.

342

9033

PESCARA


000 Hvid

000 Hvid

420 Limegrøn

420 Limegrøn

280 Vinrød

280 Vinrød

FORSTYKKER

V O LT E R R A

HUS & HJEM

CHIANTI

199 Sort

9036 FORSTYKKE CHIANTI

9037 FORSTYKKE VOLTERRA

Slidstærkt forstykke med midtlommer. En lettere model, som Bologna 9031.

Forstykke med smæk og midtlomme. Lettere model, som Prato 9035.

Vægt: 205 g/m². Kvalitet: 65% polyester/35% bomuld. Størrelse: One size. 78 cm (b) x 50 cm (h).

Vægt: 205 g/m². Kvalitet: 65% polyester/35% bomuld. Størrelse: One size. 78 cm (b) x 110 cm (h).

343


FRITID


EINDHOVEN

DRIKKEFLASKER

000 Hvid (blank)

FRITID

NEW

130 Stål

199 Sort (matt)

5294 TERMODRIKKEFLASKE EINDHOVEN

NEW

Drikkeflaske i rustfrit stål. Dobbelt isoleret så henholdsvis kolde og varme drikke holder temperaturen længe. Tidløst design. BPA-fri. Størrelse: 25,5 cm høj./ca. 0,5L.

345


FRITID

NEW

RIO GRANDE

TEXAS

NEW

340 Turkis

250 Rød

230 Raspberry

100 Transparent

420 Limegrøn

360 Kornblå

780 Lilla

199 Sort

5176 DRIKKEFLASKE TEXAS Drikkeflaske i gennemsigtig hårdt plast. Leveres i gaveæske.

DRIKKEFLASKER

Størrelse: ca. 22 cm høj/ca. 0,8L. BPA-fri. Pga. trykbearbejdning anbefales ikke maskinvask.

420 Limegrøn

NEW MEXICO 690 Orange

250 Rød 780 Lilla 360 Kornblå

100 Transparent

346

340 Turkis

199 Sort

5290 DRIKKEFLASKE RIO GRANDE

5228 DRIKKEFLASKE NEW MEXICO

Stor drikkeflaske i tritan. Leveres i gaveæske.

Drikkeflaske i gennemsigtigt hårdt plast. Leveres i gaveæske.

Vægt: 125g. Kvalitet: Tritan. BPA-fri. Størrelse: 6,7 x 6,7 x 25,7 cm. /ca. 0,6L.

Størrelse: ca. 18,5 cm høj/ca. 0,6L. BPA-fri. Pga. trykbearbejdning anbefales ikke maskinvask.


780 Lilla

100 Transparent

199 Sort

199 Sort

340 Turkis

340 Turkis

DRIKKEFLASKER

EL DORADO

FRITID

TUCSON

420 Limegrøn

5241 DRIKKEFLASKE TUCSON

5277 DRIKKEFLASKE EL DORADO

Sporty drikkeflaske i gennemsigtig hårdt plast. Praktisk drikkeåbning med sugerør. Leveres i gaveeæske. Drypfri tut.

Anvendelig drikkeflaske i transparent plast. Praktisk drikkeåbning med lukke- og låsefunktion. Maskinvask anbefales ikke.

Kvalitet: 100 % polyester. BPA-fri. Størrelse: 25 cm./ca. 0,7L.

Størrelse: Ca. 23 cm høj/ca. 0,65L BPA-fri.

347


FRITID

LEXINGTON

TERMOKOPPER

130 Stålgrå

AMSTERDAM

130 Stålgrå

340 Sparkling turkis

199 Sort (matt) 681 Sparkling pearl 199 Sort (matt)

000 Hvid (blank) 250 Sparkling rød

150 Grå (matt)

348

5174 TERMOKOP LEXINGTON

5013 TERMOKOP AMSTERDAM

Termokop i stål. Leveres i gaveæske.

Termokop med bilholder/underlag. Leveres i gaveæske.

Størrelse: 13 cm høj/Ø: 6,5 cm/ca 0,35L. BPA-fri. Pga. trykbearbejdning anbefales ikke maskinvask.

Størrelse: 11,5 cm høj/ca. 0,3L. BPA-fri. Pga. trykbearbejdning anbefales ikke maskinvask.


TERMOKOPPER

130 Sølvgrå

FRITID

ROTTERDAM

199 Sort (matt)

000 Hvid (blank)

5279 TERMOKOP ROTTERDAM Vakuumisoleret termokop i stål med plastlåg med lukkemekanisme. Størrelse: 17,5 cm høj/0,4L. BPA-fri. Maskinvask frarådes.

349


FRITID

BRÜSSEL

TERMOSÆT 681 Sparkling pearl

000 Hvid

199 Sort

5014 TERMOSÆT BRÜSSEL Gavesæt med Waco ståltermos 1,0L + 2 stk. Amsterdam kopper ca. 0,25 L. (Amsterdam leveres ikke med bilholder/ underlag i gavesættet). BPA FRI. Pga. trykbearbejdning anbefales ikke maskinvask.

350


000 Hvid

TERMO

130 Sølvgrå

WACO

FRITID

WABASCA

380 Marine

340 Turkis

250 Rød

199 Sort

5001 TERMO WABASCA

5002 TERMO WACO

Ståltermo. Leveres i gaveæske. Pga. trykbearbejdning anbefales ikke maskinvask.

Ståltermo. Leveres i gaveæske. Pga. trykbearbejdning anbefales ikke maskinvask.

Størrelse: Liten: 25 cm høj/0,5L. BPA-fri. Stor: 34 cm høj/1,0L. BPA-fri.

Størrelse: Liten: 25 cm høj/0,5L. BPA-fri. Stor: 34 cm høj/1,0L. BPA-fri.

351


FRITID

ERDENET

TUR TILBEHØR

000 Hvid

ANAHEIM

250 Rød

180 Koksgrå

000 Hvid

9107 SIDDEUNDERLAG ERDENET

5240 MADBOKS ANAHEIM

Blødt og behageligt siddeunderlag i Sherpa kvalitet. Underside i vandafvisende materiale. Velcrolukning.

Madkasse med horisontal rumdeler og lås.

Vægt: 500 gr/m². Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: 38x42 cm.

352

Kvalitet: 100% polyester. BPA-fri. Størrelse: 16,5x11,5x5 cm.


LONGYEAR

FRITID

MONTEREY

TUR TILBEHØR

130 Sølvgrå 199 Sort

5209 PØLSEGAFFEL MONTEREY

5211 LOMMELYGTE LONGYEAR

Sammenklappelig pølsegaffel med gummibelagt træhåndtag og hylster af polyester med bæltefæste.

Lommelygte i aluminium. Lysstyrke på 120 Lumens og diodepære med en rækkevidde på 100 meter. 3xC batterier følger med. Leveres i gaveæske.

Størrelse: Håndtag: ca. 2,5x17 cm. Størrelse futteral: ca. 20x8 cm.

Størrelse: Ca. 24,3 cm lang.

353


REKLAMEARTIKLER


ELGIN

NEW

ABERDEEN

NEW

950 Sort/refleks

P A R A P LY E R

(Dukfarve udside 199 Sort)

NEW

REKLAMEARTIKLER

NEW

927 Sort/kornblå

933 Sort/marine

199 Sort/sort

5281 PARAPLY ELGIN

5280 REFLEKSPARAPLY ABERDEEN

Solid og praktisk paraply med dobbelt dug, C-håndtag og solid fiberglasramme. Pongee. Kan slås sammen så den selv kan stå ved tørring eller opbevaring.

Lang paraply med reflekspaneler og solid fiberglas ramme. Automatisk åbnefunktion.

Kvalitet: Coverdug av 190T polyester. Størrelse: ca. 81 cm lang/Ø: 120 cm.

Kvalitet: Coverdug i pongee. Størrelser: ca. 80 cm lang/Ø: 118 cm.

355


REKLAMEARTIKLER

STANSTED

FLORIDA

199 Sort

5215 PARAPLY STANSTED Sammenklappelig paraply i solid kvalitet med automatisk åbning og lukning. 8 paneler, 14mm aluminiumsskaft og håndtag i gummi. Coverdug af 190T polyester. Leveres i futteral af polyester.

P A R A P LY E R

Kvalitet: Coverdug av 190T polyester. Størrelse: 58 cm lang/Ø: 106 cm. Futteral: ca. 23x8,5 cm.

130 Sølvgrå

GLASGOW 199 Sort

199 Sort

5214 PARAPLY GLASGOW

5033 PARAPLY FLORIDA

Solid paraply med langt skaft. 8 paneler, 14mm aluminiumsskaft og kurvet håndtag i gummi. Automatisk åbning.

Ekstra stor paraply med 8 paneler, 14mm aluminiumsskaft og håndtag i gummi. Indvendige sorte ribber i glasfiber. Automatisk åbning.

Kvalitet: Coverdug av 190T polyester. Størrelse: 87,5 cm lang/Ø: 110 cm.

356

Kvalitet: Coverdug av 190T polyester. Størrelse: Størrelse: 88 cm lang/Ø: 120 cm.


SHETLAND

199 Sort

REKLAMEARTIKLER

MADEIRA

280 Vinrød

380 Marine

5032 PARAPLY MADEIRA Lang paraply med 8 paneler, 14mm aluminiumsskaft og håndtag i gummi. Indvendige sorte ribber i glasfiber. Automatisk åbning.

250 Rød

P A R A P LY E R

Kvalitet: Coverdug av 190T polyester. Størrelse: Størrelse: 78 cm lang/Ø: 105 cm.

IRVINE 380 Marine

922 Sort/trukis 199 Sort

916 Sort/gul

915 Sort/grå

5248 PARAPLY IRVINE

5030 PARAPLY SHETLAND

Solid paraply med 8 paneler, kontrastfarvet kantbånd og automatisk åbning. Gummi håndtag. Indvendige robuste ribber i sort glasfiber.

Paraply med 8 paneler, 8 mm aluminiumsskaft og håndtag i træ. Automatisk åbning.

Kvalitet: Coverdug av 190T polyester. Størrelse: 84 cm lang/Ø: 120 cm.

Kvalitet: Coverdug av 170T polyester. Størrelse: 84 cm lang/Ø: 105 cm.

357


REKLAMEARTIKLER

INVERNESS

REGNPONCHO

100 Transparent

STIRLING

100 Transparent 250 Rød

250 Rød 360 Kornblå

360 Kornblå

650 Gul

420 Limegrøn

199 Sort

358

5233 REGNPONCHO INVERNESS

5205 REGNPONCHO STIRLING

Regnponcho med hætte. Bearbejdning på kuglen. Leveres i praktisk opbevarings kugle med krog.

Regnponcho med hætte. Solid variant som kan trykkes på og bruges flere gange.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: One size.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: One size.


BARBADOS

REKLAMEARTIKLER

HANDY

199 Sort

5208 SHOPPINGNET HANDY Shoppingnet med pose til opbevaring.

SHOPPINGNET

Kvalitet: 190T polyester. Størrelse: 40x44x7 cm/ca. 13L. Anbefalet logostørrelse: ca. 20x20 cm.

GRENADA

000 Hvid 000 Hvid 199 Sort 199 Sort 360 Kornblå 360 Kornblå 420 Limegrøn 420 Limegrøn 650 Gul 650 Gul

5265 SHOPPINGNET GRENADA

5264 SHOPPINGNET BARBADOS

Non woven shoppingnet med kort hank.

Non woven shoppingnet med lang hank.

Vægt: 70 g/m². Kvalitet: 100% polyester, non woven. Størrelse: 38x42 cm. Hank: 35 cm.

Vægt: 70 g/m². Kvalitet: 100% polyester, non woven. Størrelse: 38x42 cm. Hank: 70 cm.

359


REKLAMEARTIKLER

RIVAL

MARKERINGSVEST

000 Hvid

630 Safety gul

680 Safety orange 250 Rød 640 Safety green

360 Kornblå

SENIOR

JUNIOR

199 Sort

N954 MARKERINGSVEST RIVAL (U) Unisex markeringsvest i mesh kvalitet med kontraster i hals og ærmer. Vægt: 135 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: Senior (Videregående skole/voksne) Junior (Ca. 8/10 år til undgdomsskolen) Mini (Børnehave til ca. 8/10 år)

360

MINI


630 Safety gul

914 Orange/kornblå

680 Safety orange

916 Sort/gul

MARKERINGSVEST

M E LW O O D

REKLAMEARTIKLER

ULLEVI

360 Kornblå

UNISEX

UNISEX

8/10 ÅR, L/XL

8/10 ÅR, L/XL

9090 MARKERINGSVEST ULLEVI (U)

9080 VENDBAR MARKERINGSVEST MELWOOD (U)

Unisex markeringsvest i mesh kvalitet med elastisk kontrastpiping i hals og ærmer.

Vendbar unisex markeringsvest i mesh kvalitet med elastisk kontrastpiping i hals og ærmer.

Vægt: 110 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: Børn: 8/10 år. Voksen: L/XL.

Vægt: 2x110 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: Børn: 8/10 år. Voksen: L/XL.

361


REKLAMEARTIKLER

ODENSE

EN ISO 20471

630 Safety gul

680 Safety orange

UNISEX 130 g/m²

S-4XL*

9040 REFLEKSVEST VELCRO FRONT ODENSE (U) Unisex refleksvest til arbejdsbrug. Påsyede refleksstriber sørger for at du er godt synlig for omgivelsene. Velcrolukning i front. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Leveres i opbevaringspose. Anbefalet barbejdningsstørrelse: (S) max 40 x 20 cm. Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: Safety gul: S-4XL. Safety orange: S-3XL*.

362

EN ISO 20471 KLASSE 2 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.


630 Safety gul

630 Safety gul

EN ISO 1150

GØTEBORG

REKLAMEARTIKLER

KIL

680 Safety orange

UNISEX

S-XXL

BØRN 130 g/m²

UNISEX BØRN & VOKSEN 130 g/m²

2/3 ÅR

4/8 ÅR-XXL

4620 REFLEKSVEST FRITID ZIP KIL (U)

9050 REFLEKSVEST VELCRO SIDEN GØTEBORG (U)

Unisex safety vest med påsyede refleksstriber. Perfekt til sportsaktiviteter i mørke. Elastisk piping i ærmer og linning. Mesh på ryggen for optimal ventilation. CE-mærket. EN 1150.

Unisex refleksvest til fritidsbrug. Påsyede refleksstriber. Elastisk strik og justerbar velcrolukning i siderne. CE-mærket EN 1150. Anbefalet barbejdningsstørrelse: 30 x 10 cm. (Str 2/3 år: ca. 15 x 15 cm.)

Kvalitet: 100% polyester med PA coating. Størrelser: S-XXL.

Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: (2/3) XXXS, (4/8) XXS, (8/12) XS, (12/14) S, M, L, XL, XXL. Grundet sikkerhedskravene til refleksveste, er refleksen på 2/3 år anderledes placeret.

363


REKLAMEARTIKLER

NEW COLOUR

FLEN

MARKERINGSVEST

NEW

630 Safety gul

NEW NEW

680 Safety orange NEW

215 Safety pink

199 Sort 000 Hvid

360 Kornblå

UNISEX

XXS-XXL

9046 MARKERINGSVEST FLEN (U) Markeringsvest med refleksstriber i front. CE-mærket. EN1150: 630 safety gul/680 safety orange XXS-S. CE-mærket. EN20471 CLASS 1: 630 safety gul/680 safety orange M-L. CE-mærket. EN20471 CLASS 2: 630 safety gul/680 safety orange XL-XXL. Bearbejdningsstørrelse: 30x10 cm. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XXS-XXL. (Nye børnestørrelser: S-12/14, XS-8/12, XXS-4/8)

364

EN ISO 20471 KLASSE 1/2 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.


REKLAMEARTIKLER

TROLLHÄTTAN

FALKENBERG

MARKERINGSVEST

NEW COLOUR

NEW

630 Safety gul

230 Raspberry NEW

680 Safety orange

360 Kornblå

NEW NEW

215 Safety pink

199 Sort 000 Hvid

360 Kornblå UNISEX

XS/M-L/XXL

BØRN

BØRN

2/3 ÅR

4/8 ÅR

9047 MARKERINGSVEST TROLLHÄTTAN (U)

9051 MARKERINGSVEST BØRN FALKENBERG

Markeringsvest med refleksstriber. Anbefalet bearbejdningsstørrelse: 18x18 cm.

Markeringsvest til fritidsbrug. Påsyede refleksstriber. Grundet sikkerhedskravene til refleksveste, er refleksen på 2/3 år anderledes placeret. Bearbejdsningsstørrelse: 30 x 10 cm. (Str 2/3 år: max 25 x 15 cm.)

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XS/M, L/XXL.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: (2/3) XXXS, (4/8) XXS.

365


REKLAMEARTIKLER

K2 M/REFLEKS

REFLEKS

950 Sort/refleks

8926 BACKPACK K2 M/REFLEKS Backback med smart design og udskiftelige stropper for variation. Stort hovedrum og sidelomme med lynlås. Polstrede bærestropper og bryststrop. Kvalitet: 600D polyester. Størrelser: 47 x 29 x 21 cm / ca. 25L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10 x 8 cm.

366


630 Safety gul

630 Safety gul

5270 REGNSLAG BAYTOWN

8930 BACKPACK ROSTOCK

Vandafvisende og funktionelt overtræk med påsyede reflekser og udvendig opbevaringslomme i mesh.

Backpack i fluoriserende farver med påsyede CE-mærkede reflekser. Stort hovedrum og rummelig lomme på front. Netlommer i siderne. Gummihåndtag på toppen og polstrede bæreremme. Anbefalt bearbejdningsstørrelse: ca. 16 x 16 cm.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 65x50 cm.

REFLEKS

ROSTOCK

REKLAMEARTIKLER

BAYTOWN

Kvalitet: 600D polyester. Størrelse: 46x30x27 cm./ca. 30L.

367


ELEKTRONIK


LEKNES

NEW

LY N G D A L

NEW

145 Gråmeleret

165 Koksmeleret

NEW

199 Sort

5283 HØJTALER LYNGDAL

Flot højtaler med bærehåndtag i polyester/imiteret skind.

Praktisk bluetooth speaker med kraftig lyd.

• Opladelig lithium batteri • 400 mAh • Spilletid: Ca. 3 timer • 3.5mm audio kabel som kan kobles op mod andre devices.

• 400 mAh • 3.5 mm lydindgang • Opladelig lithium batteri • Output: 1x5W • Aux og USB ladekabel medfølger

HØJTALER

5282 HØJTALER LEKNES

• 2x3W • Stereolyd • AUX og USB ladekabel medfølger • Størrelse: 20,5x5,1x12 cm. • CE-mærket

ELEKTRONIK

NEW

• Dual PC-høyttaler • Størrelse: 7,4x7,4x7,4 cm. • CE-mærket

369


ELEKTRONIK

LILLESAND

145 Gråmeleret

199 Sort

000 Hvid

199 Sort/rød

HØJTALER

130 Sølvgrå/orange

5266 HØJTALER LILLESAND

5261 HØJTALER PARTY

Kompakt bluetoothhøjtaler i moderne design. Højtaleren har et kraftigt batteri og en passiv radiator som giver en ægte og dyb bas. Kompatibel med de fleste smartphones, iPad etc. Indbygget mikrofon gør at du kan lytte til musik og samtidig modtage telefonopkald.

Stilig og flot trådløs bluetoothhøjtaler og FM radio. Moderne design, LED lys og nem at bære. Opladeligt batteri med stor kapacitet. Kompatibel med de fleste smartphones og Ipad.

• Størrelse: 17,4 (l) x7,2 (b) x7,2 (d) cm. • 5Wx2 • Vægt: ca. 510 gr. • Batterikapacitet: 2000 mAh.

370

PARTY

• 6-7 timer spilletid • 4-5 timer ladetid • AUX port • Indbygget NFC funktion • CE-mærket

• Størrelse: 24x7x13,6 cm. • Vægt: ca. 1400 gr. • Batterikapacitet: 2000 mAh. • Indebygget bluetooth • 7-8 timer spilletid • AUX port

• USB udgang • CE-mærket • IC protection • FM frekvens: 87,5-108MHz. • Micro SD hukommelseskort


ELEKTRONIK

LANTERN

N A T T LY S

000 Hvid/grå

Trådløs multifunktionel højtaler med natlys og nødlader. Højtaleren har rigtig god lyd og indbygget mikrofon til samtaler. Bærehåndtag så du kan transportere den hvorhen du vil.

HØJTALER

5274 HØJTALER LANTERN

• Størrelse: 19x9x9,5 cm. • Vægt: ca. 600 gr. • Bluetoothfunktion • Handsfree • Nødlader: Batterikapacitet 4.400 mAh • 3.5mm audio input • Frekvensvidde: 20Hz-20kHz ±3db. • Strømforbrug LED-lys: 1W • Indebygget opladeligt lithiumbatteri • Ladeindgang: 5V/1A • Ladeudgang: 5V/1A • Ladetid: ca. 7 timer • Spilletid på max volum: ca.16 timer (forudsat fuldt batteri) • Batteritid for nattlys: ca.15 timer (forudsat fuldt batteri) • CE-mærket

371


ELEKTRONIK

MARS

130 Stål

199 Sort

DAB+ RADIO

5273 DAB+ RADIO MARS Bærbar og stilig DAB og FM radio i klassisk design.

• Størrelse: 22,5x5,5x13,5 cm. • Vægt: ca. 700 gr. • Batteri- og strømdrevet • To højtalere • DC9V og 6xAA batterier (ikke inkluderet) • Klokke • Alarm med snooze

372

• 20 forhåndsindstillinger av kanaler • Automatisk indstilling af tid og dato • CE-mærket


ELEKTRONIK

JUPITER

SATURN

199 Sort

199 Sort

5272 DAB+ RADIO SATURN

“Vintage style” Internet/DAB radio med Bluetooth. Lækkert design, praktisk metalhåndtag og farveskærm. Lyt til radio eller favoritmusikken via Bluetooth.

Moderne radio i førsteklasses design med DAB og FM modtager som leverer dine favoritstationer. Lyd af høj kvalitet.

• Størrelse: 27,5x6,5x 15,5 cm. • Vægt: ca. 1300 gr. • Batteri- og strømdrevet (4xR20 batterier, ikke inkluderet) • Teleskopantenne • 3.5mm lydindgang • DC port • Output: 2x2W

• Størrelse: 11,6x13x19,2 cm. • Vægt: ca. 900 gr. • Strømdrevet • Teleskopantenne • 3.5mm lydindgang • DC port

• Stereolyd • Automatisk indstilling af tid og dato • 20 forhåndsindstillinger af kanaler • CE-mærket

DAB+ RADIO

5271 DAB+ RADIO JUPITER

• Output: 5W • 24-timers klokke • Alarm med slumrefunktion • 20 forhåndsindstillinger av kanaler • CE-mærket

373


ELEKTRONIK

HOVEDTELEFONER 374

IBOMB SKA

ARENDAL

199 Sort

199 Sort

5268 HOVEDTELEFONER IBOMB SKA

5267 HOVEDTELEFONER ARENDAL

Trådløse hovedtelefoner som leverer fantastisk lydkvalitet. Enkel bluetoothtilkobling gør det nemt at lytte til din ynglingsmusik uden generende ledninger. Kan oplades og er kompatibel med både smartphone, iPad og Mac/pc. Leveres i gaveæske med mulighed for logo.

Trådløse hovedtelefoner med bluetoothtilkobling. Stilig og ergonomisk formet med rigtig gode støjreducerende stereodrivere. Kompatibel med de fleste smartphones, iPad etc. Indbygget mikrofon gør at du også kan modtage samtaler.

• Størrelse: 14,5(l) x 14(b) x 7(d) cm. Størrelse sammenlagt: 11(l) x 14(b) x 7(d) cm. • Vægt: ca. 151gr. • Batterikapacitet: 300 mAh. • Opladeligt, indebygget polymer lithium batteri • Ca. 4 timer spilletid

• Størrelse: 21(l) x 16(b) x 8(d) cm. Størrelse sammenlagt: 21(l) x 16(b) x 5(d) cm. • Vægt: ca. 220 gr. • Batterikapacitet: 320 mAh. • Li-polymer batteri • 10-13 timer spilletid • 15-20 timer samtaletid

• Ca. 300 timer standby tid • Indebygget handsfree • AUX port • Micro SD hukommelseskort • CE-mærket

• Ca. 3 timer ladetid • Ca.180 timer standby • USB ladeport • CE-mærket


ELEKTRONIK

IBOMB X-SPORT

IBOMB VIGOR

NEW

199 Sort

NEW

199 Sort

5292 WATERPROOF SPORT HEADPHONES IBOMB VIGOR

X-sport er de ultimative earphones til sport. Vinklet ergonomisk rigtigt og med 3 sæt ear-tips vil disse earphones altid sidde rigtigt og fast ved sport! Stor batteri-kapacitet gør at du kan nyde musikken længe.

Lette og vandtætte headphones med EarTips i forskellige størrelser. Magneter sørger for at dine headphones ikke “roder”, men hænger sammen, når de ikke er i brug. Kan bruges i vådt vejr, på vandet eller ved poolen.

• Indbygget bluetooth 4.2 • Indbygget lithium batteri: 55mAh*2 • Indbygget mikrofon • Rækkevidde: 10 m • Spilletid: 8 timer • Ladetid: 1-2 timer • Standbytid: 40 timer

• Indbygget bluetooth: CSR8635 4.1 +EDR • Rækkevidde: 10 m • Speaker: 10 m • Indbygget mikrofon • Lithium batteri: 80mAh • Spilletid: 4-5 timer

EARPHONES

5291 LETTE OG ERGONOMISKE EARPHONES IBOMB X-SPORT

• Standby: 150 timer • Ladetid: 2 timer

375


ELEKTRONIK

IBOMB TWINS

NEW

199 Sort

EARPHONES

5293 100% TRÅDLØST IN-EAR HEADPHONES IBOMB TWINS Twins V10 er det nyeste indenfor headphones: Mini trådløse “ear-buds”. TWINS leverer en fantastisk lyd og fylder minimalt. Kan tage opkald på 10 m. • Indbygget bluetooth: Action chip • Indbygget mikrofon • Rækkevidde: 10 m • Indbygget lithium batteri: 50mAh*2 • Spilletid: 2,5 time • Ladetid: 2 timer • Standby: 150 timer • Charge box har indbygget lithium batteri kapacitet: 450 mAh

376


NEW

POWER UP

ELEKTRONIK

NEW

BOOST UP

NEW

199 Sort

000 Hvid

199 Sort

5285 TRÅDLØS LADER POWER UP

5286 TRÅDLØS LADER BOOST UP

Rund trådløs lader. Kompatibel til tlf med trådløs funktion (Samsung, iPhone 8, 8 plus og iPhoneX). Leveres med micro USB ladekabel.

Stor rund trådløs lader. Lækkert design med lys som indikerer ladeprosessen. Kompatibel til tlf med trådløs funktion (Samsung, iPhone 8, 8 plus og iPhoneX). Støtter quick charge Samsung S8/ S8+/S7/S7 edge/Note5/S6 edge+. Støtter både QC 10W quick charge og iPhone 7.5W fast charge. Leveres med micro USB ladekabel.

• Størrelse: Ø: 6,9 cm. • Vægt: 37 gr. • Indput: DC 4.3V-5.5V/1.5-2.0A. • Output: 5V/1.0A.

• Overføringsafstand: Vertikal 2-5mm • Ladeeffekt: ≥70% • Micro USB ladekabel • CE-mærket

• Størrelse: Ø: 9,9 cm. • Tykkelse: 7 mm. • Vægt: 120 gr. • CE-mærket • Indput: DC 5V/2.0A, DC 9V/1.67A.

TRÅDLØS LADER

000 Hvid

NEW

• Output: 5W • Overføringsafstand: vertikal 2-5mm • Ladeeffekt: ≥70% • Micro USB ladekabel

377


ELEKTRONIK

NEW

NEW

HARBIN

WUHAN

NEW

130 Sølvgrå

POWERBANK 378

199 Sort

NEW

130 Sølvgrå

199 Sort

5288 POWERBANK HARBIN

5287 POWERBANK WUHAN

Slim size powerbank. Aluminiumskabinet og power indikator. Leveres med micro USB ladekabel.

Smart og kraftig powerbank med integreret ladekabel som enkelt vippes ud/ind på siden. Leveres med USB ladekabel.

• Størrelse: 10,3x6x 1,1 cm. • Vægt: 110g. • Batterikapacitet: 4000 mAh. • Li-polymer batteri • Indput: 5V/1.0A.

• Størrelse: ca.14,2x7,3x1,5 cm. • Vægt: 230 gr. • Batterikapacitet: 10.000 mAh. 3.7V/37Wh. • Indput: 5V/2.0A.

• Output: 5V/2.0A. • Dual IC-protection • Micro USB ladekabel • CE-mærket

• Output 1: 5V/1.0A. • Output 2: 5V/2.4A. • CE-mærket


CHENGDU

ELEKTRONIK

NEW

HEFEI

NEW

000 Hvid

199 Sort

000 Hvid

5260 POWERBANK HEFEI

Trådløs powerbank. 8000 mAh. Kompatibel til tlf med trådløs funktion. (Samsung, iPhone 8, 8 plus og iPhoneX) Leveres med micro USB ladekabel.

KrKraftig powerbank med 2 udgange og lygte. Denne powerbank kan oplade tablets!

• Størrelse: 14,3 x 7,5 x 1,8 cm. • Vægt: 225 gr. • CE-mærket • Batterikapacitet: 8000 mAh. • Indput: 5V/2.0A.

• Størrelse: 15 x 2,4 x 6 cm. • Vægt: ca. 280 gr. • Batterikapacitet: 11 000 mAh. Li-ion batteri • Indput: 5V1.0A

• Output: 5V/1.0A. 5V/2.0A • Trådløs output: 5V/1.0A • Micro USB ladekabel

POWERBANK

5284 TRÅDLØS POWERBANK CHENGDU

• Output 1: 5V1.0A • Output 2: 5V2.1A • CE-mærket • Dual IC-protection lysindikator som viser ladeprocessen

379


ELEKTRONIK

POWERBANK 380

SHENZHEN

SICHUAN

000 Hvid

150 Hvid/grå

199 Sort

199 Hvid/sort

5255 POWERBANK SHENZHEN

5289 POWERBANK SICHUAN

Solid USB powerbank med rubber-finish og 2 udgange.

Slim size powerbank.

• Størrelse: 10x2,5x6 cm. • Vægt: ca. 180 gr. • Batterikapacitet: 6600 mAh. Li-ion batteri • Indput: 5V/1.0A

• Størrelse: ca.15x7x1 cm. • Vægt: 180 gr. • Batterikapacitet: 7500 mAh. Li-polymer batteri • Indput: 5V/2.0A.

• Output 1: 5V/1.0A • Output 2: 5V/2.0A • CE-mærket • Dual IC-protection og lysindikator som viser ladeprocessen

• Output 1: 5V/1.0A. • Output 2: 5V/2.0A. • Dual IC-protection • Micro USB ladekabel • CE-mærket


XIAN

130 Sølvgrå

000 Hvid

180 Koks

ELEKTRONIK

SHANTOU

199 Sort

5257 POWERBANK XIAN

Lækker powerbank med stor kapacitet og 2 udgange. Aluminiumskabinet.

Kraftig powerbank med 2 udgange.

• Størrelse: 14x1,5x7 cm. • Vægt: ca. 218 gr. • Batterikapacitet: 8000 mAh. • Li-polymer batteri • Indput: 5V/1000mA

• Størrelse: 13,5x7x1 cm. • Vægt: ca. 210 gr. • Batterikapacitet: 10 000 mAh • Li-polymer batteri • Indput: 5V/1000mA

• Output 1: 5V/1.0A • Output 2: 5V/2.1A • CE-mærket

POWERBANK

5256 POWERBANK SHANTOU

• Output 1: 5V/1.0A • Output 2: 5V/2.0A • CE-mærket

381


FARVEOVERSIGT MED PANTONEVÆRDIER Farverne er listet op med tilnærmet pantonenr. Bemærk at nuanceforskelle vil forekomme pga. forskellige stoftyper og indfarvninger. Pantonenr. er kun ment som refererance. Lys som reflekteres fra stoffets struktur/trådretning/kvalitet kan virke forskellig afhængig af lysforhold. Venligst brug den faktiske prøve til at vurdere, om det er den rigtige farve i forhold til logopåsætning.

PMS BRIGHT ORANGE C

PMS BRIGHT ORANGE C

680 SAFETY ORANGE

048 SAFETY ORANGE

690 ORANGE

PMS 213C

PMS 213C

PMS 214C

013 MØRK ROSA

230 RASPBERRY

235 FUCHSIA

PMS 601C

PMS 387C

PMS 108C

PMS 116C

PMS 715C

PMS 151C

620 LYS GUL

630 SAFETY GUL

005 GUL

650 GUL

691 MANGO

004 ORANGE

PMS 173C

PMS 1555C

PMS 196C

PMS 1895C

PMS 212C

PMS 212C

692 CHIPOTLE

670 FERSKEN

023 ROSA

210 ROSA

045 MAGENTA

220 MAGENTA

PMS 186C

PMS 199C

PMS 200C

PMS 193C

012 RØD

006 RØD/HVID

PMS 166C

PMS 226C

PMS 234C

PMS 1797C

PMS 185C

PMS 186C

031 RASPBERRY

047 FUCHSIA

246 TRUE RED

251 SCARLET RØD

250 RØD

PMS 193C

PMS 200C

PMS 1805C

PMS 7427C

PMS 201C

PMS 202C

PMS 195C

PMS 242C

PMS 506C

255 DYB RØD

253 BOLD RØD

245 VARM RØD

270 KARDINALRØD

260 MØRK RØD

022 VINRØD

280 VINRØD

225 WILDBERRY

786 RHODODENDRON

PMS 7642C

PMS 2645U

PMS 526U

PMS 254C

PMS 2623C

PMS 2622C

PMS 2623C

290 MAROON

710 VIOLETT

780 LILLA

730 BRIGHT VIOLET

781 PURPLE

785 BLOMME

027 BLOMME

252 FLAMMERØD 246 SPORTSRØD

PMS 2745U 775 LILLAMELERET 770 LYS LILLA

PMS 2745U

PMS 5115C

PMS 669C

PMS 290C

PMS 277C

PMS 543C

PMS 652C

PMS 659C

PMS 646C

020 LILLA

790 MØRK LILLA

791 IMPERIAL

015 LYS BLÅ

320 LYS BLÅ

345 LYS BLÅMELERET

318 COOLBLUE

350 MELLEMBLÅ

370 INDIGO

PMS 646C

PMS 541U

PMS 542C

PMS 2925C

PMS 2925C

319 OCEANBLUE 050 BLÅMELERET 365 ELEKTRISKBLÅ

016 BLÅ

PMS REFLEX BLUE U

335 AZURBLÅ

PROCESS BLUE C

PMS 293U

PMS 661C

PMS 289C

PMS 289C

360 KORNBLÅ

036 KORNBLÅ

355 KONGEBLÅ

018 KONGEBLÅ

003 MARINE

380 MARINE

PMS 5395C

PMS 3165C

PMS 3125U

914 MARINE/ KORNBLÅ

928 MARINE/ GRØN

931 MØRK MARINE/GRÅ

385 TRUE NAVY

331 SLATEBLUE

030 TURKIS

PMS 381C

PMS 374C

PMS 583C

PMS 375C

011 LIMEGRØN

421 WASABI

420 LIMEGRØN

640 HI-VI GRØN

PMS 802C

PMS 3005C

343 BRILLANTBLÅ 034 BRILLIANTBLÅ 321 METHYLBLÅ

PMS 293U

640 SAFETY GRØN

PROCESS BLUE C

375 INDIGO

049 MARINEMELERET

936 MARINE/ METHYLBLÅ

PMS 312C

PMS 3262C

PMS 344C

340 TURKIS

332 ANGEL BLUE

400 MINT

385 MARINEMELERET

PMS 362C

PMS 7482C

PMS 363C

PMS 349C

481 TRÆTOPGRØN

460 KELLYGRØN

445 KIWI

010 GRØN

PMS 341C

PMS 3308C

PMS 581U

PMS 404C

PMS 448C

PMS 476C

PMS 4515U

PMS 4725C

PMS 7528C

450 GRØN

480 FLASKEGRØN

470 OLIVEN

521 SAGE HEATHER

590 BRUN

591 SEAL BROWN

530 KHAKI

575 MOCCA

510 LYS SAND

PMS 4525C

PMS 4545U

PMS 453C

PMS 454C

PMS 607U

570 BEIGE

525 SAND

024 LYS SAND

080 KALKHVID

550 SESAM

014 OFF-WHITE

005 NATUR

029 HVIDMIX

100 TRANSPARENT

PMS 420C

PMS 428C

039 LYS GRÅ

120 LYS GRÅ

145 GRÅMELERET

017 GRÅMIX/ MELERET

147 GRÅMELERET/ VIOLET

PMS COOL GRAY 1C

001 HVID

110 ASKEMELERET

131 TITANUM

PMS 877U

PMS 430C

PMS 431C

146 GRÅMELERET/ BLÅ

130 STÅL

150 GRÅ

042 STÅLGRÅ

155 GRANITGRÅ

040 KOKSGRÅ

180 KOKSGRÅ

181 KOKSGRÅ/ SAFETY ORANGE

040 KOKSGRÅ

PMS 425C

PMS 7540C

043 GRÅMELERET

165 KARBON

135 STÅLGRÅ

199 SORT

002 SORT

915 SORT/GRÅ

916 SORT/GUL

939 SORT/SOLGUL

920 SORT/ ORANGE

000 HVID

382

PMS COOL GRAY 9C


941 SORT/ STADIONRØD

942 SORT/ SPORTSRØD

921 SORT/RØD

943 SORT/ TRUERED

930 SORT/ RASPBERRY

938 SORT/ KONGEBLÅ

924 SORT/ LIMEGRØN

932 SORT/GRØN

PMS 179C

PMS 197C

PMS 7550C

689 FIRE ORANGE

215 LIGHT PINK

646 MUSTARD

184 DARK GREY

950 SORT/ REFLEKS

993 KORNBLÅ BLEND

991 SORT BLEND

970 AVIO

249 OFF RED

918 GRÅ/SORT

940 SORT/ MAROON

929 SORT/LILLA 922 SORT/TURKIS 927 SORT/KORNBLÅ

PMS 348 431 JUVELGRØN

935 SORT/ ELEKTRISKBLÅ

937 SORT/AZUR

271 KARDINALMELERET

361 KORNBLÅMELERET

990 ASKE BLEND

994 MARINE BLEND

934 KORNBLÅ/ GRÅ

938 RØD/GRÅ

938 RØD/GRÅ

143 GRÅMELERET/ 149 GRÅMELERET/ 185 KOKSMARINEMELERET KOKSMELERET MELERET/SORT

383


ANTIPILL: Stoffet har fået en antipilling behandling, som gør, at stoffet beholder en jævn overflade uden at fnulle selv efter lang tids brug. AZO FRI: Er stoffer som bruges ved indfarvning af tekstilfibre. Nogen af farverne brydes ned til kræftfremkaldende stoffer ved påvirkning af sved, varme og lys. Disse AZO farver er forbudt at bruge i tekstiler. Vi benytter os kun af AZO frie stoffer ved indfarvning. ELASTAN: Er et elastisk materiale som gør, at produkterne lettere holder deres pasform. EN ISO 13688: Et generelt krav til verneklær standard. EN 20471: EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse. EN 1150: EN 1150 specificerer kravene til synlighed til textiler til fritidsbrug. Textiler som omfattes af denne standard, skal sikre at brugeren er visuelt synlig under alle slags lysforhold, dag og nat. For at opnå dette må textilerne have en kombination af fluoresernede materiale for synlighed i dagslys og reflekterende materiale for nat og andre svage lysforhold. Eksempler på sådanne textiler: markeringsveste, løbeveste og træningstøj. EN 13356: EN 13356 specificerer krav til synlighed til reflekterende tilbehør til fritidsbrug. Da denne standard omhandler krav til tilbehør og ikke textiler, er der ikke så strenge krav som i EN1150 og EN 20471. Tilbehør som er produceret i henhold til EN 13356 er egnet til at signalere brugerens tilstedeværelse og reflektere lys fra f.eks. billygter. Eksempler på dette er: reflekser, slapwraps, refleksarmbånd osv. FLEECE: Er en børstet vare, som er strikket og lavet af polyester. Den giver god varmeisolation og åndbarhed. HEATHER: Heather er en metode hvor der bruges tråde med blandede farver eller nuancer for at opnå en skyggeeffekt i stoffet. Også kaldet meleret, spraglet eller melange. HIGH TECH ACTIVITY: Let materiale med tapede søm. PU-membranen gør det vindtæt og vandafvisende. HIGH VISIBILITY LINE: Produkter som er godkendte til EN 20471 og/eller EN 1150. INJECTED BLEND: Injected er en tråd som er spundet sammen af «basetråd» og fibre med forskellige egenskaber. Disse egenskaber kan variere i længde, tykkelse og farve for at skabe et mønster, nuance og struktur i stoffet. Man sprøjter med andre ord fibre ind i en «basetråd» som giver en meleret og anderledes effekt INTERLOCK: Interlock er et strikket stof som er strikket på samme måde på begge sider i en slags «rib struktur». Sammenlignet med Jersey, som har en «ret» og en «vrang» side, har Interlock samme overflade på begge sider. Interlock er en mere kostbar strikkemetode og er kendt for at holde en stabil facon. JERSEY: Jersey er et strikket stof, som oprindelig kommer fra den britiske kanalø Jersey. Den gang blev stoffet strikket af uld fra fårene på øen og eksporteret til hele verden. I dag laves Jersey af både naturfiber og syntestisk fiber og er kendt som den mest kendte og brugte strikkvalitet i verden. KÆMMET BOMULD: Garn hvor de korteste fibrer er fjernet, så de øvrige fibrer ligger parallelt. Dette gør, at garnet tager bedre imod indfarvning og bliver stærkere. Det bliver også jævnere og nærmest fnugfrit. MICROFLEECE: Lavet af 100% polyester som er antipillingbehandlet. Tiltrækker meget lidt fugt og er tynd, varm og fugttransporterende. MODAL/RAYON: Er viskosefiber som har en blød bomuldsfølelse. NON-WOVEN: Et plast genbrugsmateriale, som bliver brugt til f.eks. poser. Kan trykkes på, men ved lave varmegrader. NYLON: Varemærke for syntetiske fibre. OXFORD: En vævemetode som giver skjorten en grovere og mere slidstærk overflade. En ægte klassiker som kan bruges året rundt. OZ-VÆGT: Ounces/yards2. Tøj vægt som bla. bruges til denimtekstiler. PIQUÉ: Dobbeltvævet tekstil primært til poloprodukter. Overfladen er småmønstret og rudelignende. POLARFLEECE: Let og blødt stof som samtidig er elastisk og volumiøst. Bruges til tykkere textiler og har en høj varmeisolerende effekt. En robust og slidstærk kvalitet. POLYESTER: Gruppe inden for syntetfibre. POLY-COTTON: Poly-Cotton er en kombination af bomuld og polyester. Fordelen er at man kombinerer bomuld med polyester, som er åndbart, slidstærkt og absorberende. POPLIN: Er en væveteknik, som giver tekstiler en finribbet tværrib-effekt og en kølig følelse på huden. Bliver mest brugt i skjorter og bluser. PRO-DRY: Består af net-porer som giver god luftgennemstrømming. Ånder godt og er behagelig mod huden. ROHS: RoHS er en forkortelse af “Restrictions on Hazardous Substances”. Dette er et EU-direktiv (2011/65/EU) - omtalt som RoHS2 - vedtaget 8. juni 2011. Direktivet begrænser anvendelsen af farlige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr. Dette for at beskytte menneskers sundhed, miljø og bortafskaffelse af affald. SINGLE JERSEY: Er en strikkemetode, som giver tøjet en glat overflade. Denne metode bliver ofte brugt på T-shirts. SIRO BLEND: Siro er en spindemetode, hvor 2 tråde spindes sammen til en dobbelt tråd. På denne måde opnar man en tråd med glattere overfalde end single tråd som passer godt til produktion af lette og luftige tekstiler med høj åndbarhed. Siro blend er tråde i forskellige farver eller nuancer som spindes sammen for at opnå en meleret effekt. SKALJAKKE: Vindtæt og vandafvisende, samt let og åndbart stof som giver stor bevægelighed. SOFT SHELLJAKKE: Bygget op af tætvævede microfibre som ydre lag med en finish yderst, som gør dem vindtæt og vandafvisende. Indersiden varmer og transporterer fugt.

384


STRETCH: Stretch er stof som indeholder elastan eller lycra, som er blandet med andre materiale for at opnå elastitet. Hensigten med stretch er at stoffet skal trække sig sammen efter brug og ikke miste for megen facon. STRYKELET: Betegner at stoffet er behandlet mod krøl. Overfladebehandlingerne gør produktet mindre krøllede og lettere at stryge. STÅLPRODUKTER: Stålprodukter bør tørres af efter maskinvask, da dette forhindrer irdannelse på produkterne. NB! Lakerede stålprodukter bør ikke maskinvaskes. TRI-BLEND: Tri-blend er en fantastisk kombination af 3 forskellige stofkvaliteter: bomuld, polyester og viskose. Denne blanding resulterer i en silkeblød overflade med en åndbar egenskab som alligevel føles som 100% bomuld. En stilfuld kollektion som med fordel kan bruges i en aktiv hverdag. TWILL: Er en vævemetode, hvor tekstiler opnår en høj slidstyrke. Skjorter, jeans og arbejdstøj produceres ofte i twill. WINDBREAKER/WINDSTOPPER: Vindtætte stoffer. YKK: Betegnelse for kvalitets lynlås som bliver benyttet globalt.

Tørring i tumbler slider på stoffet og forøger krymp. Farvede tekstiler skal vaskes separat. Alle bomuldsprodukter kan stryges efter vask. Eddike i skyllevandet binder overskudsfarve. Børstede produkter bør vaskes på vrangen. TRYK OG BRODERI Der kan trykkes og/eller broderes på alle vores produkter. Det er vigtigt at bruge den rigtige type trykfarve på de forskellige kvaliteter og farver. Tryk på alle produkter med polyester/ bomuldsblandinger skal ikke hærdes over 162 grader C. Polyesterfarven er relativt stabil under denne temperatur. Ved højere temperaturer kan polyesterfarven ændre struktur og afgive gasser. Dette kan resultere i at farven i stoffet “bløder” og blander sig med trykfarven. Resultatet kan f.eks blive at hvidt tryk på rødt stof bliver rosa. For at kontrollere polyester ”blødning” bør man: - Trykke så tykt som muligt. - Hærde ved maximalt 162 grader C, helst lavere hvis muligt. - Køle produktet hurtigt ned. Brug gerne bøjler og vifte. Alle melerede produkter indeholder lidt polyester/viscose for at få den melerede effekt. Børstede produkter skal vaskes før brug. Ved påføring af logo, se venligst til at knapper og lynlåse ikke bliver ramt af transferpresse, da trykket kan ødelægge disse under bearbejdningen.

FARVEAFGIVELSER Farveafgivelser opstår ved indfarvning af forskelllige batcher af stof, produkter og/eller fabrikat. Selv om farvekoden er den samme kan der alligevel være nuanceforskelle. Dette er derfor ikke reklamations berettiget. Farver vist i kataloget er vejledende. STØRRELSER Herre: XS - 44, S - 46, M - 48, L - 50, XL - 52, XXL - 54, 3XL - 56, 4XL - 58, 5XL - 60, 6XL - 62, 7XL - 64. Dame: XS - 34, S - 36, M - 38, L - 40, XL - 42, XXL - 44, 3XL - 46, 4XL - 48, 5XL - 50, 6XL - 52. Børn: 104 - 4 år, 116 - 6 år, 128 - 8 år, 140 - 10 år, 152 - 12 år, 164 - 14 år. Max. mål for håndbagage på fly: 55 x 40 x 20 cm. VAREKONTROL Det er købers ansvar at varerne bliver kontrolleret og godkendt før forarbejdning finder sted, også når varerne skal forarbejdes andre steder end hos køber. Check pakkesedler og ordrer før produktionen sættes i gang. SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER: Alle priser er ex. moms og ab. lager. Endvidere henviser vi til nærmere betingelser i gældende prisliste.

Erik Tanche Nilssen AS

r ti

cipa nt of BS

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i tryksagen.

Kan stryges (stryg ikke på trykte overflader) Kan ikke stryges Kan renses Vaskes i angivet temperatur Tåler ikke klorblegning

REKLAMATION OG RETURVARER Reklamationer skal meddeles senest 8 dage efter varemodtagelse. Det er kundens eget ansvar at kontrollere og efterse leverancen. Tryk- og broderiomkostninger erstattes ikke.

Pa

Miljømerket trykksak 241 749

Varer modtages ikke retur uden forudgående aftale, og skal være mærket med returnummer samt vedlagt fakturakopi. Returvarer fratrækkes 25%, og skal være i ubrugt og original emballage.

Kan ikke tørres i tørretumbler Kan tørres i tørretumbler

CI

Miljømerket trykksak 241 749 – Erik T

385


ALFABETISK INDEX ART.NO 4621 5280 1800 M020 N02B C311 N80J N80I 7131 7191 C417 201 3470 8645 8897 5013 5240 9032 1880 8532 8530 8531 100 5267 5204 8944 M401 9052 N901 SR06 SR01 SR02 8960 SJ61 SJ60 SA05 SJ06 SJ05 SJ05 SJ51 SJ50 SJ50 6010 5264 2601 SJ57 SJ56 SJ63 SJ62 M201 5270 5275 7410 4001 3460 M607 SJ71 SJ70 M649 9031 5286 4695 C650 7441 3901 3902 2800 5014 M503 8939 M229 3370 6015 SR08 SR07 C427 C424 211 5284 8900 9036 C670 M604 8950 3801 3701 1500 1280 C703 6020 9008 M832 C540 M225 N84J N84I 102 C101 SJ44 SJ43 M050 4685

386

ARTIKELNAVN A AALBORG ABERDEEN ACAPULCO ACTION ACTIVE AGGER AIR (D) AIR (H) ALASKA ALBERTVILLE ALICE SPRINGS ALLIGATOR ALTEA ALTOONA AMARILLO AMSTERDAM ANAHEIM ANCONA ANDORRA ANDRIA 3/4 ANDRIA K/Æ ANDRIA L/Æ ANTILOPE ARENDAL ARIZONA ARLANDA ARMY ARVIKA ATHLETE ATLANTIS 142L ATLANTIS 35L ATLANTIS 89L ATLAS ATMOSPHERE (D) ATMOSPHERE (H) AVALANCHE AXIS LET SKALJAKKE (D) AXIS LET SKALJAKKE (H) AXIS LET SKALJAKKE JR. AXIS TERMISK JAKKE (D) AXIS TERMISK JAKKE (H) AXIS TERMISK JAKKE JR. B BALTIMORE BARBADOS BASEBALL BASECAMP TERMISK JAKKE (D) BASECAMP TERMISK JAKKE (H) BASECAMP VEST (D) BASECAMP VEST (H) BATTLE BAYTOWN BEANIE BEAVER CREEK VEST BELFAST BENIDORM BILL THINSULATE BLACK ICE (D) BLACK ICE (H) BLOG BOLOGNA BOOST UP BORÅS BOSTON BRECKENRIDGE BRONX BRONX RAGLAN BROOKLYN BRÜSSEL BUCKET COTTON C CAMEL CAMPUS CARINDA CAROLINA CASCADE 20L CASCADE 35L CHANIA CHARLOTTE CHEETAH CHENGDU CHEROKEE CHIANTI CHICAGO CHILL WINDSTOPPER CITY CLASSIC SWEATSHIRT CLASSIC SWEATSHIRT JR. CLASSIC T-SHIRT CLASSIC T-SHIRT JR. COLORADO SPRINGS COLUMBUS COMFORT COMFORT THINSULATE COMO CONTEST CORE (D) CORE (H) COYOTE CREWE CRUISE (D) CRUISE (H) CYCLING GORE D DALBY

SIDE 241 355 36 277 188 101 199 199 114 113 53 168 49 160 324 348 352 342 38 64 64 64 30 374 323 322 278 250 331 307 306 306 311 153 153 287 166 166 166/217 146 146 146/216 225 359 276 142 142 142 142 269 367 289 104 98 49 293 138 138 285 342 377 232 182 110 84 89 276 350 276 312 263 45 225 309 309 42 40 77 379 334 343 182 294 318 71 214 23 212 125 226 338 299 50 264 203 203 30 74 156 156 295 238

ART.NO M211 N89I N88J N88I SA04 M609 111 N08B N13J N13I SP06 SP05 8639 8638 5294 5277 N04B 5281 C170 SJ29 SJ28 SJ67 SJ66 SJ31 SJ30 C702 SJ75 SJ74 9107 N86I N87J N87I M051 SJ55 SJ54 SJ21 SJ20 SA12 N85J N85I M602 M302 192 9051 5083 M205 N952 8933 N908 9046 M027 5033 N07B 110 N83J N83I M801 M802 M803 M653 M620 SD25 SD24 C440 8865 7261 7261 1941 5214 SJ59 SJ58 SJ77 SJ76 M656 M065 M028 5265 5269 9050 9041 4697 9011 5208 5288 3851 M628 3741 3852 8601 C185 8412 8413 N953 5260 8460 8461 SA01 SA02 SG26 SG25 M023 8962

ARTIKELNAVN DIGG DISRUPTOR PANTS DISRUPTOR ZIP HOOD (D) DISRUPTOR ZIP HOOD (U) DOCKSIDE DOLOMITI DRAGON DYNAMIC E EAZE (D) EAZE (H) ECLIPSE (D) ECLIPSE (H) EDISON (D) EDISON (U) EINDHOVEN EL DORADO ELEMENT ELGIN ELIZABETH ENDURANCE (D) ENDURANCE (H) ENDURANCE JAKKE (D) ENDURANCE JAKKE (H) ENDURANCE VEST (D) ENDURANCE VEST (H) ENGLEWOOD EQUINOX (D) EQUINOX (H) ERDENET ESSENTIAL STRIKKET JAKKE ESSENTIAL ZIP HOOD (D) ESSENTIAL ZIP HOOD (U) ESTORIL EXPEDITION (D) EXPEDITION (H) EXPEDITION SKALJAKKE (D) EXPEDITION SKALJAKKE (H) EXPLORER EXPLOSIVE (D) EXPLOSIVE (H) EXTREME F FADER FALCON FALKENBERG FARO FEED FIELD FIREFLY FIT FLEN FLEX FIT FLORIDA FLOW FOX FREE (D) FREE (H) FREEDOM BASIC FREEDOM REFLECT FREEDOM WINDSTOPPER FUN FUSION FUSION (D) FUSION (H) G GARDA GARDERMOEN GAUSTA GAUSTA JR. GIBRALTAR GLASGOW GRAVITY TERMISK JAKKE (D) GRAVITY TERMISK JAKKE (H) GRAVITY VEST (D) GRAVITY VEST (H) GREEN BEANIE GREEN CAP GREEN HOUSE GRENADA GYM GØTEBORG H HAGFORS HALMSTAD HAMPTON HANDY HARBIN HARLEM HARLEM BEANIE HARLEM JR. HARLEM RAGLAN HARRISBURG HARTFORD HARVARD K/Æ HARVARD L/Æ HEAT HEFEI HELENA K/Æ HELENA L/Æ HELIX HELIX HELIX THERMAL (D) HELIX THERMAL (H) HELPY HIMALAYA

SIDE 269 195 194 194 287 290 178 188 175 175 193 193 157 157 345 347 186 355 93 158 158 147 147 158 158 125 169 169 352 197 196 196 266 143 143 133 133 274 202 202 287 282 109 255 323 270 208 302 326 254 268 356 183 177 200 200 298 298 295 297 291 152 152 50 324 122 213 39 356 140 140 140 140 284 265 272 359 328 253 251 240 339 359 378 81 291 215 82 159 76 57 57 209 379 66 66 292 299 91 91 279 310

ART.NO 4631 M070 9042 8954 5268 5293 5292 5291 M612 8921 3802 SP02 SP01 5233 5248 2916 150 8941 M024 7700 7700 5271 8926 8938 4600 8942 3981 3982 9049 8963 M319 M651 4620 M071 2617 1810 1820 1840 8931 5274 7132 5282 130 5174 M001 5266 8947 2613 200 8545 SS05 SS01 SS07 SS06 3811 5211 M202 4121 C530 4671 9003 5283 3360 4641 5032 7351 1110 8868 2606 5273 6005 SJ79 SJ78 C523 N907 C416 9080 8953 SG02 SG01 4131 3250 8934 SR04 5209 4694 N951 SJ10 SJ09 SD21 SD20 SJ14 SJ13 6030 5228 8940 N01B N01A 8924 7431

ARTIKELNAVN HIRTSHALS HIT HOLMSUND HYDRATION I IBOMB SKA IBOMB TWINS IBOMB VIGOR IBOMB X-SPORT ICY WINDSTOPPER INDIANA INDUSTRIAL INERTIA (D) INERTIA (H) INVERNESS IRVINE ISLAND J JAGUAR JFK JOGGING JOGGINGBUKS CLASSIC JOGGINGBUKS CLASSIC JR. JUPITER K K2 KAJAANI KARLSTAD KASTRUP KATHERINE KATHERINE RAGLAN KATRINEHOLM KAUKASUS KID SNAP KID WIND KIL KNIT CAP KOLDING KOS KYPROS L LA GOMERA LA GUARDIA LANTERN LAVAL LEKNES LEOPARD LEXINGTON LIBERTY SANDWICH LILLESAND LINDBERGH LINKØPING LION LIVORNO LOGAN (D) LOGAN (H) LOGAN THERMAL (D) LOGAN THERMAL (H) LONDON LONGYEAR LOOP LOUISIANA LUCCA LUND LUXUS LYNGDAL LYON LYSEKIL M MADEIRA MADELINE MADRID MALIBU MALMØ MARS MARYLAND MATRIX (D) MATRIX (H) MAUI MAX MELBOURNE MELWOOD METRO METRO (D) METRO (H) MICHIGAN MILANO MISTRAL MISTRAL MONTEREY MORA MOTION N NAUTILUS (D) NAUTILUS (H) NAUTILUS QUILTET (D) NAUTILUS QUILTET (H) NEUTRINO (D) NEUTRINO (H) NEW HAVEN NEW MEXICO NEWARK NO1 (D) NO1 (H) NORDMARKA NOVA SCOTIA

SIDE 242 263 248 329 374 376 375 375 294 332 75 192 192 358 357 290 72 321 271 100 213 373 366 335 233 322 84 89 249 310 296 296 253 265 275 24 24 25 325 371 112 369 48 348 267 370 320 279 159 55 68 68 68 68 76 353 274 97 47 236 337 369 51 243 357 108 36 313 273 372 224 150 150 34 327 53 257 317 95 95 99 45 305 319 353 230 209 163 163 141 141 165 165 227 346 321 184 184 313 119


ART.NO C312 SR03 9040 8878 N64G 7161 8410 8411 SJ12 SJ11 SJ16 SJ15 8581 8917 5239 170 5261 8838 SJ33 SJ32 8551 193 N61H N60H N60G N63H N63G 9033 6000 8591 M606 4698 N904 5285 9035 8800 N950 SF12 SF11 9012 4111 N82J N82I 4661 M006 M007 M203 SF08 SF07 SF10 SF09 M066 M030 SG24 SG23 SP08 SP07 2603 2000 5290 N954 C175 8401 7271 1460 8930 5279 SJ37 SJ36 N09J N09I 8634 8633 4693 7411 1870 8520 8521 5272 M208 5256 105 5255 5030 5289 SJ35 SJ34 SJ39 SJ38 8636 8635 4690 4692 4601 M301 SB08 8876 8935 N905 2914 C422

ARTIKELNAVN NYSTED O OASIS ODENSE OFFSHORE-BAG ONSIDE OTTAWA OXFORD K/Æ OXFORD L/Æ OZONE LIGHT WEIGHT (D) OZONE LIGHT WEIGHT (H) OZONE HOODED SHELL (D) OZONE HOODED SHELL (H) P PADOVA PALM SPRINGS PALO ALTO PANTHER PARTY PATROL PATROL SKALJAKKE (D) PATROL SKALJAKKE (H) PAVIA PELICAN PERFORMANCE CAPRI PERFORMANCE KORT (D) PERFORMANCE KORT (H) PERFORMANCE LANG (D) PERFORMANCE LANG (H) PESCARA PHILADELPHIA PIACENZA PIER THINSULATE PITEÅ PLAY POWER UP PRATO PRINTERS PULS PULSE (D) PULSE (H) Q QUALITY QUEENS R RACER (D) RACER (H) RANDERS RAPPER RAPPER COTTON RAPPER JERSEY REACTOR (D) REACTOR (H) REACTOR VEST (D) REACTOR VEST (H) RECYCLED CAP REFLECT REFLEX (D) REFLEX (H) REFLEX POLO (D) REFLEX POLO (H) REGATTA REGINA RIO GRANDE RIVAL ROCKWOOD ROMA RONDANE ROSARIO ROSTOCK ROTTERDAM ROVER (D) ROVER (H) RUN (D) RUN (H) S SAALBACH (D) SAALBACH (U) SALA SALT LAKE SAN MARINO SANREMO K/Æ SANREMO L/Æ SATURN SCOTLAND SHANTOU SHARK SHENZHEN SHETLAND SICHUAN SIDELINE (D) SIDELINE (H) SIDEWINDER (D) SIDEWINDER (H) SIERRA NEVADA (D) SIERRA NEVADA (U) SIGTUNA SKARA SMØGEN SNAP BACK SNOWBURST SOLA SOLING SPEED SPITSBERGEN SPLIT

SIDE 101 319 362 314 203 124 56 56 162 162 161 161 62 313 332 78 370 315 132 132 61 109 204 204 204 205 205 342 224 62 292 244 328 377 341 315 208 189 189 339 81 198 198 242 280 281 281 120 120 120 120 266 273 90 90 192 192 268 43 346 256/360 93 69 122 181 367 349 173 173 176 176 137 137 245 104 38 65 65 373 270 381 275 380 357 380 172 172 131 131 139 139 247 247 233 282 130 325 305 207 284 40

ART.NO 9013 7391 M303 5215 5205 4696 SA11 N67I 4610 8951 4680 2912 112 SB06 SJ41 SJ40 4691 M402 N906 1830 8541 5176 7421 190 8936 N902 9048 8955 9014 4681 9047 5241 4011 9090 N03B N03A 8956 M068 9045 8961 7361 3931 4101 4602 C426 8450 8451 7231 8561 8952 3375 9037 5001 5002 1400 1400 7401 8644 M601 180 210 M632 5287 5257 2607 4603 8643 4611

ARTIKELNAVN SPORT TOWEL SQUAW VALLEY STAGE STANSTED STIRLING STOCKHOLM STORM STRONG STRØMSTAD SUBWAY SUNDSVALL SVALBARD SWAN SYNTHESIS SKALBUKSE SYNTHESIS STORMSHELL (D) SYNTHESIS STORMSHELL (H) SØDERHAMN T TANK TEMPO TENERIFE TERAMO TEXAS THUNDER BAY TIGER TORNADO TRAINER TRANÅS TRAVEL TRAVEL TOWEL TRELLEBORG TROLLHÄTTAN TUCSON TULA U ULLEVI ULTRA (D) ULTRA (H) UNDERGROUND UNI-CAP PIQUE UPPSALA URAL V VAIL VALDEZ VANCOUVER VARBERG VARNA VENEZIA K/Æ VENEZIA L/Æ VERA VERCELLI VESLEPIGGEN VICENZA VOLTERRA W WABASCA WACO WEMBLEY WEMBLEY JR. WHISTLER WILLIAMSPORT WIND WOLF WOLVERINE WORKOUT WUHAN X XIAN Y YANKEE YSTAD ZÜRICH Å ÅRHUS

SIDE 340 103 283 356 358 240 275 200 236 318 239 289 178 130 127 127 246 278 207 25 60 346 119 124 302 330 250 317 340 239 255 347 98 257 187 187 316 264 248 311 103 79 97 229 42 66 66 114 61 312 46 343 351 351 181 211 104 160 286 83 92 293 378 381 271 230 167 237


Profile for Sortberg Hansen

You Brands 2019  

You Brands 2019  

Profile for nptryk