{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

PROMOTIONKATALOG FORÃ…R 2020


SPISE I DET FRI / 12-33 HÅNDKLÆDER OG DUGE / 34-41 TO GO / 42-55 BAGS FIRST / 56-65 MØDER MED STIL / 66-85 NATURE / 86-105 CLUB / 106-113 KØKKEN / 114-127 OVNFASTE FADE / 128-135 SWEDEN / 136-139 INTERIOR / 140-149

Alle priser er eksklusive moms, fragt og trykomkostninger og gældende indtil 23. august 2020. Vi tager forbehold for evt. trykfejl.


VELKOMMEN TIL SAGAFORM FORÅR 2020! Længes du efter forår og sommer? Så tjek nyhederne ud i vores nye i forårskatalog. Vi er meget stolte - både af vores nyheder og de produkter, der har eksisteret i længere tid, og vi håber, du kan lide dem, lige så meget som vi kan. Sagaform har længe arbejdet intensivt med bæredygtighed i samarbejdet med vores ejer New Wave Group - for at minimere vores aftryk. For eksempel ved at reducere sidste års emissioner fra transport med 48%. Det gjorde vi blandt andet ved at flyve mindre og laste containere smartere. Et andet skridt på vejen er at tilføje bambus i vores Natur-serie, som et alternativ til det normale træ-skærebræt. Vi vil fortsætte med dette arbejde for at se, hvad mere vi kan gøre for at udvikle teknologien til forarbejdning af bambus til veludformede produkter af høj kvalitet. Hos os i Sagaform finder du gaver, der hjælper dine kunder med at skabe gode og kærlige relationer. Veldesignede produkter til overkommelige priser, der er lige så gode at give som at få - eller til at forkæle dig selv. Via vores samarbejde med succesfulde designere, kan vi tilbyde produkter, som passer til enhver lejlighed. Vores måde at arbejde på, får vores produkter til at passe til de fleste menneskers hjem og supplerer fint det, du allerede har - eller har en smart funktion, du måske ikke engang vidste, at du ville have stor glæde af. Håber du vil bruge et par minutter på vores katalog og se de mange nyheder - eller gå på vores hjemmeside newwave.dk, eller e-mail på på mail@newwave.dk. Du kan også kontakte os ved at ringe til os på 43437100. Vi ønsker dig et rigtig godt salg! Med venlig hilsen

Anna Lilja CEO Sagaform AB


Vi arbejder med Sveriges førende designere for at sikre produkter af høj kvalitet, som både er glade og innovative og som passer ind i det moderne køkken og det dækkede bord. Vore designere er talentfulde, har fingeren på pulsen og er up-to-date med hjemmets interiør tendenser og livsstil.

Margot Barolo Designeren Margot Barolo har en baggrund fra Beckmans og en kandidatgrad i keramik fra Artfack. Hun har længe arbejdet med succes i den nordiske kunstindustri, og i de senere år er hun også begyndt at udforske produktionen omkring det. Margot Barolos unikke designsprog og hendes kærlighed for keramik er tydelig i kaffeserien fra Sagaform. Serien inkluderer stabelbare skåle, kaffekopper, lattekrus og tallerkener med inspiration fra 70'erne og dens forkærlighed for ​​ Hendes designsprog keramik med lige linjer, der brydes af forskellige af mønstre. er forbundet med fredfyldte nuancer, højglansglasur og et gennemgående relief mønster. - Jeg sætter altid pris på at arbejde med en helhed, der inkluderer mange dele der sammen skaber dynamikken. I denne serie har jeg valgt at kombinere de udtryk, jeg kan lide, fra de noget robuste former i 70'erne - og med en optimal anvendelighed. De enkelte dele fra kollektionen inviterer til at stables og blandes helt problemfrit i farver, mønstre og dele. Det føles fantastisk, at sammen med Sagaform kunne gøre produkterne tilgængelige for mange, siger Margot Barolo.

Anton Björsing Anton Björsing har en baggrund fra den prestigefyldte Carl Malmstensskole i Stockholm, hvor han har studeret møbeldesign med fokus på træ. Før det udforskede han design og træhåndværk på Stenebyskolan. Det stramme skandinaviske designsprog løber som en rød tråd gennem Anton Björses arbejde. Han arbejder primært med egetræ kombineret med stentøj og glas, hvilket giver produkterne en anden dimension gennem spændende materialekontraster. Nature-serien fra Sagaform er en samling med en klar karakter, men med en minimalistisk tone. Det kombinerer form og funktion med sans og omsorg for materialer og håndværk. Sagaform er et innovativt designmærke med en lang historie for samarbejde med forskellige designere. Sammen kombinerer vi Sagaforms erfaring og lydhørhed over for, hvad folk vil se i deres hjem, med spændende og inspirerende leg med materialer og det skandinaviske design. Nature-serien viser, hvordan denne tendens kan gøres tilgængelig for mange, siger Anton Björsing.

4


Matz Borgström

Matz Borgström grundlagde Backmans skoles Formlinje, og hans design er blevet belønnet både i Sverige og internationalt. Hans nye serie bringer nyt liv i en ægte designklassiker. De farverige club-glas fra Sagaform har været en favorit i mange hjem og lanceredes i efteråret 2018 i en opdateret version i anledning af Sagaforms 25-års jubilæum. Glassene har eksklusive guldfarvede detaljer og sælges i et limiteret oplag. At Matz Borgströms samling er baseret på en klassiker, er alt andet end en tilfældighed. - Jeg har altid haft en kærlighed til det 20. århundredes design. I serien til Sagaform forholder jeg mig til designideerne fra det 20. århundrede, men med en ny og lidt mere legende filosofi, såsom de klassiske linjer og det faktum, at nogle af glassene mangler en traditionel fod, siger Matz Borgström.

Pascal Charmolu

Pascal Charmolu er franskmanden, der fandt kærligheden i Sverige, og via Konstfack i Stockholm blev han hurtigt en stjerne på den svenske designhimmel. I efteråret 2017 spekulerede Pascal Charmolu på, hvordan han skulle løse problemet med at finde en vase, der passer til afskårne blomster i forskellige højder. Sådan blev ideen født med vasen Hold, en klassisk glasvase med en smart metalkonstruktion, der kan skubbes op og ned. Vasen har vundet IHA Global Innovation Awards og er nu tilgængelig i tre forskellige størrelser - og i både guld og sølv.

Björk-Forth

Gustav Hallén

Robin Levien

Moritz

Lotta Odelius

Ylva Olsson

Lovisa Wattman

Ann-Carin Wiktorsson

Objecthood

5


MENNESKER, PLANETEN & PROFIT Hovedformålet med Sagaforms arbejde med bæredygtighed er at skabe produkter, der holder så længe som muligt for at minimere den negative indvirkning, disse produkter har på mennesker og miljøet i løbet af deres livscyklus. Som en del af vores indsats på dette område tager vi alle tre dele til bæredygtighed - økonomisk, miljømæssigt og socialt - i betragtning. En af vores store styrker er, at vi ansætter vores egne medarbejdere i de lande, hvor vores produkter fremstilles, og hvor der arbejdes på fuld tid med CSR-spørgsmål. Dette arbejde inkluderer forbedring af arbejdsvilkår, progressiv kemisk styring og strømlining af transport og logistik. Intern kontrol kombineret med uafhængige revisioner, gør det muligt for os at kontrollere, at vores produkter er produceret under gode sociale forhold, og at de ikke indeholder skadelige kemikalier.

6


ALT STARTER MED BÆREDYGTIGE PRODUKTER Meget af vores arbejde drejer sig om kemikalier.

Vi bruger altid materialer af god kvalitet, der in-

Kemikalier findes i alt omkring os, og udgør auto-

deholder unødvendige kemiske tilsætningsstoffer.

matisk en fare. Faktum er, at vi har brug for kemi-

Vi sørger også for, at vores produkter er i overens-

kalier for at kunne leve det liv, vi gør. Men vi har

stemmelse med gældende lovgivning og forskrifter,

også brug for ekspertise for at kunne bruge kemi-

såsom EU REACH-regler og forskrifter for materialer,

kalier på en ansvarlig måde. Via moderselskabet

der kommer i kontakt med fødevarer. For at sikre,

New Wave Group tilhører Sagaform Swerea IVFs

at vi overholder kemiske krav, testes alle vores pro-

Chemicals Group.

dukter af et uafhængigt laboratorium.

Dette giver os adgang til den mest ajourførte forskning og information om kemikalier, der leveres af Swereas kemikere og andre eksperter. Dette danner grundlaget for vores arbejde med at reducere bru-gen af ​​kemikalier og erstatte dem med bedre alternativer.

7


INDKØB & PRODUKTION Den måde, et produkt fremstilles på, og betingel-

Gennem moderselskabet New Wave Group er

serne, hvorpå det fremstilles, er vigtige spørgsmål.

Sagaform medlem af amphi BSCI, et initiativ for

Sagaform bestræber sig konstant på at forbedre

virksomheder, der aktivt arbejder for at forbedre

arbejdsvilkårene i hele den globale forsyningskæde.

arbejdsvilkårene i den globale forsyningskæde.

Vores produkter fremstilles af eksterne leverandører,

Alle medlemmer har et fælles adfærdskodeks

bestilt af os, primært i Asien. Vi er opmærksomme

baseret på internationale rammer som ILO-konven-

på vores ansvar, når vi handler i lande, der ikke er

tionen og FN-erklæringen om menneskerettigheder.

så avancerede som Skandinatien, når det gælder

Koden sætter standarder som mindsteløn, reguleret

arbejdsforhold og miljøspørgsmål.

arbejdstid og et forbud mod børnearbejde. Det følges op af uafhængige inspektioner udført af

Mange af de udfordringer, der findes i de lande,

autoriserede revisorer. Vores mål er, at alle vores

der fremstiller vores produkter, skyldes fattigdom

leverandører skal revideres gennem amphi BSCI.

og utilstrækkelige velfærdssystemer. Ved at besøge vores leverandører og opretholde en dialog med dem, kan vi blive opmærksomme på eventuelle mangler. Vi sigter mod at etablere langsigtede relationer med vores leverandører for at tackle eventuelle problemer. Det er ikke kun vores CSR-medarbejdere, der besøger vores leverandører - købere og kvalitetskontrollører, der arbejder på vores indkøbskontorer, er også på besøg regelmæssigt. Det betyder, at vi kontinuerligt har mange mennesker ude på fabrikkerne. Gode leverandører ​​ spiller en vigtig rolle i at hjælpe os med at forblive konkurrencedygtige, hvorfor vi ønsker, at deres virksomheder skal fungere godt, og at deres ansatte skal behandles med respekt.

8


TRANSPORT & LOGISTIK Sagaform ønsker at være en del af kampen i at reducere klimapåvirkningen, og benytte enhver lejlighed til at reducere udledningen af drivhusgasser fra vores forretningsaktiviteter. Et område vi især prioriterer er den direkte påvirkning af koncernens transport. Da luftfragt genererer de fleste drivhusgasser, er vi forpligtet til at opnå nul brug af denne transportform. New Wave Group har reduceret transportmængden med 48% i løbet af 2018. Dette er opnået ved en betydelig reduktion i antallet af forsendelser til andre fragtalternativer og en forbedret fyldningshastighed for søfragt.

9


10


INDPAKNING AF GAVER Vi vil gerne pakke din gave ind i smukt gavepapir, hvis du ønsker det. På forespørgsel leverer vi dine indpakkede produkter til en pris af kr. 35,- pr. produkt. Du kan få alt i kataloget indpakket!

Vi har også gaver som har fået lidt ekstra omsorg med indpakningen, så de ikke kun, ligesom flere vore andre produkter er pakket ind i gavepapir. De har også kort og silkebånd med i pakken, så man nemt kan skrive en hilsen og binde silkebåndet omkring. Så har du en gave, der også udviser omtanke. Hold øje med gavesymbolet i kataloget.

11


12

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk


SPISE I DET FRI At spise udenfor er altid hyggeligt, bare man sørger for at have udstyret i orden. Sagaforms sortiment har alt, hvad du behøver - lige fra noget varmt at sidde på til en sjov og praktisk grill-gaffel. Du finder også robuste termokander og -krus til både varme og kolde drikke.

13


16


Spise i det fri

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk

17


18


Spise i det fri

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk

19


20


21


22


Spise i det fri

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk

23


24


Spise i det fri

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk

25


City picnicplaid, sort Luksuriøst picnic-tæppe med vandafvisende bagside og lynlås-opbevaringspose. Tæppet er let at folde og rulle sammen, så det derefter kan bæres via et håndtag. Art. nr.: 5017335 Materiale: Polyester/PEVA. Størrelse: 130 cm 170 cm Emballage: Hangtag Pris: 200,-

5017334,Grå

Nautic køletaske, stor Stor køletaske i stærkt og vandafvisende materiale, som holder mad og drikkevarer dejligt kølige på varme dage. Brede og kraftige remme. Art. nr.: 5017823 Materiale: Tauplin/Polyester. Størrelse: 360 x 190 x 360 mm Emballage: Hangtag Pris: 200,-

5017333,Beige

Nautic picnicplaid Lækker picnicplaid i microfleece med vandafvisende bagside. Art. nr.: 5017797 Størrelse: 130 x 180 cm Emballage: Hangtag Pris: 240,-

City rygsæk køletaske, sort Luksuriøs køletaske i backpack udformning med to udvendige rum, et mesh-rum i siderne, justerbare skulderstropper og flotte kontrastfarvedetaljer. Det har aldrig været enklere at bære sig picnic og holde den kølig! Kapacitet 21 liter. Art. nr.: 5017380 Materiale: Polyester. Størrelse: 450 x 300 x 220 mm 21 L Emballage: Hangtag Pris: 280,-

5017385,Grå

5017383,Beige

26


Spise i det fri

BBQ grillknive, 6-pak Sæt med seks stilfulde bøfknive i et klassisk design. Bladene er af rustfrit stål og håndtagene i wengetræ. Perfekt til kød- og grillretter. Art. nr.: 5017366 Materiale: Wenge træ/Rustfrit stål. Størrelse: 220 x 20 x 15 mm Emballage: Box Pris: 320,-

City køletaske, sort Klassisk køletaske med smarte funktioner. Låget kan rulles tilbage og fastgøres med krog og løkkeformet ende, for at holde kurven åben. Kurven kan også foldes sammen, når den ikke er i brug. Kapacitet 25 liter. Art. nr.: 5017786 Materiale: Polyester. Størrelse: 460 x 210 x 280 mm 25 L Emballage: Hangtag Pris: 200,-

5017363,Beige

5017785,Grå

City køletaske stor, sort Rummelig og stilren, sort køletaske med lækre detaljer i guld. Rummer 18 liter. Art. nr.: 5017361 Materiale: Polyester. Størrelse: 340 x 220x 240 mm 18 L Emballage: Hangtag Pris: 200,-

5017782,Beige

BBQ spatel, stor En stor stegespatel, der kan foldes sammen. God til pizzaen eller til at vende større ting med på grillen. Nem at folde sammen efter brug, så den tager mindre plads op. Art. nr.: 5017813 Materiale: Rustfrit stål/Plastic. Størrelse: L 260/470 mm Emballage: Box Pris: 200,-

5017907,Grå

27


City køletaske høj, sort Praktiskt og pæn, sort køletaske med lækre detaljer i guld. Passer til to vinflasker eller to 1,5 liter PET flasker. Art. nr.: 5017362 Materiale: Polyester. Størrelse: 220 x 110 x 360 mm Emballage: Hangtag Pris: 160,-

5017783,Beige

BBQ kødhammer Rulles hen over kødstykket for at gøre det mørt, og for at kødet bedre kan absorbere marinader og krydderier. Perfekt til at opnå et endnu bedre resultat, når du griller eller steger. Art. nr.: 5017811 Materiale: Rustfrit stål/træ. Størrelse: L 200 mm Emballage: Box Pris: 104,-

5017387,Grå

Picnic-bestiksæt i 12 dele Et sæt bestik i akrylplast. Fire gafler, fire knive og fire skeer. Perfekt til at tage med på en picnic, på båden, eller hvorfor ikke skabe en smuk bordsætning på terrassen. Art. nr.: 5018136 Materiale: Akrylplastic. Størrelse: L 220 mm, L 200 mm, L 165 mm Emballage: Box Pris: 140,-

28

Picnic skål 12 cm, 4-pak Reducer brug af plastik med holdbar plast. Når vi er i naturen, har vi brug for holdbare produkter at spise og drikke af. Derudover er denne picnic-serie så charmerende, at du kan bruge den på altanen, i haven eller på terrassen. Skål 12 cm i en 4-pak. Art. nr.: 5017338 Materiale: Akrylplastic. Størrelse: H 45 mm Ø 120 mm 60 cl Emballage: Box Pris: 160,-

Picnic tallerken 20 cm, 4-pak Reducer brug af plastik med holdbar plast. Når vi er i naturen, har vi brug for holdbare produkter at spise og drikke af. Derudover er denne picnic-serie så charmerende, at du kan bruge den på altanen, i haven eller på terrassen. Mindre tallerken 20 cm i en 4-pak. Art. nr.: 5017336 Materiale: Akrylplastic. Størrelse: H 19 mm Ø 200 mm Emballage: Box Pris: 160,-

Picnic tallerken, 26 cl, 4-pak Reducer brug af plastik med holdbar plast. Når vi er i naturen, har vi brug for holdbare produkter at spise og drikke af. Derudover er denne picnic-serie så charmerende, at du kan bruge den på altanen, i haven eller på terrassen. Stor tallerken 26 cm i en 2-pak Art. nr.: 5017896 Materiale: Akrylplastic. Størrelse: Ø 260 mm Emballage: Box Pris: 160,-


Spise i det fri

Picnic tumbler, 40 cl, 4-pak Reducer brug af plastik med holdbar plast. Når vi er i naturen, har vi brug for holdbare produkter at spise og drikke af. Derudover er denne picnic-serie så charmerende, at du kan bruge den på altanen, i haven eller på terrassen. Glas 40 cl i en 4-pak. Art. nr.: 5017340 Materiale: Akrylplastic. Størrelse: H 130 mm Ø 77 mm 40 cl Emballage: Box Pris: 160,-

Picnic champagneglas, 4-pak Et glas bobler på altanen eller til saft på din picnic? Uanset hvad så bliver det lidt sjovere med et fint glas. Disse picnicglas er fremstillet af akrylplastik og er slidstærke nok til at tage med på din picnic! Art. nr.: 5017784 Materiale: Akrylplastic. Størrelse: 20 cl H 148 mm Emballage: Box Pris: 160,-

City køletaske lille, sort Lille og stilren, sort køletaske med lækre detaljer i guld. Perfekt størrelse til madkassen for eksempel til job eller en strandtur. Art. nr.: 5017386 Materiale: Polyester. Størrelse: 255 x 135 x 110 mm Emballage: Hangtag Pris: 120,-

Picnic glas, 4-pak Rosévin i klitterne eller saftevand på legepladsen? Uanset anledningen, så bliver det lidt festligere med et fint glas. Disse picnicglas er i akrylplastic og kan tåle at blive smidt ned i picnickurven. Art. nr.: 5017851 Materiale: Akrylplastic. Størrelse: 30 cl H 110 mm Emballage: Hangtag Pris: 160,-

Picnic kande, 1,2 L Reducer brug af plastik med holdbar plast. Når vi er i naturen, har vi brug for holdbare produkter at spise og drikke af. Derudover er denne picnic-serie så charmerende, at du kan bruge den på altanen, i haven eller på terrassen. Kande 1,2 liter. Art. nr.: 5017339 Materiale: Akrylplastic. Størrelse: H 174 mm Ø 180 mm 1,2 L Emballage: Box Pris: 160,-

Nautic køletaske, hvid Stilfuld køletaske, i robust og vandafvisende materiale, der holder mad og drikke godt kølet på varme dage. Bredt og kraftigt håndtag. Perfekt størrelse til to 1,5 liters flasker. Art. nr.: 5017360 Materiale: Tauplin/Polyester. Størrelse: 250 x 155 x 340 mm Emballage: Hangtag Pris: 160,-

5017788,Beige

5017790,blå

29


30

BBQ grillspyd til kød, 3 stk. Et sæt bestående af tre grillspyd med forskellige motiver, i rustfrit stål. Et must for alle grillmestre. Art. nr.: 5017805 Materiale: Rustfrit stål. Størrelse: L 340 mm Emballage: Box Pris: 160,-

BBQ grillspyd til fisk, 4-pak Grillspyd i 4-stykspakke, når du skal grille fisk. Dobbelte spyd så rejer og fiskestykker kan sidde ordentlig fast. Art. nr.: 5017803 Materiale: Rustfrit stål. Størrelse: L 380 mm Emballage: Box Pris: 160,-

BBQ paletkniv & tang Det bedste af to verdner i et produkt. Grilltang og spatel i én. Den ultimative løsning til alle, der elsker at grille. Håndtag af bambus og tang/spatel af rustfrit stål. Art. nr.: 5017354 Materiale: Rustfrit stål./bambus. Størrelse: 405 x 70 x 75 mm Emballage: Box Pris: 160,-

BBQ sæt, 2 dele Et sæt i to dele med gedigent grillværktøj i elegant design. Træhåndtag og lædersnore til ophængning. Alle grillmestres selvskrevne valg. Art. nr.: 5017809 Materiale: Rustfrit stål/træ. Størrelse: L 390mm Emballage: Box Pris: 200,-

BBQ sæt i 3 dele pakket i en æske Grillsæt bestående af en spatel, en gaffel og en tang samt en opberaingspose. Værktøjerne har robuste, grebvenlige håndtag i wenge ræ - den perfekte gave til grilleksperter! Art. nr.: 5017892 Materiale: Wenge træ/Rustfrit stål/ Polyester. Størrelse: 355 x 145 x 70 mm Emballage: Hangtag Pris: 320,-

BBQ sæt i 3 dele pakket i en stofpose Grillsæt bestående af en spatel, gaffel og en tang. Håndtagene er af wengetræ, og sættet leveres i en stilfuld stofpose med træksnor den perfekte gave til grilleksperter! Art. nr.: 5017356 Materiale: Wenge træ/Rustfrit stål/ Polyester. Størrelse: 470 x 380 x 200 mm Emballage: Hangtag Pris: 200,-

BBQ salt- og pebersæt med låg Stort salt- og pebersæt, perfekt til grill og udendørs brug takket være beskyttelseslågene i plast, som beskytter krydderierne mod at blive våde. Art. nr.: 5017802 Materiale: Rustfrit stål. Låg i PP plastic. Størrelse: Ø 70 mm H 95 mm Emballage: Box Pris: 200,-

BBQ grillkurv Super smart udstyr til grillen. En grillkurv med aftageligt håndtag. Nem at bruge, og nem at rengøre. Art. nr.: 5017804 Materiale: Rustfrit stål/træ. Størrelse: 375 mm x 570 mm Emballage: Box Pris: 240,-


Spise i det fri

Grillnet Fiberglas. Art. nr.: 5017429 Materiale: Fiberglas. Størrelse: 360 x 420 mm Emballage: Box Pris: 64,-

Hamburgerpresse, sort Med denne bøfpresser kan du få hjælp til at lave runde og ensartede burgere. Populær gave til grill entusiaster. Art. nr.: 5017428 Materiale: Plast. Størrelse: Ø 120 H 80 mm Emballage: Box Pris: 96,-

Taske med svampekniv Et rigtigt godt svampesæt indeholdende taske og svampekniv. Tasken har tre flytbare rum med åndbart stof, en lomme på den side til at opbevare svampekniven og en justerbar skulderrem. Svampekniven har en pensel i den ene ende og en lineal på træskaftet. Den perfekte gave til svampeplukkeren. Art. nr.: 5017695 Materiale: Polyester. Størrelse: 265 x 150 mm H 245 mm Emballage: Box Pris: 280,-

Hamburgerpresse og grillhandske Perfekt sæt til grillentusiasten. Hvem vil ikke gerne imponere middagsgæsterne med perfekt formede hamburgere? Læg farsen i formen, press, steg eller grill. Den dobbeltforede grillhandske giver et godt greb og beskytter mod varmen. Art. nr.: 5003398 Materiale: Aluminium/plastic. Bomuld/silikone. Størrelse: Ø 115 mm / L 330 mm Emballage: Giftbox Pris: 240,-

Svampekniv i etui En praktisk svampekniv med en pensel i den ene ende og en lineal på træskaftet. Kniven leveres i et etui. Et must for svampeplukkeren og for en vellykket tur i skoven. Art. nr.: 5017685 Materiale: Valnød/rustfrit stål/PP. Leveres i et etui som du nemt kan sætte i bæltet. Størrelse: 135 mm Emballage: Box Pris: 104,-

BBQ grillhandske En dobbelforet grillhandske med et godt greb. Stilrent i gråt og sort. Beskytter mod varme og smidig at arbejde med. En sjov gave til grilentusiasten. Art. nr.: 5017353 Materiale: Bomuld/silikone. Størrelse: L 330 mm Emballage: Hangtag Pris: 112,-

Kniv til udendørs brug Smart og perfekt udformet vildmarkskniv med greb i wengetræ og medfølgende sort etui i kunstlæder. Kniven leveres i en lækker gaveæske med formskåret indlæg. Perfekt gave! Art. nr.: 5018095 Materiale: Wengetræ/PU/rustfrit stål. Størrelse: 260 mm Emballage: Happy Holidays Giftbox Pris: 240,-

Pølsegaffel, sort En handy teleskopisk grillgaffel, som i fuld længde er 58 cm. Fremstillet af rustfrit stål og med et praktisk håndtag i silikone. Perfekt til ture og sene grillaftener. Art. nr.: 5017408 Materiale: Rustfrit stål. Håndtag i silikone. Størrelse: 250 / 790 mm Emballage: Box Pris: 72,-

5017407,rød

31


Termoflaske, sort Klassisk, stilfuldt og funktionelt design. En mat, sort termoflaske med en trykknaps lukning og låg. Kan også fungere som et krus. Volume 75 cl. Art. nr.: 5017861 Materiale: Dobbeltvægget. Rustfrit stål. Størrelse: H 275 mm 75 cl Emballage: Box Pris: 144,-

Siddepude, sort Smart siddeunderlag, der er let at folde sammen og tage med i tasken - optager minimal plads. Gør det ekstra pænt med dit logo på! Art. nr.: 5018106 Materiale: Nylon/ Størrelse: 380 x 270 mm Emballage: Hangtag Pris: 24,-

5017862,guld

Net, sort Pak trendy til stranden, træningscenteret eller hvor end du nu skal, i et stilsikkert og rumligt net af 100% bomuld. Nettet har desuden en lille opbevaringslomme til mindre ting, så de ikke falder ud af nettet. Art. nr.: 5017379 Materiale: Bomuld. Størrelse: 32 x 38 cm Emballage: Hangtag Pris: 80,-

5017863,rustfrit stål

Plaid/siddepude, sort Dejlig lang, smal og blød plaid med praktisk vandafvisende bagside. Let at bære takket være hanken. Art. nr.: 5017638 Materiale: Fleece. Størrelse: 150 x 50 cm Emballage: Hangtag Pris: 80,-

5017378,Beige

5018109, grå

32


Førstehjælpsæt, rød En førstehjælpskasse med alt hvad du behøver - inkl. saks. Alt er pakket i en handy, lille taske, der er let at tage med dig overalt. Instruktioner er inkluderet. Art. nr.: 5017639 Størrelse: 110 x 170 x 20 mm Emballage: Hangtag Pris: 40,-

Førstehjælpsæt, sort En førstehjælpskasse med alt hvad du behøver - inkl. saks og pincet. Alt er pakket i en handy, lille taske, der er let at tage med dig overalt. Instruktioner er inkluderet. Art. nr.: 5017642 Størrelse: 130 x 85 x 70 mm Emballage: Hangtag Pris: 64,-

Holiday køletaske lille, sort En praktisk og neutral køletaske til picnicturen. Rummer en 6-pack 50 cl. dåser. Art. nr.: 5016077 Materiale: Nylon. Størrelse: 235 x 160 x 190 mm Emballage: Hangtag Pris: 48,-

5017365,hvid

Siddeunderlag/plaid, sort Smart picnic-tæppe med vandafvisende bagside og håndtag. Let at folde og rulle sammen, så det derefter kan bæres. Art. nr.: 5018125 Materiale: Polyester/PEVA. Størrelse: 120 x 150 cm Emballage: Hangtag Pris: 120,-

5018127,Blå

5018126,Grøn

33


34

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk


HÅNDKLÆDER OG DUGE Nu hvor foråret og sommeren er på vej, har vi brug for masser af fantastiske stoffer med frynser. Vi er blevet inspireret af de massive Hamam- og Spa-tendenser til at skabe en serie, som vi absolut elsker - og i tre forskellige størrelser. Et lille håndklæde til køkkenet eller badeværelset, et til bruser eller badehåndklæde, og et rigtigt stort håndklæde, der fungerer både som picnic-tæppe og dug. Det giver en smuk kulisse for enhver borddækning og er perfekt til en picnic eller dag på stranden.

35


38


Håndklæder og duge

Du kan finde hele vores sortiment på www.newwave.dk

39


Hamam håndklæde ECO, beige Hamam håndklæde i en tynd organisk bomuldsvævning, som gør det perfekt til strandbrug, da det tørrer hurtigt. Den høje kvalitet og det varierende mønster på håndklædet gør, at det fungerer lige så godt som en dekorativ detalje, for eksempel som en dug på dit teressebord eller et picnic-tæppe. Håndklædet har frynser på kortsiderne. Art. nr.: 5018113 Materiale: Organisk bomuld. Størrelse: 90 x 170 cm Emballage: Hangtag Pris: 120,-

5018114, Blå

5018115, Grå

5018116, Grøn

Hamam håndklæde, lille, ECO, grøn Mindre hamam håndklæde i en tynd organisk bomuldsvævning, som gør det perfekt til strandbrug, da det tørrer hurtigt. Den høje kvalitet og det varierende mønster på håndklædet gør, at det fungerer lige så godt som en dekorativ detalje, for eksempel som en dug på dit teressebord eller et picnic-tæppe. Håndklædet har frynser på kortsiderne. Art. nr.: 5018120 Materiale: Organisk bomuld. Størrelse: 50 x 70 cm Emballage: Hangtag Pris: 60,-

5018118, Blå

5018119, Grå

5018117, Beige

40


Håndklæder og duge Hamam badelagen/borddug ECO, grå Stort hamam håndklæde i en tynd organisk bomuldsvævning, som gør det perfekt til strandbrug, da det tørrer hurtigt. Den høje kvalitet og det varierende mønster på håndklædet gør, at det fungerer lige så godt som en dekorativ detalje, for eksempel som en dug på dit teressebord eller et picnic-tæppe. Håndklædet har frynser på kortsiderne. Art. nr.: 5018121 Materiale: Organisk bomuld. Størrelse: 145 x 250 cm Emballage: Hangtag Pris: 240,-

5018122, Blå

Hamam håndklæde, blå Hamam håndklæde i tyndt vævet bomuld, som gør det perfekt til stranden, da det tørrer hurtigt. Kvalitet og det varierende mønster gør det også velegnet som en dekorativ genstand, eksempelvis en dug på altanen eller hvorfor ikke som et picnictæppe? Håndklædet har frynser på de korte sider. Art. nr.: 5017375 Materiale: Bomuld. Størrelse: 90 x 170 cm Emballage: Hangtag Pris: 120,-

5017376, grå

5017377, beige

41


42

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk


TO GO Dagens første kop kaffe. Måske den allerbedste på hele dagen. I bilen, hjemme ved køkkenbordet, på dagens første arbejdsmøde, eller hvor man nu end befinder sig. Sagaform kombinerer god funktion med stilfuldt design og sørger for, at det er nemt og enkelt at medbringe bilkaffen, morgenmaden, man ikke nåede derhjemme, eller vandet tilsat smag, når man er på farten!

43


46


To go

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk

47


Stålflaske stor, sort Sagaforms variant på en pæn termoflaske. Avanceret vakuumkonstruktion holder væsken enten iskold i op til 24 timer eller varm i op til 12 timer. Art. nr.: 5017706 Materiale: Dobbelvægget. Rustfrit stål. Størrelse: 75 cl, Ø 80 mm H 300 mm Emballage: Box Pris: 200,-

5017898, sølv

5017845, guld

Kaffekande Ligesom vores populære stålflasker holder denne termokande også drikkevarer kolde i 24 timer og varme i 12 timer. Den dobbelt isolerende flaske har et håndtag, der gør den nem at tage med på picnic. Rummer 1 liter. Art. nr.: 5018083 Materiale: Rustfrit stål. Størrelse: 1 L, H 230 mm Ø 120 mm Emballage: Box Pris: 280,-

En flaske til både varme- og kolde drikkevarer. Den vil holde drikkevarer kolde i op til 24 timer eller varme i 12 timer. Nu med en bluetooth højttaler i skruelåget! 30 cm micro USB opladerkabel inkluderet. Art. nr.: 5018061 Materiale: Rustfrit stål. Størrelse: 50 cl Ø 70 mm H 255 mm Emballage: Box Pris: 320,-

5018062, guld

48

5018063, sølv


To go Stålflaske, sort Sagaforms variant på en pæn termoflaske. Avanceret vakuumkonstruktion holder væsken enten iskold i op til 24 timer eller varm i op til 12 timer. Art. nr.: 5017707 Materiale: Dobbelvægget. Rustfrit stål. Størrelse: 50 cl, Ø 70 mm H 255 mm Emballage: Box Pris: 160,-

5017708, guld

5017350, perle

5017897, sølv

5017895, træ

5017709, lyserød

5018081, gul

5018082, grøn

49


Bilkrus med låsbar trykfunktion, sort Smart bilkrus med låsbart låg, så den ikke lækker, selv om kruset ligger ned. Praktisk såvel på landevejen som på arbejdspladsen. Art. nr.: 5017712 Materiale: Rustfrit stål. Plastic låg. Størrelse: 40 cl, Ø 75 mm H 200 mm Emballage: Box Pris: 160,-

5017899, guld

5017787, sølv

5017711, guld

5017710, lyserød

5017355, perle

Bilkrus med låsbar trykfunktion, lille, sort Bilkrus nu med tilpasset størrelsen til kaffemaskiner! Kruset rummer 240 ml og er let at placere under en kaffemaskine. Det dobbelvæggede design betyder, at den kan holde dine drikke varme i 6 timer. Kruset er lækagefrit takket været en smart låsefunktion. Rummer 24 cl af din yndlingsdrink! Art. nr.: 5018096 Materiale: Plast/rustfrit stål. Størrelse: 24 cl H 140 mm Emballage: Box Pris: 112,-

5018097, guld

50

5018098, sølv


To go Fresh flaske med beholder til smagstilsætning, guld Flaske med en smart indsats til frugt, så du nemt kan tilsætte egen smag. Eventuelt med årstidens frugt og bær? Flasken er fremstillet af tritan, hvilket betyder at det er BPA fri. Art. nr.: 5017697 Materiale: Tritanplastic. Størrelse: 75 cl, Ø 70 mm H 245 mm Emballage: Hangtag Pris: 80,-

5017750, sort

5017752, blå

5017751, rosa

Fresh flaske, stor med indsats til frugt, guld Stor kande med masser af plads til vand samt indsats til frugt. Art. nr.: 5017723 Materiale: Tritan plastic. Størrelse: 1,8 l, Ø 110 mm H 280 mm Emballage: Box Pris: 120,-

5017753, grøn

Vandflaske, mørk Stilfuld og praktisk vandflaske af BPA-fri tritanplast. Låget er af rustfrit stål, der er dækket af sort gummi, hvilket giver et godt greb ved åbning. Løkken gør det muligt at hænge flasken på eksempelvis træningstasken. Du kan få denne flaske til at se endnu bedre ud ved at printe eget logo! Art. nr.: 5018141 Materiale: BPA-fri tritanplast / rustfrit stål. Størrelse: H 230 mm Ø 65 mm 600 ml Emballage: Bulk Pris: 48,-

5017742, sort

5018139, blå

5018140, klar

51


Vandflaske, hvid Vandflaske fremstillet af tritan, som er BPA fri. Match din vandflaske med din gymnastikpose og sportshåndklæde i samme farve. Art. nr.: 5017168 Materiale: Tritan plast. Størrelse: 70 cl H 260 mm Emballage: Box Pris: 56,-

5017169, blå

5017170, grøn

5017840, orange

Fresh flaske med beholder til smagstilsætning, klar Flaske med en smart indsats til frugt, så du nemt kan tilsætte egen smag. Eventuelt med årstidens frugt og bær? Flasken er fremstillet af tritan, hvilket betyder at det er BPA fri. Art. nr.: 5016709 Materiale: Tritan plast. Størrelse: 80 cl, H 280 mm Emballage: Hangtag Pris: 72,-

5017477, blå

52

5017478, grøn

5017479, rosa


To go Flaske med køleelement, klar Vandflasken til de varme dage eller den hårde gymnastiktime. Læg kølelementet i fryseren. Herefter kan du nyde det kølige vand, når du har mest brug for det. Art. nr.: 5016708 Materiale: Plast. Størrelse: 52 cl Emballage: Hangtag Pris: 48,-

5016295, grøn

5016512, pink

5016294, blå

Fresh yoghurtbæger, gul Dette smarte takeaway krus betyder, at du kan tage din morgenmad eller en snack med dig på arbejde, eller på landevejen. Fyld bægeret med yoghurt og tilsæt dine bær eller mysli i låget. Perfekt til en sund spise. Art. nr.: 5017719 Størrelse: 30/7 cl Ø 88 H 150 mm Emballage: Box Pris: 40,-

5016699, grøn

5017122, rosa

5017453, turkis

5017720, lyserød

53


Bilkrus Dette termokrus er perfekt til dig, der kan lide at drikke din morgenkaffe i bilen, i toget eller på farten. Nu kan du tage din varme drik med - og undlade den mere besværlige termokande, der fylder mere. Art. nr.: 5015983 Materiale: Plastic. Dobbeltvægget. Med indsats til egen dekorering. Størrelse: 50 cl, H 170 mm Emballage: Box Pris: 48,-

Et takeaway krus med dit eget budskab og motiv gør denne giveaway til et optimalt reklameprodukt. Brug kruset i bilen, på kontoret, når du er på farten eller udendørs, hvor låget sørger for at holde på kaffen. Kruset har et løst udskifteligt papirindlæg, der let kan skiftes til dit eget 4-farve favoritmotiv. Kontakt os for yderligere information.

DESIGN DIT EGET TAKEAWAY KRUS!

Bilkrus, lille Bilkrus i dobbeltvægget, rustfrit stål som holder din drikkevare varm i op til fem timer - eller din drik kold i op til tolv timer. Låget er produceret af PP-plast. Art. nr.: 5016652 Materiale: Plastic. Dobbeltvægget. Størrelse: 35 cl, H 135 mm Emballage: Hangtag Pris: 48,-

54

Fresh yoghurtbæger med indsats, hvid Dette smoothie takeaway krus giver dig mulighed for at tage en sund snack med dig på arbejde, eller med på farten. Smart låg. Let at rengøre. BPA fri. Art. nr.: 5017296 Materiale: AS/PP plastic. Størrelse: 30 cl Ø 88 H 150 mm Emballage: Box Pris: 52,-


To go Fresh shaker, hvid Praktisk tredelt shaker. En holder til pulver og en til andre ingredienser. Let at tage ud at rengøre. Tåler opvaskemaskine. Art. nr.: 5017506 Materiale: PP plastik Størrelse: 600 ml H 220 mm Emballage: Box Pris: 120,-

5017507, klar

5017508, sort

Bilkrus, sort Bilkrus i dobbeltvægget rustfrit stål som holder din drikkevare varm i op til fem timer - eller din drik kold i op til tolv timer. Låget er produceret af PP-plast. Art. nr.: 5017501 Materiale: Dobbeltvægget stål. Låg i PP plast. Størrelse: 350 ml H 180 mm Emballage: Box Pris: 128,-

HOLDER DINE DRIKKE VARME I OP TIL 5 TIMER OG KOLDE I OP TIL 12 TIMER.

5017502, blå

5017503, grøn

5017504, rød

55


56

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk


BAGS FIRST Sagaform har den ære at forhandle det canadiske taskemærke Bags First. Vores erfarne designere har udviklet en helt ny kollektion, med rig mulighed for profilering af eget firmalogo. Stilfulde og funktionelle tasker til alle slags behov fremstillet i slidstærke materialer. Vi løser naturligvis også tryk eller broderi efter jeres ønske.

57


60


Bags first

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk

61


Sportstaske, sort Flot sportstaske i sort stone washed kanvas med detaljer i kunstlæder. Perfekt til træningsbrug eller kortere rejser. Rummer 32 liter. Art. nr.: 5017834 Materiale: Lærred. Størrelse: 530 x 280 x 280 mm Emballage: Hangtag Pris: 440,-

5017835, Beige

Skuldertaske/computertaske, sort Elegant computertaske i sort stone washed kanvas. Med både udvendige og indvendige opbevaringslommer. Perfekt til eksempelvis arbejds- eller studiebrug. Skulderrem medfølger. Rummer 13 liter. Art. nr.: 5017832 Materiale: Lærred. Størrelse: 430 x 290 x 120 mm Emballage: Hangtag Pris: 400,-

5017833, Beige

Weekendtaske, sort Rummelig weekendtaske i lækker sort stone washed kanvas. Med både udvendige og indvendige opbevaringslommer. Perfekt når det skal være nemt at holde orden på tingene. Skulderrem medfølger. Rummer 26 liter. Art. nr.: 5017830 Materiale: Lærred. Størrelse: 480 x 330 x 195 mm Emballage: Hangtag Pris: 560,-

5017831, Beige

62


Bags first Kabine-/skuldertaske i kunstlæder, sort Lille skuldertaske i sort kunstlæder med plads til dine vigtigste ting. Den lange, justerbare skulderrem betyder, at den også kan bæres på tværs af kroppen. Rummer 1,5 liter. Art. nr.: 5018093 Materiale: Kunstlæder. Størrelse: 220 x 50 x 150 mm Emballage: Hangtag Pris: 120,-

Skuldertaske/computertaske i kunstlæder, sort Stilren computertaske i sort kunstlæder. Udstyret med opbevaringslommer på både yder- og indersiden. Gør din rejse nem og behagelig takket være remmen på bagsiden, der let kan fastgøres over håndtaget på de fleste kufferter med hjul. Skulderrem medfølger. Rummer 13 liter. Art. nr.: 5018091 Materiale: Kunstlæder. Størrelse: 430 x 300 x 125 mm Emballage: Hangtag Pris: 320,-

Tote taske kunstlæder, sort Trendy taske i sort, kunstæder. Velegnet til jobbet som computertaske, som skole- og/eller gymtaske, indkøbsnet eller hvad du ellers kan forestille dig! Gør den endnu pænere med eget tryk! Rummer 10 liter. Art. nr.: 5018094 Materiale: Kunstlæder. Størrelse: 380 x 340 x 90 mm Emballage: Hangtag Pris: 104,-

Toilettaske i kunstlæder, sort Stilfuld, praktisk toilettaske i sort, kunstlæder, der gør den til den perfekte følgesvend sammen med weekendtasken i samme serie. Remmen på en korte side betyder, at du kan hænge den op i badeværelset eller nemt kan bære den. Rummer 3 liter. Art. nr.: 5018092 Materiale: Kunstlæder. Størrelse: 260 x 140 x 105 mm Emballage: Hangtag Pris: 128,-

Weekwndtaske i kunstlæder, sort Rummelig weekendtaske i lækker sort kunstlæder. Udstyret med opbevaringslommer på både yder- og inderside. Øverste del åbnes og lukkes med dobbelt lynlås, der giver nem adgang og pakning. Perfekt til eksempelvis foldede skjorter. Skulderrem medfølger. Rummer 26 liter. Art. nr.: 5018090 Materiale: Kunstlæder. Størrelse: 480 x 330 x 200 mm Emballage: Hangtag Pris: 440,-

63


Toilettaske, sort En rummelig toilettaske i polyester med to indvendige opbevaringslommer. Rummer 5.5 liter. Art. nr.: 5017511 Materiale: Kanvas. Størrelse: 320 x 110 x 240 mm Emballage: Hangtag Pris: 144,-

Indkøbspose, promo Art. nr.: 5018032 Materiale: Polyester. Størrelse: L 43 cm H 46 cm Folded: L 13cm H 14cm Emballage: Hangtag Pris: 40,-

64

Skuldertaske, sort En trendy skuldertaske i stonewashed lærred med masser af detaljer. Tre lommer på ydersiden og en på indersiden. Rummer 12 liter. Art. nr.: 5017490 Materiale: Canvas. Størrelse: 300 x 180 x 410 mm Emballage: Hangtag Pris: 304,-

Weekend taske, sort Rummelig weekendtaske i polyester med både skulderrem og håndtag. Lille indvendig opbevaringslomme. Rummer 32 liter. Art. nr.: 5017496 Materiale: Canvas. Størrelse: 730 x 310 x 380 mm Emballage: Hangtag Pris: 360,-

Indkøbspose ECO, sort Hjælp dine kunder med at spare på plastikposer. Dette indkøbsnet er fremstillet i RPET, et materiale produceret af genanvendte PET plastflasker. Nettet kan foldes sammen i en lomme, der er en del af nettet. Du får et simpelt, stilfuldt indkøbsnet, som du let kan putte i lommen. Vi trykker gerne dit logo på lommen. Art. nr.: 5018033 Materiale: rPET Størrelse: 420 x 430 x 100 mm Emballage: Hangtag Pris: 40,-

Rygsæk, sort Praktisk, stilfuld rygsæk i stonewashed lærred og med masser af smarte detaljer. Tre lommer på ydersiden og en på indersiden. Rummer 20 liter. Art. nr.: 5017495 Materiale: Canvas. Størrelse: 300 x 180 x 410 mm Emballage: Hangtag Pris: 320,-


Bags first Toilettaske, sort En rummelig toilettaske i polyester med to indvendige opbevaringslommer. Rummer 5.5 liter. Art. nr.: 5017489 Materiale: Polyester. Størrelse: 320 x 110 x 240 mm Emballage: Hangtag Pris: 120,-

Weekend taske, sort Rummelig weekendtaske af polyester med solide håndtag. Lille opbevaringslomme på indersiden. Rummer 40 liter. Art. nr.: 5017510 Materiale: Polyester. Størrelse: 760 x 270 x 470 mm Emballage: Hangtag Pris: 320,-

5017488, beige

Skuldertaske, sort En trendy skuldertaske i stonewashed lærred med masser af detaljer. Tre lommer på ydersiden og en på indersiden. Rummer 36 liter. Art. nr.: 5017509 Materiale: Polyester. Størrelse: 540 x 260 x 360 mm Emballage: Hangtag Pris: 280,-

5017499, beige

Stofnet, sort Reducer dit forbrug af plastikposer ved at benytte stofpose i stedet for. Den er Fairtrade-certificeret og produceret af organisk bomuld. Art. nr.: 5018130 Materiale: Organisk bomuld. Størrelse: 430 x 430 x 150 mm 20 L Emballage: Hangtag Pris: 24,-

5018129, Natur

65


66

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk


MØDER MED STIL En kop kaffe i et krus, som er en ren fornøjelse at holde om, og serveret fra en kande, som har holdt kaffen rigtig varm. Det er alfa og omega. Uanset hvor man befinder sig, og hvor mange kopper kaffe eller te, man drikker i løbet af dagen, så er indholdet ikke det eneste, der tæller. Sæt også vand frem i smukke karafler med tilhørende smukke glas. Hos Sagaform kombinerer vi godt design med gennemtænkt funktion. Resultatet er krus og tilbehør, som alle vil blive glade for at modtage.

67


70


Møder med stil

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk

71


72


Møder med stil

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk

73


Coffee & More kaffekrus, hvid Kaffekrus med karakteristiske relief mønstre. Kaffekruset er en del af serien Coffee & More, som er produceret i samarbejde med designeren Margot Barolo. Seriens retro design er en blanding af 70’ernes direkte, legende og farverige sprog og er tilgængelige i forskellige mønstre og farver. Gør sig bedst i en vidunderlig blanding af alle! Tåler mikrobølgeovn og maskinevask. Designer: Margot Barolo Art. nr.: 5017874 Materiale: Stentøj. Størrelse: 25 cl H 90 mm Emballage: Banderole Pris: 64,-

5017875, grå

5018101, terrakotta

5017876, gul

Coffee & More lattekrus, gul Lattekrus med karakteristiske relief mønstre. Kaffekruset er en del af serien Greta, som er produceret i samarbejde med designeren Margot Marolo. Seriens retro design er en blanding af 70’ernes direkte, legende og farverige sprog og er tilgængelige i forskellige mønstre og farver. Gør sig bedst i en vidunderlig blanding af alle! Tåler mikrobølgeovn og maskinevask. Designer: Margot Barolo Art. nr.: 5017879 Materiale: Stentøj. Størrelse: 40 cl H 130 mm Emballage: Banderole Pris: 80,-

5017878, grå

5017877, hvid

74

5018100, terrakotta


Møder med stil Coffee & More Tekrus, terrakotta Tekrus med karakteristisk reliefmønster. Produktet er en del af Coffee & More serien skabt af Sagaform i samarbejde med designer Margot Marolo. Designet bag denne serie er en flirt med håndværk og 70’ernes direkte, legende og farverige stil. Serien består af forskellige artikler, mønstre og farver og er bedst i en vidunderlig mix af dem alle. Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Designer: Margot Barolo Art. nr.: 5018099 Materiale: Stentøj. Størrelse: H 90 Ø 100 mm 40 cl Emballage: Banderole Pris: 80,-

5018087, hvid

5018088, gul

5018086, grå

Coffee & More tekande, grå Denne tekande med et karakteristiske reliefmønster er en del af Coffee & More serien skabt af Sagaform i samarbejde med designer Margot Barolo. Seriens retro design er en blanding af 70’ernes direkte, legende og farverige sprog og består af forskellige dele og farver. Gør sig bedst i en vidunderlig blanding af alle! Tåler mikrobølgeovn og maskinevask. Designer: Margot Barolo Art. nr.: 5017886 Materiale: Stentøj. Størrelse: 1,2 L H 120 mm Emballage: Box Pris: 320,-

Mælkekande, grå Denne mælkekande med et karakteristiske reliefmønster er en del af Coffee & More serien skabt af Sagaform i samarbejde med designer Margot Barolo. Seriens retro design er en blanding af 70’ernes direkte, legende og farverige sprog og består af forskellige dele og farver. Gør sig bedst i en vidunderlig blanding af alle! Tåler mikrobølgeovn og maskinevask. Designer: Margot Barolo Art. nr.: 5017885 Materiale: Stentøj. Størrelse: 25 cl H 92 mm Emballage: Box Pris: 80,-

Coffee & More espressokrus 4 pak, hvid Espresso krus med karakteristiske reliefmønstre, sælges i en 4-pak. Kruset er en del af serien Coffee & More, som er produceret i samarbejde med designeren Margot Marolo. Seriens retro design er en blanding af 70’ernes direkte, legende og farverige sprog og er tilgængelige i forskellige mønstre og farver. Gør sig bedst i en vidunderlig blanding af alle! Tåler mikrobølgeovn og maskinevask. Designer: Margot Barolo Art. nr.: 5017880 Materiale: Stentøj. Størrelse: 10 cl H 70 mm Emballage: Banderole Pris: 160,-

5018070, grå

75


Coffee & More sidetallerken, hvid Asiet med karakteristisk reliefmønster. Tallerkenen er en del af serien Coffee & More, fremstillet af Sagaform i samarbejde med designer Margot Barolo. Seriens retro design er en blanding af 70’ernes direkte, legende og farverige sprog og er tilgængelige i forskellige mønstre og farver. Gør sig bedst i en vidunderlig blanding af alle! Tåler mikrobølgeovn og maskinevask. Designer: Margot Barolo Art. nr.: 5017347 Materiale: Stentøj. Størrelse: Ø 200 mm Emballage: Banderole Pris: 80,-

5018103, terrakotta

5017348, grå

Coffee & More serveringsfad, hvid Et fad med et karakteristiske reliefmønster er en del af Coffee & More serien skabt af Sagaform i samarbejde med designer Margot Barolo. Seriens retro design er en blanding af 70’ernes direkte, legende og farverige sprog og består af forskellige dele og farver. Gør sig bedst i en vidunderlig blanding af alle! Tåler mikrobølgeovn og maskinevask. Designer: Margot Barolo Art. nr.: 5017884 Materiale: Stentøj. Størrelse: Ø 300 mm Emballage: Box Pris: 320,-

76

5017349, gul

Coffee & More lille skål, 2-pak To charmerende serveringsskåle med bambuslåg. Skålene er stabelbare og leveres med et låg. Coffee & More serien er udviklet af Sagaform i samarbejde med designeren Margot Marolo. Seriens retro design er en blanding af 70’ernes direkte, legende og farverige sprog og er tilgængelige i forskellige mønstre og farver. Gør sig bedst i en vidunderlig blanding af alle! Tåler mikrobølgeovn og maskinevask. Designer: Margot Barolo Art. nr.: 5018071 Materiale: Stentøj/bambus. Størrelse: H 60 mm Ø 80 mm Emballage: Box Pris: 160,-

Coffee & More kande Kande med karakteristisk reliefmønstre. Kanden er en del af serien Coffee & More, som er produceret i samarbejde med designeren Margot Marolo. Seriens retro design er en blanding af 70’ernes direkte, legende og farverige sprog og er tilgængelige i forskellige mønstre og farver. Gør sig bedst i en vidunderlig blanding af alle! Tåler mikrobølgeovn og maskinevask. Designer: Margot Barolo Art. nr.: 5018072 Materiale: Stentøj. Størrelse: 1 liter, Ø 108 mm H 190 mm Emballage: Box Pris: 280,-


Møder med stil Coffee & More skål, gul Denne skål med sit karakteristiske reliefmønster er en del af Coffee & More serien skabt af Sagaform i samarbejde med designer Margot Barolo. Seriens retro design er en blanding af 70’ernes direkte, legende og farverige sprog og består af forskellige dele og farver. Gør sig bedst i en vidunderlig blanding af alle! Tåler mikrobølgeovn og maskinevask. Designer: Margot Barolo Art. nr.: 5017883 Materiale: Stentøj. Størrelse: Ø 120 mm H 68 mm Emballage: Banderole Pris: 80,-

5017881, hvid

5017882, grå

5018102, terrakotta

Coffee & More æggebæger/lysestage, grå Dette æggebæger er med sit karakteristiske relief, også designet til brug som en lysestage. Æggebægeret er en del af serien Coffee & More, som er produceret i samarbejde med designeren Margot Marolo. Seriens retro design er en blanding af 70’ernes direkte, legende og farverige sprog og er tilgængelige i forskellige mønstre og farver. Gør sig bedst i en vidunderlig blanding af alle! Tåler mikrobølgeovn og maskinevask. Designer: Margot Barolo Art. nr.: 5018067 Materiale: Stentøj. Størrelse: Ø 57 mm H 57 mm Emballage: Banderole Pris: 40,5018068, gul

5018069, hvid

5018104, terrakotta

77


Brazil krus Sagaform Brazil er det perfekte kaffekrus. Det findes i 15 fantastiske farver, så du kan være sikker på at finde den farve, der passer bedst. Det har drænkanaler i bunden, så vandet løber af efter opvask. Det er produceret af holdbart stentøj, der tåler både maskinvask og mikrobølgeovn. Bland gerne forskellige farver til en hyggelig kaffepause. Materiale: Stentøj. Størrelse: 20 cl Emballage: Box Pris: 36,-

DE HAR SAMME FARVE INDENI SOM UDENPÅ

5017853, grå Pantone 429C

5017854, beige Pantone 3C

5016642, hvid

5017254, lyseblå Pantone 651C

5017258, lila Pantone 265C

5016643, lysegrøn Pantone 583C

78

5016644, sort

5017253, rød Pantone 200C

5017260, gul Pantone 107C

5017855, rosa Pantone 1905C

5017259, orange Pantone 152C

5017255, mellemblå Pantone 647C

5017257, grøn Pantone 7740C

5016645, blå Pantone 2757C

5017256, lys turkis Pantone 324C

Brazil krus har afvandingskanaler, som gør det muligt for vandet at løbe væk, når koppen vaskes.


Møder med stil Barista krus, hvid Et robust og enkelt kaffekrus til det hårdere arbejdsmiljø på kontoret eller på værkstedet. Gør det endnu mere firmarelateret ved at trykke dit firmalogo på. Art. nr.: 5017263 Materiale: Stentøj. Størrelse: 25 cl H 100 mm Emballage: Box Pris: 32,-

Aroma krus, hvid Et robust og enkelt kaffekrus til det hårdere arbejdsmiljø på kontoret eller på værkstedet. Gør det endnu mere firmarelateret ved at trykke dit firmalogo på. Art. nr.: 5016142 Materiale: Stentøj. Størrelse: 20 cl H 80 mm Emballage: Box Pris: 36,-

5016139, sort

5017264, sort

Jamaica krus, hvid Et robust og enkelt kaffekrus til det hårdere arbejdsmiljø på kontoret eller på værkstedet. Gør det endnu mere firmarelateret ved at trykke dit firmalogo på. Art. nr.: 5016153 Materiale: Stentøj. Størrelse: 30 cl H 105 mm Emballage: Box Pris: 36,-

5016154, sort

Panama krus, hvid Et godt og robust kaffekrus til det hårdere arbejdsmiljø på kontoret eller værkstedet. Gør det endnu mere firmarelevant ved tiltryk af firmalogo. Art. nr.: 5016649 Materiale: Stentøj. Størrelse: 26 cl H 90 mm Emballage: Box Pris: 28,-

5016648, sort

79


Base Kaffekrus, hvid Art. nr.: 5017900 Størrelse: 25 cl H 80 mm Emballage: Box Pris: 20,-

Base bakke, sort Matsort bakke med en overflade som fohindrer, at det, du bærer på, glider runt. Server kaffen uden problem. Art. nr.: 5017370 Materiale: Tin. Skridsikker overflade. Størrelse: Ø 330 mm H40mm Emballage: Box Pris: 80,-

80

Tokyo krus, hvid Klassisk, hvidt kaffekrus formgivet, så det kan stables på bedste vis. Art. nr.: 5017371 Materiale: Stentøj. Størrelse: 25 cl H 90 mm Emballage: Box Pris: 24,-

Loop krus, hvid Et populært kaffekrus - en af vores mest populære business krus! Sæt firmalogo på og styrk jeres image. Designer: Moritz Design Art. nr.: 5015912 Materiale: Stentøj. Størrelse: 25 cl H 100 mm Emballage: Box Pris: 40,-

Bali krus, hvid Et robust og enkelt kaffekrus til det hårdere arbejdsmiljø på kontoret eller på værkstedet. Gør det endnu mere firmarelateret ved at trykke dit firmalogo på. Art. nr.: 5017268 Materiale: Stentøj. Størrelse: 25 cl H 100 mm Emballage: Box Pris: 28,-


Møder med stil Nautic krus, blå Et dejligt krus, der kan tåle både opvaskemaskine og mikroovn. Med et trendy maritimt tryk. Art. nr.: 5017842 Materiale: Porcelæn. Størrelse: 27 cl H 80 mm Emballage: Box Pris: 72,-

Teæg med mål Praktisk tesi og ske i ét. Fremstillet af rustfrit stål. Nem at opbevare og gøre ren. Art. nr.: 5017459 Materiale: Rustfri stål. Størrelse: 165 mm Emballage: Box Pris: 80,-

5017850, rød

Vores gaveæsker til krus fås i 1-pak eller 2-pak. Ved bestilling af mindst 3.000 stk. er der mulighed for at lave eget design. Kontakt os for mere information.

Æske til krus Krusemballage med mulighed for tiltyk af logo. Emballagen er tilpasset et krus. Art. nr.: 5016801 Materiale: Karton. Størrelse: 120 x 120 x 90 mm Emballage: Box Pris: 20,-

Æske til krus Krusemballage med mulighed for tiltyk af logo. Emballagen er tilpasset to krus. Art. nr.: 5016802 Materiale: Karton. Størrelse: 120 x 240 x 90 mm Emballage: Box Pris: 20,-

81


Flip karaffel, rød En designkaraffel med et smart flip-låg, som både holder isterningerne tilbage, når man skænker op, og forhindrer at man spilder. Stilren og nem at bruge. Designer: Robin Levin Art. nr.: 5017820 Materiale: Glas/Silikone. Størrelse: 1 l, Ø 82 mm H 275 mm Emballage: Box Pris: 200,-

5017821, blå

5017772, grå

82


Møder med stil

Conic glas, stort Drikkeglas i et luksuriøst, moderne design. Høj, større model, der rummer 40 cl. Art. nr.: 5017859 Materiale: Glas. Størrelse: H 94 mm Ø 80 mm Volym: 40 cl Emballage: Box Pris: 20,-

Conic glas, lille Drikkeglas i et luksuriøst, moderne design. Lav, mindre model, der rummer 23 cl. Art. nr.: 5017858 Materiale: Glas. Størrelse: H 57 mm Ø 80 mm Volym: 23 cl Emballage: Box Pris: 16,-

Italy drikkeglas Drikkeglas i et klassisk, funktionelt design. Kan stables for nem opbevaring. Volume 27 cl. Art. nr.: 5017857 Materiale: Glas. Størrelse: H 102 mm Ø 80 mm Volym: 27 cl Emballage: Box Pris: 16,-

Water glas Smarte glas i smagfuldt, tidløst design. Stabelbare. Art. nr.: 5017432 Materiale: Glas. Størrelse: 24 cl H 90 mm Emballage: Box Pris: 20,-

Vandkaraffel og 2-pak glas Karaffel med et bambuslåg med silikonekant der slutter tæt. Sammen med to drikkeglas er sættet pænt præsenteret i en gaveæske. Den perfekte gave! Art. nr.: 5003483 Materiale: Glas/bambus. Størrelse: 100 cl H 255 mm 28 cl Emballage: Box Pris: 280,-

83


NY ACCENT Vores Accent-kande har vundet flere designpriser. En af dem er Red Dot Design Award. Nu har vi opdateret kanden med en dobbeltvægget stålbeholder inderst. Det gør den meget mere stødbestandig og forbedrer varmeegenskaberne markant. Lige nu i de to farver, der sælger bedst dvs. sort og hvid.

84


Accent

Accent kaffekande, hvid En smuk gave til dem der kan lide design kombinet med funktion. Accent kanden vandt designprisen Formex Formidable 2014 og Red Dot Award 2016 for sit smukke og ergonomiske design. Kanden er drypfri og holder varmen i 12 timer. Nu med en ny dobbeltvægget- og rustfrit stålindsats for endnu bedre varmeopbevaring og holdbar kvalitet! Designer: Gustav Hallén Art. nr.: 5018111 Materiale: Polypropylen. Dobbeltvægget/rustfrit stålindsats. Størrelse: 1 L H 310 mm Ø 110 mm Emballage: Box Pris: 280,-

5018110, sort

85


86

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk


NATURE Med serien Nature har vi skabt uovertrufne detaljer, som naturen tilbyder kombineret med mere industrielle elementer. Kombinationen af naturens bløde men holdbare materialer og visuelle hårdere materialer skaber kontraster, som er interessante at både se på og røre ved. På de følgende sider præsenterer vi de seneste nyheder i denne populære serie, der har været med til at skabe smukke borddækninger i skandinaviske hjem i mere end 17 år.

87


90


Nature

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk

91


94


Nature

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk

95


96


Nature

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk

97


Nature assiet 22 cm 2-pak, grøn Sidetallerken i en 2-pak, produceret af stentøj med en smuk reaktiv glasur, der gør hvert produkt unikt. Tallerkenen tåler opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 220 ° C. Art. nr.: 5018060 Materiale: Stentøj. Størrelse: Ø 220 mm Emballage: Box Pris: 176,-

Nature serveringsfad, lysegrå Serveringsfad af stentøj behandlet med en smuk, reaktiv glasur, der gør hvert produkt unikt. Fadet tåler maskinvask, mikrobølgeovn og ovn op til 220˚C. Art. nr.: 5017891 Materiale: Stentøj. Størrelse: Ø 330 mm Emballage: Box Pris: 320,-

5018084, lysegrå

5018064, grå

Nature dyb tallerken 18 cm 2-pak, grøn Dyb tallerken i en 2-pak, produceret af stentøj med en smuk reaktiv glasur, der gør hvert produkt unikt. Tallerkenen tåler opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 220 ° C. Art. nr.: 5018066 Materiale: Stentøj. Størrelse: Ø 180 mm Emballage: Box Pris: 200,-

Nature serveringsskål, lille 14 cm 2-pak, grøn En mindre serveringsskål i en 2-pak produceret af stentøj og med en smuk reaktiv glasur, der gør hvert produkt unikt. Skålene tåler opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 220 ° C. Art. nr.: 5018054 Materiale: Stentøj. Størrelse: 70 mm Ø 140 mm Emballage: Box Pris: 200,-

5018074, Lysgrå

98

Nature serveringsskål - lille, 2 -pak Serveringsskåle i 2-pak, i mindre model producert af stentøj med smuk, reaktiv glasur, der gør hvert produkt unikt. Skålen tåler maskinvask, mikrobølgeovn og ovn op til 220˚C. Art. nr.: 5017889 Materiale: Stentøj. Størrelse: Ø 140 mm Emballage: Box Pris: 200,-


Nature

Nature serveringsskål - mini, 2 -pak Serveringsskåle i 2-pak, i lille model producert af stentøj med smuk, reaktiv glasur, der gør hvert produkt unikt. Skålen tåler maskinvask, mikrobølgeovn og ovn op til 220˚C. Art. nr.: 5017890 Materiale: Stentøj. Størrelse: Ø 110 mm Emballage: Box Pris: 128,-

Nature serveringsskål - grå Generøs, grå serveringsskål produceret af stentøj med en smuk reaktiv glasur, der gør skålen unik. Skålen tåler maskinevask, mikrobølgeovn og ovn op til 220˚C. Art. nr.: 5017888 Materiale: Stentøj. Størrelse: Ø 230 mm Emballage: Box Pris: 320,-

Nature krukke, stor Denne smukke krukke er produceret af stentøj og med en smuk reaktiv glasur, der gør hvert produkt unikt. Låget har en silikoneforsegling, som gør den velegnet til opbevaring af eksempelvis mysli og andre tørvarer. Krukken kan også stå som en pyntegenstand og evt. benyttes til opbevaring af smykker. Art. nr.: 5018085 Materiale: Stentøj. Størrelse: Ø 140 mm H 125 mm 85 cl Emballage: Box Pris: 152,-

Nature krukke, lille Denne smukke krukke er produceret af stentøj og med en smuk reaktiv glasur, der gør hvert produkt unikt. Låget har en silikoneforsegling, som gør den velegnet til opbevaring af eksempelvis mysli og andre tørvarer. Krukken kan også stå som en pyntegenstand og evt. benyttes til opbevaring af smykker. Art. nr.: 5018065 Materiale: Stentøj. Størrelse: Ø 130 mm H 100 mm 50 cl Emballage: Box Pris: 120,-

Nature krus, 2-pak Krus i 2-pak stentøj med smuk, reaktiv glasur, der gør hvert produkt unikt. Krusene tåler opvaskemaskine, mikrobølgeovn og ovn op til 220 grader. Art. nr.: 5017345 Materiale: Stentøj. Størrelse: 28 cl H 100 mm Emballage: Box Pris: 160,-

Nature serverings-/skærebræt Serverings- og/eller skærebræt, passer perfekt til begge dele. Produceret af massiv eg. Glem ikke at oliere det regelmæssigt. Art. nr.: 5017893 Materiale: Eg. Størrelse: 450 x 150 mm Emballage: Box Pris: 280,-

Nature skærebrædt - stort Generøst skærebræt i egetræ med gennemtænkte detaljer. Et solidt håndtag der ligger godt i hånden - til servering, mens rillerne kombinerer visuel detalje med funktionalitet, idet du kan placere køkkenredskaber, så de ikke glider for nemt af. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017341 Materiale: Oak. Størrelse: 540 x 200 x 17 mm Emballage: Box Pris: 280,-

Nature skærebrædt - rundt Generøst, rundt skærebræt i egetræ med gennemtænkte detaljer. Et solidt håndtag der ligger godt i hånden - til servering. Rillerne kombinerer visuel detalje med funktionalitet, idet du kan placere køkkenredskaber, så de ikke glider for nemt af. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017337 Materiale: Oak. Størrelse: Ø 300 mm H 22 mm Emballage: Box Pris: 360,-

99


100

Nature serveringsbakke, bambus Langt serveringsbakke i bambus designet af Anton Björsing. En fantastisk måde at servere forretter, tapas eller brød på. Funktionelle detaljer inkluderer et solidt håndtag til servering, der ligger godt i hånden samt riller, der kombinerer visuel stil med funktion, hvor redskaber kan lægges, så de ikke glider så let. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017769 Materiale: Bambus. Størrelse: 750 x 150 x 15 mm Emballage: Banderole Pris: 240,-

Nature skærebræt rundt, bambus En god størrelses, rundt skærebræt i bambus designet af Anton Björsing. Funktionelle detaljer inkluderer et solidt håndtag til servering, der ligger godt i hånden samt riller, der kombinerer visuel stil med funktion, hvor redskaber kan lægges, så de ikke glider så let. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5018056 Materiale: Bambus. Størrelse: 300 x 420 x 15 mm Emballage: Banderole Pris: 200,-

Nature skærebræt stort, bambus En god størrelses, rundt skærebræt i bambus designet af Anton Björsing. Funktionelle detaljer inkluderer et solidt håndtag til servering, der ligger godt i hånden samt riller, der kombinerer visuel stil med funktion, hvor redskaber kan lægges, så de ikke glider så let. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5018057 Materiale: Bambus. Størrelse: 200 x 540 x 15 mm Emballage: Banderole Pris: 200,-

Nature skærebræt lille, bambus En god størrelses, rundt skærebræt i bambus designet af Anton Björsing. Funktionelle detaljer inkluderer et solidt håndtag til servering, der ligger godt i hånden samt riller, der kombinerer visuel stil med funktion, hvor redskaber kan lægges, så de ikke glider så let. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5018058 Materiale: Bambus. Størrelse: 265 x 130 x 15 mm Emballage: Banderole Pris: 80,-

Re:turn glas på fod, 2-pak Utroligt charmerende og gedigne vinglas fremstillet af genbrugsglas. Derfor den elegante og lette grønne farve. Dæk pænt op og med ren samvittighed! Art. nr.: 5017381 Materiale: Genbrugsglas. Størrelse: 28 cl H 190 mm Emballage: Box Pris: 216,-

Re:turn glas på fod, 4-pak Utroligt charmerende og gedigne glas fremstillet af genbrugsglas. Derfor den elegante og lette grønne farve. Dæk pænt op og med ren samvittighed! Art. nr.: 5017382 Materiale: Genbrugsglas. Størrelse: 26 cl H 96 mm Emballage: Box Pris: 200,-

Nature glaskrukke med låg, stor Enkelt, stilfuldt opbevaringsglas med korklåg. En fin detalje i ethvert hjem og en trendy måde at server på. Fås i to størrelser. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017332 Materiale: Glas/kork. Størrelse: H 138 mm Ø 115 mm Emballage: Box Pris: 200,-

Nature glaskrukke med låg, lille Enkelt, stilfuldt opbevaringsglas med korklåg. En fin detalje i ethvert hjem og en trendy måde at server på. Fås i to størrelser. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017331 Materiale: Glas/kork. Størrelse: H 86 mm Ø 115 mm Emballage: Box Pris: 160,-


Nature

Nature osteklokke, trekantet Endelig en super-stilfuld og praktisk osteklokke. Bunden er af stentøj, der tåler maskinevask, og kuplen er af akryl. Egeknoppen på toppen gør det let at holde og løfte låget af - det bliver en klassiker! Designer: Björk-Forth Art. nr.: 5018073 Materiale: Stentøj/plast/oak. Størrelse: 250 x 165 x 115 mm Emballage: Box Pris: 256,-

Nature ostehøvl Klassisk ostehøvl fremstillet af høj kvalitetsstål for nem udskæring. Den forreste del af bladet fungerer som en ostekniv for at give dig mulighed for at skære osten i mindre stykker. Håndtaget er lavet af massivt egetræ. Glem ikke at oliere det regelmæssigt. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017204 Materiale: Rustfrit stål med håndtag i eg. Størrelse: 85 x 232 mm Emballage: Box Pris: 104,-

Nature osteklokke Osteklokke og serveringbakke i et. Fremstillet af massiv eg med et mundblæst glaslåg. En moderne klassiker. Glem ikke at oliere træet regelmæssigt. Designer: Helene Tiederman Art. nr.: 5026044 Materiale: Eg. Størrelse: Ø 180 mm Emballage: Box Pris: 280,-

Nature osteknivesæt Ostebord bliver en stadig mere og mere populær dessert, og det er her, at dette knivsæt vil komme til sin ret. Sættet består af to osteknive - en til parmesanost og en til andre oste samt en serveringsgaffel. Håndtagene er lavet af massivt egetræ for høj kvalitet. Glem ikke at oliere dem regelmæssigt. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017198 Materiale: Rustfrit stål med håndtag i eg. Størrelse: L 125 mm Emballage: Box Pris: 160,-

Nature ostekniv Står menuen på ost? Så skal du bruge denne ostekniv. Håndtaget er lavet af massivt egetræ. Glem ikke at oliere det regelmæssigt. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017125 Materiale: Rustfrit stål med håndtag i eg. Størrelse: L 212 mm Emballage: Box Pris: 80,-

Nature parmesan høvl Smart parmesan rivejern! Kombinationen af egetræ og rustfrit stål gør det nemt at se, at dette produkt tilhører Nature serien. Rivejernet er let at løfte op, så du kan servere osten fra den elegante beholder i egetræ. Rivejernet i rustfri stål tåler opvaskemaskine, det gør beholderen i egetræ tilgengæld ikke. Vi anbefaler at denne bliver olieret regelmæssigt. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017866 Materiale: Eg/Rustfrit stål. Størrelse: 290 x 70 x 42 mm Emballage: Box Pris: 200,-

Nature serveringssæt, 4 dele Et flot serveringssæt til snacks eller tapas med glasskåle i forskellige størrelser. Lidt anderledes og lidt mere elegant. Bakken er i massivt eg og i høj kvalitet. Glem ikke at oliere det regelmæssigt. Designer: Moritz Design Art. nr.: 5017183 Materiale: 3 skåle i glas. Bakke i eg. Størrelse: 210 x 224 mm H 115 mm Emballage: Box Pris: 264,-

Nature smørkniv To smøreknive i et stilfuldt design fremstillet af massivt egetræ. Glem ikke at oliere dem regelmæssigt. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017600 Materiale: Egetræ. Størrelse: L 175 mm Emballage: Box Pris: 120,-

101


102

Nature vinkaraffel med egeprop En smukt udformet rødvins-karaffel, der naturligvis kan bruges til alle former for drikkevarer. Et tidløst design og en utrolig populær gave. Art. nr.: 5010116 Materiale: Mundblæst glas. Størrelse: 2 l, H 275 mm, Ø 195 mm Emballage: Box Pris: 200,-

Nature vin-/vandkaraffel med egeprop En klassiker. Designet til hvidvin eller som vandkaraffel. Stilen er klassisk, og designet holder. En populær gave. Art. nr.: 5015336 Materiale: Mundblæst glas. Størrelse: 1 l, H 345 mm Emballage: Box Pris: 160,-

Karaffel-renser En smart måde at rense karafler på, da de ofte er vanskelige at nå med en opvaskebørste. Hæld lidt varmt vand og opvaskemiddel i karaflen sammen med de små kugler. Ryst karaflen, skyl efter og karaflen er ren. Art. nr.: 5017241 Materiale: Kugler i rustfrit stål. Æske i plastic. Størrelse: Ø 4 mm, ca 250 pcs Emballage: Windowbox Pris: 56,-

Nature olie/eddikeflaske Sagaforms klassiske karffel - nu til lidt mindre vin eller din olie/eddike. Art. nr.: 5017734 Materiale: Eg/glas. Størrelse: 45 cl, Ø 75 mm H 290 mm Emballage: Box Pris: 184,-

Nature olie-/eddikeflaske med egeprop, 2-stykspakke Et stilfuldt sæt. Kan bruges til olie og eddike, mælk til kaffen eller til en enkelt servering af vin. Art. nr.: 5015337 Materiale: Mundblæst glas. Størrelse: 30 cl, H 190 mm Emballage: Box Pris: 160,-

Nature serveringssæt med egeprop, 2-stykspakke Et salt- og pebersæt - eller til opbevaring af andre krydderier? ”Lågene” er trækugler af massivt egetræ. Uundværligt på et middagsbord. Art. nr.: 5016554 Materiale: Mundblæst glas. Størrelse: H 100 mm 20 cl Emballage: Box Pris: 144,-

Nature salt- og pebersæt Et pænt salt- og pebersæt. ”Lågene” består af trækugler af massivt egetræ. Art. nr.: 5017178 Materiale: Eg/glas. Størrelse: Ø 48 mm H 115 mm Emballage: Box Pris: 128,-

Nature servings-/opbevaringsstativ Serveringssæt, der matcher vores produkter i Nature-serien, men egner sig lige godt til alle krydderibeholdere og olie- og eddikeflasker. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017819 Materiale: Eg. Størrelse: 240 x 170 x 170 mm Emballage: Box Pris: 240,-


Nature

Nature serveringsskål, lille Sagaforms kassiske glasskål - nu i mindre format til servering af f.eks. ris eller kartofler. Art. nr.: 5017735 Materiale: Eg/glas. Størrelse: 1,5 l Ø 180 mm H 100 mm Emballage: Box Pris: 240,-

Nature serveringsskål, stor Serveringsskål i et cool design med en aftagelig bund i massivt eg, som beskytter bordet. Perfekt til salat eller frugt. Glem ikke at oliere træet regelmæssigt. Art. nr.: 5017604 Materiale: Egetræ, glas. Størrelse: Ø 220 mm H 150 mm Emballage: Box Pris: 280,-

Nature salatsæt Nature salatsæt består af et salatbestik af egetræ. Sættet er designet efter samme design som Oak vin- og oliekaraflerne med kuglen i egetræ på toppen. Glem ikke at oliere regelmæssigt. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017867 Materiale: Eg. Størrelse: 240 x 65 mm Emballage: Box Pris: 160,-

Nature salatbestik Salatbestik i et tidløst design. Håndtagene er lavet af massivt egetræ og i en høj kvalitet. Glem ikke at oliere dem regelmæssigt. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017605 Materiale: Egetræ, rustfri stål. Størrelse: 310 x 58 mm Emballage: Box Pris: 160,-

Nature pincet Nature pincet/tang, hvor funktion og design er perfekt kombineret. Brug den som serveringstang eller som grillpincet. Produceret af massivt eg. Glem ikke at olie regelmæssigt. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017868 Materiale: Eg. Størrelse: L 300 mm Emballage: Box Pris: 120,-

Nature snapsekaraffel Snapsekaraffel i glas med klassisk prop. Et design med fokus på indholdet, og en karafel der bidrager til den gode stemning ved ethvert bord. Art. nr.: 5017827 Materiale: Mundblæst glas/Kork. Størrelse: 80 cl Emballage: Box Pris: 160,-

Nature snapseglas med opbevaringsæske, 6 stk. Mundblæste snapseglas i opbevaringskasse. Glassene kan vendes på hovedet, så det er muligt at vælge to forskellige størrelser snaps. Sjove at sætte frem, når du har gæster, eller at bruge som gave. Designer: Pascal Charmolu Art. nr.: 5017704 Materiale: Mundblæst glas/Oak. Størrelse: 2-4 cl, H 120 mm Emballage: Box Pris: 320,-

Nature Kapselåbner Flot oplukker i rustfrit stål og håndtag i massiv eg. En smart lille gave til værten - eller dig selv. Glem ikke at oliere håndtaget med jævne mellemrum. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017602 Materiale: Egetræ, rustfri stål. Størrelse: 165 mm Emballage: Windowbox Pris: 80,-

103


Nature lanterne Elegant lanterne fremstillet af en blanding af Natures signaturmaterialer, eg, glas og rustfrit stål, der passer rigtig godt sammen. Kan bruges som lanterne, vase og endda vinkøler. Simpelthen et must have! Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017329 Materiale: Metal/Glas/bambus. Størrelse: H 230 mm Ø 185 mm Emballage: Box Pris: 400,-

Nature brik, 4-pak Krus-brikker i eg, opbevares samlet i en stilfuld læderrem. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017623 Materiale: Eg/læder. Størrelse: Ø 95 mm, H 5 mm Emballage: Box Pris: 120,-

104

Nature glaskrus med brik i eg, 2-pak To funktionelle krus i varmebestandigt glas samt brikker i egetræ. Klassisk design og en god gave at give. Designer: Lovisa Wattman Art. nr.: 5017746 Materiale: Glas/eg. Størrelse: 25 cl, Ø 80 mm H 92 mm Emballage: Box Pris: 240,-

Nature krukke, høj Praktiske krukker af stentøj og med et klassisk mønster i relief. Tætsiddende låg. Designer: Lotta Odelius Art. nr.: 5017745 Materiale: Stentøj. Låg i eg. Størrelse: 1,2 l, Ø 92/110 mm H 190 mm Emballage: Box Pris: 200,-

Nature opbevaringskrukke Praktiske krukker af stentøj og med et klassisk mønster i relief. Tætsiddende låg. Designer: Lotta Odelius Art. nr.: 5017744 Materiale: Stentøj. Låg i eg. Størrelse: 50 cl, Ø 92/110 mm H 100 mm Emballage: Box Pris: 160,-

Nature mælkekande Sagaforms klassiske karaffel - nu i en mindre størrelse til servering af mælk til kaffen eller teen. Art. nr.: 5017733 Materiale: Eg/glas. Størrelse: 30 cl, Ø 74 mm H 172 mm Emballage: Box Pris: 112,-

Nature bordskåner Supersmarte bordskånere til både små og store gryder eller forme. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017603 Materiale: Eg. Størrelse: 180 x 190 mm H 30 mm Emballage: Box Pris: 184,-


Nature

Nature servietholder Unik servietholder i gennemtænkt design med Nature seriens elegante materialevalg. Selvfølgelig med en egetræskugle, så servietterne ikke blæser væk. Løfter enhvert dækket bord! Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017328 Materiale: Stentøj/oak/metal. Størrelse: 190 x 190 x 115 mm Emballage: Box Pris: 200,-

Nature marble fyrfadstage Sagaforms klassiske lanterne med sort marmor fad. Art. nr.: 5017698 Materiale: Glas/marmor. Størrelse: Ø 130 mm H 215 mm Emballage: Box Pris: 240,-

Nature bakke Denne klassiske, stilfulde serveringsbakke er fremstillet i massivt eg og er i høj kvalitet. Altid en populær gave. Glem ikke at oliere den regelmæssigt. Designer: Anton Björsing Art. nr.: 5017606 Materiale: Egetræ. Størrelse: 500 x 340 x 63 mm Emballage: Box Pris: 400,-

Nature sengebakke med sammenklappelige ben Robust sengebakke til de lange søndagsmorgener med morgenmad i sengen. Bakken er fremstillet af massivt eg og ben af rustfrit stål. Glem ikke at oliere bakken regelmæssigt. Designer: Moritz Design Art. nr.: 5016119 Materiale: Eg/metal. Størrelse: 500 x 300 x 245 mm Emballage: Box Pris: 560,-

Nature lysestage Traditionel lysestage i nye stil. Velegnet til både bloklys og stearinlys. Metaldel på toppen er aftagelig, hvilket gør det nemt at rengøre efter brug. Art. nr.: 5017610 Materiale: Egetræ/metal. Størrelse: H 117 mm Emballage: Box Pris: 200,-

Paraffineolie Certificeret paraffinolie af medicinsk kvalitets til skærebrætter og andre trævarer. Smør på med en klud og tør eventuelt overskydende olie væk. Gentag indtil træet er helt mættet. Art. nr.: 5017693 Materiale: Plastik, olie. Størrelse: 100 ml Emballage: Box Pris: 80,-

Nature tapassæt Et tapasinspireret gavesæt med to forskellige størrelser skåle, en assiett og en krukke med et mix af økologiske ZETA oliven. Alt smukt pakket i en gaveæske, som gør det til den perfekte gave! Art. nr.: 5003638 Materiale: Stentøj. Størrelse: Ø 140 mm/Ø 110 mm/Ø 220 mm Emballage: Giftbox

Nature ostesæt Dette stilfulde ostesæt i en trendy blanding af materialer: Eg, sort stentøj og rustfrit stål. Tre ostknive og et mat-sort bræt. Alt smukt pakket i en gaveæske, som gør det til den perfekte gave! Art. nr.: 5003484 Materiale: Stentøj/oak/rustfrit stål. Størrelse: 320 x 190 x 180 mm Emballage: Happy Holidays Giftbox Pris: 296,-

105


106

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk


CLUB Sidste år har Sagaform 25 års jubilæum, som vi fejrer ved at relancere nogle af vores populære glasartikler med et guldfarvet touch. Serien er skabt af Matz Borgström, der har designet mange succesfulde produkter for en række store mærker gennem årene - og disse Sagaform glas er blandt de bedst sælgende. Som yderligere bevis på hans store succes, har Matz vundet en række internationale priser og stipendier gennem årene og har også bidraget til Sveriges placering i designverdenen med foredrag ved Institut for Glas og Keramik på Konstfack Kunstakademi, Håndværk og Design i Stockholm.

107


110


Club

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk

111


Club cocktail-/dessertglas guld, 2-pak Cocktailglas i Sagaforms ikoniske Clubdesign, produceret af mundblæst glas og med en guldfarvet fod. Cocktailglasset fungerer lige så godt som dessertskål. Sælges som 2-pak. Club guld er en serie med begrænset oplag - en relancering af Sagaforms populære Clubglas - nu i en moderne version med guldfarvede detaljer, men i samme unikke design. Håndvask anbefales. Designer: Matz Borgström Art. nr.: 5009117 Materiale: Mundblæst glas. Størrelse: 15 cl H 80 mm Emballage: Giftbox Pris: 200,-

Club ølglas guld, 2-pak Ølglas i Sagaforms ikoniske og unikke Clubdesign. Disse glas bliver garanteret bemærket ved din næste middag eller fest! Ølglasset er produceret af mundblæst glas med en guldfarvet fod. Sælges som 2-pak. Club guld er en serie med begrænset oplag - en relancering af Sagaforms populære klubglas - nu i en moderne version med guldfarvede detaljer, men i samme unikke design. Håndvask anbefales. Designer: Matz Borgström Art. nr.: 5009119 Materiale: Mundblæst glas. Størrelse: 33 cl H 147 mm Emballage: Giftbox Pris: 200,-

112

Club champagneglas guld, 2-pak Champagneglas i Sagaforms ikoniske og unikke Clubdesign. Disse glas bliver garanteret bemærket ved din næste middag eller fest! Produceret af mundblæst glas med en guldfarvet fod. Sælges som 2-pak. Club guld er en serie med begrænset oplag - en relancering af Sagaforms populære Clubglas - nu i en moderne version med guldfarvede detaljer, men i samme unikke design. Håndvask anbefales. Designer: Matz Borgström Art. nr.: 5009118 Materiale: Mundblæst glas. Størrelse: 20 cl H 165 mm Emballage: Giftbox Pris: 200,-

Club vinglas guld, 2-pak Vinglas i Sagaforms ikoniske og unikke Clubdesign. Disse glas bliver garanteret bemærket ved din næste middag eller fest! Produceret af mundblæst glas med en guldfarvet fod. Sælges som 2-pak. Club guld er en serie med begrænset oplag - en relancering af Sagaforms populære Clubglas, nu i en moderne version med guldfarvede detaljer, men i samme unikke design. Håndvask anbefales. Designer: Matz Borgström Art. nr.: 5009120 Materiale: Mundblæst glas. Størrelse: 22 cl H 135 mm Emballage: Giftbox Pris: 200,-

Club snapseglas guld, 2-pak Snapsglas i Sagaforms ikoniske og unikke Club-design. En detalje der med garanti skaber opmærksomhed ved den næste middag eller fest! Snapseglassene er produceret af mundblæst glas med guldfarvede fødder. Sælges som 2-pak. Club med guld er en serie i begrænset oplag. En relancering af Sagaforms populære Club glas, nu i en moderne version med guldfarvede detaljer, men i samme unikke design! Håndvask anbefales. Designer: Matz Borgström Art. nr.: 5009121 Materiale: Mundblæst glas. Størrelse: 4 cl H 100 mm Emballage: Giftbox Pris: 200,-


Club

113


114

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk


KØKKEN Køkken består af et antal unikke produkter, som vi ønsker skal have et særligt sted i modtagerens køkken og i forbindelse med madlavning. Noget lidt anderledes, der skiller sig ud eller bare er sjovt. Produkterne har et moderne designsprog, et innovativt design og er lette at bruge.

115


118


Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk

119


120


Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk

121


Fish skål, lille, hvid Serveringsskål i flot design med kontrastfarvet kant og reliefmønstret inderside. Tåler maskinopvask. Fås i to forskellige størrelser. Art. nr.: 5017778 Materiale: Porcelæn. Størrelse: 180 x 150 mm H 60 mm Emballage: Box Pris: 144,-

Fish serveringsskål stor, hvid Serveringsskål i flot design med kontrastfarvet kant og reliefmønstret inderside. Tåler maskinopvask. Fås i to forskellige størrelser. Art. nr.: 5017794 Materiale: Porcelæn. Størrelse: 310 x 260 mm H 70 mm Emballage: Box Pris: 360,-

Seafood serveringsbrædt Charmerende serveringsbræt i form af en fisk, som gør sig lige så godt som skærebræt. Fiskens halefinne fungerer som håndtag, og i øjet er der monteret en aftagelig læderstrop til ophængning og som dekoration. Art. nr.: 5017780 Materiale: Bambus/læder. Størrelse: 310 x 260 x 15 mm Emballage: Box Pris: 144,-

5017826, blå

Østers sæt Et elegant og funktionelt østerssæt. Et serveringsfad med plads til otte østers og tilbehør i midten, en østerskniv samt et lille håndklæde i hørlærred, så det er rarere at holde om østersen. Art. nr.: 5017816 Materiale: Rustfrit stål. Linned/ bomuld håndklæde. Størrelse: Ø 250 mm, knife 170 mm Emballage: Box Pris: 240,-

Fish skalfad, 2-pak 2-pak serveringsskåle i fint design med kontrastfarvet kant og reliefmønster på indersiden. Formen er inspireret af en muslingeskal. Tåler opvaskemaskine. Art. nr.: 5017364 Materiale: Porcelæn. Størrelse: 146 x 106 x 36 mm Emballage: Box Pris: 144,-

Fish serveringsskål 3 dele, hvid Sæt med 3 serveringsskåle, som når de sættes sammen, danner en fisk. Et indslag i borddækningen, der bidrager til den gode stemning, og sjov som gave. Art. nr.: 5017822 Materiale: Porcelæn. Størrelse: 300 x 100 mm H 40 mm Emballage: Box Pris: 200,-

5017779, blå

122


Køkken

Skaldyrsbestik, 4-pak Skaldyrsbestik i flot design i rustfrit stål. Gør det nemt at spise skaldyr takket være bestikkets to forskellige ender. Art. nr.: 5017776 Materiale: Rustfrit stål. Størrelse: L 240 mm Emballage: Box Pris: 160,-

Fiskekniv, 4-pak Fiskekniv i 4-stykspakke i højblankt rustfrit stål. Klassisk, elegant snit, som passer ind ved smukke opdækninger. Art. nr.: 5017817 Materiale: Rustfrit stål. Størrelse: L 220 mm Emballage: Box Pris: 200,-

Serveringstang Nyttig serveringstang, der gør tilberedning og servering nem og enkel. Den ene side er perforeret så overskydende væske kan løbe væk. Tangen er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet. Designer: Ann-Carin Wiktorsson Art. nr.: 5017677 Materiale: Rustfrit stål. Størrelse: 223 x 186 mm H 58 mm Emballage: Box Pris: 160,-

Serveringsske En stor serveringsske i et buet design, som er ligeså dekorativt som funktionelt. Skeen er fremstilelt i rustfrit stål af høj kvalitet. Designer: Ann-Carin Wiktorsson Art. nr.: 5017675 Materiale: Rustfrit stål. Størrelse: 254 x 76 mm H 31 mm Emballage: Box Pris: 144,-

Skaldyrsknækker En skaldyrsknækker eller skaldyrssaks, som er selvskreven ved ethvert krebsegilde. Knækkeren er desuden en smuk detalje på det dækkede bord. Art. nr.: 5017777 Materiale: Forkromet. Størrelse: 155 x 55 mm Emballage: Box Pris: 144,-

Butterfly glas, 4-pak hvid Prisbillige glas med et sødt sommerfugle mønster, som sagtens kan tåle en tur i opvaskemaskinen. Hvid. Art. nr.: 5017846 Materiale: Glas. Størrelse: 20 cl Emballage: Box Pris: 120,-

Butterfly glas, 4-pak Prisbillige glas med et sødt sommerfuglemønster, som sagtens kan tåle en tur i opvaskemaskinen. Art. nr.: 5017818 Materiale: Glas. Størrelse: 20 cl Emballage: Box Pris: 120,-

Nautic glas, 4-pak Prisbillige glas med et trendy maritimt mønster, som sagtens kan tåle en tur i opvaskemaskinen. Art. nr.: 5017808 Materiale: Glas. Størrelse: H 85 mm Ø 85 mm Volym: 20 cl Emballage: Box Pris: 120,-

123


Kniv af stål Unik, perfekt udformet kokkekniv med et greb i en cool kombination af sort og rustfrit stål. Pænt pakket ind i en gaveæske med formskåret indlæg. Den perfekte gave! Art. nr.: 5003480 Materiale: Rustfrit stål. Størrelse: 395 x 310 x 305 mm Emballage: Happy Holidays Giftbox Pris: 240,-

Knivsæt af stål Unik, perfekt udformet knivsæt med greb i en cool kombination af sort og rustfrit stål. En kokkenskniv og grøntsagskniv smukt pakket sammen i gaveæske med formskåret indlæg. Den perfekte gave! Art. nr.: 5003479 Materiale: Rustfrit stål. Størrelse: 395 x 375 x 305 mm Emballage: Happy Holidays Giftbox Pris: 360,-

Knivsæt af wengetræ Klassisk, perfekt udformet knivsæt med greb i wengetræ. En kokkenskniv og grøntsagskniv smukt pakket sammen i gaveæske med formskåret indlæg. Den perfekte gave! Art. nr.: 5003481 Materiale: Rustfrit stål/wenge træ. Størrelse: 395 x 375 x 305 mm Emballage: Happy Holidays Giftbox Pris: 360,-

Kagespade, guld Guldfarvet kagespade til en elegant servering. Dens kurvede design er lige så dekorativt som funktionelt. Kagespaden er fremstillet i rustfrit stål. Designer: Ann-Carin Wiktorsson Art. nr.: 5017847 Materiale: Rustfrit stål. Størrelse: L 245 mm Emballage: Giftbox Pris: 160,-

124

Tærte/kagespade En elegant kage-/tærtespade. Dens kurvede design er lige så dekorativt som funktionelt. Kage-/tærtespaden er fremstillet i rustfrit stål og af høj kvalitet. Designer: Ann-Carin Wiktorsson Art. nr.: 5017669 Materiale: Rustfrit stål. Størrelse: 245 x 77 mm H 35 mm Emballage: Box Pris: 144,-

Piccadilly kagefad på fod, hvid Dekorativt lagkagefad eller serveringsfad med bølgende mønster. Passer fint til kager i op til 25 cm i diameter. Designer: Ann-Carin Wiktorsson Art. nr.: 5017825 Materiale: Stentøj. Størrelse: Ø 280 mm H 105 mm Emballage: Box Pris: 360,-

Hjerteskål, hvid En sød hjerteformet skål i en elegant gaveæske. Køb den til dig selv og dine egne smukt dækkede borde, eller fyld den med chokolade, og forær den væk; en garanteret succes! Art. nr.: 5017848 Materiale: Stentøj. Størrelse: 160 x 137 x 54 mm Emballage: Giftbox Pris: 120,-


Køkken

Birdy fuglefoderapparat Et flot designet foderbræt i stentøj. Nemt at hænge op i træer eller på væggen. Wire inkluderet. Art. nr.: 5016504 Materiale: Stentøj. Metaltråd til ophængning. Størrelse: 130 x 145 x 160 mm Emballage: Box Pris: 160,-

Club ølglas 2-pak To stilfulde ølglas på fod. Art. nr.: 5017646 Materiale: Glas Størrelse: 42 cl H 175 mm Emballage: Box Pris: 80,-

Club isspand med tang Flot isspand inkl. tang i rustfrit stål. Matcher andre produkter i Club drinks-serien. En folder med forskellige drinks-opskrifter medfølger. Art. nr.: 5017620 Materiale: Maskinpresset glas, rustfri stål. Størrelse: Ø 125 mm H 120 mm Emballage: Box Pris: 264,-

Club tumbler, 2-pak Gammeldags glas med et dekorativt mønster. Den tykke bund giver en behagelig tyngde. Velegnet til enhver lejlighed og til drikkevarer som whisky, long drinks eller hvorfor ikke som vandglas? Art. nr.: 5017686 Materiale: Glas. Størrelse: 27 cl, Ø 85/80 mm H 90 mm Emballage: Box Pris: 136,-

Club tumbler 2-pak, lille To lave glas, som passer perfekt til aftenens drinks. Med et klassisk og elegant design, der matcher både shaker og isspand i samme serie. En folder med forskellige drinks-opskrifter medfølger. Art. nr.: 5017494 Materiale: Maskinpresset glas. Størrelse: 17 cl, Ø 73 mm H 84 mm Emballage: Box Pris: 104,-

Club tumbler 2-pak, stor To høje glas, som passer perfekt til aftenens drinks. Med et klassisk og elegant design, der matcher både shaker og isspand i samme serie. En folder med forskellige drinks-opskrifter medfølger. Art. nr.: 5017458 Materiale: Maskinpresset glas. Størrelse: 25 cl, Ø 70 mm H 150 mm Emballage: Box Pris: 144,-

Club shaker Vær din egen bartender og bland velsmagende drinks med denne flotte cocktail shaker i glas og rustfrit stål. Matcher isspand i samme serie. En folder med forskellige drinks-opskrifter medfølger. Art. nr.: 5017612 Materiale: Maskinpresset glas, rustfri stål Størrelse: 40 cl/70 cl, Ø 90 mm H 300 mm Emballage: Box Pris: 240,-

Club shotglas, 4-pak Lækre stabelbare shotglas med dekorative mønstre. Et lille glas, men som har en behagelig tyngde og ligger godt i hånden, rummer 6 cl. Art. nr.: 5017689 Materiale: Glas. Størrelse: 6 cl, Ø 38 mm H 65 mm Emballage: Box Pris: 120,-

125


Club whiskyglas med rund bund 2-pak. Isterninger/granitsten 2-pak. To lækre whiskyglas og to store kølende isterninger i granitsten, som holder whiskyen kølig, uden at den bliver fortyndet med vand. Art. nr.: 5003399 Materiale: Glas. Granitsten. Størrelse: 20 cl / 25 x 25 x 25 mm Emballage: Giftbox Pris: 200,-

Club drinks skeer 2-pak To skeer i rustfrit stål. Brug dem til irsk kaffe, drinks eller som rørepind i din latte. Art. nr.: 5017616 Materiale: Rustfri stål. Størrelse: L 210 mm Emballage: Box Pris: 104,-

126

Club irish Coffee glas 2-pak To Irish Coffee glas i et klassisk design. En folder med forskellige drinks-opskrifter medfølger. Art. nr.: 5017615 Materiale: Maskinpresset glas. Størrelse: 25 cl, H 150 mm Emballage: Box Pris: 104,-

Bar whiskyglas med rund bund, 6 stk. De rockende whisky glas er en bestseller, og er en af vores mest populære gaver. Anderledes og sjove. Art. nr.: 5015280 Materiale: Glas. Størrelse: 20 cl Emballage: Box Pris: 136,-

Club Avecglas, rundbundet, 4-stykspakke Gyngende avecglas til drinks er et festligt indslag. Åbningen bliver smallere opefter og koncentrerer dermed aromaerne, så selv de mest udsøgte dufte opleves af den, der drikker af glasset. Sælges i 4-stykspakker i en elegant gaveæske. Designer: Pascal Charmolu Art. nr.: 5017852 Materiale: Mundblæst glas. Størrelse: 15cl, Ø 70 mm, H 90 mm Emballage: Box Pris: 240,-

Club whiskey karaffel Lækker whiskykaraffel i glas med slebet glasprop. Karaflen er perfekt både som pynt og som gave. Art. nr.: 5017849 Materiale: Mundblæst glas/krystal prop. Størrelse: 80 cl 220 mm Emballage: Giftbox Pris: 240,-

Club drinkske Snoet drinkske fremstillet i sort rustfrit stål. I den ene ende er der en støder med pigge, perfekt værktøj til at blande cocktails. Art. nr.: 5017690 Materiale: Rustfrit stål. Størrelse: Ø 25 mm L 300 mm Emballage: Box Pris: 120,-


Køkken

Club serveringsskål med tryk Sjov snackskål i en anderledes form af et kranium med et trendy mønster. En morsom gave. Art. nr.: 5017628 Materiale: Stentøj. Størrelse: 168 x 262 mm H 60 mm Emballage: Box Pris: 136,-

Club drinksæt Smart drinksæt i tre dele. Sættet indeholder det, du behøver, til at blande de gode drinks. En morter, et vendbart 2-4 cl målbæger samt flot cocktail shaker i rustfrit stål. En folder med forskellige drinks-opskrifter medfølger. Art. nr.: 5017613 Materiale: Rustfri stål. Størrelse: Ø 38 mm, H 80 mm (2 cl/4 cl) Emballage: Box Pris: 280,-

Club vinoptrækker Proptrækker i flot design, i rustfrit stål og med gummibeklædt greb. Perfekt gave til værterne. Art. nr.: 5017614 Materiale: Rustfri stål, plast. Størrelse: 150 x 155 mm Emballage: Box Pris: 240,-

Club spiritus målebæger 2 & 4 cl. Et funktionelt og vendbart 2-4 cl målbæger i et elegant design. En folder med forskellige drinks-opskrifter medfølger. Art. nr.: 5017645 Materiale: Rustfri stål. Størrelse: Ø 38 mm, H 80 mm Emballage: Box Pris: 80,-

Mustache lommelærke Lommelærke i sjov facon, perfekt gave til manden der har alt. Påfyldningstragten medfølger. Art. nr.: 5017647 Materiale: Rustfrit stål. Størrelse: 13 cl, 95 x 33 mm, H 90 mm Emballage: Box Pris: 120,-

Kryds og bolle shotsspil Kryds og Bolle spil med shotglas. Til den sjove firmafest eller en aften med vennerne. Art. nr.: 5016681 Materiale: Glas. Størrelse: 250 x 250 mm Emballage: Box Pris: 120,-

Whiskysten 9-pak En klassiker. Sæt stenene i fryseren 2 timer før, du skal bruge dem. Ingen fortyndende vand i din drink, og den bevarer sin oprindelige smag. En populær gave, som bliver leveret i smart gaveæske. Art. nr.: 5016350 Materiale: Granitsten. Størrelse: 20 x 20 x 20 mm Emballage: Box Pris: 120,-

Club isterninger, rustfri stål 2-pak To sjove isterninger i form af kranier i rustfrit stål. Læg dem i fryseren i 2 timer før du skal bruge dem, så vil der ikke komme nogen ekstra vand i din drink, som det ellers ville være ved almindelige isterninger og dine drinks bevarer sin smag. Sjov gave at give! En folder med forskellige drinks-opskrifter medfølger. Art. nr.: 5017624 Materiale: Rustfri stål. Størrelse: 50 x 42 x 36 mm Emballage: Box Pris: 160,-

127


128

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk


OVNFASTE FADE Sammen med produktdesigneren Ann-Carin Wiktorsson, har vi skabt en serie af ovnfaste fade i høj kvalitet. Dråberne i bunden, for eksempel, er en vigtig detalje - specialdesignet så indholdet i skålen lettere kommer ud. Alle produkterne i serien - store og små - er ovnfaste og fungerer lige så fint til serve-ring som til tilberedning. Med hendes store interesse for smukke borddækninger og god mad, har Pernilla Wahlgren inspireret Ann-Carin til at skabe generøse og yderst funktionelle produkter - navnet er Piccadilly.

129


132


Ovnfaste fade

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk

133


Piccadilly rund form ovnfast, hvid Et pænt og praktisk fad til kolde og varme retter. Dekorativt på et hvilket som helst bord. Smagsfulde opskrifter medfølger. Unikt design i samarbejde med Pernilla Wahlgren. Designer: Ann-Carin Wiktorsson Art. nr.: 5017741 Materiale: Stentøj. Størrelse: 1,1 L, 230 x 285 mm H 55 mm Emballage: Box Pris: 200,-

Piccadilly firkantet form ovnfast, hvid Et flot ovnfast fad til de større middage. Dekorativt på bordet og holder maden varm længe. Smaguld opskrift medfølger. Unikt design i samarbejde med Pernilla Wahlgren. Designer: Ann-Carin Wiktorsson Art. nr.: 5017728 Materiale: Stentøj. Størrelse: 2,5 l, 385 x 270 mm H 65 mm Emballage: Box Pris: 360,-

134

Piccadilly skål ovnfast, hvid En dekorativ serveringsskål med Piccadillyseriens karakteristiske prikker præget i bunden. Kan bruges til meget og er desuden ovnfast. Designer: Ann-Carin Wiktorsson Art. nr.: 5017725 Materiale: Stentøj. Størrelse: 1,3 l, Ø 250 mm H 80 mm Emballage: Box Pris: 224,-

Piccadilly skål ovnfast, rosa En smuk skål til hverdag eller fest. Den dekorative runde form vil pynte på middagsbordet. Leveres med en velsmagende opskrift. Designer: Ann-Carin Wiktorsson Art. nr.: 5017313 Materiale: Stentøj. Størrelse: 1,3 l, Ø 250 mm H 80 mm Emballage: Box Pris: 200,-

Piccadilly fad ovnfast, hvid Et stort, smukt fad som passer til både hverdag og fest. Ovnfast og med sin dekorative dråbeform bliver den et smukt blikfang på bordet. Smagsfuld opskrift medfølger. Unikt design i samarbejde med Pernilla Wahlgren. Designer: Ann-Carin Wiktorsson Art. nr.: 5017727 Materiale: Stentøj. Størrelse: 1,2 l, 370 x 275 mm H 45-65 mm Emballage: Giftbox Pris: 360,-


Ovnfaste fade Firkantet ovnfast fad med ske og opskrift Trendy, mat-sort og stort ovnfast fad i et sæt sammen med en matchende serveringsske i bambus. Derudover vedlagt opskriftsforslag og inspirerende billeder. Alt pakket i en flot gaveæske. Perfekt gave! Designer: Ann-carin Wiktorsson Art. nr.: 5003485 Materiale: Stentøj/bambus. Størrelse: 355 x 252 x 68 mm Emballage: Happy Holidays Giftbox Pris: 360,-

Piccadilly portionsskål ovnfast 2-pak, hvid To søde blomsterformede portionsskåle til både hverdag og fest. Stabelbare og ovnfaste. Designer: Ann-Carin Wiktorsson Art. nr.: 5017724 Materiale: Stentøj. Størrelse: 23 cl, Ø 130 mm H 65 mm Emballage: Box Pris: 144,-

Rund, ovnfast fad, sort Trendy, mat-sort og rundt ovnfast fad. Leveres i en stilfuld gaveæske med tilhørende opskriftsforslag og inspirerende billeder. Perfekt gave! Designer: Ann-carin Wiktorsson Art. nr.: 5003486 Materiale: Stentøj. Størrelse: 1,1 L 233 x 289 x 55 mm Emballage: Happy Holidays Giftbox Pris: 360,-

Piccadilly tærteform, hvid Et pænt og dekorativt fad til både hverdag og til fest. Passer lige så godt til kolde retter som til varme. Tærteformens blomsterblade er tænkt som en portion - så denne tærteform passer til 12 personer. Smagsfuld opskrift følger med. Unikt design i samarbejde med Pernilla Wahlgren. Designer: Ann-Carin Wiktorsson Art. nr.: 5017726 Materiale: Stentøj. Størrelse: 1 l, Ø 280 mm H 45 mm Emballage: Box Pris: 200,-

5017311, rosa

135


Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk


SWEDEN I den svenske serie er der holdt fast i, hvad der virkelig er svensk. Symboler der associeres med Sverige. Hvad kunne være mere svensk end Dala-hesten? Blå, rød og gul finder du i en række produkter, bl.a. skåle og glas. Måske en idé til borddækningen eller for dem der blot ønsker at hylde den svenske arv.


138


Sweden

Sweden take away krus med silikonelåg Farverigt (svensk-inspireret) takeaway krus i porcelæn med en silikone låg til kaffe eller te, når du er på farten. De dobbelte vægge i kruset gør, at varmen holder længere. Oplagt til eks. svenske virksomheder eller turister. Art. nr.: 5016401 Materiale: Porcelæn. Størrelse: 25 cl H 150 mm Emballage: Box Pris: 112,-

Dalahest serveringsskål, lille En anderledes skål udformet som en Dala hest. Kan bruges til slik eller nødder. En gave til evt. svenske firmaer. Designer: Ylva Olsson Art. nr.: 5016532 Materiale: Stentøj. Størrelse: 160 x 140 x 45 mm Emballage: Box Pris: 104,-

Strawberry serveringsskål Smagfuld serveringsskål, formet som et jordbær. Med reliefmønster i bunden af skålen. Designer: Björk-Forth Art. nr.: 5017774 Materiale: Stentøj. Størrelse: 180 mm, H 40 mm Emballage: Box Pris: 200,-

Dalahest serveringsskål En anderledes skål udformet som en Dala hest. Kan bruges til slik eller nødder. En gave til evt. svenske firmaer. Designer: Ylva Olsson Art. nr.: 5015862 Materiale: Stentøj. Håndmalet. Størrelse: 210 x 200 x 60 mm Emballage: Box Pris: 160,-

Dalahest karaffel Snapsekaraffel i glas med dalahesten som et herligt motiv og med en klassisk prop. Karaflen er et indslag i borddækningen, der bidrager til den gode stemning. Art. nr.: 5017796 Materiale: Mundblæst glas/Kork. Størrelse: 80 cl Emballage: Box Pris: 160,-

Dalahest snapseglas, 4-pak Et sæt med fire shotglas med charmerende træhest motiv. Populær gave til turister og for svenskere, der rejser til udlandet. Art. nr.: 5017739 Materiale: Glas. Størrelse: 4,5 cl Emballage: Box Pris: 120,-

Sweden serveringsskål Et ovnfast fad - formet som Sverige. Kan bruges til småkager eller slik. En gave til evt. svenske firmaer. Designer: Ylva Olsson Art. nr.: 5015863 Materiale: Stentøj. Størrelse: 420 x 130 x 45 mm Emballage: Box Pris: 240,-

139


140

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk


INTERIOR At skabe smukke og funktionelle designs er en af vores største motivationer. Det er også essensen af vores interiørserie, som er konsolideret i succesen af vores højdejusterbare vase, Hold, som kan justeres i højden, så den passer til et hvilket som helst blomsterarrangement. Vi følger succesen op ved at udvide Hold med en separat serie af vaser i flere forskellige størrelser. Hold og andre produkter i serien er nu også tilgængelige i en sølvfarvet udgave, og vi har tilføjet en smuk lysestage, der med sit elegante design, supplerer serien smukt.

141


144


Interior

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk

145


Hold vase, stor, guld Hold er en unik, prisbelønnet glasvase designet af Pascal Charmolu. Vasen er af mundblæst glas i en højdejusterbar metalholder. Ved blot at flytte metalholderen op eller ned, kan du justere højden for at tilpasse alt - fra de mindre buketter til høje snitblomster. Hold stor vase er den største af de tre størrelser. Designer: Pascal Charmolu Art. nr.: 5018039 Materiale: Metal/Mundblæst glas. Størrelse: H 280 mm Ø 150 mm Emballage: Giftbox Pris: 400,-

Hold lysestage & vase, guld Hold er en unik glasvase designet af Pascal Charmolu. Vasens højde kan justeres ved at flytte metalholder op og kan dermed understøtte blomster med lange stilke. Designer: Pascal Charmolu Art. nr.: 5017869 Materiale: Metal/Mundblæst glas. Størrelse: H 200/330 mm Ø 115 mm Emballage: Giftbox Pris: 280,-

5018036, sølv

5018040, sølv

Hold vase lille, guld Hold er en unik, prisbelønnet glasvase designet af Pascal Charmolu. Vasen er af mundblæst glas i en højdejusterbar metalholder. Ved blot at flytte metalholderen op eller ned, kan højden justeres for tilpasning - fra lave til høje buketter. Hold lille vase er den mindste af de tre størrelser. Designer: Pascal Charmolu Art. nr.: 5018041 Materiale: Metal/Mundblæst glas. Størrelse: H 150 mm Ø 80 mm Emballage: Giftbox Pris: 200,-

5018037, sølv

146

Hold lysestage lille, guld Hold lysestage er en charmerende lille lysestage i mundblæst glas med en metalholder, der skinner i lyset fra flammen. Designet til stearinlys. Designer: Pascal Charmolu Art. nr.: 5018042 Materiale: Metal/Mundblæst glas. Størrelse: H 125 mm Ø 70 mm Emballage: Giftbox Pris: 160,-

5018043, sølv


Interior

Hold lysestage Hold lysestage er produceret af mundblæst glas og guldfarvet metal. Designet til kronelys og ser lige så smuk ud med som uden glasdelen. Designer: Pascal Charmolu Art. nr.: 5017870 Materiale: Metal/Mundblæst glas. Størrelse: H 250 mm Emballage: Box Pris: 200,-

Loop lysestage Loop er en generøs, dekorativ lysestage i guldfarvet metal. Lysholderen er designet, så den passer til bloklys. Den gyldne farve og bløde former er designet til at skabe en luksuriøs og hyggelig stemning i dit hjem. BEMÆRK Brug ikke bloklys over 75 mm. Art. nr.: 5017906 Materiale: Metal. Størrelse: 270 x 200 mm Emballage: Box Pris: 280,-

Top vase, guld Top vase er produceret af mundblæst glas og metal. Med sin enkle men dekorative indvendige detalje, fungerer den lige så godt som vase til enkle snitblomster eller som lysestage. Metaldelen er aftagelig. Art. nr.: 5017905 Materiale: Metal/Mundblæst glas. Størrelse: H 180 mm Emballage: Box Pris: 200,-

5018059, sølv

Egern serveringsfad, oval Ny størrelse i den populære egernserie. Reliefmønster i trendy Art Deco-stil og med håndmalede guldfarvede detaljer. Alle har brug for et gyldent egern derhjemme! Art. nr.: 5018089 Materiale: Stentøj. Størrelse: 260 x 127 x 32 mm Emballage: Box Pris: 200,-

Egern krukke med låg Serveringsfad med reliefmønster og et dekorativt egern. Art. nr.: 5017722 Materiale: Stentøj. Størrelse: Ø 190 mm Emballage: Box Pris: 200,-

Egern krukke Fin krukke i hvid keramik med guldfarvet egern på låget. Art. nr.: 5017703 Materiale: Stentøj. Størrelse: 45 cl, Ø:100mm H:150mm Emballage: Box Pris: 160,-

147


Sweetheart skål Vis din kæreste eller ven, at du holder af dem med denne skål i form af et hjerte. Leveres i fin gaveæske. Art. nr.: 5016202 Materiale: Stentøj. Størrelse: 130 x 110 x 45 mm Emballage: Box Pris: 104,-

Plaid, blade, grå Vidunderligt luksuriøs, blød og stor plaid i en changerende grå farvenuance, der passer til ethvert hjem. Mønsteret, der minder om blade, skaber smukke farveskift. Pakket ind med bånd og sløjfe i en stilfuld gaveæske. Den perfekte gave! Art. nr.: 5018108 Materiale: Polyester. Størrelse: 130 x 170 mm Emballage: Happy Holidays Giftbox Pris: 320,-

5018107, hvid

148

Cone krukke Cone krukken er en ny udgave af egern krukken, der viste sig at være en stor succes. Denne krukke har et nyt reliefmønster og en guldfarvet kogle på toppen - en charmerende detalje, der ser godt ud hele året rundt! Art. nr.: 5017872 Materiale: Stentøj. Størrelse: 45 cl, Ø 100 mm H 150 mm Emballage: Box Pris: 200,-

Cone serveringsfad Cone serveringsfad er en ny version af sidste års succesfad - den med ”egernet”. Den har et nyt reliefmønster og en guldfarvet kogle. Dekorativ servering ved enhver lejlighed. Art. nr.: 5017873 Materiale: Stentøj. Størrelse: Ø 190 mm H 60 mm Emballage: Box Pris: 160,-

Lanterne, guld Dekorativ høj fyrfads stage med guldfarvet metalstel og et smukt glas. Art. nr.: 5017760 Materiale: Glas/stål. Størrelse: Ø 160 mm H 280 mm Emballage: Box Pris: 280,-

Agern krukke med låg Dekorativ krukke i hvid keramik med guldfarvet blad på låget. Art. nr.: 5017721 Materiale: Stentøj. Størrelse: 70 cl, Ø140mm H195mm Emballage: Box Pris: 240,-

Plaid, gåseøje vævet, blå Blødt og luksiøst tæppe i en klassisk gåse-øjenvævning og med frynser på de korte sider Art. nr.: 5018123 Materiale: 100% Bomuld, 275 gsm. Størrelse: 130 x 190 cm Emballage: Happy Holidays Giftbox Pris: 320,-

5018124, Beige


Interior

Du kan finde hele vores sortiment pĂĽ www.newwave.dk

149


NOTER

150


Profile for Sortberg Hansen

Sagaform 2020  

Sagaform 2020  

Profile for nptryk