{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

B 2 B G AV E K ATA L O G

2019


VIDSTE DU ... Da vi i 2003 byggede nyt, var vi ikke i tvivl: Vi ville bygge på innovation, skaberglæde og dansk designtradition, nøjagtig som du oplever det hos vores mange brands. Med sin sans for kvalitet og æstetisk minimalisme er Kim Utzon arkitekten, der forløste ideen og skabte de omgivelser, der hver dag forpligter og holder os oppe på dét, vi er her for.


13

14

16

15

37

I NDHOL D

0 6 S P O T P Å 1 2 G AV E B U D G E T 0 – 1 0 0 1 8 G AV E B U D G E T 1 0 0 – 2 0 0 2 4 G AV E B U D G E T 2 0 0 – 3 0 0 2 8 G AV E B U D G E T 3 0 0 – 4 0 0 3 2 G AV E B U D G E T 4 0 0 3 8 G AV E B U D G E T 5 6 0 4 1 G AV E B U D G E T 6 4 0 5 2 G AV E B U D G E T 8 8 0

19

60 VÆ R D AT V I D E 60 G R AV E R I N G & T R Y K

44

43 26


PERFEKT

33

39

26

Den perfekte gave – findes den? I en til stadighed mere pulserende verden og hverdag er indtrykkene og mulighederne mange. Dette gør sig også gældende, når der skal gives firmagaver, hvad enten det drejer sig om julegaver, jubilæumsgaver, sommergaver eller gaver til en anden god anledning.

4

Michael Steffensen ACCOUNT MANAGER, B2B ROSENDAHL DESIGN GROUP A/S Mobil 25 16 07 76 mst@rdg.dk

Hos Rosendahl Design Group tror vi på, at smukke produkter gør hverdagen smukkere. At design og kvalitet vinder på den lange bane. At et fysisk minde om en speciel anledning giver en stærk relation giver og modtager imellem. I dette katalog giver vi vores bud på den perfekte gave med gavebudgetter, der strækker sig fra lavt til højt. Til hende og til ham. Til unge og til ældre. Gaver til enhver sag til enhver tid!

Du vælger nu gaver imellem hele ni design­ brands hos Rosendahl Design Group. Sidst ankomne i familien er Kähler Design. Et brand der på fornem vis tager det bedste fra en kunstnerisk keramikarv og fortolker det i nutidens lys.

Tak for din opmærksomhed og rigtig god fornøjelse med vores 2019 B2B gavekatalog. Vi har gjort os umage, og håber du finder den perfekte gave!


K O N S TA N T U D V I K L I N G S I D E N 1 9 8 4 Fra agenturvirksomhed til en af Danmarks stærkeste producenter af dansk design til bord og hjem. Udviklingen er gået over stok og sten, siden Erik Rosendahl grundlagde Rosendahl A/S i 1984. Alle vores produkter bliver til i tæt samarbejde med førende danske designere – og findes i utallige hjem verden over.

1984 Erik Rosendahl grundlægger Rosendahl A/S, der starter som agenturvirksomhed med iittala som hovedforretning.

1990 Rosendahl A/S køber rettighederne til Kay Bojesens træ­figurer og Grand Prix bestik.

1991 Rosendahl A/S starter import af Global Knive til det norske, grønlandske, færøske, islandske, finske og danske ­marked.

1992 Rosendahl A/S starter egen designkollektion. Det ­ bliver grundlaget for Rosendahls forretningsmodel, hvor ­udviklingen af nye produkter og kollektioner altid sker i et tæt ­sam­arbejde mellem designerne og Rosendahl.

1993 Rosendahl A/S køber Form Function og lancerer den pris­ belønnede vinprop, som bliver starten på Grand Cru-serien.

2003 Rosendahl A/S flytter ind i nyt domicil i Hørsholm designet af Kim Utzon.

2008 Rosendahl opkøber rettighederne til at producere, distribuere og markedsføre produkter under varemærket Holmegaard.

2008 Rosendahl erhverver rettighederne til at genskabe Arne ­Jacobsens vægure Bankers, City Hall og Roman tilbage i produktion.

2010 Rosendahl A/S skifter navn til Rosendahl Design Group med fem selvstændige brands i porteføljen: Holmegaard, Rosen­ dahl Copenhagen, Kay Bojesen Denmark, Global og Rosendahl Timepieces.

2014 Bjørn Wiinblad genopstår som brand, da Rosendahl D ­ esign Group skriver videre på fortællingen om den livsglade ­multikunstner og lancerer en ny kollektion under Bjørn Wiinblad Denmark.

2016 Rosendahl Design Group køber JUNA for at komplettere ­produkt- og brandporteføljen med et tekstilbrand.

2016 Rosendahl Design Group opkøber Lyngby Porcelæn, ­virksomheden bag den ikoniske Lyngbyvase samt et arkiv af danske designklassikere fra én af Danmarks engang største porcelænsfabrikker.

2018 Rosendahl Design Group opkøber Kähler Design.

5


S P O T PÅ

S P OT PÅ

ROS E N DAH L Rosendahl er enkelt og funktionelt design, der møder mennesker i øjenhøjde og er tilstede, der hvor livet leves i hjemmet - hver dag. Rosendahl bygger på en grundfilosofi om at gøre det smukke i hverdagen lettere tilgængeligt. Med intelligente løsninger og funktionelt design, der skaber et kanvas for hverdagens ritualer – de faste, de spontane og de festlige, spiller Rosendahl en rolle for mange mennesker. Rosendahls serier udgør en god base i køkkenet såvel som på bordet og byder på et bredt sortiment, der er nemt at kombinere med andre serier.

HOLMEGAARD Holmegaard er en dansk designvirksomhed med mere end 190-års stolte glastraditioner. Men det er også en fortælling om poesi, nysgerrighed og håndværk. Fra det bløde, formelige, varme glas til spillet, skrøbeligheden og optikken i det færdige produkt. En leg med former og farver, hvor alt er muligt. Holmegaard er lige så aktuel i dag, som det var i sin ­oprindelse – det er æstetisk, relevant, legende og eksperimenterende – og med Holmegaard giver vi mulighed for samvær og fordybelse. Et smukt designet glas i høj kvalitet – til at nyde en hyggelig stund eller være centrum om et veldækket bord. Som modtager af en flot buket til at fejre hverdagens glæder og til de skelsættende øjeblikke.


S P OT PÅ

K AY B O J E S E N DENMARK Kay Bojesen anses som en af Danmarks største designnavne. Hans unikke talent for at skabe æstetiske, smilende linjer har gjort hans livsglade univers af træfigurer til elskede klassikere verden over. Kay ­Bojesens træfigurer, gardere, fugle, gyngeheste m.m. er en hyldest til vores indre legebarn og vækker glæde verden over.

K AY B O J E S E N DESIGNER

De originale produkter fra Lyn g by P o rce l æ n ka n du kende på de fine detaljer og det grønne, håndtrykte monogram i b u n d e n . D a n m a r k- Lyn g by monogrammet er din g a ra n t i fo r, at d u investerer i et designikon, der kan gå i arv i g e n e ra t io n e r.

LY N G B Y P O R C E L Æ N Lyngby Porcelæn er raffineret, dansk design. Det er enkel, stilren og skulpturel brugskunst. Det hvide porcelæn med den ­stringente formgivning og de velkendte, elegante linjer lægger op til nye ­for­tællinger om livet. Lyngby Porcelæn har altid sat et markant præg på dansk porcelænshistorie. Kunstnerisk, men også produk­ tionsmæssigt. Lyngby Porcelæn har igennem årene produceret porcelænsstel, vaser og anden brugskunst af høj håndværksmæssig ­k valitet. I samarbejde med anerkendte designere og nye kunstne­ riske talenter tilføjer Lyngby Porcelæn nye kapitler til den levende historie om en af Danmarks mest innovative porcelænsfabrikker.

7


S P OT PÅ

KÄHLER Historien om Kähler tager sin begyndelse tilbage i 1839, og Kähler er i dag et af Skandinaviens mest innovative brands. Kähler er således en moderne virksomhed med nyskabende design, og kendetegnende for hele den sanselige fortælling om Kähler er en stor kærlighed til nordisk design og gastronomi samt en betydelig respekt for den 180 år gamle arv, historie og tradition – et brandunivers hvor alle er velkomne, og hvor den autentiske oplevelse er i centrum. Hos Kähler stræber vi hver dag mod at forene vores unikke kulturarv med ambitionen om at være førende på den kunstkeramiske scene, nationalt som internationalt. Vi tager det bedste fra en kunstnerisk keramikarv og fortolker det i nutidens lys.

8

BJØRN WIINBLAD DENMARK Bjørn Wiinblad er genopstået som brand i en moderne nyfortolkning, der hylder Wiinblads autentiske, unikke univers. Bjørn Wiinblad er snirklede streger, mange farver og romantiske, fantasifulde verdener. Bjørn Wiinblad appellerer til både nostalgiske samlere og nye generationer.

BJØRN WIINBLAD KUNSTMALER


S P OT PÅ

Boligtekstilerne er både klassiske og moderne i linje med tiden skabt ud fra en designproces, der sikrer Juna filosofien omkring høj kvalitet og øje for detaljen.

JUNA Juna er dansk tekstildesign med stærke skandinaviske rødder siden 1972. De mere end 45 års erfaring øger vores passion for at kunne glæde forbrugere med komfortable og holdbare produkter. Juna har et stort kendskab til, hvad der skaber gode boligtekstiler, og som kvalitetsbevidst forbruger bliver du bekræftet, når du vælger Juna.

AR N E JACO B S E N CLOCKS Arne Jacobsen Clocks er designet af den danske og internationalt anerkendte arkitekt Arne Jacobsen, som mestrede totaldesignet til fulde. Arne Jacobsen havde et helt unikt talent for at skabe industrielt produktdesign. Alle discipliner indgik i realiseringen af de store projekter fra arkitektur til interiør, møbeldesign og grafik. Arne Jacobsens arkitektur og design vakte opsigt overalt. Det magiske er, at det stadig forholder sig sådan. Godt design er karakteriseret ved at fascinere hen over tiden. Urene er genskabt i overensstemmelse med Arne Jacobsens originale tegninger.

AR N E JACOBS E N ARKITEKT

GLOBAL GLOBAL er kendt for deres ikoniske knivserier designet af Komin Yamada, som repræsenterer japansk akkuratesse og håndværk. Knivene er produceret i japansk CROMOVA 18 stål, der med sin exceptionelle styrke og hårdhed, giver japansk skarphed for livet. Alle GLOBAL serierne har sine rødder fast forankret i de japanske sværdmageres tusind år gamle håndværk og er foretrukket af professionelle køkkenchefer og madentusiaster verden over.

9


G AV E R


GAVE B U DG ET 0 –100 20312 ROSENDAHL GRAND CRU SERVERINGSTALLERKEN Oval, 23 cm Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 130,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 80,00

12

27131 ROSENDAHL GRAND CRU KØKKENRULLEHOLDER Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 150,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 100,00

20390 ROSENDAHL GRAND CRU SERVERINGSSKÅL Ø 13 cm Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 130,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 75,00


GAVE B U DG ET 0 –100 201570 LYNGBY PORCELÆN LYSESTAGE H 7 cm Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 130,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 80,00 201571 LYNGBY PORCELÆN LYSESTAGE H 11 cm Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 150,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 95,00

13

HOLMEGAARD FLOW FYRFADSSTAGE Findes i flere farvevarianter Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 170,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 100,00

55044 BJØRN WIINBLAD FYRFADSSTAGE BLOMSTERHOVED Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 200,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 100,00


GAVE B U DG ET 0 –100 642336 JUNA RÅ VISKESTYKKE 50x70 cm Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 100,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 65,00

14

642338 JUNA RÅ VISKESTYKKE 50x90 cm Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 130,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 80,00

I SAMARBEJDE MED JESPER VOLLMER præsenterer Juna serien Rå. En funktionel kollektion dedikeret til råheden samt autenticiteten og inspireret af modebilledet med jeanswear-dobbeltstikninger, læderdetaljer og metalnitter. Rå-seriens store udvalg består af forklæde, grillhandske, grydelapper, dækkeservietter, dug og brødpose.

648197 JUNA RÅ BRØDPOSE Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 150,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 95,00


GAVE B U DG ET 0 –100 691095 KÄHLER URBANIA KLASSISK LYSHUS Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 150,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 95,00

15

16097 ROSENDAHL GRAND CRU MARINADEGLAS m/pensel Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 170,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 100,00

16096 ROSENDAHL GRAND CRU DRESSINGSHAKER Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 170,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 100,00


GAVE B U DG ET 0 –100 200766 LYNGBYVASE FRA LYNGBY PORCELÆN H 8 cm, hvid Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 180,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 100,00

ROSENDAHL GRAND CRU TERMOKOP 4 farvevarianter Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 150,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 100,00

16

ROSENDAHL GRAND CRU DRIKKEFLASKE 4 farvevarianter Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 150,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 100,00

25060 ROSENDAHL KARAFFEL Sort låg, 0,9 l Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 200,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 100,00


UD I DET GRØNNE & BL Å Op. Over. Eller ud! Tag os endelig med på farten, uanset hvor i verden du tager hen. Blandt vores mange produkter finder du drikkeflasker, termokander og -kopper, plaider samt picnictæpper og -tasker.


GAVE B U DG ET 100 –200 21107 ROSENDAHL GRAND CRU SERVERINGSFAD 35x4x15 cm Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 350,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 200,00

20313 ROSENDAHL GRAND CRU SERVERINGSTALLERKEN Oval, 30 cm Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 200,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 125,00

18

27133 ROSENDAHL GRAND CRU TERMOFLASKE Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 300,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 190,00


GAVE B U DG ET 100 –200 LYNGBYVASE FRA LYNGBY PORCELÆN Mundblæst glas, H 12 cm Vælg imellem Copenhagen Green/Midnight Blue/Smoke Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 300,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 180,00

19

200540 CURVE VASE FRA LYNGBY PORCELÆN H 12 cm Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 300,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 185,00

200532 LYNGBY PORCELÆN FYRFADSSTAGER Sæt med 2 stk. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 250,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 140,00


GAVE B U DG ET 100 –200 624129 JUNA LAND PLAID Farve: Multi Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 350,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 195,00

20

692335 KÄHLER HAMMERSHØI KAGESPADE Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 250,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 155,00

648193 JUNA RÅ GRILLHANDSKE Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 200,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 120,00


GAVE B U DG ET 100 –200

54419 BJØRN WIINBLAD MIRANDA MONEY CAT Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 300,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 180,00

21

SKABT TIL HVERDAGSKAOS Kay Bojesen Menageri er en kærlig gestus til dét hverdagskaos, der ofte udspiller sig i køkkenet og rundt om spisebordet.

39122 KAY BOJESEN PEBERKVÆRN Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 380,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 200,00 39121 KAY BOJESEN SALTKAR m/ske Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 250,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 160,00 39106 KAY BOJESEN ÆGGEBÆGER Sæt med 2 stk. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 250,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 160,00


GAVE B U DG ET 100 –200 4303386 HOLMEGAARD CABERNET VINKARAFFEL Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 300,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 170,00

22

4303399 HOLMEGAARD CABERNET VANDKARAFFEL 150 cl Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 300,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 170,00


GAVE B U DG ET 100 –200

693190 KÄHLER HAMMERSHØI MINIVASER 3 stk., H 5,5, H 6,5, H 8,5 cm, indigo Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 350,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 195,00

692415 KÄHLER NOBILI FYRFADSSTAGE Ø 12 cm, snehvid Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 250,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 150,00

692417 KÄHLER NOBILI FYRFADSSTAGE H 19 cm, Ø 8 cm, snehvid Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 200,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 125,00

23


GAVE B U DG ET 200 –300 18745 ROSENDAHL GRAND CRU VINKØLER Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 400,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 250,00

24

18744 ROSENDAHL GRAND CRU ISSPAND Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 400,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 250,00

25906 ROSENDAHL GRAND CRU TERMOKANDE Hvid, 1,0 l Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 500,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 250,00


GAVE B U DG ET 200 –300

39460 KAY BOJESEN SPURVEPAR Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 450,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 280,00

17320 GLOBAL H220 SHINKANSEN KNIVSLIBER Skarpheden er alfa og omega for fornøjelsen ved at arbejde med dine knive. Shinkansen-­ knivsliberen er vinklet, så den passer præcis til anbefalingerne for slibning af japanske knive. Fyld kammeret med vand. Det renser stenene og forhindrer metallet i at opvarme. Træk knivbladet lodret frem og tilbage gennem den hvide sten 7-8 gange. Gentag i den lyserøde sten, og vask herefter kniven af i hånden. Sliberen kan bruges til alle former for knive med glat blad. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 400,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 220,00

25


GAVE B U DG ET 200 –300 HOLMEGAARD FLOW BLOKLYSESTAGE H 18,5 cm, blå eller klar Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 400,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 250,00

4340390 HOLMEGAARD PRIMULA VASE H 25,5 cm, klar Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 600,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 300,00

26

4340393/4340391 HOLMEGAARD PRIMULA VASE H 12,5 cm, Smoke/Blomme Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 400,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 250,00

200541 CURVE VASE FRA LYNGBY PORCELÆN H 17 cm Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 500,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 300,00


GAVE B U DG ET 200 -300

648195 JUNA RÅ FORKLÆDE Rå-seriens mørkegrå forklæde er ud over at være praktisk også pænt! Forklædet er produceret i 100% bomuld og har en række smarte detaljer bl.a. en juster­bar læderrem og rå metalnitter, som giver forklædet et råt og rustikt udtryk. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 400,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 240,00

624140 JUNA RÅ PICNICTÆPPE Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 500,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 300,00

685042 JUNA RÅ PICNICTASKE Sort Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 500,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 300,00

27


GAVE B U DG ET 300 – 400 39421 KAY BOJESEN ZEBRA Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 600,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 385,00

39249 KAY BOJESEN MINI-ABE Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 500,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 350,00

28

39120 KAY BOJESEN OLIE & EDDIKE SÆT Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 500,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 340,00

39107 KAY BOJESEN SERVERINGSPLATTE Ø 30 cm Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 500,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 320,00


GAVE B U DG ET 300 – 400 691017 KÄHLER CHARACTER Findes i flere varianter. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 500,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 350,00

29

4343534 HOLMEGAARD DESIGN WITH LIGHT LANTERNE Smoke, 16 cm Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 500,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 300,00 4343535 HOLMEGAARD DESIGN WITH LIGHT LANTERNE Smoke, 25 cm Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 700,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 390,00


GAVE B U DG ET 300 – 400 25920 ROSENDAHL GRAND CRU TERMOKANDE Stål, 1,0 l Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 750,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 395,00

17189 GLOBAL GS-89 KOKKEKNIV 13 cm Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 700,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 350,00

30

200818/200864/200874/201585 LYNGBYVASEN FRA LYNGBY PORCELÆN 15 cm, 4 varianter. Pris. pr. stk. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 500,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 310,00


POESI Poesi er ikke kun ordkunst. I vores brandportefølje er poesien blandt andet opstået ved drejebænken, tegnebordet og for enden af glaspusterens pusterør. Og det har skabt en række designklassikere med oplevelser, stemning og følelser på hjertet.

31


GAVE B U DG ET 400 39240 KAY BOJESEN TURTELDUER Sort Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 600,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 400,00

32

39241 KAY BOJESEN POLITIMAND Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 700,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 400,00 39415 KAY BOJESEN SANGFUGL GEORG Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 700,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 400,00


GAVE B U DG ET 400 17470 GLOBAL SKÆREBRÆT 4 kg massivt europæisk eg Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 900,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 400,00

25275 ROSENDAHL GRAND CRU VINKØLER OG ISSPAND Sampakket i gavekasse Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 800,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 400,00

25277 LYNGBY PORCELÆN RHOMBE SKÅL Ø 22 CM OG FAD L 36 CM Sampakket i gavekasse Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 800,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 400,00

25276 CURVE VASE FRA LYNGBY PORCELÆN H 12 og 17 cm Sampakket i gavekasse Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 800,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 400,00

33


G AV E B U D G E T 4 0 0 25282 KÄHLER HAMMERSHØI SALATBESTIK OG SKÅL Sampakket i gavekasse Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 700,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 400,00

25283 KÄHLER KAOLIN SKÅLE + SERVERINGSFAD Skåle, 3 stk., Ø 14 cm + serveringsfad, Ø 33 cm Sampakket i gavekasse Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 830,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 400,00

34

25284 KÄHLER HAMMERSHØI TERMOKANDE + 4 TERMOKOPPER Farve: Antracitgrå termokande og hvide kopper 20 cl Sampakket i gavekasse Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.000,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 400,00


G AV E B U D G E T 4 0 0 25101 (GRÅ)/25278 (BLÅ) JUNA CHECK HÅNDKLÆDEPAKKE 4 stk. 70x140 + 2 stk. 50x100 cm, vælg mellem grå eller blå. Sampakket i gaveæske. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.340,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 400,00

35

JUNA CUBE SENGELINNED Grå eller hvid, 140x200 cm eller 140x220 cm. Sampakket i gavekasse med 2 stk. i samme farve og længde. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.000,00/1.100,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 400,00

636816/636817 JUNA ROAD SENGELINNED 2 stk. 140x200 cm eller 2 stk. 140x220 cm Sampakket i gavekasse. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.000,00/1.100,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 400,00


G AV E B U D G E T 4 0 0

25281 HOLMEGAARD DESIGN WITH LIGHT LANTERNE Klar, 16 og 25 cm. Sampakket i gavekasse. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 850,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 400,00

36

KAY BOJESEN GARDER Vælg imellem 3 varianter Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 700,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 400,00


GAVE B U DG ET 560 25285 JUNA RÅ PICNICTÆPPE OG PICNICTASKE Sampakket i gavekasse Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.000,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 560,00

KAY BOJESEN SEDAN

KAY BOJESEN LIMOUSINE

37

25287 KAY BOJESEN BILER Sedan, rød, L 13 cm + Limousine, sort, L 16 cm Sampakket i gavekasse. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 900,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 560,00


GAVE B U DG ET 560 25290 (GRÅ)/259291 (BLÅ) JUNA CHECK HÅNDKLÆDEPAKKE 4 stk. 70x140 cm + 4 stk. 50x100 cm Vælg mellem grå eller blå. Sampakket i gavekasse. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1680,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 560,00

38

JUNA STARS SENGELINNED Grøn eller hvid 140x200 cm eller 140x220 cm. Sampakket i gavekasse med 2 stk. i samme farve og længde. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.300,00/1.400,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 560,00

25286 HOLMEGAARD DESIGN WITH LIGHT LANTERNER Klar, 25 cm og 29 cm. Sampakket i gaveæske. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.130,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 560,00


GAVE B U DG ET 560 25288 LYNGBYVASER FRA LYNGBY PORCELÆN Mundblæst glas, Copenhagen Green 20 cm og sort 15 cm Sampakket i gavekasse. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.000,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 560,00

17560 GLOBAL KNIVSÆT MED G-78 KOKKEKNIV 18 CM OG GSF-46 GRØNTSAGSKNIV 8 CM Sampakket i gaveæske. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.400,00 ANB. B2B PRIS EKSKL. MOMS KR. 560,00*

25289 GLOBAL SKÆREBRÆT OG FORKLÆDE Sampakket i gaveæske. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.250,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 560,00

*fra oktober 2019

39


GAVE B U DG ET 560 691042 KÄHLER BALUSTRE LAMPE Findes i flere farver. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1000,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 560,00

40


GAVE B U DG ET 6 40 25106 HOLMEGAARD DESIGN WITH LIGHT LANTERNER Smoke variant med en rå, sort læderrem. Sampakket i gavekasse. Pakken indeholder 2 stk. lanterner. H 25 cm. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.400,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 640,00

41


GAVE B U DG ET 6 40

25292 KAHLER HAMMERSHØI TERMOKANDE, KAGESPADE OG KAGEFAD Termokande: Antracitgrå. Sampakket i gavekasse. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1150,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 640,00

42

200695 LYNGBYVASE FRA LYNGBY PORCELÆN Guld stribe, H 20 cm Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.200,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 640,00

4340395 HOLMEGAARD CADO DEKORATIONSVASE Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.200,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 640,00


GAVE B U DG ET 6 40 25293 ROSENDAHL GRAND CRU TERMOKANDE, SORT + 8 KRUS MED HANK Sampakket i gavekasse. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.380,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 640,00

G2 KOKKEKNIV 20 CM OG G2 MED SLIBER H220GB Sampakket i gaveæske. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.400,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 640,00

43

39250/39256/39257 KAY BOJESEN ABE Lille, 20 cm, 3 varianter. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 900,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 640,00

39252 KAY BOJESEN ELEFANT H 13 cm Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.000,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 640,00


GAVE B U DG ET 8 80 25295 KAY BOJESEN FLODHESTE Sortmalet og bøg. Sampakket i gavekasse. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.400,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 880,00

44

25294 KAY BOJESEN TURTELDUER OG SANGFUGL ALFRED Eg. Sampakket i gavekasse. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.550,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 880,00

43631 ARNE JACOBSEN CLOCKS CITY HALL VÆGUR Ø 21 cm Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.800,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 880,00


GAVE B U DG ET 8 80 25296 HOLMEGAARD DESIGN WITH LIGHT LANTERNER Smoke, 16 cm, 25 cm og 29 cm Sampakket i gavekasse. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 1.500,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 880,00

45

17536 GLOBAL KNIVSÆT GS-1 Universalkniv 23 cm, G-2 Kokkekniv 32 cm og urtekniv 18 cm. Sampakket i gaveæske. Vejl. udsalgspris inkl. moms kr. 2.000,00 Anb. b2b pris ekskl. moms kr. 880,00* *fra oktober 2019


VÆ R D AT V I D E

V Æ R D AT V I D E

Alle vores produkter forhandles af en række udvalgte firmagavevirksomheder i kata­loget her omtalt som gaveleverandører. Er I allerede i kontakt med en af vores gaveleveran­dører, går al kontakt fortsat g ­ ennem denne leverandør. Ring eller mail til Rosendahl Design Group, hvis ikke I alle­rede har en gaveleverandør tilknyttet jeres virksomhed – og lad os formidle kontakten. Alle vejl. detailpriser i kataloget er pr. stk. inkl. moms – med ­mindre andet er angivet. Vi tager forbehold for eventuelle fejl og beklager, hvis I oplever udsolgte produkter. Kontakt os, hvis en kollega skal have kataloget tilsendt – enten i trykt eller elektronisk form.

SE DET FULDE SORTIMENT PÅ WWW.ROSENDAHLDESIGNGROUP.DK Kontakt: Rosendahl Design Group firmagaver@rdg.dk  45 17 37 04


V Æ R D AT V I D E

En gravering, et tryk, et logo, et byvåben eller en tekst. Mulighederne for at tilføre v ­ ores produkter en særlig hilsen, afsender eller en mærkning er mange, og udtrykket kan være ­elegant og diskret eller emme af stolthed. ­Vores gaveforhandlere kender dygtige og erfarne håndværkere blandt gravører og trykkere, som ved hvilken metode, der er bedst til det valgte produkt.

G R AV E R I N G & TRYK

D e n s t o l t e ­g i v e r . Enten som et ­d i s k r e t l o g o ­p r æ g e t i læderremmen på lanternen eller et logo graveret i kummen på glasset. M u l i g­h e d e r n e e r mange.


90089 Š Rosendahl Design Group, 2019

R O S E N D A H L D E S I G N G R O U P. D K Rosendahl Design Group A/S, Slotsmarken 1, DK-2970 Hørsholm, Tlf 45 17 37 04, firmagaver@rdg.dk, rosendahldesigngroup.dk

Profile for Sortberg Hansen

Rosendahl 2019  

Rosendahl 2019  

Profile for nptryk