Be Your Brand 2024

Page 1

FORÅR

SOMMER

2024B E YO U R B R A N D – F O R Å R / S O M M E R 2 024

INDHOLD 6

BØRNECANCERFONDEN

10

Vi har valgt at tage et socialt ansvar og støtte børn med kræft og deres familier.

SPECIALDESIGN

14

Vi tilbyder special design på eksempelvis sportstøj, huer, multiscarfs og T-shirts.

22

PÅSKE

En række smukke påskegaver til personalet

30

BRANDING En række attraktive produkter, med færdig beregnede priser, inkl. tryk.

BEKLÆDNING

81

Tøj til virksomheder med dresscode til kontoret, på messen, hotellet og/eller konferencen og arbejdstøj.

90

TASKER Udforsk de mange tasker til firmarejsen, kontoret, messer og konferencer.

GAVER

128

Sommergaven til personalet eller samarbejdspartnere, gaver til receptionen, fødselaren, jubilaren etc.

DISPLAY

Visuelt marketingmateriale indenfor skilte og print – stofbanner, folieprint, roll-ups, akustikplader, beachflag og meget mere.

Alle priser er ekskl. moms og tryk ved køb af min. 10 stk, og er gældende indtil 23. august 2024. Der kan midt i sæsonen forekomme prisjusteringer, se derfor altid opdateret online katalog på newwaveprofile.dk/kataloger. Vi tager forbehold for evt. trykfejl. Billeder og farver er vejledende, og der kan derfor forekomme nuanceforskelle fra katalogets billeder/farver til det faktiske produkt.

3

NWP_katalog_SS24_2.indd 3

26/01/2024 11.42.12


Vi er din specialist, når du skal lægge en sti for dit eget brand. For når du lever og tror på dit eget brand, så mærker og tror dine kunder også på det.

4

NWP_katalog_SS24_2.indd 4

26/01/2024 11.42.21


5

NWP_katalog_SS24_2.indd 5

26/01/2024 11.42.30


Alle børn fortjener at blive voksne For 50 år siden var det kun 1 ud af 2 børn, der overlevede kræft. I dag er det 6 ud af 7. Det skyldes ene og alene dit og andres bidrag til den livsvigtige forskning.

SÅDAN BRUGTE BCF PENGENE I 2022 indsamlede de 59,5 millioner kr. 63 % gik til den livsvigtige forskning 15 % blev brugt til at støtte familierne 2 % blev anvendt til oplysning og vejledning

NEW WAVE PROFILE & BØRNECANCERFONDEN

VI DONERER HÅB TIL BØRN MED KRÆFT SOCIALT ANSVAR New Wave Profile har valgt at tage et socialt ansvar og støtte børn med kræft og deres familier.

DERFOR Mere end hver 2. dag får et barn i Danmark kræft. I dag overlever 6 ud af 7 børn med kræft. Mere end halvdelen af børnene får senfølger efter behandlingen.

Kun 4,4 % gik til administration

PRIVAT FOND

Du kan støtte denne fantatiske organisation, ved at købe produkter, med tilskud til Børnecancerfonden. Produkterne er mærket med dette logo.

Børnecancerfonden er en privat fond, og er den danske enkeltorganisation, der støtter mest i forhold til kræft hos børn. De er 100 pct. afhængige af donationer, og for hver 100 kr. vi donerer, går 95 kr. til forskning, oplysning samt børnene og deres familier. Størstedelen af fondens midler går til forskning i diagnostik og behandling af kræft hos børn, herunder til aflønning

af enkelte læger og sygeplejersker på de fire børnekræftafdelinger. Børnecancerfonden har også en lang række tilbud til familier med kræftsyge børn, og de bruger ressourcer på at formidle viden om kræft i et tæt samarbejde med afdelingerne.

SÅDAN KAN DU HJÆLPE ... New Wave Profile har igennem flere år støttet Børnecancerfonden, og det gør vi naturligvis også i år. Du kan være med til at give støtte til denne fantatiske organisation, ved at vælge at købe produkter, hvor der bliver doneret en procentdel til Børnecancerfonden. Produkterne er mærket med deres logo. På fohånd tak.

6

NWP_katalog_SS24_2.indd 6

26/01/2024 11.42.32


MIND YOUR STEP – er et symbol på ansvarlighed og bæredygtighed, som gør det nemt at træffe de rigtige valg, når det kommer til miljøvenlige løsninger. Med dette logo ved din side, kan du handle med tillid, velvidende at du bidrager til en grønnere fremtid. MIND YOUR STEP – gå i den rette retning – vælg bæredygtighed.

ED

CYCLED RE RE

RECYC ED L CL

CLED RECY CY

RECYCLED

RECYCLED POLYESTER

ØKOLOGISK BOMULD

SPUN DYED

Recycled polyester adskiller sig, som navnet også siger, fra ”virgin” polyester, ved at være polyester som er genbrugt fra tidligere producerede plastprodukter.

For at bomuld kan kaldes økologisk, skal det dyrkes uden kemiske sprøjtemidler eller kunstgødning overhovedet. At dyrke økologisk kan give dårligere udbytte og kræver en større arbejdsindsats. Det kan være godt at huske, når man sammenligner priser og tænker over, hvorfor der er prisforskel på økologisk bomuld og bomuld dyrket med kunstgødning og sprøjtemidler.

Spun dyed er en miljøvenlig indfarvningsproces, der sparer meget vand, kemikalier og energi, sammenlignet med traditionel indfarvning.

Polyester har primært sin oprindelse i olie, og ved at genbruge, spares der derved på de naturlige ressourcer. Ved at genbruge, iværksættes deraf initiativer til at opsamle det brugte plastic. Det motiverer personer og virksomheder til omtanke, og deraf brug af indsamlingspunkter til genbrug. Det giver alt andet lige, mindre plast i naturen – og det er godt for miljøet. New Wave benytter recycled polyester i mange af vores brands. Se efter mærkningen ved de enkelte produkter i vores kataloger. I særdeleshed i Craft hvor syntetiske fibre bruges i stor grad, er andelen af recycled fibre meget høj i produkterne.

• Reducerer miljøaftryk • Lindrer presset på lokale vandressourcer

• Fremmer sikkert arbejde og bedre sundhed for landmændene

• Fremmer samfundsøkonomisk bæredygtighed

I processen udføres indfarvningen ved at tilsætte farvepigmenterne i den flydende masse, inden fiberen spindes. Som et resultat bliver pigmenterne en integreret del af fiberen og giver enestående farveægthed. Sammenlignet med traditionel indfarvning bruger spun dyed: 75% mindre vand, 90% mindre kemikalier og 25% mindre energi. Spun dyed teknologi er en af de bedste måder for at få nedsat den skadelig påvirkning af miljøet, og det er helt sikkert en del af fremtidens tekstilproduktion.

7

NWP_katalog_SS24_2.indd 7

26/01/2024 11.42.33


CR AFT CIR

C LE

GENBRUGSMATERIALE VORES VAREMÆRKE ARBEJDER HÅRDT FOR AT FINDE BÆREDYGTIGE LØSNINGER UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS. HER TALER CRAFT OM SIN PROCES, I HVILKEN PET-FLASKER FOR EKSEMPEL FÅR ET NYT LIV SOM FUNKTIONELT TØJ. 8 NWP_katalog_SS24_2.indd 8

8

26/01/2024 11.42.36


Hvem er du, Erica Persson? ”Jeg er uddannet tekstiløkonom og er et tekstilmenneske helt ud til fingerspidserne, med stor erfaring i branchen. Min stilling hos Craft er at drive alt relateret til bæredygtighed fremad.”

Hvilke forskellige aspekter indgår i Craft Circles arbejde med bæredygtighed?

Hvilke tips har du til kunder, der gerne vil handle bæredygtigt?

For at vi kan nå vores opsatte mål, skal alle vores afdelinger involveres i arbejdet. Det handler om at gå ned i detaljerne i hvert trin. Fra hvordan vi får vores varer hjem i logistikkæden, hvordan marketingafdelingen kommunikerer bæredygtighed, hvordan vi sidder i vores ejendomme og endda hvordan vi kører vores biler.

Det er vigtigt at søge så meget information som muligt om den virksomhed, du køber hos, og fokusere på genbrugte og vedvarende materialer for at fremskynde forandring. Hos Craft arbejder vi for at kunne give supplerende information på produktniveau. Du skal kunne læse om hvilket land og hvilken fabrik, der producerer tøjet og endda ned til hvilke kemikalier, der bruges. Vores ultimative mål er, at du også finder ud af, hvordan og hvor du kan genbruge tøjet. Vi er ikke helt der endnu, men det kommer.

Er efterspørgslen efter bæredygtige produkter steget? Interessen og efterspørgslen fra vores kunder er konstant stigende på dette område. Fokus har dog ændret sig, fra tidligere at fokusere på børnearbejde til nu at være interesseret i at vide mere om udledningen af kuldioxid og de negative 'footprints', som tekstilindustrien efterlader. Ud over det, får vi i dag mange spørgsmål om de demokratiske rettigheder og forhold, der hersker i de lande, hvor tøjet bliver fremstillet.

Nogle forslag til smarte forretningsmodeller? Jeg ser mange muligheder på dette område, og vi kigger på flere cirkulære løsninger, der muliggør bæredygtige valg. En del af det er, at du skal kunne reparere tøj, der er gået i stykker. Eller skal du blot kunne leje tøj til et bestemt arrangement? Vi undersøger også muligheder inden for teamwear til klubber. Børn og unge vokser hurtigt fra deres tøj. Hvordan kan vi samarbejde med klubber for at få trøjen genbrugt så mange gange som muligt. Måske en form for udlejning eller leasing?

Hvor er fokus lige nu, og hvilke mål er nået? Der foregår klimadiskussioner med vores fabrikker om, hvordan vi kan reducere CO2udledningen i produktionen – det har vi stort fokus på. Det, vi har opnået nu, er, at vi er nået i mål med en stor del af omlægningen til genbrugsmaterialer. Næsten 70% af vores produkter består af genbrugsmateriale, men målet er at have opnået 100% i 2027.

Hvordan samarbejder I, i tekstilindustrien? Jeg synes, det er vigtigt, at vi i branchen ikke slår os for brystet og kun taler om det, vi er gode til, men at vi også er tydelige på, at vi alle står med store udfordringer. En positiv ting er, at spørgsmålet om bæredygtighed stort set er blevet fuldstændig konkurrenceneutrale i tekstilindustrien. Det har det ikke været tidligere, det har været meget lukket. I dag kan man sidde med sine konkurrenter ved et fælles bord for åbent at diskutere, hvordan man kan hjælpe hinanden med at drive arbejdet fremad.

Hvordan kan du stole på, at produktionskæden følges op og er vandtæt i forhold til sporbarhed og holdbarhed? Det er en udfordring at formidle den rigtige information til kunden, ikke mindst set i lyset af den EU-lovgivning om green washing, der er i gang i øjeblikket. Du må for eksempel ikke længere bruge ord som 'sustainable' (bæredygtig) i din kommunikation. Som virksomhed skal vi være til stede, hvor produktionen foregår og kontrollere, at fabrikkerne udfører deres arbejde korrekt. Personligt synes jeg, at man skal kommunikere og informere endnu mere end tidligere. Kundens tillid er noget der bygges op nu og noget som vi skal gøre os fortjent til, derfor er gennemsigtighed den største udfordring og mål for hele arbejdet. Alle skal vide, hvad der sker i kæden.

For bæredygtighed er noget, der virkelig bekymrer alle på denne jord, og sammen kan vi faktisk gøre en forskel. Hvis du vil vide mere om Craft Circle, kan du læse mere på dette link: https://www.craftsportswear.com/sv/craft-circle

9

NWP_katalog_SS24_2.indd 9

9 26/01/2024 11.42.39


VAKINME PRODUKTER med egen profilering Få skabt en synergi og ensartethed i virksomheden eller organisationen med egen profilering på produkter til køkkenet, badeværelset og kontoret. Det er muligt at bestille Vakinme produkter med egen label!

10

NWP_katalog_SS24_2.indd 10

26/01/2024 11.42.43


En dejlig gaveidé til dine medarbejdere!

Label 42x75 mm

Label 42x75 mm

Label 42x75 mm

120,-

120,-

120,-

v/ 240 stk. inkl. 1 label

FLYDENDE SÆBE 250 ML ÅKERMYNTA

FLYDENDE SÆBE 250 ML BJØRKTUVA

48

Label 42x75 mm 132,-

96

240

HÅNDGEL 250 ML ÅKERMYNTA

Emballage: Recycled plastik Indhold: 250 ml Art.nr: 540106202 Normal pris u/ tryk: 111,-

Emballage: Recycled plastik Indhold: 250 ml Art.nr: 540106302 Normal pris u/ tryk: 111,Antal

v/ 240 stk. inkl. 1 label

v/ 240 stk. inkl. 1 label

504

1008

Antal

126,- 120,- 112,-

100,-

Label 42x75 mm 132,-

48

96

240

Emballage: Recycled plastik Indhold: 250 ml Art.nr: 540106901 Normal pris u/ tryk: 111,504

1008

Antal

126,- 120,- 112,-

100,-

Label 42x75 mm 132,-

Duftlys med egen label

48

Baseret på naturlige ingredienser og R-pet flasker. Fremstillet i Sverige.

Label Ø 50 mm

142,-

96

504

1008

126,- 120,- 112,-

240

100,-

PRISERNE ER INKL. LABEL I EGET DESIGN

78,-

Label 40x45 mm

v/ 240 stk. inkl. 1 label

v/ 240 stk. inkl. 1 label

HÅNDGEL 55 ML BJÖRKTUVA

DUFTLYS BLOSSOM & APRICOT CREAM / DUFTLYS FRESH COTTON Et duftlys i et lidt mere neutralt design, specielt udviklet til nem profilering med din egen etiket. Brændetid 30 timer. Materiale: 90% sojavoks, 5% duft, 5% vegetabilsk olie. Str.: Ø7x8,5 cm Art. nr: 5392451201 Blomster & Abrikos / 5392451202 Frisk bomuld Normal pris u/ tryk: 119,-

Håndgel med 70% alkohol, der både dufter godt og er plejende med sit indhold af aloe vera. Emballage: Recycled plastik Indhold: 55 ml Art.nr: 540107001 Normal pris u/ tryk: 63,-

Antal

48

96

240

504

1008

Antal

48

96

240

504

1008

1 label Ø 50 mm

152,-

146,-

142,-

138,-

130,-

Label 40x45 mm 92,-

82,-

78,-

74,-

70,-

11

NWP_katalog_SS24_2.indd 11

26/01/2024 11.42.45


SUBLIMERET LIGHT JAKKE Tynd, letvægtsvindjakke fremstillet af vævet funktionelt materiale, der giver god fugttransport. En lomme i højre side med lynlås. Hagebeskytter med refleksdetalje. Kan sublimeres i dit helt eget design, de fleste detaljer kan lade sig gøre. Tænk ud af boksen og få et helt unikt produkt! Kvalitet: 100% polyester, 80 g/m2 Style: Unisex Minimum 10 stk. pr. str. Levering: 8-10 uger Art. nr.: 0922081124

290,v/ 250 stk. ekskl. moms.

ANTAL

100 250 500 1.000

PRIS

350,- 290,- 260,- 240,-

SUBLIMERET T-SHIRT Materiale: 100% polyester, 130-135 gr/m2 Minimum 10 stk. pr. str. Levering: 7-9 uger Art. nr.: 04180190

148,v/ 500 stk. regular

04180190 REGULAR: ANTAL 100 250 PRIS 196,- 168,-

500 148,-

750 1000 134,- 124,-

Fåes også i recycled polyester (tillægspris +20 kr.)

12

NWP_katalog_SS24_2.indd 12

26/01/2024 11.42.54


SUBLIMATION Forstærk dit brand på bedste vis med sublimation. Sublimation er en teknik, som egner sig til små detaljer og udtoninger, samt logoer og mønstre med mange farver. Design jeres egen løbetee til firmaløbet, eller jeres egen firmajakke til messen eller en event. Vi kan også fremstille en vævet nakkelabel med jeres logo.

Fåes også i recycled polyester (tillægspris +6 kr.)

MULTISCARF DIGITAL Digitalprintet løsning, frit valg af farver, logo og billeder. Forskelligt design på modsatte side er muligt. Str.: 50 x 25 cm, 100% polyester 130 g/m2. Art. nr.: 04011822

36,v/ 200 stk. ekskl. moms.

ANTAL

100 200 300 500 1000

PRIS

44,- 36,- 30,- 22,- 20,-

PROCEDURE Grafisk skitse baseret på korrekt grafisk materiale: 1-3 arbejdsdage. Fotoprøve efter godkendt skitse: Ca. 1-3 uger (afhænger af produktet). Levering fra godkendt fotoprøve: Ca. 3-6 uger (afhænger af produktet). Ønskes fysisk prøve tillægges ca. 2 uger. I tilfælde af annullering af ordre, debiteres kr. 1.000,-. Leveringstid forlænges ved ændring af design eller korrigering af prøver. Vi forbeholder os ret til at levere +/- 10% af bestilt kvantitet. Der tages forbehold for leveringstid under højsæson.

13

NWP_katalog_SS24_2.indd 13

26/01/2024 11.42.56


2024

ELLEN KRUKKE MED LÅG, HARE Farve: Råhvid Materiale: Stentøj Str.: ø11,5x18,5 cm Art. nr.: 5018449

KRUKKE M/ LÅG, HARE

303,-

PÅSKE Forkæl personalet med smukke påskegaver. Med de flotte nyheder fra Sagaform er den perfekte påskegave i hus. Dermed vil I kunne være med til at fuldende jeres personales påskebord og påskedekorationer og de ville kunne få glæde af gaven år efter år.

14

NWP_katalog_SS24_2.indd 14

26/01/2024 11.42.59


ELLEN ÆGGEBAKKE

ELLEN KRUKKE MED LÅG, HØNE

ÆGGEBAKKE

KRUKKE M/ LÅG, HØNE

Farve: Gul Materiale: Stentøj Str.: 15x10x5 cm Art. nr.: 5018455

Farve: Gul Materiale: Stentøj Str.: ø11,5x19 cm Art. nr.: 5018450

119,-

303,-

ELLEN ÆGGEBÆGER, 2-PAK Materiale: Stentøj Str.: ø5x5 cm Art. nr.: 5018452 gul Art. nr.: 5018451 råhvid

ÆGGEBÆGER, 2-PAK

111,-

ELLEN ÆG, HØNE

Materiale: Stentøj Str.: 16x15x15 cm Art. nr.: 5018456

ÆG, HØNE

335,-

15

NWP_katalog_SS24_2.indd 15

26/01/2024 11.43.02


PÅSKEPAKKER ÆGGEBAKKE MIX, 6 STK.

ÆGGEBAKKE MIX, 9 STK.

35,-

48,-

ÆGGEBAKKE MIX, 6 STK

ÆGGEBAKKE MIX, 9 STK

Mix - 2 Marcipanæg + 2 Mini Luksusæg + 2 Fugleæg, 60 g. Art. nr.: PK-5011-2411

Mix - 3 Marcipanæg + 3 Mini Luksusæg + 3 Fugleæg, 85 g. Art. nr.: PK-5011-2412

ÆGGEBAKKE MIX, 12 STK.

ÆGGEBAKKE MIX, 18 STK.

ÆGGEBAKKE MIX, 12 STK

ÆGGEBAKKE MIX, 18 STK

Mix - 4 Marcipanæg + 4 Mini Luksusæg + 4 Fugleæg, 115 g. Art. nr.: PK-5011-2413

Mix - 6 Marcipanæg + 6 Mini Luksusæg + 6 Fugleæg, 175 g. Art. nr.: PK-5011-2414

62,-

86,-

16

NWP_katalog_SS24_2.indd 16

26/01/2024 11.43.06


HATTEÆSKE FAMILIEÆSKE

HATTEÆSKE – LUKSUS CHOKOLADE & LUKSUSÆG

110,-

195,-

HATTEÆSKE – FAMILIEÆSKE

HATTEÆSKE – FAMILIEÆSKE

430 g. Familieæske (Gourmetæg, Påskemandler, Pralinéæg og Marcipanæg) Art. nr.: PK-1510-7001

500 g. Luksus chokolade & Luksusæg Art. nr.: PK-1510-7002

HATTEÆSKE – ØKOLOGISK FAMILIEÆSKE

HATTEÆSKE – ØKOLOGISK LUKSUS CHOKOLADE & MARCIPANÆG

155,-

230,-

HATTEÆSKE – ØKOLOGISK FAMILIEÆSKE

HATTEÆSKE – ØKOLOGISK LUKSUS CHOKOLADE & MARCIPANÆG

430 g. Familieæske (Marcipanæg, cashew m/chokolade, hasselnød m/ chokolade og mandler m/chokolade). Art. nr.: OC-2000-8003

500 g. Økologiske Marcipanæg og Luksus chokolade Art. nr.: OC-2000-8002

17

NWP_katalog_SS24_2.indd 17

26/01/2024 11.43.13


METALÆG – MARGURIT

75,-

METALÆG – MARGURIT 140 g. Marcipanæg (7 stk. flowpack) Art. nr.: PK-1017-1001

METALÆG – BLUE FLOWER

85,-

METALÆG – BLUE FLOWER 200 g. Belgiske Fugleæg Art. nr.: PK-1004-4002

18

NWP_katalog_SS24_2.indd 18

26/01/2024 11.43.14


METALÆG – GREEN LEAVES

100,METALÆG – GREEN LEAVES

250 g. Luksus chokolade & luksusæg Art. nr.: PK-1022-1507

METALÆG – GREEN SPLASH

105,METALÆG – GREEN SPLASH

170 g. Økologiske Marcipanæg Art. nr.: OC-2000-1014

19

NWP_katalog_SS24_2.indd 19

26/01/2024 11.43.15


PÅSKEPAKKE 1

100,-

PÅSKEPAKKE 1

12 stk. Gourmetæg 85 g.; Lakridskugler m/hvid chokolade & passion 100 g.; Påskeskum 50 g.; Pakket i cellofanpose m/gul sløjfe. Art. nr.: PK-80124-55

PÅSKEPAKKE 2

150,-

PÅSKEPAKKE 2

12 stk. Gourmetæg 85 g.; Lakridskugler m/hvid chokolade & passion 100 g.; Påskeskum 50 g.; 4 store Marcipanæg 80 g.; Pakket i cellofanpose m/gul sløjfe. Art. nr.: PK-80124-56

20

NWP_katalog_SS24_2.indd 20

26/01/2024 11.43.20


PÅSKEPAKKE 3

PÅSKEPAKKE 3 12 stk. Gourmetæg 85 g.; Lakridskugler m/hvid chokolade & passion 100 g.; Påskeskum 50 g.; 4 store Marcipanæg 80 g.; Petit Melo - 16 stk. Miniflødeboller 155 g.; Pakket i sort stofpose. Art. nr.: PK-80124-57

200,-

PÅSKEPAKKE 4

PÅSKEPAKKE 4 12 stk. Gourmetæg 85 g.; Lakridskugler m/hvid chokolade & passion 100 g.; Påskeskum 50 g.; 4 store Marcipanæg 80 g.; Petit Melo - 16 stk. Miniflødeboller 155 g.; Sukkeræg 100 g.; Blåvand Bolcher - Påskerox 100 g.; Pakket i sort stofpose. Art. nr.: PK-80124-58

250,-

21

NWP_katalog_SS24_2.indd 21

26/01/2024 11.43.26


HUSK

Drikkedunke og termokrus er ikke blot ideelle for dig, når du er på

farten - det er også et miljøvenligt valg! Uanset om du er på vej til arbejde, i fitnesscenteret, i skole eller på udendørs eventyr.

VANDFLASKE MED SUGERØR, 70 CL

ORREFORS HUNTING ALLUMINIUMSFLASKE, 75 CL

Glasflaske inkl. et neopren etui i flere farver, der passer til den enkelte person, praktisk og flasken tåler opvaskemaskine. Farve: Hvid 00, lyserød 23, orange 37, blå 50, navy 58, grøn 60, sort 99 Str.: 60 cl Art. nr.: 411172 Normal pris u/ tryk: 95,-

Vandflaske fremstillet af BPA-fri TRITANplastik og udstyret med et sugerør. Farve: Gennemsigtig 00, lyserød 23, orange 37, blå 50, navy 58, grøn 60, sort 99. Str.: 70 cl Art. nr.: 411176 Normal pris u/ tryk: 60,-

Letvægts aluminiumsflaske med plastlåg og karabinhage til at hænge på en rygsæk eller på et par bukser. Farve: Hvid 00, rosa 23, orange 37, turkis 54, navy 58, grøn 60, sort 99 Str.: 75 cl. Matriale: Aluminium Art. nr.: 411197 Normal pris u/ tryk: 52,-

GLASFLASKE, 60CL

VANDFLASKE M/ SUGERØR , 70CL

ALLUMINIUMSFLASKE, 75CL

v/ 50 stk. rundtryk på glas - kun 1 farve

v/ 50 stk. rundtryk - kun 1 farve

v/ 50 stk. rundtryk - kun 1 farve

LORD NELSON GLASFLASKE, 60 CL

136,-

124,-

112,-

22

NWP_katalog_SS24_2.indd 22

26/01/2024 11.43.30


VÆSKE LORD NELSON VANDFLASKE LANGHALS, 80 CL

LORD NELSON VANDFLASKE, 60 CL

Vores vandflasker er farverige og flot udformede, bare for at gøre det sjovere at drikke vand. Få evt. trykt et billede eller dit logo på flasken, for at gøre den unik. Flaskerne er fri for BPA. Farve: Gennemsigtig 00, lyserød 23, orange 37, blå 50, navyblå 58, grøn 60, sort 99 Str: 80 cl Art. nr.: 411152 Normal pris u/ tryk: 92,-

Pæn vandflaske i BPA-fri tritan-plast, låg i rustfrit stål. Strop i låget gør det nemt at hænge eller bære flasken. Farver: Gennemsigtig 00, rosa 23, orange 37, blå 50, navyblå 58, grøn 60, sort 99. Str.: 60 cl Art. nr.: 410857 Normal pris u/ tryk: 46,-

VANDFLASKE LANGHALS, 80 CL

VANDFLASKE, 60 CL

VANDFLASKE, 35 CL

v/ 50 stk. rundtryk - kun 1 farve

v/ 50 stk. rundtryk - kun 1 farve

92,Vejl. pris: 183,-

v/ 50 stk. rundtryk - kun 1 farve

86,-

LORD NELSON VANDFLASKE, 35 CL Mindre model end 410857 beregnet til kortere løb eller træningstimen, eller hvorfor ikke i tasken til en tur i byen, erstatter køb af flaskevand. Produceret af BPA-fri TRITAN. Farve: Gennemsigtig 00, lyserød 23, orange 37, blå 50, navyblå 58, grøn 60, sort 99 Str.: 35 cl Art. nr.: 411173 Normal pris u/ tryk: 39,-

80,-

23

NWP_katalog_SS24_2.indd 23

26/01/2024 11.43.31


LOKE LOKE MED LÅSBAR TRYKFUNKTION, 24 CL

Bilkrus med tilpasset størrelse til kaffemaskiner! Kruset rummer 24 cl og er let at placere under en kaffemaskine. Det dobbelvæggede design betyder, at den kan holde dine drikke varme i 6 timer. Kruset er lækagefrit takket været en smart låsefunktion. Materiale: Plast/rustfrit stål. Størrelse: H 140 mm, 24 cl Art. nr.: 5018361 Sort-hvid / 5018362 Hvid-sort / 5018359 Rød-gummibelagt / 5018360 Sort-gummibelagt / 5018206 Blå / 5018208 Grøn / 5018209 Gul / 5018207 Hvid / 5018096 Sort / 5018097 Guld / 5018098 Sølv Normal pris u/ tryk: 159,-

LOKE MED LÅSBAR TRYKFUNKTION, 40 CL Størrelse: 40 cl, Ø 75 mm H 200 mm Art. nr.: 5017787 Sølv / 5017712 Sort Normal pris u/ tryk: 183,-

LOKE, 40 CL

LOKE, 24 CL

v/ 50 stk. inkl. 1-farve tryk*

v/ 50 stk. inkl. 1-farve tryk*

177,- 157,-

*Ved ekstra farve: kr. 8,- pr. farve + startomkostning kr. 680,- pr. farve.

LORD NELSON TERMOKRUS, 35 CL Praktisk termokrus med låg der kan låses. Kan holde kaffen/teen varm helt op til 7 timer. Er udstyret med en D-ring, så det er muligt at hænge kruset i en karabinhage. Farve: Hvid 00, grafitgrå 97, grå 95, krom 94, champange 02, gul 12, orange 36, rød 35, bordeaux 38, lilla 46, cherise 30, turkis 54, grøn 65, grøn 66, blå 55, navy 58, sort 99. Art. nr.: 411058 Normal pris u/ tryk: 108,-

BAMBUS TERMOFLASKE, 32 CL

245,v/ 50 stk. inkl. 1-farve tryk*

*Ved ekstra farve: kr. 8,- pr. farve + startomkostning kr. 534,- pr. farve.

TERMOKRUS, 35CL

143,-

v/ 50 stk. inkl. 1-farve tryk*

*Ved ekstra farve: kr. 8,- pr. farve + startomkostning kr. 534,- pr. farve.

ORREFORS HUNTING BAMBUS TERMOFLASKE, 32 CL Stilfuld og praktisk termokande / flaske i bambus til varme eller kolde drikke. Holder temperaturen i lang tid. Farve: Bambus 02 Materiale: Rustfrit stål med bambus yderside Str.: 6,5x19,5 cm, 32 cl Art. nr.: 411232 Normal pris u/ tryk: 199,-

24

NWP_katalog_SS24_2.indd 24

26/01/2024 11.43.39


ORREFORS HUNTING TERMOFLASKE, 50 CL Termoflaske/-kande i rustfrit stål, der er udstyret med dobbeltvæg på indersiden for at holde drikke både kolde og varme i længere tid. Farve: Marmor 00, hvid 00, champagne 02, rød 35, navy 58, mørkegrøn 65, krom 94, sort 99 Materiale: Rustfrit stål Størrelse: 7x21 cm, 50 cl Art. nr.: 411233 marmor / 411231 Normal pris u/ tryk: 159,-/151,-

Skru bunden af og fyld flasken med is eller frugt

LORD NELSON STÅLFLASKE, 45 CL En smart stålflaske, hvor bunden kan skrues af, så du kan fylde flasken med is eller frugt. Flot prop i stål med detaljer og gummibånd, der gør det nemt at fastgøre flasken, når du er på tur. Farve: Hvid 00, champange 02, rød 35, navy 58, krom 94, sort 99. Størrelse: 45 cl Art. nr.: 411145 Normal pris u/ tryk: 127,-

TERMOFLASKE MARMOR,50 CL

211,-

v/ 50 stk. inkl. 1-farve tryk*

TERMOFLASKE , 50 CL

STÅLFLASKE, 45 CL

v/ 50 stk. inkl. 1-farve tryk*

v/ 50 stk. inkl. 1-farve tryk*

203,-

153,-

*Ved ekstra farve: kr. 8,- pr. farve + startomkostning kr. 534,- pr. farve.

*Ved ekstra farve: kr. 8,- pr. farve + startomkostning kr. 534,- pr. farve.

ORREFORS HUNTING TERMOFLASKE MED BAMBUSLÅG, 50 CL Termoflaske i rustfrit stål med dobbeltvæg på indersiden for at holde både kold og varm i længere tid. Stilfuldt design med et smukt bambuslåg. Farve: Hvid 00, champagne 02, rød 35, navy 58, mørkegrøn 65, sort 99 Materiale: Rustfrit stål og bambus Størrelse: 7x21 cm, 50 cl Art. nr.: 411230 Normal pris u/ tryk: 159,-

TERMOFLASKE MED BAMBUSLÅG, 50 CL

211,-

v/ 50 stk. inkl. 1-farve tryk* *Ved ekstra farve: kr. 8,- pr. farve + startomkostning kr. 534,- pr. farve.

25

NWP_katalog_SS24_2.indd 25

26/01/2024 11.43.43


TERMOFLASKE ASHTON

SPORTS DRIKKEDUNK BIO 750ML

Dobbeltvægget vakuumisoleret drikkedunk. Denne 100% lækagesikre flaske holder drikkevarer ved samme temperatur i længere tid takket være vakuumet mellem væggene. Drikkevarer forbliver varme i op til 12 timer og/eller kolde i op til 24 timer. Pulverlakering for et luksuriøst look. Leveres pakket i gaveæske. Materiale: Aluminium & metal Størrelse: Ø72mm, H 218 mm, vægt 300 gr. Art. nr.: LT98882

Drikkedunk produceret i Europa af 95% bio-plast fremstillet af sukkerrør. Flasken overholder de strengeste sikkerhedsbestemmelser for fødevarer og er fuldstændig smags- og lugtneutral, 100% lækagesikker, BPA-fri og genanvendelig. Materiale: Bio PE, BPA fri Størrelse: 248x73 mm Art. nr.: LT98860

TERMOFLASKE ASHTON

DRIKKEDUNK 750ML

v/ 100 stk. ekskl. moms Inkl. digital high gloss tryk

v/ 1.000 stk. inkl. 1-farvet UV high gloss tryk ekskl. moms

109,-

23,-

NYHED Keramisk termokrus

DRIKKEDUNK LOOP Enkeltvægs drikkedunk fremstillet af R-PET materiale. BPA-fri. Velegnet til kolde ikke-kulsyreholdige drikke. Materiale: R-PET Størrelse: Ø66 mm, H 256 mm, vægt 82 gr. Art. nr.: LT98743

DRIKKEDUNK LOOP

51,-

v/ 250 stk. ekskl. moms Inkl. digitaltryk 360

T-CERAMIC TERMOKRUS THAMES 330ML Vi introducerer ’Thames’, et 330 ml termokrus fra vores T-keramiske serie. Nyd dine drinks ved den perfekte temperatur, med stil. Materiale: Størrelse: 82x88 mm Art. nr.: LT98722

TERMOKRUS, 330ML

109,-

v/ 100 stk. inkl. lasergravering – 1 position ekskl. moms

26

NWP_katalog_SS24_2.indd 26

26/01/2024 11.43.47


Den miljøbevidste kuglepen

Lækker give away i recycled ABS

KUGLEPEN NEW YORK PAPER

KUGLEPEN SLASH SOFT TOUCH R-ABS

Vi introducerer ’New York’, vores miljøbevidste kuglepen fremstillet af bæredygtigt papir. Materiale: Metal, certificeret papir Størrelse: 140x11 mm Art. nr.: LT87250

Denne Slash-kuglepen er fremstillet af recycled ABS, har en mat finish og er en sej giveaway. Den har en drejemekanisme og en fast clips. Materiale: Recycled ABS Størrelse: 145 mm Art. nr.: LT87824

KUGLEPEN NEW YORK PAPER

KUGLEPEN SLASH SOFT TOUCH

v/ 1.000 stk. inkl. digital tryk (FC) 1 position ekskl. moms

v/ 1.000 stk. inkl. digitaltryk FC – 1 positionekskl. moms

5

6

50

70

KUGLEPEN ATLAS HARDCOLOUR

KUGLEPEN NEW YORK

KUGLEPEN PARIS METAL GUMMIBELAGT

Kuglepen fremstillet i Tyskland. Denne pen har en blå blæk Jumbo refill til 4,5 km skriveglæde og er fremstillet i hardcolour finish. Materiale: ABS Størrelse: Ø 12 mm, L 147 mm, vægt 10 gr. Art. nr.: LT80825

Kuglepen af aluminium med elegant soft-touch finish. Med solid metalclips og fås i moderne farver. Blækfarve: blå. Materiale: Aluminium & metal Størrelse: Ø 10 mm, L 136 mm, vægt 18 gr. Art. nr.: LT87767

Kuglepen i aluminium med elegant soft-touch finish og stylus. Med en solid metalclips. Blækfarve: blå. Materiale: Aluminium & metal Størrelse: Ø 10mm, L 144mm, vægt 17 gr. Art. nr.: LT87782

KUGLEPEN ATLAS

KUGLEPEN NEW YORK

KUGLEPEN PARIS

v/ 1000 stk. ekskl. moms Inkl. digital 3D tryk 1 position

v/ 500 stk. ekskl. moms Inkl. digital 3D tryk 1 position

v/ 500 stk. ekskl. moms Inkl. digital 3D tryk 1 position

6

10

9

30

8

90

27

NWP_katalog_SS24_2.indd 27

26/01/2024 11.43.53


XOOPAR MR. BIO BAMBOO MULTI OPLADNINGSKABEL Mr. Bio Bamboo er vores nyeste multi-opladningskabel med et dobbelt USB- og USB-C-indgangsstik og tre stik til at oplade dine enheder. Den er fremstillet af bambus og DuPont Tyvek kabler. Leveres i en stilfuld, bæredygtig FSC-papirkonvolut. Materiale: Bambus, DuPont™ Tyvek® Størrelse: 150x255x10 mm Art. nr.: LT41016

NOTESBOG A5 PU MED FSC SIDER Klassisk design PU notesbog med farvematchende elastisk rem og bånd. Materiale: PU & FSC certificeret papir Størrelse: 210x142x15 mm Art. nr.: LT92066

NOTESBOG A5

MR. BIO BAMBOO

v/ 1.000 stk. inkl. 1-farve tryk ekskl. moms

v/ 100 stk. inkl. digital tryk (FC) - 1 position ekskl. moms

21,-

109,-

BOMULDSNET CANVAS OEKO-TEX®

BOMULDSNET, OEKO-TEX®

Klassisk net med kile fremstillet i kraftig bomuldskvalitet. Ideel til salgsfremmende aktiviteter og hverdagsbrug. Denne OEKO-TEX® certificerede taske er et bæredygtigt valg. Materiale: 100% OEKO-TEX® Standard 100, vægt 280 gr/m2 Størrelse: 42 x 12 x 43 cm Art. nr.: LT95163

Klassisk bomldsnet, ideel til salgsfremmende aktiviteter. OEKO-TEX® certificeret – et bæredygtigt valg. Materiale: OEKO-TEX® certificeret bomuld Størrelse: 38 x 42 cm Art. nr.: LT95156

BOMULDSNET, CANVAS OEKO-TEX®

BOMULDSNET, OEKO-TEX®

31,-

19

80

v/ 250 stk. ekskl. moms inkl. 1-farve tryk på en side

v/ 1.000 stk.inkl. 1-farve tryk på én side ekskl. moms

28

NWP_katalog_SS24_2.indd 28

26/01/2024 11.43.59


Vær’ miljøbevidst og støt biodiversiteten med en bistation!

MINI BI HUS FSC Vi præsenterer vores bistation – et charmerende husformet fristed for vores bestøvervenner. Den er fremstillet af FSC-certificeret træ og giver ly og støtte til bier, fremmer biodiversitet og miljøbevidst havearbejde. Materiale: Træ Størrelse: 103x40x110 mm Art. nr.: LT94563

MINI BI HUS FCS

45,-

v/ 100 stk. inkl. lasergravering - 1 position ekskl. moms

Spil musik mens du oplader din mobiltelefon BAMBOO TRÅDLØS HØJTTALER/LADESTATION Smuk og stilfuld trådløs højttaler med bambuslåg. Den unikke 2-i-1 højttaler fungerer også som en trådløs ladestation. Ladekabel medfølger. Leveres pakket i gaveæske. Materiale: ABS & PP Størrelse: Ø82 mm, L110 mm, H105 mm, vægt 328 gr. Art. nr.: LT95021

TRÅDLØS HØJTTALER

309,-

v/ 50 stk. ekskl. moms inkl. gravering

29

NWP_katalog_SS24_2.indd 29

26/01/2024 11.44.01


30

NWP_katalog_SS24_2.indd 30

26/01/2024 11.44.04


PROFILTØJ Vi er eksperter i profiltøj! Fremhæv din virksomhed eller organisations identitet med profiltøj. Vælg mellem et bredt udvalg af stilfulde og funktionelle produkter og designs, der viser din tilknytning til din virksomhed eller organisation, og skaber samhørighed med dine kolleger. Det er en effektiv måde at repræsentere virksomheden eller organisationen på, når du er på job eller deltager på messer, møder og events.

31

NWP_katalog_SS24_2.indd 31

26/01/2024 11.44.06


BASIC-T

BASIC POLO

T-shirt med tætsiddende pasform, nakketape og ribbet krave med elastan. Rundstrikket på herremodel og sidesømme på damemodel. Materiale: 100% bomuld ([95] 85% bomuld og 15% viskose, [92] 99% bomuld og 1% viskose, [955] 60% bomuld og 40% polyester.) Str.: Herre XS-4XL | Dame XS/34XXL/44 | Junior 90/100, 110/120, 130/140, 150/160. * +9 kr. fra str. 3XL. Art. nr.: 029030 M | 029031 W | 029032 JR

Basic polo med god pasform til hverdagsbrug. Ribbet kant i ærmeender, slids i siden og 3 tone i tone knapper. Damemodel har 4 tone i tone knapper. Kvalitet: 100% bomuld (grå meleret [95] 85% bomuld, 15% viskose. Anthracite meleret [955] 60% bomuld, 40% polyester). Vægt: 190 g/m2 Str.: Herre XS-4XL | Dame XS/34-XXL/44 Art. nr.: 028230 M | 028231 W

7 nye farver Damemodel fås i udvalgte faver

7 nye farver

BASIC-T

BASIC POLO

52,-

111,32

NWP_katalog_SS24_2.indd 32

26/01/2024 11.44.22


2024 MIAMI Ny serie i blødt stabiliseret materiale velegnet til intensiv vask med antipilling finish. Twill-nakketape og en let aftagelig etiket for rebranding. Vægt: 260 g/m2

MIAMI HOODY FZ

MIAMI HOODY

MIAMI ROUNDNECK

En unisex hættetrøje med fuld lynlås i en blanding af bomuld og recycled polyester. Den har en SBS-lynlås, hætte med rundt snoretræk. To frontlommer med lynlås. Elastisk rib 2x2 med dobbeltsyning nederst på ærmet og forneden. Materiale: 80% bomuld, 20% recyled polyester Str.: XS-4XL Art. nr.: 0201034 UNISEX

En unisex hoody i en blanding af bomuld og recycled polyester. Elastisk rib 2x2 med dobbeltsyning nederst på ærmet og forneden. Kængurulomme og hætte med rundt snoretræk. Materiale: 80% bomuld, 20% recyled polyester Str.: XS-4XL Art. nr.: 0201031 UNISEX

En unisex rundhals i en blanding af bomuld og recycled polyester. Elastisk rib 2x2 med dobbeltsyning nederst på ærmet og forneden. Materiale: 80% bomuld, 20% recyled polyester Str.: XS-4XL (580, 99: XS-5XL) Art. nr.: 0201030 UNISEX

MIAMI HOODY FZ

MIAMI HOODY FZ

MIAMI ROUNDNECK

249,-

205,-

163,-

33

NWP_katalog_SS24_2.indd 33

26/01/2024 11.44.29


CLASSIC OC POLO

PREMIUM OC CARDIGAN

PREMIUM OC HOODY

En klassisk polo med god pasform til hverdagsbrug, fremstillet af 100% økologisk bomuld. Den har 3 tone-i-tone knapper, slidser i siderne og forstærket nakketape. Rib i krave og ærmeende. Aftagelig nakkelabel for nem ommærkning. Poloen er forkrympet og enzymbehandlet. Materiale: 100% økologisk bomuld. Vægt: 200 g/m2 Str.: Herre XS-3XL I Dame XS-XXL Art. nr.: 028264 M I 028265 W

Cardigan med fuld YKK lynlås i antik finish. To lommer med YKK lynlåse og en dekorativ flatlock-søm for et moderne look. Materiale: 85% økologisk bomuld, 15% recycled polyester Str.: Herre XS-3XL I Dame 34/XS-44/XXL Art. nr.: 021006 M I 021007 W

Hættetrøje med to lommer med YKK lynlåse. Hættesnøre med metalender og en dekorativ flatlock-søm for et moderne look. Materiale: 85% økologisk bomuld, 15% recycled polyester Str.: Herre XS-3XL I Dame 34/XS-44/XXL Art. nr.: 021002 M I 021003 W

CLASSIC OC POLO

PREMIUM OC CARDIGAN

PREMIUM OC HOODY

186,-

382,-

382,-

PREMIUM OC PANTS

PREMIUM OC HOODY FULL ZIP

PREMIUM OC ROUNDNECK

Sweatpants med lidt bredere manchetter i talje og benende giver både en dejlig fornemmelse og et moderne look. Snøre med metalender. CVC French Terry, rib ved benender. Elastisk rib 1 x 1. Materiale: 85% økologisk bomuld, 15% polyester Str.: Herre XS-3XL I dame 34/XS-44/XXL Art. nr.: 021008 M I 021009 W

Hættetrøje med fuld lynlås og to lommer med YKK lynlås. Hættesnøre med metalender og en dekorativ flatlock-søm for et moderne look. Materiale: 85% økologisk bomuld, 15% recycled polyester Str.: Herre XS-3XL I Dame 34/XS-44/XXL Art. nr.: 021004 M I 021005 W

Roundneck sweatshirt med dekorativ flatlock raglan-ærme og flot flatlock-dekoration foran for et moderne look. Skjult sidelomme med lynlås. Materiale: 85% økologisk bomuld, 15% recycled polyester Str.: Herre XS-3XL I Dame 34/XS-44/XXL Art. nr.: 021000 M I 021001 W

PREMIUM OC PANTS

PREMIUM OC HOODY FULL ZIP

PREMIUM OC ROUNDNECK

363,-

451,-

305,-

34

NWP_katalog_SS24_2.indd 34

26/01/2024 11.44.44


WEAR WITH CARE

CLASSIC OC-T Et moderne look på en klassisk t-shirt i 100% økologisk bomuld. Den har en dobbelt 1x1 ribkrave. Forstærket nakketape og skuldersømme. Aftagelig nakkelabel for nem ommærkning. T-shirten er forkrympet og enzymbehandlet. Materiale: 100% økologisk bomuld. Vægt: 160 g/m2 Str.: Herre XS-3XL I Dame XS-XXL I Junior 90/100 (3-5), 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14). Art. nr.: 029364 M I 029365 W I 029362 JR

CLASSIC OC-T

JUNIOR

92,- 58,35

NWP_katalog_SS24_2.indd 35

26/01/2024 11.44.50


GOTS T-SHIRT

GOTS PIQUE POLO

Rundhalset T-shirt udført i moderne stil og i lækker kvalitetsbomuld. 100% økologisk Fairtrade bomuld. Modern fit.

Kortærmet polo. En klassisk piqué med 2 knapsstolpelukning, sideslids samt ribkant på krave og ærme. 100% økologisk Fairtrade bomuld.

100 hvid / 105 off-white / 255 gul / 290 orange / 425 pink / 435 cerise / 448 dusty red 460 rød / 645 grøn / 648 dusty green / 725 sky blue / 748 dusty blue / 767 royal / 855 navy 885 lilla / 980 charcoal / 990 sort.

100 hvid / 105 off-white / 255 gul / 290 orange / 425 pink / 435 cerise 460 rød / 645 grøn / 725 sky blue / 767 royal / 855 navy / 885 lilla / 980 charcoal.

HERRE 141008 / S-4XL

HERRE 141006 / S-4XL

DAME 141007 / XS-2XL

DAME 141005 / XS-2XL

GOTS T-SHIRT

JUNIOR 141023/ 90/100 - 150/160

119,GOTS PIQUE POLO

239,-

GOTS T-SHIRT JR

95,-

GOTS CREW NECK

GOTS HOOD

Sweatshirt med rund hals i moderne stil. Børstet inderside, 2x2 rib med elastan i bund og på manchetter. Dekorative overlock syninger med tone i tone farve. 80% økologisk Fairtrade bomuld / 20% genanvendt polyester.

Sweatshirt med hætte i moderne stil. Børstet inderside og med kængurulomme. 2x2 ribstrik med elastan i bunden og på manchetter. Tolags hætte og med kraftig snøre. 80% økologisk Fairtrade bomuld / 20% genanvendt polyester.

100 hvid / 105 off-white / 255 gul / 290 orange / 425 pink / 435 cerise / 460 rød 645 grøn / 725 sky blue / 767 royal / 855 navy / 885 lilla / 980 charcoal / 990 sort.

100 hvid / 105 off-white / 255 gul / 290 orange / 425 pink / 435 cerise / 460 rød 645 grøn / 725 sky blue / 767 royal / 855 navy / 885 lilla / 980 charcoal / 990 sort.

HERRE 141003/ XXS-4XL

HERRE 141002/ S-4XL

DAME 141004 / XS-3XL

DAME 141001/ XS-2XL

GOTS CREW NECK

JUNIOR 141015 / 90/100 - 150/160

339,-

JUNIOR 141011 / 90/100 - 150/160

GOTS CREW NECK JR

NWP_katalog_SS24_2.indd 36

379,GOTS HOOD JR

229,JUNIOR FARVER

GOTS HOOD

259,36

JUNIOR FARVER

26/01/2024 11.44.51


GOTS STRETCH PIQUÉ Polo pique udført i en strækbar metervare. Rib på krave og ærmer, lige ærmer samt sideslids. Stoplelukning med tre knapper på herremodel og åben v-hals på damemodel Oeko-tex ® 100 certificeret. Farve 855 & 990: 96% økologisk Fairtrade bomuld / 4% elastan. Farve 955: 90% økologisk Fairtrade bomuld / 6% viskose / 4% elastan. 855 navy / 955 grå melange / 990 sort. HERRE 141506 / S-4XL DAME 141505 / XS-2XL

GOTS STRETCH PIQUÉ

329,GOTS F. TERRY CREW NECK

GOTS F. TERRY FZ HOOD

Veludført sweatshirt i fransk terry. 2x2 ribkant omkring halsudskæringen, manchetterne og bundkanten. Dekorative overlock sømme. Oeko-tex ® 100 certificeret. 80% økologisk Fairtrade bomuld / 20% genanvendt polyester.

Klassisk hoodie i fransk terry. 2x2 rib på ærmer og bund. Formet hætte med dobbeltsøm og snøre. Synlige YKK lynlåse med antik sølvlook. Gennemgående lynlås samt frontlommer med lynlås. Oeko-tex ® 100 certificeret. Farve 855 & 990: 80% økologisk Fairtrade bomuld / 20% genanvendt polyester. Farve 955: 80% økologisk Fairtrade bomuld / 14% genanvendt polyester / 6% viskose.

855 navy / 955 grå melange / 990 sort. 855 navy / 955 grå melange / 990 sort. HERRE 141504/ S-4XL

HERRE 141510 / S-4XL

DAME 141503 / XS-2XL

DAME 141509 / XS-2XL

GOTS F. TERRY CREW NECK

GOTS F. TERRY FZ HOOD

399,-

599,37

NWP_katalog_SS24_2.indd 37

26/01/2024 11.44.51


JOIN ED

CYCLED RE RE

RECYC ED L CL

CLED RECY CY

RECYCLED

ADV JOIN FZ FZ JACKET En utrolig blød og lækker sweat med lynlås i et enkelt design, der er perfekt til hverdagsbrug. Sweaten har raglanærmer og kængurulommer med lynlås. Broderet logo giver et eksklusivt look. Materiale: 49% polyester-recycled, 46% bomuld, 5% elastan Str.: Herre XS-4XL Art. nr.: 1914783 M

ADV JOIN FZ JACKET

679,-

2024 ADV JOIN SWEATPANTS

Skandinavisk, minimalistisk design

De bløde og lækre joggingbukser i et enkelt design, er perfekte til hverdagsbrug. De har elastisk linning med justerbar løbegang, læg foran, elastisk søm ved anklerne og to lynlåslommer til sikker opbevaring. Broderet logo giver et eksklusivt look. Materiale: 49% polyester-recycled, 46% bomuld, 5% elastan Melange farver: 73% polyester-recycled, 25% bomuld, 2% elastan Str.: Herre XS-XXL I Dame XS-XXL Art. nr.: 1914708 M I 1914703 W

i polyester recycled mix. Serien er fremstillet af førsteklasses materiale med glat bomuld udvendigt

ADV JOIN SWEATPANT ADV JOIN SWEATSHORTS

559,- 359,-

og blød polyester indvendigt.

38

NWP_katalog_SS24_2.indd 38

26/01/2024 11.44.57


ADV JOIN HOODIE

ADV JOIN RN SWEATSHIRT

En blød og lækker hættetrøje med lynlås i et enkelt design, der er perfekt til hverdagsbrug. Derudover har hættetrøjen justerbar hætte, raglanærmer og kængurulommer med lynlås. Broderet logo giver et eksklusivt look. Materiale: 49% polyester-recycled, 46% bomuld, 5% elastan Melange farver: 73% polyester-recycled, 25% bomuld, 2% elastan Str.: Herre XS-4XL Art. nr.: 1914705 M

ADV Join RN Sweatshirt er en utroligt blød og lækker sweatshirt der kan bruges både på vej til og fra træningscentret og til afslapning derhjemme. Materiale: 49% polyester-recycled, 46% bomuld, 5% elastan Melange farver: 73% polyester-recycled, 25% bomuld, 2% elastan. Str.: Herre XS-4XL I Dame XS-XXL Art. nr.: 1914707 M I 1914770 W

ADV JOIN HOODIE

ADV JOIN RN SWEATSHIRT

ADV JOIN LONG HOODIE

ADV JOIN FZ HOODIE

Smart og lækker hættetrøje fremstillet af førsteklasses materiale med glat bomuld udvendigt og blød polyester indvendigt. Den er en smule oversized og har en lang pasform og lave skuldre for et afslappet look. Derudover har hættetrøjen 20 cm lange slidser i siden, kængurulomme og justerbar hætte. Materiale: 49% polyester-recycled, 46% bomuld, 5% elastan Melange farver: 73% polyester-recycled, 25% bomuld, 2% elastan Str.: Dame XS-XXL Art. nr.: 1914700 W

En lækker og blød hættetrøje med lynlås. Hættetrøjen har justerbar hætte, raglanærmer og kængurulommer med lynlås. Materiale: 49% polyester-recycled, 46% bomuld, 5% elastan Melange farver: 73% polyester-recycled, 25% bomuld, 2% elastan Str.: Herre XS-4XL I Dame XS-XXL Art. nr.: 1914706 M I 1914701 W

ADV JOIN LONG HOODIE

ADV JOIN RN FZ HOODIE

639,-

719,-

479,-

719,39

NWP_katalog_SS24_2.indd 39

26/01/2024 11.45.02


40

NWP_katalog_SS24_2.indd 40

26/01/2024 11.45.05


FIRMATØJ Vores profilbeklædning kombinerer funktionalitet med en moderne stil. Vi har et udvalg af komfortable designs fra vores egne brands, der passer til alle typer virksomheder og organisationer. Al vores profilbeklædning er skabt med avanceret teknologi for at gøre det praktisk og funktionelt til daglig brug. Ved at vælge trendy profilbeklædning kan du og din viksomhed eller organisation fremstå professionelle og moderne på samme tid.

41

NWP_katalog_SS24_2.indd 41

26/01/2024 11.45.06


YELLOW BOW 50 Yellow Bow arbejdsskjorte, lang og kort ærme i ensfarvet, og lang ærme i strib. Mixed twill med unik EasyCare behandling. 60% bomuld / 40% polyester. 100 white / 500 sky blue / 600 navy / 900 black 955 grey / 501 skyblue strib / 601 navy strib. REGULAR 2905001 / S-5XL SLIM 2905002 / S-2XL WOMAN 2905003 / XS-4XL S/S REGULAR 2905011 / S-5XL S/S SLIM 2905022 / S-2XL

YELLOW BOW 50

499,YELLOW BOW 50 KORTÆRMET

479,YELLOW BOW 55

YELLOW BOW 54

En mikromønstret skjorte i en jacquard-vævning udført i økologisk bomuld og genanvendt polyester. Den har vores populære bløde button down krave og diskrete detaljer såsom knaphulstråd i kontrastfarve. Bløde manchetter giver skjorten et smart og moderne udseende. Når du får skjorten i hånden, vil du straks genkende, at der er mere ved den end det, der møder øjet. Den fjerlette vægt, silkebløde følelse og den utrolige strækeffekt til din komfort gør denne skjorte til en mester inden for ydeevne. Skjorten er også nem at pleje, så du kan blot vaske og bære den, hvis du ønsker det.

Klassisk Oxford skjorte. Todelt bærestykke, der sikrer glatte konturerede skuldre og øget bevægelsesfrihed. Klassisk button down krave. Ekstra knappehul til manchetknapper. Brystlomme på herremodeller. Figursyet damemodel. Perlemorsfarvede knapper. Easy Care behandlet. Tåler maskinvask. 100 white / 500 sky blue / 600 navy 900 black

501 blue. REGULAR 2905401 / S-5XL

REGULAR 2905501 / S-5XL

SLIM FIT 2905402 / S-XXL

SLIM 2905502 / S-2XL

WOMAN 2905403 / XS-4XL

CONTEMPORARY DAME 2905505 905505 / XS-4XL

YELLOW BOW 55

YELLOW BOW 54

599,-

529,42

NWP_katalog_SS24_2.indd 42

26/01/2024 11.45.07


GREEN BOW 01 Skjorten er lavet i vores foretrukne high performance twill tekstur. Dette giver det perfekte udseende, resulterer i en betydelig god komfort og gør den mindre gennemsigtig end andre tilsvarende, hvide skjorter. Et split bærestykke i ryggen, mellem cut-away krave og en 35 mm hævet stolpelukning giver spil og funktionalitet. Todelt bærestykke sikrer blødt kurvet udseende over skuldre og giver en større bevægelsesfrihed. Tapede sømme hjælper skjorten til at stå skarp vask efter vask uden folder. Semi cut-away krave. 4 mm knapper giver et moderne udseende. Lange ærmer. Enkelte skråsnit på manchetter med huller til manchetknapper. Kurvet snit på nederste del af skjorten. Strygfri og kan maskinvaskes. 100% bomuld 100 white / 500 sky blue / 560 midblue 600 navy / 900 black / 911 grey.

REGULAR 2900101 / S-5XL SLIM FIT 2900102 / S-XXL WOMAN 2900103 / XS-4XL

GREEN BOW 01

WOMAN RELAXED 2900104 / XS-4XL

599,-

43

NWP_katalog_SS24_2.indd 43

26/01/2024 11.45.07


RED BOW 121

RED BOW 122

Vi er en af de få brands, der kan tilbyde kombinationen strygefri & strækbar på samme tid. For at kunne ramme den rette kombination skal der arbejdes, testes og udvikles. RB121 er med stilsikre detaljer, som skjult brystlomme og matchende kontrast farver de helt rigtige steder.

Strygefri twill skjorte med patenteret miljøvenlig efterbehandling. 2-lags kompakt langstablet bomuld, som giver det bedst mulige resultat. 100% bomuld.

95% bomuld / 5% elastan. 100 white / 500 sky blue 100 white / 500 sky blue 560 mid blue / 600 navy.

560 mid blue / 911 grey. REGULAR 2912201 / S-4XL

REGULAR 2912101 / S-4XL SLIM FIT 2912102 / S-XXL WOMAN 2912103 / XS-4XL

SLIM FIT 2912202 / S-XXL

RED BOW 121

WOMAN 2912203 / XS-4XL

699,-

RED BOW 122

699,RED BOW 123 Denne Non-iron skjorte er lavet i en high performance Royal Twill. Den stilede twill tekstur kombineret med diskrete detaljer og den moderne cut away krave med skjult button down gør skjorten til en perfekt Business Classic med et tvist. 100 % bomuld. 100 hvid / 500 sky 998 grey

REGULAR 2912301 / S-4XL SLIM FIT 2912302 / S-XXL CONTEMPORARY DAME 2912305 / XS-4XL

RED BOW 123

699,44

NWP_katalog_SS24_2.indd 44

26/01/2024 11.45.09


INDIGO BOW 132

PATCH POCKET OVERSHIRT

Den finstrikkede interlock Oxford skjorte. En behagelig strikket Easy Care behandlet moderne forretningsklassiker med naturlig strækevne og tone-i-tone detaljer. Bær den med et jakkesæt og slips til forretningsmødet og mere afslappet uden at stikke den ned i bukserne i weekenden.

Hvis du synes en blazer bliver for fin så er vores nye Patch Pocket Overshirt perfekt for dig til at bære over en skjorte eller T-shirt. Stadig pæn men ikke så formel som med en blazer. Den er produceret i en moderne stretch kvalitet, delvist fremstillet af genbrugs materialer. Tre påsyede lommer og en inderlomme, designet i en unisex model. 52% bomuld / 44% recycled polyester / 4% spandex.

100 white / 500 sky blue 600 navy / 900 black.

600 blue / 900 black.

REGULAR 2913201 / S-4XL

UNISEX 2962101 / XXS-4XL

SLIM FIT 2913202 / S-XXL CONTEMPORARY DAME 2913205/ XS-4XL

INDIGO BOW 132

699,-

PATCH POCKET OVERSHIRT

849,-

CASUAL BLAZER På afstand ligner det måske en formel blazer, men når man ser den tæt på, så er det en blød blazer i afslappet stil. Udført i en jersey metervare som er ekstremt komfortabel, let vægt og strækbar. Strygfri og perfekt til at rejse med. 600 navy HERRE 2964001 / 46 - 60 DAME 2964003 / 34 - 46

CASUAL BLAZER

1399,45

NWP_katalog_SS24_2.indd 45

26/01/2024 11.45.09


2024

PEMBERTON CREWNECK

ADVANTAGE SHIRT

Pemberton Crewneck er produceret af letvægts miljøansvarligt dobbeltstrikket stof, der indeholder op til 65% recycled polyester. Dette alsidige stykke tjener som den perfekte helårs beklædningskerne. Den er udstyret med en skjult lynlåslomme i højre sidesøm og prydet med CB 3D-logo broderi ved nakken. Materiale: 65% recycled polyester, 30% rayon, 5% elastan Str.: Herre S-4XL I Dame XS-XXL Art. nr.: 358422 M I 358423 W

Vores ikoniske Advantage som skjorte i samme behagelige tri-blend materiale, en favorit på arbejdet, på turen eller til en middag ude. Vi skabte denne hybridstil for at give dig den bedste komfort, samtidig med at du ser skarp ud hele dagen. Materiale: 52% bomuld, 45% polyester, 3% elastan Str.: Herre S-4XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 352410 M | 352411 W ADVANTAGE SHIRT

PEMBERTON CREWNECK

399,-

559,-

2024

2024

ADVANTAGE LEISURE SKJORTE

EDGEMONT CHINOS

Vores nye Advantage Leisure skjorte er den perfekte tilføjelse til ethvert outfit, der ønsker et strejf af stil. Med sin afslappede pasform og uovertrufne komfort er den ideel til et afslappet look. Den er fremstillet af vores innovative Advantage-blend af bomuld, recycled polyester og elastan, og kombinerer modedesign med en stor forpligtelse til bæredygtighed. Materiale: 50% bomuld, 45% recycled polyester, 5% spandex Str.: Herre S-4XL I Dame XS-XXL Art. nr.: 352414 M I 352415 W

Vore nye chinos er fremstillet af bomuld, rayon og elastan, hvilket sikrer en perfekt balance mellem blødhed og holdbarhed. Strækbart og let materiale for ultimativ fleksibilitet gør disse chinos ideelle til enhver lejlighed. Herremodellen fås i tre forskellige indvendige benlængder, der sikrer en tilpasset pasform for enhver kropstype. Damemodellen fås i én fuld længde. Materiale: 70% bomuld, 25% rayon, 5% elastan Str.: Herre 30/30-42/34 I Dame XS-XXL Art. nr.: 356420 M I 356421 W

ADVANTAGE LEISURE SKJORTE

EDGEMONT CHINOS

679,-

519,-

46

NWP_katalog_SS24_2.indd 46

26/01/2024 11.45.23


2024

VIRTUE ECO POLO SOLID

VIRTUE ECO POLO

En alsidig, bæredygtig og behagelige polo for dig og planeten. Det lette, høj kvalitets, certificerede recycled DryTec™ polyesterstof sikrer maksimal komfort, hvilket gør den perfekt til både afslappede udflugter, arbejdsbrug og aktiv fritidsbrug.Spandex for stræk, en kølende effekt og UPF solbeskyttelse. Materiale: 95% recycled polyester, 5% elastan Str.: Herre XS-XXL I Dame XS-XXL Art. nr.: 354434 M I 354435 W

En alsidig polo, designet som din foretrukne poloshirt til golf, kontoret, rejser og til en aften i byen. Fremstillet i letvægts, certificeret miljøvenlig DryTec™ polyester af høj kvalitet. Spandex for stretch, en kølende effekt og UPF solbeskyttelse. Materiale: 95% recycled polyester, 5% elastane. UPF 25+. Vægt: 200 g/m2 Størrelse: S-4XL Art. nr.: 354432

VIRTUE ECO POLO

VIRTUE ECO POLO SOLID

359,-

359,-

ADVANTAGE POLO

ADVANTAGE PREMIUM POLO

CB DryTec Cotton +35 UPF materiale med stretch og god fugttransport. Afrundet søm ved skulderen for en mere moderne pasform. Materiale: 52% bomuld, 45% polyester, 3% elastan. Str.: Herre S-4XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 354418 M | 354419 W

Advantage polo 2.0-version. CB DryTec Cotton +35 UPF-materiale og den unikke triblandingskvalitet giver maksimal alsidighed for en aktiv liv sstil. Metalknapper foran. Materiale: 52% bomuld, 45% polyester, 3% elastan. Str.: Herre S-4XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 354420 M | 354421 W

ADVANTAGE POLO

269,-

ADVANTAGE PREMIUM POLO

269,Vejl. pris: 359,-

Vejl. pris: 359,-

47

NWP_katalog_SS24_2.indd 47

26/01/2024 11.45.36


OAK HARBOR JAKKE

679,SE 14-218 Swerea IVF

PEMBERTON HOOD FZ

Tested for harmful substances. www.oeko-tex.com/standard100

559,-

Vejl. pris: 879,-

PEMBERTON HOOD FZ

OAK HARBOR JAKKE

Pemberton er vores ikoniske hætte i dobbeltstrikket let, miljøvenligt materiale med op til 70% recycled polyester. Hættekraven er høj for at beskytte dig mod kold vind, og hætten er nem at justere med træksnor. Udstyret med to frontlommer med lynlås. Dekoreret med CUTTER & BUCK-logobroderi langs hættens kant. Materiale: 66% recycled polyester, 4% polyester, 26% rayon, 4% elastan (99), 70% recycled polyester, 26% rayon 4% elastan (580, 96), CB DryTec 50 UPF. Vægt: 350 g/m2 Str.: Herre S-4XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 358418 M | 358419 W

Jakken med et afslappet udseende samtidig med beskyttelse som en traditionel jakke. Stretch-polyester ærmer og sidepaneler yder god bevægelsesfrihed. Quiltet og varm front og rygpanel isoleret med Sustans® padding med genbrugsfibre fra DuPont™ Sorona®. Damemodellen har hætte og herremodellen har krave. Lynlås foran med auto-lås YKK® slider foran og på lommer. Brug den alene i tørvejr eller som lag under en vandbeskyttende skaljakke i regnvejr. Materiale: 100% polyester Str.: Herre S-4XL I Dame XS-XXL Art. nr.: 351452 M I 351453 W

48

NWP_katalog_SS24_2.indd 48

26/01/2024 11.45.45


2024

OAK HARBOR VEST Få den perfekte balance mellem varme, stil og miljøbevidsthed med denne vest. De quiltede forog bagpaneler er isoleret med Sustans® fyld fremstillet af recycled fibre fra DuPont™ Sorona®. Gennemgående lynlåse og selvlåsende lynlåstrækkere på fronten og lommerne. Kan bæres alene i tørt vejr eller benyttes under en regnbeskyttende skal for ekstra varme. Vesten er et glimrende supplement, perfekt til at lægge over en Oakville sweater eller Traverse Half Zip. Materiale: 100% recycled nylon. Lining: 100% recycled nylon Str.: Herre S-4XL I Dame XS-XXL Art. nr.: 351476 M I 351477 W

OAK HARBOUR VEST

529,Vejl. pris: 719,-

49

NWP_katalog_SS24_2.indd 49

26/01/2024 11.45.49


IDAHO

IDAHO VEST

En varm og let jakke med dunlignende polstring. Fremstillet af 100% recycled polyamid. 3 udvendige lommer med lynlås og 2 inderlommer. Elastisk tape på krop og arme. Damemodel er med aftagelig hætte. Kommer med farvet strop, høretelefonløsning og lynlås skyder. Materiale: 100% recycled polyamide Str.: Herre XS-4XL I dame 34/XS-44/XXL Junior 110/120-130/140-150/160 Art. nr.: 0200976 M I 0200977 W I 0200905 JR

En varm og let vest med dunlignende polstring. Fremstillet af 100% recycled polyamid. 3 udvendige lommer med lynlås og 2 inderlommer. Elastisk tape på krop og arme. Damemodel er med aftagelig hætte. Kommer med farvet strop, høretelefonløsning og lynlås skyder. Materiale: 100% recycled polyamide Str.: Herre XS-4XL I Dame 34/XS-44/XXL Art. nr.: 0200974 M I 0200975 W

IDAHO

IDAHO VEST

IDAHO JUNIOR

576,- 499,-

442,50

NWP_katalog_SS24_2.indd 50

26/01/2024 11.45.55


CLASSIC SHELL JACKET Høj funktionel og detaljeret skaljakke fremstillet af 100% recycled polyester. Alle udvendige lynlåse er vandtætte. 2 udvendige lommer med lynlås og 2 inderlommer. Roll up hætte med snøre, justerbare velcro-manchetter og snøre forneden. Tapede sømme. MVP 800 / WP 3000 Kvalitet: 100% Recycled Polyester Str.: Herre XS-4XL I Dame XS/34-XXL/44 Art. nr.: 0200923 M I 0200924 W

99

580

CLASSIC SHELL JACKET

768,-

51

NWP_katalog_SS24_2.indd 51

26/01/2024 11.45.56


2024 LA PUSH PRO JACKET Optimér din golfoplevelse med vores avancerede, lette vindjakke fremstillet af strækbart stof, der giver en fantastisk bevægelsesfrihed. Denne jakke i vores topmoderne WeatherTec-materiale er designet til at blive brugt, når du har brug for beskyttelse mod vind og let regn. Den sporty silhuet tilbyder et stilfuldt udseende, der nemt kan skifte fra golfbanen til afslappet fritidsbrug. Materiale: 80% recycled, polyester, 20% elastan Str.: Herre S-4XL I Dame XS-XXL Art. nr.: 351478 M I 351479 W

LA PUSH PRO JACKET

559,SEABECK POLO Performance polo med kontrastfarve og dekorative pipings. Materiale med indbygget UV-protection, designet til en aktiv livsstil. Denne kortærmede polo er behagelig og føles blød mod huden og har god fugttransport. Stolpeluk med skjulte knapper. Materiale: 100% polyester and CB DryTecTM. UPF +30. Str.: Herre S-4XL I Dame XS-XXL. Art. nr.: 354428 M I 354429 W

SEABECK POLO

319,GAMBLE SANDS CAP Ultra-tyndt, høj åndbart One Touch® materiale med stretch. Sømløs konstruktion der passer alle hovedforme. Elastisk bånd på inderside og velcro luk og CB logo foran. Materiale: 100% polyester Art. nr.: 359411 I 359413 junior Str.: 56-58

GAMBLE SANDS CAP

299,52

NWP_katalog_SS24_2.indd 52

26/01/2024 11.46.05


GOLFDAGEN

Skal der afholdes golfarrangement med virksomheden eller organisationen, eller har I møder på golfbanen? Så har vi et lækkert udvalg af golftøj til herrer og damer.

53

NWP_katalog_SS24_2.indd 53

26/01/2024 11.46.10


FIRMALØB

Skal I være med i DHL eller har I en løbeklub i virksomheden eller organisationen? Find det rigtige løbetøj der passer til jer, så i sammen skaber en fælles identitet, der repræsenterer jeres brand bedst muligt udad til.

2024 PACER Pacer er en avanceret løbesko designet med fokus på komfort og respons. Med en blødere version af Px Foam™ i mellemsålen opnås en meget responsiv støddæmpning og en blød, skånsom landing. Resultatet er en højkomfortabel løbesko velegnet til både generel træning og intensive intervaller. Skoen har en let konstruktion, der giver en fjedrende følelse og driver dig fremad i hvert skridt. Samtidig sikrer den minimalistiske ydersål med hexagonmønster et sikkert greb på forskellige underlag. Overdelen er fremstillet af et let og ventilerende materiale, der giver en omsluttende og stabil pasform. Et ideelt valg for løbere, der søger en hurtig, let og smidig sko til daglig træning. PX FOAM™ Px Foam™ er et ultralavt, miljøvenligt materiale, der anvendes i mellemsålen for optimal respons ved støddæmpning og fleksibilitet. Materialet fremstilles miljøvenligt uden tilsætning af kemiske tværbindingmidler og er fuldt genanvendeligt. Materiale: overdel 39% polyester, 39% recycled polyester, 10% termoplastiske urethaner, 12% polyurethan. Mellemsål 100% ETPU-skum. Ydersål 100% gummi. Str.: Herre 39 ½-47 | Dame 1915026 35 ½-42 Art. nr.: 1915025 M | 1912184 W

PACER

879,-

54

NWP_katalog_SS24_2.indd 54

26/01/2024 11.46.11


Gode lagervarer med mulighed for påtryk af firmalogo

RUN YOUR BRAND

CORE UNIFY TRAINING TEE

BASIC ACTIVE-T

BASIC ACTIVE-T / LS

Designet til aktive, der værdsætter stor komfort og god kvalitet. Fremstillet af blød og funktionel recycled polyester. Har derudover buede sidesømme foran for atletisk, moderne look. Materiale: 100% polyester-recycled Str.: Herre XS-3XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1909878 M | 1909879 W

T-shirt fremstillet med interlock strikket garn, sidesøm, forstærket nakketape og en aftagelig nakkelabel for nem ommærkning. Materiale: 100% spun dyed polyester Str.: Herre XS-3XL I Dame XS/34-XXL/44 I Junior 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14) Art. nr.: 029038 M I 029039 W I 029037 JR

Langærmet T-shirt fremstillet af interlockstrikket materiale, sidesømme, forstærket nakketape. En let aftagelig nakkelabel til ommærkning. Materiale: 100% spun dyed polyester Str.: Herre XS-3XL I Dame XS/34-XXL/44 I Art. nr.: 029040 M I 029041 W

BASIC ACTIVE-T LS

BASIC ACTIVE-T

CORE UNIFY TRAINING TEE

119,Vejl. pris: 200,-

56,-

81,-

55

NWP_katalog_SS24_2.indd 55

26/01/2024 11.46.21


FIRMACYKELLØB Skab sammenhold på arbejdspladsen med specialdesignet cykeltøj til jeres eget hold.

56

NWP_katalog_SS24_2.indd 56

26/01/2024 11.46.24


SUBLIMATION

Fåes også i recycled polyester (tillægspris)

Cykeltøj skal være komfortabelt, åndbart og aerodynamisk, så du kan fokusere på at cykle og opnå de bedste resultater. Det er her, specialdesign af cykeltøj kommer ind i billedet. Ved at få specialdesignet cykeltøj, får du tøj, der passer perfekt til din krop og dine ønsker om udseende og funktion. Du kan få tøjet lavet i den farve, du ønsker, og med det design, der passer til din virksomhed eller organisation. Alt i alt giver specialdesign af cykeltøj dig muligheden for at få tøjet designet, så det passer perfekt til virksomhedens eller organisationens image og behov.

Bestilling min. 20 stk. Min. 10 stk. pr. artikel v/ genbestilling 5 stk.

PBC SS JERSEY 2.0 Elastisk og behagelig cykeljersey, der giver stor komfort og kropstemperaturstyring under de fleste forhold. Den mest solgte på det danske marked. Str.: Herre XS-5XL | Dame XS-3XL | Junior 110/116-158/164 Art. nr.: 1908120 M | 1908121 W | 1908156 JR

PBC BIB SHORTS 3.0 Fremragende bib-shorts til cyklisten som kører nogle ture hver måned, eller mange ture hver uge. Buksen kommer med en C2 pude, som kan opgraderes til C1. Str.: Herre XS-4XL | Dame XS-4XL | Junior 110/116-158/164 Art. nr.: 1908132 M | 1908133 W| 1908157 JR

PBC SS JERSEY 2.0

560,-

T&F EXPRESS CUSTOM SS TEE

292,-

PBC BIB SHORT 3.0

760,-

T&F EXPRESS CUSTOM SS TEE

Funktionel T-shirt i god kvalitet med raglan ærmer. Materiale: 100% polyester. Str.: Herre XS-5XL | Dame XS-5XL. Art. nr.: 1907109 M | 1907110 W

LEVERINGSTID

LEVERINGSTID

Det tager ca. 1-2 uger at få designet skitser, når vi har modtaget al input i korrekt format (PMS farver, vektoriserede logoer, design, osv.). Når skitserne er godkendt, produceres en stofprøve af designet, hvilket tager ca. 2 uger. Når denne er godkendt, går der 8-10 uger, før den færdige ordre leveres.

Det tager ca. 1-2 uger at få produceret skitser, når vi har modtaget al input i korrekt format (PMS farver, vektoriserede logoer, design, osv.). Når skitserne er godkendt, produceres en fysisk stofprøve. Når den fysiske stofprøve er godkendt, går der 8-10 uger, før den færdige ordre leveres. Ved opstart er der en omkostning på kr. 1.500,- ekskl. moms.

Opstartsomkostningen er kr. 1.500,- ekskl. moms samt en omkostning for stofprøven på 150,- ekskl. moms. For hver efterfølgende kategori er der en yderligere opstartsomkostning på kr. 750,- ekskl. moms.

57

NWP_katalog_SS24_2.indd 57

26/01/2024 11.46.30


ESSENCE JERSEY Essence Jersey er en blød, elastisk og funktionel cykeltrøje, der gør cykling endnu grønnere. Ved at kombinere tidløst design med Solution Dye, som er en miljøvenlig indfarvningsproces, hvor der anvendes mindre vand, mindre kemikalier og mindre energi i forhold til den traditionelle metode, er Essence Jersey det perfekte valg til miljøbevidste cyklister. Den er udstyret med fire ryglommer (den ene med lynlås), reflekslogoer og silikonetryk ved rygafslutningen, som holder trøjen på plads. Passer perfekt sammen med dit andet cykeltøj. UPF25+ Materiale: 100% polyester Str.: Herre XS-4XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1907156 M | 1907133 W

ESSENCE JERSEY

399,-

ESSENCE LIGHT WIND JACKET

ESSENCE LIGHT WIND VEST

Cykeljakke (DWR-behandlet), meget let, recycled vævet polyester 43 g / m2. Vind- og vandafvisende materiale med ventilationspaneler i svedzoner og strækpaneler for optimal pasform. Kan pakkes nemt i dens egen baglomme eller i lommen på cykeltrøjen. Elastikbånd forneden og refleks detaljer for optimal synlighed og sikkerhed. Materiale: Krop: 85% polyester-recycled, 15% polyester. Sidepaneler og bag på ærmer: 90% polyamide, 10% elastane. Str.: Herre XS-3XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1908813 M | 1908792 W

Cykelvest (DWR-behandlet), af et meget let, recycled vævet polyester 43 g / m2. Vind- og vandafvisende materiale med ventilationspaneler i svedzoner og strækpaneler for optimal pasform. Kan pakkes nemt i dens egen baglomme eller i lommen på cykeltrøjen. Elastikbånd forneden og refleks detaljer for optimal synlighed og sikkerhed. Vesten har elastisk net i ryggen for ekstra ventilation og optimal pasform og børstet fleece på indersiden af kraven. Str.: Herre XS-3XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1908814 M | 1908793 W

ESSENCE LIGHT WIND JACKET

ESSENCE LIGHT WIND VEST

599,-

439,58

NWP_katalog_SS24_2.indd 58

26/01/2024 11.46.33


ESSENCE BIB KNICKERS M Elastiske og funktionelle knælange cykelbukser, som med et tidløst design og recycled polyamid, giver cykelsport endnu en grøn dimension. Cykelbukserne er desuden fremstillet af kompressionsmaterialet Lycra® Sport Energy, der giver god muskelstøtte og effektiv fugttransport, så du opnår en optimal præstationsevne. Brede, elastiske benafslutninger med silikonetryk holder bukserne på plads, mens Infinity C3 Pad giver god komfort. Materiale: 78% polyamide - recycled, 22% elastane, Stropper 80% Polyamide, 20% elastan Str.: S-XXL Art. nr.: 1907158 M

ESSENCE BIB KNICKERS M

679,-

ESSENCE BIB SHORTS Elastiske og funktionelle cykelbukser, som med et tidløst design og recycled polyamid giver cykelsport endnu en grøn dimension. Cykelbukserne er desuden fremstillet af kompressionsmaterialet Lycra® Sport Energy, der giver god muskelstøtte og effektiv fugttransport, så du opnår en optimal præstationsevne. Brede, elastiske benafslutninger med silikonetryk holder bukserne på plads, mens Infinity C3 Pad giver god komfort. Materiale: 78% polyamide - recycled, 22% elastan, Stropper 80% polyamide, 20% elastan Str.: Herre XS-XXL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1907157 M | 1907135 W

C3 INFINITY PAD

ESSENCE BIB SHORTS

639,-

C3 INFINITY PAD

ESSENCE KNICKERS W Elastiske og funktionelle knælange cykeltights, som med et tidløst design og recycled polyamid giver cykelsport endnu en grøn dimension. Cykelbukserne er desuden lavet af kompressionsmaterialet Lycra® Sport Energy, der giver god muskelstøtte og effektiv fugttransport, så du opnår en optimal præstationsevne. Brede, elastiske benafslutninger med silikonetryk holder bukserne på plads, mens Infinity C3 Pad Women giver god komfort. Materiale: 78% polyamide - recycled, 22% elastan Str.: XS-XXL Art. nr.: 1907134

ESSENCE SHORTS Elastiske og funktionelle cykelbukser, som med et tidløst design og recycled polyamid giver cykelsport endnu en grøn dimension. Cykelbukserne er desuden fremstillet af kompressionsmaterialet Lycra® Sport Energy, der giver god muskelstøtte og effektiv fugttransport, så du opnår en optimal præstationsevne. Brede, elastiske benafslutninger med silikonetryk holder bukserne på plads, mens Infinity C3 Pad giver god komfort. Materiale: 78% polyamide - recycled, 22% elastan Str.: Herre XS-XXL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1907159 M | 1907136 W

ESSENCE KNICKERS W

C3 INFINITY PAD

ESSENCE SHORTS

639,-

519,-

C3 INFINITY PAD

59

NWP_katalog_SS24_2.indd 59

26/01/2024 11.46.35


TEAMTØJ Skab ægte holdånd i virksomheden eller

organisationen med jeres helt eget sportsteam

60

NWP_katalog_SS24_2.indd 60

26/01/2024 11.46.38


SQUAD 2.0 CONTRAST JERSEY En funktionel træningsjersey til alle sportsudøvere, fremstillet af recycled polyester, der tilbyder effektiv fugttransport for optimal præstation. Den høje elasticitet og det ergonomiske design sørger for en behagelig pasform og stor bevægelsesfrihed. Kontraststriber på ærmerne. Normal pasform.Materiale: 95% recycled polyester 5% elastan Str.: Herre XXS-3XL | Dame XXS-XXL Art. nr.: 1912725 M | 1912726 W | 1912727 JR

SQUAD 2.0 CONSTRAST JERSEY

148,- | 139,SQUAD SHORT SOLID Spilleshorts i funktionelt materiale med god fugttransport og effektiv regulering af kropstemperaturen for maksimal ydelse. God stretch for optimal pasform og bevægelsesfrihed. Snøre i taljen. Klassisk ensfarvet design. Fås også med indvendige bukser i funktionelt materiale. Materiale: 100% recycled polyester Str.: Herre XXS-3XL | Dame XXS-XXL Art. nr.: 1905572 M | 1905576 W | 1905586 JR

SQUAD SHORT SOLID

132,- | 119,SQUAD SOCKS SOLID Spilleshorts i funktionelt materiale med god fugttransport og effektiv regulering af kropstemperaturen for maksimal ydelse. God stretch for optimal pasform og bevægelsesfrihed. Snøre i taljen. Klassisk ensfarvet design. Fås også med indvendige bukser i funktionelt materiale. Materiale: 99% Polyamide 1% Lycra Str.: 28/30, 31/33, 34/36, 37/39, 40/42, 43/45, 46/48 Art. nr.: 1905580 unisex

SQUAD SOCK SOLID

68,61

NWP_katalog_SS24_2.indd 61

26/01/2024 11.46.43


PADELTØJ Hvis I ikke allerede er med på padeltrenden, så skynd jer og hop med på den! Arrangér en padelturnering eller en omgang padeltræning med virksomheden eller organisationen.

PRO CONTROL IMPACT POLO Pro Control Impact Polo er fremstillet i et let og funktionelt materiale af recycled polyester, som giver effektiv ventilation og fugttransport ved intensiv fysisk aktivitet. Herremodellen har bonded lynlås, damemodellen har klassisk polokrave og knapper. Ergonomisk design og god stretch giver god bevægelsesfrihed. Materiale: 100% polyester-recycled, Ryg: 97% polyester-recycled, 3% polyester Str.: Herre XS-3XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1908225 M | 1908226 W

PRO CONTROL IMPACT POLO

299,-

PRO CONTROL IMPACT SHORTS Shorts fremstillet i et vævet, stretchy og meget funktionelt materiale som giver optimal bevægelsesfrihed og effektiv regulering af kropstemperaturen. Mellemlang pasform med inderbuks, slids i siderne, lommer, elastik i taljen. Materiale: 90% polyester, 10% elastan. For: 84% polyester, 16% elastan Str.: Herre XS-3XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1908237 M | 1908238 W

PRO CONTROL IMPACT SHORTS

299,-

62

NWP_katalog_SS24_2.indd 62

26/01/2024 11.46.46


PRO CONTROL IMPACT SL

PRO CONTROL IMPACT SS TEE

PRO CONTROL IMPACT LS TEE

Top med meshpaneler for effektiv temperaturregulering, løs pasform. Materiale: 100% polyester-recycled, Ryg: 97% polyester-recycled, 3% polyester Str.: Herre XS-3XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1908234 M | 1908235 W

T-shirt med meshpaneler for effektiv temperaturregulering, ærmer med tæt pasform. Damemodellen har V-hals. Farveblok giver spændende kontraster. Materiale: 100% polyester-recycled, Ryg: 97% polyester-recycled, 3% polyester Str.: Herre XS-3XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1908228 M | 1908229 W

Længærmet trøje med meshpaneler for effektiv temperaturregulering, ærmer med tæt pasform. Damemodellen har V-hals. Farveblok giver spændende kontraster. Materiale: 100% polyester-recycled, Ryg: 97% polyester-recycled, 3% polyester Str.: Herre XS-3XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1908231 M | 1908232 W

PRO CONTROL IMPACT SS

PRO CONTROL IMPACT LS

M

W

PRO CONTROL IMPACT SL

212,-

228,-

PRO CONTROL IMPACT SKIRT

PRO CONTROL IMPACT SHORT SHORTS

Skirt er fremstillet i et let og stretchy strikket materiale som giver effektiv fugttransport og bevægelsesfrihed ved intensiv fysisk aktivitet. Nederdelen har indertights med boldlomme, elastik i taljen. Materiale: 90% polyester 10% elastane. For: 84% polyester 16% elastane Str.: Dame XS-XXL Art. nr.: 1908240 W

Pro Control Impact Shorts er fremstillet i et vævet, stretchy og meget funktionelt materiale som giver optimal bevægelsesfrihed og effektiv regulering af kropstemperaturen for optimal ydeevne. Disse premiumshorts har mellemlang pasform med inderbuks, slids i siderne, lommer, elastik i taljen. Materiale: 90% polyester, 10% elastane. For: 84% polyester, 16% elastan Str.: Herre XS-3XL Art. nr.: 1908401 M

PRO CONTROL IMPACT SKIRT

PRO CONTROL IMPACT SHORTS

299,-

299,-

279,-

PRO CONTROL IMPACT CAP Klassisk cap med fleksibel pasform. Perfekt til eksponering af klub-, sponsor- og firmalogo. Materiale: 100% polyester Str.: UNISEX S/M-L/XL Art. nr.: 1908244

PRO CONTROL IMPACT CAP

139,-

63

NWP_katalog_SS24_2.indd 63

26/01/2024 11.46.51


PADELBAT MED LOGO CHAPTER ONE DIT LOGO OUR PADEL STORY – CHAPTER ONE

Svenskudviklet Padelbat med optimeret materialesammensætning for behersket kontrol og effektfuldt angreb over hele banen. Den runde form passer til såvel nybegyndere som erfarne spillere. Padelketcherens ramme består af et multipla lag i stift kompositmateriale. Kernen er afbalanceret i fleksibelt EVA-polymer og glasfiber. Battet yderstruktur i mat finish er formet med glasfiber og har i alt 60 symmetrisk perforerede hulpunkter, som er udformet til at forstærke spilfornemmelsen ved hver boldkontakt. Padelbattet leveres med håndledsbånd for et sikkert greb i alle spiltilstande. TEKNISK SPECIFIKATION Form: Rund Rammeprofil: 38 mm Vægt: 360 g Balance: Lav Art. nr.: OPS Chapter One

CHAPTER ONE

685,Pris v/ 25 stk.

LOGO

max 19 x 19 cm

Pris Inkl. 1 farvet logo 2 sider

10 stk. 710,-

25 stk. 685,-

50 stk. 640,-

Startomkostning 395 kr. pr. logo farve Prisen er ex. Moms og fragt Levering ca. 10 dage Der følger et padel cover med gratis med til en normal salgsværdi på 115 kr.

Gratis padelcover til en værdi af 115 kr.

64

NWP_katalog_SS24_2.indd 64

26/01/2024 11.46.58


PADELBAT MED LOGO CHAPTER TWO DIT LOGO OUR PADEL STORY – CHAPTER TWO

Et svenskudviklet Padelbat og en videreudvikling af bedst sælgeren Chapter One. De nye materialeegenskaber medfører højere præcision og præstationsevne. Dråbeformen og den stivere kerne er velegnet til spillere, som er klar til at tage næste skridt mod padeltoppen. Padelbattet ramme består af 100% karbon og har en kevlar forstærket toprammeprofil for øget bøj-og vridstivhed ved smash. Kernen er fremstillet i en stift tilpasset sammensætning af EVA-polymer og glasfiber. Battets yderstruktur består af komposit med tre lag, inderst glasfiber, midten af karbon og det yderste lag af vævet kulfiber 3K. Padelbattet har en stilren mat finish og en buet hulprofil for maksimal spilfornemmelse ved hver boldkontakt. Padelbattet leveres med håndledsbånd for et sikkert greb i alle spiltilstande.

LOGO

TEKNISK SPECIFIKATION Form: Dråbe Rammeprofil: 36 mm Vægt: 350 g Balance: Lav Art. nr.: OPS Chapter Two

CHAPTER TWO

795,Pris v/ 25 stk.

max 19 x 19 cm

Pris Inkl. 1 farvet logo 2 sider

10 stk. 849,-

25 stk. 795,-

50 stk. 740,-

Startomkostning 395 kr. pr. logo farve Prisen er ex. Moms og fragt Levering ca. 10 dage Der følger et padel cover med gratis med til en normal salgsværdi på 115 kr.

Gratis padelcover til en værdi af 115 kr.

65

NWP_katalog_SS24_2.indd 65

26/01/2024 11.47.04


REFLEX En omsorgsfuld og tryg måde, at vise påskønnelse til dit personale og dine kollegaer på, er ved at sørger for, at de er synlige i mørket, når de blandt andet skal til og fra arbejdet.

BASIC BACKPACK REFLECTIVE Rygsæk i flouriserende materiale. Stor trykflade gør den velegnet til print. Mål og volumen: 29x18x42cm ≈ 21 l Materiale:600D polyester + refleks PU belægning. Refleks index: 250. l Art. nr.: 040164

BASIC BACKPACK REFELCTIVE

144,-

66

NWP_katalog_SS24_2.indd 66

26/01/2024 11.47.06


GROVER REFLECTIVE Fint strikket hue med 6-søms-top. Strikket bomuldsfor. 2 reflekterende striber for god synlighed. Huen er velegnet til både broderi og påsætning af badge. Materiale: 100% akryl, for 100% bomuld Størrelse: One size Art. nr.: 024164

GROVER REFELCTIVE

48,-

UTAH JACKET En moderne skåret og let polstret jakke med store refleks områder. Fås både i refleks/sort, og i helt sort. Vandtæt lynlås og to sidelommer med lynlås. Skjult brystlomme og to indvendige lommer. Smart telefonløsning og en let aftagelig etiket. Vægt: 280 g/m2 Materiale: 100% Spun Dyed polyester, 100% polyester, med refleks områder Str.: Herre XS-3XL | Dame XS/34-XXL/44 Art. nr.: 020942 M | 020943 W

UTAH JACKET

553,REFLECTIVE GLOVES Let polstrede refleks handsker, perfekte til en kølig morgenløbetur eller til at have liggende i bilen. Materiale: Skal: 60% polyamide, 40% polyester. For: 100% polyester. Polstring: 100% polyester. Str.: XS/S, M/L, XL/XXL Art. nr.: 024165

REFLECTIVE GLOVES

SIKKERHEDSVEST M/ LYNLÅS

SIKKERHEDSVEST M/ VELCRO

SIKKERHEDSVEST

Sikkerhedsvest i reflekterende materiale med god synlighed i mørket. Lukkes med lynlås. Størrelse: 65x70 cm Art. nr.: 411175

Sikkerhedsvest i reflekterende materiale med god synlighed i mørket. Lukkes velcro. Størrelse: 65x70 cm Art. nr.: 411174

CE-mærkede og godkendte med EN20471 til voksne og EN1150 til børn. Str.: Onesize voksen (XL) 65x70 cm Str.: Onesize barn (XS) 40x51 cm Art. nr.: 411036

VEST MED LYNLÅS

VEST MED VELCRO

SIKKERHEDSVEST

80,-

72,-

85,-

34,- | 24,REFLEXSELE

REFLECTIVE CAP

Denne reflekssele er perfekt at have med i bilen, i tasken, i lommen, ja overalt, da den er nem at rulle sammen og opbevare. Stropperne er justerbare og passer derfor til de fleste størrelser. Certificeret i henhold til EN 13356:2001 Art. nr.: 411179

6 panels cap i reflekterende stof dækket med sort mesh. Har velcro-rem bagtil for justering. Materiale:50% bomuld, 50% polyester, mesh 100% polyester Størrelse: one size Art. nr.: 024068

REFLEXSELE

REFLECTIVE CAP

79,-

84,-

67

NWP_katalog_SS24_2.indd 67

26/01/2024 11.47.11


ARBEJDSTØJ

Vi vil gerne fremhæve, at vi indenfor New Wave Profile er gode til al slags profilbeklædning, hvilket også omfatter det vi kalder professionelt tøj. Vi har produkter og løsninger til de fleste behov, og i kvaliteter som lever op til de nyeste trends indenfor arbejdsbeklædning.

68

NWP_katalog_SS24_2.indd 68

26/01/2024 11.47.13


2024

2024

LET, SMART BUKS I FULD STRETCH

BUKS MED STRETCHPANEL

Let buks med fuld stræk i let kvalitet, der giver maksimal komfort og bevægelsesfrihed. Moderne, tætsiddende pasform. Indsyet, justerbart, stræk i linningen for komfort, og med gummikant indvendigt for at holde bukserne på plads. 2 frontlommer. Lårlommer på begge sider med lynlåslukning, også baglommer med lynlåslukning. Bredere bæltestrop bagpå for at undgå tryk fra bæltet. Skjult knap foran. Ved at løsne den røde syning ved kanten nederst kan bukserne forlænges med 5 cm. Materiale: 92% polyester, 8% spandex - 210-215 g/m2. Farver: Navy-58, sort-99 Art. nr.: 2558 M I 2559 W

Bukser i strækstof for stor fleksibilitet. 4-vejs strækpanel i skridtet for øget komfort. Sidelommer. Baglommer med klap og velcrolukning. Lommestoklomme og lomme til værktøj med knap til kniv. To hammerstropper, en på hver side. Reflekterende bånd på ydersiden af benene. Forbøjede knæ med indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbare i to højdeniveauer. Størrelse C42-C64 kan forlænges med 5 cm. Materiale: 63% polyester, 35% bomuld, 2% spandex. Forstærkninger: 100% polyester, 245 g/ m2. Farver: Sort-99. Art. nr.: 5574 M

LET, SMART BUKS I FULD STRETCH

BUKS MED STRETCHPANEL

BUKS MED STRETCHPANELER

BUKS MED STRETCHPANELER

Buks i moderne tæt pasform. Øverste del af buksen er i stretchmateriale. Lårlommer med lynlås, og telefonlommer på begge sider med velcrolukning. Tommestoklomme. Indvendige baglommer. Mulighed for påsætning af hængelommer (model 9042). Materiale 1: 65% polyester, 32% bomuld, 3% EOL, 220 g/m2. 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex Art. nr.: 2552 M I 2553 W

Buks i moderne tæt pasform. Øverste del af buksen er i stretchmateriale. Lårlommer med lynlås, og telefonlommer på begge sider med velcrolukning. Tommestoklomme. Indvendige baglommer. Mulighed for påsætning af hængelommer (model 9042). Materiale 1: 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2. Forstærkninger: 100% polyester Art. nr.: 5570 M

BUKS MED STRETCHPANELER

BUKS MED STRETCHPANELER

479,-

562,-

749,-

587,69

NWP_katalog_SS24_2.indd 69

26/01/2024 11.47.20


2024 FLEECEJAKKE

479,-

FLEECEJAKKE Jakke i microfleece med raglanærmer for større bevægelsesfrihed. Lynlås foran med hagebeskytter for at forhindre gnidning. Lomme med lynlås og intern løkke til ID-kort på brystet. Sidelommer med skjulte lynlåse.. Materiale 1: 80% bomuld, 20% polyester, doubleface, 320 g/m2. Str.: XS-4XL. Art. nr.: 2328 M

70

NWP_katalog_SS24_2.indd 70

26/01/2024 11.47.24


2024

FORET JAKKE Foret funktionel jakke i vind- og vandafvisende softshell-materiale. Lynlås foran med overfald. Brystlomme med lynlås og ID-kortholder. Sidelommer med lynlås. Indvendige lommer på begge sider. Aftagelig, justerbar hætte. Jakken har justerbar talje med snøre samt justerbare manchetter med en ekstra indvendig manchet. Forstærket over skuldre og albuer. Foringen kan åbnes for at lette brodering. Materiale: 85% polyester, 15% spandex, 250 g/m2. Str.: XS-4XL. Art. nr.: 3417 M

SWEATJAKKE Sweatshirt og jakke i én. Pelsfiber på indersiden hvilket gør trøjen varm. Hætte med snøre. Store lommer foran. Strikkede, elastiske manchetter og kant forneden. Materiale 1: 65% bomuld, 35% polyester med 100% polyester pelsfiberinderside, 430 g/m2. Str.: XS-4XL Art. nr.: 2130 M

2024

FORET JAKKE

FLEECEJAKKE Microfleece-jakke med sidelommer med lynlåslukning samt ærmelomme. Ventilationsområder under ærmerne og bag på nakken for komfort. Microfleece-strukturen gør jakken åndbar og holder bedre på varmen. Jakken kan bruges som et varmende første lag eller som et fleksibelt andet lag. Materiale: 95% polyester, 5% spandex, 250 g/m2. Str.: XS-4XL. Art. nr.: 3319 M

779,-

SWEATJAKKE

HÆTTETRØJE Hættetrøje med kraftig lynlås op til krave foran. Justerbar hætte med snøre. Åbne sidelommer. Ribstrikkede manchetter forneden og ved ærmeafslutning. Materiale 1: 100% polyester, 280 g/m2 Str.: XS-4XL Art. nr.: 2133 M

699,-

FLEECEJAKKE

539,-

HÆTTETRØJE

339,-

71

NWP_katalog_SS24_2.indd 71

26/01/2024 11.47.34


ÅNDBAR MESH STÆRK SLIDNÆSE BOA® FIT SYSTEM

NYHED 2023

Vejledende pris 1.479 ,-

3101 / SHADOW

L

ÅNDBAR MESH STÆRK SLIDNÆSE SLIP ON-DESIGN

NYHED 2023

Vejledende pris 1.149 ,-

3102 / BOLT NWP_katalog_SS24_2.indd 72

72

L

26/01/2024 11.47.37


LETVÆGT VANDAFVISENDE COATING BOA® FIT SYSTEM

NYHED 2023

Vejledende pris 1.299 ,-

903 / PHOENIX

3L

LET OG LUFTIG VENTILERENDE KANALER BOA® FIT SYSTEM

NYHED 2023

Vejledende pris 1.399 ,-

904 / GRAVITY

NYHED 2023

L

LETVÆGT VENTILERENDE STRIKPOLYESTER SNØREBÅND

Vejledende pris 999 ,-

905 / SPLASH NWP_katalog_SS24_2.indd 73

73

L

26/01/2024 11.47.39


721331 / IAN XXTP PRO BOA® BLUE LOW Wellmaxx sikkerhedssko med BOA® Fit System og ekstra slidstærk ProNose

Vejledende pris 1.599,3s

721341 / IAN XXTP PRO BOA® BLUE AIR Første Wellmaxx sikkerhedssandal med BOA® Fit System og ekstra slidstærk ProNose

Vejledende pris 1.599,S

74

NWP_katalog_SS24_2.indd 74

26/01/2024 11.47.46


728711 / LEONARDO XXSG BLACK-BLUE LOW Slidstærk Wellmaxx sikkerhedssko i læder

Vejledende pris 1.199,-

768711 / LEONARDO XXSG BLACK-BLUE MID Slidstærk Wellmaxx sikkerhedsstøvle i læder

Vejledende pris 1.249,75

NWP_katalog_SS24_2.indd 75

26/01/2024 11.47.50


OUTDOOR Klæd jer godt på!

Vi har samlet en masse lækre produkter, som er perfekt til virksomheder og organisationer med fokus på udendørsarrangementer eller som har personale, der bruger meget tid udendørs eller i naturen.

76

NWP_katalog_SS24_2.indd 76

26/01/2024 11.47.54


ADV EXPLORE PILE FLEECE JACKET

ADV EXPLORE PILE FLEECE VEST

Varm og alsidig pile fleecejakke med kontrastdetaljer designet til hverdagsbrug. Jakken er fremstillet af recycled polyester og har en brystlomme med lynlås og to sidelommer med lynlås. Derudover er materialet på brystlomme og ved krave ensfarvet for effektiv firmabranding. Brystlomme med lynlås. Materiale: 100% polyester recycled Str.: Herre S-3XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1912220 M | 1912221 W

En varm og alsidig fleecevest designet til hverdagsbrug. Vesten er fremstillet af recycled polyester og har en brystlomme med lynlås og to sidelommer med lynlås. Samme materiale på brystlommen som fleece jakken for effektiv firmabranding. Materiale: 100% polyester recycled Str.: Herre S-4XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1913810 M | 1913811 W

ADV EXPLORE PILE FLEECE JACKET

ADV EXPLORE PILE FLEECE VEST

349,-

549,Vejl. pris: 720,-

Vejl. pris: 480,-

77

NWP_katalog_SS24_2.indd 77

26/01/2024 11.48.00


CORE EXPLORE SHELL JAKKE

1.199,-

CORE EXPLORE SHELL JACKET En funktionel og alsidig skaljakke designet til lette vandreture og lignende hverdagseventyr under kolde forhold. Denne multifunktionelle skaljakke er lavet af et 2-lags vind- og vandtæt stof og har mesh-for for effektiv fugttransport og tapede sømme på afgørende områder for forbedret vejrbeskyttelse. Derudover har jakken vandafvisende lynlåse, justerbar og aftagelig hætte, justerbare velcro-ærmer og to sidelommer med lynlås. Nedsat ryg giver ekstra beskyttelse. Materiale: 100% polyester recycled, For: 100% polyester. Str.: Herre S-4XL | Dame XS-XXL. Art. nr.: 1913808 M | 1913809 W

78

NWP_katalog_SS24_2.indd 78

26/01/2024 11.48.05


ADV EXPLORE LIGHTWEIGHT JAKKE

PRO EXPLORE WOOL MIDLAYER

En let og pakbar PrimaLoft isolerert jakke, der fungerer perfekt som yderjakke i mildere temperaturer eller som mellemlag under en skaljakke under kølige forhold. Denne alsidige jakke er fremstillet af recycled polyamid og premium PrimaLoft-isolering, som tilsammen giver fremragende varme-til-vægt-forhold og holdbarhed. Derudover sikrer ventilerende stretchpaneler i armhulerne en effektiv kropstemperaturstyring. Jakken har også isolerende hætte og to lynlåslommer. Materiale: 45% polyester recycled, 55% polyester, Sidepaneler: 88% polyester recycled, 12% elastane For: 45% polyester recycled, 55% polyester, Padding: Primaloft 100% polyester recycled Str.: Herre S-4XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1913804 M | 1913805 W

En meget funktionel og alsidig mellemlagsjakke designet til krævende outdoor eventyr. Den innovative jakkes bløde, varme og slidstærke materiale er fremstillet af uld og recycled polyester, der giver fremragende isolering, regulering af kropstemperaturen og bevægelsesfrihed. Derudover har mellemlagsjakken tommelfingerhuller i ærmeender, brystlomme med lynlås og to sidelommer med lynlås. Perfekt som et ekstra lag. Materiale: 28% uld, 69% recycled polyester, 3% elastan Str.: Herre S-4XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1913800 M | 1913801 W

ADV EXPLORE LIGHTWEIGHT JAKKE

PRO EXPLORE WOOL MIDLAYER

1.119,-

1.119,-

664000

985000

ADV EXPLORE SHELL JAKKE En funktionel, slidstærk og vandtæt skaljakke designet til outdooraktiviteter i koldt og vådt vejr. Den alsidige skaljakke er lavet af 3-lags stof og har fuldt tapede sømme for optimal vejrbeskyttelse. Jakken har ventilationslynlåse under armene for effektiv regulering af kropstemperaturen, vandtætte lynlåse og forlænget ryg for ekstra beskyttelse. Derudover har jakken justerbar hætte, justerbare ærmer med velcrolukning og to store sidelommer med lynlås. Det perfekte valg til alpint skiløb, skiture, vandring med snesko og lignende outdooraktiviteter, der kræver meget funktionelt skaltøj. Materiale: 45% polyester recycled, 55% polyester, Sidepaneler: 88% polyester recycled, 12% elastane, for: 45% polyester recycled, 55% polyester Padding: Primaloft 100% polyester recycled Str.: Herre S-4XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1913806 M | 1913807 W

999000

PRO EXPLORE HIKING BUKS Slidstærke outdoor bukser med stretch designet til både korte energiske vandreture og flere dages vandreture. Disse teknisk avancerede vandrebukser er fremstillet af slidstærkt 2-vejs stretchstof og har 4-vejs stretchpaneler ved knæ, talje og sæde for optimal bevægelsesfrihed og komfort. Bukserne har også bæltestropper, lommer med lynlås i benene, baglomme med lynlås og to sidelommer. Materiale: 45% polyamide recycled, 50% polyamide, 5% elastane Insert: 46% polyamide recycled, 44% polyamide 10% elastande Str.: Herre S-4XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1913802 M | 1913803 W

ADV EXPLOREHIKING BUKS

ADV EXPLORE SHELL JAKKE

959,-

1.599,-

79

NWP_katalog_SS24_2.indd 79

26/01/2024 11.48.17


ADV EXPLORE FLEECE MIDLAYER

HAINES

Med blødt, børstet fleece og atletisk snit er denne avancerede mellemlagsjakke det perfekte valg til udendørs eventyr såvel som til daglig brug. Sidelommer med lynlås. Craft logo på brystet. Normal pasform. Materiale: 100% polyester Str.: Herre S-4XL I Dame XS-XXL Art. nr.: 1910396 M I 1910397 W

En varm, strikket fleecejakke med zoner af softshell materiale. Tre udvendige lommer med lynlås og to store inderlommer. Elastiske manchetter med hul til tommelfinger og foldbare refleksbånd. Strop i nakken og en let aftagelig nakkelabel til ommærkning. Materiale: Skal 1: 150D/96F cd polyester fleece: 330 g/m2*60”; Skal 2: softshell 96% polyester 4% spandex. Vægt: 280 g/m2. Str.: Herre XS-3XL | Dame 34/XS-44/XXL Art. nr.: 023946 M | 023947 W

ADV EXPLORE FLEECE MIDLAYER

HAINES

ADV EXPLORE HYBRID JACKET

CORE LIGHT PADDED VEST

Let polstret jakke med bløde jersey-sidepaneler for øget bevægelsesfrihed og ventilation. Fungerer perfekt som jakke i mildere temperaturer eller som et mellemlag under en skaljakke under køligere forhold. Justerbar hætte. Materiale: 100% polyester. Sidepaneler: 92% recycled polyester, 8% elastan For: 95% polyester, 5% elastan Str.: Herre S-3XL I Dame XS-XXL Art. nr.: 1911890 M I 1911001 W

Alsidig vest med tynd polstring i recycled polyester, to sidelommer, lige pasform og blød ribstrikket krave. Materiale: 100% recycled polyamid. For: 100% recycled polyester Str.: Herre S-3XL | Dame XS-XXL Art. nr.: 1910986 M | 1912059 W

ADV EXPLORE HYBRID JACKET

CORE LIGHT PADDED VEST

439,-

419,-

399,-

749,Vejl. pris: 1.040,-

Vejl. pris: 560,-

80

NWP_katalog_SS24_2.indd 80

26/01/2024 11.48.25


MULTIVÆRKTØJ, LILLE Lille og fleksibelt værktøj til at have med i lommen. Indeholder tænger, 4 forskellige skruetrækkere, flaskeåbner, savtandet kniv, kniv, nipper og neglefil. Leveres i en stilfuld æske sammen med en nylontaske til multiværktøjet. Længde: 10,5 cm / 7 cm Art. nr.: 411242

MULTITOOL

KØLETASKE LILLE

MULTITOOL

275,-

Indeholder en tang, en kniv, en hammer, en lille økse, knive, neglefile, skruetrækkere, og dåseåbner. Leveres i en lærredspose og gaveæske. Længde: 15 cm Art. nr.: 410854

Vejl. pris: 383,-

MULTITOOL

149,- 175,Vejl. pris: 215,-

KØLETASKE LILLE Mindre køletaske fra Orrefors Hunting. Pæn og handy køletaske, hvor du kan få plads til f.eks. to madpakker, en vandflaske/termos. Tasken er en mindre variant af 410846. Ydersiden er i slidstærkt kanvasstof med kraftige hanke, og remmen til at hænge tasken på skulderen kan også tages af. Lille lomme under Orrefors Hunringmærket kan profileres. Str.: 30x20x20 cm Art. nr.: 410343

Vejl. pris: 199,-

RYGSÆK-KØLETASKE En rigtig pæn rygsæk-køletaske i robust lærredsstof med et stort hovedrum og tre små lommer. Rygsækken har justerbare stropper og holder indholdet køligt hele dagen. Detaljer i PU-læder. Volume: Ca. 23 L. Farve: Sand 03, grøn 65, grå 95, navy 58. Art. nr.: 410847

RYGSÆK KØLETASKE

KØLETASKE

Vejl. pris: 480,-

Vejl. pris: 480,-

299,- 299,-

KØLETASKE Køletaske i lærredsstof med justerbare skulderremme og håndtag. Den tykke isolering holder maden kølig hele dagen. Detaljer i PU-læder. Volume: Ca. 27 L. Farve: Sand 03, grøn 65, grå 95, navy 58. Art. nr.: 410846

MORBERG ORREFORS HUNTING TERMOFLASKE Dobbeltvægget, vakuumisoleret termoflaske af rustfrit stål, hvor den indvendige væg er belagt med kobber for optimal varmeisolation. Farve: Grøn 65, sort 99 Str.: 75 cl Art. nr.: 411155

TERMOFLASKE

140,Vejl. pris: 271,-

81

NWP_katalog_SS24_2.indd 81

26/01/2024 11.48.29


IA

M MAD

E

O FR

ECYCL E

D

TTLES BO

CITY KØLETASKE RYGSÆK

Materiale: Rpet/Polyester/PEVA. Mål: 22x34x28cm 20l. Art.nr: 5018377, blå / 5018309, grøn

CITY KØLETASKE RYGSÆK

275,Vejl. pris: 367,-

CITY KØLETASKE HØJ

Materiale: Rpet/Polyester/PEVA. Mål: 24x10x35 cm, 9l. Art.nr: 5018379, blå / 5018311, grøn

CITY KØLETASKE, HØJ

129,Vejl. pris: 215,-

M MAD

IA

E

M MAD

E

O

O

FR

IA

E

TTLES BO

E

D

ECYCL

ECYCL

FR

D

TTLES BO

CITY PICNIC PLAID

Materiale: Rpet/Polyester/PEVA. Mål: 130x170cm. Art. nr.: 5018387, blå / 5018305, grøn

169,Vejl. pris: 271,-

IA

M MAD

E

O

TTLES BO

Materiale: Rpet/Polyester/PEVA. Mål: 34x22x28 cm, 21l. Art.nr: 5018378, blå / 5018310, grøn

E

CITY KØLETASKE, MINI

CITY KØLETASKE, STOR CITY KØLETASKE STOR

ECYCL

Materiale: Rpet/Polyester/PEVA. Mål: Ø10x23cm 1,2l. Art.nr: 5018324

FR

CITY KØLETASKE, MINI

D

CITY PICNIC PLAID

75,-

179,-

Vejl. pris: 111,-

Vejl. pris: 303,-

82

NWP_katalog_SS24_2.indd 82

26/01/2024 11.48.37


PICNIC

CITY KØLETASKE HØJ

Materiale: Polyester/PEVA Mål: 24x10x35 cm, 9l. Art. nr.: 5017362 Black / 5017783 Beige / 5017387 Grey

CITY KØLETASKE HØJ

215,-

CITY KØLETASKE RYGSÆK

Materiale: Polyester/PEVA Mål: 22x34x28cm 20l. Art. nr.: 5017380 Black/gold / 5017383 Beige / 5017385 Grey

CITY KØLETASKE RYGSÆK

367,-

CITY KØLETASKE CITY KØLETASKE

Materiale: Polyester/PEVA Mål: 50x27x21 cm, 25l. Art. nr.: 5017363 Beige / 5017785 Grey / 5017786 Black/gold

303,-

CITY KØLETASKE, STOR

303,-

CITY KØLETASKE STOR

Materiale: Polyester/PEVA Mål: 34x22x28 cm, 21l. Art. nr.: 5017782 Beige / 5017907 Grey / 5017361 Black/gold

CITY PICNIC PLAID, 130 X 170 CM

CITY KØLETASKE LILLE CITY KØLETASKE LILLE

Materiale: Polyester/PEVA Mål: 25x13x19cm 6l. Art. nr.: 5017788 Beige / 5017386 Black

159,-

CITY PICNIC PLAID, 130 X 170 CM

Materiale: Polyester/PEVA Mål: 130x170 cm Art. nr.: 5017333 Beige / 5017334 Grey / 5017335 Black/gold

247,-

83

NWP_katalog_SS24_2.indd 83

26/01/2024 11.48.40


TASKER Vi kan hjælpe med tasker til både

firmarejser, til kontoret, til messer og konferencer. Både til den sporty og til den mere klassiske.

ADV ENTITY DUFFEL, 70 L

ADV ENTITY COMPUTER BACKPACK, 18 L

ADV ENTITY TRAVEL BACKPACK, 25 L

Slidstærk universal 70 L duffelbag med vandtætte lynlåse og to store sidelommer. Leveres med justerbare skulderstropper, som du kan placere i sidelommen, når du ikke bruger dem. Materiale: 100% polyvinyl chloride. 2: 50% polyesterrecycled, 50% polyurethane. 3: 100% polyester Str.: 60x34x35cm, 70 L Art. nr.: 1912511

Pendler rygsæk, perfekt til hverdagsture. Rygsækken har en polstret computerlomme, som du kan nå fra sidelommen såvel som fra hovedåbningen. Derudover har rygsækken en praktisk lomme til opbevaring af regnjakke eller vandflaske. Materiale: 50% polyester-recycled, 50% polyurethane. 2: 100% polyester Str.: 48x27x14cm, 18 L Art. nr.: 1912508

Outdoor rygsæk til dagsture eller rejser. Leveres med både hofte og brystjustering for ergonomisk pasform, regnbeskyttende toplåg og praktiske lommer til opbevaring af din regnjakke eller vandflaske. Materiale: 50% polyester-recycled, 50% polyurethane. 2: 100% polyester Str.: 48x29x18cm, 25 L Art. nr.: 1912509

719,-

399,-

479,-

Vejl. pris: 960,-

Vejl. pris: 600,-

Vejl. pris: 720,-

84

NWP_katalog_SS24_2.indd 84

26/01/2024 11.48.44


SLEEVE TIL TABLET

2024

Stilfuldt og praktisk taske / sleeve til en tablet. Den er fleksibel med flere rum, der kan tilpasses med eget print eller broderi. Farve: Navy 58, grå 95 Materiale: Kanvas Str.: 21x29 cm Art. nr.: 411234

SLEEVE TIL TABLET

199,ADV ENTITY WASH BAG MEDIUM Mellemstor toilettaske med et stort rum og flere små lommer til effektiv opbevaring. Toilettasken har også en praktisk krog på indersiden af det store rum, så man kan hænge den op på badeværelset. Farve: 999000 Materiale: 100% polyester-recycled Art. nr.: 1914787 medium

LAPTOP TASKE Lærredstaske til 15” bærbar computer. En fleksibel taske med flere rum, hank og visitkortlomme. En taske, der er nem at tage med til møder og som kan tilpasses med dit eget print eller broderi. Håndtag i PU læder. Farve: Navy 58, grå 95 Materiale: Kanvas Str.: 35x23 cm Art. nr.: 411214

ADV ENTITY WASH BAG LILLE Lille og praktisk toilettaske med plads til det mest nødvendige tilbehør. Fremstillet af letvægts ripstop-materiale og har to rum med lynlåsåbning. Hank på ydersiden. Farve: 999000 Materiale: 100% polyester-recycled Art. nr.: 1914788 lille

MEDIUM

LILLE

LAPTOP TASKE

219,- 179,-

ARBEJDSTASKE Praktisk taske med lang bærerem. Specielt indrettet computerrum som gør den fremragende som arbejdstaske. Farver: Grå 95, navy 58. Materiale: Kanvas. Str.: 38x12x29 cm. Art. nr.: 411082

319,-

ARBEJDSTASKE

479,-

DUFFELBAG DUFFLEBAG Tasken er produceret af robust stof, med spænder i siden. Tasken har et stort rum og er let at pakke. Farver: Grå 95, navy 58. Materiale: Kanvas. Str.: 55x35x25 cm. Volume: ca 40 liter. Art. nr.: 411153

519,-

85

NWP_katalog_SS24_2.indd 85

26/01/2024 11.48.48


COMPUTERRYGSÆK 13", 15"

972,Vejl. pris: 1.679,-

COMPUTERRYGSÆK 15,6"

Str.: 41 x 30 x 14,5 cm. Art. nr.: 7783410 (sort) / 7783426 (cognac)

COMPUTERTASKE DOBBELTRUM 15,6"

879,Vejl. pris: 1.519,-

COMPUTERTASKE DOBBELTRUM 15,6"

Str.: 40 x 29 x 12,5 cm. Art. nr.: 7783510 (sort) / 7783526 (cognac)

Florens kollektionen – en serie af læderprodukter i et tidløst design og smart opbevaringsløsninger. Kollektionen består af computertasker i tre forskellige modeller, weekendtaske og en tilhørende toilettaske og dragtpose. Fås i sort eller cognac.

COMPUTERTASKE 13", 15”

Str.: 37 x 27 x 6 cm (13”), 40 x 28 x 6 cm (15”) Art. nr.: 7776210 (13” sort) / 7776226 (13” cognac) 7776310 (15” sort) / 7776326 (15” cognac)

COMPUTERTASKE 13"

COMPUTERTASKE 15"

DAMETASKE 15"

740,- 786,Vejl. pris: 1.279,-

DAMETASKE 15” Str.: 42 x 27 x 13/2 cm. Art. nr.: 7776510 (sort) / 7776526 (cognac).

Vejl. pris: 1.359,-

786,Vejl. pris: 1.359,-

86

NWP_katalog_SS24_2.indd 86

26/01/2024 11.48.56


WEEKENDTASKE

WEEKENDTASKE

Str.: 55 x 32 x 30 cm 53 L. Art. nr.: 7772910 (sort) / 7772920 (cognac)

DRAGTPOSE

1.064,-

DRAGTPOSE

Str.: 53 x 48 x 6 cm. Art. nr.: 7783610 (sort) / 7783626 (cognac)

Vejl. pris: 1.839,-

1.110,-

TOILETTASKE

TOILETTASKE

Str.: 24 x 13 x 9 cm Art. nr.: 5042165610 (sort) / 5042165621 (cognac)

Vejl. pris: 1.919,-

TOILETTASKE

254,-

TOILETTASKE

Str.: 26 x 15 x 15 cm Art. nr.: 7776710 (sort) / 7776726 (cognac)

Vejl. pris: 439,-

416,Vejl. pris: 719,-

87

NWP_katalog_SS24_2.indd 87

26/01/2024 11.48.59


WEEKENDTASKE

Str.: 55 x 34 x 28 cm Art. nr.: 7782710

WEEKENDTASKE

300,Vejl. pris: 519,-

Cab Bergen er en kollektion af funktionelle tasker fra Carlobolaget som er praktisk, fleksibel og kan rumme dine vigtigste ting, uanset om du er på vej til arbejde eller en endagstur til stranden. Alle produkter er fremstillet i det slidstærke og vandafvisende materiale Polyester PU Belagt 600D.

ROLL-TOP RYGSÆK Str.: 47 x 30 x 17 cm Art. nr.: 7771810

ROLL-TOP RYGSÆK

300,Vejl. pris: 519,-

COMPUTER RYGSÆK Str.: 42 x 30 x 17 cm Art. nr.: 7782810

COMPUTER RYGSÆK

300,Vejl. pris: 519,-

SPORTBAG

Str.: 50 x 34 x 27 cm Art. nr.: 7771710

SPORTBAG

COMPUTER TASKE Str.: 41 x 29 x 8 cm Art. nr.: 7782910

COMPUTERTASKE

231,Vejl. pris: 399,-

TOILETTASKE

Str.: 20 x 23 x 10 cm Art. nr.: 7783010

TOILETTASKE

231,- 138,Vejl. pris: 399,-

Vejl. pris: 239,-

88

NWP_katalog_SS24_2.indd 88

26/01/2024 11.49.08


KABINETROLLEY

Str.: 54 x 40 x 20 cm, 30 Liter / 2,8 kg. Art. nr.: 8340211 (sort carbon) / 8340271 (sølv)

KABINETROLLEY

416,Vejl. pris: 719,-

Fås i sort carbon eller sølv

Cab Porto er en hård men let kuffert i et ABS/polycarbonat materiale. Kufferten har fire store dobbelthjul og et justerbart trolleystativ og er udstyret med en kombinationslås. God indretning med skillevæg og spændebånd.

WEEKENDTASKE

Str.: 55 x 25 x 25 cm - 35 L. Art. nr.: 7771210 (sort) / 7771266 (olivengrøn) / 7771270 (grå).

WEEKENDTASKE

324,Vejl. pris: 559,-

Kollektionen Sandhamn er fremstillet af robust kanvas og kunstlæder, hvilket gør den både stilfuld og overkommelig. Den er udstyret med praktiske og funktionelle rum, der gør den nem at organisere. En justerbar skulderrem medfølger, hvilket gør den yderst praktisk. Perfekt som gave, enten med personlig tilpasning eller som den er.

Fås i sort, olivengrøn eller grå.

RYGSÆK

Str.: 47 x 30 x 16 cm - 23 L. Art. nr.: 7781410 (sort) / 7781466 (olivengrøn) / 7781470 (grå)

RYGSÆK

277,Vejl. pris: 479,-

TOILETTASKE

Str.: 25 x 13 x 13 cm. Art. nr.: 7777410 (sort) / 7777466 (olivengrøn) / 7777470 (grå)

TOILETTASKE

138,Vejl. pris: 239,-

89

NWP_katalog_SS24_2.indd 89

26/01/2024 11.49.13


DEN PERFEKTE SOMMERGAVE 2024

Med et kæmpe udvalg og lige så mange personlige præferencer, som der er medarbejdere, kan sommergaven godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi, på de næste mange sider, samlet en masse lækre eksempler, så du kan finde den rigtige gave til en hver anledning.

90

NWP_katalog_SS24_2.indd 90

26/01/2024 11.49.16


Ella Hamam Ella hammam er et klassisk mønstret håndklæde med frynser i tyndt, vævet genbrugsbomuld (70%) og polyester (30%). Stribernes mønster er karakteristisk for Sagaform med forskellige mønsterbilleder til forskellige farver. Fås i bløde toner af blå, grøn, gul og grå. Tørrer hurtigt og er nem at hænge op. Nem at rulle sammen og tage med til stranden, poolen eller i træningstasken.

ELLA VOKSDUG

ELLA VOKSDUG

415,-

Ella stribet voksdug. Den voksede overflade gør dugen vandafvisende og derfor perfekt at bruge både udendørs og indendørs. Str.: 150x250 cm. Materiale: 70% recycled bomuld/ 30% recycled polyester. Art. nr.: 5018484

ELLA HAMAM 90X170 CM

ELLA HAMAM 145X250 CM

90X170 CM

145X250 CM

Str.: 90x170cm Materiale: 70% recycled bomuld/30% recycled polyester Vaskes på 40 grader. Art. nr.: 5018468 gul / 5018465 grå / 5018466 blå / 5018467 grøn

ELLA HAMAM 50X70 CM

Str.: 50x70 cm Materiale: 70% recycled bomuld/30% recycled polyester Vaskes på 40 grader. Art. nr.: 5018464 gul / 5018461 grå / 5018462 blå / 5018463 grøn

50X70 CM, 2-PAK

79,-

Str.: 145x250cm Materiale: 70% recycled bomuld/30% recycled polyester Vaskes på 40 grader. Art. nr.: 5018460 gul / 5018457 grå / 5018458 blå / 5018459 grøn

ELLA HAMAM BOMULDSNET

Str.: 41x38 cm Materiale: 70% recycled bomuld/30% recycled polyester Vaskes på 40 grader. Art. nr.: 5018472 gul / 5018469 grå / 5018470 blå / 5018471 grøn

183,- 367,-

BOMULDSNET

79,-

91

NWP_katalog_SS24_2.indd 91

26/01/2024 11.49.22


DENALTPERFEKTE TIL EN SOMMERGAVE GRILLAFTEN Til alle de skønne sommeraftener

92

NWP_katalog_SS24_2.indd 92

26/01/2024 11.49.25


GRILLSÆT, 3-PAK

2024

239,- 2024

GRILLSÆT, 2-PAK

239,-

ORREFORS HUNTING GRILLSÆT, 3-PAK

ORREFORS HUNTING GRILLSÆT, 2-PAK

Et stilfuldt grillsæt, der indeholder en tang, en spatel og en gaffel. Det leveres med en opbevaringspose med snøre, hvilket gør det til en oplagt gave til grillmesteren! Farve: Stål 94. Materiale: Polypropylen, rustfrit stål. Str.: 40, 43, 40 cm Art. nr.: 411270

Et robust grillsæt bestående af tang og en spatel med ergonomiske håndtag fremstillet af bæredygtigt akacietræ. Tangen kan også låses, og begge redskaber kan hænges op til opbevaring. Farve: Stål 94. Materiale: Akacietræ, rustfrit stål Str.: 46 cm. Art. nr.: 411271

EDEN VOKSDUG

2024

415,- 2024 EDEN VOKSDUG Eden voksdug i smukt blomstret mønster fremstillet af recycled bomuld (70%) og polyester (30%). Den voksede overflade gør dugen vandafvisende og derfor perfekt at bruge både udendørs og indendørs. Materiale: 70% recycled bomuld/30% polyester Str.: 150x250 cm Art. nr.: 5018485

LORD NELSON VICTORY STRIPE

EDEN VISKESTYKKE

Stripe er en ny serie i maritimt udseende med blå og hvide striber. Farve: Marineblå/Hvid 00. Materiale: 72% bomuld, 28% hør.

FORKLÆDE

GRYDELAPPER, 2-PAK

OVNHANDSKE

FORKLÆDE

GRYDELAPPER

GRILLHANDSKE

Str.: 65x85 cm Art. nr.: 411266

Str.: 20x20 cm Art. nr.: 411268

Str.: 16x32 cm Art. nr.: 411267

207,- 95,- 79,-

EDEN VISKESTYKKE, 2-PAK

95,-

Viskestykke fremstillet i tyndt, vævet recycled bomuld (70%) og polyester (30%). Blomstermønster i gule og beige pasteller. Det tørrer hurtigt og er nemt at hænge op. Materiale: 70% recycled bomuld/30% polyester Str.: 50x70 cm Art. nr.: 5018486

93

NWP_katalog_SS24_2.indd 93

26/01/2024 11.49.29


MOMENTS OF PLAY – KROKET Spil det hyggelige kroket i haven, i sommerhuset eller til havefesten. Det spilles med køller og kugler og går ud på at komme først igennem en bane. Undervejs må man slå modstandernes kugler væk og skal selv undgå at blive slået af banen. Der medfølger spilleregler på dansk og engelsk samt en lækker stofpose til transport og opbevaring af spillet. Spildelene er fremstillet af robust og smukt bejdset gummitræ, og buerne er af rustfrit stål. Træets nuancer og struktur varierer fra del til del, hvilket giver et flot og naturligt udtryk. Tør delene over med en fugtig klud efter brug og opbevar dem altid i tør og rengjort stand, så holder spillet længere og giver større fornøjelse. Materiale: FSC®-certificeret gummitræ (FSC-C166612). Art. nr.: 26933

KROKET

400,Vejl. pris: 799,-

MOMENTS OF PLAY – RINGSPIL Spil det hyggelige ringspil i haven, i sommerhuset, på stranden eller til havefesten. Spillet består af et stativ og fem ringe og går ud på at score flest point ved at kaste ringene, så de lægger sig om pindene på stativet. Materiale: Gummitræ Str.: H25xB62x62 cm Art. nr.: 26931

RINGSPIL

MOMENTS OF PLAY – STIGEGOLF

300,-

Et hyggeligt spil til haven, i sommerhuset, på stranden eller til havefesten. Spillet består af et målstativ og seks par bolde bundet på en snor, og det går ud på at score flest point ved at kaste boldene, så de bliver hængende på stigens trin. Materiale: Gummitræ Str.: H91,5xB59x58 cm Art. nr.: 26930

Vejl. pris: 519,-

STIGEGOLF

400,Vejl. pris: 799,-

94

NWP_katalog_SS24_2.indd 94

26/01/2024 11.49.36


28 CM

18 CM

40 CM

ROLIGAN S

ROLIGAN M

Vejl. pris: 159,-

Vejl. pris: 119,-

Vejl. pris: 199,-

Vejl. pris: 159,-

Vejl. pris: 199,-

110,- 75,- 140,- 75,-

100,-

FLAGSTANG DK – 3 STØRRELSER

HOPTIMIST ROLIGAN – 2 STØRRELSER

Sæt flag på bordet, så alle kan se, at der er noget at fejre. De er fremstillet i egetræ og har et dansk flag i bomuld. Art. nr.: 28631-40 cm / 28630-28 cm / 28629-18 cm

Med sin fine klaphat symboliserer Roligan-Hoptimisten ikke bare optimisme i kampen, men også fællesskab og sammenhold mellem tilskuerne. Art. nr.: 26178 S / 26179 M

BÅLFAD AREZZO Flot og rummeligt bålfad i støbejern. Fadet måler 59 cm i diameter og er designet med en elegant fod, så bålet hæves op fra underlaget. Støbejern tåler høje temperaturer, men skal helst opvarmes og nedkøles langsomt. Det vil med tiden få patina med rust i overfladen. Materiale: Støbejern Str.: H21 / Ø59 cm Art. nr.: 27314

BÅLFAD AREZZO

TERMOFLASKE STAINLESS KING 1,2 LITER

560,-

Termoflaske i rustfrit stål med hank. Låget kan bruges som kop, og flasken er velegnet til både kolde og varme drikke. Vi anbefaler at forvarme flasken med varmt vand fra hanen, inden den fyldes med den ønskede drik. Materiale: Rustfrit stål Volume: 1,2 liter Art. nr.: 23587

Vejl. pris: 1.039,-

TERMOFLASKE, KING

240,Vejl. pris: 319,-

95

NWP_katalog_SS24_2.indd 95

26/01/2024 11.49.42


SAGA CHAMPAGNEGLAS, 2-PAK Saga champagneglas tilhører Sagaforms klassiske glasserie. Saga serien omfatter vinglas, champagneglas, drikkeglas og en glaskande, som alle indtager deres retmæssige plads i køkkenskabet. Str.: Ø7x20cm, 23cl Art. nr.: 5018264

SAGA CHAMPAGNEGLAS, 2-PAK

183,-

LORD NELSON CORN HOLE GAME Corn Hole er et sjovt, nemt og et perfekt spil til at udfordre dine kolleger, familie eller venner. Matriale: Træ. Str.: 30x50x4 cm, ben 11 cm. Art. nr.: 411189

CORN HOLE GAME

303,-

SAGA CHAMPAGNE COUPE, 2-PAK Saga serien omfatter vinglas, champagneglas, drikkeglas og en glaskande, som alle indtager deres retmæssige plads i køkkenskabet. Str.: Ø10x16cm, 29cl Art. nr.: 5018265

SAGA CHAMPAGNE COUPE, 2-PAK

183,-

ORREFORS JERNVERK ISSPAND Den 2L isspand fra Orrefors Jernverk er fremstillet i blankpoleret rustfrit stål, og er dobbeltvægget, så isen holder sig kold i lang tid. Til isspanden følger også en tang. Str.: 14,5x14 cm Art. nr.: 411213

ISSPAND + TANG

359,-

96

NWP_katalog_SS24_2.indd 96

26/01/2024 11.49.45


ORREFORS JERNVERK FLASKEKØLER

ORREFORS JERNVERK CHAMPAGNESABEL

Flaskekøler fra Orrefors Jernverk i mellemstørrelse med plads til 2-3 flasker, men fungerer lige så godt til at servere punch eller sangria i. Fremstillet i aluminium med stabil fod. Str.: 14,5x14 cm Art. nr.: 411198

Intet er mere festligt end at åbne champagneflaskenmed en champagnesabel. Brug denne sabel til at imponere dine gæster. Leveres i en flot trækasse. Længde: 43 cm. Art. nr.: 410852

FLASKEKØLER

CHAMPAGNESABEL

1.199,-

399,-

FIRMAEVENTEN Skal der holdes påske- eller sommerfester, fredagsbarer, jubilæer eller fødselsdage i virksomheden eller organisationen, så kan vi sørge for alt det nødvendige til den helt perfekte dag eller aften.

ORREFORS JERNVERK FLASKEKØLER Flaskekøler fremstillet i ét stykke med en poleret yderside og buet kant. Ideel til gravering. Materiale: 100% aluminium Str.: 40x40x25 cm Art. nr.: 411193

FLASKEKØLER

799,97

NWP_katalog_SS24_2.indd 97

26/01/2024 11.49.48


TIL HJEMMET Vi har et hav af lækre kvalitetsprodukter, som er perfekte firmagaver til enhver anledning; jubilæumsgaven, fødselsdagsgaven, barselsgaven, sommergaven, påskegaven, osv.

KNIVSÆT, 3-PAK Orrefors knive har et unikt design med mørke knivblade og lette træhåndtag. Indeholder en tomatkniv, en japansk kokkekniv samt en kokkekniv. Med den rette pleje, holder de i mange år fremover! Materiale: Stålklinge, håndtag af asketræ. Str.: Bladlængde - tomatkniv 12 cm - japansk kniv 18 cm - kokkekniv 20 cm Art. nr.: 410869

KNIVSÆT, 3-PAK

459,98

NWP_katalog_SS24_2.indd 98

26/01/2024 11.49.51


SKÆREBRÆT, STORT SKÆREBRÆT Skærebræt af akacietræ Farver: Brun 08 Materiale: Akacietræ Str.: 37x25x1,5cm Art. nr.: 410340

Smukt skærebræt fremstillet i akacieskære. Skærebrættet har en praktisk snor til ophængning. Oversiden har en rille der opsamler væske, hvilket gør brættet praktisk til at skære kød på. Farver: Brun 08. Materiale: Akacietræ Str.: 45,5x30,5x2 cm Art. nr.: 410339

SKÆREBRÆT

159,-

SKÆREBRÆT, STORT

279,2-PAK SKÆREBRÆTTER I TO STØRRELSER 2 lette skærebrætter i smukt akacietræ, der egner sig til både at hakke grøntsager på eller at servere kødet på. Farver: Brun 08. Materiale: Akacietræ Str.: Lille 32x20x1,5cm / Stort 37x25x1,5cm Art. nr.: 410338

2-PAK SKÆREBRÆTTER

255,-

2024

2024

ORREFORS JERNVERK KNIVHOLDER En smart, elegant og praktisk knivholder fremstillet af holdbart akacietræ. Holderen har to indbyggede magneter for at sikre, at dine køkkenknive er sikkert på plads - på begge sider. Ved at bruge en knivholder holder du dine knive skarpe og i god stand i længere tid. Farve: Træ 02 Materiale: 100% akacietræ, magneter på begge sider Str.: 25x10x22 cm Art. nr.: 411269

KNIVHOLDER

439,-

ORREFORS JERNVERK STØBEJRNSPANDE Man skal have mindst én solid støbejernspande i køkkenet, og denne nye pande fra Orrefors Jernverk er et rigtigt godt valg. Panden har en diameter på 27 cm og en kanthøjde på 6 cm. Farve: Rød 35, sort 99. Materiale: Støbejern Str.: Ø 27 cm Art. nr.: 411262

STØBEJERNSPANDE

479,-

99

NWP_katalog_SS24_2.indd 99

26/01/2024 11.49.54


100

NWP_katalog_SS24_2.indd 100

26/01/2024 11.49.56


FROTTÉSÆT

Vælg mellem 24 farver 00

03

LEVERES I FLOT GAVEÆSKE

04

14

20

23

30

35

36

KUNGSHAMN 2+2

LORD NELSON FROTTÉSÆT KUNGSHAMN 2+2 Fairtradecertificeret gavesæt med 2 håndklæder 50x70 cm og 2 badehåndklæder 70x130 cm. Emballage: Gaveæske Art. nr.: 416148

37

38

439,-

44

30 X 50 CM

57

50 X 70 CM

58

90 X 150 CM

59

70 X 130 CM

46

LORD NELSON FROTTÉ Fairtrade-certificeret frottéserie. Fås i 4 forskellige størrelser og i 24 farver - se nedefor... Vægt: 550 g. Art. nr.: 410004

54

55

61

SE 14-218 Swerea IVF Tested for harmful substances. www.oeko-tex.com/standard100

30 X 50 CM

30 X 70 CM

70 X 130 CM

90 X 150 CM

44,- 79,159,- 215,-

63

65

95

97

99

101

NWP_katalog_SS24_2.indd 101

26/01/2024 11.49.59


SÖDAHL MELANGE HÅNDKLÆDER, 4 DELE

SÖDAHL CLEAR SENGETØJ

Vejl. pris: 559,-

Vejl. pris: 959,- / 1039,-

400,-

400,-

MELANGE HÅNDKLÆDER, 4 DELE

SÖDAHL CLEAR SENGETØJ I BEIGE

I disse bløde, økologiske håndklæder er de fine, kæmmede garner blandet af to farver, som giver et eksklusivt udtryk. Sættet består af 2 håndklæder 50 x 100 cm og 2 badehåndklæder 70 x 140 cm. Str.: 50x100 cm / 70x100 cm Materiale: Melange 100% økologisk GOTS. Art. nr.: 23124

Trenden byder igen på klassiske tern i både mode og indretning. Clear sengetøjet er Södahls bud på den helt enkle tern, og mønstret er moderigtigt forfinet med spinkle, dobbelte linjer i ternene. Damaskvævning i 100% bomuld med praktisk lynlås i pude- og dynebetræk. 2 sæt vælg mellem 140 x 200 cm og 140 x 220 cm. Materiale: Damaskvævet i 100% bomuld. Str.: 140 x 200 cm / 140 x 220 cm. Art. nr.: 23835 / 23836

HÅNDSTEAMER TIL REJSE

MINI MASSAGEPISTOL

Vejl. pris: 479,-

Vejl. pris: 559,-

350,-

250,HÅNDSTEAMER REJSE 1500 W

MINI MASSAGEPISTOL

Håndsteamer som er nem at tage med på farten, når du effektivt og skånsomt skal udglatte folder på tekstiler. Vandbeholder på 130 ml og et damptryk på 14 - 22 g/min. Art. nr.: 29591

Mini massagepistol i et kompakt design, der gør den nem at håndtere, uden at du behøver gå på kompromis med massagekvaliteten. Art. nr.: 30795 sort

102

NWP_katalog_SS24_2.indd 102

26/01/2024 11.50.07


STILLNESS PLAID 130 X 170 CM 3 lækre plaider i flot sildebensvævning. Nyd en afslappet stund under den bløde Stillness plaid fra Södahl, der findes i tre smukke farver. Materiale: 75 % bomuld /25 % polyester Str.: 130x170 cm Art. nr.: 30493 beige / 30495 taupe / 30498 ash

STILLNESS PLAID 130 X 170 CM

400,Vejl. pris: 559,-

103

NWP_katalog_SS24_2.indd 103

26/01/2024 11.50.09


2024

2024 MORE KARAFFEL, 150 CL

2-PAK

More Karaffel fra Orrefors rummer 150 cl og er beregnet til både vand og vin. Luft vin i karaflen ved at fylde den til det bredeste punkt. Gennem den hævede fordybning i bunden giver bunden af karaflen et godt greb, hvilket muliggør elegant servering. Str.: B 15,7 cm / H 24,5 cm Art. nr.: 6310188

2-PAK

239,-

239,-

MORE MARTINI, 19 CL

MORE NICK&NORA, 17 CL

Det klassiske V-formede glas passer til alle typer cocktails såsom Dry Martini og Cosmopolitan. Str.: B 10 cm/H 17 cm Art. nr.: 6310155 / 2-pak

Et klassisk old school martiniglas. Modellen er populær på barer verden over og passer godt til drinks som Martini, Cosmopolitan og Manhattan. Str.: B 7,2 cm/H 16 cm Art. nr.: 6310160 / 2-pak

2-PAK

2-PAK

4-PAK

4-PAK

239,479,-

KARAFFEL, 150 CL

559,-

239,479,-

4-PAK

4-PAK

479,-

479,-

MORE CHAMPAGNE, 18 CL

MORE VIN, 44 CL

MORE VIN XL, 61 CL

MORE MATURE, 48 CL

Et elegant, festligt glas til mousserende vine af enhver art. Dette glas fremhæver drikkens aroma og smag, dens sprødhed og frugtighed. Boblepunktet i bunden af glasset hjælper kuldioxiden med at komme op til overfladen. Str.: B 6,8 cm/H 21,5 cm Art. nr.: 6310108 / 2-pak Art. nr.: 6310101 / 4-pak

Vinglasset trækker duften og smagen frem af rød-, hvid- og rosévine. Den tulipanformede kuppel fanger vinens duft og lader den udvikle sig. I en komplet borddækning er More Wine glasset perfekt til servering af hvidvin. Str.: B 8,4 cm/H 21,5 cm Art. nr.: 6310109 /2-pak Art. nr.: 6310102 /4-pak

Fremragende til smagfulde rødvine. Den store, tulipanformede kuppel giver vinen mulighed for at ånde og udvikle sig i glasset, hvilket bringer dens aromaer frem. Str.: B 9,8 cm /H 22,7 cm Art. nr.: 6310112 /4-pak

Glasset er særligt velegnet til røde vine af modnede druer, hvis aroma og smag kommer bedst til udtryk i en bred og åben vinkuppel. Str.: B 10,8 cm/H 19,5 cm Art. nr.: 6310123 /4-pak

2-PAK

2-PAK

239,399,4-PAK

MORE TUMBLER, 44 CL Glasset er formet som et stilkløst vinglas. Den er lige så velegnet til vand, øl og alkoholfrie drikkevarer som til forskellige vine eller spiritus. Str.: 8,4 cm / H 11,7 cm Art. nr.: 6310110 /2-pak Art. nr.: 6310103 /4-pak

239,479,-

4-PAK

4-PAK

479,MORE COUPE, 21 CL

MORE SPIRITS, 20 CL

Dette glas er velegnet til mousserende drinks og cocktails. Den åbne form giver elegance til drinken. Glasset kan også bruges til at servere forretter og desserter. Str.: 9,9 cm / H 15 cm Art. nr.: 6310140 /2-pak Art. nr.: 6310125 /4-pak

Smukt aromaglas til forskellige typer destillerede drikkevarer, såsom whisky, rom, brandy og lignende spiritus. Str.: B 6,8 cm / H 15,5 cm Art. nr.: 6310124 /4-pak

2-PAK

239,MORE SNAPS, 7 CL Glasset har en traditionel snapsglasform med en høj stilk til at løfte den klare drink op. Str.: B 6,0 cm / H 18 cm Art. nr.: 6310153 /2-pak

104

NWP_katalog_SS24_2.indd 104

26/01/2024 11.50.17


SMUKKE GLAS

105

NWP_katalog_SS24_2.indd 105

26/01/2024 11.50.20


2024

TOU FYRFADSSTAGE, 7 CM Art. nr.: 6540862

TOU FYRFADSSTAGE, 8,4 CM Art. nr.: 6540863

TOU LANTERNE, 29 CM Art. nr.: 6540864

TOU FYRFADSSTAGE, 7 CM

184,239,1.119,-

TOU FYRFADSSTAGE, 8,4 CM

TOU LANTERNE, 29 CM

106

NWP_katalog_SS24_2.indd 106

26/01/2024 11.50.24


ENSEMBLE VASE SMOKEY BLUE/GREY H 6 CM Art. nr.: 6580022

ENSEMBLE VASE BLUE/GREY H 15 CM Art. nr.: 6580023

ENSEMBLE VASE BROWN/GREY H 22 CM Art. nr.: 6580024

ENSEMBLE VASE, H 6 CM

639,879,1.119,-

ENSEMBLE VASE, H156 CM

ENSEMBLE VASE, H 22 CM

2024

107

NWP_katalog_SS24_2.indd 107

26/01/2024 11.50.31


GABBA GABBA HEY

MY WIDE LIFE GABBA GABBA HEY, H 30, 5 CM Junglen er kommet til Kosta Boda. Ludvig Löfgren har skabt majestætiske gorillaer. En fejring af det vilde liv! Materiale: Glas Str.: 30,5 cm

GABBA GABBA HEY, H 30,5 CM

2.159,-

Art. nr.: 7091020 Art. nr.: 7091022 Art. nr.: 7091025 Art. nr.: 7091026 Art. nr.: 7091027

108

NWP_katalog_SS24_2.indd 108

26/01/2024 11.50.39


2024 Gabba Gabba Hey er en klassiker fra Kosta Boda – til et hvert hjem med lidt kant! Som livet selv – på én gang uransageligt, legende, alvorligt, smukt – sidder gorillaen der, med sin afrundede form og arme over kors.

Art. nr.: 7091030

Art. nr.: 7091031

Art. nr.: 7091029

MY WIDE LIFE GABBA GABBA HEY, H 12 CM Junglen er kommet til Kosta Boda. Ludvig Löfgren har skabt majestætiske gorillaer. En fejring af det vilde liv! Materiale: Glas Str.: H 12 cm

GABBA GABBA HEY, H 12 CM

1.119,-

109

NWP_katalog_SS24_2.indd 109

26/01/2024 11.50.41


110

NWP_katalog_SS24_2.indd 110

26/01/2024 11.50.43


Vaserne i Reed-kollektionen begyndte som tredimensionelle skitser i pap og papir, hvor Monica Förster viste, hvordan man kan bringe karakter i materialet ved at fremhæve dets folder i stedet for at skjule dem. Overført til glas giver det en følelse af organisk bevægelse. Et stille svaj i det hårde glas. Reed bliver mundblæst i en form i klart glas, i grøn eller i den nye farve amber og fåes i tre forskellige størrelser. En stor vase, der kan stilles på gulvet og i store rum med grene og blomster, en mellemstørrelse til afskårne blomster, og en lille, der passer til tulipaner.

REED VASE, KLAR

Str.: 175 mm. Art. nr.: 6540901 Str.: 300 mm. Art. nr.: 6540902 Str.: 500 mm. Art. nr.: 6540903

REED VASE, MOS GRØN

Str.: 175 mm. Art. nr.: 6540904 Str.: 300 mm. Art. nr.: 6540905 Str.: 500 mm. Art. nr.: 6540906

REED VASE, AMBER

Str.: 175 mm. Art. nr.: 6540907 Str.: 300 mm. Art. nr.: 6540908 Str.: 500 mm. Art. nr.: 6540909

REED, KLAR, 175 MM

REED, KLAR, 300 MM

REED, KLAR, 500 MM

REED, MOS GRØN, 175 MM

REED, MOS GRØN, 300 MM

REED, MOS GRØN, 500 MM

REED, AMBER, 175 MM

REED, AMBER, 300 MM

REED, AMBER, 500 MM

1.199,- 1.359,- 3.839,1.359,- 1.519,- 3.999,1.359,- 1.519,- 3.999,111

NWP_katalog_SS24_2.indd 111

26/01/2024 11.50.45


VASESÆT DOROTEA

640,Vejl. pris: 1.119,-

GENSE DOROTEA VASESÆT

3 smukke vaser fra Gense fremstillet af hårdfør keramik og er designet inspireret af naturen. Skabt til dem, der sætter pris på tidløst, minimalistisk og funktionelt design. Art. nr.: 30930

GENSE DOROTEA KARAFFEL OG FAD Gense Dorotea Karaffel & Fad er inspireret af naturen omkring den lille landsby Dorotea. Her har isen skabt et landskab af bjerge, dale og store, åbne områder, der tilsammen danner bløde, flydende former, som endeløst erstatter hinanden. Str.: Fad, Ø42 cm / Karaffel H 30cm Materiale: Blankt stål Art. nr.: 30934 karaffel & fad / 30090 karaffel / 30089 fad

KARAFFEL & FAD

KARAFFEL

FAD

Vejl. pris: 1.439,-

Vejl. pris: 799,-

Vejl. pris: 639,-

720,- 400,- 400,112

NWP_katalog_SS24_2.indd 112

26/01/2024 11.50.48


G&T BARSÆT , 9 DELE

G&T GLAS, 8 STK.

2 LYSESTAGER

4 LYSESTAGER

Vejl. pris: 1.079,-

Vejl. pris: 639,-

Vejl. pris: 599,-

Vejl. pris: 1.039,-

560,- 400,- 400,- 640,BARSÆT OG 6 STK. SPANSK GIN & TONIC GLAS, MIXOLOGY

Str. 80 cl. Materiale: Glas/Stål. Art. nr.: 21564 barsæt / 21563 8 glas

HOPTIMIST LAMPE STR. XL I SOFT SKY ELLER SOFT CHOKO Lad Hoptimist-lampen fylde rummet med lys, farver og hygge, hvor end du placerer den. Str.: B15 x L15 x H23 cm Art. nr.: 30528 Sky / 30529 Choko

GENSE DOROTEA LYSESTAGER - 2 STK. ELLER 4 STK.

Str.: H 5,5 cm / H 12 cm / H 18 cm / H 23,5 cm i blankt stål. Art. nr.: 30931 - 2 stk. / 30931 - 4 stk.

SKY / CHOKO

HOPTIMIST BIMBLE & BUMBLE S OAK

560,-

Hoptimisten i træ-udgaven er indbegrebet af smil, optimisme og godt humør, og med sine naturlige materialer og runde, harmoniske udtryk spreder den glæde, hvor end den havner. Materiale: Eg Art. nr.: 28375

Vejl. pris: 799,-

BIMBLE &BUMBLE

300,Vejl. pris: 479,-

113

NWP_katalog_SS24_2.indd 113

26/01/2024 11.50.55


BORDFLAGET

200,MINI MRS. SALT / MINI MR. PEPPER Kvalitetskværne i et smart design. Når du skal kværne, vender du figuren på hovedet. Med denne funktion slipper du for, at løst peber efterfølgende drysser på bordet. På selve hovedet kan du desuden indstille, hvor fint eller groft peberet skal kværnes. Materiale: Eg. Str.: H 17,5/ H 16. Art. nr.: 2070-FSC / 2069-FSC

MINI MRS. SALT

Bordflaget fra Thor Høy er lavet i eg og er 39 cm højt. Det særlige ved Bordflaget er dets afrundede bund, der gør, at det kan vippe frem og tilbage. Samtidig er bunden udformet som en lille skål, der er perfekt til at lægge f.eks. små lækkerier i. Flaget kan let tages af ved at løfte den lille elegante knop på toppen. Materiale: Eg. Str.: H 41, L 12, W 12. Art. nr.: 1040-FSC

SPRING BOARD – 3 STØRRELSER

VIVA BAKKE, LILLE

Spring Board er et rustikt, klassisk skærebræt i akacietræ. Det flotte sildebensmønster, det lækre materiale og den ubesværede formgivning gør desuden Spring Board til en dekoration i sig selv. Skærebrættet har en dyb saftrille, der beskytter mod, at kødsaft flyder ud over kanten. Det ligger stabilt på bordet og fungerer både til udskæring af brød og kød, men også som serveringsfad til fx ost eller tapas. Spring Board kommer i størrelserne lille, medium og stort. Materiale: Akacietræ Str.: H2,5/L50,B 27 stor, H2,5/L40/ B24 medium, H2,5/L31,5/B19,50 lille. Art. nr.: 2085-FSC lille/ 2086-FSC medium/2087-FSC stor

MEDIUM

300,-

MINI MR. PEPPER

200,- 200,-

BORDFLAGET

Viva er bakken, der får hverdagslivet til at blomstre. Viva er designet af Allan Nøddebo, der i sine design stræber efter at skabe balance mellem visuelle indtryk og funktionalitet, mellem æstetik og følelser. Viva kommer i to størrelser, der både fungerer som serveringsbakke søndag morgen og som magasin- og brevbakke på kontoret eller stuebordet.Materiale: Træ Str.: H7,3/L33,5/B26,8 cm Art. nr.: 7063-FSC

LILLE

200,-

STOR

VIVA BAKKE, LILLE

400,-

300,114

NWP_katalog_SS24_2.indd 114

26/01/2024 11.51.06


LOTUS Lotus er en fantastisk dekoration til dit hjem, fuld af naturens kraft og skønhed. Fra dens ’bløde’ pels i termoask og ahorn til dens udtryksfulde øjne er hver detalje på pandaen udformet med omhu og præcision. Med sin imponerende størrelse og sit søde udtryk vil Lotus være et dekorativt blikfang i ethvert rum. Materiale: Termoask & ahorn Str.: H25/ L16/ B14,5 cm Art. nr.: 2102-FSC

POLLY Pandaen er et betagende dyr. Den lever langt væk i de tågede, kinesiske bjergskove, men nu har Chresten Sommer skabt sit eget portræt af det sjældne dyr, så det kan blive en del af din hverdag. Med sine fine detaljer er Polly en naturtro figur og en charmerende ven til din indretning. Materiale: Termoask & ahorn Str.: H14/L10/B8 cm Art. nr.: 2077-FSC

LOTUS

1.360,POLLY

300,-

PIXI Pixi er endnu en kær dyrefigur skabt af træmagikeren Chresten Sommer. Med sit søde og milde udtryk vil hun hurtigt finde vej til dit hjerte, og hun kan slet ikke vente med at sprede hyggelig stemning i din indretning og hverdag. Materiale: Termoask & ahorn Str.: H9/L6/W 6 Art. nr.: 2078-FSC

SNAP Den søde hund Snap holder ryggen rank og ørerne stive. Den muntre og nysgerrige ven vil være en trofast ven til hjemmet, der finder sig til rette, uanset hvilket rum du placerer den i. Dens ører, hoved og ben kan drejes, så du kan skabe forskellige udtryk. Materiale: Træ Str.: H12/L18,5/B 7,5 cm Art. nr.: 2099-FSC

PIXI

200,-

SNAP

300,-

HAPPY

WALLY MATILDA LUCKY

POLLY

SPIRIT

POLLY/SPIRIT/HAPPY/WALLY/LUCKY/MATILDA Magneter til alle dyreelskere! De søde dyremagneter holder styr på invitationer, postkort eller tegninger, så det bliver lettere for dig at bevare overblikket. Materiale: Træ, magnet. Str.: H5,5/L4,5/B5,5 Art. nr.: Happy 2081-FSC/ Spirit 2084-FSC/Wally 2101-FSC / Polly 2100-FSC

PRIS PR. STK.

100,-

115

NWP_katalog_SS24_2.indd 115

26/01/2024 11.51.13


FORESTA OSTESÆT

560,Vejl. pris: 839,-

GAVE MORSØ OSTESÆT M/ BRÆT OG SKÅL MED LÅG, FORESTA

Ostesættet med tre osteknive, skærebræt og skål med låg er det perfekte tilbehør til osteanretningen, ikke egnet til opvaskemaskine. Materiale: Rustfrit kvalitetsstål og olieret eg. Str.: skærebræt 50 x 17 x 1,5 cm. Art. nr.: 30863

BESTIKSÆT FORESTA, 8 DELE Bestiksæt med 4 steakknive og 4 steakgafler. Sættet er velegnet til udskæring af en god bøf. Det kan også bruges til en lækker pizza. Materiale: Eg/rustfrit stål Art. nr.: 27130

FORESTA BESTIKSÆT

FADE TOULOUSE 2,2 LITER 2 STK. HVID

400,-

Pillivuyts fade og forme præsenterer maden på smukkeste vis og skaber en fuldendt kulinarisk oplevelse fra ovn til bord. Materiale: Ovnfast porcelæn Str.: H6,5xB18x31 cm, 2,2 liter Art. nr.: 24228

Vejl. pris: 799,-

FADE TOULOUSE, 2 STK.

400,Vejl. pris: 799,-

116

NWP_katalog_SS24_2.indd 116

26/01/2024 11.51.20


DONUTMASKINE

SODAVANDSMASKINE

Vejl. pris: 319,-

Vejl. pris: 719,-

180,-

400,-

NORDIC SENSE DONUTMASKINE Maskinens plader er aftagelige og har non-stick belægning, som får dejen til at slippe ganske nemt og gør rengøring lettere. Art. nr.: 30806 sort

PANINIGRILL, 2200 W Paninigrill med non-stick grillplade på 29 x 23 cm i trykstøbt aluminium. Nem at betjene med temperaturregulering, så du selv kan styre temperaturen. Kontrollampen viser, når grillen er klar til brug. Flydende hængsel. 2200 W. Materiale: Stål/Aluminium Art. nr.: 15096

SODAVANDSMASKINE, 800 ML Få forfriskende brusende vand eller sodavand på få sekunder. Kompatibel med standard kulsyrepatroner og en sikkerhedsventil, der sikrer at drikke ikke bruser over. Art. nr.: 26699

PANINIGRILL, 2200 W

AIRFRYER 5,0 LITER, 1650 W

350,-

Maden tilberedes med cirkulerende varm luft i stedet for olie, derved sparer du helt eller delvist fedtstoffet og får et sundere alternativ, men med den samme sprødhed. Airfryeren kan anvendes til både kød, fisk og grøntsager. Art. nr.: 10726

Vejl. pris: 959,-

AIRFRYER 5,0 LITER

640,Vejl. pris: 1.079,-

117

NWP_katalog_SS24_2.indd 117

26/01/2024 11.51.25


Den bedste gave, du kan give dine medarbejdere, er lige præcis den, som de ønsker sig – lad dem derfor selv vælge. På den måde får de en gave, som de kan bruge, og som betyder mere for dem. Dine medarbejdere får et YourGifts gavekort med en unik kode, som på www.yourgifts.dk giver frit valg blandt en lang række gaver fra kendte brands som fx Alfi, Blomsterbergs, Pillivuyt, BITZ, Södahl, bamix, Zone, Villa Collection, HOLM, Medusa, Morsø, Lyngby Glas, Luigi Bormioli, Gense, Peugeot, KitchenAid, Rösle m.fl. Der findes 5 forskellige prisklasser, men netop dit YourGifts gavekort giver kun adgang til den priskategori, som du har ønsket. Udvalget er stort og varieret, og det opdateres løbende, således der aldrig bliver udsolgt.

FEM PRISKLASSER 250 kr. + fragt

400 kr. + fragt

560 kr. + fragt

640 kr. + fragt

720 kr. + fragt

DEMO250

DEMO400

DEMO560

DEMO640

DEMO720

Brug demokoderne DEMO250, DEMO400, DEMO560, DEMO640, DEMO720 og se de fem kategorier på www.yourgifts.dk. Gavernes vejledende udsalgspris ligger mellem kr. 399,- og kr. 1.999,- afhængigt af, hvilken priskategori du vælger. Prisen på gavekortet er ekskl. moms. Gaverne leveres individuelt til modtagerne, derfor lægges et fragtgebyr på kr. 29,95 til gavekortets pris. OBS! Gavekortet kan kun indløses/leveres i Danmark.

118

NWP_katalog_SS24_2.indd 118

26/01/2024 11.51.26


SALT- & PEBERKVÆRN

MINI-FOODPROCESSOR

Vejl. pris: 719,-

Vejl. pris: 959,-

560,-

500,-

PEUGEOT LINE SALT- OG PEBERKVÆRN

MINI-FOODPROCESSOR 0,83 LITER, 240 WATT, SORT

De stilfulde Line-kværne er det perfekte og ultramoderne valg til spisebordet. Grafitgrå aluminium/bøg med grafitfinish, H 18 cm. Str.: H18cm Ø5cm Art. nr.: 30957

Mini-foodprocessor i kompakt letvægtsdesign – perfekt størrelse til hverdagsbrug i køkkenet. Art. nr.: 19213

KNIVSÆT PLUTON, 4 DELE 1 x kokkekniv 20 cm 1 x brødkniv 20 cm 1 x santokukniv 13 cm 1 x urtekniv 9 cm Materiale: Stål Art. nr.: 20625 sort

GAVE HOLM GRILLSTEGTE PEBERBØFFER

KNIVSÆT PLUTON, 4 DELE

Nu kan du grille hele året. Med en god grillpande kan du stege saftige bøffer og rustikke grøntsager som aldrig før. Her får du en HOLM grillpande i støbejern 28 x 28 cm, en pincet i akacietræ, et salt- og peberkværnsæt i sortmalet akacietræ H 15,2 cm, samt to viskestykker og et sæt grydelapper fra Pillivuyt Recycle, der er fremstillet af genanvendte stofrester, der ellers ville være blevet kasseret. Materiale: Støbejern Art. nr.: 30873

400,Vejl. pris: 1.159,-

GRILLSTEGTE PEBERBØFFER

560,Vejl. pris: 591,-

119

NWP_katalog_SS24_2.indd 119

26/01/2024 11.51.33


GO 200 CARE

ROCK 100 QI

Go 200 er en lille, let højttaler med stor lyd, som elegant kombinerer smukt dansk design, kvalitet og ultimativ bærbarhed. Smid den i tasken og tag den med dig i parken, til festival eller på ferien. SACKit Go 200 er IPX 4 vandafvisende og tåler vandsprøjt, så du kan nyde musikken, hvor end du er. Go 200 Care er betrukket med Revive stof fra danske KVADRAT, som er fremstillet i 100% genbrugsplastflasker. Stoffet fremstilles i samme område som produktet, hvilket betyder, at unødvendig transport minimeres. Forbind via Bluetooth og tag trådløs lyd med dig overalt. Få en endnu større lydoplevelse, når du forbinder to SACKit Go 200 højttalere i stereopar. SACKit Go 200 er en monohøjttaler, men forbind to - og de vil forvandles til et stereosystem med én højre og én venstre højtaler. Art. nr.: 600140

De lækre Rock 100 in-ear høretelefoner er nu kommet i en ny udgave med trådløs opladning. Oplad Rock 100 QI trådløst, forbind dem med din enhed, og du er klar! Klar til at angribe hverdagen med alle dens gøremål med fuldt fokus – ROCK 100 QI giver dig lækker lyd hvor som helst og når som helst! Oplev friheden ved lækker ledningsfri lyd og fuld bevægelighed med Rock 100. Du får op til 20 timers spilletid på en enkelt trådløs opladning af æske og høretelefoner. Æsken holder imponerende over 15 timer batteritid og høretelefonerne spiller i op til 4,5 timer på en enkelt opladning. Slut med bekymringer om at løbe tør for strøm. Med en intuitiv touch-interface styres musik og opkald nemt uden at din enhed skal findes frem. Du får earbuds i et lækkert dansk design, med en komfortabel og sikker pasform, så du slipper for bekymringer om, at de pludselig falder ud. Og med IPX5 vandresistens skal du heller ikke bekymre dig om regn eller sved – Rock 100 er både vand- og svedresistente. Art. nr.: 702002

GO 200 CARE

ROCK 100 QI

280,-

300,GO WOOD

320,-

GO WOOD Go Wood er en lille, let transportabel højtaler forklædt som et æstetisk stykke interiør i din indretning. Med en elegant træramme i egetræ og smukt tekstil fra danske KVADRAT, adskiller Go Wood sig fra andre højtalere på markedet. Go Wood leverer exceptionel lyd for dens størrelse samt den ultimative frihed, hvor du er fri for ledninger til både opladning og afspilning. Art. nr.: 600188

120

NWP_katalog_SS24_2.indd 120

26/01/2024 11.51.37


GO 300

GO 300 SACKit Go 300 er en mindre men meget kraftfuld og let transportabel Bluetooth højtaler kombineret med FM/DAB+ radio. Den spiller imponerede højt og har krystalklar lyd selv når den er skruet op på max lydstyrke. Med Go 300 får du en genopladelig og ledningsfri højtaler, som kan spille musik hvor end du er. I Go 300 har vi tilføjet en ekstra passiv enhed, som sikrer en dybere bas end resten af vores SACKit Go-serie. Art. nr.: 600185

400,-

ACTIVE 200 Nu er det slut med at have flere høretelefoner at skifte imellem. Active 200 er de ultimative høretelefoner til ALT sport OG til hverdagen. De er 100% vandtætte og har en 3-i-1 brugsfunktion: brug dem med de store ørekroge for en god og behagelig pasform til fx løb, brug dem med de små ørekroge for en ultrasikker pasform til diverse mere ekstreme sportsgrene, eller brug dem helt uden bøjler, når du sidder og hygger dig med en lydbog. Art. nr.: 702100

ACTIVE 200

400,121

NWP_katalog_SS24_2.indd 121

26/01/2024 11.51.39


NYHED INDOOR/OUTDOOR HØJTALER

MOVE 50 Move 50 er designet til at give dig en imponerende lydoplevelse fra begge højtalerens sider. Den nyeste Bluetooth-teknologi sikrer en pålidelig forbindelse, mens True Wireless Stereo-funktionen giver dig mulighed for at tilslutte to højttalere til trådløs surround sound. Med en holdbar konstruktion, der kan modstå regn og lette vandstråler, kan Move 50 følge dig overalt, både indendørs og udendørs. Udforsk friheden ved trådløsmusik, kombineret med et tidløst design. Art. nr.: 600255

MOVE 50

400,-

122

NWP_katalog_SS24_2.indd 122

26/01/2024 11.51.43


SPEAK 200

560,SPEAK 200 Speak 200 er det perfekte valg til dig, som ikke vil gå ned på lydkvaliteten hverken under telefonsamtaler eller streaming. Med de højteknologiske features, Bone sensor og AI ENC samt de 6 indbyggede mikrofoner får du med Speak 200 det ultimative in-ear høretelefoner til tale. Bone Sensor teknologien sikrer endnu bedre talekvalitet på dit opkald ved også at aflæse din tale igennem dine kæbeknogler, mens P-sensor er en sensor som stopper afspilningen, hvis du fjerner den ene earbud fra øret. I Speak 200 får du tilmed fantastik god lyd ved streaming samt Hybrid ANC, som fjerner baggrundsstøjen. Du kan derfor nyde den uovertrufne lyd uden generende støj fra dine omgivelser. Art. nr.: 702070

LIGHT 150

560,LIGHT 150 Forlæng lyset i de sene nattetimer om sommeren, eller bring lys til de mørke vintermåneder med SACKit Light. Light 150 er gennemarbejdet dansk design med et maritimt touch. Lampen er lavet af hårdføre materialer, er IP67 vand- og støvtæt og har lang batteritid. Du kan bruge lampen, lige hvor du vil - både inde og ude. I solskin eller i regnvejr. På land og i vand. Om du skal på picnic en forårsdag, vinterbade i minusgrader, til spilaften på terrassen eller skabe tryghed på børneværelset. Vælg selv, om du vil hænge den op i rebet, eller om du vil lade den ligge dekorativt på terrassen, i græsset eller på gulvet. Art. nr.: 8583701

123

NWP_katalog_SS24_2.indd 123

26/01/2024 11.51.47


WINE BUCKET

560,PATIO + WINE COOLER

720,PATIO + WINE COOLER

Vinkøleren har en tolagskonstruktion, som holder din vin kølig hele aftenen. Står menuen på drinks? Ingen problem - Vinkøleren har vandopsamling i bunden og en medfølgende istang og fungerer derfor også perfekt som isspand.SACKit Outdoor Accessory Stand er en udendørs stander i pulverlakeret rustfrit stål, som passer sammen med en lang række af vores udendørs produkter. Standeren er skabt i et enkelt design og fungerer som en naturlig forlængelse af både SACKit lampe, krukker, olielampe og vinkøler, som kan placeres i stativet. Art. nr.: 8583609

WINE BUCKET Server kolde drikkevarer for dine venner og familie med SACKit Wine Bucket Ø22, som kan køle hele 4 flasker på én gang. Dine gæster skal derfor aldrig få serveret lunken hvidvin igen. SACKit Wine Bucket - Ø22 er også designet til at være den perfekte isspand. Fyld beholderen med is og oplev at isen holder hele dagen. Dette skyldes det dobbeltlags-design, som gør at isspanden er isoleret og derfor vil holde på kulden i meget lang tid. Art. nr.: 8583613

BOOM 150 Boom 150 er en eksklusiv batteridrevet højtaler med indbygget Bluetooth 5.0. Med lydniveau nok til at en lækker havefest og dansende mennesker samt batteritid, der holder festen i gang hele natten, er Boom 150 det perfekte centrum for din næste fest. Boom 150 spiller ikke bare vanvittigt højt for en batteridrevet højtaler at være, den giver også op til 6 timers spilletid på en enkelt opladning samt en klar og ren lyd selv når højtaleren er på max volumen. Indendørs eller udendørs – du vælger selv. Boom 150 er super nem at tage under armen og er også ideel til indendørs brug, hvor lyden fylder rummet og ikke kræver meget gulvplads. Art. nr.: 607001

PATIO + WINE BUCKET

960,PATIO + WINE BUCKET Server kolde drikkevarer for dine venner og familie med SACKit Wine Bucket Ø22, som kan køle hele 4 flasker på én gang. Dine gæster skal derfor aldrig få serveret lunken hvidvin igen. SACKit Wine Bucket - Ø22 er også designet til at være den perfekte isspand. Fyld beholderen med is og oplev at isen holder hele dagen. Dette skyldes det dobbeltlags-design, som gør at isspanden er isoleret og derfor vil holde på kulden i meget lang tid. SACKit Outdoor Accessory Stand er en udendørs stander i pulverlakeret rustfrit stål, som passer sammen med en lang række af vores udendørs produkter. Standeren er skabt i et enkelt design og fungerer som en naturlig forlængelse af både SACKit lampe og vinkøler, som kan placeres i stativet. Art. nr.: 8583616

BOOM 150

800,124

NWP_katalog_SS24_2.indd 124

26/01/2024 11.51.52


MOVE 100 SACKit Move 100 giver dig mulighed for at nyde din yndlingsmusik trådløst via Bluetooth fra din telefon, tablet eller computer. Du får stor lyd og ekstra lækkert dansk design, som både kan bruges i hjemmet og tages med på farten. Nyd en total trådløs oplevelse når du lytter via det indbyggede batteri, som giver dig op til 12 timers streaming. Højtaleren er beklædt med møbeltekstilet Xpress fra danske Gabriel, hvilket giver højtaleren et eksklusvivt look, der passer perfekt ind i ethvert hjem og indretning. Art. nr.: 600200

MOVE 100

640,-

TOUCH 400 BROWN

TOUCH 400 BROWN SACKit Touch 400 er en kæmpe opgradering af de prisvindende SACKit høretelefoner, TOUCHit. Listen over nye fede features er lang. Som den første i serien kommer SACKit Touch 400 med IPX4 vandresistans, trådløs opladning og Hybrid ANC, som sikrer noget af den bedste reducering af baggrundsstøj på markedet. Du får tilmed høretelefoner med Bluetooth Multipoint, som gør det muligt at være forbundet til to enheder på samme tid. Hvis du fx. ser film på din computer med lyd i Touch 400 og din telefon pludseligt ringer, vil telefonen automatisk overtage opkoblingen til høretelefonerne – smart! Art. nr.: 701022

640,-

125

NWP_katalog_SS24_2.indd 125

26/01/2024 11.51.56


Kun for den kræsne Tilføj en gylden kant til dit brand! Vores navneskilter og badge tags, og andre skræddersyet produkter er beregnet til de mest kræsne, som sætter mest pris på det stilfulde og forstår filosofien omkring det gode indtryk. Det er detaljerne som skaber indtryk og karakter dannes. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller stil og tænker heller ikke at du skal. Vi nøjes kun med det allerbedste.

126

NWP_katalog_SS24_2.indd 126

26/01/2024 11.51.57


Classic

Window

Flat

56,90 DKK Pr. Stk. Ved 50 stk.

45,70 DKK Pr. Stk. Ved 50 stk.

43 DKK Pr. Stk. Ved 50 stk.

Kun for den kræsne

Acryline

Epoxyine

56,90 DKK per st. Ved 50 stk.

56,90 DKK Pr. Stk. Ved 50 stk.

NWP_katalog_SS24_2.indd 127

127

Timber

Space

45,90 DKK Pr. Stk. Ved 50 stk.

56,90 DKK Pr. Stk. Ved 50 stk. 26/01/2024 11.51.59


DISPLAY LØSNINGER 128

NWP_katalog_SS24_2.indd 128

26/01/2024 11.52.00


Hurtig opsætning uden brug af værktøj. Nem transport, kan være i et bagagerum. Dobbeltsidet faconsyet print på 180 gr. stretchstof B1. Stoffet kan vaskes ved 30 gr. uden at krølle. Leveres i praktisk bæretaske.

10

FLEX

B: 240 x H: 220 x D: 40 cm Pris

9.775,-

B: 240 - 600 x H: 228 cm Priser fra

2.995,-

MESSEDISK QUICK LARGE M/U LED B: 80 x H: 100 x D. 50 cm Priser fra

3.595,04 B: 60 x H: 228 cm Priser fra

1.475,-

Alle priser er eksklusiv moms, miljø 3%, fragt og ekspeditionsgebyr. Priserne er baseret på modtagelse af printklar fil.

129

NWP_katalog_SS24_2.indd 129

26/01/2024 11.52.00


PARASOL Smart parasol med digital print. Format: Ø 180 cm. Bemærk leveringstid ca. 15-21 arbejdsdage.

495,-

Priser fra

GOGOSUNNY 01 Strandstol med eget print. Format: 55 x 92 x 85 cm. Printes på 260 gr. polyester B1. Økotex 100 og FSC certificeret. Kan bruges ude, som inde.

Priser fra

337,-

KAMPAGNE BEACHFLAG Beachflag velegnet til kampagne. Print på 115 gr. polyester. Kan holde op til 10 m/s. Inkl. sort bæretaske. Priser fra

525,-

Alle priser er eksklusiv moms, miljø 3%, fragt og ekspeditionsgebyr. Priserne er baseret på modtagelse af printklar fil.

130

NWP_katalog_SS24_2.indd 130

26/01/2024 11.52.00


ROLL-UP SQUARE SILVER Fast lav pris. Flot kvalitet og elegant. Velegnet til kampagnebrug. Inkl. sort luksus bæretaske. Priser fra

525,-

ROLL-UP PREMIUM God kvalitet. Elegangt og professionel. Velegnet til messer. Inkl. sort luksus bæretaske. Priser fra

1695,-

ROLL-UP PENTA Letvægt fra kun 3 kg. Stilrent design på kasetten. Teleskopstang 160 - 225 cm. Inkl. sort luksus bæretaske. Priser fra

1.650,-

ROLL-UP SQUARE BLACK Fast lavpris. Flot kvalitet og elegant. Velegnet til kampagnebrug. Inkl. sort luksus bæretaske. Priser fra

1.195,-

Alle priser er eksklusiv moms, miljø 3%, fragt og ekspeditionsgebyr. Priserne er baseret på modtagelse af printklar fil.

131

NWP_katalog_SS24_2.indd 131

26/01/2024 11.52.00


02 B: 450 cm Priser fra

13.792,Pneumatisk konstruktion Holder luften brug af elektruden isk pumpe

04 B: 60 x H: 100 cm Priser fra

3.292,-

03 B: 60 x H: 100 cm B: 60 x H: 220 cm B: 60 x H: 300 cm Priser fra

2.842,-

01 B: 300 x H: 300 cm B: 400 x H: 400 cm B: 500 x H: 500 cm B: 600 x H: 600 cm Priser fra

17.092,-

Alle priser er eksklusiv moms, miljø 3%, fragt og ekspeditionsgebyr. Priserne er baseret på modtagelse af printklar fil.

132

NWP_katalog_SS24_2.indd 132

26/01/2024 11.52.01


STRANDHÅNDKLÆDE 140 cm x 70 cm 180 cm x 100 cm Min. bestilling 50 stk.

59,-

SPORTSHÅNDKLÆDE

Priser fra Kr. pr. stk. v/ 500 stk.

100 cm x 50 cm Min. bestilling 50 stk.

29,-

Priser fra Kr. pr. stk. v/ 500 stk.

GOLFHÅNDKLÆDE 50 cm x 30 cm Min. bestilling 50 stk.

15,-

Priser fra Kr. pr. stk. v/ 500 stk.

BARHÅNDKLÆDE 50 cm x 30 cm Min. bestilling 50 stk.

15,-

Priser fra Kr. pr. stk. v/ 500 stk.

FITNESSHÅNDKLÆDE 130 cm x 30 cm Min. bestilling 50 stk.

23,-

Priser fra Kr. pr. stk. v/ 500 stk.

Alle priser er eksklusiv moms, miljø 3%, fragt og ekspeditionsgebyr. Priserne er baseret på modtagelse af printklar fil.

133

NWP_katalog_SS24_2.indd 133

26/01/2024 11.52.01


FULL SERVICE CONCEPT Som Skandinaviens største kæde indenfor profiltøj og profilreklame, har vi muligheden for at tilbyde et helhedskoncept med dine profilprodukter. Vi hjælper dig med alt, fra første skitse og hele vejen til levering og efterservice. Det betyder ikke noget om du har en mindre lokal virksomhed eller en stor international, vi tilpasser os dine behov og dine ønsker, så du får en profil, der passer til dig.

1. ANALYSE

Det første vi gør er at komme ud til dig og præsentere os og vores koncept. Vi viser eksempler på, hvordan vi har hjulpet andre virksomheder ved at give inspiration og ideer til profilering. Vi modtager alle relevante oplysninger, vi har brug for, for at kunne opfylde præcis dine ønsker og forventninger. Det kan være alt fra en allerede eksisterende grafisk identitet og koncept til tidsrammer og målgrupper.

2. IDÉ & KONKRETISERING

Nogle gange kan det være svært på forhånd at vide, hvad man gerne vil have, og hvordan det rent faktisk skal se ud. For at gøre det så klart som muligt for dig, vil vi ud til dig og gennemgå vores katalog og vise nogle vareprøver. Vi visualiserer en helhed med skitser, designforslag, applikationsløsninger, farver samt materialeprøver. Så gennemfører vi en størrelsesprøvning af vores tøjsortiment, afstemmer forventningerne og ændrer inden du tager den endelige beslutning.

3. INDKØB & PRODUKTION

Planlægning af profilindkøb kan være en vanskelig opgave, især hvis man ikke tidligere har købt disse typer produkter. Efter at have hjulpet mange virksomheder med deres profilindkøb, har vi en stor erfaring. Tilsammen udfærdiger vi en kosteffektiv og praktisk strategi for indkøbet. Vi finder ud af, hvilke produkter som bør lagerføres og hvilke, som skal tilkøbes efter ordre, så volumen bliver korrekt, og at alt kan leveres til tiden. Vi udfører også kvalitetskontrol for at sikre, at alt er som bestilt.

4. LOGISTIK

Vores Full Service Concept indbefatter en optimal logistikstyring, som naturligvis tilpasses dine ønsker. Du behøver blot at informere om, hvad der skal leveres og hvor, så sikrer vi, at det kommer til rette adresse. Ud over selve transporten tilbyder vi også lagerløsning og pakning/indpakning. Vort mål er, at det skal være så smidigt som muligt for dig at bestille produkter hos os.

5. EFTERSERVICE

The New Wave Profile - Full Service Concept. Fra start til slut. Vores service fortsætter, selv når alt er leveret. Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp omkring garantier, klager, tilføjelser eller andre spørgsmål.

GENERELLE BETINGELSER • Moms, fragt og evt. mærkning lægges til med mindre andet er angivet. • Priserne er vejledende udsalgspriser ekskl. moms og er gældende til og med den 23. august 2024. Vi forbeholder os dog retten til at justere priserne, da prisændringer er ude af vores kontrol, såsom stigende råvarepriser. •V i tager forbehold for trykfejl, evt. misvisende farver på tryk samt evt. udsolgte varer.

134

NWP_katalog_SS24_2.indd 134

26/01/2024 11.52.05


FULL SERVICE CONCEPT DER SKER MEGET I VORES VERDEN. PÅ PRODUKTSIDEN. PÅ BRANDINGSIDEN. MEN FREM FOR ALT PÅ KUNDESIDEN. VI VIL BÅDE VÆRE PROAKTIVE OG TRO MOD VORES KUNDERS ØNSKER. FULL SERVICE CONCEPTET ER VORES BASISMODEL FOR AT SIKRE ALLE TRIN.


STILFULDT Tavertin marmor

VINKØLER/VASE

Stilfuldt og naturnært, nedtonet og nøgternt luksuriøst! Vinkøler eller vase har en lige form med en afrundet bund. Materialet Travertin-marmor er tungt og ægte. Læg is i bunden eller frys den i et par timer for at holde vinen kold. Sten vinkøler er designet til at forblive tidløs, hverken form eller materiale går af mode. Er oplagt til blive brugt som en vase, når du ikke bruger den til at køle drikkevarer eller til servering. Materiale: Travertine-marmor. Str.: ø12,5x17 cm. Art. nr.: 5018409

VINKØLER/VASE

423,-

DEDIKERET MEDLEM AF NEW WAVE PROFILE


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.