Page 1

OPROEP – URGENT Garde Blanche – L’art pour L’artiste De EERSTE kunstenaar die reageert, is DIE KUNSTENAAR DIE EXPOSEERT!!! HAASTIGE SPOED, IS IN DIT GEVAL GOED!!!

GARDE BLANCHE ZOEKT MET SPOED FLEXIBELE, AMBITIEUZE KUNSTENAARS VOOR SOLO-TENTOONSTELLINGEN IN NOVEMBER 2010!!! DUS KUNSTENAARS / KUNSTENAARSCOLLECTIEVEN OPGELET!!!

Eind 2010 initieert NP3 een aantal projecten waarin zij de overwogen artistieke keuze, haar curatorschap volledig loslaat. Zo draagt NP3 bijvoorbeeld met het project 'Ranking The Arts' haar curatorschap eenmalig over aan de Big Boss Google: www.ranking-the-arts.com. Met haar project GARDE BLANCHE is NP3 op zoek naar de SNELSTE kunstenaar. EENMALIG biedt NP3, zonder dat zij het heft zelf in handen neemt, kunstenaars uit alle disciplines de kans om te exposeren. Volkomen beleidsloos, zonder ballotage, zonder atelierbezoek en zonder discussie over het waarom en hoezo bij NP3, maar 'Carte Blanche'... START AANMELDINGEN: 10 OKTOBER 2010, VANAF 10 UUR INRICHTEN: VANAF 11 NOVEMBER TENTOONSTELLING 19 NOVEMBER TOT EN MET 19 DECEMBER 2010. NP3 biedt drie ruimtes aan om te exposeren: 1. PROMO The Bill and Board 2. NULL 3. DISplay We zoeken drie kunstenaars of kunstenaarscollectieven die klaar zijn voor een expositie / presentatie: de kunstenaar(s) die zich als EERSTE aanmeld(en) op 10 oktober 2010 vanaf 10.00 uur voor een betreffende ruimte zijn de exposanten van Garde Blanche. ZO WERKT HET: - je checkt je agenda op haalbaarheid binnen je tijdschema; - je gaat naar de website van NP3 voor foto’s, plattegronden en afmetingen van de drie ruimtes: > www.np3.nu > NOW > GardeBlanche; - het voorstel is specifiek voor EEN van de drie ruimtes NULL, DISplay of PROMO The Bill and Board; - je besluit voor welke ruimte je een projectvoorstel gaat maken; - je maakt een projectvoorstel die een goed beeld geeft van je plannen; - je mailt je voorstel zo snel mogelijk bij de start aanmeldingen op 10-10-10 vanaf 10.00 uur naar ikwil@np3.nu - als jouw mail als eerste binnenkomt, ben jij de winnaar en dus de exposant in de door jouw gekozen ruimte.


JE MAIL BESTAAT UIT: -je naam en telefoonnummer; -als onderwerp de gekozen ruimte:

NULL, DISplay of PROMO The Bill and Board; -je projectvoorstel van maximaal 5MB.

VOORWAARDEN: - er vindt geen inhoudelijke toetsing plaats, er wordt alleen getoetst op haalbaarheid en veiligheid; - voorstel bevat een tentoonstellingplan, die te realiseren valt binnen de beschikbare tijd; - het indienen van een voorstel is een bindende afspraak: winnen betekent uitvoeren; - er wordt niet afgeweken van de inrichtdatum en tentoonstellingsperiode; - kunstenaar is zelf verantwoordelijk voor de realisatie van de tentoonstelling; - aanmelden kan voor maximaal 1 ruimte; - in overleg is een vergoeding beschikbaar (ondermeer voor transport en inrichten); - over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd; - medewerkers van NP3 en hun familie/relaties zijn uitgesloten van deelname; - met het indienen van een voorstel ga je akkoord met deze voorwaarden! EXTRA: Bezichtigen ruimtes: tijdens openingsuren: vanaf 1 oktober 2010 don - zon van 14.00-18.00 uur. Vragen over praktische / technische zaken kun je stellen aan Zwaan Ipema via: mail naar hier@np3.nu of telefonisch + 31(0)50 3138260 op vrijdag 1 en 8 oktober tussen 10.00 – 17.00 uur. Indien noodzakelijk zullen wij via deze OPROEP aanvullende informatie verstrekken gedurende de aanloop naar de aanmelding. Check deze info dus regelmatig! Groningen, 24 september 2010

OPROEP - URGENT  

Garde Blanche – L’art pour L’artiste De EERSTE kunstenaar die reageert, is DIE KUNSTENAAR DIE EXPOSEERT!!! HAASTIGE SPOED, IS IN DIT GEVAL G...

Advertisement