__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

|BUTLLETÍ FEBRER| |PLA LOCAL D'OCUPACIÓ AL IMPO DE BADALONA| ÌNDEX EDITORIAL Formació Pla Local d'Ocupació a Badalona 2014-1015. Vídeo del mes | Les 10 claus de l’empleabilitat. Llibre del mes | Designpedia. 80 eines per construir les teves idees. Juan Gasca y Rafael Zaragozá. Properes activitats | Puja al núvol d'Internet i baixa't recursos gratis. Fes que LinkedIn treballi per a tu. Canvas: per adaptar i reorientar la teva trajectòria professional.

Una dosi d'inspiració.


Aquest mes de febrer estem al IMPO de Badalona col·laborant en la formació del Pla Local d'Ocupació. També us recomanem alguns recursos per a desenvolupar el pensament creatiu i la empleabilitat.

FORMACIÓ PLA LOCAL D'OCUPACIÓ A BADALONA 2014-2015. L' Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació (IMPO) de Badalona té la finalitat de dissenyar, promoure i gestionar els recursos que permetin millorar l'ocupació, oferint bàsicament: assessorament i orientació laboral, qualificació professional, mitjançant la formació i suport als projectes empresarials dels nous emprenedors.

NoûsCamins Formació està participant en la formació dels ciutadans en atur empadronats a la ciutat. Els llocs de treball estan relacionats amb els àmbits de neteja, administració i consergeria a l'Ajuntament de Badalona. Es tracta d'un pla d'ocupació amb una durada de sis mesos i que finalitzarà al mes de juny.


VÍDEO DEL MES LES 10 CLAUS DE L’EMPLEABILITAT. José María Pérez González, conegut com Peridis, és un arquitecte, dibuixant i humorista espanyol que el 1985 va ser el promotorfundador del Programa de Formació i Ocupació per a joves a la Recuperació del Patrimoni, Escoles Taller i Cases d'Oficis, desenvolupat per l'INEM i el Fons Social Europeu, facilitant la formació de més de 150.000 joves d'artesans especialistes a tot Espanya i Llatinoamèrica.

Peridis ens explica així en què consisteix el Programa d’Emprenabilitat Jove de Fundació Telefònica.


LLIBRE DEL MES DESIGNPEDIA. 80 EINES PER CONSTRUIR LES TEVES IDEES. AUTORS: : Juan Gasca i Rafael Zaragozá. PETITA DESCRIPCIÓ: És un manual imprescindible sobre Design Thinking que recopila totes les eines amb el mateix sistema amb què un dissenyador enfronta i resol els seus projectes. No obstant això, no n'hi ha prou amb ser o voler ser creatiu, cal saber entrenar aquesta capacitat i implantar-la per obtenir resultats!. Aquí tens un tast del llibre: http://designpedia.info/el-libro/

PERQUÈ LLEGIR-LO: Per posar en pràctica tot el que un ha imaginat i pugui fer-se realitat. Et serviràs d'útils eines, com pictogrames, dibuixos i textos sintètics amb els d'activar la creativitat i la innovació de qualsevol professional en el dia a dia de l'empresa i la vida.


PRÒXIMS TALLERS PUJA AL NÚVOL D'INTERNET I BAIXA'T RECURSOS GRATIS Tothom parla del núvol. Però què és el núvol?. El núvol és una expressió que s'usa per a denominar un espai a Internet que es pot utilitzar per allotjar dades i després accedir-hi des de qualsevol lloc del món. Aconsegueix el teu currículum en imatges i una targeta de presentació virtual, converteix els teus documents en publicacions digitals i emmagatzema dades sincronitzades instantàniament. Sense coneixements previs i gratis.

Al Centre Cívic Can Deu els dimarts 3, 10 i 17 de març de 10:30 a 12:30h. http://bit.ly/nuvolcandeu


FES QUE LINKEDIN TREBALLI PER A TU No no només cal diferenciar-se, sinó que cal destacar les habilitats, l'experiència i el talent en el teu camp. El CV convencional no serà més que un complement. No esperis l'oferta de feina, ves a buscar-la utilitzant LinkedIn l'eina més potent de les xarxes socials. Descobreix una eina que pot destacar les teves habilitats, l'experiència i el talent en el teu camps treballant per tu les 24 hores del dia i els 365 dies del any.

Al Centre Cívic Navas els dijous 5, 12 i 19 de març de 19:00 a 21:00h. http://bit.ly/linkedinnavas


CANVAS: PER PROFESSIONAL

ADAPTAR

I

REORIENTAR

LA

TRAJECTORIA

Canvas (de l'anglès) significa llenç on s'aprèn a analitzar els models de negoci empresarials i personals. El model sol aplicar-se a les empreses però no obstant això encara que el mateix terme ho indiqui, la clau està en considerar-se una empresa d'una sola persona i convertir-lo en el teu "model de negoci personal" que descriurà, analitzarà i reinventarà la teva carrera.

Al Centre Cívic Pere Quart, els dimarts 17, 24 i 31 de març de 20:00 a 22:00h. http://bit.ly/canvaspquart.


UNA DOSIS D'INSPIRACIÓ


PRÒXIM BUTLLETÍ

Una vida cultural activa augmenta un 30% l'esperança de vida. Vídeo del mes | "El Corredor". Curtmetratge. Llibre del mes |De que parlo quan parlo de córrer.. Haruki Murakami Properes activitats | Puja al núvol d'Internet i baixa't recursos gratis. Aprèn a gestionar el teu temps. Fes que LinkedIn treballi per a tu. Comunicar i autoconèixer-se millor. Sí, d'acord. Negociar sense trencar ni rendir-se.

Una dosi d'inspiració.

Profile for NoûsCamins Formació

2 # Butlletí febrer 2015  

2 # Butlletí febrer 2015  

Advertisement