# 12 Butlletí desembre 2016

Page 1

# 12 Butlletí desembre 2016 PEGGY WHITSON, ASTRONAUTA ALS 56 ANYS.

El passat 19 de novembre va arribar a l'Estació Espacial Internacional i quan acabi la seva missió, haurà

passat més temps en l'espai que qualsevol altre astronauta nord-americà, superant el rècord de 534 dies establert per Jeff Williams.

Només un 10 per cent dels astronautes són dones.

Sens dubte, les dones estan aconseguint canviar el món, com el cas d'aquesta astronauta. Saber més.

VÍDEOS DEL MES Si no fracasses no millores !

"Fracassa, fracassa de nou, fracassa millor". Samuel Beckett.


Durada del vídeo 06:54.

LLIBRE DEL MES LA VACA PORPRA. Diferencia't per transformar el teu negoci. AUTOR: Seth Godin. Seth Godin és un dels més grans gurus del màrqueting sorgits en els últims temps. És l'autor de 18 llibres que han estat traduïts a més de 35 idiomes. Ell escriu sobre la revolució postindustrial, la forma en què les idees s'estenen, de màrqueting, el lideratge i, sobretot, el canvi de tot. És també un reconegut conferenciant, havent estat elegit com un dels 21 ponents per al segle vinent. PETITA DESCRIPCIÓ: Les vaques semblen totes iguals, però una Vaca Porpra és una cosa que crida l'atenció, que ens obliga a aturar-nos, a mirar i fins i tot a meravellar; la vaca púrpura representa el pensament innovador, disruptiu i diferent: el extraordinari. El món està ple de coses avorrides (vaques marrons). Aquesta és la raó per la qual molt poca gent li presta atenció. PERQUÈ LLEGIR-LO: Les quatre Pes i les velles pràctiques tan ben apreses durant anys han deixat de funcionar per una senzilla raó: la saturació dels mitjans i de la ment del consumidor. Perquè el nostre producte no es torni invisible en aquesta nebulosa d'opcions ha de ser extraordinari, diferenciar-lo. Els nostres productes i plantejaments de mercat han de deixar de ser perfectes per convertir-se en diferents i transformadors.


La solució Marcela.

a

l'anterior

endevinalla.

L'OBVIETAT ÉS LA PORTA DE L'ERROR

Quantes parelles d'animals van pujar a l'Arca de Moisès? La solució en el pròxim newsletter.

Si la nostra newsletter t'ha semblat interessant, comparteix-la! 2016 - NoûsCamins Formació. La nostra adreça de correu electrònic és: vicenc@nouscaminsformacio.com Pots donar de baixa aquesta subscripció Actualitza les teves preferències