Page 8

salgsprosessen

8

FORBEREDELSER TIL SALG FOTOGRAFERING

En viktig måte å skille seg ut på er å ha prospektene med de beste bildene. Våre fotografer er profesjonelle og har spesialisert seg på å ta boligfotografering. Kjøperne er i dag kresne, og tilbudet av boliger er stort. Bildene må være av høyeste kvalitet. Det innebærer både å vise boligens estetiske, og funksjonelle kvaliteter. Et bilde skal både begeistre og beskrive. Boligkjøpere bruker ofte svært kort tid på å vurdere om de er interesserte i å kjøpe en bolig. Det betyr at en må kommunisere både fakta og følelser. Bildene må sørge for å fange en interesse for å sette seg inn i detaljene rundt boligen din. Sammen danner de en helhet som tilslutt avgjør om du får solgt boligen din til den prisen du ønsker.

PANORAMAFOTO

Boligens omgivelser er også viktige. Et godt panoramabilde sørger for å profilere boligens beliggenhet, med fokus på natur, utsikt og bruksvennlighet. Vi tilbyr også dronefotografering der det er relevant. Dette er ikke standard i våre pakker, men kan avklares med megler.

VIDEOVISNING

Bilder alene er ikke alltid nok for å formidle boligens atmosfære. Ved å kombinere lyd og levende bilder i form av video, kan boligen få en ny dimensjon. Dette er ikke standard i våre pakker, men kan avklares med megler.

STYLING

Et godt førsteinntrykk ved visning kan være avgjørende. For å sikre at boligen din framstår på en mest mulig attraktiv måte, kan det være aktuelt å bruke profesjonell boligstyling. Våre stylister bidrar med erfarne råd om møblering og fargevalg. Boligstyling tilbys ved flere av våre avdelinger.

TAKSTRAPPORT

En takstrapport er en profesjonell utarbeidet beskrivelse av boligen. Det finnes flere ulike typer takstrapporter, og din megler vil kunne anbefale den som er mest riktig for din bolig. En godkjent takstmann vil foreta arealoppmåling og utføre energimerking.

Profile for Notar - Boligspesialisten

Salgsbrosjyre Notar Møre og Romsdal  

Salgsbrosjyre Notar Møre og Romsdal  

Advertisement