Page 1

Beleef volop actie bij Kartplaza Actionworld!

In deze brochure vindt u alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. De keus is groot wat betreft buffetten in combinatie met de diverse activiteiten. Wij beschikken over gezellige horecafaciliteiten met een capaciteit tot 500 personen. Het is onmogelijk om alle denkbare combinaties in deze brochure te vermelden, heeft u dus persoonlijke wensen m.b.t. een speciaal programma, laat het ons dan weten en we doen ons best om een passend programma voor u samen te stellen. Heeft u na het lezen van de brochure nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0548- 621 003.

Inhoudsopgave: Karting

Pagina: Pagina:

2 2

Bowling

Pagina:

3

Paintball

Pagina:

3

LaserGames

Pagina:

4

Virtual Sports Centre

Pagina:

4

Klim & Adventurepark (Nu geopend!)

Pagina

5-6-7

Voorbeeld Arrangementen

Pagina:

8

Eten en drinken

Pagina: Pagina: Pagina: Pagina: Pagina: Pagina: Pagina: Pagina: Pagina: Pagina: Pagina: Pagina: Pagina: Pagina: Pagina:

9 9 9 9-10 11 11 12 12 12 12 12 12 13 13 14

Pagina:

15

Kart Arrangementen

Buffetten Lunch buffetten Warme buffetten Steengrill buffet en Joycook Barbecue buffetten Diversen • Aanvullingen op buffet • Bittergarnituren • Hapjes buffetten • Desserts • Consumptiemunten Consumptie Arrangementen Zaalhuur All-in Arrangementen vanaf 30 pers.

Kinderfeestjes


Karting Met een lengte van bijna 850 meter mag het indoor kartcircuit van Kartplaza Actionworld zich tot de langste circuits van Nederland rekenen. Door de spectaculaire bochten en lange rechte stukken is het voor zowel de ervaren als onervaren karter mogelijk om met veel plezier hun rondes te rijden op ons supersnelle circuit. Voor wie van nog meer snelheid houdt, zijn er de zeer snelle 270 cc karts. Vraag bij het reserveren naar de mogelijkheden. Al onze karts zijn overigens uitgerust met anti whiplash stoelen en veiligheidsgordels!

Prijzen karting: • • • • • • • •

Karten per persoon, per heat van 12 minuten Twee heats p.p Drie heats p.p. Karten 270 cc per persoon, per heat Twee heats 270 cc p.p. Drie Bokalen Champagne Drie Medailles met lint Junior karten p.p, per heat van 10 minuten

€ 12,50 € 24,00 € 36,00 € 14,00 € 27,00 € 26,00 € 13,50 € 13,50 € 11,50

Kart arrangementen: Grand Prix Arrangement, Vanaf 15 personen

€ 28,50 p.p. Dit kartarrangement bestaat uit een rijdersbriefing, een kwalificatieheat in onze 180cc karts én een finale voor de snelste 15 rijders in de 270 cc karts (indien de finalisten 18 jaar of ouder zijn)! U start vanaf de grid…net als in het echt. Als de snelste drie bekend zijn worden ze gehuldigd op het podium met bokalen en champagne! En ja, die mag geopend worden op het podium!

Formule 1 Arrangement, Vanaf 15 personen

€ 39,50 p.p. Dit kartarrangement is vrijwel gelijk aan het bovenstaande Grand Prix arrangement, met als verschil dat er één extra warming-up heat word gereden.

1-Uurs Race, Vanaf 12 teams

per team

€ 75,-

U rijdt met uw gezelschap een kwalificatieheat van 7 minuten welke bepalend is voor de startpositie van de race die 1 uur duurt! Tijdens de race word er gewisseld van rijders. Na 1 uur is er bekend wie de winnaars zijn en worden gehuldigd op het podium met de daarbij behorende bokalen en champagne. Het aantal deelnemers per team is geheel uw eigen keus, wij raden echter aan tussen de 3 en 5 personen per team.

2


Bowling Centre In een unieke Mexicaanse entourage kunt u bij Kartplaza Actionworld bowlen op 10 volautomatische bowlingbanen in het ultramoderne bowlingcentrum. Echt uniek is het “Magic MTV Bowlen” op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 22.00 uur. Met de 5 grote schermen op de achterwand van de bowlingbanen kunt u genieten van de muziek terwijl u naar de bijbehorende clips kijkt en geniet van de licht- en geluidseffecten!

Prijzen "Moonlight Bowlen" (Prijzen 55 minuten, per baan)

€ 22,50

Prijzen "Magic MTV Bowlen" (Prijzen per 55 minuten, per baan)

€ 27,50

In overleg kunt u het bowlingcentrum met bijbehorende zaalruimte geheel afhuren. Huurt u meer dan 6 banen per uur, dan kunt u ten allen tijde "Magic MTV Bowlen"! N.B.

* Door het gebruik van diverse lichteffecten en blacklights is het spelen van Magic MTV Bowling NIET geschikt voor mensen met epilepsie! * Tijdens het Magic MTV Bowlen wordt er gebruik gemaakt van rookmachines en daarom is dit misschien niet geschikt voor mensen met astma!

Paintball Arena Paintball Arena is een geheel nieuw concept. Het is de eerste locatie die speciaal voor dit doel is gecreëerd! En gezien het feit dat het een vaste locatie betreft, heeft u de beschikking over schone en hygiënische toiletten en wasgelegenheden!

Paintball arrangement: (vanaf 18 jr.) • • •

Anderhalf tot 3 uur speeltijd, afhankelijk van het aantal deelnemers. 100 verfballetjes p.p. Indien gewenst bodyprotector voor de dames

Prijzen Paintball:

€ 19,50 p.p.

Navullingen verfballetjes: Losse navulling 100 stuks Doos paints 2000 stuks

€ 8,50 € 150,00

Naar gelang de groepsgrootte wordt er door onze marshalls een keuze gemaakt uit de verschillende spelen die voor uw gezelschap geschikt zijn. U kunt al spelen met groepen vanaf 8 personen, deelname vanaf 18 jaar!

3


Wild West LaserGames Een sensationele arena gesitueerd in een spookstad van het Wilde Westen. Men speelt in groepen vanaf 4 personen en het gaat erom hoe trefzeker u bent met de super-moderne Laserguns. Hoe dan ook, u zult u zeker prima vermaken!

Prijzen Wild West LaserGames: Per persoon 15 minuten Twee spellen p.p. N.B.

€ 8,00 € 15,00

* Door het gebruik van diverse lichteffecten en blacklights is het spelen van LaserGames NIET geschikt voor mensen met epilepsie! * Om een spannende sfeer te creeëren wordt er gebruik gemaakt van rookmachines en daarom is LaserGames misschien niet geschikt voor mensen met astma!

Virtual Sports Centre

”Simulatie was nog nooit zo

realistisch!” U ziet, voelt en beleeft topsport in onze Virtual Sports Centre! Virtual Racing, Indoor Golf en LaserShooting. Race Formule 1 met maximaal 16 personen of teams tegen elkaar op alle bekende circuits van de wereld. Lekker binnen golfen met echte clubs en ballen en bijvoorbeeld kleiduivenschieten, een van de 12 schietspellen.

Prijzen Virtual Sports: Virtual Sports Pakket 1 uur lang Virtual Racen, Golfen en Shooting

€ 17,50 p.p.

Te reserveren vanaf 8 personen. U krijgt per persoon 1 Virtual Racer ter beschikking en kunt u tevens gebruik maken van het Virtual Golf en Virtual Shooting. Alleen geopend op basis van reservering: Vrijdag en zaterdag 15.00 uur – 22.00 uur Zondag 15.00 uur – 19.00 uur Bent u met een gezelschap van 16 personen of meer, dan is het mogelijk om ons Virtual Sports Centre helemaal af te huren, exclusief voor uw gezelschap! U kunt gebruik maken van alle simulatoren van zowel het Virtual Golf, Virtual Racing en Virtual Shooting. Een leuk voordeel hiervan is dat iedereen ter plekke kan kiezen aan welke activiteit men deel wil nemen en hoeft u niet van tevoren te inventariseren wat een ieder wil gaan doen!

Afhuren Virtual Sports Centre:

Per uur Per 2 uur

€ 275,00 € 500,00

Uiteraard ook op basis van reservering maar hiervoor gelden ruimere openingstijden.

4


Klim & Adventurepark

“Nieuw bij Kartplaza”

Sinds mei 2012 is onze nieuwste activiteit “Klim & Adventurepark geopend! Sportieve uitdagingen, samenwerking, teambuilding, creativiteit én ontspanning! Dé ingrediënten voor het perfecte uitje. U vindt het allemaal in ons nieuwe outdoor Klim & Adventurepark!

Prijzen & arrangementen Klimpark: Groepen vanaf 8 personen kunnen gebruik maken van de arrangementen binnen het Klim & Adventurepark. Te reserveren op dinsdag tot en met zondag vanaf 14.00 uur. Klim en Klauter arrangement, vanaf 8 personen . Op zaterdag- en zondagmiddag is dit arrangement ook met minder personen mogelijk. Maximaal twee uur klimmen in het Klimpark, incl. instructie € 14,50 p.p. Shoot & Jump arrangement, vanaf 8 personen € 14,50 p.p. Maximaal 2 uur, incl. instructie Bij dit arrangement kunt u groepsgewijs anderhalf uur gebruik maken van de volgende activiteiten: Boulderwand, Klimwand, Base Jump, Pijl en Boogschieten, Kratstapelen Outdoor Actionpack, vanaf 8 personen € 24,50 p.p. Maximaal drie uur, inclusief instructie Een combinatie van het Klim en Klauter arrangement én Shoot & Jump arrangement

Adventure Pakket, vanaf 10 personen (Aanrader!) € 35,00 p.p. Een 3,5 uur durend arrangement, incl. instructie waarbij u tot 10 activiteiten kunt kiezen onderstaande activiteiten! Tijdens het arrangement wordt u continu begeleid door onze medewerkers. Dit arrangement is te boeken op dinsdag tot en met zondag vanaf 14.00 uur. Voor grotere groepen gelden ruimere openingstijden. U kunt ter plekke kiezen uit de volgende binnen- en buitenactiviteiten. Binnenactiviteiten: Virtual Racing, Kleiduif Schieten, Dartshooting, Indoor Golf, Mega Tafelvoetbal, Vrijspel en bij (erg) regenachtig weer eventueel Lasergames. Buitenactiviteiten: Hoogteparcours, Tokkelbaan, Klimwand, Kratstapelen, Basejump, Boulderwand, Sumoworstelen, Balancebike, Lopende A, Touwtrekken, Langlaufen, touwklimmen, Pijl en Boogschieten Adventure Pauzepakket (Op basis van reservering!): 5 warme hapjes p.p. 5 consumptiemunten p.p.

€ 12,75 p.p.

Uiteraard is het ook mogelijk om na al deze inspanning gebruik te maken van één van onze buffetten. Vanaf pagina 9 van deze brochure vindt u onze mogelijkheden.

5


Vervolg Klim & Adventurepark:

Beleef een avontuurlijke dag uit: Zeer geschikt voor bijvoorbeeld scholen, (jongeren) clubs, Scouting en dergelijke!

Kartplaza Action Long Run (volledige dag)

€ 27,50 p.p.

Mogelijk op dinsdag t/m vrijdag, voor groepen vanaf 40 personen (kinderen en begeleiders). Minimale leeftijd is 10 jaar (groep 7). De Kartplaza Action Long Run biedt een gehele dag actief vermaak in competitieverband. De Action Long Run is zodanig opgezet dat het zelfs aan diverse gestelde kerndoelen binnen het bewegingsonderwijs voldoet. Het meest spectaculaire onderdeel is het hoogteparcours. Uiteraard staat veiligheid voorop en wordt iedereen uiteraard volledig gezekerd. Op vele meters boven de grond klimmen en klauteren op diverse spannende en avontuurlijke onderdelen zoals touwladders, balkbruggen, klimnetten etc. Naast het hoogteparcours is er een zipparcours (tokkelen op 7 meter hoogte), een klimwand van 10 meter hoog, kratstapelen, pijl- en boogschieten, basejump dieptesprong, boulderwand, bandentoren, scheepsladder, bungee-run, balanzbike, lopende A, touwtrekken en langlaufen. De aankomsttijd is tussen 09.30 uur en 10.00 uur, er is een pauze tussen 12.00 uur en 12.30 uur en het vertrek zal tussen 15.00 uur en 15.30 uur zijn. Bovengenoemde prijs is inclusief drinken, fruit, frites en een snack.

Kartplaza Action Short Run (middagdeel)

€ 17,50 p.p.

Mogelijk op dinsdag t/m vrijdag, voor groepen vanaf 40 personen (kinderen en begeleiders). Minimale leeftijd is 10 jaar (groep 7). De Kartplaza Action Short Run biedt een halve dag actief vermaak in competitieverband. Bij de Action Short Run kan er van de volgende onderdelen gebruik worden gemaakt; hoogteparcours op 1, 4 én 7 meter hoogte, tokkelen op 7 meter hoogte, klimwand van 10 meter hoog, kratstapelen, pijl- en boogschieten, basejump dieptesprong en de boulderwand. De aankomsttijd hiervoor is tussen 12.30 uur en 13.00 uur en het vertrek zal tussen 15.30 uur en 16.00 uur zijn.

Slecht weer alternatief Bij (erg) slecht weer biedt Kartplaza voldoende uitvalsmogelijkheden naar de indoor activiteiten zoals Bowlen, Lasergames en Kleiduifschieten, Duck Hunting en Virtual F1 Racing. Dit alles uiteraard zonder extra kosten.

Wilt u meer weten? Bel of mail ons en we maken graag een arrangement op maat!

6


Vervolg Klimpark Adventurepark: Teambuilding! Teambuilding Adventure, vanaf 10 personen

€ 22,50 p.p.

Mogelijk op dinsdag t/m vrijdag vanaf 16.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur. Ook voor Teambuilding bent u nu bij Kartplaza Actionworld aan het juiste adres! Voor u en uw organisatie hebben wij speciale activiteiten waarbij voor de meeste daarvan de nadruk ligt op teamspirit. Onze instructeurs begeleiden uw groep bij iedere activiteit en houden de scores bij. Bij dit arrangement proberen we zoveel mogelijk activiteiten te doen, dit is afhankelijk van de groepsgrootte en de keuzes van de activiteiten. Er kan gekozen worden uit; kratstapelen, touwtrekken, de lopende A, klimwand estafette, langlaufen, bungee-run en basejump dieptesprong. U wilt resultaten? Wij zorgen ervoor! Dit betreft een 2 uur durend arrangement, incl. instructie. Slecht weer alternatief Bij (erg) slecht weer biedt Kartplaza voldoende uitvalsmogelijkheden naar de indoor activiteiten zoals Bowlen, Lasergames, Mega tafelvoetbal, Kleiduifschieten, Duck Hunting en Virtual F1 Racing. Dit alles uiteraard zonder extra kosten.

Zaterdag én zondag Inloopdag! Op zaterdag- en zondagmiddag, vanaf 14.00 uur is het Klim & Adventurepark geopend voor iedereen vanaf 5 jaar, zonder reservering. 5 tot 8 jaar (uitsluitend onder begeleiding van een volwassene)

€ 8,50 p.p.

1 uur klimmen, incl. instructie op het kidsparcours. Van het blauwe kids/ beginners parcours op 1 meter hoogte mag iedereen met een minimale leeftijd van 5 jaar én een minimale reikhoogte van 1.40 meter gebruik maken. Na het klimmen mag je, indien beschikbaar nog even gebruik maken van de boulderwand en trampoline! 8 jaar en ouder € 14,50 p.p. (op 7 meter hoogte, tot 14 jaar uitsluitend onder begeleiding van een volwassene) Gelijk aan het Klim en Klauter arrangement. Max. 2 uur klimmen, incl. instructie op alle parcoursen. Het rode parcours bevindt zich op 4 en 7 meter hoogte. Om hier te mogen klimmen moet je een minimale leeftijd hebben van 8 jaar én een minimale reikhoogte van 1.75 meter. Het zwarte parcours is de ultieme kick op 7 meter hoogte. Met uitdagende en grensverleggende hindernissen is dit het moeilijkste parcours. Losse activiteiten Klimpark (niet te reserveren, mogelijk op basis van beschikbaarheid) Pijl & Boogschieten Basejump Klimwand Kratstapelen

€ € € €

5,00 p.p. 5,00 p.p. 5,00 p.p 5,00 p.p

7


Voorbeeld arrangementen: Kartplaza Actionworld is inmiddels veel meer dan alleen een kartbaan! Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren én met onze horecafaciliteiten. Wij laten deze combinaties graag aan uw eigen fantasie en behoefte over, maar om u toch een idee te geven, hebben wij de volgende voorbeeld arrangementen samengesteld.

Vrijgezellen Arrangement, Vanaf 8 personen

€ 59,75 p.p.

(Deelname vanaf 18 jaar) Speciaal voor de aanstaande bruid of bruidegom en zijn of haar gevolg hebben wij het onderstaande arrangement samengesteld; (Let op, tijdens en voor de activiteiten kan er i.v.m. uw veiligheid geen alcohol worden gedronken) • • •

1,5 uur paintball incl. 100 paintballs Eén heat karten van 12 minuten Pakket 1 "Schumacher" (incl. 6 consumptiemunten p.p.)

Action Arrangement, Vanaf 8 personen

€ 25,50 p.p. Is het uw stuurkunst bij het karten, uw vaste hand bij het bowlen of uw koelbloedigheid bij de LaserGames? Geniet dan van deze dag vol met actie! Tip! Dit arrangement is ook geschikt als Teambuilding evenement! En zo kunt u zelf nog vele combinaties bedenken. • • •

Eén heat karten van 12 minuten Eén spel LaserGames van 15 minuten Eén uur Bowlen

NU VOOR € 24,00!!

Bruiloftsarrangement,

Vanaf 30 personen € 27,50 p.p. Gaat u trouwen of bent u al toe aan het vieren van uw jubileum? Uiteraard hebben wij ook hiervoor mogelijkheden. Dit arrangement omvat; bij aankomst koffie/ thee met gesorteerd gebak, consumpties op basis van bier, wijn en frisdranken zijn 4 uur lang inbegrepen, tijdens de avond worden 4 hapjes p.p. geserveerd en als afsluiter serveren we koffie met een broodje. Wanneer uw gezelschap 60 personen of meer omvat, én uw feest vindt plaats op een maandag tot en met donderdag, krijgt u de beschikking over ons gehele bowlingcentrum inclusief 2 uurtjes bowlen! Op deze manier kunt u een zeer bijzonder en origineel feest geven. Mocht uw gezelschap uit minder dan 60 personen bestaan en/of vindt uw feest op een vrijdag, zaterdag of zondag plaats? Dan zullen we onze uiterste best doen om toch een eigen ruimte voor u te reserveren zoals bijvoorbeeld onze Saloon. Eventuele activiteiten worden hierbij apart berekend. Wij kunnen ook uw foto reportage verzorgen! Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

8


Eten & drinken Om uw activiteiten culinair af te ronden kunt u een keuze maken uit onderstaande buffetten. Bij ieder buffet wordt vermeld vanaf hoeveel personen deze mogelijk is. Consumpties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Wilt u een vaste prijs afspreken, dan verwijzen wij u graag naar de 4-uurs All-In Arrangementen of onze Consumptie-arrangementen. Deze vindt u verderop in deze brochure. Naar gelang de groepsgrootte worden de buffetten op tafel geserveerd óf in een buffetvorm, dit wordt per groep beoordeeld en wordt niet van te voren meegedeeld. Indien u gasten heeft die een speciaal dieet volgen of vegetarisch eten, horen wij dit graag van tevoren. Indien u dit pas op de dag zelf doorgeeft, bestaat de mogelijkheid dat wij niet alles hiervoor in huis hebben!

Lunch buffetten: "Broodjesbuffet", vanaf 15 pers. Tot 15.00 uur • • • •

Tomatensoep 1 Kroket p.p. Gekookt ei Zachte bolletjes

• • • •

€ 12,50 p.p.

Kaas 3 soorten vleeswaren Diverse soorten jam Koffie, thee, melk en jus d’orange

"Blauwe Vlag", vanaf 15 pers. Tot 15.00 uur • • • • •

Gebonden soep 1 Kroket p.p. Wit/bruinbrood Zachte/harde bolletjes Croissant / Donut

• • • • •

€ 17,75 p.p. Diverse soorten kaas Diverse soorten vleeswaren Diverse soorten jam Koffie, thee, melk en jus d’orange Banaan, appel, sinaasappel

Warme buffetten: "Schumacher”, vanaf 4 personen • • • •

Soep v.d. dag Schnitsel Frites Stokbrood en kruidenboter

€ 16,00 p.p. • • •

Ratatouille Jagersaus Fritessaus

(N.B. Dit buffet bevat ca. 300 gr. vlees p.p. Vleesproducten worden alleen tegen betaling bijgevuld.)

"Daytona", vanaf 4 personen • • • •

Soep v.d. dag Gemarineerde spare ribs Frites Stokbrood en kruidenboter

€ 19,50 p.p. • • •

Ratatouille Chilisaus Fritessaus

(N.B. Dit buffet bevat ca. 500 gr. vlees p.p. Vleesproducten worden alleen tegen betaling bijgevuld.)

9


Vervolg warme buffetten: "Saté buffet", vanaf 4 personen • • •

Kipfilet blokjes Frites Gado Gado (Oosters gebakken groenten)

€ 14,50 p.p. • • •

Nasi Saté saus Fritessaus

(N.B. Dit buffet bevat ca. 250 gr. vlees p.p. Vleesproducten worden alleen tegen betaling bijgevuld.)

"San Marino", vanaf 4 personen • • • • • •

Soep van de dag Kipfilet in Stroganoffsaus Biefstuk in rodewijn-saus Kipfilet met gorgonzolasaus Varkenshaasmedaillons in mosterdroomsaus Stokbrood en kruidenboter

€ 25,50 p.p. • • • • • •

Ratatouille Vlaamse frites Franse frietjes Frisse rauwkostsalade Komkommersalade Fritessaus

(N.B. Dit buffet bevat ca. 400 gr. vlees p.p. Vleesproducten worden vanwege technische redenen niet aangevuld. U kunt tegen meerprijs wel meteen een aanvulling reserveren.)

"Zandvoort", vanaf 8 personen • • • • • •

Zuurkoolstamppot Boerenkoolstamppot Hutspot Kipfilet Rookworst Spare Ribs

€ 15,00 p.p. • • • • •

Speklapjes Piccalilly en mosterd Hollandse bruine jus Azijn Uitjes en augurken

(N.B. Dit buffet bevat ca. 360 gr. vlees p.p. Vleesproducten worden vanwege technische redenen niet aangevuld. In de zomer worden de stamppotten aangepast aan het seizoen)

"McLaren ", Iedere dag vanaf 20 personen • • • • • • •

Soep van de dag Bourgondische stoofpot Gehaktballetjes in zoet-zure saus Gehaktballetjes in satésaus Gemarineerde kipfilet in madeirasaus Saté Basmatirijst

• • • • • • •

€ 19,75 p.p. Stokbrood met kruidenboter Frisse rauwkostsalade Komkommersalade Warme groenten Vlaamse frites Franse frietjes Fritessaus

(N.B. Dit buffet bevat ca. 275 gr. vlees p.p. Vleesproducten worden beperkt aangevuld!)

10


Steengrill buffet: "Monte Carlo", vanaf 4 tot 20 personen • • • • • •

Biefstukjes Varkenshaas Kipfilet Rundervink Komkommersalade Stokbrood en kruidenboter

€ 19,75 p.p. • • • • • •

Frisse rauwkostsalade Ratatouille Vlaamse frites Franse frietjes Cocktailsaus Fritessaus en knoflooksaus

(N.B. Dit buffet bevat ca. 315 gr. vlees p.p. Dit wordt alleen tegen betaling bijgevuld.)

Joycooking:

Uniek in Overijssel!! Lekker en gezond, een leuke variant op steengrillen!

In deze pan, die onderin voorzien is van een laagje water, kunt u uw vlees en vis op een gezonde manier grillen. Het deksel blijft tijdens het garen op de pan en hierdoor worden uw gerechten heerlijk smaakvol en mals.

“Joycook” vanaf 4 tot 20 personen • • • • • •

Mini pizza Picolini ham Gamba spiesje Kogelbiefstuk Spareribs Kipfilet Beefburger

• • • • •

€ 22,75 p.p. Frisse rauwkostsalade Ratatouille Frites Stokbrood met kruidenboter Fritessaus en knoflooksaus

(N.B. Dit buffet bevat ca. 420 gr. bakprodukten p.p. Dit wordt alleen tegen betaling bijgevuld.)

Barbecue buffetten: "Ferrari", Di t/m do vanaf 8 pers. Vr & za vanaf 20 pers • • • • • •

Biefstuk Biefburger Varkensfilet Kipfilet Hollandse worst Stokbrood en kruidenboter

• • • • • •

€ 19,95 p.p. Frisse rauwkostsalade Komkommersalade Rundvleessalade Gebakken ui met champignons Frites Diverse warme en koude sauzen

(N.B. Dit buffet bevat ca. 400 gr. vlees p.p. Dit wordt alleen tegen betaling bijgevuld.)

"Argentina" , Di t/m do vanaf 8 pers. Vr & za vanaf 20 pers. • • • • • • • •

Kipfilet in honing gemarineerd Argentijns gekruide Biefstuk Spare-ribs Argentijnse Hamburger Saté van de haas Komkomersalade Frisse rauwkostsalade Pastasalade

• • • • • • • •

€ 24,50 p.p. Gebakken ui met champignons Stokbrood met kruidenboter Ketjapsaus Knoflooksaus Satésaus Honingsaus Frites Fritessaus

(N.B. Dit buffet bevat ca. 420 gr. vlees p.p. Dit wordt alleen tegen betaling bijgevuld.)

11


Diversen: Aanvullingen op buffet: Bij aankomst... • • •

Koffie of thee (2 kopjes) met krentenwegge Koffie of thee (2 kopjes) met plakje cake Koffie of thee (2 kopjes) met appelgebak

€ 4,50 p.p. € 5,00 p.p. € 5,75 p.p.

Tegen meerprijs te bestellen bij buffetten vanaf 20 personen: • • •

Warme beenham met honing-mosterdsaus Gerookte zalm en makreel Zoute haring met uitjes

`

Bittergarnituren: Franchorchamps •

€ 4,50 p.p.

Per persoon krijgt u 2 koude en 2 warme hapjes.

Hockenheim •

€ 3,50 p.p. € 5,75 p.p. € 3,00 p.p.

€ 5,25 p.p.

2 maal koude en 5 maal warme hapjes per persoon.

Hapjesbuffetten: Silverstone •

Iedere dag vanaf 20 personen € 13,75 p.p. 2 Soorten kaas, verschillende soorten worst, olijven, gehaktballetjes in saté-saus, bitterballen, party-mix en American drumsticks. Daarnaast serveren wij stokbrood met kruidenboter, tapenade, brie en vleessalade.

Catalunya

Iedere dag vanaf 20 personen € 15,25 p.p. • 2 Soorten kaas, verschillende soorten worst, olijven, gehaktballetjes in saté-saus, bitterballen, party-mix en een broodje warme beenham met honging-gembersaus. Daarnaast serveren wij stokbrood met kruidenboter, paté en vleessalade.

Desserts: • •

3 Verschillende soorten ijs, vruchten en slagroom vanaf 4 personen € 3,75 p.p. Dessertbuffet (ijs, vruchten, bavarois, kwark e.d.) vanaf 10 personen € 5,50 p.p.

(N.B. Vanwege technische redenen adviseren wij u, een dessert van tevoren te reserveren)

Consumptiemunten: •

€ 2,15 per stuk

Eenmaal aangeschafte consumptie munten nemen wij niet retour!

12


Consumptie Arrangementen: Wilt u graag een vast bedrag betalen? Dan zijn deze “consumptie arrangementen” ideaal voor uw gezelschap! Ieder pakket heeft één of meerdere buffetten waar u uit kunt kiezen, inclusief 6 consumptiemunten per persoon. wilt u bijv. het “Schumacher” buffet, dan kiest u voor “Pakket 1 – Schumacher”. Uiteraard zijn alle consumptiepakketten uitstekend te combineren met onze activiteiten.

Pakket 1 – “Zandvoort of Schumacher”, Vanaf 8 pers.

€ 27,75 p.p.

Oerhollandse kost of op z’n Duits…! Incl. 6 consumptiemunten

Pakket 2 – “ Daytona of Monte Carlo”, Vanaf 4 pers.

€ 32,00 p.p.

Lekker Spare-ribs eten of gezellig rond de steengrill! Incl. 6 consumptiemunten

Pakket 3 – “Mc Laren/ Ferrari”, Vanaf 20 pers.

€ 32,25 p.p. Diverse warme en koude gerechten of gezellig rond de barbecue, zelfs als het regent! Incl. 6 consumptiemunten Voor meer informatie over deze buffetten verwijzen wij u graag naar de voorgaande pagina’s.

Extra consumptiemunten: •

€ 2,15 per stuk

Consumptiemunten uit de consumptiepakketten en extra bijgekochte munten nemen wij niet retour!

Zaalhuur diverse zalen: •

Vanaf € 75,00 Uw gezelschap wordt altijd geplaatst in een voor uw gezelschap geschikte ruimte. U bent dus sowieso verzekerd van een gezellige ambiance en een goede sfeer. Soms heeft een gezelschap er echter behoefte aan om in een afgesloten ruimte te verblijven bijvoorbeeld voor een vergadering, presentatie of gewoon voor een intiem feestje. Hiervoor hebben wij diverse, ruimtes voor groepen van verschillende groottes.

13


4-Uurs All-In Arrangementen vanaf 30 personen: Komt u met 30 personen of meer dan kunt u kiezen voor een all-in arrangement. U betaalt een vaste prijs voor de horeca. De activiteit(en) naar keuze worden hierbij apart berekend. Een all in arrangement is als volgt samengesteld; • • • •

Ontvangst met onbeperkt koffie en thee en een heerlijk plakje cake. Een buffet naar keuze. De naam van het arrangement correspondeert met het buffet van uw keuze, deze vindt u op de voorgaande pagina's. Vanaf het moment dat u binnen komt zijn gedurende 4 uur lang alle consumpties op basis van bier, wijn en frisdrank inbegrepen. Uiteraard is het mogelijk om binnen- en/of buitenlands gedistilleerde drankjes te bestellen, deze wordt op basis van nacalculatie berekend.

Prijzen 4-Uurs All-In Arrangementen: • • • •

All in arrangement met buffet “Ferrari”: All in arrangement met buffet “Mc Laren”: All in arrangement met buffet “Zandvoort”: All in arrangement met buffet “San Marino”: All in arrangement met buffet “Argentina”:

€ € € € €

41,45 p.p. 41,25 p.p. 36,50 p.p. 47,00 p.p. 46,00 p.p.

Door het tijdschema is het mogelijk dat uw arrangement eindigt tijdens één van de activiteiten. Indien gewenst kunt u het arrangement verlengen. Kosten voor verlenging van uw arrangement bedragen € 3,50 per persoon, per 30 minuten. Deze all in arrangementen zijn uitsluitend te reserveren in combinatie met één of meerdere van onze activiteiten!

Prijzen activiteiten in combinatie met een all in arrangement: • • • • •

Karten Wild West Lasergames Bowling Paintball Virtual Racing

€ 12,50 p.p. € 8,00 p.p. € 4,50 p.p. € 19,50 p.p. € 12,50 p.p.

Tip: Uiteraard is het tijdens een all in arrangement ook mogelijk om ons Virtual Sports Centre voor uw gezelschap af te huren. Kosten hiervoor bedragen € 300,00 per uur.

N.B. Tijdens de all-in arrangementen is er uitsluitend bediening aan tafel!

14


Kinderarrangementen (tot en met groep 8 van de basisschool) (Op woensdagmiddag! Eventuele andere dagen in overleg) Speciaal voor onze jongste gasten houden we de woensdagmiddag vrij voor kinderfeestjes! Want wat is er nou leuker dan karten op een écht circuit? Of doen alsof je in het Wilde Westen rondloopt tijdens het lasergamen? Het Magic MTV Bowlen is vooral leuk door de lichteffecten en de videoclips. Nieuw bij Kartplaza is het Klim & Adventurepark. Je mag hier klimmen op 1 en 4 meter hoogte! Voor het karten moet je wel min. 1.35 mtr. zijn! Anders pas je jammer genoeg niet in de karts! Bijna alle arrangementen zijn mogelijk vanaf 4 kinderen en je moet min. 8 jaar oud zijn. Er zijn diverse combinaties van activiteiten mogelijk.

Prijs kinderarrangement met pannenkoeken : •

Onbeperkt ranja met kinderpannenkoeken

€ 5,25 p.p.

Dit kindermenu omvat; Onbeperkt kinderpannenkoek eten. Ranja is inbegrepen tot een half uur nadat het eten is geserveerd. Eventuele extra consumpties of snacks voor de begeleiders zijn op basis van nacalculatie.

Prijs kinderarrangement met frites: •

Onbeperkt ranja met een kindermenu

€ 5.75 p.p.

Het kindermenu omvat; frites met mayonaise en keuze uit een kroket of frikadel. Ranja is inbegrepen tot een half uur nadat het eten is geserveerd. Eventuele extra consumpties of snacks voor de begeleiders zijn op basis van nacalculatie.

Activiteiten te boeken bij de kinderarrangementen: • • • •

Juniorkarten, per 10 min. Klimpark, per 60 min. incl. instructie, mogelijk vanaf 6 kids Wild West Lasergames, per 15 min. Bowling, per 55 min.

€ € € €

9,50 p.p. 9,50 p.p. 6,00 p.p. 4,00 p.p.

De kinderarrangementen zijn uitsluitend te reserveren als combinatie! Bovenstaande prijzen van zowel het kindermenu als de activiteiten zijn alleen geldig op woensdagmiddag! Let Op! I.v.m. het gebruik van diverse lichteffecten en blacklights is het spelen van LaserGames en Magic MTV Bowling NIET geschikt voor kinderen die lijden aan epilepsie en i.v.m. de rookmachines misschien niet geschikt voor kinderen met astma! (Wijzigingen voorbehouden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend!)

15


16

Brochure Kartplaza - juli 2012 - v2  

In onze brochure vindt u alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. De keus is groot wat betreft buffetten in combinatie met de diverse ac...

Brochure Kartplaza - juli 2012 - v2  

In onze brochure vindt u alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. De keus is groot wat betreft buffetten in combinatie met de diverse ac...

Advertisement