{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

PRODUKTGUIDE ALT AV KJØTT OG EGG TIL STORHUSHOLDNING


INNHOLD 3

NORTURA PROFF

18

4

VI ER DER DU ER

20 PRODUKTOVERSIKT

6

RING OSS

21 SYMBOLFORKLARING

VÅRE MERKEVARER

8 VÅRE PROFFE SAMARBEIDSPARTNERE

22

10

VÅRE KONSEPTER

1 35 OPPDELINGSPLANSJER

14

BONDENS SELSKAP

1 40 MENYPLANLEGGER

16

BRUK OSS PÅ NETT

1 41

NÆRINGSINNHOLD OG HOLDBARHET

ÅRETS MATDAGER


BEST PÅ

KUNNSKAP MATGLEDE

INSPIRASJON

I Nortura PROFF er vi et team av engasjerte medarbeidere med lidenskap for gode norske råvarer. Vi er alle eksperter på våre respektive områder og har et felles ønske om å få frem det beste Norge har å by på.

VI STÅR KLARE TIL Å STØTTE DEG – OG BIDRA TIL DIN SUKSESS! Vi er en offensiv og innovativ leverandør som er der for å bistå våre kunder i storkjøkken og servicehandel med å tilby det beste av det som finnes på det norske markedet. Vi strekker oss langt for å tilby det unike, det trygge og ikke minst den beste kvaliteten på både ferskt rødt- og hvitt kjøtt, bearbeidede produkter, egg- og eggprodukter.

i markedet. Vi vet at leveringssikkerhet er ekstra viktig for våre kunder. KONTROLL PÅ VERDIKJEDEN Nortura er stolte av å eie hele verdikjeden og det har to viktige konsekvenser for deg som kunde: Vi har full kontroll på alt som skjer fra A til Å. Og vi kan invitere deg inn; slik at vi kan øke kunnskap og gi innsikt om hvor produktene kommer fra og hvordan de har blitt behandlet på veien. Økt kunnskap om produktene dine gir økt salg for deg! Mattrygghet og dyrevelferd er viktigst av alt – og Nortura jobber hele tiden med å være best i klassen!

UNIK KUNNSKAP Nortura PROFF representerer en unik kunnskap om norsk matproduksjon, råvarer, konseptutvikling og drifting. Vi har en felles tro på at MATGLEDE som fundament er det største av alt! Vi jobber kontinuerlig med å være oppdatert på de nyeste mattrendene til enhver tid!

AKTIV KUNNSKAP Vi jobber tett med noen av verdens beste kokker, som f.eks Arne Brimi og De norske kokkelandslagene. Kunnskapen vi får gjennom slike samarbeid fører til bedre produkter. Og vi fører også kunnskap videre til kundene våre. Slik sikrer vi deg den beste inspirasjonen!

GARANTERT NORSK Med Gilde og Prior på laget kan du garantere dine kunder norsk mat! Vi har en dyrehelse og en dyrevelferd i Norge som vi kan være veldig stolte av, og som igjen gir en kjøttkvalitet i verdensklasse! 7 av 10 norske bønder leverer kjøtt til Nortura; noe som gir oss den beste og mest stabile tilgangen på kjøtt

VI HAR HØYE AMBISJONER PÅ Å LEVERE PERFEKT PÅ DET SOM KUNDENE ER OPPTATT AV. OG VI JOBBER KNALLHARDT HVER DAG FOR Å LEVE OPP TIL AMBISJONENE:

1 VI SKAL VÆRE MARKEDETS MEST INSPIRERENDE SAMARBEIDSPARTNER

VI SKAL VÆRE LEDENDE INNEN KONSEPTUTVIKLING OG INNOVASJON

3

VI SKAL VÆRE BRANSJENS BESTE MARKEDS- OG SALGSORGANISASJON


VI ER

DER DU ER!

Vårt faglig dyktige salgsapparat er representert over hele landet. Våre 36 PROFF-konsulenter har god matfaglig kompetanse, står klare til å veilede og inspirere dere, og gir gode råd om produktutvalg tilpasset ditt behov. Nøl ikke med å ta kontakt med din lokale konsulent – det kan lønne seg. Vi bruker de beste verktøyene for best oppfølging. Dette sikrer ekstra tett samarbeid mellom kjede, salg og telesalg.

LANDSDEKKENDE

MENYPLANLEGGING INSPIRASJON

HØY SERVICEGRAD

HØY KOMPETANSE

HJELP TIL OPPLÆRING

BARE EN TELEFON UNNA

4


HVA KAN VI

HJELPE DEG MED? 17 TRIVELIGE DAMER

OG 3 HANER I HURVEN

SVARER

PÅ DET MESTE LANG ERFARING I STORKJØKKENMARKEDET

RETT PRODUKT TIL DITT BEHOV FÅ DAGENS GODE

TILBUD! BESTILL PRODUKTER

VIA TELEFON GOD OVERSIKT OVER RÅVARETILGANG

FORHÅNDSORDRE TETT SAMARBEID MED

TRANSPORT 6


RING OSS! – VI HJELPER DEG :-)


DET ER INGEN KJÆRLIGHET MER OPPRIKTIG,

ENN KJÆRLIGHETEN TIL MAT! I Nortura PROFF lever vi ikke bare av mat – vi lever også for mat! Derfor har vi vårt eget kulinariske team; en gjeng ENGASJERTE OG KUNNSKAPSRIKE KOKKER fra hele landet. Vi har som mål å inspirere deg til å ta vare på, utvikle og fornye norsk matkultur, og vi ønsker å være både en ressurs og inspirasjonskilde for deg som kunde. VI STILLER MER ENN GJERNE VÅR KOMPETANSE TIL DISPOSISJON FOR AT DU SKAL LYKKES!

VI HAR SOM MÅL Å INSPIRERE DEG TIL Å TA VARE PÅ, UTVIKLE OG FORNYE NORSK MATKULTUR!» BIRGER FRIMO, KAPTEIN NORTURA PROFF KULINARISK TEAM

Kulinarisk Team


DET BESTE FRA DE BESTE Nortura PROFF samarbeider med den beste matkompetansen i landet. Våre samarbeidspartnere bistår blant annet i produkt- og konseptutviklingsprosjekter – og er viktige sparringspartnere for oss. Sammen jobber vi også for å fremme norsk matkultur.

DET NORSKE KOKKELANDSLAGET har valgt oss som deres

generalsponsor, et mangeårig samarbeid vi er ekstremt stolte av.

N

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

Arne Brimi

9

1 954

G

SKE KO OR

FORENIN DS

ERS LAN KK


VI ER BEST PÅ KONSEPTUTVIKLING OG INNOVASJON!

STYKKEVIS & DELT

URFE

STYKKEVIS & DELT handler om å utnytte ressursene fullt ut. Når våre norske bønder tar så godt vare på dyrene, får kjøttet en ekstra verdi – hver eneste del teller.

Urfe er eksklusivt kjøtt fra de stedegne, opprinnelige, gamle norske melkeferasene. Kjøttet er finfibret, ekstra smaksrikt og har en unik mersmak av norsk natur. Totalt finnes det kun rundt 2300 dyr av disse rasene i Norge, så dette er virkelig eksklusivt. Våre gamle storferaser vokser langsomt, ca 20% saktere enn vanlig storfe. Dette gir finere og tynnere muskelfibre, og mer intramuskulært fett. Kjøttkvaliteten blir jo deretter og vi får et kjøtt som er særdeles velsmakende.

Det å utnytte hele dyret fra hode til hale, handler om respekt for både bonden og dyra. Det er verken bærekraftig eller etisk riktig å kun velge de edleste delene. Og det er i de «glemte» stykningsdelene at smaksopplevelsene ligger! Stykkevis & Delt er førsteklasses råvarer fra Gilde, omsorgsfullt stykket ned av Norturas dyktige kjøttskjærere. Og 100 % norsk, selvfølgelig.

Les mer på www.urfe.no

Les mer på www.stykkevisogdelt.no

Du kan lese om alle konseptene våre på norturaproff.no 10


Nortura PROFF ønsker å være en solid støttespiller for våre kunder. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle både PRODUKTER, MENYER OG KONSEPTER, slik at vi i fellesskap kan bidra til at dine gjester blir enda mer fornøyde. Derfor utvikler vi også både konsepter og menyforslag – for å inspirere deg, men også for å gjøre det enklere for deg som kunde. Her presenterer vi et lite utvalg av våre konsepter.

DUDEFOOD

BURGOMANIA

DudeFood er Streetfoods kresne og erfarne storebror. DudeFood er gjerne enkelt på overflaten, men tilberedningen handler om riktige råvarer, prosesskunnskap, lang tilberedningstid, timing, elementer laget fra grunnen og overraskende måter å presentere og servere maten på. DudeFood-kokken kan koble Fine Cuisine med trender og gatemat på overraskende måter. DudeFood er robust og real mat med raffinement. Du finner den gjerne innendørs, på mathaller, gastropuber og mindre restauranter med frie profiler. Gilde og Prior har mange ulike produkter som kan brukes til DudeFood.

Hamburgertrenden er aktuell som aldri før. Innovative burgersjapper spretter opp på alle gatehjørner. Alle har sine spesialiteter, konkurransen er hard og kvaliteten høy. Og dudes og dudettes elsker burgere! I Burgomania gir vi deg inspirasjon, tips og nærkontakt med noen av de som er toneangivende i burgertrenden.

Du kan lese om alle konseptene våre på norturaproff.no 11


LAM FRÅ HARDANGER

FASTFOOD Raske og lettvinte måltider behøver slett ikke bety dårlig kvalitet og ernæring. Det finnes et utall retter du kan servere folk i farten som både er sunne og velsmakende, det handler bare om å bruke skikkelige råvarer og tilberede dem riktig.

Vi har verdens beste lam i Norge – med en helt unik historie. Gilde Lam frå Hardanger gir deg sunne og friske lam rett fra fjellbeite, engasjerte bønder som tar vare på dyra og kyndige hender på Nortura Sandeid som foredler produktene. Det å ha produkter med historie på menyen, er med på å gi dine gjester en helt spesiell spiseopplevelse! Fortell gjesten om opprinnelsen og kvaliteten - vi gir deg de verktøyene du trenger.

I Nortura PROFF har det beste og bredeste sortimentet innen fast food produkter. Sjekk ut vår fast food guide.

Du kan lese om alle konseptene våre på norturaproff.no 12


LIVÈCHEKYLLING

DINERS

lever i et rolig og tilrettelagt miljø på 3 gårder i Østfold. Her har den oppvekstsvilkår som gir kylling av ypperste klasse. Fôret er 100 % vegetabilsk og inneholder lokal produsert korn, som havre og bygg, og er tilgjengelig for kyllingene hele tiden. Urten løpstikke, også kjent som kjærlighetsurt, setter en spiss på det hele. Sammensetningen av vitaminer og proteiner skal sikre riktig vekst. Dette gjør at kyllingen vokser sakte og harmonisk.

Det sies at amerikanske diners oppsto på slutten av 1800-tallet, men da med utsalg fra hest og vogn. Dinerskonseptet har gått gjennom flere endringer, men beholdt modellen med rimelig og velsmakende mat, avslappet atmosfære og sene åpningstider. Det er denne formelen som har gjort at den amerikanske dineren har overlevd gjennom tidene. Hamburger har en stor plass på den amerikanske dinersmenyen. Vi kan tilby deg mange spennende og gode hamburgervarianter som kan serveres både som fastfood og som gourmetmat. I tillegg serverer vi deg klassikere som chili dog, ekte amerikansk frokost og milkshake! Vi håper at vi kan inspirere deg til å lage spennende hamburger- og dinersretter.

Du kan lese om alle konseptene våre på norturaproff.no 13


NORTURA PROFF ER EN DEL AV BONDENS SELSKAP NORTURA TRYGG MAT FRA BÅS TIL BORD Norsk mat er verdens tryggeste, og slik vil vi fortsette å ha det. Derfor arbeider Nortura kontinuerlig for å sikre trygg mat i alle ledd - fra båsen på gården, via slakteriet til spisebordet.

• God hygiene på gården. • Kontinuerlig overvåkning og forbedring av rutiner på slakteriene. • Store ressurser til mikrobiologisk forskning. ERNÆRING OG FOLKEHELSE

I Nortura gjør vi vårt beste for å lage produkter som gir forbrukerne anledning til å gjøre sunne valg i hverdagen. Mindre fett, mindre salt, og flere nøkkelhullsmerkede produkter er noen av målsettingene.

MILJØ OG BÆREKRAFT Vi legger oss i selen for at egg- og kjøttproduksjonen vår skal belaste miljøet minst mulig. Blant annet ved å bruke gjenvinnbare materialer, slippe ut mindre CO2 og redusere energi- og vannforbruk. Vi sørger også for at vi utnytter alle deler av dyret i kjøttproduksjonen, enten det er hud, ull, innmat eller bein. Noe ender opp som dyrefôr, noe som biodiesel på busser – og noe som håndvesker i luksusklassen. Vi er også med på det nasjonale dugnadsarbeidet om å redusere matsvinnet i samfunnet.

SA

MVIRKE

18.800 BØNDER

32 5.600

PRODUKSJONS-

ANLEGG

SYSSELSATTE 14

TRYGGE RÅVARER

LOKAL VERDISKAPING


NORTURAS MILJØ OG KLIMAPOLICY Nortura har som mål å redusere klimabelastningen i vår verdikjede og at produksjonen skal foregå med minst mulig påvirkning på det ytre miljø. God arealutnytting, effektiv fôrutnyttelse, god dyrevelferd og friske dyr, skal sammen med ressurs- og klimaeffektiv transport og industri, redusere negative miljøeffekter og det samlede klimaavtrykket fra hele verdikjeden. Norturas mål er å utnytte dette potensialet videre for enda mer miljøvennlig kjøtt- og eggproduksjon og reduserte klimagassutslipp. OVERORDNENDE KLIMA- OG MILJØMÅL FOR NORTURA ER:

skal redusere fossile • Nortura utslipp med mål om en halvering innen 2030 mot referanseåret 2015, og være klimanøytral innen 2050 for transport og industri.

klimagassutslipp fra • Redusere primærproduksjonen gjennom

rådgivning og bidra til å utvikle norsk bærekraftig og klimavennlig fôrproduksjon.

og klimaaspektet skal være • Miljøgjennomgående for utviklingen av nye produkter, tjenester og konsepter i innkjøp og gjennom hele verdikjeden.

svinn og bruke hele • Redusere dyret. katalysator og satse på • Være sterkere verdiskapning og konkurransekraft gjennom bioøkonomien.

FoU satsing og støtte • Styrke innovasjonsprosjekter som bidrar Nortura miljømerker flere produkter og reduserer bruken av fossil plast. Alle våre eggkartonger er laget av 100% resirkulert papp og alle pølser har nå emballasje av 47% bioplast. Endringen i emballasjen reduserer bruken av fossile ressurser tilsvarende over 1200 oljefat og reduserer CO2-utslipp med 387 tonn årlig.

til klimasmarte løsninger.


NORTURAPROFF.NO Velkommen til våre nettsider!

På norturaproff.no finner du nyheter, inspirasjon, og omfattende produktinfo.

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV! Vi sender deg lokale kampanjer med de beste prisene og inspirerende nyheter på e-post. Meld deg på her:

www.norturaproff.no/nyhetsbrev Følg oss på:

facebook.com/ norturaproff

instagram.com/ norturaproff

GILDENETT.NO

Som kunde hos oss kan du enkelt og trygt handle på nett også! Leveringsrutiner og personlig oppfølging er som vanlig, slik at du vil bli kontaktet direkte dersom en vare ikke er tilgjengelig. Nettbutikken gir deg økt tilgjengelighet, samt at du enkelt kan innhente gode tilbud, kampanjer og nyttig informasjon.

Stort sortiment innen kjøtt og eggprodukter

Lag handlelister og plankjøp

Se produktnyheter, kampanjer og tilbud

Sikker og trygg handel

16

Gode leveringsrutiner

Kundeservice på telefon

Personlig oppfølging


VI HOLDER DEG OPPDATERT PÅ DE NYESTE MATTRENDENE! Hvert år gir vi ut vårt trendmagasin Trend & Tradisjon. Her finner du trendartikler, oppskrifter og inspirasjon.

FÅ OGSÅ MED DEG VÅRE KAMPANJER; 6 ganger i året gir vi deg gode priser og inspirasjon på kjøpet! MAI JUNI

MARS APRIL

S

N UN

E

Nr. 5 –

ST YK T! JU ! KEVIS FESKT L Ø & SOL! TER SSO & DE EN R MMER TL ENS FRIS FO MA T ER TEL T S U L S SER E D Ø I F P A R E T I M BACON GO HA LD

? HV Gis DELETREELNL ESTE D M USVI G M T ER! EE AT –v R TID FOR RE MAT!

N!

POR

ER

R–INTSPIR A B I ER

PERF E

IT T

A

2018

SE O PTE KT M O BE BE R R

Gokd aj mp ul anje

GI

SOMM VA T- RSKE RIÅENJSOKN A L NO L S

R VO FA

GUST

8

LG VA

SA

AU

Nr. 4– 2018

Nr. 6

–2

018

Nr. 1– 20 19

ER MB R E VE NO SEMB DE

ITA

2018

1 20

SUP LIA

– Nr. 3

18

20

I/

. 1– Nr

. 2– Nr

JUL

AR JANU AR U FEBR

JA FE NU BR AR UA R

FRISK START!

KALKU

A

= SMAK

NPÅLE

GG

ERG SUNNHET MMATE RT RLG A P T I K LT TEN LKLJØU AB RESN U RMA R ISE

O

! DT

G D RTE –O KVNINREN T O PPO GO

TIL KT

S PMÅØ

L –A

ID LT

SU

R TIL PRODUKTE EN NY BUSSLASTME MS E E YHDEVTER DTIST EN SALTEPÅ! KSPØLTESREKAGILDE SVIN T MENYEN KER

HNÅN

FERDIG

=S

M VJ N UL

EBOG A AK! E

KOKT

TIL SKR

B ACO N

EIMIDD

AGEN

Ønsker du å få tilsendt papirutgaven av trendmagasinet - eller få kampanjemagasinet tilsendt fast ved hver kampanje – send oss en mail på proff@nortura.no 17


VÅRE MERKEVARER VI LEVERER NOEN AV LANDETS FREMSTE MERKEVARER INNEN KJØTT OG EGG

Gilde er en ledende merkevare innenfor rødt kjøtt i Norge. Vi garanterer at alle Gilde-produkter inneholder 100 prosent norsk kjøtt fra kvalitetssikrede gårdsbruk over hele landet. Produktene er produsert av fagfolk med høy kompetanse etter Gildes strenge kvalitetsstandarder.

Prior-merket er en av Norges mest kjente merkevarer, og nærmest synonymt med kategorien egg og hvitt kjøtt. Prior produserer en lang rekke produkter av kylling, kalkun og egg. Alt som er merket Prior er sunt og trygt, og gir deg gode matopplevelser.

Gilde har vært nasjonalt varemerke siden 1964, har kjøttprodukter av svin, storfe, lam/sau og reinsdyr og dekker alle døgnets måltider.

18


Over halvparten av alle nordmenn har Gilde og Prior som sine FAVORITTmerker innen kjøtt og egg – det er en sterk posisjon! Med våre merkevarer på laget, kan du garantere dine gjester norsk mat!

Eldhus er merket for eldhusrøykt spekemat og pinnekjøtt. All produksjon foregår i Evanger, og her holdes de eldste og fineste mattradisjonene på Vestlandet i hevd. Metoden gir perfekt modning og den helt spesielle smaken.

Den nordnorske matkulturen har gjennom tidene vært preget av oppfinnsomhet og utstrakt bruk av lokalt frembrakte råvarer. Et preg som i dag har gjort mange nordnorske retter til festmat med svært høy kvalitet. Ved bruk av nordnorske kvalitetsråvarer og tradisjonsrike nordnorske oppskrifter, representerer Thulefjord det aller beste fra den levende og mangfoldige nordnorske matkulturen.

19


PRODUKTOVE RS I KT 79 INNMAT

107 KUVERTPÅLEGG

36 STORFE

80

KRAFT & BEN

108 PÅLEGG

42 URFE

BACON & FLESK

115

26

GILDE EKSTRA

81

GRILLET KYLLING & SALATKJØTT

46 KALV

84

48 SVIN

87 HAMBURGERE

55

117 SOUSVIDEKOKT & FERDIGSTEKT

LAM & FÅR

DEIGER OG FARSER

92 SPARERIBS

64 REINSDYR

122

93

PANERTE PRODUKTER

65 LIVÈCHEKYLLING

124 SPEKEMAT

68 KYLLING

94

KARBONADER, KJØTTKAKER & KJØTTBOLLER

129

EGG & EGGPRODUKTER

72

KALKUN & HØNE

99 PØLSER

132

VAFLER, SVELER & PANNEKAKER

73

STRIMLET, TERNET, SKAVET

106 POSTEI

133

ØKOLOGISKE PRODUKTER

20

GRYTER, SODD & TILBEHØR


S SYM B O L E R ØKOLOGISK

LAGERFØRT NORTURA

Når du kjøper kjøtt merket med den grønne Ø’en, har du en garanti for at de strenge reglene for økologisk produksjon er fulgt. Merket sier ingenting om næringsinnhold eller smak, men viser at kjøttet er produsert med spesielle krav til blant annet fôr og dyrevelferd. Bøndene må følge internasjonale regler som blant annet forbyr bruk av kunstgjødsel og sprøytemidler i forbindelse med fôrproduksjon. Dessuten har dyr på økologiske gårder krav på større plass enn på andre gårdsbruk, og de skal ha mulighet til å gå ut. Det er også regler for hvor mye kraftfôr dyrene kan få. For mer informasjon, se www.nortura.no

Produkter merket med dette symbolet er lagerført på Norturas lager.

LAGERFØRT GROSSIST

Produkter merket med dette symbolet er lagerført hos din storhusholdningsgrossist og bestilles derifra. Utvalget hos de ulike grossistene kan variere noe. Kontakt grossisten, din lokale konsulent, eller salgskontor dersom du ønsker mer informasjon.

BESTILLINGSVARE

Dette produktet er det begrenset tilgang på eller det kan være lagerført i andre deler av landet. Ta kontakt med din lokale konsulent eller salgskontoret for å bestille dette produktet. Vi gjør oppmerksom på at det kan være noe lenger leveringstid på disse produktene.

NØKKELHULLET

Nøkkelhullet er et nordisk frivillig sunnhetsmerke (ernæringsmerke). Matvarer som inneholder mindre fett, salt og sukker og mer kostfiber enn andre matvarer av samme type kan få nøkkelhullet. Vitenskapelig dokumentasjon viser at dersom man reduserer inntaket av fett, salt og sukker, og øker inntaket av kostfiber i tillegg til å være fysisk aktiv, vil dette kunne bidra til å forebygge en rekke sykdommer. Kriteriene for å kunne sette nøkkelhull på et produkt, er basert på felles nordiske kostanbefalinger. Det er frivillig å bruke nøkkelhullet, og det er produsentenes ansvar å følge reglene. Bruk av nøkkelhullet er forskriftsfestet. Det er forskjellige kriterier til ulike matvaregrupper. Kjøtt- og kjøttprodukter med nøkkelhullet kan ha høyst 10 g fett per 100 g, i tillegg skal innholdet av sukkerarter være høyst 3 g per 100 g. Kjøttprodukter må også inneholde minst 50 prosent kjøtt. Kravet til salt varierer med ulike typer kjøttstykker. Nøkkelhull er foreløpig knyttet til ferdigpakkede næringsmidler. Bruk av nøkkelhull på menyene i restauranter og storkjøkken er derfor ikke med i ordningen. Egg og eggprodukter er ikke en del av Nøkkelhullsordningen – og kan derfor ikke merkes.

BESKYTTET GEOGRAFISK BETEGNELSE

Beskyttede betegnelser er en offentlig merkeordning som sikrer at norske matskatter får den beskyttelsen og anerkjennelse de fortjener. Merkeordningen bidrar til å sikre og videreutvikle produkter som har en sterk geografisk forankring.

LOKALT PRODUKT

Produkter merket med dette symbolet er lokale produkter som benyttes i deler av landet og ikke er like vanlige i andre deler. For eksempel komle på Vestlandet, medisterfarse på Østlandet, osv. Disse produktene kan være bestillingsvare i andre deler av landet. Kontakt din lokale konsulent eller salgskontoret for bestilling. Vi gjør oppmerksom på at det kan være noe lenger leveringstid på disse produktene.

N

ØKOLOGISK

LAGERFØRT NORTURA

LAGERFØRT GROSSIST

GLUTENFRI

MELKEFRI

EGGFRI

GLUTENFRI

MELKEFRI

EGGFRI

BESTILLINGSVARE

LOKALT PRODUKT

BESKYTTET GEOGRAFISK BETEGNELSE

S ER K

E

BESTSELGER

FRYSEVARE

F

NØKKELHULL

LAM DUDEFOOD

21

STYKKEVIS & DELT

FERSKE LAM

BIOPLAST

T

N

Y HE

NYHET


NÆR IN G S I NNH O L D & HO L D BA RH E T ALLERGENER

• Kornslag som inneholder gluten: hvete, rug, bygg, havre, spelthvete, kamut og produkter fremstilt av slike kornslag

Allergener som hvete, soya, melk, nøtter og egg kan hos personer gi alvorlige – i enkeltetilfeller livstruende – reaksjoner.

• Skalldyr • Egg

Det er spesielt viktig at mat som kan gi allergiske reaksjoner blir merket riktig fordi mangelfull merking av allergener kan medføre ekstra risiko for en allergiker. Norturas produkter merkes i henhold til regelverket.

• Fisk • Peanøtter • Soyabønner og produkter fremstilt av soya unntatt soyaolje • Melk

Allergener står med uthevet skrift i ingredienslisten på våre produkter.

• Nøtter • Selleri • Sennep

For dere kunder som tilbereder og serverer mat, sier regelverket at også matvarer som ikke er pakket inn må være tydelig merket med allergener.

• Sesamfrø • Svoveldioksid (sulfitt) i konsentrasjon over 10 mg/kg

Mattilsynet fører tilsyn med at matvarer er riktig produsert og merket. Dette er stoffene som regelverket definerer som allergener, og som utløser krav om merking:

• Lupin • Bløtdyr (Kilde: Mattilsynet)

HOLDBARHETSMERKING

For å unngå å kaste mat som er fullt spiselig finnes det to ulike former for holdbarhetsmerking; BEST FØR og SISTE FORBRUKSDAG. Dette er forskjellen; BEST FØR De fleste av våre produkter merkes med «best før…» eller «best før utgangen av…». Datoen angir hvor lenge varen holder seg, uten å tape kvalitet eller andre spesifikke egenskaper. Hvis det er nødvendig å oppbevare matvaren på en bestemt måte, oppgir vi dette på emballasjen. Matvarer merket «best før...» kan selges/brukes også etter datoutløp. Det er da kunden selv som har ansvar for at varen fremdeles har akseptabel kvalitet eller andre spesifikke egenskaper.

SISTE FORBRUKSDAG Matvarer som er lett bedervelige og derfor kan etter utgått holdbarhet bli helsefarlige, skal merkes med «siste forbruksdag…» etterfulgt av selve datoen. Slike matvarer skal ikke brukes etter at datoen er gått ut. For mer informasjon, se www.mattilsynet.no

22


NÆR IN G S I NNH O L D

Denne listen gir en pekepinn på hva næringsinnholdet vil være i forskjellige typer produkter. Tallene er oppgitt pr 100 g vare. PRODUKT

Fett

Mettede fettsyrer

Enumettede fettsyrer

Flerumettede fettsyrer

Karbohydrater

Sukkerarter

Protein

Salt

515 kJ/122 kcal

3,8 g

1,2 g

1,6 g

0,6 g

0g

0g

22 g

0,1 g

kjøtt fra nakke

935 kJ/225 kcal

17 g

6,4 g

7,3 g

2,3 g

0g

0g

18 g

0,1 g

koteletter m/5mm fettrand

1012 kJ/243 kcal

18 g

6,7 g

7,8 g

2,3 g

0g

0g

20 g

0,1 g

indrefilet

489 kJ/116 kcal

3,1 g

1,0 g

1,2 g

0,5 g

0g

0g

22 g

0,1 g

ytrefilet

467 kJ/110 kcal

1,6 g

0,5 g

0,6 g

0,2 g

0g

0g

24 g

0,1 g

1533 kJ/371 kcal

35 g

12 g

15 g

4,5 g

0g

0g

14 g

0,1 g

stek/grytekjøtt

451 kJ/107 kcal

2,0 g

0,9 g

0,7 g

0,1 g

0g

0g

22 g

0,1 g

indrefilet

494 kJ/118 kcal

3,7 g

1,6 g

1,4 g

0,2 g

0g

0g

21 g

0,1 g

ytrefilet

462 kJ/109 kcal

2,3 g

1,0 g

0,9 g

0,1 g

0g

0g

22 g

0,1 g

mørbrad

462 kJ/109 kcal

2,3 g

1,0 g

0,9 g

0,1 g

0g

0g

22 g

0,1 g

flatbiff

445 kJ/105 kcal

1,7 g

0,8 g

0,6 g

0,1 g

0g

0g

23 g

0,1 g

entrecôte

834 kJ/200 kcal

13 g

6,0 g

5,0 g

0,5 g

0g

0g

21 g

0,1 g

fårikålkjøtt

954 kJ/230 kcal

18 g

7,6 g

6,1 g

1,0 g

0g

0g

18 g

0,2 g

koteletter

1066 kJ/257 kcal

20 g

9,1 g

7,3 g

1,2 g

0g

0g

18 g

0,2 g

lår

676 kJ/162 kcal

9,3 g

4,0 g

3,2 g

0,5 g

0g

0g

20 g

0,2 g

bog

781 kJ/187 kcal

13 g

5,7 g

4,5 g

0,8 g

0g

0g

19 g

0,2 g

indrefilet

487 kJ/116 kcal

3,8 g

1,6 g

1,3 g

0,2 g

0g

0g

20 g

0,2 g

ytrefilet

506 kJ/120 kcal

3,9 g

1,7 g

1,3 g

0,2 g

0g

0g

21 g

0,2 g

KALV

stek

452 kJ/107 kcal

2,4 g

1,1 g

0,9 g

0,1 g

0g

0g

21 g

0,1 g

VILT

reindsdyrstek

495 kJ/118 kcal

3,6 g

1,4 g

1,7 g

0,2 g

0g

0g

21 g

0,2 g

SVINEKJØTT

Energi renskåret

ribbe (tynnribbe m/svor)

STORFEKJØTT

LAM/ FÅREKJØTT

Kilde: “Matvaretabellen 2018. Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. www.matvaretabellen.no”

23


N OTAT E R

24


På de følgende sidene finner du NORTURA PROFF sitt riksdekkende sortiment av kvalitetsprodukter. Vi er stolte over å kunne tilby et bredt og variert spekter av produkter til ALLE DØGNETS MÅLTIDER og ALLE ÅRETS SESONGER. Hos oss kan du bestille alt du trenger av KJØTT- OG EGGPRODUKTER.

25


GILDE EKSTRA – Bare det beste norske storfekjøttet GILDE EKSTRA ER DET YPPERSTE VI KAN BY PÅ AV NORSK STORFEKJØTT Før en stykningsdel får lov til å bære etiketten med Gilde Ekstra-navnet, foregår en nøye utvelgelse basert på fastlagte kriterier. Kriteriene er utarbeidet i samarbeid med norske kjøkkensjefer. Det settes strenge krav til vekt, mørhet og marmorering. Med Gilde Ekstra kan du være sikker på at du får det beste kjøttet.

Ungt kjøttfe det beste av nor sk ungt kjøttfe


GILDE E KS T RA LIMOUSIN INDREFILET GILDE EKSTRA

LIMOUSIN INDREFILET GILDE EKSTRA

EPD nr. 2631521 Varenr. 433640 Material nr. 5000005691

EPD nr. 2631547 Varenr. 433649 Material nr. 5000000433

fersk 1,5 kg

fryst 1,5 kg

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C

LIMOUSIN YTREFILET GILDE EKSTRA

LIMOUSIN YTREFILET GILDE EKSTRA

EPD nr. 2631554 Varenr. 433650 Material nr. 5000004851

EPD nr. 2631802 Varenr. 433659 Material nr. 5000005670

fersk 3,0 kg

fryst 3,0 kg

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C

LIMOUSIN ENTRECÔTE GILDE EKSTRA

LIMOUSIN ENTRECÔTE GILDE EKSTRA

EPD nr. 2631596 Varenr. 433670 Material nr. 5000004888

EPD nr. 2631604 Varenr. 433679 Material nr. 5000005398

fersk 2,5 kg

fryst 2,5 kg

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

27

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C


GILDE E KS T RA LIMOUSIN MØRBRAD GILDE EKSTRA

LIMOUSIN MØRBRAD GILDE EKSTRA

EPD nr. 2631570 Varenr. 433660 Material nr. 5000002964

EPD nr. 2631588 Varenr. 433669 Material nr. 5000001070

fersk 2,0 kg

fryst 2,0 kg

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

STORFE INDREFILET GILDE EKSTRA

STORFE INDREFILET GILDE EKSTRA

fersk 1,5 kg

2 nr. 2 8 6 5 0 228650 EPD Varenr. 433400 Material nr. 5000005362

fryst 1,5 kg

3 7 EPD nr. 8 3 0 7 378307 Varenr. 433409 Material nr. 5000003672

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

STORFE YTREFILET M/FETT GILDE EKSTRA

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C

STORFE YTREFILET U/FETT GILDE EKSTRA >3,5 cm

fersk 4,0 kg

fersk 3,0 kg

0 1 0 2 5 0 0 6

EPD nr. 1025006 Varenr. 433410 Material nr. 5000005338

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C

1 nr. 5 6 8 9 3 156893 EPD Varenr. 433420 Material nr. 5000005572

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

28

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C


GILDE E KS T RA STORFE YTREFILET U/FETT GILDE EKSTRA

STORFE ENTRECÔTEKAM GILDE EKSTRA

>3,5 cm

fersk 2,5 kg

fryst 3,0 kg

9 nr. 7 8 1 0 6 978106 EPD Varenr. 433429 Material nr. 5000003144

1 nr. 8 6 6 4 3 186643 EPD Varenr. 433450 Material nr. 5000005075

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C

STORFE ENTRECÔTEKAM GILDE EKSTRA

STORFE ENTRECÔTEKAM GILDE EKSTRA m/ben

fryst 2,5 kg

fersk 6,0 kg

0 1 0 6 0 8 6 2

EPD nr. 1060862 Varenr. 433459 Material nr. 5000001040

EPD nr. 2333847 Varenr. 433440 Material nr. 5000005256

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C

STORFE MØRBRADFILET GILDE EKSTRA

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

STORFE FLATBIFF GILDE EKSTRA

fersk 0,5 kg

fersk 3,0 kg

0 1 0 6 0 8 0 5

0 1 0 6 0 7 6 3

EPD nr. 1060763 Varenr. 433460 Material nr. 5000005605

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 1060805 Varenr. 433490 Material nr. 5000005369

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

29

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C


GILDE E KS T RA UNGT KJØTTFE INDREFILET GILDE EKSTRA

UNGT KJØTTFE INDREFILET GILDE EKSTRA

fersk 1,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4199063 408461 5000005115

fryst 1,5 kg

0 4 5 7 8 8 6 0

EPD nr. 4578860 Varenr. 408468 Material nr. 5000005577

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C

UNGT KJØTTFE STRIP LOIN GILDE EKSTRA

UNGT KJØTTFE STRIP LOIN GILDE EKSTRA

EPD nr. 4199022 Varenr. 408421 Material nr. 5000005035

EPD nr. 4496394 Varenr. 408427 Material nr. 5000005512

fersk 3,0 kg

fryst 3,0 kg

0 4 4 9 6 3 9 4

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

UNGT KJØTTFE CÔTE DE BOUEF GILDE EKSTRA

UNGT KJØTTFE CÔTE DE BOUEF GILDE EKSTRA

EPD nr. 4199030 Varenr. 408431 Material nr. 5000004994

EPD nr. 4496436 Varenr. 408437 Material nr. 5000005276

fersk 2,5 kg

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C

fryst 2,5 kg

0 4 4 9 6 4 3 6

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

30

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C


GILDE E KS T RA UNGT KJØTTFE CULOTTE GILDE EKSTRA

UNGT KJØTTFE CULOTTE GILDE EKSTRA

EPD nr. 4199055 Varenr. 408451 Material nr. 5000005077

EPD nr. 4496541 Varenr. 408457 Material nr. 5000005287

fersk 1,5 kg

fryst 1,5 kg

0 4 4 9 6 5 4 1

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C

UNGT KJØTTFE CUVETTE GILDE EKSTRA

UNGT KJØTTFE CUVETTE GILDE EKSTRA

EPD nr. 4199071 Varenr. 408471 Material nr. 5000005153

EPD nr. 4496469 Varenr. 408477 Material nr. 5000005310

fersk 0,8 kg

fryst 0,8 kg

0 4 4 9 6 4 6 9

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C

UNGT KJØTTFE SHORTRIBS GILDE EKSTRA

UNGT KJØTTFE SHORTRIBS GILDE EKSTRA

EPD nr. 4199089 Varenr. 408481 Material nr. 5000004809

EPD nr. Varenr. Material nr.

fersk 3,0 kg

fryst 3,0 kg

0 4 4 9 6 4 8 5

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

31

4496485 408487 5000005611

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C


GILDE E KS T RA UNGT KJØTTFE HØYRYGG U/BEN GILDE EKSTRA

UNGT KJØTTFE HØYRYGG U/BEN GILDE EKSTRA

EPD nr. 4199048 Varenr. 408441 Material nr. 5000005033

EPD nr. 4578415 Varenr. 408448 Material nr. 5000005545

fersk 6,0 kg

fryst 6,0 kg

0 4 5 7 8 4 1 5

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

UNGT KJØTTFE FLANKESTEK GILDE EKSTRA

UNGT KJØTTFE FLANKESTEK GILDE EKSTRA

EPD nr. 4199014 Varenr. 408411 Material nr. 5000004997

EPD nr. Varenr. Material nr.

fersk 0,8 kg

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C

fryst 0,8 kg

0 4 4 9 5 3 3 9

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

4495339 408417 5000005511

UNGT KJØTTFE BRISKET FLAT GILDE EKSTRA

UNGT KJØTTFE BRISKET FLAT GILDE EKSTRA

EPD nr. 4199006 Varenr. 408401 Material nr. 5000004955

EPD nr. 4496501 Varenr. 408407 Material nr. 5000005780

fersk 1,0 kg

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C

fryst 1,0 kg

0 4 4 9 6 5 0 1

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

32

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C


GILDE E KS T RA KALV INDREFILET GILDE EKSTRA

KALV INDREFILET GILDE EKSTRA

fersk 0,85 kg

fryst 0,85 kg

0 1 0 2 5 0 4 8

EPD nr. 1025048 Varenr. 438300 Material nr. 5000005096

0 1 0 6 1 1 2 6

EPD nr. 1061126 Varenr. 438309 Material nr. 5000003714

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

KALV YTREFILET GILDE EKSTRA

KALV YTREFILET GILDE EKSTRA

EPD 2 nr. 0 3 7 7 8 203778 Varenr. 438310 Material nr. 5000005134

EPD nr. Varenr. Material nr.

fersk 1,8 kg

fryst 1,8 kg

0 1 0 6 1 1 3 4

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

KALV KAM U/BEN GILDE EKSTRA

1061134 438319 5000001717

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C

KALV KAM U/BEN GILDE EKSTRA

fersk 1,3 kg

fryst 1,3 kg

0 1 0 2 5 3 2 9

EPD nr. 1025329 Varenr. 438480 Material nr. 5000005005

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C

0 1 0 6 1 1 7 5

EPD nr. 1061175 Varenr. 438489 Material nr. 5000003748

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

33

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C


GILDE E KS T RA KALV ENTRECÔTEKAM U/BEN FRA HALLINGDAL GILDE EKSTRA

KALV ENTRECÔTEKAM U/BEN FRA JÆREN GILDE EKSTRA

fersk 1,3 kg

EPD nr. 2403004 Varenr. 438051 Material nr. 5000005748

fersk 1,3 kg

EPD nr. 2402972 Varenr. 438021 Material nr. 5000004857

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

KALV MØRBRAD U/BEN GILDE EKSTRA

KALV MØRBRAD U/BEN GILDE EKSTRA

2 nr. 0 4 6 3 6 204636 EPD Varenr. 438320 Material nr. 5000005556

EPD nr. Varenr. Material nr.

fersk 1,0 kg

fryst 1,0 kg

0 1 0 6 1 1 4 2

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

KALV CULOTTE GILDE EKSTRA

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C

KALV FLATBIFF U/FILET GILDE EKSTRA

fersk 0,5 kg

fersk 1,3 kg

0 1 9 3 7 6 5 5

EPD nr. 1937655 Varenr. 438530 Material nr. 5000005723

1061142 438329 5000002317

0 1 0 9 5 3 3 0

EPD nr. 1095330 Varenr. 438510 Material nr. 5000005046

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

34

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C


GILDE E KS T RA KALV FLATBIFF U/FILET GILDE EKSTRA fryst 1,3 kg

0 1 0 9 5 3 4 8

EPD nr. 1095348 Varenr. 438519 Material nr. 5000002864

Total holdbarhet: 360 dager/-18 ⁰C

KALV LÅRSTEK U/BEN SURRET GILDE EKSTRA

KALV BOGSTEK U/BEN SURRET GILDE EKSTRA

8 nr. 6 1 9 2 2 861922 EPD Varenr. 438490 Material nr. 5000005689

EPD nr. 1296045 Varenr. 438430 Material nr. 5000005696

fersk 3,0 kg

35

fersk 2,0 kg

0 1 2 9 6 0 4 5

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C


S TO RF E STORFE INDREFILET

STORFE INDREFILET

fersk 1,6 kg

fryst 1,6 kg

1,6 kg +

9 nr. 5 6 8 2 1 956821 EPD Varenr. 409590 Material nr. 5000005038

1,6 kg +

0 1 9 8 1 0 5 9 EPD nr. 1981059 Varenr. 409597 Material nr. 5000001271

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

STORFE INDREFILET

STORFE YTREFILET

fersk 1,3 kg

fersk 2,5 kg

1-1,6 kg

3,5 cm modnet

8 4 5 2 2 2

EPD nr. 845222 Varenr. 409600 Material nr. 5000005376

9 nr. 5 6 8 0 5 956805 EPD Varenr. 435100 Material nr. 5000005324

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

STORFE YTREFILET

STORFE YTREFILET

fryst 2,5 kg

fersk 2,2 kg

3,5 cm + modnet

2 nr. 0 1 1 2 9 201129 EPD Varenr. 435109 Material nr. 5000005019

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

2,5-3,5 cm modnet

9 nr. 5 6 7 9 7 956797 EPD Varenr. 435050 Material nr. 5000004965

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

36

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C


S TO RF E STORFE YTREFILET MARMORERT

STORFE YTREFILET MARMORERT

EPD nr. 4650701 Varenr. 436411 Material nr. 5000005630

fryst 3,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

STORFE TOMAHAWK

skivet modnet 180 g, grammet

0 1 3 8 1 3 6 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 15 dager /0-4 ⁰C

N

T

Y HE

N

STORFE TOMAHAWK STOR

4911434 444158 5000003121

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

STORFE ENTRECÔTEKAM u/ben modnet

fryst 3,3 kg

EPD nr. 5156229 Varenr. 444148 Material nr. 5000005985

N

Y HE

fryst 1,0 kg

fersk 1,8 kg

EPD nr. 1381367 Varenr. 436041 Material nr. 5000001685

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

N

STORFE YTREFILET

4774899 436417 5000005131

T

fersk 3,0 kg

fersk 2,5 kg

1 nr. 6 7 2 9 6 167296 EPD Varenr. 435240 Material nr. 5000004901

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

37

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C


S TO RF E

fersk 2-3 kg

fersk 2,0 kg

u/ben modnet

7 5 5 2 1 5

EPD nr. 755215 Varenr. 435249 Material nr. 5000004966

0 5 2 5 2 6 1 4

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 5252614 Varenr. 433551 Material nr. 5000006421

RESTAURANTENTRECÔTE

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 4442133 Varenr. 433741 Material nr. 5000005699

STORFE MØRBRAD

fersk 2,0 kg

fersk 6,5 kg

u/ben modnet

8 nr. 4 5 2 1 4 845214 EPD Varenr. 435010 Material nr. 5000005459

med culotte og fett

EPD nr. 4004651 Varenr. 433561 Material nr. 5000005636

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

STORFE FLATBIFF

STORFE RUNDSTEK

fersk 4,5 kg

fersk 2,9 kg

modnet

8 nr. 4 5 1 9 8 845198 EPD Varenr. 435020 Material nr. 5000005514

N

Y HE

N

STORFE MØRBRAD

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

T

fryst 2,5 kg

u/ben modnet

N

Y HE

T

STORFE ENTRECÔTEKAM

N

STORFE ENTRECÔTEKAM

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

modnet

1 nr. 5 6 8 8 5 156885 EPD Varenr. 435030 Material nr. 5000004810

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

38

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C


S TO RF E STORFE BOGSTEK U/BEN

STORFE BOG

fersk 3,25 kg

fersk 15,0 kg

modnet

7 nr. 2 8 5 4 3 728543 EPD Varenr. 435150 Material nr. 5000004853

u/knoke

5 nr. 3 7 3 8 1 537381 EPD Varenr. 407285 Material nr. 5000005122

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

SURSTEK

OKSESTEK

fryst ca 2,5 kg

fersk 2,5 kg

marinert surret

0 1nr.0 8 5 9 6 81085968 EPD Varenr. 429658 Material nr. 5000005342

surret

Allergener: Melkeprotein og laktose

2 nr. 1 6 1 2 7 216127 EPD Varenr. 434001 Material nr. 5000005614

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

STORFE HØYRYGG U/BEN

STORFE BOGSTEK U/BEN

fersk 6,0 kg

fryst 3,0 kg

modnet

9 nr. 9 3 0 1 4 993014 EPD Varenr. 435380 Material nr. 5000005157

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

salt

EPD nr. 2394823 Varenr. 429247 Material nr. 5000001460

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

39

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


S TO RF E STORFE LÅRTUNGE

STORFE BANKEKJØTT

fersk 1,5 kg

fersk 4,0 kg

modnet

modnet

2 7 1 6 2 7

EPD nr. 271627 Varenr. 435110 Material nr. 5000004885

5 nr. 3 5 0 5 4 535054 EPD Varenr. 435200 Material nr. 5000004855

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

STORFE CHUCK EYE STEAK

STORFE SKIRT STEAK

fryst 2,5 kg

fryst 2,5 kg

0 4 2 5 5 8 4 0

EPD nr. 4255840 Varenr. 407397 Material nr. 5000005606

0 4 2 5 5 8 5 7

EPD nr. 4255857 Varenr. 407427 Material nr. 5000005015

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

STORFE FLANKESTEK

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

STORFE STORFENAKKE u/ben

fersk 5,0 kg

fersk 2,5 kg

0 4 2 8 3 8 1 8

EPD nr. 4283818 Varenr. 436301 Material nr. 5000005097

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

0 4 3 6 4 8 3 2

EPD nr. 4364832 Varenr. 407471 Material nr. 5000005139

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

40

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C


S TO RF E STORFE BRISKET fersk 8,0 kg

0 4 3 3 5 5 2 7

EPD nr. 4335527 Varenr. 434231 Material nr. 5000004998

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

STORFE FLAT IRON STEAK

STORFE FLAT IRON STEAK

fersk 2,0 kg

fryst 2,0 kg

0 4 7 2 6 6 2 6

EPD nr. 4726626 Varenr. 435330 Material nr. 5000005704

0 4 7 2 6 6 7 5

EPD nr. 4726675 Varenr. 435339 Material nr. 5000005666

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

STORFE BRYST/BIBRINGE

STORFE KJAKE

m/ben

fryst 5,0 kg

fersk 10,0 kg

5 nr. 3 4 7 9 2 534792 EPD Varenr. 407195 Material nr. 5000005047

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

0 2nr.2 5 8 0 6 92258069 EPD Varenr. 409277 Material nr. 5000005254

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

41

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


U RF E

fersk 0,7 kg

fryst 0,7 kg

N

N

T

URFE INDREFILET STOR

fersk 1,2 kg

fryst 1,2 kg

N

N

T

URFE YTREFILET

fersk 1,2 kg

fryst 1,2 kg

N

N

T

T

Y HE

N

N

Y HE

EPD nr. 4751830 Varenr. 402831 Material nr. 5000005751

N

Y HE

N

N

Y HE

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

T

EPD nr. 4751806 Varenr. 402817 Material nr. 5000004267

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

N

URFE YTREFILET

T

T

Y HE

N

N

Y HE

EPD nr. 4751798 Varenr. 402811 Material nr. 5000004991

N

Y HE

N

N

Y HE

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

T

EPD nr. 4751731 Varenr. 402807 Material nr. 5000005218

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

N

URFE INDREFILET STOR

T

T

Y HE

N

N

Y HE

EPD nr. 4751780 Varenr. 402801 Material nr. 5000004954

N

Y HE

T

T

URFE INDREFILET

N

N

Y HE

N

URFE INDREFILET

EPD nr. 4751848 Varenr. 402837 Material nr. 5000005025

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

42

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


U RF E

m/fett

N

Y HE

T

T

URFE YTREFILET MARMORERT

N

N

Y HE

N

URFE YTREFILET MARMORERT

m/fett

fersk 1,4 kg

fryst 1,4 kg

N

N

fersk 1,3 kg

fryst 1,3 kg

N

N

T

URFE ENTRECÔTE MARMORERT

fersk 1,3 kg

fryst 1,3 kg

N

N

T

T

Y HE

N

N

Y HE

EPD nr. 4751954 Varenr. 402891 Material nr. 5000004921

N

Y HE

N

N

Y HE

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

T

EPD nr. 4751947 Varenr. 402887 Material nr. 5000005681

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

N

URFE ENTRECÔTE MARMORERT

T

T

Y HE

N

N

Y HE

EPD nr. 4751939 Varenr. 402881 Material nr. 5000004891

N

Y HE

T

URFE ENTRECÔTE

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

N

N

Y HE

N

URFE ENTRECÔTE

EPD nr. 4751822 Varenr. 402827 Material nr. 5000000084

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

T

EPD nr. 4751814 Varenr. 402821 Material nr. 5000005586

T

T

Y HE

N

N

Y HE

EPD nr. 4751962 Varenr. 402897 Material nr. 5000000124

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

43

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


U RF E

fersk 1,0 kg

fryst 1,0 kg

N

N

T

URFE MØRBRAD STOR

URFE FLATBIFF

fersk 2,0 kg

EPD nr. 4751970 Varenr. 402901 Material nr. 5000005286

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

N

Y HE

N

N

Y HE

N

URFE FLATBIFF

EPD nr. 4751889 Varenr. 402857 Material nr. 5000002704

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

T

EPD nr. 4751871 Varenr. 402851 Material nr. 5000005250

fryst 1,7 kg

T

fersk 1,7 kg

N

Y HE

N

N

Y HE

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

T

EPD nr. 4751863 Varenr. 402847 Material nr. 5000005060

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

N

URFE MØRBRAD STOR

T

T

Y HE

N

N

Y HE

EPD nr. 4751855 Varenr. 402841 Material nr. 5000005619

N

Y HE

T

T

URFE MØRBRAD

N

N

Y HE

N

URFE MØRBRAD

fryst 2,0 kg

EPD nr. 4751988 Varenr. 402907 Material nr. 5000004962

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

44

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


U RF E

fersk 3,0 kg

fryst 3,0 kg

N

N

T

URFE HØYRYGG

URFE HØYRYGG STOR

fersk 3,0 kg

EPD nr. 4751897 Varenr. 402861 Material nr. 5000004829

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

N

Y HE

N

N

Y HE

N

URFE HØYRYGG STOR

EPD nr. 4751921 Varenr. 402877 Material nr. 5000005193

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

T

EPD nr. 4751913 Varenr. 402871 Material nr. 5000004865

fryst 2,0 kg

T

fersk 2,0 kg

N

Y HE

N

N

Y HE

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

T

EPD nr. 4752002 Varenr. 402917 Material nr. 5000004993

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

N

URFE HØYRYGG

T

T

Y HE

N

N

Y HE

EPD nr. 4751996 Varenr. 402911 Material nr. 5000005710

N

Y HE

T

T

URFE FLATBIFF STOR

N

N

Y HE

N

URFE FLATBIFF STOR

fryst 3,0 kg

EPD nr. 4751905 Varenr. 402867 Material nr. 5000005652

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

45

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


KA LV KALV INDREFILET

KALV INDREFILET

fersk 0,7 kg

1 nr. 6 5 8 2 9 165829 EPD Varenr. 418600 Material nr. 5000005557

fryst 0,7 kg

1 nr. 6 7 4 9 4 167494 EPD Varenr. 418609 Material nr. 5000002456

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

KALV YTREFILET

KALV YTREFILET

fersk 1,4 kg

3 nr. 0 7 5 0 4 307504 EPD Varenr. 418620 Material nr. 5000005767

fryst 1,4 kg

1 nr. 6 5 8 0 3 165803 EPD Varenr. 418629 Material nr. 5000001829

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

KALV KAM

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KALV FLATBIFF

u/ben

fersk 1,5 kg

fersk 1,5 kg

0 1nr. 2 4 4 7 6 3 1244763 EPD Varenr. 418630 Material nr. 5000005501

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

5 nr. 3 6 2 9 2 536292 EPD Varenr. 418640 Material nr. 5000004819

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

46

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C


KA LV KALV FLATBIFF

KALV BOGSTEK u/ben surret

fryst 1,5 kg

fryst 2,5 kg

1 6 5 8 1 1

EPD nr. 165811 Varenr. 418649 Material nr. 5000001858

3 nr. 4 2 7 6 6 342766 EPD Varenr. 438159 Material nr. 5000004972

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KALV HØYRYGGSTEK

KALVEBRYST

fryst 2,5 kg

fryst 1,2 kg

0 1nr. 3 0 3 1 2 2 1303122 EPD Varenr. 438189 Material nr. 5000005494

EPD nr. 1297308 Varenr. 438019 Material nr. 5000005331

u/ben surret

u/ben

0 1 2 9 7 3 0 8

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KALV KNOKE

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KALV KJAKE

skivet

fryst 5,0 kg

fryst 5,0 kg

0 1 0 6 0 3 7 5

EPD nr. 1060375 Varenr. 418417 Material nr. 5000005142

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

0 1nr.2 9 7 3 3 2 1297332 EPD Varenr. 459719 Material nr. 5000002300

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

47

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


S VI N SVIN INDREFILET

SVIN INDREFILET

fersk 0,75 kg

6 nr. 3 1 4 3 2 631432 EPD Varenr. 428393 Material nr. 5000005390

fryst 0,75 kg

5 nr. 1 6 7 9 9 516799 EPD Varenr. 428398 Material nr. 5000005179

Total holdbarhet: 20 dager /0-4 ⁰C

SVIN YTREFILET

SVIN FLATBIFF

fersk 1,8 kg

fersk 1,1 kg

6 3 0 0 0 4

EPD nr. 630004 Varenr. 428403 Material nr. 5000005441

9 3 1 7 1 7

EPD nr. 931717 Varenr. 420053 Material nr. 5000005592

Total holdbarhet: 21 dager /0-4 ⁰C

SVINENAKKE

SVINENAKKE

fersk 4,0 kg

fryst 4,0 kg

u/ben

1095397 428981 5000005211

Total holdbarhet: 21 dager /0-4 ⁰C

u/ben

0 1 0 9 5 3 9 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

0 1 2 9 6 0 6 0

EPD nr. 1296060 Varenr. 428987 Material nr. 5000005237

Total holdbarhet: 21 dager /0-4 ⁰C

48

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


S VI N SVINENAKKE

SVINENAKKE

fersk 13,0 kg

fryst 13,0 kg

hel

hel

5 nr. 3 7 2 1 7 537217 EPD Varenr. 428185 Material nr. 5000005296

0 1nr.9 8 1 0 9 11981091 EPD Varenr. 428187 Material nr. 5000005457

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

SVIN KOMLEKJØTT

SVINEKAM

SVINEKAM

fersk 10,0 kg

fersk 8,0 kg

fersk 11,0 kg

salt

EPD nr. 220251 2 2 0 2 5 1 434335 Varenr. Material nr. 5000004448

Total holdbarhet: 21 dager /0-4 ⁰C

u/ben

hel

1 nr. 7 8 2 2 8 178228 EPD Varenr. 428144 Material nr. 5000005435

5 3 7 3 1 6

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

SVINEKAM MARINERT

SVINECARRÉ

fryst 4,0 kg

fersk 7,5 kg

u/ben

2 0 3 7 2 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

203729 439637 5000001118

EPD nr. 537316 Varenr. 428135 Material nr. 5000005220

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

med svor

Allergener: Paprika

EPD nr. 4894606 Varenr. 443141 Material nr. 5000001826

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

49

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C


S VI N SVIN KOTELETTKAPPE

SVIN KOTELETTKAPPE

fersk 2,5 kg

fryst 2,5 kg

0 4 6 5 3 5 1 5

EPD nr. 4653515 Varenr. 434521 Material nr. 5000005037

EPD nr. 4779112 Varenr. 434529 Material nr. 5000005430

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

SVINEKOTELETTER

SVIN NAKKEKOTELETTER

fersk 4,3 kg

fryst 3,0 kg

m/skalk u/svor

EPD nr. 536847 Varenr. 427311 Material nr. 5000000049

u/ben

EPD nr. 1327386 Varenr. 420987 Material nr. 5000002488

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

SVIN NAKKEKOTELETTER

SVIN NAKKEKOTELETTER

fersk 4,5 kg

fryst 4,0 kg

m/skalk u/svor

5 nr. 3 6 9 8 7 536987 EPD Varenr. 427331 Material nr. 5000005612

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

u/svor

7 nr. 7 3 8 5 3 773853 EPD Varenr. 428179 Material nr. 5000000091

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

50

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C


S VI N RØKT SVINEKAM m/ben hel, 2 stk fersk 12,0 kg

6 nr. 3 2 0 0 0 632000 EPD Varenr. 430085 Material nr. 5000001542

Total holdbarhet: 23 dager /0-4 ⁰C

RØKT SVINEKAM

SOMMERKOTELETTER

fersk 2,0 kg

fryst 2,0 kg

u/ben

9 nr. 7 3 5 0 3 973503 EPD Varenr. 430091 Material nr. 5000002510

salt/røkt

EPD nr. 4078424 Varenr. 430508 Material nr. 5000003930

Total holdbarhet: 23 dager /0-4 ⁰C

SVIN SKINKESTEK

SVIN SKINKE

u/ben surret

m/knoke hel fersk 10,5 kg

fersk 2,5 kg

1 nr. 6 1 8 5 1 161851 EPD Varenr. 439025 Material nr. 5000005159

Total holdbarhet: 150 dager /-18 ⁰C

5 nr. 3 7 4 3 1 537431 EPD Varenr. 428015 Material nr. 5000005178

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

51

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C


S VI N SVIN SKINKE U/KNOKE

SVINEBOG M/KNOKE

fersk 19,0 kg

fersk 12,0 kg

hel

7 nr. 2 7 8 5 9 727859 EPD Varenr. 428025 Material nr. 5000005214

hel

5 nr. 3 7 2 5 8 537258 EPD Varenr. 428365 Material nr. 5000005356

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

SVINEBOG

SVIN SKINKEKNOKE

u/ben lettsaltet surret

fersk 10,0 kg

fersk 4,0 kg

EPD 1 nr. 6 1 8 9 3 161893 Varenr. 430591 Material nr. 5000003414

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

EPD 7 nr. 9 4 4 1 2 794412 Varenr. 428545 Material nr. 5000005168

Total holdbarhet: 21 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

SVINEKNOKE SALT fersk 2x 1,25 kg

6 nr. 2 5 0 3 8 625038 EPD Varenr. 430422 Material nr. 5000002565

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C

52


S VI N PIGWINGS

PIGWINGS

fersk 2,5 kg

fryst 2,5 kg

EPD nr. 4894622 Varenr. 443161 Material nr. 5000003683

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

PORK BELLY STRIPS

fryst 2,5 kg

EPD nr. 5011325 Varenr. 443157 Material nr. 5000001857

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

SVIN SIDEFLESK/RIBBE

SVIN SIDEFLESK/RIBBE

fersk 12,0 kg

fryst 5,0 kg

m/ben hel

5 nr. 3 6 5 0 8 536508 EPD Varenr. 428285 Material nr. 5000005608

m/ben hel

7 2 9 3 5 0

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

PORK BELLY STRIPS

fersk 2,5 kg

EPD nr. 4894614 Varenr. 443151 Material nr. 5000002186

4895249 439871 5000001816

EPD nr. 729350 Varenr. 428289 Material nr. 5000005240

53

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

TRIMMINGS fersk 5,0 kg

EPD nr. 379065 3 7 9 0 6 5 430391 Varenr. Material nr. 5000004498

Total holdbarhet: 16 dager /0-4 ⁰C


S VI N N

Y HE

SVIN KJAKE

T

N

KJAKEKLAFF AV SVIN

EPD nr. 4968236 Varenr. 443401 Material nr. 5000003718

fryst 5,0 kg

EPD nr. 4833356 Varenr. 443109 Material nr. 5000003654

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

SVIN SNITZEL

SNITZEL AV SVIN

SVINENAKKE

fersk 1,3 kg

fryst 3,3 kg

fersk 10,0 kg

u/panering ca 110 g

rå, panert 130 g

0 1 3 7 8 6 2 9

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 1212414 Varenr. 469657 Material nr. 5000003794

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

VEGAGRIS CARRÉ

m/5 mm spekk u/ben

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

N

Y HE

med svor delt

fryst 2,5 kg

fryst 2,5 kg

Harstad/Malvik

EPD nr. 5197124 Varenr. 434859 Material nr. 5000006090

EPD nr. 2798726 Varenr. 422871 Material nr. 5000003234

N

N

Y HE

N

VEGAGRIS NAKKE

Allergener: Gluten

0 1 2 1 2 4 1 4

T

EPD nr. 1378629 Varenr. 439051 Material nr. 5000004843

til kebab skivet

T

fersk 2,0 kg

Harstad/Malvik

EPD nr. 5198759 Varenr. 443338 Material nr. 5000006098

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

54

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


LAM FRÅ HARDANGER – Norsk lam som har beitet ute i frisk luft! Vi har verdens beste lam i Norge – med en helt unik historie. Gilde Lam frå Hardanger gir deg sunne og friske lam rett fra fjellbeite, engasjerte bønder som tar vare på dyra og kyndige hender på Nortura Sandeid som foredler produktene. Det å ha produkter med historie på menyen, er med på å gi dine gjester en helt spesiell spiseopplevelse! Fortell gjesten om opprinnelsen og kvaliteten – vi gir deg de verktøyene du trenger.


LAM F RÅ H A RDA NG E R LAM FRÅ HARDANGER INDREFILET

LAM FRÅ HARDANGER INDREFILET

LAM FRÅ HARDANGER YTREFILET M/FETT

EPD 0 4nr.6 2 5 2 1 64625216 Varenr. 440172 Material nr. 5000003843

EPD 0 4nr.6 2 5 2 1 64625331 Varenr. 440177 Material nr. 5000005278

EPD 0 4nr.6 2 5 1 7 44625174 Varenr. 440831 Material nr. 5000005665

fersk 1,0 kg

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C

fryst 1,0 kg

LAM FRÅ HARDANGER YTREFILET M/FETT

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C

LAM FRÅ HARDANGER RIBBE MED YTREFILET

fryst 1,8 kg

EPD 0 4nr.6 2 6 0 2 4626024 4 Varenr. 440837 Material nr. 5000005404

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

fersk 1,8 kg

fersk 1,4 kg

EPD 0 4nr. 6 2 5 9 9 24625992 Varenr. 455041 Material nr. 5000005161

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 25 dager /0-4 ⁰C

LAM FRÅ HARDANGER RIBBE MED YTREFILET

LAM FRÅ HARDANGER MØRBRAD

LAM FRÅ HARDANGER MØRBRAD

EPD nr. 4626990 Varenr. 455047 Material nr. 5000005233

EPD 0 4nr. 6 2 5 5 9 64625596 Varenr. 455021 Material nr. 5000005091

EPD 0 4nr.6 2 5 9 8 4625984 4 Varenr. 455027 Material nr. 5000005763

fryst 1,4 kg

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

fersk 1,4 kg

56

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C

fryst 1,4 kg

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C


LAM F RÅ H A RDA NG E R LAM FRÅ HARDANGER LÅRSKIVER

LAM FRÅ HARDANGER LÅRSKIVER

fersk 2,5 kg

EPD 0 4nr.6 2 5 4 8 4625489 9 Varenr. 455011 Material nr. 5000005183

fryst 2,5 kg

EPD nr. 4626826 Varenr. 455017 Material nr. 5000004827

Total holdbarhet: 20 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

LAM FRÅ HARDANGER KNOKE

LAM FRÅ HARDANGER NAKKE MED BEN

LAM FRÅ HARDANGER NAKKE MED BEN

0 4nr.6 2 9 1 8 44629184 EPD Varenr. 455057 Material nr. 5000004835

0 4nr.6 2 6 3 7 0 EPD 4626370 Varenr. 455031 Material nr. 5000005128

0 4nr.6 2 7 7 4 14627741 EPD Varenr. 455037 Material nr. 5000004858

fryst 5,0 kg

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

fersk 5,0 kg

LAM FRÅ HARDANGER BOG MED KNOKE HEL

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

LAM FRÅ HARDANGER BOG MED KNOKE HEL

fersk 4,0 kg

EPD 4625422 0 4nr.6 2 5 4 2 2 Varenr. 455001 Material nr. 5000005456

Total holdbarhet: 25 dager /0-4 ⁰C

fryst 5,0 kg

fryst 4,0 kg

EPD 4625455 0 4nr.6 2 5 4 5 5 Varenr. 455007 Material nr. 5000005201

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

57

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C


LAM & FÅ R VILLSAU LAM INDREFILET

VILLSAU LAM YTREFILET

fryst 0,4 kg

fryst 5,0 kg

fra Helgeland

m/fett fra Helgeland

0 4 3 9 2 5 2 8

EPD nr. 4392528 Varenr. 452528 Material nr. 5000005326

0 2 8 6 5 8 7 1

EPD nr. 2865871 Varenr. 452377 Material nr. 5000005259

Total holdbarhet: 390 dager /-18 ⁰C

LAM YTREFILET

LAM YTREFILET

fryst 1,8 kg

fryst 1,8 kg

m/fett fra Trollheimen

EPD nr. 2410769 Varenr. 453447 Material nr. 5000005336

Total holdbarhet: 390 dager /-18 ⁰C

m/fett fra Hallingskarvet

EPD nr. 2511053 Varenr. 453427 Material nr. 5000002293

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

LAM YTREFILET

LAM MØRBRAD

fryst 1,8 kg

fersk 1,4 kg

m/fett fra Lofoten

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

med fettlokk

F

E

S ER K

LAM

EPD nr. 2511087 Varenr. 453437 Material nr. 5000002898

EPD nr. 4434668 Varenr. 452761 Material nr. 5000005220

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

58

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C


LAM & FÅ R LAM MØRBRAD fra Trollheimen fryst 1,4 kg

2404077 453377 5000005181

N

Y HE

N

LAMMECARRÉ

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

T

EPD nr. Varenr. Material nr.

LAMMECARRÉ

m/8 ben

m/8 ben

fryst 0,9-1,1 kg

fryst 1,1-1,3 kg

EPD nr. 5149653 Varenr. 452389 Material nr. 5000005987

EPD nr. 1136043 Varenr. 440409 Material nr. 5000005401

0 1 1 3 6 0 4 3

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

LAM FLATBIFF

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

LAM FLATBIFF

fersk 1,0 kg

fryst 2,0 kg

F

E

S ER K

LAM

EPD nr. 4749982 Varenr. 453630 Material nr. 5000005413

0 1 6 1 7 3 0 7

EPD nr. 1617307 Varenr. 453639 Material nr. 5000005452

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C

59

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C


LAM & FÅ R LAM LÅRSTEK

LAM LÅRSTEK

fersk 1,8 kg

fryst 1,8 kg

u/ben surret

u/ben surret

F

E

S ER K

LAM

EPD nr. 980540 Varenr. 440015 Material nr. 5000005210

6 nr. 3 1 EPD 3 4 1 631341 Varenr. 440019 Material nr. 5000005731

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C

LAMMESADEL

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

LAMMESADEL

fersk 8,0 kg

fryst 2,3 kg

F

E

S ER K

LAM

EPD nr. 158428 Varenr. 453385 Material nr. 5000005209

0 1 8 4 9 1 1 6

EPD nr. 1849116 Varenr. 453388 Material nr. 5000004826

Total holdbarhet: 15 dager /0-4 ⁰C

LAMMEKOTELETTER

LAMMELÅR

fryst 5,0 kg

fersk 3,0 kg

enkle

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

m/knoke og mørbrad hel

F

E

S ER K

LAM

1 nr. 9 6 5 6 8 196568 EPD Varenr. 453319 Material nr. 5000002263

EPD nr. 636316 Varenr. 453072 Material nr. 5000005239

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

60

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C


LAM & FÅ R LAMMELÅR

LAMMELÅR

fryst 2,95 kg

fryst 3,3 kg

m/knoke og mørbrad hel, singelpakket

m/knoke og mørbrad

0 1 7 4 9 8 7 8

EPD nr. 1749878 Varenr. 453088 Material nr. 5000005299

EPD nr. 158410 1 5 8 4 1 0 Varenr. 453079 Material nr. 5000005291

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

LAMMEBOG

LAMMEBOG

fersk 7,5 kg

fryst 1,7 kg

m/knoke

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

m/knoke

F

E

S ER K

LAM

EPD nr. 169771 Varenr. 453255 Material nr. 5000005089

EPD nr. 729434 Varenr. 453259 Material nr. 5000005360

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

LAMMEBOG

LAMMEBOG

fersk 5,0 kg

fryst 4,0 kg

skivet

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

skivet

F

E

S ER K

LAM

EPD nr. 4749875 Varenr. 455631 Material nr. 5000005132

0 1 3 2 4 5 5 7

EPD nr. 1324557 Varenr. 453287 Material nr. 5000002333

Total holdbarhet: 25 dager /0-4 ⁰C

61

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C


LAM & FÅ R LAMMEBOG

LAMMEBOG

fersk 8,0 kg

fryst 2,3 kg

salt skivet

salt skivet

EPD nr. 378984 3 7 8 9 8 4 431175 Varenr. Material nr. 5000000940

0 1nr. 0 2 5 2 3 8 1025238 EPD Varenr. 431179 Material nr. 5000001283

Total holdbarhet: 23 dager /0-4 ⁰C

ELDHUSRØKT LAMMEBOG

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

LAMMEKNOKE

i skiver

fersk 5,0 kg

fryst 5,0 kg

F

E

S ER K

LAM

0 1 3 2 4 5 5 7

EPD nr. 4473732 Varenr. 405268 Material nr. 5000002487

LAMMEKNOKE

LAM SLAGSIDE

fryst ca 20,0 kg

fryst 2,2 kg

0 1 0 6 1 0 2 7

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 1975879 Varenr. 453367 Material nr. 5000005669

62

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

HELT LAM

m/ben

fryst 5,0 kg

EPD nr. 1061027 Varenr. 453717 Material nr. 5000005006

EPD nr. 4749636 Varenr. 453711 Material nr. 5000005182

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

0 1nr. 6 4 6 6 0 31646603 EPD Varenr. 183009 Material nr. 5000001632

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C


LAM & FÅ R LAM FÅRIKÅLKJØTT

LAM NAKKE

fryst 12x1 kg

fersk 5,0 kg

F

E

S ER K

LAM

EPD nr. 2468197 Varenr. 419697 Material nr. 5000001595

EPD nr. 4753604 Varenr. 453265 Material nr. 5000005322

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

FÅR INDREFILET

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

FÅR YTREFILET u/sene

fryst 5,0 kg

fryst 5,0 kg

0 1 0 2 5 0 7 1

1 nr. 9 8 EPD 7 5 4 198754 Varenr. 452609 Material nr. 5000005783

EPD nr. 1025071 Varenr. 452639 Material nr. 5000005600

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

FÅREKJØTT

FÅREKJØTT

fryst 2,5 kg

fryst 5,0 kg

u/ben salt ca 5 x 5 x 5 cm

1 nr. 8 9 5 2 2 189522 EPD Varenr. 452217 Material nr. 5000005485

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

u/ben salt ca 5 x 5 x 5 cm

1 nr. 6 9 EPD 5 7 3 169573 Varenr. 431827 Material nr. 5000003030

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

63

Total holdbarhet: 210 dager /-18 ⁰C


RE I NS DY R REINSDYR INDREFILET fryst 0,27 kg

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

REINSDYRBIFF

EPD nr. 2410264 Varenr. 456137 Material nr. 5000005058

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

0 1 7 4 9 6 0 5 EPD nr. 1749605 Varenr. 456047 Material nr. 5000005328

HØYFJELLSREIN REINSDYRSKAV

fryst 5,0 kg

EPD nr. 2900066 Varenr. 419377 Material nr. 5000000344

EPD nr. 2729515 Varenr. 456808 Material nr. 5000002389

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

REINSDYRSKAV/FINNBIFF

fryst 15 x 400g

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 1749704 Varenr. 456628 Material nr. 5000004878

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

fryst 5,0 kg

fryst 1,1 kg

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

fryst 0,34 kg

REINSDYRSKANK

rå u/ben surret

0 1 7 4 9 6 1 3

REINSDYR YTREFILET

0 1 7 4 9 7 0 4

REINSDYRSTEK

fryst 0,7 kg

EPD nr. 1749613 Varenr. 456648 Material nr. 5000005728

fra Jotunheimen fryst 0,4 kg

0 1 7 4 9 6 8 8

EPD nr. 1749688 Varenr. 456618 Material nr. 5000004841

REINSDYR YTREFILET

EPD nr. 2683647 Varenr. 456669 Material nr. 5000004989

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

REINSDYR GRYTEKJØTT ternet ca 3 x 3 x 3 cm fryst 5,0 kg

64

0 1 0 6 0 9 7 9

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 1060979 Varenr. 456357 Material nr. 5000005148

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C


LIVÈCHEKYLLING – Lykkelige kyllinger fôret på frisk luft og kjærlighet Livèchekylling lever i et rolig og tilrettelagt miljø på 3 gårder i Østfold. Her har den oppvekstsvilkår som gir kylling av ypperste klasse. Fôret er 100 % vegetabilsk og inneholder lokal produsert korn, som havre og bygg, og er tilgjengelig for kyllingene hele tiden. Urten løpstikke, også kjent som kjærlighetsurt, setter en spiss på det hele. Sammensetningen av vitaminer og proteiner skal sikre riktig vekst. Dette gjør at kyllingen vokser sakte og harmonisk.


LIVÈC H E KY LL I NG LIVÈCHEKYLLING HEL

LIVÈCHEKYLLING HEL

fersk 4 x 1,8-2,0 kg

fersk 6 x 1,8-2,0 kg

ca 1,8-2,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

ca 1,8-2,0 kg

0 4 4 8 5 5 0 4

2632610 373830 5000001127

EPD nr. 4485504 Varenr. 393081 Material nr. 5000002013

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

LIVÈCHEKYLLING HEL

LIVÈCHE KYLLINGBRYST

fryst 1,8-2,0 kg

fersk 2,0 kg

ca 1,8-2,0 kg

LIVÈCHE KYLLINGBRYST fryst 5,0 kg

0 2 6 2 4 0 9 6

0 4 7 3 4 0 1 8

EPD nr. 4734018 Varenr. 393087 Material nr. 5000002743

ca 270-300 g

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 4097366 Varenr. 393242 Material nr. 5000003331

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 2624096 Varenr. 393248 Material nr. 5000000194

LIVÈCHE KYLLINGFILET

LIVÈCHE KYLLINGFILET

fersk 2,0 kg

fryst 2 x 2,5 kg

EPD nr. 4036752 Varenr. 393371 Material nr. 5000000218

EPD nr. 4420220 Varenr. 393388 Material nr. 5000002892

m/skinn, ca 190-220 g

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

m/skinn, ca 190-225 g

0 4 4 2 0 2 2 0

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

66

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C


LIVÈC H E KY LL I NG

ca 230-270 g fersk 2,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4097457 393232 5000001591

LIVÈCHE KYLLINGLÅR fersk 2 x 5,0 kg

0 2 8 9 5 6 1 3

Total holdbarhet: 15 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 2895613 Varenr. 373875 Material nr. 5000003179

fersk 2,0 kg

0 4 6 8 7 7 7 8

EPD nr. 4687778 Varenr. 393571 Material nr. 5000004391

Total holdbarhet: 15 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 5145172 Varenr. 362862 Material nr. 5000006037

LIVÈCHE KYLLINGVINGER fryst 5,0 kg

N

Y HE

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

LIVÈCHEKYLLING STRIMLET fryst 2x2,5 kg

0 4 6 6 9 1 4 9

0 4 7 1 7 1 4 6

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

fersk 2,0 kg

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

LIVÈCHE KYLLINGVINGER

0 4 4 2 0 2 0 4

EPD nr. 4420204 Varenr. 393398 Material nr. 5000000715

LIVÈCHEKYLLING MELLOMVINGER

fersk 2,0 kg

EPD nr. 4097424 Varenr. 393304 Material nr. 5000002773

fryst 2 x 2,5 kg

N

LIVÈCHE KYLLINGLÅR UTBENET

LIVÈCHE KYLLINGLÅR

T

LIVÈCHE KYLLINGLÅR

EPD nr. 4717146 Varenr. 393577 Material nr. 5000004170

67

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 4669149 Varenr. 393427 Material nr. 5000004141

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


K Y L LI NG KYLLING HEL

KYLLING HEL

fersk 10 x 900-1199 g

fersk 4 x 1,5-1,8 kg

900-1199 g

1500-1800 g

0 4 6 9 7 5 8 7

EPD nr. 4697587 Varenr. 372668 Material nr. 5000002876

Total holdbarhet: 19 dager /0-4 ⁰C

KYLLING BRYSTSTYKKE

krydret 900-1199 g

fryst 2 x 2,5 kg

fersk 14 x 825 g

0 4 5 6 4 9 5 1

EPD nr. Varenr. Material nr.

4564951 371043 5000001312

Allergener: Paprika

EPD nr. 4979944 Varenr. 374234 Material nr. 5000004011

Total holdbarhet: 19 dager /0-4 ⁰C

KYLLINGBRYST

KYLLINGBRYST

fryst 5,0 kg

fersk 2,0 kg

ca 180-230 g

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

ca 190-230 g

0 1 5 8 2 8 7 3

EPD nr. 1582873 Varenr. 375573 Material nr. 5000001643

N

Y HE

N

KYLLING HEL

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

T

0 4 5 6 4 9 4 4

EPD nr. 4564944 Varenr. 371042 Material nr. 5000000957

EPD nr. 4134300 Varenr. 393284 Material nr. 5000004453

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

68

Total holdbarhet: 17 dager /0-4 ⁰C


K Y L LI NG KYLLINGFILET

fryst 5,0 kg

fersk 2,0 kg

fersk 10,0 kg

0 1 5 8 0 4 5 5

N

Y HE

KYLLINGFILET

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 4866398 Varenr. 393711 Material nr. 5000000799

KYLLINGFILET

N

Y HE

presset ca 120 g

fryst 2 x 2,25 kg

singelfryst 5,0 kg

EPD nr. 4979514 Varenr. 374233 Material nr. 5000001670

EPD nr. 5254172 Varenr. 374246 Material nr. 5000006452

KYLLING TENDER

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

N

0 2 0 9 0 9 8 3

0 5 2 5 4 1 7 2

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

KYLLINGLÅR ca 185-210 g

fryst 2 x 2,5 kg

EPD nr. 4036638 Varenr. 374210 Material nr. 5000001640

Total holdbarhet: 17 dager /0-4 ⁰C

m/skinn

fryst 5,0 kg

EPD nr. 4905493 Varenr. 399937 Material nr. 5000001236

EPD nr. 4134243 Varenr. 393274 Material nr. 5000000128

N

N

Y HE

N

KYLLINGFILET

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

T

EPD nr. 1580455 Varenr. 375335 Material nr. 5000001694

ca 200-250g

T

ca 150-180 g

T

ca 140-170 g

N

Y HE

T

KYLLINGFILET

N

KYLLINGFILET

fersk 2,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

69

4134342 393294 5000000171

Total holdbarhet: 15 dager /0-4 ⁰C


K Y L LI NG

ca 185-210 g

fryst 2 x 2,5 kg

fryst 5,0 kg

0 4 6 0 1 6 7 0

EPD nr. 4978680 Varenr. 372788 Material nr. 5000000873

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

KYLLING LÅRKLUBBER

KYLLING OVERLÅR

fryst 5,0 kg

EPD nr. 2886745 Varenr. 376326 Material nr. 5000001448

fryst 5,0 kg

0 1 5 8 2 8 0 8 EPD nr. 1582808 Varenr. 375565 Material nr. 5000001606

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

KYLLINGLÅR UTBENET HELT

m/skinn

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

N

Y HE

N

KYLLING OVERLÅR UTBENET

fersk 2,0 kg

fersk 2,0 kg

EPD nr. 4200648 Varenr. 393161 Material nr. 5000004479

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

T

EPD nr. 4601670 Varenr. 374058 Material nr. 5000001653

N

Y HE

T

KYLLING LÅRSTYKKE

N

KYLLINGLÅR

0 5 2 5 4 0 3 2

EPD nr. 5254032 Varenr. 393122 Material nr. 5000006453

Total holdbarhet: 15 dager /0-4 ⁰C

70

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C


K Y L LI NG KYLLING OVERLÅR UTBENET

KYLLINGVINGER

u/skinn, delt i to

fryst 5,0 kg

fersk 5,0 kg

EPD nr. 2852853 Varenr. 393121 Material nr. 5000001562

0 1 5 8 3 0 4 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

1583046 372524 5000003115

KYLLINGVINGER

KYLLING OVERVINGER

EPD nr. 309294 Varenr. 373530 Material nr. 5000000969

EPD nr. 1582816 Varenr. 375566 Material nr. 5000003365

fersk 2 x 5,0 kg

fryst 5,0 kg

0 1 5 8 2 8 1 6

Total holdbarhet: 19 dager /0-4 ⁰C

N

T

Y HE

N

KYLLING GRILLSPYD

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

KYLLINGSKINN

sataymarinert

fryst 5 x 1,0 kg

fryst 2 x 1,0 kg

EPD nr. 4840567 Varenr. 374231 Material nr. 5000002294

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

0 4 7 0 3 6 4 1

EPD nr. 4703641 Varenr. 393588 Material nr. 5000002577

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

71

Total holdbarhet: 90 dager /-18 ⁰C


K ALKU N & H Ø NE KALKUN HEL

KALKUNFILET

fersk 0,75 kg

fryst 3 x 1,5 kg

N

Y HE

N

T

Total holdbarhet: 730 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 1889054 Varenr. 393261 Material nr. 5000000651

TRØFFELMARINERT KALKUNFILET

Total holdbarhet: 19 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

marinert fryst 3 x 1,4 kg

Allergener: Paprika

0 1 0 0 5 3 5 4

EPD nr. 4968228 Varenr. 374232 Material nr. 5000001260

EPD nr. 1005354 Varenr. 375240 Material nr. 5000003605

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

N

T

N

Y HE

fersk 2 x 5,0 kg

EPD nr. 4978664 Varenr. 393791 Material nr. 5000000355

0 1 0 0 4 9 4 4

EPD nr. 1004944 Varenr. 375220 Material nr. 5000000979

KALKUNBRYST

fryst 3 x ca 1,5 kg

KALKUNVINGER

m/skinn sousvidepakket

0 1 8 8 9 0 5 4

0 2 0 9 0 9 8 3

EPD nr. 2090983 Varenr. 374053 Material nr. 5000003614

KALKUNFILET u/skinn

fryst 5,4 kg

KALKUN GRYTEKJØTT fryst 2 x 2,5 kg

GOURMETHØNE FRIKASSÉKJØTT fryst 5,0 kg

0 1 5 8 1 7 9 2

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 1581792 Varenr. 375561 Material nr. 5000004183

72

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 2349991 Varenr. 373723 Material nr. 5000001553

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C


ST R IMLET, T E RNE T & S KAVE T STORFE BIFFSTRIMLER

STORFE BIFFSTRIMLER

fersk 2,5 kg

fryst 2,5 kg

ca 1 x 1 x 6 cm

2 nr. 2 8 6 4 3 228643 EPD Varenr. 435171 Material nr. 5000002051

ca 1 x 1 x 6 cm

6 nr. 0 4 0 8 2 604082 EPD Varenr. 435177 Material nr. 5000002002

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

STORFE BIFFSTRIMLER

STORFE BIFFSNADDER

fersk 10,0 kg

fersk 2,5 kg

ca 1 x 1 x 6 cm

ca 1 x 1 x 3 cm

0 1 0 2 5 2 7 9

0 4 4 4 6 8 0 3

EPD nr. 4446803 Varenr. 435951 Material nr. 5000001039

EPD nr. 1025279 Varenr. 435311 Material nr. 5000005385

Total holdbarhet: 20 dager /0-4 ⁰C

STORFE BIFFSNADDER

STORFE PIZZASTRIMLER

fryst 2,5 kg

fryst 2,5 kg

ca 1 x 1 x 3 cm

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

ca 0,5 x 0,5 x 6 cm

0 1 0 6 1 1 8 3

EPD nr. 1061183 Varenr. 435317 Material nr. 5000003544

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

0 2 2 6 6 9 9 7 EPD nr. 2266997 Varenr. 435928 Material nr. 5000003311

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

73

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


ST R IMLET, T E RNE T & S KAVE T STORFEKJØTT TERNET

STORFEKJØTT TERNET

STORFEBOG TERNET

fersk 2,5 kg

fryst 2,5 kg

fersk 10,0 kg

ca 1,5 x 1,5 x 1,5 cm

1 nr. 9 8 EPD 9 7 8 198978 Varenr. 435911 Material nr. 5000003807

ca 1,5 x 1,5 x 1,5 cm

0 2 2 6 2 8 9 7

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 2262897 Varenr. 435918 Material nr. 5000001896

ca 3 x 3 x 3 cm

0 4 4 6 5 8 0 3

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 4465803 Varenr. 436351 Material nr. 5000000820

STORFEKJØTT TERNET SALT

STORFE HØYRYGG STRIMLET

fryst 2,5 kg

fersk 2,5 kg

ca 1,5 x 1,5 x 1,5 cm

ca 1,5 x 1,5 x 3 cm

0 1 0 6 0 7 1 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

1060714 429157 5000001431

Total holdbarhet: 20 dager /0-4 ⁰C

0 2 2 5 8 1 2 7 EPD nr. 2258127 Varenr. 435841 Material nr. 5000002313

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

STORFE HØYRYGG STRIMLET

STORFE SOSEKJØTT

STORFE RAGUKJØTT

fryst 2,5 kg

fryst 5,0 kg

fersk 2,5 kg

EPD nr. 2295806 Varenr. 435847 Material nr. 5000001862

EPD nr. 1024975 Varenr. 409178 Material nr. 5000004961

EPD nr. 1035047 Varenr. 435511 Material nr. 5000003581

ca 1,5 x 1,5 x 3 cm

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

u/ben, ca 5 x 5 x 5 cm

74

ca 3 x 3 x 3 cm

0 1 0 3 5 0 4 7

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C


ST R IMLET, T E RNE T & S KAVE T

ca 3 x 3 x 3 cm

fryst 5 x 1,0 kg

fryst 2,5 kg

0 1 0 2 5 3 3 7

EPD nr. 1025337 Varenr. 435517 Material nr. 5000001907

EPD nr. 4867586 Varenr. 429031 Material nr. 5000003871

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KALVEKJØTT

SVINEKJØTT TERNET SALT

fryst 5,0 kg

fryst 2,5 kg

ca 3 x 3 x 3 cm

EPD 2 nr. 0 8 6 8 6 208686 Varenr. 438177 Material nr. 5000005663

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

ca 1,5 x 1,5 x 1,5 cm

EPD 1 nr. 8 2 8 8 1 182881 Varenr. 429047 Material nr. 5000001400

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

SVINEBOG SALT KOKT TERNET

SVINEKJØTT STRIMLET

fersk 5,0 kg

fersk 2,5 kg

ca 1 x 1 x 1 cm

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

ca 1,5 x 1,5 x 6 cm

0 1 1 1 7 1 0 0

EPD nr. 1117100 Varenr. 468351 Material nr. 5000003403

N

Y HE

T

MARINERT BIFFKJØTT

N

STORFE RAGUKJØTT

EPD nr. 981225 9 8 1 2 2 5 Varenr. 434451 Material nr. 5000002461

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

75

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C


ST R IMLET, T E RNE T & S KAVE T

fersk 10,0 kg

EPD nr. 4425781 Varenr. 434455 Material nr. 5000003618

fryst 2,5 kg

EPD nr. 2568103 Varenr. 434458 Material nr. 5000001833

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

FÅREKJØTT TERNET

FÅREKJØTT U/BEN

fryst 2,5 kg

fryst 2,5 kg

ca 2,2 x 2,2 x 2,2 cm

0 1nr. 0 6 0 9 8 71060987 EPD Varenr. 452247 Material nr. 5000003779

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

ca 5 x 5 x 5 cm

EPD nr. 189522 Varenr. 452217 Material nr. 5000005485

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

FÅREKJØTT U/BEN TERNET SALT

FÅREKJØTT U/BEN SALT

fryst 2,5 kg

fryst 5,0 kg

ca 1,5 x 1,5 x 1,5 cm

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

5 x 5 x 5 cm

0 1 0 2 5 0 3 0

EPD nr. 1025030 Varenr. 431737 Material nr. 5000002749

N

Y HE

T

SVINEKJØTT STRIMLET

N

SVINEKJØTT STRIMLET

EPD nr. 1025030 Varenr. 431737 Material nr. 5000002749

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

76

Total holdbarhet: 210 dager /-18 ⁰C


ST R IMLET, T E RNE T & S KAVE T STORFE FÅREKJØTT KOKT TERNET

REINSDYR GRYTEKJØTT TERNET

fersk 5,0 kg

fryst 5,0 kg

ca 1 x 1 x 1 cm

ca 3 x 3 x 3 cm

0 1 1 1 7 4 0 7

EPD nr. 1117407 Varenr. 469225 Material nr. 5000001597

0 1 0 6 0 9 7 9

EPD nr. 1060979 Varenr. 456357 Material nr. 5000005148

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

REINSDYRSKAV/FINNBIFF

STORFESKAV

EPD nr. 2729515 Varenr. 456808 Material nr. 5000002389

EPD nr. 4383550 Varenr. 407436 Material nr. 5000003421

fryst 5,0 kg

fryst 2 x 2,5 kg

0 4 3 8 3 5 5 0

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

SVINESKAV

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

LAMMESKAV

fryst 2 x 2,5 kg

fryst 2 x 2,5 kg

0 4 3 8 3 6 1 8

EPD nr. 4383618 Varenr. 439176 Material nr. 5000004013

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

0 4 3 8 3 5 1 9

EPD nr. 4383519 Varenr. 454427 Material nr. 5000001438

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

77

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C


ST R IMLET, T E RNE T & S KAVE T

fryst 2 x 2,5 kg

fersk 5,0 kg

0 1 5 8 1 7 9 2

EPD nr. 1581792 Varenr. 375561 Material nr. 5000004183

N

Y HE

T

KYLLING STRIMLET

N

KALKUN GRYTEKJØTT

EPD nr. 4887386 Varenr. 393841 Material nr. 5000003989

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 10 dager /0-4 ⁰C

KYLLING STRIMLET fryst 2 x 2,5 kg

EPD nr. 1763796 Varenr. 375716 Material nr. 5000001699

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KYLLING STRIMLET

GOURMETHØNE FRIKASSÉKJØTT

kryddermarinert fryst 2 x 5,0 kg

0 1 7 6 1 7 1 7

EPD nr. 1761717 Varenr. 375711 Material nr. 5000004643

fryst 5,0 kg

Allergener: Paprika

EPD nr. 2349991 Varenr. 373723 Material nr. 5000001553

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

78

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C


I NNM AT SLAKTERBIFF

SLAKTERBIFF

fersk 2,5 kg

0 4 3 6 5 6 8 0

EPD nr. 4365680 Varenr. 409308 Material nr. 5000000431

STORFETUNGE

fryst 10,0 kg

fryst 5,0 kg

0 2 8 8 1 6 9 6

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 2881696 Varenr. 409307 Material nr. 5000004478

STORFELEVER

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 4365706 Varenr. 460047 Material nr. 5000004948

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KALVELEVER LYS

fryst 10,0 kg

fryst 5,0 kg

7 5 5 8 0 1 EPD nr. 755801 Varenr. 460099 Material nr. 5000002332

3 4 4 8 1 2 EPD nr. 344812 Varenr. 460119 Material nr. 5000002366

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KALVEBRISSEL

KALVENYRER

1 9 2 4 1 9 EPD nr. 192419 Varenr. 460309 Material nr. 5000002933

EPD nr. 989657 Varenr. 460209 Material nr. 5000003641

fryst 5,0 kg

BLODPØLSE SNABB

fryst 15,0 kg

fersk 4 x 400 g

0 0 9 8 9 6 5 7

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

79

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

6 4 8 4 9 3 EPD nr. 648493 Varenr. 472085 Material nr. 5000004326

Allergener: Gluten Total holdbarhet: 90 dager /0-4 ⁰C


K RA F T & B E N STORFEHALER

STORFEHALER delt i to

fryst 4,0 kg

fryst 10,0 kg

0 1 3 7 6 1 2 8

EPD nr. 1376128 Varenr. 407407 Material nr. 5000000134

STORFE KRAFTBEN fryst 10,0 kg

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

LAM KRAFTBEN

fryst 10,0 kg

EPD nr. 1376649 Varenr. 409739 Material nr. 5000004846

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

fryst 10,0 kg

0 1 0 6 0 9 9 5

0 1 0 8 5 7 8 6

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 1085786 Varenr. 456719 Material nr. 5000005027

80

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KALV KRAFTBEN fryst 10,0 kg

0 1 0 6 0 4 0 9

REINSDYR KRAFTBEN

fryst 5,0 kg

EPD nr. 1060995 Varenr. 453709 Material nr. 5000005643

STORFE MARGPIPER

0 1 3 7 6 6 4 9

0 1 0 6 0 3 9 1

EPD nr. 1060391 Varenr. 409669 Material nr. 5000005108

EPD nr. 9 7 8 0 729780 7 2 Varenr. 407409 Material nr. 5000004979

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 1060409 Varenr. 418709 Material nr. 5000005482

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KYLLING KRAFTBEN fryst 10,0 kg

0 0 6 0 4 5 7 9

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Prior nr. Material nr.

604579 375174 5000001521

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C


BACON & F L ES K BACON

BACON

fersk 1,8 kg

fryst 12 x 0,5 kg

6 3 8 4 0 3 EPD nr. 638403 Varenr. 430341 Material nr. 5000001429

EPD nr. 4578803 Varenr. 620059 Material nr. 5000000009

u/svor skivet

u/svor skivet

0 4 5 7 8 8 0 3

Total holdbarhet: 40 dager /0-4 ⁰C

PØLSEBACON

BACON

fryst 6,0 kg

fersk 1,8 kg

skivet

tørrsaltet skivet

0 4 7 0 6 0 5 7

EPD nr. 4706057 Varenr. 620065 Material nr. 5000004317

EPD nr. 2319879 Varenr. 430151 Material nr. 5000004412

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

BACON AV SVINENAKKE

KALKUNBACON

fersk 1,8 kg

fersk 2 x 2,5 kg

skivet

EPD nr. 2546752 Varenr. 430241 Material nr. 5000001370

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 40 dager /0-4 ⁰C

skivet

0 4 5 7 9 6 8 6

EPD nr. 4579686 Varenr. 393491 Material nr. 5000000923

Total holdbarhet: 40 dager /0-4 ⁰C

81

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C


BACON & F L ES K ELDHUSRØKT BACON

ELDHUSRØKT BACON

fersk 1,8 kg

fryst 2,25 kg

skivet

0 4 4 7 5 9 4 3

EPD nr. 4475943 Varenr. 405028 Material nr. 5000002961

Total holdbarhet: 40 dager /0-4 ⁰C

VEGAGRIS TØRRHENGT BACON

fersk 1,8 kg

fersk 2,25 kg

ternet ca 0,5 x 1 x 1 cm

N

Y HE

N

PIZZABACON (LUTEFISKBACON)

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

T

EPD nr. 4869111 Varenr. 405031 Material nr. 5000000242

u/svor i bit

i bit

Harstad/Malvik

EPD nr. 228668 2 2 8 6 6 8 Varenr. 430361 Material nr. 5000001459

EPD nr. 5186515 Varenr. 430971 Material nr. 5000006099

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C

BACON

BACON

fersk 2,0 kg

fryst 1,8 kg

ternet ca 1 x 1 x 1 cm

EPD nr. 177824 1 7 7 8 2 4 Varenr. 430121 Material nr. 5000001579

Total holdbarhet: 90 dager /0-4 ⁰C

stekt skivet ca 5 g

EPD nr. 2653020 Varenr. 417087 Material nr. 5000003322

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C

82

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


BACON & F L ES K BACON IMPORT

BACON IMPORT

fersk 4 x 1,8 kg

fersk 4 x 0,6 kg

stekt skivet

stekt skivet

0 2nr.6 5 4 6 7 12654671 EPD Varenr. 417167 Material nr. 5000001447

EPD nr. 5183926 Varenr. 417166 Material nr. 5000006255

Total holdbarhet: 180 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 180 dager /0-4 ⁰C

SVIN SIDEFLESK

SVIN SIDEFLESK

SVIN SIDEFLESK

fersk 1,6 kg

fersk 2,5 kg

fersk 5,0 kg

salt skivet u/ben og svor

skivet u/ben og svor

0 1 0 4 1 9 6 1

EPD nr. 1041961 Varenr. 430891 Material nr. 5000001645

salt delt m/svor u/ben

0 1 3 7 7 6 6 2

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

1377662 428301 5000000131

83

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

1 7 8 8 0 6 EPD nr. 178806 Varenr. 430162 Material nr. 5000001607

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C


DEIGE R & FA RS E R BURGERDEIG SHORTRIBS

BURGERDEIG BRISKET

fersk 2,0 kg

fersk 2,0 kg

0 4 5 2 4 3 0 2

0 4 5 5 7 5 6 7

EPD nr. 4557567 Varenr. 458362 Material nr. 5000004233

EPD nr. 4524302 Varenr. 461401 Material nr. 5000004353

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

BURGERDEIG SHORTRIBS MED FLATBIFF

BURGERDEIG HØYRYGG fersk 2,0 kg

fersk 2,0 kg

0 4 5 8 7 4 9 2

EPD nr. 4557492 Varenr. 458042 Material nr. 5000003166

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 4875761 Varenr. 458331 Material nr. 5000004126

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

KARBONADEDEIG

KARBONADEDEIG

7 9 4 4 5 3 EPD nr. 794453 Varenr. 461011 Material nr. 5000001212

EPD nr. 4356598 Varenr. 461012 Material nr. 5000004519

fersk 5,0 kg

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

fersk 2,5 kg

0 4 3 5 6 5 9 8

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

84

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C


DEIGE R & FA RS E R GROV KJØTTDEIG

GROV KJØTTDEIG

fersk 5,0 kg

fersk 5,0 kg

u/vann og salt

EPD nr. 2677342 Varenr. 461221 Material nr. 5000004291

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 1380112 Varenr. 461091 Material nr. 5000001249

KJØTTDEIG

fryst 2 x 2,5 kg

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 4214391 Varenr. 417787 Material nr. 5000004428

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KJØTTDEIG

u/salt og vann

fersk 5,0 kg

fersk 5,0 kg

7 nr. 5 7 EPD 4 6 8 757468 Varenr. 461191 Material nr. 5000003267

SINGELFRYST KJØTTDEIG

u/vann og salt

6 nr. 3 7 EPD 3 3 0 637330 Varenr. 461101 Material nr. 5000002660

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

KJØTTDEIG

KJØTTDEIG AV STORFE OG SVIN

EPD nr. 4927133 Varenr. 486041 Material nr. 5000003295

2 0 8 8 0 1 EPD nr. 208801 Varenr. 461231 Material nr. 5000000936

fersk 2,0 kg

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

fersk 5,0 kg

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

85

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C


DEIGE R & FA RS E R KJØTTDEIG AV SVIN 23%

KJØTTDEIG AV LAM

fersk 5,0 kg

fryst 2,5 kg

EPD nr. 1241660 Varenr. 461431 Material nr. 5000004577

EPD nr. 4215349 Varenr. 461428 Material nr. 5000001347

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

KJØTTDEIG AV KYLLING

MEDISTERDEIG

fryst 3 x 2,0 kg

fersk 5,0 kg

0 1 5 8 0 5 1 3

EPD nr. 1580513 Varenr. 375343 Material nr. 5000002243

EPD nr.4 4 6 1 794461 7 9 Varenr. 461121 Material nr. 5000004547

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

MEDISTERFARSE

KJØTTFARSE AV STORFE

fersk 4,0 kg

EPD nr.3 4 4 1 683441 6 8 Varenr. 461354 Material nr. 5000003277

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

KARBONADEFARSE

fryst 4,0 kg

fersk 4,0 kg

MELKEFRI

MELKEFRI

MELKEFRI

GLUTENFRI

GLUTENFRI

GLUTENFRI

0 4 6 6 3 4 0 7

Total holdbarhet: 7 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 4663407 Varenr. 461319 Material nr. 5000003730

86

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

EPD 731422 7 3nr.1 4 2 2 Varenr. 461394 Material nr. 5000003764

Total holdbarhet: 5 dager /0-4 ⁰C


– Dudes og dudettes elsker burgere! Hamburgertrenden er aktuell som aldri før. Innovative burgersjapper spretter opp på alle gatehjørner. Alle har sine spesialiteter, konkurransen er hard og kvaliteten høy. Og dudes og dudettes elsker burgere! I Burgomania gir vi deg inspirasjon, tips og nærkontakt med noen av de som er toneangivende i burgertrenden. I tillegg til ferske burgeremner og burgerdeiger for blanding av din unike burger, kan vi tilby hamburgere av alle typer; fra Gildes originale hamburgere, til homestyle og ferdigstekte hamburgere. Et bredt utvalg av størrelser og varianter. Gildes hamburgere inneholder kun norsk kjøtt. Vi har kontroll over hvert eneste ledd i produksjonen, fra vi mottar råvarene til vi leverer det ferdige produktet.


HAMB U RG E RE

0 4 6 1 8 5 6 7

EPD nr. 5129622 Varenr. 610249 Material nr. 5000005913

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

HAMBURGER AV BRISKET 200 G

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

HAMBURGER AV SHORTRIBS OG BRISKET 180 G

fersk 2,0 kg

fersk 900 g

0 4 7 2 4 4 8 0

0 4 6 2 2 3 1 2

EPD nr. 4622312 Varenr. 461861 Material nr. 5000004195

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

HAMBURGER AV SHORTRIBS OG FLATBIFF 130 G

fersk 2,16 kg

N

Y HE

N

HAMBURGER AV SHORTRIBS OG BRISKET 180 G

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

T

EPD nr. 4724480 Varenr. 461405 Material nr. 5000000554

fersk 2,08 kg

0 4 6 6 3 2 1 7

EPD nr. 4663217 Varenr. 461865 Material nr. 5000003735

T

fersk 1,8 kg

fryst 400 g

EPD nr. 4618567 Varenr. 461817 Material nr. 5000003969

N

Y HE

N

HAMBURGER AV BRISKET 150 G

SLIDERS AV BRISKET 50 G

EPD nr. 4995452 Varenr. 462032 Material nr. 5000003941

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

88 FOR Å BESTILLE DISSE PRODUKTENE, TA KONTAKT MED DIN NORTURA PROFF KONTAKT

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C


HAMB U RG E RE N

N

T

Y HE

HAMBURGER MED TØRRHENGT STORFE 190 G fersk 2,27 kg

EPD nr. 4883591 Varenr. 462041 Material nr. 5000004197

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

HAMBURGER HOMESTYLE M/HØYRYGG 160 G

HAMBURGER HOMESTYLE M/OKSEBRYST 180 G

fryst 5,5 kg

fryst 4,68 kg

0 4 2 9 0 0 5 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

0 4 3 6 4 8 9 9

4290052 417907 5000001512

EPD nr. 4364899 Varenr. 419616 Material nr. 5000004523

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

CHAROLAIS HAMBURGER 180 G

GILDE HAMBURGER 63 G

fryst 5,6 kg

fryst 4,8 kg

0 1 4 7 9 4 1 9

EPD nr. 1479419 Varenr. 457647 Material nr. 5000000341

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 4011888 Varenr. 417707 Material nr. 5000003353

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

89 FOR Å BESTILLE DISSE PRODUKTENE, TA KONTAKT MED DIN NORTURA PROFF KONTAKT

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


HAMB U RG E RE GILDE HAMBURGER 100 G

GILDE HAMBURGER 130 G

fryst 5,06 kg

8 8 3 7 7 7 EPD nr. 883777 Varenr. 458387 Material nr. 5000001094

fryst 5,72 kg

8 8 3 8 0 1 EPD nr. 883801 Varenr. 458388 Material nr. 5000002597

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

GILDE HAMBURGER 150 G

GILDE HAMBURGER 190 G

8 nr. 8 3 EPD 6 9 4 883694 Varenr. 458378 Material nr. 5000004666

8 nr. 8 3 EPD 4 5 4 883454 Varenr. 458376 Material nr. 5000001373

fryst 5,55 kg

fryst 5,6 kg

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

GILDE HAMBURGER 250 G

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

GILDE HAMBURGER 330 G

fryst 5,96 kg

8 nr. 8 4 EPD 9 8 1 884981 Varenr. 458399 Material nr. 5000001128

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

fryst 5,28 kg

EPD nr. 2860674 Varenr. 417597 Material nr. 5000001230

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

90 FOR Å BESTILLE DISSE PRODUKTENE, TA KONTAKT MED DIN NORTURA PROFF KONTAKT

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


HAMB U RG E RE HAMBURGER 85% 100 g

HAMBURGER 85% 130 g

8 8 5 1 9 4 EPD nr. 885194 Varenr. 458407 Material nr. 5000004495

fryst 5,57 kg

8 8 5 3 1 9 EPD nr. 885319 Varenr. 458408 Material nr. 5000001165

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

HAMBURGER STEKT fersk 2,5 kg

fryst 5,5 kg

0 4 5 4 7 7 6 6

EPD nr. 4547766 Varenr. 417066 Material nr. 5000001366

N

Y HE

N

GILDE HAMBURGER STEKT MEDIUM CA 130 G

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

T

fryst 5,06 kg

EPD nr. 2443307 Varenr. 472141 Material nr. 5000003252

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

91 FOR Å BESTILLE DISSE PRODUKTENE, TA KONTAKT MED DIN NORTURA PROFF KONTAKT

Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C


SPA RE RI B S STORFE SHORTRIBS fryst 2,4 kg

EPD nr. 4001962 Varenr. 409347 Material nr. 5000003204

Total holdbarhet: 360 dager /-18⁰C

SVIN SPARERIBS/MINIRIBS fryst 10,0 kg

1 8 2 8 9 9

EPD nr. 182899 Varenr. 428497 Material nr. 5000005516

Total holdbarhet: 270 dager /-18⁰C

SPARERIBS sousvidekokt fryst 4,5 kg

Allergener: Sennep

EPD nr. 2852150 Varenr. 469057 Material nr. 5000003432

Total holdbarhet: 180 dager /-18⁰C

92


PANERTE PRO D U KT E R SNITZEL AV SVIN

OSTESTEAKLETS M/SKINKE

fryst 3,3 kg

fryst 3 x 2,25 kg

rå 130 g

stekt 150 g

Allergener: Gluten

0 1 2 1 2 4 1 4

EPD nr. 1212414 Varenr. 469657 Material nr. 5000003494

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

CRISPY TENDER

DIABLO TENDER

fryst 2 x 2,5 kg

fryst 2 x 2,5 kg

stekt ca 35-40 g

0 1 5 7 9 6 1 4

EPD nr. 1579614 Varenr. 375327 Material nr. 5000002490

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KYLLING CHICKY BITS (NUGGETS)

stekt 35-40 g

Allergener: Gluten, egg, sennep

Allergener: Melk, gluten

2599884 419247 5000001419

stekt 22 g fryst 3,5 kg

0 1 7 6 3 6 2 2

EPD nr. 1763622 Varenr. 375712 Material nr. 5000000945

Allergener: Melk, laktose, gluten, egg, paprika, spor av sennep Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

0 1nr.5 8 1 7 4 3 1581743 EPD Varenr. 375554 Material nr. 5000002302

OSTEPANETTER

KYLLINGBURGER

fryst 5,0 kg

fryst 5,0 kg

stekt 120 g

0 1nr.5 8 1 7 2 7 1581727 EPD Varenr. 375552 Material nr. 5000004590

Allergener: Gluten, egg, sennep Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

panert stekt 120 g

Allergener: Melk, laktose, gluten, paprika

0 1 5 8 1 7 5 0

EPD nr. 1581750 Varenr. 375555 Material nr. 5000003571

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

93

Allergener: Gluten, egg Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


KARBONADER, KJØTTKAKER & KJØTTBOLLER BIFFKARBONADER

KARBONADEKAKER

fersk 2 x 2,5 kg

fryst 2 x 2,5 kg

stekt, 90 g

stekt, 60 g

EGGFRI

Allergener: Melk

Allergener: Melk

EPD nr. 4754149 Varenr. 620186 Material nr. 5000002474

Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

KARBONADER I KOKEPOSE

fersk 2 x 2,5 kg

fryst 12 x 0,7 kg

stekt, 70 g

N

Y HE

N

SMØRBRØDKARBONADER

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

T

EPD nr. 4756011 Varenr. 620122 Material nr. 5000004080

EGGFRI

stekt, 70 g

EGGFRI

MELKEFRI

EGGFRI

EPD nr. 4753703 Varenr. 620161 Material nr. 5000003535

Allergener: Melk

EPD nr. 4880084 Varenr. 468537 Material nr. 5000001647

Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C (uåpnet etter tining i ca 10 dager)

KARBONADER PANNESTEKT

KARBONADER PANNESTEKT

fersk 2,5 kg

fersk 2,5 kg

60 g

100 g

MELKEFRI

EPD nr. 4088027 Varenr. 469942 Material nr. 5000002918

MELKEFRI

Allergener: Egg

0 1 2 0 9 5 3 5

EPD nr. 1209535 Varenr. 469941 Material nr. 5000003953

Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

94

Allergener: Egg Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C


KARBONADER, KJØTTKAKER & KJØTTBOLLER KARBONADER

SNITTEKARBONADER

fryst 2 x 2,5 kg

fersk 2,5 kg

stekt, 60 g

stekt, 35 g

EGGFRI

EGGFRI

Allergener: Melk

EPD nr. 4967824 Varenr. 620634 Material nr. 5000004185

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

REINSDYRKARBONADER PANNESTEKT

REINSDYRKARBONADER PANNESTEKT

fersk 2,5 kg

fersk 2,5 kg

60 g

Allergener: Melk, selleri

0 1 2 2 8 4 0 2

EPD nr. 1228402 Varenr. 472483 Material nr. 5000004410

Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

ELGKARBONADER stekt, 80 g

80 g

fryst 5,0 kg

EGGFRI

EGGFRI

EPD nr. 4044681 Varenr. 467024 Material nr. 5000004207

Allergener: Melk Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

EGGFRI

EPD nr. 1692854 Varenr. 467021 Material nr. 5000004030

KYLLINGKARBONADER PANNESTEKT

Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 4005971 Varenr. 417697 Material nr. 5000001299

Allergener: Melk Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

BIFF LINDSTRØM

70 g

fryst 5,0 kg

Allergener: Melk

0 1 6 9 2 8 5 4

stekt, 120 g fryst 4,8 kg

EGGFRI

EGGFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

2652824 376300 5000001451

Allergener: Melk

EPD nr. 4753893 Varenr. 620181 Material nr. 5000003388

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

95

Allergener: Melk, sennep Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


KARBONADER, KJØTTKAKER & KJØTTBOLLER KJØTTKAKER GROVE

KJØTTKAKER GROVE

fersk 2 x 2,5 kg

fryst 2 x 2,5 kg

stekt, 60 g

stekt, 60 g

EGGFRI

EGGFRI

EPD nr. 4753687 Varenr. 620159 Material nr. 5000003369

Allergener: Melk

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

4754461 620183 5000001515

KJØTTKAKER PANNESTEKT

KJØTTKAKER GROVE U/MELK

fersk 2,5 kg

fersk 2 x 2,5 kg

stekt, 50 g

Allergener: Melk Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

stekt, 50 g

EGGFRI

MELKEFRI

EPD nr. 4754008 Varenr. 620164 Material nr. 5000000035

Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

N

Y HE

N

KJØTTKAKER I KOKEPOSE

Allergener: Melk, egg

Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

KJØTTKAKER

T

0 1 2 2 8 8 2 4

EPD nr. 1228824 Varenr. 472863 Material nr. 5000002655

stekt, 50 g

stekt, 40 g

fryst 12 x 0,75 kg

fryst 2 x 2,5 kg EGGFRI

EGGFRI

MELKEFRI

EPD nr. 4879987 Varenr. 468527 Material nr. 5000004337

EPD nr. 4754339 Varenr. 620196 Material nr. 5000004299

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C (uåpnet etter tining i ca 10 dager)

96

Allergener: Melk, selleri Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


KARBONADER, KJØTTKAKER & KJØTTBOLLER KYLLINGKJØTTKAKER PANNESTEKT

MEDISTERKAKER GROVE

60 g fryst 5,0 kg

stekt, ca 66 g fryst 2 x 2,5 kg

EGGFRI

Allergener: Melk, selleri

EPD nr. 2652840 Varenr. 376302 Material nr. 5000004459

Allergener: Melk

EPD nr. 4754057 Varenr. 620182 Material nr. 5000000376

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

MEDISTERKAKER PANNESTEKT

LUNSJKAKER PANNESTEKT

fersk 2,5 kg

fersk 2,5 kg

50 g

EGGFRI

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

BENLØSE FUGLER stekt, 60 g

100 g

fryst 2 x 2,5 kg

EGGFRI

EGGFRI

EGGFRI

0 1 2 4 4 0 7 8

EPD nr. 1244078 Varenr. 472821 Material nr. 5000003652

Allergener: Melk Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

Allergener: Melk

0 1 2 0 9 5 4 3

EPD nr. 1209543 Varenr. 472853 Material nr. 5000000837

Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

KALVEFRIKADELLER

ROLLERBURGER

fryst 2 x 2,5 kg

fryst 6,0 kg

stekt, 35 g

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

stekt, 100 g

EGGFRI

EGGFRI

EPD nr. 4754099 Varenr. 620184 Material nr. 5000004245

EPD nr. 4758744 Varenr. 620188 Material nr. 5000004274

Allergener: Melk

Allergener: Melk

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

97

4592382 458467 5000001197

Allergener: Melk, selleri Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


KARBONADER, KJØTTKAKER & KJØTTBOLLER KJØTTBOLLER

SPANSKE KJØTTBOLLER

fryst 2 x 2,5 kg

fryst 2 x 2,5 kg

stekt, ca 13 g

stekt, ca 13 g

EGGFRI EGGFRI

MELKEFRI

Allergener: Melk

0 4 7 5 3 7 1 1

EPD nr. 4753711 Varenr. 620162 Material nr. 5000001592

EPD nr. 4758736 Varenr. 620163 Material nr. 5000002410

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KJØTTBOLLER M/BACON

KJØTTBOLLER AV KYLLING OG KALKUN

fryst 2 x 2,5 kg

fryst 2 x 2,5 kg

stekt, 13 g

stekt 13 g

EGGFRI

EGGFRI

Allergener: Melk

EPD nr. 4754115 Varenr. 620185 Material nr. 5000001540

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KYLLINGBOLLER

KJØTTPUDDING

fryst 2,5 kg

fersk 2,0 kg

stekt, ca 4 g

Allergener: Melk

EPD nr. 4757365 Varenr. 374248 Material nr. 5000002042

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KJØTTPUDDING AV KYLLING OG KALKUN

stekt

stekt

EGGFRI

EGGFRI

fryst 3 x 1,0 kg

EGGFRI

MELKEFRI

MELKEFRI

MELKEFRI

GLUTENFRI

0 4 0 0 8 4 9 6

EPD nr. 4008496 Varenr. 393047 Material nr. 5000003206

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

9 5 6 8 1 3 EPD nr. 956813 Varenr. 472130 Material nr. 5000001498

98

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 2397495 Varenr. 373729 Material nr. 5000004539

Allergener: Soya Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


PØ L S E R KJØTTPØLSE 150 G

KJØTTPØLSE 90 G

original

skinnfri

fersk 1,8 kg

fersk 1,6 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

0 1 0 0 9 0 8 3

EPD nr. Varenr. Material nr.

1009083 464023 5000003811

1 7 1 3 6 3

EPD nr. 171363 Varenr. 464931 Material nr. 5000000926

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

KJØTTPØLSE 64 G

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

KJØTTPØLSE 40 G

skinnfri

uten skinn, delt i to

fryst 5,0 kg

fryst 2x2,5 kg GLUTENFRI

GLUTENFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

2653137 417127 5000001417

0 1 5 8 1 7 1 9

EPD nr. 1581719 Varenr. 375551 Material nr. 5000002275

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

PØLSETERNINGER 2,5 KG

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

GRILLPØLSE 90 G

fryst 2,5 kg

fersk 2x25 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

EPD nr. 4687828 Varenr. 464437 Material nr. 5000001509

8 6 7 3 0 9

EPD nr. 867309 Varenr. 465171 Material nr. 5000001635

Total holdbarhet: 90 dager /-18 ⁰C

99

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C


PØ L S E R GRILLPØLSE 110 G

GRILLPØLSE 90 G

fersk 2,2 kg

fryst 6,75 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

3 4 3 8 0 6

EPD nr. 343806 Varenr. 465178 Material nr. 5000001477

2 3 0 6 5 6

EPD nr. 230656 Varenr. 465231 Material nr. 5000001672

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

GRILLPØLSE 110 G

KJEMPEGRILL 130 G

fryst 6,6 kg

fryst 5,85 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

3 4 4 3 7 4

3 4 3 8 1 4

EPD nr. 343814 Varenr. 465238 Material nr. 5000002352

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

GRILLPØLSE AV KYLLING OG KALKUN 60 G

344374 465268 5000001511

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

LANGWIENER 65 G

sortert

fersk 8x600 g

fryst 5,0 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

EPD nr. 4857827 Varenr. 373962 Material nr. 5000004610

0 2 1 9 4 0 1 7

EPD nr. 2194017 Varenr. 464507 Material nr. 5000004581

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

100

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C


PØ L S E R WIENERPØLSE 65 G

WIENERPØLSE 55 G

sortert

fersk 5x1,56 kg

fryst 5,0 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

EPD nr. 4939146 Varenr. 620636 Material nr. 5000003901

3 3 9 7 5 4

EPD nr. 339754 Varenr. 464498 Material nr. 5000001452

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

WIENERPØLSE 55 G

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

WIENERPØLSE AV KYLLING OG KALKUN 57 G

sortert fersk 1,7 kg

fryst 5,0 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

6 2 6 2 3 4 EPD nr. 626234 Varenr. 464491 Material nr. 5000001543

0 1 5 8 1 7 7 6

EPD nr. 1581776 Varenr. 375558 Material nr. 5000002014

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

LØKPØLSE 105 G

SPANSK CHORIZOPØLSE AV KYLLING OG KALKUN 110 G

fryst 4,2 kg

fryst 5x1 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

0 1 4 5 1 2 0 2

EPD nr. 1451202 Varenr. 464357 Material nr. 5000000013

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

0 1 5 8 2 7 8 2

EPD nr. 1582782 Varenr. 375557 Material nr. 5000000139

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

101

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


PØ L S E R OSTEPØLSE 110 G

OSTEGRILL M/CHILI 120 G

fryst 5,5 kg

fryst 4,8 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

EPD nr. 4891248 Varenr. 465918 Material nr. 5000000062

Allergener: Melk

EPD nr. 4891255 Varenr. 465538 Material nr. 5000004279

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

GROV OSTEPØLSE 180 G

Allergener: Melk Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

SMÅRETTPØLSE 6 G

fryst 5,0 kg

fersk 1,8 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

0 4 5 6 0 1 0 8

EPD nr. 4560108 Varenr. 419337 Material nr. 5000001481

Allergener: Melk

2 3 0 6 6 4

EPD nr. 230664 Varenr. 465131 Material nr. 5000003791

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

FROKOSTPØLSE AV KYLLING OG KALKUN 15 G

TAPAS CHILIPØLSE 20 G

fryst 2,0 kg

fryst 2x2,5 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

0 1 5 8 2 7 9 0

EPD nr. 1582790 Varenr. 375563 Material nr. 5000002044

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

0 1 0 6 1 3 6 5

EPD nr. 1061365 Varenr. 465577 Material nr. 5000003046

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

102

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C


PØ L S E R TAPASPØLSE KRAKOWER 20 G

CHORIZOPØLSE 45 G

fryst 2x2 kg

fryst 2,5 kg

GLUTENFRI GLUTENFRI

EPD nr. 2556504 Varenr. 465867 Material nr. 5000003138

EPD nr. 2806107 Varenr. 464267 Material nr. 5000003934

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

CHISTORRAPØLSE 105 G

KRAINERPØLSE 105 G

fryst 2x2,1 kg

fryst 2x2,1 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

EPD nr. 2871622 Varenr. 417607 Material nr. 5000002726

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 2727246 Varenr. 417297 Material nr. 5000004601

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

SALSICCIA 75 G

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

SVINEMORR KOKT 120 G

fryst 1,2 kg

fryst 4,8 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

EPD nr. 2804474 Varenr. 465227 Material nr. 5000004254

0 1 2 4 1 6 4 5

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

103

1241645 464959 5000001610

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


PØ L S E R URØKT BRATWÜRST 90 G

FALUKORV SNABB

fryst 4,5 kg

fersk 6x400g

GLUTENFRI

GLUTENFRI

0 4 6 0 8 9 2 3 EPD nr. 4608923 Varenr. 465837 Material nr. 5000001549

EPD nr. 4705349 Varenr. 620097 Material nr. 5000003170

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KALKUNKORV

MIDDAGSFALUKORV RING

fersk 6x450g

fersk 4x800g

GLUTENFRI

EPD nr. 5121470 Varenr. 373971 Material nr. 5000005975

Total holdbarhet: 55 dager /0-4 ⁰C

GLUTENFRI

EPD nr. 4705356 Varenr. 620098 Material nr. 5000000144

Total holdbarhet: 55 dager /0-4 ⁰C

MEDISTERPØLSE SKINNFRI 64 G

Total holdbarhet: 55 dager /0-4 ⁰C

VOSSAKORV 63 G

uten skinn

fryst 5,0 kg

fryst 5,0 kg GLUTENFRI

GLUTENFRI

EPD nr. 2653046 Varenr. 417117 Material nr. 5000004578

0 1 2 1 2 3 9 8

EPD nr. 1212398 Varenr. 465627 Material nr. 5000000951

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

104

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


PØ L S E R ELDHUSRØYKT GARDSPØLSE 300 G

fryst 1,8 kg

GLUTENFRI

EPD nr. 2408409 Varenr. 405187 Material nr. 5000000732

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

LAMMEPØLSE MED MANCHEGO OG OLIVEN 500G

LAMMEPØLSE 100G

fryst 2,0 kg

fryst 5,0 kg

GLUTENFRI

EPD nr. 4057204 Gilde nr. 465297 Material nr. 5000003824

GLUTENFRI

EPD nr. 2874865 Varenr. 404077 Material nr. 5000003120

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

REINSDYRPØLSE 100G

fryst 2,0 kg

GLUTENFRI

EPD nr. 2874840 Varenr. 404067 Material nr. 5000004016

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

105


PO S T E I EKTE OVNSBAKT LEVERPOSTEI

fersk 1,5 kg

GLUTENFRI

6 3 7 1 6 5

EPD nr. 637165 Varenr. 474615 Material nr. 5000000440

Total holdbarhet: 40 dager /0-4 ⁰C

EKTE OVNSBAKT LEVERPOSTEI GROV

OVNSBAKT LEVERPOSTEI ORIGINAL

fersk 0,5 kg

fersk 10x190 g

GLUTENFRI

GLUTENFRI

0 4 4 7 2 4 8 6

EPD nr. 4472486 Varenr. 474613 Material nr. 5000002845

EPD nr. 5119557 Varenr. 620768 Material nr. 5000005848

Total holdbarhet: 40 dager /0-4 ⁰C

106

Total holdbarhet: 80 dager /0-4 ⁰C


KUVE RT PÅ LEG G KOKT SKINKE SKIVET 25 G

FAVORITTSALAMI SKIVET 15 G

kuvertpakning

kuvertpakning

fersk 25 g

fersk 20 x 15 g

EPD nr. 2548683 Varenr. 474213 Material nr. 5000000981

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

SALT STORFEKJØTT SKIVET 25 G

2951010 477254 5000001187

KALKUNRULL SKIVET 25 G

kuvertpakning

kuvertpakning

fersk 10 x 25 g

fersk 10 x 25 g

0 4 6 5 0 0 8 1 EPD nr. 4650081 Varenr. 474114 Material nr. 5000000927

Allergener: Sennep Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 4190021 Varenr. 393021 Material nr. 5000002730

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

107

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C


PÅ LEG G KALKUNFILET

PASTRAMI AV KALKUN

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

0 4 4 7 4 5 7 3 EPD nr. 4474573 Varenr. 393521 Material nr. 5000001198

EPD nr. 4206249 Varenr. 393151 Material nr. 5000002491

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

KALKUN PEPPERFILET

KALKUN NATURELL

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

0 1 6 4 6 6 4 5

0 2 1 7 8 1 9 2

EPD nr. 2178192 Varenr. 393071 Material nr. 5000004473

EPD nr. 1646645 Varenr. 393011 Material nr. 5000002261

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

KALKUN RØKT

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

KALKUN KRYDDERSKINKE

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

0 1 6 4 6 6 6 0

EPD nr. 1646660 Varenr. 393061 Material nr. 5000002291

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

0 1 6 4 6 6 5 2

EPD nr. 1646652 Varenr. 393051 Material nr. 5000000892

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

108

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C


PÅ LEG G KYLLING RØKT

KALKUNRULL

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

0 1 6 4 6 6 7 8 EPD nr. 1646678 Varenr. 393201 Material nr. 5000004503

EPD nr. 2499713 Varenr. 476041 Material nr. 5000003650

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

ROASTBIFF AV FLATBIFF

ROASTBIFF AV FLATBIFF

skivet

formstekt m/sjy

fersk 0,5 kg

fersk 1,8 kg

6 3 1 0 3 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

631036 474061 5000003211

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

2 3 1 7 3 8

EPD nr. 231738 Varenr. 474160 Material nr. 5000002650

Total holdbarhet: 25 dager /0-4 ⁰C

ROASTBIFF

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

OKSERULL

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

EPD nr. 5049713 Varenr. 476031 Material nr. 5000000809

EPD nr. 231639 Varenr. 474171 Material nr. 5000000489

2 3 1 6 3 9

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

109

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C


PÅ LEG G SALT STORFEKJØTT

KALVERULADE

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

6 6 2 7 1 8

5 4 6 8 5 3

EPD nr. 546853 Varenr. 474111 Material nr. 5000001559

EPD nr. 662718 Varenr. 474071 Material nr. 5000000990

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

HOTELLSKINKE

HOTELLSKINKE

skivet

hel

fersk 0,5 kg

fersk 2,5 kg

2 3 1 6 6 2

2 3 8 1 1 3

EPD nr. 238113 Varenr. 475191 Material nr. 5000003596

EPD nr. 231662 Varenr. 475190 Material nr. 5000000486

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

BAGUETTESKINKE

FROKOSTSKINKE

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

EPD nr. 2178218 Varenr. 473851 Material nr. 5000001528

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 5048657 Varenr. 475071 Material nr. 5000000810

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

110

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C


PÅ LEG G KOKT SKINKE U/SVOR

skivet fersk 0,5 kg

1 8 6 4 1 1

EPD nr. 186411 Varenr. 474211 Material nr. 5000000513

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

KOKT SKINKE U/SVOR

PIZZASKINKE KOKT

hel

strimlet ca 0,3x0,3x3 cm

fersk 2,5 kg

fersk 1,5 kg

9 5 6 7 8 9

1 8 6 4 0 3

EPD nr. 186403 Varenr. 474210 Material nr. 5000003451

EPD nr. 956789 Varenr. 474865 Material nr. 5000000777

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

PIZZASKINKE

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

DELIKATESSESKINKE

strimlet

kokt trekant

fersk 1,5 kg

fersk 4,4 kg

EPD nr. 2424554 Varenr. 476051 Material nr. 5000000623

EPD nr. 537548 Varenr. 474310 Material nr. 5000002675

5 3 7 5 4 8

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

111

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C


PÅ LEG G AMERIKANSK SKINKE

AMERIKANSK SKINKE

skivet

hel

fersk 0,5 kg

fersk 3,2 kg

7 5 5 4 8 8

2 2 0 2 3 6

EPD nr. 220236 Varenr. 474701 Material nr. 5000003537

EPD nr. 755488 Varenr. 474700 Material nr. 5000000680

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

JEGERFILET

PEPPERFILET

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

0 1 6 9 2 0 8 6

EPD nr. 1692086 Varenr. 469241 Material nr. 5000003622

Allergener: Sennep

0 1 6 9 2 0 7 8

EPD nr. 1692078 Varenr. 469251 Material nr. 5000001628

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

VIKINGSKINKE KRYDRET

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

VIKINGSKINKE KRYDRET

skivet

hel

fersk 0,5 kg

fersk 2,8 kg

5 4 6 4 3 2

5 4 6 8 8 7

EPD nr. 546887 Varenr. 475461 Material nr. 5000000839

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 546432 Varenr. 475460 Material nr. 5000003239

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

112

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C


PÅ LEG G PROVENCESKINKE

APPELSINSKINKE KOKT

skivet

hel

fersk 0,5 kg

fersk 3,5 kg

5 4 6 9 0 3

3 8 3 8 0 2

EPD nr. 383802 Varenr. 474911 Material nr. 5000000456

EPD nr. 546903 Varenr. 475250 Material nr. 5000000510

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

HAMBURGERRYGG

RIBBERULL

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

2 3 8 1 0 5

7 3 4 4 9 1

EPD nr. 734491 Varenr. 474221 Material nr. 5000003235

EPD nr. 238105 Varenr. 474261 Material nr. 5000000576

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

DILLMARINERT SVINENAKKE

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

DILLMARINERT SVINENAKKE

skivet

hel

fersk 0,5 kg

fersk 2,0 kg

3 8 3 6 2 0

3 8 3 7 3 7

EPD nr. 383737 Varenr. 474871 Material nr. 5000003570

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 383620 Varenr. 474870 Material nr. 5000000739

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

113

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C


PÅ LEG G SVINENAKKE MED ASIATISKE SMAKER

SVINEBOGRULL

hel

skivet

fersk 2,0 kg

fersk 0,5 kg

EPD nr. 4096020 Varenr. 474690 Material nr. 5000001064

EPD nr. 2217768 Varenr. 475353 Material nr. 5000003624

Total holdbarhet: 90 dager /0-4 ⁰C

SVINEBOGRULL

SERVELAT

hel

skivet

fersk 3,0 kg

fersk 0,5 kg

0 1 0 2 5 6 1 8

EPD nr. Varenr. Material nr.

1025618 475350 5000002731

6 2 8 3 3 9

EPD nr. 628339 Varenr. 474501 Material nr. 5000000643

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

SERVELAT

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

SKINKESTEK FORMSTEKT

hel

skivet

fersk 2,0 kg

fersk 0,5 kg

1 8 6 4 8 6

EPD nr. 186486 Varenr. 474500 Material nr. 5000003506

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

2 2 4 4 3 6

EPD nr. 224436 Varenr. 474321 Material nr. 5000000609

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

114

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C


G RILLET KYLL I NG O G S A LAT KJ ØT T KYLLING SALATKJØTT

KYLLING SALATKJØTT

grillet

grillet

fryst 3x2,5 kg

fryst 5x1 kg

0 1 7 6 3 7 7 0

0 1 7 6 3 7 5 4

EPD nr. 1763754 Varenr. 375714 Material nr. 5000001365

EPD nr. 1763770 Varenr. 375715 Material nr. 5000002613

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

KYLLING SALATKJØTT

KYLLING SALATKJØTT U/SKINN

grillet

fryst 3x2,5 kg

fersk 1,0 kg

EPD nr. 2319101 Varenr. 393211 Material nr. 5000003084

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

0 1 8 3 0 5 9 5

EPD nr. 1830595 Varenr. 375736 Material nr. 5000004427

Total holdbarhet: 15 dager /0-4 ⁰C

KYLLING SALATKJØTT

1/2 KYLLING GRILLET

fersk 1,0 kg

fryst 5,0 kg

EPD nr. 4573546 Varenr. 393471 Material nr. 5000000359

EPD nr. 4537353 Varenr. 374224 Material nr. 5000002230

dobbeltkokt

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

singelfryst

0 4 5 3 7 3 5 3

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C

115

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


G RILLET KYLL I NG O G S A LAT KJ ØT T KYLLINGLÅR

grillet fryst 5,0 kg

EPD nr. 4555496 Varenr. 374225 Material nr. 5000002919

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KYLLING LÅRKLUBBER

KYLLING LÅRKLUBBER BBQ-MARINERTE

grillet ca 70-80 g

grillet ca 70-80 g

fryst 5,0 kg

fryst 5,0 kg

EPD nr. 1582832 Varenr. 375568 Material nr. 5000002073

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KYLLING VINGEKLUBBER

grillet ca 25-40 g

KYLLING VINGEKLUBBER BBQ-MARINERTE

grillet ca 25-40 g

fryst 5,0 kg

fryst 5,0 kg

0 1 5 8 2 8 5 7

EPD nr. 1582857 Varenr. 375571 Material nr. 5000002099

Allergener: Sennep

0 1 5 8 2 8 3 2

0 1 5 8 2 8 2 4

EPD nr. 1582824 Varenr. 375567 Material nr. 5000002590

0 1 5 8 2 8 4 0

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 1582840 Varenr. 375569 Material nr. 5000004629

116

Allergener: Sennep Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KYLLING HOTWINGS

fritert fryst 5,0 kg

0 4 5 5 9 8 7 8

EPD nr. 4559878 Varenr. 374226 Material nr. 5000000006

Allergener: Egg og gluten Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


SOUSVIDEKOKT O G F E RD I G S T E KT ELDHUSRØKT BRISKET SOUSVIDEKOKT

SVINEKJAKER MARINERT I ÆGIR ØL

kokt

fryst 5,0 kg

fersk 2 x 1 kg

0 4 7 3 0 9 3 3

0 4 2 9 4 7 9 9 EPD nr. 4294799 Varenr. 439331 Material nr. 5000001186

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

N

10 stk

0 4 6 6 8 8 6 9

EPD nr. 4668869 Varenr. 393561 Material nr. 5000004532

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

KYLLINGFILET SOUSVIDEKOKT

Allergener: Melk Total holdbarhet: 60 dager /0-4 ⁰C

KYLLINGFILET KRYDRET SOUSVIDEKOKT

ca 150 g

ca 150 g

fryst 5 x 750g

fryst 5 x 750g

0 1 9 1 8 5 9 8

0 2 0 3 1 7 6 3

EPD nr. 2031763 Varenr. 375781 Material nr. 5000004238

Total holdbarhet: 60 dager /0-4 ⁰C

fersk 1,5 kg

fersk 1,25 kg

EPD nr. 4031415 Varenr. 468091 Material nr. 5000001929

Allergener: Soya og gluten

KALKUNVINGER SOUSVIDEKOKT

Y H E

N

NAKKEKOTELETTER SOUSVIDEKOKT

T

EPD nr. 4730933 Varenr. 405297 Material nr. 5000002732

EPD nr. 1918598 Varenr. 375763 Material nr. 5000001420

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

117

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C


SOUSVIDEKOKT O G F E RD I G S T E KT KYLLINGFILET

KALKUNFILET SOUSVIDEKOKT

delt stekt

fersk 1,8 kg

fryst 4 x 1 kg

EPD nr. 5049200 Varenr. 374241 Material nr. 5000004484

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KALKUNFILET KOKT

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

STORFESTEK

skivet

skivet

fryst 2 x 2,5 kg

fersk 2,5 kg

0 2 2 1 7 7 7 6

0 4 4 3 4 6 9 2

EPD nr. 4434692 Varenr. 374220 Material nr. 5000002196

2319150 393311 5000001156

EPD nr. 230573 Varenr. 468871 Material nr. 5000001935

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

STORFESTEK

Total holdbarhet: 40 dager /0-4 ⁰C

STORFESTEK

skivet m/skalk og sjy

m/sjy

fryst 2,5 kg

fersk 3,0 kg

EPD nr. 4037438 Varenr. 468147 Material nr. 5000003156

2 3nr.0 6 2 3 EPD 230623 Varenr. 468981 Material nr. 5000000821

Total holdbarhet: 150 dager /-18 ⁰C

118

Allergener: Soya Total holdbarhet: 90 dager /0-4 ⁰C


SOUSVIDEKOKT O G F E RD I G S T E KT STORFE HØYRYGG

KALVESTEK

salt

skivet

fersk 3,0 kg

fersk 2,5 kg

0 1 0 2 4 3 1 4 EPD nr. 1024314 Varenr. 468051 Material nr. 5000001894

EPD nr. 1061423 Varenr. 469171 Material nr. 5000001534

Total holdbarhet: 75 dager /0-4 ⁰C

KALVESTEK

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

SVINESTEK

m/sjy

skivet

fersk 2,5 kg

fersk 2,5 kg

Allergener: Soya

9 9nr.8 998195 1 9 5 EPD Varenr. 469161 Material nr. 5000002794

EPD nr. 230581 Varenr. 468791 Material nr. 5000000788

Total holdbarhet: 75 dager /0-4 ⁰C

SVINESTEK

SKINKESTEK

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

SVINEBOGRULL

skivet m/skalk og sjy

m/sjy

skivet

fryst 2,5 kg

fersk 3,0 kg

fersk 2,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4037453 468157 5000001016

6 2 3 7 0 2

Total holdbarhet: 150 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 623702 Varenr. 468961 Material nr. 5000001663

119

Allergener: Soya Total holdbarhet: 90 dager /0-4 ⁰C

0 2 2 1 7 7 7 6

EPD nr. 2217776 Varenr. 475354 Material nr. 5000000567

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C


SOUSVIDEKOKT O G F E RD I G S T E KT

kokt

fersk 5,0 kg

fersk 2,5 kg

0 1 0 2 4 9 5 9

EPD nr. 1024959 Varenr. 468352 Material nr. 5000001052

SVINEBOG SALT RØKT

SVIN FILETKAM SALT RØKT

u/ben kokt fersk 2,0 kg

fersk 3,0 kg

EPD nr. 217463 Varenr. 469181 Material nr. 5000003583

N

EPD nr. 2501005 Varenr. 472931 Material nr. 5000002622

Total holdbarhet: 150 dager /0-4 ⁰C

skivet fersk 2,5 kg

fersk 1,9 kg

EPD nr. 4775318 Varenr. 469461 Material nr. 5000003437

Total holdbarhet: 150 dager /0-4 ⁰C

LAMMESTEK

Y H E

N

SVINENAKKE MED RAMSLØK SOUSVIDEKOKT

SVINENAKKE SOUSVIDEKOKT

fersk 2,5 kg

2 1 7 4 6 3

Total holdbarhet: 150 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 60 dager /0-4 ⁰C

m/sjy

T

2 3 0 5 9 9

EPD nr. 230599 Varenr. 468490 Material nr. 5000002755

EPD nr. 5137211 Varenr. 620853 Material nr. 5000005971

Total holdbarhet: 75 dager /0-4 ⁰C

m/sjy

N

Y H E

T

SVINEBOG SALT SOUSVIDEKOKT

N

SVINEBOG U/BEN SALT

EPD nr. 230565 Varenr. 468891 Material nr. 5000003784

Total holdbarhet: 60 dager /0-4 ⁰C

120

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C


SOUSVIDEKOKT O G F E RD I G S T E KT LAMMESTEK

m/sjy

fryst 2,5 kg

fersk 2,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4037446 468137 5000001661

6 2nr.3 623777 7 7 7 EPD Varenr. 468971 Material nr. 5000002760

Total holdbarhet: 150 dager /-18 ⁰C

N

KJØTTDEIG

m/sjy

stekt

fersk 1,7 kg

fersk 10,0 kg

Allergener: Soya

6 2 3 9 9 1

EPD nr. 623991 Varenr. 468601 Material nr. 5000003096

EPD nr. 5046289 Varenr. 467051 Material nr. 0000004243

Total holdbarhet: 75 dager /0-4 ⁰C

TACOKJØTT

TACOKJØTT

Total holdbarhet: 20 dager /0-4 ⁰C

PIGWINGS NATURELL SOUSVIDEKOKT

stekt

stekt

fryst 2 x 2,0 kg

fryst 2 x 2,0 kg

EPD nr. 2652261 Varenr. 419827 Material nr. 5000000409

EPD nr. 2652253 Varenr. 417047 Material nr. 5000001339

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

Y H E

N

REINSDYRSTEK

Total holdbarhet: 75 dager /0-4 ⁰C

T

LAMMESTEK

skivet m/skalk og sjy

fersk 1,0 kg

121

Allergener: Soya Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 4957460 Varenr. 443291 Material nr. 5000000822

Total holdbarhet: 60 dager /0-4 ⁰C


GRYTER SODD OG TILBEHØR STROGANOFF GRYTE

fryst 2,5 kg

Allergener: Melk

0 1 0 2 5 6 3 4

EPD nr. 1025634 Varenr. 467797 Material nr. 5000002548

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

BRUN LAPSKAUS

ERTESUPPE

fryst 2,5 kg

fryst 2,0 kg

MELKEFRI

0 1 0 3 5 0 2 1

EPD nr. 1035021 Varenr. 467897 Material nr. 5000003579

MELKEFRI

Allergener: Selleri

EPD nr. 4364907 Varenr. 472017 Material nr. 5000003678

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

INNHERREDSODD

0 2 2 4 0 3 6 4

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

POTETBALL, KOMLER

100 g

fryst 6x1,9 kg

EPD nr. 2240364 Varenr. 419807 Material nr. 5000004546

Allergener: Sennep, selleri

fersk 6,6 kg

Allergener: Melk, selleri

EPD 120444 1 2nr.0 4 4 4 Varenr. 472475 Material nr. 5000003857

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

122

Allergener: Gluten Total holdbarhet: 43 dager /0-4 ⁰C


GRYTER SODD OG TILBEHØR FLØTEPOTETER

fersk 2,5 kg

Allergener: Melk

0 1 3 1 9 6 9 8

EPD nr. 1319698 Varenr. 496058 Material nr. 5000000641

Total holdbarhet: 50 dager /0-4 ⁰C

KÅLROTSTAPPE

ERTESTUING

fersk 2,5 kg

fersk 2,5 kg

MELKEFRI

MELKEFRI

0 1 3 2 4 8 6 2

EPD nr. 1324862 Varenr. 496105 Material nr. 5000002813

0 1 3 2 5 3 2 3

EPD nr. 1325323 Varenr. 496164 Material nr. 5000000582

Total holdbarhet: 60 dager /0-4 ⁰C

123

Total holdbarhet: 55 dager /0-4 ⁰C


S P E K E M AT LANGTIDSMODNET SPEKESKINKE

LANGTIDSMODNET SPEKESKINKE

hel

presset i bit

fersk 7,0 kg

fersk 2,2 kg

0 1 0 9 5 4 1 3 EPD nr. 1095413 Varenr. 463250 Material nr. 5000001482

0 2 0 8 2 6 2 6 EPD nr. 2082626 Varenr. 463251 Material nr. 5000004441

Total holdbarhet: 270 dager /0-4 ⁰C

LANGTIDSMODNET SPEKESKINKE

SPEKENAKKE

skivet

hel

fersk 0,2 kg

fersk 2,1 kg

0 2 0 8 2 6 0 0 EPD nr. 2082600 Varenr. 463255 Material nr. 5000003118

2887859 463261 5000001516

SPEKERULL

hel

hel

fersk 2,2 kg

fersk 1,75 kg

EPD nr. 2887842 Varenr. 463321 Material nr. 5000004470

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 120 dager /0-4 ⁰C

SPEKEFILET

Total holdbarhet: 270 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 270 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 270 dager /0-4 ⁰C

SPEKEPØLSE

fersk 0,8 kg

EPD nr. 2887875 Varenr. 463231 Material nr. 5000001456

124

Total holdbarhet: 270 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 2888022 Varenr. 463241 Material nr. 5000002739

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C


S P E K E M AT BIRKEBEINERSKINKE

BIRKEBEINERSKINKE

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 10x100 g

0 2 1 6 8 3 7 5

EPD nr. 2168375 Varenr. 463311 Material nr. 5000003713

EPD nr. 2315380 Varenr. 419853 Material nr. 5000001057

Total holdbarhet: 165 dager /0-4 ⁰C

BIRKEBEINERSKINKE

PÆRESKINKE RØKT

u/ben hel

skivet

fersk 2,4 kg

fersk 12x1 kg

6 3 8 1 3 0

EPD nr. 638130 Varenr. 463201 Material nr. 5000000999

Total holdbarhet: 165 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 4754305 Varenr. 481024 Material nr. 5000003251

Total holdbarhet: 165 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 285 dager /0-4 ⁰C

PÆRESKINKE RØKT

hel nettet fersk 10x1,1 kg

EPD nr. 4754453 Varenr. 481030 Material nr. 5000000504

Total holdbarhet: 285 dager /0-4 ⁰C

125


S P E K E M AT BIRKEBEINER FENALÅR FRA NORGE

BIRKEBEINER FENALÅR FRA NORGE

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 10x100 g

0 1 6 6 2 1 5 4

0 2 1 6 8 3 6 7

EPD nr. 2168367 Varenr. 463518 Material nr. 5000003744

EPD nr. 1662154 Varenr. 419293 Material nr. 5000003406

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

BIRKEBEINER FENALÅR FRA NORGE

delt

fersk 1,2 kg

6 3nr.9 9 3 0 EPD 639930 Varenr. 463514 Material nr. 5000001613

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

FENALÅR FRA NORGE AV LAM

m/ben hel fersk 2,0 kg

6 2nr.7 6 4 6 EPD 627646 Varenr. 463502 Material nr. 5000000765

Total holdbarhet: 270 dager /0-4 ⁰C

126


S P E K E M AT SALAMI

SALAMI

hel

skivet

fersk 2,0 kg

fersk 0,5 kg

0 1 6 9 3 5 1 4

1 8 6 4 5 2

EPD nr. 186452 Varenr. 477110 Material nr. 5000000655

EPD nr. 1693514 Varenr. 477271 Material nr. 5000000906

Total holdbarhet: 165 dager /0-4 ⁰C

SALAMI

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

FAVORITTSALAMI SKIVET

FAVORITTSALAMI

skivet

skivet

15 g kuvertpakning

fersk 8x150 g

fersk 0,5 kg

fersk 20x15 g

EPD nr. 2314755 Varenr. 419863 Material nr. 5000001348

EPD nr. 2872083 Varenr. 477251 Material nr. 5000003521

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

SALAMI SILIANA

Allergener: Sennep Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

SALAMI SILIANA

EPD nr. Varenr. Material nr.

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 8x130 g

fersk 8x130 g

Allergener: Sennep Total holdbarhet: 90 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 2315570 Varenr. 419626 Material nr. 5000002478

127

Allergener: Sennep Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

GO & MAGER SALAMI

skivet

EPD nr. 2493922 Varenr. 477291 Material nr. 5000003108

2951010 477254 5000001187

Allergener: Sennep Total holdbarhet: 90 dager /0-4 ⁰C

0 1 6 5 9 7 1 3

EPD nr. 1659713 Varenr. 419093 Material nr. 5000004520

Total holdbarhet: 110 dager /0-4 ⁰C


S P E K E M AT SOGNEMORR

SOGNEMORR

skivet

skivet

fersk 6x300 g

fersk 0,4 kg

EPD nr. 4190575 Varenr. 419165 Material nr. 5000003010

EPD nr. 2168383 Varenr. 477391 Material nr. 5000000997

0 2 1 6 8 3 8 3

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

FÅREPØLSE

skivet

skivet

fersk 8x150 g

fersk 0,25 kg

EPD nr. 2315513 Varenr. 419883 Material nr. 5000000012

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 10x130 g

4 6 2 9 5 5 3 1

Allergener: Sennep Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

ELDHUSRØKT SPEKEPØLSE

N

Y HE

hel

fersk 0,5 kg

0 1 6 5 9 6 4 8

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

N

PEPPERONIPØLSE

PEPPERONIPØLSE

EPD nr. 46295531 Varenr. 477121 Material nr. 5000000843

EPD 932889 9 3nr.2 8 8 9 Varenr. 477008 Material nr. 5000003142

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

T

HAUGPØLSE

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

1659648 419143 5000001413

128

Allergener: Sennep Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

0 4 6 1 6 9 6 7

EPD nr. 4616967 Varenr. 405012 Material nr. 5000001297

Allergener: Sennep Total holdbarhet: 255 dager /0-4 ⁰C


EGG OG EGGPRODUKTER EGG STR. S/M/L

EGG STR. S/M

6 pk

30 pk, 50-63 g

fersk 4,54 kg

fersk 13,9 kg (8x30 stk)

Allergener: Egg

0 4 3 8 0 4 1 6

EPD nr. 4380416 Varenr. 370114 Material nr. 5000003617

Total holdbarhet: 24 dager /0-4 ⁰C

EGG STR. M/L

EGG FRITTGÅENDE HØNER STR. M/L

30 pk, 60-73 g

30pk, 60-73g

fersk 16,3 kg (8x30 stk)

2 3 8 6 3 4

EPD nr. 238634 Varenr. 370101 Material nr. 5000001095

fersk 7,56 kg (4x30 stk)

Allergener: Egg Total holdbarhet: 24 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. 5685376 Varenr. 376247 Material nr. 5000001687

KOKTE SKRELTE EGG I LAKE

Allergener: Egg Total holdbarhet: 24 dager /0-4 ⁰C

fersk 3,7 kg

fersk 3,5 kg

656561 376135 5000001631

EGG ØKOLOGISKE STR. M/L/XL

30 pk, 53-73 g

0 4 3 8 0 4 2 4

EPD nr. 4380424 Varenr. 370592 Material nr. 5000004507

Allergener: Egg Total holdbarhet: 24 dager /0-4 ⁰C

KOKTE SKRELTE EGG I LAKE

str. S/M ca. 47-57 g

6 5 6 5 6 1

Total holdbarhet: 24 dager /0-4 ⁰C

fersk 15,2 kg (8x30 stk)

str. M 53-63 g

EPD nr. Varenr. Material nr.

Allergener: Egg

2 3 8 6 6 7

EPD nr. 238667 Varenr. 370201 Material nr. 5000000557

Allergener: Egg

EPD nr. 2150506 Varenr. 376197 Material nr. 5000001660

Total holdbarhet: 28 dager /0-4 ⁰C

129

Allergener: Egg Total holdbarhet: 28 dager /0-4 ⁰C


EGG OG EGGPRODUKTER

fersk 1,5 kg

0 4 4 7 5 2 6 5

EPD nr. 4475265 Varenr. 372579 Material nr. 5000001497

fersk 3,7 kg

Allergener: Egg

EPD nr. 4734257 Varenr. 376251 Material nr. 5000001783

Total holdbarhet: 28 dager /0-4 ⁰C

LANGEGG

Allergener: Egg

0 1 5 6 4 4 0 0

EPD nr. 1564400 Varenr. 376075 Material nr. 5000003160

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

EGGEPLOMME

sukret

fryst 2x5 kg

fryst 2x5 kg

0 1 5 6 5 4 2 3

Allergener: Egg Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

EGGEPLOMME

saltet

EPD nr. 1565423 Varenr. 376074 Material nr. 5000001630

Total holdbarhet: 28 dager /0-4 ⁰C

fryst 2x5 kg

fryst 3,0 kg

0 1 5 6 5 6 7 0

Allergener: Egg

EGGEHVITE

300 g

EPD nr. 1565670 Varenr. 376092 Material nr. 5000001659

N

Y HE

T

ØKOLOGISKE KOKTE SKRELTE EGG I LAKE

N

KOKTE SKRELTE EGG I LAKE

Allergener: Egg

0 1 5 6 4 9 9 6

EPD nr. 1564996 Varenr. 376073 Material nr. 5000004947

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

130

Allergener: Egg Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C


EGG OG EGGPRODUKTER

fryst 2x5 kg

fryst 2x5 kg

Allergener: Egg

EPD nr. 4729877 Varenr. 376248 Material nr. 5000002762

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

OMELETTMIX

0 1 7 6 1 5 8 4

fryst 4x2,5 kg

Allergener: Egg

0 1 7 6 1 5 9 2

EPD nr. 1761592 Varenr. 376099 Material nr. 5000003006

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

ØKOLOGISK OMELETTMIX

bag-in-box

Allergener: Egg Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

N

Y HE

N

OMELETTMIX FRA FRITTGÅENDE HØNER

fryst 4x2,5 kg

fersk 5,0 kg

EPD nr. 4865002 Varenr. 362751 Material nr. 50000001533

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

OMELETTMIX

fryst 2x5 kg

EPD nr. 1761584 Varenr. 376098 Material nr. 5000001599

Allergener: Egg

T

0 1 5 6 4 4 2 6

EPD nr. 1564426 Varenr. 376077 Material nr. 5000000639

N

Y HE

T

ØKOLOGISK HELEGGMASSE TIL BAKING

N

HELEGGMASSE

Allergener: Egg

EPD nr. 4730537 Varenr. 376249 Material nr. 5000001466

Total holdbarhet: 42 dager /0-4 ⁰C

131

Allergener: Egg Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


VAFLER, SVEL E R O G PA NNE KA KE R HJERTEVAFLER

HJERTEVAFFEL

70 g

singelpakket

fryst 2,5 kg

fryst 2,1 kg (28 stk)

Allergener: Melk, laktose, gluten, egg

0 1 5 6 5 0 3 5

EPD nr. 1565035 Varenr. 376082 Material nr. 5000001583

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KARDEMOMMEVAFLER

i kanne

fryst 2,5 kg

fryst 4x2,5 kg

Allergener: Melk, laktose, gluten, egg

0 1 4 6 3 8 1 9

Allergener: Melk, laktose, gluten, egg

0 1 7 6 1 6 2 6

EPD nr. 1761626 Varenr. 376097 Material nr. 5000004514

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

VAFFELRØRE

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

VAFFELRØRE

70 g

EPD nr. 1463819 Varenr. 376193 Material nr. 5000004540

Allergener: Melk, laktose, gluten, egg

0 4 3 2 7 2 6 8

EPD nr. 4327268 Varenr. 376234 Material nr. 5000003385

SVELER

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

PANNEKAKER

i spann

80 g

60 g

fryst 3,5 kg

fryst 2,88 kg

fryst 6,0 kg

0 4 4 7 5 7 7 8

EPD nr. 4475778 Varenr. 376237 Material nr. 5000000527

Allergener: Melk, laktose, gluten, egg Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 4072930 Varenr. 376228 Material nr. 5000001688

132

Allergener: Melk, laktose, gluten, egg Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

4072658 376232 5000001711

Allergener: Melk, laktose, gluten, egg Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


Ø KO LO G I S K ØKOLOGISK STORFE INDREFILET

1,6 kg + fryst 1,3 kg

0 2 2 7 3 5 2 2

EPD nr. 2273522 Varenr. 406608 Material nr. 5000000412

ØKOLOGISK STORFE YTREFILET

u/ben modnet

fryst 2,2 kg

fryst 2,5 kg

0 2 2 7 3 5 3 0

0 2 2 7 3 5 4 8

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 2273548 Varenr. 406058 Material nr. 5000004352

ØKOLOGISK STORFE BOGSTEK

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

fryst 2,5 kg

fersk 2,0 kg

0 2 2 7 3 5 5 5

0 1 2 4 4 6 8 0

EPD nr. 1244680 Varenr. 406150 Material nr. 5000005343

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 2273530 Varenr. 406248 Material nr. 5000000367

ØKOLOGISKE BIFFSTRIMLER

u/ben modnet

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

ØKOLOGISK KJØTTDEIG

2273555 406127 5000003172

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

ØKOLOGISK KJØTTDEIG

u/salt og vann

fryst 2,5 kg

fersk 5,0 kg

0 4 3 1 0 3 1 4

0 1 2 4 1 6 7 8

EPD nr. 1241678 Varenr. 406871 Material nr. 5000001385

ØKOLOGISK STORFE ENTRECÔTEKAM

EPD nr. 4310314 Varenr. 406878 Material nr. 5000004604

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

133

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


Ø KO LO G I S K ØKOLOGISK LAMMELÅR

ØKOLOGISK HAMBURGER

m/knoke

130 g

fryst 3,2 kg

fryst 5,0 kg

0 1 7 6 0 4 8 7

0 1 7 4 7 5 5 9

EPD nr. 1760487 Varenr. 415507 Material nr. 5000005519

EPD nr. 1747559 Varenr. 472948 Material nr. 5000000866

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

ØKOLOGISKE KARBONADEKAKER

ØKOLOGISKE KJØTTKAKER

fryst 2,5 kg

90 g

ØKOLOGISKE EGG STR. M/L/XL

30 pk, 53-73 g fersk 15,2 kg (8x30 stk)

2188944 467037 5000003151

Allergener: Melk, selleri Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

0 4 3 8 0 4 2 4

EPD nr. 4380424 Varenr. 370592 Material nr. 5000004507

ØKOLOGISKE OMELETTMIX

Allergener: Egg Total holdbarhet: 24 dager /0-4 ⁰C

N

Y HE

N

N

Y HE

N

ØKOLOGISKE KOKTE SKRELTE EGG I LAKE

fryst 4x2,5 kg

fersk 3,7 kg

EPD nr. 4734257 Varenr. 376251 Material nr. 5000001783

Allergener: Melk

0 2 2 9 1 7 2 2

EPD nr. 2291722 Varenr. 467047 Material nr. 5000004087

T

0 2 1 8 8 9 4 4

T

fryst 2,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

Allergener: Egg

EPD nr. 4730537 Varenr. 376249 Material nr. 5000001466

Total holdbarhet: 28 dager /0-4 ⁰C

134

Allergener: Egg Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


135

Suppe-/ frikassékjøtt

Bogstek

BRYST

NAKKE

FORKNOKE

BOG

HØYRYGG

Stek

SLAGSIDE Rulleskinn

Suppekjøtt

MØRBRAD

Culotte

FILETKAM

T-benstek

BRINGE

OKSEKAM

ENTRECÔTEKAM

Indrefilet

Ytrefilet

STORFE OPPDELING

BAKKNOKE

Lårtunge

BANKEKJØTT

RUNDBIFF

FLATBIFF

HALE

LÅR

Roastbiff Grytekjøtt


136

Bogstek

Suppe-/ frikassékjøtt

NAKKE

BOG

Bryst

FORKNOKE

HØYRYGG

Stek

MØRBRAD

Suppe-/frikassékjøtt

BRINGE

KAM

FILETKAM

Indrefilet Ytrefilet

ENTRECÔTEKAM

KALV OPPDELING

LÅR

Osso buco

Kalveskank

Surret rundstek

Rundstek

SLAGSIDE

Surret mørbradstek

Lårstek

Lårtunge

Mørbrad

Bankekjøtt

BAKKNOKE

Flatbiff

Schnitzel


137

Bogstek

BOG

Sylte

HODE

Nakkekoteletter

Nakkefilet

LABB

KNOKE

NAKKE

SIDE

KAM

Indrefilet

Bacon

Sylte

BUKLIST

MØRBRAD

Ytrefilet Spareribs

Ribbe Sideflesk

Koteletter Ribbenstek/kamstek

SVIN OPPDELING

LABB

KNOKE

Strimlet svinekjøtt

Schnitzel

Flatbiff Skinkebiff

SKINKE

Skinkestek


138

Bog i skiver

Fårikålkjøtt

Bogstek

BOG

Fårikålkjøtt

NAKKE

BRYST

HODE

Fårikålkjøttt

Smalahove

Pinnekjøtt

SIDE

SADEL

Lammerull

SLAGSIDE

MØRBRAD

Indrefilet Ytrefilet Carré Koteletter

LAM OG FÅR OPPDELING

Lår i skiver

Flatbiff

SKANK/KNOKE

LÅR

Lammestek med ben/surret


139

Bryststykke

Filet BRYST

VINGE

LÅR Lårklubber

Overlår

Overvinger/vingeklubber

KYLLING OPPDELING


140

UKE

66

UKE

55

UKE

44

UKE

33

UKE

22

11

UKE

MANDAG

TIRSDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG FREDA

6 UKERS MENYPLANLEGGER LØRDAG

SØNDAG SØNDAG


17.01.

09.02.

23.02.

25.02.

22 .03.

25.03.

09.05.

28.05.

01.06.

23.06.

17.01.

10.02.

03.03.

05.03.

22. 03.

25. 03.

11.05.

28. 05.

01.06.

23.06.

2019 2020

ST. HANS

VERDENS MELKEDAG

DEN INTERNASJONALE HAMBURGERDAGEN

ÅREST FØRSTE GRILLDAG

VAFFELDAGEN

VERDENS VANNDAG

FEITETIRSDAG /PANNEKAKEDAGEN

FASTELAVN

MORSDAG

GRISENS DAG

13.12.

28. 11.

10. 11.

23.10.

17.10.

16.10.

16.10.

11. 10.

26.09.

29. 07.

2019

ÅRETS MATDAGER

13.12.

26. 11.

08. 11.

23.10.

17.10.

16. 10.

16.10.

09.10.

24.09.

29. 07.

2020

LUCIADAGEN

THANKSGIVING

FARSDAG

GRØTENS DAG

EPLETS DAG

VERDENS BRØDDAG

VERDENS MATVAREDAG

VERDENS EGGDAG

FÅRIKÅLENS FESTDAG

OLSOK


2019 Opplag 6000 Involve!Advertising 2019 Opplag 7000 Vi tar forbehold om endringer og trykkfeil.

Ta kontakt med oss – vi er her for deg!

VÅRE SALGSKONTOR ER LOKALISERT OVER HELE LANDET OG HAR DISSE FELLES TELEFONNUMRENE:

Salgskontor Sør-, Øst- og Vest Norge Salgskontor Nord- og Midt Norge

tlf. 815 815 44 tlf. 815 220 85

Bestilling av våre produkter på nett: www.gildenett.no

KONTAKTPERSONER SALG VIDAR NILSEN Regionssjef Øst Mobil: 959 32 369 vidar.nilsen@nortura.no

SVEIN ERIK LAUDAL Regionssjef Stor-Oslo Mobil: 905 56 608 svein.erik.laudal@nortura.no

facebook.com/norturaproff

Nortura PROFF

I

Lørenveien 37, 0585 Oslo

I

PER OVE JAKOBSEN Regionssjef Nord Mobil: 480 08 412 per-ove.jakobsen@nortura.no

TROND LIEN Regionsjef Vest Mobil: 924 98 980 trond.lien@nortura.no

instagram.com/norturaproff

Postboks 360 Økern, 0513 Oslo, tlf. 03070

www.norturaproff.no

I

proff@nortura.no

Profile for Nortura PROFF

Nortura PROFF Produktguide 2019-20  

I vår Produktguide finner du NORTURA PROFF sitt riksdekkende sortiment av kvalitetsprodukter med produkter fra Gilde, Prior, Eldhus, Thulefj...

Nortura PROFF Produktguide 2019-20  

I vår Produktguide finner du NORTURA PROFF sitt riksdekkende sortiment av kvalitetsprodukter med produkter fra Gilde, Prior, Eldhus, Thulefj...