Nortura PROFF Produktguide 2021 - alt av kjøtt og egg til storhusholdning

Page 1

PRODUKTGUIDE ALT AV KJØTT OG EGG TIL STORHUSHOLDNING


INNHOLD 3

NORTURA PROFF

20

VÅRE MERKEVARER

4

VI ER DER DU ER

22

PRODUKTOVERSIKT

6

RING OSS

23

SYMBOLFORKLARING

8 VÅRE PROFFE SAMARBEIDSPARTNERE

24

NÆRINGSINNHOLD OG HOLDBARHET

10

VÅRE KONSEPTER

137

OPPDELINGSPLANSJER

16

BONDENS SELSKAP

142

MENYPLANLEGGER

18

BRUK OSS PÅ NETT

143

ÅRETS MATDAGER


BEST PÅ

KUNNSKAP MATGLEDE

INSPIRASJON

I Nortura PROFF er vi et team av engasjerte medarbeidere med lidenskap for gode norske råvarer. Vi er alle eksperter på våre respektive områder og har et felles ønske om å få frem det beste Norge har å by på.

VI STÅR KLARE TIL Å STØTTE DEG – OG BIDRA TIL DIN SUKSESS! Vi er en offensiv og innovativ leverandør som er der for å bistå våre kunder i storkjøkken og servicehandel med å tilby det beste av det som finnes på det norske markedet. Vi strekker oss langt for å tilby det unike, det trygge og ikke minst den beste kvaliteten på både ferskt rødt- og hvitt kjøtt, bearbeidede produkter, egg- og eggprodukter.

i markedet. Vi vet at leveringssikkerhet er ekstra viktig for våre kunder. KONTROLL PÅ VERDIKJEDEN Nortura er stolte av å eie hele verdikjeden og det har to viktige konsekvenser for deg som kunde: Vi har full kontroll på alt som skjer fra A til Å. Og vi kan invitere deg inn; slik at vi kan øke kunnskap og gi innsikt om hvor produktene kommer fra og hvordan de har blitt behandlet på veien. Økt kunnskap om produktene dine gir økt salg for deg! Mattrygghet og dyrevelferd er viktigst av alt – og Nortura jobber hele tiden med å være best i klassen!

UNIK KUNNSKAP Nortura PROFF representerer en unik kunnskap om norsk matproduksjon, råvarer, konseptutvikling og drifting. Vi har en felles tro på at MATGLEDE som fundament er det største av alt! Vi jobber kontinuerlig med å være oppdatert på de nyeste mattrendene til enhver tid!

AKTIV KUNNSKAP Vi jobber tett med noen av verdens beste kokker, som f.eks Arne Brimi og De norske kokkelandslagene. Kunnskapen vi får gjennom slike samarbeid fører til bedre produkter. Og vi fører også kunnskap videre til kundene våre. Slik sikrer vi deg den beste inspirasjonen!

GARANTERT NORSK Med Gilde og Prior på laget kan du garantere dine kunder norsk mat! Vi har en dyrehelse og en dyrevelferd i Norge som vi kan være veldig stolte av, og som igjen gir en kjøttkvalitet i verdensklasse! 7 av 10 norske bønder leverer kjøtt til Nortura; noe som gir oss den beste og mest stabile tilgangen på kjøtt

VI HAR HØYE AMBISJONER PÅ Å LEVERE PERFEKT PÅ DET SOM KUNDENE ER OPPTATT AV. OG VI JOBBER KNALLHARDT HVER DAG FOR Å LEVE OPP TIL AMBISJONENE:

1 VI SKAL VÆRE MARKEDETS MEST INSPIRERENDE SAMARBEIDSPARTNER

VI SKAL VÆRE LEDENDE INNEN KONSEPTUTVIKLING OG INNOVASJON

3

VI SKAL VÆRE BRANSJENS BESTE MARKEDS- OG SALGSORGANISASJON


VI ER

DER DU ER!

Vårt faglig dyktige salgsapparat er representert over hele landet. Våre 36 PROFF-konsulenter har god matfaglig kompetanse, står klare til å veilede og inspirere dere, og gir gode råd om produktutvalg tilpasset ditt behov. Nøl ikke med å ta kontakt med din lokale konsulent – det kan lønne seg. Vi bruker de beste verktøyene for best oppfølging. Dette sikrer ekstra tett samarbeid mellom kjede, salg og telesalg.

LANDSDEKKENDE

MENYPLANLEGGING INSPIRASJON

HØY SERVICEGRAD

HØY KOMPETANSE

HJELP TIL OPPLÆRING

BARE EN TELEFON UNNA

4HVA KAN VI

HJELPE DEG MED? 17 TRIVELIGE DAMER

OG 3 HANER I HURVEN

SVARER

PÅ DET MESTE LANG ERFARING I STORKJØKKENMARKEDET

RETT PRODUKT TIL DITT BEHOV FÅ DAGENS GODE

TILBUD! BESTILL PRODUKTER

VIA TELEFON GOD OVERSIKT OVER RÅVARETILGANG

FORHÅNDSORDRE TETT SAMARBEID MED

TRANSPORT 6


RING OSS! – VI HJELPER DEG :-)


DET ER INGEN KJÆRLIGHET MER OPPRIKTIG,

ENN KJÆRLIGHETEN TIL MAT! I Nortura PROFF lever vi ikke bare av mat – vi lever også for mat! Derfor har vi vårt eget kulinariske team; en gjeng ENGASJERTE OG KUNNSKAPSRIKE KOKKER fra hele landet. Vi har som mål å inspirere deg til å ta vare på, utvikle og fornye norsk matkultur, og vi ønsker å være både en ressurs og inspirasjonskilde for deg som kunde. VI STILLER MER ENN GJERNE VÅR KOMPETANSE TIL DISPOSISJON FOR AT DU SKAL LYKKES!

VI HAR SOM MÅL Å INSPIRERE DEG TIL Å TA VARE PÅ, UTVIKLE OG FORNYE NORSK MATKULTUR!» BIRGER FRIMO, KAPTEIN NORTURA PROFF KULINARISK TEAM

Kulinarisk Team


DET BESTE FRA DE BESTE Nortura PROFF samarbeider med den beste matkompetansen i landet. Våre samarbeidspartnere bistår blant annet i produkt- og konseptutviklingsprosjekter – og er viktige sparringspartnere for oss. Sammen jobber vi også for å fremme norsk matkultur.

DET NORSKE KOKKELANDSLAGET har valgt oss som deres

generalsponsor, et mangeårig samarbeid vi er ekstremt stolte av.

N

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

Arne Brimi

9

1 954

G

SKE KO OR

FORENIN DS

ERS LAN KK


VI ER BEST PÅ KONSEPTUTVIKLING OG INNOVASJON!

STYKKEVIS & DELT

URFE

STYKKEVIS & DELT handler om å utnytte ressursene fullt ut. Når våre norske bønder tar så godt vare på dyrene, får kjøttet en ekstra verdi – hver eneste del teller.

Urfe er eksklusivt kjøtt fra de stedegne, opprinnelige, gamle norske melkeferasene. Kjøttet er finfibret, ekstra smaksrikt og har en unik mersmak av norsk natur. Totalt finnes det kun rundt 2300 dyr av disse rasene i Norge, så dette er virkelig eksklusivt. Våre gamle storferaser vokser langsomt, ca 20% saktere enn vanlig storfe. Dette gir finere og tynnere muskelfibre, og mer intramuskulært fett. Kjøttkvaliteten blir jo deretter og vi får et kjøtt som er særdeles velsmakende.

Det å utnytte hele dyret fra hode til hale, handler om respekt for både bonden og dyra. Det er verken bærekraftig eller etisk riktig å kun velge de edleste delene. Og det er i de «glemte» stykningsdelene at smaksopplevelsene ligger! Stykkevis & Delt er førsteklasses råvarer fra Gilde, omsorgsfullt stykket ned av Norturas dyktige kjøttskjærere. Og 100 % norsk, selvfølgelig.

Les mer på www.urfe.no

Les mer på www.stykkevisogdelt.no

Du kan lese om alle konseptene våre på norturaproff.no 10


Nortura PROFF ønsker å være en solid støttespiller for våre kunder. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle både PRODUKTER, MENYER OG KONSEPTER, slik at vi i fellesskap kan bidra til at dine gjester blir enda mer fornøyde. Derfor utvikler vi også både konsepter og menyforslag – for å inspirere deg, men også for å gjøre det enklere for deg som kunde. Her presenterer vi et lite utvalg av våre konsepter.

DUDEFOOD

DUDEFOOD BURGOMANIA

DudeFood er Streetfoods kresne og erfarne storebror. DudeFood er gjerne enkelt på overflaten, men tilberedningen handler om riktige råvarer, prosesskunnskap, lang tilberedningstid, timing, elementer laget fra grunnen og overraskende måter å presentere og servere maten på. DudeFood-kokken kan koble Fine Cuisine med trender og gatemat på overraskende måter. DudeFood er robust og real mat med raffinement. Du finner den gjerne innendørs, på mathaller, gastropuber og mindre restauranter med frie profiler. Gilde og Prior har mange ulike produkter som kan brukes til DudeFood.

Hamburgertrenden er aktuell som aldri før! Alle burgerrestauranter har sine spesialiteter, konkurransen er hard og kvaliteten er høy. Vi kan tilby et komplett sortiment av hamburgere, burgerdeiger og burgeremner til din burgermeny. Sjekk ut våre bestselgende burgere og de beste tipsene fra vårt Burger Academy!

Du kan lese om alle konseptene våre på norturaproff.no 11


DUDEFOOD BLEND

AJOUR Vi hjelper deg å komme ajour i kjøkkenhverdagen! Ajour gir deg jevn kvalitet, god smak, valgfrihet, redusert matsvinn, inspirasjon og frigitt tid på kjøkkenet.

Dude, where’s my meat? It’s all there! Dudefood Blend er en produktserie med kjøttprodukter tilsatt litt grønnsaker for smakens skyld. Dudefood vil alltid være smaksrik, digg mat!

Her gir vi deg et sett av ferdig tilberedte retter i riktig mengde. Dette er tradisjonelle retter med god smak, laget av norske kjøttråvarer. De kan enkelt varmes rett i posen, slik at hygienen ivaretas. Emballasjen er tilpasset en ½ gastronorm, slik at du får god ovnsutnyttelse og det er ingen løse etiketter. Med Ajour sparer du masse tid som du kan bruke på andre oppgaver – eller til å lage smakfullt tilbehør.

Blend-serien gir deg også muligheten til å kutte litt ned på kjøttforbruket, men ikke kutte ut kjøtt helt. Litt bedre for miljøet, litt sunnere, men fortsatt skikkelig digg mat!

Du kan lese om alle konseptene våre på norturaproff.no 12


TRONFJELL

MJØSKJØTT

I Østerdalen ved Tronfjell blåser den kalde fjelllufta over toppen og ned mot Tynset. Den tørre, friske fjelllufta brukes aktivt i produksjonen av vår urnorske spekeskinke. God tid, masse omtanke – og ikke minst kjærlighet til spekeskinke, bidrar også til at vår velhengte spekeskinke er av aller ypperste kvalitet. Tronfjell velhengt spekeskinke henger til modning i 24 måneder, dette gir en mør og fløyelsmyk skinke, som smelter på tungen. Skåret i tynne skiver eller skavet tynt av en hel skinke med kniv – den gir deg en smak av urnorske tradisjoner. Urnorske tradisjoner – og kvalitet skapt av norske hender og norsk natur.

I området rundt Mjøsa ligger våre 7 utvalgte gårder som produserer førsteklasses storfekjøtt til Mjøskjøtt. Her lever frie og beitende storfe, som i tillegg til å beite friskt grønt gras i store deler av året, får en helt unik fôrblanding basert på norske råvarer. Fôrblandingen er også produsert lokalt i Mjøsområdet. Våre dedikerte bønder tar godt vare på dyra og gjør det de kan for å levere de aller beste råvarene til kokken. Mjøskjøtt er levert av stolte bønder fra utvalgte gårder rundt Mjøsa. - lokale bønder - lokalt fôr - lokal foredling - lokal mat

Du kan lese om alle konseptene våre på norturaproff.no 13 13


ELDREGULL

SOUS°CHEF

Underernæring er en stor utfordring både på institusjon (opptil 60 % er underernærte) og hos hjemmeboende. Med små grep og et riktig kosthold kan man gjøre en stor forskjell – økt trivsel, mer energi og større våkenhet.

Sous°Chef er vår serie med sousvidekokte produkter som gjør kokkehverdagen enklere. Kortere tilberedningstid, mindre matsvinn og økt matsikkerhet er noen av fordelene. Produktene kokes i pose og bevarer derfor både saftighet og smak. Vi bruker norske råvarer av god kvalitet for å sikre et topp resultat. Tilberedt av oss – enklere for deg!

Erfaring fra det norske institusjonsmarkedet viser at kjøkken som tilbyr konsistenstilpasset mat, lager dette til rundt 10% av brukerne. Noen erfarer også at opp til 25% av brukerne har glede av å få tilbudt mer konsistenstilpasset mat. Med våre nye konsistenstilpassede steker, vil institusjonskjøkkenet spare mye tid – som kan brukes til andre, verdifulle oppgaver.

Du kan lese om alle konseptene våre på norturaproff.no 14 14


FAST FOOD FASTFOOD

LIVÈCHEKYLLING

Raske og lettvinte måltider behøver slett ikke bety dårlig kvalitet og ernæring. Det finnes et utall retter du kan servere folk i farten som både er sunne og velsmakende, det handler bare om å bruke skikkelige råvarer og tilberede dem riktig.

lever i et rolig og tilrettelagt miljø på 3 gårder i Østfold. Her har den oppvekstsvilkår som gir kylling av ypperste klasse. Fôret er 100 % vegetabilsk og inneholder lokal produsert korn, som havre og bygg, og er tilgjengelig for kyllingene hele tiden. Urten løpstikke, også kjent som kjærlighetsurt, setter en spiss på det hele. Sammensetningen av vitaminer og proteiner skal sikre riktig vekst. Dette gjør at kyllingen vokser sakte og harmonisk.

I Nortura PROFF har det beste og bredeste sortimentet innen fast food produkter. Sjekk ut vår fast food guide.

Du kan lese om alle konseptene våre på norturaproff.no 15


NORTURA PROFF ER EN DEL AV BONDENS SELSKAP NORTURA TRYGG MAT FRA BÅS TIL BORD Norsk mat er verdens tryggeste, og slik vil vi fortsette å ha det. Derfor arbeider Nortura kontinuerlig for å sikre trygg mat i alle ledd - fra båsen på gården, via slakteriet til spisebordet.

• • •

God hygiene på gården. Kontinuerlig overvåkning og forbedring av rutiner på slakteriene. Store ressurser til mikrobiologisk forskning.

ERNÆRING OG FOLKEHELSE I Nortura gjør vi vårt beste for å lage produkter som gir forbrukerne anledning til å gjøre sunne valg i hverdagen. Mindre fett, mindre salt, og flere nøkkelhullsmerkede produkter er noen av målsettingene.

MILJØ OG BÆREKRAFT Vi legger oss i selen for at egg- og kjøttproduksjonen vår skal belaste miljøet minst mulig. Blant annet ved å bruke gjenvinnbare materialer, slippe ut mindre CO2 og redusere energi- og vannforbruk. Vi sørger også for at vi utnytter alle deler av dyret i kjøttproduksjonen, enten det er hud, ull, innmat eller bein. Noe ender opp som dyrefôr, noe som biodiesel på busser – og noe som håndvesker i luksusklassen. Vi er også med på det nasjonale dugnadsarbeidet om å redusere matsvinnet i samfunnet.

SA

MVIRKE

17.700 BØNDER

25 5.842

PRODUKSJONS-

ANLEGG

SYSSELSATTE 16

TRYGGE RÅVARER

LOKAL VERDISKAPING


NORTURAS MILJØ OG KLIMAPOLICY Nortura har som mål å redusere klimabelastningen i vår verdikjede og at produksjonen skal foregå med minst mulig påvirkning på det ytre miljø. God arealutnytting, effektiv fôrutnyttelse, god dyrevelferd og friske dyr, skal sammen med ressurs- og klimaeffektiv transport og industri, redusere negative miljøeffekter og det samlede klimaavtrykket fra hele verdikjeden. Norturas mål er å utnytte dette potensialet videre for enda mer miljøvennlig kjøtt- og eggproduksjon og reduserte klimagassutslipp. OVERORDNENDE KLIMA- OG MILJØMÅL FOR NORTURA ER:

skal redusere fossile • Nortura utslipp med mål om en halvering innen 2030 mot referanseåret 2015, og være klimanøytral innen 2050 for transport og industri.

klimagassutslipp fra • Redusere primærproduksjonen gjennom

rådgivning og bidra til å utvikle norsk bærekraftig og klimavennlig fôrproduksjon.

og klimaaspektet skal være • Miljøgjennomgående for utviklingen av nye produkter, tjenester og konsepter i innkjøp og gjennom hele verdikjeden.

svinn og bruke hele • Redusere dyret. katalysator og satse på • Være sterkere verdiskapning og konkurransekraft gjennom bioøkonomien.

FoU satsing og støtte • Styrke innovasjonsprosjekter som bidrar Nortura miljømerker flere produkter og reduserer bruken av fossil plast. Alle våre eggkartonger er laget av 100% resirkulert papp og alle pølser har nå emballasje av 47% bioplast. Endringen i emballasjen reduserer bruken av fossile ressurser tilsvarende over 1200 oljefat og reduserer CO2-utslipp med 387 tonn årlig.

til klimasmarte løsninger.


NORTURAPROFF.NO Velkommen til våre nettsider!

På norturaproff.no finner du nyheter, inspirasjon, og omfattende produktinfo.

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV! Vi sender deg lokale kampanjer med de beste prisene og inspirerende nyheter på e-post. Meld deg på her:

www.norturaproff.no/nyhetsbrev Følg oss på:

facebook.com/ norturaproff

instagram.com/ norturaproff

GILDENETT.NO

Som kunde hos oss kan du enkelt og trygt handle på nett også! Leveringsrutiner og personlig oppfølging er som vanlig, slik at du vil bli kontaktet direkte dersom en vare ikke er tilgjengelig. Nettbutikken gir deg økt tilgjengelighet, samt at du enkelt kan innhente gode tilbud, kampanjer og nyttig informasjon.

Stort sortiment innen kjøtt og eggprodukter

Lag handlelister og plankjøp

Se produktnyheter, kampanjer og tilbud

Sikker og trygg handel

18

Gode leveringsrutiner

Kundeservice på telefon

Personlig oppfølging


VI HOLDER DEG OPPDATERT PÅ DE NYESTE MATTRENDENE! Hvert år gir vi ut vårt trendmagasin Trend & Tradisjon. Her finner du trendartikler, oppskrifter og inspirasjon.

FÅ OGSÅ MED DEG VÅRE KAMPANJER; 6 ganger i året gir vi deg gode priser og inspirasjon på kjøpet! SEPTE MBER OKTOB ER

JULI AUGUST

nje je a p kamk-ampan 20

20

– .4 Nr

MAI JUN I

2019

Nr. 3– 2019

SUN N STA RT!

NEVEMAT

NO

Nr. 1– 2020

RS

Tern ME GER UR Sunn kTyOBERSTSERVÉR BG e M MDeAnetyA E llin E K p ! A å F g D L K N m N O m EVEMAT Å E r N H enLySe E e O I

SPsomm

S ES

KE

TR

AD

ISJ

ON

ER

n

Nr. 5–

202

NYH

DR

ET

M AP ARS RI L

NÆRI NGSRI SM KE FERD AKFULL E IGRE TTER

EddNagSe T S mi LAØ H Misjons trad M

m siat egr!ien ette e r somed a smak m r!

T:

H TC DUABY B EN

0

E T!

Nr. 2–20 20 I SOMMER God eo DUDEFO Ajo pps OD t i l u høs krif r –p r tme ter me Laektttisekr d g tte e fe NYHET: nye eo e r n err dishky digr

TREND

Tilbake: røttenetil

Det er

TR

J FE ANU BR A UA R R R BE R EM BE PT O SE OKT

AT Y! EN STM RMHØ ME OM ES D N NE VIN

til

– Nr. 5

NYH

ET

ESE S

Strim ! kyllin let gfilet

ON KA GYS K ! J LVTTEFLYING DA –møØ rt o deli g

kat Gode p ri på lam ser ti l påskem enyen

Alt vårt materiell og brosjyrer kan du bla i her: issuu.com/norturaproff Ønsker du å få tilsendt papirutgaven av trendmagasinet - eller få kampanjemagasinet tilsendt fast ved hver kampanje – send oss en mail på proff@nortura.no 19


VÅRE MERKEVARER VI LEVERER NOEN AV LANDETS FREMSTE MERKEVARER INNEN KJØTT OG EGG

Gilde er en ledende merkevare innenfor rødt kjøtt i Norge. Vi garanterer at alle Gilde-produkter inneholder 100 prosent norsk kjøtt fra kvalitetssikrede gårdsbruk over hele landet. Produktene er produsert av fagfolk med høy kompetanse etter Gildes strenge kvalitetsstandarder.

Prior-merket er en av Norges mest kjente merkevarer, og nærmest synonymt med kategorien egg og hvitt kjøtt. Prior produserer en lang rekke produkter av kylling, kalkun og egg. Alt som er merket Prior er sunt og trygt, og gir deg gode matopplevelser.

Gilde har vært nasjonalt varemerke siden 1964, har kjøttprodukter av svin, storfe, lam/sau og reinsdyr og dekker alle døgnets måltider.

Prior har vært et nasjonalt varemerke siden 1977.

20


Over halvparten av alle nordmenn har Gilde og Prior som sine FAVORITTmerker innen kjøtt og egg – det er en sterk posisjon! Med våre merkevarer på laget, kan du garantere dine gjester norsk mat!

Eldhus er merket for eldhusrøykt spekemat og pinnekjøtt. All produksjon foregår på Voss, og her holdes de eldste og fineste mattradisjonene på Vestlandet i hevd. Metoden gir perfekt modning og den helt spesielle smaken.

Den nordnorske matkulturen har gjennom tidene vært preget av oppfinnsomhet og utstrakt bruk av lokalt frembrakte råvarer. Et preg som i dag har gjort mange nordnorske retter til festmat med svært høy kvalitet. Ved bruk av nordnorske kvalitetsråvarer og tradisjonsrike nordnorske oppskrifter, representerer Thulefjord det aller beste fra den levende og mangfoldige nordnorske matkulturen.

21 21

Vår økonomiserie Matboden gir deg hverdagsprodukter til lavest mulig pris. Dette er prisgunstige alternativer, som gjør at du får råvarekostnaden ned, men fortsatt beholder den gode smaken. Produktene er i hovedsak basert på norske råvarer, men det kan også forekomme importert råvare. Alle produktene har jevn og god kvalitet.


PRODUKTOVE RS I KT 28

GILDE EKSTRA

69

STRIMLET, TERNET, SKAVET

104

POSTEI

36

STORFE

75

INNMAT

105

KUVERTPÅLEGG

41

URFE

76

KRAFT & BEN

106

PÅLEGG

45

MJØSKJØTT

78

BACON & FLESK

113

GRILLET KYLLING & SALATKJØTT

47

KALV

81

DEIGER OG FARSER

115

SOUSVIDEKOKT & FERDIGSTEKT

49

SVIN

85

HAMBURGERE

120

KONSISTENSTILPASSET MAT

56

LAM & FÅR

90

SPARERIBS

122

GRYTER, SODD & TILBEHØR

60

REINSDYR

91

PANERTE PRODUKTER

125

SPEKEMAT

KARBONADER, KJØTTKAKER & KJØTTBOLLER

130

EGG & EGGPRODUKTER

133

VAFLER, SVELER & PANNEKAKER

PØLSER

134

ØKOLOGISKE PRODUKTER

61

LIVÈCHEKYLLING

64

KYLLING

68

KALKUN & HØNE

92 97

22


S SYM B O L E R ØKOLOGISK

LAGERFØRT NORTURA

Når du kjøper kjøtt merket med den grønne Ø’en, har du en garanti for at de strenge reglene for økologisk produksjon er fulgt. Merket sier ingenting om næringsinnhold eller smak, men viser at kjøttet er produsert med spesielle krav til blant annet fôr og dyrevelferd. Bøndene må følge internasjonale regler som blant annet forbyr bruk av kunstgjødsel og sprøytemidler i forbindelse med fôrproduksjon. Dessuten har dyr på økologiske gårder krav på større plass enn på andre gårdsbruk, og de skal ha mulighet til å gå ut. Det er også regler for hvor mye kraftfôr dyrene kan få. For mer informasjon, se www.nortura.no

Produkter merket med dette symbolet er lagerført på Norturas lager.

LAGERFØRT GROSSIST

Produkter merket med dette symbolet er lagerført hos din storhusholdningsgrossist og bestilles derifra. Utvalget hos de ulike grossistene kan variere noe. Kontakt grossisten, din lokale konsulent, eller salgskontor dersom du ønsker mer informasjon.

BESTILLINGSVARE

Dette produktet er det begrenset tilgang på eller det kan være lagerført i andre deler av landet. Ta kontakt med din lokale konsulent eller salgskontoret for å bestille dette produktet. Vi gjør oppmerksom på at det kan være noe lenger leveringstid på disse produktene.

NØKKELHULLET

Nøkkelhullet er et nordisk frivillig sunnhetsmerke (ernæringsmerke). Matvarer som inneholder mindre fett, salt og sukker og mer kostfiber enn andre matvarer av samme type kan få nøkkelhullet. Vitenskapelig dokumentasjon viser at dersom man reduserer inntaket av fett, salt og sukker, og øker inntaket av kostfiber i tillegg til å være fysisk aktiv, vil dette kunne bidra til å forebygge en rekke sykdommer. Kriteriene for å kunne sette nøkkelhull på et produkt, er basert på felles nordiske kostanbefalinger. Det er frivillig å bruke nøkkelhullet, og det er produsentenes ansvar å følge reglene. Bruk av nøkkelhullet er forskriftsfestet. Det er forskjellige kriterier til ulike matvaregrupper. Kjøtt- og kjøttprodukter med nøkkelhullet kan ha høyst 10 g fett per 100 g, i tillegg skal innholdet av sukkerarter være høyst 3 g per 100 g. Kjøttprodukter må også inneholde minst 50 prosent kjøtt. Kravet til salt varierer med ulike typer kjøttstykker. Nøkkelhull er foreløpig knyttet til ferdigpakkede næringsmidler. Bruk av nøkkelhull på menyene i restauranter og storkjøkken er derfor ikke med i ordningen. Egg og eggprodukter er ikke en del av Nøkkelhullsordningen – og kan derfor ikke merkes.

BESKYTTET GEOGRAFISK BETEGNELSE

Beskyttede betegnelser er en offentlig merkeordning som sikrer at norske matskatter får den beskyttelsen og anerkjennelse de fortjener. Merkeordningen bidrar til å sikre og videreutvikle produkter som har en sterk geografisk forankring.

LOKALT PRODUKT

Produkter merket med dette symbolet er lokale produkter som benyttes i deler av landet og ikke er like vanlige i andre deler. For eksempel komle på Vestlandet, medisterfarse på Østlandet, osv. Disse produktene kan være bestillingsvare i andre deler av landet. Kontakt din lokale konsulent eller salgskontoret for bestilling. Vi gjør oppmerksom på at det kan være noe lenger leveringstid på disse produktene.

N

NØKKELHULL

ØKOLOGISK

BESTSELGER

FRYSEVARE

LAGERFØRT NORTURA

LAGERFØRT GROSSIST

GLUTENFRI

MELKEFRI

EGGFRI

GLUTENFRI

MELKEFRI

EGGFRI

23

BESTILLINGSVARE

DUDEFOOD

LOKALT PRODUKT

STYKKEVIS & DELT

BESKYTTET GEOGRAFISK BETEGNELSE

BIOPLAST

T

N

Y HE

NYHET


NÆR IN G S I NNH O L D & HO L D BA RH E T ALLERGENER

• Kornslag som inneholder gluten: hvete, rug, bygg, havre, spelthvete, kamut og produkter fremstilt av slike kornslag

Allergener som hvete, soya, melk, nøtter og egg kan hos personer gi alvorlige – i enkeltetilfeller livstruende – reaksjoner.

• Skalldyr • Egg

Det er spesielt viktig at mat som kan gi allergiske reaksjoner blir merket riktig fordi mangelfull merking av allergener kan medføre ekstra risiko for en allergiker. Norturas produkter merkes i henhold til regelverket.

• Fisk • Peanøtter • Soyabønner og produkter fremstilt av soya unntatt soyaolje • Melk

Allergener står med uthevet skrift i ingredienslisten på våre produkter.

• Nøtter • Selleri • Sennep

For dere kunder som tilbereder og serverer mat, sier regelverket at også matvarer som ikke er pakket inn må være tydelig merket med allergener.

• Sesamfrø • Svoveldioksid (sulfitt) i konsentrasjon over 10 mg/kg

Mattilsynet fører tilsyn med at matvarer er riktig produsert og merket. Dette er stoffene som regelverket definerer som allergener, og som utløser krav om merking:

• Lupin • Bløtdyr (Kilde: Mattilsynet)

HOLDBARHETSMERKING

For å unngå å kaste mat som er fullt spiselig finnes det to ulike former for holdbarhetsmerking; BEST FØR og SISTE FORBRUKSDAG. Dette er forskjellen; BEST FØR De fleste av våre produkter merkes med «best før…» eller «best før utgangen av…». Datoen angir hvor lenge varen holder seg, uten å tape kvalitet eller andre spesifikke egenskaper. Hvis det er nødvendig å oppbevare matvaren på en bestemt måte, oppgir vi dette på emballasjen. Matvarer merket «best før...» kan selges/brukes også etter datoutløp. Det er da kunden selv som har ansvar for at varen fremdeles har akseptabel kvalitet eller andre spesifikke egenskaper.

SISTE FORBRUKSDAG Matvarer som er lett bedervelige og derfor kan etter utgått holdbarhet bli helsefarlige, skal merkes med «siste forbruksdag…» etterfulgt av selve datoen. Slike matvarer skal ikke brukes etter at datoen er gått ut. For mer informasjon, se www.mattilsynet.no

24


NÆR IN G S I NNH O L D

Denne listen gir en pekepinn på hva næringsinnholdet vil være i forskjellige typer produkter. Tallene er oppgitt pr 100 g vare. PRODUKT

Fett

Mettede fettsyrer

Enumettede fettsyrer

Flerumettede fettsyrer

Karbohydrater

Sukkerarter

Protein

Salt

515 kJ/122 kcal

3,8 g

1,2 g

1,6 g

0,6 g

0g

0g

22 g

0,1 g

kjøtt fra nakke

935 kJ/225 kcal

17 g

6,4 g

7,3 g

2,3 g

0g

0g

18 g

0,1 g

koteletter m/5mm fettrand

1012 kJ/243 kcal

18 g

6,7 g

7,8 g

2,3 g

0g

0g

20 g

0,1 g

indrefilet

489 kJ/116 kcal

3,1 g

1,0 g

1,2 g

0,5 g

0g

0g

22 g

0,1 g

ytrefilet

467 kJ/110 kcal

1,6 g

0,5 g

0,6 g

0,2 g

0g

0g

24 g

0,1 g

1533 kJ/371 kcal

35 g

12 g

15 g

4,5 g

0g

0g

14 g

0,1 g

stek/grytekjøtt

451 kJ/107 kcal

2,0 g

0,9 g

0,7 g

0,1 g

0g

0g

22 g

0,1 g

indrefilet

494 kJ/118 kcal

3,7 g

1,6 g

1,4 g

0,2 g

0g

0g

21 g

0,1 g

ytrefilet

462 kJ/109 kcal

2,3 g

1,0 g

0,9 g

0,1 g

0g

0g

22 g

0,1 g

mørbrad

462 kJ/109 kcal

2,3 g

1,0 g

0,9 g

0,1 g

0g

0g

22 g

0,1 g

flatbiff

445 kJ/105 kcal

1,7 g

0,8 g

0,6 g

0,1 g

0g

0g

23 g

0,1 g

entrecôte

834 kJ/200 kcal

13 g

6,0 g

5,0 g

0,5 g

0g

0g

21 g

0,1 g

fårikålkjøtt

954 kJ/230 kcal

18 g

7,6 g

6,1 g

1,0 g

0g

0g

18 g

0,2 g

koteletter

1066 kJ/257 kcal

20 g

9,1 g

7,3 g

1,2 g

0g

0g

18 g

0,2 g

lår

676 kJ/162 kcal

9,3 g

4,0 g

3,2 g

0,5 g

0g

0g

20 g

0,2 g

bog

781 kJ/187 kcal

13 g

5,7 g

4,5 g

0,8 g

0g

0g

19 g

0,2 g

indrefilet

487 kJ/116 kcal

3,8 g

1,6 g

1,3 g

0,2 g

0g

0g

20 g

0,2 g

ytrefilet

506 kJ/120 kcal

3,9 g

1,7 g

1,3 g

0,2 g

0g

0g

21 g

0,2 g

KALV

stek

452 kJ/107 kcal

2,4 g

1,1 g

0,9 g

0,1 g

0g

0g

21 g

0,1 g

VILT

reindsdyrstek

495 kJ/118 kcal

3,6 g

1,4 g

1,7 g

0,2 g

0g

0g

21 g

0,2 g

SVINEKJØTT

Energi renskåret

ribbe (tynnribbe m/svor)

STORFEKJØTT

LAM/ FÅREKJØTT

Kilde: “Matvaretabellen 2018. Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. www.matvaretabellen.no”

25


N OTAT E R

26


På de følgende sidene finner du NORTURA PROFF sitt riksdekkende sortiment av kvalitetsprodukter. Vi er stolte over å kunne tilby et bredt og variert spekter av produkter til ALLE DØGNETS MÅLTIDER og ALLE ÅRETS SESONGER. Hos oss kan du bestille alt du trenger av KJØTT- OG EGGPRODUKTER.

27


GILDE EKSTRA – Bare det beste norske storfekjøttet GILDE EKSTRA ER DET YPPERSTE VI KAN BY PÅ AV NORSK STORFEKJØTT Før en stykningsdel får lov til å bære etiketten med Gilde Ekstra-navnet, foregår en nøye utvelgelse basert på fastlagte kriterier. Kriteriene er utarbeidet i samarbeid med norske kjøkkensjefer. Det settes strenge krav til vekt, mørhet og marmorering. Med Gilde Ekstra kan du være sikker på at du får det beste kjøttet.

Ungt kjøttfe det beste av nor sk ungt kjøttfe


GILDE E KS T RA STORFE INDREFILET GILDE EKSTRA

STORFE INDREFILET GILDE EKSTRA

fersk 1,5 kg

EPD 2 nr. 2 8 6 5 0 228650 Varenr. 433400 Material nr. 5000005362

fryst 1,5 kg

EPD 3 nr. 7 8 3 0 7 378307 Varenr. 433409 Material nr. 5000003672

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

STORFE YTREFILET M/FETT GILDE EKSTRA

STORFE YTREFILET U/FETT GILDE EKSTRA >3,5 cm

fersk 4,0 kg

fersk 3,0 kg

0 1 0 2 5 0 0 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

1025006 433410 5000005338

1 nr. 5 6 8 9 3 156893 EPD Varenr. 433420 Material nr. 5000005572

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

STORFE YTREFILET U/FETT GILDE EKSTRA

STORFE ENTRECÔTEKAM GILDE EKSTRA

>3,5 cm

fersk 2,5 kg

fryst 3,0 kg

9 nr. 7 8 1 0 6 978106 EPD Varenr. 433429 Material nr. 5000003144

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

1 nr. 8 6 6 4 3 186643 EPD Varenr. 433450 Material nr. 5000005075

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

29

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C


GILDE E KS T RA STORFE ENTRECÔTEKAM GILDE EKSTRA

STORFE ENTRECÔTEKAM (CÔTE DE BOEUF) GILDE EKSTRA

fryst 2,5 kg

m/ben fersk 6,0 kg

0 1 0 6 0 8 6 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

1060862 433459 5000001040

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

STORFE MØRBRADFILET GILDE EKSTRA

fersk 1,5 kg

0 1 0 6 0 7 6 3

1060763 433460 5000005605

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

UNGT KJØTTFE INDREFILET GILDE EKSTRA

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

fersk 3,0 kg

0 4 5 7 8 8 6 0

4578860 408468 5000005577

4199063 408461 5000005115

UNGT KJØTTFE STRIP LOIN GILDE EKSTRA

fryst 1,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

UNGT KJØTTFE INDREFILET GILDE EKSTRA

fersk 0,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

2333847 433440 5000005256

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

30

4199022 408421 5000005035

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C


GILDE E KS T RA UNGT KJØTTFE STRIP LOIN GILDE EKSTRA

UNGT KJØTTFE CÔTE DE BOEUF GILDE EKSTRA

fryst 3,0 kg

fersk 2,5 kg

0 4 4 9 6 3 9 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

4496394 408427 5000005512

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

UNGT KJØTTFE CULOTTE GILDE EKSTRA

4199055 408451 5000005077

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

UNGT KJØTTFE CULOTTE GILDE EKSTRA

fersk 1,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4199030 408431 5000004994

fryst 1,5 kg

0 4 4 9 6 5 4 1

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

UNGT KJØTTFE CUVETTE GILDE EKSTRA

4496541 408457 5000005287

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

UNGT KJØTTFE CUVETTE GILDE EKSTRA

fersk 0,8 kg

fryst 0,8 kg

0 4 4 9 6 4 6 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

4199071 408471 5000005153

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

31

4496469 408477 5000005310

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


GILDE E KS T RA UNGT KJØTTFE SHORTRIBS GILDE EKSTRA

UNGT KJØTTFE SHORTRIBS GILDE EKSTRA

fersk 3,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4199089 408481 5000004809

fryst 3,0 kg

0 4 4 9 6 4 8 5

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

UNGT KJØTTFE HØYRYGG U/BEN GILDE EKSTRA

4199048 408441 5000005033

fryst 6,0 kg

0 4 5 7 8 4 1 5

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

UNGT KJØTTFE FLANKESTEK GILDE EKSTRA

4199014 408411 5000004997

4578415 408448 5000005545

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

UNGT KJØTTFE FLANKESTEK GILDE EKSTRA

fersk 0,8 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

UNGT KJØTTFE HØYRYGG U/BEN GILDE EKSTRA

fersk 6,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4496485 408487 5000005611

fryst 0,8 kg

0 4 4 9 5 3 3 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

32

4495339 408417 5000005511

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


GILDE E KS T RA UNGT KJØTTFE BRISKET GILDE EKSTRA

UNGT KJØTTFE BRISKET GILDE EKSTRA

fersk 1,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4199006 408401 5000004955

fryst 1,0 kg

0 4 4 9 6 5 0 1

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

KALV INDREFILET GILDE EKSTRA

fryst 0,85 kg

0 1 0 2 5 0 4 8

1025048 438300 5000005096

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KALV INDREFILET GILDE EKSTRA

fersk 0,85 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4496501 408407 5000005780

0 1 0 6 1 1 2 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

1061126 438309 5000003714

KALV YTREFILET GILDE EKSTRA

KALV YTREFILET GILDE EKSTRA

EPD 2 nr. 0 3 7 7 8 203778 Varenr. 438310 Material nr. 5000005134

EPD nr. Varenr. Material nr.

fersk 1,8 kg

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

fryst 1,8 kg

0 1 0 6 1 1 3 4

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

33

1061134 438319 5000001717

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


GILDE E KS T RA KALV KAM U/BEN GILDE EKSTRA

KALV KAM U/BEN GILDE EKSTRA

fersk 1,3 kg

fryst 1,3 kg

0 1 0 2 5 3 2 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

1025329 438480 5000005005

0 1 0 6 1 1 7 5

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

KALV ENTRECÔTEKAM U/BEN FRA HALLINGDAL GILDE EKSTRA

2403004 438051 5000005748

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KALV ENTRECÔTEKAM U/BEN FRA JÆREN GILDE EKSTRA

fersk 1,3 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

1061175 438489 5000003748

fersk 1,3 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

2402972 438021 5000004857

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

KALV MØRBRAD U/BEN GILDE EKSTRA

KALV MØRBRAD U/BEN GILDE EKSTRA

2 nr. 0 4 6 3 6 204636 EPD Varenr. 438320 Material nr. 5000005556

EPD nr. Varenr. Material nr.

fersk 1,0 kg

fryst 1,0 kg

0 1 0 6 1 1 4 2

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

34

1061142 438329 5000002317

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


GILDE E KS T RA KALV CULOTTE GILDE EKSTRA

KALV FLATBIFF U/FILET GILDE EKSTRA

fersk 0,5 kg

fersk 1,3 kg

0 1 9 3 7 6 5 5

EPD nr. Varenr. Material nr.

1937655 438530 5000005723

0 1 0 9 5 3 3 0

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

KALV FLATBIFF U/FILET GILDE EKSTRA

fersk 3,0 kg

0 1 0 9 5 3 4 8

1095348 438519 5000002864

EPD 8 nr. 6 1 9 2 2 861922 Varenr. 438490 Material nr. 5000005689

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KALV BOGSTEK U/BEN SURRET GILDE EKSTRA

fryst 2,0 kg

0 1 2 9 6 0 4 5

1296045 438430 5000005696

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

KALV BOGSTEK U/BEN SURRET GILDE EKSTRA

fersk 2,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

KALV LÅRSTEK U/BEN SURRET GILDE EKSTRA

fryst 1,3 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

1095330 438510 5000005046

0 1 2 9 6 0 5 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

35

1296052 438439 5000001735

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


S TO RF E STORFE INDREFILET

STORFE INDREFILET

fersk 1,6 kg

fryst 1,6 kg

1,6 kg +

9 nr. 5 6 8 2 1 956821 EPD Varenr. 409590 Material nr. 5000005038

1,6 kg +

0 0nr.2 7 4 8 4 5 274845 EPD Varenr. 409599 Material nr. 5000000454

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

STORFE YTREFILET

STORFE YTREFILET

STORFE YTREFILET

fersk 2,5 kg

fryst 2,5 kg

fersk 2,2 kg

3,5 cm modnet

9 nr. 5 6 8 0 5 956805 EPD Varenr. 435100 Material nr. 5000005324

3,5 cm + modnet

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

2 nr. 0 1 1 2 9 201129 EPD Varenr. 435109 Material nr. 5000005019

STORFE YTREFILET MARMORERT

4650701 436411 5000005630

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

9 nr. 5 6 7 9 7 956797 EPD Varenr. 435050 Material nr. 5000004956

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

STORFE YTREFILET MARMORERT

fersk 3,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

2,5-3,5 cm modnet

fryst 3,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

36

4774899 436417 5000005131

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


S TO RF E STORFE TOMAHAWK fryst 1,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4911434 444158 5000003121

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

STORFE ENTRECÔTEKAM

RESTAURANT ENTRECÔTE

u/ben modnet

fersk 2,0 kg

fersk 2-3 kg

0 5 2 5 2 6 1 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

5252614 433551 5000006421

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

STORFE FLANKESTEK

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

STORFE MØRBRAD u/ben modnet

fersk 5,0 kg

fersk 2,0 kg

0 4 2 8 3 8 1 8

EPD nr. Varenr. Material nr.

4442133 433741 5000005699

4283818 436301 5000005097

8 4 5 2 1 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

37

845214 435010 5000005459

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C


S TO RF E STORFE MØRBRAD

STORFE CULOTTE

med culotte og fett

fersk 1,5 kg

fersk 6,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4004651 433561 5000005636

0 4 3 8 5 6 6 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

4385662 435690 5000005622

STORFE FLATBIFF

STORFE RUNDSTEK

fersk 4,5 kg

fersk 2,9 kg

modnet

8 nr. 4 5 1 9 8 845198 EPD Varenr. 435020 Material nr. 5000005514

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

modnet

1 nr. 5 6 8 8 5 156885 EPD Varenr. 435030 Material nr. 5000004810

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

STORFE BOGSTEK U/BEN

STORFE BOG

fersk 3,25 kg

fersk 15,0 kg

7 nr. 2 8 5 4 3 728543 EPD Varenr. 435150 Material nr. 5000004853

EPD nr. Varenr. Material nr.

modnet

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

u/knoke

0 4 1 1 4 4 5 0

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

38

4114450 424341 5000003036

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C


S TO RF E SURSTEK

STORFESTEK

fryst ca 2,5 kg

fersk 2,5 kg

marinert surret

0 1nr.0 8 5 9 6 81085968 EPD Varenr. 429658 Material nr. 5000004342

surret

Allergener: Melkeprotein og laktose

2 nr. 1 6 1 2 7 216127 EPD Varenr. 434001 Material nr. 5000005614

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

STORFE HØYRYGG U/BEN

STORFE BOGSTEK U/BEN

fersk 6,0 kg

fryst 3,0 kg

modnet

9 nr. 9 3 0 1 4 993014 EPD Varenr. 435380 Material nr. 5000005157

salt

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

2394823 429247 5000001460

STORFE LÅRTUNGE

STORFE BANKEKJØTT

fersk 1,5 kg

fersk 4,0 kg

modnet

271627 435110 5000004885

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

modnet

2 7 1 6 2 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

5 nr. 3 5 0 5 4 535054 EPD Varenr. 435200 Material nr. 5000004855

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

39

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C


S TO RF E STORFE BRISKET fersk 8,0 kg

0 4 3 3 5 5 2 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

4335527 434231 5000004998

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

STORFE FLAT IRON STEAK

STORFE FLAT IRON STEAK

fersk 2,0 kg

fryst 2,0 kg

0 4 7 2 6 6 2 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

4726626 435330 5000005704

0 4 7 2 6 6 7 5

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

STORFE BRYST/BIBRINGE

fryst 5,0 kg

fersk 10,0 kg

0 4 1 1 4 4 7 6

4114476 424343 5000001813

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

STORFE KJAKE

m/ben

EPD nr. Varenr. Material nr.

4726675 435339 5000005666

0 2nr.2 5 8 0 6 92258069 EPD Varenr. 409277 Material nr. 5000005254

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

40

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


URFE ER EKSKLUSIVT KJØTT FRA DE STEDEGNE, OPPRINNELIGE, GAMLE NORSKE MELKEFERASENE Kjøttet er finfibret, ekstra smaksrikt og har en unik mersmak av norsk natur. Totalt finnes det kun rundt 4000 dyr av disse rasene i Norge, så dette er virkelig eksklusivt. Våre gamle storferaser vokser langsomt, ca 20% saktere enn vanlig storfe. Dette gir finere og tynnere muskelfibre, og mer intramuskulært fett. Kjøttkvaliteten blir jo deretter og vi får et kjøtt som er særdeles velsmakende. Les mer på www.urfe.no

41


U RF E URFE INDREFILET

URFE INDREFILET

fersk 0,7 kg

fryst 0,7 kg

N

N

4751780 402801 5000004954

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

URFE INDREFILET STOR

fryst 1,2 kg

N

N

4751798 402811 5000004991

T

T

Y HE

N

N

Y HE

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

URFE YTREFILET

4751806 402817 5000004267

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

URFE YTREFILET

fersk 1,2 kg

fryst 1,2 kg

N

N

T

Y HE

N

N

Y HE

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

URFE INDREFILET STOR

fersk 1,2 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4751731 402807 5000005218

4751830 402831 5000005751

T

EPD nr. Varenr. Material nr.

T

T

Y HE

N

N

Y HE

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

42

4751848 402837 5000005025

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


U RF E URFE ENTRECÔTE

URFE ENTRECÔTE

fersk 1,3 kg

fryst 1,3 kg

N

N

4751939 402881 5000004891

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

URFE MØRBRAD

fryst 1,7 kg

N

N

T

Y HE

N

N

Y HE

4751871 402851 5000005250

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

URFE FLATBIFF

4751996 402911 5000005710

4751889 402857 5000002704

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

URFE FLATBIFF

fersk 3,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

URFE MØRBRAD

fersk 1,7 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4751947 402887 5000005681

T

EPD nr. Varenr. Material nr.

T

T

Y HE

N

N

Y HE

fryst 3,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

43

4752002 402917 5000004993

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


U RF E URFE HØYRYGG

URFE HØYRYGG

4751897 402861 5000004829

4751905 402867 5000005652

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

URFE KJØTTKAKE MED HAVREGRYN PANNESTEKT 50 G

N

Y H E

N

fryst 2,5 kg

N

Y H E

N

URFE GRYTEKJØTT

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

T

EPD nr. Varenr. Material nr.

fryst 3,0 kg

T

fersk 3,0 kg

fryst 2,5 kg

MELKEFRI

0 5 4 7 3 2 0 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

5473202 402921 5000007229

0 5 5 2 4 8 7 1

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

44

5524871 469617 5000007270

Allergener: Egg, havre, gluten Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


MJ Ø S KJØT T T

fersk 1,5 kg

MJØSKJØTT STORFE YTREFILET 2,5 CM+

Y H E

fersk 3,0 kg

5797485 436692 5000009299

0 5 5 2 5 1 9 1

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

5525191 436691 5000007703

MJØSKJØTT STORFE ENTRECÔTE

fersk 2,5 kg

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

N

Y H E

N

N

Y H E

N

MJØSKJØTT STORFE ENTRECÔTE

N

Y H E

fryst 3,0 kg

T

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

N

N

5525209 436701 5000007702

T

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

N

MJØSKJØTT STORFE YTREFILET 2,5 CM+

0 5 5 2 5 2 0 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

T

5797543 436702 5000009298

fryst 1,5 kg

T

EPD nr. Varenr. Material nr.

N

Y H E

T

MJØSKJØTT STORFE INDREFILET

N

N

Y H E

N

MJØSKJØTT STORFE INDREFILET

fryst 2,5 kg

0 5 5 2 5 2 8 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

5797550 436722 5000009320

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

45

5525282 436721 5000007706

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


MJ Ø S KJØT T T

N

fryst 2,0 kg

u/ben fryst 7,0 kg

0 5 5 2 5 1 5 9

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

MJØSKJØTT HOMESTYLE HAMBURGER 160 G

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

N

Y H E

fryst 5,44 kg

0 5 5 2 5 2 2 5

EPD nr. Varenr. Material nr.

5525159 436681 5000007708

N

N

Y H E

N

MJØSKJØTT STORFE BIFFSTRIMLER

fryst 2,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

T

5525126 436671 5000007707

T

0 5 5 2 5 1 2 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

N

Y H E

T

MJØSKJØTT STORFE HØYRYGG

Y H E

N

N

MJØSKJØTT STORFE MØRBRAD

5525225 436711 5000007709

0 5 6 2 4 3 4 1

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

5624341 620405 5000007898

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

I området rundt Mjøsa ligger våre 7 utvalgte gårder som produserer førsteklasses storfekjøtt til MJØSKJØTT. 46


KA LV KALV INDREFILET

KALV INDREFILET

fersk 0,7 kg

1 nr. 6 5 8 2 9 165829 EPD Varenr. 418600 Material nr. 5000005557

fryst 0,7 kg

1 nr. 6 7 4 9 4 167494 EPD Varenr. 418609 Material nr. 5000002456

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

KALV YTREFILET

KALV YTREFILET

fersk 1,4 kg

3 nr. 0 7 5 0 4 307504 EPD Varenr. 418620 Material nr. 5000005767

fryst 1,4 kg

1 nr. 6 5 8 0 3 165803 EPD Varenr. 418629 Material nr. 5000001829

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

KALV KAM

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KALV FLATBIFF

u/ben

fersk 1,5 kg

fersk 1,5 kg

0 1nr. 2 4 4 7 6 3 1244763 EPD Varenr. 418630 Material nr. 5000005501

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

5 nr. 3 6 2 9 2 536292 EPD Varenr. 418640 Material nr. 5000004819

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

47

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C


KA LV KALV FLATBIFF

KALV BOGSTEK u/ben surret

fryst 1,5 kg

fryst 2,5 kg

1 6 5 8 1 1

EPD nr. Varenr. Material nr.

165811 418649 5000001858

3 nr. 4 2 7 6 6 342766 EPD Varenr. 438159 Material nr. 5000004972

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KALV HØYRYGGSTEK

KALVEBRYST

fryst 2,5 kg

fryst 1,2 kg

0 1nr.3 0 3 1 2 2 1303122 EPD Varenr. 438189 Material nr. 5000005494

EPD nr. Varenr. Material nr.

u/ben surret

u/ben

0 1 2 9 7 3 0 8

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KALV KNOKE

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

fryst 5,0 kg

fryst 5,0 kg

0 1 0 6 0 3 7 5

1060375 418417 5000005142

1297308 438019 5000005331

KALV KJAKE

skivet

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

0 1nr.2 9 7 3 3 21297332 EPD Varenr. 459719 Material nr. 5000002300

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

48

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


S VI N SVIN INDREFILET

SVIN INDREFILET

fersk 0,75 kg

6 nr. 3 1 4 3 2 631432 EPD Varenr. 428393 Material nr. 5000005390

fryst 0,75 kg

5 nr. 1 6 7 9 9 516799 EPD Varenr. 428398 Material nr. 5000005179

Total holdbarhet: 20 dager /0-4 ⁰C

SVIN YTREFILET

SVIN FLATBIFF

fersk 1,8 kg

fersk 1,1 kg

6 3 0 0 0 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

630004 428403 5000005441

9 3 1 7 1 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 21 dager /0-4 ⁰C

931717 420053 5000005592

SVINENAKKE

SVINENAKKE

fersk 4,0 kg

fryst 4,0 kg

u/ben

1095397 428981 5000005211

Total holdbarhet: 21 dager /0-4 ⁰C

u/ben

0 1 0 9 5 3 9 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

0 1 2 9 6 0 6 0

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 21 dager /0-4 ⁰C

49

1296060 428987 5000005237

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


S VI N SVINENAKKE

SVINENAKKE

fersk 13,0 kg

fryst 3,0 kg

hel m/ben

hel m/ben

0 4 1 1 4 5 5 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

4114559 424023 5000000914

0 0nr.7 2 8 5 7 6728576 EPD Varenr. 428188 Material nr. 5000005582

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

SVIN KOMLEKJØTT

SVINEKAM

SVINEKAM

fersk 10,0 kg

fersk 8,0 kg

fersk 11,0 kg

EPD nr. 220251 2 2 0 2 5 1 434335 Varenr. Material nr. 5000004448

1 nr. 7 8 2 2 8 178228 EPD Varenr. 428144 Material nr. 5000005435

EPD nr. Varenr. Material nr.

salt

Total holdbarhet: 21 dager /0-4 ⁰C

u/ben

hel

0 4 1 1 4 5 6 7

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

SVINEKAM MARINERT

SVINECARRÉ

fryst 4,0 kg

fersk 7,5 kg

u/ben

2 0 3 7 2 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

203729 439637 5000001118

4114567 424025 5000002847

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

med svor

Allergener: Paprika

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

50

4894606 443141 5000001826

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C


S VI N SVIN KOTELETTKAPPE

SVINEKOTELETTER m/skalk u/svor

fryst 2,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

fersk 4x1,8 kg

4779112 434529 5000005430

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

386482 420641 5000001262

SVIN NAKKEKOTELETTER

SVIN NAKKEKOTELETTER

fersk 4x2 kg

fryst 4,0 kg

m/skalk u/svor

EPD nr. Varenr. Material nr.

386268 420751 5000003772

Total holdbarhet: 21 dager /0-4 ⁰C

u/svor

7 nr. 7 3 8 5 3 773853 EPD Varenr. 428179 Material nr. 5000000091

Total holdbarhet: 21 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

SVIN NAKKEKOTELETTER u/ben fryst 3,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

1327386 420987 5000002488

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

51


S VI N RØKT SVINEKAM m/ben hel, 2 stk fersk 12,0 kg

0 4 1 1 3 2 4 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

4113247 424067 5000003216

Total holdbarhet: 23 dager /0-4 ⁰C

RØKT SVINEKAM

SOMMERKOTELETTER

fersk 2,0 kg

fryst 2,0 kg

u/ben

9 nr. 7 3 5 0 3 973503 EPD Varenr. 430091 Material nr. 5000002510

salt/røkt

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 23 dager /0-4 ⁰C

4078424 430508 5000003930

SVIN SKINKESTEK

SVIN SKINKE

fersk 2,5 kg

fersk 10,5 kg

1 nr. 6 1 8 5 1 161851 EPD Varenr. 439025 Material nr. 5000005159

EPD nr. Varenr. Material nr.

u/ben surret

Total holdbarhet: 150 dager /-18 ⁰C

m/knoke hel

0 4 1 1 4 5 0 0

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

52

4114500 424018 5000000943

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C


S VI N SVINEBOG M/KNOKE hel

fersk 12,0 kg

0 4 1 1 4 6 0 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

4114609 424029 5000003460

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

SVINEBOG

SVIN SKINKEKNOKE

u/ben lettsaltet surret

fersk 10,0 kg

fersk 4,0 kg

EPD 1 nr. 6 1 8 9 3 161893 Varenr. 430591 Material nr. 5000003414

0 4 1 1 4 7 1 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 21 dager /0-4 ⁰C

4114716 424035 5000003430

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

SVIN SKINKEKNOKE SALT

snittet fryst 10,0 kg

0 2 2 8 6 7 7 1

EPD nr. Varenr. Material nr.

2286771 430717 5000000886

Total holdbarhet: 150 dager / -18 ⁰C

53


S VI N PIGWINGS

PIGWINGS

fersk 2,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4894622 443161 5000003683

fryst 2,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

m/ben hel

fryst 2,5 kg

fersk 12,0 kg

5011325 443157 5000001857

0 4 9 3 2 6 4 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

SVIN SIDEFLESK/RIBBE

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

fersk 5,0 kg

fryst 6,25 kg

0 4 7 5 1 4 9 5

751495 428358 5000005327

4932646 428281 5000001010

TRIMMINGS

m/knekte ben

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

SVIN SIDEFLESK/RIBBE

PORK BELLY STRIPS

EPD nr. Varenr. Material nr.

4895249 439871 5000001816

EPD nr. 379065 3 7 9 0 6 5 430391 Varenr. Material nr. 5000004498

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

54

Total holdbarhet: 16 dager /0-4 ⁰C


S VI N SVIN KJAKE

SVIN SNITZEL

u/panering ca 110 g

fryst 5,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

fersk 1,3 kg

4833356 443109 5000003654

0 1 3 7 8 6 2 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

1378629 439051 5000004843

SNITZEL AV SVIN

SVINENAKKE

fryst 3,3 kg

fersk 10,0 kg

rå, panert 130 g

0 1 2 1 2 4 1 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

1212414 469657 5000003494

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

til kebab skivet

Allergener: Gluten

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

55

2798726 422871 5000003234

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C


LAM & FÅ R LAM YTREFILET

LAM MØRBRAD

fryst 1,8 kg

fersk 1,4 kg

m/fett fra Trollheimen

EPD nr. Varenr. Material nr.

2410769 453447 5000005336

med fettlokk

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

4434668 452761 5000005220

LAM MØRBRAD

LAMMECARRÉ

fryst 1,4 kg

fryst 1,1-1,3 kg

med fettlokk

m/8 ben

0 1 1 3 6 0 4 3

0 4 4 4 6 8 9 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

4446894 452768 5000005260

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

LAM FLATBIFF

4749982 453630 5000005413

1136043 440409 5000005401

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

LAM FLATBIFF

fersk 1,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C

fryst 2,0 kg

0 1 6 1 7 3 0 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C

56

1617307 453639 5000005452

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C


LAM & FÅ R LAM LÅRSTEK

LAM LÅRSTEK

fersk 1,8 kg

fryst 1,8 kg

u/ben surret

EPD nr. Varenr. Material nr.

980540 440015 5000005210

u/ben surret

6 nr. 3 1 3 4 1 631341 EPD Varenr. 440019 Material nr. 5000005731

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C

LAMMESADEL

LAMMESADEL

fersk 8,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

158428 453385 5000005209

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

fryst 2,3 kg

0 1 8 4 9 1 1 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 15 dager /0-4 ⁰C

1849116 453388 5000004826

LAMMEKOTELETTER

LAMMELÅR

fryst 5,0 kg

fersk 3,0 kg

1 nr. 9 6 5 6 8 196568 EPD Varenr. 453319 Material nr. 5000002263

EPD nr. Varenr. Material nr.

enkle

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

m/knoke og mørbrad hel

0 4 1 0 2 0 5 9

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

57

4102059 424290 5000000113

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C


LAM & FÅ R LAMMELÅR

LAMMEBOG

fryst 3,3 kg

fersk 7,5 kg

m/knoke og mørbrad

EPD nr. 158410 1 5 8 4 1 0 Varenr. 453078 Material nr. 5000005291

m/knoke

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

169771 453255 5000005089

LAMMEBOG

LAMMEBOG

fryst 1,7 kg

fryst 4,0 kg

m/knoke

EPD nr. Varenr. Material nr.

729434 453258 5000005360

skivet

0 1 3 2 4 5 5 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

1324557 453287 5000002333

LAMMEBOG

LAMMEBOG

fersk 8,0 kg

fryst 2,3 kg

salt skivet

EPD nr. 378984 3 7 8 9 8 4 431175 Varenr. Material nr. 5000000940

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

salt skivet

0 1nr.0 2 5 2 3 8 1025238 EPD Varenr. 431179 Material nr. 5000001283

Total holdbarhet: 23 dager /0-4 ⁰C

58

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


LAM & FÅ R LAMMEKNOKE

LAM SLAGSIDE

1061027 453717 5000005006

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

LAM FÅRIKÅLKJØTT fryst 12x1 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

fryst ca 20,0 kg

fryst 2,2 kg

0 1 0 6 1 0 2 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

HELT LAM

m/ben

fryst 5,0 kg

2468197 419697 5000001595

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

1975879 453367 5000005669

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

LAM FÅRIKÅLKJØTT fersk 2,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

5610647 453234 5000008081

Total holdbarhet: 20 dager /0-4 ⁰C

0 1nr. 6 4 6 6 0 3 1646603 EPD Varenr. 183009 Material nr. 5000008104

FÅR INDREFILET fryst 5,0 kg

1 nr. 9 8 7 5 4 198754 EPD Varenr. 452609 Material nr. 5000005783

FÅR YTREFILET

FÅREKJØTT

FÅREKJØTT

fryst 5,0 kg

fryst 2,5 kg

fryst 5,0 kg

0 1 0 2 5 0 7 1

EPD nr. Varenr. Material nr.

1025071 452639 5000005600

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

1 nr. 8 9 5 2 2 189522 EPD Varenr. 452217 Material nr. 5000005485

59

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

u/ben salt ca 5 x 5 x 5 cm

u/ben ca 5 x 5 x 5 cm

u/sene

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

1 nr. 6 9 5 7 3 169573 EPD Varenr. 431827 Material nr. 5000003030

Total holdbarhet: 210 dager /-18 ⁰C


RE I NS DY R REINSDYR INDREFILET

REINSDYR YTREFILET

fryst 0,27 kg

fryst 0,34 kg

0 1 7 4 9 6 8 8

EPD nr. Varenr. Material nr.

0 1 7 4 9 7 0 4

1749688 456618 5000004841

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

REINSDYRBIFF

fryst 5,0 kg

fryst 1,1 kg

1749613 456648 5000005728

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

HØYFJELLSREIN REINSDYRSKAV

0 1 7 4 9 EPD nr. Varenr. Material nr.

6 0 5

1749605 456047 5000005328

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

REINSDYRSKAV/FINNBIFF

fryst 5,0 kg

fryst 15 x 400g

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

REINSDYRSKANK

rå u/ben surret

0 1 7 4 9 6 1 3

EPD nr. Varenr. Material nr.

1749704 456628 5000004878

REINSDYRSTEK

fryst 0,7 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

EPD nr. Varenr. Material nr.

EPD nr. Varenr. Material nr.

2683647 456669 5000004989

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

REINSDYR GRYTEKJØTT /BIDOS ternet ca 3 x 3 x 3 cm fryst 5,0 kg

2900066 419377 5000000344

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

2729515 456808 5000002389

60

0 1 0 6 0 9 7 9

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

1060979 456357 5000005148

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C


LIVÈCHEKYLLING – Lykkelige kyllinger fôret på frisk luft og kjærlighet Livèchekylling lever i et rolig og tilrettelagt miljø på 3 gårder i Østfold. Her har den oppvekstsvilkår som gir kylling av ypperste klasse. Fôret er 100 % vegetabilsk og inneholder lokal produsert korn, som havre og bygg, og er tilgjengelig for kyllingene hele tiden. Urten løpstikke, også kjent som kjærlighetsurt, setter en spiss på det hele. Sammensetningen av vitaminer og proteiner skal sikre riktig vekst. Dette gjør at kyllingen vokser sakte og harmonisk.


LIVÈC H E KY LL I NG LIVÈCHEKYLLING HEL

LIVÈCHEKYLLING HEL

fersk 6 x 1,8-2,0 kg

fryst 1,8-2,0 kg

ca 1,8-2,0 kg

ca 1,8-2,0 kg

0 4 7 3 4 0 1 8

0 4 4 8 5 5 0 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

4485504 393081 5000002013

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

LIVÈCHE KYLLINGBRYST ca 270-300 g fersk 2,0 kg

4734018 393087 5000002743

LIVÈCHE KYLLINGBRYST fryst 5,0 kg

4097366 393242 5000003331

Total holdbarhet: 15 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

2624096 393248 5000000194

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

LIVÈCHE KYLLINGFILET

LIVÈCHE KYLLINGLÅR

fryst 2 x 2,5 kg

fersk 2,0 kg

m/skinn

ca 230-270 g

0 4 4 2 0 2 2 0

EPD nr. 4420220 Varenr. 393388 Material nr. 5000004044

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

LIVÈCHE KYLLINGFILET m/skinn, ca 190-220 g fersk 2,0 kg

0 2 6 2 4 0 9 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

4097457 393232 5000001591

62

EPD nr. Varenr. Material nr.

4036752 393371 5000000218

Total holdbarhet: 16 dager /0-4 ⁰C

LIVÈCHE KYLLINGLÅR fryst 2 x 2,5 kg

0 4 4 2 0 2 0 4

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

4420204 393398 5000000715

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C


LIVÈC H E KY LL I NG LIVÈCHE KYLLINGLÅR UTBENET fersk 2,0 kg

0 5 5 5 4 2 5 8

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

5554258 393307 5000006987

LIVÈCHE KYLLINGVINGER

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

0 4 7 1 7 1 4 6

4687778 393571 5000004391

N

Y H E

fryst 2 x 5 kg

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

LIVÈCHEKYLLING KRAFTBEN

N

Y H E

fersk 5,0 kg

0 5 5 7 4 0 6 6

0 4 6 6 9 1 4 9

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

N

LIVÈCHEKYLLING KRAFTBEN

N

fryst 2 x 2,5 kg

4717146 393577 5000004170

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

LIVÈCHEKYLLING STRIMLET

4669149 393427 5000004141

5145172 362862 5000006037

fryst 5,0 kg

0 4 6 8 7 7 7 8

EPD nr. Varenr. Material nr.

EPD nr. Varenr. Material nr.

LIVÈCHE KYLLINGVINGER

fersk 2,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

T

4097424 393304 5000002773

fersk 2,0 kg

fryst 2 x 2,5 kg

T

EPD nr. Varenr. Material nr.

LIVÈCHEKYLLING MELLOMVINGER

LIVECHE KYLLINGLÅR UTBENET

0 4 9 0 7 4 4 0

5574066 393812 5000007724

63

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

4907440 393782 5000001226

Total holdbarhet: 7 dager /0-4 ⁰C


K Y L LI NG KYLLING HEL

KYLLING HEL

fersk 10 x 0,9-1,249 kg

fersk 4 x 1,5-2,0 kg

900-1249 g

EPD nr. Varenr. Material nr.

1500-2000 g

5773502 371064 5000008982

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 19 dager /0-4 ⁰C

KYLLING HEL KRYDRET

5564471 371062 5000007843

Total holdbarhet: 16 dager /0-4 ⁰C

KYLLING BRYSTSTYKKE

900-1249 g

fryst 2 x 2,5 kg

fersk 10 x 0,9-1,249 kg

0 4 5 6 4 9 4 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

Allergener: Paprika

5770292 371063 5000008981

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 19 dager /0-4 ⁰C

4979944 374234 5000004011

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

KYLLINGBRYST

KYLLINGBRYST

KYLLINGFILET

fryst 5,0 kg

fersk 2,0 kg

fryst 2 x 2,5 kg

ca 180-230 g

0 1 5 8 2 8 7 3

EPD nr. Varenr. Material nr.

1582873 375573 5000001643

m/skinn

ca 190-230 g

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

4134300 393284 5000004453

64

Total holdbarhet: 17 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

4979514 374233 5000001670

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C


K Y L LI NG KYLLINGFILET

KYLLINGFILET

KYLLINGFILET

fryst 5,0 kg

fersk 2,0 kg

fersk 10,0 kg

ca 150-180 g

0 1 5 8 0 4 5 5

EPD nr. Varenr. Material nr.

1580455 375335 5000001694

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

4134243 393274 5000000128

KYLLINGFILET

4866398 393711 5000000799

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

N

Y HE

singelfryst 5,0 kg

0 2 0 9 0 9 8 3

4905493 399937 5000001236

0 5 2 5 4 1 7 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

5254172 374246 5000006452

KYLLINGLÅR

KYLLINGLÅR

fersk 2,0 kg

fryst 5,0 kg

ca 195-210 g

EPD nr. Varenr. Material nr.

EPD nr. Varenr. Material nr.

presset ca 120 g

fryst 5,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 17 dager /0-4 ⁰C

N

KYLLINGFILET

ca 200-250 g

T

ca 140-170 g

4134342 393294 5000000171

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

ca 185-210 g

0 4 6 0 1 6 7 0

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 15 dager /0-4 ⁰C

65

4601670 374058 5000001653

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C


K Y L LI NG KYLLING LÅRSTYKKE

KYLLING LÅRKLUBBER

fryst 2 x 2,5 kg

4978680 372788 5000000873

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

KYLLING OVERLÅR

2886745 376326 5000001448

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

KYLLING OVERLÅR UTBENET m/skinn

fryst 5,0 kg

fersk 2,0 kg

0 1 5 8 2 8 0 8 EPD nr. 1582808 Varenr. 375565 Material nr. 5000001606

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

4200648 393161 5000004479

Total holdbarhet: 15 dager /0-4 ⁰C

N

Y HE

N

KYLLINGLÅR UTBENET HELT

T

EPD nr. Varenr. Material nr.

fryst 5,0 kg

fersk 2,0 kg

0 5 2 5 4 0 3 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

5254032 393122 5000006453

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

66


K Y L LI NG KYLLING OVERLÅR UTBENET

KYLLINGVINGER

u/skinn, delt i to

fryst 5,0 kg

fersk 5,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

2852853 393121 5000001562

0 1 5 8 3 0 4 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

1583046 372524 5000003115

KYLLINGVINGER

KYLLING OVERVINGER

0 4 nr. 3 2 9 7 0 24329702 EPD Varenr. 371030 Material nr. 5000004211

EPD nr. Varenr. Material nr.

fersk 2 x 6,0 kg

fryst 5,0 kg

0 1 5 8 2 8 1 6

Total holdbarhet: 19 dager /0-4 ⁰C

KYLLING GRILLSPYD

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

fryst 5 x 1,0 kg

fryst 2 x 1,0 kg

4840567 374231 5000002294

1582816 375566 5000003365

KYLLINGSKINN

sataymarinert 60 g

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

0 4 7 0 3 6 4 1

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

67

4703641 393588 5000002577

Total holdbarhet: 90 dager /-18 ⁰C


K ALKU N & H Ø NE KALKUN HEL

KALKUNFILET u/skinn

fryst 3,3-6,9 kg

fersk 0,75 kg

0 1 8 8 9 0 5 4

0 2 0 9 0 9 8 3

EPD nr. Varenr. Material nr.

2090983 374053 5000003614

Total holdbarhet: 730 dager /-18 ⁰C

KALKUNFILET

0 1 0 0 4 9 4 4

fersk 1,5 kg

0 4 6 6 8 8 6 9

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

4978664 393791 5000000355

KALKUN GRYTEKJØTT

4668869 393561 5000004532

Total holdbarhet: 60 dager /0-4 ⁰C

fryst 2 x 2,5 kg

0 5 6 8 0 3 2 7

5680327 374270 5000008720

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

GOURMETHØNE FRIKASSÉKJØTT

fryst 2 x 2,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 19 dager /0-4 ⁰C

KALKUNVINGER SOUSVIDEKOKT

fersk 2 x 5,0 kg

fryst 3 x 1,5 kg

1004944 375220 5000000979

1889054 393261 5000000651

KALKUNVINGER

m/skinn sousvidepakket

EPD nr. Varenr. Material nr.

EPD nr. Varenr. Material nr.

0 5 6 7 6 2 8 3

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

68

5676283 374267 5000008718

Allergener: Kan inneholde spor av egg Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C


ST R IMLET, T E RNE T & S KAVE T STORFE BIFFSTRIMLER

STORFE BIFFSTRIMLER

fersk 2,5 kg

fryst 2,5 kg

ca 1 x 1 x 6 cm

2 nr. 2 8 6 4 3 228643 EPD Varenr. 435171 Material nr. 5000002051

ca 1 x 1 x 6 cm

6 nr. 0 4 0 8 2 604082 EPD Varenr. 435177 Material nr. 5000002002

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

STORFE BIFFSTRIMLER

STORFE BIFFSNADDER

fersk 10,0 kg

fersk 2,5 kg

ca 1 x 1 x 6 cm

ca 1 x 1 x 3 cm

0 1 0 2 5 2 7 9

0 4 4 4 6 8 0 3

EPD nr. Varenr. Material nr.

4446803 435951 5000001039

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 20 dager /0-4 ⁰C

1025279 435311 5000005385

STORFE BIFFSNADDER

STORFE PIZZASTRIMLER

fryst 2,5 kg

fryst 2,5 kg

ca 1 x 1 x 3 cm

1061183 435317 5000003544

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

ca 0,5 x 0,5 x 6 cm

0 1 0 6 1 1 8 3

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

0 2 2 6 6 EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

69

9 9 7

2266997 435928 5000003311

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


ST R IMLET, T E RNE T & S KAVE T STORFEKJØTT TERNET

STORFEKJØTT TERNET

STORFEBOG TERNET

fersk 2,5 kg

fryst 2,5 kg

fersk 10,0 kg

ca 1,5 x 1,5 x 1,5 cm

1 nr. 9 8 9 7 8 198978 EPD Varenr. 435911 Material nr. 5000003807

ca 1,5 x 1,5 x 1,5 cm

ca 3 x 3 x 3 cm

0 2 2 6 2 8 9 7

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

2262897 435918 5000001896

0 4 4 6 5 8 0 3

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

4465803 436351 5000000820

STORFEKJØTT TERNET SALT

STORFE HØYRYGG STRIMLET

fryst 2,5 kg

fersk 2,5 kg

ca 1,5 x 1,5 x 1,5 cm

ca 1,5 x 1,5 x 3 cm

0 1 0 6 0 7 1 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

1060714 429157 5000001431

0 2 2 5 8 EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

1 2 7

2258127 435841 5000002313

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

STORFE HØYRYGG STRIMLET

STORFE SOSEKJØTT u/ben, ca 5 x 5 x 5 cm

ca 3 x 3 x 3 cm

fryst 2,5 kg

fryst 5,0 kg

fryst 2,5 kg

ca 1,5 x 1,5 x 3 cm

EPD nr. Varenr. Material nr.

2295806 435847 5000001862

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 20 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

1024975 409178 5000004961

70

URFE GRYTEKJØTT

0 1 0 3 5 0 4 7

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

5473202 402921 5000007229

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


ST R IMLET, T E RNE T & S KAVE T

fersk 2,5 kg

fryst 2,5 kg

ca 3 x 3 x 3 cm

1035047 435511 5000003581

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

fersk 5 x 1,0 kg

1025337 435517 5000001907

EPD nr. Varenr. Material nr.

0 5 5 1 2 4 4 7

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KALVEKJØTT

SVINEKJØTT STRIMLET

fryst 5,0 kg

fersk 2,5 kg

ca 3 x 3 x 3 cm

ca 1,5 x 1,5 x 6 cm

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

N

Y HE

N

SVINEKJØTT STRIMLET

EPD nr. 981225 9 8 1 2 2 5 Varenr. 434451 Material nr. 5000002461

T

EPD 2 nr. 0 8 6 8 6 208686 Varenr. 438177 Material nr. 5000005663

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

5512447 620377 5000007389

Total holdbarhet: 60 dager /0-4 ⁰C

SVINEKJØTT STRIMLET fersk 10,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4425781 434455 5000003618

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

SVINEKJØTT TERNET SALT ca 1,5 x 1,5 x 1,5 cm

fryst 2,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

N

Y HE

ca 2 x 2 x 2 cm

0 1 0 2 5 3 3 7

0 1 0 3 5 0 4 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

ca 3 x 3 x 3 cm

STORFEKJØTT I BITER SOUSVIDEKOKT

T

STORFE RAGUKJØTT

N

STORFE RAGUKJØTT

fryst 2,5 kg

2568103 434458 5000001833

EPD 1 nr. 8 2 8 8 1 182881 Varenr. 429047 Material nr. 5000001400

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

71

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


ST R IMLET, T E RNE T & S KAVE T

ca 1 x 1 x 1 cm

ca 2 x2 x2 cm

fersk 5,0 kg

fersk 5 x 1,0 kg

0 1 1 1 7 1 0 0

EPD nr. Varenr. Material nr.

1117100 468351 5000003403

0 5 5 1 3 2 2 1

EPD nr. Gilde nr. Material nr.

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

5513221 3620376 5000007392

FÅREKJØTT TERNET

FÅREKJØTT U/BEN

fryst 2,5 kg

fryst 2,5 kg

ca 2,2 x 2,2 x 2,2 cm

0 1nr. 0 6 0 9 8 71060987 EPD Varenr. 452247 Material nr. 5000003779

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

189522 452217 5000005485

FÅREKJØTT U/BEN SALT

fryst 2,5 kg

fryst 5,0 kg

ca 1,5 x 1,5 x 1,5 cm

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

5 x 5 x 5 cm

0 1 0 2 5 0 3 0

1025030 431737 5000002749

Total holdbarhet: 60 dager /0-4 ⁰C

ca 5 x 5 x 5 cm

FÅREKJØTT U/BEN TERNET SALT

EPD nr. Varenr. Material nr.

N

Y HE

T

SVINEKAM I BITER SOUSVIDEKOKT

N

SVINEBOG SALT KOKT TERNET

0 0 1 6 9 5 7 3

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

72

169573 431827 5000003030

Total holdbarhet: 210 dager /-18 ⁰C


ST R IMLET, T E RNE T & S KAVE T STORFE FÅREKJØTT KOKT TERNET

REINSDYR GRYTEKJØTT TERNET /BIDOS

fersk 5,0 kg

fryst 5,0 kg

ca 1 x 1 x 1 cm

ca 3 x 3 x 3 cm

0 1 1 1 7 4 0 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

1117407 469225 5000001597

0 1 0 6 0 9 7 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

REINSDYRSKAV/FINNBIFF

2729515 456808 5000002389

fryst 2 x 2,5 kg

0 4 3 8 3 5 5 0

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

SVINESKAV

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

fryst 2 x 2,5 kg

0 4 3 8 3 6 1 8

4383618 439176 5000004013

4383550 407436 5000003421

LAMMESKAV

fryst 2 x 2,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 720 dager /-18 ⁰C

STORFESKAV

fryst 5,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

1060979 456357 5000005148

0 4 3 8 3 5 1 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

73

4383519 454427 5000001438

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C


ST R IMLET, T E RNE T & S KAVE T T

Singelfryst

fryst 2 x 2,5 kg

fryst 5,0 kg

0 5 3 5 5 8 5 4

0 5 6 8 0 3 2 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

N

Y HE

KYLLINGFILET STRIMLET

N

KALKUN GRYTEKJØTT

5680327 374270 5000008720

5355854 374774 5000006882

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 180 dager /0-4 ⁰C

KYLLING STRIMLET fryst 2 x 2,5 kg

1763796 375716 5000001699

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

kryddermarinert

fersk 5 x 1,0 kg

fryst 5 x 1,0 kg

0 1 7 6 1 7 1 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

N

Y HE

N

KYLLINGLÅR I BITER SOUSVIDEKOKT

KYLLING STRIMLET

T

EPD nr. Varenr. Material nr.

1761717 375711 5000004643

Allergener: Paprika Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

0 5 5 1 3 3 7 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

5513379 372971 5000007381

74

GOURMETHØNE FRIKASSÉKJØTT fryst 2 x 2,5 kg

0 5 6 7 6 2 8 3

Total holdbarhet: 60 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

5676283 374267 5000008718

Allergener: kan inneholde spor av egg Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C


I NNM AT STORFELEVER

SLAKTERBIFF

fryst 10,0 kg

fryst 10,0 kg

7 5 5 8 0 1 EPD nr. 755801 Varenr. 460098 Material nr. 5000002332

0 2 8 8 1 6 9 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

2881696 409307 5000004478

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KALVETUNGE

KALVELEVER LYS

fryst 5,0 kg

fryst 5,0 kg

0 4 3 9 2 4 6 0

EPD nr. Varenr. Material nr.

4392460 418018 5000001800

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

3 4 4 8 1 2 EPD nr. 344812 Varenr. 460118 Material nr. 5000002366

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KALVEBRISSEL

BLODPØLSE SNABB

1 9nr.2 4 1 9 192419 EPD Varenr. 460309 Material nr. 5000002933

EPD nr. Varenr. Material nr.

fryst 5,0 kg

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

fersk 6 x 400 g

0 4 0 8 7 8 9 6

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

75

4087896 424168 5000001174

Allergener: Gluten Total holdbarhet: 90 dager /0-4 ⁰C


K RA F T & B E N STORFEHALER

STORFEHALER delt i to

fryst 4,0 kg

fryst 10,0 kg

0 1 3 7 6 1 2 8

EPD nr. Varenr. Material nr.

1376128 407407 5000000134

EPD 7 nr. 2 9 7 8 0 729780 Varenr. 407408 Material nr. 5000004979

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

STORFE KRAFTBEN

STORFE MARGPIPER

fryst 10,0 kg

fryst 10,0 kg

0 1 0 6 0 3 9 1

EPD nr. Varenr. Material nr.

1060391 409669 5000005108

0 1 3 7 6 6 4 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

fryst 5,0 kg

fryst 10,0 kg

0 1 0 6 0 9 9 5

0 1 0 6 0 4 0 9

1060409 418709 5000005482

1376649 409739 5000004846

LAM KRAFTBEN

KALV KRAFTBEN

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

76

1060995 453709 5000005643

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C


K RA F T & B E N REINSDYR KRAFTBEN

KYLLING KRAFTBEN

fryst 10,0 kg

fryst 10,0 kg

0 1 0 8 5 7 8 6

LIVÈCHEKYLLING KRAFTBEN

fersk 5,0 kg

5574066 393812 5000007724

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

N

Y H E

0 4 9 0 7 4 4 0

0 5 5 7 4 0 6 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

604579 375174 5000001521

N

fryst 2x5 kg

N

Y H E

N

LIVÈCHEKYLLING KRAFTBEN

0 0 6 0 4 5 7 9

EPD nr. Prior nr. Material nr.

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

T

1085786 456719 5000005027

T

EPD nr. Varenr. Material nr.

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

77

4907440 393782 5000001226

Total holdbarhet: 7 dager /0-4 ⁰C


BACON & F L ES K BACON

BACON

fersk 1,8 kg

fryst 12 x 0,5 kg

6 3 8 4 0 3 EPD nr. 638403 Varenr. 430341 Material nr. 5000001429

EPD nr. 4578803 Varenr. 620059 Material nr. 5000000009

u/svor skivet

u/svor skivet

0 4 5 7 8 8 0 3

Total holdbarhet: 40 dager /0-4 ⁰C

BACON

PØLSEBACON

fersk 1,8 kg

fryst 6,0 kg

tynt skivet

EPD nr. Varenr. Material nr.

skivet

4276291 430841 5000001611

0 4 5 8 1 1 1 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 40 dager /0-4 ⁰C

4581112 620065 5000004317

BACON

BACON AV SVINENAKKE

fersk 1,8 kg

fersk 1,8 kg

tørrsaltet skivet

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

2319879 430151 5000004412

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

skivet

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 40 dager /0-4 ⁰C

78

2546752 430241 5000001370

Total holdbarhet: 40 dager /0-4 ⁰C


BACON & F L ES K

skivet

skivet

fersk 2 x 2,5 kg

fersk 2,5 kg

0 4 5 7 9 6 8 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

4579686 393491 5000000923

0 5 5 2 4 8 2 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

5524822 393801 5000007727

ELDHUSRØKT BACON

ELDHUSRØKT BACON

fersk 1,8 kg

fryst 2,25 kg

4869111 405031 5000000242

0 4 4 7 5 9 4 3

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 40 dager /0-4 ⁰C

PIZZABACON (LUTEFISKBACON)

BACON

fersk 1,8 kg

fersk 2,0 kg

ternet ca 0,5 x 1 x 1 cm

EPD nr. 228668 2 2 8 6 6 8 Varenr. 430361 Material nr. 5000001459

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

u/svor i bit

skivet

EPD nr. Varenr. Material nr.

N

Y HE

T

KYLLINGBACON

N

KALKUNBACON

4475943 405028 5000002961

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

ternet ca 1 x 1 x 1 cm

EPD nr. 177824 1 7 7 8 2 4 Varenr. 430121 Material nr. 5000001579

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C

79

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C


BACON & F L ES K BACON IMPORT

BACON IMPORT

fersk 4 x 1,8 kg

fersk 4 x 0,6 kg

stekt skivet

stekt skivet

0 2nr.6 5 4 6 7 12654671 EPD Varenr. 417167 Material nr. 5000001447

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /0-4 ⁰C

5183926 417166 5000006255

Total holdbarhet: 180 dager /0-4 ⁰C

SVIN SIDEFLESK

SVIN SIDEFLESK

SVIN SIDEFLESK

fersk 1,6 kg

fersk 2,5 kg

fersk 5,0 kg

salt skivet u/ben og svor

skivet u/ben og svor

0 1 0 4 1 9 6 1

EPD nr. Varenr. Material nr.

1041961 430891 5000001645

salt delt m/svor u/ben

0 1 3 7 7 6 6 2

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

1377662 428301 5000000131

80

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

1 7 8 8 0 6 EPD nr. 178806 Varenr. 430162 Material nr. 5000001607

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C


DEIGE R & FA RS E R BURGERDEIG SHORTRIBS

BURGERDEIG BRISKET

fersk 2,0 kg

fersk 2,0 kg

0 4 5 2 4 3 0 2

0 4 5 5 7 5 6 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

4557567 458362 5000004233

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

fersk 5,0 kg

fersk 2,0 kg

4875761 458331 5000004126

7 9 4 4 5 3 EPD nr. 794453 Varenr. 461011 Material nr. 5000001212

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

fryst 2 x 2,5 kg

fersk 2,5 kg

0 4 3 5 6 5 9 8

4356598 461012 5000004519

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

SINGELFRYST KJØTTDEIG

KARBONADEDEIG

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

KARBONADEDEIG

BURGERDEIG HØYRYGG

EPD nr. Varenr. Material nr.

4524302 461401 5000004353

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

81

4214391 417787 5000004428

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


DEIGE R & FA RS E R GROV KJØTTDEIG 18 %

GROV KJØTTDEIG 14 %

fersk 5,0 kg

fersk 5,0 kg

u/vann og salt

EPD nr. Varenr. Material nr.

2677342 461221 5000004291

u/vann og salt

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

KJØTTDEIG

fersk 5,0 kg

fersk 5,0 kg

6 nr. 3 7 3 3 0 637330 EPD Varenr. 461101 Material nr. 5000002660

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

KJØTTDEIG

4927133 486041 5000003295

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

KJØTTDEIG AV STORFE OG SVIN

fersk 2,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

KJØTTDEIG

u/salt og vann

7 nr. 5 7 4 6 8 757468 EPD Varenr. 461191 Material nr. 5000003267

1380112 461091 5000001249

fersk 5,0 kg

2 0 8 8 0 1 EPD nr. 208801 Varenr. 461231 Material nr. 5000000936

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

82

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C


DEIGE R & FA RS E R KJØTTDEIG AV SVIN 23%

KJØTTDEIG AV LAM

fersk 5,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

1241660 461431 5000004577

fryst 2,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

KJØTTDEIG AV KYLLING

5595814 374266 5000007968

fersk 5,0 kg

EPD nr.4 4 6 1 794461 7 9 Varenr. 461121 Material nr. 5000004547

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

TACOKJØTT

KJØTTDEIG

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

MEDISTERDEIG

fryst 2 x 2,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4215349 461428 5000001347

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

TACOKJØTT

stekt

stekt

fersk 10,0 kg

fryst 2 x 2,0 kg

fryst 2 x 2,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

EPD nr. Varenr. Material nr.

stekt

5046289 467051 5000004243

Total holdbarhet: 20 dager /0-4 ⁰C

2652253 417047 5000001339

83

Allergener: Soya Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

EPD nr. 2652261 Varenr. 419827 Material nr. 5000000409

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


DEIGE R & FA RS E R MEDISTERFARSE

KJØTTFARSE AV STORFE

fersk 4,0 kg

MELKEFRI

GLUTENFRI

EPD nr.3 4 4 1 683441 6 8 Varenr. 461354 Material nr. 5000003277

KARBONADEFARSE

fryst 4,0 kg

fersk 4,0 kg

MELKEFRI

MELKEFRI

GLUTENFRI

GLUTENFRI

0 4 6 6 3 4 0 7

Total holdbarhet: 7 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

4663407 461319 5000003730

84

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

EPD 731422 7 3nr.1 4 2 2 Varenr. 461394 Material nr. 5000003764

Total holdbarhet: 5 dager /0-4 ⁰C


– Dudes og dudettes elsker burgere! Hamburgertrenden er aktuell som aldri før. Innovative burgersjapper spretter opp på alle gatehjørner. Alle har sine spesialiteter, konkurransen er hard og kvaliteten høy. Og dudes og dudettes elsker burgere! I Burgomania gir vi deg inspirasjon, tips og nærkontakt med noen av de som er toneangivende i burgertrenden. I tillegg til ferske burgeremner og burgerdeiger for blanding av din unike burger, kan vi tilby hamburgere av alle typer; fra Gildes originale hamburgere, til homestyle og ferdigstekte hamburgere. Et bredt utvalg av størrelser og varianter. Gildes hamburgere inneholder kun norsk kjøtt. Vi har kontroll over hvert eneste ledd i produksjonen, fra vi mottar råvarene til vi leverer det ferdige produktet.


HAMB U RG E RE HAMBURGER AV BRISKET 150 G

SLIDERS AV BRISKET 50 G

fersk 1,8 kg

fryst 400 g

0 4 6 1 8 5 6 7

4618567 461817 5000003969

HAMBURGER AV BRISKET 200 G

fersk 2,16 kg

0 4 7 2 4 4 8 0

0 4 6 6 3 2 1 7

T

N

fersk 2,27 kg

HAMBURGER MED TØRRHENGT STORFE 190G fryst 2,27 kg

4883591 462041 5000004197

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

N

Y H E

tørrhengt hamburger

0 5nr. 4 9 2 6 9 95492699 EPD Gilde nr. 458311 Material nr. 5000007484

86

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

HAMBURGER MED TØRRHENGT STORFE 160 G

N

Y H E

N

HAMBURGER MED TØRRHENGT STORFE 190 G

N

N

4663217 461865 5000003735

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

T

4724480 461405 5000000554

Y HE

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 18 dager /0-4 ⁰C

HAMBURGER AV SHORTRIBS OG BRISKET 180 G

fersk 2,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

5129622 610249 5000005913

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

T

EPD nr. Varenr. Material nr.

fersk 1,92 kg

0 5nr. 3 3 5 7 1 6 5335716 EPD Gilde nr. 458311 Material nr. 5000006749

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C


HAMB U RG E RE T

fryst 5,44 kg

fryst 5,44 kg

0 5nr. 5 3 4 0 3 75534037 EPD Gilde nr. 620388 Material nr. 5000007746

EPD nr. Varenr. Material nr.

0 5 6 2 4 3 4 1

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

HAMBURGER HOMESTYLE M/HØYRYGG 160 G

0 4 3 6 4 8 9 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

GILDE HAMBURGER 63 G

4011888 417707 5000003353

4364899 419616 5000004523

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

GILDE HAMBURGER 100 G

fryst 4,8 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

fryst 4,68 kg

0 4 2 9 0 0 5 2

4290052 417907 5000001512

5624341 620405 5000007898

HAMBURGER HOMESTYLE M/OKSEBRYST 180 G

fryst 5,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

N

Y H E

T

MJØSKJØTT HOMESTYLE HAMBURGER 160 G

N

N

Y H E

N

UMAMI BLEND BURGER 160G

fryst 5,06 kg

8 8 3 7 7 7 EPD nr. 883777 Varenr. 458387 Material nr. 5000001094

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

87

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


HAMB U RG E RE GILDE HAMBURGER 130 G

GILDE HAMBURGER 150 G

fryst 5,72 kg

8 8 3 8 0 1 EPD nr. 883801 Varenr. 458388 Material nr. 5000002597

fryst 5,55 kg

8 nr. 8 3 6 9 4 883694 EPD Varenr. 458378 Material nr. 5000004666

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

GILDE HAMBURGER 190 G

GILDE HAMBURGER 250 G

8 nr. 8 3 4 5 4 883454 EPD Varenr. 458376 Material nr. 5000001373

8 nr. 8 4 9 8 1 884981 EPD Varenr. 458399 Material nr. 5000001128

fryst 5,6 kg

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

fryst 5,96 kg

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

GILDE HAMBURGER 330 G fryst 5,28 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

2860674 417597 5000001230

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

88


HAMB U RG E RE HAMBURGER 85% 100 g

HAMBURGER 85% 130 g

fryst 5,06 kg

8 8 5 1 9 4 EPD nr. 885194 Varenr. 458407 Material nr. 5000004495

fryst 5,57 kg

8 8 5 3 1 9 EPD nr. 885319 Varenr. 458408 Material nr. 5000001165

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

GILDE HAMBURGER STEKT CA 130 G

HAMBURGER STEKT CA 105 G fersk 2,5 kg

fryst 5,5 kg

0 4 5 4 7 7 6 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

4547766 417066 5000001366

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

2443307 472141 5000003252

Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

ROLLERBURGER stekt, 100 g fryst 6,0 kg EGGFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

Allergener: Melk, selleri

4592382 458467 5000001197

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

89


SPA RE RI B S STORFE SHORTRIBS

UNGT KJØTTFE SHORTRIBS KJØTTFULLE

fryst 2,4 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4001962 409347 5000003204

fryst 3,0 kg

0 5nr. 4 0 2 2 0 15402201 EPD Gilde nr. 408509 Material nr. 5000007104

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

SVIN SPARERIBS/MINIRIBS fryst 10,0 kg

1 8 2 8 9 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

182899 428497 5000005516

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

SPARERIBS

SVIN GRILLBEN

sousvidekokt

fryst 8,0 kg

fryst 4,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

2852150 469057 5000003432

Allergener: Sennep

0 5nr. 4 3 8 2 7 05438270 EPD Gilde nr. 481084 Material nr. 5000007274

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

90

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C


PANERTE PRO D U KT E R SNITZEL AV SVIN

OSTESTEAKLETS M/SKINKE

fryst 3,3 kg

fryst 3 x 2,25 kg

rå 130 g

stekt 150 g

Allergener: Gluten

0 1 2 1 2 4 1 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

1212414 469657 5000003494

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

Allergener: Melk, gluten

2599884 419247 5000001419

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

CRISPY TENDER

DIABLO TENDER

KYLLING NUGGETS

fryst 2 x 2,5 kg

fryst 2 x 2,5 kg

fryst 3,5 kg

stekt ca 35-40 g

0 1 5 7 9 6 1 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

1579614 375327 5000002490

stekt 35-40 g

Allergener: Gluten Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

0 1 7 6 3 6 2 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

1763622 375712 5000002524

stekt 22 g

Allergener: Melk, laktose, gluten, egg, paprika, spor av sennep Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

0 1nr.5 8 1 7 4 3 1581743 EPD Varenr. 375554 Material nr. 5000002302

OSTEPANETTER

KYLLINGBURGER

fryst 5,0 kg

fryst 5,0 kg

stekt 120 g

0 1nr.5 8 1 7 2 7 1581727 EPD Varenr. 375552 Material nr. 5000004590

Allergener: Gluten, sennep Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

panert stekt 120 g

Allergener: Melk, laktose, gluten

0 1 5 8 1 7 5 0

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

91

1581750 375555 5000003571

Allergener: Gluten, egg Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


KARBONADER, KJØTTKAKER & KJØTTBOLLER BIFFKARBONADER

KARBONADEKAKER

fersk 2 x 2,5 kg

fryst 2 x 2,5 kg

stekt, 90 g

stekt, 60 g

EGGFRI

EPD nr. 4756011 Varenr. 620122 Material nr. 5000004080

EGGFRI

Allergener: Melk

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

SMØRBRØDKARBONADER

KARBONADER I KOKEPOSE

fersk 2 x 2,5 kg

fryst 12 x 0,7 kg

stekt, 70 g

Allergener: Melk

4754149 620186 5000002474

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

stekt, 70 g

EGGFRI

MELKEFRI

EGGFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

4753703 620161 5000003535

Allergener: Melk

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

4880084 468537 5000001647

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C (uåpnet etter tining i ca 10 dager)

KARBONADER PANNESTEKT

KARBONADER PANNESTEKT

fersk 2,5 kg

fersk 2,5 kg

60 g

100 g

MELKEFRI

MELKEFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

4088027 469942 5000002918

Allergener: Egg

0 1 2 0 9 5 3 5

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

92

1209535 469941 5000003953

Allergener: Egg Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C


KARBONADER, KJØTTKAKER & KJØTTBOLLER KARBONADER

SNITTEKARBONADER

fryst 2 x 2,5 kg

fersk 2,5 kg

stekt, 60 g

stekt, 35 g

EGGFRI

EGGFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

Allergener: Melk

4967824 620634 5000004185

Allergener: Melk, selleri

0 1 2 2 8 4 0 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

1228402 472483 5000004410

Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

REINSDYRKARBONADER PANNESTEKT

REINSDYRKARBONADER PANNESTEKT

REINSDYRKARBONADER PANNESTEKT

fersk 2,5 kg

fryst 2,5 kg

fersk 2,5 kg

60 g

60 g

80 g

EGGFRI

EGGFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

4044681 467024 5000004207

Allergener: Melk Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

EGGFRI

Allergener: Melk

0 4 1 5 5 7 8 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

4155784 467027 5000004055

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

Allergener: Melk

0 1 6 9 2 8 5 4

EPD nr. 1692854 Varenr. 467021 Material nr. 5000004030

Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

ELGKARBONADER

KYLLINGKARBONADER PANNESTEKT

fryst 5,0 kg

fryst 5,0 kg

stekt, 80 g

70 g

EGGFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

4005971 417697 5000001299

EGGFRI

Allergener: Melk

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

93

2652824 376300 5000001451

Allergener: Melk Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


KARBONADER, KJØTTKAKER & KJØTTBOLLER BIFF LINDSTRØM

KJØTTKAKER GROVE

stekt, 120 g fryst 4,8 kg

stekt, 60 g fersk 2 x 2,5 kg

MELKEFRI

EGGFRI

EGGFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

4753893 620181 5000003388

Allergener: Sennep

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

4753687 620159 5000003369

KJØTTKAKER GROVE

KJØTTKAKER PANNESTEKT

fryst 2 x 2,5 kg

fersk 2,5 kg

stekt, 60 g

Allergener: Melk Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

50 g

EGGFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

4754461 620183 5000001515

Allergener: Melk

0 1 2 2 8 8 2 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

URFE KJØTTKAKE MED HAVREGRYN PANNESTEKT 50 G

1228824 472863 5000002655

Allergener: Melk, egg Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

KJØTTKAKER I KOKEPOSE stekt, 50 g fryst 12 x 0,75 kg

fryst 2,5 kg

EGGFRI

MELKEFRI

MELKEFRI

N

T

N

Y HE

0 5 5 2 4 8 7 1

EPD nr. Varenr. Material nr.

5524871 469617 5000007270

Allergener: Egg, havre, gluten

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

94

4879987 468527 5000004337

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C (uåpnet etter tining i ca 10 dager)


KARBONADER, KJØTTKAKER & KJØTTBOLLER KJØTTKAKER

MEDISTERKAKER GROVE

fryst 2 x 2,5 kg

fryst 2 x 2,5 kg

stekt, 40 g

stekt, ca 66 g

EGGFRI

EGGFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

Allergener: Melk, selleri

4754339 620196 5000004299

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

MEDISTERKAKER PANNESTEKT

LUNSJKAKER PANNESTEKT

fersk 2,5 kg

fersk 2,5 kg

50 g

Allergener: Melk

4754057 620182 5000000376

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

BENLØSE FUGLER stekt, 60 g

100 g

fryst 2 x 2,5 kg

EGGFRI

EGGFRI

EGGFRI

0 1 2 4 4 0 7 8

EPD nr. Varenr. Material nr.

1244078 472821 5000003652

Allergener: Melk Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

Allergener: Melk

0 1 2 0 9 5 4 3

EPD nr. Varenr. Material nr.

1209543 472853 5000000837

Total holdbarhet: 36 dager /0-4 ⁰C

KALVEFRIKADELLER

ROLLERBURGER

fryst 2 x 2,5 kg

fryst 6,0 kg

stekt, 35 g

4754099 620184 5000004245

4758744 620188 5000004274

Allergener: Melk Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

stekt, 100 g

EGGFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

EPD nr. Varenr. Material nr.

EGGFRI

Allergener: Melk

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

95

4592382 458467 5000001197

Allergener: Melk, selleri Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


KARBONADER, KJØTTKAKER & KJØTTBOLLER KJØTTBOLLER

SPANSKE KJØTTBOLLER

fryst 2 x 2,5 kg

fryst 2 x 2,5 kg

stekt, ca 13 g

stekt, ca 13 g

EGGFRI

EGGFRI

MELKEFRI

Allergener: Melk

0 4 7 5 3 7 1 1

EPD nr. Varenr. Material nr.

4753711 620162 5000001592

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

4758736 620163 5000002410

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KJØTTBOLLER M/BACON

KJØTTBOLLER AV KYLLING OG KALKUN

fryst 2 x 2,5 kg

fryst 2 x 2,5 kg

stekt, 13 g

stekt 13 g

EGGFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

EGGFRI

Allergener: Melk

4754115 620185 5000001540

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KYLLINGBOLLER

KJØTTPUDDING

fryst 2,5 kg

fersk 2,0 kg

kokt, ca 4 g

Allergener: Melk

4757365 374248 5000002042

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KJØTTPUDDING AV KYLLING OG KALKUN

stekt

stekt EGGFRI

EGGFRI

fryst 3 x 1,0 kg

EGGFRI

MELKEFRI

MELKEFRI

MELKEFRI

GLUTENFRI

0 4 0 0 8 4 9 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

4008496 393047 5000003206

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

9 5 6 8 1 3 EPD nr. 956813 Varenr. 472130 Material nr. 5000001498

96

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

2397495 373729 5000004539

Allergener: Soya Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


PØ L S E R KJØTTPØLSE 150 G

KJØTTPØLSE 90 G

original

skinnfri

fersk 1,8 kg

fersk 1,6 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

0 1 0 0 9 0 8 3

EPD nr. Varenr. Material nr.

1009083 464023 5000003811

1 7 1 3 6 3

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

KJØTTPØLSE 64 G

171363 464931 5000000926

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

KJØTTPØLSE AV KYLLING OG KALKUN 40 G

skinnfri

uten skinn, delt i to

fryst 5,0 kg

fryst 2x2,5 kg GLUTENFRI

GLUTENFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

2653137 417127 5000001417

0 1 5 8 1 7 1 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

PØLSETERNINGER

1581719 375551 5000002275

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

GRILLPØLSE 90 G

fryst 2,5 kg

fersk 2,25 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

4687828 464437 5000001509

8 6 7 3 0 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 90 dager /-18 ⁰C

97

867309 465171 5000001635

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C


PØ L S E R GRILLPØLSE 110 G

GRILLPØLSE 90 G

fersk 2,2 kg

fryst 6,75 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

3 4 3 8 0 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

343806 465178 5000001477

2 3 0 6 5 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

GRILLPØLSE 110 G

230656 465231 5000001672

KJEMPEGRILL 130 G

fryst 6,6 kg

fryst 5,85 kg

GLUTENFRI

3 4 3 8 1 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

343814 465238 5000002352

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

GLUTENFRI

3 4 4 3 7 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

GRILLPØLSE AV KYLLING OG KALKUN 60 G

344374 465268 5000001511

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

LANGWIENER 65 G

sortert

fersk 8x600 g

fryst 5,0 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

4857827 373962 5000004610

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

98

2194017 464507 5000004581

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C


PØ L S E R WIENERPØLSE 65 G

WIENERPØLSE 55 G

sortert

fersk 5x1,56 kg

fryst 5,0 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

4939146 620636 5000003901

EPD nr. Varenr. Material nr.

3 3 9 7 5 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

WIENERPØLSE 55 G

339754 464498 5000001452

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

WIENERPØLSE AV KYLLING OG KALKUN 57 G

sortert fersk 1,65 kg

fryst 5,0 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

6 2 6 2 3 EPD nr. Varenr. Material nr.

4

626234 464491 5000001543

0 1 5 8 1 7 7 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

SPANSK CHORIZOPØLSE AV KYLLING OG KALKUN 110 G

1581776 375558 5000002014

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

OSTEGRILL M/CHILI 120 G

fryst 4,8 kg

fryst 5 x 1 kg

GLUTENFRI GLUTENFRI

0 1 5 8 2 7 8 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

1582782 375557 5000000139

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

99

4891255 465538 5000004279

Allergener: Melk Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C


PØ L S E R OSTEPØLSE 110 G

GROV OSTEPØLSE 180 G

fryst 5,5 kg

fryst 5,0 kg

GLUTENFRI GLUTENFRI

4891248 465918 5000000062

Allergener: Melk

0 4 5 6 0 1 0 8

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

N

4560108 419337 5000001481

Allergener: Melk Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

SMÅRETTPØLSE 6 G

Y H E

N

GROV OSTEPØLSE AV KYLLING OG KALKUN MED JARLSBERGOST 105 G

T

EPD nr. Varenr. Material nr.

fersk 1,8 kg

fryst 2 x 2,1 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

0 5 5 6 0 2 4 8

EPD nr. Varenr. Material nr.

5560248 374264 5000007826

Allergener: Melk

2 3 0 6 6 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

FROKOSTPØLSE AV KYLLING OG KALKUN 15 G

230664 465131 5000003791

TAPAS CHILIPØLSE 20 G

fryst 2,0 kg

fryst 2 x 2,5 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

0 1 5 8 2 7 9 0

EPD nr. Varenr. Material nr.

1582790 375563 5000002044

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

0 1 0 6 1 3 6 5

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

100

1061365 465577 5000003046

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C


PØ L S E R TAPASPØLSE KRAKOWER 20 G

CHORIZOPØLSE 45 G

fryst 2x2 kg

fryst 2,5 kg

GLUTENFRI GLUTENFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

2556504 465867 5000003138

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

CHISTORRAPØLSE 105 G

2806107 464267 5000003934

KRAINERPØLSE 105 G

fryst 2 x 2,1 kg

fryst 2 x 2,1 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

2871622 417607 5000002726

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

SALSICCIA 75 G

2727246 417297 5000004601

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

SVINEMORR KOKT 120 G

fryst 1,2 kg

fryst 4,8 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

2804474 465227 5000004254

0 1 2 4 1 6 4 5

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

101

1241645 464959 5000001610

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


PØ L S E R URØKT BRATWÜRST 90 G

FALUKORV SNABB

fryst 4,5 kg

fersk 6 x 400g

GLUTENFRI

GLUTENFRI

0 4 6 0 8 9 2 3 EPD nr. 4608923 Varenr. 465837 Material nr. 5000001549

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KALKUNKORV

4705349 620097 5000003170

MIDDAGSFALUKORV RING

fersk 6 x 450g

fersk 4 x 800g

GLUTENFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

5121470 373971 5000005975

Total holdbarhet: 55 dager /0-4 ⁰C

GLUTENFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 55 dager /0-4 ⁰C

MEDISTERPØLSE SKINNFRI 64 G

4705356 620098 5000000144

Total holdbarhet: 55 dager /0-4 ⁰C

VOSSAKORV 63 G

uten skinn

fryst 5,0 kg

fryst 5,0 kg GLUTENFRI

GLUTENFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

2653046 417117 5000004578

0 1 2 1 2 3 9 8

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

102

1212398 465627 5000000951

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


PØ L S E R N

Y H E

ELDHUSRØYKT GARDSPØLSE 300 G

T

N

BLEND PØLSE MED GRØNNSAKER 100 G

fryst 1,8 kg

fryst 2 x 2,0 kg

GLUTENFRI

GLUTENFRI

0 5 5 3 4 4 3 3

EPD nr. Varenr. Material nr.

5534433 620386 5000007738

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

LAMMEPØLSE MED MANCHEGO OG OLIVEN 500 G

2408409 405187 5000000732

LAMMEPØLSE 100 G

fryst 2,0 kg

fryst 5,0 kg

GLUTENFRI

EPD nr. Gilde nr. Material nr.

4057204 465297 5000003824

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

GLUTENFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

2874865 404077 5000003120

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

REINSDYRPØLSE 100 G

fryst 2,0 kg

GLUTENFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

2874840 404067 5000004016

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

103


PO S T E I EKTE OVNSBAKT LEVERPOSTEI

fersk 1,5 kg

GLUTENFRI

6 3 7 1 6 5

EPD nr. 637165 Varenr. 474615 Material nr. 5000000440

Total holdbarhet: 40 dager /0-4 ⁰C

EKTE OVNSBAKT LEVERPOSTEI GROV

OVNSBAKT LEVERPOSTEI ORIGINAL

fersk 0,5 kg

fersk 10 x 190 g

GLUTENFRI

GLUTENFRI

0 4 4 7 2 4 8 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

4472486 474613 5000002845

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 40 dager /0-4 ⁰C

104

5119557 620768 5000005848

Total holdbarhet: 80 dager /0-4 ⁰C


KUVE RT PÅ LEG G KOKT SKINKE SKIVET 25 G

FAVORITTSALAMI SKIVET 15 G

kuvertpakning

kuvertpakning

fersk 24 x 25 g

fersk 20 x 15 g

0 5 6 3 2 9 9 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

5632997 620348 5000008173

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

SALT STORFEKJØTT SKIVET 25 G

2951010 477254 5000001187

Allergener: Sennep Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

KALKUNRULL SKIVET 25 G

kuvertpakning

kuvertpakning

fersk 24 x 25 g

fersk 24 x 25 g

0 5 6 3 2 9 8 9 EPD nr. 5632989 Varenr. 620346 Material nr. 5000008174

EPD nr. Varenr. Material nr.

0 5 6 3 3 0 0 3

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

105

5633003 620347 5000008175

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C


PÅ LEG G KALKUNFILET

PASTRAMI AV KALKUN

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

0 4 4 7 4 5 7 3 EPD nr. 4474573 Varenr. 393521 Material nr. 5000001198

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

KALKUN PEPPERFILET

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

0 1 6 4 6 6 4 5

0 2 1 7 8 1 9 2

2178192 393071 5000004473

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

KALKUN RØKT

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

0 1 6 4 6 6 6 0

1646660 393061 5000002291

1646645 393011 5000002261

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

KALKUN KRYDDERSKINKE

skivet

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

KALKUN NATURELL

skivet

EPD nr. Varenr. Material nr.

4206249 393151 5000002491

0 1 6 4 6 6 5 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

106

1646652 393051 5000000892

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C


PÅ LEG G KYLLING RØKT

KALKUNRULL

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

0 1 6 4 6 6 7 8 EPD nr. 1646678 Varenr. 393201 Material nr. 5000004503

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

ROASTBIFF AV FLATBIFF

2499713 476041 5000003650

ROASTBIFF AV FLATBIFF

skivet

formstekt m/sjy

fersk 0,5 kg

fersk 1,8 kg

6 3 1 0 3 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

631036 474061 5000003211

2 3 1 7 3 8

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 25 dager /0-4 ⁰C

ROASTBIFF

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

5049713 476031 5000000809

231738 474160 5000002650

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

OKSERULL

skivet

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 32 dager /0-4 ⁰C

2 3 1 6 3 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

107

231639 474171 5000000489

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C


PÅ LEG G N

GILDE PASTRAMI SKIVET

T

N

Y H E

fersk 0,5 kg

0 5 4 7 3 0 6 1 EPD nr. 5473061 Gilde nr. 475001 Material nr. 5000007364

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

SALT STORFEKJØTT

KALVERULADE

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

6 6 2 7 1 8

5 4 6 8 5 3

EPD nr. Varenr. Material nr.

546853 474111 5000001559

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

HOTELLSKINKE

hel

fersk 0,5 kg

fersk 2,5 kg

2 3 1 6 6 2

2 3 8 1 1 3

238113 475191 5000003596

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

HOTELLSKINKE

skivet

EPD nr. Varenr. Material nr.

662718 474071 5000000990

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

108

231662 475190 5000000486

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C


PÅ LEG G BAGUETTESKINKE

FROKOSTSKINKE

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

2178218 473851 5000001528

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

hel

fersk 0,5 kg

fersk 2,5 kg

1 8 6 4 1 1

186411 474211 5000000513

1 8 6 4 0 3

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

PIZZASKINKE KOKT

strimlet

fersk 1,5 kg

fersk 1,5 kg

9 5 6 7 8 9

956789 474865 5000000777

186403 474210 5000003451

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

PIZZASKINKE KOKT

strimlet ca 0,3x0,3x3 cm

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

KOKT SKINKE U/SVOR

KOKT SKINKE U/SVOR

skivet

EPD nr. Varenr. Material nr.

5048657 475071 5000000810

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

109

2424554 476051 5000000623

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C


PÅ LEG G DELIKATESSESKINKE

AMERIKANSK SKINKE

kokt trekant

skivet

fersk 4,4 kg

fersk 0,5 kg

5 3 7 5 4 8

EPD nr. Varenr. Material nr.

537548 474310 5000002675

2 2 0 2 3 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

AMERIKANSK SKINKE

skivet

fersk 3,2 kg

fersk 0,5 kg

0 1 6 9 2 0 8 6

7 5 5 4 8 8

755488 474700 5000000680

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

PEPPERFILET

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

0 1 6 9 2 0 7 8

1692078 469251 5000001628

1692086 469241 5000003622

Allergener: Sennep Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

VIKINGSKINKE KRYDRET

skivet

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

JEGERFILET

hel

EPD nr. Varenr. Material nr.

220236 474701 5000003537

5 4 6 8 8 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

110

546887 475461 5000000839

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C


PÅ LEG G VIKINGSKINKE KRYDRET

PROVENCESKINKE

hel

skivet

fersk 2,8 kg

fersk 0,5 kg

5 4 6 4 3 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

546432 475460 5000003239

3 8 3 8 0 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

APPELSINSKINKE KOKT

skivet

fersk 3,5 kg

fersk 0,5 kg

5 4 6 9 0 3

546903 475250 5000000510

7 3 4 4 9 1

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

RIBBERULL

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 0,5 kg

2 3 8 1 0 5

238105 474261 5000000576

734491 474221 5000003235

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

DILLMARINERT SVINENAKKE

skivet

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

HAMBURGERRYGG

hel

EPD nr. Varenr. Material nr.

383802 474911 5000000456

3 8 3 7 3 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

111

383737 474871 5000003570

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C


PÅ LEG G DILLMARINERT SVINENAKKE

SVINEBOGRULL

hel

skivet

fersk 2,0 kg

fersk 0,5 kg

3 8 3 6 2 0

EPD nr. Varenr. Material nr.

383620 474870 5000000739

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

SVINEBOGRULL

skivet

fersk 3,0 kg

fersk 0,5 kg

0 1 0 2 5 6 1 8

1025618 475350 5000002731

6 2 8 3 3 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

SERVELAT

skivet

fersk 2,0 kg

fersk 0,5 kg

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

2 2 4 4 3 6

1 8 6 4 8 6

186486 474500 5000003506

628339 474501 5000000643

SKINKESTEK FORMSTEKT

hel

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

SERVELAT

hel

EPD nr. Varenr. Material nr.

2217768 475353 5000003624

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

112

224436 474321 5000000609

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C


G RILLET KYLL I NG O G S A LAT KJ ØT T KYLLING SALATKJØTT

KYLLING SALATKJØTT

grillet

grillet

fryst 3 x 2,5 kg

fryst 5 x 1 kg

0 1 7 6 3 7 7 0

0 1 7 6 3 7 5 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

1763754 375714 5000001365

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

KYLLING SALATKJØTT

fryst 3 x 2,5 kg

fersk 1,0 kg

2319101 393211 5000003085

0 1 8 3 0 5 9 5

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 15 dager /0-4 ⁰C

1830595 375736 5000004427

KYLLING SALATKJØTT

1/2 KYLLING GRILLET

fersk 1,0 kg

fryst 5,0 kg

dobbeltkokt

EPD nr. Varenr. Material nr.

4573546 393471 5000000359

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

KYLLING SALATKJØTT U/SKINN

grillet

EPD nr. Varenr. Material nr.

1763770 375715 5000002613

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

singelfryst

0 4 5 3 7 3 5 3

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 30 dager /0-4 ⁰C

113

4537353 374224 5000002230

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


G RILLET KYLL I NG O G S A LAT KJ ØT T KYLLINGLÅR

grillet fryst 5,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4555496 374225 5000002919

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KYLLING LÅRKLUBBER

grillet ca 70-80 g

grillet ca 70-80 g

fryst 2 x 2,5 kg

fryst 2 x 2,5 kg

0 5 6 8 0 9 6 2

0 5 6 8 0 3 6 8

EPD nr. Varenr. Material nr.

5680368 374271 5000008685

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KYLLING VINGEKLUBBER BBQ-MARINERTE

grillet ca 25-40 g fryst 2 x 2,5 kg

5680376 374268 5000008689

EPD nr. Varenr. Material nr.

5680962 374272 5000008687

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KYLLING VINGEKLUBBER

grillet ca 25-40 g fryst 2 x 2,5 kg

0 5 6 8 0 3 9 2

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KYLLING HOTWINGS

EPD nr. Varenr. Material nr.

grillet

fryst 2 x 2,5 kg

fryst 2 x 2,5 kg

EPD nr. 4559878 Varenr. 374226 Material nr. 5000000006

114

5680392 374269 5000008691

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

KYLLING CRISPY VINGEMIX

fritert

0 4 5 5 9 8 7 8

0 5 6 8 0 3 7 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

KYLLING LÅRKLUBBER BBQ-MARINERTE

Allergener: Egg og gluten Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

0 4 9 8 5 8 5 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

4985859 374235 5000002503

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


SOUSVIDEKOKT O G F E RD I G S T E KT ELDHUSRØKT BRISKET SOUSVIDEKOKT

fryst 5,0 kg

kokt

fersk 2 x 1,0 kg

0 4 7 3 0 9 3 3

EPD nr. Varenr. Material nr.

SVINEKJAKER MARINERT I ÆGIR ØL

4730933 405297 5000002732

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

0 4 2 9 4 7 9 9 EPD nr. 4294799 Varenr. 439331 Material nr. 5000001186

NAKKEKOTELETTER SOUSVIDEKOKT

4031415 468091 5000001929

Total holdbarhet: 60 dager /0-4 ⁰C

0 4 6 6 8 8 6 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

KYLLINGFILET SOUSVIDEKOKT

4957460 443291 5000000822

Total holdbarhet: 60 dager /0-4 ⁰C

4668869 393561 5000004532

Allergener: Melk Total holdbarhet: 60 dager /0-4 ⁰C

KYLLINGFILET KRYDRET SOUSVIDEKOKT

ca 150 g

fryst 5 x 750 g

fryst 5 x 750 g

0 1 9 1 8 5 9 8

0 2 0 3 1 7 6 3

2031763 375781 5000004238

EPD nr. Varenr. Material nr.

fersk 1,5 kg

ca 150 g

EPD nr. Varenr. Material nr.

fersk 1,0 kg

KALKUNVINGER SOUSVIDEKOKT

fersk 1,25 kg (10 stk)

EPD nr. Varenr. Material nr.

Allergener: Soya og gluten

PIGWINGS NATURELL SOUSVIDEKOKT

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

115

1918598 375763 5000001420

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C


SOUSVIDEKOKT O G F E RD I G S T E KT

fersk 1,8 kg

fersk 5 x 1,0 kg

0 5 5 1 3 3 7 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 45 dager /0-4 ⁰C

STORFEKJØTT I BITER SOUSVIDEKOKT

N

Y H E

ca 2x2x2 cm

ca 2x2x2 cm

fersk 5 x 1,0 kg

fersk 5 x 1,0 kg

0 5 5 1 3 2 2 1

EPD nr. Gilde nr. Material nr.

Total holdbarhet: 60 dager /0-4 ⁰C

0 5 5 1 2 4 4 7

5513221 620376 5000007392

EPD nr. Gilde nr. Material nr.

Total holdbarhet: 60 dager /0-4 ⁰C

STORFESTEK

5512447 620377 5000007389

STORFESTEK

Total holdbarhet: 60 dager /0-4 ⁰C

STORFESTEK

skivet

skivet m/skalk og sjy

m/sjy

fersk 2,5 kg

fryst 2,5 kg

fersk 3,0 kg

0 2 2 1 7 7 7 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

230573 468871 5000001935

N

Y H E

N

N

SVINEKAM I BITER SOUSVIDEKOKT

5513379 372971 5000007381

T

2319150 393311 5000001156

T

EPD nr. Varenr. Material nr.

N

Y H E

T

KYLLINGLÅR I BITER SOUSVIDEKOKT

N

KALKUNFILET SOUSVIDEKOKT

Total holdbarhet: 40 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

4037438 468147 5000003156

116

Total holdbarhet: 150 dager /-18 ⁰C

2 3nr.0 6 2 3 EPD 230623 Varenr. 468981 Material nr. 5000000821

Allergener: Soya Total holdbarhet: 90 dager /0-4 ⁰C


SOUSVIDEKOKT O G F E RD I G S T E KT STORFE HØYRYGG

KALVESTEK

salt, kokt

skivet

fersk 3,0 kg

fersk 2,5 kg

0 1 0 2 4 3 1 4 EPD nr. 1024314 Varenr. 468051 Material nr. 5000001894

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 75 dager /0-4 ⁰C

KALVESTEK

1061423 469171 5000001534

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

SVINESTEK

m/sjy

skivet

fersk 2,5 kg

fersk 2,5 kg

Allergener: Soya

9 9nr.8 1 9 5 EPD 998195 Varenr. 469161 Material nr. 5000002794

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 75 dager /0-4 ⁰C

SVINESTEK

230581 468791 5000000788

SKINKESTEK

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

SVINEBOGRULL

skivet m/skalk og sjy

m/sjy

skivet i stekskiver

fryst 2,5 kg

fersk 3,0 kg

fersk 2,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4037453 468157 5000001016

6 2 3 7 0 2

Total holdbarhet: 150 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

623702 468961 5000001663

117

Allergener: Soya Total holdbarhet: 90 dager /0-4 ⁰C

0 2 2 1 7 7 7 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

2217776 475354 5000000567

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C


SOUSVIDEKOKT O G F E RD I G S T E KT SVINEBOG U/BEN SALT

SVINEBOG SALT SOUSVIDEKOKT

kokt

fersk 5,0 kg

fersk 2,5 kg

0 1 0 2 4 9 5 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

1024959 468352 5000001052

SVINEBOG SALT RØKT

u/ben kokt

fersk 3,0 kg

fersk 2,0 kg

2 3 0 5 9 9

230599 468490 5000002755

5137211 620853 5000005971

SVIN FILETKAM SALT RØKT

m/sjy

EPD nr. Varenr. Material nr.

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 75 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

fersk 2,5 kg

217463 469181 5000003583

Total holdbarhet: 150 dager /0-4 ⁰C

skivet m/skalk og sjy

fersk 2,5 kg

fryst 2,5 kg

230565 468891 5000003784

EPD nr. Varenr. Material nr.

2501005 472931 5000002622

Total holdbarhet: 150 dager /0-4 ⁰C

LAMMESTEK

LAMMESTEK

skivet

EPD nr. Varenr. Material nr.

SVINENAKKE SOUSVIDEKOKT

m/sjy

2 1 7 4 6 3

Total holdbarhet: 150 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 60 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

118

4037446 468137 5000001661

Total holdbarhet: 150 dager /-18 ⁰C


SOUSVIDEKOKT O G F E RD I G S T E KT LAMMESTEK

REINSDYRSTEK

m/sjy

m/sjy

fersk 2,0 kg

fersk 1,7 kg

6 2nr.3 7 7 7 EPD 623777 Varenr. 468971 Material nr. 5000002760

EPD nr. Varenr. Material nr.

6 2 3 9 9 1

Total holdbarhet: 75 dager /0-4 ⁰C

623991 468601 5000003096

Allergener: Soya Total holdbarhet: 75 dager /0-4 ⁰C

TACOKJØTT

stekt

fryst 2 x 2,0 kg

EPD nr. 2652261 Varenr. 419827 Material nr. 5000000409

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

TACOKJØTT

KJØTTDEIG

stekt

stekt

fersk 10,0 kg

fryst 2 x 2,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

5046289 467051 5000004243

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 20 dager /0-4 ⁰C

119

2652253 417047 5000001339

Allergener: Soya Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


Smakfull og appetittvekkende Næringstett og proteinrik Inneholder ingen allergener

Nyhet! Konsistenstilpassede steker For personer med dysfagi kan det å spise kjøtt være vanskelig. Våre nye konsistenstilpassede steker er spesielt utviklet for institusjonskjøkken som produserer tilpasset kost. Med disse produktene vil institusjonskjøkkenet spare mye tid – som kan brukes til andre, verdifulle oppgaver. Stekene er basert på norsk kjøtt, er skiver i geleringsform, uten biter – og finnes i 3 varianter:

❤ Storfestek EPD. 5473012

❤ Svinestek EPD. 5473020

❤ Kalkunstek EPD. 5473392

Leveres i 1,5 kg fryst i skål med mellomlegg for enkel håndtering.


KO N S I S T E N S T I L PA S S E T M AT N

SVINESTEK KONSISTENSTILPASSET

fryst 1,5 kg

T

N

Y H E

0 5 4 7 3 0 2 0

5473020 610399 5000007241

Total holdbarhet: 150 dager /0-4 ⁰C

N

STORFESTEK KONSISTENSTILPASSET

N

Y H E

fryst 1,5 kg

T

EPD nr. Gilde nr. Material nr.

0 5 4 7 3 0 1 2

5473012 610398 5000007242

Total holdbarhet: 150 dager /0-4 ⁰C

N

KALKUNFILET KONSISTENSTILPASSET

N

Y H E

fryst 1,5 kg

T

EPD nr. Gilde nr. Material nr.

0 5 4 7 3 3 9 2

EPD nr. Gilde nr. Material nr.

5473392 364258 5000007336

Total holdbarhet: 150 dager /0-4 ⁰C

121


Næringsrike smakfulle ferdigretter for optimal kjøkkendrift

– Vi hjelper deg å komme ajour i kjøkkenhverdagen! Ajour gir deg jevn kvalitet, god smak, valgfrihet, redusert matsvinn, inspirasjon og frigitt tid på kjøkkenet. Her gir vi deg et sett av ferdig tilberedte retter i riktig mengde. Dette er tradisjonelle retter med god smak, laget av norske kjøttråvarer. De kan enkelt varmes rett i posen, slik at hygienen ivaretas. Emballasjen er tilpasset en ½ gastronorm, slik at du får god ovnsutnyttelse og det er ingen løse etiketter. Med Ajour sparer du masse tid som du kan bruke på andre oppgaver – eller til å lage smakfullt tilbehør.

TILBEREDNING:

Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 50 minutter. Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 45 minutter. Produktet kan også varmes direkte i kjele under omrøring.

122


GRYTER SODD OG TILBEHØR

0 5 3 9 7 7 0 8 EPD nr. 5397708 Gilde nr. 620355 Material nr. 5000007109

0 5 3 9 7 7 7 3 EPD nr. 5397773 Gilde nr. 620336 Material nr. 5000007105

0 5 6 2 0 2 8 1 EPD nr. 5620281 Gilde nr. 620344 Material nr. 5000008120

N

AJOUR BRUN LAPSKAUS

Y H E

fryst 2 x 2,5 kg

Allergener: Melk, selleri Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

0 5 6 1 9 9 9 4 EPD nr. 25619994 Gilde nr. 620342 Material nr. 5000008091

123

T T

T

fryst 2 x 2,5 kg

N

Y H E

Allergener: Melk Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

N

Y H E

N

fersk 2 x 2,5 kg

AJOUR BIFF STROGANOFF

Allergener: Melk Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

N

AJOUR BRUN LAPSKAUS

N

Allergener: Nei Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

N

fersk 2 x 2,5 kg

0 5 6 2 0 1 7 4 EPD nr. 5620174 Gilde nr. 620343 Material nr. 5000008122

Y H E

N

AJOUR BIFF STROGANOFF

Allergener: Nei Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

N

Y H E

T

5397740 620335 5000007113

T

4 0

fryst 2 x 2,5 kg

T

0 5 3 9 7 7 EPD nr. Gilde nr. Material nr.

AJOUR TEX-MEX GRYTE

N

fersk 2 x 2,5 kg

N

Y H E

N

AJOUR TEX-MEX GRYTE

Allergener: Melk, selleri Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


GRYTER SODD OG TILBEHØR

5397815 620337 5000007107

5620109 620345 5000008093

FLØTEPOTETER

T

100 g

fersk 2,5 kg

fersk 6,6 kg

0 2 2 4 0 3 6 4

2240364 419807 5000004546

Allergener: Melk, selleri Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

EPD 120444 1 2nr.0 4 4 4 Varenr. 472475 Material nr. 5000003857

KÅLROTSTAPPE

Allergener: Gluten Total holdbarhet: 43 dager /0-4 ⁰C

5838271 610982 5000009403

Allergener: Melk Total holdbarhet: 50 dager /0-4 ⁰C

fersk 2,5 kg

MELKEFRI

5838339 610984 5000009407

EPD nr. Varenr. Material nr.

ERTESTUING

fersk 2,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Allergener: Melk, selleri Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

0 5 6 2 0 1 0 9

EPD nr. Varenr. Material nr.

POTETBALL, KOMLER

INNHERREDSODD

fryst 6 x 1,9 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

fryst 2 x 2,5 kg

Allergener: Melk, selleri Total holdbarhet: 35 dager /0-4 ⁰C

0 5 3 9 7 8 1 5

EPD nr. Varenr. Material nr.

Y H E

N

N

fersk 2 x 2,5 kg

N

AJOUR LYS LAPSKAUS

Y H E

T

N

AJOUR LYS LAPSKAUS

MELKEFRI

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 60 dager /0-4 ⁰C

124

5838347 610983 5000009405

Total holdbarhet: 55 dager /0-4 ⁰C


S P E K E M AT TRONFJELL VELHENGT SPEKESKINKE

TRONFJELL VELHENGT SPEKESKINKE

TRONFJELL VELHENGT SPEKESKINKE

hel m/ben

hel u/ben

presset i bit /sliceblokk

fersk ca 8,5 kg

fersk 7,0 kg

fersk 2,2 kg

0 5 3 3 8 3 5 5 EPD nr. 5338355 Varenr. 610318 Material nr. 5000006751

Total holdbarhet: 270 dager /0-4 ⁰C

0 1 0 9 5 4 1 3 EPD nr. 1095413 Varenr. 463250 Material nr. 5000001482

TRONFJELL VELHENGT SPEKESKINKE

Total holdbarhet: 270 dager /0-4 ⁰C

skivet

fersk 0,2 kg

fersk 10 x 80 g

6 0 0

2082600 463255 5000003118

COPPA FRA TYNSET

2 8 5

2766285 417323 5000002982

LOMO SPEKEFILET FRA TYNSET

hel

fersk 2,1 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

0 2 7 6 6 EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 120 dager /0-4 ⁰C

hel

fersk 2,2 kg

2887859 463261 5000001516

Total holdbarhet: 270 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 270 dager /0-4 ⁰C

TRONFJELL VELHENGT SPEKESKINKE

skivet

0 2 0 8 2 EPD nr. Varenr. Material nr.

0 2 0 8 2 6 2 6 EPD nr. 2082626 Varenr. 463251 Material nr. 5000004441

2887842 463321 5000004470

125

Total holdbarhet: 270 dager /0-4 ⁰C

Total holdbarhet: 120 dager /0-4 ⁰C

PANCHETTA FRA TYNSET

hel

fersk 1,75 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

2887875 463231 5000001456

Total holdbarhet: 270 dager /0-4 ⁰C


S P E K E M AT BIRKEBEINERSKINKE

BIRKEBEINERSKINKE

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 10x100 g

0 2 1 6 8 3 7 5

EPD nr. Varenr. Material nr.

2168375 463311 5000003713

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 165 dager /0-4 ⁰C

BIRKEBEINERSKINKE

hel nettet

fersk 2,4 kg

fersk 10 x1,1 kg

6 3 8 1 3 0

638130 463201 5000000999

EPD nr. 4754453 Varenr. 481030 Material nr. 5000000504

Total holdbarhet: 165 dager /0-4 ⁰C

BIRKEBEINER FENALÅR FRA NORGE

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 10 x 100 g

0 1 6 6 2 1 5 4

0 2 1 6 8 3 6 7

2168367 463518 5000003744

Total holdbarhet: 285 dager /0-4 ⁰C

BIRKEBEINER FENALÅR FRA NORGE

skivet

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 165 dager /0-4 ⁰C

PÆRESKINKE RØKT

u/ben hel

EPD nr. Varenr. Material nr.

2315380 419853 5000001057

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

126

1662154 419293 5000003406

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C


S P E K E M AT BIRKEBEINER FENALÅR FRA NORGE

FENALÅR FRA NORGE AV LAM

delt

m/ben hel

fersk 1,2 kg

fersk 2,0 kg

6 3nr.9 9 3 0 EPD 639930 Varenr. 463514 Material nr. 5000001613

6 2nr.7 6 4 6 EPD 627646 Varenr. 463502 Material nr. 5000000765

Total holdbarhet: 165 dager /0-4 ⁰C

SALAMI

SALAMI

hel

skivet

fersk 2,0 kg

fersk 0,5 kg

0 1 6 9 3 5 1 4

1 8 6 4 5 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 270 dager /0-4 ⁰C

186452 477110 5000000655

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 165 dager /0-4 ⁰C

SALAMI

1693514 477271 5000000906

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

FAVORITTSALAMI SKIVET

FAVORITTSALAMI

skivet

skivet

15 g kuvertpakning

fersk 8 x 150 g

fersk 0,5 kg

fersk 20 x 15 g

EPD nr. Varenr. Material nr.

2314755 419863 5000001348

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

2872083 477251 5000003521

127

Allergener: Sennep Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

2951010 477254 5000001187

Allergener: Sennep Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C


S P E K E M AT SALAMI SILIANA

SALAMI SILIANA

skivet

skivet

fersk 0,5 kg

fersk 8 x 130 g

EPD nr. Varenr. Material nr.

2493922 477291 5000003108

Allergener: Sennep

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 90 dager /0-4 ⁰C

GO & MAGER SALAMI

skivet

fersk 8 x 130 g

fersk 6 x 300 g

0 1 6 5 9 7 1 3

1659713 419093 5000004520

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 110 dager /0-4 ⁰C

SOGNEMORR

skivet

fersk 0,4 kg

fersk 8 x 150 g

0 2 1 6 8 3 8 3

2168383 477391 5000000997

Total holdbarhet: 90 dager /0-4 ⁰C

4190575 419165 5000003010

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

HAUGPØLSE

skivet

EPD nr. Varenr. Material nr.

Allergener: Sennep

SOGNEMORR

skivet

EPD nr. Varenr. Material nr.

2315570 419626 5000002478

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

128

2315513 419883 5000000012

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C


S P E K E M AT FÅREPØLSE

PEPPERONIPØLSE

skivet

fersk 0,25 kg

fersk 0,5 kg

EPD 932889 9 3nr.2 8 8 9 Varenr. 477008 Material nr. 5000003142

EPD nr. Varenr. Material nr.

0 4 6 2 9 5 3 1

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

CHORIZO

skivet

skivet

fersk 10 x 130 g

fersk 10 x 130 g

0 1 6 5 9 6 4 8

EPD nr. Varenr. Material nr.

1659648 419143 5000001413

Allergener: Sennep

Allergener: Sennep Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

N

Y H E

N

PEPPERONIPØLSE

4629531 477121 5000000843

T

skivet

0 4 7 3 9 6 3 7

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C

129

4739637 477133 5000002638

Total holdbarhet: 195 dager /0-4 ⁰C


EGG OG EGGPRODUKTER T

6 pk

30 pk, 53-73 g

fersk 4,5 kg (12 x 6 stk)

fersk 15,2 kg (8 x 30 stk)

EPD nr. Varenr. Material nr.

5794169 370084 5000009111

Allergener: Egg

0 5 4 9 9 1 2 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 24 dager /0-4 ⁰C

EGG FRA FRITTGÅENDE HØNER STR. M/L

4685376 376247 5000001687

Total holdbarhet: 24 dager /0-4 ⁰C

30 pk, 53-75 g

fersk 7,6 kg (4 x 30 stk)

EPD nr. Varenr. Material nr.

Allergener: Egg

EGG ØKOLOGISKE STR. STR. M/L/XL

30 pk, 53-73 g

0 4 6 8 5 3 7 6

5499124 370077 5000007598

N

Y H E

T

EGG FRA FRITTGÅENDE HØNER STR. M/L

N

N

Y H E

N

EGG FRA FRITTGÅENDE HØNER STR. M/L

fersk 15,2 kg (8 x 30 stk)

Allergener: Egg

0 4 3 8 0 4 2 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 24 dager /0-4 ⁰C

4380424 370592 5000004507

Allergener: Egg Total holdbarhet: 24 dager /0-4 ⁰C

KOKTE SKRELTE EGG I LAKE FRA FRITTGÅENDE HØNER

str. M 53-58 g fersk 3,7 kg

Allergener: Egg

6 5 6 5 6 1

EPD nr. Varenr. Material nr.

656561 376135 5000001631

Total holdbarhet: 28 dager /0-4 ⁰C

130


EGG OG EGGPRODUKTER KOKTE SKRELTE EGG I LAKE FRA FRITTGÅENDE HØNER

ØKOLOGISKE KOKTE SKRELTE EGG I LAKE

Str. M 53-58 g

fersk 3,7 kg

fersk 1,5 kg

0 4 4 7 5 2 6 5

EPD nr. Varenr. Material nr.

4475265 372579 5000001497

Allergener: Egg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 28 dager /0-4 ⁰C

LANGEGG

1565670 376092 5000001659

Allergener: Egg

0 1 5 6 4 4 0 0

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 540 dager /-18 ⁰C

EGGEPLOMME SALTET

0 1 5 6 5 4 2 3

1565423 376074 5000001630

1564400 376075 5000003160

Allergener: Egg Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

EGGEPLOMME SUKRET

fryst 2 x 5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 28 dager /0-4 ⁰C

fryst 2 x 5 kg

fryst 3,0 kg

0 1 5 6 5 6 7 0

Allergener: Egg

EGGEHVITE

300 g

EPD nr. Varenr. Material nr.

4734257 376251 5000001783

fryst 2 x 5 kg

Allergener: Egg

0 1 5 6 4 9 9 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C

131

1564996 376073 5000004947

Allergener: Egg Total holdbarhet: 270 dager /-18 ⁰C


EGG OG EGGPRODUKTER HELEGGMASSE

ØKOLOGISK HELEGGMASSE TIL BAKING

fryst 2 x 5 kg

fryst 2 x 5 kg

0 1 5 6 4 4 2 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

1564426 376077 5000000639

Allergener: Egg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

OMELETTMIX

0 1 7 6 1 5 8 4

1761584 376098 5000001599

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

fryst 4 x 2,5 kg

Allergener: Egg

0 1 7 6 1 5 9 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

OMELETTMIX FRA FRITTGÅENDE HØNER

1761592 376099 5000003006

Allergener: Egg Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

ØKOLOGISK OMELETTMIX

bag-in-box

fryst 4 x 2,5 kg

fersk 5,0 kg

EPD nr. 4865002 Varenr. 362751 Material nr. 50000001533

Allergener: Egg

OMELETTMIX

fryst 2 x 5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

4729877 376248 5000002762

Allergener: Egg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 42 dager /0-4 ⁰C

132

4730537 376249 5000001466

Allergener: Egg Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


VAFLER, SVEL E R O G PA NNE KA KE R HJERTEVAFLER

HJERTEVAFFEL

70 g

singelpakket

fryst 2,5 kg (3 x 1 2 stk)

fryst 2,1 kg (28 stk)

Allergener: Melk, laktose, gluten, egg

0 1 5 6 5 0 3 5

EPD nr. Varenr. Material nr.

1565035 376082 5000001583

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

KARDEMOMMEVAFLER

i kanne

fryst 2,5 kg (3 x 1 2 stk)

fryst 4x2,5 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Allergener: Melk, laktose, gluten, egg

1463819 376193 5000004540

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

Allergener: Melk, laktose, gluten, egg

0 1 7 6 1 6 2 6

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

VAFFELRØRE

4327268 376234 5000003385

VAFFELRØRE

70 g

0 1 4 6 3 8 1 9

Allergener: Melk, laktose, gluten, egg

0 4 3 2 7 2 6 8

EPD nr. Varenr. Material nr.

1761626 376097 5000004514

SVELER

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

PANNEKAKER

i spann

80 g

60 g

fryst 3,5 kg

fryst 2,88 kg (3 x 1 2 stk)

fryst 6,0 kg (5 x 20 stk)

0 4 4 7 5 7 7 8

EPD nr. Varenr. Material nr.

4475778 376237 5000000527

Allergener: Melk, laktose, gluten, egg Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

4072930 376228 5000001688

133

Allergener: Melk, laktose, gluten, egg Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

4072658 376232 5000001711

Allergener: Melk, laktose, gluten, egg Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


Ø KO LO G I S K ØKOLOGISK STORFE INDREFILET

1,3 kg + fryst 1,3 kg

0 2 2 7 3 5 2 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

2273522 406608 5000000412

ØKOLOGISK STORFE YTREFILET

fryst 2 x 2,5 kg

0 5 5 6 7 4 7 4

0 2 2 7 3 5 4 8

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

2273548 406058 5000004352

ØKOLOGISK STORFE BOGSTEK

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

0 2 2 7 3 5 5 5

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 47 dager /0-4 ⁰C

ØKOLOGISK KJØTTDEIG

2273555 406127 5000003172

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

ØKOLOGISK KJØTTDEIG

u/salt og vann

fryst 2,5 kg

fersk 5,0 kg

0 4 3 1 0 3 1 4

0 1 2 4 1 6 7 8

1241678 406871 5000001385

5567474 621000 5000007861

ØKOLOGISKE BIFFSTRIMLER

0 1 2 4 4 6 8 0

1244680 406150 5000005343

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

EPD nr. Varenr. Material nr.

fryst 2,5 kg

fersk 2,0 kg

EPD nr. Varenr. Material nr.

u/ben modnet

fryst 2,2 kg

u/ben modnet

EPD nr. Varenr. Material nr.

ØKOLOGISK STORFE ENTRECÔTEKAM

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 14 dager /0-4 ⁰C

134

4310314 406878 5000004604

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C


Ø KO LO G I S K ØKOLOGISK HAMBURGER

130 g fryst 5,0 kg

0 1 7 4 7 5 5 9

1747559 472948 5000000866

Total holdbarhet: 180 dager /-18 ⁰C

ØKOLOGISKE KARBONADEKAKER

ØKOLOGISKE KJØTTKAKER

fryst 2,5 kg

90 g

30 pk, 53-73 g

fryst 2,5 kg

fersk 15,2 kg (8 x 30 stk)

2188944 467037 5000003151

Allergener: Melk, selleri Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

2291722 467047 5000004087

4380424 370592 5000004507

ØKOLOGISK OMELETTMIX

Allergener: Egg Total holdbarhet: 24 dager /0-4 ⁰C

N

Y HE

fryst 4 x 2,5 kg

fersk 3,7 kg

4734257 376251 5000001783

Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C

0 4 3 8 0 4 2 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

N

N

Y HE

N

ØKOLOGISKE KOKTE SKRELTE EGG I LAKE

EPD nr. Varenr. Material nr.

Allergener: Melk

0 2 2 9 1 7 2 2

EPD nr. Varenr. Material nr.

T

0 2 1 8 8 9 4 4

EPD nr. Varenr. Material nr.

ØKOLOGISKE EGG STR. M/L/XL

T

EPD nr. Varenr. Material nr.

Allergener: Egg

EPD nr. Varenr. Material nr.

Total holdbarhet: 28 dager /0-4 ⁰C

135

4730537 376249 5000001466

Allergener: Egg Total holdbarhet: 360 dager /-18 ⁰C


N OTAT E R

136


137

Suppe-/ frikassékjøtt

Bogstek

BRYST

NAKKE

FORKNOKE

BOG

HØYRYGG

Stek

SLAGSIDE Rulleskinn

Suppekjøtt

MØRBRAD

Culotte

FILETKAM

T-benstek

BRINGE

OKSEKAM

ENTRECÔTEKAM

Indrefilet

Ytrefilet

STORFE OPPDELING

BAKKNOKE

Lårtunge

BANKEKJØTT

RUNDBIFF

FLATBIFF

HALE

LÅR

Roastbiff Grytekjøtt


138

Bogstek

Suppe-/ frikassékjøtt

NAKKE

BOG

Bryst

FORKNOKE

HØYRYGG

Stek

MØRBRAD

Suppe-/frikassékjøtt

BRINGE

KAM

FILETKAM

Indrefilet Ytrefilet

ENTRECÔTEKAM

KALV OPPDELING

LÅR

Osso buco

Kalveskank

Surret rundstek

Rundstek

SLAGSIDE

Surret mørbradstek

Lårstek

Lårtunge

Mørbrad

Bankekjøtt

BAKKNOKE

Flatbiff

Schnitzel


139

Bogstek

BOG

Sylte

HODE

Nakkekoteletter

Nakkefilet

LABB

KNOKE

NAKKE

SIDE

KAM

Indrefilet

Bacon

Sylte

BUKLIST

MØRBRAD

Ytrefilet Spareribs

Ribbe Sideflesk

Koteletter Ribbenstek/kamstek

SVIN OPPDELING

LABB

KNOKE

Strimlet svinekjøtt

Schnitzel

Flatbiff Skinkebiff

SKINKE

Skinkestek


140

Bog i skiver

Fårikålkjøtt

Bogstek

BOG

Fårikålkjøtt

NAKKE

BRYST

HODE

Fårikålkjøttt

Smalahove

Pinnekjøtt

SIDE

SADEL

Lammerull

SLAGSIDE

MØRBRAD

Indrefilet Ytrefilet Carré Koteletter

LAM OG FÅR OPPDELING

Lår i skiver

Flatbiff

SKANK/KNOKE

LÅR

Lammestek med ben/surret


141

Bryststykke

Filet BRYST

VINGE

LÅR Lårklubber

Overlår

Overvinger/vingeklubber

KYLLING OPPDELING


142

11

UKE

66

UKE

55

UKE

44

UKE

33

UKE

22

UKE

MANDAG

TIRSDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG FREDA

6 UKERS MENYPLANLEGGER LØRDAG

SØNDAG SØNDAG


2022

17.01.

06.02.

13.02.

27.02.

01.03.

25.03.

08.05.

28.05.

01.06.

23.06.

2021

17.01.

06.02.

14.02.

14.02.

16.02.

25.03.

09.05.

28.05.

01.06.

23.06.

ST. HANS

VERDENS MELKEDAG

DEN INTERNASJONALE HAMBURGERDAGEN

ÅREST FØRSTE GRILLDAG

VAFFELDAGEN

FEITETIRSDAG /PANNEKAKEDAGEN

FASTELAVN

MORSDAG

SAMEFOLKETS DAG

GRISENS DAG

13.12.

25.11.

14.11.

23.10.

17.10.

16.10.

16.10.

08.10.

30.09.

29.07.

2021

ÅRETS MATDAGER

13.12.

24.11.

13.11.

23.10.

17.10.

16.10.

16.10.

14.10.

29.09.

29.07.

2022

LUCIADAGEN

THANKSGIVING

FARSDAG

GRØTENS DAG

EPLETS DAG

VERDENS BRØDDAG

VERDENS MATVAREDAG

VERDENS EGGDAG

FÅRIKÅLENS FESTDAG

OLSOK


VÅRE SALGSKONTOR ER LOKALISERT OVER HELE LANDET OG HAR DETTE FELLES TELEFONNUMRET:

Salgskontor tlf. 955 18 500 Bestilling av våre produkter på nett: www.gildenett.no E-post: proff@nortura.no KONTAKTPERSONER SALG VIDAR NILSEN Regionssjef Øst Mobil: 959 32 369 vidar.nilsen@nortura.no

SVEIN ERIK LAUDAL Regionssjef Stor-Oslo Mobil: 905 56 608 svein.erik.laudal@nortura.no

facebook.com/norturaproff

Nortura PROFF

PER OVE JAKOBSEN Regionssjef Nord Mobil: 480 08 412 per-ove.jakobsen@nortura.no

instagram.com/norturaproff

I

Lørenveien 37, 0585 Oslo

I

TROND LIEN Regionsjef Vest Mobil: 924 98 980 trond.lien@nortura.no

issuu.com/norturaproff

Postboks 360 Økern, 0513 Oslo

www.norturaproff.no

2021 Opplag 3000 Involve!Advertising 2019 Opplag 7000 Vi tar forbehold om endringer og trykkfeil.

Ta kontakt med oss – vi er her for deg!


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.