Page 1

MA JUN I I Nr. 3– 2018

SUPPORTERFEST!

GILDE PØLSER

– ET MUST I MAI

FESTMATEN!

BURGER

–DEN ULTIMATE

SUPPORTERMATEN


MAI/JUNI 2018

FESTMATEN!

Det er ingen tvil om at mai og juni gir oss mange festdager! Og i år har vi ikke bare helligdagene og selskapssesongen, men også fotball VM. Her finnes det mye å bli inspirert av! Vi lar oss inspirere av supporterne. For selv om fotball-VM ikke starter før i slutten av juni, er det ingen grunn til å vente med å starte festen… Hva med en eller flere fotballinspirerte temadager før sommeren? Supporterinspirert mat kan vi kalle det, men det passer for alle! I tillegg gir vi deg gode kampanjepriser på råvarene. Og selvsagt tilbyr vi noe til selskapsmenyen også – og til deg som har busslaster!

2


SUPPORTERFEST!

Fotball VM 2018 For fotballfolket finnes det ikke noe større enn VM i fotball. Det er selve rosinen i pølsa, og noe en hel verden gleder seg til. Mesterskapet, som er det gjeveste du kan vinne som fotballspiller, arrangeres hvert fjerde år av det internasjonale fotballforbundet FIFA, og er et av verdens største og klart mest populære idrettsarrangementer. Årets fotball-VM skal arrangeres i Russland. VM’s åpningskamp spilles mellom Russland og Saudi-Arabia 14. juni klokka 18 på Luzjniki stadion i Moskva. Der skal også finalen spilles 15. juli. Norge har dessverre ikke klart å kvalifisere seg, men vi kan heie på våre skandinaviske naboer Sverige, Danmark og Island? Eller for eksempel regjerende mester Tyskland, England, Brasil eller kanskje Frankrike? Hvem heier du på?

GRUPPENE: GRUPPE A

GRUPPE B

GRUPPE C

GRUPPE D

RUSSLAND

PORTUGAL

FRANKRIKE

ARGENTINA

URUGUAY

SPANIA

PERU

KROATIA

EGYPT

IRAN

DANMARK

ISLAND

SAUDI-ARABIA

MAROKKO

AUSTRALIA

NIGERIA

GRUPPE E

GRUPPE F

GRUPPE G

GRUPPE H

BRASIL

TYSKLAND

BELGIA

POLEN

SVEITS

MEXICO

ENGLAND

COLOMBIA

COSTA RICA

SVERIGE

TUNISIA

SENEGAL

SERBIA

SØR-KOREA

PANAMA

JAPAN

3


MAI/JUNI 2018

BURGERFEST! Burger er den ultimate supportermaten! Men du trenger ikke være supporter heller… En digg burger på menyen er alltid en vinner. Pass på å bruke de beste råvarene. Vi har både ferske burgerdeiger slik at du kan blande din egen burger eller ferdige burgere med hjemmelaget preg i vår homestyle-serie.

HOMESTYLEBURGERNE er laget av nøye utvalgt og saftig storfekjøtt

med kun norske råvarer. Det grovkvernede kjøttet gir et godt tygg, et flott hjemmelaget utseende og tydelig, god kjøttsmak. Den banebrytende tenderformteknologien gir stående kjøttfibre og gjør det enklere å steke burgeren perfekt. Burgeren er enkel å smaksette og sette personlig preg på og inneholder ingen allergener.

GILDES BURGERDEIGER

★ Er nøye utvalgt og kvalitetstestet på alle

GILDE BURGERDEIG AV BRISKET

kriterier.

★ Er kun kjøtt uten tilsatt vann og krydder. ★ Er kun basert på stykningsdeler. ★ Kommer fersk i 2 kg dynoskål. ★ Sikrer god mattrygghet – du slipper risikoen ved

99

å kverne selv.

50 pr. kg

2,0 kg, fersk Varenr. 461401 EPD-nr. 4524302

★ Kjøkkenets kapasitet bedres. ★ Inneholder kun norsk kjøtt. HUSK OGSÅ!

4

GILDE BURGERDEIG AV SHORTRIBS 2,0 kg, fersk Varenr. 458362 EPD-nr. 4557567

GILDE BURGERDEIG AV HØYRYGG 2,0 kg, fersk Varenr.458331 EPD-nr. 4875761

GILDE BURGERDEIG AV SHORTRIBS OG FLATBIFF 2,0 kg, fersk Varenr.458042 EPD-nr. 4557492

GILDE KVERNET KJØTTFETT 2,0 kg, fryst Varenr. 409437 EPD-nr. 4526157

Lagerført Nortura


SUPPORTERFEST!

Digg baconcheeseburger! 4 porsjoner 4 stk Gilde Homestyle hamburger med oksebryst 4 stk hamburgerbrød 1 ss smør 8 stk tykke osteskiver f.eks. Jarlsberg 200 g Gilde bacon i skiver 4 ss BBQ-saus Grill hamburgerne på begge sider til så vidt gjennomstekte. Legg ost på og la smelte under lokk. Pensle burgerbrødet med smør og grill til godt ristet. Sprøstek bacon og legg på toppen av osteburgeren. Server i burgerbrød med BBQ-saus.

GILDE HOMESTYLE HAMBURGER M/OKSEBRYST 180 G

- 10 % 4,68 kg, fryst Varenr. 419616 EPD-nr. 4364899

Frysevare

Lagerført grossist

5


MAI/JUNI 2018

Snacks- o-rama Ikke noe er som litt snacks til sommerens kamper, og da er det best med mat man kan spise med hendene… Og til de som ikke liker fotball? De liker garantert sliders! Sliders er små hamburgere som passer supert både til lunsjretter, som forrett eller som hovedrett med flere ulike toppinger. Eller til burger på barnemenyen. Gilde sliders veier 80 gram og er laget av kvernet storfe brisket. Råvaren er med på å gi dem en intens og god kjøttsmak. Bruk fantasien og topp dem med masse spennende toppinger.

Hotwings! Prior Hotwings er store, saftige kyllingvinger – sprø og cripsy med masse smak! Det er krydret med blant annet chili og cayenne og er derfor smakfulle og litt ”hotte”. Perfekt til snacks og sammen med ulike dipsauser og friskt tilbehør. Server de gjerne som snacks, starter eller på buffet.

6

PRIOR KYLLING HOTWINGS FRITERT

- 10 % 5,0 kg, fryst Varenr. 374226 EPD-nr. 4559878

Frysevare

Lagerført grossist


SUPPORTERFEST!

Sliders av brisket med to toppings 4 porsjoner 8 stk Gilde sliders av brisket 8 stk sliders-burgerbrød

BLT-topping nok til 4 sliders 4 4 4 4

skiver Gilde bacon, delt i to og sprøstekt stk salatblader, i biter stk tomatskiver ts majones ev. aioli

Grill sliders av brisket raskt på begge sider og server i burgerbrød med majones, salat, tomat og sprøstekt bacon.

Fritert løk-topping nok til 4 sliders 1 stk løk, finstrimlet olje til fritering 4 ts chilimajones Varm olje og friter finstrimlet løk i puljer til gyllen og sprø. La renne av seg på litt kjøkkenpapir. Grill sliders av brisket raskt på begge sider og server i burgerbrød med chilimajones og toppet med fritert løk.

TIPS! Server med hotwings and waffels.

GILDE SLIDERS AV BRISKET 80 G

108 0,4 kg, fryst Varenr. 461817 EPD-nr. 4618567

50 pr. kg

Frysevare

Lagerført Nortura


MAI/JUNI 2018

PØLSEMÅNEDEN Mai er pølsemåneden fremfor noen og det smaker alltid godt med en pølse, enten det er i skolegården på 17. mai, hjemme i solveggen eller på fotballkamp. Det finnes så mange spennende varianter og selv om de aller fleste til vanlig foretrekker bestselgerne grill og wiener, er det godt med en krydret og spennende variant også. Våre pølser er laget av erfarne pølsemakere med godt, stolt håndverk og inneholder kun norske råvarer.

GILDE KRAINERPØLSE blir laget av våre dyktige pølsemakere i Tønsberg og den har et kjøttinnhold på 78 % kjøtt av svin og storfe. Den er smaksatt med ramsløk, vårløk, hvitløk, ingefær og koriander. Pølsene blir røkt på bøkeflis og inneholder selvfølgelig kun norsk kjøtt.

8

PRIOR CHORIZOPØLSE er en smaksrik og krydret pølse, laget av kylling og kalkun. Den har smak av paprika og hvitløk, og har et lite kick av chili på toppen. Denne pølsa har vært en bestselger i alle år og har du ikke forsøkt den, så anbefaler vi at du tar en smak.

GILDE KRAINERPØLSE 105 G

PRIOR SPANSK CHORIZOPØLSE AV KYLLING OG KALKUN 110 G

- 15 %

- 15 %

2x2,1 kg, fryst Varenr. 417297 EPD-nr. 2727246

5x1,0 kg, fryst Varenr. 375557 EPD-nr. 1582782

Frysevare

Lagerført grossist

Frysevare

Lagerført grossist


SUPPORTERFEST!

GILDE PØLSER – ET MUST I MAI! 40 % av nordmenn sier de spiser pølser på selve nasjonaldagen. Gilde er synonymt med de beste pølsene – husk å kjøpe nok!

GILDE WIENERPØLSE SORTERT 55G Fersk 1,7 kg Varenr. 464491 EPD-nr. 626234 GLUTENFRI

Lagerført Nortura

GILDE GRILLPØLSE 110G Fersk 2,2 kg Varenr. 465231 EPD-nr. 230656 GLUTENFRI

Lagerført Nortura

9


MAI/JUNI 2018

En spennende vri på to klassikere SVELER

Sveler passer både til hverdag og fest, hva med å lage denne amerikanskinspirerte varianten med bacon, banan, blåbær og lønnesirup? Skikkelig overdådig variant, med norsk tradisjon blandet inn…

PRIOR SVELER 80 G

- 15 % 2,9 kg, fryst Varenr. 376228 EPD-nr. 4072930

10

Frysevare

Lagerført grossist


SUPPORTERFEST!

SOUSVIDEKOKT SVINENAKKE

Sousvidekokt svinenakke er et flott og rimelig produkt. Supert å bruke som pålegg eller tradisjonell stek – og suverent for deg som har stor trafikk av busslaster i sommer. Her inspirerer vi deg til en ny, spennende variant med svinenakken;

Steambuns med svinenakke, syltet agurk og sprøstekt løk 4 porsjoner 500 g Gilde svinenakke sousvidekokt 1 dl hoisinsaus 8 stk steambuns 150 g strimlet salat 4 ss sprøstekt løk 1 rød chili Varm svinenakken etter anvisning på pakken. Riv i biter med en gaffel og vend med hoisinsaus. Server i steambuns med finstrimlet salat, syltet agurk, sprøstekt løk og hakket chili.

Syltet agurk 0,5 stk agurk 2 ss eplesidereddik 1 ss olivenolje 0,5 ts salt 0,5 ts sukker Del agurk i tynne strimler. Vend med eddik, olje, salt og sukker. La marinere i ca. 10 minutter.

Steambuns 1 ts tørrgjær 2 dl melk 5 ss sukker 7 dl hvetemel 1 ts bakepulver 1 ts salt 1 ss olje Rør sammen gjær, vann og litt sukker og la stå i 5 minutter. Rør inn resten av sukkeret, hvetemel, bakepulver og salt og kna til en smidig deig. Dekk til med plast og la heve i ca. 1 time. Del deigen i emner på ca. 50 g, trill til kuler og kjevle til ovaler. Pensle begge sidene med olje og brett i to. Dekk med plast og etterhev i 30 minutter. Sett en bambusdamper eller dampgryte over kokende vann. Legg steambuns i, gjerne på bakepapir prikket med hull og la dampe i 10-12 minutter eller til gjennomkokt. Gjør dette i puljer til alle er dampet ferdige.

GILDE SVINENAKKE SOUSVIDEKOKT M/SJY

99,-

pr. kg

2,5 kg, fersk Varenr. 472931 EPD-nr. 2501005

Lagerført Nortura

11


MAI/JUNI 2018

SMELTET LYKKE

Alt blir bedre med smeltet ost, er det noen som sier. Enig eller ikke; Du bør prøve en av disse variantene.

Grilled cheese sandwich med kylling 2 porsjoner 4 skiver godt landbrød 2 ts dijonsennep ca. 20 tykke skiver god ost, f.eks. cheddar, gruyere og vellagret Norvegia 1-2 Prior sousvidekokt kyllingfilet, delt i to på langs 2 ss hakkede soltørkede tomater 4 ss smør Smør brødskivene med sennep og legg på godt med ost. Legg kylling og soltørkede tomater på to av skivene og topp med den andre slik at du har ost både over og under kyllingen. Varm en panne med smør. Smøret skal boble og skumme. Legg skivene i og stek til gyllen på undersiden. Snu, tilsett mer smør og stek videre til gyllen og osten er smeltet. Du kan ev. ettersteke dem i ovnen på 200 °C i ca. 15 minutter. Del skivene i to og server.

12

PRIOR KYLLINGFILET SOUSVIDEKOKT CA 150 G

- 10 % 5x0,75 kg, fryst Varenr. 375781 EPD-nr. 2031763

Frysevare

Lagerført grossist


SUPPORTERFEST!

Meatlovers pizza med kjøttboller 1 stor pizza 1 pizzadeig 2 dl tomatsaus med chili 2 stk. rødløk 2 stk. hvitløkfedd 150 g Gilde pizzaskinke eller kokt skinke 200 g Gilde kjøttboller 200 g Gilde pepperoni 50 g jalapeno-pepper 50 g syltet chili (pepperoncini) 200 g mozzarella Sett ovnen på 230 °C. Kjevle ut ferdig hevet pizzadeig på et melet bord. Fold gjerne ytterkantene inn, så du får en tykkere kant. Legg over på stekebrett med bakepapir og la etterheve i ca. 10 minutter. Smør tomatsaus utover bunnen. Del løk i tynne skiver og finsnitt hvitløk. Fordel skinke, kjøttboller, pepperoni, jalapeño, syltet chili og ost utover. Stek i ovnen i 15-20 minutter og server med ekstra chili.

GILDE KJØTTBOLLER STEKT CA 13 G

- 20 % 2x2,5 kg, fryst Varenr.620162 EPD-nr. 4753711

Frysevare

Lagerført grossist

13


MAI/JUNI 2018

Tradisjon & smak

SKINKESTEK

GILDE SKINKESTEK M/SJY

96,-

pr. kg

3,0 kg, fersk Varenr. 468961 EPD-nr. 623702

14

Lagerført Nortura

I mai er det tid for fest og feiring, og med en liten ekstra innsats på kjøkkenet blir opplevelsen enda flottere for gjestene. Gildes velkjente skinkestek kan du tilberede på klassisk vis, eller prøve med nytt og spennende tilbehør. Våre ferdigstekte steker gir mindre svinn og gjør det enkelt og lønnsomt for deg på kjøkkenet. Stekene gir god smak og holder seg saftige og fine ved oppvarming. Sjyen som følger med i posen er en fin basis til en smakfull saus.


SUPPORTERFEST!

ROASTBIFF

Den tradisjonelle Gilde roastbiffen er saftig, mør og smakfull, og passer perfekt i både påsmurt og på en flott buffet. Roastbiffen er ferdig skivet i tynne, fine skiver. Server den for eksempel i en grov baguette med salat, rødløk og remulade. Slår aldri feil!

GILDE ROASTBIFF AV FLATBIFF FORMSTEKT, SKIVET

289,-

pr. kg

0,5 kg, fersk Varenr. 474061 EPD-nr. 631036

Lagerført Nortura

15


MAI/JUNI 2018

BIRKEBEINER Birkebeinerskinke er en urøkt spekeskinke som er mør og smakfull. Skinken er moderat saltet og modnet i 6 måneder. Du kan servere den på buffet, spekefat eller på for eksempel koldt-tallerken. Eller du kan lage spekesnacks med topping? Topp med det du synes er godt… MO

16

6

ÅNEDE

R

M

DNET


SUPPORTERFEST!

Spekesnacks med rogn Birkebeinerskinke skivet Rømme Lakserogn Gressløk hakket Forvarm ovnen til 70 °C. Del hver skinkeskive i to og legg på stekeplate. Sett den i ovnen og la stå inntil skinken er tørr og hard som kjeks - litt avhengig av ovnen din tar det om lag halvannen time. Legg skinkebitene på et serveringsfat. Ha en skje med rømme på hver skinkebit. Legg på litt rogn, dryss over litt finhakket gressløk og server.

GILDE BIRKEBEINERSKINKE SKIVET

279 0,5 kg, fersk Varenr. 463311 EPD-nr. 2168375

50 pr. kg

Lagerført Nortura


MAI/JUNI 2018

Nakkekoteletter Koteletter har lange tradisjoner i Norge og er noe alle liker. Med store busslaster er dette et smakfullt og rimelig måltid som kan serveres raskt og enkelt til mange. Nakkekoteletter har flott marmorering i kjøttet og gir det beste utgangspunkt for god smak og saftig kjøtt.

Kotelett á la grecque 4 porsjoner 4 stk Gilde nakkekoteletter 240 g spinat 60 g fetaost 4 ss pinjekjerner 4 stk tomater 4 ts hakket mynte 1 ss karse Stek kotelettene. Rist pinjekjernene i varm, tørr panne til de er gylne. Rens spinaten og vask den godt. Kok opp rikelig med vann, fjern stilken på tomatene og lag ett kryss i andre enden. Ha tomatene i vannet i ca 10 sekunder eller til skallet begynner å slippe, legg de så rett i isvann og dra av skinnet. Del i to, fjern innmaten og skjær tomatkjøttet i fine terninger.

GILDE NAKKEKOTELETTER

GILDE NAKKEKOTELETTER

69,-

59,-

2,0 kg, fersk Varenr. 420751 EPD-nr. 386268

4,0 kg, fryst Varenr. 428179 EPD-nr. 773853

pr. kg

18

pr. kg

Lagerført Nortura

Frysevare

Lagerført Nortura


SUPPORTERFEST!

Svin indrefilet

Magert, benfritt og mørt kjøtt. Bruk den til helsteking, i skiver eller strimlet.

Pannestekt indrefilet av svin med epler 4 porsjoner 2 ss dijonsennep 3 dl eplejuice 1 dl whisky (kan erstattes med kraft) 1 ss brunt sukker 1 stk svin indrefilet, ca. 600 g salt og pepper 2 ss olivenolje 250 g småløk 4 gulrøtter 2 persillerøtter 4 kvister timian 4 epler 4 ss smør Visp sammen sennep, eplejuice, whisky og sukker. Legg svinefileten i blandingen og la marinere i 30 minutter. Skrell småløk. Skrell og del gulrot og persillerot i biter. Varm en stekepanne og brun svinefileten på alle sider på høy varme. Krydre med salt og pepper. Tilsett grønnsaker og timian. Fres noen minutter.

GILDE SVIN INDREFILET

Skru ned varmen til medium, hell over resten av marinaden, sett på lokk og la småkoke i ca. 20 minutter eller til akkurat gjennomstekt og med en kjernetemperatur på ca. 70 °C. Snu ev. kjøttet underveis eller etterstek alt i ovnen på 125 °C.

125,-

Ta ut kjøttet og la hvile i 10 minutter. Del epler i båter, fres raskt i smør og vend inn med de andre grønnsakene. Del kjøttet i skiver og server med grønnsakene.

pr. kg

5,0 kg, fersk Varenr. 428615 EPD-nr. 794479

TIPS! Server gjerne stekte poteter eller potetmos til. Lagerført Nortura

19


Midtøsten

MAI/JUNI 2018

Smaker fra

2018 er året der Midtøsten-kjøkkenet kommer for fullt med sine smaker og krydder. Fra før er kanskje hummus, pita og falafel kjent for de fleste, men nå er vi mer klare for å utforske ingredienser og smaker fra den rike kulturen og kjøkkenet i denne regionen. Lam- og fårekjøtt har lange tradisjoner i Tyrkia og Midtøsten. Her er det det mest smaksrike kjøttet som kan oppdrives. Les mer og bli inspirert i vårt nye trendmagasin.

GILDE FÅR INDREFILET

GILDE FÅR YTREFILET

189,-

179,-

5,0 kg, fryst Varenr. 452609 EPD-nr. 198754

5,0 kg, fryst Varenr. 452639 EPD-nr. 1025071

pr. kg

20

Frysevare

pr. kg

Lagerført Nortura

Frysevare

Lagerført Nortura


SUPPORTERFEST!

Grillet får ytrefilet med persisk agurksalat 4 porsjoner 800 g Gilde får ytrefilet 0,5 ts hel spisskummen 2 ts korianderfrø 2 hvitløkfedd 1 ss paprikapulver 0,5-1 dl olivenolje TIL SERVERING 4 pitabrød 4 ss granateplekjerner frisk mynte Knus spisskummen og korianderfrø i en morter. Mos inn hvitløkfedd og rør inn paprikapulver og olivenolje til en tykk marinade. Gni kjøttet godt med blandingen. Grill kjøttet på høy varme til godt brunet på utsiden. La ettersteke på svak varme til ønsket kjernetemperatur, 58-60 °C. La kjøttet hvile i 10 minutter og del det i skiver. Server det med pitabrød, agurksalat og safran-yoghurt. Dryss over granateplekjerner og frisk mynte.

PERSISK AGURKSALAT MED MYNTE 1 agurk 1 jalapeño 1 rødløk 1 dl grovhakket bladpersille 1 dl finstrimlet mynte 1 dl olivenolje 0,5 dl sitronsaft 1 ts za’atar (sumak, spisskummen, sesamfrø, salt og frisk oregano) salt og pepper. Del agurk i små biter, snitt jalapeño i tynne skiver og dele rødløk i tynne båter. Vend med finhakkede urter. Pisk sammen olivenolje, sitronsaft, za’atar, salt og pepper til en dressing og vend inn. SAFRAN-YOGHURT 4 dl tyrkisk yoghurt 1 klype malt safran 1 ss honning 1 ss sitronsaft Pisk yoghurt med safran, honning og sitronsaft.

21


MAI/JUNI 2018

NORSK LAMMEKJØTT ER EN STJERNE PÅ RÅVAREHIMMELEN Hva er det som gjør at kjøttet fra norske lam holder så høy kvalitet og smaker så godt? Det mest åpenbare svaret er kosten. Norske lam har en variert og rik, naturlig kost med mye planter, gress, lyng og urter. Dette er næringsrikt fôr som gir kjøttfulle dyr og nydelig smakskarakter til kjøttet. Sauehold har århundrelange tradisjoner i Norge, og dyra er som skapt for våre forhold. De tåler det hardføre klimaet her nord og finner mat de liker både ved kysten, i innlandet og på fjellet. Sauen utnytter beiteressurser i områder der det er vanskelig med annet husdyrhold, og bidrar dermed til å holde kulturlandskapet åpent og hindre gjengroing. Norsk lammekjøtt er en stjerne på råvarehimmelen det er det lov å være stolt av.

22


SUPPORTERFEST!

Knallpriser på norsk lam EPD-nr. 2993004

Varenr 454087

Produkt GILDE LAMMEKJØTT TERNET

Vekt

Rabatt/ pris pr. kg

2,5 kg

129,00

2,5 kg

59,00

2,0 kg

148,50

1,8 kg

134,00

2,5 kg

109,00

2,3 kg

99,00

5,0 kg

119,00

4,0 kg

119,00

1,7 kg

59,00

4,0 kg

79,00

Frysevare Lagerført Nortura

4215349

461428

GILDE KJØTTDEIG AV LAM Frysevare Lagerført Nortura

623777

468971

GILDE LAMMESTEK M/SJY Lagerført Nortura

631341

440019

GILDE LAM LÅRSTEK SURRET Frysevare Lagerført Nortura

4626826

455017

GILDE LAM FRÅ HARDANGER LÅRSKIVER Frysevare Lagerført Nortura

1849116

453388

GILDE LAMMESADEL Frysevare Lagerført Nortura

196568

453319

GILDE LAMMEKOTELETTER ENKLE Frysevare Lagerført Nortura

1023662

440357

GILDE LAMMEKOTELETTER DOBLE Frysevare Lagerført Nortura

729434

453259

GILDE LAMMEBOG M/KNOKE Frysevare Lagerført Nortura

1324557

453287

GILDE LAMMEBOG SKIVET Frysevare Lagerført Nortura

TILBUDENE GJELDER LEVERANSE VIA ASKO OG SERVICEGROSSISTENE. (PRODUKTER SOM ER LAGERFØRT HOS NORTURA, FØRES IKKE AV ALLE SERVICEGROSSISTENE). VI TAR FORBEHOLD OM TRYKKFEIL , UTSOLGT OG AT PRISENE KAN VARIERE NOE.

23


Kampanjeprodukter mai-juni EPD-nr.

Varenr

Produkt

1582782

375557

PRIOR SPANSK CHORIZOPØLSE AV KYLLING OG KALKUN 110 G

Vekt

Rabatt/ pris pr. kg

5x1,0 kg

15 %

2x2,1 kg

15 %

4,68 kg

10 %

2,9 kg

15 %

5,0 kg

10 %

5x0,75 kg

10 %

2x2,5 kg

20 %

2,5 kg

99,00

3,0 kg

96,00

2,0 kg

99,50

0,4 kg

108,50

0,5 kg

279,50

0,5 kg

289,00

2,0 kg

69,00

4,0 kg

59,00

5,0 kg

125,00

5,0 kg

189,00

5,0 kg

179,00

Frysevare Lagerført grossist

2727246

417297

GILDE KRAINERPØLSE 105 G Frysevare Lagerført grossist

4364899

419616

GILDE HOMESTYLE HAMBURGER M/OKSEBRYST 180 G Lagerført Frysevare grossist

4072930

376228

PRIOR SVELER 80 G Frysevare Lagerført grossist

4559878

374226

PRIOR KYLLING HOTWINGS FRITERT Frysevare Lagerført grossist

2031763

375781

PRIOR KYLLINGFILET SOUSVIDEKOKT CA 150 G Frysevare Lagerført grossist

4753711

620162

GILDE KJØTTBOLLER STEKT CA 13 G Frysevare Lagerført grossist

2501005

472931

GILDE SVINENAKKE SOUSVIDEKOKT M/SJY Lagerført Nortura

623702

468961

GILDE SKINKESTEK M/SJY Lagerført Nortura

4524302

461401

GILDE BURGERDEIG AV BRISKET Lagerført Nortura

4618567

461817

GILDE SLIDERS AV BRISKET 80 G Frysevare Lagerført Nortura

2168375

463311

GILDE BIRKEBEINERSKINKE SKIVET Lagerført Nortura

631036

474061

GILDE ROASTBIFF AV FLATBIFF FORMSTEKT, SKIVET Lagerført Nortura

386268

420751

GILDE NAKKEKOTELETTER Lagerført Nortura

773853

428179

GILDE NAKKEKOTELETTER Frysevare Lagerført Nortura

794479

428615

GILDE SVIN INDREFILET Lagerført Nortura

198754

452609

GILDE FÅR INDREFILET Frysevare Lagerført Nortura

1025071

452639

GILDE FÅR YTREFILET Frysevare Lagerført Nortura

TILBUDENE GJELDER LEVERANSE VIA ASKO OG SERVICEGROSSISTENE. (PRODUKTER SOM ER LAGERFØRT HOS NORTURA, FØRES IKKE AV ALLE SERVICEGROSSISTENE). VI TAR FORBEHOLD OM TRYKKFEIL , UTSOLGT OG AT PRISENE KAN VARIERE NOE.

Salgskontor Sør-, Øst- og Vest Norge tlf. 815 815 44 Salgskontor Nord- og Midt Norge tlf. 815 220 85 Nortura PROFF

I

Lørenveien 37, 0585 Oslo

I

Postboks 360 Økern, 0513 Oslo, tlf. 03070

www.norturaproff.no facebook.com/norturaproff

instagram.com/norturaproff

I

proff@nortura.no

Supportermat - Kampanje fra Nortura PROFF  

mai-juni 2018

Supportermat - Kampanje fra Nortura PROFF  

mai-juni 2018