Ternholmen prospekt

Page 1

Nyt livet ved fjorden. 36 nye leiligheter sentralt pĂĽ Rong i Ă˜ygarden. www.ternholmen.noNyt livet på Rong Sjelden byr muligheten seg til å få bo så tett på havet Helt i sjøkanten, på vakre Rong i Øygarden, b ­ ygges nå ­Ternholmen ­Panorama. 36 leiligheter som er skapt for å nyte både hver­ dager og feriedager i harmoni med ­naturen. Prosjektet har ­ panoramautsikt mot Hjeltefjorden og ­omkringliggende områder – og gode solforhold. Her kan du følge med på skipstrafikken og høre på fuglelivet fra din egen balkong. Du kan prøve fiskelykken eller ta deg et kveldsbad kun få meter hjemmefra. Og med sentral beliggenhet på Rong er det også kort vei til det meste du trenger i hverdagen. Velkommen til idylliske Ternholmen Panorama.


Et eldorado av sjø- og friluftsliv Velkommen til ditt nye nabolag Ternholmen Panorama ligger på Rongøy, 41 km fra Bergen, i Øygarden kommune. Kommunen består av i alt over 1500 større og mindre øyer. Her finnes utallige holmer, skjær og trange kanaler mellom øyene som fører rett mot storhavet og skjærgården. Perfekt plass å bo for deg som elsker sjøen og alt den har å by på. Fiske, bade, dykke, båtturer eller fantastiske gåturer i nydelige, maritime omgivelser for å nevne noen.


En padletur i idyllisk skjĂŚrgĂĽrdslandskap? Sett ut kajakken like nedenfor boligene.


Illustrasjon av leilighet A502. Avvik kan forekomme. Takhøy foring over kjøkken som vist her kan leveres som tilvalg. Standard er åpning mellom overskap og tak.

Med utsikt over fjorden Hvem ønsker vel ikke å kunne skue ut over fjorden fra sofakroken? Nå er muligheten din. Bli kjent med boligene på de neste sidene.


7


Ternholmen Panorama bestĂĽr av to bygg med felles garasje pĂĽ to plan. Her kan du velge mellom 2-, 3- og 4-roms leiligheter. 8


En person eller en hel familie? Vi har mange leilighetstyper å velge mellom.

Bolig for alle Ternholmen Panorama passer like godt for deg som ønsker en enklere hverdag som for deg som er mest opptatt av tilgang til havet og herlig sjøluft Utvalget er rikt. Her er både store og små leiligheter. ­Kanskje trenger du bare ett soverom, men har lyst på et gjesterom i tillegg? Vi har leiligheter som passer like godt for en person som til en hel familie. Leilighetene varierer i størrelser fra 47,3 til 96,2 m2 BRA, og har fra 1 til 3 soverom.

9


Gode kvaliteter både inne og ute. For en frihetsfølelse når alt er helt nytt!

10


Lett å trives i ny bolig Ternholmen Panorama bygges etter byggeforskriften TEK 17 som stiller høye krav til standard. Det blir fjernvarme fra BKK, vannbåren varme via viftekonvektor og balansert ventilasjons­ anlegg med varmegjenvinner. Dette gir deg en leilighet med et friskt og godt inneklima. Praktisk og enkelt Med helt ny bolig er det også flere goder vi synes er en selvfølge og som bidrar til en enklere hverdag. Alle får egen garasjeplass i parkeringskjeller under byggene. Det blir heis i begge bygg til hver etasje, slik at her kommer du deg tørrskodd fra leiligheten til bilen din. I garasjeanlegget er det også sportsboder til alle og sykkelparkering. Kjekt med oppbevaringsmuligheter og egen plass til sykkelen din innendørs. Du trenger ikke gå ut når det ringer på døren. Fra leiligheten kan du se hvem som står utenfor og prate med dem via porttelefon med toveis kommunikasjon. Du slipper dem enkelt inn med ett tastetrykk. Det blir også sprinkleranlegg i byggene. Herlig å vite at alt er på stell, og trygt og godt.

11


Kjøkken Åpen kjøkkenløsning skaper kjekke og sosiale måltider I Ternholmen Panorama kan du lage mat sammen med gjester og familie. Her er åpen stue- og kjøkkenløsning som innbyr til hyggelige stunder sammen. Du får en kvalitets­kjøkkeninnredning med hvite, slette fronter og mørk benkeplate som skaper en fin kontrast. Det er også mulig å gjøre personlige ­tilpasninger om du kjøper tidlig i prosessen. Hva med å velge en benkeplate i eik eller marmor-look? Les mer om tilvalgsmulig­hetene på side 15.

12 Illustrasjon av leilighet A502. Avvik kan forekomme.


Bad Helfliset bad med varmekabler i gulv Alle leilighetene får et lekkert helfliset bad med hvite fliser på vegger, grå fliser på gulv og mosaikk­fliser på gulvet i dusjsonen. ­Her blir også varmekabler i baderomsgulvet, ­spotter i ­taket og hvit stilren innredning. Velger du toppleilighet A-501, A-502 eller B-501 får du to bad. Kjekt å kunne ­benytte det ene til gjestene og ha ett bad helt p ­ rivat for deg selv.

13


Flere gode kvaliteter med ny bolig • Skyvedørsgarderobe på de fleste soverommene. Leilighetstype G/G1 får det lille ekstra og har walk-in-closet tilknyttet det ene soverommet i stedet • Leilighet A-501 og B-501 har bad tilknyttet hoved­soverommet. Herlig med hotellfølelse hver dag. • Trestavs eikeparkett • Listfrie vinduer og listfritt mot taket

Her er mange endrings­ muligheter. Hva med en blåtone på soverommet? 14


Ønsker du fliser over benkeplaten? Annen benkeplate eller andre fronter på kjøkkenet?

Annen parkett i oppholdsrommet?

Personlige endringer Vær tidlig ute og få tilpasset drømmehjemmet ditt fra starten Som standard har vi valgt overflater og farger som er lyse, tidløse og lette å like for de fleste. Kjøper du leilighet tidlig i prosessen har du også mange muligheter å gjøre personlige endringer. Hva med å tilpasse fargepaletten akkurat slik du ønsker? Å bytte farge på noen vegger kan enkelt skape et helt nytt uttrykk. Lyst og sommerlig eller lunt og stemningsfullt? Du kan også endre parkett, fliser på badet, kjøkkenfronter, benkeplate med mer. Spør oss, så forteller vi deg om alle mulighetene.

15


Store vindusflater i stuen og glassrekkverk på alle balkonger inviterer utsikten inn

Flotte, private balkonger og terrasser. Alle får fjordglimt.

Private uterom Balkonger vendt mot fjorden eller den grønne solfylte hagen I Ternholmen Panorama får alle flotte, private ute­ rom. Her kan du velge mellom fjordvendte eller sørvendte balkonger og terrasser ut mot den grønne felleshagen. Det leveres glassrekkverk på alle balkonger slik at du kan nyte mest mulig utsikt. Her er det lett å finne roen til bølgeskvulp og sjøluft.

16


Solfylt hage Ternholmen Panorama får en felles hage på toppen av garasje­anlegget. Hagen får gode solforhold både på dag- og kveldstid, og ligger i le fra nordavinden. Her opparbeides det grønt­ areal, oppholdsareal, benker, prydbusker og lekeareal. Hagen ligger ­usjenert til fra veien og fra omgivelsene ellers omkring. Kjekt å slå av en naboprat eller å lese en bok i gresset.

17


Alt du trenger – rett i nĂŚrheten Ă˜ygarden kommune Legesenter

Blom servicesenter Bensinstasjon

Kiwi Hjeltefjorden Fjordpark

18

Rong senter Rong barneskole


Hjeltefjorden Arena Øygarden kulturhus

Hjeltefjorden Arena svømmehall

Øygarden ungdomsskole Fotballbane

beliggenhet oversikt med utpekt hva som er hvor

Sykehjem

19


Hjeltefjorden Arena svømmehall (ferdig august 2020)

Bo midt i hjerte av Rong, et nyutviklet og moderne kommunedelssenter Rong er den senere tid betydelig utbygget, og fremstår i dag som et meget attraktivt og aktivt boligområde med mange ­servicetilbud. Fra Ternholmen Panorama er det gangavstand opp til Rong Senter med butikker, kafé og treningssenter. Hva med å ta søndagsmiddagen på Husets spiseri? De arrangerer også faste tilstelninger – her kan du bl.a. se fotballkamper eller bli med på quiz. Det er også kort til skoler, offentlig kommunikasjon, legesenter, aktiviteter og fritidstilbud. Du finner Øygarden kulturhus og nye Hjeltefjorden Arena i nærområdet. Hjeltefjorden Arena huser både en stor flerbrukshall og fra august 2020 en flott svømmehall. Hjeltefjorden Fjordpark etableres også nå like sørvest for prosjektet med parkanlegg, turløyper, båtmarina med mer. Du har mye i nabolaget, men det er også kun 25 minutter til Sartor Storsenter eller 40 minutter til Bergen sentrum om du skulle ønske det.

20


Sentralt på Rong En middag eller kaffe Kiwi på Husets spiseri?

Nær deg:

Tren inne på Peak fitness

Tilbud & tjenester Kiwi Rong senter (kafé, apotek, bibliotek, frisør med mer) Legesenter Sartor Storsenter (med 170 virksomheter) ODEON kino Sotra Sport & aktiviteter Peak fitness Hjeltefjorden Arena (flerbrukshall, svømmehall) Fotballbane Øygarden kulturhus Kobbeltveit golf & naturpark

Hjeltefjorden Arena flerbrukshall Toftøy barnehage

0.4 km 0.4 km 0.1 km 26.5 km 26.5 km 0.4 km 0.4 km 0.7 km 0.7 km 23.3 km

Hjeltefjorden båtlag og gjestehavn 0.0 km Hjeltefjorden Fjordpark 0.1 km Dethloffhytta 1.9 km Ormhelleren 2.7 km Bølgekraftverket 8.1 km Skogsøy 10.0 km Skoler & barnehager Rong barneskule Øygarden ungdomsskule Toftøy barnehage

0.9 km 0.6 km 5.4 km

Informasjonen er hentet fra ulike kilder. Det kan forekomme feil eller mangler i dataene.

Båtmarina ved Hjeltefjorden Fjordpark

21


VAKRE NATUROPPLEVELSER!

1

4

2

3

22

5

Ormhelleren

Bølgekraftverket

Nordsjøløypen

Ternholmen Panorama


Herdlevær

Dale Oen Experience

One

Skogsøyna

2

Kollsnes Blomøyna

4

Ono Rong

5

Ormhelleren 1

Toftøyna

Bølgekraftverket 3


Plantegninger Bygg A BYGG A 18 leiligheter 2 stk. 2-roms 14 stk. 3-roms 2 stk. 4-roms

24


LEILIGHET TYPE A

BYGG A

2 - rom Bruksareal (BRA): 53,7 m² / P-rom 53,7 m²

Leilighetstype A LEILIGHET TYPE A

0

2-roms

2 - rom 53,7 m² Bruksareal 1 2 (BRA): 3 53,7 4m² / P-rom 5m

0

1

2

3

4

5m

BRA 53,7 m2 P-ROM 53,7 m2 Sportsbod Gjelder leilighet: A 102

W

A 102-3

A 102-4

Bad

Soverom

W

5,5 m2

13,1 m2

A 102-3

A 102-4

Bad

Soverom

2

5,5 m

trapp 12,4 m2

13,1 m2

A 102 53,7 m2 Stue A 102 53,7 m2

A 102-1

Entre 4,0 m2

A 102-2

trapp 12,4 m2

A 102-1

Entre

29,1 m2

4,0 m2

A 102-2

Stue

bod

29,1 m2

5,8 m2

bod 5,8 m2

I kjøkken, entre, bad og soverom er himling senket til høyde 2,6 m. I kjøkken, entre, bad og soverom er himling senket til høyde 2,6 m.

Fasade Øst

Fasade Vest

5.etg

5.etg

4.etg

4.etg

3.etg

3.etg

2.etg Fasade Øst 1.etg 5.etg

2.etg Fasade Vest 1.etg 5.etg

4.etg

4.etg

Fasade 3.etgNord

Fasade 3.etgSør

5.etg 2.etg

5.etg 2.etg

1.etg

4.etg 3.etg

2.etg Fasade Nord 1.etg 5.etg

2.etg Fasade Sør 1.etg 5.etg

4.etg

Leilighetsnummer

0

1

2

3

3.etg

2.etg

2.etg

Fasade Nord

1.etg

A 102

Fasade Nord

N

Fasade Øst

Leilighetsnummer

Fasade Vest

plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter. Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter 4 5m plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

4.etg

Fasade Vest

Forbehold om at leilighetstyper og 2 - rom kan variere areal alt etter / P-rom 53,7 im² Bruksareal (BRA): 53,7 m² rom

N

3.etg

A 102 1.etg

LEILIGHET TYPE A

1.etg

3.etg

Fasade Øst

4.etg

Fasade Sør

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

Fasade Sør

25


LEILIGHET TYPE C 2 - rom Bruksareal (BRA): 73,0 m² / P-rom 67,4 m²

BYGG A

Leilighetstype C LEILIGHET TYPE C

0

1

2-roms

2 3 4 5m 2 - rom Bruksareal (BRA): 73,0 m² / P-rom 67,4 m²

0

1

2

3

4

5m

BRA 73,0 m2 P-ROM 67,4 m2 Sportsbod Gjelder leilighet: A 103

W

bod

A 103-3

4,9 m2

A 103-4

Bad

Soverom

5,5 m2

13,1 m2 W

bod 4,9 m2

A 103-3

A 103-4

Bad

Soverom

2

5,5 m

A 103-1

13,1 m2

Entre 7,8 m2 A 103-2

Stue 38,9 m2

A 103-1

Entre 7,8 m2

A 103 73,0 m2 A 103-2

Stue 38,9 m2

A 103 73,0 m2

I kjøkken, entre, bad og soverom er himling senket til høyde 2,6 m.

I kjøkken, entre, bad og soverom er himling senket til høyde 2,6 m.

Fasade Øst

Fasade Vest

5.etg

5.etg

4.etg

4.etg

3.etg

3.etg

2.etg

2.etg

Fasade Øst

1.etg

Fasade Vest

5.etg

5.etg

Fasade Nord

Fasade Sør 4.etg

4.etg

5.etg

3.etg

3.etg 4.etg

1.etg

2.etg

2.etg

1.etg

1.etg

Fasade Nord 5.etg Leilighetsnummer 4.etg

A 103 om at leilighetstyper og LEILIGHET TYPEForbehold A

2 - rom Bruksareal (BRA):

0

1

2

rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i 53,7 m² 53,7 m² / P-rom speilvendte varianter.

3

4

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter 5m plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

26

2.etg

3.etg

1.etg

Fasade Sør 5.etg

N

4.etg

3.etg

3.etg

2.etg

2.etg

1.etg

1.etg

Leilighetsnummer A 103

Fasade Nord

Fasade Nord

N

Fasade Øst

2.etg

3.etg

Fasade Vest

4.etg

Fasade Øst

5.etg

Fasade Vest

1.etg

Fasade Sør

Fasade Sør


LEILIGHET TYPE B

BYGG A

3 - rom Bruksareal (BRA): 60,0 m² / P-rom 60,0 m²

Leilighetstype B LEILIGHET TYPE B

0

3-roms

3 - rom Bruksareal (BRA): 60,0 60,0 m² 1 2 3 4 m² / 5P-rom m

0

1

2

3

4

5m

BRA 60,0 m2 P-ROM 60,0 m2

W

A 202-3

Bad

W

5,5 m2 A 202-3

Bad 2

5,5 m

A 202-4

Soverom

"OBS, sprinkler og ventilasjon til soverom"

Gjelder leilighet: A 202 A 302 A 402

"OBS, sprinkler og ventilasjon til soverom"

Sportsbod

13,1 m2 A 202-4

Soverom 13,1 m2

A 202-2

A 202-1

trapp

Stue

Entre

2

12,4 m

25,8 m2

4,0 m2 A 202-2 A 202-1

trapp

Stue

A 202 60,0 m2 A 202 60,0 m2

Entre

12,4 m2

25,8 m2

2

4,0 m A 202-5

Soverom 9,4 m2 A 202-5

Soverom

balkong 10,0 m2

balkong 10,0 m2

9,4 m2

Fasade Øst

Fasade Vest

5.etg

5.etg

4.etg

4.etg

3.etg

3.etg

2.etg

Fasade Øst

2.etg

Fasade Vest

1.etg

5.etg

1.etg

5.etg

4.etg

4.etg

Fasade3.etg Nord

Fasade3.etg Sør

5.etg

5.etg

2.etg 1.etg

4.etg

3.etg 2.etg

Fasade Nord

2.etg

Fasade Sør

1.etg

5.etg

1.etg

5.etg

4.etg

N

4.etg

2.etg

1

2

3

2.etg 1.etg

A 202 A 302 A 402

Fasade Nord

N

Fasade Øst

Leilighetsnummer

Fasade Vest

0

plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter. Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter 4 5m plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

A 2021.etg A 302 A 402

Fasade Nord

3.etg

Fasade Vest

Forbehold om at leilighetstyper og 2 - rom rom kan variere i areal / P-rom 53,7 m² alt etter Bruksareal (BRA): 53,7 m²

1.etg

3.etg

Leilighetsnummer 3.etg LEILIGHET TYPE A

2.etg

Fasade Øst

4.etg

Fasade Sør

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

Fasade Sør

27


LEILIGHET TYPE D 3 - rom Bruksareal (BRA): 73,2 m² / P-rom 69,2 m²

BYGG A

Leilighetstype D LEILIGHET TYPE D

0

1

3-roms

3 - rom 2 3 4 5m Bruksareal (BRA): 73,2 m² / P-rom 69,2 m²

0

1

2

3

4

5m

BRA 73,2 m2 P-ROM 69,2 m2 Sportsbod Gjelder leilighet: A 101

A 101-3

Soverom 8,6 m2 A 101-2

Stue

A 101-3 A 101-1

Entre

A 101 73,2 m2

32,4 m2

Soverom 2

8,6 m

7,2 m2

A 101-2

A 101 73,2 m2

Stue 32,4 m2 A 101-1 A 101-5

A 101-4

Entre Bad 2 7,2 m

Soverom

5,3 m2

13,1 m2

A 101-6

Bod 3,7 m2

W

A 101-5

A 101-4

Bad

Soverom

5,3 m2 A 101-6

Bod 3,7 m2

I entre, bod, bad og soverom er himling senket til høyde 2,6 m. W

13,1 m2

I entre, bod, bad og soverom er himling senket til høyde 2,6 m.

Fasade Øst

Fasade Vest

5.etg

5.etg

4.etg

4.etg

3.etg

3.etg

2.etg

2.etg

Fasade Øst

1.etg

Fasade Vest

5.etg

Fasade Nord 5.etg

5.etg

Fasade Sør

4.etg

4.etg 3.etg

2.etg

1.etg

3.etg

1.etg

2.etg

2.etg

1.etg

Fasade Nord

1.etg

Fasade Sør

5.etg

N

5.etg

0

1

2

3

4

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter 5m plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

28

3.etg

3.etg

2.etg

2.etg

1.etg

1.etg

A 101

Fasade Nord

N

Fasade Øst

Leilighetsnummer

Fasade Vest

2 - rom Bruksareal (BRA):

Fasade Nord

4.etg

Fasade Vest

A 101 rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i 53,7 m² 53,7 m² / P-rom speilvendte varianter.

3.etg

2.etg

4.etg

Leilighetsnummer 4.etg om at leilighetstyper og LEILIGHET TYPEForbehold A

4.etg

5.etg

3.etg

Fasade Øst

1.etg

Fasade Sør

Fasade Sør


LEILIGHET TYPE E 3 - rom Bruksareal (BRA): 74,4 m² / P-rom 74,4 m²

BYGG A

Leilighetstype E LEILIGHET TYPE E

3 - rom2 3 4 5m Bruksareal (BRA): 74,4 m² / P-rom 74,4 m²

0

1

3-roms

0

1

2

3

4

5m

BRA 74,4 m2 P-ROM 74,4 m2 Sportsbod

"OBS, sprinkler og ventilasjon til soverom"

A 203-4 A 203-3

Bad

Soverom

23,7 m2

5,5 m2

7,5 m2

A 203-5

Soverom 13,1 m2

W

A 203-4 A 203-3

23,7 m2

svalgang

svalgang

W

"OBS, sprinkler og ventilasjon til soverom"

Gjelder leilighet: A 203 A 303 A 403

Soverom

A 203-1 7,5 m2

Bad 5,5 m2

Entre

A 203-2

7,6 m2

Stue

A 203-5

Soverom 13,1 m2

37,9 m2 A 203-1

Entre

A 203-2

7,6 m2

Stue 2

37,9 m

balkong

A 203 74,4 m2

10,0 m2

balkong

A 203 74,4 m2

10,0 m2

Fasade Øst

Fasade Vest

5.etg

5.etg

4.etg

4.etg

3.etg

3.etg

2.etg

2.etg

Fasade Øst

1.etg

5.etg

Fasade Nord

Fasade Sør

5.etg

5.etg

4.etg

2.etg

1.etg

3.etg

1.etg

2.etg

1.etg

1.etg

Fasade Nord

Leilighetsnummer 4.etg

2 - rom Bruksareal (BRA):

0

1

2

rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i 53,7 m² 53,7speilvendte m² / P-rom varianter.

3

4

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter 5m plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

N

Fasade Sør 5.etg

3.etg

3.etg

2.etg

2.etg

1.etg

1.etg

Leilighetsnummer A 203 A 303 A 403

Fasade Nord

4.etg

Fasade Nord

N

Fasade Øst

2.etg

A 203 A 303 A 403

3.etg

2.etg

Fasade Øst

3.etg

4.etg

4.etg

Fasade Vest

4.etg

3.etg

5.etg

Forbehold om at leilighetstyper og LEILIGHET TYPE A

Fasade Vest 5.etg

Fasade Vest

1.etg

Fasade Sør

Fasade Sør

29


LEILIGHET TYPE F

BYGG A

3 - rom Bruksareal (BRA): 87,5 m² / P-rom 87,5 m²

Leilighetstype F LEILIGHET TYPE F

0

3-roms

1

3 - rom 2 3 (BRA) 4 : 87,55 m² m / P-rom 87,5 m² Bruksareal

0

1

2

3

4

5m

BRA 87,5 m2 P-ROM 87,5 m2 Sportsbod Gjelder leilighet: A 201 A 301 A 401

A 201-3

A 201-2

Soverom

Stue

13,1 m2

41,7 m2 A 201-3

A 201 87,5 m2 A 201 Stue 87,5 m2

balkong 10,0 m2

balkong

A 201-2

Soverom 13,1 m2

10,0 m2

A 201-5

Bad

11,5 m2

5,5 m2 A 201-1

A 201-4

Soverom 13,1 m2

WA 201-5

Entre

Bad

11,5 m2

5,5 m2

W

A 201-4

Soverom 13,1 m2

Fasade Øst

Fasade Vest

5.etg

5.etg

4.etg

4.etg

3.etg

3.etg

2.etg

Fasade Øst

2.etg

Fasade Vest

1.etg

5.etg

1.etg

5.etg

4.etg

Fasade Nord 5.etg 4.etg

4.etg

Fasade Sør

3.etg

2.etg

1.etg

4.etg

1.etg

3.etg

3.etg

2.etg

Fasade Nord

2.etg

Fasade Sør

1.etg

5.etg

1.etg

5.etg

4.etg

N

4.etg

0

1

2

2.etg

2.etg

1.etg

1.etg

A 201 A 301 A 401

Fasade Nord

N

Fasade Øst

Leilighetsnummer

Fasade Vest

2 - rom Bruksareal (BRA):

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter 53,7 53,7 m² / P-rom plassering i bygg, og kan m² finnes i speilvendte varianter. Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter 3 4 5m plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

A 201 A 301 A 401

Fasade Nord

3.etg

Fasade Vest

Leilighetsnummer 3.etg LEILIGHET TYPE A

3.etg

2.etg

5.etg

Fasade Øst

Entre

"OBS, sprinkler og ventilasjon til soverom"

A 201-1

"OBS, sprinkler og ventilasjon til soverom"

41,7 m2

Fasade Sør

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

30

Fasade Sør


BYGG A

Leilighetstype G1 LEILIGHET LEILIGHET TYPE G1TYPE G1

3 - rom 3 - rom : 87,7 84,0 m² / P-rom 84,0 m² Bruksareal m² / P-rom m² Bruksareal (BRA): 87,7(BRA)

3-roms 0

BRA 87,7 m2 P-ROM 84,0 m2

1

0

2

1

3

2

4

3

5m

4

5m

Sportsbod Gjelder leilighet: A 104

W

A 104-3 A 104-1

Entre 2

10,5 m

A 104-1

Entre

W

A 104-3

Bad

Bad

A 104-5

5,9 m2

2

5,9 m

Gard 3,2 m2

Gard 3,2 m2

Soverom 13,0 m2

Soverom 8,7 m2

Soverom 8,7 m2

10,5 m2

A 104 A 104 2 Stue m 87,7 m287,7 A 104-2

A 104-6

A 104-4

A 104-5 A 104-4

A 104-6

43,6 m2

Soverom

A 104-2

Stue 43,6 m2

13,0 m2

I kjøkken, entre, bad og soverom I kjøkken, entre, bad og soverom er himling senket er himling senket til høyde 2,6 m.til høyde 2,6 m.

4.etg 3.etg 2.etg 1.etg

1.etg

Fasade Nord

4.etg

4.etg

3.etg

3.etg

2.etg

2.etg

2 - rom Bruksareal (BRA): 53,7 m² / P-rom 53,7 m²

0

1

2

om at leilighetstyper og Forbehold om Forbehold at leilighetstyper og rom kan alt variere i areal alt etter rom kan variere i areal etter 3 4 5m plassering bygg, iog kan finnes i plassering i bygg, og kan ifinnes speilvendte varianter. speilvendte varianter.

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

Fasade Nord 5.etg

5.etg

1.etg

1.etg

Leilighetsnummer Leilighetsnummer A 104

4.etg

4.etg

3.etg

3.etg

2.etg

2.etg

1.etg

1.etg

Fasade Sør

Fasade Sør 5.etg

5.etg

4.etg

4.etg

3.etg

3.etg

2.etg

2.etg

1.etg

1.etg

N

N

Fasade Nord

Fasade Nord

A 104

Fasade Sør

Fasade Øst

2.etg

Fasade Vest 5.etg

5.etg

Fasade Øst

3.etg

Fasade Vest

Fasade Vest

4.etg

LEILIGHET TYPE A

Fasade Øst 5.etg

5.etg

Fasade Vest

Fasade Øst

Fasade Sør

31


BYGG A

Leilighetstype G LEILIGHET TYPE G LEILIGHET TYPE G 3 - rom

3 - rom Bruksareal (BRA): 87,7 m² / P-rom 84,0 m² Bruksareal (BRA): 87,7 m² / P-rom 84,0 m²

3-roms

0 0

BRA 87,7 m2 P-ROM 84,0 m2

1

1 2

2

3

3

4

4

5m

5m

Sportsbod Gjelder leilighet: A 204 A 304 A 404

W W

A 204-1

Entre

A 204-1

A 204-3

Entre

Bad

10,5 m2

2

10,5 m

A 204-4

A 204-3

A 204-4

Bad

Gard

2

5,9 m

Gard 3,2 m2

2

3,2 m

5,9 m2

A 204-5 A 204-5

Soverom

Soverom

8,7 m2

2

8,7 m

A 204 A 204 2 m 2 87,7 m87,7 A 204-6 A 204-6

Soverom

Soverom

A 204-2

13,0 m2

A 204-2

2

13,0 m

Stue

Stue 43,6 m2

43,6 m2

balkong

balkong

10,0 m2

10,0 m2

Fasade Øst Fasade Øst 5.etg

5.etg 4.etg

4.etg 3.etg 2.etg

Fasade Vest Fasade Vest 5.etg

4.etg

3.etg

4.etg

3.etg

2.etg

3.etg

2.etg

1.etg

2.etg

1.etg

1.etg

1.etg

Fasade Nord

4.etg

4.etg 3.etg

1

2

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

32

4.etg

4.etg

3.etg

2.etg

3.etg

2.etg

1.etg

2.etg

1.etg

1.etg

1.etg

Leilighetsnummer Leilighetsnummer A 204 A 304 A 404

N N

Fasade Nord Fasade Nord

A 204 A 304 A 404

Fasade Vest

0

Forbehold om at leilighetstyper og Forbehold om at kan leilighetstyper og alt etter rom variere i areal 3rom kan4 variere 5i m areal ialt etterog kan finnes i plassering bygg, plassering i speilvendte bygg, og kanvarianter. finnes i speilvendte varianter.

5.etg

5.etg

3.etg

Fasade Vest

2 - rom Bruksareal (BRA): 53,7 m² / P-rom 53,7 m²

2.etg

Fasade Sør Fasade Sør

Fasade Sør Fasade Sør

Fasade Øst

5.etg

5.etg

Fasade Øst

Fasade Nord

LEILIGHET TYPE A

5.etg


LEILIGHET TYPE H

BYGG A

4 - rom Bruksareal (BRA): 95,9 m² / P-rom 95,9 m²

Leilighetstype H LEILIGHET TYPE H

svalgang 4 - rom 23,1 m 0 (BRA) 1 : 95,9 2 m² / P-rom 3 495,9 m² 5m Bruksareal 2

W

A 502-5

4-roms

svalgang 2

0

1

2

3

4

23,1 m 5m

A 502-3

Bad

Soverom

5,5 W

m2

7,5 m2

BRA 95,9 m2 P-ROM 95,9 m2

A 502-5

Bad

A 502-3

5,5 m2

Soverom

A 502-6

7,5 m2

Soverom 13,0 m2

Sportsbod A 502-6

Soverom

Gjelder leilighet: A 502

13,0 m2

A 502-1

Entre

A 502-7

15,1 m2

Soverom

A 502-8

9,1 m2

Bad

A 502-1

Entre

2

3,8 m

A 502-7

15,1 m2

Soverom

A 502-8

9,1 m2

Bad 3,8 m2

A 502 95,9 m2 A 502 95,9 m2 Stue

A 502-2 37,8 m2

A 502-2

Stue 37,8 m2

Fasade Øst

Fasade Vest

5.etg

5.etg

4.etg

4.etg

3.etg

3.etg

Fasade Øst

2.etg

Fasade Vest

2.etg

5.etg

1.etg

5.etg

1.etg

4.etg

4.etg

3.etg

Fasade Nord

3.etg

Fasade Sør

2.etg

5.etg

2.etg

5.etg

1.etg

4.etg

1.etg

4.etg

3.etg

Fasade Sør

2.etg

5.etg

5.etg

1.etg

4.etg

N

1

2

3

4

plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter. Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter 5m plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

Leilighetsnummer

2.etg 1.etg Fasade Nord

N

A 502 Fasade Vest

Forbehold om at leilighetstyper og 2 - rom m²kan variere i areal alt etter Bruksareal (BRA): 53,7 m² / P-rom 53,7rom

0

A 502

1.etg

Fasade Øst

2.etg

Fasade Nord

3.etg

Fasade Øst

Leilighetsnummer

3.etg

Fasade Vest

1.etg

4.etg

LEILIGHET TYPE A

3.etg

Fasade Nord 2.etg

Fasade Sør

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

Fasade Sør

33


LEILIGHET TYPE I 4 - rom Bruksareal (BRA): 96,2 m² / P-rom 93,6 m²

BYGG A

0

1

Leilighetstype I

2

3

4

5m

LEILIGHET TYPE I

4 - rom Bruksareal (BRA): 96,2 m² / P-rom 93,6 m²

4-roms

0

1

2

3

4

5m

BRA 96,2 m2 P-ROM 93,6 m2

A 501-2

Stue 40,7 m2

Sportsbod Gjelder leilighet: A 501

A 501 96,2 m2

A 501-2

Stue 40,7 m2

sluse 3,2 m2

A 501 96,2 m2

A 501-3

Soverom

A 501-1

9,5 m2

Entre 11,8 m2

A 501-4

Bad

sluse 3,2 m2

A 501-3

trapp

A 501-1

A 501-5

Bad

Soverom

12,4 m2

Entre

4,1 m2

5,6 m2

9,5 m2

W

11,8 m2

A 501-4

Bad A 501-7 4,1 m2 6,6 m

12,4 m2

Soverom

Bad

2

trapp

A 501-6

A 501-5

Soverom A 501-8

W

12,2 m2

5,6 m2

Bod 2,2 m2

svalgang Fasade Øst A 501-6

A 501-7

Soverom

5.etg

6,6 m2

3.etg

3.etg

Bod

2.etg

2.etg

1.etg

1.etg

2,2 m

Fasade Nord 5.etg

Fasade Vest

5.etg

5.etg

4.etg

5.etg

4.etg

3.etg

1.etg

Leilighetsnummer

4.etg Forbehold om at leilighetstyper og 3.etg rom kan variere i areal alt etter 2.etg plassering i bygg, og kan finnes i 1.etg speilvendte varianter.

4

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

34

4.etg 3.etg 2.etg 1.etg Fasade Nord

N

A 501 Fasade Sør Fasade Øst

3

Leilighetsnummer

Fasade Sør 5.etg

Fasade Vest

2

A 501

Fasade Nord

N

Fasade Vest

Fasade Nord

1

1.etg

2.etg 1.etg

5.etg

0

2.etg

3.etg

1.etg

2.etg

3.etg

4.etg

2.etg

3.etg

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter 5m plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

Fasade Sør

Fasade Øst 4.etg

2 - rom Bruksareal (BRA): 53,7 m² / P-rom 53,7 m²

4.etg

A 501-8 2

LEILIGHET TYPE A

5.etg

12,2 m2

4.etg

svalgang

Fasade Vest

Soverom

Fasade Sør


Plantegninger Bygg B BYGG B 18 leiligheter 9 stk. 2-roms 8 stk. 3-roms 1 stk. 4-roms

35


2 - rom Bruksareal (BRA): 47,3 m² / P-rom 47,3 m²

BYGG B

0

1

2

3

4

5m

Leilighetstype J LEILIGHET TYPE J

2 - rom Bruksareal (BRA): 47,3 m² / P-rom 47,3 m²

2-roms

0

1

2

3

4

5m

BRA 47,3 m2 P-ROM 47,3 m2 Sportsbod Gjelder leilighet: B 201 B 301 B 401

B 201-3

Soverom 10,9 m2

B 201 47,3 m2

balkong 10,0 m2

B 201-1

Entre

B 201-2

B 201-3

4,6 m2

Stue

Soverom

25,8 m2

10,9 m2

B 201 47,3 m2

B 201-4

sluse

Bad

12,5 m2

balkong

4,2 m2 W

10,0 m2 B 201-1

Entre

B 201-2

4,6 m2

Stue 25,8 m2

B 201-4

sluse

Bad

12,5 m2

4,2 m2 W

Fasade Øst

Fasade Vest

5.etg

5.etg

4.etg

4.etg

3.etg

3.etg

2.etg

2.etg

1.etg

1.etg

Fasade Nord

Fasade Sør

5.etg

5.etg 5.etg

3.etg

4.etg

2.etg

4.etg

1.etg

3.etg

1.etg

3.etg

1.etg Leilighetsnummer

0

1

2

3

4

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter 5m plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

36

1.etg

Fasade Nord

Fasade Nord Fasade Sør

5.etg

5.etg

4.etg

4.etg

3.etg

3.etg

2.etg 1.etg

Leilighetsnummer

2.etg 1.etg N

B 201 B 301 B 401

Fasade Sør

Fasade Nord

Fasade Vest

2 - rom Bruksareal (BRA): 53,7 m² / P-rom 53,7 m²

B 201 B 301 B 401

2.etg

N

Fasade Vest

LEILIGHET TYPE A

Fasade Vest 5.etg

2.etg

2.etg

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

4.etg

Fasade Øst

3.etg

Fasade Øst

Fasade Øst

4.etg

Fasade Sør


LEILIGHET TYPE K

BYGG B

2 - rom Bruksareal (BRA): 50,1 m² / P-rom 50,1 m²

Leilighetstype K LEILIGHET TYPE K

0

1

2-roms

2 - rom m² / P-rom 50,1 m² Bruksareal (BRA): 2 3 4 550,1 m

0

1

2

3

4

5m

BRA 50,1 m2 P-ROM 50,1 m2 Sportsbod Gjelder leilighet: B 203 B 303 B 403

W

B 203-1

B 203-4

Entre

Bad

5,5 m2

2

5,5 m

W

B 203-1

B 203-4

Entre

Bad

5,5 m2

5,5 m2 "OBS, sprinkler og ventilasjon til soverom"

B 203-3

Soverom 13,2 m2

"OBS, sprinkler og ventilasjon til soverom"

B 203-2

Stue 24,0 m2 B 203-3

Soverom 13,2 m2

B 203-2

B 203 50,1 m2

Stue 24,0 m2

B 203 50,1 m2 balkong 10,0 m2

balkong 10,0 m2

Fasade Øst

Fasade Vest

5.etg

5.etg

4.etg

4.etg

3.etg

3.etg

Fasade Øst 5.etg

1.etg

2.etg 1.etg

4.etg

4.etg

Fasade Nord

3.etg

Fasade Sør

3.etg

5.etg

2.etg

5.etg

2.etg

1.etg

Fasade Nord 5.etg

1.etg

1.etg

4.etg

3.etg Leilighetsnummer

Forbehold om at leilighetstyper og 2 - rom rom 53,7 kan variere i areal alt53,7 etter m² Bruksareal (BRA): m² / P-rom

0

1

2

plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter. Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter 3 4 5m plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

B 203 B 303 B 403

2.etg

1.etg

Fasade Sør 5.etg 4.etg

N

3.etg

2.etg

2.etg

1.etg

Fasade Nord 1.etg

Leilighetsnummer B 203 B 303 B 403

N

Fasade Øst

2.etg

3.etg

Fasade Nord

Fasade Vest

3.etg

4.etg

Fasade Vest

4.etg

LEILIGHET TYPE A

Fasade Vest 5.etg

Fasade Øst

2.etg

Fasade Sør

Fasade Sør

37


BYGG B

LEILIGHET TYPE L 2 - rom LEILIGHET TYPE L Bruksareal (BRA): 53,5 m² / P-rom 53,5 m² 2 - rom Bruksareal (BRA): 53,5 m² / P-rom 53,5 m²

Leilighetstype L 0

2-roms

1

2 0

3 1

4 2

5m 3

4

5m

BRA 53,5 m2 P-ROM 53,5 m2 Sportsbod Gjelder leilighet: B 202 B 302 B 402

B 202-1

Entre 5,6 m2

B 202-1

Entre 5,6 m2 B 202-3

W

Soverom 11,6 m2

B 202-3

W

Soverom

B 202-4

11,6 m2

Bad 5,2 m2

B 202-4

Bad

B 202-2 5,2 m2

Stue

29,2 m2

B 202-2

B Stue 202 53,5 m2 B 202 53,5 m2 29,2 m2

balkong 10,0 m2

balkong 10,0 m2

Fasade Øst

Fasade Vest

5.etg

5.etg

4.etg

Fasade Øst

4.etg

Fasade Vest

3.etg

5.etg

3.etg

5.etg

2.etg

4.etg

2.etg

4.etg

1.etg

1.etg

3.etg 2.etg

Fasade Nord

1.etg

4.etg

Fasade Nord

4.etg

Fasade Sør

3.etg

5.etg

3.etg

5.etg

2.etg

4.etg

2.etg

4.etg

1.etg

0

1

2

rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg,Forbehold og kan finnes i leilighetstyper og om at speilvendte varianter. rom kan variere i areal alt etter 3 4 5m plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

B 202 B 302 B 402

1.etg N Fasade Nord

Leilighetsnummer B 202 B 302 B 402

3.etg 2.etg

N

Fasade Nord

Fasade Sør

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

38

Fasade Sør

Fasade Øst

2.etg

Leilighetsnummer 1.etg

Fasade Vest

3.etg

Fasade Vest

1.etg

2 - rom 53,7 m² Bruksareal (BRA): 53,7 m² Forbehold om/atP-rom leilighetstyper og

1.etg

5.etg

Fasade Øst

5.etg

LEILIGHET TYPE A

3.etg 2.etg

Fasade Sør


BYGG B

LEILIGHET TYPE M 3 - rom LEILIGHET M m² Bruksareal (BRA): 56,8 m² / TYPE P-rom 56,8 3 - rom Bruksareal (BRA): 56,8 m² / P-rom 56,8 m²

Leilighetstype M 0

3-roms

1

2

3

4

5m

0

1

2

3

4

5m

BRA 56,8 m2 P-ROM 56,8 m2 Sportsbod Gjelder leilighet: B 502

B 502-1

Entre

B 502-3

5,9 m2

B 502-1

Soverom

Entre

6,2 m2

B 502-3

5,9 m2

Soverom

W

6,2 m2 W

B 502-5

Bad 5,0 m2

B 502-5

Bad 5,0 m2 B 502-2

Stue 25,1 m2 "OBS, sprinkler og ventilasjon til soverom"

B 502-4

B 502 56,8 m2 B 502 Stue 56,8 m2 B 502-2 25,1 m2

"OBS, sprinkler og ventilasjon til soverom"

Soverom 12,5 m2

B 502-4

Soverom 12,5 m2

terrasse 9,5 m2

terrasse 9,5 m2

Fasade Øst

Fasade Vest

5.etg

5.etg

4.etg

Fasade Øst

4.etg

Fasade Vest

3.etg

5.etg

3.etg

5.etg

2.etg

2.etg

4.etg

1.etg

1.etg

3.etg 2.etg

Fasade Nord

1.etg

4.etg

Fasade Nord

4.etg

Fasade Sør

3.etg

5.etg

3.etg

5.etg

3.etg 2.etg 1.etg N

Leilighetsnummer

Fasade Nord

B 502

Fasade Nord

Fasade Øst

B 502

4.etg

Fasade Øst

2

2.etg Leilighetsnummer 1.etg

N

Fasade Vest

1

1.etg

3.etg

Fasade Vest

0

2.etg

4.etg

1.etg

rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes Forbehold om ati leilighetstyper og speilvendte varianter. rom kan variere i areal alt etter 3 4 5m plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

1.etg

5.etg

2.etg

2 - rom P-rom 53,7 m²og Bruksareal (BRA): 53,7 m² Forbehold om/ at leilighetstyper

3.etg 2.etg

Fasade Sør

5.etg

LEILIGHET TYPE A

4.etg

Fasade Sør

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

Fasade Sør

39


BYGG B

LEILIGHET TYPE N 3 - rom LEILIGHET TYPE N Bruksareal (BRA): 59,7 m² / P-rom 59,7 m² 3 - rom Bruksareal (BRA): 59,7 m² / P-rom 59,7 m²

Leilighetstype N 0

3-roms

1

2

3

4

5m

0

1

2

3

4

5m

BRA 59,7 m2 P-ROM 59,7 m2 Sportsbod Gjelder leilighet: B 503

B503-1

B 503-3

Entre

Soverom

6,1 m2

7,0 m2

B503-1

Entre W

B 503-3

Soverom

6,1 m2

7,0 m2

W

B 503-5

Bad 5,2 m2

B 503-5

Bad

B 503 59,7 m2 B 503 Stue 59,7 m2

5,2 m2 B 503-2

Stue 26,7 m2

"OBS, sprinkler og ventilasjon til soverom"

B 503-4

"OBS, sprinkler og ventilasjon til soverom"

B 503-2 26,7 m2

"OBS, sprinkler og ventilasjon til soverom"

"OBS, sprinkler og ventilasjon til soverom"

Soverom 12,6 m2

B 503-4

Soverom 12,6 m2

terrasse 9,5 m2

terrasse 9,5 m2

Fasade Øst

Fasade Vest

5.etg

5.etg

4.etg

Fasade Øst

4.etg

Fasade Vest

3.etg

5.etg

3.etg

5.etg

2.etg

2.etg

4.etg

1.etg

1.etg

3.etg 2.etg

Fasade Nord

1.etg

4.etg

Fasade Nord

4.etg

Fasade Sør

3.etg

5.etg

3.etg

5.etg

3.etg 2.etg 1.etg N

Leilighetsnummer

Fasade Nord

B 503

Fasade Nord

Fasade Sør

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

40

Fasade Sør

Fasade Øst

B 503

4.etg

Fasade Øst

2

2.etg Leilighetsnummer 1.etg

N

Fasade Vest

1

1.etg

3.etg

Fasade Vest

0

2.etg

4.etg

1.etg

rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg,Forbehold og kan finnes om ati leilighetstyper og speilvendte varianter. rom kan variere i areal alt etter 3 4 5m plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

1.etg

5.etg

2.etg

2 - rom P-rom 53,7 m² Bruksareal (BRA): 53,7 m² Forbehold om/ at leilighetstyper og

3.etg 2.etg

Fasade Sør

5.etg

LEILIGHET TYPE A

4.etg


BYGG B

Leilighetstype O LEILIGHET TYPE O 3 - rom

LEILIGHET TYPE O(BRA): 74,4 m² / P-rom 74,4 m² Bruksareal

3-roms

3 - rom Bruksareal (BRA): 74,4 m² / P-rom 74,4 m²

BRA 74,4 m2 0 P-ROM 74,4 m2

0

1

2

1

3

2

4

3

4

5m

5m

Sportsbod Gjelder leilighet: B 204 B 304 B 404

B 204-1

B 204-3

Entre

Soverom

B 204-1

7,2 m2 B 204-3

Entre

Soverom

7,8 m2

7,8 m2

7,2 m2

B 204-4

Bad 5,4 m2 B 204-4

Bad 5,4 m2

W

"OBS, sprinkler og til soverom"

W ventilasjon

B 204-2

Stue

"OBS, sprinkler og 38,1 m2 ventilasjon til soverom" B 204-2

B 204-5

Soverom 13,1 m2

Stue

B 204-5

38,1 m2

Soverom 13,1 m2

B 204 2 B 204 74,4 m 74,4 m2 balkong 10,0 m2

balkong 10,0 m2

Fasade Vest

5.etg

5.etg

Fasade Vest 5.etg

2.etg

4.etg

4.etg

1.etg

3.etg

3.etg

2.etg

2.etg

Fasade Nord

1.etg

1.etg

5.etg

Fasade Nord

4.etg

Fasade Sør

3.etg

5.etg

5.etg

2.etg

LEILIGHET TYPE A

4.etg

4.etg

3.etg

3.etg

2 - rom Bruksareal (BRA): 53,7 m² / P-rom 53,7 m²

2.etg

Leilighetsnummer1.etg

1.etg

2.etg

B 204

Leilighetsnummer B 304 B 204 B 304 B 404

2.etg 1.etg

Fasade Sør 5.etg 4.etg 3.etg 2.etg 1.etg N

Fasade Nord

N

B 404

Fasade Nord Fasade Vest

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter 0 1 2 3 4 5m plassering i bygg, og kan finnes i Forbehold om at leilighetstyper og speilvendte varianter. rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter. Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

3.etg

Fasade Vest

1.etg

4.etg

Fasade Øst

4.etg 3.etg

5.etg

Fasade Øst

Fasade Øst

Fasade Øst

Fasade Sør

Fasade Sør

41


BYGG B

Leilighetstype Q LEILIGHET TYPE Q 3 - rom

LEILIGHET TYPE Q Bruksareal (BRA): 74,4 m² / P-rom 74,4 m²

3-roms

3 - rom Bruksareal (BRA): 74,4 m² / P-rom 74,4 m²

BRA 74,4 m2 0 P-ROM 74,4 m2

0

1

1

2

2

3

3

4

4

5m

5m

Sportsbod Gjelder leilighet: B 205 B 305 B 405

B 205-1

B 205-3

Entre

Soverom

B 205-1

7,2 m2 B 205-3

Entre

Soverom

7,8 m2

7,8 m2

7,2 m2

B 205-4

Bad 5,4 m2 B 205-4

Bad 5,4 m2

W

"OBS, sprinkler og W ventilasjon til soverom" B 205-2

Stue

"OBS, sprinkler og 38,1 m2 ventilasjon til soverom" B 205-5

Soverom

B 205-2

13,1 m2

Stue

B 205-5

38,1 m2

Soverom 13,1 m2

B 205 2 B 205 74,4 m 74,4 m2 balkong 10,0 m2

balkong 10,0 m2

Fasade Vest

5.etg

5.etg

Fasade Vest 5.etg

2.etg

4.etg

4.etg

1.etg

3.etg

3.etg

2.etg

2.etg

Fasade Nord

1.etg

1.etg

5.etg

Fasade Nord

4.etg

Fasade Sør

3.etg

5.etg

5.etg

2.etg

LEILIGHET TYPE A

4.etg

4.etg

3.etg

3.etg

2 - rom Bruksareal (BRA): 53,7 m² / P-rom 53,7 m²

2.etg

Leilighetsnummer 1.etg

1.etg

2.etg

B 205

Leilighetsnummer B 305

42

B 205 B 305 B 405

2.etg 1.etg

Fasade Sør 5.etg 4.etg 3.etg 2.etg 1.etg N

Fasade Nord

N

B 405

Fasade Nord Fasade Vest

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter 0 1 2 3 4 5m plassering i bygg, og kan finnes i Forbehold om at leilighetstyper og speilvendte varianter. rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter. Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

3.etg

Fasade Vest

1.etg

4.etg

Fasade Øst

4.etg 3.etg

5.etg

Fasade Øst

Fasade Øst

Fasade Øst

Fasade Sør

Fasade Sør


BYGG B

Leilighetstype P LEILIGHET TYPE P

4 - rom Bruksareal (BRA): 95,0 m² / P-rom 95,0 m²

4-roms

LEILIGHET TYPE P

4 - rom 3 4 95,0 m² 5 m Bruksareal0(BRA):1 95,0 2m² / P-rom

BRA 95,0 m2 P-ROM 95,0 m2 0

1

2

3

4

5m

Sportsbod Gjelder leilighet: B 501

B 501-2

B 501-3

Soverom

Soverom

8,3 m

sluse

2

8,9 m2

7,2 m2

trapp

B 501-3

Soverom

Soverom

8,3 m

sluse

12,4 m2

B 501-2 2

8,9 m2

2

7,2 m

B 501 95,5 m2

trapp 2

12,4 m

B 501-1

W

Entre 8,7 m2

B 501-7

Bad 5,2 m2

W

B 501 95,5 m2

B 501-1

Entre 8,7 m2

B 501-7

B 501-4

Bad

Stue

5,2 m2

36,1 m2 B 501-5

Bad 5,1 m2

B 501-4

Stue 36,1 m2

B 501-6

Soverom B 501-5 19,6 m2 Bad 5,1 m2 B 501-6

Soverom 19,6 m2

Fasade Øst

Fasade Vest

5.etg

5.etg

4.etg

4.etg

3.etg

3.etg

Fasade Øst

2.etg

Fasade Vest

2.etg

5.etg

1.etg

5.etg

1.etg

Fasade Nord 5.etg

2.etg

2.etg

4.etg

1.etg

3.etg 1.etg

3.etg

Fasade Sør 5.etg 4.etg 3.etg

Fasade Nord

2.etg

Fasade Sør

2.etg

LEILIGHET TYPE A

5.etg

1.etg

5.etg

1.etg

2 - rom Bruksareal (BRA): 53,7 m² / P-rom 53,7 m²

4.etg

B 501

2.etg 1.etg

Leilighetsnummer

2.etg

Fasade Nord

1.etg N

B 501

Fasade Nord

Fasade Vest

Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter 0 1 2 3 4 5m plassering i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter. Forbehold om at leilighetstyper og rom kan variere i areal alt etter plassering og i bygg, kan finnes i Forbehold om at leilighetstyper romog kan variere i areal alt etterspeilvendte plassering varianter. i bygg, og kan finnes i speilvendte varianter.

N

3.etg

Fasade Vest

Leilighetsnummer

3.etg

4.etg

Fasade Øst

3.etg

4.etg

Fasade Sør

Fasade Sør

Fasade Øst

4.etg

43


Ternholmen Panorama Fakta og info Byggherre/Eier: PTA Eiendom AS Torsvikhøgda 1 5337 Rong Org nummer 987 745 622

2. etg består av leiligheter i bygg A og bygg B. Disse leilig­ hetene vil også ligge på nivå med utearealet som etableres mot vest.

Totalentreprenør: Brødrene Ulveseth AS Leirvikflaten 23 5379 Godvik

Garasjer og bodplasser Boligprosjektet leveres med 46 garasjeplasser. Dette er iht. kravet i reguleringsbestemmelsene.

Kontaktperson salg: Bjarne Kahrs, Brødrene Ulveseth AS Bjarne.kahrs@ulveseth.no 955 50 133 Eiendommen: Gnr 238 Bnr 766 i Øygarden kommune (knr 4626) Eiendommen vil bli seksjonert. Hver seksjon består av en sameieandel iht. oppdelingsbegjæringen. Videre får man ­tildelt en eierbrøk utifra hvor stor leilighet man eier. Adresse: Ternholmveien 10, 5337 Rong Tomteareal: 4068 kvm Bebyggelsen Ternholmen Panorama er et nytt og helt unikt bolig­prosjekt på Rong, beliggende midt i hjertet av det som er blitt et ny­ utviklet og moderne kommunedelsenter i Øygarden ­kommune. Prosjektet ligger kun noen få meter fra sjøen. Prosjektet er enestående for dette området på mange måter. Her bygges to boligbygg med felles garasjeanlegg, totalt 36 boenheter. Det bygges leiligheter i forskjellige ­ størrelser og prisklasser. Leilighetene leveres nøkkelferdig med gode kvaliteter. Hele prosjektet leveres med miljøvennlige og bærekraftige løsninger. Det er brukt mye tid og ­ressurser på å fremskape et boligprosjekt som har arealeffektive løsninger på leilighetene og som utnytter de muligheter ­ som ligger i tomten maksimalt. Etter salg åpnes det opp for enkle tilvalgsløsninger for hver enkelt leilighet.

44

3., 4. og 5. etg inneholder leiligheter iht. tegninger.

Alle boligene selges med 1 garasjeplass inkludert i prisen. Denne garasjeplassen ligger innenfor porten i en av ­garasjene. I tillegg åpner det opp for at noen få kan få kjøpe en ekstra garasjeplass. Gjesteparkeringsplasser på øverste garasjedekke, utenfor port. Noen av garasjeplassene er tilrettelagte handicap-plasser. Har en seksjonseier/leietaker eller en i husstanden nedsatt funksjonsevne, kan denne kreve at styret pålegger en annen seksjonseier å bytte parkeringsplass. Bytteretten gjelder bare dersom den som krever bytte, allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet. Styret bør tilstrebe at bytte­ plassen ligger i nærheten av søkers seksjon. Retten til å bruke en tilrettelagt plass varer så lenge et dokumentert behov er til stede. Retten gjelder bare ­ ­parkeringsplasser som i vedtak etter plan- og bygnings­loven er krevet opparbeidet til bruk av personer med nedsatt funksjonsevne. Med alle leiligheter følger også sportsbod på ca. 5 kvm eller mer. Denne er plassert ved garasjeanlegg. Det leveres 41 boder i prosjektet, det vil si at noen får mulighet til å kjøpe ekstra bod. Det leveres også 76 sykkelparkeringer på prosjektet. Av ­disse er 50 plasser i garasje i U1 og 26 i garasje, men utenfor port i 1. etg.

Bygg A ligger lengst som sør og har utsikt mot øst. Bygg B ligger lengre mot nord og ligger vendt mot sør!

Felleskostnader Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. ­ ­Månedlige felleskostnader er stipulert til: Kr 20,- pr kvm BRA Kr 210 pr leilighet i fasteutgifter Kr 500 pr mnd til grunnpakke TV og internett Kr 200 pr mnd for hver garasjeplass

U. etg består av parkeringsplasser, bodarealer og tekniske rom.

Dette utgjør kr 1850 for leilighet på 47 kvm og kr 2830 for leiligheter på 96 kvm med en garasjeplass.

1. etg består av parkering, bodarealer, leiligheter i bygg A samt hovedinngang til bygg A og bygg B. Noe opparbeidet felles uteområde mellom byggene på dette nivået.

Dermed vil utgifter til forretningsfører og administrasjons­ kostnader fordeles likt mellom boenheter mens øvrige utgifter fordeles utifra eierbrøk.


Dette er et estimat for første driftsår, hvor man har lagt til grunn at forsikring på bygget, tv- og internett, strøm på fellesarealer, vaktmestertjenester som snømåking og renhold er inkludert. Endelig budsjett fastsettes på årsmøte. Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for ­fordeling av kostnader reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger har/vil engasjere forretningsfører for sameiet for første driftsår. Kostnader for dette er tatt inn i budsjett for felleskostnader. Sameiet plikter å avholde et årsmøte hvor regnskap og budsjett legges frem. Det er styret i sameiet som har ­ ­ansvaret for at eiendommen forvaltes etter de retnings­linjer og vedtekter som fastsettes på årsmøte. Fremdrift/byggestart Boligene i bygg A legges ut for salg først. Byggestart blir ikke vedtatt før det er solgt 50 % av boligene i bygg A, målt etter verdi. Dersom ikke denne andelen er nådd innen 31.12.2020 vil ikke prosjektet bli gjennomført. De som da har inngått kontrakt med utbygger vil få a ­ nnullert sin kontrakt. Fra det vedtas byggestart vil det gå ca. 18 mnd til overlevering av bygg A. Dette tidsestimatet gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt. Selger vil ved vedtatt igangsetting varsle kjøper skriftlig om overtagelsesdato, som vil være å regne som en frist iht. bustadoppføringslova. Selgeren kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelses­ tidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelses­ tidspunktet. Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt. Utleie Boligen kan fritt leies ut til boligformål så lenge vedtektene ikke sier noe annet. Heftelser/tinglyste bestemmelser Boligen selges fri for pengeheftelser med unntak av boligsameiets legalpant i hver seksjon jf. lov om eierseksjoner. Forholdet til endelige offentlige planer Eiendommen ligger i et område som er regulert til bolig. Det er søkt om rammetillatelse for prosjektet.

Vann/avløp Prosjektet er tilkoblet kommunalt vann og avløp. Lave omkostninger Det skal i tillegg til kjøpesummen betales følgende: Dokumentavgift 2,5 % av andel tomteverdien. Tinglysningsgebyr for skjøte/hjemmelsdokument kr 525,Tinglysingsgebyr pr. panterettsdokument kr 697,Á konto innbetaling til sameiet kr 5.000,Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er ­dokumentavgiften antatt å utgjøre ca. kr 3500 pr enhet. Det tas forbehold om endring i tomteverdien og dokument­ avgiften på tinglysingstidspunktet. Det tas forbehold om endringer av omkostningsbeløpene som følge av politiske vedtak eller lovendringer. Betalingsplan Det betales kr 100.000 etter at kontrakten er signert. ­Resterende kjøpesum sammen med omkostninger til staten og evt. tilleggsarbeider betales ved overlevering. Lovverket Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbruker om opp­ føring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr 43. Dette innebærer blant annet at kjøper har rett på garanti iht. §12. Kjøper har også rett til å få gjennomført en 1 års befaring. Formuesverdi Eiendommens formuesverdi (ligningsverdi) fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. ­Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig fastsettes av Statistisk sentralbyrå. Kostnader ved avbestillinger Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. For avbestillinger som skjer før selger har vedtatt byggestart er det avtalt et avbestillingsgebyr på 5 % av kjøpesummen. Kontakt utbygger for nærmere informasjon dersom av­ bestilling vurderes. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet. Forbehold Som det fremkommer av fasadetegninger, er noen av ­vinduene sakset litt over hverandre. Det er ikke laget for­ skjellige salgtegninger for dette. Vær obs på at noen vinduer kan få en litt annen plassering på din leilighet. Selger forbeholder seg rett til endring av prisliste uten varsel på usolgte enheter. Selger forbeholder seg retten til å fordele boder og ­parkerings­plasser. Selger tar forbehold om antall seksjoner i sameiet

45


Det er mulig at bygging av bygg B vil skje etter at beboere er flyttet inn i bygg A. Beboere i bygg A må akseptere at dette kan medføre noen ulemper for dem. Selger må rette seg etter eventuelle offentlige pålegg i ­ byggesaken. Det gjøres oppmerksom på at frihånds­ tegninger, perspektiver, utomhusplan, plantegninger og bilder i prospektet er av illustrativ karakter og inneholder derfor detaljer som farger, innredninger, møblering, beplantning og arkitektoniske detaljer m.v. som ikke inngår i leveransen. 3D bilder er kun ment for å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, beliggenhet i forhold til ­terreng, og utsikt - avvik vil forekomme. Stiplede løsninger/inn­redninger leveres ikke. Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger. Disse løsningene inngår ikke i s­ tandard­leveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelstilling, da målestokkavvik kan forekomme ved trykking/ kopiering. Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for VVS-installasjoner kan bli endret. Det vil komme innkassinger og føringer. Alle modeller, perspektiver, illustrasjoner og møblerte planskisser i prospektet og annen salgsmateriell er kun ment som å gi inntrykk av en ferdig bebyggelse og kan vise ­elementer som ikke inngår i leveransen. Mindre avvik kan forekomme. Oppstår det en tvil om hva som leveres, vennligst kontakt megler/utbygger. Det gjøres oppmerksom på at følgende punkter ikke utgjør en mangel, og at entreprenør derfor ikke har plikt til å utbedre disse: A: Sprekkdannelser i tapet, maling, etc som oppstår som følge av naturlige endringer og krymping av materialer fra byggetiden og frem til etårsbefaringen. B: Reparasjoner som inngår i vanlig vedlikehold. C: Feil eller skader som oppstår på grunn av mangelfullt vedlikehold og/eller uforsvarlig bruk av boligen med utstyr, herunder heksesot. D: Skader som skyldes tilfeldige begivenheter etter overtakelse som selger ikke kan lastes eller ha ansvar for. Innvendig bod kan få en røffere overflate enn resten av boligen. Det vil være synlige tekniske føringer i bod som blir synlige, spesielt over ventilasjonsaggregat. Det vil kunne komme kasser i tak for tekniske føringer. Det vil også bli nedsenket tak i f.eks gang og bad til samme formål. Utbygger fastsetter vedtekter for sameiet i forbindelse med seksjonering av bygget. Vedtekter kan bl.a. inneholde bestemmelser om at oppsetting av markiser og andre innretninger utenomhus vil kreve samtykke fra styre Salgsvilkår Som kjøper i prosjeket er du forelagt følgende dokumenter: Salgsprospekt med: • • • • • • 46

Prisliste, datert 04.06.20 Leveransebeskrivelse og romskjema, datert 04.06.20 Plantegning, datert 04.06.20 Snitt og fasadetegning, datert 04.06.20 Etasjeplaner, datert 04.06.20 Situasjonskart, datert 04.06.20


Leveransebeskrivelse Denne beskrivelsen er utarbeidet for å informere om byggingens viktigste bestanddeler og funksjoner. Denne beskrivelsen må sees i sammenheng med romskjema som også ligger i salgsprospektet. Generelt utføres arbeidene iht. NS 3420. Innvendige vegger og himlinger i leilighetene utføres iht. toleranseklasse C(3). Gulv i leilighetene utføres i toleranseklasse B(2). Lydtekniske dimensjoners begrunnelse ut fra forskriftens «lydklasse C». Leilighetene vil bli bygget etter forskriftene i TEK17 og ­etter NEK-400 for elektriske installasjoner. For øvrige legges ­offentlige lover, forskrifter og standarder til grunne for krav til utførelse og materialbruk. Energimerking Energimerking må foreligge for å få utstedt ferdigattest, og vil bli utstedt av selger. Konferer salgsrepresentant for mer info. Utenomhus Utenomhusplanen er av illustrativ karakter. Utenomhus­ arealet vil få alminnelig gode kvaliteter og vil bli ferdig opp­ arbeidet iht. skisse. Fasader Bygget vil få fasader iht. illustrasjoner med kledning og plater. Kledning vil blir levert av typen Møre Royal med ­ farger oker og setersvart. Alle leiligheter vil få balkonger på 10 kvm. Leiligheter på bakkeplan, altså leiligheter i 1. etg i b ­ ygg A, og 2. etg i bygg B får terrasser på 10 kvm eller mer. Leiligheter i 5 etg får terrasser iht. til tegning med b ­ etongdekke. Øvrige terrasser/balkonger får tredekke og glassrekkverk, mens det etableres rekkverk med spiler på svalganger ved inngangs­ parti, begge bygg. Svalganger l­everes med betongdekke. Innvendige fellesarealer med trapper Leveres med malte overflater på vegg og linoleum eller flis på gulv. Postkasser med lås blir plassert samlet ved inngangs­ parti. Det leveres heis til hvert bygg, fra adkomst/parkering og opp til hver enkelt etasje. Heis får toveis kommunikasjon til alarmsentral. Innvendige overflater i leiligheter Det leveres overflater i malt gips på alle overflater. Himlinger leveres med hvite gipsoverflater, sparklete betongoverflater og systemhimlinger. Det leveres listfrie overganger rundt vindu samt i overgang mellom vegg og tak. Det leveres 3-stavs eikeparkett med listverk tilpasset parkett som standardleveranse. Alle innvendige lettvegger blir oppført med stender i stål/tre med malte gipsplater. I entre og på bad blir det nedsenket tak med spotter. Øvrige

himlinger leveres med betongtak som er sparklet og malt hvit. Det leveres hvite slette dører som standard. Alle foringer og listverk rundt dører leveres hvitmalt. Listverket vil få synlige spikerhull. Som inngangsdør leveres massiv brann- og lyddører. Sportsbod Alle leiligheter får sportsbod ved parkeringskjeller. Bodene blir avdelt fra hverandre med nettingvegger. Øvrige vegger blir malte betongvegger. Bod arealet får lys, men ikke mulighet for egen stikkontakt i boden. Kjøkken Kjøkken leveres med glatte hvite fronter. Hvitevarer inngår ikke i leveransen. Noen av hvitevarer må være integrert. Det leveres kjøkken iht. til tegninger for hver leilighet. Det vil være mulig å gjøre ­endringer på kjøkken, innenfor de ­rammer som ligger låst i de tekniske føringene. Kjøkken leveres med 2.10 høyde. Garderobe Det leveres garderobeskap med bredde på 200 cm med skyvedører til hovedsoverom. Det leveres videre 1 stk 120 cm garderobeskap med skyvedører til alle øvrige soverom. Garderobeskap leveres uten innredning. Det leveres ikke garderobeskap til gang/entre, men dette kan bestilles som tilvalg om ønskelig Bad Badene leveres med 20x20 flis på gulv i grå utførelse. I dusj­ sone på (1*1 meter) leveres 5x5 flis i tilsvarende farge. Dusj­sone blir nedsenket i forhold til gulvet for øvrig. På vegg ­leveres 10*30 cm hvit veggflis. Badene bygges tradisjonelt på stedet. Videre leveres badene med: • Veggmontert wc av typen Geberit Monolith med utenpåliggende sisterne • Baderomsinnredning: Det leveres servantskap 100cm bredde med dører, speil med lys i. Der det ikke er plass til dette leveres t­ ilsvarende i 80 cm bredde. • Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel Ventilasjon Leilighetene leveres med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Hver leilighet vil få et eget ventilasjons­ aggregat. Aggregatet blir plassert i tak i gang, og luke til denne vil være synlig. Avtrekk og tilluft via fasade. På kjøkken leveres avtrekk med PLASMEX-filter. Når ­luften passerer gjennom et filter, påvirkes luftpartiklene med ­elektronisk ladning, slik at de lettere fanges opp av filter ets kullfilterdel. Luften som føres tilbake til kjøkkenet er dermed 96,5 % renset for matos. Dette gjør filter dobbelt så effektiv som et vanlig kullfilter. Levetiden for filter forventes å være opptil 10 år. 47


Oppvarming Hele prosjektet blir tilkoblet BKKs fjernvarme. Vannboren varme tilkoblet konvektor i stue. Ifølge forskrift skal 60% av oppvarming komme fra et slikt anlegg. På kalde dager må man muligens supplere med annen elektrisk oppvarming. Det leveres vanlige elektrisk varmekabler i gulv på bad. Varmt forbruksvann leveres fra felles bereder i kjeller. Oppvarming av leilighetene blir ikke dekkes av fellesutgifter, men blir fakturert etter forbruk til hver seksjonseier. Hver leilighet leveres med forbruksmålere. Sprinkler Bygget vil bli levert fullsprinklet iht. krav. Det utarbeides egne tegninger på dette anlegget. Porttelefon Det leveres porttelefon med 2-veis kommunikasjon til hver leilighet. Elektro Det leveres elektriske punkter i leilighetene, iht. til krav i NEK 400. Elektro leveres som skult anlegg i den utstrekning det er praktisk mulig, men det vil kunne forekomme synlige utenpåliggende kabler på lydskillevegger, yttervegger og betongvegger. Det leveres ferdig opplegg for tv/internett. Det leveres spotter i tak i gang og på bad. Dersom det ønskes spotter i tak i øvrige rom er dette mulig, men da må det også lektes ned med nytt tak under eksisterende betonghimling. Det leveres opplegg for el-billader. Selve laderen er ikke ­inkludert. I et sameiet som dette må det velges en type ­ladere som “snakker sammen” og som alle må velge. Valget på hvilken type ladere som kan monteres kan være tatt av utbygger før overlevering. Rør Det leveres rør-i-rør opplegg for hver enkelt leilighet. Vannskap med målere for forbruk av varmtvann blir plassert på bad bak vaskesøyle Boss Det etableres eget bossrom i u2 like ved siden av port/inn­ kjøring. Rommet får adkomst fra garasje og utenfra. Tilvalg Det vil bli utarbeidet en tilvalgsliste med muligheter for ­endring av gulv, farger, innvendig dører, fliser på bad, ­endringer på kjøkken, garderobe og baderoms møblement. Alle kjøpere blir tilbydd egne møter med entreprenør og kjøkkenleverandør for tilpassinger av leilighetene. Det vil ikke være muligheter for større endringer som påvirker planløsning eller tekniske installasjoner. Det kan ikke ­bestilles endringer etter at frister for tilvalg er utgått.

48


Romskjema Entre/ gang

Kjøkken

Gulv 3-stavs eikeparkett

3-stavs eikeparkett

Vegg Malt gips/betong Listefritt mellom tak og vegg.

Malt gips/betong Malt flate mellom over- og underskap. Listefritt mellom tak og vegg. Listefritt rundt innvendige vinduer.

Stue

Bad

3-stavs eikeparkett

Gulvflis: 20x20 grå

Malt gips/betong. Listefritt mellom tak og vegg og rundt vinduer og terrassedør.

Veggflis: 10x30 hvit

Dusjsone 1x1 meter: Nedsenket med 5x5 flis Soverom

Balkong

Sportsbod Garasje

3-stavs eikeparkett

Terrassebord 28x120 5. etg. får betongdekke Støvbundet betong Betong, asfalt eller stein

Malt gips/betong. Listefritt mellom tak og vegg. Listefritt rundt innvendige vinduer.

Tak Hvitmalt gipsplater/ systemhimlinger med nedforet himling.

Hvitmalt gips/betong. Deler av himlingen på kjøkken kan bli nedforet for tekniske installasjoner.

Hvitmalt gips/betong.

Elektro Led spotter i tak, antall tilpasset rom.

Annet Det blir nedforet himling i bod og entre/gang for tekniske installasjoner. Kasser i tak i andre rom kan forekomme.

På kjøkken skal det leveres 1-greps armatur med svingbar tut og kran for oppvaskmaskin.

Beskrivelse av kjøkken; Det leveres kjøkken fra Sigdal eller tilsvarende med hvite slette fronter iht. til kjøkkentegning.

Minimum 1 dobbelt stikk ved gulv. Sikringsskap/IKT skap blir plassert her i leiligheter uten bod. Porttelefon. Det leveres komplett elektrisk opplegg til alle el-apparater som er med på standardkjøkken.

Det leveres avtrekk til kjøkken med PLASMEX-filter. Dette filteret er et moderne system Stikkontakter over som renser luften benkeplate og langs 96% og sender gulv iht. til krav i NEK luften tilbake til 400 rommet. Den varme luften gjenvinnes til rommet uten lukt. Et DCL punkt i tak med Denne enheter har bryter uten lyskilde en levetid på 8-10 år og koster ca kr 8000 pr i dag. 1-2 DCL stikkontakter v/tak med bryter. Komfyrvakt.

Hvitevarer er ikke en del av standardleveransen.

Stikkontakter ved gulv iht. krav i NEK400.

Sparklet og malt hvite nedforete gipsplater uten taklist

Hvitmalt gips/betong,

3 doble stikk og 1 stk kontakt for data/TV v gulv bak TV Det leveres LED spotter i tak. Antall tilpasset størrelse på rommet. Tilrettelagt for vaskemaskin og tørke­ trommel plassert over hverandre. 1 stk DCL stikk v tak for lys med bryter. Stikk ved gulv iht. krav i NEK400

Dobbel stikkontakt på terrasse Betong støvbindes med ett strøk hvit maling. Nettingvegger. Betong støvbindes med ett strøk hvit maling.

Sanitær/ventilasjon

Støvbundet betong Nødvendig belysning Støvbundet betong Nødvendig belysning

Leveres med Gebrit Monolith toalettløsning, 100 cm servantskap med dører og speil med lys.

Det leveres 2 meter garderobeskap med skyvedører til hovedsoverom. 120 cm garderobeskap med skyvedører til øvrige soverom. Begge leveres uten innredning. Glassrekkverk Glasstak over dør der det ikke ligger balkong over. Ingen innredning

Leveres med oppmerking av plasser.

Se el-tegning for aktuell leilighet for antall punkter og nøyaktig plassering. Det vil ikke være mulig å flytte el-punkter som er med i standardleveransen, men det kan bestilles flere punkter som tilvalg. Utvendig farge på dører og vinduer er valgt av arkitekt og kan ikke endres. Selger tar et generelt for­behold om rett til mindre endringer i beskrivelse og tegninger, men da uten at dette skal forringe den forutsatte standard og kvalitet. Det vil bli mulighet for en begrenset tilvalgsmodell.

49


Kjøpetilbud Ternholmen Panorama Gnr 238 Bnr 766 i Øygarden kommune (knr 4626)

Leilighetsnummer: Jeg gir herved bindende kjøpstilbud på eiendommen til følgende pris: Bud kr:

Med bokstaver:

Omkostninger til staten kommer i tillegg. Kjøpesummen skal betales ihht betalingsplan i prospektet.

Tidsfrist / Budet er gjeldende til: Evt forbehold: Navn: Personnummer: Adresse: Postnummer:

Navn: Personnummer: Adresse: Postnummer:

Poststed: Mob: Dato:

Poststed: Mob: Dato:

Signatur:

Sted:

Sted:

Signatur:

Det gjøres oppmerksom på følgende: Det finnes ingen angrerett på kjøp/salg av eiendom. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud. Når en aksept av et bud er kommet frem til budgiver innen fristen, er det inngått en bindende avtale. Kjøper må være forberedt på å dokumentere finansiering. Undertegnede er kjent med at selger står fritt til å akseptere eller forkaste alle bud. Budet kan ikke trekker tilbake i akseptfristen. Kjøpstilbud som blir levert etter arbeidstid/ kveldstid blir normalt ikke behandlet før dagen etter/neste virkedag. Undertegnede budgivere (om flere) gir hverandre gjensidig representasjonsfullmakt. Dette innebærer at selger/megler kan forholde seg til hvem som helst av de som er oppført. Entreprenøren lager og bruker de personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre handelen.


Forbehold Alle modeller, perspektiver, illustrasjoner og møblerte planskisser i prospektet og annen salgsmateriell er kun ment som ü gi inntrykk av en ferdig bebyggelse og kan vise elementer som ikke inngür i leveransen. Avvik kan forekomme.


Northern Visual AS

Ta gjerne kontakt med oss: Bjarne Kahrs Tlf. 955 50 133 E-post: Bjarne.kahrs@ulveseth.no www.ternholmen.no