Storebø brygge - trinn 2

Page 1

Salgstrinn 2 – bygg D

Draumen om ĂĽ bu ved havet 27 nye boliger/ferieboliger pĂĽ Prestaneset i Austevoll


Foto: Inge Tøkje


Draumen om å bu ved havet Tett på havet, heilt på bryggekanten. So nære at du kan sjå dei som fér vest i havet, frå sofaen. Sitje på terrassen og sjå sola senke seg i havet medan himmelen farges raud. Høyre hauststormen gaule som galen, når du sit trygt og varm inne. Ein vill og vakker draum? – eller din nye kvardag? Velkomen til Storebø Brygge

Forsideillustrasjon: Uteområdet og ferdig prosjekt kan avvike i forhold til illustrasjonsbildet.


Storebø Brygge

For fastboende og feriefolk

Drømmer du om å bo ved havet? Velkommen til Storebø Brygge trinn 2 Første byggetrinn er ferdig. Totalt ble det solgt 50 nye ­moderne boliger fordelt på 3 bygg (bygg A, B og C). Boligene ligger på bryggekanten y­ tterst på skjæret på Prestaneset i Austevoll kommune. Gikk du glipp av forrige byggetrinn? Nå lanserer vi ­byggetrinn 2, bygg D. Bygg D vil også bli opp­ført rett ved den flotte, nye kaipromenaden på ­ Storebø Brygge med terrasserte leiligheter i alle størrelser. Kun de ­ store vinduene skiller deg fra havet og den ­herlige rå naturen. Her har du alt du trenger av komfort. Bygg D vil bestå av totalt 27 moderne enheter inkludert 7 studioleiligheter. Dermed kan du finne den leilighetstørrelsen som passer ditt behov. Alt fra små studioleiligheter til store moderne leiligheter med solrike vestvendte terrasser og innvendig garasjeplass. I topp­ ­ etasjen har man også mulighet for å få sin egen private takterasse. Videre har du anledning for å leie båtplass i den flotte oppgraderte båt­havnen bare et steinkast fra leilighetene. Det er også etablert en flott badevik med skjellsand på Storebø ­Brygge som er blitt veldig populær for både store og små. Storebø Brygge er gunstig plassert midt i ­Austevolls nye sentrum på Storebø. Kun 6 minutter fra fergen. Allerede i trinn 1 ble det etablert 4 nærings­ seksjoner og i bygg C finner du en koselig delikatesse­butikk med matservering. Her kan du kjøpe deilige tapasfat som kan nytes hjemme eller ta deg et glass vin rett på bryggekanten. Feriebolig? Har du lyst på ny fritidsbolig med mye komfort er Storebø Brygge et svært godt alternativ. Kun en kort fergetur fra byen finner du roen bare havet og vestlandsnaturen kan gi deg. Her kan du nyte sjøutsikten, spise en bedre middag på restaurant, ha fritidsbåten din i båthavnen, fiske, svømme i badeviken, padle kajakk, og samtidig nyte all den komforten bare en ny bolig kan tilby. Med fritids­ boligen din så nær blir det rom for både aktive og late feriedager. Hver helg om du ønsker.

Uteområdet og ferdig prosjekt kan avvike i forhold til illustrasjonsbildet.


Innhold

6 Hilsen fra ordfører 9 Arkitektens visjon 12 Bokomfort i høysetet 14 Solrike uterom 16 Boligene 18 Kvalitetskjøkken 20 Stilrent bad 22 Attraktive fasiliteter 24 Nabolaget 32 Hva finner du hvor 34 Finn drømmeboligen 35 Utomhusplan 36 Plantegninger 72 Kontaktinformasjon


Austevoll seilforening

Delikatess (butikk/kafé)

Atalanta båthavn Salgstrinn 1 Utsolgt og innflyttet Boliger og næringslokaler

Solli barnehage

Prestaneset – Storebøs nye mingleplass En hilsen fra Ordfører Morten Storebø Austevoll er eit særmerkt samfunn. Rett sør for Bergen ligg øyriket ­Austevoll, velkjent for austevollingane si skapar­kraft og verdiskaping. Eit samfunn som byr på det gode liv, der pulsen gjerne blir litt lågare, men der du aldri har det keisamt.

Storebø Brygge 6


Helsesenter Storebø Portalen med butikker, apotek

Sentrumsbygg Livsstilssenteret

Austevoll kommunehus

Ny badevik med skjellsand Storebø barneskule

Ny forbedret marina

Casa Mia Drengastovo Prestahagen Yoga Austevoll

Austevollbadet

Storebø kyrkje

Salgstrinn 2 – bygg D I salg nå 27 boliger og næringslokaler Planlagt salgstrinn 3 Boliger og næringslokaler

Storebøs nye mingleplass. Ny marina med stor gjeste­ havn og badevik m.m. Uteområdet og ferdig prosjekt kan avvike i forhold til illustrasjonsbildet.

Storebø Brygge er eit unikt bustad- og næringskompleks rett ved kaikanten i kommunesenteret i Austevoll. Tre blok­ ker er allereie innflytta, og no står neste byggetrinn for tur. Her vil det kome ­leilegheiter med utsikt over sjø og hamn. Austevoll tilbyr det beste frå to verder: Nærleiken til sjøen og storslåtte natur­ opplevingar – og nærleik til eit mangfald av handels- og servicetilbod. Rett utanfor døra er ei populær bade­ strand, her er kaipromenade, gjeste­ ­ hamn og skulpturar. I nabobygget ligg nærbutikk med kafé. Berre nokre stein­ kast ifrå finn du barnehage, barneskule,

kyrkje, butikkar og det aller meste du har behov for. Austevoll er prega av ein blømande fri­ villig sektor. Det finst ei rekke foreiningar, frå store idrettslag, turlag, til bridgeklubb og historielag. Både på Storebø, Huftarøy og dei andre øyene er det kilometer på kilometer med oppmerka turløyper. Går du i båt, eller padlar i kajakk, finn du urørte naturperler og nydelege kultur­landskap. Det er også kort veg til Bekkjarvik, kommunens nest største bygd, som blant anna byr på aner­ kjent hotell og restaurant, og velhalden ­kysthistorie.

7

Austevolling er tett knytta til Bergen, både historisk og den dag i dag. Nærleik­ en til Bergen er derfor verd å streka ­under. Hurtigbåten tar deg til Flesland kai på knappe 20 minutt, og reisa inn til sentrum tar rundt éin times tid, reisa frå Austevoll går med bilferje eller hurtig­ båt. Austevoll er ein god plass å bu og leve i. Me er eit samfunn prega av optimisme, framtidstru og skapartrong. Me synst også det er veldig kjekt å kunne dele sam­ funnet vårt med endå fleire. Velkomen til Austevoll og Storebø Brygge.


Storebø Brygge Et estetisk samspill med sjøen

Storebø Brygge 8

Uteområdet og ferdig prosjekt kan avvike i forhold til illustrasjonsbildet.


Arkitektens

visjon og tanker – trinn 2 v­ idere. Optimalisering av løsninger i forhold til felles kommunikasjonsarealer, planløsninger, inne/uterom, utsikt og luft er viktige forut­ setninger i dette prosjektet. Store private ute­ rom med henvendelse mot sjøen er også en vital del av byggherrens bestilling.

Variasjoner har vært vårt utgangspunkt for Storebø Brygge. Variasjoner i høyder, material­ itet og fargenyanser for å etablere dynamikk i byggemiljøet langs sjøkanten. Det formes en sammenheng mellom det menneskeskapte o ­g naturen ved at byggenes høyder varierer i for­ hold til høydene på terrenget bak.

Storebø Brygge er et arkitektonisk skredder­ sydd prosjekt for sin funksjon og sin plas­ sering. Med ferdigstilt kaianlegg, promenade og uteoppholdsarealer langs sjøen, ser man at byggherren har satset på bokvalitet med grønt­arealer og kunst som identitets­skapende elementer. Storebø Brygge er virkelig blitt ­ et sted hvor man ganske enkelt ønsker å opp­ holde seg. Byggetrinn 2 vil komplettere ­visjonen.

Variasjoner i orientering av bebyggelsen og utforming av uterommene deretter trekker ­ referanser til tradisjonell byggeskikk langs ­ kysten på Vestlandet som kontrast til prosjek­ tets fremtidsrettede arkitektoniske uttrykk. Frontfasadenes helning mot sjøen i bygge­ trinn 1 skaper henvendelse mot og tilknytning til havet. Metallisk uttrykk i fasaden gir en dus refleksjon av havoverflaten som igjen forster­ ker prosjektets estetiske samspill med sjøen. Volumene løser seg lekent opp i byggetrinn 2. Ekstra rom i bakkant inkluderes i bygge­riet, og det gir mulighet for å skape terrasserte leiligheter i alle størrelser.

Mette Rakner Sivilarkitekt MNAL / Daglig leder Tippetue Arkitekter AS

Fortsatt står leilighetenes funksjonalitet og effektivitet i fokus når vi bygger konseptet ­

9


Sjøutsikt fra både kjøkken og stue

Kunstnerisk fremstilling av leilighet D-6-2 i bygg D. 3D-illustrasjon kan avvike fra endelig leveranse. Storebø Brygge Listfrie vinduer som vist her kan leveres som tilvalg. 10Solide kvaliteter og løsninger Med bokomfort i høysetet

Enstavs eikeparkett, tidløst interiør Bygg D i Storebø Brygge utføres etter byggefor­ skriften TEK 17, og i leilighetene er det lagt vekt på gode kvaliteter. Her blir det tidløst interiør med lyse vegger, lys kjøkken- og baderomsinnredning samt énstavs eikeparkett i alle oppholdsrom. Store vinduer, mye dagslys De fleste leilighetene har store vinduer i front som ivaretar den flotte sjø­utsikten – og mange av boligene har vinduer og dagslys fra flere sider.

Vannbåren varme og balansert ventilasjon Det leveres vannbåren varme som fordeles via viftekonvektor og sørger for behagelig og jevn innetemperatur. Dette sammen med god ­isolasjon og balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinner gir redusert energi­forbruk og du får en energivennlig bolig med et friskt og godt inne­klima.

Storebø Brygge 12


Energivennlige boliger med et friskt og godt inneklima.

Kunstnerisk fremstilling av leilighet D-4-3 i bygg D. 3D-illustrasjon kan avvike fra ferdig leveranse. Sorte karmer og listfrie vinduer som vist her kan leveres som tilvalg. Standard er hvite karmer og lister rundt vinduer. 13


Nyt de lange sommerdagene på terrassen. Her vist fra illustrert takterrasse i bygg A i trinn 1.

Kunstnerisk fremstilling av takterrasse i bygg A trinn 1. Herlig med private uterom. I bygg D har vi mye å velge mellom; her er alt fra private takterrasser til mindre altaner. Hva ønsker du? 3D-illustrasjon kan avvike fra endelig leveranse.

Solrike uterom Mest mulig utsikt og sol har vært viktige stikk­ ord i planleggingen av Storebø Brygge. Her får de fleste leilighetene sin egen uteplass mot sjøsiden. Nyt sommerfrokosten på terrassen, eller en forfriskende leskedrikk når solen er på sitt varmeste. Flotte utvendige fellesarealer og stor kaipromenade er spesielt gunstig for deg som har valgt studioleilighet uten privat uteareal.

Med store glassflater inn til oppholdsrommene i de fleste leilighetene vil også alle årstidene komme tett på de dagene du foretrekker inne­ kos. ­Fantastisk. Det vil bli store private takterrasser for topp­ leilighetene D-8-1 og D-8-2.

Storebø Brygge 14


15


Fakta om boligene • Selveierleiligheter • Solrike terrasser/balkonger • Privat takterrasse til toppleilighetene • Vannbåren varme med viftekonvektor • Balansert ventilasjonsanlegg • Store vinduer • Enstavs eikeparkett • Skyvedørsgarderobe eller walk-in-closet fra Sigdal eller tilsvarende leverandør i de større leilighetene* • Garasje-/parkeringsplass til alle • Heis direkte fra garasje • Sprinkleranlegg • Porttelefon • Mulighet for å kjøpe ekstra utvendig parkeringsplass • Mulighet for å leie båtplass i den oppgraderte båthavnen • Gode muligheter for å gjøre personlige endringer om du kjøper leilighet tidlig i prosessen * Spør megler hvilke leiligheter dette gjelder


OPPHOLDSROM MOT SJĂ˜EN Romslige oppholdsrom med store vindusflater gir lyse og behagelige leiligheter. De fleste oppholdsrom­ mene vender ut mot sjøen.

Kunstnerisk fremstilling av leilighet D-8-2 i bygg D. 3D-illustrasjon kan avvike fra ferdig leveranse. Sorte karmer og listfrie vinduer som vist her kan leveres som tilvalg. Standard er hvite karmer og lister rundt vinduer.

17


Stilrent, kvalitetskjøkken med inkluderte hvitevarer

Storebø Brygge 18


Kjøkken

leveres med hvitevarer

Vi er opptatt av kvalitet i Storebø Brygge, og har som standardleveranse valgt et stilrent, lyst kvalitets­k jøkken med slette fronter fra Sigdal eller tilsvarende. Hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende er også inkludert og klare til bruk når du flytter inn. Kjøkkeninnredning vist på plantegningene er ment som veiledende. • Stilren, lys kjøkkeninnredning • Slette, hvite fronter • Integrerte hvitevarer er inkludert: - Induksjonskoketopp - Stekeovn - Oppvaskmaskin - Kjøleskap

Kunstnerisk fremstilling av leilighet A-6-1 i bygg A i trinn 1. Tilsvarende gode kjøkkenkvaliteter leveres i trinn 2. 3D-illustrasjon kan avvike fra ferdig leveranse.


Stilrent bad

med downlights i tak

Vi har også lagt listen høyt på badet – rommet for avslapping og velvære. De fleste leilighetene får helfliset bad. Det leveres stilren, lys inn­redning type Lilje fra ­Sigdal eller tilsvarende – og belysning som downlights i tak er en selvfølge. • De fleste leilighetene får helfliset bad, studioleilighetene får baderomspanel • Downlights i tak • Stilren, lys baderomsinnredning Type Lilje fra Sigdal eller tilsvarende. Størrelse på vask/underskap varierer med baderomsstørrelsen og vil variere fra 80 til 120 cm • Varmekabler i gulv • Vegghengt toalett • Leveres med dusjvegger


Slette, hvite fronter på bad. Her vist med type Lilje fra Sigdal.

Hvit klassisk baderomsfront som standard. Skapstørrelse fra 80 til 120 cm avhengig av størrelse på badet og speil. (NB! Bildet er ikke fra Storebø Brygge. Illustrasjon viser tilsvarende front og ikke størrelse, rominndeling eller flis)

21


Attraktive

fasiliteter

Å bo ytterst ute på kaien inviterer til mer enn god utsikt. Vi har tilrettelagt fellesområdene slik at du får mest mulig ut av din beliggenhet. Eget kaianlegg I front er det etablert en flott, bred kaipromenade. Deler av kaien er opparbeidet med trinn som danner naturlige benker og sitteplasser. Inviter ­ gjerne gjestene dine til å komme sjøveien, her er både gjestehavn og mulighet for å leie private båtplasser. Helårshavn med båtplass for de som ønsker Bor du i Storebø Brygge har du førsterett til å leie privat båtplass i den flotte, oppgraderte båt­ havnen. Perfekt å ha båten liggende rett u ­ tenfor boligen. Har du kajakk lagrer du den enkelt i sameiet sin kajakkbod. Badeplass Om du er glad i å bade er det flere muligheter like i nærheten. For de tøffe er kaien og holmene nærmest. For oss andre er den nye badeviken med skjellsand bare et steinkast fra leilighetene. Næringsareal på bakkeplan I første etasje i bygg B, C og D blir det nærings­ lokaler. Lokalene blir levert som rålokaler med mulighet for tilpasninger og er godt egnet for kafé, restaurant eller butikk. I bygg C er det ­allerede etablert en koselig delikatessebutikk med mat­ servering. Her kan du kjøpe delikate tapasfat og servere når du har venner på besøk, eller dere kan ta en deilig matbit i den lekre kafeen.


Næringslokaler i flere bygg – på «Delikatess» i bygg C kan du nyte en god kopp kaffe eller bestille et deilig ostefat

Foto: Delikatess AS

Mulighet for å leie båtplass i Marina

Uteområdet og ferdig prosjekt kan avvike i forhold til illustrasjonsbildet.


Nedbør Austevoll vs Bergen sentrum 2019

JAN.

FEB.

MAR.

APR.

MAI.

JUN.

JUL.

AUG.

SEP.

OKT.

NOV.

DES.

Bergen 190,9 Austevoll 126,1

117,1 74,5

249,5 127,1

12,9 7,3

89,9 68,4

159,6 77,9

151,5 84,3

399,6 279,0

259,5 202,3

292,2 199,5

58,5 55,5

365,5 238,4

Storebø Brygge 24

mm mm


Flere soldager

& mindre regn

Det sies at det regner mindre på kysten enn det gjør inne i Bergen by. Nå har vi fått det dokumentert! I følge meterologisk institutt hadde Bergen 2346,7 mm nedbør i 2019, mens Austevoll kun hadde 1536,4 mm nedbør i tilsvarende periode. Normalen for Bergen er 2250 mm, så da regner det nok enda mindre til vanlig i Austevoll også! Greit å vite både om man vil bo i Austevoll fast eller om man vurderer feriebolig her.

Foto: Tove Hille

Foto: Malin Hausberg

25


Mer enn 667 grunner til å bli begeistret Austevoll består av 667 herlige små og store holmer, skjær og øyer. På de største øyene finner du et mangfold av servicetilbud, festivaler og kultur­ arrangement. Mens de små urørte perlene har du helt for deg selv. Bor du på Storebø Brygge er det kort vei til både natur­opplevelser og det du trenger i en travel hverdag. Her har du havet rett utenfor døren mens hele Storebø sentrum ligger i gåavstand. Prestehagen er bare et steinkast unna og her har det vært holdt flere kulturelle arrange­ ment. Her ligger også restauranten «Casa Mia» om du skulle ønske deg en bedre middag. De driver i tillegg «Drengastova» som har åpen pub i helgene. Storebø Portalen med flere butikker inkludert et apotek er også like i nærheten. Yoga Austevoll og Livsstilsenteret med stort treningssenter er også bare en gåtur unna. Har du lyst å ta en svømmetur inne kan du gjøre det i det flotte, nye Austevoll­ badet som ligger rett i sjøkanten bare noen få hundre meter fra Storebø Brygge. I Austevollbadet er det et treningsbasseng på 25 meter og et opp­ læringsbasseng på 12,5 meter. Vil du få med deg Ausekarane på Bakkasundet eller et herre­måltid av internasjonale dimensjon­ er i ­Bekkjarvik tar du båten eller bilen. Du når det meste her på under halvtimen. Austevoll er nemlig kjent for mer enn fiske­ oppdrett, forskning og havindustri. I 2015 satt ­Ørjan Johannessen Austevoll på kartet ved å vinne verdensmesterskapet i kokkekunst i Bocuse d´Or.

Storebø Brygge 26


Herlig med nye Austevollbadet like ved boligene. Foto: Langåker/Engelsen Bygg

Storebø Portalen Storebøs nye næringspark

Bekkjarvik med gjestgiveriet naturlig i sentrum. Her er flere festivaler og sammen­ komster gjennom året. Foto: Marsteinen 27


Storfangsten ikke langt unna Foto: Sissel Vardøy

Foto: Henrik Østervold

Perfekt for fridykking Foto: Privat

Skansen – Kjenn på vær og vind – spesielt vakkert rett etter stormen har lagt seg Foto: Malin Hausberg Storebø Brygge 28


Austevolls natur

Urørt, vill og vakker

Kjenn kreftene fra bølgene som slår mot deg på Skansen. Fang torsken fra dypet. Fridykk i den vakre skjærgården, samle kamskjell og jakte krabbe til din egen skalldyrsfest. Fantastisk fiske Det som kanskje frister mest er de utallige fiske­ mulighetene både i ferskvann og i sjø, fra båt og fra land. Her kan du sette både garn og line. Til og med krabbeteiner og hummer­teiner når s­ esongen tillat­ er det. I Austevoll er det tilrettelagt for aktive dager i nærkontakt med det våte element: • • • • • •

29

Alle former for fiske Alle former for vannsport Dykking hele året Kajakk Seiling Isbading

Samle kamskjell og jakte krabbe Foto: Tor Harald Rysjedal


På flere av øyene er det nordsjøløyper ut ­mot havet, i skog eller fjell. Her fra Globen på Stolmen. Foto: Algirdas Montiejunas (We Love Austevoll Islands In Norway)

Idylliske kriker og kroker overalt – her på Spissøy badeplass ved Sveholmen, hvor Havstril padleklubb holder til. Storebø Brygge Foto: Algirdas Montiejunas (We Love Austevoll Islands In Norway) 30


Ved idylliske Vinnesvatnet Foto: Algirdas Montiejunas (We Love Austevoll Islands In Norway)

Flerfoldig aktivitetstilbud med blant annet seileklubb

Naturen på Austevoll er mangfoldig med muligheter for å nyte både den frie, urørte ­naturen samt flotte, tilrettelagte turmuligheter. Like fra Storebø Brygge er det fin vei helt ut til Tretlivatnet og Fiskevatnet – en god joggetur frem og tilbake om du er sprek. Rundt Vinnes­ vatnet er det universelt utformet turveg med veglys. Herfra kan du også bestige både Veten og Loddo – ­Austevolls høyeste topp – alt etter hvor lang og ut­fordrende tur du ønsker. På flere av øyene er det nordsjøløyper ut­ mot havet, i skog eller fjell. Går du løypen fra Kalve til Skansen på Storekalsøy får du utsyn over det flotte, rå havet ved Marstein fyr. Løypen er opprustet slik at den passer de fleste. Den vakre, nye Kongskleiva sherpasti på Bekkjarvik er også en fin turløype. Austevoll kan også by på flere badestrender og et godt utvalg av aktivite­ter. Her finnes både seile-, padle-, dykke- og sykkelklubb. Det flotte, nye Austevollbadet er kun et steinkast fra Storebø Brygge. Samt Austevoll sitt store idrettsanlegg med kunstgressbaner, ­løpe­baner med fast dekke og idrettshall. Det er et hav av muligheter i Austevoll både for en ­aktiv hver­ dag eller ferie. Se kartet på side 32 for å få en liten oversikt. 31

Austevoll kan også tilby et nytt idrettsanlegg med kunstgressbaner, løpebaner og idrettshall!


Hurtigbåt til Bergen sentrum (55 min.) og Flesland kai (30 min.)

Ferge til Krokeide 35 min. Sandtorv

Marstein fyr

Storekalsøy

Bakkasund

Hundvåkøy N Skansen

Torangsvåg Horgefjorden

GJESTEHAVNER BADEPLASSER N NORDSJØLØYPE TURSTIER LOKALBÅT HAVNER FJELLTOPPER FRILUFTSOMRÅDE

Austevollshella Varden

Storebø

Haukanes

Drøna

Møkster

SERVERING

Møkstrafjorden

VARER OG TJENESTER Coop Extra (post i butikk) Joker Bakkasund Møkster Butikk Litlekalsøy handel Austevoll kommunehus

Kolbeinsvik

Litlekalsøy

Storebø

brygge

Horgo

AKTIVITETER Båtsafari/båtutleie Sykkelutleie Klatring Anbefalte dykkesteder Austevoll seilforening Havstril padleklubb Jakt og fiskelag Austevoll idrettsanlegg

N

Loddo

Huftarøy

For attraksjoner i Storebø sentrum se detaljkart til høyre.

Skoltafjorden Veten

Lundøya

Hevrøy

Ferge til Stord 20 min.

Fugløya

Kvalvåg Stolmen

N

Bekkjarvik N Selbjørn

Såta Våge

Vinnes Blænes

Kongsen

N

Gauksheim Storebø Brygge 32

Selbjørnsfjorden

Langenuen


Hva finner du hvor på Storebø

Storebø kai bussholdeplass Hufthamar fergekai Atalanta båthavn

KULTUR

0.2 km 3.8 km 1.8 km

Casa Mia/Drengastovo Austevollbadet Storebø skule

0.4 km 0.3 km 0.5 km

SERVERING Delikatess (På Storebø Brygge) 5 Casa Mia Aroi Take Away

0.0 km 0.4 km 2.0 km

1 2 3

4

VARER OG TJENESTER Sentrumsbygget (Rema 1000 Storebø, Livsstilsenteret treningssenter) 0.6 km Coop Extra Storebø (post i butikk) 2.0 km 7 Yoga Austevoll 0.4 km 8 Tannlege Gunnar Heimark 0.4 km 9 Storebø Portalen 0.9 km (butikksenter, apotek) 10 Helsesenter 0.9 km 11 Austevoll kommunehus 0.9 km Ambulansestasjon, Storholmen 3.0 km Austevoll idrettsanlegg med kunstgressbaner, løpebaner med fast dekke og idrettshall 2.6 km I Bekkjarvik Torg finnes vinmonopol, apotek m.m. 15.2 km 6

9 10 11

Storebø

6 4 3

Storebø

2

1 5

brygge

7 8 DOF ASA

Informasjonen er hentet fra ulike kilder, og det kan forekomme feil eller mangler i dataene.

33


Salgstrinn 2

Finn drømmeboligen

Storebø Brygge 34


Rullestein

Asfalt

Rul lest ein

A

Sn upla ss

Rø mn ing

1 Trinn B Bygg

1:20

1 621,5 m2

B

lek

inn inntr

H570

9,7

Badevik

(ac o

dra in)

6, 3

Fa ll mo t ren ne

ss la up n S

Tr By inn gg 2 D

D 5,

te rra ss er 22 ,3

5 34 12

9

5 34 12

10

av ka st

m2

gje nn om kjø rin g

5 34 12

5 34 12

Ned

Opp

Parke 371 ring m2 ga ra sje

H730_2

46

Opp Ned

pp NOed

Opp N ed

ve nti las jon

21

30 ,5

2

m

Badevik

19 ,1

13 ,5

m 400m

in) lt ste na sjo op in) t, lim o dra(på (ac lt ne tsfe he t ren som ll mo erk m Fa pm 600m op

rinn oppt

Tr By inn gg 1 C

gg le an gs in er rk Pa

C

3, 2

Lekeplass 25m2

1:20

H730_1

6,3

Tr By inn gg 3 E

Badevik Trinn 3 Bygg G

på fy lle s

Skredvoll prinsipp OK terreng cirka 2,90 moh

Leke pl cirka ass 200m 2

lek

300

ru lle 1 000 stei 2 200 n

Bølgebryter

il nb ran tb ms ko Ad

OK terreng 2,90 moh

2 958

230 sjø 400

A

690

betong

sjø OK Ferdig gulv Balkong bygg A bygg Sokkelmur 4,00 OK mohterreng jord3,00 moh 200 1 500

Salgstrinn 2 BYGG D: • 27 leiligheter • 1- til 6-roms • Fra 33 m2 til 203 m2 BRA • Næringslokal BIM med ArchiCAD 21 NOR

opp rinn elig

Plen 530 m2

Alle'

T By rinn gg 3 F

op ptrin n 40 0m m

290

Grillp lass

Skjæ ring

Stran d

Sti

fjell

Tra fo

Ra mp e1 :10

Vei/ utry adkom + b kning st ku oss skjø n hen r ting etøy

søk t ka i

Filplassering: X:\Felles prosjekter\A_PROSJEKTER\711_Forprosjekt Storebø Brygge\06_Prosjektmateriale\62_ARK\DETALJPROSJEKTERING\Felles A B C\711 til SØK .pln

Illustrert utomhusplan kan avvike fra ferdig leveranse og vil først være endelig etter offent­lig godkjennelse.

På de følgende sidene vil du finne en presentasjon av alle planløsningene for leilighetene i bygg D. Først kommer etasje­ tegninger, deretter plantegning for hver leilighet. Her er areal­ effektive studioleiligheter og generøse leiligheter med opptil 5 sove­rom. Studioleilighetene finner du i 4. og 5. etasje og presenteres samlet til slutt. Endelig kjøkkenleveranse vil bli gitt i egne plantegninger fra kjøkkenleverandør. 35

Marina

in ste lle Ru

Trin Byg n 1 gA

Eg en de fin Eg eren t te deks finEg t er en t te de ksfin t Eg eren t te de ksfin t er t te ks t

Salgstrinn 1 Utsolgt og innflyttet


Lokalisering:

Bygg D

2

,3 21

m

Soverom 11,8 m2

D-2-1

A

Bod

m2

4,2 m

N

B C

Plan- og Bad etasjetegninger 4,7 m2

D

sjø

E

13,5 m2

Bod

Gang

3,8 m2

BRA: 66m2 P-ROM: 62m2

5,5 m2

Soverom

211,1 m 2

7,0 m2

Terrasse: 11m2 Sportsbod:5m2 Etasje: 2

Bod

2,5 m2

Bod

2,5 m2

2,5 m2

Bod

Bod

Bod

Bod

Bod

2,5 m2

FELLES 12,3 m 2 Heis Bod

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

Bod

D-2-2 56,7 m2

Soverom

4,2 m2

Gang

Gang

9,3 m2

13,5 m2

Soverom 10,9 m2

Bod

Gang

Gang

3,8 m2

Bad 2

4,8 m2

D-2-3 55,9 m 2

0

Soverom

10,7 m2

D-2-4 60,6 m 2

Opphold 28,2 m2

Opphold

21,7 m2

27,2 m2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Terrasse/Balkong 11,1 m2

N

Terrasse/Balkong 12,4 m2

52

53

1

10,9 m2

28,6 m2

28,6 m

21,7 m2

m2

Opphold

Opphold

11,0 m2

5,0 m2

3,7 m2

m2

Opphold

11,0 m2

Bod

5,4 m2

5,5 m2

7,0 m2

4,8 m

Terrasse/Balkong

5,0 m2

Garderobe 3,3 m2

2,7 m2

Soverom

2

4,6 m2

Bod

4,7 m2

Soverom

D-2-1 66,2 m 2

Opphold

Bod

5,1 m2

Bad

Trapp?

Bad

11,8 m2

D-2-2 56,7 m 2

D-2-1 66,2 m2

Bod

FELLES 45,1 m 2

2,5 m2

Bad

N2,5 m

F

Gang

2

3

4

5

Storebø Brygge 36

Uteområdet og ferdig prosjekt kan avvike i forhold til illustrasjonsbildet.


PLAN 1

BOD E13 E-x-x A: 5,0 m2

21

22

23

BO LE D E A: DIG 07 5,0 m2

BO LE D E A: DIG 06 5,0 m2

5 E0 2 D BO -3-3 ,0 m C :5 A

20

4 E0 2 D BO -5-2 ,0 m C :5 A

19

3 E0 2 D BO -3-4 ,0 m C :5 A

18

2 E0 2 D BO -4-4 ,2 m C :5 A

1 E0 2 D BO -5-1 ,0 m C :5 A

3 C2 2 D BO -3-1 ,0 m C :5 A

2 C2 2 D BO -4-1 ,0 m C :5 A

17

25

24

BO Le D E A: dig 08 5,3 m2

A 31

B

30 29

28

27

26

BOD E11 E-x-x A: 5,5 m2

BOD E10 E-x-x A: 5,2 m2

BOD E09 Ledig A: 5,1 m2

Lokalisering:

BOD E12 E-x-x A: 5,1 m2

C

D

5,0 m

5,0 m2 2,6 m2

55

54

2,5 m2

53

5,0 m2 52

51

Heis sjakt 1600x2500

5,1 m2

5,0 m2

5,0 m2 2,5 m2

5,1 m2

2

5,0 m2

5,0 m2 FELLES GANG 25,7 m2

53

52

5,1 m2 5,0 m2 5,0 m2

5,0 m2

5,0 m2

Prosjekterende: Teknisk rom 2

10,1 m

Bod 5,2 m2

Bod

Bod 2

5,6 m

5,5 m2

Bod 5,4 m2

Næring BRA 299,5 m2

Tiltakshaver

Storebø Ma Prosjekt

N

843 Storebø b Prestaneset 5392 Storebø

0

1

2

3

4

5

Næringslokal

Prosjektnr.:

Tegn

843

A7

Type tegning:

sjø

Salgstegninger_1 /bod

37


Lokalisering:

PLAN 2

PLAN 3

N

A B C D E F

Soverom Soverom

Bad

19,0 m2

Bad

6,9 m2

211,1 m2

6,8 m2

Garderobe

Soverom

5,9 m2

14,2 m2

Bad

19,0 m2

Bad

6,9 m2

6,8 m2

Garderobe

Soverom

5,9 m2

14,2 m2

Soverom 13,9 m2

Soverom 13,9 m2 7,3 m2

22,6 m 2

Bod

2,5 m2

8,6 m2

FELLES 12,1 m2 2,5 m

2,5 m

2

,3 21

Bod 4,2 m2

Opphold

11,8 m2

8,6 m2

16,4 m2

Gang 17,0 m2 Bod Bod

5,0 m

Bad

Soverom

Bad

5,5 m2

11,4 m2

6,1 m2

D-8-2 175,6 m2

D-8-2 175,6 m2 4,6 m2

Gang 8,4 m2

43,4 m2

3,3 m2

2,7 m2

11,0 m2

Opphold

Garderobe

Bod

4,7 m2

43,4 m2

FELLES 33,6 m2

Gang

Bad

Trapp?

Bad

12,3 m2 2

5,1 m

Heis

3,4 m2

Soverom

Bod 2

m

Soverom

Soverom

FELLES 12,3 m2

FELLES 45,1 m2

2

2,5 m

2,5 m

4,3 m2

Heis

17,0 m2

Bod 2

2

Bod

8,6 m2

Gang

Gang

Bod

Bod

Soverom

2 2,5 m2 4,3 m

2,5 m2

16,4 m2

2

7,4 m2

8,0 m2

Soverom

Bod

Bod

Gang

Bod

Garderobe Bod

7,4 m2

8,0 m2 8,6 m2

4,8 m2

8,7 m2

Garderobe Bod

Soverom Bod

7,7 m2

Bad

Soverom

4,8 m2

8,7 m2

2,5 m2

7,3 m2

7,7 m2

Bad

Soverom

Bod

Soverom

Bad Soverom

Bad

Soverom 7,1 m2

Soverom 7,0 m2

D-8-1 Gang 13,5m m2 123,4

Bad D-8-1 123,4 m2 2,6 m

2

Gang

2

9,3 m2

FELLES 33,4 m2

Gang 3,2 m

Soverom

3,8 m2

Gang

Gang

5,5 m2

5,4 m2

D-3-1 85,2 m2

Opphold

3,7 m2

2

4,0 m2

6,2 m2

Opphold 55,1 m2

Bad

55,1 m2

5,2 m2

Opphold

Soverom

30,2 m

Terrasse/Balkong Prosjekterende:

Bad

Bad

2

30,2 m2

4,8 m2 2

4,8 m

D-3-3 49,5 m2

D-3-2 44,1 m2

D-2-2 56,7 m2

Opphold

D-2-3 55,9 m2

24,9 m2

Terrasse/Balkong 38,1 m2

Opphold 30,6 m2

Soverom 11,6 m2

Terrasse/Balkong 38,1 m2

Opphold 21,9 m2

Soverom

Soverom

D-3-4 71,1 m2

38,5 m2

17,8 m2

Terrasse/Balkong

17,8 m2

Opphold

Opphold

7,0 m2

D-2-1 66,2 m2

Bod

Bod

Bad

10,9 m2

Bod

Gang FELLES 4,9 m 33,4 m2

2

10,7 m2

10,9 m2

Opphold

Opphold

28,6 m2

28,2 m

D-2-4 60,6 m2

2

Soverom 10,6 m2

Opphold

Opphold

21,7 m2

27,2 m2

Tiltakshaver Terrasse/Balkong 20,0 m2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2

12,4 m2

D-2-1

D-2-2

Terrasse/Balkong

15,3 m2

15,1 m2

Terrasse/Balkong 19,6 m2

Terrasse/Balkong 11,1 m2

D-2-3 sjø

Terrasse/Balkong

Prosjekt

N

D-2-4 0

Storebø Maritim AS

1

2

3

4

D-3-1

N

5

Storebø Brygge 38

843 Storebø brygge, D D-3-2 D-3-3 Bygg D-3-4 Prestaneset 5392 Storebø

sjø

Prosjektnr.:

Tegningsnr.:

Dato

843

A71-105 A71-139

06.01.2020

Type tegning:

Målestokk

Salgstegninger_2. Salgstegninger_8. Etasje

1:200

N


Lokalisering:

PLAN 5

PLAN 4 D-4-5

D-4-6

B D-5-4

D-5-3

D-4-7

N

A D-5-5

D-5-6

C D

Garderobe 4,3 m2

Bad

Opphold 22,6 m2

Opphold

Opphold

21,9 m2

21,7 m2

D-4-5 38,5 m2

Bad

19,0 m2

Bad

6,9 m2

Bad 5,3 m

6,8 m2

Bad

Gang

2

2

4,9 m

9,2 m2

D-5-3 38,6 m2

Gang

22,5 m2

21,8 m2

D-5-6 40,2 m2

D-5-5 33,5 m2

F

D-5-4 33,3 m2

Soverom 14,2Soverom m2

5,9 m2

17,2 m2

Bad

Bad

5,1 m2

5,1 m2

5,1 m2

4,2 m2

4,2 m2

Garderobe

Opphold

Opphold

E

22,6 m2

Bad

Gang

22,0 m2

Opphold

D-4-7 33,6 m2

D-4-6 33,2 m2

Soverom

Opphold

4,9 m2

Bad Gang

Bad

5,1 m2

Gang

4,1 m2

5,1 m2

4,3 m2

Soverom 13,9 m2

Gang

7,3 m2

Soverom 15,9 m2 Soverom

Bod

FELLES 50,7 m2

15,0 m2

Gang

9,3 m2

Soverom

Garderobe

10,9 m2

14,6 m2

4,8 m2

4,8 m2

Garderobe 7,4 m2

Soverom

8,0 m2

Gang

Gang

8,6 m2

Bod

8,6 m2

Gang

7,7 m2

Bad

8,7 m2

Soverom

Soverom 7,7 m2 Soverom

13,7 m2

Bad

7,9 m2

4,7 m2

Gang

FELLES 44,9 m2

12,8 m2

Soverom

Bad

4,3 m2

Bad

16,4 m2

7,2 m2

Soverom

Bod Bad

13,2 m2

3,5 m2

Vaskerom 3,7 m2

2

5,6 m

Gang

Soverom

17,0 m2

9,8 m2

Soverom

Bad

Heis

10,5 m2

5,7 m2

Heis

Bad

D-8-2 175,6 m2

Bod 5,8 m2

5,0 m2

Soverom 9,0 m2

Opphold Opphold

47,5 m2

D-4-4 123,4 m2

2

43,4 m

Gang

D-8-1 123,4 m2

Opphold

Gang

44,2 m2

D-5-1 95,7 m2

Opphold

8,2 m2

Bod

7,4 m2

Opphold

3,5 m2

26,9 m2

2

52,5 m

FELLES m2 4,5 m Gang 33,4 2

Bad

55,1 m2

D-4-1 104,8 m2

Bad

Opphold

5,0 m2

17,8 m2

Terrasse/Balkong

Opphold

30,2 m2

D-5-2 127,8 m2

Opphold

5,7 m2

21,3 m2

Prosjekterende:

Opphold 43,9 m2

D-4-3 48,7 m2

Terrasse/Balkong 46,5 m2

Terrasse/Balkong 38,1 m2

Opphold 24,8 m2

D-4-2 48,2 m2

Terrasse/Balkong 16,6 m2

16,1 m2

Soverom

Soverom

11,2 m2

D-4-1

42,0 m2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

Tiltakshaver

11,7 m2

N

Terrasse/Balkong

Storebø Maritim AS

D-4-4

Terrasse/Balkong

14,8 m2

14,8 m2

Prosjekt

D-4-2

D-4-3 sjø

0

D-5-1

D-5-2

843 Storebø brygge, Bygg D 1

2

3

4

Prestaneset 5392 Storebø

5

39

sjø

Prosjektnr.:

Tegningsnr.:

Dato

843

A71-116 A71-139

06.01.2020

Type tegning:

Målestokk

Salgstegninger_4. Salgstegninger_8. Etasje

1:200


Lokalisering:

N

A B PLAN 6

PLAN 7

C D E F

Soverom

Bad Bad

2

19,0 m

BadBad

6,9 6,9mm22

Soverom

Garderobe Garderobe 7,4 m2

Soverom Soverom 14,3 m2

5,9 m2

2 m2 6,8 7,9 m

Soverom Soverom

Bad Bad

2 2 19,0 19,0mm

14,2 m2

Bad

6,9 6,9mm22

8,0 m2

Bad 6,8 m2

Garderobe 5,9 m2 Garderobe

Soverom 14,2 m2

Soverom 14,3 m2

7,3 m2

19,0 m2

Soverom Soverom 13,9 m2 Bad Bad 7,3 m2

Soverom Soverom 13,9 m2

11,1 m2

Garderobe 7,4 m2

7,3 m2

Bad Bad 7,3 m2

Soverom Soverom 7,7 m2

Bad 5,7Bad m2

4,8 m2

Soverom 8,7 m2

2

7,4 m

8,0 m2

Garderobe Bod 8,0 m2 Bod

8,0 m2

Soverom

Bod Bod 2

8,5 8,6 m2

4,34,3 m2 m

Soverom Soverom 7,7 m2

Bad Bad 4,8 m2

5,6 m2

Soverom Soverom 8,6 m2

Bod Bod 2

2 8,5 8,6 m2

7,5 m2

8,7 m2

8,0 m2

Soverom

Garderobe

Soverom

Garderobe

Bod 8,0Bod m2

11,1 m2

7,3 m2

8,0 m2

7,4 m2

Gang

Soverom Soverom 8,6 m2 9,5 m2

8,0 m2

4,34,3 m2 m

Gang Gang

15,8 m2m2 16,4

16,4 m2

Gang 22,1 m2

Gang 17,5 m2

Gang 17,0 m2

Soverom 8,0 m2

FELLES 33,4 m2

Gang 17,5 m2

Gang 17,0 m2

EL-sentrale

D-8-2 175,6 m2

D-8-2 Opphold 84,8 m m2 175,6 2

D-7-1 134,7 m2 Opphold

Opphold

43,4 m2

43,4 m2

Opphold

D-8-1 Opphold 62,9 m2

D-7-2 189,3 m2

54,2 m2

123,4 m2

D-8-1 123,4 m2

FELLES 33,4 m2

FELLES FELLES 33,4 m2 33,4 m2

Opphold Opphold

D-6-1 143,5 m2

Opphold

2 85,7 m 55,1 m2

Opphold

55,1 m2

Opphold

D-6-2 202,7 m2

17,8 m2

Terrasse/Balkong

17,8 m2

Prosjekterende:

Terrasse/Balkong

30,2 m2

30,2 m2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

38,1 m2

38,1 m2

Terrasse/Balkong Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

34,2 m2

42,7 m2

43,6 m2

Tiltakshaver

D-6-1

D-7-1

Terrasse/Balkong 38,1 m2

D-6-2 sjø

Storebø Maritim D-7-2AS Prosjekt

sjø 843 Storebø brygge, Bygg D

N

Prestaneset 5392 Storebø 0

1

2

3

4

5

Storebø Brygge 40

Prosjektnr.:

Tegningsnr.:

Dato

843

A71-134 A71-139

06.01.2020

Type tegning:

Målestokk

Salgstegninger_6. Salgstegninger_8. Etasje

1:200


Lokalisering:

N

A B PLAN 8

Takterrasse for leilighet D-8-1 C og D-8-2

D Soverom

E

Bad

19,0 m2

6,9 m2

Bad

6,8 m2

Garderobe 5,9 m2

Soverom 14,2 m2

F Soverom

Bad

19,0 m2

Bad

6,9 m2

6,8 m2

Garderobe

Soverom

5,9 m2

14,2 m2

Soverom 13,9 m2

Soverom

Bad

7,3 m2

4,8 m2

8,7 m2

Soverom

Soverom

7,7 m2

Bad

7,4 m2

Soverom

Gang

d 2 Bo,3 m

16,4 m2

1

Soverom 8,6 m2

Bod

8,6 m2

8,6 m2

4,3 m2

Garderobe 8,0 m2

Soverom

Bod

8,6 m2

4,8 m2

Soverom Bod

7,4 m2

8,0 m2

Soverom

7,3 m2

8,7 m2

Garderobe

Bod

13,9 m2

Bad

7,7 m2

Bad

Soverom

4,3 m2

d 2 Bo,9 m

Gang

Gang

1

17,0 m2

16,4 m2

D-8-2 175,6 m2

Takterrasse D-8-1 ca. 100 m²

Gang

17,0 m2

Takterrasse D-8-2 ca. 100 m²

Opphold 43,4 m2

D-8-2 175,6 m2

D-8-1 123,4 m2

D-8-1 123,4 m2

FELLES 33,4 m2

Opphold 43,4 m2

Opphold

Opphold

D-8-1 43,4 m 123,4 m2 2

55,1 m2

FELLES 33,4 m2

FELLES 30,5 m2Opphold 17,8 m

2

Terrasse/Balkong

Opphold

30,2 m2

55,1 m2

Takterrasse for D-8-1

Opphold 17,8 m2

Terrasse/Balkong

Prosjekterende:

Terrasse/Balkong

38,1 m2

Takterrasse for D-8-2

30,2 m2

Terrasse/Balkong 38,1 m2

D-8-1

sjø D-8-2 sjø

Tiltakshaver

Storebø Maritim AS

N

Prosjekt

843 Storebø brygge, Bygg D 0

1

2

3

4

Prestaneset 5392 Storebø

5

41

Prosjektnr.:

Tegningsnr.:

Dato

843

A71-140 A71-139

06.01.2020

Type tegning:

Målestokk

Salgstegninger_8. Etasje

1:200


Lokalisering:

A B 2

N

,3 21

m

C Bod m2

4,2 m

4,7 m2

11,8 m2

2

13,5 m2

m

Soverom 11,8 m

Bod

4,2 m2

Bad

4,7 m2

2

Bod

Gang

3,8 m2

RA: 66m2 -ROM: 62m2

5,5 m2

Gang

13,5 m2

Soverom 7,0 m2

Bod

errasse: 11m2 portsbod:5m2 tasje: 2

Gang

3,8 m2

5,5 m

Bod

Bod

Bod

Bod

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

Bod

Bod

2,5 m2

2,5 m2

2

Bod

Bod

2,5 m2

2,5 m2

Bod

Soverom

4,2 m2

Bad

Soverom

4,7 m2

11,8 m2

D-2-2 56,7 m2

7,0 m2

Gang 13,5 m2

Bod

Gang

3,8 m2

5,5 m2

Soverom 7,0 m2

Bad

4,8 m

D-2-2 56,7 m 2

Sovero

D-2-1 66,2 m 2

D-2-1 66,2 m2

28,6 m2

D-2-2 56,7 m2

Opphold 28,6 m2

Opphold 21,7 m2

2

5,0 m2

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2

52

53

Terrasse/Balkong

2,5 m2 1

Terrasse/Balkong

2

3

2,5 m52 4

MĂĽlestokk 1:100

0

5,0 m2

52

53

1

11,0 m2

2

3

4

5

Storebø Brygge 42

Opphold 28,6 m2

21,7 m2

21,7 m2

D-2-1 66,2 m2

10,9 m2

Opphold

Opphold

Opphold

N2,5 m

0

,3 21

Gang

D-2-1

m2

Bad

Soverom

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2


Lokalisering:

A B 2

,3 21

m

C Bod m2

4,2 m

N

2

Bod

,3 21

Gang

3,8 m2

5,5 m2

Gang 13,5 m2

m

Soverom 11,8 m

m2

7,0 m

4,2 m2

Bad

4,7 m2

Gang 5,5 m2

4,8 m2

Soverom

Bod

2

Bod Bad3,8 m2

RA: 57m 66m2 -ROM: 53m 62m2

Gang

13,5 m2

22,6 m 2

D-2-2 56,7 m2 Bod

errasse: 12m 11m2 portsbod: 5m22 portsbod:5m asje: 2 tasje:

Gang

3,8 m2

Soverom

5,5 m

Bod Bod 2,5 m2

2,5 m2

Bod Bod 2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

FELLES 12,1 m 2 Bod Bod 2,5 m2

Hei Hei

Bod Bod 2,5 m2

Bod Bod 2,5 m2

Bod Bod 2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

2

,3 21

Soverom

m

Soverom Soverom 11,8 m2

Bod Bod 4,2 m2

Tra Tra

Bad Bad 4,7 m2

4,2 m2

4,7 m2

11,8 m2

D-2-2 56,7 m2

28,6 m2

Bod Bod 2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

10,9 m2

Opphold

Bod Bod 2,5 m2

2

7,0 m2

Gang Gang 13,5 m2

13,5 m2

Bod Bod 3,8 m2

Gang Gang 5,5 m2

3,8 m2

5,5 m2

Soverom Soverom 7,0 m2 7,0 m2

Bad Bad 4,8 m2

4,8 m2

D-2-2 D-2-2 2 56,7 56,7 m m2

D-2-1 D-2-1 2 66,2 66,2 m m2

D-2-1 66,2 m2

Opphold 28,6 m2

Terrasse/Balkong 12,4 m2

D-2-2 56,7 m2

Opphold 28,6 m2

Opphold 21,7 m2

2 2

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2

5,0 m

52

53

Terrasse/Balkong

2,5 m2 1

Terrasse/Balkong

2

3

2,5 m52 4

MĂĽlestokk 1:100

0

5,0 m2

52

53

1

11,0 m2

2

3

4

5

43

28,6 m2

21,7 m2

21,7 m2

D-2-1 66,2 m2

Soverom Soverom 10,9 m2 Opphold Opphold 28,6 m2

Opphold Opphold 21,7 m2

Opphold

N2,5 m

0

D

4,7 m2

11,8 m2

D-2-2 D-2-1

m2

Bad

Soverom

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Terrasse/Balkong Terrasse/Balkong 11,0 m2 11,0 m2

Terrasse/Balkong Terrasse/Balkong 12,4 m2 12,4 m2

10,9 m2


Lokalisering:

A B 2

,3 21

m

C Bod m2

4,2 m

Bad

Soverom

N

D

4,7 m2

11,8 m2

2

Gang 5,4 m2

-2-3 -2-1

,3 21

Bod Gang 3,7 m2 13,5 m2

m

Bod

4,2 m2

Soverom 11,8 m

Bad

Bod

4,8 m2

: 56m 66m2 OM: 52m 62m2

Bad

4,7 m2

2

Gang

3,8 m2

5,5 m2

Gang

13,5 m2

Soverom

2 211,1 211,1 m m2

7,0 m

22,6 m 2

D-2-3 55,9 m2

m2

Bod

asse: 12m 11m2 tsbod: 5m22 tsbod:5m je: 2

Soverom

Bod Bod 2,5 m2

Bod Bod 2,5 m2

Gang 2,5 m2

3,8 m2

5,5 m Bod Bod 2,5 m2

10,7 m2

Bod Bod 2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

Heis Heis

Bod Bod 2,5 m2

Bod Bod 2,5 m2

2,5 m2

Bod Bod 2,5 m2

2,5 m2

FELLES 12,1 m 2

2

Bod Bod 2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

FEL FEL 45,1 45,1

2,5 m2

2

Opphold 28,2 m2

,3 21

Soverom

m

Soverom Soverom 11,8 m2

Bod Bod 4,2 m2

Trapp? Trapp?

Bad Bad 4,7 m2

4,2 m2

4,7 m2

11,8 m2

D-2-2 7,0 m 56,7 m2

Gang Gang 13,5 m2

2

13,5 m2

Bod Bod 3,8 m2

G G 5

Gang Gang 5,5 m2

3,8 m2

5,5 m2

5

Soverom Soverom 7,0 m2 7,0 m2

Bad Bad 4,8 m2

Bad Bad 4,8 m2

4,8 m2

4,8 m2

D-2-2 D-2-2 2 56,7 56,7 m m2

D-2-1 D-2-1 2 66,2 66,2 m m2

D-2-1 66,2 m2

D-2-2 56,7 m2

21,7 m2

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Opphold 28,6 m2

Opphold 21,7 m2

2,5 m2

2

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2

5,0 m

52

53

Terrasse/Balkong

2,5 m2 1

Terrasse/Balkong

2

3

4

2,55 m2

MĂĽlestokk 1:100

0

5,0 m2

52

53

1

11,0 m2

2

3

4

5

Storebø Brygge 44

Soverom Soverom 10,7 m2 10,7 m2

21,7 m2

Opphold

D-2-1 66,2 m2

10,9 m2

28,6 m2

Opphold Opphold 21,7 m2

Opphold 28,6 m2

Soverom Soverom 10,9 m2 Opphold Opphold 28,6 m2

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Terrasse/Balkong Terrasse/Balkong 11,0 m2 11,0 m2

Terrasse/Balkong Terrasse/Balkong 12,4 m2 12,4 m2

Terra Terra 12,4 m

12,4 m


Lokalisering:

A B

N

2

m ,3 21 Bad Bod 4,6 m 2

Bod Soverom 2,7 m2

4,2 m2

C Garderobe

Bad

3,3 m2

4,7 m2

11,8 m2

2

Gang

D-2-4 D-2-1

,3 21

Gang

9,3 m2

13,5 m2

m

11,8 m

4,7 m2

BRA: 61m 66m2 P-ROM: 54,6m 62m2 2

Gang

3,8 m2

3,7 m2

Bad

2

Bod

Bod

Bod

4,2 m2

Soverom 10,9Soverom m2

5,5 m2

Gang

13,5 m2

Soverom 7,0 m2

22,6 m 2

Terrasse: 11m2 Sportsbod: 5m22 Sportsbod:5m Etasje: 2

Bod

3,8 m

Bod Bod 2,5 m2

Bod Bod 2,5 m2

2,5 m2

5,5 m2

Bod Bod 2,5 m2

7,0 m2

2,5 m2

Bod Bod 2,5 m2

Bod Bod 2,5 m2

2,5 m2

Bod Bod 2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

2

m

Soverom Soverom 11,8 m2

Soverom D-2-2

Bod Bod 2,5 m2

2,5 m2

FELLES 12,1 m 2

,3 21

D-2-3 55,9 m2

Bod Bod 2,5 m2

2,5 m2

Gang

2

Bod Bod 4,2 m2

Bad Bad 4,7 m2

4,2 m2

4,7 m2

11,8 m2

Gang Gang 13,5 m2

13,5 m2

56,7 m2

Bod Bod 3,8 m2

3,8 m2

Soverom Soverom 7,0 m2 7,0 m2

D-2-2 D-2-2 2 56,7 56,7 m m2

D-2-1 D-2-1 2 66,2 66,2 m m2

Opphold

D-2-4 60,6 m2

D-2-1 66,2 m2

28,2 m2

Opphold

Opphold

21,7 m2

21,7 m2

D-2-2 56,7 m2

27,2 m2

D-2-1 66,2 m2

Opphold 28,6 m2

Opphold 21,7 m2

N2,5 m

Terrasse/Balkong Terrasse/Balkong 2

2

5 m2

11,0 m2

2

52

53

1

12,4 m2

5,0 m

Terrasse/Balkong

2,5 m2 0

Terrasse/Balkong

11,1 m

2

3

5,0 m2

2,54 m2 5 53

MĂĽlestokk 1:100

0

1

11,0 m2

52

2

3

4

5

45

28,6 m2

Opphold Opphold 21,7 m2

Opphold 28,6 m2

Opphold Opphold 28,6 m2

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Terrasse/Balkong Terrasse/Balkong 11,0 m2 11,0 m2

Terrasse/Balk Terrasse/Balk 12,4 m2 12,4 m2


Lokalisering:

A

N

B 2

,3 21

m

C 12,3 m2

Soverom

Bod

Bod 4,2 m2 Soverom

m2

3,4 m

Bad

Bad 6,1 m

11,8 m

2

4,7 m2

2

2

Gang1,3

Gang

D-3-1 D-2-1

m

2

13,5 m2

11,0 m2

Bod

4,2 m2

Soverom

Soverom

11,8 m

7,0 m2

Bad

4,7 m2

Bod

Gang

3,8 m2

5,5 m2

2,6 m2

85m22

BRA:66m BRA: P-ROM:62m 82m22 P-ROM:

Bad

2

Gang

Soverom

13,5 m2

7,0 m2

Bad 6,2 m2

D-3-1 85,2 m2

20m22

Terrasse:11m Terrasse: 22 Sportsbod: 5m Sportsbod:5m Etasje:23 Etasje:

Bod

Gang

3,8 m2

5,5 m2

Bod

Bod

Bod

Bod

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

Bod

Bod

2,5 m2

2,5 m2

Bod 3,4 m2

Soverom 12,3 m2

Bad Bod 6,1 m2

Bod

2,5 m2

2,5 m2

Gang 11,0 m2

Bod 4,2 m2

Bad

Soverom Soverom 11,8 m2

Opphold 38,5 m2

4,7 m2

7,0 m2

D-2-2 Soverom 2 7,0 m 56,7 m

Bad 2,6 m2

Gang 13,5 m2

Bad

D-3-1 85,2 m 2

2

6,2 m2

Bod

Gang

3,8 m2

5,5 m2

Soverom Opphold 7,0 m2

38,5 m2

D-3-2 44,1 m D-2-2 56,7 m 2

Opphold 21,9 m2

So

D-2-1 66,2 m2

Opphold 28,6 m2

D-3-2 44,1 m2

D-2-1 66,2 m 2

Opphold

21,7 m2

10,6 m

Opphold 21,7 m2

Terrasse/Balkong

D-2-2 56,7 m2

21,9 m2

D-2-1 66,2 m2 Soverom

Opphold 28,6 m2

2

10,6 m

Opphold 21,7 m2

N2,5 m

2

m2

5,0 m2

12,4 m2

Terrasse/Balkong

20,0 m2

15,3 m2

52

53

1

Terrasse/Balkong

11,0 m2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

2,5 m2 0

Terrasse/Balkong

2

3

4 2,5 m25

MĂĽlestokk 1:100

0

5,0 m2

52

53

1

11,0 m2

2

3

4

5

Storebø Brygge 46

28,6 m2 2

20,0 m2

Opphold

10,

Opphold Soverom

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Terrasse/Balkong 15,3 m2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2


Lokalisering:

A B 2

,3 21

m

4,2 m2

N 11,8 m

D

4,7 m2

2

Bad

2,6 m2

2

Gang

,3 21

3,2 m2

Gang Bad 6,2 m2

13,5 m2

m

Soverom 11,8 m

4,2 m2

Bad

4,7 m2

Gang

3,8 m2

44m22

Bod

2

Bod

BRA: RA: 66m P-ROM: 44m22 -ROM: 62m

5,5 m2

Gang

13,5 m2

Soverom 7,0 m2

D-3-2 44,1 m2

errasse:11m 15m22 errasse: 2 2 Sportsbod: 2,5m portsbod:5m Etasje: tasje: 23

Bod

Gang

3,8 m2

5,5 m

2

Bod

Bod

Bod

Bod

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

Bod 12,3 m2

Bod

Bod

2,5 m2

2,5 m2

Hei Hei

3,4 m2

Soverom Bad Bod 6,1 m2

Bod

2,5 m2

2,5 m2

Gang 11,0 m2

Bod

Opphold 21,9 m2

4,2 m2

Soverom D-2-2

Tra

Bad

Soverom Soverom 11,8 m2

4,7 m2

7,0 m2

Bad

D-2-2 56,7 m2

2,6 m2

Gang

3,2 m2

Gang

7,0 m2

13,5 m2

Bad

D-3-1 85,2 m 2

6,2 m2

Bod

Gang

3,8 m2

5,5 m2

Soverom Opphold 7,0 m2

38,5 m2

D-3-2 Bad 4,8 m 44,1 m 2 D-2-2 56,7 m 2

2

Opphold 21,9 m2

Soverom

D-2-1 66,2 m 2

10,9 m2

Opphold 28,6 m2

Soverom 10,6 m2

D-2-1 Soverom 66,2 m2 10,6 m

Opphold

Opphold 28,6 m2

2

Opphold

21,7 m2

D-2-2 56,7 m2

21,7 m2

D-2-1 66,2 m2 Terrasse/Balkong 15,3 m2

Opphold 28,6 m2

Opphold 21,7 m2

N2,5 m

0

Bad

Soverom

D-3-2 D-2-1

m2

C Bod

2 2

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2

5,0 m

52

53

Terrasse/Balkong

2,5 m2 1

Terrasse/Balkong

2

3

2,5 m52 4

MĂĽlestokk 1:100

0

5,0 m2

52

53

1

11,0 m2

2

3

4

5

47

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Terrasse/Balkong 20,0 m2

Terrasse/Balkong 15,3 m2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2


Lokalisering:

A B 2

,3 21

m

C Bod m2

4,2 m

N

Bad

Soverom

4,7 m2

11,8 m2

2

Gang

,3 21

Bod 4,0 Gang m2

4,9 m2

D-3-3 D-2-1

13,5 m2

m

4,2 m2

Soverom 11,8 m

Bad 5,2 m2

BRA: 50m 66m2 P-ROM: 50m 62m2

Bod

Bad

4,7 m2

2

Bod

Gang

3,8 m2

5,5 m2

Gang

13,5 m2

Soverom m2

7,0 m

D-3-3 49,5 m2

Terrasse: 15m 11m2 2 2 Sportsbod: 2,5m Sportsbod:5m Etasje: 3 2

Opphold 2

24,9 m

Bod

Gang

3,8 m2

5,5 m

Soverom 11,6 m2

Bod

Bod

Bod

Bo

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

2,5

Bod

Bod

2,5 m2

2,5 m2

2

Soverom 12,3 m2

Bad Bod 6,1 m2

Bo

2,5 m2

2,5

Gang

Soverom

4,2 m2

Bad

4,7 m2

7,0 m2

D-2-2 56,7 m2

7,0 m2

11,0 m2

Bod Soverom Soverom 11,8 m2 Bad 2,6 m2

Gang 13,5 m2

D-3-1 85,2 m 2

Bod 3,8 m2

Soverom Opphold 7,0 m2

38,5 m2

D-2-2 56,7

D-2-1 66,2 m 2

Opphold 28,6 m2

Soverom 2

10,6 m

D-2-1 66,2 m2

Opphold

Opphold 28,6 m2

21,7 m2

D-2-2 56,7 m2

Opphold 21,7 m2

D-2-1 66,2 m2 Terrasse/Balkong 15,1 m2

N2,5 m

2

5 m2

5,0 m2

1

28,6 m2

Opphold 21,7 m2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2

52

53

Terrasse/Balkong

2,5 m2 0

Opphold

2

3

2,5 4m2

MĂĽlestokk 1:100

0

5,0 m2

52

553

1

11,0 m2

2

3

4

5

Storebø Brygge 48

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Terrasse/Balkong 20,0 m2

T

1

Terrasse/Balkong

Terras

11,0 m2

12,4 m2


Lokalisering:

A

N

B 2

,3 21

m

C Bod Soverom 4,2 m2

Bad 5,5 m2 Soverom

Bad

11,4 m2

4,7 m2

m2

11,8 m

2

,3 21

Gang

D-3-4 D-2-1

13,5 m2

Gang 8,4 m2

m

Soverom Soverom 7,1 m2 11,8 m

Bad

4,7 m2

Gang

3,8 m2

5,5 m2

Bod

BRA:66m BRA: P-ROM:62m 67m22 P-ROM:

4,2 m2

2

Bod

71m22

Bod

Gang

2

4,0 m

13,5 m2

Soverom 7,0 m2

Terrasse:11m 20m22 Terrasse: 22 Sportsbod: 5m Sportsbod:5m Etasje:23 Etasje:

Bod

Bad

3,8 m

5,2 m2

Gang

2

5,5 m2

Bod

Bod

Bod

Bod

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

Bod 3,4 m2

Soverom Bad Bod 6,1 m2

12,3 m2

Bod

Bod

2,5 m2

2,5 m2

Bod

2,5 m2

2,5 m2

Gang 11,0 m2

Bod 2

4,2 m

Bad

Soverom Soverom 11,8 m2

4,7 m2

7,0 m2

D-2-2 D-3-4Soverom 71,1 7,0 m2m 56,7 m2

Bad 2,6 m2

Gang 13,5 m2

Bad

2

D-3-1 85,2 m 2

6,2 m

Bod 3,8 m2

Soverom Opphold 7,0 m2

38,5 m2

D 4 D-2-2 56,7 m 2

D-2-1 66,2 m 2

2

30,6 m

D-2-1 Soverom m2 11,6 66,2 m2

Opphold 28,6 m2

D-2-1 66,2 m2

21,7 m2

Terrasse/Balkong 20,0 m2

D-2-2 56,7 m2

Opphold 28,6 m2

Opphold 21,7 m2

Terrasse/Balkong

5 m2

11,0 m2

2

19,6 m

52

53

1

12,4 m2

2

Terrasse/Balkong

2,5 m2 0

Terrasse/Balkong Terrasse/Balkong

5,0 m

2

3

2,54 m2 5 53

MĂĽlestokk 1:100

0

1

11,0 m2

5,0 m2

52

2

3

4

5

49

28,6 m2

Opphold

21,7 m2

2

Opphold Soverom 10,6 m2

Opphold

N2,5 m

O

2

Opphold

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Terrasse/B 15,3 m2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balko

11,0 m2

12,4 m2


Lokalisering:

N

A B

Soverom

2

2

15,9 m

,3 21

m

C Bod 4,2 m2

Bad

Gang

Soverom

D

4,7 m2

15,0 m2

11,8 m2

2

,3 21

Gang

D-4-1 D-2-1

13,5 m2

m

Bod

4,2 m2

Soverom 11,8 m2 Bad

Bad

4,7 m2 2

5,6 m

Bod

Gang

3,8 m2

5,5 m2

Soverom

2

A: 66m RA: 105m2 2 ROM: ROM:62m 99m2

10,5 m2

Opphold

Gang

22,6 m2

21,9 m2

13,5 m2

D-4-6 33,2 m 2

Bad

Soverom Bod 5,8 m2

Bad

Gang

5,3 m2

7,0 m2

rasse: 11m2 2 errasse: 16m ortsbod:5m2 2 portsbod: 5m sje: 2 asje: 4

Opphold

D-4-5 38,5 m 2

4,9 m2

9,2 m2

4,2 m2

15,9 m2

FELLE 50,7 m Gang

Bod

15,0 m2

Gang Bod

Bod

2,5 m2

3,8 m2

Bod

Bod

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

Bod

Bod

Bod

Bod Bod

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

Bad

5,5 m2

Opphold

5,6 m2

Soverom

Heis

10,5 m2

47,5 m2

211,1 m 2

Gang

Soverom

Soverom

2,5 m25,8 m2

Opphold 47,5 m2

Bod 4,2 m2

Trapp?

Bad

Soverom

4,7 m2

Gang

11,8 m2

7,0 m2

D-2-2 56,7 m2

8,2 m2

Gang 13,5 m2

Bad 5,7 m2

Bod

D-4-1 104,8 m 2

Gang

3,8 m2

5,5 m2

Soverom

Opphold

7,0 m2

21,3 m2

Bad 4,8 m2

D-2-2 56,7 m 2

D-4-2 48,2 m 2 Soverom

Terrasse/Balkong 16,1 m2

D-2-1 66,2 m 2

10,9 m2

Opphold 28,6 m2

Soverom 11,2 m2

D-2-1 66,2 m2

Opphold

Opphold

21,7 m2

28,6 m2

Bad

D-2-2 56,7 m2

5,7 m2

Opphold m2

21,7 m

D-2-1 66,2 m2

D-4-1 104,8 m2

Opphold 28,6 m2

Opphold 21,7 m2

N2,5 m

Terrasse/Balkong

2

12,4 m2

5,0 m

2

16,1 m2

2,5 m2 2

3

2 2,5 m 5

4

MĂĽlestokk 1:100

48,2 m2

Terrasse/Balkong

52

53

1

Terrasse/Balkong D-4-2

11,0 m2

2

0

5,0 m2

11,2 m2

52

53

1

Terrasse/Balkong Soverom11,0 m2

2

3

4

5

Storebø Brygge 50

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Terrasse/Balkong 14,8 m2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2


Lokalisering:

A B 2

,3 21

m

N

Soverom

C Bod 4,2 m2

D

4,7 m2

2

Gang

D-4-2 D-2-1

,3 21

13,5 m2 Gang 8,2 m2

Soverom 11,8 m2 Bod 3,8 m2

Soverom

m

Bod

4,2 m2

Bad

4,7 m2

Gang

Opphold 22,6 m2

D-4-5 38,5 m 2

Gang

5,7 m2

Opphold 21,9 m2

5,5 m2

Bad

RA: RA:66m 48m2 2 2 ROM: 62m -ROM: 48m2

D-4-6 33,2 m 2

Bad

Bad

Gang

5,3 m2

4,9 m2

9,2 m2

Gang

2

4,2 m2

13,5 m2

7,0 m2

Soverom 15,9 m2

F 5 Gang 15,0 m2

rrasse: 11m2 2 errasse: 15m portsbod:5m2 2 portsbod: 2,5m asje: 2 tasje: 4

Bod

Bod

Bod

Bod

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

Bod

Bod

Bod

Bod Bod

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

Bad

Bod

Opphold

3,8 m

21,3 m2

5,6 m2

Gang

2

5,5 m2

Soverom

Heis

10,5 m2

2,5 m25,8 m2

Opphold 47,5 m2

Bod 4,2 m2

Trapp?

Bad

Soverom

4,7 m2

Gang

11,8 m2

D-2-2 Soverom 2 56,7 m 7,0 m

8,2 m2

Gang 13,5 m2

Bad 5,7 m2

Bod

2

D-4-1 104,8 m 2

Gang

3,8 m2

5,5 m2

Soverom

Opphold

7,0 m2

21,3 m2

Bad 4,8 m2

D-2-2 56,7 m 2

D-4-2 48,2 m 2 Soverom

Terrasse/Balkong 16,1 m2

D-4-2 48,2 m2

D-2-1 66,2 m2

D-2-1 66,2 m 2

21,7 m2

28,6 m2

Terrasse/Balkong 14,8 m2

D-2-2 56,7 m2

21,7 m

Soverom

D-2-1 66,2 m2

Opphold 28,6 m2

Opphold 21,7 m2

Terrasse/Balkong 14,8 m2

2 2

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2

52 Terrasse/Balkong

2,5 m2 1

Terrasse/Balkong

5,0 m

53

2

3

2,5 m2 4

MĂĽlestokk 1:100

5

0

52

53

1

11,0 m2

5,0 m2

2

3

4

5

51

28,6 m2

Opphold

Opphold

m2

11,2 m2

10,9 m2

Opphold Soverom 11,2 m2

Opphold

N2,5 m

m2

Bad

11,8 m2

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2


Lokalisering:

A B 2

,3 21

m

C Bod m2

4,2 m

N

Gang

Bad

Soverom

2

2

52,5 m

,3 21

Gang 4,5 m2

Gang

D-4-3 D-2-1

13,5 m2

m

Bod

4,2 m2

Soverom 11,8 m

Bad

4,7 m2

2

Bad Bod 2

Gang

5,0 m2 3,8 m

5,5 m2

Opphold 22,6 m2

Gang

21,9 m2

Bad

Gang

5,3 m2

D-4-3 48,7 m2

rrasse: 11m2 rrasse: 15m22 ortsbod:5m 2 ortsbod: asje: 2 2,5m asje: 4

D-4-6 33,2 m 2

Bad

Soverom 7,0 m2

Opphold

D-4-5 38,5 m 2

13,5 m2

66m22

RA: 49m 2 ROM: 49 62m ROM: m2

4,9 m2

9,2 m2

Gang

21

4,2 m2

Soverom 2

15,9 m

15,0 m2

Gang

3,8 m2

Opphold

5,5 m2

Bod

Bod

Bod

Bod

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

Bod

Bod

Bod

Bod Bod

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

Bad 5,6 m2

Soverom

Heis

10,5 m2

2,5 m25,8 m2

Opphold

Soverom

24,8 m2

F 5 Gang

Bod

47,5 m2

Bod 4,2 m2

Trapp?

Bad

Soverom

4,7 m2

Gang

11,8 m2

7,0 m2

D-2-2 56,7 m2

8,2 m2

Gang 13,5 m2

Bad 5,7 m2

Bod

D-4-1 104,8 m 2

Gang

3,8 m2

5,5 m2

Soverom

Opphold

7,0 m2

21,3 m2

Bad 4,8 m2

D-2-2 56,7 m 2

D-4-2 48,2 m 2 Soverom

Terrasse/Balkong 16,1 m2

D-2-1 66,2 m 2

10,9 m2

Opphold 28,6 m2

Soverom 11,2 m2

D-2-1 66,2 m2

Opphold 28,6 m2

Soverom 11,7 m2

Opphold 21,7 m2

D-2-2 56,7 m2

Opphold 21,7 m2

D-2-1 66,2 m2 Terrasse/Balkong 14,8 m2

N2,5 m

m2

D

4,7 m2

Opphold

11,8 m2

2 2

28,6 m2

Opphold 21,7 m2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2

5,0 m

52

53

Terrasse/Balkong

2,5 m2 1

Opphold

2

3

2 2,5 m 4 5

MĂĽlestokk 1:100

0

5,0 m2

52

53

1

11,0 m2

2

3

4

5

Storebø Brygge 52

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Terrasse/Balkong 14,8 m2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2


N Garderobe 4,3 m2

Bad 4,9 m2

Soverom 17,2 m2

Bad 5,1 m2

Gang

Soverom

13,7 m2

7,7 m2

2

,3 21

m

Bad Soverom

4,7 m2

Bod

Soverom 7,9 m2 Bad

4,2 m2

4,7 m2

11,8 m2

Vaskerom 3,7 m2

Gang

13,5 m2

Bod

Gang

3,8 m2

5,5 m2

Soverom 7,0 m2

D-4-4 123,4 m2 Opphold

D-2-2 56,7 m2

52,5 m2

D-2-1 66,2 m2

Opphold 28,6 m2

Bad 5,0 m2 Opphold 21,7 m2

Terrasse/Balkong

2,5 m2 2,5 m2 MĂĽlestokk 1:100

0

5,0 m2

52

53

1

11,0 m2

2

3

4

N

Terrasse/Balkong Terrasse/Balkong 16,6 m2

12,4 m2

Soverom 11,7 m2

1:100

5

53


N

Lokalisering:

A

Gang 9,3 m2

Soverom 14,6 m2

B C

Gang 12,8 m2

D 2

Bod 3,5 m2

-5-1

,3 21

m

Soverom

Soverom

11,8 m

9,8 m2

Bod

4,2 m2

Bad

4,7 m2

2

Bad 5,7 m2

Opphold

2

: 96m OM: 92m2

22,0 m2

Opphold

Gang

O

22,6 m2

2

D-5-3 38,6 m 2

D-533,5

D-5-4 33,3 m 2

13,5 m2 Bad

Bad

5,1 m2

5,1 m2

Gang

Gang

4,1 m2

4,3 m2

Gang 9,3 m

Soverom

2

14,6 m2

Gang

FELLES 44,9 m 2

12,8 m2

2

asse: 42m tsbod: 5m2 e: 5

Bod

Opphold

3,8 m

44,2 m2

Gang

2

Bod 3,5 m2

5,5 m2 Soverom 9,8 m2

D-5-1 Soverom 95,7 m2 7,0 m

Bad 5,7 m2

Heis

Opphold 44,2 m2

D-5-1 95,7 m 2

Bod 3,5 m2

2

D-5127, Opphold 43,9 m2

Terrasse/Balkong 42,0 m2

D-2-2 56,7 m2

D-2-1 66,2 m2

Opphold 28,6 m2

Opphold 21,7 m2

Terrasse/Balkong 42,0 m2

Terrasse/Balkong

2,5 m2 1

2

3

4

2,55 m2

MĂĽlestokk 1:100

0

5,0 m2

52

53

1

11,0 m2

2

3

4

5

Storebø Brygge 54

Terrasse/Balkong 12,4 m2


N Gang

A

Garderobe

10,9 m2

4,8 m2

B C

FELLES 44,9 m2

D Bad

E

2

7,2 m2

Soverom m

13,2 ,3m 21

2

5-2

Bod

4,2 m2

Soverom 11,8 m

Heis

4,7 m2

Opphold Opphold 2 22,0 22,0 m m2

Opphold Opphold 2

Opphold Opphold 2

22,6 22,6 m m2

Gang

5,0 m2

28m M: 120m2

Bad

2

Bad

28m2

21,8 21,8 m m2

D-5-3 38,6 m 22

13,5 m2

Bad Bad 2

Bad Bad 2

5,1 5,1 m m2

5,1 5,1 m m2

9,0 m2

D-5-5 33,5 m 22

D-5-4 33,3 m 22

Soverom

Bad Bad 2

Gang Gang 2

4,3 4,3 m m2

9,3 9,3 m m2

14,6 14,6 m m2

Gang Gang2

FELLES 44,9 m 22

12,8 12,8 m m2

3,8 m2

Gang Bod

Soverom Soverom 2 9,8 9,8 m m2

Gang

26,9 m

3,5 3,5 m m2

Bad Bad 2

5,7 5,7 m m2

Heis

Opphold Opphold 2

OppholdSoverom 26,9 m2

3,5 m2

Bod Bod 2

5,5 m2

m2

7,4 m

44,2 44,2 m m2

D-5-1 95,7 m 22

Gang Gang 2

Bod Bod 2

7,4 7,4 m m2

3,5 3,5 m m2

7,0 m2

D-5-2 127,8 m 22 Opphold Opphold 2 43,9 43,9 m m2

Terrasse/Balkong Terrasse/Balkong 2 42,0 42,0 m m2

D-5-2 127,8 m2

D-2-2 56,7 m2

Opphold 43,9 m2

D-2-1 66,2 m2 Terrasse/Balkong

Opphold 28,6 m2

m2

46,5 m

Opphold 21,7 m2

Terrasse/Balkong

2,5 m2 2

3

4

2,5 m2 5

MĂĽlestokk 1:100

0

5,0 m2

52

53

1

11,0 m2

2

3

4

5

55

5,1 5,1 m m2

Gang Gang 2

4,1 4,1 m m2

Gang Gang 2

Soverom Soverom 2

Bod

47m2

se: 47m bod: 5m2 5

1

Lokalisering:

Terrasse/Balkong 12,4 m2


Lokalisering:

N

N

A B Bad

C

6,9 m2

Soverom 2

19,0 m

Lokalisering:

D E F 2

,3 21

Soverom 8,7 m2

m

Bad 7,3 m2

Bod

4,2 m2

Soverom

Bad

4,7 m2

11,8 m2

Soverom

Bod

8,5 m2

D-6-1

Gang

4,3 m2 13,5 m2

Bod

Gang BRA:

3,8 m2

Soverom 7,0 m2

5,5 m2

Gang

144m2 P-ROM: 139m2

17,5 m2

Terrasse: 34m2 Sportsbod: 5m2 Etasje: 6 D-2-2 56,7 m2

Opphold

D-2-1 66,2 m2

62,9 m2

Opphold 28,6 m2

Bad

Bad

6,9 m2

Soverom

Garderobe

Soverom

7,4 m2

14,3 m2

7,9 m2

19,0 m2

Soverom

Opphold

Bad

11,1 m2

7,3 m2

Garderobe 7,4 m2

Soverom

Bad

8,0 m2

5,7 m2

Soverom 8,7 m2

Bod

21,7 m2

8,0 m2

Soverom 8,0 m2

Soverom

Bod

8,5 m2

4,3 m2

D-6-1 143,5 m2

Gang 22,1 m2

Gang 17,5 m2

EL-sentrale

Opphold 62,9 m2

Opphold

D-6-1 143,5 m 2

85,7 m2

D-6-2 202,7 m 2

Terrasse/Balkong 34,2 m2

Terrasse/Balkong 38,1 m2

2,5 m 2,5 m2

Terrasse/Balkong

2

5,0 m

53

11,0 m2

2

52

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Terrasse/Balkong 34,2 m2

MĂĽlestokk 1:100 0

1

2

3

4

5

Storebø Brygge 56

1:100

Soverom 8,0 m2

FELLES 33,4 m 2


N

Lokalisering:

Bad

Garderobe

Soverom

7,4 m2

14,3 m2

A

7,9 m2

B C Lokalisering:

D

Soverom 11,1 m2

Garderobe 7,4 m2

Soverom

Bad

8,0 m2

5,7 m2

2

Bod

,3 21

2

8,0 m

m

Soverom

Bod

4,2 m2

Soverom

Bad

4,7 m

11,8 m2

8,0 m2 2

D-6-

Gang Gang2

13,5 m 2 22,1 m

Soverom 8,0 m2

FELLES 33,4 m2

Bod

Gang

3,8 m2 EL-sentrale

Soverom

5,5 m2

7,0 m2

BRA: 203 P-ROM: 1

Terrasse: Sportsbod Etasje: 6 D-2-2 56,7 m2

D-2-1 66,2 m2

Opphold Opphold

28,6 m2

Bad 6,9 m2

Soverom 19,0 m2

85,7 m2 Bad 7,3 m2

Opphold 21,7 m

2

Soverom 8,7 m2

Soverom

Bod

8,5 m2

4,3 m2

D-6-2 202,7 m2

Gang 17,5 m2

Opphold 62,9 m2

D-6-1 143,5 m 2

Terrasse/Balkong 34,2 m2

Terrasse/Balkong

2,5 m2 2,5 m2

5,0 m

53

11,0 m2

2

52

MĂĽlestokk 1:100 0

1

2

Terrasse/Balkong 38,1 m2

3

4

5

57

Terrasse/Balkong 12,4 m2


Lokalisering:

N

N

A Soverom

B

Bad

19,0 m2

6,9 m2

C

Lokalisering:

D E 2

,3 21

Soverom 2

8,7 m

m

F

Bad 7,3 m2

Bod

4,2 m2

Soverom

Bad

4,7 m2

11,8 m2

Soverom

Bod

8,5 m2

Gang

D-7-1

4,3 m2 13,5 m2

Bod

Gang

3,8 m2

Soverom 7,0 m2

5,5 m2

Gang 17,5 m2

D-7-1 134,7 m2

D-2-2 56,7 m2

BRA: 135m2 P-ROM: 130m2 Terrasse: 43m2 Sportsbod: 5m2 Etasje: 7

Opphold 54,2 m2

D-2-1 66,2 m2

Opphold 28,6 m2

Soverom

Soverom

Bad

19,0 m2

Bad

6,9 m2

Opphold 21,7 m2

8,0 m2

14,3 m2

Garderobe 7,3 m2

Soverom Bad

11,1 m2

Garderobe

7,3 m2

Soverom

7,5 m2

8,0 m2

Bad

Soverom

5,6 m2

8,7 m2

Soverom

Bod Soverom

Bod

8,5 m2

4,3 m2

9,5 m2

8,0 m2

Gang 15,8 m2

Gang 17,5 m2

Opphold 84,8 m2

D-7-1 134,7 m 2 Opphold 54,2 m2

FELLES 33,4 m 2

D-7-2 189,3 m 2

Terrasse/Balkong Terrasse/Balkong 42,7 m2

Terrasse/Balkong

2,5 m2 2,5 m2

5,0 m

53

11,0 m2

2

52

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Terrasse/Balkong 42,7 m2

MĂĽlestokk 1:100 0

1

2

3

4

5

Storebø Brygge 58

1:100

43,6 m2


Lo

N Soverom Bad 2

8,0 m

14,3 m2

Garderobe 2

7,3 m

Lokalisering:

Soverom 11,1 m2

Garderobe 7,5 m2

,3 21

2

Soverom 8,0 m2

m

Bad 5,6 m2

Bod

4,2 m2

BodSoverom

Bad

Soverom

4,7 m2

2 8,0 m11,8 m2

9,5 m2

Gang 15,8 m2

Gang

D

13,5 m2

Bod

Gang

3,8 m2

5,5 m2

Soverom

Opphold

7,0 m2

84,8 m2

FELLES 33,4 m2 D-2-1 66,2 m2

D-2-2 56,7D-7-2 m2 189,3 m2 Opphold 28,6 m2

Opphold 21,7 m2

Terrasse/Balkong

2,5 m2 2,5 m2

5,0 m

53

11,0 m2

2

52

MĂĽlestokk 1:100 0

1

2

3

4

5

59

Terrasse/Balkong Terrasse/Balkong 12,4 m2

43,6 m2

B P

T S E


D-8-1 Lokalisering:

N

A Soverom

2

6,9 m

C D

2

,3 21

m

Bod

4,2 m2

Soverom Bad

8-1

Bad

4,7 m2

m2 2

11,87,3 m

Soverom 8,7 m2

Gang

13,5 m2

Soverom

Bad

19,0 m2

6,8 m2

Soverom 13,9 m2

Bad 7,3 m2

Soverom

Bod

8,6 m2

4,3 m2

Soverom 8,7 m2

Garderobe Bod

7,4 m2

8,0 m2

Bod

Soverom

Bod

8,6 m2

4,3 m2

Gang 16,4 m2

Gang

3,8 m2

5,5 m

Gang 17,0 m2

2

D-8-1 123,4 m 2

sse: 30m2 sbod: 5m2 e: 8

Soverom

Opphold 43,4 m2

FELLE 33,4 m

7,0 m2

Opphold 17,8 m2

Terrasse/Balkong

Gang

30,2 m2

17,0 m2

D-2-2 56,7 m2

D-8-1 123,4 m2

D-2-1 66,2 m2

Opphold 28,6 m2

Opphold 43,4 m2

Opphold 21,7 m2

2,5 m 2,5 m2 2

Bad

6,9 m2

2

123m M: 119m2

1

B

Bad

19,0 m2

3

4

Terrasse/Balkong

2

30,2 m2

11,0 m2

5,0 m2

52

53

1:100

5

MĂĽlestokk 1:100

Terrasse/Balkong

0

1

2

3

4

5

Storebø Brygge 60

Terrasse/Balkong 12,4 m2


Lokalisering:

A

Takterrasse for D-8-1

B

C

D-8-1 Takterrasse d 2 Bo,3 m 1

Terrasse: 146m2 Bod: 2m2 Etasje: 9

d 2 Bo,9 m 1

Takterrasse D-8-1 ca. 100 m²

N 1:100

0

1

2

3

4

5

Forbehold: Takterrassens areal var ikke avklart ved trykketidspunkt for dette prospektet. Det er oppgitt pĂĽ trykketidspunkt at takterrasse vil vĂŚre ca. 100 m2. Konferer med megler. 61

Takterrasse D-8-1 146,0 m 2


Lokalisering:

D-8-2

N

N

A Bad 6,8 m2

Garderobe

Soverom

5,9 m2

14,2 m2

B C D E

Soverom 13,9 m2

F

2

Soverom m

,37,7 m 21

2

Bad 4,8 m2

11,8 m

2

7,4 m

Bod

4,2 m2

Soverom

Garderobe

2

8,0 m2

Bod

Bad

4,7 m2

Soverom 8,6 m2

D-8-2

Gang

13,5 m2

Gang 16,4 m2

Bod

Gang

3,8 m2

2 5,5 m BRA: 176m P-ROM: 154m2 2

Soverom 7,0 m2

Terrasse: 38m2 Sportsbod: 5m2 Etasje: 8

D-8-2 175,6 m2

D-2-2 56,7 m2

D-2-1 66,2 m2

FELLES 33,4 m2

Opphold 28,6 m2

Soverom

Bad

19,0 m2

Opphold Opphold

Bad

6,9 m2

6,8 m2

Garderobe

Soverom

5,9 m2

14,2 m2

Soverom 13,9 m2

S

Bad 7,3 m2

21,7 m2

7

Bad 4,8 m2

Soverom 8,7 m2

Garderobe Bod

7,4 m2

8,0 m2

55,1 m2

Soverom

Bod

8,6 m2

4,3 m2

Gang 16,4 m2

Gang 17,0 m2

D-8-2 175,6 m 2

D-8-1 123,4 m 2

Opphold 2

17,8 m

Opphold 43,4 m2

FELLES 33,4 m 2 Opphold 55,1 m2

Opphold 17,8 m2

Terrasse/Balkong 30,2 m2

Terrasse/Balkong 38,1 m2

Terrasse/Balkong Terrasse/Balkong 38,1 m2

2,5 m2 2,5 m2 MĂĽlestokk 1:100

Terrasse/Balkong

11,0 m2

5,0 m2

12,4 m2

52

53

1:100 0

1

2

3

4

5

Storebø Brygge 62


Takterrasse for D-8-2

Lokalisering:

A B C D

D-8-2 akterasse

d 2 Bo,3 m 1

d Bo 3 1,

d 2 Bo,9 m

d Bo 9 1,

1

rasse: 153m2 d: 1,3m2 sje: 9

Takterrasse D-8-1 146,0 m 2

Takterrasse D-8-2 ca. 100 m²

FELLES 30,5 m2

1

2

3

4

1:100

5

Forbehold: Takterrassens areal var ikke avklart ved trykketidspunkt for dette prospektet. Det er oppgitt på trykketidspunkt at takterrasse vil være ca. 100 m2. Konferer med megler. 63


Studioleiligheter Plantegninger


Lokalisering:

A B 2

,3 21

m

C Bod 4,2 m2

Bad

Soverom

4,7 m2

11,8 m2

2

Gang

D-4-5 D-2-1

13,5 m2

N

m

,3 21

Bod

4,2 m2

Soverom Bod 2

11,8 m 3,8 m2

BRA: 39m 66m2 P-ROM: 39m 62m2

Soverom 7,0 m2

Bad

4,7 m2

Gang

Opphold 22,6 m2

5,5 m2

D-4-5 38,5 m 2

Bad

13,5 m2

2

22,6 m

Bad

Gang

5,3 m2

4,9 m

9,2 m2

Gang

Opphold

Soverom 15,9 m2

Gang 15,0 m2

2

Terrasse: -11m 2 2 Sportsbod: 2,5m Sportsbod:5m Etasje: 4 2

Bod

Bod

Bod

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

2,

Bod

Bod

B

B

Soverom

D-4-5 38,5 m2

2

10,5 m

Bod

D-2-2 56,7 m2 Soverom

Bod 2,5 m2

Gang

3,8 m2

5,5 m

2

2,5 m2

2,5 m2

2,

Opphold 47,5 m2

Bod 4,2 m2

Bad

Soverom

4,7 m2

11,8 m2

Gang 13,5 m2

Bod

D-4-1 104,8 m 2

3,8 m2

Soverom 7,0 m2

7,0 m2

D-2-2 56,7 Terrasse/Balkong 16,1 m2

D-2-1 66,2 m 2

Opphold 28,6 m2

Soverom 11,2 m2

D-2-1 Bad 2 66,2 5,3 m m

Gang

2

21,7 m2

Terras

14,8 m2

4,9 m2

9,2 m2

Terrasse/Balkong

Terras

11,0 m2

12,4 m2

D-2-2 56,7 m2

Opphold 21,7 m2

D-2-1 66,2 m2

Soverom 15,9 m2

Opphold 28,6 m2

Opphold

N2,5 m

21,7 m2

2

5 m2

Opphold

Opphold Bad 28,6 m2

2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2

5,0 m

52

53

kjørbar korridor veg brannbil , gjennomfart under bygg D

0

1

2

3

4

2,5 m2

MĂĽlestokk 1:100

Terrasse/Balkong

2,5 m2 5

0

5,0 m2

52

53

1

11,0 m2

2

3

4

5

65

Terrasse/Balkong 12,4 m2


Lokalisering:

A B 2

,3 21

m

C Bod 4,2 m2

Bad

Soverom

4,7 m2

11,8 m2

Gang

D-4-6 D-2-1

2

13,5 m2

,3 21

N

m

11,8 m

33m22

BRA:66m BRA: P-ROM:62m 33m22 P-ROM:

Bod

4,2 m2

Bod Soverom 3,8 m2

Bad

Gang

4,7 m2

5,5 m2

2

Opphold 22,6 m2

Opphold 21,9 m2

D-4-5 38,5 m 2

D-4-6 33,2

Bad

Soverom 7,0 m2

Gang

Terrasse:11m Terrasse: 2 2 Sportsbod: 2,5m Sportsbod:5m Etasje:24 Etasje:

4,9 m2

9,2 m2

Soverom 15,9 m2

13,5 m2

Opphold 2

Bad

Gang

5,3 m2

Gang 15,0 m2

21,9 m2

Bod

Bod

Bod

Bod

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

Bod

Bod

Bod

Bod Bod

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

Bad 5,6 m2

Soverom 2

10,5 m

2,5 m25,8 m2

Opphold

D-4-6 33,2 m2

D-2-2 56,7 m2

Bod

3,8 m

47,5 m2

Bod

Gang

2

5,5 m

4,2 m2

Bad

Soverom

4,7 m2

11,8 m2

Gang

2

13,5 m2

Bad 5,7 m2

Bod

D-4-1 104,8 m 2

G

3,8 m2

5,5

Soverom 7,0 m2

Soverom 7,0 m2

D-2-2 56,7 m 2

D-4 48,

Terrasse/Balkong 16,1 m2

D-2-1 66,2 m 2

Opphold 28,6 m2

Soverom 11,2 m2

D-2-1 66,2Bad m2 2

4,9 m

Opphold

Opphold

4,2 m2

14,8 m2

D-2-2 56,7 m2

D-2-1 66,2 m2

Opphold 28,6 m2

Opphold

N2,5 m

21,7 m2

2 2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2

5,0 m

52

53

1

Terrasse/Balkong

Gang

21,7 m

0

21,7 m2

28,6 m2

m2

m2

Opphold

2

3

2,5 m2 MĂĽlestokk 1:100

Terrasse/Balkong

5 2,5 m2

4

0

5,0 m2

52

53

1

11,0 m2

2

3

4

5

Storebø Brygge 66

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2


Lokalisering:

A B 2

m

,3 21

C Bod 4,2 m2

Bad

Soverom

4,7 m2

11,8 m2

2

Gang

D-4-7 D-2-1

13,5 m2

,3 21

m

4,2 m2

Soverom Bod 2

N

11,8 m

BRA:66m 34m22 BRA: P-ROM:62m 34m22 P-ROM:

Bod

Bad

4,7 m2

Gang

3,8 m2

Opphold 22,6 m2

5,5 m2

D-4-5 38,5 m 2

Bad

Soverom

Terrasse:11m Terrasse: 2 2 Sportsbod: 2,5m Sportsbod:5m Etasje:24 Etasje:

9,2 m2

13,5 m2

Soverom 15,9 m2

Gang

Opphold

2

Gang

5,3 m2

Gang

7,0 m2

15,0 m2

21,7 m2

Bod

Bod

Bod

2,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

Soverom 10,5 m2

Bod

D-4-7 33,6 m2

D-2-2 56,7 m2 Soverom

3,8 m

Bod

5,5 m

2

Bod

Bod

2,5 m2

Gang

2

2,5 m2

2,5 m2

Opphold 47,5 m2

Bod 4,2 m2

Soverom 11,8 m2

Gang 13,5 m2

Bod

D-4-1 104,8 m 2

3,8 m

Soverom 7,0 m2

7,0 m2

Terrasse/Balkong 16,1 m2

D-2-1 66,2 m 2

O

2

Sove

11,2 m

D-2-1 66,2 m2

28,6 m2 Terrasse/Balkong 11,0 m2

5,1 m2

4,2 m2

D-2-2 56,7 m2

Opphold 21,7 m2

D-2-1 66,2 m2

28,6 m2

21,7 m2

2 2

Terrasse/Balkong

Terrasse/Balkong

11,0 m2

12,4 m2

5,0 m

52

53

1

Opphold

Opphold

N2,5 m 0

21,7 m2

Bad

Gang

,5 m2

Opphold

Opphold

2

3

4

2,5 m2

MĂĽlestokk 1:100

0

Terrasse/Balkong

2,55 m2

5,0 m2

52

53

1

11,0 m2

2

3

4

5

67

Terrasse/Balkong 12,4 m2


Lokalisering:

A B

C

D-5-3

2

,3 21

N

BRA: 39m P-ROM: 39m2 2

m

Bod

Opphold 22,6 m2

4,2 m2

Soverom

D-5-3 38,6 m 2

Bad

4,7 m2

11,8 m2

Bad 5,1 m2

Gang 9,3 m2

Soverom 14,6 m2

Gang

Opphold

Terrasse: Sportsbod: 2,5 Etasje: 5

13,5 m2

22,6 m2

Soverom 9,8 m2

Opphold 44,2 m2

D-5-3 38,6 m2

Bod

Gang

3,8 m2

5,5 m2

Terr 42,0

Soverom 7,0 m2

Bad

Bad

5,1 m2

5,1 m2

D-2-2 56,7 m2 Gang Soverom 2

14,6 m

N

9,3 m2

D-2-1 66,2 m2

Opphold 28,6 m2

Opphold 21,7 m2

kjørbar korridor veg brannbil , gjennomfart under bygg D

0

1

2

3

4

5 Terrasse/Balkong

2,5 m2 2,5 m2 Målestokk 1:100

0

5,0 m2

52

53

1

11,0 m2

2

3

4

5

Storebø Brygge 68

Terrasse/Balkong 12,4 m2


Lokalisering:

A B C

2

,3 21

D-5-4

m

Soverom 11,8 m

Bod

4,2 m2

Bad

4,7 m2

2

N

Op

22,0

Opphold 22,6 m2

D-5-3 38,6 m 2

Gang

BRA: 33m2 P-ROM: 33m2

13,5 m2

Bad

Bad

5,1 m2

5,1 m2

Gang 9,3 m2

Soverom 14,6 m2

Opphold

Gang 12,8 m2

22,0 m2

Terrasse: Sportsbod: 2,5m2 Etasje: 5

Bod

Bod 3,5 m2

Gang

3,8 m2

5,5 m

Soverom 9,8 m2

Bad 5,7 m2

2

Opphold 44,2 m2

D-5-4 33,3 m2

D-5-1 95,7 m 2

Soverom 7,0 m2

Terrasse/Balkong 42,0 m2

Bad 5,1 m2

D-2-2 56,7 m2

Gang 4,1 m2

D-2-1 66,2 m2

Opphold 28,6 m2

Opphold 21,7 m2

N Terrasse/Balkong

2,5 m2 0

1

2

3

5,0 m2

2,54 m2 5 53

MĂĽlestokk 1:100

0

1

11,0 m2

52

2

3

4

5

69

Terrasse/Balkong 12,4 m2


Lokalisering:

A B C D 2

,3 21

-5-5

m

Soverom 11,8 m

A: 34m OM: 34m2

4,2 m2

Bad

4,7 m2

2

N

2

Bod

Opphold 22,0 m2

Opphold 22,6 m2

D-5-3 38,6 m 2

Gang

13,5 m2

D-5-4 33,3 m 2

Bad

Bad

5,1 m2

5,1 m2

Gang 4,1 m2

Gang 9,3 m2

Soverom 14,6 m2

Gang

FELLES 44,9 m 2

12,8 m2

rasse: ortsbod: 2,5m2 sje: 5

Opphold

Bod

Bod

21,8 m2

3,5 m2

Gang Soverom 9,8 m2

3,8 m2

Bad 5,7 m2

Opphold 44,2 m2

D-5-1 95,7 m 2

7,0 m2

43,9 m2

Bad

D-2-2 56,7 m2

5,1 m2

2

4,3 m

D-2-1 66,2 m2

Opphold 28,6 m2

Opphold 21,7 m2

N Terrasse/Balkong

2,5 m2 2

3

2,5 5m2

4

MĂĽlestokk 1:100

0

1

11,0 m2

5,0 m2

52

53

2

3

4

5

3,5 m2

Opphold

42,0 m2

Gang

Bod

Soverom

D-5-5 33,5 m2

Terrasse/Balkong

1

Heis

5,5 m2

Storebø Brygge 70

Terrasse/Balkong 12,4 m2


Lokalisering:

A B C

D 2

,3 21

D-5-6

N

m

Soverom 11,8 m

Bod

4,2 m2

Bad

4,7 m2

2

Opphold 22,6 m2

Gang

2

RA: 40m -ROM: 40m2

13,5 m2

Opphold

D-5-4 33,3 m 2

Bad

Bad

5,1 m2

5,1 m2

22,5 m2

Gang 4,1 m2

Gang 9,3 m2

Soverom 14,6 m2

Gang 12,8 m2

errasse: portsbod: 2,5m2 tasje: 5

D-5-6 40,2 m2

Bod

Bod

Gang

3,8 m2

5,5 m

3,5 m2

Soverom 9,8 m2

Bad 5,7 m2

2

44,2 m2

D-5-1 95,7 m 2

Soverom 7,0 m2

Bad

Bad

5,1 m2

Terrasse/Balkong 42,0 m2

5,1 m2

D-2-2 56,7 m2 Gang

Garderobe

10,9 m2

4,8 m2

D-2-1 66,2 m2

Opphold 28,6 m2

Opphold 21,7 m2

Terrasse/Balkong

2,5 m2 1

2

H

Opphold

N

0

22,0 m2

Opphold

D-5-3 38,6 m 2

3

4 2,5 m52

MĂĽlestokk 1:100

0

5,0 m2

52

53

1

11,0 m2

2

3

4

5

71

Terrasse/Balkong 12,4 m2

Bod

3,5 m2


Northern Visual AS

Forbehold Vi gjør oppmerksom på at prospektet ikke er ­komplett uten alle vedlegg. Alle bilder, illustrasjoner, perspek­ tiver og møblerte planskisser i dette prospektet er kun ment for å kunne gi en orien­ tering om bolig­ prosjektet og beskriver ikke endelig leveranse av ­bebyggelsen, leilighetene eller fellesområder i detalj. Illustrert utomhusplan kan avvike fra ferdig leveranse og vil først være endelig etter offent­lig godkjennelse. ­Konferer megler ved eventuelle spørsmål. Forbehold om trykkefeil. 22.06.2020.

Remy Andre Brekke Megler MNEF Tlf. +47 98 68 67 87 remy.brekke@privatmegleren.no Karianne Hovden Igelkjøn Megler MNEF/ Partner Tlf. +47 91 00 11 61 khi@privatmegleren.no Yngve Fløisand Daglig leder Tlf. +47 90 07 05 00 yngve@privatmegleren.no

storebobrygge.no