{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

NORDNES 30 flotte leiligheter med sol, utsikt, terrasser, heis og mulighet for parkering i lukket anlegg.

NORDNES

C. Sundts gate 66

Prisantydning: Fra kr. 3 400 000,- til kr. 13 500 000,-

BRA: 42.9 kvm - 143 kvm.


For oss i Proaktiv er det å megle boliger som å spille sjakk. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene. Det er derfor stadig flere som velger Proaktiv når de skal selge sin bolig. Gjennom vår unike Proaktiv-standard sørger vi for at salgsprosessen blir optimal, i en handel som er trygg både for den som selger og den som kjøper.

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

Adresse:: C. Sundts gate 66, 5004 Bergen Gnr./Bnr./Snr.: 165/138/2 i Bergen kommune

Nøkkelinformasjon

Prisantydning: kr 3 400 000,- til kr 13 500 000,Totalt inkl. omk: kr 3 406 032,- til kr 13 506 032,(prisantydning+omkostninger) Se vedlagt prisliste for nærmere beskrivelse. Kommunale avgifter og eiendomsskatt: kr. 245 369,- pr. år. Betjenes av borettslaget ved bruk av felles midler (innbetalte felleskostnader fra den enkelte andelseier). Bra/P-rom: 42.9 - 143 kvm / 42.9 - 143 kvm Antall soverom: 1 - 3 Eierform: Borettslag Eiendomstype: Leilighet Byggeår: 1954 Modernisert: 2019 Garasje/parkering: Borettslaget disponerer i alt seks parkeringsplasser i lukket garasjeanlegg i kjeller. Det er reservert to parkeringsplasser til leilighet 801. De øvrige fire parkeringsplassene vil være reservert til de fire største leilighetene. Kjøper av disse andelene/boligenhetene må senest ved inngivelse av bud også binde seg til kjøp av parkering om en ønsker å benytte seg av denne reservasjonen. Ellers står selger fritt til å selge disse til andre. Prisen pr. parkeringsplass vil være kr. 400.000,-. Tomt: 683 m², Fellestomt Felleskostnader totalt: kr 1 518,- pr. mnd. - kr 4 003,- pr. mnd. Felleskostnader inkl.: Kabel-TV/internett, forretningsførsel, drift- og vedlikehold, felles byggforsikring, kommunale avgifter og eiendomsskatt.

3


4

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

Innhold 3

6

8

13

Nøkkelinformasjon

Leder/megler

Prosjektets nettside

Nærområdet

18

39

59

90

Illustrasjonsbilder

Beskrivelse av prosjektet

Leveransebeskrivelse

Salgstegninger

122

123

125

133

Vedlegg

Prisliste

Vedtekter

Fordeling av bodareal

136

140

Basiskart

Budskjema

5


Leder

“For oss i Proaktiv er det å megle boliger som å spille sjakk. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene. Det merker både den som skal selge bolig og den som skal kjøpe.”

MEGLER

Kenneth Aadland Daglig leder / jurist / MBA NHH / Megler MNEF

Megler: Kenneth Aadland

Mobil: 93 00 23 25 E-post: kaa@proaktiv.no AVDELING:

ProAktiv Eiendomsmegling Telefon: 55 36 40 40 Proaktiv Eiendomsmegling AS Org.nummer: 987281790

Et nytt liv på Nordnes Kenneth Aadland er jurist fra Universitetet i Bergen og har i tillegg en mastergrad i strategi fra Norges Handelshøyskole. Han har bevilling som megler og ansvarlig megler fra Finanstilsynet. Aadland har tretten førsteplasser som årets megler på landsbasis, fire andreplasser og to tredjeplasser, samt en sjetteplass. Totalt har han gjennomført nesten 2600 eiendomssalg som ansvarlig megler i og omkring Bergen. Han var med å bygge Postbanken Eiendomsmegling, deretter Aktiv Eiendomsmegling før han i september 2013 var med på å etablere kvalitetskjeden Proaktiv Eiendomsmegling som kjede i Proaktiv Gruppen. Proaktiv kjeden har i dag 20 kontor i og omkring de største byene i landet.

PROAKTIV.NO

I byens nydeligste grønne lunge og med gangavstand til absolutt alt har vi snart klar 30 flotte leiligheter med sol, utsikt, terrasser, heis og mulighet for parkering i lukket anlegg. Innvendig er bygget helt nytt. Det er hotellkvaliteter i fellesarealene, og fasiliteter for beboere som vil bruke kroppen og omgivelsene. Derfor er det 58 sykkelparkeringer innendørs og det er rom for kano og kajakklagring. Det er store bodrom og seks parkeringsplasser for biler i lukket anlegg. Heisen tar deg til alle etasjene. Sorte dører mot grå vegger gir et stilrent og moderne, delikat og ryddig inntrykk. Inne i leilighetene er det flotte parkettgulv, romslige helflisede bad og HTH kjøkken med høykvalitetshvitevarer fra Miele. Bygget har fjernvarme og leilighetene

har radiatorvarme. I byggets femte etasje er det to store felles takterrasser. Den ene mot byen, den andre mot Askøy. Det er sol tidlig og sent og alle leilighetene har terrassedører og vinduer fra gulv til tak med meget gode solforhold. Størrelsen på terrassene er ulike, men de er deilige og noen har flere. Her vil du elske å bo.

Ansvarlig megler: Kenneth Aadland


C. SUNDTS GATE 66

7


8

Besøk http://www.csg66.no

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

9


10

VI ØNSKET Å BYGGE EN DRØM. DET VIL SI VI ØNSKET Å BYGGE TIDSRIKTIGE LEILIGHETER SOM DET SKAL VÆRE GODT Å BO I. NORDNES ER SOM Å BO PÅ LANDET I BYEN. STILLE OG ROLIG, MEN SAMTIDIG NÆRT BÅDE BY OG FJELL. Utbygger: MNG Holding AS – Reiparen

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

Proaktiv Eiendomsmegling Kontoret vårt i Småstrandgaten ligger midt i Bergen sentrum, 100 meter fra Torgalmenningen og Fisketorget. Kontoret er lokalisert med stor glassfasade mot offentlig byrom med stor kundestrøm - vis-àvis Galleriet og Xhibition kjøpesenter.

I våre flotte lokaler i Småstrandgaten 6, midt i Bergen sentrum, har vi mange, meget kompetente meglere. I 1. etasje sitter meglere som i all hovedsak er spesialister på bruktsalg, men også flere som har høy kompetanse på prosjekt- og næringsmegling. Flere av meglerne er jurister, og alle har naturligvis godkjenning fra Finanstilsynet. I 2. etasje sitter noen av landets best kvalifiserte og mestomsettende prosjektmeglere og i 3. etasje sitter oppgjørsavdelingen, sammen med Proaktivs kjedeledelse. Alle jobber vi for et så godt resultat for våre kunder som overhode mulig. Kvaliteten i de

rådene vi gir, det materiellet vi produserer i forbindelse med presentasjon av våre eiendommer og den motivasjonen vi har i vårt daglige virke, vil være avgjørende for hva du som selger oppnår av resultat. Vi tror at den beste meglingen gir det beste resultatet - hver gang. Ikke fordi vi presser interessenter til å betale mer enn de egentlig ønsker, men fordi vi tilstreber å finne den helt riktige kjøperen til rett eiendom. Velkommen til oss!

11


12

DAGSLYS ER EN AV DE VIKTIGSTE BOKVALITETENE. SAMTIDIG HAR DE FLESTE LEILIGHETENE EN FANTASTISK UTSIKT SOM BARE MÃ… OPPLEVES. Arkitekt: Erlend Rudjord, Linkarkitektur.

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

Kommune: Bergen / Område: Bergen-Sentrum

Nordnes Kjøp av eiendom er en investering i et nytt liv i nye omgivelser. Man kjøper en drøm og tanke om hvordan livet skal bli når man flytter. Det er så uendelig mye større og livsendrende enn man ofte tenker. Vi bruker derfor en del tid på å forsøke å gi deg og dere en bedre forståelse for stedet og området denne eiendommen ligger i. Gode valg treffes bedre på grundig og godt grunnlag. Nordnes er et halvøy og et strøk i Bergen i Bergenhus bydel som ligger mellom Vågen og Puddefjorden. Strøket Nordnes grenser: Fra Verftets grense ved Nordnesparken, opp langs fjellet ved Fredriksberg fort, over Haugeveien og ned Nykirkeallmenningen til Vågen. Alt land nord for denne grenselinjen hører til strøket Nordnes. På Nordnes ligger også Akvariet i Bergen, Fiskeridirektoratet, Havforskningsinstituttet, avdelinger av Høgskolen i Bergen, Nordnes skole og Tollboden fra 1761 i barokkstil. I Nordnesparken ligger Nordnes sjøbad. Ytterst i parken står det en totempåle skjenket til Bergen av vennskapsbyen Seattle. Nordnes er også tilholdssted for buekorpset Nordnæs Bataillon. Bergens eneste bynære buldrefelt ligger også her. Da rodeinndeling ble innført i Bergen, startet man med rode nr 1 på Nordnes. Nordnespynten ytterst var imidlertid militært område, og ble liksom Sverresborg unntatt rodeinndelingen. Deler av området ble ødelagt under eksplosjonen på Vågen, 20. april 1944. Strøket Nordnes omfattes av grunnkretsene Nordnes, Sliberget og Tollbuen, som til sammen hadde 1 872 innbyggere 1. januar 2014 og et areal på 0,19 km².

Hovedveiene i området er Tollbodalmenningen, Strandgaten, Nordnesgaten, Nordnesbakken, Nordnesveien og Haugeveien. I sjøkanten mot Vågen ligger det verneverdige gamle sjøboder (Nordnesboder). Kilde: Wikipedia

BELIGGENHET Vi er både på og i Nordnes - vi er på Norges vakreste halvøy i byens beste prosjekt. Det beste fra to verdener, samlet på et sted. Vendt ut mot Vågen med utsikt til Fløibanen og Fløifjellet, videre bortover Bryggen, Sandviken, innseilingen og helt til Askøy. Det er maritimt og naturskjønt med lukten av sjø og synet av båter som glir forbi skaper en dynamisk utsikt i harmoni med byfjellene som endres i takt med årstidene. Et bilde som stadig er i forandring. Postkort-aktige omgivelser, med brosteinsbelagte gater og smau, pittoreske småhus, grønne lunger og åpne allmenninger. Her bor du tilbaketrukket og skjermet fra det hektiske sentrumslivet, samtidig som byens vell av serviceog kulturtilbud likevel er bare noen minutter unna. En helt uslåelig kombinasjon og virkelig det beste av begge verdener. De historiske rammene, alt fra hvor mange tusen skritt som har trakket over brosteinen, til de små husene, hvor ingen er like, hvilende mot hverandre, danner rammen for et helt unikt bo-miljø. Det fredelige og idylliske gatebildet, tilnærmet bilfritt og bortgjemt, selv om

13


14

� KVALITET PÅ SKOLENE Vurdert av 198 lokalkjente; skala fra 1-10

7,6

Veldig bra Nordnes Snitt: Bergen

� KVALITET PÅ BARNEHAGENE Vurdert av 198 lokalkjente; skala fra 1-10

7,5

Bra Nordnes Snitt: Bergen

turistene stadig vekk finner motiv for å dokumentere sin opplevelse av byen sommerstid. Fra leiligheten er det bare en kort spasertur inn til byens hjerte, Torgallmenningen, og byens brede service- og kulturtilbud. Shopping, restauranter, dagligvare. Spesialforretninger eller kjedebutikker. Bergen sentrum har det meste, for de fleste. Ved Klosteret, litt lengre sør på Nordnes, finner man også noen av byens beste gourmétrestauranter. Det kan nevnes blant annet Spisekroken. Det er også kort avstand ut til USF Verftet med sommerens beste uteservering og et bredt tilbud av konserter, festivaler, danseskole, yogatimer og utstillinger, for å nevne noe.

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

� DAGLIGVARE OG SHOPPING � Kløverhuset � Galleriet � Apotek 1 Løven Bergen � Apotek 1 Svanen Bergen � Valkendorfsgt. Vinmonopol � Bergen Storsenter Vinmonopol � REMA 1000 Tollboden � Bunnpris Nordnes

2 min

� � � � � � � �

3 min

3 min

� � �

12 min 15 min 10 min 13 min 12 min 23 min 2 min

Har man en gang bodd på Nordnes - vil man alltid tilbake.

� SPORT OG FRITID � Nordnes skole � Nordnesbanen ballbane kunstgress

� Nr1 Fitness Xpress Nordnes � Nr1 Fitness Xpress Nøstet

10 min 15 min

� OFFENTLIG TRANSPORT � Bergen Flesland � Bergen Olav Kyrres gate/Festplassen

� Byparken � Tollbodsallmenningen i Strandgaten

� Strandkaiterminalen båtkai

26 min 23 min 16 min 17 min 2 min 11 min

� � � � � �

15


16

Gågaten, som ligger like i nærheten, tilbyr gode shoppingmuligheter og flere trivelige kafeer og en rekke nisjebutikker. Like rundt hjørnet for bygget finner du både Rema 1000 og Bunnpris, hvor sistnevnte også er søndagsåpen. Nærheten til dagligvarebutikkene gjør hverdagen mer smidig og helgene mer avslappende. Store grøntarealer for rekreasjon, i et ellers hektisk sentrum, finner man i Nordnesparken. Sommerstid innbyr det flotte parkarealet til hyggelige kveldsturer eller grilling på evige sommerkvelder. Alternativt kan man ta med en god bok og slå seg ned på en av de mange benkene i området - for eksempel i Apotekerhagen eller Klosterhaugen. Om sommeren kan man også hoppe i vannet og bade på Sydnes Sjøbad og Nordnes Sjøbad som ligger i nærheten. Alle de store studieinstitusjonene ligger i gangavstand - både de ulike fakultetene til UiB, BI og HiB, samt Studentsenteret på Nygårdshøyden. De aktive vil raskt finne ut at Nordnes tilbyr et bredt utvalg i idretter. Eget idrettslag og flere ulike klubber innen ulike idretter. Ved Akvariet ligger det kunstgressbane og det er også innendørshall til vinterstid. Akvariet er alltid populært og ligger videre ut på Nordnespynten. Alt i alt - Nordnes har noe for alle, både store og små, unge og gamle.

� BOLIGMASSE

� NABOSKAP Vurdert av 198 lokalkjente; skala fra 1-10

4%

Enebolig

0%

Rekkehus

95 % Blokk 1%

Annet

8

Lite støynivå Nordnes Snitt: Bergen

� SPESIELT ANBEFALT FOR

Vurdert av 198 lokalkjente

PROAKTIV.NO

� TRYGGHET Vurdert av 198 lokalkjente; skala fra 1-10

Enslige Studenter Familier med barn Etablerere

8,2

Veldig trygt Nordnes Snitt: Bergen


C. SUNDTS GATE 66

BEBYGGELSE Nærområdet består i hovedsak av tilsvarende bebyggelse, samt noe næring.

ADKOMST Hvis vi tar utgangspunkt i en lørdags formiddag, og at du ankommer sentrum med Bybanen kan adkomstbeskrivelsen være noenlunde slik. Fra Byparken skrår du over til Biens nye tilskudd, Bien Centro, hvor du får ekte Napolitansk pizza - ypperlig som lunsj. Videre skrår du gjennom Byparken og Torgallmenningen. Ønsker du en helgeblom ligger byens fineste blomsterbutikk i Olav Kyrres gate. Videre på veien kan du stoppe innom Colonialens nydelige fetevarer, før man tar en liten tur innom vinmonopolet i Valkendorfsgate. Herfra velger du enten å gå gjennom Klosteret med dets hyggelige bydelskafé, eller gå via gågaten. Gågaten har et vidt spekter av butikker, de kunnskapsrike vinkelnerne i Altonakjelleren er verdt et besk. Og ikke minst den hyggelige Nordnes Italieneren, Stefano Tavassi, som har ikke mindre enn tre fantastiske spisesteder. Skal du ha reker er hans Sophia brød et must. Fra gågaten fortsetter du ut Strandgaten til du ser Nykirken, hvor også Beffen har sitt

stoppested. Fortsett nedover Strandgaten, passer både Kiwi, Horn of Africa frem til Tollbodallmenningen med Rema 1000 ned til Hifi-klubben og Bunnpris. Når du står ved Bunnpris er du i C. Sundts gate. Fortsett innover, mot byens korteste gate, Bekketomten. C. Sundts gate 66 ligger i enden av gaten og har inngang vendt ut mot Vågen.

17


18

C. Sundts gate 66 Vi er både på og i Nordnes - vi er på Norges vakreste halvøy i byens beste prosjekt. Det beste fra to verdener, samlet på et sted. Vendt ut mot Vågen med utsikt til Fløibanen og Fløifjellet, videre bortover Bryggen, Sandviken, innseilingen og helt til Askøy.

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

19


20 I byggets femte etasje ligger det to store felles takterrasser på hver "vinge" av bygget.

Solrike felles takterrasser

Moderne og eklusive med optimale planløsninger Det er totalt 30 leiligheter i C. Sundts gate 66 Borettslag. Det er i alt 15 2-roms leiligheter, 14 3-roms leiligheter og én 4-roms leilighet fordelt på ni etasjer.

Riktig plassert på verdens vakreste halvøy. C. Sundts gate 66 ligger i enden av en blindgate, like ved Bergens korteste gate, Bekketomten. Det er tilbaketrukket og rolig. Inngangspartiet er vendt ut mot Vågen - den fine glassbyggersteinen er bevart og gir et ærverdig uttrykk.

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

Private balkonger med nydelig utsikt. Det er totalt 25 leiligheter som har balkonger, noen har flere. I tillegg er det to store felles takterrasser, en pĂĽ hver side av bygget - en til formiddagsolen og en til ettermiddagssolen.

21


Illustrasjonsbilder Det er laget illustrasjonsbilder av enkelte leiligheter slik at du skal kunne danne deg et bilde av hvordan leilighetene vil bli seende ut nĂĽr de er ferdigstilt. Mindre avvik kan forekomme.


C. SUNDTS GATE 66

Tenk å nyte morgenkaffen med nydelig utsikt innover Vågen (0601). Inne i leilighetene er det flotte parkettgulv, romslige helflisede bad og HTH kjøkken med høykvalitetshvitevarer fra Miele. Bygget har fjernvarme og leilighetene har radiatorvarme. (Bilde fra 0501).

23


24

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

Balkonger på tre sider av bygget De aller fleste leilighetene har balkonger. Flere leiligheter er så heldige å ha flere. Det er balkongen på hver side av bygget, samtpå siden vendt ut mot Vågen.

25


26

Høyt og fritt med ekslusive kvaliteter Leilighet 0801 går over hele åttende etasje. Det er to store terrasser på hver side - en til formiddagsolen og en til ettermiddagssolen. Begge med nydelig utsikt enten inn mot sentrum og Bryggen eller utover innseilingen og ut til Askøy.

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

27


28

Store, generøse vindusflater Den støreste leiligheten har flere stuer, slik at det skal være enkelt å bo flere sammen. Stuen med åpen kjøkkenløsning ligger vendt mot Askøy og TV-stuen på andre siden ligger vendt mot Vågen - begge med tilhørende terrasser.

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

29


30

Det er i alt to bad i leilighet 0801 - begge beliggende praktisk til soverommene. Det gjøres oppmerksom på at flisene på badene kan variere på de ulike leilighetene. Se leveransebeskrivelse for informasjon om hvilke fliser badet i leiligheten du ønsker har.

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

Leiligheten har tre soverom hvor to av de har utgang til terrasse.

31


32

Lekre, rene linjer Leilighetene har ulike planløsninger slik at det skal være en leilighet for enhver smak. Leilighetene er tegnet slik at det skal være mulig å bo godt og lenge.

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

33


34

Den urbane, moderne loftsleiligheten

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

35


Intervju

Vi ønsker at de som kjøper skal være stolt av leiligheten de har kjøpt. Selger: MNG Holding - Reiparen AS

Noen tanker fra utbygger Vi ønsket å bygge en drøm. Det vil si vi ønsket å bygge tidsriktige leiligheter som det skal være godt å bo i. Nordnes er som å bo på landet i byen. Stille og rolig område, men samtidig nært både by og fjell.

Hvorfor var det å bygge kvalitet så viktig? Vi ønsker å levere kvalitet i alt vi gjør, om det utleie eller salg av leiligheter som på Nordnes. Vi ønsker at de som kjøper skal være stolt av leiligheten de har kjøpt, og at kvalitet går igjennom hele prosjektet fra du kommer inn inngangspartiet, og til du er inne i leiligheten.

Det er lagt inn downlights i alle leilighetene, ikke som ekstrautstyr, men som standard. Vi det at det er meget kostbart, men dere valgte det allikevel? Ja, dette ble kostbart, men helheten i prosjektet og i hver leilighet blir etter vårt syn mye bedre når man også bruker downlights.

Det er brukt HTH kvalitetskjøkken og Miele hvitevarerdet er meget kostbart men jeg regner med at det har lagt en tanke bak dette også? Skal man bygge kvalitet må det som sagt gå igjennom hele prosjektet, og da er kjøkken og hvitevarer viktig. Holdbarhet og tidsriktige produkter mener vi betyr mye når man skal selge et slikt prosjekt.

Det er fjernvarme i bygget og til hver leilighet. Hvorfor? Fjernvarme gir en jevn og god temperatur på både varmen i radiatoren, samt på varmtvannet. Når det er fjernvarme slipper man også å ha varmtvannsberedere inni de enkelte leilighetene som tar unødig med plass.

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

Leilighetene er malt i veldig tidsriktige farger, der andre maler hvitt og uten sjel og sjarm ser det ut som man her har brukt en del midler også til dette? Er det brukt fargekonsulenter på denne jobben? Vi har hatt en samarbeid mellom fargekonsulent, megler og oss for å få et tidsriktig og lunt uttrykk i hver leilighet. Fargene som er brukt er alle i samme skala, slik at fargene går hånd i hånd, noe vi mener er viktig for gode rom og et godt prosjekt. Teppe i gangene til leilighetene, hvorfor ønsket man at det skulle fremstå i hotellkvaliteter? Det blir lunt og godt i gangene med tepper på gulv og farge på veggene. Veldig mange av de prosjektene som selges i dag, har kalde og kjedelige ganger, og man får ingen god følelse når man kommer inn. Vi ønsker at man fra man kommer inn i gangen nede, går trappen eller tar heisen, skal ha den samme gode eksklusive følelsen som når man bor på hotell. Det er valgt en stavs parkettgulv i hvitkalket eik, det er pent, men ville det ikke vært lettere med et enklere gulv som var rimeligere og slitesterk som for eksempel laminat? Jo det er mulig, men igjen kvalitet og det å være i tiden gjorde at vi ønsket å bruke enstavs parkett. Parketten passer også meget godt til de kvalitetene vi ellers har valgt. Hva tenker dere om hvem det er som er den typiske kjøperen i Prosjektet Nordnes? Vi tror at det kan være mange forskjellige kjøpegrupper, men med et fellestrekk, de har lyst å bo landlig, men i byen. Det kan være et par som er på jakt etter sin første leilighet, voksne som er ferdig med enebolig og ønsker noe mer praktisk og i nærhet til byen, den enslige forsørgeren, studenten eller noen midt i livet som ser kvaliteten i prosjektet.

Eiere av boliger besitter en tyngre og mer inngående kunnskap til eiendommens historikk, kvaliteter, gode og dårlige sider. Vi vet at det er en del informasjon du som kjøper både bør få, og ikke minst vil ha, for å treffe en avgjørelse om kjøp på riktig grunnlag. Noen ganger opplever man at spørsmål kan

være for private eller tiden for dårlig på en visning. Det er ofte mange på visning og selger er opptatt, eller i enkelte tilfeller – ikke tilstede i det hele tatt. Selgerne har lagt ved egenerklæring senere i prospektet, der har de avgitt erklæringer

knyttet til de tekniske sidene ved eiendommen og dens historikk. I dette intervjuet søker vi å få svar på noen av de mer emosjonelle sidene – hvordan har opplevelsen av å bo her vært og svarte den til forventningene de hadde når eiendommen ble kjøpt.

37


38

ALT SOM ER VERDT Å GJØRE, ER VERDT Å GJØRES BRA Lord Philip Chesterfield

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

Beskrivelse av prosjektet ORIENTERING Prosjektet gjelder oppføring av 30 boligenheter som er organisert som borettslagsandeler. Bygget er oppdelt i to seksjoner - en næringsseksjon (seksjon 1) og en samleseksjon bolig (seksjon 2). Seksjon 2 eies av borettslaget C. Sundtsgt. 66 Borettslag som da består av 30 enheter, garasje og fellesarealer. Den andre seksjonen er en næringsdel. Næringsdelen måler 76,4 kvadratmeter. Det er p.t. ikke bestemt hva som skal være i næringsdelen. Utbygger for prosjektet er Reiparen AS, org.nr: 864 586 082. Leveransebeskrivelsen redegjør for hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen, samt planlagt organisering av boliger, fellesarealer og garasje/ parkering.

EIENDOMMENS ADRESSE C. Sundts gate 66

TOMTEN Prosjektet oppføres på Gnr.165 Bnr.138 Snr.2 Orgnr. 923572805 i Bergen kommune. Areal utgjør ca 683 kvm i flg utbyggers beregninger. Tomten er felles for være nyopprettet sameie som består av en Næringsseksjon og en Samleseksjon Bolig.

BYGGEMÅTE Grunn og fundamenter Gulv på grunn: Betong.

Grunnmur Vegger mot grunn: Malt betong. Veggkonstruksjoner og utvendig fasade Yttervegger: Betong på utside, gips på innside. Bærende innervegger: Betong eller stål kledd med gips. Ikke-bærende innervegger: Gips. Utvendige overflater: Malt betong. Vinduer og dører Vinduer: Trevindu med aluminiumsbelagt utside, Ytterdører og porter: Tredører med aluminiumsbeslag utside, aluminiumsdører og aluminiumsport. Innvendige dører: Kompaktdører/trefiber maltoverflate Takkonstruksjon Trekonstruksjon med takstein. Overlys, takluker Veluxvinduer. Terrasse, balkonger, trapper o.l. Trapper: Flislagt betongtrapp. Balkonger med rekkverk: Aluminiumsbalkong lakkert med treegulv. Terrasser med rekkverk: Tregulv, betongbrystning, aluminiumsrekkverk. Etasjeskiller Frittbærende dekker: Betong med parkettoverflater i gulv og nedforet gipshimling.

39


40

Kjøkken Kjøkken leveres fra kvalitetsleverandøren HTH. Det er tilpassede kjøkkenløsningninger i den enkelte leilighet. Innvendige overflater Overflater på innvendige gulv: Parkett i leilighet. Flis på bad. Teppefliser i felleskorridorer. Flis i hovedtrapp. Overflater på innvendige vegger: Malt gips i leiligheter med flis på bad og malt betong i trapperom. Overflater på innvendig himling: Malt gips i leiligheter og malt betong i trapperom og boder. Akustiske himlingsflåter i trapp og garasjehimling i garasje. VVS Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Sanipex rør i rør system. Varme, generelt: Fjernvarme fra BKK. Utstyr for varmeinstallasjoner: Radiator i hver leilighet. Luftbehandling, generelt: Balansert ventilasjon. Elektriske anlegg Elkraft: Elkraft installasjon iht. TEK 17, gjeldende forskrifter og ned 400. Strømledning inn til bygget er ikke etter TEK17. Brannalarm: koblet brannalarm til sentral. Diverse utstyr Innredning og garnityr for våtrom: Imber rette dusjvegger, a collection tak dusj, Villoy & Boch Novo wc, oras armatur. Garderobeskap leveres av: HTH. Garasje Bygning, generelt: Garasjehimling i garasje, malte betongvegger, betong gulv.

Leilighet 0201 Primærrom: 68 kvm Bruksareal: 68 kvm Balkong: 2,7 kvm Sportsbod: 7,3 kvm Leilighet 0202 Primærrom: 46 kvm Bruksareal: 46 kvm Balkong: 5,2 kvm Sportsbod: 5 kvm Leilighet 0203 Primærrom: 96 kvm Bruksareal: 96 kvm Balkong 1: 5,1 kvm Balkong 2: 5,1 kvm Sportsbod: 5,1 kvm Leilighet 0204 Primærrom: 49 kvm Bruksareal: 49 kvm Balkong: 5,8 kvm Sportsbod: 5,1 kvm Leilighet 0205 Primærrom: 69 kvm Bruksareal: 69 kvm Balkong: 2,7 kvm Sportsbod: 5 kvm Leilighet 0301 Primærrom: 70 kvm Bruksareal: 70 kvm Balkong: 2,7 kvm Sportsbod: 5,7 kvm

Se for øvrig vedlagt leveransebeskrivelse fra utbygger.

AREAL Leilighet 0101 Primærrom: 65,3 kvm Bruksareal: 65,3 kvm Sportsbod: 5,3 kvm Leilighet 0102 Primærrom: 68,3 kvm Bruksareal: 68,3 kvm Sportsbod: 5,3 kvm Leilighet 0103 Primærrom: 71,2 kvm Bruksareal: 71,2 kvm Sportsbod: 5,2 kvm Leilighet 0104 Primærrom: 72,5 kvm Bruksareal: 72,5 kvm Sportsbod: 6,5 kvm

PROAKTIV.NO

Leilighet 0302 Primærrom: 46 kvm Bruksareal: 46 kvm Balkong: 5,2 kvm Sportsbod: 5 kvm Leilighet 0303 Primærrom: 96 kvm Bruksareal: 96 kvm Balkong 1: 5,1kvm Balkong 2: 5,1 kvm Sportsbod: 5 kvm Leilighet 0304 Primærrom: 50 kvm Bruksareal: 50 kvm Balkong 1: 5,8 kvm Balkong 2: 4,4 kvm Sportsbod 5 kvm


C. SUNDTS GATE 66

Leilighet 0305 Primærrom: 69 kvm Bruksareal: 69 kvm Balkong: 2,7 kvm Sportsbod: 5 kvm Leilighet 0401 Primærrom: 69 kvm Bruksareal: 69 kvm Balkong: 2,7 kvm Sportsbod: 5 kvm Leilighet 0402 Primærrom: 46 kvm Bruksareal: 46 kvm Balkong: 5,2 kvm Sportsbod: 6,5 kvm Leilighet 0403 Primærrom: 96 kvm Bruksareal: 96 kvm Balkong 1: 5,1 kvm Balkong 2: 5,1 kvm Sportsbod: 5,0 kvm Leilighet 0404 Primærrom: 49 kvm Bruksareal: 49 kvm Balkong 1: 5,8 kvm Balkong 2: 4,4 kvm Sportsbod: 5 kvm Leilighet 0405 Primærrom: 68 kvm Bruksareal: 68 kvm Balkong: 2,7 kvm Sportsbod: 7 kvm Leilighet 0501 Primærrom: 43 kvm Bruksareal: 43 kvm Balkong 1: 2,7 kvm Balkong 2: 25 kvm Sportsbod: 5,3 kvm Leilighet 0502 Primærrom: 88 kvm Bruksareal: 88 kvm Balkong 1: 5,1 kvm Balkong 2: 5.1 kvm Sportsbod: 5,3 kvm Leilighet 0503 Primærrom: 43 kvm Bruksareal: 43 kvm Balkong 1: 2,7 kvm Balkong 2: 25 kvm Sportsbod: 5 kvm

Leilighet 0601 Primærrom: 53 kvm Bruksareal: 53 kvm Balkong 1: 2,7 kvm Balkong 2: 8,0 kvm Sportsbod: 5 kvm Leilighet 0602 Primærrom: 81 kvm Bruksareal: 81 kvm Balkong 1: 5,1 kvm Balkong 2: 5,1 kvm Sportsbod: 5 kvm Leilighet 0603 Primærrom: 59 kvm Bruksareal: 59 kvm Balkong 1: 2,7 kvm Balkong 2: 8,0 kvm Sportsbod: 5 kvm Leilighet 0701 Primærrom: 54 kvm Bruksareal: 54 kvm Balkong 1: 2,7 kvm Balkong 2: 8 kvm Sportsbod: 5 kvm Leilighet 0702 Primærrom: 80 kvm Bruksareal: 80 kvm Balkong 1: 5,1 kvm Balkong 2: 5,1 kvm Sportsbod: 5 kvm Leilighet 0703 Primærrom: 60 kvm Bruksareal: 60 kvm Balkong 1: 2,7 kvm Balkong 2: 8 kvm Sportsbod: 6,6 kvm Leilighet 0801 Primærrom: 143 kvm Bruksareal: 143 kvm Balkong 1: 29,8 kvm Balkong 2: 29,8 kvm Sportsbod 1: 6,8 kvm Sportsbod 2: 8,1 kvm Leilighet 0901 Primærrom: 69 kvm Bruksareal: 69 kvm Sportsbod 1: 8,3 kvm (gulvareal) Sportsbod 2: 5 kvm

41


42

Boligenes arealer fremkommer av prislisten og av tegninger. Arealberegningene er angitt i henhold til Veileder for NS3940. Arealet angis i bruksareal (BRA) og primærrom (P-rom). Primærrom består vanligvis av oppholdsrom, soverom, kjøkken, entre/vindfang/gang, bad/dusjrom/toalett/vaskerom/badstu og rom for kommunikasjon inkl. trapp, mellom nevnte rom. Bruksareal består i tillegg til p-rom vanligvis av boder, tekniske rom og garasje.

fargene til de ulike rommene - hvor de både skal gi rommet særpreg, men også en harmoni i toner.

Alle arealer som er oppgitt i forbindelse med markedsføringen av prosjektet er beregnet basert på tegninger, er å betrakte som ca. areal, og det tas forbehold om mindre avvik fra det oppgitte. Arealet er gitt av utbygger og megler har ikke kontrollmålt arealene.

Gangen leder videre inn til boligens åpenbare flotteste rom - stuen med den åpne kjøkkenløsningen. Et sosialt rom med plass til å innrede med ønsket sofagruppe, spisebord og annet passende møblement. De store vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig lys. Leilighetene med balkong har utgang til balkongene fra stuen.

STANDARD Det er totalt 30 leiligheter i C. Sundts gate 66 Borettslag. Det er i alt 15 2-roms leiligheter, 14 3-roms leiligheter og én 4-roms leilighet fordelt på ni etasjer. C. Sundts gate 66 ligger i enden av en blindgate, like ved Bergens korteste gate, Bekketomten. Det er tilbaketrukket og rolig. Inngangspartiet er vendt ut mot Vågen - den fine glassbyggersteinen er bevart og gir et ærverdig uttrykk. Du ønskes velkommen i fellesarealet med duse, herlige farger som gir et eksklusivt, moderne og solid førsteinntrykk. Ingen valg er tilfeldige - alt er nøye planlagt. Heisen tar deg opp til de øvrige etasjene. Trappehuset er selvsagt flislagt slik det bør være i byen med det varierende været. I kjelleren er det bodarealer til leilighetene, samt et lukket garasjeanlegg med seks parkeringsplasser. Se under punktet "Parkering" i salgsoppgaven for mer informasjon om disse. I de ulike etasjene er det inngang til fellesganger i det du kommer ut av heisen. Fellesgangene leder inn til de ulike leilighetene. Utbygger, arkitekt og megler ønsker at alt skal være gjennomført. Det moderne og eksklusive fra trappehuset, er brakt med inn til fellesgangene. Veggene er malt i en lys gråtone, inngangsdørene er sorte og gulvet er belagt med et mørkt vegg-til-vegg teppe. Dette for å skape et lunt uttrykk og hotellkvalitet. Leilighetene som ligger ytterst fra andre etasje til femte fjerde etasje har inngang via overbygget gangbroer. Ytterdørene til disse leilighetene er hvite, slik at de skal passe godt sammen med vinduer og fasader. Det er totalt 25 leiligheter som har balkonger, noen har flere. I tillegg er det to store felles takterrasser, en på hver side av bygget - en til formiddagsolen og en til ettermiddagssolen. Se mer under punktet "Areal" i salgsoppgaven for informasjon om hvilke leiligheter som har balkonger og størrelsene på de. Det er en fordeling av 2-, 3- og 4-roms leiligheter. Kvalitetene er gjennomgående gode og tidsriktige. Utbygger har sammen med en dyktig stylist valgt ut

PROAKTIV.NO

Gangen med et moderne uttrykk tar imot deg. Førsteinntrykket er lyst og innbydende, noe som går igjen i alle rom. Det er plass til knagger til oppheng av yttertøy. Veggene er malt i fargen Rustic pink, gulvet er belagt med en lys en-stavs parkett og himlingen er lysmalt og har spotter.

Leiligheten har HTH-kjøkken i to ulike varianter. Den ene typen heter HTH Next Hvit Skuffelook og den andre heter HTH Tendens Koksgrå. De lyse kjøkkenene har mørkere benkeplate. De grå kjøkkene har lys benkeplate. Begge er marmorerte. Se under punktet "Leveransebeskrivelse" i salgsoppgaven for hvilke leiligheter som har de ulike typene. Det er også laget et eget hefte som viser kjøkkenet til de ulike leilighetene. Kjøkkenene har slette fronter og lys benkeplate. Alle hvitevarene er integrerte. Det er platetopp, komfyr, ventilator fra Røros Hetta, oppvaskmaskin, samt kjøle- og fryseskap. Hvitevarene er levert av kvalitetsleverandøren Miele. Virkelig kjøkken som den matglade vil elske. Veggene er holdt i gråtoner, gulvet er belagt med en-stavs parkett og himlingen er lysmalt med spotter og takpunkt. Soverommene holder god størrelse, hvor noen av leilighetene også har utgang til balkong fra rommene. Se under punktet "Salgstegninger" i salgsoppgaven for å se hvilke leiligheter som har et, to eller tre soverom. Det er god plass til å innrede med ønsket sengestørrelse og annet passende møblement. Overflatene er holdt i moderne fargevalg på vegger, gulvet er belagt med enstavs parkett og himlingen er hvit. Enkelte leiligheter har omkledningsrom som gir god plass til å innrede med praktiske garderombeløsninger. Overflatene på veggene er lyse, gulvet er belagt med en-stavs parkett og himlingen er lys. Se under punktet "Areal" for å se hvilke leiligheter som har omkledningsrom. Leilighetenes baderom er helfliset. Det er innredet med servant med skuffer under, dusjhjørne og vegghengt toalett. Det opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel (Leilighetene med eget vaskerom har opplegg til vaskemaskin og plass til tørketrommel på vaskerommet.). Det er selvsagt varmekabler i gulvet på badene. De største leilighetene i prosjektet har gjestetoalett. Se under punktet "Leveransebeskrivelse" i salgsoppgaven for å se hvilke leiligheter dette gjelder.


C. SUNDTS GATE 66

Gjestetoalettene er helfliset og er innredet med servant og vegghengt toalett. Det er selvsagt varmekabler i gulvet. Leiligheten med vaskerom. Se under punktet "Salgstegninger" i salgsoppgaven for å se hvilke leiligheter det gjelder. Vaskerommet har fliser på gulv og malt gips på veggene. Det er opplegg til vaskemaskin og plass til tørketrommel. Det er sluk i gulv.

LEVERANSEBESKRIVELSE Leveransebeskrivelsen redegjør for hvilke kvaliteter de ulike leilighetene leveres med. Ytterdør med inngang fra fellesgang: Nordicdoor sort, med Salto kortleser.

Kjøkkentype 2: Kjøkkentype HTH Tendens Koksgrå. Innredet med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. Miele Pureline stekeovn for innbygging - Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/frys-kombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. * * Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene. I eget hefte som tilhører salgsoppgaven vil det også være spesifikasjon på baderominnredningen, samt garderobeskapene.

Gulv gang, stue med åpen kjøkkenløsning og soverom: 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs.

Leilighet 0101 Gang Elektro: Standard 2 stk. spotter Dør: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit.

Gulv bad: Carnaby Street beige 30*30. Dusj 10*10. Gulv bad leilighet 0801: Geostone Tortora nat./ret 30x60. Dusj, mosaic 5x5.

Stue med åpen kjøkkenløsning Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook.

Vegg gang, stue med åpen kjøkkenløsning: Gips på vegg. Farger fremkommer av leveransebeskrivelsen som ligger som vedlegg.

Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel) Elektro:1 takpunkt Garderobe: 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Ytterdør med inngang fra gangbro: Daloc Svalgangsdør Y43 hvit, med Salto kortleser.

Vegg bad: Carnaby Street beige 20*40. Vegg bad leilighet 0801: Geostone Tortora nat./ret 30x60. Himling: Gipsplater sparklet, malt hvit. Listverk: Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist. Bad har kun karmlister rundt dør og ingen gulvlister. Ventilasjon: Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200. Varme: Liggende Rio panel radiator fra Ribe i stue, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme. Varmekabler: I gulv på bad. Kjøkkentype 1: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. Miele Pureline stekeovn for innbygging - Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/frys-kombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) Elektro: Standard 3 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil fra Loveschall med integrert LED-lys 15W 100 cm, 1 stk. servant batteri Oras Saga, 1 stk. dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0102 Gang Dør: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit. Elektro: Standard 3 stk. spotter

43


44

Stue med åpen kjøkkenløsning Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Innerdør: Ytterdør: Nordicdoor sort, med Salto kortleser. Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel) Til omkledningsrom: Swedoor Compaktskyvedør hvit. Elektro:1 takpunkt Garderobe: 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører:Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden), til omkledningsrom låsekasse med nøkkel. Elektro: Standard 2 stk. spotter. Eget takpunkt på vaskerom. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil fra Loveshall 80 cm med integrert LEDlys 15W, 1 stk. servant batteri Oras Saga, dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0103 Gang Dør: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit. Elektro: Standard 4 stk. spotter Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit. Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør fra soverom mot omkledningsrom: Swedoor Compaktskyvedør hvit. Fra omkledningsrom til gang Swedoor Easy med smekklås, hvit med stålfarget håndtak, enkel vrider på innsiden Elektro:1 takpunkt Garderobe: 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

PROAKTIV.NO

Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) Samme hvite dør til vaskerom, låsekasse med nøkkel. Elektro: Standard 2 stk. spotter. Eget takpunkt på vaskerom. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 80 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0104 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit Elektro: Standard 3 stk. spotte Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit. Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel). Elektro:1 takpunkt Garderobe: 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) Elektro: Standard 2 stk. spotter. Eget takpunkt på vaskerom. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil fra Loveschall med integrert LED-lys 15W 100 cm, 1 stk. servant batteri Oras Saga, 1 stk. dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Ventilasjon: Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.


C. SUNDTS GATE 66

Leilighet 0201 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit. Elektro: Standard 3 stk. spotter Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal tofløyet balkongdør hvit med standard vrider. Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel) Elektro:1 takpunkt Garderobe: 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden). Elektro: Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 80 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0202 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit. Elektro: Standard 3 stk. spotter Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal tofløyet balkongdør hvit med standard vrider. Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel) Elektro:1 takpunkt Garderobe: 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden). Elektro: Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 80 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0203 Gang Dører: To fløyet dør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy hvit med stålhåndtak (Låsekasse med nøkkel). Elektro: Standard 6 stk. spotter Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal enfløyet balkongdør hvit med standard vrider. Elektro: Standard 10 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Tendens Koksgrå. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)Terrassedør: Uldal enfløyet dør hvit med standard vrider. Elektro:1 takpunkt Garderobe: 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) Elektro: Standard 3 stk. spotter. Lite toalett har takpunkt. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil fra Loveschall 80 cm med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Gjestetoalett har HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 60 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 60 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

45


46

Leilighet 0204 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med enkel vrider på innsiden). Elektro: Standard 2 stk. spotter. Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal tofløyet balkongdør hvit med standard vrider. Elektro: Standard 7 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører:Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel). Elektro:1 takpunkt Garderobe: 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) Elektro:Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90,1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0205 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit. Elektro: Standard 3 stk. spotter. Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal tofløyet balkongdør hvit med standard vrider. Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel). Elektro:1 takpunkt Garderobe: 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

PROAKTIV.NO

Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden). Elektro: Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 80 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0301 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit. Elektro: Standard 3 stk. spotter Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal tofløyet balkongdør hvit med standard vrider. Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. Miele Pureline stekeovn for innbygging - Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/frys-kombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. * Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel). Elektro:1 takpunkt Garderobe: 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) Elektro: Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 80 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.


C. SUNDTS GATE 66

Leilighet 0302 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med enkel vrider på innsiden). Elektro: Standard 2 stk. spotter Stue med åpen kjøkkenløsning Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel). Elektro:1 takpunkt Garderobe: 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden). Elektro: Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga,1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0303 Gang Dører: To fløyet dør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy hvit med stålhåndtak (Låsekasse med nøkkel). Elektro: Standard 6 stk. spotter. Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal enfløyet balkongdør hvit med standard vrider. Elektro: Standard 10 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Tendens Koksgrå. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)Terrassedør: Uldal enfløyet dør hvit med standard vrider Elektro:1 takpunkt Garderobe: 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden). Elektro: Standard 3 stk. spotter. Lite toalett har takpunkt. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil fra Loveschall 80 cm med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Gjestetoalett har HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 60 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 60 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo Leilighet 0304 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med enkel vrider på innsiden). Elektro: Standard 2 stk. spotter. Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal enfløyet balkongdør hvit med standard vrider Elektro: Standard 7 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel) Elektro:1 takpunkt Garderobe: 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) Elektro:Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90,1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

47


48

Leilighet 0305 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit. Elektro: Standard 3 stk. spotter. Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal tofløyet balkongdør hvit med standard vrider. Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel). Elektro:1 takpunkt Garderobe: 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden). Elektro: Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 80 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0401 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit. Elektro: Standard 3 stk. spotter Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal tofløyet balkongdør hvit med standard vrider. Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel). Elektro:1 takpunkt Garderobe: 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

PROAKTIV.NO

Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) Elektro: Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 80 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0402 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med enkel vrider på innsiden) Elektro: Standard 2 stk. spotter Stue med åpen kjøkkenløsning Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel). Elektro:1 takpunkt Garderobe: 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) Elektro: Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0403 Gang Dører: To fløyet dør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy hvit med stålhåndtak (Låsekasse med nøkkel). Elektro: Standard 6 stk. spotter. Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal enfløyet balkongdør hvit med standard vrider.


C. SUNDTS GATE 66

Elektro: Standard 10 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Tendens Koksgrå. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)Terrassedør: Uldal enfløyet dør hvit med standard vrider. Elektro:1 takpunkt Garderobe: 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) Elektro: Standard 3 stk. spotter. Lite toalett har takpunkt. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil fra Loveschall 80 cm med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Gjestetoalett har HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 60 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 60 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0404 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med enkel vrider på innsiden) Elektro: Standard 2 stk. spotter. Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal enfløyet balkongdør hvit med standard vrider. Elektro: Standard 7 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel). Elektro:1 takpunkt Garderobe: 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden). Elektro:Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær:HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga,1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0405 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit. Elektro: Standard 3 stk. spotter. Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal tofløyet balkongdør hvit med standard vrider. Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel). Elektro:1 takpunkt Garderobe: 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden). Elektro: Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 80 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0501 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit Elektro: Standard 2 stk. spotter.

49


50

Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal toføyet balkongdør hvit med standard vrider og Uldal enfløyet balkongdør med standard vrider hvit. Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel). Elektro:1 takpunkt Garderobe: 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) Elektro: Standard 4 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0502 Gang Dører: To fløyet dør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy hvit med stålhåndtak (Låsekasse med nøkkel) Elektro: Standard 6 stk. spotter. Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal enfløyet balkongdør hvit med standard vrider. Elektro: Standard 10 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Tendens Koksgrå. Soverom Dører:Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)Terrassedør: Uldal enfløyet balkongdør hvit med standard vrider. Elektro:1 takpunkt Garderobe: 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

PROAKTIV.NO

Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) Elektro: Standard 3 stk. spotter. Lite toalett har takpunkt. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil fra Loveschall 80 cm med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Gjestetoalett har HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 60 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 60 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0503 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit. Elektro: Standard 2 stk. spotter. Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal toføyet balkongdør hvit med standard vrider og Uldal enfløyet balkongdør med standard vrider hvit. Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel). Elektro:1 takpunkt Garderobe: 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) Elektro: Standard 4 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.


C. SUNDTS GATE 66

Leilighet 0601 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med enkel vrider på innsiden). Elektro: Standard 3 stk. spotter. Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal toføyet balkongdør hvit med standard vrider og Uldal enfløyet balkongdør med standard vrider hvit. Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel) Elektro:1 takpunkt Garderobe: 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden). Elektro: Standard 4 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0602 Gang Dører: Enfløyet dør mot stue/kjøkken og mot hall: Swedoor Easy hvit med stålhåndtak (Låsekasse med nøkkel) Elektro: Standard 3 stk. spotter. Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal enfløyet balkongdør hvit med standard vrider. Elektro: Standard 7 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)Terrassedør: Uldal enfløyet balkongdør. Elektro:1 takpunkt Garderobe: 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin.

Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) Elektro: Standard 3 stk. spotter. Lite toalett har takpunkt. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil fra Loveschall 80 cm med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Gjestetoalett har HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 60 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 60 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0603 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit. Elektro: Standard 2 stk. spotter. Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal toføyet balkongdør hvit med standard vrider og Uldal enfløyet balkongdør med standard vrider hvit. Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel).Soverom 2 Swedoor kompaktskyvedør hvit. Elektro:1 takpunkt Garderobe: 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden). Elektro: Standard 3 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch

51


52

O.Novo. Leilighet 0701 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy hvit med stålhåndtak (Låsekasse med nøkkel). Elektro: Standard 3 stk. spotter. Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal toføyet balkongdør hvit med standard vrider og Uldal enfløyet balkongdør med standard vrider hvit. Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel). Elektro:1 takpunkt Garderobe: 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden). Elektro: Standard 4 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0702 Gang Dører: Enfløyet dør mot stue/kjøkken og mot hall: Swedoor Easy hvit med stålhåndtak (Låsekasse med nøkkel) Elektro: Standard 3 stk. spotter. Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal enfløyet balkongdør hvit med standard vrider. Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)Terrassedør: Uldal enfløyet balkongdør hvit med standard vrider.

PROAKTIV.NO

Elektro:1 takpunkt Garderobe: 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden). Elektro: Standard 3 stk. spotter. Lite toalett har takpunkt. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil fra Loveschall 80 cm med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Gjestetoalett har HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 60 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 60 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo Leilighet 0703 Gang Dører: Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit. Elektro: Standard 2 stk. spotter. Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Terrassedør: Uldal toføyet balkongdør hvit med standard vrider og Uldal enfløyet balkongdør med standard vrider hvit. Elektro: Standard 6 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel). Elektro:1 takpunkt Garderobe: 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden). Elektro: Standard 3 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall med integrert


C. SUNDTS GATE 66

LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0801 Gang Dører: To fløyet dør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy hvit med stålhåndtak (Låsekasse med nøkkel). Elektro: Standard 2 stk. spotter. Stue med åpen kjøkkenløsning Dører: Uldal skyvedør kompakt hvit med strandard vrier i stuen og TV-stuen. Elektro: Standard 16 stk. spotter. Sanitær: Kjøkkentype HTH Tendens koksgrå. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)samme til alle tre soverommene. Uldal enflølyet balkongdør hvit på de to største soverommene. Garderobe: 5 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) på begge badene Elektro: Standard 4 stk. spotter på bad nr. 1. 3 spotter på bad nr. 2. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: Hovedbad 1 og bad 2: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Leilighet 0901 Gang Elektro: Takpunkt. Stue med åpen kjøkkenløsning Elektro: Takpunkt Sanitær: Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Soverom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel). Garderobe: 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang

og hyller på innsiden. Bad/vaskerom Dører: Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) Elektro: Standard 3 stk. spotter på bad nr. 1. 3 spotter på bad nr. 2. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sanitær: HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga,1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Det gjøres oppmerksom på at informasjon om leveransebeskrivelsen over er hentet fra utbygger. Se leveransebeskrivelse som vedlegg i salgsoppgaven for nærmere beskrivelse.

OPPVARMING Leilighetene blir oppvarmet med liggende radiator i stue som er tilkoblet fjernvarme, samt varmekabler på gulv på bad. Varmtvannet blir oppvarmet av fjernvarmen.

ENERGIMERKING Byggene føres opp i henhold til TEK 17 med dispensasjoner på enkelte punkter. Energimerking for prosjektet totalt og pr. leilighet blir beregnet i forbindelse med detaljprosjektering. Energimerking gir relevant informasjon om hvor energieffektiv eiendommen er. Karakterskalaen strekker seg fra A (høyest) til G (lavest). Se www.energimerking.no for mer informasjon om energimerking av boliger.

EIER- OG ORGANISASJONSFORM Tomten er eiet av et sameie. Sameiet er oppdelt i to seksjoner - en næringsseksjon (seksjon 1) og en samleseksjon bolig (seksjon 2). Seksjon 2 eies av borettslaget C. Sundtsgt. 66 Borettslag som består av 30 enheter. Det er laget egne vedteker i sameiet som borettslaget må forholde seg til som sameier. Samleseksjonen har en eierbrøk tilsvarende 4067/4143. Næringseksjonen har da en eierbrøk tilsvarende 76/4143. Samleseksjon bolig (Seksjon 2) er videre oppdelt i en borettslagsform i samsvar med borettslagsloven. Boligprosjektet er dermed organisert som et borettslag. Borettslaget er oppdelt i 30 andeler fordelt på ni etasjer. Når prosjektet er organisert som et borettslag, reguleres eierrådighet av borettslagsloven. Kjøper du en andel i et borettslag blir du eier av en andel som gir deg enerett til å bruke en bestemt bolig i borettslaget. Du eier altså

53


54

ikke boligen direkte, men indirekte gjennom at du eier en andel som gir bruksrett til boligen. Når du kjøper en andel i et borettslag må du forholde deg til borettslagets vedtekter og husordensregler.

BORETTSLAG Borettslagets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for andelseierne, herunder sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur herunder forsikring av eiendommen veier, lys, brøyting, renovasjon, evt. fjernvarmeanlegg, garasjeanlegg, kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm til fellesrom osv. Borettslaget vil ledes av et styre valgt av andelseierne. Styret i borettslaget vil engasjere forretningsfører til å forestå driften av borettslaget for de 2 første driftsår.

VEDTEKTER Vedtekter for C. Sundtsgt. 66 Borettslag er utarbeidet. Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektene som grunnlag for avtalen. Eventuelle forslag til endringer kan fremmes i henhold til vedtektene og borettslagsloven på senere årsmøte. Kjøper plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldene vedtekter og husordensregler for borettslaget. Likeledes plikter kjøper å betale sin forholdsmessige andel av felleskostnadene for boligen fra overtagelsestidspunktet.

PARKERING Borettslaget disponerer i alt seks parkeringsplasser i lukket garasjeanlegg i kjeller. Det er reservert to parkeringsplasser til leilighet 801. De øvrige fire parkeringsplassene vil være reservert til de fire største leilighetene. Kjøper av disse andelene/ boligenhetene må senest ved inngivelse av bud også binde seg til kjøp av parkering om en ønsker å benytte seg av denne reservasjonen. Ellers står selger fritt til å selge disse til andre. Prisen pr. parkeringsplass vil være kr. 400.000,-. Når alle parkeringsplassene er solgt, vil fordelingen av parkeringsplasser fremkomme av borettslagets vedtekter.

FERDIGATTEST/MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE Utbygger er ansvarlig for at ferdigattest blir utstedt. Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på omregulering fra næring til bolig skal foreligge før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar. Dersom det kun foreligger midlertidig brukstillatelse vil megler anbefale at kjøper holder tilbake et beløp, til sikkerhet for at ferdigattest blir utstedt.

PROAKTIV.NO

VEI/VANN/AVLØP Eiendommen grenser til kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

FORRETNINGSFØRER Det er fremforhandlet en avtale med Vestbo, som vil være forretningsfører for borettslaget fra overlevering.

BORETTSLAGET Borettslag: C. Sundtsgt. 66 Borettslag, Orgnr.: 923572805 Andelsnr.: 1-30 Andelsbeløp: 5000 Forkjøpsrett: Nei Kjøper du en andel i et borettslag blir du eier av en andel som gir deg enerett til å bruke en bestemt bolig i borettslaget. Du eier altså ikke boligen direkte, men indirekte gjennom at du eier en andel som gir bruksrett til boligen. Når du kjøper en andel i et borettslag må du forholde deg til borettslagets vedtekter og husordensregler. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter og budsjett fra forretningsfører. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

FORSIKRING Frem til overtakelsen vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtakelse må borrettslaget selv besørge fullverdiforsikring. Etter overtagelse må kjøper selv besørge innboforsikring.

FORMUESVERDI Ligningsverdier pt. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt primærbolig(der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller sekundærbolig(alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 25% av den beregnende kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 90% av den beregnende kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For fritidseiendommer skal formuesverdien maksimalt utgjøre 30% av markedsverdien. Se http://www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.


C. SUNDTS GATE 66

FELLESKOSTNADER Det er fastsatt fellesutgifter for den enkelte andel/ boenhet. Fellesutgifter for den enkelte andel/boenhet fremkommer av prisliste med felleskostnader pr. mnd. som vedlegg i salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at borettslagets og dets styre etter en stund vil måtte vurdere om disse må justeres ut fra kostnadsbilde og hvilket tjenestetilbud borettslaget ønsker. Utbygger er ansvarlig for fellesutgiftene for eventuelle usolgte enheter etter ferdigstillelse.

FASTE LØPENDE KOSTNADER Felleskostnader, innboforsikring, strøm eget forbruk og oppvarmingrom og varmtvann via BKK-fjernvarme.

KONSESJON

Følgende heftelser blir værende på eiendommen 1954/908584-1/106 Erklæring/avtale 25.05.1954 Best. om fjerning av et skur. Overført fra Nagelgården 6 som delvis er inngått i krigsskadetomten på Nordnes. 1955/10230-2/106 Bestemmelse om bebyggelse 06.12.1955 Kommunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt

1959/1424-1/106 Erklæring/avtale 09.02.1959 Plikt til å fortsette byggearbeidet over 2 etg. når bygningsrådet forlanger det.

Det er ikke odel på eiendommen.

1959/6253-1/106 Best. om vann/kloakkledn. 23.07.1959 Solidarisk ansvar for reparasjon og vedlikehold av fellesledninger m.v.

SERVITUTTER/RETTIGHETER/ FORPLIKTELSER

1959/6416-1/106 Bestemmelse om kloakkledn 30.07.1959 Med flere bestemmelser

Eiendommen er konsesjonspliktig: NEI.

ODEL

Grunnbokutskrifter er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler, Boligene vil overtas fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålgt panterett til sameiet på 1G som hefter i Samleseksjon Bolig (snr 2). Sameiets panterett sikrer innenfor pålydende den enkelte sameiers oppfyllelse av felles forpliktelser. Kjøper må akseptere at det på eiendommen/ samleseksjonen tinglyses ytterligere servitutter/ erklæringer for å sikre privatrettslige eller offentligrettslige interesser. Slike servitutter/erklæringer kan være erklæringer som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, drift og vedlikehold av energi/ nettverk, vann- og avløpsnett e.l. Seksjonene og andelene overtras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst ytterligere servitutter/erklæringer på eiendommen. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/ erstatning for tinglysninger av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet innenfor reguleringsplanen for prosjektet. Kjøpers bank vil få prioritet etter heftelsene som er og evt. blir tinglyst før overtakelse. Grunndata 1954/2929-1/106 Registrering av grunn 06.05.1954 Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:1201 Gnr:165 Bnr:363

1959/8641-1/106 Bestemmelse om bebyggelse 14.10.1959 Med flere bestemmelser

REGULERINGSMESSIGE FORHOLD Igansettelsestillatelse er gitt. Området omfattes av reguleringsplan 10090000. Reguleringsformål er forretningsbygninger, lettere industri, håndverk, lager osv. Planen kan leses hos megler.

PRISANTYDNING INKLUDERT OMKOSTNINGER Se den til enhver tid gjeldende prisliste. Salgsprisene kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til når som helst å regulere prisen på usolgte leiligheter.

OMKOSTNINGER Gjeldende prisliste ligger som vedlegg i salgsoppgaven. Omkostninger vil være som følger: Kr. 172,- (Panteattest kjøper) Kr. 430,- (Tinglysningsgebyr BRL overføring av hjemmel til andel) Kr. 430,- (Tinglysningsgebyr pantedokument BRL Statens Kartverk.) Kr. 5.000,- (Andelskapital til BRL) Totale omkostninger vil være kr. 6.032,Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted.

55


56

BETALINGSBETINGELSER Selger skal, umiddelbart etter avtale er inngått, stille garanti etter bustadoppføringslova § 12. Garantien skal gjelde fra tidspunkt for avtaleinngåelse og frem til fem år etter overtagelse. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse. Til at det er dokumentert at det foreligger §12 garanti, har forbruker rett til å holde tilbake alt vederlag. Dersom selger stiller forskuddsgaranti § 47, vil deloppgjør utbetales til selger/byggelånsbank. Kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto. Betaling kan ikke sikres med pant i den kjøpte eiendommen før overtagelse har funnet sted og skjøte til kjøper er tinglyst. Ved innlevering av kjøpetilbud med kopi av gyldig legitimasjon er kjøper bundet av aksepten når selger(skriftlig) har akseptert samme tilbud. Da selger er profesjonell part, gjelder ikke bestemmelsen om at innlevert kjøpstilbud må ha akseptfrist tidligst kl. 12.00 etter siste annonserte visning.

LOVGRUNNLAG Boligene selges til forbrukere i henhold til Bustadoppføringslova. Etter at boligene er ferdigstilte selger boligene etter Avhendingslova.

TILLEGGSARBEIDER Prosjektet nærmer seg ferdigstillelse, og således er det ikke mulig å gjøre endringer i himling, vegger, gulv, kjøkken, bad og for øvrig uten vesentlige kostnader for kjøper. Selger har i tillegg inngått bindende avtaler med undeleverandører for vesentlige deler av prosjektet. Skulle det likevel være ønsket med endringer, må selger få anledning til å ta stilling til dette ved aksept av bud. Et slikt vilkår eller forespørsel må derfor formuleres skriftlig som et forbehold ved budet. Til orientering opplyses det at bustadoppføringslovas §9, 2. avsnitt inneholder bestemmelse om at ønsker om endringer og tilvalg kan avvises når disse vil føre til ulemper for entreprenør/ selger som ikke står i forhold til forbrukerens interesse. Dersom det likevel er mulig å få utført de ønskede endringer, vil det kunne påløpe ekstra kostnader. Eventuelle avtalte endringer blir en del av kjøpekontrakten, på samme måte som de opprinnelig avtalte hovedytelsene. Endringene innebærer at beskrivelsen av salgsobjektet i punkt 1, med vedlegg, justeres i henhold til de avtalte endringer og tilvalg. Det er også etter Endringene selger som er ansvarlig for hele leveransen av boligen/ fritidsboligen, og kjøper kan forholde seg til selger ved eventuell forsinkelse eller mangler knyttet til Endringene. Kjøper er ansvarlig for å betale hele kjøpesummen, inkludert betaling for

PROAKTIV.NO

Endringene, til eiendomsmeglers klientkonto. Selgers forpliktelse til å stille forskuddsgaranti etter denne kontrakten og bustadoppføringslova § 47 vil gjelde tilsvarende for Endringene. Endringsavtaler skal være skriftlige.

RENTER/GARANTI Selger skal stille Entreprenørgaranti etter Bustadoppføringlovens § 12. Se for øvrig punktet om «Betalingsbetingelser». Kjøper godskrives renter av innbetalinger inntil eiendommen er overskjøtet til kjøper eller selger har stilt forskuddsgaranti etter Bustadoppføringslovens § 47. Etter dette tilfaller renter på midlene selger. Garantiene stilles direkte til kjøper, med kopi til megler.

VIDERESALG Salg av kontraktsposisjon er kun tillatt etter godkjenning fra selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning og overskjøte eiendommen til opprinnelig kjøper. Transport vil normalt sett ikke aksepteres tett opp mot overtagelse. Om samtykke til transport gis vil det kunne være selgers forutsetning at opprinnelig kjøper er solidarisk ansvarlig inntil ny kjøper har gjort opp kjøpesummen og sine øvrige forpliktelser ovenfor selger i forbindelse med overtakelse/ ferdigstillelse av boligen. Dette vil da utgjøre en økonomisk risiko for opprinnelig kjøper. Ved transport av kontrakt påløper normalt et gebyr pålydende kr. 100.000,- men selger forbeholder seg retten til å fastsette dette i det enkelte tilfelle. Dersom denne kjøpekontrakt transporteres, plikter den nye kjøperen dessuten å tre inn i alle de avtaler som er etablert, herunder endringsavtaler og tilvalgsbeslutninger.

KOSTNADER VED AVBESTILLINGER Kjøper kan avbestille i henhold til reglene i bustadoppføringslova §§ 52 og 53 frem til overtakelse har funnet sted. Lovens utgangspunkt er at utbygger skal holdes skadesløs ved avbestilling. Det vil si at den som avbestiller må dekke alle tap som måtte oppstå på selgers hånd. Selger kan alternativt velge å fremsette et tilbud om et fast avbestillingsgebyr jfr. bustadoppføringslovens § 54. Dersom det aksepteres av kjøper, vil det utgjøre grunnlaget for et endelig oppgjør mellom partene. Størrelsen på avbestillingsgebyret vil i tilfelle bli beregnet i det enkelte tilfelle.

KREDITTVURDERING/DOKUMENTASJON AV FINANSIERINGSEVNE Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere, og kan avvise en kjøper som ikke er kredittverdig på kjøpstidspunktet. Den enkelte kjøper plikter på forespørsel å fremlegge dokumentasjon på at det er oppnådd tilstrekkelige finansiering via norsk finansinstitusjon.


C. SUNDTS GATE 66

OVERTAGELSE Oppstart byggearbeider var i slutten av 4. kvartal 2018. Forventet/estimert ferdigstillelse er i starten av 2. kvartal 2020, men dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsedato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden. Siste frist for å opplyse den enkelte kjøper om en slik bindende overtakelsesperiode, er den 29.12.2019

GENERELT/FORBEHOLD Salgsprospekt og prosjektbeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Det vises for øvrig til kundetegninger og kjøpekontrakt med vedlegg. Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boligene. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mm. før et eventuelt bud inngis. Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt / internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Det tas forbehold om trykkfeil i prospektet. Sjakter, innkassinger o.l. og VVS føringer er ikke endelig tegnet inn. Det gjøres oppmerksom på at utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert. Forstøtningsmurer, fallsikringer, belysning, fordelerskap, lekeapparat, benker m.m., kummer og lignende vil bli plassert slik det finnes hensiktsmessig i forhold til terrenget. Selger har rett til å foreta endringer i prosjektet som ikke vesentlig forringer prosjektets kvalitet eller standard, herunder arkitektoniske endringer, materialvalg, mindre endringer i konstruksjon, rørgjennomføringer og/eller tomtetilpasninger. Slike endringer er ikke å anse som mangler ved ytelsen. Det samme gjelder de endringer som må gjøres som følge av kommunens

byggesaksbehandling og krav i ramme- og igangsettingstillatelser, samt andre offentlige tillatelser. Det gjøres oppmerksom på at bruksarealet på salgstegningene er oppmålt av takstmann på alle leiligheter foruten leilighetene i første etasje da disse ikke er bygget p.t.. Grunnet arbeid i leilighetene er ikke målene på rommene foretatt av takstmann, men av arkitekt. Arealene på rommene kan derfor avvike. Det gjøres for god skyld oppmerksom på at baldakinet ved borettslagets inngangsparti går over på Bergen kommune sin tomt i følge basiskartet. Bildene er basert på informasjon om de ulike kvalitetene som skal benyttes i leiligheten. Fargeavvik og annet kan forekomme. Vi gjør derfor oppmerksom på at leveransebeskrivelsen foreligger en presis beskrivelse av hver leilighet utstyres med gulv, vegger, kjøkken osv. Selger tar forbeholder seg retten til å overdra rettigheter og plikter etter denne kjøpekontrakt til et annet selskap (for eksempel et utbyggerselskap). Kjøper aksepterer en slik eventuell overdragelse. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud. Selger forbeholder seg retten til uten varsel å kunne endre priser og betingelser for usolgte leiligheter.

SÆRLIGE FORBEHOLD Ingen særskilte forbehold.

LOV OM HVITVASKING I henhold til Lov av 01.06.2018 nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. er megler pliktig til å gjennomføre kundetiltak av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven §147 a, 147 b eller 147c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.

FINANSIERING Vi bistår mer enn gjerne med kontakt med ulike banker, men vi har ingen fast bankforbindelse da vi mener at vilkårene i ulike finansinstitusjoner varierer fra kundegruppe til kundegruppe. Vi kan således ikke anbefale en bestemt bank, men hjelper mer enn gjerne med å finne den banken som tilbyr deg best vilkår.

57


58

VEDERLAG OG RETT TIL DEKNING AV UTLEGG Selger betaler meglers vederlag som er 2,5 % provisjon eksl. mva. pr. solgte leilighet. I tillegg dekker selger alle kostnader til annonsering og markedsføring.

TINGLYSING AV HJEMMEL Dersom annet ikke avtales sendes skjøte/ hjemmelsdokument for tinglysing i forbindelse med oppgjøret. Oppgjør forutsetter at det er gjennomført overtagelse og at partene har signert en overtakelsesprotokoll og sendt denne til oppgjørsavdelingen slik som avtalt i kontrakt.

SALGSOPPGAVE Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

Leveransebeskrivelse

59


PROAKTIV.NO

Carnaby street Carnaby Street beige beige 30x30. Dusj 20x40. 10x10.

BAD/VASK

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)

Standard 3 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Standard 6 stk. spotter.

ELEKTRO Standard 2 stk. spotter.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0101 DØRER Ytterdør: Nordicdoor sort, med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit

Karmlist: Rindalslist Furu Innerdør: Swedoor Easy med 10x58 Karmlist. smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

SOVEROM

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

VENTILASJON Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil fra Loveschall med Ensy AHU 200. integrert LED-lys 15W 100 cm, 1 stk. servant batteri Oras Saga, 1 stk. dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Balansert ventilasjon med Innredet med: 1 stk. blandebatteri Oras, varmegjenvinning fra Flexit, Saga, 1 stk. Miele Pureline stekeovn for Ensy AHU 200. innbygging - Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/frys-kombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

GARDEROBESKAP

60


Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Standard 2 stk. spotter. Eget takpunkt på vaskerom. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Innerdør: Swedoor Easy 1 takpunkt. med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel) Til omkledningsrom: Swedoor Compaktskyvedør hvit

Standard 6 stk. spotter.

VARMEKABLER Nei

Varmtvann tilkoblet Ja fjernvarme.

Nei

Liggende Rio panel Nei radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0102 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 3 stk. med Salto kortleser. spotter. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit

Karmlist: Rindalslist Furu Innerdør: Swedoor Easy 10x58 Karmlist. med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden), til omkledningsrom låsekasse med nøkkel

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

BAD/VASK/O Carnaby street MKLEDNING beige 30x30. Dusj10x10.

Carnaby Street beige 20x40.

Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

SOVEROM

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GANG

VENTILASJON Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil fra Loveshall 80 cm med Ensy AHU 200. integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras Saga, dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. Miele varmegjenvinning fra Flexit, Pureline stekeovn for innbygging - Rustfritt stål, 1 Ensy AHU 200. stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/frys-kombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

GARDEROBESKAP

C. SUNDTS GATE 66

61


PROAKTIV.NO

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM/ OMKLEDNING

BAD/VASK

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Carnaby Street beige 20x40.

Gips på vegg. Farge: Rustic Pink på soverom og klassisk hvit på omkledningsrom.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gips på vegg. Farge: Gipsplater, sparklet. Farge: Valmuefrø(S2502-y) Hvit. og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Standard 6 stk. spotter.

Standard 2 stk. spotter. Eget takpunkt på vaskerom. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Ja

Nei

Liggende Rio panel radiator Nei fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0103 ELEKTRO VARME VARMEKABLER Standard 4 stk. spotter. Nei

Innerdør fra soverom mot 1. takpunkt. omkledningsrom: Swedoor Compaktskyvedør hvit. Fra omkledningsrom til gang Swedoor Easy med smekklås, hvit med stålfarget håndtak, enkel vrider på innsiden

Karmlist: Rindalslist Furu Innerdør: Swedoor Easy med 10x58 Karmlist. smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) Samme hvite dør til vaskerom, låsekasse med nøkkel

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu Innerdør mot stue/kjøkken: 16x70 Fotlist RF-11. Swedoor Compaktskyvedør hvit. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK DØRER Gulvlist: Rindalslist Furu Ytterdør: Nordicdoor sort, med 16x70 Fotlist RF-11. Salto kortleser. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, Balansert ventilasjon med 80 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 80 varmegjenvinning fra Flexit, cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. Ensy AHU 200. servant batteri Oras, Saga, dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. Miele varmegjenvinning fra Flexit, Pureline stekeovn for innbygging - Rustfritt stål, 1 stk. Ensy AHU 200. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/frys-kombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

62


Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

BAD/VASK

Carnaby Street beige 20x40.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

14 mm parkett 1 stavs eik Gips på vegg. Farge: Anitum lakket fra Kahrs Rustic Pink.

SOVEROM

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

GULV VEGG 14 mm parkett 1 stavs eik Gips på vegg. Farge: Anitum lakket fra Kahrs Rustic Pink.

STUE/KJØKKEN14 mm parkett 1 stavs eik Gips på vegg. Farge: Anitum lakket fra Kahrs Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

GANG

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)

Standard 2 stk. spotter. Eget takpunkt på vaskerom. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Standard 6 stk. spotter.

VARMEKABLER Nei

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Ja

Nei

Liggende Rio panel radiator Nei fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0104 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, med Salto Standard 3 stk. spotter. kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit

VENTILASJON Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU Innredet med: 1. stk. speil fra Loveschall med 200. integrert LED-lys 15W 100 cm, 1 stk. servant batteri Oras Saga, 1 stk. dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Balansert ventilasjon med Innredet med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 1 stk. Miele Pureline stekeovn for innbygging - 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

GARDEROBESKAP

C. SUNDTS GATE 66

63


PROAKTIV.NO

Carnaby street Carnaby Street beige beige 30x30. Dusj 20x40. 10x10.

BAD/VASK

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gips på vegg. Farge: Gipsplater, sparklet. Rustic Pink på soverom og Farge: Hvit. klassisk hvit på soverom 2.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

SOVEROM

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)

Terrassedør: Uldal tofløyet balkongdør hvit med standard vrider

Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Standard 6 stk. spotter.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0201 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 3 stk. spotter. med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, Balansert ventilasjon med 80 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 80 varmegjenvinning fra Flexit, cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. Ensy AHU 200. servant batteri Oras, Saga, dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet med: Balansert ventilasjon med 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. Miele Pureline varmegjenvinning fra Flexit, stekeovn for innbygging - Rustfritt stål, 1 stk. Miele Ensy AHU 200. induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/frys-kombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

64


14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK Carnaby Street beige 20x40.

Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel) Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0202 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Daloc Standard 2 stk. spotter. Svalgangsdør Y43 hvit, med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med enkel vrider på innsiden) Standard 6 stk. spotter.

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil fra Loveschall med Ensy AHU 200. integrert LED-lys 15W 100 cm, 1 stk. servant batteri Oras Saga, 1 stk. dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

C. SUNDTS GATE 66

65


PROAKTIV.NO

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK/WC

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Carnaby Street beige 20x40.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gips på vegg. Farge: Gipsplater, sparklet. Rustic Pink på soverom og Farge: Hvit. klassisk hvit på soverom 2.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Standard 3 stk. spotter. Lite toalett Varmtvann tilkoblet har takpunkt. Opplegg for fjernvarme. vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt. Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)Terrassedør: Uldal enfløyet dør hvit med standard vrider

Terrassedør: Uldal enfløyet Standard 10 stk. spotter. balkongdør hvit med standard vrider

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0203 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 6 stk. spotter. med Salto kortleser. To fløyet dør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy hvit med stålhåndtak (Låsekasse med nøkkel)

Karmlist: Rindalslist Furu Innerdør: Swedoor Easy 10x58 Karmlist. med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

Balansert ventilasjon med 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil fra Loveschall 80 cm Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Gjestetoalett har HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 60 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 60 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo

Kjøkkentype HTH Tendens Koksgrå. Innredet med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. Miele Pureline stekeovn for innbygging Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

66


14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK Carnaby Street beige 20x40.

Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel) Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Standard 7 stk. spotter.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0204 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor hvit, Standard 2 stk. spotter. med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med enkel vrider på innsiden)

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90,1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

C. SUNDTS GATE 66

67


PROAKTIV.NO

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Carnaby Street beige 20x40.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gips på vegg. Farge: Gipsplater, sparklet. Rustic Pink på soverom og Farge: Hvit. klassisk hvit på soverom 2.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)

Terrassedør: Uldal tofløyet balkongdør hvit med standard vrider

Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Standard 6 stk. spotter.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0205 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 3 stk. spotter. med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit

Karmlist: Rindalslist Furu Innerdør: Swedoor Easy 10x58 Karmlist. med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil 80 cm fra Loveschall Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

68


14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Carnaby Street beige 20x40.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gips på vegg. Farge: Gipsplater, sparklet. Rustic Pink på soverom og Farge: Hvit. klassisk hvit på soverom 2.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)

Terrassedør: Uldal tofløyet balkongdør hvit med standard vrider

Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Standard 6 stk. spotter.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0301 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 3 stk. spotter. med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit

Karmlist: Rindalslist Furu Innerdør: Swedoor Easy 10x58 Karmlist. med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil 80 cm fra Loveschall Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

C. SUNDTS GATE 66

69


PROAKTIV.NO

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK Carnaby Street beige 20x40.

Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel) Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Standard 6 stk. spotter.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0302 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Daloc Standard 2 stk. spotter. Svalgangsdør Y43 hvit, med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med enkel vrider på innsiden)

Karmlist: Rindalslist Furu Innerdør: Swedoor Easy 10x58 Karmlist. med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga,1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

70


14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Carnaby Street beige 20x40.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gips på vegg. Farge: Gipsplater, sparklet. Rustic Pink på soverom og Farge: Hvit. klassisk hvit på soverom 2.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Standard 3 stk. spotter. Eget takpunkt på lite toalett. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt. Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)Terrassedør: Uldal enfløyet dør hvit med standard vrider

Terrassedør: Uldal enfløyet Standard 10 stk. spotter. balkongdør hvit med standard vrider

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0303 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 6 stk. spotter. med Salto kortleser. To fløyet dør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy hvit med stålhåndtak (Låsekasse med nøkkel)

Karmlist: Rindalslist Furu Innerdør: Swedoor Easy 10x58 Karmlist. med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

Balansert ventilasjon med 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil fra Loveschall 80 cm Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Gjestetoalett har HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 60 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 60 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo

Kjøkkentype HTH Tendens Koksgrå. Innredet med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. Miele Pureline stekeovn for innbygging Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

C. SUNDTS GATE 66

71


PROAKTIV.NO

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK Carnaby Street beige 20x40.

Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel) Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Terrassedør: Uldal enfløyet Standard 7 stk. spotter. balkongdør hvit med standard vrider

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0304 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Daloc Standard 2 stk. spotter. Svalgangsdør Y43 hvit, med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med enkel vrider på innsiden)

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90,1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

72


14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Carnaby Street beige 20x40.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gips på vegg. Farge: Gipsplater, sparklet. Rustic Pink på soverom og Farge: Hvit. klassisk hvit på soverom 2.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)

Terrassedør: Uldal tofløyet balkongdør hvit med standard vrider

Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Standard 6 stk. spotter.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0305 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 3 stk. spotter. med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil 80 cm fra Loveschall Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

C. SUNDTS GATE 66

73


PROAKTIV.NO

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Carnaby Street beige 20x40.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gips på vegg. Farge: Gipsplater, sparklet. Rustic Pink på soverom og Farge: Hvit. klassisk hvit på soverom 2.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)

Terrassedør: Uldal tofløyet balkongdør hvit med standard vrider

Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Standard 6 stk. spotter.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0401 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 3 stk. spotter. med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil 80 cm fra Loveschall Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

74


14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK Carnaby Street beige 20x40.

Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel) Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Standard 6 stk. spotter.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0402 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Daloc Standard 2 stk. spotter. Svalgangsdør Y43 hvit, med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med enkel vrider på innsiden)

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

C. SUNDTS GATE 66

75


PROAKTIV.NO

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK/WC

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Carnaby Street beige 20x40.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gips på vegg. Farge: Gipsplater, sparklet. Rustic Pink på soverom og Farge: Hvit. klassisk hvit på soverom 2.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)Terrassedør: Uldal enfløyet balkongdør hvit med standard vrider Standard 3 stk. spotter. Eget takpunkt på lite toalett. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Terrassedør: Uldal enfløyet Standard 10 stk. spotter. balkongdør hvit med standard vrider

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0403 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 6 stk. spotter. med Salto kortleser. To fløyet dør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy hvit med stålhåndtak (Låsekasse med nøkkel)

Karmlist: Rindalslist Furu Innerdør: Swedoor Easy 10x58 Karmlist. med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

Balansert ventilasjon med 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil fra Loveschall 80 cm Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Gjestetoalett har HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 60 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 60 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo

Kjøkkentype HTH Tendens Koksgrå. Innredet med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. Miele Pureline stekeovn for innbygging Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

76


14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK Carnaby Street beige 20x40.

Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel) Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Terrassedør: Uldal enfløyet Standard 7 stk. spotter. balkongdør hvit med standard vrider

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0404 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Daloc Standard 2 stk. spotter. Svalgangsdør Y43 hvit, med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med enkel vrider på innsiden)

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga,1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

C. SUNDTS GATE 66

77


PROAKTIV.NO

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Carnaby Street beige 20x40.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gips på vegg. Farge: Gipsplater, sparklet. Rustic Pink på soverom og Farge: Hvit. klassisk hvit på soverom 2.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)

Terrassedør: Uldal tofløyet balkongdør hvit med standard vrider

Standard 2 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Standard 6 stk. spotter.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0405 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 3 stk. spotter. med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit

Karmlist: Rindalslist Furu Innerdør: Swedoor Easy 10x58 Karmlist. med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil 80 cm fra Loveschall Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, dusjvegger Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri, 1 vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

78


14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK Carnaby Street beige 20x40.

Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)

Terrassedør: Uldal toføyet balkongdør hvit med standard vrider og Uldal enfløyet balkongdør med standard vrider hvit.

Standard 4 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Standard 6 stk. spotter.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0501 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 2 stk. spotter. med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

C. SUNDTS GATE 66

79


PROAKTIV.NO

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK/WC

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Carnaby Street beige 20x40.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gips på vegg. Farge: Gipsplater, sparklet. Valmuefrø(S2502-y) på Farge: Hvit. hovedsoverom og klassisk hvit på soverom 2.

Gips på vegg. Farge: Lys Antikkgrå(S1502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)Terrassedør: Uldal enfløyet balkongdør hvit med standard vrider

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Standard 3 stk. spotter. Lite toalett Varmtvann tilkoblet har takpunkt. Opplegg for fjernvarme. vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Terrassedør: Uldal enfløyet Standard 6 stk. spotter. balkongdør hvit med standard vrider

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0502 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 6 stk. spotter. med Salto kortleser. To fløyet dør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy hvit med stålhåndtak (Låsekasse med nøkkel)

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

Balansert ventilasjon med 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil fra Loveschall 80 cm Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Gjestetoalett har HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 60 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 60 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo

Kjøkkentype HTH Tendens koksgrå. Innredet med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. Miele Pureline stekeovn for innbygging Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

80


14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK Carnaby Street beige 20x40.

Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)

Terrassedør: Uldal toføyet balkongdør hvit med standard vrider og Uldal enfløyet balkongdør med standard vrider hvit.

Standard 4 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Standard 6 stk. spotter.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0503 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 2 stk. spotter. med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga,1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

C. SUNDTS GATE 66

81


PROAKTIV.NO

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK Carnaby Street beige 20x40.

Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)

Terrassedør: Uldal toføyet balkongdør hvit med standard vrider og Uldal enfløyet balkongdør med standard vrider hvit.

Standard 4 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Standard 6 stk. spotter.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0601 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 3 stk. spotter. med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med enkel vrider på innsiden)

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

82


14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK/WC

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Carnaby Street beige 20x40.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gips på vegg. Farge: Gipsplater, sparklet. Valmuefrø(S2502-y) på Farge: Hvit. hovedsoverom og klassisk hvit på soverom 2.

Gips på vegg. Farge: Lys Antikkgrå(S1502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)Terrassedør: Uldal enfløyet balkongdør hvit med standard Innerdør: Swedoor vrider Easy

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Standard 3 stk. spotter. Lite toalett Varmtvann tilkoblet har takpunkt. Opplegg for fjernvarme. vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Terrassedør: Uldal enfløyet Standard 7 stk. spotter. balkongdør hvit med standard vrider

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0602 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 3 stk. spotter. med Salto kortleser. Enfløyet dør mot stue/kjøkken og mot hall: Swedoor Easy hvit med stålhåndtak (Låsekasse med nøkkel)

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil fra Loveschall 80 cm Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Gjestetoalett har HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 60 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 60 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo

Balansert ventilasjon med 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

C. SUNDTS GATE 66

83


PROAKTIV.NO

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK Carnaby Street beige 20x40.

Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Standard 6 stk. spotter.

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Standard 3 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt. Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel).Soverom 2 Swedoor kompaktskyvedør hvit

Terrassedør: Uldal toføyet balkongdør hvit med standard vrider og Uldal enfløyet balkongdør med standard vrider hvit.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0603 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 2 stk. spotter. med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

84


14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK Carnaby Street beige 20x40.

Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)

Terrassedør: Uldal toføyet balkongdør hvit med standard vrider og Uldal enfløyet balkongdør med standard vrider hvit.

Standard 4 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Standard 6 stk. spotter.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0701 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 3 stk. spotter. med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy hvit med stålhåndtak (Låsekasse med nøkkel)

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

C. SUNDTS GATE 66

85


PROAKTIV.NO

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK/WC

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Carnaby Street beige 20x40.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gips på vegg. Farge: Gipsplater, sparklet. Valmuefrø(S2502-y) på Farge: Hvit. hovedsoverom og klassisk hvit på soverom 2.

Gips på vegg. Farge: Lys Antikkgrå(S1502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)Terrassedør: Uldal enfløyet balkongdør hvit med standard vrider

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Standard 3 stk. spotter. Lite toalett Varmtvann tilkoblet har takpunkt. Opplegg for fjernvarme. vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Terrassedør: Uldal enfløyet Standard 6 stk. spotter. balkongdør hvit med standard vrider

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0702 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 3 stk. spotter. med Salto kortleser. Enfløyet dør mot stue/kjøkken og mot hall: Swedoor Easy hvit med stålhåndtak (Låsekasse med nøkkel)

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 80 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil fra Loveschall 80 cm Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo. Gjestetoalett har HTH Front modell 21 Next Hvit baderomsinnredning, 60 cm, i hvit mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 60 cm fra Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo

Balansert ventilasjon med 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

86


14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK Carnaby Street beige 20x40.

Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gips på vegg. Farge: Valmuefrø(S2502-y) og Antikkgrå(S2502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)

Terrassedør: Uldal toføyet balkongdør hvit med standard vrider og Uldal enfløyet balkongdør med standard vrider hvit.

Standard 3 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt.

Standard 6 stk. spotter.

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0703 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 2 stk. spotter. med Salto kortleser. Innerdør mot stue/kjøkken: Swedoor Compaktskyvedør hvit

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 2 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

C. SUNDTS GATE 66

87


PROAKTIV.NO

Geostone Tortora Geostone Tortora nat./ret Gipsplater, sparklet. nat./ret 30x60. 30x60. Farge: Hvit. Dusj, mosaic 5x5.

Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

BAD/VASK

Gips på vegg. Farge: Hovedsoverom: Rustic Pink. Soverom 2: Valmuefrø(S4502-y), Soverom 3: Antikkgrå(S2502-y).

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

SOVEROM

Gips på vegg. Farge: Lys Antikkgrå(S1502-y) og Grå harmoni (S3502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Rustic Pink.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Standard 16 stk. spotter.

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden) på begge badene

Standard 4 stk. spotter på bad nr. 1. 3 spotter på bad nr. 2. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

1. takpunkt. Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)samme til alle tre soverommene. Uldal enflølyet balkongdør hvit på de to største soverommene.

Uldal skyvedør kompakt hvit med strandard vrier i stuen og TV-stuen

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0801 DØRER ELEKTRO Ytterdør: Nordicdoor sort, Standard 2 stk. spotter. med Salto kortleser. To fløyet dør mot stue/kjøkken: Swedoor Easy hvit med stålhåndtak (Låsekasse med nøkkel)

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

Balansert ventilasjon med 5 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

Hovedbad 1 og bad 2: HTH Front modell 21 Next Balansert ventilasjon med Hvit baderomsinnredning, 100 cm, i hvit varmegjenvinning fra Flexit, mattlakk. Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Ensy AHU 200. Loveschall med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga, 1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Kjøkkentype HTH Tendens koksgrå. Innredet med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. Miele Pureline stekeovn for innbygging Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

88


14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

Carnaby street beige 30x30. Dusj10x10.

SOVEROM

BAD/VASK Carnaby Street beige 20x40.

Gips på vegg. Farge: Hovedsoverom: Antikkgrå(S2502-y) og Klassisk hvit på soverom 2.

Gips på vegg. Farge: Lys Antikkgrå(S1502-y) og Grå harmoni (S3502-y).

VEGG Gips på vegg. Farge: Klassisk hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

HIMLING Gipsplater, sparklet. Farge: Hvit.

Innerdør: Swedoor Easy med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med nøkkel)

DØRER Ytterdør: Nordicdoor sort, med Salto kortleser.

Karmlist: Rindalslist Furu Innerdør: Swedoor Easy 10x58 Karmlist. med smekklås, hvit, stålfarget håndtak. (Smekklåser har låsekasse med en enkel vrider på innsiden)

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

LISTVERK Gulvlist: Rindalslist Furu 16x70 Fotlist RF-11. Karmlist: Rindalslist Furu 10x58 Karmlist.

* Se eget hefte som tilhører salgsoppgaven med målsatte tegninger på ulike kjøkkenmodeller til leilighetene.

14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

GULV 14 mm parkett 1 stavs eik Anitum lakket fra Kahrs

STUE/KJØKKEN

GANG

Standard 3 stk. spotter. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Takpunkt

Takpunkt

Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

Liggende Rio panel radiator fra Ribe, tilkoblet fjernvarme. Varmtvann tilkoblet fjernvarme.

VARME

Leveransebeskrivelse Nordnes leilighetsnummer H-0901 ELEKTRO Takpunkt

Ja

Nei

Nei

VARMEKABLER Nei

VENTILASJON GARDEROBESKAP Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit, Ensy AHU 200.

HTH Front modell 21 Next Hvit Balansert ventilasjon med baderomsinnredning, 100 cm, i hvit mattlakk. varmegjenvinning fra Flexit, Innredet med: 1. stk. speil 100 cm fra Loveschall Ensy AHU 200. med integrert LED-lys 15W, 1 stk. servant batteri Oras, Saga,1 stk. dusj Imber rett 90x90, 1 stk. dusjsett Ulvik takdusj med dusjbatteri og vegghengt toalett Villeroy & Boch O.Novo.

Balansert ventilasjon med 3 stk. 1 meters Front modell 25 Dekor Glatt varmegjenvinning fra Flexit, Hvit, 1,6 cm sponplate belagt med hvit Ensy AHU 200. melamin. Håndtak modell shape 9,6 cm. Integrert sokkel, skaphøyde 206,8 cm. Innredning: Hattehylle med stang og hyller på innsiden.

Kjøkkentype HTH Next Hvit Skuffelook. Innredet Balansert ventilasjon med med: 1 stk. blandebatteri Oras, Saga, 1 stk. varmegjenvinning fra Flexit, Miele Pureline stekeovn for innbygging Ensy AHU 200. Rustfritt stål, 1 stk. Miele induksjonstopp uavhengig av stekeovn, 1 stk. Miele kjøl/fryskombiskap for innbygging og 1 stk. Miele fullintegrert oppvaskmaskin 60 cm. Ventilator Røros Hetta uttrekkbar Slimline. Vask 1 kum uten rillefelt underlimt i benk. *

SANITÆR

C. SUNDTS GATE 66

89


Salgstegninger


C. SUNDTS GATE 66

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

hcwc A: 4,3 m2

entre

bad

A: 4,7 m2

A: 7,4 m2

El.Skap

garderobe/ pauserom

IV-03

El.føring

Stue/kjøkken A: 38,5 m2

Sov A: 12,8 m2

Leilighet

0101

BRA

65,3 m2

Sportsbod

Snitt ingång Venster

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_DETALJPROSJEKT_10.08.2019.pln Plottet 10.10.2019 av mm341

9,2 m2

5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

Salgstegning

10.10.2019

91


92 Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

omkledn. A: 4,0 m2

bad

vask

A: 5,5 m2

A: 3,5 m2

A: 12,5 m2

entre A: 6,4 m2

Stue/kjøkken A: 32,6 m2 El.Skap

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_DETALJPROSJEKT_10.08.2019.pln Plottet 10.10.2019 av mm341

Sov

Leilighet

0102

BRA

68,3

Sportsbod

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

PROAKTIV.NO

Salgstegning

10.10.2019


C. SUNDTS GATE 66

El.Skap

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

entre El.SkapA:

8,6 m2

bad

vask

omkledn.

A: 4,3 m2

A: 2,9 m2

A:

6,2 m2

Sov A: 11,8 m2

Eksisterende rampe

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_DETALJPROSJEKT_10.08.2019.pln Plottet 10.10.2019 av mm341

El.Skap

Stue/kjøkken A: 34,1 m2

Sov A: 13,4 m2

Leilighet

0103

BRA

71,2 m2

Sportsbod

5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

Salgstegning

10.10.2019

93


94

El.Skap

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

bad

entre

A: 7,4 m2

A: 4,7 m2

entre El.SkapA:

El.Skap

8,6 m2

bad

El.føring

Stue/kjøkken A: 44,8 m2 Snitt ingång høger

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_DETALJPROSJEKT_10.08.2019.pln Plottet 10.10.2019 av mm341

A: 4,3 m2

HEIS

Sov A: 13,4 m2

Snitt ingång

Leilighet

0104

BRA

72,1 m2

Sportsbod

5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

PROAKTIV.NO

Salgstegning

10.10.2019


C. SUNDTS GATE 66

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

svalgang A: 14,0 m2

bad

Sov

A: 6,0 m2

A: 7,8 m2

Sov

entre

A: 13,2 m2

A: 6,3 m2

Stue/kjøkken A: 33,9 m2 Snitt ingång Venster

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

El.føring

balkong A: 2,7 m2

Leilighet

0201

BRA

68 m2

Terrasse/balkong

2,7 m2

Sportsbod

5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

Salgstegning

05.11.2019

95


96 Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

terrasse balkong A: 5,2 m2

bad

entre Sov

A: 4,3

m2

A: 4,6 m2

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

A: 10,6 m2

Stue/kjøkken A: 25,3 m2

Leilighet

0202

BRA

46 m2

Terrasse/balkong

5,2

Sportsbod

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

PROAKTIV.NO

Salgstegning

05.11.2019


C. SUNDTS GATE 66

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

bad

wc

A: 4,8 m2

A: 1,9 m2

A: 15,9 m2

El.Skap El.Skap

Stue/kjøkken

Sov A: 14,9 m2

A: 5,1 m2

entre

A: 5,1 m2

balkong terrasse

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

A: 7,6 m2

terrasse balkong

Sov

A: 47,1 m2

02

Korridor 33,6 m2

Leilighet

0203

96

m2

10,2

m2

BRA Terrasse Sportsbod

5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

Salgstegning

05.11.2019

97


98 Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

terrasse balkong

svalgang

A: 5,8 m2

bad A: 4,6 m2

El.Skap

A: 14,0

m2

entre A: 4,3 m2

Sov

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

A: 11,7 m2

Stue/kjøkken A: 26,6 m2

Leilighet

0204

BRA

49 m2

Terrasse/balkong

5,8

Sportsbod

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

PROAKTIV.NO

Salgstegning

05.11.2019


C. SUNDTS GATE 66

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

svalgang

bad A: 6,0 m2

Sov

A:

A: 7,6 m2

entre

Sov

A: 6,3 m2

A: 13,8 m2

El.Skap

Snitt ingång høger

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

El.føring

HEIS

Stue/kjøkken A: 33,9 m2

Snitt ingång

balkong

Snitt ingång 1 etg

A: 2,7 m2

Leilighet

0205

BRA

69 m2

Terrasse/balkong

2,7

Sportsbod

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

Salgstegning

05.11.2019

99


100 Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

svalgang A: 14,0 m2

bad

Sov

A: 6,0 m2

A: 7,8 m2

Sov

entre

A: 13,2 m2

A: 6,3 m2 El.Skap

Stue/kjøkken A: 33,9 m2 Snitt ingång Venster

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

El.føring

balkong A: 2,7 m2

Leilighet

0301

BRA Terrasse/balkong

Sportsbod

70 m2 2,7

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

PROAKTIV.NO

Salgstegning

05.11.2019


C. SUNDTS GATE 66

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

balkong

El.Skap

A: 5,2 m2

entre Sov

A: 4,3

m2

bad A: 4,6 m2

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

A: 10,6 m2

Stue/kjøkken A: 25,3 m2

Leilighet

0302

BRA

46 m2

Terrasse/balkong

5,2

Sportsbod

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

Salgstegning

05.11.2019

101


102 Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

bad

wc

A: 4,8 m2

A: 1,9 m2

A: 15,9 m2

El.Skap El.Skap

Stue/kjøkken

Sov A: 14,9 m2

A: 5,1 m2

entre

A: 5,1 m2

balkong

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

A: 7,6 m2

balkong

Sov

A: 47,1 m2

02

Korridor 33,6 m2

Leilighet

0303

96

m2

10,2

m2

BRA Terrasse Sportsbod

5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

PROAKTIV.NO

Salgstegning

05.11.2019


C. SUNDTS GATE 66

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

balkong

A: 14,0 m2

A: 5,8 m2

bad A: 4,6 m2

El.Skap

svalgang

entre A: 4,3 m2

Sov

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

A: 11,7 m2

Leilighet

balkong

A: 26,6 m2

A: 4,4 m2

0304

50 m2

BRA Terrasse/balkong

Stue/kjøkken

10,2

Sportsbod

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

Salgstegning

05.11.2019

103


104 Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

svalgang

bad A: 6,0 m2

Sov

A:

A: 7,6 m2

entre

Sov

A: 6,3 m2

A: 13,8 m2

El.Skap

Snitt ingång høger

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

El.føring

HEIS

Stue/kjøkken A: 33,9 m2

Snitt ingång

balkong

Snitt ingång 1 etg

A: 2,7 m2

Leilighet

0305

BRA

69 m2

Terrasse/balkong

2,7

Sportsbod

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

PROAKTIV.NO

Salgstegning

05.11.2019


C. SUNDTS GATE 66

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

balkong

El.Skap

A: 5,2 m2

entre Sov

A: 4,3

m2

bad A: 4,6 m2

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

A: 10,6 m2

Stue/kjøkken A: 25,3 m2

Leilighet

0402

BRA

46 m2

Terrasse/balkong

5,2

Sportsbod

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

Salgstegning

05.11.2019

105


106 Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

svalgang A: 14,0 m2

bad

Sov A: 7,8

A: 6,1 m2

m2

Sov

entre

A: 13,2 m2

A: 6,3 m2 El.Skap

Stue/kjøkken A: 33,8 m2 Snitt ingång Venster

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

El.føring

balkong A: 2,7 m2

Leilighet

0401

BRA

69 m2

Terrasse/balkong

2,7

Sportsbod

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

PROAKTIV.NO

Salgstegning

05.11.2019


C. SUNDTS GATE 66

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

balkong

El.Skap

A: 5,2 m2

entre Sov

A: 4,3 m2

bad A: 4,6 m2

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

A: 10,6 m2

Stue/kjøkken A: 25,3 m2

Leilighet

0402

BRA

46 m2

Terrasse/balkong

5,2

Sportsbod

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

Salgstegning

05.11.2019

107


108 Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

bad

wc

A: 4,8 m2

A: 1,9 m2

A: 15,9 m2

El.Skap El.Skap

Stue/kjøkken

Sov A: 14,9 m2

A: 5,1 m2

entre

A: 5,1 m2

balkong

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

A: 7,6 m2

balkong

Sov

A: 47,1 m2

02

Korridor 33,6 m2

Leilighet

0403

96

m2

10,2

m2

BRA Terrasse Sportsbod

5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

PROAKTIV.NO

Salgstegning

05.11.2019


C. SUNDTS GATE 66

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

balkong

A: 14,0 m2

A: 5,8 m2

bad A: 4,6 m2

El.Skap

svalgang

entre A: 4,3 m2

Sov

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

A: 11,7 m2

Leilighet

balkong

A: 26,6 m2

A: 4,4 m2

0404

49 m2

BRA Terrasse/balkong

Stue/kjøkken

10,2

Sportsbod

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

Salgstegning

05.11.2019

109


110 Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

svalgang bad

A: 14,5 m2

Sov

A: 6,1 m2

A: 7,6 m2

entre

Sov

A: 6,3 m2

A: 13,8 m2

El.Skap

Snitt ingång høger

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

El.føring

HEIS

Stue/kjøkken A: 33,9 m2

Snitt ingång

balkong

Snitt ingång 1 etg

Leilighet

A: 2,7 m2

0405

BRA

68 m2

Terrasse/balkong

2,7

Sportsbod

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

PROAKTIV.NO

Salgstegning

05.11.2019


C. SUNDTS GATE 66

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

svalgang bad

Rampe21:17 - Tilpasses nivå på terrasse

A: 12,5 m

A: 5,6 m2

Sov A: 9,4 m2

entre

Takterrasse

A: 5,1 m2

El.Skap El.føring

Stue/kjøkken A: 21,0 m2

Snitt ingång Venster

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

A: 25,0

m2

balkong A: 2,7 m2

Leilighet

0501

43 m2

BRA Terrasse/balkong

27,7

Sportsbod

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

Salgstegning

05.11.2019

111


112 Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

bad

wc

A: 4,9 m2

A: 2,1 m2

Sov

A: 37,8 m2

entre

A: 5,1 m2

Stue/kjøkken

A: 9,3 m2

balkong

hall El.Skap

A: 5,1 m2

balkong

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

A: 8,5 m2

A: 4,9 m2

Sov A: 17,3 m2

Rømning A: 6,1 m2 02

Korridor 33,6 m2

Leilighet

0502

88

m2

10,2

m2

BRA Terrasse

Røykskille

Sportsbod

5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

PROAKTIV.NO

Salgstegning

05.11.2019


C. SUNDTS GATE 66

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

Røykskille bad

Sov

A: 5,6 m2

A: 9,4 m2

svalgang Rampe 1:20

A:- Tilpasses 14,5 nivå m2på terrasse

entre A: 5,1 m2

El.Skap El.føring

Takterrasse Stue/kjøkken A: 21,0 m2

Snitt ingång høger

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

A: 25,0 m2

HEIS

Snitt ingång

balkong

Snitt ingång 1 etg

Leilighet

0503

43 m2

BRA Terrasse/balkong

A: 2,7 m2

27,7 m2

Sportsbod

5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

Salgstegning

05.11.2019

113


114 Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

Sov

bad

A: 10,8 m2

A: 6,3 m2

A: 6,5 m2 El.Skap

A: 8,0 m2

balkong

entre

Stue/kjøkken A: 28,4 m2

Snitt ingång Venster

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

El.føring

balkong A: 2,7 m2

Leilighet

0601

53 m2

BRA Terrasse/balkong

10,7

Sportsbod

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

PROAKTIV.NO

Salgstegning

05.11.2019


C. SUNDTS GATE 66

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

bad A: 4,9 m2

Sov

wc

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

A: 31,0 m2

balkong

Stue/kjøkken

A: 10,0 m2 El.Skap

hall

A: 5,1 m2

A: 2,1 m2

A: 5,1 m2

balkong

A: 8,4 m2

Sov Rømning

A: 14,9 m2

A: 6,1 m2

hall A: 4,4 m2

Sov

bad

A: 10,8 m2

A: 6,3 m2

Leilighet

A: 14,8 m2

0602

81

m2

10,2

m2

BRA Terrasse

Sov

Sportsbod

5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

Salgstegning

05.11.2019

115


116 Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

hall A: 4,4 m2

Sov A: 14,8 m2

Sov

entre A: 4,6 m2 El.Skap

A: 8,0 m2

A: 5,6 m2

El.føring

Stue/kjøkken A: 26,3 m2 Snitt ingång høger

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

A: 5,8

m2

balkong

bad

HEIS

Snitt ingång

Snitt ingång 1 etg

Leilighet

A: 2,7 m2

0603

59 m2

BRA Terrasse/balkong

balkong

10,7

Sportsbod

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

PROAKTIV.NO

Salgstegning

05.11.2019


C. SUNDTS GATE 66

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

Sov

bad

A: 10,8 m2

A: 6,3 m2

A: 6,5 m2 El.Skap

A: 8,0 m2

balkong

entre

Stue/kjøkken A: 28,4 m2

Snitt ingång Venster

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

El.føring

balkong A: 2,7 m2

Leilighet

0701

54 m2

BRA Terrasse/balkong

10,7

Sportsbod

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

Salgstegning

05.11.2019

117


118 Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

bad A: 4,9 m2

Sov

wc

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

A: 31,0 m2

balkong

Stue/kjøkken

A: 10,0 m2 El.Skap

hall

A: 5,1 m2

A: 2,1 m2

A: 5,1 m2

balkong

A: 8,4 m2

Sov Rømning

A: 14,9 m2

A: 6,1 m2

hall A: 4,4 m2

Sov

bad

A: 10,8 m2

A: 6,3 m2

Leilighet

A: 14,8 m2

0702

80

m2

10,2

m2

BRA Terrasse

Sov

Sportsbod

5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

PROAKTIV.NO

Salgstegning

05.11.2019


C. SUNDTS GATE 66

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

Rømning hall A: 4,4 m2

Sov A: 14,8 m2

bad

A: 32,7 m2 El.Skap

A: 8,0 m2

Stue/kjøkken

A: 4,3 m2

balkong

entre

El.føring

Snitt ingång høger

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

A: 5,8 m2

HEIS

Snitt ingång

Snitt ingång 1 etg

Leilighet

A: 2,7 m2

0703

60 m2

BRA Terrasse/balkong

balkong

10,7

Sportsbod

m2 5 m2

1:100 C.Sundts gate 64/66

Salgstegning

05.11.2019

119


F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

Sov

A: 10,5 m2

Leilighet

BRA

143 m2

Terrasse 59,6 m2

Sportsbod

C.Sundts gate 64/66

PROAKTIV.NO Snitt ingång Venster

Rømning

Hall

A: 6,0 m2

bad

A: 7,5 m2 El.Skap

A: 29,8 m2

Salgstegning Hall

A: 4,0 m2

HEIS Trinn - Må kunne bygges om til rampe

Trinn - Må kunne bygges om til rampe

Sov

A: 13,6 m2

A: 8,3 m2

Sov

A: 15,6 m2

El.føring

02 El.føring

Korridor

5,9 m2

Snitt ingång 0 etg

05.11.2019

Trinn - Må kunne bygges om til rampe

bad

A: 54,9 m2

Stue/kjøkken

A: 6,1 m2

TV stue

A: 17,4 m2

balkong

A: 29,8 m2

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

Snitt ingång høger

balkong

Eksisterende trapp

Trinn - Må kunne bygges om til rampe

120

0801

5 m2

1:100


Snitt ingång Venster

bod

A: 8,3 m2

Leilighet

BRA

Sportsbod

C.Sundts gate 64/66 8,1 m2

Salgstegning HEIS

takvindu

02

Korridor El.føring

-Frontside, 9. etasje -

Primærbjelke HE240A

Vegg følger sjakt

Sov

A: 15,5 m2 takvindu

takvindu takvindu

Rømning

A: 6,1 m2

takvindu

bad takvindu

A: 14,1 m2

A: 76,8 m2

Stue/kjøkken

Primærbjelke HE240A

teknisk

A: 7,4 m2

Tegningsunderlaget er omtrentlig og ikke juridisk bindende for selger. Endringer i areal, mål, plantegninger; herunder sjaktplasseringer, kjøkkenløninger, skisserte kvaliteter og tekniske løsninger vil kunne forekomme. Vennligst se prosjektets leveransebeskrivelse og andre opplysninger, som er avtalegrunnlaget for bud og aksept.

Snitt ingång 0 etg

Knevegg 50cm

Snitt ingång høger

A: 12,4 m2

Vegg følger sjakt

Sov

Sekundærbjelke HE220A

El.føring

Sekundærbjelke HE220A

Eksisterende trapp

Knevegg 50cm

F:\pro 62501pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln Plottet 05.11.2019 av mm11

C. SUNDTS GATE 66

Snitt ingång 1 etg

Målbart areal BRA

0901

69 m2

5 m2

1:100

05.11.2019

121


122

Vedlegg En manns dømmekraft kan ikke være bedre enn den informasjonen han baserer den på Arthur Hays Sulzberger

PROAKTIV.NO


Prisliste


Andelsnr.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Leilighetsnr. 101 102 103 104 201 202 203 204 205 301 302 303 304 305 401 402 403 404 405 501 502 503 601 602 603 701 702 703 801 901

Etasje 1.etasje 1.etasje 1.etasje 1.etasje 2.etasje 2.etasje 2.etasje 2.etasje 2.etasje 3.etasje 3.etasje 3.etasje 3.etasje 3.etasje 4.etasje 4.etasje 4.etasje 4.etasje 4.etasje 5.etasje 5.etasje 5.etasje 6.etasje 6.etasje 6.etasje 7.etasje 7.etasje 7.etasje 8.etasje 9.etasje

Areal

PROAKTIV.NO

65,30 68,30 71,20 72,10 68,00 46,00 96,00 49,00 69,00 70,00 46,00 96,00 50,00 69,00 69,00 46,00 96,00 49,00 68,00 43,00 88,00 43,00 53,00 81,00 59,00 54,00 80,00 60,00 143,00 69,00

Prisantydning kr 3 650 000,00 kr 3 850 000,00 kr 3 800 000,00 kr 3 900 000,00 kr 4 800 000,00 kr 3 400 000,00 kr 6 650 000,00 kr 3 500 000,00 kr 4 800 000,00 kr 4 900 000,00 kr 3 500 000,00 kr 6 750 000,00 kr 3 600 000,00 kr 4 900 000,00 kr 5 000 000,00 kr 3 600 000,00 kr 6 850 000,00 kr 3 700 000,00 kr 5 000 000,00 kr 4 200 000,00 kr 6 850 000,00 kr 4 200 000,00 kr 4 500 000,00 kr 6 800 000,00 kr 5 000 000,00 kr 4 600 000,00 kr 6 900 000,00 kr 5 100 000,00 kr 13 500 000,00 kr 6 000 000,00

Prisantydning inkl. omk. kr 3 656 032,00 kr 3 856 032,00 kr 3 806 032,00 kr 3 906 032,00 kr 4 806 032,00 kr 3 406 032,00 kr 6 656 032,00 kr 3 506 032,00 kr 4 806 032,00 kr 4 906 032,00 kr 3 506 032,00 kr 6 756 032,00 kr 3 606 032,00 kr 4 906 032,00 kr 5 006 032,00 kr 3 606 032,00 kr 6 856 032,00 kr 3 706 032,00 kr 5 006 032,00 kr 4 206 032,00 kr 6 856 032,00 kr 4 206 032,00 kr 4 506 032,00 kr 6 806 032,00 kr 5 006 032,00 kr 4 606 032,00 kr 6 906 032,00 kr 5 106 032,00 kr 13 506 032,00 kr 6 006 032,00

Prisliste - C. Sundts gate 66 Felleskost. pr. mnd. kr 2 078,00 kr 2 153,00 kr 2 226,00 kr 2 249,00 kr 2 199,00 kr 1 626,00 kr 2 832,00 kr 1 678,00 kr 2 199,00 kr 2 199,00 kr 1 626,00 kr 2 832,00 kr 1 678,00 kr 2 199,00 kr 2 204,00 kr 1 626,00 kr 2 832,00 kr 1 678,00 kr 2 204,00 kr 1 518,00 kr 2 634,00 kr 1 518,00 kr 1 796,00 kr 2 459,00 kr 1 931,00 kr 1 796,00 kr 2 459,00 kr 1 931,00 kr 4 003,00 kr 2 394,00

124


Vedtekter


126

VEDTEKTER for C.Sundtsgt. 66 borettslag vedtatt på stiftelsesmøtet den 09.09.2019.

1. Innledende bestemmelser 1-1 Formål C.Sundtsgt. 66 borettslag er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i lagets eiendom (borett) og å drive virksomhet som står i sammenheng med denne. 1-2 Forretningskontor, forretningsførsel og tilknytningsforhold Borettslaget ligger i Bergen kommune og har forretningskontor i Bergen kommune.

2. Andeler og andelseiere 2-1 Andeler og andelseiere (1) Andelene skal være på kroner 5000,(2) Bare fysiske personer (enkeltpersoner) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie mer enn en andel. (3) Uansett kan staten, en fylkeskommune eller en kommune til sammen eie inntil ti prosent av andelene i borettslaget i samsvar med borettslagslovens § 4-2 (1). Det samme gjelder selskap som har til formål å skaffe boliger og som blir ledet og kontrollert av stat, fylkeskommune eller kommune, stiftelse som har til formål å skaffe boliger og som er opprettet av staten, en fylkeskommune eller kommune og selskap, stiftelse eller andre som har inngått samarbeidsavtale med stat, fylkeskommune eller kommune om å skaffe boliger til vanskeligstilte. (4) Andelseierne skal få utlevert et eksemplar av borettslagets vedtekter. 2-2 Sameie i andel (1) Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan bli sameier i andel. (2) Dersom flere eier en andel sammen, skal det regnes som bruksoverlating hvis en eller flere av sameierne ikke bor i boligen, jf. vedtektenes punkt 4-2. 2-3 Overføring av andel og godkjenning av ny andelseier (1) En andelseier har rett til å overdra sin andel, men erververen må godkjennes av borettslaget for at ervervet skal bli gyldig overfor borettslaget. (2) Borettslaget kan nekte godkjenning når det er saklig grunn til det og skal nekte godkjenning dersom ervervet vil være i strid med punkt 2 i vedtektene. (3) Nekter borettslaget å godkjenne erververen som andelseier, må melding om dette komme fram til erververen senest 20 dager etter at søknaden om godkjenning kom fram til borettslaget. I motsatt fall skal godkjenning regnes som gitt.

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

(4) Erververen har ikke rett til å bruke boligen før godkjenning er gitt eller det er rettskraftig avgjort at erververen har rett til å erverve andelen. (5) Den forrige andelseieren er solidarisk ansvarlig med en eller flere nye erververe for betaling av felleskostnader til ny andelseier er godkjent, eller det er rettskraftig avgjort at en ny andelseier har rett til å erverve andelen.

3. Forkjøpsrett Det er ikke forkjøpsrett i laget.

4. Borett og bruksoverlating 4-1 Boretten (1) Hver andel gir enerett til å bruke en bolig i borettslaget og rett til å nytte fellesarealer til det de er beregnet eller vanlig brukt til, og til annet som er i samsvar med tiden og forholdene. (2) Andelseieren kan ikke benytte boligen til annet enn boligformål uten styrets samtykke. (3) Andelseieren skal behandle boligen, andre rom og annet areal med tilbørlig aktsomhet. Bruken av boligen og fellesarealene må ikke på en urimelig eller unødvendig måte være til skade eller ulempe for andre andelseiere. (4) En andelseier kan med styrets godkjenning gjennomføre tiltak på eiendommen som er nødvendige på grunn av funksjonshemming hos en bruker av boligen. Godkjenning kan ikke nektes uten saklig grunn. (5) Styret kan fastsette vanlige ordensregler for eiendommen. Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen. 4-2 Bruksoverlating (1) Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. (2) Med styrets godkjenning kan andelseierne overlate bruken av hele boligen dersom: - andelseieren selv eller andelseierens ektefelle eller slektning i rett oppeller nedstigende linje eller fosterbarn av andelseieren eller ektefellen, har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Andelseierne kan i slike tilfeller overlate bruken av hele boligen for opp til tre år - andelseieren er en juridisk person - andelseieren skal være midlertidig borte som følge av arbeid, utdanning, militærtjeneste, sykdom eller andre tungtveiende grunner - et medlem av brukerhusstanden er andelseierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av andelseieren eller ektefellen - det gjelder bruksrett til noen som har krav på det etter ekteskapslovens § 68 eller husstandsfellesskapslovens § 3 andre ledd. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier.

2

127


128

Har laget ikke sendt svar på skriftlig søknad om godkjenning av bruker innen en måned etter at søknaden har kommet fram til laget, skal brukeren regnes som godkjent. (3) Andelseier som bor i boligen selv, kan overlate bruken av deler av den til andre uten godkjenning. (4) Overlating av bruken reduserer ikke andelseierens plikter overfor borettslaget.

5. Vedlikehold 5-1 Andelseiernes vedlikeholdsplikt (1) Den enkelte andelseier skal holde boligen, og andre rom og annet areal som hører boligen til, i forsvarlig stand og vedlikeholde slikt som vinduer, rør, sikringsskap fra og med første hovedsikring/inntakssikring, ledninger med tilbehør, varmekabler, inventar, utstyr inklusive vannklosett, varmtvannsbereder og vask, apparater og innvendige flater. Våtrom må brukes og vedlikeholdes slik at lekkasjer unngås. (2) Vedlikeholdet omfatter også nødvendige reparasjoner og utskifting av slikt som rør, sikringsskap fra og med første hovedsikring/inntakssikring, ledninger med tilbehør, varmekabler, inventar, utstyr inklusive slik som vannklosett, varmtvannsbereder og vasker, apparater, tapet, gulvbelegg, vegg-, gulv- og himlingsplater, skillevegger, listverk, skap, benker og innvendige dører med karmer. (3) Andelseieren har også ansvaret for oppstaking og rensing av innvendige avløpsledninger både til og fra egen vannlås/sluk og fram til borettslagets felles/hovedledning. Andelseier skal også rense eventuelle sluk på verandaer, balkonger o.l. (4) Andelseieren skal holde boligen fri for insekter og skadedyr. (5) Vedlikeholdsplikten omfatter også utbedring av tilfeldig skade, herunder skade påført ved innbrudd og uvær. (6) Oppdager andelseieren skade i boligen som borettslaget er ansvarlig for å utbedre, plikter andelseieren straks å sende melding til borettslaget. (7) Borettslaget og andre andelseiere kan kreve erstatning for tap som følger av at andelseieren ikke oppfyller pliktene sine, jf. borettslagslovens §§ 5-13 og 5-15.

5-2 Borettslagets vedlikeholdsplikt (1) Borettslaget skal holde bygninger og eiendommen for øvrig i forsvarlig stand så langt plikten ikke ligger på andelseierne. Skade på bolig eller inventar som tilhører laget, skal laget utbedre dersom skaden følger av mislighold fra en annen andelseier. (2) Felles rør, ledninger, kanaler og andre felles installasjoner som går gjennom boligen, skal borettslaget holde ved like. Borettslaget har rett til å føre nye slike installasjoner gjennom boligen dersom det ikke er til vesentlig ulempe for andelseieren. Borettslagets vedlikeholdsplikt omfatter også utvendig vedlikehold av vinduer.

3

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

(3) Borettslagets vedlikeholdsplikt omfatter også utskifting av vinduer, herunder nødvendig utskifting av isolerglass, og ytterdører til boligen eller reparasjon eller utskifting av tak, bjelkelag, bærende veggkonstruksjoner, sluk, samt rør eller ledninger som er bygd inn i bærende konstruksjoner med unntak av varmekabler. (4) Andelseieren skal gi adgang til boligen slik at borettslaget kan utføre sin vedlikeholdsplikt, herunder ettersyn, reparasjon eller utskifting. Ettersyn og utføring av arbeid skal gjennomføres slik at det ikke er til unødig ulempe for andelseieren eller annen bruker av boligen. (5) Andelseier kan kreve erstatning for tap som følge av at borettslaget ikke oppfyller pliktene sine, jf. borettslagslovens § 5-18.

6. Pålegg om salg og fravikelse 6-1 Mislighold Andelseiers brudd på sine forpliktelser overfor borettslaget utgjør mislighold. Som mislighold regnes blant annet manglende betaling av felleskostnader, forsømt vedlikeholdsplikt, ulovlig bruk eller overlating av bruk og brudd på husordensregler. 6-2 Pålegg om salg (1) Hvis en andelseier til tross for advarsel vesentlig misligholder sine plikter, kan borettslaget pålegge vedkommende å selge andelen, jf. borettslagslovens § 5-22 første ledd. Advarsel skal gis skriftlig og opplyse om at vesentlig mislighold gir laget rett til å kreve andelen solgt. 6-3 Fravikelse Medfører andelseierens eller brukerens oppførsel fare for ødeleggelse eller vesentlig forringelse av eiendommen, eller er andelseierens eller brukerens oppførsel til alvorlig plage eller sjenanse for eiendommenes øvrige andelseiere eller brukere, kan styret kreve fravikelse fra boligen etter tvangsfullbyrdelseslovens kapittel 13.

7. Felleskostnader og pantesikkerhet 7-1 Felleskostnader (1) Felleskostnadene betales hver måned. Borettslaget kan endre felleskostnadene med en måneds skriftlig varsel. (2) For felleskostnader som ikke blir betalt ved forfall, svarer andelseieren den til en hver tid gjeldende forsinkelsesrente etter forsinkelsesrenteloven. 7-2 Borettslagets pantesikkerhet For krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra lagsforholdet har laget panterett i andelen foran alle andre heftelser. Pantekravet er begrenset til en sum som svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp. Grunnbeløpet som gjelder på tidspunktet da tvangsdekning besluttes gjennomført skal legges til grunn for beregningen. Panteretten omfatter også krav som skulle ha vært betalt etter at det har innkommet en begjæring til namsmyndighetene om tvangsdekning.

4

129


130

8. Styret og dets vedtak 8-1 Styret (1) Borettslaget skal ha et styre som skal bestå av en styreleder og 2 andre medlemmer med inntil 3 varamedlemmer. (2) Funksjonstiden for styreleder og de andre medlemmene er to år. Varamedlemmer velges for ett år. Styremedlem og varamedlem kan gjenvelges. (3) Styret skal velges av generalforsamlingen. Generalforsamlingen velger styreleder ved særskilt valg. Styret velger nestleder blant sine medlemmer. 8-2 Styrets oppgaver (1) Styret skal lede virksomheten i samsvar med lov, vedtekter og generalforsamlingens vedtak. Styret kan ta alle avgjørelser som ikke i loven eller vedtektene er lagt til andre organer. (2) Styreleder skal sørge for at styret holder møte så ofte som det trengs. Et styremedlem eller forretningsføreren kan kreve at styret sammenkalles. (3) Styret skal føre protokoll over styresakene. Protokollen skal underskrives av de frammøtte styremedlemmene.

8-3 Styrets vedtak (1) Styret er vedtaksført når mer enn halvparten av alle styremedlemmene er til stede. Vedtak kan treffes med mer enn halvparten av de avgitte stemmene. Står stemmene likt, gjør møtelederens stemme utslaget. De som stemmer for et vedtak som innebærer en endring, må likevel utgjøre minst en tredjedel av alle styremedlemmene. (2) Styret kan ikke uten at generalforsamlingen har gitt samtykke med minst to tredjedels flertall, fatte vedtak om: 1. ombygging, påbygging eller andre endringer av bebyggelsen eller tomten som etter forholdene i laget går ut over vanlig forvaltning og vedlikehold, 2. å øke tallet på andeler eller å knytte andeler til boliger som tidligere har vært benyttet eller tenkt benyttet til utleie, jf. borettslagslovens § 3-2 andre ledd, 3. salg eller kjøp av fast eiendom, 4. å ta opp lån som skal sikres med pant med prioritet foran innskuddene, 5. andre rettslige disposisjoner over fast eiendom som går ut over vanlig forvaltning, 6. andre tiltak som går ut over vanlig forvaltning, når tiltaket fører med seg økonomisk ansvar eller utlegg for laget på mer enn fem prosent av de årlige felleskostnadene.

8-4 Representasjon og fullmakt To styremedlemmer i fellesskap representerer laget utad og tegner dets navn.

9. Generalforsamlingen 9-1 Myndighet Den øverste myndighet i borettslaget utøves av generalforsamlingen.

5

PROAKTIV.NO


C. SUNDTS GATE 66

9-2 Tidspunkt for generalforsamling (1) Ordinær generalforsamling skal holdes hvert år innen utgangen av juni. (2) Ekstraordinær generalforsamling holdes når styret finner det nødvendig, eller når revisor eller minst to andelseiere som til sammen har minst en tiendedel av stemmene, krever det og samtidig oppgir hvilke saker de ønsker behandlet. 9-3 Varsel om og innkalling til generalforsamling (1) Forut for ordinær generalforsamling skal styret varsle andelseierne om dato for møtet og om frist for innlevering av saker som ønskes behandlet. (2) Generalforsamlingen skal innkalles skriftlig av styret med et varsel som skal være på minst åtte og høyst tjue dager. Ekstraordinær generalforsamling kan om nødvendig kalles inn med kortere varsel som likevel skal være på minst tre dager. (3) I innkallingen skal de sakene som skal behandles være bestemt angitt. Skal et forslag som etter borettslagsloven eller vedtektene må vedtas med minst to tredjedels flertall kunne behandles, må hovedinnholdet være angitt i innkallingen. Saker som en andelseier ønsker behandlet på ordinær generalforsamling skal nevnes i innkallingen når styret har mottatt krav om det etter vedtektenes punkt 9-3 (1).

9-4 Saker som skal behandles på ordinær generalforsamling - Godkjenning av årsberetning fra styret - Godkjenning av årsregnskap - Valg av styremedlemmer og varamedlemmer - Eventuelt valg av revisor - Fastsetting av godtgjørelse til styret - Andre saker som er nevnt i innkallingen 9-5 Møteledelse og protokoll Generalforsamlingen skal ledes av styrelederen med mindre generalforsamlingen velger en annen møteleder. Møtelederen skal sørge for at det føres protokoll fra generalforsamlingen. 9-6 Stemmerett og fullmakt Hver andelseier har en stemme på generalforsamlingen. Hver andelseier kan møte ved fullmektig på generalforsamlingen, men ingen kan være fullmektig for mer enn en andelseier. For en andel med flere eiere kan det bare avgis en stemme. 9-7 Vedtak på generalforsamlingen (1) Foruten saker som nevnt i punkt 9-4 i vedtektene kan ikke generalforsamlingen fatte vedtak i andre saker enn de som er bestemt angitt i innkallingen. (2) Med de unntak som følger av borettslagsloven eller vedtektene her fattes alle beslutninger av generalforsamlingen med mer enn halvparten av de avgitte stemmer. Ved valg kan generalforsamlingen på forhånd fastsette at den som får flest stemmer skal regnes som valgt. (3) Stemmelikhet avgjøres ved loddtrekning.

6

131


132

10. Inhabilitet, taushetsplikt og mindretallsvern 10-1 Inhabilitet (1) Et styremedlem må ikke delta i styrebehandlingen eller avgjørelsen av noe spørsmål der medlemmet selv eller nærstående har en framtredende personlig eller økonomisk særinteresse. (2) Ingen kan selv eller ved fullmektig eller som fullmektig delta i en avstemning på generalforsamlingen om avtale med seg selv eller nærstående eller om ansvar for seg selv eller nærstående i forhold til laget. Det samme gjelder avstemning om pålegg om salg eller krav om fravikelse etter borettslagslovens §§ 5-22 og 523. 10-2 Taushetsplikt Tillitsvalgte, forretningsfører og ansatte i et borettslag har plikt til å bevare taushet overfor uvedkommende om det de i forbindelse med virksomheten i laget får vite om noens personlige forhold. Dette gjelder ikke dersom ingen berettiget interesse tilsier taushet. 10-3 Mindretallsvern Generalforsamlingen, styret eller forretningsfører kan ikke treffe beslutning som er egnet til å gi visse andelseiere eller andre en urimelig fordel til skade for andre andelseiere eller laget.

11. Vedtektsendringer og forholdet til borettslovene 11-1 Vedtektsendringer Endringer i borettslagets vedtekter kan bare besluttes av generalforsamlingen med minst to tredjedeler av de avgitte stemmer.

11-2 Forholdet til borettslovene For så vidt ikke annet følger av vedtektene gjelder reglene i lov om borettslag av 06.06.2003 nr 39.

7

PROAKTIV.NO


Fordeling av bodareal


F:\pro 62501- pro 63000\62513_C Sundtsgt 64\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\3-44 ORIGINALER\62513_C.Sundtsgate 64_SALGSTEGNINGER_10.10.2019.pln

Plottet 31.10.2019 av mm341

C.Sundts gate 64/66

Kajakk

Gnr/Bnr: 165/138

A: 13,5 m2

IV-03

A: 7,4 m2

A: 4,7 m2

A: 38,5 m2

Stue/kjøkken

bad

entre

1. etasje

El.Skap

A: 12,8 m2

Sov

A: 5,5 m2

hcwc

155,7 m2

Sykkelparkering

Nedsenket inngangplan -350mm

C. Sundts gate 64

Eksisterende Gulvnivå i område Næring UU del

A: 37,5 m2

næring UU del

A: 29,3 m2

Kundedel

A: 1,7 m2

BK

Eksisterende Gulvnivå i område Næring unntatt UU +1100mm

A: 39,3 m2

næring unntatt UU

A: 11,0 m2

lager

Rampe 1:12

Sykkelparkering 58 stk. i tohøyd system

Trinn -175mm

El.føring

Snitt ingång 0 etg

HEIS

40,1 m2

Korridor

02

Snitt ingång høger Snitt ingång 1 etg

El.føring

A: 4,7 m2 El.Skap

1:150

C. Sundts gate 66

Eksisterende fortau

A: 44,8 m2

Stue/kjøkken

entre

103 A: 5,2 m2

SB

A: 7,4 m2

102 A: 5,3 m2

SB

bad

101 A: 5,3 m2

SB

A: 6,4 m2

entre

A: 5,5 m2

bad

A: 13,4 m2

8,6 m2

entre El.SkapA:

Sov

A: 4,3 m2

bad

104 A: 6,5 m2

SB

El.Skap

Sykkelversted

A: 32,6 m2

6,2 m2

31.10.2019

A: 34,1 m2

Stue/kjøkken

A:

A: 11,8 m2

Sov

Stue/kjøkken

A: 12,5 m2

Sov

omkledn.

A: 4,0 m2

A: 2,9 m2

vask

A: 3,5 m2

vask

omkledn.

Eksisterende rampe

PROAKTIV.NO Eksisterende fortau Nagelgården

Nabo: 165/ 87

134

Snitt ingång Venster


BIM Server: LINK arkitektur - BIMcloud/Norge/Projects/Bergen/Boliger/62513_C.Sundtsgt 64_DETALJPROSJEKT

Plottet 11.11.2019 av mm11

C.Sundts gate 64/66

Gnr/Bnr: 165/138

405 A: 7,0 m2

SB

404 A: 5,0 m2

SB

403 A: 5,0 m2

SB

501 A: 5,3 m2

SB 502 A: 5,3 m2

SB

305 A: 5,0 m2

SB

401 A: 5,0 m2

SB

503 A: 5,0 m2

SB

304 A: 5,0 m2

SB

601 A: 5,0 m2

SB

303 A: 5,0 m2

SB

801 A: 8,1 m2

SB 602 A: 5,0 m2

SB

205 A: 5,0 m2

SB

204 A: 5,1 m2

SB

Snitt ingång 0 etg

Snitt ingång 1 etg

A: 11,8 m2

El. Tavle

701 A: 5,0 m2

SB

201 A: 7,3 m2

SB

603 A: 5,0 m2

SB

203 A: 5,1 m2

SB

202 A: 5,0 m2

SB

A-20-01 U. etasje

23,7 m2

Teknisk/ fjernvarme A:

301 A: 5,7 m2

SB

302 A: 5,0 m2

SB

Snitt ingång Venster

402 A: 6,5 m2

A: 4,4 m2

SB

Snitt ingång høger

SB

901 A: 5,0 m2

SB

A: 5,1 m2

SB

801 A: 6,8 m2

SB

702 A: 5,0 m2

SB

P- ___

(A3)

703 A: 6,6 m2

SB

1:150

P- ___

P- ___

11.11.2019

P- ___

P- ___

P- ___

C. SUNDTS GATE 66

135


Basiskart


C. SUNDTS GATE 66

±

Basiskart Byrådsavdeling for byutvikling Plan- og bygningsetaten Målestokk v/A4: 1:1000 Dato: 16.10.2019

Gnr/Bnr/Fnr/Snr: 165/138/0/0 Adresse: C. Sundts gate 64 m/flere

296600

296700

2 5

165/532

2

n år de

23 2

Í

6

n

( (

)

5

(

(

(

165/550 te n

(

(

! ( 165/363 ! (

)

C. Su n

(

)

(

(

3 /5 4 (

65

7

Na ge lg

Be kk e to 165/541 m

16 5

(

/5 4

1

)

8

år de

16 5

/5 4

/5 4

4

(

(

! (

((

ds g

4 /5 4 16 5

4

165/363

(

16 5

t er ge Sl ib

6701600

)(

S

AQ 10

( ()

16 5

((

165/549

2

Ù ) )

165/8

ø /5 3

16 5

1

(

1

16 5

an )

165/538

(

165/551

(

He ll

(

(

65/89

/5 3

te g 2. (

)

165/533

(

(

165/540

165 535 ø 2

3

22 9

ø

2

)

5

)

( ((

3

1

S

Í

165/546

3

1 53665

5

)

Tv ed

)

/5 4

165/532

( (

år de

(

n1 65

165 539

)

66

63

)

7

2

(

5

dt

s

(

( ( (

ga

te

(

( (

(

! (

165/138 64

( (

)

(

! (

Í

165/87

4

(

165/8 (

St ra nd

((

17

â â ââ

165/88

ââ

131t165/489

ga

te

22 3

! (

ââââ

2

10 22 2

ââ

21

22 0

46

0

9

ââ

â

(

( ( (

â

20

( 165/462

BBB

Kulturminner

Traktorveg

Bygning, ikke i GAB

Byggemeldt anlegg

Bygning registrert i GAB

Høydelinjer

C

InnmåltTre

( !

B

d

en

ni n

ge

n

(

165/458 35

165/460

Allé

! (

d

)

! (

! (

EL B Nettstasjon

ø

Kulturminner

8

Ledning kum

÷

Kulturminner, arkeologisk

!

Mast

Portstolpe

d

Skap

EL belysningspunkt

7

Fastmerker

â â â â â â Hekk

Ù

B 10

ââ

â

15

Gangveg og sti

â ââ

ââ

(

o llb To

! (

m all

165/112

! (

ââ

1

65 Eiendomsgrense

(

(

37

( 165/363 (

Byggemeldt bygning

(

165/484 ((

40

6701500

8 21 (

( ((

165/1102

)

(

( (

42

50

48 (

/46

( (

(

Í

15

Ù

(

te

/4 7

ga

16 5

s

1

dt

/4 7

165/83

(

B

)

)

5

39

(

B 165/452

! (

! (

B

Í

B

S

)

(

un .S C

165/8

20

5

S

16 5

/47 2

Í

(

(

165/485

(

! (

((15 (

(

165/486

(

165/84

5

20

) )

! ( )

(

)

( /47 (! 3

)

)

)

(

(

65

(

( 165/86

! (

n (

(

( (

1 22

ei e

(

(

10

sv

43

04

(

)

S

Í

41

/1

! (

n! (

22 4

16 5

S

165/487

ââ

5

( (

165/363

ââ

( (

165/85

8 15

ââ

)

(

165/488

ââ

(

60

e (

âââ

! (

)

33

at

)

â

ââ

( (

10

sg

22 5

ââ

)

ââ

5

(

ââ

Tid em( (! an ( d

! (

22 8

S

Í

(

165/452

62

(

)

S

( ((

29

23 0

)

)

(

Flaggstang

137


138

Det er alltid bedre å bo riktig Mennesker har ulike behov, ulik økonomi og ulike prioriteringer. Antall timer i døgnet har vi derimot like mange av. Så tid er en viktig fellesnevner. Uansett hvordan vi velger å bruke den. Er tiden inne for større plass? Mindre plass? Mer kvalitetstid med barna? Ingen plenklipping? Kanskje du må tenke helt nytt?

Vi har samlet de fordelene som vi vet kundene våre setter høyt på prioriteringslisten når de skal kjøpe nybygg og prosjekterte boliger.

Lite eller ingen vedlikehold For noen betyr nybygg en romslig leilighet med terrasse. Du trenger kun vanne et par potteplanter. Vedlikeholde av tak og vegger skal ikke være en bekymring årene fremover.

Ingen har bodd der før deg Lukten av noe nytt. Du tar den første dusjen. Rene, slette overflater og ingen riper å se.

Bruk tiden på noe annet enn oppussing Rive vegger og male tak etter arbeidstid? Det er ikke for alle. Gå den fjellturen du liker så godt i stedet. Ingen hakk eller hull som skal sparkles. Ikke en eneste maskeringstape å se. Oppussing av eldre boliger betyr ofte også høye utgifter. Du kan spare de pengene til en ferietur?

Historisk en trygg og verdifull investering Vi har historisk sett at nye bygg stiger i pris. Hvis du skulle bestemme deg for å selge etter en periode kan det ha vært et godt sted å plassere pengene.

PROAKTIV.NO

Bo godt i mange år fremover Som regel har byggene heis fra garasje til inngangsdør, trappefri adkomst og lave dørlister. Du kommer gjennom livets mange faser uten å måtte vurdere å flytte på deg.

Sett ditt preg og oppgrader kvaliteter underveis i byggeprosessen De fleste utbyggere tillater kjøpere å velge kvalitet på blant annet fliser, gulv og innredning. Så slipper du å være redd for at det skal bli for upersonlig.


C. SUNDTS GATE 66

139


140

Kjøpetilbud FOR PROSJEKT: C. SUNDTS GATE 66, 5004 BERGEN Bolig i gnr. 165, bnr. 138, snr. 2 i Bergen kommune, Husnummer:

UNDERTEGNEDE BEKREFTER HERVED TILBUD OM Å KJØPE OVENNEVNTE BOLIG FOR : Kjøpesum kr:

Beløp med bokstaver kr :

+ omkostninger iht. opplysninger i salgsoppgave/prisliste.

KJØPET VIL BLI FINANSIERT SLIK: Kontant ved kontraktens underskrift: 10 % av kjøpesum Låneinstitusjon:

Referanse og tlf.nr.:

kr

Egenkapital:

kr

Totalt:

kr

Egenkapitalen består av:

Salg av nåværende bolig eller annen fast eiendom

Disponibelt kontaktbeløp (bankinnskudd)

Entreprenør stiller garanti iht buofl.§ 12. Kjøper har disposisjonsrett over innbetalt del av kjøpesummen inntil selger har stilt garanti etter buofl. § 47 eller skjøte til kjøper er tinglyst. Forskuddet skal innbetales meglers klientkonto, og vil gå til fradrag fra kjøpesummen når denne skal innbetales pr. oppgjørs/overtagelsesdato. Dersom selger stiller garanti etter bustadop §47 kan innbetalt del av kjøpesummen utbetales til selger før overtagelse og tinglysing av skjøte. Ved innlevering av «kjøpetilbud» er tilbyder bundet når tilbudet er innlevert megler. Selger er bundet av aksepten når selger skriftlig har akseptert samme tilbud. Bindende avtale er regulert i.h.t Lov om avtaler av 31. mai 1918. Eventuelle forbehold: Kjøper har gjort seg kjent med forhold nevnt i prospektet, leveransebeskrivelse, samt aksepterer selgers standard kjøpekontrakt som vil bli benyttet ved alle salg. Ved inngivelse av kjøpetilbud må kjøper fremlegge finansieringsbekreftelse på hele kjøpesummen.

Navn:

Navn:

Personnr.:

Personnr.:

Adr.:

Adr.:

Postnr.:

Sted:

Postnr.:

Sted:

Tlf.arb.:

Tlf.privat:

Tlf.arb.:

Tlf.privat:

E-post:

Arb.:

E-post:

Arb.:

Dato:

Sign.:

Dato:

LEGITIMASJON

For selger: Kjøpetilbud akseptert Sted:

PROAKTIV.NO

Sign.:

LEGITIMASJON

, dato:

kl:

Selgers signatur:


Prosjektmeglere

Daglig leder/ Jurist / Megler Kenneth Aadland M: 93002325 E: kaa@proaktiv.no

Eiendomsmegler Andrea Birkeland M: 91656021 E: andrea.birkeland@proaktiv.no

Profile for Northern Visual AS

Nordnes salgsoppgave  

Nordnes salgsoppgave