__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Grønne hjem utenom det vanlige i Åsane B1 – salgstrinn 2

1


2


3

Illustrasjonsbilde bygg B1, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.


Bo grønt og utradisjonelt i Liaparken I åsen ved Liavatnet, 15 minutter fra Bergen sentrum, skal BOB bygge 127 grønne hjem utenom det vanlige. Her er det høyt nivå på boligene, uteområdene og et bredt spekter av felles fordeler. Nå kommer de siste 76 leilighetene for salg og det er bare til å glede seg!

Felles fordeler på høyt nivå Hvem ønsker seg ikke av og til litt mer plass? Eller tilgang på en ekstra bil eller el-sykkel på fine dager? At ungene har rom for å boltre seg når de har venner på besøk eller tilgang på et skikkelig festlokale når den store dagen skal feires? Nå får du alt dette og mye mer! I Liaparken lanserer BOB sin egen variant av delingsøkonomi “Sharing is caring”. Mange ekstra fordeler for deg og i tillegg godt for miljøet. Liaparken er miljøsertifisert slik at du med god samvittighet kan velge å bo akkurat slik du ønsker. Velkommen til Liaparken!

4


5 Illustrasjonsbilde bygg B1 og B2. Avvik i leveranse kan forekomme.


Noen ord fra arkitekten

Liaparken er inspirert av de Bergenske smitt og smau og utfordrer tradisjonell småhus- og leilighetsbebyggelse ved å gi det beste av begge verdener til beboere i ulik alder i innovative boformer. Vi ser på Liaparken som en liten landsby i fjellsiden - et nabolag med nye delingsfunksjoner og sosiale møteplasser i urbane, grønne omgivelser i kontakt med naturen. Her får du blant annet trinnfri adkomst og alt på ett plan sammen med spektakulær takhøyde- og utsikt. Her får du store grønne lekeog uteoppholdsarealer rett ut fra stuen sammen med fleksible planløsninger – Liaparken har nettopp mange ulike leilighetstyper for å dekke ulike behov og skape godt bomiljø på tvers av generasjoner. Tilhørighet med naturen, miljø og omgivelsene er en viktig del av Liaparken. Naturlige materialer, helhetlig tilnærming og stedlig tilpassing har vært førende for utformingen. Terrassene, beplantingen og bebyggelsen danner et nytt landskap hvor kontakten mellom inne og ute tar form gjennom store vindusflater og luftige takhøyder og hvor man kan både oppdage og skape godt bomiljø gjennom Liaparkens unike passasjer, samlende møteplasser og nyskapende arkitektur.


7

Mad arkitekter


Tett på det meste side 10 Sharing is caring Liaparkens egen delingsøkonomi side 12 Bærekraftige, grønne hjem Liaparken er miljøsertifisert side 28 Boliger utenom det vanlige side 40 Kjøkken & bad side 50 Plantegninger side 52

INN HOLD

8


Illustrasjonsbilder. Avvik i leveranse kan forekomme.

Boliger utenom det vanlige fra side 40

Tett på det meste side 10

Sharing is caring Dele, leie, eie Liaparkens egen delingsøkonomi fra side 12

Bærekraftige, grønne hjem Liaparken er miljøsertifisert side 28 9


Liaparken Tett på det meste Liaparken ligger sentralt i Åsane like ved flotte Liavatnet som har en ypperlig turog joggeløype rundt. Det er også korte avstander til en rekke andre turmuligheter i nærområdet, stort og godt mangfold av butikker i gangavstand, kollektivtransport og arbeidsplasser. Barnehager, skoler og idrettsarenaer like i nærheten gjør det lettvint for barnefamilien. Bergen lufthavn, Flesland 28.3 km Bergen sentrum 11,4 km Liakroken busstopp 0.5 km Åsane terminal 3.0 km Kiwi Nyborg 0.5 km Gullgruven senter 1.6 km Ikea 1.5 km Åsane storsenter 2.5 km Horisont kjøpesenter 2.0 km Bergen Golfklubb 4.3 km Åsane Bowling & Eventsenter 2.6 km Vestlandshallen 2.3 km Liavatnet 120 m Den trondhjemske postvei 1.5 km Sti til Rollandsfjellet 2.6 km Liakroken barnehage Li barneskole Rolland skole

850 m 1.0 km 2.8 km 10


Åsane gamle kirke

Ikea

Gullgruven senter

Vestlandshallen

Liavatnet

Horisont kjøpesenter

Kiwi Liakroken bhg. Åsane Storsenter

Li barneskole

Rolland skole Åsane terminal Åsane Bowling & Eventsenter Rollandsfjellet

Korte avstander til det du måtte trenge i hverdagen.

Bergen sentrum Flesland Bergen Golklubb 11

Informasjonen er hentet fra ulike kilder, det kan forekomme feil eller mangler i dataene.

Den trondhjemske postvei


12


13


Tusle ned på trimrommet før arbeidsdagen starter.

Har du ikke egen skrumaskin eller drill? Det trenger du ikke med fullt utstyrt snekkerrom med verktøy. Unødvendig at alle skal ha hver sin av alt - hvorfor ikke dele? Bra for miljøet er det også.

Planterom For deg med grønne fingre.

Liavatnet ligger lett tilgjengelig, hvorfor ikke låne en av Liaparkens egne kajakker? Deilig på en vakker solskinnsdag.

14

Bestill varer fra nærbutikken og få dem levert i matkasserommet ved inngangspartiet.


Sharing is caring Gode naboer deler på godene

Du har gjerne hørt om delingsøkonomi. I Liaparken lanserer vi vår egen variant “Sharing is caring”. Del både små og store ting sammen med naboer, familie og venner. Det vil det bli et rikt utvalg av felles goder, varer og tjenester – som alle kan dele, bruke eller leie etter eget ønske og behov. Sharing is caring bidrar til et godt, grønt og sosialt naboskap. Med egen app som utvikles for prosjektet kan du enkelt booke de ulike fellesfordelene, enten det måtte være bonusleilighet, verksted eller elbil – bare for å nevne noe. Ønsket periode og leie betales rett i appen. Her tenker vi en symbolsk sum for å dekke slitasje og forsikring. På denne måten trengs det ikke 127 skrumaskiner, elsykler, ekstra soverom eller biler. Er du som oss, tilhenger av delingsøkonomi – er dette en perfekt mulighet for deg. Her er noe for alle – uansett hvor du er i livet!

Book fellesfordelene via egen app som utvikles for prosjektet.

Noen av de planlagte fellesfordelene: • To bonusleiligheter • Elbil, elsykler og elsparkesykler • Stort fellesrom med kjøkken og terrasse • Matkasserom for levering/henting av matvarer • Treningsrom • Syrom • Planterom – dyrk dine egne urter! • Verksted med tilhørende verktøy • Kajakker • Hva vil du ha? Fellesgodene bestemmes sammen med deg som skal bo her - hva er den perfekte fellesgoden for deg som du og dine naboer kan ha glede av?

15


1

2

4

Åsane storsenter

IKEA

Gullgruven senter

Kiwi Nyborg

Minutter

7

Lei en elsykkel, elsparkesykkel eller elbil for å komme deg fra A til Å. Med Sharing is caring kan du leie både elbil og elsykkel. Og sparkesykkel. Genialt! Her kommer du deg lettvint rundt uten å måtte tenke på store utgifter som reparasjoner, nye dekk og service. Du sjekker bare i appen når det du trenger er ledig og booker de dagene du ønsker for en symbolsk sum. Så lett blir det!

Kort vei til bl.a. Horisont, Gullgruven og Åsane Storsenter

Gjør unna handleturen på Kiwi Nyborg

Et slag golf på Bergen Golfklubb? Golfklubb Bergen

16

Vestlandshallen


Idyll ved Liavatnet

Liavatnet

Åsane terminal

17

Illustrasjonsbilde bygg B1 og B2. Avvik i leveranse kan forekomme.


Salgstrinn 2 (B1)

Verksted Syrom To bonusleiligheter Treningsrom

Elbil, elsykler, elsparkesykler

Hva er hvor? Her er en oversikt over hvor de ulike planlagte fellesrommene i Liaparken vil bli plassert. Plassering av fellesrommene er ikke endelig vedtatt og kan endres. 18

Sykkelverksted


Salgstrinn 1 (B2)

Fellesrom m/ kjøkken & terrasse Arbeidshub

Elbil, elsykler, elsparkesykler

Planterom Matkasserom

19

Illustrasjonsbilde bygg B1 og B2. Avvik i leveranse kan forekomme.


20


LIAPARKEN

Leilighet B1 204

B1

Bonus leiligheter Gi gjestene dine hotellfølelsen

B2

Får du besøk til helgen, men har ikke nok sengeplasser til gjestene dine? Null problem, bare book en av de to bonusleilighetene! Gi gjestene dine den digge hotellfølelsen ved å tilby dem et hyggelig, trygt og helt privat sted å overnatte. En bonusleilighet er på ca. 40 m2 BRA og har egen inngang, 1 soverom med dobbeltseng, sovesofa i stue, mini-kjøkken og bad – nesten som et hotellrom.

Baderom 3,8 m2

Entre 5,3 m2

Dersom borettslaget ønsker det kan du enkelt bestille fullt kjøleskap til gjestene kommer, eller utvask av bonusleiligheten når de har dratt.

Hovedrom 25,0 m2

Sov1 6,4 m2

Med to bonusleiligheter til disposisjon i prosjektet trenger du ikke kjøpe større leilighet enn du egentlig trenger, med tanke på antall soverom.

Plantegning av bonusleilighet B1-204

21


Rom for hygge Stort fellesrom med kjøkken og terrasse

Illustrasjonsbilde bygg B1 og B2. Avvik i leveranse kan forekomme. I Liaparken vil det tilbys et stort fellesrom på ca. 80 m2 som kan reserveres enten du skal feire bursdag eller ha stort familiebesøk. Lokalet skal i hovedsak benyttes til fellesaktiviteter for alle beboerene i Liaparken, hvor dere kan ha aktiviteter sammen. Lokalet har stort kjøkken og gir rom for både felles middager og juleverksted. Med eget matkasserom ved inngangspartiet kan mat og drikke enkelt bestilles og leveres trygt ved større begivenheter, temakvelder, kurs eller samlinger. Fellesrom

Matkasserom

Her er det rom for hygge både for store og små. Med en raus terrasse utenfor, delvis skjermet av pergola kan man lett flytte de ulike sammenkomstene utendørs på flotte solskinnsdager.

22


23


Fellesrommet er gunstig plassert nær lekeplass for de minste barna!

Illustrasjonsbilde fellesrom i bygg B1, trinn 2. Forbehold om at det kan komme tekniske føringer. Avvik i leveranse kan forekomme. 24


25


Bibliotek i fellesrommet Koselig både for barn og voksne.

Arbeidshub Greit å kunne jobbe hjemmefra når minsten er pjusk.

Lekerom? Gjør hverdagen lettere for travle småbarnsforeldre. Glad i alt som kan vokse og gro? Her trenger du ikke egen hage for å få det til. Med eget planterom med drivhuslys kan du dyrke dine egne tomater og urter. Ekstra kjekt er det når du kan dele lidenskapen med andre likesinnede i Liaparken.

Syrom Sofaputer? Kjole? Lær deg å sy. 26

Atelier? Kanskje du har en kunstnerspire i deg?


r t r u -

Din stemme betyr noe Når du kjøper bolig i Liaparken kan du være med å si din mening angående hva borettslaget skal satse på av fellesfordeler. Liaparken er ekstraordinær når det gjelder delingsøkonomi. Her er det nemlig mulighet for en delingsøkonomi bestemt av beboerene selv. Det vil bli opprettet en spørreundersøkelse hvor alle kan stemme på hva de ønsker av fellesgoder i god tid før innflytting. Det vil også bli arrangert møter i fellesskap, kurs og husregler før man flytter inn. De ulike kursene i regi av BOB kan være alt fra plantekurs til matlaging. Vil du ha en utvask av leiligheten din? Eller kanskje noen som vasker for deg på det jevne? Vask av bilen? Tur med hunden? Noen å snakke med? Delta på kurs om emner du ønsker å lære om i samlingsrommet? Vi ordner det for deg! I Liaparken er vi oppatt av alle skal bli hørt, og din stemme er avgjørende for hvordan fellesskapet vil bli i fremover i Liaparken.

Klart vi kan fikse det! Hvem gjør delingsøkonomien enkel? Noen må sørge for at dørlåsen til hovedinngangen vedlikeholdes, plener klippes, lekeplassen er i orden, leiligheten din blir vasket og filteret i ventilasjonsanlegget blir byttet. BOB har gjort dette i over 75 år med gode resultater og referanser, og dette skal vi bli enda bedre på. BOB har utviklet en egen app med hundredevis av tjenester, som utvides hele tiden, enten direkte eller via våre samarbeidspartnere, som alle har dine behov i fokus.

27


BÆREKRAFTIGE, GRØNNE HJEM 28


29


Grønt og bærekraftig Liaparken miljøsertifisert til karakteren “Very good”

Fokus på bærekraft øker i stor grad i dagens samfunn. De fleste i dag er opptatt av miljøfremmende tiltak i sitt nærmiljø. BOB ønsker å bidra til det grønne skiftet. Å bygge grønt og bærekraftig, er fremtiden. Liaparken er et av Norges første boligprosjekt bygget etter BREEAM sine miljøsertifisering krav, og er med på å sette standard for boligutbygging i Bergen. Her får du garantert et miljøvennlig hjem! BREEAM står for Building Research Establishment`s Environmental Assessment Method, og er verdens eldste og Europas ledende miljøsertifiseringsverktøy for bygninger. BREEAM-NOR er den norske tilpasningen av BREEAM. Sertifiseringen har ni kategorier: Arealbruk & økologi

Forurensing

Helse Miljøvennlige materialer & innemiljø

Vann

Transport

Avfall

Energi

Ledelse

Liaparken sertifiseres til BREEAM med karakteren «Very good» Dette betyr gjennomtenkte miljøløsninger inn i alle deler av boligutviklingen, fra materialvalg og arealbruk til avfallshåndtering. Man trenger ikke oppfylle alle krav i alle kategorier, men det blir gjort et utvalg som tilsammen gir en karakter. I Liaparken har vi blant annet gjort tiltak innen: Helse og innemiljø. Rene materialer uten giftstoffer som gir godt inneklima. Energi. Energibrønner, for å minimere unødig energibruk. Det etableres energibrønner i bakken for å hente jordvarme til varmt tappevann og oppvarming til fellesarealene. Ivaretakelse av flora og fauna. Det har blant annet vært økolog på tomten for å se etter eventuelle arter som kanskje må tilbakeføres etter utbygging. Etablering av insekthotell og fuglekasser. Grønne uterom og fellesarealer. Frukttrær og bærbusker.

Transport. Etablering av delingsordning for både bil-, sykkel-, og sparkesykkel. Mulighet for lading av bil og sykkel. Innendørs sykkelparkering. Forurensing. Våre byggemetoder skal medføre minst mulig forurensing til luft og vann, og generere minst mulig støy i byggeperioden. Vann. Det er viktig å bruke mindre vann. Derfor får hver bolig vannmåler og kan følge med på eget forbruk. Grøntområdene fylles med planter som utelukkende er avhengig av nedbør. Miljøvennlige materialer. Byggematerialene er giftfrie og det brukes aldri tømmer fra regnskogen. Materialene er robuste for å minimere skader, slitasje og vedlikehold. Avfall. Avfall sorteres, måles og registreres i byggeperioden. Det etableres kildesortering av husholdningsavfall.

30


Energibrønner, for å minimere unødig energibruk I Liaparken vil det etableres energibrønner i bakken for å hente jordvarme til en væske-vann varmepumpe. Varmepumpen gir varmt tappevann og oppvarming til fellesarealene. Samtidig sparer du også både lommeboken og miljøet.

Ivaretakelse av flora & fauna I Liaparken ønsker vi våre aller minste gjester velkommen med fuglekasser og insektshotell. Foruten å bidra til et biologisk mangfold og hjelpe de utrydningstruede artene, er det veldig kjekt for både store og små å følge med på hvem som flytter inn hvor. Og er vi heldige, blir det kanskje noen fugleunger til våren?


Grønne uterom og fellesarealer Listen er lagt høyt for at fremtidige beboere skal trives i Liaparken. Med MAD arkitekter i spissen og Dronninga landskap sin hånd på uteområdene blir det både spennende arkitektur, vakre detaljer og flere grønne uterom. Her er det lagt vekt på både sosiale og private soner.

32


33

Illustrasjonsbilde av felles uteområde bygg B1, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.


34

Illustrasjonsbilde bygg B1, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.


Mange møteplasser perfekt for nabomingling I Liaparken er den unike arkitekturen i perfekt samspill med naturen, her bygges gangveier og plattinger naturlig inn i terrenget. Det etableres store fellesterrasser, mange små møtepunkt og klatrepark for de større barna. Fellesområdene bærer preg av mye grønt, vakre detaljer og spennende møtepunkt med benker, gangveier, trapper og vannveier – de perfekte rammene for naboprat. Her er listen lagt høyt for at du skal trives – både inne og ute. Med solrik beliggenhet og gode utsiktsforhold over nærområdet og Liavatnet, er det bare å glede seg til solrike dager.

Illustrasjonsbilde bygg B2, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme. 35


Illustrasjonsbilde bygg B2, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme. Illustrasjonsbilde leilighet B1-206, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

36

Illustrasjonsbilde leilighet B1-601, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.


Private uterom Ønsker du å trekke deg tilbake og nyte solen? I Liaparken får alle hver sin private uteplass enten det måtte være terrasse, balkong eller atrium – eller begge deler! Leilighet B1-601 får to terrasser i tillegg til balkong. Velg om du vil ha privat uteplass tett på de grønne fellesarealene, eller helt eller delvis skjermet fra de andre naboene. Uteplassene vil variere i størrelse, alt etter hvilken leilighet du velger. Det vil også variere hvilke uteplasser som får tredekke og betong, eller begge deler. Se de ulike planløsningene fra side 52 hva som passer best for deg.

Illustrasjonsbilde leilighet B2-402, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme. 37


Liaparken for de yngste

I Liaparken planter vi frukttrær og bærbusker til glede for store og små beboere.

38

Gressbakker om sommeren, akebakker om vinteren.


Rom for lek, akebakker og klatretrær Ved hovedinngangen i Liaparken vil det bli en stor lekeplass utstyrt med ulike lekeapparater for de minste barna. Her kan du ta deg en kopp kaffe på den flotte terrassen ved fellesrommet like ved, mens smårollingen leker. Lekeplassene beplantes med busker med spiselige bær som for eksempel rips. På vinterstid kan man ake i akebakken, samt ned ved siden av trappen mot lekeplassen. Gøy! Oppe i lien mot Flaktveitvegen er det laget klatreskog for de litt større barna. Her blir det naturlige klatreløyper og balanselek. Illustrasjonsbilde bygg B1 og B2. Avvik i leveranse kan forekomme. 39


LEILIG HETENE 40


Småhus over 1 plan Illustrasjonsbilde av leilighet B1-601, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme. 41


Småhus over 2 plan Illustrasjonsbilde av leilighet B2-403, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

Standardleilighet Illustrasjonsbilde av leilighet B2-504, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

Atriumsleilighet Illustrasjonsbilde av leilighet B1-206, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme. 42


Boliger utenom det vanlige

Sjelden er man så heldig at man kan velge blant så mange ulike boligtyper som i Liaparken. Her finner du alt fra standard 2-, 3- og 4-roms leiligheter, til småhus over ett eller to plan. Drømmer du om ditt eget walk-in-closet? Trinnfri adkomst, fleksible planløsninger og alt på ett plan? Din egen lille, hemmelige hage? Ekstra takhøyde og spektakulære vinduer ut mot verden? Eller trenger du bare et ekstra bad? Liaparken har mange boligtyper for å dekke ulike behov og skape et godt bomiljø på tvers av generasjoner. Vi har satt opp en oversikt til deg på de to neste sidene – som gjør det enklere å finne akkurat det du er på jakt etter! Noen begrep som er greie å ha oversikt over: Standardleiligheter 2-, 3- og 4-roms leiligheter fra 44,8 til 99,8 m2. Selv standardleilighetene i Liaparken er utenom det vanlige. Samtlige leiligheter får ferdig installerte hvitevarer, samt lys- og varmestyring fra Futurehome. Flere får walk-in-closet (WIC), eller det er tilrettelagt for dette. Noen har ekstra bad eller toalett i tillegg. Les mer på side 54. Atriumsleiligheter 3-roms leiligheter som omkranser sitt eget lille private uterom i tillegg til terrasse i front. Atriumet er uten overbygg og fungerer både som lufteplass og lysinnslipp til leiligheten. Les mer på side 86.

43

Småhus Boligen for deg som liker eneboligfølelsen men samtidig ønsker fordelene ved å bo sammen. Boligene har som oftest ekstra store vinduer i front, høyt under taket og kan ha opptil flere frittliggende sider. Småhus over 1 plan Boliger fra 50,5 til 128,6 m2. To til 4 rom. Les mer på side 96. Småhus over 2 plan, familieboliger Dette er de største leilighetene i Liaparken. Boligene har 4-5 rom og er fra 95,5 til 110,7 m2. Les mer på side 112.


Oversikt kvaliteter Leilighetsnr.

Futurehome

Walk-incloset (WIC)

Ekstra bad eller WC

Atrium

Standardleiligheter 2-roms B1-101

*

B1-104

*

(*)

B1-105

*

(*)

B1-106

*

(*)

B1-107

*

(*)

B1-108

*

(*)

B1-109

*

(*)

B1-110

*

(*)

B1-111

*

(*)

B1-112

*

(*)

B1-114

*

(*)

B1-115

*

(*)

B1-116

*

(*)

B1-201

*

B1-218

*

B1-308

*

(*)

B1-309

*

(*)

B1-310

*

(*)

B1-311

*

(*)

3-roms B1-102

*

B1-202

*

B1-205

*

B1-303

*

B1-304

*

B1-305

*

B1-306

*

B1-307

*

B1-312

*

B1-313

*

B1-316

*

*

B1-317

*

*

*

(*) betyr at du har mulighet til å få walk-in-closet, dersom du ønsker det. Det tas forbehold om trykkfeil.

44

Kontorsone

Ekstra takhøyde

Skråvindu


Leilighetsnr.

Futurehome

B1-402

*

B1-403

*

B1-404

*

B1-405

*

B1-408

*

B1-409

*

B1-410

*

B1-411

*

B1-504

*

B1-505

*

B1-506

*

B1-507

*

B1-508

*

Walk-incloset (WIC)

Ekstra bad eller WC

*

*

Atrium

Kontorsone

4-roms B1-117

*

B1-118

*

*

B1-217

*

*

B1-406

*

B1-407

*

Atriumsleiligheter 3-roms B1-206

*

*

B1-207

*

*

B1-208

*

(*)

*

B1-209

*

(*)

*

B1-210

*

B1-211

*

B1-212

*

*

B1-213

*

*

B1-214

*

*

B1-215

*

*

B1-216

*

* *

*

(*)

*

45

(*)

Ekstra takhøyde

Skråvindu


Leilighetsnr.

Futurehome

Walk-incloset (WIC)

Ekstra bad eller WC

Atrium

Kontorsone

Ekstra takhøyde

Skråvindu

Småhus over 1 plan 2-roms B1-113

*

(*)

*

*

B1-315

*

(*)

*

*

3-roms B1-103

*

*

B1-302

*

*

*

B1-314

*

*

*

B1-401

*

*

*

B1-412

*

*

*

*

B1-413

*

*

*

*

B1-501

*

*

*

B1-502

*

*

*

B1-509

*

*

*

B1-603

*

*

*

*

*

(*)

*

*

*

*

*

4 (5)-roms B1-601

*

(*)

Småhus over 2 plan 4-roms B1-301

*

B1-602

*

(*)

*

*

*

*

*

*

*

*

5-roms B1-503

(*) betyr at du har mulighet til å få walk-in-closet, dersom du ønsker det. Det tas forbehold om trykkfeil.

46


Illustrasjonsbilde med tilvalg. Leilighet B2-402, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

47


Gode kvaliteter i Liaparken Styr lys & varme fra telefonen

Leilighetene bygges etter Tek 17 som sikrer deg som beboer en høy teknisk standard. Det blir bl.a. balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner som gir deg et friskt og godt inneklima, • Smarthus fra Futurehome; lys- og varmestyring • Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning • Kjøkken- og baderomsinnredning fra HTH • Integrerte hvitevarer fra Siemens • Helflisede bad, utenom gjestetoalett/WC • 3-stavs eikeparkett • Fibernett- og kabel-TV GET. Trenger du hjelp til innstallasjon kan det være godt å vite at vår leverandør står klar til å hjelpe deg i hele tre uker etter du har flyttet inn. • Universell utforming • Private uteplasser til alle • Garasje & heis • Sykkelparkering • Egen sportsbod • Porttelefon med kamera- og talefunksjon ved hovedinngang. Hver leilighet får også egen ringeknapp utenfor privat inngangsdør.

Smarthus fra Futurehome Få en enklere, tryggere og smartere hverdag med Smarthus fra Futurehome. I Liaparken leveres det en startpakke inkludert i prisen som tilbyr smart styring til sikkerhet, belysning og bedre komfort. Pakken kan utvides etter eget ønske og behov og inkludere både ventilasjon og solskjerming. Det jobbes også med en rekke andre produkter, bl.a. integrasjon mot IKEA sine smarthus produkter. Med Futurehome sin App kan du kontrollere både lys og varme med et enkelt trykk fra smarttelefonen din. Greit å automatisk kunne senke temperaturen om natten eller når huset er tomt. Dersom dører eller vinduer står åpne over lengre tid kan man også automatisk senke temperaturen slik at man sparer strøm. Bra for deg, og bra for miljøet! For utvidelse av systemet finner du mer informasjon i tilvalgsdelen, eller veiledning fra leverandør. Spør oss så hjelper vi deg! Startpakke for Smarthus har 3 års bindingstid.

48


En leilighet, to forskjellige stiler

Illustrasjonsbilde med standard leveranse. Leilighet B1-206, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Betongvegg og synlige installasjoner, eller helt vanlig? Kunne du tenke deg en leilighet med et noe røffere uttrykk? I Liaparken kan du velge om du vil ha betongvegger med synlige installasjoner, eller om du vil ha det helt vanlig med gipsvegger. Ønsker du vanlige vegger kan du velge mellom 3 veggfarger, dersom det er samme farge i hele leiligheten – uten tillegg i pris.

Illustrasjonsbilde leilighet B1-206, trinn 2. Her vist med tilvalg som betongflater og med mørkt stilfullt kjøkken. Avvik i leveranse kan forekomme. Andre fliser, servant eller blandebatteri på badet?

Velg blant flere parkettvarianter. Standardlevereanse er 3-stavs eikeparkett.

Bytte parkett eller kjøkkenfront? Bytte parkett Er du tidlig ute i kjøpeprosessen kan du eller påvirkekjøkkenfront? interiørvalgene i boligen din.

Er duviltidlig ute i kjøpeprosessen kan du Det utarbeides en tilvalgsliste med påvirke interiørvalgene i boligen din. ulike valgmuligheter og priser. Kanskje Det vil utarbeides en innvendig, tilvalgslisteandre med ønsker du glassdører ulike valgmuligheter og priser. Kanskje fronter på kjøkkenet eller 1-stavs parkønsker du glassdører innvendig, andre ett? Mulighetene er mange, du avgjør fronter på kjøkkenet selv hvordan ditt nye eller rede 1-stavs skal bli. parkett? Mulighetene er mange, du avgjør selv hvordan ditt nye rede skal bli. 49


Illustrasjonsbilde med tilvalg. Leilighet B1-206, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Kjøkken & bad Tryll frem gode retter på kjøkken levert fra kvalitetsleverandøren HTH. Som standard blir det hvite, slette fronter – type glatt hvit. Benkeplate i laminat. Klassisk, tidløs innredning som faller i smak hos de fleste. Er du tidlig ute kan du velge mellom kjøkkenfrontene Glatt grå, Oslo eller Stockholm – uten pristillegg. Kanskje ønsker du å kombinere andre modeller og farger? Integrerte hvitevarer fra Siemens følger selvsagt med og inkluderer induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Bad Noen av leilighetene får to bad, eller gjestetoalett i tillegg til hovedbadet. Badene blir helfliset, utenom gjestetoalett/WC. Det blir vegghengt toalett, varme i gulv og spotter i tak. Ønsker du annen innredning, eller andre fliser er det gode muligheter for å gjøre personlige tilpasninger så lenge du er tidlig ute i prosessen.

50


Integrerte hvitevarer fra Siemens inkludert! Induksjonstopp Stekeovn Oppvaskmaskin

Illustrasjonsbilde av standard kjøkkenfront Glatt Hvit fra HTH

Velg mellom 4 ulike kjøkkenfronter – uten tillegg i pris Glatt hvit (standard), Glatt grå, Oslo og Stockholm. Oslo

Stockholm

51


Salgstrinn 2 76 unike leiligheter på høyt nivå

Illustrasjonsbilde bygg B1, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.


Romkart Ønsker du et bestemt antall rom eller type bolig? Her får du en rask oversikt over hvor de ulike boligtypene er plassert.

Standardleiligheter, 2-roms : 19 stk.

Småhus over 1 plan, 2-roms: 2 stk.

Standardleiligheter, 3-roms: 25 stk.

Småhus over 1 plan, 3-roms: 10 stk.

Standardleiligheter, 4-roms: 5 stk.

Småhus over 1 plan, 4/(5)-roms: 1 stk.

Atriumsleiligheter, 3-roms: 11 stk.

Småhus over 2 plan, 4-roms: 2 stk. Småhus over 2 plan, 5-roms: 1 stk.

B1-601 B1-502

B1-501 B1-401

B1-301

B1-314 B1-303

B1-302 B1-201 / B1-202 B1-101 / 102 / 103

B1-403

B1-305

B1-315

B1-304

B1-207 / B1-206 B1-208

B1-205 B1-104

B1-402

B1-105

B1-106

B1-107

B1-108

B1-503

B1-404 B1-306

B1-504

B1-505 B1-407

B1-408

B1-409

B1-307

B1-316

B1-308

B1-309

B1-310

B1-311

B1-213

B1-214

B1-215

B1-216 B1-217 / B1-218

B1-114

B1-115

B1-116

B1-210

B1-109

B1-110

B1-211 B1-111

B1-112

B1-212 B1-113

B1401

B1B1- B1- 404 402 403

B1-205

B1- B1B1- B1- B1- 209 210 206 207 208

B1412

B1306

B1- B1B1- 304 305 B1- 303 302

B1218 B1- B1- B1- B1- B1211 212 213 214 215 B1- B1-217 216

B1314

B1315

B1307

B1411 B1413

B1501

B1- B1502 503

B1- B1- B1- B1504 505 506 507

B1508 B1509

5. etasje B1312

B1- B1- B1- B1308 309 310 311 B1316

B1410

4. etasje

2. etasje

B1301

B1-117 / B1-118

B1- B1- B1- B1406 407 408 409

B1405

B1- B1- B1- B1-117 114 115 116

1. etasje

B1202

B1-508 / B1-413 B1-509 B1-410 / B1-411 B1-317 B1-312 / B1-313

B1-406

B1118

B1201

B1-507

B1-412

B1101

B1- B1- B1- B1- B1- B1- B1- B1- B1- B1- B1103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113

B1-506

B1-405

B1-209

B1102

B1-603

B1-602

B1313 B1-601

B1317

6. etasje

3. etasje 53

B1602

B1603


Illustrasjonsbilde med standard leveranse. Leilighet B2-504, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

54


Standardleiligheter 2-, 3- og 4-roms

Illustrasjonsbilde med tilvalg. Leilighet B2-402, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

49 lyse standardleiligheter fra 44,8 til 99,8 m2. Alle leilighetene har lys- og varmestyring fra Futurehome. Flere av leilighetene har walk-in-closet (WIC), eller det er tilrettelagt for dette. Noen har også ekstra bad eller gjestetoalett. Velg mellom 19 stk. 2-roms for deg som bare trenger et soverom, men likevel ønsker å ha god plass i oppholdsrommet. Du kan uansett leie en av de to bonusleilighetene når du får gjester på besøk! Ønsker du flere soverom har vi 25 stk. 3-roms og 5 stk. 4-roms som standardleiligheter også. Noen får private terrasser/balkonger inn mot de grønne fellesarealene, andre mer skjermet. Studer de ulike plantegningene på de neste sidene hvilken løsning som passer deg best. Her er noe for et hvert ønske og behov. • Noen har ekstra bad eller gjestetoalett/WC i tillegg. • Flere med walk-in-closet, evt. mulighet for det. • Private terrasser/balkonger til alle. • Futurehome, lys- og varmestyring.

55


B1

LIAPARKEN

BRA: 52,1 m2 Balkong: 7,0 m2 P-rom: 50,5 m2 Sportsbod

B2

2-roms standardleilighet

Leilighet B1 101

Stue/Kjøkken

Bad

27,5 m2

Terrasse 7,0 m2

Stue/Kjøkken 27,5 m2

B1

B1-101, B1-201

5,1 m2

BRA: 52,1 m2 Balkong: 7,0 m2 P-rom: 50,1 m2 Sportsbod B1

Entre

4,1 m2

B2

Bad

5,1 m2

Sov I

B2

12,6 m2

Entre

BRA: 52,1 m2 P-rom: 50,1 m2 Balkong Etasje: 1. og 2. etasje Sportsbod

Sov I

12,6 m2

N

7,0 m2

4,1 m2

Stue/Kjøkken

Bad

27,5 m2

5,1 m2

N

101

B1 101 1:100 201

Bad

Dato

18.12.2019

5,1 m2

0

1

2

3

4

5m

Entre 4,1 m2

B1 201 1:100

Dato

18.12.2019

Entre

0

1

2

3

4

Terrasse

5m

Sov I

7,0 m2

4,1 m2

12,6 m2

Sov I

12,6 m2

et Liavatn

B1 1:100

B2

1

2

5

N

n

Leilighet B1 201

Dato

B1 101 1:100

18.12.2019

201 101

56

0

1

2

3

4

5m


Sportsbod

LIAPARKEN

LIAPARKEN Leilighet B1 106

2-roms standardleilighet

B1

Leilighet B1 104 B2

2

BRA: 44,8 m Terrasse: 12,0 m2 P-rom: 43,1 m2 Sportsbod

Sov I

13,7 m2

B1-104*, B2 B1-106, B1-109 Terrasse 12,0 m2

BRA: 44,8 m2 P-rom: 43,1 m2 Etasje: 1. etasje Sportsbod Entre

Bad

3,5 m2

*speilvendt

N

4,9 m2

104* 106

Entre Stue/Kjøkken

Sov I

19,5 m2

13,7 m2

3,5 m

109

Bad

2

4,9 m2 Dato

B1 104 1:100

Sov I

18.12.2019

Stue/Kjøkken

13,7 m2

19,5 m2

Terrasse 12,5 m2

Terrasse 12,0 m2

5

B1

N

2

et Liavatn

1:100

1

N

B2

B1 106 1:100

Dato

18.12.2019

0

1

2

3

104*

Dato

57

4

106

Entre

3,5 m2

B1

BRA: 44,8 m2 Terrasse: 12,5 m2 P-rom: 43,1 m2 Sportsbod

5m

109

Stue

19,5 m


B1

LIAPARKEN

BRA: 50,5 m2 Terrasse: 7,0 m2 P-rom: 48,7 m2 Sportsbod

B2

5,1 m2

B1

Bad

BRA: 50,5 m2 Terrasse: 7,0 m2 P-rom: 48,7 m2 Sportsbod B1

2-roms standardleilighet

Leilighet B1 105

Entre

3,5 m2

B1-105, B1-107, B1-108, B1-110, B1-111, B1-112, B-114, B1-115

B2

B2

Sov I

11,6 m2

Stue/Kjøkken 27,1 m2

Terrasse 7,0 m2

N

BRA: 50,5 m2 P-rom: 48,7 m2 Etasje: 1. etasje Sportsbod

Entre Bad

3,5 m2

5,1 m2

Entre

3,5 m2

Sov I 11,6 m2

105

107 108

110

111

115 114

112

Stue/Kjøkken

B1 105 1:100

Dato

27,1 m2

18.12.2019

Sov I

0

1

2

3

4

5m

11,6 m2

Terrasse 7,0 m2

Terrasse 7,0 m2

et Liavatn

B1

1

2

5

N

1:100

B2

Dato

B1 105 1:100

105

107 108

110

111 112

18.12.2019

114 115

58

0

1

2

3

4

5m


LIAPARKEN

LIAPARKEN

BRA: 50,5 m2 Terrasse: 7,1 m2 P-rom: 48,7 m2 Sportsbod Leilighet B1 308

LIAPARKEN

BRA: 49,9 m2 Terrasse: 7,2 m2 P-rom: 48,1 m2 Sportsbod

Leilighet B1 308

2-roms standardleilighet

B1

2

Leilighet B1 116

B1

BRA: 49,9 m Terrasse: 7,2 m2 P-rom: 48,1 m2 Sportsbod

B2

2

BRA: 50,5 m Terrasse: 7,1 m2 P-rom: 48,7 m2 Sportsbod

B1-116, B1-308, B2 B1-311 Sov I

11,6 m Evt. Wic

P-rom: Sov I Terrasse 48,7 m2 48,1 m2 48,8 m2

BRA: B1-116: 50,5 m2 B1-308: 49,9 m2 B1-311: 50,8 m2

3,5 m2

Terrasse

Bad

7,2 m2

Etasje: 1. og 3. etasje Sportsbod N

Entre

3,5 m2

Sov I

Bad

5,1 m2

11,5 m2

116

Stue/Kjøkken N

26,5 m2

Dato

B1 116 1:100

308

Sov I

Terrasse

18.12.2019

311

11,6 m2

7,2 m2

Stue/Kjøkken 27,1 m2

Dato

B1 308 1:100

18.12.2019

Terrasse 7,1 m2

5

B1

N

2

et Liavatn

1

N

B2

B1 308 1:100

Entre

3,5 m2

Stue/Kjøkken

2 11,5 7,1 m2 m

5,1 m2

1:100

3,5 m2

27,1 m2

Entre

Evt. Wic

2

Entre

Dato

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m

308

311 116

Dato

59

S

2


B1

BRA: 51,3 m2 Terrasse: 7,5 m2 P-rom: 49,8 m2 Sportsbod

LIAPARKEN B2

2-roms standardleilighet

Leilighet B1 218 B1

B1

BRA: 51,3 m2 Terrasse: 7,5 m2 P-rom: 49,8 m2 Sportsbod

Bad

5,1 m2

Stue/Kjøkken

B1-218

B2

Entre

3,8 m2

BRA: 51,3 m2 P-rom: 49,8 m2 Etasje: 2. etasje Entre Sportsbod

B2

26,3 m2

Terrasse 7,5 m2

Sov I

13,5 m2

9,9 m2

Bad 5,1 m2

Stue/Kjøkken

N

26,3 m2

Stue/Kjøkken 26,3 m2

Entre 3,8 m2

Dato

B1 218 1:100

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m

Terrasse 7,5 m2

Sov I 2

13,5 m

Entre 9,9 m2

Terrasse 7,5 m2

1:100

B2

1

2

5

N

et Liavatn

B1

B1 218 1:100

Dato

18.12.2019

60

0

1

2

3

4

5m


BRA: 64,7 m2 Terrasse: 7,2 m2 P-rom: 62,9 m2 Sportsbod

LIAPARKEN LIAPARKEN

2-roms standardleilighet Entre

7,1 m2

Leilighet B1 309

B1

Leilighet B1 309 B1

BRA: 64,7 m2 BRA: 64,7 m2 Terrasse: 7,2 m2 2 Terrasse: 7,2 m P-rom: 62,9 m2 P-rom: 62,9 m2 Sportsbod Sportsbod

B1-309, B1-310* B2

B2

Stue/Kjøkken 34,6 m2

BRA: B1-309: 64,7 m2 B1-310: 63,2 m2 Entre

Entre Bad

7,1 m2

Bad

7,15,1 m2m2

P-rom: 62,9 m2 61,5 m2

Etasje: 3. etasje Sportsbod

5,1 m2

N

*speilvendt 310*

Evt. Wic 309

Evt. Wic Sov I

Dato

B1 309 1:100

14,7 m2

Sov I

Stue/Kjøkken

14,7 m

34,6 m2

18.12.2019

2

Stue/Kjøkken 34,6 m2

Terrasse 7,2 m2

Terrasse 7,2 m2

2

et Liavatn

1:100

1

5

B1

N

N

B2

B1 309 1:100

Dato

18.12.2019

0

Dato

61

1

2

3

4

5m

309 310*


B1

LIAPARKEN BRA: 70,8 m2 Balkong: 7,0 m2 P-rom: 69,2 m2 Sportsbod

B2

Leilighet B1 102 B1

Entre

10,0 m2

Sov I

11,3 m2

B1-102 BRA: 70,8 m2 P-rom: 69,2 m2 Etasje: 1. etasje Sportsbod

BRA: 70,8 m2 Balkong: 7,0 m2 P-rom: 69,2 m2 Sportsbod Bad

5,1 m

B2

B1

3-roms standardleilighet

2

Sov II 7,2 m2

B2

Stue/Kjøkken 33,5 m2

Entre 10,0 m2

Terrasse 7,0 m

2

Sov I 11,3 m2

Bad 5,1 m2

Entre

10,0 m2

Sov II N

7,2 m2

Bad

5,1 m2

Stue/Kjøkken

Dato

B1 102 1:100

18.12.2019

0

1

2

3

4

33,5 m2

5m

Terrasse 7,0 m2

Stue/Kjøkken 33,5 m2

1:100

1

2

5

N

et Liavatn

B1

B2

Dato

B1 102 1:100

18.12.2019

62

0

1

2

3

4

5m


LIAPARKEN

Sportsbod

LIAPARKEN Leilighet B1 202

Sov I

3-roms standardleilighet

B1

10,9 m2

B1

BRA: 72,3 m2 Terrasse: 7,3 m2 Leilighet B1 202 P-rom: 70,7 m2 Sportsbod BRA: 72,3 m2

B2

Terrasse: 7,3 m2 P-rom: 70,7 m2 Sportsbod

B1-202 Sov II 6,2 m2

B2

BRA: 72,3 m2 P-rom: 70,7 m2 Terrasse Etasje: 2. etasje Sportsbod

Entre

7,3 m2

8,6 m2

Sov I 10,9 m2

Bad

Entre

5,1 m2

N

8,6 m2

Sov I

10,9 m2

Bad

5,1 m2

Stue/Kjøkken

Dato

B1 202 1:100

38,0 m2

18.12.2019

Sov II 6,2 m2

Stue/Kjøkken 38,0 m2

Sov II

Terrasse

6,2 m2

7,3 m2

2

et Liavatn

1:100

1

5 Terrasse

B1

N

7,3 m2

N

B2

B1 202 1:100

Dato

18.12.2019

0

Dato

63

1

2

3

4

5m

Stue/Kjøkk 38,0 m2


B1

Leilighet B1 205

B1

BRA: 75,9 m2 Terrasse: 7,8 m2 P-rom: 73,7 m2 Sportsbod

BRA: 75,9 m2 Terrasse: 7,8 m2 P-rom: 73,7 m2 Sportsbod

B1

3-roms standardleilighet Sov II 6,8 m2

B2

B2

Bad

4,6 m2

Entre

B1-205

5,6 m2

B2 Stue/Kjøkken 41,9 m2

Sov I

2 BRA: 75,9 m Terrasse P-rom: 73,7 m2 Etasje: 2. etasje Sportsbod

12,2 m2

7,8 m2

Sov II

Bad

6,8 m2

4,6 m2

Entre 5,6 m2

Stue/Kjøkken 41,9 m2

Sov I 12,2 m2 N

Terrasse 2

Bad

7,8 m

4,6 m2

Entre

B1 205 1:100

5,6 m2

Dato

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m

ken Sov I

N

12,2 m2

et Liavatn

B1 1:100

1

2

5

B2

Dato

B1 205 1:100

18.12.2019

64

0

1

2

3

4

5m


Leilighet B1 505 Leilighet B1 408

Leilighet B1 408

3-roms standardleilighet

BRA: 72,2 m2 LIAPARKEN Terrasse: 7,2 m2 P-rom: 66,2 m2 Sportsbod

B2 B2

Leilighet B1 303

B1

BRA: 72,1 m2 22 BRA: 72,2mm Terrasse: 16,7 Terrasse: 66,1 7,2m m22 P-rom: P-rom: 66,2 m2 Sportsbod Sportsbod

B1 B1

LIAPARKEN

BRA: 72,7 m2 Terrasse: 7,3 m2 LIAPARKEN P-rom: 66,7 m2 Sportsbod

Leilighet B1 505

2

BRA: 72,7 m Terrasse: 7,3 m2 P-rom: 66,7 m2 Sportsbod

Entre

7,6 m2

Sov I

9,9 m2

BRA: 72,1 m2 Terrasse: 16,7 m2 P-rom: 66,1 m2 Sportsbod

Bod

B1-303, B1-408, B2 B1-409, B1-505 2,9 m2

Entre

7,9 m2

Sov I

9,8 m2

Sov IIII Sov

Entre

6,7 m m22 6,7

7,9 m2 7,6

Bod P-rom: 66,7 m2 66,2 m2 2 66,6Sovm I 2 66,1 m

BRA: B1-303: 72,7 m2 B1-408: 72,2 m2 B1-409: 72,6 m2 B1-505: 72,1 m2

Sov I m22

9,9 9,8 m

Bad Bad 2

5,1 5,1m m2

Bod Bod

2,9 m2

Stue/Kjøkken 36,1 m2

Entre

7,6 m2

9,9 m2

Stue/Kjøkken

2,9 m m22 2,9

Entre

6,7 m

2

Bod

35,3 m2

2,9 m2

Etasje: 3., 4. og 5. etasje Sportsbod

2

N

7,6 m

Sov II

Sov I

Terrasse

9,9 m2

303

Bad

Stue/Kjøkken 35,5 m2

5,1 m2

Bod

Stue/Kjøkken Stue/Kjøkken 35,3 m2

N

2,9 m2

35,5 m2

Dato

B1 303 1:100

18.12.2019

409

Terrasse

Terrasse Terrasse 2

N

408

Terrassene varierer fra 7,2 m2 til 16,7 m2

7,2 m216,7 m

Dato

B1 408 1:100

18.12.2019

505

Stue/Kjøkken 36,1 m2

Dato

N

N

B1 505 1:100 1:100

1

2

18.12.2019

5 Terrasse

Liavatn

7,3 m2

B1

et B2

Dato

B1 505 1:100 B1 408 1:100

0

1

2

3

4

5m

0

1

2

3

4

5m

N

18.12.2019 Dato 18.12.2019

505 303

Dato

65

408 409


B1

LIAPARKEN

BRA: 72,1 m2 Terrasse: 8,3 m2 P-rom: 66,1 m2 Sportsbod

B2

B1

BRA: 72,1 m2 Terrasse: 8,3 m2 P-rom: 66,1 m2 Sportsbod

Entre

Sov II

7,6 m2

6,7 m2

B1

3-roms standardleilighet

Leilighet B1 304

Sov I

9,9 m2

B2

Bad

5,1 m2

Bod

B1-304

2,9 m2

B2

BRA: 72,1 m2 P-rom: 66,1 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod

Stue/Kjøkken 35,5 m2

Entre

Sov II

7,6 m2

6,7 m2

Terrasse 8,3 m2

Sov I 9,9 m2

Entre 7,6 m

Bad

Sov II 6,7 m

2

5,1 m2

2

Bod N

2,9 m2

Bad

5,1 m2

Dato

B1 304 1:100

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m

Stue/Kjøkken 35,5 m2

Terrasse 8,3 m2

jøkken

1:100

8,3 m2

1

2

5

N

et Liavatn

B1 Terrasse

B2

Dato

B1 304 1:100

18.12.2019

66

0

1

2

3

4

5m


LIAPARKEN

Sportsbod

LIAPARKEN Leilighet B1 305

Sov II 6,7 m2

3-roms standardleilighet

B1

Leilighet B1 305

Bad

5,1 m2

B2

2

BRA: 72,1 m Terrasse: 8,2 m2 P-rom: 66,1 m2 Sportsbod

B1-305 B2

Stue/Kjø 35,5 m2

BRA: 72,1 m2 Terrasse P-rom: 66,1 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod 8,2 m2

Sov II

Entre

6,7 m2

7,6 m2

Sov I

N

9,9 m2

Bad

Sov II

5,1 m2

Entre

6,7 m2

7,6 m2

Bod 2

2,9 m

Sov I

9,9 m2 Dato

B1 305 1:100

Bad

5,1 m2

18.12.2019

Bod

2,9 m2

Stue/Kjøkken 35,5 m2

Terrasse 8,2 m2

Stue/Kjøkken 35,5 m2

2

5

Terrasse 8,2 m2

B1

N

1

et Liavatn

1:100

N

B2

B1 305 1:100

7,6 m2

B1

BRA: 72,1 m2 Terrasse: 8,2 m2 P-rom: 66,1 m2 Sportsbod

Entre

Dato

18.12.2019

0

Dato

67

1

2

3

4

5m


B1

LIAPARKEN

BRA: 67,4 m2 Terrasse: 9,2 m2 P-rom: 65,7 m2 Sportsbod

B2

Sov II 8,9 m

B1

3-roms standardleilighet

Leilighet B1 306 Bad

4,9 m2

BRA: 67,4 m2 Terrasse: 9,2 m2 P-rom: 65,7 m2 Sportsbod

Entre 5,8 m

2

Sov I

B1

B1-306

2

11,3 m2

Wic

4,3 m2

Stue/Kjøkken

B2

28,6 m2

BRA: 67,4 m2 P-rom: 65,7 m2 Etasje: 3. etasje Terrasse Sportsbod 9,2 m

B2

Bad 4,9 m2

2

atrie

Sov II

Entre

8,9 m2

5,8 m2

Sov I 11,3 m2

Bad

4,9 m2

Wic 4,3 m2

Sov I

N

11,3 m2

Stue/Kjøkken

Wic

4,3 m

28,6 m2 2

Dato

B1 306 1:100

18.12.2019

Stue/Kjøkken 28,6 m

0

1

2

3

4

5m

2

Terrasse 9,2 m2

atrie

1:100

1

2

5

N

et Liavatn

atrie

B1

B2

Dato

B1 306 1:100

18.12.2019

68

0

1

2

3

4

5m


Sportsbod

LIAPARKEN

LIAPARKEN Sov I

10,1 m2

3-roms standardleilighet

Leilighet B1 307 B1

Leilighet B1 307

Bod

3,0 m2

B1

BRA: 78,4 m2 Terrasse: 7,8 m2 P-rom: 72,3m2 Sportsbod

BRA: 78,4 m2 Terrasse: 7,8 m2 P-rom: 72,3m2 Sportsbod

B2

B1-307 B2

Stue/Kjøkken 41,5 m2

Sov I

Entre

Sov II

7,6 m2

6,7 m2

BRA: 78,4 m2 P-rom: 72,3 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod

2

10,1 m

5,1 m2

10,1 m

Entre

Sov II

7,6 m2

6,7 m2

N

Bad

Sov I

2

Bod 3,0 m2

Bad

5,1 m2 Dato

B1 307 1:100

Bod

3,0 m2

18.12.2019

Stue/Kjøkken 41,5 m2

Terrasse 7,8 m2

Stue/Kjøkken 41,5 m2

Terrasse 7,8 m2

2

et Liavatn

1:100

1

5

B1

N

N

B2

B1 307 1:100

Dato

18.12.2019

0

Dato

69

1

2

3

4

5m

Entre

7,6 m2


B1

BRA: 58,5 m2 Terrasse: 7,6 m2 P-rom: 56,8 m2 Sportsbod

Leilighet B1 312

B2

B1

BRA: 58,8 m2 Terrasse: 7,8 m2 P-rom: 57,1 m2 Sportsbod Sov II

B2

B1

3-roms standardleilighet

6,6 m2

Bad

4,9 m2

B1-312

B2

Stue/Kjøkken 26,5 m2

BRA: 58,8 m2 P-rom: 57,1 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod

Entre

5,3 m2

Terrasse 7,6 m2

Sov I

Sov II

11,5 m2

6,6 m2

Bad 4,9 m2

Stue/Kjøkken N

26,5 m2

Sov II

Entre 5,4 m2

6,6 m2

Terrasse 7,8 m2

10

Dato

11

18.12.2019

0

1

2

3

12

B1 312 1:100

Sov I 4

5m

11,7 m2

13

tue/Kjøkken

14

6,5 m2

15 16 17

Terrasse 7,6 m2

et Liavatn

B1 1:100

1

2

5

B2

Dato

B1 312 1:100

11.09.2020

70

0

1

2

3

4

11.09.2020

5m


Sportsbod

LIAPARKEN Leilighet B1 313 B1

Entre

3-roms standardleilighet 10,2 m2

2

BRA: 70,5 m Terrasse: 10,9 m2 P-rom: 68,8 m2 Leilighet B1 313 Sportsbod

Bad

4,9 m2

B2

B1

BRA: 70,2 m2 Terrasse: 10,9 m2 P-rom: 68,5 m2 Sportsbod

B1-313

B2 Stue/Kjøkken 32,9 m2

BRA: 70,5 m2 P-rom: 68,8 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod

Entre 10,3 m2

Sov I 10,7 m2

Bad N

4,9 m2

Sov II 7,1 m2 Entre

10,2 m2

Sov I

10,8 m2

Bad

4,9 m2

Dato

B1 313 1:100

18.12.2019

Sov II 7,2 m2

Stue/Kjøkken 32,8 m2

Terrasse 10,9 m2

Stue/Kjøkken 32,9 m2

Terrasse 10,9 m2

2

et Liavatn

1:100

1

5

B1

B2

11.09.2020

Dato

N

B1 313 1:100

11.09.2020

0

Dato

71

1

2

3

4

5m


B1

LIAPARKEN B2

Leilighet B1 316 B1

3-roms standardleilighet

Bad

4,9 m

2

Sov I

Entre

11,5 m2

B1-316

BRA: 68,5 m2 Balkong: 8,1 m2 P-rom: 66,8 m2 Sportsbod B1

m2

BRA: 68,5 m2 Balkong: 8,1 m2 P-rom: 66,8 m2 Sportsbod

5,8 m2

Wic

Sov II 9,1 m2

4,3 m2

B2

B2

Stue/Kjøkken 29,3 m2

BRA: 68,5 m2 Balkong P-rom: 66,8 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod 8,1 m2

Bad 4,9 m2

Sov I 11,5 m2

Entre

Sov II

5,8 m2

9,1 m2

N

Bad

4,9 m2

Entre

Wic

Sov II

5,8 m2

4,3 m2

9,1 m2

Stue/Kjøkken 29,3 m2 Dato

B1 316 1:100

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m Balkong

8,1 m2

jøkken

1:100

B2

1

2

5

N

et Liavatn

B1

B1 316 1:100

Dato

18.12.2019

72

0

1

2

3

4

5m


Sportsbod

LIAPARKEN

LIAPARKEN Bod

3-roms standardleilighet 2,3 m2

Leilighet B1 317

6,5 m2

Leilighet B1 317

Sov II 7,2 m2

B1

2

BRA: 70,8 m Balkong: 9,8 m2 P-rom: 66,4 m2 Sportsbod

B2

B1-317 B2

BRA: 70,8 m2 P-rom: 66,4 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod Bad

2,3 m2

4,9 m2

N

Bod

Entre 6,5 m2

Bad

Bod

Sov II

2,3 m2

7,2 m2

4,9 m2

Sov I 12,3 m2

Wic

Entre

4,2 m2

6,5 m2

Sov II 7,2 m2

Sov I

29,3 m2

4,2 m2

Stue/Kjøkken

Terrasse

29,3 m2

2

9,8 m2

et Liavatn

1:100

18.12.2019

Wic

Terrasse 9,8 m2

1

Dato

B1 317 1:100

12,3 m2

Stue/Kjøkken

5

B1

N

N

B2

B1 317 1:100

4,9 m2

Entre

B1

BRA: 70,8 m2 Balkong: 9,8 m2 P-rom: 66,4 m2 Sportsbod

Bad

Dato

18.12.2019

0

Dato

73

1

2

3

4

5m

W

4

Stue/K 29,3 m2


B1

LIAPARKEN

BRA: 72,9 m2 Terrasse: 8,7 m2 P-rom: 68,2 m2 Sportsbod

B2

7,4 m2

B1

Sov II

Bod

12,3 m2

2,7 m2

B2

Bad

5,1 m2

Entre

B1-402

BRA: 72,9 m2 Terrasse: 8,7 m2 P-rom: 68,2 m2 Sportsbod

Sov I

B1

3-roms standardleilighet

Leilighet B1 402

7,6 m2

B2

BRA: 72,9 m2 P-rom: 68,2 m2 Etasje: 4. etasje Terrasse Sportsbod

Stue/Kjøkken 34,2 m2

8,7 m2

vI

Sov II

Sov I

Bod

7,4 m2

12,3 m2

2,7 m2

Bod

3 m2

2,7 m2

Bad 5,1 m2

Entre N

7,6 m2

Bad

5,1 m2 Dato

B1 402 1:100

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m

Stue/Kjøkken 34,2 m2

Terrasse 8,7 m2

Stue/Kjøkken 34,2 m2

1:100

1

2

5

N

et Liavatn

B1

B2

Dato

B1 402 1:100

18.12.2019

74

0

1

2

3

4

5m


LIAPARKEN

Sportsbod

LIAPARKEN Leilighet B1 403

Sov II

11,5 m2

3-roms standardleilighet

B1

BRA: 63,1 m2 Balkong: 17,4 m2 Leilighet B1 403 P-rom: 57,6 m2 Sportsbod BRA: 63,1 m2

B1

B2

Balkong: 17,4 m2 P-rom: 57,6 m2 Sportsbod

B1-403

Stue/Kjøkken 29,1 m2

B2

Sov II

Entre

11,5 m2

4,0 m2

BRA: 63,1 m2 P-rom: 57,6 m2 Etasje: 4. etasje Sportsbod

Bad 3,8 m2

Entre

11,5 m2

N

Sov II bod

4,0 m2

Bad

3,8 m2

3,3 m2

Dato

B1 403 1:100 Stue/Kjøkken

18.12.2019

bod

29,1 m2

3,3 m2

Sov I 7,4 m2

Stue/Kjøkken 29,1 m2

Balkong

Sov I

2

17,4 m

2

et Liavatn

1:100

1

7,4 m2

5

N

Balkong

B1

17,4 m2

B1 403 1:100

N

B2

Dato

18.12.2019

0

Dato

75

1

2

3

4

5m

Balkong 17,4 m2


B1

BRA: 57,1 m2 Balkong: 11,4 m2 P-rom: 56,0 m2 Sportsbod

Leilighet B1 404

Sov II 8,7 m2

BRA: 57,1 m2 Balkong: 11,4 m2 P-rom: 56,0 m2 Sportsbod

B2

Bad

3,8 m2

B1

3-roms standardleilighet

B1

B2

Entre

4,2 m2

B1-404

B2

bod

Stue/Kjøkken 26,4 m2

BRA: 57,1 m2 P-rom: 56 m2 I Etasje: 4.Sovetasje Sportsbod

Sov I

Sov II

10,9 m2

Bad

8,7 m2

3,8 m2

Balkong

Entre

11,4 m2

4,8 m2

bod

Bad

Stue/Kjøkken

3,8 m2

Sov I

N

25,4 m2

11,4 m2

Entre

4,2 m2

Dato

B1 404 1:100

18.12.2019

0

1

2

3

4

Balkong

5m

11,1 m2

Sov I

Sov I

10,9 m2

et Liavatn

B1 1:100

1

2

5

B2

Dato

B1 404 1:100

04.11.2020

76

0

1

2

3

4

4.11.2020

5m


Sportsbod

LIAPARKEN Leilighet B1 405

Sov I

B1

11,4 m2

3-roms standardleilighet

Entre

5,1 m2

B2

B1

BRA: 64 m2 Terrasse: 22,3 m2 P-rom: 61,5 m2 Leilighet B1 405 Sportsbod

2

BRA: 64 m Terrasse: 22,3 m2 P-rom: 61,5 m2 Sportsbod

B1-405 B2

Entre 5,1 m2

Sov I

N

11,4 m2

Stue/Kjøkken

Bad

31,2 m2

3,8 m2

bod 1,4 m2

Entre

5,1 m2

8,1 m2

Dato

B1 405 1:100

Sov II

18.12.2019

Stue/Kjøkken

Bad

31,2 m2

3,8 m2

bod

1,4 m2

Terrasse 22,3 m2

Sov II 8,1 m2

1

2

5

et Liavatn

N

Terrasse 22,3 m2

B1

B2

Dato

N

Sov II 8,1 m2

BRA: 64 m2 P-rom: 61,5 m2 Etasje: 4. etasje Sportsbod

11,4 m2

B1 405 1:100

3,8 m2

1,4 m2

Sov I

1:100

Bad

bod

18.12.2019

0

Dato

77

1

2

3

4

5m

Terrasse 22,3 m2


Sportsbod Leilighet B1 508 B1

Leilighet B1 410

B1

BRA: 77,1 m2 Balkong: 7,1 m2 P-rom: 72,7 m2 Sportsbod Entre

3-roms standardleilighet

4,3 m2

Bad

Sov I

4,6 m2

9,5 m2

B2

B1

Bod 2 Entre2,1 m

Stue/Kjøkken

4,3 m2

Sov II

B2

BRA: 77 m2 Balkong: 7,1 m2 P-rom: 72,8 m2 Sportsbod 46,4 m2

6,8 m2

B1-410, B1-508 Sov I

19 x 182 = 3450

9,5 m2

Bad

B2

4,6 m2

Balkong

Bod

BRA: 77 m2 Sov II P-rom: 72,8 m2 Etasje: 4. og 5. etasje Sportsbod 6

7,1 m2

2,1 m2

5 4

Stue/Kjøkken

3

46,4 m2

6,8 m2 2

Entre

1

4,3 m2

N

19 x 182 = 3450

Balkong 7,1 m2 6 5

Sov I

Bad

9,5 m2

4,6 m2

4 3 2 1

410 Bod

e

2,1 m2

2

Stue/Kjøkken 46,4 m2

Sov II 2

N

6,8 m

0

508

1

2

3

Dato

B1 508 1:100

18.12.2019

1 m2

0

Stue/Kjøkken

1

46,4 m2

2

3

4

19 x 182 = 3450

18.12.2019

5m

Balkong 7,1 m2

6 5

4

4

5m

3 2 1

Balkong

et Liavatn

7,1 m2

B1

N

od

Dato

B1 410 1:100

1:100

1

2

5

B2

B1 410 1:100

Dato

18.12.2019

508 410

78

0

1

2

3

4

5m


LIAPARKEN

Sportsbod

LIAPARKEN Entre

10,2 m2

Leilighet B1 411 B1

3-roms standardleilighet Bad

4,9 m2

2

Leilighet B1 411

B1

BRA: 65,3 m Balkong: 15,4 m2 P-rom: 63,7 m2 Sportsbod

B2

2

BRA: 65,3 m Balkong: 15,4 m2 P-rom: 63,7 m2 Sportsbod

B1-411 B2

BRA: 65,3 m2 P-rom: 63,7 m2 Etasje: 4. etasje Sportsbod

Entre 10,2 m2

Sov I 11,0 m2

Bad 4,9 m2

Entre Sov II

N

10,2 m2

Sov I

7,3 m2

11,0 m2

Bad

4,9 m2

Sov II 7,3 m2

Dato

B1 411 1:100

18.12.2019

Stue/Kjøkken 27,7 m2

Balkong 15,4 m2

Stue/Kjøkken 27,7 m2

Balkong

5

15,4 m

2

B1

N

2

et Liavatn

1:100

1

B1 411 1:100

N

B2

Dato

18.12.2019

0

Dato

79

1

2

3

4

5m

Stue/Kjøkken 27,7 m2


Sportsbod

Leilighet B1 504 B1

BRA: 70,9 m2 Terrasse: 15,9 m2 P-rom: 65,1 m2 Sportsbod

Entre

Sov II

7,6 m2

6,7 m2

3-roms standardleilighet Sov I

9,5 m2

Bod

5,1 m2

2

B1

2,8 m

B2

Bad

B1-504

B2

Stue/Kjøkken 34,8 m2

BRA: 70,9 m2 P-rom: 65,1 m2 Etasje: 5. etasje Sportsbod

Entre

Sov II

7,6 m2

6,7 m2

Terrasse 15,9 m2

Sov I 9,5 m2

Bad 5,1 m2 N

Bod 2,8 m2

Entre

Sov II

7,6 m2

6,7 m2

Dato

B1 504 1:100

Bad

5,1 m

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m

2

Stue/Kjøkken 34,8 m2

Terrasse 15,9 m2

et Liavatn

B1

N

Kjøkken

1:100

1

2

5

Terrasse B2 2 15,9 m

Dato

B1 504 1:100

18.12.2019

80

0

1

2

3

4

5m


Sportsbod

Leilighet B1 506 B1

BRA: 58,9 m2 Terrasse: 19,3 m2 P-rom: 57,0 m2 Sportsbod

LIAPARKEN

B2

3-roms standardleilighet Bad

4,6 m2

Leilighet B1 506

Entre

4,5 m2

B1

BRA: 58,9 m2 Terrasse: 19,3 m2 P-rom: 57,0 m2 Sportsbod Bad 4,6 m2

Sov II 6,1 m2

B1-506, B1-507 B2

BRA: 58,9 m2 P-rom: 57 m2 Etasje: 5. etasje Sportsbod Terrasse

Entre 4,5 m2

Sov I 11,7 m2

N

19,3 m2

Sov II 6,1 m2

507 506

Bad

Entre

4,6 m2

4,5 m2

Sov I

11,7 m2

Stue/Kjøkken 28,7 m2

Dato

B1 506 1:100

18.12.2019

Sov II 6,1 m2

Terrasse 19,3 m2

Stue/Kjøkken

N

28,7 m2

2

et Liavatn

1:100

1

5

B1

B2 Terrasse 19,3 m2

Dato

B1 506 1:100

18.12.2019

1

2

3

4

5m

N

0

506 507

Dato

81

S

2


Sportsbod

B1

BRA: 90,1 m2 Terrasse: 7,0 m2 P-rom: 85,2 m2 Sportsbod Terrasse

B2

7,3 m2

4-roms standardleilighet Bad

5,1 m

Bod

2,5 m2

2

Entre

9,8 m2

WC

1,9 m2

B1

Wic

Stue/Kjøkken

4,3 m2

Sov II

B1-117

7,2 m2

35,0 m2

Terrasse 7,0 m2

Sov III 6,9 m2

B2

Sov I

10,8 m2

Bod 2,4 m2

Terrasse

BRA: 90,1 m P-rom: 85,2 m2 Etasje: 1. etasje Sportsbod 2

Bad

7,0 m2

2

5,1 m

WC 2,3 m2

Entre 9,6 m2

Wic N

7,3 m

Stue/Kjøkken

4,2 m2

Terrasse

34,9 m2

2

Sov II

Sov III

7,1 m2

7,0 m2

d

m2

Sov I 11,0 m2 Dato

B1 117 1:100

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m

Terrasse 7,0 m2

m2

Stue/Kjøkken 35,0 m2

Sov III

6,9 m2

et Liavatn

Terrasse 7,0 m B12

1:100

1

2

5

B2

Dato

B1 117 1:100

11.09.2020

82

0

1

2

3

4

5m

11.09.2020


LIAPARKEN

Sportsbod

LIAPARKEN

Bod

3,7 m2

WC

2,3 m2

Leilighet B1 118

4-roms standardleilighet

B1

Leilighet B1 118

Bad

5,1 m2

B2

BRA: 84,5 m2 Terrasse: 7,3 m2 P-rom: 77,9 m2 Sportsbod Bod 3,8 m2

B1

BRA: 85,4 m2 Terrasse: 7,0 m2 P-rom: 79,2 m2 Sportsbod

B2

WC

Sov I

2,6 m2

10,3 m2

Stue/Kjøkken

BRA: 85,4 m2 P-rom: 79,2 m2 Etasje: 1. etasje Sportsbod

33,4 m2

Bod

3,7 m2

10,3 m2

WC

2,3 m2

Sov II 2

N

7,3 m

Sov I

10,3 m2

Bad 2

5,1 m

Sov II

Sov II

6,8 m2

7,6 m2

Bad

Dato

B1 118 1:100

5,1 m2

Entre

18.12.2019

Sov II

10,1 m2

6,8 m2

Terrasse

Stue/Kjøkken

7,0 m2

33,3 m2

Stue/Kjøkken 33,4 m2

2

et Liavatn

1

5

Terrasse

5.11.2020

N

7,3 m2

B1 118 1:100

10,1 m2

B1-118

Entre

1:100

Entre

Dato

05.11.2020

0

Dato

83

1

2

3

4

5m

B1

B2


Terrasse

LIAPARKEN 7,5 m2

Sov I

13,5 m2

Bod

7,3 m2

Entre

9,9 m2

Leilighet B1 217

Bad

Bad

Sov II

5,1 m2

3,8 m2

14,2 m

Sov III

Stue/Kjøkken 36,3 m2

2

B1-217

6,4 m2

99,8 m2 9,7 m2 9,3 m2 89,3m2

B1

Sov I

BRA: Terrasse 1: Terrasse 2: P-rom: Sportsbod B1

4-roms standardleilighet

10,4 m2

B2

Terrasse 2 9,3 m2

B2

Terrasse 7,5 m2

Sov I 2

Bod

BRA: 99,8 m2 P-rom: 89,3 m2 Terrasse 1 Sov I Etasje: 2. etasje 13,5 m2 Sportsbod 9,7 m

13,5 m

7,3 m2

Entre

Terrasse

9,9 m2

7,5 m2

2

Bad

Bad

3,8 m2

5,1 m2

Sov II

N

10,4 m2

Bad

Sov II

,1 m2

10,4 m2

Sov III 6,4 m2

Stue/Kjøkken 2

36,3 m

Sov I

Dato

B1 217 1:100

14,2 m2

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m

Sov III

Stue/Kjøkken

6,4 m2

36,3 m2

Terrasse 2 9,3 m2

Terrasse 2 9,3 m2

Terrasse 1 9,7 m2

1:100

B2

1

2

5

N

et Liavatn

B1

Dato

B1 217 1:100

18.12.2019

84

0

1

2

3

4

5m


Leilighet B1 406

BRA: 80,7 m Terrasse: 7,2 m2 P-rom: 74,5 m2 Sportsbod

LIAPARKEN B1

4-roms standardleilighet Sov I

B2

Leilighet B1 406

9,5 m2

B1

BRA: 80,7 m2 Terrasse: 7,2 m2 P-rom: 74,5 m2 Sportsbod

Bod

2,9 m

BRA: 80,7 m2 Terrasse: 7,2 m2 P-rom: 74,5 m2 Sportsbod

2

B1-406, B1-407 B2

Sov II 6,7 m2

BRA: B1-406: 80,7 m2 B1-407: 82,1 m2

Sov I 9,5 m2

Entre

Bad

7,6 m2

5,1 m2

P-rom:Stue/Kjøkken 74,5 m2 75,7 m2 34,4 m2

Bod 2,9 m2

Etasje: 4. etasje Sportsbod

Sov II N

6,7 m

2

Sov I

9,5 m2

407

Entre

Bad

7,6 m2

Sov II 9,4 m2

5,1 m

406 2

Bod

2,9 m2

Dato

B1 406 1:100

18.12.2019

Stue/Kjøkken 34,4 m2

Sov II 9,4 m2

Terrasse 7,2 m2

Terrassene varierer fra 7,2 m2 til 12,2 m2 Stue/Kjøkken

N

1:100

1

2

et Liavatn

34,4 m2

5

B1

B2 Terrasse 7,2 m2

Dato

B1 406 1:100

18.12.2019

1

2

3

4

5m

N

0

406 407

Dato

85

Entre

7,6 m2


Leilighet med standard leveranse.

Illustrasjonsbilde leilighet B1-206, trinn 2. Her vist med tilvalg som betongflater og med mørkt stilfullt kjøkken. Avvik i leveranse kan forekomme.

Leilighet med tilvalg.

86


Atriumsleiligheter 3-roms Velg mellom 11 stk. 3-roms atriumsleiligheter fra 70,5 til 88,5 m2 i 2. etasje. Leilighetene omkranser sitt eget lille private uterom i tillegg til terrasse i front. Atriumet er uten overbygg og fungerer som lufteplass og lysinnslipp til leiligheten din. Utgang til atrium er enten fra stue- og kjøkken, soverom eller kontoret. Innred ditt lille, private uterom med store puter og pledd, slapp av og les en god bok – det du måtte ønske.

Leilighet med standard leveranse. • 1 stk. helfliset bad. • 1 stk. med kontorsone/walk-in-closet. • Tre av leilighetene har mulighet for walk in-closet i tilknytning til hovedsoverommet. • Privat atrium i tillegg til terrasse. • Futurehome, lys- og varmestyring.

Alle illustrasjonsbilder på denne siden er fra leilighet B1-206, trinn 2. Noen av bildene viser standard leveranse og noen viser tilvalg. Avvik i leveranse kan forekomme. 87


P-rom: 78,2 m Sportsbod

Bod

Leilighet B1 206

3,4 m2

Entre

B1

Sov II

5,3 m2

10,5 m2

Bad

BRA: Atrium: Terrasse: P-rom: Sportsbod

5,1 m2

3-roms atriumleilighet

85 m2 6,3 m2 12,3 m2 78,2 m2

B2 Bod 3,4 m2

Atrium 6,3 m

2

Entre

B1

5,3 m2

Sov II 10,5 m2

Bad 5,1 m2

Stue/Kjøkken

B1-206, B1-207*

43,2 m2

B2

Sov I

12,8 m2

BRA: 85 m2 P-rom: 78,2 m2 Entre Etasje: 2. Sov II etasje 5,3 m2 10,5 m2 Sportsbod

Terrasse

Atrium

12,3 m2

6,3 m2

N

*Speilvendt

207* Stue/Kjøkken

206

43,2 m2

B1 206 1:100

Sov I

Dato

12,8 m2

18.12.2019

Atrium

0

1

2

3

4

5m

6,3 m2

Terrasse 12,3 m2

Terrassene varierer fra 11,7 m2 til 12,3 m2

n

Sov I

N

12,8 m2

et Liavatn

B1 1:100

1

2

5

B2 Terrasse 12,3 m2

Dato

B1 206 1:100

18.12.2019

206 207*

88

0

1

2

3

4

5m


P-rom: 73,7 m2 Sportsbod

Leilighet B1 208 B1

BRA: 78,7m2 Atrium: 7,8 m2 Terrasse: 12,7 m2 P-rom: 73,7 m2 Sportsbod

LIAPARKEN

Evt. Wic

Sov I

18,6 m2

B2

3-roms atriumleilighet Bad

4,6 m2

Leilighet B1 208 BRA: 78,7m2 Atrium: 7,8 m2 Terrasse: 12,7 m2 P-rom: 73,7 m2 Sportsbod Bad 4,6 m 2

Bod

Atrium

3,3 m2

7,8 m2

Sov I

B1-208, B1-216*

18,6 m2

B2

2 Sov m II BRA: 78,7 P-rom: 73,7 m2 Etasje: 2. etasje Terrasse Sportsbod 8,7 m2

Entre 2

6,0 m

Evt. Wic

12,7 m2

Atrium 7,8 m2

*Speilvendt

Sov I

Bod

18,6 m2 N

3,3 m2

Stue/Kjøkken 34,4 m2

Bad

216*

208

Entre

4,6 m2

6,0 m2 Dato

B1 208 1:100

18.12.2019

Sov II 8,7 m2

Bod

3,3 m2

Stue/Kjøkken 34,4 m2

Terrasse 12,7 m2

N

Terrassene varierer fra 12,7 m2 til 14,4 m2

Sov II

1

2

et Liavatn

8,7 m2

1:100

5

B1

B2 Terrasse 12,7 m2

Dato

B1 208 1:100

6,0 m2

B1

Evt. Wic

Entre

18.12.2019

1

2

3

4

5m

N

0

208

Dato

89

216*

Stue

34,4 m


P-rom: 65,4 m Sportsbod

Evt. Wic

Atrium 7,5 m2

Leilighet B1 209

Sov I

12,1 m2

B1

4,6 m2

BRA: 70,5 m2 Atrium: 7,5 m2 Terrasse: 10,9 m2 P-rom: 65,4 m2 Sportsbod

Entre 4,3 m

2

Bod

3,3 m2

B1-209

Stue/Kjøkken 34,3 m2

B2

Sov II 8,7 m2

BRA: 70,5 m2 P-rom: 65,4 m2 Etasje: 2. etasje Sportsbod

B2

B1

3-roms atriumleilighet Bad

Atrium

Evt. Wic

7,5 m2

Sov I 2

12,1 m

Terrasse 10,9 m2

Bad

Atrium

Entre

4,6 m2

4,3 m2

N

7,5 m2

Bod 3,3 m2

Entre

4,3 m2

Stue/Kjøkken

Dato

B1 209 1:100

34,3 m2

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m

Sov II 8,7 m2

Stue/Kjøkken 34,3 m2

Terrasse 10,9 m2

1:100

N

et Liavatn

B1

1

2

5

B2

Dato

B1 209 1:100

18.12.2019

90

0

1

2

3

4

5m


P-rom: 69,5 m2 Sportsbod

Leilighet B1 210

LIAPARKEN

Entre Bad

B1

3-roms atriumleilighet Bod

1,9 m2

Leilighet B1 210

B2

B1

BRA: 73 m2 Atrium: 6,5 m2 Terrasse: 7,1 m2 P-rom: 69,5 m2 Sportsbod

BRA: 73 m2 Atrium: 6,5 m2 Terrasse: 7,1 m2 Entre P-rom: 69,5 m2 4,3 m Bad Sportsbod 4,6 m

B1-210 B2

Sov II 6,6 m2

2

BRA: 73 m2 P-rom: 69,5 m2 Etasje: 2. etasje Sportsbod Terrasse

Sov I

2

2

10,2 m

7,1 m2

Bod

Entre

1,9 m2

4,3 m2

Bad

Sov I

4,6 m2

10,2 m2

6,5 m2

Kjøkken

N

Atrium 11,3 m2

Bod

1,9 m2 Dato

B1 210 1:100

18.12.2019

Atrium

Sov II

6,5 m2

Kjøkken

6,6 m2

11,3 m2

Stue 30,6 m2

Sov II 6,6 m2

Terrasse 2

7,1 m

Stue

30,6 m2

N

1

2

et Liavatn

1:100

5

B1

B2 Terrasse 7,1 m2

Dato

N

B1 210 1:100

4,3 m2

4,6 m2

18.12.2019

0

Dato

91

1

2

3

4

5m

Kjøkken 11,3 m2


1

P-rom: 82,1 m Sportsbod

BRA: 88,5 m2 Atrium: 5,1 m2 Terrasse: 15,9 m2 P-rom: 82,1 m2 Sportsbod Bod

3,2 m2

Sov II 6,8 m2

Entre

4,6 m2

B2

Bad

5,1 m2

3-roms atriumleilighet

Bod

Atrium 5,1 m2

3,3 m2

Sov II

B1

6,8 m2

Entre

4,6 m2

Bad

5,1 m2

Wic/kontor 4,6 m

2

47,7 m2

B1-211

B2 Atrium

Sov I

BRA: 88,5 m2 P-rom: 82,1 m2 Etasje: 2. etasje Bod 3,2 m2 Sportsbod

5,1 m2

11,2 m2

re

m2

Stue/Kjøkken

Wic/kontor

Terrasse

Bad

15,9 m2

4,6 m2

N

5,1 m2

Stue/Kjøkken 47,7 m2

Dato

B1 211 1:100

18.12.2019

0

1

2

3

4

Sov I

5m

11,2 m2

Stue/Kjøkken 47,7 m2

Terrasse

N

15,9 m2

et Liavatn

B1 1:100

1

2

5

B2

Dato

B1 211 1:100

14.05.2020

92

0

1

2

3

4

5m


P-rom: 64,5 m2 Sportsbod

Bod

B1

LIAPARKEN

Leilighet B1 213

3,4 m2

2

Entr

5,2 m

Bad

3-roms atriumleilighet

5,1 m2

B2

Leilighet B1 212

B1

BRA: 72,1 m Atrie: 5,6 m2 Terrasse: 12,4 m2 P-rom: 65,2 m2 Sportsbod

BRA: 71,3 m2 Atrium: 6,3 m2 Terrasse: 11,7 m2 Sov II P-rom: 64,5 m2 6,5 m Sportsbod

B1-212*, B1-213

Stue/Kjøkken

Bod

B2

34,3 m2

3,5 m2

2

BRA: 72,1 m2 P-rom: 65,2 m2 Etasje: 2. etasje Sportsbod

Bad 5,1 m2

Entre 5,2 m2

Bod

3,4 m2

Atrium

*Speilvendt

2

5,6 m

Sov II

5,2 m2

N

Entre

6,5 m2

Bad

5,1 m2

213* 212

Stue/Kjøkken 34,3 m2

Dato

B1 212 1:100

Sov I

18.12.2019

13,1 m2

Atrium 6,3 m2

Terrasse

Stue/Kjøkken

12,4 m2

Terrassene varierer fra 11,7 m2 til 12,4 m2

34,3 m2

Sov I

12,3 m2

2

et Liavatn

1:100

1

5

B1

B2 Terrasse 11,7 m2

Dato

B1 213 1:100

28.11.2020

1

2

3

4

5m

N

0

212 213*

28.11.2020

Dato

93


P-rom: 69,5 m Sportsbod

LIAPARKEN Entre Bad

4,3 m2

Sov I

4,6 m2

3-roms atriumleilighet

10,2 m2

Leilighet B1 215 B1

Bod

1,9 m2

6,6 m2

B1-214*, B1-215

11,3 m2

BRA: Atrium: Terrasse: P-rom: Sportsbod Atrium 7,3 m2

B1

Sov II

Kjøkken

B2

B2

Stue

30,6 m2

BRA: 74 m2 P-rom: 70,5 m2 Etasje: 2. etasje Sportsbod

74 m2 6,4 m2 7,1 m2 70,5 m2

Bad

Sov I

4,6 m2

10,0 m2

Terrasse 7,1 m2

Entre 4,5 m2

Sov I *Speilvendt 10,2 m2

Bod

N

2,0 m2

215*

Atrium

Kjøkken

6,4 m2

11,3 m2

214

Dato

B1 214 1:100

Atrium

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m

7,3 m2

Sov II 6,6 m2

Stue 31,5 m2

Terrasse 7,1 m2

Stue

30,6 m2

et Liavatn

B1 1:100

1

2

5

B2

Dato

B1 215 1:100

30.11.2020 28.11.2020

0

1

2

3

4

5m

214 215*

94

28.11.2020


95


Illustrasjonsbilde med tilvalg. Leilighet B1-601, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

96


Småhus over 1 plan 2,- 3- og 4/(5)-roms Illustrasjonsbilde med tilvalg. Leilighet B1-601, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Velg mellom 2 stk. 2-roms, 10 stk. 3-roms og 1 stk. 4/(5)-roms småhus over 1 plan fra 50,5 til 128,6 m2. Tre av leilighetene har ekstra bad eller WC og tre har walk-in-closet, evt. mulighet for det. Her har alle leilighetene ekstra god takhøyde i hele eller deler av leiligheten og flere har store, spektakulære vindusflater. Se de neste sidene hvilken løsning du ønsker i akkurat din leilighet. Kanskje du ønsker bad i tilknytning til hovedsoverommet?

God takhøyde i alle leilighetene, samt spektakulære vindusflater i flere!

• Ekstra takhøyde i alle leilighetene. • Flere med skråvindu. • Flere med walk-in-closet, evt. mulighet for det. • Private terrasser/balkonger til alle. • Futurehome, lys- og varmestyring.

97


Sportsbod

LIAPARKEN

3,5 m2

5,1 m2

BRA: 50,5 m2 Terrasse: 7,1 m2 P-rom: 48,7 m2 Sportsbod

Sov I

11,6 m2

B1-113

B1

Bad

B1

2-roms småhus 1 plan

Leilighet B1 113

Entre

B2

Stue/Kjøkken 27,1 m2

B2

Terrasse 7,1 m2

BRA: 50,5 m2 P-rom: 48,7 m2 Etasje: 1. etasje Sportsbod Entre 3,5 m2

Bad

N

5,1 m2

re

m2

Bad

Sov I

5,1 m2

11,6 m2 Dato

B1 113 1:100

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m

Stue/Kjøkken 27,1 m2

Terrasse 7,1 m2

Stue/Kjøkken 27,1 m2

1:100

1

2

5

N

et Liavatn

B1

B2

Dato

B1 113 1:100

18.12.2019

98

0

1

2

3

4

5m


P-rom: 49,5 m2 Sportsbod

Leilighet B1 315

LIAPARKEN B1

51,5 m2 5,9 m2 1,7 m2 49,5 m2 Leilighet B1 315

2-roms småhus 1 plan

B2

Evt. Wic

Entre

3,6 m2

B1

BRA: Balkong: Terrasse: P-rom: Sportsbod

BRA: Balkong: Terrasse: P-rom: Sportsbod

51,5 m2 5,9 m2 1,7 m2 49,5 m2

Sov I

B1-315 12,0 m2

B2

BRA: 51,5 m2 P-rom: 49,5 m2 Balkong Etasje: 3. etasje Sportsbod 5,9 m2

Terrasse 1,7 m2

Evt. Wic

Entre 3,6 m2

Bad N

5,1 m2

Terrasse 1,7 m2

Sov I 12,0 m2

Evt. Wic

Dato

B1 315 1:100

Entre

3,6 m2

18.12.2019

Bad

5,1 m2

Stue/Kjøkken 27,6 m2

Balkong 5,9 m2

Sov I

12,0 m2

Stue/Kjøkken

1:100

1

2

et Liavatn

N

27,6 m2

5 Balkong

B1

5,9 m2

B2

Dato

B1 315 1:100

18.12.2019 N

0

Dato

99

1

2

3

4

5m

S

2


Sportsbod

Entre

8,6 m2

Leilighet B1 103

Sov I

B1

10,9 m2

Bad

3-roms småhus 1 plan

5,1 m2

BRA: 72,3 m2 Terrasse: 13,8 m2 P-rom: 70,7 m2 Sportsbod

B2

B1

Stue/Kjøkken 37,9 m2

Sov I

13,7 m2

Sov II 6,2 m

B1-103

B2

LYDKRAV UAVKLART

BRA: 72,3 m2 P-rom: 70,7 m2 Etasje: 1. etasje Sportsbod

2

Terrasse 13,8 m2

Entre

8,5 m2

Sov I

10,9 m2

Bad

5,2 m2

Entre N

8,6 m2

Bad

5,1 m2

Stue/Kjøkken 38,0 m2

B1 103 1:100

Sov I

13,7 m2

Dato

18.12.2019

0

1

2

3

4

Sov II

5m

6,2 m2

Stue/Kjøkken

37,9 m2

Sov I

13,7 m2

Terrasse 13,8 m2

1:100

N

et Liavatn

B1

1

2

5

B2

Dato

B1 103 1:100

14.05.2020

100

0

1

2

3

4

5m


B1

BRA: 71,1 m2 Terrasse: 8,4 m2 P-rom: 69,4 m2 Sportsbod

LIAPARKEN

Sportsbod

B2

3-roms småhus 1 plan

Leilighet B1 302

B1

Stue/Kjøkken 33,5 m2

2

BRA: 71,1 m Terrasse: 8,4 m2 P-rom: 69,4 m2 Sportsbod

B1-302 B2

Terrasse 8,4 m2

Bad

BRA: 71,1 m2 P-rom: 69,4 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod

2

5,1 m

Entre

33,5 m2

9,9 m2

N

Stue/Kjøkken

Sov II

Sov I

7,3 m2

11,4 m2

Bad

Terrasse 8,4 m2

5,1 m2 Dato

B1 302 1:100

Stue/Kjøkken

18.12.2019

Entre

33,5 m2

9,9 m2

Sov I

Sov II

11,4 m2

N

7,3 m2

Terrasse 8,4 m2

2

et Liavatn

1:100

1

5

B1

B2

Dato

B1 302 1:100

18.12.2019

N

0

Dato

101

1

2

3

4

5m


Sportsbod

Leilighet B1 314 B1

B1-314

Sov II 7,3 m2

Bad

4,6 m2

B2

Entre

5,6 m2

B1

3-roms småhus 1 plan

BRA: 76,2 m2 Balkong: 7,7 m2 P-rom: 74,5 m2 Sportsbod

Stue/Kjøkken 42,1 m2

Sov I

12,2 m2

Balkong

B2

7,7 m2

BRA: 76,2 m2 P-rom: 74,5 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod

Sov II 7,3 m2

Bad 4,6 m2

N

Entre 5,6 m2

Sov II

Stue/Kjøkken

7,3 m2

Bad

4,6 m

42,1 m2

Sov I

2

12,2 m2

Dato

B1 314 1:100

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m

Balkong 7,7 m2

Entre

5,6 m2

kken Sov I

12,2 m2

N

et Liavatn

B1

1:100

1

2

5

B2

B1 314 1:100

Dato

14.02.2020

102

0

1

2

3

4

5m


LIAPARKEN

Sportsbod

LIAPARKEN Leilighet B1 401

3-roms småhus 1 plan

B1

Bod

BRA: 72,7 m2 Balkong: 8,4 m2 Leilighet B1 401 P-rom: 68,1 m2 Sportsbod BRA: 72,7 m2

2,7 m2

5,1 m2

B1

B2

B1-401 B2

Stue/Kjøkken 34,1 m2

Sov I

Sov II

2,7 m2

12,3 m2

7,5 m2

N

Bod

BRA: 72,7 m2 P-rom: 68,1 m2 Etasje: 4. etasje Sportsbod

Bad

Bod Entre

5,1 m2

Sov I

2,7 m22 7,5 m

Sov II

12,3 m2

7,5 m2

Dato

B1 401 1:100

18.12.2019

Bad

5,1 m2

Entre

7,5 m2

Stue/Kjøkken 34,1 m2

Balkong 8,4 m2

Stue/Kjøkken 34,1 m2

Balkong 8,4 m2

5

B1

N

2

et Liavatn

1

N

B2

B1 401 1:100

12,3 m2

Bad

Balkong: 8,4 m2 P-rom: 68,1 m2 Sportsbod

1:100

Sov I

Dato

18.12.2019

0

Dato 103

1

2

3

4

5m


Sportsbod

LIAPARKEN

B1

4,9 m

2

BRA: 68,6 m2 Balkong: 8,1 m2 P-rom: 66,9 m2 Sportsbod Sov II

Sov I

9,7 m2

11,0 m2

B1-412

Entre

Wic

5,9 m2

4,2 m2

B1

3-roms småhus 1 plan

Leilighet B1 412 Bad

Balkong

B2

B2

8,1 m2

Stue/Kjøkken 29,3 m2

BRA: 68,6 m2 P-rom: 66,9 m2 Etasje: 4. etasje Sportsbod Bad N

4,9 m2

Sov II

Sov I

9,7 m2

11,0 m2

Bad

2m

5,9 m2

4,2 m2 Dato

B1 412 1:100

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m

Sov II 9,7 m2

Balkong

Entre

8,1 m2

Stue/Kjøkken

5,9 m2

2

29,3 m2

Stue/Kjøkken 29,3 m2

et Liavatn

B1 1:100

1

2

5

N

Wic

Entre

Wic

,9 m2

B2

Dato

B1 412 1:100

18.12.2019

104

0

1

2

3

4

5m


LIAPARKEN

Sportsbod

LIAPARKEN Leilighet B1 413 B1

3-roms småhus 1 plan

2

2,3 m2

4,9 m2

Entre

Leilighet B1 413

6,9 m2

Sov II 7,2 m2

B2

BRA: 71 m2 Balkong: 9,9 m2 P-rom: 66,7 m2 Sportsbod

B1-413 B2

BRA: 71 m2 P-rom: 66,7 m2 Etasje: 4. etasje Sportsbod

Bod

Bad

2,3 m2

4,9 m2

N

Entre 6,9 m2

Sov II 7,2 m2

Bod

2,3 m2

Wic

2

4,3 m

Bad

4,9 m2

Sov I 2

12,3 m

Entre Sov II Stue/Kjøkken

9,9 m2

Wic

Sov I

4,3 m2

12,3 m2

Stue/Kjøkken

Balkong

29,3 m2

5

B1

N

2

9,9 m2

et Liavatn

1:100

18.12.2019

Balkong

29,37,2 m2 m2

1

Dato

B1 413 1:100

6,9 m2

N

B2

B1 413 1:100

Bad

B1

BRA: 71 m Balkong: 9,9 m2 P-rom: 66,7 m2 Sportsbod

Bod

Dato

18.12.2019

0

Dato 105

1

2

3

4

5m

Wic

4,3 m

Stue 29,3


Sportsbod

LIAPARKEN Entre Sov I

8,4 m2

11,0 m2

Leilighet B1 501

3-roms småhus 1 plan

Bad

B1

BRA: 74,8 m2 Balkong: 7,5 m2 P-rom: 73,5 m2 Sportsbod

Sov II

B1-501

6,2 m2

B1

5,1 m2

B2

Stue/Kjøkken 40,9 m2

B2

Balkong

N

BRA: 74,8 m2 P-rom: 73,5 m2 Etasje: 5. etasje Sportsbod

7,5 m2

Entre

8,4 m2

Sov I

11,0 m2

Entre

Bad

8,4 m2

5,1 m2

Bad

B1 501 1:100

5,1 m2

Dato

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m

Sov II 6,2 m2

Stue/Kjøkken 40,9 m2

Balkong 7,5 m2

Stue/Kjøkken 40,9 m2

1:100

B2

1

2

5

N

et Liavatn

B1

Dato

B1 501 1:100

14.05.2020

106

0

1

2

3

4

5m


Sportsbod

Leilighet B1 502

B1

BRA: 67,7 m2 Balkong: 6,9 m2 P-rom: 66,5 m2 Sportsbod

LIAPARKEN

3-roms småhus 1 plan

B2

Bad

Sov II 6,3 m2

4,6 m2

Leilighet B1 502

B1

2

BRA: 67,7 m Balkong: 6,9 m2 P-rom: 66,5 m2 Sportsbod

5,6 m2

B1-502 Sov I

B2

11,6 m2

BRA: 67,7 m2 P-rom: 66,5 m2 Etasje: 5. etasje Sportsbod

Sov II 6,3 m2

Bad

Entre

4,6 m2

N

Entre 5,6 m2

Stue/Kjøkken 36,3 m2

Bad

4,6 m

Sov II 6,3 m2 2

Dato

B1 502 1:100

Balkong

18.12.2019

2

Sov I

6,9 m 2

11,6 m

Entre

5,6 m2

Stue/Kjøkken 36,3 m2

Balkong

Sov I

6,9 m2

1:100

1

2

et Liavatn

N

11,6 m2

5

B1

B2

Dato

B1 502 1:100

18.12.2019 N

0

Dato 107

1

2

3

4

5m

S

3


Sportsbod

Leilighet B1 509 B1

Entre

10,2 m2

3-roms småhus 1 plan

Sov I

BRA: 66 m2 Balkong: 7,2 m2 P-rom: 64,3 m2 Sportsbod 11,3 m2

Bad

4,9 m2

7,3 m2

B1

B1-509

B2

Sov II

B2

Stue/Kjøkken 28,4 m2

BRA: 66 m2 P-rom: 64,3 m2 Etasje: 5. etasje Sportsbod

Balkong 7,2 m2

Entre 10,2 m2

Sov I 11,3 m2

Bad N

4,9 m2

Sov II 7,3 m2

Sov I

11,3 m2

Dato

B1 509 1:100

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m

Sov II 7,3 m2

Stue/Kjøkken 28,4 m2

Balkong 7,2 m2

Kjøkken

2

Balkong 7,2 m2

1:100

N

et Liavatn

B1

1

2

5

B2

B1 509 1:100

Dato

18.12.2019

108

0

1

2

3

4

5m


Sportsbod

LIAPARKEN

LIAPARKEN

Wic

4,4 m2

Sov I

3-roms småhus 1 plan

Leilighet B1 603

10,2 m2

B1

Leilighet B1 603

5,1 m2

Sov II 7,2 m2

BRA: 77,2 m2 Terrasse: 27,7 m2 P-rom: 75,1 m2 Sportsbod

B2

Entre

8,6 m2

B1-603 B2

BRA: 77,2 m2 P-rom: 75,1 m2 Etasje: 6. etasje Sportsbod

Wic 4,4 m2

Sov I

Wic

10,2 m2

4,4 m2

Stue/Kjøkken N

37,6 m2

Bad

Sov I

2

5,1 m

10,2 m2

Sov II 7,2 m2

Stue/Kjøkken 37,6 m2

Bad

Dato

B1 603 1:100

5,1 m2

18.12.2019

Entre 8,6 m2

Sov II 7,2 m2

Terrasse 27,7 m2

Entre

8,6 m2

Terrasse 27,7 m2

1

2

et Liavatn

1:100

5

B1

N

N

B2

B1 603 1:100

Bad

B1

BRA: 77,2 m2 Terrasse: 27,7 m2 P-rom: 75,1 m2 Sportsbod

Dato

18.12.2019

0

Dato 109

1

2

3

4

5m


alkong: 8,2 m -rom: 122,9m2 portsbod

Terrasse 1

6,8 m2

4/(5)-roms småhus 1 plan Bod

B2

Evt. Wic

Sov I

16,6 m2

Bad

3,8 m2

Terrasse 1

Bad

5,1 m2

19,2 m2

B1

2,0 m2

Entre

Evt. Wic

Sov II 6,8 m2

Sov III

9,5 m2

11,2 m2

Sov I 16,6 m2

B1-601

Bad

Opphold

6,3

BRA: 127,9 m2 P-rom: 122,2 m2 Etasje: 6. etasje Sportsbod

3,8 m2

B2

Evt. Kontor/Sov 4

60,5 m2

Terrasse 2 16,3 m2

Bad Bod Balkong

5,1 m2

2,0 m2

8,2 m2

Sov III 11,2 m2

Entre 9,6 m2

Sov II

Evt. Wic

Sov I

6,8 m2

16,6 m2

Evt. Kontor/Sov 4 6,3

Bad

3,8 m2

Terrasse 2

Opphold

16,2 m2

59,8 m2

Dato

1 601 1:100

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m

Bad

5,1 m2

Balkong 8,2 m2

Entre

Sov III

9,5 m2

et Liavatn

g

Sov II

19,2 m2

Terrasse 1: 19,2 m2 Terrasse 2: 16,2 m2 Balkong: 8,2 m2 P-rom: 122,2m2 Sportsbod

11,2 m2

Terrasse 2 B1 16,3 m2

1:100

B2

B1 601 1:100

1

2

5

Dato

05.11.2020

110

0

1

2

3

4

5m

5.11.2020


111

Illustrasjonsbilde leilighet B1-601, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.


Illustrasjonsbilde med standard leveranse. Leilighet B2-403, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

112


Småhus over 2 plan, 4- og 5-roms familieboliger

Illustrasjonsbilde med standard leveranse. Leilighet B2-403, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

2 stk. 4-roms og 1 stk. 5-roms småhus over 2 plan fra 95,5 til 110,7 m2. Passer perfekt for storfamilen! Boliger for deg som ønsker fordelene med å bo sammen, men samtidig vil beholde eneboligfølelsen. Her er det plass til mange familiemedlemmer med opptil 3 soverom, ekstra oppholdsrom og et bad i hver etasje. Leilighetene får god takhøyde på opptil 4 m2 over hele eller deler av leiligheten. Store, trekantformede vinduer fra gulv til tak som gir godt med dagslys inne i leiligheten din. Alle leilighetene har 2 terrasser/balkonger som du kan nyte både sol og utsikt over nærområdet fra sammen med familien din. • 2 etasjer • God takhøyde og store vindusflater. • Ekstra bad. • Flere med walk-in-closet, evt. mulighet for det. • Private terrasser/balkonger. • Futurehome, lys- og varmestyring.


P-rom: 94,4 m Sportsbod

P-rom: 102,8 m2 Sportsbod

4-roms småhus 2 plan Sov1

Plan 1

7,6 m2

Stue/Kjøkken

Bad

40,1 m2

5,1 m2

B1

7,3 m2

13,8 m2

5,1 m2

Bod 2,7 m2 Sov2

LIAPARKEN Entre

2 BRA: Terrasse 2 109 m P-rom: 102,8 m2 Etasje: 3. etasje Leilighet Sportsbod

15,1 m

B2

Terrasse 1

5,2 m2

6,9 m2

2

Opphold 17,5 m2

3,5 m2

Stue/Kjøkken

Bad

2

36,8 m

5,1 m2

B1 301 B1

BRA: 109 m2 Terrasse 1: 6,9 m2 Terrasse 2: 4,7 m2 P-rom: 102,8 m2 Sportsbod

N

Sov3

7,6 m2 Opphold

Bad

B1-301

Sov 1

Entre

Terrasse 1

5,2 m2

6,9 m2

B2

Terrasse 2 4,7 m2

Dato

B1 301 1:100

18.12.2019

0

1

Bad

2

3

4

5m

Plan 2

5,1 m2

Sov 1

Sov3

7,6 m Opphold 2

7,3 m2

13,8 m2

Bod 2,7 m2

Sov2

15,1 m2

Terrasse 1

Opphold

6,9 m2

Bad

17,5 m2

Stue/Kjøkken 2

36,8 m

5,1 m2

Bad 5,1 m2

et Liavatn

B1

Dato

B1 301 1:100 Entre

05.01.2021

5,2 m2

14,7 m2

6,9 m2

B2

0

Sov2

Terrasse 1

Se skjema A 31 03 Takoverbygg

Terrasse 2 4,7 m2

1:100

114

1

2

5

05.01.2021

1


P-rom: 91,5 m2 Sportsbod

Sportsbod

LIAPARKEN

4-roms småhus 2 plan

Plan 1

Sov1

7,4 m2

Leilighet B1 602

Bad

3,8 m2

B1

Sov1

BRA: Terrasse: Balkong: P-rom: Sportsbod

6,7 m2

2

95,5 m 7,1 m2 6,1 m2 91,5 m2

Bad

Stue/Kjøkken

Terrasse

4,9 m2

35,6 m2

7,1 m2

B1-602 B2 Entre

ev. Bod/ Wic Opphold

4,1 m2

17,6 m2

Sov II

Bad

Stue/Kjøkken

16,1 m2

4,9 m2

35,9 m2

B1

Terrasse 7,0 m2

BRA: 99 m2 P-rom: 96,4 m2 Etasje: 6. etasje Sportsbod

Balkong

Entre

6,1 m2

4,1 m2

N

B2

Bad

3,8 m2

Sov1

7,4 m2 Dato

B1 602 1:100

18.12.2019

ev. Bod/ Wic

Plan 2 Opphold

Sov II

16,3 m2

Bad

16,9 m2

3,8 m2

Sov1 6,7 m2

7,1 m

Bad

Stue/Kjøkken

Terrasse

4,9 m2

35,6 m2

2

ev. Bod/ Wic Opphold

Entre

4,1 m2

2

17,6 m

Balkong 6,1 m2

Sov II

Bad

16,1 m2

4,9 m2

06.11.2020

0

Balkong

Entre

1

2

et Liavatn

Dato

B1 602 1:100

3

B1 4

5m

6,1 m2

4,1 m2

B2

1

2

5

N

1:100

6.11.2020

Dato

115


P-rom: 105,0 m Sportsbod

Sportsbod Terrasse 3,7 m2

Terrasse 3,7 m2 Entre

Bad

Sov II

5-roms småhus 2 plan 3,6 m2

4,6 m2

Bod

6,3 m2

Plan Bad 1

2,9 m2

3,8 m2

Sov I

10,5 m2

Entre 3,6 m2

B1 24,2 m2

4,4 m2

Sov II

Bod

4,6 m2

6,3 m2

2,9 m2

8,0 m2

Opphold

Wic

Bad

Sov III

Sov I 10,5 m2

LIAPARKEN

B1-503

Stue/Kjøkken 37,7 m2

B2 Balkong 8,4 m2

BRA: 110,7 m P-rom: 105 m2 Leilighet Etasje: 5. etasje Sportsbod BRA: 2

24,2 m2

4,4 m2

B1 503 B1

110,7m2 Terrasse: 3,7 m2 Balkong: 8,4 m2 P-rom: 105,0 m2 Sportsbod

N

Opphold

Wic

Sov II

Stue/Kjøkken 37,7 m2

B2

Bod

6,3 m2

2,9 m2

Bad

3,8 m2

Terrasse

Dato

B1 503 1:100

3,7 m2

18.12.2019

0

1

2

3

4

5m

Plan 2 Sov III Bad

Entre

2 8,0mm 4,6

3,6 m2

Sov II

Bod

6,3 m2

2,9 m2

Bad 3,8 m2

N

Opphold 24,2 m

2

2

Sov I 10,5 m2

Sov III 8,0 m2

Opphold

Wic

24,2 m2

4,4 m2

Balkong 8,4 m2

et Liavatn

B1

Stue/Kjøkken 37,7 m2

Dato

B1 503 1:100

18.12.2019

0

Balkong 8,4 m2

B2

N

1:100

116

1

2

5

1


100

LIAVEGE

95 N EITVEGE FLAKTV

101

N

90

+90.0

+95.0

+93.0

+91.0

RING

JERM

+90.0

1:15

ARKE SYKKELP

STØYSK

102 Soverom 1

+100.0

+89.8

B1.202.05 NA: 10,8 m2

Stue/Kjøkken

Soverom 2 B1.202.04 NA: 6,2 m2

B1.201.03 NA: 26,0 m2

100

TYPE 2

B1 201 NA: 51,0 m2

Sjakt

A: 1,0 m2

Soverom 1 B1.201.02 NA: 13,0 m2

Stue/Kjøkken B1.202.03 NA: 37,8 m2

TYPE 21

+92.05

B1.201.01 NA: 3,5 m2

B1.202.02 5,1 m2

2,42

Gang

EL

1,96

utleie 1

B1 203 NA: 37,6 m2

Hovedrom

B1.203.04 NA: 21,8 m2

B1.200.15 NA: 17,0 m2

B1.203.01 NA: 2,9 m2

Sov1

B1.205.03 NA: 40,5 m2

TYPE 3

B1 205 NA: 74,2 m2

Baderom 2

B1.203.03 NA: 5,2 m2

+96.6

Stue/Kjøkken

2,23

Trapperom

Entre

1,44

B1.200.16 CA: 6,0 m2

B1.200.14 NA: 1,8 m2

+106.9

+93,1

B1.201.04 5,1 m2

Entre

B1.202.01 NA: 8,4 m2

A: 0,9 m2

Baderom 1

1,89

+93.1

NTE

KLATRPLA

Baderom 1

Entre

Sjakt

B1 202 NA: 71,9 m2

+92,05

B1.203.02 4,9 m2

103

Gang

B1.200.13 CA: 8,8 m2

Soverom 2 B1.205.04 NA: 7,1 m2

1,87

Sjakt

A: 1,5 m2

Hovedrom

Entre

B1.204.04 NA: 24,9 m2

B1.205.01 NA: 5,4 m2

Soverom 1 B1.205.02 NA: 12,0 m2

Baderom 4 B1.205.05 4,6 m2

1.46

utleie 2 B1 204 NA: 42,8 m2

Entre B1.204.01 NA: 5,2 m2

Baderom 3

2,6

B1.204.02 3,8 m2

Sov1

Gang

B1.200.17 NA: 62,2 m2

B1.204.03 NA: 6,4 m2

1,69

1,47 B1.206.04 NA: 36,6 m2

Sjakt

+103.5

A: 1,1 m2

Bod

Bod

Baderom 1

B1.206.06 NA: 3,4 m2

B1.206.05 5,1 m2

B1.200.201 NA: 5,0 m2

Gang

Bod

B1.200.11 NA: 5,6 m2

B1.200.202 NA: 5,0 m2

+93.1

FORTAU

B1.206.01 NA: 4,8 m2

104

104.3

+103.5

Entre

R

ENDE MU

EKSISTER

Stue/Kjøkken

1,53 TYPE 6 B1 206 NA: 72,2 m2

Bod

B1.200.205 NA: 5,0 m2

Bod

B1.200.206 NA: 5,0 m2

Soverom 2 B1.206.02 NA: 6,5 m2

Tekn.

B1.200.12 NA: 2,1 m2

Soverom 1

B1.206.03 NA: 11,2 m2

19

Soverom 2

Gym

B1.207.06 NA: 6,5 m2

B1.200.10 NA: 34,8 m2

Soverom 1

B1.207.05 NA: 11,2 m2

Entre

+96.6

B1.207.01 NA: 4,8 m2

TYPE 6S

Stue/Kjøkken

B1 207 NA: 72,2 m2B1.207.04

NA: 36,6 m2

+100.0

Bod

Baderom 1

B1.207.02 NA: 3,4 m2

B1.207.03 5,1 m2

105

Sjakt

A: 1,1 m2

Wic B1.208.06 NA: 3,1 m2

1,38

Bod

B1.208.04 NA: 3,3 m2

B1 208

B1.208.05 4,6 m2

Mikrobryggeri B1.200.09 NA: 28,0 m2

Sjakt

m2

A: 0,8 m2

B1.208.03 NA: 8,7 m2

Soverom 1

17

B1.208.07 NA: 8,8 m2

Entre

+100.0

+106.9

B1.208.01 NA: 4,0 m2

Stue

B1.208.02 NA: 34,1 m2

Wic

B1.209.06 NA: 3,1 m2

Bod

Baderom 4

B1.209.04 NA: 3,3 m2

B1 209

B1.209.03 NA: 8,7 m2

Sjakt

m2

A: 0,8 m2

Soverom 1 B1.209.07 NA: 8,8 m2

Entre

21

106

Stue

B1.209.02 NA: 34,1 m2

4 103.50+

1,97

+96.6

0

B1.209.01 NA: 4,0 m2

17

1,6

+103.5

B1.209.05 4,6 m2

TYPE 7 Soverom 2NA: 70,2

175

Salgstrinn 2 (B1)

1,5

Baderom 4

TYPE 7 NA: 70,2 Soverom 2

Bod

B1.209.06 NA: 1,9 m2 B1.209.07 4,6 m2

Entre

Kjøkken

TYPE 8

B1.209.05 NA: 11,1 m2

B1.209.03 NA: 30,2 m2

+105.32

Soverom 1

B1.200.01 CA: 216,3 m2

B1.200.08 NA: 3,3 m2

107

+96.6

15

+93.1

Trapperom

15

SKJERM

5

5

0 15 0 15

B1.211.07 NA: 6,8 m2

107.

1,6

Soverom 2

+96.6

B1.211.06 NA: 4,5 m2

+110.4

B1.200.06 NA: 17,4 m2

Entre

+103.5

B1.211.01 NA: 4,8 m2

UNIK

B1 211 NA: 88,0 m2

Bod

Baderom 1

B1.211.02 NA: 3,2 m2

B1.211.03 5,1 m2

Sjakt

NA: 1,1 m2

14

Stue/Kjøkken B1.211.04 NA: 47,9 m2

108 +110.4

Sjakt

A: 1,1 m2

Bod

Baderom 1

Stue/Kjøkken

B1.212.06 NA: 3,4 m2

B1.212.05 5,1 m2

B1.212.04 NA: 35,7 m2

14

Entre

4

B1.212.02 NA: 6,5 m2

+106,9

+96.6

+98.1

Soverom 2 B1.213.06 NA: 6,5 m2

Stue/Kjøkken B1.213.04 NA: 35,7 m2

Soverom 1

Entre

B1.213.01 NA: 4,8 m2

B1.213.05 NA: 10,8 m2

9

10

0

B1 213 NA: 70,9 m2

Bod

Baderom 1

0

B1.213.02 NA: 3,4 m2

B1.213.03 5,1 m2

A: 1,1 m2

Baderom 4 B1.214.07 4,6 m2

1,77

+110.4

Entre

B1.214.04 NA: 6,5 m2

B1.214.01 NA: 4,2 m2

15

2,01

B1.214.05 NA: 11,1 m2

B1 214 NA: 72,5 m2

B1.214.03 NA: 30,2 m2

1.48

Soverom 1

B1.214.02 NA: 10,2 m2

0

11

2,09 +106.9

17

Entre

B1.215.01 NA: 4,2 m2

NA: 1,9 m2

Soverom 1

108

110

Trapperom

B1.200.02 NA: 20,6 m2

Wic

B1.216.03 NA: 3,1 m2

Baderom 4 B1.216.04 4,6 m2

B1.200.03 NA: 1,0 m2

B1.200.05 NA: 7,3 m2

+103.5

+106.9

2,44

KAFE Entre

B1.218.02 5,1 m2

Sjakt

+106

A: 1,0 m2

TYPE 2S

+100.0

96

+97,

2,07

25

1:15

1:15

+89,

95

2,34

5

90,0

5+ +91,

00

+89.

65

OTELL

INSEKTSH

+90,

HO

30

B2.201.06 4,6 m2

Entre

+103

.5

+93, 10 +91, 30

B2.201.03 NA: 7,8 m2

bod

STØY

+101

VOLL

Stue/Kjøkken

.7

Wic

B2.203.02 NA: 8,0 m2

B2.203.05 NA: 33,5 m2

B2.202.02 NA: 6,7 m2

2,38

B2.202.03 NA: 27,3 m2

B2.100.205 NA: 5,8 m2

Entre

.5

B2.205.01 NA: 4,6 m2

NA: 1,0 m2

bod

+106

Wic

B2.205.07 NA: 2,8 m2

B2.205.02 NA: 6,1 m2

B2.205.03 NA: 2,3 m2

NA: 2,1 m2

.9 Sjakt

+100

NA: 0,5 m2

.0

Soverom 1

UNIK

B2 204 NA: 60,8 m2

B2.206.06 NA: 1,6 m2

UNIK

B2.205.06 NA: 36,0 m2

B2.204.03 NA: 11,8 m2

Bod

B2.205.04 NA: 9,8 m2

Stue/Kjøkken

Sov1

B2.200.01 CA: 91,2 m2

B2.204.02 NA: 37,3 m2

+113

Baderom 2

B2 206 NA: 72,3 m2

Stue/Kjøkken

.8

B2.206.02 4,9 m2

Entre B2.206.01 NA: 6,6 m2

Sjakt

A: A:1,0 1,0 m m22

Baderom 3

110

B2.207.05 3,8 m2

+93.

1

1,2

+8 +90,9,70 00 +89, 60

+89.

80

+103

Soverom 2 B2.205.05 NA: 8,5 m2

1,2

B2.207.04 NA: 1,6 m2

B2.206.05 NA: 31,9 m2

+96.

+103

6

+93.

Sjakt

bod

Stue/Kjøkken

B2.206.04 NA: 7,7 m2

.5

NA: 0,4 m2

B2.200.02 NA: 17,3 m2

B2.200.03 NA: 1,8 m2

B2.207.01 NA: 5,0 m2

1

,00

Trapperom

EL/ sjakt

Entre

+103

Soverom 1

B2.206.03 NA: 14,8 m2

1,2

Wic B2.208.05 NA: 2,6 m2

Entre

B2.208.01 NA: 3,4 m2

+110

.4 Entre

Baderom 4

TYPE 5S

B2 208 NA: 54,0 m2

B2.209.02 NA: 10,2 m2

Sjakt

A: 1,0 m2

+96,

NA: 0,7 m2

UNIK Stue/Kjøkken B2 209

+90.

B2.207.03 NA: 29,1 m2

Stue/Kjøkken

0

B2.208.03 NA: 30,1 m2

Soverom 2 B2.207.02 NA: 6,5 m2

B2.209.04 NA: 63,7 m2 NA: 31,3 m 2

1

00

+103

.5 Soverom 2 B2.209.03 NA: 6,8 m2

+93.

+8 +90,9,70 00

+90.

0,99

1,5

88.23

LIAFLATEN

Soverom 1

B2.209.05 4,6 m2

Sjakt

B2 207 NA: 50,0 m2

Stue/Kjøkken

.0

,00

B2.208.02 5,1 m2

B2.208.04 NA: 9,1 m2

UNIK

+100

+93.

AL

+103

B2.209.01 NA: 7,9 m2

Baderom 1 Soverom 1

1,96

30

KAN

+107

.5

Soverom 2

+90,

1

+96,

+91.

+1 etas

je

+90.

75

-1 etas

+90.

1,95

SS

1

00

+92,

60

LINGSPLA OPPSTIL IL BRANNB

105

0

1,5

8

+110

Gang

B2 205 NA: 80,8 m2

TYPE 16

6

+88.

6

11

+113

.4

B2.205.08 5,1 m2

Sjakt

Evt. Wic

1,7

20

EN

+110

+110

Baderom 1

+103

WC/BAD

1,2

+96.

+89.

.9

B2.100.204 NA: 5,8 m2

B2.204.01 NA: 5,0 m2

B2.204.04 4,6 m2

6

TVEG

+113

Bod

Entre

Baderom 4

1,26

LL

A: 1,6 m2

B2.203.04 NA: 11,7 m2

+96.

TVEI

,00

+106

BE

B2.200.04 NA: 3,1 m2

Sjakt

Soverom 1

65

STØYVO

SO 9. LA14Tm U³

Tekn.

Stue/Kjøkken

50

30

.5

B2.203.03 4,6 m2

+89.

+90,

+103 Baderom 4

6

FLAK

+114

Bod

0,4 1,5

Soverom 2

+89.

30

.7

.4

.9

B2.203.01 NA: 5,3 m2

B2 203 NA: 88,4 m2

LANTE

KLATREP

5

11

+111

+110

UNIK

B2.202.01 NA: 5,9 m2

UNIK

65

+90,

Entre

B2.203.06 NA: 8,6 m2

Entre

NG

+89.

Å BARN

B2.203.08 4,9 m2

NA: 1,0 m2

Soverom 2

B2.202.06 3,8 m2

GA

B2 202 NA: 60,8 m2

S SM LEKEPLAS

Sjakt

B2.201.02 NA: 10,2 m2

+96.

NA: 0,6 m2

+106

Baderom 2 Soverom 1

Sjakt

B2.202.04 NA: 11,7 m2

.7

.4

.9

B2.203.07 NA: 3,6 m2

Soverom 2

1,2

Soverom 1

+111

+110

+106

bod

Baderom 3

INN

.5

B2 201 NA: 77,4 m2

B2.201.01 NA: 7,9 m2

B2.202.05 NA: 1,8 m2

VED

+103

Baderom 4

+113

.7

.4

NA: 0,7 m2

UNIK

+90, 30 +89, 80

+111

.4

B2.200.05 NA: 17,3 m2

B2.201.05 NA: 2,2 m2

B2.201.04 NA: 40,6 m2

90

+89.

65

+89,

+110

Sjakt

bod Stue/Kjøkken

00

4 11

+110

Trapperom

10

70

+92,

4

11

5

11

+110

.4

+92,

10

00

5

1:1

5

+93, +94,

+91,

35

TRAFO

.4

10

.4

ÅL

30

+110

00

1,8

05

+90,

00

+94,

1,89

65

+89,

5

.4+110

00 1100

A

PERGOL

+89.

11 +110

95,31+

65

65

3

6+ 98,9 6+

+96,

+93. 10 93 +90. +92. ,15+ 50 65 +91. 80 +92. +92.70 50 +93, +92. 10 00 +91. +91. +92, 70 00 +9 80 1.3 +92, 00 +91. +90. 3 00

+89.

+89.

Salgstrinn 1 (B2) 11

9 11.5 0

98,9

+96,

1,35

00

+89, 00

,00

+108

1:3

+89,

KALE

4

11

+110

+106 .9

,00

00

00

FELLESLO

,00

+100

+98, 0+

1,2 ,60+

2 ET.

,90

+103

3 ET.

96,6

E

B1.218.03 NA: 25,8 m2

B1.217.04 NA: 6,3 m2

NS

Stue/Kjøkken

B1.217.03 NA: 10,0 m2

Soverom 3

RE

B1 218 NA: 50,7 m2

1,41

+96.6

B1.218.04 NA: 13,2 m2

1,5

Soverom 1

Soverom 2

1,61

B1.217.02 5,1 m2

B1.217.05 NA: 36,6 m2

1,11

B1.218.01 NA: 3,5 m2

Baderom 1

Stue/Kjøkken

1,37

B1 217 NA: 87,3 m2

11

4

11

Baderom 1

1,5

UNIK

2

112

+110.4

Tekn tom

B1.217.07 3,8 m2

B1.217.01 NA: 5,7 m2

3

B1.200.04 NA: 21,1 m2

Baderom 3

Entre

KOG KLATRES AV STORE TRÆR G BEVARIN

EL

Lager

B1.217.06 NA: 14,4 m2

11

Soverom 1

1,72

B1.216.06 NA: 8,7 m2

+93.1

2

A: 0,8 m2

B1.216.05 NA: 3,3 m2

+100

Sjakt Bod

111

B1.216.02 NA: 8,8 m2

109

B1.216.01 NA: 3,9 m2

2.4500

+103.5

1,75

Entre B1 216 NA: 70,2 m2

5.9750

9.0000

LINJE

B1.216.07 NA: 34,1 m2

TYPE 7S

11

4 ET. +103.5

Stue

Soverom 2

FUGLEK

1

+96.6

1,86 3,41

ASSER

B1.215.02 4,6 m2

1,38

SIKT

Baderom 4

1,49

2,56

2,4

1,65

NA: B1.215.03 11,1 m2

B1.215.05 NA: 6,5 m2

SG

Kjøkken B1.215.04 Bod

+100.0

Soverom 2

FO

B1 215 NA: 72,5 m2

B1.215.06 NA: 30,2 m2

0,4

RM

TYPE 8S

Stue

EN

G

VE

EIT

TV

B1.215.07 NA: 10,2 m2

AK

Soverom 1

FL

+106.9

+113.8

+96.6

+96.6

+93.1

3,14

130

3,04

Kjøkken TYPE 8

Stue

18

B1.214.06 NA: 1,9 m2

Soverom 2

1,41

S LEKEPLAS RN BA STØRRE

0 12 15 1

+93.1 +93.1

Sjakt

Bod

7,15

5

+109,0

TYPE 6S

13

5 12 5 12

+96.6

B1.212.03 NA: 10,8 m2

1,47

2,5

5 ET. +106.9

Soverom 2

Soverom 1

19

B1 212 NA: 70,9 m2

1,63

0

1,42

B1.212.01 NA: 4,8 m2

TYPE 6

1,6

5

B1

ELLER

RSEL INNKJØ

INGSKJ PARKER

B1.200.07 NA: 1,8 m2

Wic/kontor

NY STØY

+106.90

EL

B1.211.05 NA: 11,5 m2

0

+90.0

Gang

Tekn.

+100.0

16

B1.209.02 NA: 10,2 m2

+96.6

Soverom 1

21

3,06

B1 210 NA: 72,5 m2

Stue

NTE

KLATRPLA

B1.210.01 NA: 4,2 m2

+103.5

B1.209.04 NA: 6,5 m2

5

Soverom 2

16

1.63

Baderom 4

je

+90.

8

+91,

00

100

2 +90.

5

+92,

00 95

+90

JAKTER

SØPPELS

ET BEPLANT

+9

3.3

8

SE

TERRAS

+88.7

10

18 14

A C 26 22 D

16 12

5 E

SIKTLINJ

7 90

0

TEGNFORKLARING:

10

20

30

40

50 M

1 ET. (+93,10)

STØYSKJERM

PERGOLA

KLATREPLANTE JORDDYBDE 40 CM

2 ET. (+96,55)

BENK OG BORD

NATURSTEIN

BUNNDEKKER, JORDDYBDE 40 CM

3 ET. (+100,00) 4 ET. (+103,45)

VANNRENNE

BYGGEGRENSE

VANNRENNE MED RIST

FORMÅLSGRENSE

SEDUMTAK JORDDYBDE 20 CM

5 ET. (+106,90)

SØPPELSJAKTER

GUMMIDEKKE

NYE TRÆR JORDDYBDE 60 CM

6 ET. (+110,35)

INNKJØRING TIL PARKERING

SIKTLINJER FRISIKT

GRESS

B2 501 A:

Privat uteoppholdsareal

7 ET. (+113,80) NYE BYGG

103

FJELL

PRIVAT FORHAGE

FALLPIL

DAM \ KANAL \ FORDRØYNING GRØFT

EKSISTERENDE KOTER

KANT \ TERRENGMUR

EKSISTRENDE TRE

ASFALT

EKSISTERENDE BYGG

+101

NYE KOTER

INNGANG

+103,45

PUNKTHØYDE

E D C B Rev.

STØYSKJERM -STØYSKJERM OG TERRENG I SØR ER JUSTERT STØYSKJERM VEGETASJON, B2 +TVERRFORBINDELSE Beskrivelse

Dato Original format

BOB BBL

A0

Utarb. Fag

BYO BYO BYO BYO Kontr.

Underlagets filnavn Målestokk

LANDSKAPSPLAN

1:250 (A0) Dato

Utarbeidet

Oppdragsnr.

Tegningsnr.

2019-03-08

117

HFJ HJF HJF HFJ

Tegningens filnavn

LIAPARKEN

Dronningensgt. 22 0154 Oslo Tlf. 40 62 64 22

REKKVERK

2019-11-07 2019-10-30 2019-08-22 2019-06-27

e-post: post@dronninga.com www.dronninga.com

449

HJF

L-100

Kontrollert

BYO

Godkjent

PDS

Rev.

D

PDS PDS PDS PDS Godkj.

Landskap


Leveransebeskrivelse GENERELT

Utbygger: BOB Eiendomsutvikling AS org.nr. 990 260 826 Hjemmelshaver: Liaparken Utvikling AS BOB Eiendomsutvikling AS har full disposisjonsrett over eiendommen. Arkitekt: MAD Arkitekter Eiendomsmegler 1 AS er engasjert til å selge prosjektet. Oppgjør vil bli foretatt av Eiendomsmegler 1 AS. Prosjektet består av 127 leiligheter fordelt på 2 salgs- og byggetrinn. Det er 51 leiligheter i første byggetrinn og 76 leiligheter i andre byggetrinn. I tillegg kommer ulike fellesrom i begge bygg. Prosjektet har parkeringskjeller under begge bygg med totalt ca. 114 parkeringsplasser. Begge bygg har parkering for HC, gjesteparkering og sykkelparkering. MC-parkering under bygg 1. Denne beskrivelsen, sammen med «Prisliste med megleropplysninger», redegjør for hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen, organisering av boliger, næringsarealer, fellesarealer og parkeringsanlegg, samt vilkår for kjøp. Prospektet er ikke fullstendig uten «Prisliste med megleropplysninger». DETALJPROSJEKTERING På salgstidspunktet er prosjektet ikke ferdig detaljprosjektert. Under detaljprosjekteringen må det påregnes mindre justeringer av planer, materialbruk og løsninger. Eksempler på dette er veggtykkelser, sjakter/innkassinger for tekniske føringer, mindre justeringer på kjøkkeninnredning, vinduer, dører, bodplassering og annet. Det må videre påregnes innkassinger ved tak i leilighetene for å skjule tekniske føringer/anlegg. Slike innkassinger er ikke vist på salgstegningene. Justeringer som er beskrevet over berettiger ikke endring av kjøpesummen så lenge justeringene ikke er vesentlige og påvirker leiligheten negativt mht. rom, funksjon og kvaliteter. Justeringer som beskrevet over kan også medføre mindre endringer i beregningsmessig areal på leilighet og uteplass/balkong, uten at dette berettiger endring av kjøpesum dersom leiligheten og prosjektets ytre mål er tilsvarende som på salgstidspunktet. Det tas forbehold om offentlige krav som måtte komme ifbm. nødvendige tillatelser. Bygget oppføres i henhold til Teknisk Forskrift 2017 – TEK17 og skal i tillegg BREEAM-sertifiseres. BREEAM er en internasjonalt anerkjent metode for å måle et byggs bærekraftige egenskaper. Målingene tar hensyn til mellom annet innemiljø, energieffektivitet, kollektivtransporttilbud, vannforbruk, materialvalg, avfallssystemer, forurensing og økologi. Bygget skal oppnå BREEAM-klassifiseringen «Very Good». TEGNINGER Plantegningene er i skalert målestokk. De må imidlertid ikke benyttes som grunnlag for bestilling av innredning eller møbler. Mindre avvik kan forekomme. Tegningene kan vise eksempler på møbler og skap som ikke omfattes av standardleveransen, men som er tatt med av illustrasjonshensyn. Det er kun det som er beskrevet nedenfor som inngår i standard leveransen. AREALDEFINISJONER Leilighetsarealet i denne presentasjonen er oppgitt som salgbart bruksareal, benevnt «BRA», og definert som innvendig areal målt innenfor leilighetens omsluttende vegger. I tillegg kommer balkong,

terrasser, fellesareal og boder utenfor leiligheten (sportsboder). Primære rom (P-rom) er det samlende nettoarealet av primære rom som stue, kjøkken, soverom, bad og entre (inkludert innvendige vegger). BYGNINGSMESSIGE KONSTRUKSJONER FUNDAMENTERING Bygning fundamenteres i hovedsak direkte på fjell eller sprengsteinsfylling. BYGGETS BÆREKONSTRUKSJON Bygningens bærekonstruksjon etableres i en kombinasjon av betong, stål og tre. FASADE / YTTERVEGGER Byggets yttervegger utføres i hovedsak som bindingsverk isolert med mineralull. Utvendig kledning leveres som tre, metall og plater. Innside yttervegger er kledd med gipsplater eller malt betong. BALKONGER/PRIVATE UTEPLASSER Private uteplasser leveres enten med ubehandlet betong eller terrassebord på dekke. For de leiligheter med rekkverk utføres disse enten i glass eller flettverk. TAKKONSTRUKSJON / TEKKING Yttertak tekkes med papp, folie eller metallplater. På takene vil det enkelte steder forekomme oppbygginger og innkassinger av tekniske installasjoner. Størrelse og omfang er foreløpig ikke avklart.

FELLESAREALER ADKOMST Prosjektet får hovedadkomst fra Liavegen. Alternativ tilkomst fra Flaktveitvegen. Alle boligene får adkomst fra innvendige og utvendige fellesarealer. FELLES INNGANGSPARTIER Innvendig får felles inngangspartier synlig betong med blank overflate. Hovedinngang i 0.etg vil få nedsenket fotskrapematte innvendig. Vegger leveres malt, og hvor nødvendige nedsenkninger kan bestå av systemhimling eller malte gipsplater. POSTKASSER Det leveres en postkasse til hver leilighet som plasseres i nærheten av hovedinngangsparti. PORTTELEFON CALLINGANLEGG Det monteres callinganlegg ved hovedinnang samt løsning for døråpning til hver leilighet. Endelig løsning er ikke valgt. I tillegg leveres ringeknapp utenfor hver leilighet. FELLES TRAPPEROM Innvendige trapper i trappehus leveres som betongtrapper og rekkverk i metall. Vegger og himlinger males. Systemhimling under repos. HEIS Alle heiser leveres som båreheiser. FELLES SYKKELPARKERING Det etableres sykkelparkering i ulike deler av prosjektet.

118


BODER Til hver leilighet vil det være 1 sportsbod i ulike felles bodanlegg. Enkelte boder kan ha inngang direkte fra felles gang. RENOVASJON Det er planlagt at prosjektet etablerer eget bosanlegg for restavfall, papp/papir, plast og glass/metall. PARKERING Prosjektet har parkeringsanlegg i begge byggenes underetasje. Enkelte leiligheter har 1 fast plass i anlegget. Se prisliste for hvilke leiligheter dette gjelder. For mer informasjon om organisering se megleropplysninger med prisliste. ANDRE AREALER Prosjektet har blant annet 2 bonusleiligheter, snekkerbod, stort allrom med kjøkken og uteplass, matkasserom, treningsrom, planterom, verksted, syrom og arbeidshub. Endelig bruk av alle rom er ikke fastsatt men gjøres i samråd med beboerne. UTOMHUSANLEGG Det vises til utomhusplan. Denne er å betrakte som orienterende, samt foreløpig – og kan bli endret. Endelig utforming vil bli avklart i forbindelse med detaljprosjektering. Alle busker og trær er lave og unge planter. Utvendige overflater vil være en kombinasjon av terrassebord, asfalt, gress, grus og kostet betong. Plantekasser blir levert i tre.

LEILIGHETENE GENERELT I leiligheten vil det forekomme vertikale og horisontale innkassinger for avdekking av tekniske føringer for rør og kanaler. GULV Stue, kjøkken, soverom og entrè belegges med lys hvit eik 3-stavs parkett. Bad leveres med keramiske fliser. Type flis og størrelse avklares under detaljprosjektering. VEGGER Alle vegger, med unntak av på bad, leveres med malt overflate. Veggene vil dels være oppført i betong eller gipslatekledd bindingsverk. På bad leveres keramiske fliser. Type flis og størrelse avklares under detaljprosjektering. Det leveres listefri løsning rundt vinduer. TAK OG HIMLING Generelt leveres himlinger som malt betong. I rom med nedsenket gipsplatehimling; som bad og entrè, vil overflater leveres i malt utførelse. Takhøyde vil her være nedsenket til minimum 2,2 m. Generelt er innvendig takhøyde 2,4 m. Innvendig høyde i baderomskabin er 2,2 m. Enkelte leiligheter har mer takhøyde. Det leveres listefri utførelse mot tak. DØRER Innvendige dører og inngangsdør leveres med glattmalte dørblad og ferdigbehandlede karmer fra produsent. Tilsvarende utførelse legges til grunn for utforinger og listverk generelt hvor disse forekommer. Listverk leveres med synlige stift. Dører i fellesarealer leveres i aluminium/stål eller tre.

119

VINDUER Vinduer leveres i hovedsak i ferdig overflatebehandlet treverk med aluminium på utside. Enkelte vinduer kan leveres med gjennomgående aluminiumskarmer. KJØKKEN Det leveres kjøkken fra HTH. Som standard er det valgt hvite slette fronter og benkeplate i laminat. Det gis mulighet for endringer av farge på fronter og laminat benkeplate uten tillegg i pris. Front kan endres til en av tre andre farger, ut over standard hvit. Det vises til plantegninger for nærmere beskrivelse av kjøkken i den enkelte leilighet. Det tas forbehold om mindre, nødvendige justeringer i forhold til endelig målsetning av vegger. Med kjøkkenet følger integrerte hvitevarer fra Siemens, som induksjonskoketopp, stekeovn og helintegrert oppvaskmaskin. Kjøl-/frys leveres ikke. GARDEROBE Garderobeskap leveres ikke som standard. Kjøper vil få mulighet til å kjøpe garderobeløsning via HTH som kundetilvalg. BADEROMSKABINER Det leveres prefabrikerte baderomskabiner. Valg av leverandør vil få innvirkning på type baderomsinnredning, fliser etc. Det vil være mulig å oppgradere badet med ulike utstyrspakker mot pristillegg.

TEKNISKE ANLEGG VENTILASJON Hver leilighet/boenhet utstyres med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. I hovedsak monteres ventilasjonsaggregat i himling i entrè eller innvendig bod. Det leveres ventilator som tilknyttes ventilasjonsaggregat som igjen er utstyrt med by-pass for kjøkkenavtrekk. Inntak av friskluft skjer via fasade og avtrekksluft føres over tak. ELEKTRO Det leveres sikringsskap i hver leilighet. Strømmåler til hver leilighet leveres og monteres i felles underfordeling montert i nisjer i nærmeste respektive etasje. Elektrisk anlegg leveres generelt skjult. Ved betong, lyd- og branncellebegrensede vegger vil det bli utenpålagt kabel frem til utenpålagt stikkontakt. Installasjoner iht. NEK400 bolignormen. Det er medregnet fasadebelysning som punktbelysning ved inngangsdører samt belysning og stikkontakt på balkonger. Parkbelysning utvendig og på takterrasser inngår som del av utomhusarbeider. Det er medregnet automatisk brannalarmanlegg til hele bygget med avstillingsbryter i hver korridor for å hindre / begrense falsk alarmering i bygget. På bad og i entrè leveres innfelt spotbelysning. BAD / SANITÆR På bad leveres servantskap med skuffer i hvit utførelse, med heldekkende servant og ett-greps servantbatteri. Over servant leveres speil og belysning. Det leveres vegghengt toalett i hvit utførelse, med sete og lokk. Det leveres ett-greps dusjbatteri med dusjgarnityr. Dusjvegger i glass. Det er avsatt plass for vaskesøyle med vaskemaskin og kondenstørketrommel på bad. Det leveres 1 stk. sluk pr bad. På WC-rom leveres servant med ett-greps servantbatteri og speil.


BRANNSLUKKING Alle leiligheter fullsprinkles med synlige sprinklerhoder generelt (plassert på vegg eller i tak). I tillegg leveres 1 stk. 6 kg pulverapparat til hver leilighet. VARMTVANN / OPPVARMING Varmtvann er basert på energibrønner og varmepumpe. Oppvarming av fellesareal blir med radiatorer. Hver leilighet utstyres med vannmåler som måler individuelt forbruk. Varmeanlegg består av elektriske varmekabler i badegulv. Det leveres en fastmontert panelovn til hver leilighet. SVAKSTRØM OG SIGNAL Det etableres fiberanlegg. Det leveres 1-2 stk. uttak avhengig av leilighetsstørrelse. Selger vil inngå fellesavtale med Get eller tilsvarende om levering av TV og internettjenester (ikke IP-telefon). Det vil bli inngått kollektiv avtale med signalleverandør om grunnpakke, med 3-5 års bindingstid. Grunnpakke for Smarthus leveres fra Futurehome og er inkludert i avtalen med leverandør. TILVALG OG ENDRINGER I samsvar med Bustadoppføringslova vil det bli gitt mulighetertil å gjøre individuelle tilpasninger i den enkelte leilighet, mot pristillegg. Samtlige boligkjøpere vil i første del av byggeperioden bli orientert om de muligheter de vil kunne oppnå i dette prosjektet med hensyn til eventuelle endringer. Avhengig av byggearbeidenes fremdrift vil den enkelte kjøper gis mulighet til å variere standarden i sin leilighet, etter en på forhånd priset tilvalgsliste. FORBEHOLD/VIKTIG INFORMAJSJON På alle illustrasjonsfoto, 3D-illustrasjoner, modell, skisser, «møblerte» plantegninger mm. vil det fremkomme elementer som ikke inngår i leveransen fra selger. Disse er kun ment å gi et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar som er stiplet medfølger ikke. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle leiligheter. Det kan forekomme endringer innenfor rammen av det selger anser som hensiktsmessig og nødvendig, uten at den generelle standarden forringes. Selgers forpliktende leveranse fremkommer av kjøpekontrakten og dens bilag. Det tas forbehold om trykkfeil. MEGLEROPPLYSNINGER MED PRISLISTE Det vises også til «Megleropplysninger med prisliste» for komplett salgsinformasjon og kjøp av leilighet i Liaparken Borettslag. Prosjektet er ikke komplett uten «Megleropplysninger med prisliste». Bergen, januar 2020

120


121


En trygg handel BOB har 80 års erfaring med byutvikling i Bergen, fra Landås, Fyllingsdalen, Damsgårdssundet og Åsane. I alle disse årene har vi bistått kundene våre for å gi dem en enklere hverdag. Kjøper du ny bolig hos BOB er det godt å vite at vi er der, også etter at du har flyttet inn. BOB ivaretar rollen som forretningsfører, dvs. vi fører regnskap, krever inn fellesutgifter, og bistår i forbindelse med generalforsamlinger etc. I tillegg tilbyr BOB vaktmestertjenester som kan stå for plenklipping, snømåking og andre oppgaver som sameiet ønsker bistand til. Du skal være trygg på at BOB ivaretar sameiet og borettslaget ditt på best måte, slik at du kan bruke tiden din på det du ønsker!

122


Forbehold Alle bilder, perspektiver, illustrasjoner og møblerte planskisser i dette prospektet er kun ment for å kunne gi en orientering om boligprosjektet og beskriver ikke endelig leveranse av bebyggelse, leilighetene eller fellesområder i detalj. Konferer megler ved eventuelle spørsmål. Det vises til “Megleropplysninger med prisliste” for komplett salgsinformasjon og kjøp av leilighet i Liaparken borettslag. Prospektet er ikke komplett uten denne. Det tas forbehold om trykkfeil i prospektet. Bergen, 08.03.2021

Kari Berland Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF, nybygg M: 41 07 30 38 E: Kari.Berland@em1sr.no Arne Sture Skaar Eiendomsmegler MNEF, nybygg M: 92 01 23 33 E: arne.skaar@em1sr.no

123


Northern Visual AS

www.liaparken.no

Denne brosjyren er trykket på papir laget av jordbruksavfall, stilkene og bladene som er igjen etter høsting. Med dette papiret gir vi ny verdi til jordbruksavfall ved å gjøre det til miljøvennlig papir og kartong - les mer på www.paperwise.no

Profile for Northern Visual AS

Liaparken trinn 2  

Liaparken trinn 2