__MAIN_TEXT__

Page 1

Grønne hjem utenom det vanlige i Åsane B2 – salgstrinn 1

1


Bo grønt og utradisjonelt i Liaparken I åsen ved Liavatnet, 15 minutter fra Bergen sentrum, skal BOB bygge 127 grønne hjem utenom det vanlige. Her er det høyt nivå på boligene, uteområdene og et bredt spekter av felles fordeler. Nå kommer de første 51 leilighetene for salg og det er bare til å glede seg!

Felles fordeler på høyt nivå Hvem ønsker seg ikke av og til litt mer plass? Eller tilgang på en ekstra bil eller el-sykkel på fine dager? At ungene har rom for å boltre seg når de har venner på besøk eller tilgang på et skikkelig festlokale når den store dagen skal feires? Nå får du alt dette og mye mer! I Liaparken lanserer BOB sin egen variant av delingsøkonomi “Sharing is caring”. Mange ekstra fordeler for deg og i tillegg godt for miljøet. Liaparken er miljøsertifisert slik at du med god samvittighet kan velge å bo akkurat slik du ønsker. Velkommen til Liaparken!

2


3 Illustrasjonsbilde bygg B1 og B2. Avvik i leveranse kan forekomme.


Noen ord fra arkitekten

Liaparken er inspirert av de Bergenske smitt og smau og utfordrer tradisjonell småhus- og leilighetsbebyggelse ved å gi det beste av begge verdener til beboere i ulik alder i innovative boformer. Vi ser på Liaparken som en liten landsby i fjellsiden - et nabolag med nye delingsfunksjoner og sosiale møteplasser i urbane, grønne omgivelser i kontakt med naturen. Her får du blant annet trinnfri adkomst og alt på ett plan sammen med spektakulær takhøyde- og utsikt. Her får du store grønne lekeog uteoppholdsarealer rett ut fra stuen sammen med fleksible planløsninger – Liaparken har nettopp mange ulike leilighetstyper for å dekke ulike behov og skape godt bomiljø på tvers av generasjoner. Tilhørighet med naturen, miljø og omgivelsene er en viktig del av Liaparken. Naturlige materialer, helhetlig tilnærming og stedlig tilpassing har vært førende for utformingen. Terrassene, beplantingen og bebyggelsen danner et nytt landskap hvor kontakten mellom inne og ute tar form gjennom store vindusflater og luftige takhøyder og hvor man kan både oppdage og skape godt bomiljø gjennom Liaparkens unike passasjer, samlende møteplasser og nyskapende arkitektur.


5

Mad arkitekter


6


Illustrasjonsbilde bygg B2, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

7


Tett på det meste side 10 Sharing is caring Liaparkens egen delingsøkonomi side 12 Bærekraftige, grønne hjem Liaparken er miljøsertifisert side 28 Boliger utenom det vanlige side 40 Kjøkken & bad side 48 Plantegninger side 50

INN HOLD

8


Illustrasjonsbilder. Avvik i leveranse kan forekomme.

Boliger utenom det vanlige fra side 40

Tett på det meste side 10

Bærekraftige, grønne hjem Liaparken er miljøsertifisert side 28

9

Sharing is caring Dele, leie, eie Liaparkens egen delingsøkonomi fra side 12


Liaparken Tett på det meste Liaparken ligger sentralt i Åsane like ved flotte Liavatnet som har en ypperlig turog joggeløype rundt. Det er også korte avstander til en rekke andre turmuligheter i nærområdet, stort og godt mangfold av butikker i gangavstand, kollektivtransport og arbeidsplasser. Barnehager, skoler og idrettsarenaer like i nærheten gjør det lettvint for barnefamilien. Bergen lufthavn, Flesland 28.3 km Bergen sentrum 11,4 km Liakroken busstopp 0.5 km Åsane terminal 3.0 km Kiwi Nyborg 0.5 km Gullgruven senter 1.6 km Ikea 1.5 km Åsane storsenter 2.5 km Horisont kjøpesenter 2.0 km Bergen Golfklubb 4.3 km Åsane Bowling & Eventsenter 2.6 km Vestlandshallen 2.3 km Liavatnet 120 m Den trondhjemske postvei 1.5 km Sti til Rollandsfjellet 2.6 km Liakroken barnehage Li barneskole Rolland skole

850 m 1.0 km 2.8 km 10


Åsane gamle kirke

Ikea

Gullgruven senter

Vestlandshallen

Liavatnet

Horisont kjøpesenter

Kiwi Liakroken bhg. Åsane Storsenter

Li barneskole

Rolland skole Åsane terminal Åsane Bowling & Eventsenter Rollandsfjellet

Korte avstander til det du måtte trenge i hverdagen.

Bergen sentrum Flesland Bergen Golklubb 11

Informasjonen er hentet fra ulike kilder, det kan forekomme feil eller mangler i dataene.

Den trondhjemske postvei


12


13


Tusle ned på trimrommet før arbeidsdagen starter.

Har du ikke egen skrumaskin eller drill? Det trenger du ikke med fullt utstyrt snekkerrom med verktøy. Unødvendig at alle skal ha hver sin av alt - hvorfor ikke dele? Bra for miljøet er det også.

Planterom For deg med grønne fingre.

Liavatnet ligger lett tilgjengelig, hvorfor ikke låne en av Liaparkens egne kajakker? Deilig på en vakker solskinnsdag.

14

Bestill varer fra nærbutikken og få dem levert i matkasserommet ved inngangspartiet.


Sharing is caring Gode naboer deler på godene

Du har gjerne hørt om delingsøkonomi. I Liaparken lanserer vi vår egen variant “Sharing is caring”. Del både små og store ting sammen med naboer, familie og venner. Det vil det bli et rikt utvalg av felles goder, varer og tjenester – som alle kan dele, bruke eller leie etter eget ønske og behov. Sharing is caring bidrar til et godt, grønt og sosialt naboskap. Med egen app som utvikles for prosjektet kan du enkelt booke de ulike fellesfordelene, enten det måtte være bonusleilighet, verksted eller elbil – bare for å nevne noe. Ønsket periode og leie betales rett i appen. Her tenker vi en symbolsk sum for å dekke slitasje og forsikring. På denne måten trengs det ikke 127 skrumaskiner, elsykler, ekstra soverom eller biler. Er du som oss, tilhenger av delingsøkonomi – er dette en perfekt mulighet for deg. Her er noe for alle – uansett hvor du er i livet!

Book fellesfordelene via egen app som utvikles for prosjektet.

Noen av de planlagte fellesfordelene: • To bonusleiligheter • Elbil, elsykler og elsparkesykler • Stort fellesrom med kjøkken og terrasse • Matkasserom for levering/henting av matvarer • Treningsrom • Syrom • Planterom – dyrk dine egne urter! • Verksted med tilhørende verktøy • Kajakker • Hva vil du ha? Fellesgodene bestemmes sammen med deg som skal bo her - hva er den perfekte fellesgoden for deg som du og dine naboer kan ha glede av?

15


1

2

4

Åsane storsenter

IKEA

Gullgruven senter

Kiwi Nyborg

Minutter

7

Lei en elsykkel, elsparkesykkel eller elbil for å komme deg fra A til Å. Med Sharing is caring kan du leie både elbil og elsykkel. Og sparkesykkel. Genialt! Her kommer du deg lettvint rundt uten å måtte tenke på store utgifter som reparasjoner, nye dekk og service. Du sjekker bare i appen når det du trenger er ledig og booker de dagene du ønsker for en symbolsk sum. Så lett blir det!

Kort vei til bl.a. Horisont, Gullgruven og Åsane Storsenter

Gjør unna handleturen på Kiwi Nyborg

Et slag golf på Bergen Golfklubb? Golfklubb

16

Vestlandshallen


Idyll ved Liavatnet

Liavatnet

Åsane terminal

17

Illustrasjonsbilde bygg B1 og B2. Avvik i leveranse kan forekomme.


Elbil, elsykler, elsparkesykler

Verksted Syrom To bonusleiligheter Treningsrom

Hva er hvor? Her er en oversikt over hvor de ulike planlagte fellesrommene i Liaparken vil bli plassert. Plassering av fellesrommene er ikke endelig vedtatt og kan endres. 18

Sykkelverksted


Planterom

Fellesrom m/ kjøkken & terrasse

Matkasserom

Elbil, elsykler, elsparkesykler

Arbeidshub

19

Illustrasjonsbilde bygg B1 og B2. Avvik i leveranse kan forekomme.


20


LIAPARKEN

Leilighet B1 204

B1

Bonus leiligheter Gi gjestene dine hotellfølelsen

B2

Får du besøk til helgen, men har ikke nok sengeplasser til gjestene dine? Null problem, bare book en av de to bonusleilighetene! Gi gjestene dine den digge hotellfølelsen ved å tilby dem et hyggelig, trygt og helt privat sted å overnatte. En bonusleilighet er på ca. 40 m2 BRA og har egen inngang, 1 soverom med dobbeltseng, sovesofa i stue, mini-kjøkken og bad – nesten som et hotellrom.

Baderom 3,8 m2

Entre 5,3 m2

Dersom borettslaget ønsker det kan du enkelt bestille fullt kjøleskap til gjestene kommer, eller utvask av bonusleiligheten når de har dratt.

Hovedrom 25,0 m2

Sov1 6,4 m2

Med to bonusleiligheter til disposisjon i prosjektet trenger du ikke kjøpe større leilighet enn du egentlig trenger, med tanke på antall soverom.

Plantegning av bonusleilighet B1-204

21


Rom for hygge Stort fellesrom med kjøkken og terrasse

Illustrasjonsbilde bygg B1 og B2. Avvik i leveranse kan forekomme. I Liaparken vil det tilbys et stort fellesrom på ca. 80 m2 som kan reserveres enten du skal feire bursdag eller ha stort familiebesøk. Lokalet skal i hovedsak benyttes til fellesaktiviteter for alle beboerene i Liaparken, hvor dere kan ha aktiviteter sammen. Lokalet har stort kjøkken og gir rom for både felles middager og juleverksted. Med eget matkasserom ved inngangspartiet kan mat og drikke enkelt bestilles og leveres trygt ved større begivenheter, temakvelder, kurs eller samlinger. Fellesrom

Matkasserom

Her er det rom for hygge både for store og små. Med en raus terrasse utenfor, delvis skjermet av pergola kan man lett flytte de ulike sammenkomstene utendørs på flotte solskinnsdager.

22


23


Fellesrommet er gunstig plassert nær lekeplass for de minste barna!

Illustrasjonsbilde fellesrom i bygg B1, trinn 2. Forbehold om at det kan komme tekniske føringer. Avvik i leveranse kan forekomme.

24


25


Bibliotek i fellesrommet Koselig både for barn og voksne.

Arbeidshub Greit å kunne jobbe hjemmefra når minsten er pjusk.

Lekerom? Gjør hverdagen lettere for travle småbarnsforeldre. Glad i alt som kan vokse og gro? Her trenger du ikke egen hage for å få det til. Med eget planterom med drivhuslys kan du dyrke dine egne tomater og urter. Ekstra kjekt er det når du kan dele lidenskapen med andre likesinnede i Liaparken.

Syrom Sofaputer? Kjole? Lær deg å sy. 26

Atelier? Kanskje du har en kunstnerspire i deg?


r t r u -

Din stemme betyr noe Når du kjøper bolig i Liaparken kan du være med å si din mening angående hva borettslaget skal satse på av fellesfordeler. Liaparken er ekstraordinær når det gjelder delingsøkonomi. Her er det nemlig mulighet for en delingsøkonomi bestemt av beboerene selv. Det vil bli opprettet en spørreundersøkelse hvor alle kan stemme på hva de ønsker av fellesgoder i god tid før innflytting. Det vil også bli arrangert møter i fellesskap, kurs og husregler før man flytter inn. De ulike kursene i regi av BOB kan være alt fra plantekurs til matlaging. Vil du ha en utvask av leiligheten din? Eller kanskje noen som vasker for deg på det jevne? Vask av bilen? Tur med hunden? Noen å snakke med? Delta på kurs om emner du ønsker å lære om i samlingsrommet? Vi ordner det for deg! I Liaparken er vi oppatt av alle skal bli hørt, og din stemme er avgjørende for hvordan fellesskapet vil bli i fremover i Liaparken.

Klart vi kan fikse det! Hvem gjør delingsøkonomien enkel? Noen må sørge for at dørlåsen til hovedinngangen vedlikeholdes, plener klippes, lekeplassen er i orden, leiligheten din blir vasket og filteret i ventilasjonsanlegget blir byttet. BOB har gjort dette i over 75 år med gode resultater og referanser, og dette skal vi bli enda bedre på. BOB har utviklet en egen app med hundredevis av tjenester, som utvides hele tiden, enten direkte eller via våre samarbeidspartnere, som alle har dine behov i fokus.

27


BÆREKRAFTIGE, GRØNNE HJEM 28


29


Grønt og bærekraftig Liaparken miljøsertifisert til karakteren “Very good”

Fokus på bærekraft øker i stor grad i dagens samfunn. De fleste i dag er opptatt av miljøfremmende tiltak i sitt nærmiljø. BOB ønsker å bidra til det grønne skiftet. Å bygge grønt og bærekraftig, er fremtiden. Liaparken er et av Norges første boligprosjekt bygget etter BREEAM sine miljøsertifisering krav, og er med på å sette standard for boligutbygging i Bergen. Her får du garantert et miljøvennlig hjem! BREEAM står for Building Research Establishment`s Environmental Assessment Method, og er verdens eldste og Europas ledende miljøsertifiseringsverktøy for bygninger. BREEAM-NOR er den norske tilpasningen av BREEAM. Sertifiseringen har ni kategorier: Arealbruk & økologi

Forurensing

Helse Miljøvennlige materialer & innemiljø

Vann

Transport

Avfall

Energi

Ledelse

Liaparken sertifiseres til BREEAM med karakteren «Very good» Dette betyr gjennomtenkte miljøløsninger inn i alle deler av boligutviklingen, fra materialvalg og arealbruk til avfallshåndtering. Man trenger ikke oppfylle alle krav i alle kategorier, men det blir gjort et utvalg som tilsammen gir en karakter. I Liaparken har vi blant annet gjort tiltak innen: Helse og innemiljø. Rene materialer uten giftstoffer som gir godt inneklima. Energi. Energibrønner, for å minimere unødig energibruk. Det etableres energibrønner i bakken for å hente jordvarme til varmt tappevann og oppvarming til fellesarealene. Ivaretakelse av flora og fauna. Det har blant annet vært økolog på tomten for å se etter eventuelle arter som kanskje må tilbakeføres etter utbygging. Etablering av insekthotell og fuglekasser. Grønne uterom og fellesarealer. Frukttrær og bærbusker.

Transport. Etablering av delingsordning for både bil-, sykkel-, og sparkesykkel. Mulighet for lading av bil og sykkel. Innendørs sykkelparkering. Forurensing. Våre byggemetoder skal medføre minst mulig forurensing til luft og vann, og generere minst mulig støy i byggeperioden. Vann. Det er viktig å bruke mindre vann. Derfor får hver bolig vannmåler og kan følge med på eget forbruk. Grøntområdene fylles med planter som utelukkende er avhengig av nedbør. Miljøvennlige materialer. Byggematerialene er giftfrie og det brukes aldri tømmer fra regnskogen. Materialene er robuste for å minimere skader, slitasje og vedlikehold. Avfall. Avfall sorteres, måles og registreres i byggeperioden. Det etableres kildesortering av husholdningsavfall.

30


Energibrønner, for å minimere unødig energibruk I Liaparken vil det etableres energibrønner i bakken for å hente jordvarme til en væske-vann varmepumpe. Varmepumpen gir varmt tappevann og oppvarming til fellesarealene. Samtidig sparer du også både lommeboken og miljøet.

Ivaretakelse av flora & fauna I Liaparken ønsker vi våre aller minste gjester velkommen med fuglekasser og insektshotell. Foruten å bidra til et biologisk mangfold og hjelpe de utrydningstruede artene, er det veldig kjekt for både store og små å følge med på hvem som flytter inn hvor. Og er vi heldige, blir det kanskje noen fugleunger til våren?


Grønne uterom og fellesarealer Listen er lagt høyt for at fremtidige beboere skal trives i Liaparken. Med MAD arkitekter i spissen og Dronninga landskap sin hånd på uteområdene blir det både spennende arkitektur, vakre detaljer og flere grønne uterom. Her er det lagt vekt på både sosiale og private soner.

32


Illustrasjonsbilde av felles uteområde bygg B1, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

33


34

Illustrasjonsbilde bygg B1, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.


Mange møteplasser perfekt for nabomingling I Liaparken er den unike arkitekturen i perfekt samspill med naturen, her bygges gangveier og plattinger naturlig inn i terrenget. Det etableres store fellesterrasser, mange små møtepunkt og klatrepark for de større barna. Fellesområdene bærer preg av mye grønt, vakre detaljer og spennende møtepunkt med benker, gangveier, trapper og vannveier – de perfekte rammene for naboprat. Her er listen lagt høyt for at du skal trives – både inne og ute. Med solrik beliggenhet og gode utsiktsforhold over nærområdet og Liavatnet, er det bare å glede seg til solrike dager.

35


Illustrasjonsbilde bygg B2, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme. Illustrasjonsbilde leilighet B1-206, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Illustrasjonsbilde leilighet B1-601, trinn 2. 36 Avvik i leveranse kan forekomme.


Private uterom Ønsker du å trekke deg tilbake og nyte solen? I Liaparken får alle hver sin private uteplass enten det måtte være terrasse, balkong eller atrium – eller begge deler! Leilighet B2-207 får to balkonger i tillegg til terrasse. Velg om du vil ha privat uteplass tett på de grønne fellesarealene, eller helt eller delvis skjermet fra de andre naboene. Uteplassene vil variere i størrelse, alt etter hvilken leilighet du velger. Det vil også variere hvilke uteplasser som får tredekke og betong, eller begge deler. Se de ulike planløsningene fra side 50 hva som passer best for deg.

Illustrasjonsbilde leilighet B2-402, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme. 37


Liaparken for de yngste

I Liaparken planter vi frukttrær og bærbusker til glede for store og små beboere.

38

Gressbakker om sommeren, akebakker om vinteren.


Rom for lek, akebakker og klatretrær Ved hovedinngangen i Liaparken vil det bli en stor lekeplass utstyrt med ulike lekeapparater for de minste barna. Her kan du ta deg en kopp kaffe på den flotte terrassen ved fellesrommet like ved, mens smårollingen leker. Lekeplassene beplantes med busker med spiselige bær som for eksempel rips. På vinterstid kan man ake i akebakken, samt ned ved siden av trappen mot lekeplassen. Gøy! Oppe i lien mot Flaktveitvegen er det laget klatreskog for de litt større barna. Her blir det naturlige klatreløyper og balanselek.

Illustrasjonsbilde bygg B1 og B2. Avvik i leveranse kan forekomme. 39


LEILIG HETENE 40


Småhus over 1 plan Illustrasjonsbilde av leilighet B1-601, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme. 41


Småhus over 2 plan Illustrasjonsbilde av leilighet B2-403, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

Standardleilighet

Atriumsleilighet

Illustrasjonsbilde av leilighet B2-504, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

Illustrasjonsbilde av leilighet B1-206, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme. 42


Boliger utenom det vanlige

Sjelden er man så heldig at man kan velge blant så mange ulike boligtyper som i Liaparken. Her finner du alt fra standard 2-, 3- og 4-roms leiligheter, til småhus over ett eller to plan. Drømmer du om ditt eget walk-in-closet? Trinnfri adkomst, fleksible planløsninger og alt på ett plan? Din egen lille, hemmelige hage? Ekstra takhøyde og spektakulære vinduer ut mot verden? Eller trenger du bare et ekstra bad? Liaparken har mange boligtyper for å dekke ulike behov og skape et godt bomiljø på tvers av generasjoner. Vi har satt opp en oversikt til deg på de to neste sidene – som gjør det enklere å finne akkurat det du er på jakt etter! Noen begrep som er greie å ha oversikt over: Standardleiligheter 2-, 3- og 4-roms leiligheter fra 41,2 til 93,2 m2. Selv standardleilighetene i Liaparken er utenom det vanlige. Samtlige leiligheter får ferdig installerte hvitevarer, samt lys- og varmestyring fra Futurehome. Flere får walk-in-closet (WIC), eller det er tilrettelagt for dette. Noen har ekstra bad eller toalett i tillegg. Les mer på side 53. Atriumsleiligheter 3-roms leiligheter som omkranser sitt eget lille private uterom i tillegg til terrasse i front. Atriumet er uten overbygg og fungerer både som lufteplass og lysinnslipp til leiligheten. Les mer på side 82.

43

Småhus Boligen for deg som liker eneboligfølelsen men samtidig ønsker fordelene ved å bo sammen. Boligene har som oftest ekstra store vinduer i front, høyt under taket og kan ha opptil flere frittliggende sider. Småhus over 1 plan Boliger fra 60,5 til 88,3 m2. Tre til 4 rom. Les mer på side 88. Småhus over 2 plan, familieboliger Dette er de største leilighetene i Liaparken. Boligene har 4-5 rom og er fra 79,4 til 114,7 m2. Les mer på side 102.


Oversikt kvaliteter Leilighetsnr.

Futurehome

Walk-incloset (WIC)

Ekstra bad eller WC

Atrium

Standardleiligheter 2-roms B2-101

*

B2-208

*

B2-303

*

B2-307

*

B2-401

*

B2-408

*

B2-409

*

*

B2-503

*

(*)

B2-504

*

(*)

B2-104

*

(*)

B2-105

*

(*)

B2-107

*

B2-108

*

B2-201

*

B2-203

(*) (*)

3-roms

*

*

*

*

*

B2-205

*

*

*

B2-206

*

(*)

B2-209

*

B2-301

*

B2-302

*

B2-304

*

B2-402

*

B2-405

*

B2-410

*

B2-505

*

B2-506

*

B2-507

*

*

4-roms B2-102

*

B2-509

*

*

* *

(*) betyr at du har mulighet til å få walk-in-closet, dersom du ønsker det. Det tas forbehold om trykkfeil .

44

Kontorsone

Ekstra takhøyde

Skråvindu


Leilighetsnr.

Futurehome

Walk-incloset (WIC)

Ekstra bad eller WC

Atrium

Kontorsone

Ekstra takhøyde

Skråvindu

Atriumsleilighet 3-roms B2-305

*

*

*

B2-306

*

*

*

B2-406

*

*

*

B2-407

*

*

*

*

Småhus over 1 plan 3-roms B2-103

*

*

*

*

*

B2-106

*

*

*

*

*

B2-202

*

*

*

B2-308

*

*

*

B2-404

*

*

*

B2-502

*

*

*

B2-508

*

*

*

B2-602

*

B2-606

*

*

*

B2-607

*

*

*

*

*

*

*

(*)

*

4-roms B2-601

*

B2-603

*

*

Småhus over 2 plan, familiebolig 4-roms B2-204

*

*

*

*

B2-403

*

*

*

*

B2-501

*

*

*

*

B2-604

*

*

B2-605

*

*

(*)

5-roms B2-207

*

*

*

45

*


Gode kvaliteter i Liaparken Styr lys & varme fra telefonen

Leilighetene bygges etter Tek 17 som sikrer deg som beboer en høy teknisk standard. Det blir bl.a. balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner som gir deg et friskt og godt inneklima, • Smarthus fra Futurehome; lys- og varmestyring • Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning • Kjøkken- og baderomsinnredning fra HTH • Integrerte hvitevarer fra Siemens • Helflisede bad, utenom gjestetoalett/WC • 3-stavs eikeparkett • Fibernett- og kabel-TV GET. Trenger du hjelp til innstallasjon kan det være godt å vite at vår leverandør står klar til å hjelpe deg i hele tre uker etter du har flyttet inn. • Universell utforming • Private uteplasser til alle • Garasje & heis • Sykkelparkering • Egen sportsbod • Porttelefon med kamera- og talefunksjon ved hovedinngang. Hver leilighet får også egen ringeknapp utenfor privat inngangsdør.

Smarthus fra Futurehome Få en enklere, tryggere og smartere hverdag med Smarthus fra Futurehome. I Liaparken leveres det en startpakke inkludert i prisen som tilbyr smart styring til sikkerhet, belysning og bedre komfort. Pakken kan utvides etter eget ønske og behov og inkludere både ventilasjon og solskjerming. Det jobbes også med en rekke andre produkter, bl.a. integrasjon mot IKEA sine smarthus produkter. Med Futurehome sin App kan du kontrollere både lys og varme med et enkelt trykk fra smarttelefonen din. Greit å automatisk kunne senke temperaturen om natten eller når huset er tomt. Dersom dører eller vinduer står åpne over lengre tid kan man også automatisk senke temperaturen slik at man sparer strøm. Bra for deg, og bra for miljøet! For utvidelse av systemet finner du mer informasjon i tilvalgsdelen, eller veiledning fra leverandør. Spør oss så hjelper vi deg! Startpakke for Smarthus har 3 års bindingstid.

46


En leilighet, to forskjellige stiler

Illustrasjonsbilde med standard leveranse. Leilighet B1-206, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Betongvegg og synlige installasjoner, eller helt vanlig? Kunne du tenke deg en leilighet med et noe røffere uttrykk? I Liaparken kan du velge om du vil ha betongvegger med synlige installasjoner, eller om du vil ha det helt vanlig med gipsvegger. Ønsker du vanlige vegger kan du velge mellom 3 veggfarger, dersom det er samme farge i hele leiligheten – uten tillegg i pris.

Illustrasjonsbilde leilighet B1-206, trinn 2. Her vist med tilvalg som betongflater og med mørkt stilfullt kjøkken. Avvik i leveranse kan forekomme. Andre fliser, servant eller blandebatteri på badet?

Velg blant flere parkettvarianter. Standardlevereanse er 3-stavs eikeparkett.

Bytte parkett eller kjøkkenfront? Bytte parkett Er du tidlig ute i kjøpeprosessen kan du eller påvirkekjøkkenfront? interiørvalgene i boligen din.

Er duviltidlig ute i kjøpeprosessen kan du Det utarbeides en tilvalgsliste med påvirke interiørvalgene i boligen din. ulike valgmuligheter og priser. Kanskje Det vil utarbeides en innvendig, tilvalgslisteandre med ønsker du glassdører ulike valgmuligheter og priser. Kanskje fronter på kjøkkenet eller 1-stavs parkønsker du glassdører innvendig, andre ett? Mulighetene er mange, du avgjør fronter på kjøkkenet selv hvordan ditt nye eller rede 1-stavs skal bli. parkett? Mulighetene er mange, du avgjør selv hvordan ditt nye rede skal bli. 47


Illustrasjonsbilde med tilvalg. Leilighet B1-206, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Kjøkken & bad Tryll frem gode retter på kjøkken levert fra kvalitetsleverandøren HTH. Som standard blir det hvite, slette fronter – type glatt hvit. Benkeplate i laminat. Klassisk, tidløs innredning som faller i smak hos de fleste. Er du tidlig ute kan du velge mellom kjøkkenfrontene Glatt grå, Oslo eller Stockholm – uten pristillegg. Kanskje ønsker du å kombinere andre modeller og farger? Integrerte hvitevarer fra Siemens følger selvsagt med og inkluderer induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Bad Noen av leilighetene får to bad, eller gjestetoalett i tillegg til hovedbadet. Badene blir helfliset, utenom gjestetoalett/WC. Det blir vegghengt toalett, varme i gulv og spotter i tak. Ønsker du annen innredning, eller andre fliser er det gode muligheter for å gjøre personlige tilpasninger så lenge du er tidlig ute i prosessen.

48


Integrerte hvitevarer fra Siemens inkludert! Induksjonstopp Stekeovn Oppvaskmaskin

Illustrasjonsbilde av standard kjøkkenfront Glatt Hvit fra HTH

Velg mellom 4 ulike kjøkkenfronter – uten tillegg i pris Glatt hvit (standard), Glatt grå, Oslo og Stockholm. Oslo

Stockholm

49


Salgstrinn 1 51 unike leiligheter på høyt nivå

Illustrasjonsbilde bygg B2, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.


Romkart Ønsker du et bestemt antall rom eller type bolig? Her får du en rask oversikt over hvor de ulike boligtypene er plassert.

Standardleiligheter, 2-roms : 9 stk.

Småhus over 1 plan, 3-roms: 10 stk.

Standardleiligheter, 3-roms: 18 stk.

Småhus over 1 plan, 4-roms: 2 stk.

Standardleiligheter, 4-roms: 2 stk.

Småhus over 2 plan, 4-roms: 5 stk.

Atriumsleiligheter, 3-roms: 4 stk.

Småhus over 2 plan, 5-roms: 1 stk. B2-605 B2-604

B2-501

B2-601

B2-503

B2-502 B2-402 B2-401 B2-301 / B2-302

B2-202 B2-101

B2-403

B2-404

B2-303

B2-304

B2-201

B2-504

B2-603

B2-505

B2-405

B2-406

B2-204

B2-103

B2-407

B2-607

B2-507

B2-508

B2-509

B2-408

B2-409

B2-410

B2-307

B2-308

B2-208

B2-209

B2-306

B2-205

B2-104

B2-606

B2-506

B2-305

B2-203

B2-102

B2-602

B2-206

B2-105

B2-207 B2-106

B2-107

B2-108

B2-401 B2-101 B2-108 B2-102

B2-405

B2-402

B2-407 B2-408

B2-410

B2-403

B2-103 B2-104 B2-105 B2-106 B2-107

B2-404

1. etasje

B2-201

B2-406

B2-409

4. etasje

B2-501 B2-209 B2-208 B2-207

B2-504 B2-505 B2-506 B2-503

B2-205 B2-206

B2-203 B2-204

B2-502

B2-507

B2-509

B2-202

2. etasje B2-301

B2-302 B2-303 B2-304

B2-601

B2-305

B2-306

B2-508

5. etasje

B2-602 B2-603

B2-606

B2-308 B2-307

6. etasje

3. etasje 51

B2-604 B2-605 B2-607


Illustrasjonsbilde med standard leveranse. Leilighet B2-504, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

52


Standardleiligheter 2-, 3- og 4-roms

Illustrasjonsbilde med tilvalg. Leilighet B2-402, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

29 lyse standardleiligheter fra 41,2 til 93,2 m2. Alle leilighetene har lys- og varmestyring fra Futurehome. Flere av leilighetene har walk-in-closet (WIC), eller det er tilrettelagt for dette. Noen har også ekstra bad eller gjestetoalett. Velg mellom 9 stk. 2-roms for deg som bare trenger et soverom, men likevel ønsker å ha god plass i oppholdsrommet. Du kan uansett leie en av de to bonusleilighetene når du får gjester på besøk! Ønsker du flere soverom har vi 18 stk. 3-roms og 2 stk. 4-roms som standardleiligheter også. Noen får private terrasser/balkonger inn mot de grønne fellesarealene, andre mer skjermet. Studer de ulike plantegningene på de neste sidene hvilken løsning som passer deg best. Her er noe for et hvert ønske og behov. • Noen har ekstra bad eller gjestetoalett/WC i tillegg. • Flere med walk-in-closet, evt. mulighet for det. • Private terrasser/balkonger til alle. • Futurehome, lys- og varmestyring.

53


LIAPARKEN Stue/Kjøkken 19,0 m2

Terrasse 11,1 m2

4,9 m2

Leilighet B2 101

B1

2-roms standardleilighet Bad

Bad

Entre BRA: m2 3,941,2 m Terrasse: 12,2 m2 P-rom: 39,6 m2 Sportsbod 2

B2

Sov I

10,4 m2

4,9 m2

B2-101

BRA: 41,2 m2 P-rom: 39,6 m2 Entre 3,9 m2 Etasje: 1. etasje Sportsbod

Stue/Kjøkken

Bad

19,0 m2

4,9 m2

Entre

I

3,9 m2

m2

Terrasse 12,2 m2

Sov I 10,4 m2

01 1: 100

Dato

23.09 .2019

0

1

2

3

4

5m

et

Liavatn

B1

B2 1:100

1

2

5

N

Dato

B2 101 1:100

06.12.2019

54

0

1

2

3

4

5m


Evt. WIC

Leilighet B2 208 B1

BRA: 54,9 m2 Terrasse: 7 m2 P-rom: 53,2 m2 Sportsbod

2-roms standardleilighet

Sov I

Evt. WIC

12,0 m2

Bad

Entre

5,1 m2

3,5 m2

B2

B2-208 Terrasse 7,0 m2

BRA: 54,9 m2 P-rom: 53,2 m2 Etasje: 2. etasje Sportsbod

Sov I

12,0 m2 Evt. WIC Entre

Bad

3,5 m2

5,1 m2

Stue/Kjøkken 31,0 m2 Sov I 12,0 m2

Stue/Kjøkken

N

31,0 m2

Terrasse 7,0 m2

Terrasse 7,0 m2

Dato

B2 208 1:100

06.12.2019

et

Liavatn

B1

B2 N

B2 208 1:100

1:100

1

2

5

Dato

06.12.2019

0

55

1

2

3

4

5m


,9 m2

Sov I

9,3 m2

2-roms standardleilighet

4,9 m2

Entre

B1

Bad

Bad 303 Leilighet B2 3,8 m2

BRA: 45,3 m2 Balkong: 7,5 m2 P-rom: 43,1m2 Sportsbod

B2

Balkong 7,5 m2

Stue/Kjøkken 23,8 m2

B2-303 BRA: 45,3 m2 P-rom: 43,1 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod

Bad 4,9 m2

Entre 2

3,8 m

Sov I 9,3 m2

kken

Balkong 7,5 m2

Stue/Kjøkken 23,8 m2

Dato

03 1:100

06.12.2019

0

1

2

3

4

5m

et Liavatn

B1

B2

N

1:100

1

2

5

Dato

B2 303 1:100

14.02.2020

56

0

1

2

3

4

5m


Evt. WIC

Leilighet B2 307 B1

BRA: 47,1 m2 Balkong: 13,1 m2 P-rom: 44,4 m2 Sportsbod

Bad

Entre

Evt. WIC

4,1 m

4,9 m

2

2-roms standardleilighet

B2

Sov I

14,0 m2

2

B2-307

Bad

Entre

Evt. WIC

Sov I

BRA: 47,1 m2 P-rom: 44,4 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod

4,9 m2

4,1 m2

Stue/Kjøkken

14,0 m2

19,8 m2

Sov I

Stue/Kjøkken

14,0 m2

19,8 m2

N

Balkong

Balkong 13,1 m2

12,8 m2

B2 307 1: 100

Dato

18.09 .2019

et

Liavatn

B1

B2

N

1:100

B2 307 1:100

1

2

5

Dato

06.12.2019

0

57

1

2

3

4

5m


,4 m

2-roms standardleilighet Balkong 7,3 m2

Bad

B2-401 4,9 m2

Bad

4,9 m2

Stue/Kjøkken 22,6 m2

Leilighet B2 401 Sov I

Entre

9,8 m BRA: 47,6 m2 6,0 m Balkong: 7,5 m2 P-rom: 44,8 m2 Sportsbod 2

BRA: 47,6 m2 P-rom: 44,8 m2 Etasje: 4. etasje Sportsbod

B1

Bod

LIAPARKEN

Bod

2,4 m2

2

B2

Bod

1,1 m2

Entre

6,0 m2 Bad 4,9 m2

Stue/Kjøkken 22,6 m2

Bod

1,1 m

2

2

01 1: 100

Balkong

Sov I

Entre

7,5 m2

9,8 m2

6,0 m2

Dato

23.09 .2019

0

1

2

3

4

5m

2,4 m2

Bod 1,1 m2

et

Liavatn

Bod

B1

B2 1:100

1

2

5

N

Dato

B2 401 1:100

06.12.2019

58

0

1

2

3

4

5m


Bod

Bad

Stue/Kjøkken

A: 3,0 m2

3,8 m2

31,2 m2

LIAPARKEN

2-roms standardleilighet

Entre

7,8 m2

Leilighet B2 408Stue/Kjøkken

B1

31,2 m2

B2-408Terrasse

BRA: 59,8 m2 Terrasse: 7,8 m2 P-rom: 55,2 m2 Sportsbod

7,8 m2

B2

BRA: 59,8 m2 P-rom: 55,2 m2 Etasje: 4. etasje Sportsbod

Sov I

10,7 m2 Bad

Bod

3,8 m2

A: 3,0 m2

N Entre 7,8 m2

Stue/Kjøkken 31,2 m2

Terrasse 7,8 m2

Sov I 10,7 m2

Dato

B2 408 1:100 Terrasse

Liavatn

7,8 m2

31.10.2019

B1

et B2 1:100

1

2

5

N

B2 408 1:100

Dato

06.12.2019

0

59

1

2

3

4

5m


Wic

2,7 m2

Entre

Bad

3,5 m2

5,1 m2

Leilighet B2 409 B1

2-roms standardleilighet Sov I

9,8 m2

Bad

5,1 m2

BRA: 54,2 m2 Balkong: 7,4 m2 P-rom: 52,6 m2 Sportsbod

B2

Stue/Kjøkken 29,7 m2

B2-409 BRA: 54,2 m2 P-rom: 52,6 m2 Etasje: 4. etasje Sportsbod

Balkong 7,4 m2

Wic

Entre

2,7 m2

Bad

3,5 m2

5,1 m2

Sov I

jøkken

9,8 m2

Stue/Kjøkken 29,7 m2

Balkong 7,4 m2

Dato

09 1:100

06.12.2019

0

1

2

3

4

5m

et

Liavatn

B1

B2

N

1:100

1

2

5

Dato

B2 409 1:100

06.12.2019

60

0

1

2

3

4

5m


Evt. WIC

Leilighet B2 503 B1

BRA: 50,6 m2 Terrasse: 7,1 m2 P-rom: 48,8 m2 Sportsbod

2-roms standardleilighet

B2

3,4 m

11,6 m2

Bad

Entre

Evt. WIC

Sov I

5,1 m2

2

B2-503 2 BRA: 50,6 m Terrasse 7,12m P-rom: 48,8 m Etasje: 5. etasje Sportsbod 2

Sov I

Bad Stue/Kjøkken 5,1 m

Entre

Evt. WIC

11,6 m2

3,4 m2

Sov I

Stue/Kjøkken

11,6 m2

27,0 m2

27,0 m2

2

N

Terrasse 7,1 m2

Terrasse 7,1 m2

Dato

B2 503 1:100

06.12.2019

et

Liavatn

B1

B2

N

1:100

B2 503 1:100

1

2

5

Dato

06.12.2019

0

61

1

2

3

4

5m


Evt. WIC

3,6 m2

5,1 m2

Leilighet B2 504 B1

n

Entre

Bad

2-roms Evt. WIC standardleilighet

BRA: 50,6 m2 Stue/Kjøkken Sov 2I Terrasse: 7,1 m 27,1 m 11,5 m P-rom: 48,9 m2 Sportsbod 2

2

B2

B2-504 Terrasse 7,1 m2

BRA: 50,6 m P-rom: 48,9 m2 Sov I Etasje: 5. etasje 11,5 m2 atrium Sportsbod 2

Bad

Entre

5,1 m2

3,6 m2

Stue/Kjøkken 27,1 m2

Evt. WIC

Sov I 11,5 m2

Terrasse 7,1 m2

Terrasse 7,1 m2

Dato

04 1:100

atrium 1

06.12.2019

0

2

3

4

5m

et

Liavatn

B1

B2 N

1:100

1

2

5

Dato

B2 504 1:100

06.12.2019

62

0

1

2

3

4

5m


Stue/Kjø

Leilighet B2 104

1,7 m2

BRA: 72,6 m2 Terrasse: 7,0 m2 P-rom: 68,4 m2 Sportsbod

32,1 m2

Bad

B1

Bod

4,9 m2

3-roms standardleilighet

B2

Stue/Kjøkken

32,3 m2

B2-104, B2-105, B2-206

Entre

32,1 m2

Stue/Kjø

Evt. WIC

6,7 m2

BRA: 72,6 m2 Terrasse 7,0 m P-rom: 68,4 m2 Terrasse Etasje: 1. og 2. etasje 8,4 m Sportsbod 2

Bad

Bod

4,9 m2

1,7 m2

Stue/Kjøkken

Entre

32,1 m2

6,8 m2

2

Evt. WIC

N

Sov II

Sov I

7,8 m2

14,8 m2

Sov I

Sov II

14,9 m2

7,8 m2

N

B2-104 B2-105

B2 104 1: 100 Terrasse 7,0 m2

B2 206 1: 100

2

Liavatn

1:100

1

5

Dato

18.09 .2019

B1

et B2

B2 104 1:100

Dato

04.11.2020

0

1

2

3

4

5m

B2-206 B2-104

4.11.2020

18.09 .2019

Terrassene varierer fra 7,0 m2 til 8,5 m2

Terrasse 7,0 m2

Dato B2-206

63

B2-105


m2

Sov I

4,6 m2

10,9 m2

Entre

6,4 m2

Leilighet B2 107

Sov I 3-roms 10,9 m standardleilighet

Stue/Kjøkken

2

31,8 m2

B1

tre

Bad

BRA: 64,1 m2 Terrasse: 11,1 m2 P-rom: 63,0 m2 Sportsbod

B2

Sov II

B2-107

7,6 m2

BRA: 64,1 m2 P-rom: 63,0 m2 Etasje: 1. etasje Sportsbod

Terrasse 11,1 m2

Bad

Sov I

4,6 m2

10,9 m2

Entre 6,4 m2

Stue/Kjøkken 31,8 m2

Sov II 7,6 m2

Dato

07 1:100

06.12.2019

0

1

2

3 4 Terrasse

5m

11,1 m2

et

Liavatn

B1

B2 1:100

N

1

2

5

Dato

B2 107 1:100

06.12.2019

64

0

1

2

3

4

5m


LIAPARKEN

Entre

Bad

5,2 m2

Bad

5,1 m2

4,7 m2

3-roms standardleilighet

Leilighet B2 108 B1

BRA: 93,2 m2 Balkong: 7,8 m2 P-rom: 91,4 m2 Sportsbod

Stue/Kjøkken

WIC

49,9 m2

B2

3,7 m2

B2-108 Sov I

10,6 m

BRA: 93,2 m2 2 P-rom: 91,4 Sov II m 9,1 m Etasje: 1. etasje Sportsbod

2

2

Entre

Bad

Bad

5,2 m2

5,1 m2

4,7 m2

Stue/Kjøkken

WIC

49,9 m2

3,7 m2

Sov I

N

10,6 m2

Sov II

Balkong

Dato

B2 108 1:100

9,1 m2

7,8 m2

Sov II

Balkong

9,1 m2

7,8 m2

06.12.2019

et

Liavatn

B1

B2 1:100

1

2

5

N

B2 108 1:100

Dato

06.12.2019

0

65

1

2

3

4

5m


Bad

bod Leilighet B2 201 4,6 m 2,2 m 2

2

B1

3-roms standardBad leilighet 4,6 m

BRA: 66 m2 Balkong: 7,1 m2 Entre P-rom:6,2 m 62 m2 Sportsbod 2

Stue/Kjøkken 29,5 m2

B2

2

B2-201

Sov II

Sov I

6,6 m2

12,7 m2

Balkong 7,1 m2

ntre

m2

01

BRA: 66 m2 P-rom: 62 m2 Etasje: 2. etasje Sportsbod

bod

Bad

2,2 m2

4,6 m2

Entre 6,2 m2

Stue/Kjøkken 29,5 m2

Sov I

12,7 m2 Sov II

Sov I

6,6 m2

12,7 m2

Balkong 7,1 m2

Dato

1:100

06.12.2019

0

1

2

3

4

5m

et

Liavatn

B1

B2

N

1:100

B2 201

1

2

5

Dato

1:100

06.12.2019

66

0

1

2

3

4

5m


Ba

4,9

Leilighet B2 203 B1

Entre

Bad

BRA: 92,1 m2 Terrasse: 14,4 m2 P-rom: 88,1 m2 Sportsbod

3-roms 4,6 m standardleilighet

5,8 m2

4,9 m2

Bad

B2

2

Sov II

15,8 m2

Stue/Kjø 33,3 m2

B2-203

Wic

8,1 m2 BRA: 92,1 m2 P-rom: 88,1 m2 Etasje: 2. etasje Sportsbod

Entre

Bad

5,8 m2

4,9 m2

Bad 4,6 m2

Sov II

Terrasse

15,8 m2

14,4 m2

Wic 8,1 m2

Stue/Kjøkken 33,3 m2

N

Sov II

Sov I

2

15,8 m

11,3 m2

Stue/Kjøkken 2

33,3 m

Sov I 11,3 m2

B2 203

Liavatn

Terrasse 14,4 m2

Dato

1:100

06.12.2019

B1

et

Terrasse 14,4 m

1:100

N

B2 203

1:100

21

B2 2

5

Dato

06.12.2019

0

67

1

2

3

4

5m


LIAPARKEN bod

2,8 m2

WC

Stue/Kjøkken

36,1 m Leilighet B2 205

2,3 m2

Sov I

9,8 m2

2

B1

3-roms standardleilighet

BRA: 81,1 m2 Terrasse: 8,0 m2 P-rom: 75,5 m2 Sportsbod

B2-205 Sov I

B2

Sov II

9,8 m2

8,5 m2

BRA: 81,1 m2 P-rom: 75,5 m2 Etasje: 2. etasje Sportsbod

Bad

Entre

Wic

WC

5,1 m2

4,7 m2

6,1 m2

2,3 m2

Terrasse 8,0 m2

bod 2,8 m2

Sov I 9,8 m2

Stue/Kjøkken 36,1 m2

Sov II 8,5 m2

Dato

05 1:100

06.12.2019

0

1

3

4

5m

Terrasse 8,0 m2

et

Liavatn

B1

2

B2 1:100

1

2

5

N

B2 205 1:100

Dato

06.12.2019

68

0

1

2

3

4

5m


LIAPARKEN

Bad

4,6 m2

Entre

8,3 m2

3-roms standardleilighet

Leilighet B2 209 B1

BRA: 65 m2 Balkong: 13,2 m2 P-rom: 63,7 m2 Sportsbod

Sov I

Bad

10,5 m2

4,6 m2

B2

Stue/Kjøkken

B2-209 Sov II 7,0 m2

BRA: 65 m2 P-rom: 63,7 m2 Etasje: 2. etasje Sportsbod

Entre 8,3 m2

Stue/Kjøkken 31,5 m2

Bad

Sov I 10,5 m2

4,6 m2

Stue/Kjøkken

Sov II 7,0 m2

N

Stue/Kjøkken 31,5 m2

Stue/Kjøkken

Balkong 13,2 m

Dato

B2 209 1:100

2

06.12.2019

Balkong 13,2 m2

et Liavatn

1:100

1

2

B2

5

N

B2 209 1:100

Dato

06.12.2019

0

69

B1

1

2

3

4

5m


LIAPARKEN Stue/Kjøkken 34,8 m2

Leilighet B2 301 B1

3-roms standardleilighet

Sov II 7,5 m2

BRA: 68,7 m2 Balkong: 7,5 m2 P-rom: 67,6 m2 SportsbodBad

Balkong 7,5 m2

B2-301

B2

4,6 m2

Entre

Sov I

7,0 m2

12,3 m2

BRA: 68,7 m P-rom: 67,6 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod 2

Stue/Kjøkken 34,8 m2

Bad

Sov II

,6 m2

7,5 m2

Balkong 7,5 m2

Entre

7,0 m2

Bad 4,6 m2

Dato

01 1:100

06.12.2019

0

1

Sov I

Entre

12,3 m2

7,0 m2

2

3

4

5m

et

Liavatn

B1

B2 1:100

1

2

5

N

Dato

B2 301 1:100

06.12.2019

70

0

1

2

3

4

5m


LIAPARKEN

Sov

13,3

Sov

7,5 m

Leilighet B2 302

3-roms standardleilighet

B1

BRA: 66,7 m2 Balkong: 7,1 m2 P-rom: 64,2 m2 Sportsbod

Sov I

13,3 m

Sov II 7,5 m2

Bad

5,1 m2

2

B2

B2-302

Entre

7,0 m2

BRA: 66,7 m2 P-rom: 64,2 m2 Etasje: 3. etasjeBalkong 7,1 m Sportsbod 2

Stue/Kjøkken

29,3 Bad

Sov I

m2

2

5,1 m

13,3 m2

Sov II

Entre

7,5 m2

7,0 m2

N

Stue/Kjøkken 29,3 m2

Balkong

Balkong 7,1

m2

Dato

B2 302 1:100

2

7,1 m

06.12.2019

et Liavatn

B1

B2 1:100

1

2

5

N

B2 302 1:100

Dato

06.12.2019

0

71

1

2

3

4

5m


LIAPARKENSov I

Entre

11,9 m2

6,3 m2

bod

2,2 m2

2

B2-304

Sov II 7,6 m2

B1

3-roms Sov I standard11,9 m leilighet

Leilighet B2 304

BRA: 73,1 m2 Balkong: 8,4 m2 P-rom: 69,4 m2 Sportsbod

B2

Stue/Kjøkken 36,9 m2

BRA: 73,1 m P-rom: 69,4 m2 Sov II 3. etasje Etasje: 7,6Sportsbod m2 2

Balkong

Bad

8,4 m2

4,6 m2

Sov I

Entre

11,9 m2

6,3 m2

bod 2,2 m2

Sov II 7,6 m2

Stue/Kjøkken

Dato

04 1:100

36,9 m2

06.12.2019

0

2

3

4

5m

Balkong 8,4 m2

et

Liavatn

B1

1

B2 1:100

1

2

5

N

Dato

B2 304 1:100

06.12.2019

72

0

1

2

3

4

5m


LIAPARKEN Sov II

Entre

9,7 m2

8,8 m2

So

12,

Leilighet B2 402

3-roms standardleilighet

B1

BRA: 77.6 m2 Balkong: 17,2 m2 P-rom: 73,2 m2 Sportsbod

Sov I

12,0 m

Bad

5,1 m2

2

B2

B2-402 Bod 2,4 m2

Sov II

Entre

9,7 m2

8,8 m2

Bod 1,1 m2

BRA: 77,6 m2 P-rom: 73,2 m2 Etasje: 4. etasje Sportsbod

Stue/Kjøkken 34,9 m2

Bad

Sov I

Balkong 17,2 m2

5,1 m2

2

12,0 m

Stue/Kjøkken

N

34,9 m2

Dato

B2 402 1:100

06.12.2019

Balkong

Balkong

Liavatn

17,2 m2

et

17,2 m2

B1

B2 1:100

1

2

5

N

B2 402 1:100

Dato

06.12.2019

0

73

1

2

3

4

5m


Sov I

11,3 m2

Leilighet B2 405 B1

3-roms standardleilighet

Entre 5,1 m

2

BRA: 61,6 m2 Terrasse: 12,6 m2 Stue/Kjøkken 2 P-rom: 59,3 30,2 mm Sportsbod

B2

2

Bad

3,8 m2

bod

1,3 m2

B2-405

Sov II

BRA: 61,6 m2 P-rom: 59,3 m2 Etasje: 4. etasje Sportsbod

7,0 m2

Stue/Kjøkken 30,2 m

Terrasse

Sov I

12,6 m2

2

11,3 m2

Entre 5,1 m2

Stue/Kjøkken 30,2 m2

Bad 2

3,8 m

bod 1,3 m2

Sov II 7,0 m2

Dato

05 1:100

06.12.2019

0

1

Terrasse 2 2 3

4

12,6 m

5m

et

Liavatn

B1

B2 1:100

N

1

2

5

Dato

B2 405 1:100

06.12.2019

74

0

1

2

3

4

5m


Bad

Leilighet B2 410

5,1 m2

Bod

B1

A: 2,9 m2

BRA: 77 m2 Terrasse: 23,2 m2 P-rom: 72,1 m2 Sportsbod Bod

A: 2,9 m

Bad

5,1 m

Sov I

14,0 m

2

Entr

3-roms standardleilighet

B2

2

2

19 x 182 = 3450

14,0 m2

6

Sov I

5,1 m2

5

Bad

4

9,5 m

3

2

Entre

B2-410

Sov II 7,4 m

2

2

BRA: 77 m2 P-rom: 72,1 m2 Etasje: 4. etasje Sportsbod

Bod A: 2,9 m2

Entre

Sov II

9,5 m2

7,4 m2

Bad

5,1 m2

19 x 182 = 3450

Stue/Kjøkken

6

5

4

3

2

33,6 m2 19 x 182 = 3450

Stue/Kjøkken 33,6 m2

6

5

4

3

2

N

Bad 5,1 m2

B2 410

Terrasse 23,2 m2

Liavatn

Bad

5,1 m2

1:100

B2 410

06.12.2019 B1

et

N

Dato

1:100

1:100

1

2

Terrasse 23,2 m2

B2

5

Dato

06.12.2019

0

75

1

2

3

4

5m

9,5 m


4,9 m2

Evt. WIC

LIAPARKEN

3,7 m2

Entre

Bod

7,5 m2

3,7 m2

Sov I

11,5 m2

Sov I

11,1 m2

B1

3-roms standardleilighet

Leilighet B2 505 BRA: 72,2 m2 Terrasse: 7,8 m2 P-rom: 66,5 m2 Stue/Kjøkken Sov II 34,3 m Sportsbod 6,6 m

B2

2

2

B2-505 BRA: 72,2 m2 Terrasse 2 P-rom: 7,1 m 66,5 m Etasje: 5. etasje Sportsbod 2

Terrasse 7,8 m2

Bad

Bod

4,9 m2

Evt. WIC

Stue/Kjøkken

3,7 m2

Entre

7,5 m2

34,3 m2

Sov I

11,5 m2

Sov I

rasse

Stue/Kjøkken

Sov II

11,1 m2

34,3 m2

6,6 m2

Terrasse

m2

7,1 m2

Dato

05 1:100

06.12.2019

Terrasse

0

1

2

3

4

7,8 m2

5m

et

Liavatn

B1

B2 1:100

1

2

5

N

B2 505 1:100

Dato

20.04.2020

76

0

1

2

3

4

5m


5,1 m

4,9 m2

Sov II

14,5 m2

LIAPARKEN Entre

3-roms standardleilighet

8,5 m2

Sov II Leilighet B2 506 2 B1

14,5 m

BRA: 78,4 m2 Terrasse: 7,3 m2 P-rom: 70,7 m2 Sportsbod

Wic 2

5,1 m2

4,9 m2

B2-506

BRA: 78,4 m2 P-rom: 70,7 m2 Etasje: 5. etasje Sportsbod

9,4 m2

Bod

Bad

3,2 m

7,3 m2

Sov I

31,6 m2

31,6 m2

Terrasse

B2

Stue/Kjøkken

Stue/Kjø

Entre 8,5 m2

Sov II 14,5 m2

Terrasse

N

7,3 m2

Stue/Kjøkken

Sov I

31,6 m2

9,4 m2

Terrasse 7,3 m2

Dato

B2 506 1:100

06.12.2019

et

Liavatn

B1

B2 1:100

1

2

5

N

B2 506 1:100

Dato

06.12.2019

0

77

1

2

3

4

5m


Bad

3,8 m2

LIAPARKEN

Sov I

13,4 m2

Bad

Entre

7,5 m2

3,8 m2

3-roms standardleilighet

Bod Leilighet B2 507 3,4 m

Sov II

2

B1

7,1 m

2

BRA: 68,1 m2 29,3 m Balkong: 11,9 m2 P-rom: 63,1 m2 Sportsbod Stue/Kjøkken 2

B2-507

B2

Bod

2 BRA: 3,4 m2 68,1 m P-rom: 63,1 m2 Etasje: 5. etasje Sportsbod

Bod

4,7 m2

Balkong 11,9 m2

Bad

4,6 m

Bad 3,8 m2

2

Sov I 13,4 m2

Entre 7,5 m2

Bod 3,4 m2

Sov II 7,1 m2

Stue/Kjøkken 29,3 m2

Bod

4,7 m2

Bod

Dato

07 1:100

4,7 m2

06.12.2019

0

1

2

4

5m

Balkong 11,9 m2

4,6 m2

Bad 4,6 m2

et

Liavatn

Bad

B1

3

B2 1:100

1

2

5

N

Dato

B2 507 1:100

06.12.2019

78

0

1

2

3

4

5m


LIAPARKEN

Bad

Sov III

5,1 m2

bod

8,4 m2

1,1 m2

Entre

4-roms WIC 6,6 m standardleilighet

6,4 m2

Leilighet B2 102

B1

wc

BRA: 89,4 m2 Terrasse 1: 12,4 Sov m2 III 8,4 m2 Terrasse 2: 5,5 m2 P-rom: 86,2 m2 Sportsbod

2

2,0 m2

Stue/Kjøkken 31,5 m2

B2

B2-102 BRA: 89,4 m2 P-rom: 86,2 m2 Etasje: 1. etasje Sportsbod

Sov I

14,5 m2

Bad 5,1 m2

bod 1,1 m2

Entre 6,4 m2

WIC

wc Sov III 8,4 m2

6,6 m2

2,0 m2

Stue/Kjøkken

Sov II

31,5 m2

8,6 m2

N Sov I 14,5 m2

Stue/Kjøkken

Sov II

31,5 m2

8,6 m2

Terrasse 2 5,5 m2

Dato

B2 102 1:100

06.12.2019

Terrasse 2 2

5,5 m

Terrasse 1 Liavatn

12,4 m2 Terrasse 1 12,4 m2

B1

et B2 1:100

1

2

5

N

B2 102 1:100

Dato

06.12.2019

0

79

1

2

3

4

5m


9,3 m2

LIAPARKEN 2,3 m2

Sov II

11,7 m2

Leilighet B2 509

Bad

4,6 m2

6,4 m2

10,3 m2

B1

4-roms standardleiligheter

Sov I

Entre

BRA: 87,5 m2 Balkong: 9,2 m2 P-rom: 81,0 m2 Sportsbod

B2

B2-509 Sov I

Bod

6,4 m2

Stue/Kjøkken 34,0 m

2,1 m2

2

BRA: 87,5 m2 P-rom: 81,0 m2 Etasje: 5. etasje Sportsbod

Sov II 11,8 m2

WC 2

2,5 m

Sov III 9,3 m2

Balkong 9,2 m2

Entre

Sov I

10,2 m2

6,4 m2

Bad 4,6 m2

Stue/Kjøkken 34,0 m2

9

Stue/Kjøkken 34,2 m2

Dato

09 1:100

06.12.2019

0

et

Liavatn

B1

1

2

3

4

5m

Sov I

Balkong

11,8 m2

9,2 m2

Balkong 9,2 m2

B2 1:100

B2 509 1:100

1

2

5

Dato

11.11.2020

80

0

1

2

3

4

5m

11.11.2020


81


Leilighet med standard leveranse.

Illustrasjonsbilde leilighet B1-206, trinn 2. Her vist med tilvalg som betongflater og med mørkt stilfullt kjøkken. Avvik i leveranse kan forekomme.

82

Leilighet med tilvalg.


Atriumsleiligheter 3-roms Velg mellom 4 stk. 3-roms atriumsleiligheter fra 61,6 til 79,2 m2 i 4. eller 5. etasje. Leilighetene omkranser sitt eget lille private uterom i tillegg til terrasse i front. Atriumet er uten overbygg og fungerer som lufteplass og lysinnslipp til leiligheten din. Utgang til atrium er enten fra stue- og kjøkken, soverom eller kontoret. Innred ditt lille, private uterom med store puter og pledd, slapp av og les en god bok – det du måtte ønske.

Leilighet med standard leveranse. • 1 stk helfliset bad. • 3 stk.med kontorsone. • To av leilighetene har walk-in-closet. i tilknytning til hovedsoverommet. • Privat atrium i tillegg til terrasse. • Futurehome, lys- og varmestyring.

Alle illustrasjonsbilder på denne siden er fra leilighet B1-206, trinn 2. Noen av bildene viser standard leveranse og noen viser tilvalg. Avvik i leveranse kan forekomme.

83


LIAPARKEN Atrium 8,0 m2

Entre

6,3 m2

Leilighet B2 305 38,8 m2

2

bod

B1

Atrium 3-roms 8,0 m atriumleilighet

Stue/Kjøkken

3,9 m2

B2-305

BRA: 77,4 m2 Balkong: 8,3 m2 Atrium: 8,0II m2 Sov 8,1 m P-rom: 75,4 m2 Sportsbod

B2

2

Balkong

Kontorsone 3,5 m2

8,3 m2

BRA: 77,4 m 2 P-rom: opphold 75,4 m Etasje: 3. etasje Sportsbod 2

Sov I

Bad

12,1 m2

4,9 m2

Atrium 8,0 m2

Entre 6,3 m2

Sov II 8,1 m2

Stue/Kjøkken 38,9 m2

bod 3,9 m2

Sov II 8,1 m2

Balkong 8,3 m2

Balkong 8,3 m2

05 1: 100

Dato

18.09 .2019

opphold 0

1

2

3

4

5m

et Liavatn

B1

B2 1:100

1

2

5

N

Dato

B2 305 1:100

06.12.2019

84

0

1

2

3

4


APARKEN

Sov I

Kontorsone 3,5 m

Entre

11,9 m2

2

Atrium

7,9 m2

8,0 m2

3-roms atriumleilighet

lighet B2 306 B1

A: 79,2 m2 lkong: 16,2 m2 rium: 8,0 m2 rom: 74,9 m2 ortsbod

5,1 m2

B2

Atrium

Kontorsone 3,5 m

2

Wic

5,2 m

B2-306 Sov II

8,0 m2

8,0 m2

Sov I

BRA: 79,2 m2 Bod P-rom: 74,9 m2 A: 2,1 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod

Entre

11,9 m2

7,9 m2

Sov

10,2

Bad

5,1 m2

Wic

5,3 m2

Atrium 8,0 m2

Bod

A: 2,1 m

N 2

Sov II

10,3 m Stue/Kjøkken

Sov II

2

36,7 m

8,0 m2

2

Balkon 8,8 m2

Stue/Kjøkken

Sov II

36,7 m2

8,0 m2

B2 306 1: 100

Balkong 16,6 m2

Balkong

Dato

18.09 .2019

Balkong 2 8,8 m2

16,2 m2

et Liavatn

2 306 1:100

Bad

B1

B2 1:100

1

2

5

Dato

14.05.2020

0

1

85

2

3

4

5m


LIAPARKEN

Atrium 7,5 m2

Sov II

Leilighet B2 406

3-roms atriumleilighet

9,0 m2

B1

06

7,5 m2

Bad

4,9 m2

Entre

4,1 m2

B2-406

BRA: 74,5 m2 Atrium: 7,5 m2 Stue/Kjøkken 30,6 m Terrasse: 7,6 m2 P-rom: 72,7 m2 Sportsbod 2

B2

Sov II 9,0 m2

BRA: 74,5 m P-rom: 72,7 m2 Etasje: 4. etasje Sportsbod 2

Terrasse 7,5 m

2

atrium

Atrium

Wic

Sov I

A: 10,2 m2

11,6 m2

7,5 m2

Atrium 7,5 m2

Sov II 9,0 m2

Bad 4,9 m2

Stue/Kjøkken 30,6 m2

Entre 4,1 m2

atrium

1: 100

Dato

atrium

Terrasse

18.09 .2019

0

1

2

7,6 m2

3

4

5m

et

Liavatn

B1

B2 1:100

1

2

5

N

Dato

B2 406 1:100

06.12.2019

86

0

1

2

3

4

5m


Leilighet B2 407 2

BRA: 61,6 m Atrium: 7,5 m2 Terrasse: 12,4 m2 P-rom: 60,6 m2 Sportsbod

Wic

B1

Atrium 7,5 m2

Kontorsone 3,7 m

9,4 m

2

So

3,3 m2

Sov I

7,4

2

3-roms atriumleilighet Sov II 9,0 m2

B2

B2-407

Sov II 7,4 m2 Atrium

BRA: 61,6 m2 P-rom: 60,6 m2 Etasje: 4. etasje atrium Sportsbod

Wic

7,5 m2

Kontorsone

Sov I

3,7 m2

9,4 m2

3,3 m2

Sov II 9,0 m2

Sov II 7,4 m2

Bad

Stue/Kjøkken

4,6 m2

Sov II 9,0 m2

25,2 m2

N Bad 4,6 m2

Stue/Kjøkken 25,2 m2

Entre

4,5 m2

Entre 2

4,5 m

B2 407 1: 100

Terrasse

atrium

12,4 m2

atrium

Dato

24.09 .2019

Terrasse 12,3 m2

et

Liavatn

B1

B2

N

1:100

B2 407 1:100

1

2

5

Dato

06.12.2019

0

87

1

2

3

4

5m

Ba

4,6


Illustrasjonsbilde med tilvalg. Leilighet B1-601, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

88


Småhus over 1 plan 3- og 4-roms Illustrasjonsbilde med tilvalg. Leilighet B1-601, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Velg mellom 10 stk. 3-roms og 2 stk. 4-roms småhus over 1 plan fra 60,5 til 88,3 m2. Tre av leilighetene har ekstra bad eller WC og tre har walkin-closet, evt. mulighet for det. Her har alle leilighetene ekstra god takhøyde i hele eller deler av leiligheten og flere har store, spektakulære vindusflater. Se de neste sidene hvilken løsning du ønsker i akkurat din leilighet. Kanskje du ønsker bad i tilknytning til hovedsoverommet?

God takhøyde i alle leilighetene, samt spektakulære vindusflater i flere!

• Ekstra takhøyde i alle leilighetene. • Flere med skråvindu. • Noen har ekstra bad eller gjestetoalett i tillegg. • Flere med walk-in-closet, evt. mulighet for det. • Private terrasser/balkonger til alle. • Futurehome, lys- og varmestyring.

89


LIAPARKEN Bod

Bad

Entre

5,1 m2

4,4 m2

3,1 m2

2

A: 4,7 m2

BRA: 79,1 m2 Terrasse 1: 5,6 m2 II3,2 m2 Terrasse 2:Sov 8,2 m P-rom: 72,7 m2 Sportsbod

Sov I

9,4 m2

B2

2

B2-103

m

B1

3-romsBad 3,8 m småhus 1 plan

Bod

3,8 m2

WIC Leilighet B2 103

Stue/Kjøkken 33,7 m2

Bad

3,1 m2

Terrasse 2 3,2 m2

2

Terrasse 1

BRA: 79,1 m2 P-rom: 72,7 m2 Sov I 9,4 m2 Etasje: 1. etasje Sportsbod

5,4 m2

Bad

Entre

Bod

Bad

5,1 m2

4,4 m2

3,1 m2

3,8 m2

ov II

2 m2

Stue/Kjøkken

WIC

33,7 m2

A: 4,7 m2

Sov I 9,4 m2

Sov II 8,2 m2

Terrasse 2 3,2 m2

Terrasse 1 5,4 m

Terrasse 2 3,2 m2

2

Terrasse 1 5,6 m2

03 1: 100

Dato

18.09 .2019

0

1

2

3

4

5m

et

Liavatn

B1

B2 1:100

1

2

5

N

Dato

B2 103 1:100

06.12.2019

90

0

1

2

3

4

5m


Bad

5,1 m2

Leilighet B2 106

bod

5,1 m

WIC

Entre 4,8 m

2

B1

Bad

BRA: 79,4 m2 Terrasse: 8,2 m2 P-rom: 73,5 m2 Sportsbod

2,4 m2

3-roms småhus 1 plan

WC

6,2 m2

2

1,8 m2 B2

Sov II 8,8 m2

B2-106

bod

2,4 m2

Stue/Kjøkken

BRA: 79,4 m2 P-rom: 73,5 m2 Etasje: 1. etasje Sportsbod

34,1 m2

Bad

Entre

WIC

WC

5,1 m2

4,8 m2

6,2 m2

1,8 m2

Sov I

10,5 m2 bod

Sov II

2,4 m2

8,8 m2

Stue/Kjøkken 34,1 m2

N

Sov I 10,5 m2

Sov II 8,8 m2

Terrasse 8,2 m2 Terrasse 8,2 m2

B2 106 1: 100

Dato

18.09 .2019

et

Liavatn

B1

B2 1:100

N

B2 106 1:100

1

2

5

Dato

06.12.2019

0

91

1

2

3

4

5m


11,9 m2

bod Bad LIAPARKEN 1,8 m2

3,8 m2

Entre

6,2 m2

Leilighet B2 202

Bad

3-roms småhus 1 plan

B1

02

Sov I

Sov II

3,8 m2

BRA: 61,8 m2 6,8 m Balkong: 7,6 m2 P-rom: 58,6 m2 Sportsbod

2

B2

Stue/Kjøkken

B2-202

28,2 m2

Balkong 7,6 m2

BRA: 61,8 m2 P-rom: 58,6 m2 Sov II Etasje: 2.2etasje 6,8 m Sportsbod

Sov I

bod

Bad

11,9 m2

1,8 m2

3,8 m2

Entre 6,2 m2

Sov II 6,8 m2

Balkong 7,6 m2

Stue/Kjøkken 28,2 m2

Balkong 7,6 m2

Dato

1:100

31.10.2019

0

1

2

3

4

5m

et

Liavatn

B1

B2 1:100

1

2

5

N

B2 202

Dato

1:100

06.12.2019

92

0

1

2

3

4

5m


LIAPARKEN Entre

10,6 m

Bad

5,1 m2

2

3-roms småhus 1 plan

Sov I

Leilighet B2 308 BRA: 71,3 m2 Balkong: 8 m2 P-rom: 69,8 m2 Sportsbod

B1

11,3 m2

B2

Bad

5,1 m2

B2-308

Sov II

Stue/Kjø 33,3 m2

7,2 m2

BRA: 71,3 m2 P-rom: 69,8 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod

Entre 10,6 m2

Sov I 11,3 m2

Bad 5,1 m2

Sov II 7,2 m2

Stue/Kjøkken

N

33,3 m2

Balkong 8,0 m2

Stue/Kjøkken 33,3 m2

Balkong

Dato

B2 308 1:100

8,0 m2

31.10.2019

et

Liavatn

B1

B2 1:100

1

2

5

N

B2 308 1:100

Dato

06.12.2019

0

93

1

2

3

4

5m


LIAPARKEN

Leilighet B2 404

3-roms småhus 1 plan

Sov II

B1

04

4,6 m2

15,6 m2

BRA: 86,2 m2 Balkong: 7,9 m2 P-rom: 80,9 m2 Sportsbod

B2-404

B2

bod 1,3 m2

Stue/Kjøkken 42,9 m2

Bod

Sov I

3,6 m2

BRA: 86,2 m2 80,9 m2 SovP-rom: II 15,6Etasje: m2 4. etasje Sportsbod

8,5 m2

Entre

Balkong

7,2 m2

7,9 m2

Bad 4,6 m2

Sov II 15,6 m2

Stue/Kjøkken 42,9 m2

Balkong

Dato

1:100

7,9 m2

31.10.2019

0

1

2

3

4

5m

Balkong 7,9 m2

et

Liavatn

B1

B2 1:100

1

2

5

N

Dato

B2 404 1:100

14.02.2020

94

0

1

2

3

4

5m


LIAPARKEN Terrasse Sov I

11,2 m

4,1 m2

Entre

5,1 m2

3-roms småhus 1 plan

B1

Bad

10,5 m2

75,4 m2 6,4 m2 4,1 m2 73,9 m2

7,2 m2

2

Leilighet B2 502 BRA: Balkong: Terrasse: P-rom: Sportsbod

Sov II

Stue/Kjøkken 37,8 m2

B2

Sov II

B2-502

7,2 m2

BRA: 75,4 m2 P-rom: 73,9 m2 Etasje: 5. etasje Balkong 6,6 m Sportsbod

Terrasse

2

4,1 m2

Sov I 11,2 m2

Entre

Bad

10,5 m2

5,1 m2

Stue/Kjøkken 2 37,8 Sov II m 7,2 m2

N

Stue/Kjøkken 37,8 m2

B2 502 1: 100

Dato

23.09 .2019

Balkong 6,6 m2

Liavatn

Balkong 6,4 m2

B1

et B2 1:100

1

2

5

N

B2 502 1:100

Dato

06.12.2019

0

95

1

2

3

4

5m


Entre

5,9 m2

LIAPARKEN Sov I

Bad

11,8 m2

4,6 m2

3-roms småhus Sov I 11,8 1m plan

Leilighet B2 508 B1

Sov II

BRA: 7,7 m 69,6 m2 Balkong: 7,4 m2 P-rom: 62,9 m2 Sportsbod 2

2

B2-508 BRA: 69,6 m2 P-rom: 62,9 m2 Etasje: 5. etasje Sportsbod

B2

Stue/Kjøkken

T= 1,0 s

31,2 m2

Balkong 7,3 m2

Bod

II

4,7 m2

Entre

2

Sov I

6,2 m2

11,6 m2

Bad

4,6 m2

Sov II 7,3 m2

e/Kjøkken

08 m2 1: 100

Dato

20.09 .2019

0

1

2

3

4

5m Stue/Kjøkken 31,5 m2

7,4 m2

et

Liavatn

Balkong

B1

B2 1:100

1

2

5

N

Dato

B2 508 1:100

14.05.2020

96

0

1

2

3

4

5m


Leilighet B2 602 B1

Bad

BRA: 72,5 m2 Balkong: 18,1 m2 P-rom: 68,6 m2 Sportsbod

3-roms småhus 1 plan

4,9 m2

Bod

Stue/Kjøkken 32,2 m2

1,7 m2

B2

Entre

B2-602

6,8 m2

BRA: 72,5 m2 P-rom: 68,6 m2 Etasje: 6. etasje Sportsbod

Evt. Wic Stue/Kjøkken 32,2 m2

Bod

Entre

1,8 m2

6,8 m2

Bad 4,9 m2

Stue/Kjøkken 2

31,7 m

Evt. Wic

Sov II

Sov I

7,8 m2

Sov II

Sov I

7,5 m2

15,1 m2

N14,8

Balkong

Balkong 18,2 m2

18,1 m2

m2

Dato

B2 602 1:100

06.12.2019

et

Liavatn

B1

B2 1:100

B2 602 1:100

4.11.2020

1

2

5

Dato

04.11.2020

0

97

1

2

3

4

5m


Bod

2,4 m2

Bad

3,8 m2

Sov I

10,5 m2

2

Sov II 6,3 m

2

6,4 m2

B1

3-roms Bad 3,8 m småhus 1 plan

Leilighet Entre B2 606 BRA: 60,5 m2 Balkong: 7,2 m2 P-rom: 56,7 m2 Stue/Kjøkken 28,0 m Sportsbod

B2

2

B2-606 BRA: 60,5 m2 P-rom: 56,7 m2 Etasje: 6. etasje Sportsbod

Balkong 7,2 m2

Bod 2,4 m2

Bad 3,8 m2

Sov I

Entre

10,5 m2

6,4 m2

Sov II

Stue/Kjøkken

6,3 m2

28,0 m2

Balkong 7,2 m2

Dato

06 1:100

06.12.2019

0

1

2

3

4

5m

et

Liavatn

B1

B2 1:100

N

1

2

5

Dato

B2 606 1:100

06.12.2019

98

0

1

2

3

4

5m


10,3 m

LIAPARKEN Sov I

Sov II

10,3 m2

Leilighet B2 607

Bod

6,7 m2

3-roms småhus 1 plan

3,5 m2

B1

BRA: 72,5 m2 Balkong: 9,2 m2 P-rom: 66,6 m2 Sportsbod

Entre

B2

7,6 m2

Bad

Stue/Kjøkken B2-607

5,1 m2

35,4 m2

Bod

BRA: 72,5 m2 P-rom: 66,6 m2 Etasje: 6. etasje Sportsbod

3,5 m2

Sov I

Sov II

10,3 m2

6,7 m2

Entre 7,6 m2

Bad 5,1 m2

Bod 3,5 m2

N

Stue/Kjøkken 35,4 m2

Stue/Kjøkken 35,4 m2

Dato

B2 607 1:100 et Liavatn

Balkong

Balkong 9,2 m2

9,2 m2

06.12.2019

B1

B2 1:100

1

2

5

N

B2 607 1:100

Dato

14.02.2020

0

99

1

2

3

4

5m


Bad

Sov. 3 6,2 m2

Leilighet B2 601

n

Entre

6,4 m2

B1

4-roms Sov. 2 6,7 m småhus 1 planEntre

BRA: Bad 88,3 m2 5,1 m2 27,3 m2 Terrasse: Stue/Kjøkken P-rom: 38,5 m85,8 m2 Sportsbod

Bad

3,5 m2

2

2

B2-601

5,1 m2

Sov. 2 6,7 m2

B2

Sov I 16,2 m2

6,4 m2

Balkong 27,3 m2

BRA: 88,3 m2 P-rom: 85,8 m2 Etasje: 6. etasje Sportsbod

Bad

3,5 m2 Bad

Sov. 3 6,2 m2

5,1 m2

Sov. 2 6,7 m2 Entre 6,4 m2

Sov I 16,2 m2

Bad 3,5 m2

Stue/Kjøkken 38,5 m2

Sov I 16,2 m2 Balkong 27,3 m2

Dato

01 1:100

06.12.2019

0

1

2

3

4

5m

et

Liavatn

B1

B2 1:100

N

B2 601 1:100

1

2

5

Dato

06.12.2019

100

0

1

2

3

4

5m


Sov III

Entre

6,4 m2

4,5 m2

Leilighet B2 603 B1

BRA: 79,2 m2 Balkong: 7,5 m2 P-rom: 77,5 m2 Sportsbod

Bad

4,6 m

Sov III

4-roms småhus 1 plan

2

Sov II

B2

6,6 m2

Entre

6,4 m2

4,5 m2

Balkong

B2-603 7,5 m2

BRA: 79,2 m2 P-rom: 77,5 m2 Etasje: 6. etasje Sportsbod

Bad

Sov Sov III II 6,4 m 6,6 m2 2

4,6 m2

Entre 4,5 m2

Sov I

11,4 m2

Stue/Kjøkken 42,4 m2

Sov II

6,6 m Balkong

N

2

Sov I

7,5 m2

11,4 m2

Stue/Kjøkken 42,4 m2

Balkong 7,5 m2

Dato

B2 603 1:100

06.12.2019

et

Liavatn

B1

B2 1:100

N

B2 603 1:100

1

2

5

Dato

06.12.2019

0

101

1

2

3

4

5m


Illustrasjonsbilde med standard leveranse. Leilighet B2-403, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

102


Småhus over 2 plan, 4-roms familieboliger

Illustrasjonsbilde med standard leveranse. Leilighet B2-403, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

5 stk. 4-roms og 1 stk. 5-roms småhus over 2 plan fra 79,4 til 114,7 m2. Passer perfekt for storfamilen! Boliger for deg som ønsker fordelene med å bo sammen, men samtidig vil beholde eneboligfølelsen. Her er det plass til mange familiemedlemmer med opptil 3 soverom, ekstra oppholdsrom og evt. et bad i hver etasje. Flere av leilighetene får god takhøyde på opptil 4 m2 over hele eller deler av leiligheten. Noen har trekantformede vinduer i front, andre rektangulære. Uansett hvilken av leilighetene du måtte velge får du store vindusflater fra gulv til tak som gir godt med dagslys inne i leiligheten din. Alle leilighetene har 2 til 3 terrasser/ balkonger som du kan nyte både sol og utsikt over nærområdet fra sammen med familien din. • 2 etasjer • God takhøyde og store vindusflater i flere. • Noen har ekstra bad eller gjestetoalett i tillegg. • Flere med walk-in-closet, evt. mulighet for det. • Private terrasser/balkonger til alle. • Futurehome, lys- og varmestyring.


2 EntreTerrasse: 7,1 m 2 9,3 mBalkong: 6,8 m2 P-rom: 104,5 m2 Sportsbod

Sov II

10,3 m2

Bad

4,6 m2

Stue/Kjøkken 37,4 m2

B2

Plan 1

opphold

4-roms Bad 4,6 m småhus 2 plan

24,7 m2

Balkong 6,8 m

04

2

2

Sov1

Entre

11,7 m2

Bad

9,3 m2

bod

3,8 m2

37,4 m2

Bad

B2-204

4,6 m2

Sov II

Terrasse

10,3 m2

LIAPARKEN 7,1 m2

BRA: 111,2 m P-rom: 104,5 m2 Etasje: 2. etasje Sportsbod 2

Sov1

opphold 24,7 m2

Sov1

11,7 m2

Leilighet B2 204

Balkong 6,8 m2

11,7 m2

Stue/Kjøkken

3,9 m2

BRA: 111,2 m2 Terrasse: 7,1 m2 Balkong: 6,8 m2 P-rom: 104,5 m2 Sportsbod

Terrasse 7,1 m2

Plan 2 Entre

Terrasse 7,1 m

Bad

2

9,3 m2

bod

3,8 m2

3,9 m2

Dato

1:100

31.10.2019

0

1

N

2

3

4

Bad

5m

4,6 m2

Sov II

10,3 m2

opphold

et

Liavatn

B1

24,7 m2

B2

Sov1

11,7 m2

Balkong 6,8 m2

B2 204

1:100

Dato

14.05.2020

0

1:100

N

104

1

1

2

2

3

4

5m

5


bod

Sportsbod

Bad

4,9 m

bod

1,3 m2

T= 1,0 s 2

Bod

4,9 m2

Entre

1,3 m2

6,1 m2

4,2 m2

Bad 3,8 m2

Sov I

Sov I

Stue/Kjøkken

7,3 m2

32,3 m2

32,3 m2

4,0 m2

4-roms småhus 2 plan Bad

3,8 m2 B2-403

Stue/Kjøkken

7,2 m2

Bod

Stue/Kjøkken

7,2 m2

Bad bod

6,0 m2

Sov I

Plan 1

Entre

6,0 m2

Entre

1,3 m2

Opphold

32,3 m2

Sov II 17,8 Balkong 1 m2

18,4 m2

BRA: 109,3 m2 P-rom: 93,1 m2 Etasje: 4. etasje Sov II Sportsbod 17,8 m2

9,9 m2

B1

Opphold

Balkong 2 8,6 m2

18,1 m2

B2

Balkong 1 9,9 m2

Balkong 2

N

8,6 m2

T= 1,0 s

Plan 2 Bad

Bod

4,9 m2

4,2 m2

ntre

1 m2

kong 1

m2

N

Bad 3,8 m2

Dato

B2 403 1:100

Stue/Kjøkken 32,3 m2

Opphold

Sov II

18,4 m2

17,8 m2

06.12.2019

et

Liavatn

B1

Balkong 2

Dato

B2 403 1:100 8,6 m2

B2

20.04.2020

1:100

1

0

2

5

105

1

2

3

4

5m


Sov1

2 103,1 3,8 m m

P-rom: Sportsbod

7,8 m2

2

Evt. Wic

4-roms småhus 2 plan LIAPARKEN 44,8 m2

B2-501

Opphold

Plan 1

Bad

Stue/Kjøkken

Sov II

16,7 m2

17,3 m2

3,8 m2 Bad

4,9 m2

Sov1 7,8 m2

Balkong 28,1 m2

Evt. Wic

Entre

4,5 m2

O

Opphold m B2 501 2,8 16,7 m2 Bod

5,0 m

2

Sov II

2

1

Stue/Kjøkken 2

44,8 m

17,3 m2

Bad 4,9 m2

B1

BRA: 114,7 m2 P-rom:Leilighet 103,1 m2 Etasje: 5. etasje BRA: Sportsbod

Terrasse

Balkong: Terrasse: P-rom: Balkong Sportsbod

114,7 m2 28,1 m2 5,0 m2 103,1 m2

Balkong 28,1 m2

Entre

4,5Bm22

Terrasse 5,0 m2

Bod

28,1 m2

2

2,8 m

Plan 2

Bad

Sov1

3,8 m2

7,8 m2

Evt. Wic

N

Dato

01 1:100

Opphold

Stue/Kjøkken 06.12.2019

0

44,8 m2

1

2

3

16,7 m2

4

5m

Sov II

17,3 m2

Bad

4,9 m2

Liavatn

B1

Balkong 28,1 m2

et Entre

B2

4,5 m2

Bod

2,8 m

Terrasse

Dato

B2 501 1:100

20.04.2020

0

5,0 m2 2

1:100

N

106

1

2

5


B2

Opphold 17,8 m2

4-roms småhus 2 plan

Terrasse 4,0 m2

Sov II

Sov II 6,7 m

Opphold 17,8 m

2 Terrasse 4,0 m2

13,7 m2

2

Plan 1 Balkong

LIAPARKEN

B2-604

6,8 m2

Sov II 6,7 m2

Opphold/kjøkken

Leilighet B2 604

B1

27,6 m2 Opphold/kjøkken

27,6 m BRA: 79,4 m2 Sov Balkong: 6,8 mII2 13,7 m22 Terrasse: 4,0 m P-rom: 77,6 m2 Sportsbod

BRA: 79,4 m2 P-rom: 77,6 m2 Etasje: 6. etasje Sportsbod

2

Sov II 13,7 m2

Bad 4,9 m2

B2 Entre 3,9 m2

En

Balkong

3,9

N

6,8 m2

Plan 2 Terrasse 4,0 m2

Sov II 6,7 m2

Opphold 17,8 m2

Dato

B2 604 1:100

06.12.2019

Opphold/kjøkken 27,6 m2

Bad 4,9 m2

Sov II 2

13,7 m

et Liavatn

Balkong 6,8 m

2

B1 Entre 3,9 m2

B2

Dato

06.12.2019

0

1:100

1

2

1

3

4

5m

2

5

N

107


Terrasse 2: Opphold P-rom: 20,3 m Sportsbod 2

4,1 m2 81,0Sov m2 II

B2

Terrasse 4,1 m2

6,9 m2

Opphold/kjøkken

Sov II

13,9 m2

4-roms småhus 2 plan

28,3 m2

Bad

Plan 1

4,9 m2

Terrasse

Sov II

4,1 m2

6,9 m2

LIAPARKEN

Entre

3,9 m2

Opphold 20,3 m2

Opphold/kjøkken

B2-605

28,3 m2

Opphold/kjøkken 28,3 m2

Bad Leilighet B2 605 4,9 m

2

2

BRA: 82,9 m2 P-rom: 81,0 m2 Etasje: 6. etasje Terrasse Sportsbod

Sov II 13,9 m2

BRA: Terrasse Entre 1: 3,9 m Terrasse 2: P-rom: Sportsbod 2

34,9 m2

tre

m2

82,9 m2 34,9 m2 4,1 m2 81,0 m2

Plan 2

Terrasse 34,9 m2

Opphold 20,3 m2

Opp

28,3

Bad 4,9 m2

Sov II 13,9 m2

N

05 1:100

Dato

Entre 3,9 m2

06.12.2019

0

1

2

3

4

5m

et

Liavatn

B1

B2

B2 605 1:100

Dato Terrasse

06.12.2019

34,9 m2

1:100

1

0

1

2

3

2

4

5m

5

N

B2 108 605 1:100

Dato

06.12.2019

0


Bad

5,0 m2

Leilighet B2 207 B1

B1

Wic

5,3 m

2

Bad

5,0 m

B2

2

BRA: 99,1 m2 Terrasse: 4,6 m2 Balkong 1: 8,9 m2 Balkong 2: 8,8 m2 P-rom: 94,6 m2 Sportsbod

Plan 1

Sov II

10,3 m Bad

2

5-roms Entre 3,8 m småhus 2 plan

3,8 m2

B2

2

Sov III

Plan 2

Opphold

8,5 m2

16,8 m2

B2-207 Sov II

10,3 m2

Balkong 2

Wic

Bad

5,3 m2

8,8 m2

Bad

3,8 m2

Bad

BRA: 99,1 m2 P-rom:Entre m2 3,894,6 m Etasje: 2. etasje Sportsbod Balkong 1

3,8 m2

2

5,0 m

Entre

2

3,8 m2

8,9 m2

Sov II 10,3 m2

Sov III

Opphold

8,5 m2

bod 2,4 m2

Stue/Kjøkken

b

N

16,8 m2

Sov III

Opphold

8,5 m2

16,8 m2

Stue/Kjøkken Stue/Kjøkken 28,9 m2

28,9 m2

bod

2,

2,4 m2

28,9 m2

Balkong 2 8,8 m2

Balkong 2 8,8 m2

Sov II

Sov II 6,5 m2

Balkong 1

B2 207

2

8,9 m

Dato

1:100

05.11.2019

Sov I

Terrasse

Terrasse

B1

Liavatn

Balkong 1

6,5 m2

4,6 m2

6,5 m2

et

8,9 m2

4,6 m2

N

B2 1:100

1

2

5

Terrass 4,6 m2

0

1

2

3

4

B2 207 5m

Dato

1:100

06.12.2019

109

0

1

2

3

4


100

LIAVEGE

95 N EITVEGE FLAKTV

101

N

90

+90.0

+95.0

+93.0

+91.0

RING

JERM

+90.0

1:15

ARKE SYKKELP

STØYSK

102 Soverom 1

+100.0

+89.8

B1.202.05 NA: 10,8 m2

Stue/Kjøkken

Soverom 2 B1.202.04 NA: 6,2 m2

B1.201.03 NA: 26,0 m2

100

TYPE 2

B1 201 NA: 51,0 m2

Sjakt

A: 1,0 m2

Soverom 1 B1.201.02 NA: 13,0 m2

Stue/Kjøkken B1.202.03 NA: 37,8 m2

TYPE 21

+92.05

B1.201.01 NA: 3,5 m2

B1.202.02 5,1 m2

2,42

Gang

EL

1,96

utleie 1

B1 203 NA: 37,6 m2

Hovedrom

B1.203.04 NA: 21,8 m2

B1.200.15 NA: 17,0 m2

B1.203.01 NA: 2,9 m2

Sov1

B1.205.03 NA: 40,5 m2

TYPE 3

B1 205 NA: 74,2 m2

Baderom 2

B1.203.03 NA: 5,2 m2

+96.6

Stue/Kjøkken

2,23

Trapperom

Entre

1,44

B1.200.16 CA: 6,0 m2

B1.200.14 NA: 1,8 m2

+106.9

+93,1

B1.201.04 5,1 m2

Entre

B1.202.01 NA: 8,4 m2

A: 0,9 m2

Baderom 1

1,89

+93.1

NTE

KLATRPLA

Baderom 1

Entre

Sjakt

B1 202 NA: 71,9 m2

+92,05

B1.203.02 4,9 m2

103

Gang

B1.200.13 CA: 8,8 m2

Soverom 2 B1.205.04 NA: 7,1 m2

1,87

Sjakt

A: 1,5 m2

Hovedrom

Entre

B1.204.04 NA: 24,9 m2

B1.205.01 NA: 5,4 m2

Soverom 1 B1.205.02 NA: 12,0 m2

Baderom 4 B1.205.05 4,6 m2

1.46

utleie 2 B1 204 NA: 42,8 m2

Entre B1.204.01 NA: 5,2 m2

Baderom 3

2,6

B1.204.02 3,8 m2

Sov1

Gang

B1.200.17 NA: 62,2 m2

B1.204.03 NA: 6,4 m2

1,69

1,47 B1.206.04 NA: 36,6 m2

Sjakt

+103.5

A: 1,1 m2

Bod

Bod

Baderom 1

B1.206.06 NA: 3,4 m2

B1.206.05 5,1 m2

B1.200.201 NA: 5,0 m2

Gang

Bod

B1.200.11 NA: 5,6 m2

B1.200.202 NA: 5,0 m2

+93.1

FORTAU

B1.206.01 NA: 4,8 m2

104

104.3

+103.5

Entre

R

ENDE MU

EKSISTER

Stue/Kjøkken

1,53 TYPE 6 B1 206 NA: 72,2 m2

Bod

B1.200.205 NA: 5,0 m2

Bod

B1.200.206 NA: 5,0 m2

Soverom 2 B1.206.02 NA: 6,5 m2

Tekn.

B1.200.12 NA: 2,1 m2

Soverom 1

B1.206.03 NA: 11,2 m2

19

Soverom 2

Gym

B1.207.06 NA: 6,5 m2

B1.200.10 NA: 34,8 m2

Soverom 1

B1.207.05 NA: 11,2 m2

Entre

+96.6

B1.207.01 NA: 4,8 m2

TYPE 6S

Stue/Kjøkken

B1 207 NA: 72,2 m2B1.207.04

NA: 36,6 m2

+100.0

Bod

Baderom 1

B1.207.02 NA: 3,4 m2

B1.207.03 5,1 m2

105

Sjakt

A: 1,1 m2

Wic B1.208.06 NA: 3,1 m2

1,38

Bod

B1.208.04 NA: 3,3 m2

B1 208

B1.208.05 4,6 m2

Mikrobryggeri B1.200.09 NA: 28,0 m2

Sjakt

m2

A: 0,8 m2

B1.208.03 NA: 8,7 m2

1,5

Baderom 4

TYPE 7 NA: 70,2 Soverom 2

Soverom 1

17

B1.208.07 NA: 8,8 m2

Entre

+100.0

+106.9

B1.208.01 NA: 4,0 m2

Stue

175

B1.208.02 NA: 34,1 m2

Wic

B1.209.06 NA: 3,1 m2

Bod

Baderom 4

B1.209.04 NA: 3,3 m2

B1 209

B1.209.03 NA: 8,7 m2

Sjakt

m2

A: 0,8 m2

Soverom 1 B1.209.07 NA: 8,8 m2

Entre

21

106

B1.209.02 NA: 34,1 m2

4 103.50+

1,97

+96.6

0

B1.209.01 NA: 4,0 m2

Stue

17

1,6

+103.5

B1.209.05 4,6 m2

TYPE 7 Soverom 2NA: 70,2

Bod

B1.209.06 NA: 1,9 m2 B1.209.07 4,6 m2

Entre

Kjøkken

TYPE 8

B1.209.05 NA: 11,1 m2

B1.209.03 NA: 30,2 m2

+105.32

Soverom 1

B1.200.01 CA: 216,3 m2

B1.200.08 NA: 3,3 m2

107

+96.6

15

+93.1

Trapperom

15

SKJERM

5

5

0 15 0 15

B1.211.07 NA: 6,8 m2

107.

1,6

Soverom 2

+96.6

B1.211.06 NA: 4,5 m2

+110.4

B1.200.06 NA: 17,4 m2

Entre

+103.5

B1.211.01 NA: 4,8 m2

UNIK

B1 211 NA: 88,0 m2

Bod

Baderom 1

B1.211.02 NA: 3,2 m2

B1.211.03 5,1 m2

Sjakt

NA: 1,1 m2

14

Stue/Kjøkken B1.211.04 NA: 47,9 m2

108 +110.4

Sjakt

A: 1,1 m2

Bod

Baderom 1

Stue/Kjøkken

B1.212.06 NA: 3,4 m2

B1.212.05 5,1 m2

B1.212.04 NA: 35,7 m2

14

Entre

4

B1.212.02 NA: 6,5 m2

+106,9

+96.6

+98.1

Soverom 2 B1.213.06 NA: 6,5 m2

Stue/Kjøkken B1.213.04 NA: 35,7 m2

Soverom 1

Entre

B1.213.01 NA: 4,8 m2

B1.213.05 NA: 10,8 m2

9

10

0

B1 213 NA: 70,9 m2

Bod

Baderom 1

0

B1.213.02 NA: 3,4 m2

B1.213.03 5,1 m2

A: 1,1 m2

Baderom 4 B1.214.07 4,6 m2

1,77

+110.4

Entre

B1.214.04 NA: 6,5 m2

B1.214.01 NA: 4,2 m2

15

2,01

B1.214.05 NA: 11,1 m2

B1 214 NA: 72,5 m2

B1.214.03 NA: 30,2 m2

1.48

Soverom 1

B1.214.02 NA: 10,2 m2

0

11

2,09 +106.9

17

Entre

B1.215.01 NA: 4,2 m2

NA: 1,9 m2

Soverom 1

108

110

Trapperom

B1.200.02 NA: 20,6 m2

Wic

B1.216.03 NA: 3,1 m2

Baderom 4 B1.216.04 4,6 m2

B1.200.03 NA: 1,0 m2

B1.200.05 NA: 7,3 m2

+103.5

+106.9

2,44

KAFE Entre

B1.218.02 5,1 m2

Sjakt

+106

A: 1,0 m2

TYPE 2S

+100.0

96

+97,

2,07

25

6+ 98,9 6+

30

1:15

1:15

+89,

95

2,34

5

90,0

5+ +91,

00

+89.

65

OTELL

INSEKTSH

+90,

HO

30

B2.201.06 4,6 m2

Entre

+103

.5

+93, 10 +91, 30

B2.201.03 NA: 7,8 m2

bod

STØY

+101

VOLL

Stue/Kjøkken

.7

Wic

B2.203.02 NA: 8,0 m2

B2.203.05 NA: 33,5 m2

B2.202.02 NA: 6,7 m2

2,38

B2.202.03 NA: 27,3 m2

B2.100.205 NA: 5,8 m2

Entre

.5

B2.205.01 NA: 4,6 m2

NA: 1,0 m2

bod

+106

Wic

B2.205.07 NA: 2,8 m2

B2.205.02 NA: 6,1 m2

B2.205.03 NA: 2,3 m2

NA: 2,1 m2

.9 Sjakt

+100

NA: 0,5 m2

.0

Soverom 1

UNIK

B2 204 NA: 60,8 m2

B2.206.06 NA: 1,6 m2

UNIK

B2.205.06 NA: 36,0 m2

B2.204.03 NA: 11,8 m2

Bod

B2.205.04 NA: 9,8 m2

Stue/Kjøkken

Sov1

B2.200.01 CA: 91,2 m2

B2.204.02 NA: 37,3 m2

+113

Baderom 2

B2 206 NA: 72,3 m2

Stue/Kjøkken

.8

B2.206.02 4,9 m2

Entre B2.206.01 NA: 6,6 m2

Sjakt

A: A:1,0 1,0 m m22

Baderom 3

110

B2.207.05 3,8 m2

+93.

1

1,2

+8 +90,9,70 00 +89, 60

+89.

80

+103

Soverom 2 B2.205.05 NA: 8,5 m2

1,2

B2.207.04 NA: 1,6 m2

B2.206.05 NA: 31,9 m2

+96.

+103

6

+93.

Sjakt

bod

Stue/Kjøkken

B2.206.04 NA: 7,7 m2

.5

NA: 0,4 m2

B2.200.02 NA: 17,3 m2

B2.200.03 NA: 1,8 m2

B2.207.01 NA: 5,0 m2

1

,00

Trapperom

EL/ sjakt

Entre

+103

Soverom 1

B2.206.03 NA: 14,8 m2

1,2

Wic B2.208.05 NA: 2,6 m2

Entre

B2.208.01 NA: 3,4 m2

+110

.4 Entre

Baderom 4

TYPE 5S

B2 208 NA: 54,0 m2

B2.209.02 NA: 10,2 m2

Sjakt

A: 1,0 m2

+96,

NA: 0,7 m2

UNIK Stue/Kjøkken B2 209

+90.

B2.207.03 NA: 29,1 m2

Stue/Kjøkken

0

B2.208.03 NA: 30,1 m2

Soverom 2 B2.207.02 NA: 6,5 m2

B2.209.04 NA: 63,7 m2 NA: 31,3 m 2

1

00

+103

.5 Soverom 2 B2.209.03 NA: 6,8 m2

+93.

+8 +90,9,70 00

+90.

0,99

1,5

88.23

LIAFLATEN

Soverom 1

B2.209.05 4,6 m2

Sjakt

B2 207 NA: 50,0 m2

Stue/Kjøkken

.0

,00

B2.208.02 5,1 m2

B2.208.04 NA: 9,1 m2

UNIK

+100

+93.

AL

+103

B2.209.01 NA: 7,9 m2

Baderom 1 Soverom 1

1,96

30

KAN

+107

.5

Soverom 2

+90,

1

+96,

+91.

+1 etas

je

+90.

75

-1 etas

+90.

1,95

SS

1

00

+92,

60

LINGSPLA OPPSTIL IL BRANNB

105

0

1,5

8

+110

Gang

B2 205 NA: 80,8 m2

TYPE 16

6

+88.

6

11

+113

.4

B2.205.08 5,1 m2

Sjakt

Evt. Wic

1,7

20

EN

+110

+110

Baderom 1

+103

WC/BAD

1,2

+96.

+89.

.9

B2.100.204 NA: 5,8 m2

B2.204.01 NA: 5,0 m2

B2.204.04 4,6 m2

6

TVEG

+113

Bod

Entre

Baderom 4

1,26

LL

A: 1,6 m2

B2.203.04 NA: 11,7 m2

+96.

TVEI

,00

+106

BE

B2.200.04 NA: 3,1 m2

Sjakt

Soverom 1

65

STØYVO

SO 9. LA14Tm U³

Tekn.

Stue/Kjøkken

50

30

.5

B2.203.03 4,6 m2

+89.

+90,

+103 Baderom 4

6

FLAK

+114

Bod

0,4 1,5

Soverom 2

+89.

30

.7

.4

.9

B2.203.01 NA: 5,3 m2

B2 203 NA: 88,4 m2

LANTE

KLATREP

5

11

+111

+110

UNIK

B2.202.01 NA: 5,9 m2

UNIK

65

+90,

Entre

B2.203.06 NA: 8,6 m2

Entre

NG

+89.

Å BARN

B2.203.08 4,9 m2

NA: 1,0 m2

Soverom 2

B2.202.06 3,8 m2

GA

B2 202 NA: 60,8 m2

S SM LEKEPLAS

Sjakt

B2.201.02 NA: 10,2 m2

+96.

NA: 0,6 m2

+106

Baderom 2 Soverom 1

Sjakt

B2.202.04 NA: 11,7 m2

.7

.4

.9

B2.203.07 NA: 3,6 m2

Soverom 2

1,2

Soverom 1

+111

+110

+106

bod

Baderom 3

INN

.5

B2 201 NA: 77,4 m2

B2.201.01 NA: 7,9 m2

B2.202.05 NA: 1,8 m2

VED

+103

Baderom 4

+113

.7

.4

NA: 0,7 m2

UNIK

+90, 30 +89, 80

+111

.4

B2.200.05 NA: 17,3 m2

B2.201.05 NA: 2,2 m2

B2.201.04 NA: 40,6 m2

90

+89.

65

+89,

+110

Sjakt

bod Stue/Kjøkken

00

4 11

+110

Trapperom

10

70

+92,

4

11

5

11

+110

.4

+92,

10

00

5

1:1

5

+93, +94,

+91,

35

TRAFO

.4

10

.4

ÅL

05

+110

00

1,8

65

+89,

+90,

00

+94,

1,89

+89.

5

.4+110

95,31+

65

65

11 +110

00 1100

A

PERGOL

+96,

+93. 10 93 +90. +92. ,15+ 50 65 +91. 80 +92. +92.70 50 +93, +92. 10 00 +91. +91. +92, 70 00 +9 80 1.3 +92, 00 +91. +90. 3 00

+89.

+89.

3

11 9 11.5 0

98,9

+96,

1,35

00

+89, 00

,00

+108

1:3

+89,

KALE

4

11

+110

+106 .9

,00

00

00

FELLESLO

,00

+100

+98, 0+

1,2 ,60+

2 ET.

,90

+103

3 ET.

96,6

E

B1.218.03 NA: 25,8 m2

B1.217.04 NA: 6,3 m2

NS

Stue/Kjøkken

B1.217.03 NA: 10,0 m2

Soverom 3

RE

B1 218 NA: 50,7 m2

1,41

+96.6

B1.218.04 NA: 13,2 m2

1,5

Soverom 1

Soverom 2

1,61

B1.217.02 5,1 m2

B1.217.05 NA: 36,6 m2

1,11

B1.218.01 NA: 3,5 m2

Baderom 1

Stue/Kjøkken

1,37

B1 217 NA: 87,3 m2

11

4

11

Baderom 1

1,5

UNIK

2

112

+110.4

Tekn tom

B1.217.07 3,8 m2

B1.217.01 NA: 5,7 m2

3

B1.200.04 NA: 21,1 m2

Baderom 3

Entre

KOG KLATRES AV STORE TRÆR G BEVARIN

EL

Lager

B1.217.06 NA: 14,4 m2

11

Soverom 1

1,72

B1.216.06 NA: 8,7 m2

+93.1

2

A: 0,8 m2

B1.216.05 NA: 3,3 m2

+100

Sjakt Bod

111

B1.216.02 NA: 8,8 m2

109

B1.216.01 NA: 3,9 m2

2.4500

+103.5

1,75

Entre B1 216 NA: 70,2 m2

5.9750

9.0000

LINJE

B1.216.07 NA: 34,1 m2

TYPE 7S

11

4 ET. +103.5

Stue

Soverom 2

FUGLEK

1

+96.6

1,86 3,41

ASSER

B1.215.02 4,6 m2

1,38

SIKT

Baderom 4

1,49

2,56

2,4

1,65

NA: B1.215.03 11,1 m2

B1.215.05 NA: 6,5 m2

SG

Kjøkken B1.215.04 Bod

+100.0

Soverom 2

FO

B1 215 NA: 72,5 m2

B1.215.06 NA: 30,2 m2

0,4

RM

TYPE 8S

Stue

EN

G

VE

EIT

TV

B1.215.07 NA: 10,2 m2

AK

Soverom 1

FL

+106.9

+113.8

+96.6

+96.6

+93.1

3,14

130

3,04

Kjøkken TYPE 8

Stue

18

B1.214.06 NA: 1,9 m2

Soverom 2

1,41

S LEKEPLAS RN BA STØRRE

0 12 15 1

+93.1 +93.1

Sjakt

Bod

7,15

5

+109,0

TYPE 6S

13

5 12 5 12

+96.6

B1.212.03 NA: 10,8 m2

1,47

2,5

5 ET. +106.9

Soverom 2

Soverom 1

19

B1 212 NA: 70,9 m2

1,63

0

1,42

B1.212.01 NA: 4,8 m2

TYPE 6

1,6

5

B1

ELLER

RSEL INNKJØ

INGSKJ PARKER

B1.200.07 NA: 1,8 m2

Wic/kontor

NY STØY

+106.90

EL

B1.211.05 NA: 11,5 m2

0

+90.0

Gang

Tekn.

+100.0

16

B1.209.02 NA: 10,2 m2

+96.6

Soverom 1

21

3,06

B1 210 NA: 72,5 m2

Stue

NTE

KLATRPLA

B1.210.01 NA: 4,2 m2

+103.5

B1.209.04 NA: 6,5 m2

5

Soverom 2

16

1.63

Baderom 4

je

+90.

8

+91,

00

100

2 +90.

5

+92,

00 95

+90

JAKTER

SØPPELS

ET BEPLANT

+9

3.3

8

SE

TERRAS

+88.7

10

18 14

A C 26 22 D

16 12

5 E

SIKTLINJ

7 90

0

TEGNFORKLARING:

10

20

30

40

50 M

1 ET. (+93,10)

STØYSKJERM

PERGOLA

KLATREPLANTE JORDDYBDE 40 CM

2 ET. (+96,55)

BENK OG BORD

NATURSTEIN

BUNNDEKKER, JORDDYBDE 40 CM

3 ET. (+100,00) 4 ET. (+103,45)

VANNRENNE

BYGGEGRENSE

VANNRENNE MED RIST

FORMÅLSGRENSE

SEDUMTAK JORDDYBDE 20 CM

5 ET. (+106,90)

SØPPELSJAKTER

GUMMIDEKKE

NYE TRÆR JORDDYBDE 60 CM

6 ET. (+110,35)

INNKJØRING TIL PARKERING

SIKTLINJER FRISIKT

GRESS

B2 501 A:

Privat uteoppholdsareal

7 ET. (+113,80) NYE BYGG

103

FJELL

PRIVAT FORHAGE

FALLPIL

DAM \ KANAL \ FORDRØYNING GRØFT

EKSISTERENDE KOTER

KANT \ TERRENGMUR

EKSISTRENDE TRE

ASFALT

EKSISTERENDE BYGG

+101

NYE KOTER

INNGANG

+103,45

PUNKTHØYDE

E D C B Rev.

STØYSKJERM -STØYSKJERM OG TERRENG I SØR ER JUSTERT STØYSKJERM VEGETASJON, B2 +TVERRFORBINDELSE Beskrivelse

Dato Original format

BOB BBL

A0

Utarb. Fag

BYO BYO BYO BYO Kontr.

Underlagets filnavn Målestokk

LANDSKAPSPLAN

1:250 (A0) Dato

Utarbeidet

Oppdragsnr.

Tegningsnr.

2019-03-08

110

HFJ HJF HJF HFJ

Tegningens filnavn

LIAPARKEN

Dronningensgt. 22 0154 Oslo Tlf. 40 62 64 22

REKKVERK

2019-11-07 2019-10-30 2019-08-22 2019-06-27

e-post: post@dronninga.com www.dronninga.com

449

HJF

L-100

Kontrollert

BYO

Godkjent

PDS

Rev.

D

PDS PDS PDS PDS Godkj.

Landskap


Leveransebeskrivelse GENERELT

terrasser, fellesareal og boder utenfor leiligheten (sportsboder). Primære rom (P-rom) er det samlende nettoarealet av primære rom som stue, kjøkken, soverom, bad og entre (inkludert innvendige vegger).

Utbygger: BOB Eiendomsutvikling AS Hjemmelshaver: Liaparken Utvikling AS BOB Eiendomsutvikling AS har full disposisjonsrett over eiendommen. Arkitekt: MAD Arkitekter Eiendomsmegler 1 AS er engasjert til å selge prosjektet. Oppgjør vil bli foretatt av Eiendomsmegler 1 AS. Prosjektet består av 127 leiligheter fordelt på 2 salgs- og byggetrinn. Det er 51 leiligheter i første byggetrinn og 76 leiligheter i andre byggetrinn. I tillegg kommer ulike fellesrom i begge bygg. Prosjektet har parkeringskjeller under begge bygg med totalt ca. 114 parkeringsplasser. Begge bygg har parkering for HC, gjesteparkering og sykkelparkering. MC-parkering under bygg 1. Denne beskrivelsen, sammen med «Prisliste med megleropplysninger», redegjør for hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen, organisering av boliger, næringsarealer, fellesarealer og parkeringsanlegg, samt vilkår for kjøp. Prospektet er ikke fullstendig uten «Prisliste med megleropplysninger». DETALJPROSJEKTERING På salgstidspunktet er prosjektet ikke ferdig detaljprosjektert. Under detaljprosjekteringen må det påregnes mindre justeringer av planer, materialbruk og løsninger. Eksempler på dette er veggtykkelser, sjakter/innkassinger for tekniske føringer, mindre justeringer på kjøkkeninnredning, vinduer, dører, bodplassering og annet. Det må videre påregnes innkassinger ved tak i leilighetene for å skjule tekniske føringer/anlegg. Slike innkassinger er ikke vist på salgstegningene. Justeringer som er beskrevet over berettiger ikke endring av kjøpesummen så lenge justeringene ikke er vesentlige og påvirker leiligheten negativt mht. rom, funksjon og kvaliteter. Justeringer som beskrevet over kan også medføre mindre endringer i beregningsmessig areal på leilighet og uteplass/balkong, uten at dette berettiger endring av kjøpesum dersom leiligheten og prosjektets ytre mål er tilsvarende som på salgstidspunktet. Det tas forbehold om offentlige krav som måtte komme ifbm. nødvendige tillatelser. Bygget oppføres i henhold til Teknisk Forskrift 2017 – TEK17 og skal i tillegg BREEAM-sertifiseres. BREEAM er en internasjonalt anerkjent metode for å måle et byggs bærekraftige egenskaper. Målingene tar hensyn til mellom annet innemiljø, energieffektivitet, kollektivtransporttilbud, vannforbruk, materialvalg, avfallssystemer, forurensing og økologi. Bygget skal oppnå BREEAM-klassifiseringen «Very Good». TEGNINGER Plantegningene er i skalert målestokk. De må imidlertid ikke benyttes som grunnlag for bestilling av innredning eller møbler. Mindre avvik kan forekomme. Tegningene kan vise eksempler på møbler og skap som ikke omfattes av standardleveransen, men som er tatt med av illustrasjonshensyn. Det er kun det som er beskrevet nedenfor som inngår i standard leveransen. AREALDEFINISJONER Leilighetsarealet i denne presentasjonen er oppgitt som salgbart bruksareal, benevnt «BRA», og definert som innvendig areal målt innenfor leilighetens omsluttende vegger. I tillegg kommer balkong,

111

BYGNINGSMESSIGE KONSTRUKSJONER FUNDAMENTERING Bygning fundamenteres i hovedsak direkte på fjell eller sprengsteinsfylling. BYGGETS BÆREKONSTRUKSJON Bygningens bærekonstruksjon etableres i en kombinasjon av betong, stål og tre. FASADE / YTTERVEGGER Byggets yttervegger utføres i hovedsak som bindingsverk isolert med mineralull. Utvendig kledning leveres som tre, metall og plater. Innside yttervegger er kledd med gipsplater eller malt betong. BALKONGER/PRIVATE UTEPLASSER Private uteplasser leveres enten med ubehandlet betong eller terrassebord på dekke. For de leiligheter med rekkverk utføres disse enten i glass eller flettverk. TAKKONSTRUKSJON / TEKKING Yttertak tekkes med papp, folie eller metallplater. På takene vil det enkelte steder forekomme oppbygginger og innkassinger av tekniske installasjoner. Størrelse og omfang er foreløpig ikke avklart.

FELLESAREALER ADKOMST Prosjektet får hovedadkomst fra Liavegen. Alternativ tilkomst fra Flaktveitvegen. Alle boligene får adkomst fra innvendige og utvendige fellesarealer. FELLES INNGANGSPARTIER Innvendig får felles inngangspartier synlig betong med blank overflate. Hovedinngang i 0.etg vil få nedsenket fotskrapematte innvendig. Vegger leveres malt, og hvor nødvendige nedsenkninger kan bestå av systemhimling eller malte gipsplater. POSTKASSER Det leveres en postkasse til hver leilighet som plasseres i nærheten av hovedinngangsparti. PORTTELEFON CALLINGANLEGG Det monteres callinganlegg ved hovedinnang samt løsning for døråpning til hver leilighet. Endelig løsning er ikke valgt. I tillegg leveres ringeknapp utenfor hver leilighet. FELLES TRAPPEROM Innvendige trapper i trappehus leveres som betongtrapper og rekkverk i metall. Vegger og himlinger males. Systemhimling under repos. HEIS Alle heiser leveres som båreheiser. FELLES SYKKELPARKERING Det etableres sykkelparkering i ulike deler av prosjektet.


BODER Til hver leilighet vil det være 1 sportsbod i ulike felles bodanlegg. Enkelte boder kan ha inngang direkte fra felles gang. RENOVASJON Det er planlagt at prosjektet etablerer eget bosanlegg for restavfall, papp/papir, plast og glass/metall. PARKERING Prosjektet har parkeringsanlegg i begge byggenes underetasje. Enkelte leiligheter har 1 fast plass i anlegget. Se prisliste for hvilke leiligheter dette gjelder. For mer informasjon om organisering se megleropplysninger med prisliste. ANDRE AREALER Prosjektet har blant annet 2 bonusleiligheter, snekkerbod, stort allrom med kjøkken og uteplass, matkasserom, treningsrom, planterom, verksted, syrom og arbeidshub. Endelig bruk av alle rom er ikke fastsatt men gjøres i samråd med beboerne. UTOMHUSANLEGG Det vises til utomhusplan. Denne er å betrakte som orienterende, samt foreløpig – og kan bli endret. Endelig utforming vil bli avklart i forbindelse med detaljprosjektering. Alle busker og trær er lave og unge planter. Utvendige overflater vil være en kombinasjon av terrassebord, asfalt, gress, grus og kostet betong. Plantekasser blir levert i tre.

LEILIGHETENE GENERELT I leiligheten vil det forekomme vertikale og horisontale innkassinger for avdekking av tekniske føringer for rør og kanaler. GULV Stue, kjøkken, soverom og entrè belegges med lys hvit eik 3-stavs parkett. Bad leveres med keramiske fliser. Type flis og størrelse avklares under detaljprosjektering. VEGGER Alle vegger, med unntak av på bad, leveres med malt overflate. Veggene vil dels være oppført i betong eller gipslatekledd bindingsverk. På bad leveres keramiske fliser. Type flis og størrelse avklares under detaljprosjektering. Det leveres listefri løsning rundt vinduer. TAK OG HIMLING Generelt leveres himlinger som malt betong. I rom med nedsenket gipsplatehimling; som bad og entrè, vil overflater leveres i malt utførelse. Takhøyde vil her være nedsenket til minimum 2,2 m. Generelt er innvendig takhøyde 2,4 m. Innvendig høyde i baderomskabin er 2,2 m. Enkelte leiligheter har mer takhøyde. Det leveres listefri utførelse mot tak. DØRER Innvendige dører og inngangsdør leveres med glattmalte dørblad og ferdigbehandlede karmer fra produsent. Tilsvarende utførelse legges til grunn for utforinger og listverk generelt hvor disse forekommer. Listverk leveres med synlige stift. Dører i fellesarealer leveres i aluminium/stål eller tre.

VINDUER Vinduer leveres i hovedsak i ferdig overflatebehandlet treverk med aluminium på utside. Enkelte vinduer kan leveres med gjennomgående aluminiumskarmer. KJØKKEN Det leveres kjøkken fra HTH. Som standard er det valgt hvite slette fronter og benkeplate i laminat. Det gis mulighet for endringer av farge på fronter og laminat benkeplate uten tillegg i pris. Front kan endres til en av tre andre farger, ut over standard hvit. Det vises til plantegninger for nærmere beskrivelse av kjøkken i den enkelte leilighet. Det tas forbehold om mindre, nødvendige justeringer i forhold til endelig målsetning av vegger. Med kjøkkenet følger integrerte hvitevarer fra Siemens, som induksjonskoketopp, stekeovn og helintegrert oppvaskmaskin. Kjøl-/frys leveres ikke. GARDEROBE Garderobeskap leveres ikke som standard. Kjøper vil få mulighet til å kjøpe garderobeløsning via HTH som kundetilvalg. BADEROMSKABINER Det leveres prefabrikerte baderomskabiner. Valg av leverandør vil få innvirkning på type baderomsinnredning, fliser etc. Det vil være mulig å oppgradere badet med ulike utstyrspakker mot pristillegg.

TEKNISKE ANLEGG VENTILASJON Hver leilighet/boenhet utstyres med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. I hovedsak monteres ventilasjonsaggregat i himling i entrè eller innvendig bod. Det leveres ventilator som tilknyttes ventilasjonsaggregat som igjen er utstyrt med by-pass for kjøkkenavtrekk. Inntak av friskluft skjer via fasade og avtrekksluft føres over tak. ELEKTRO Det leveres sikringsskap i hver leilighet. Strømmåler til hver leilighet leveres og monteres i felles underfordeling montert i nisjer i nærmeste respektive etasje. Elektrisk anlegg leveres generelt skjult. Ved betong, lyd- og branncellebegrensede vegger vil det bli utenpålagt kabel frem til utenpålagt stikkontakt. Installasjoner iht. NEK400 bolignormen. Det er medregnet fasadebelysning som punktbelysning ved inngangsdører samt belysning og stikkontakt på balkonger. Parkbelysning utvendig og på takterrasser inngår som del av utomhusarbeider. Det er medregnet automatisk brannalarmanlegg til hele bygget med avstillingsbryter i hver korridor for å hindre / begrense falsk alarmering i bygget. På bad og i entrè leveres innfelt spotbelysning. BAD / SANITÆR På bad leveres servantskap med skuffer i hvit utførelse, med heldekkende servant og ett-greps servantbatteri. Over servant leveres speil og belysning. Det leveres vegghengt toalett i hvit utførelse, med sete og lokk. Det leveres ett-greps dusjbatteri med dusjgarnityr. Dusjvegger i glass. Det er avsatt plass for vaskesøyle med vaskemaskin og kondenstørketrommel på bad. Det leveres 1 stk. sluk pr bad. På WC-rom leveres servant med ett-greps servantbatteri og speil.

112


BRANNSLUKKING Alle leiligheter fullsprinkles med synlige sprinklerhoder generelt (plassert på vegg eller i tak). I tillegg leveres 1 stk. 6 kg pulverapparat til hver leilighet. VARMTVANN / OPPVARMING Varmtvann er basert på energibrønner og varmepumpe. Oppvarming av fellesareal blir med radiatorer. Hver leilighet utstyres med vannmåler som måler individuelt forbruk. Varmeanlegg består av elektriske varmekabler i badegulv. Det leveres en fastmontert panelovn til hver leilighet. SVAKSTRØM OG SIGNAL Det etableres fiberanlegg. Det leveres 1-2 stk. uttak avhengig av leilighetsstørrelse. Selger vil inngå fellesavtale med Get eller tilsvarende om levering av TV og internettjenester (ikke IP-telefon). Det vil bli inngått kollektiv avtale med signalleverandør om grunnpakke, med 3-5 års bindingstid. Grunnpakke for Smarthus leveres fra Futurehome og er inkludert i avtalen med leverandør. TILVALG OG ENDRINGER I samsvar med Bustadoppføringslova vil det bli gitt muligheter til å gjøre individuelle tilpasninger i den enkelte leilighet, mot pristillegg. Samtlige boligkjøpere vil i første del av byggeperioden bli orientert om de muligheter de vil kunne oppnå i dette prosjektet med hensyn til eventuelle endringer. Avhengig av byggearbeidenes fremdrift vil den enkelte kjøper gis mulighet til å variere standarden i sin leilighet, etter en på forhånd priset tilvalgsliste. FORBEHOLD/VIKTIG INFORMAJSJON På alle illustrasjonsfoto, 3D-illustrasjoner, modell, skisser, «møblerte» plantegninger mm. vil det fremkomme elementer som ikke inngår i leveransen fra selger. Disse er kun ment å gi et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/ inventar som er stiplet medfølger ikke. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle leiligheter. Det kan forekomme endringer innenfor rammen av det selger anser som hensiktsmessig og nødvendig, uten at den generelle standarden forringes. Selgers forpliktende leveranse fremkommer av kjøpekontrakten og dens bilag. Det tas forbehold om trykkfeil. MEGLEROPPLYSNINGER MED PRISLISTE Det vises også til «Megleropplysninger med prisliste» for komplett salgsinformasjon og kjøp av leilighet i Liaparken Borettslag. Prosjektet er ikke komplett uten «Megleropplysninger med prisliste». Bergen, januar 2020

113


En trygg handel BOB har 80 års erfaring med byutvikling i Bergen, fra Landås, Fyllingsdalen, Damsgårdssundet og Åsane. I alle disse årene har vi bistått kundene våre for å gi dem en enklere hverdag. Kjøper du ny bolig hos BOB er det godt å vite at vi er der, også etter at du har flyttet inn. BOB ivaretar rollen som forretningsfører, dvs. vi fører regnskap, krever inn fellesutgifter, og bistår i forbindelse med generalforsamlinger etc. I tillegg tilbyr BOB vaktmestertjenester som kan stå for plenklipping, snømåking og andre oppgaver som sameiet ønsker bistand til. Du skal være trygg på at BOB ivaretar sameiet og borettslaget ditt på best måte, slik at du kan bruke tiden din på det du ønsker!

114


Forbehold Alle bilder, perspektiver, illustrasjoner og møblerte planskisser i dette prospektet er kun ment for å kunne gi en orientering om boligprosjektet og beskriver ikke endelig leveranse av bebyggelse, leilighetene eller fellesområder i detalj. Konferer megler ved eventuelle spørsmål. Det vises til “Megleropplysninger med prisliste” for komplett salgsinformasjon og kjøp av leilighet i Liaparken borettslag. Prospektet er ikke komplett uten denne. Det tas forbehold om trykkfeil i prospektet. Bergen, 08.03.2021

Kari Berland Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF, nybygg M: 41 07 30 38 E: Kari.Berland@em1sr.no Arne Sture Skaar Eiendomsmegler MNEF, nybygg M: 92 01 23 33 E: arne.skaar@em1sr.no

115


Northern Visual AS

www.liaparken.no

Denne brosjyren er trykket på papir laget av jordbruksavfall, stilkene og bladene som er igjen etter høsting. Med dette papiret gir vi ny verdi til jordbruksavfall ved å gjøre det til miljøvennlig papir og kartong - les mer på www.paperwise.no

Profile for Northern Visual AS

Salgsprospekt  

Salgsprospekt